Procedurer vedr. behandling og opbevaring af persondata i Børnehaven Amsterdamvej 40:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Procedurer vedr. behandling og opbevaring af persondata i Børnehaven Amsterdamvej 40:"

Transkript

1 Procedurer vedr. behandling og opbevaring af persondata i Børnehaven Amsterdamvej 40: Her i Børnehaven Amsterdamvej arbejder vi med persondata i en række forskellige dokumenter og systemer, som alle er omfattet af persondatoforordningen. Helt overordnet låner vi persondata om børn og forældre med det bestemte formål, at kunne udføre vores arbejde omkring det enkelte barn. Når barnet ikke længere er indskrevet hos os, så afleverer vi de lånte data tilbage (= sletter). Har vi brug for at anvende persondata ud over det aftalte, så spørger vi om lov (=indhenter samtykke). Dette svarer til at man låner en bil for at køre fra A til B. Når turen er tilbagelagt, så leverer man bilen retur. Hvis man undervejs fra A til B bliver nødt til at køre forbi et helt tredje sted, så må man først spørge om lov hertil. Vi er bevidste om, at de oplysninger vi har på børn og forældre er personlige, hvorfor vi gør os umage med at passe på dem og kun bruge dem til det aftalte. På samme måde gør vi os umage med Her følger en oversigt over og definitioner på de forskellige persondata, vi anvender: Før start i BH: Opskrivning på venteliste: Man kan få sit barn skrevet op hos os enten ved at udfylde en opskrivningsseddel (fysisk) ex. i forbindelse med en rundvisning eller sende oplysningerne pr. mail (elektronisk). Vi beder om barnets cpr.nr., adresse, forældres kontaktmail samt kontakttlf.nr. Vi opbevarer oplysninger på vores elektroniske venteliste ligesom at vi gemmer den fysiske opskrivningsseddel i et aflåst skab på kontoret. Vi sender en bekræftelse på opskrivningen pr. mail til forældrene. Af mailen fremgår barnets navn og fødselsdato samt dato for opskrivning. Oplysningerne på ventelisten slettes efterhånden som, at barnet ikke længere har alder til at gå i børnehave eller, hvis forældrene ikke længere ønsker, at barnet står på listen. Opskrivningssedlen slettes samtidigt. Ansvaret for sletning af data er hos ledelsen (Jeanette og Claus). Indskrivning: Når et barn står for tur til at blive tilbudt plads bliver forældrene først kontaktet pr. tlf. for at få bekræftet om, plads stadig ønskes tilbudt. Er dette tilfældet sendes et egentligt tilbud til de pågældende forældre. Tilbuddet sendes pr. mail og indeholder oplysninger om barnets navn, fødselsdato samt dato for opstart.

2 Forældrene sender tilbuddet retur udfyldt og underskrevet enten via mail eller ved fysisk at aflevere det i børnehaven. Ledelsen (Jeanette og Claus) sender herefter via sikker post besked til den offentlige pladsanvisning om, at det pågældende barn er indskrevet i Børnehaven Amsterdamvej. Af mailen fremgår barnets fulde navn samt cpr.nr. Når børnehaven har modtaget bekræftelse fra den offentlige pladsanvisning og når barnet er startet i børnehaven, slettes accept på tilbudt plads samt bekræftelse fra den offentlige pladsanvisning. Ansvaret for sletning af data er hos ledelsen (Jeanette og Claus). Mens barnet er indskrevet: Stamkort: Ved opstart udfyldes barnets stamkort (et fysisk kort). Dette indeholder oplysninger om barnets navn, cpr.nr., bopæl, forældrenes navn, forældrenes tlf.nr. samt mailadresser, oplysninger vedr. barnets helbred, navne på andre personer, der må hente barnet, om barnet må transporteres i privat bil mv. dvs. basisinformationer omkring barnet, som sætter os i stand til at udføre vores arbejde med barnet. Stamkortet bliver underskrevet af barnets forælder/forældre. Stamkortet opbevares på kontoret i et aflåst skab. Når barnet forlader børnehaven, bliver stamkortet makuleret. Ansvaret for makulering er hos ledelsen (Jeanette og Claus). PBS opkrævning: Vores opkrævning af forældrebetaling foregår via PBS. Når barnet er indskrevet oprettes en forælder (som oftest mor) som betaler for barnet. I forbindelse med oprettelse i PBS-systemet oplyses kun betalers navn og adresse, hvilket ikke er omfattet af persondataforordningen. Når barnet stopper i børnehaven, slettes betaler i PBS-systemet. Ansvaret for sletning af data er hos ledelsen (Jeanette og Claus). Særlige tilladelser: Når vi har brug for tilladelser, der ligger ud over dem, vi har fået i barnets stamkort, så indhenter vi en særlig tilladelse. Det kan være i forbindelse med, at børnene skal med os i svømmehallen, skal med på cykelture, medvirke i artikler til blade og aviser, når der tages billeder af barnet, der skal være offentligt tilgængeligt mv.

3 Af den særlige tilladelse fremgår, hvornår og hvad barnet skal deltage i dvs. en særlig tilladelse til et specifikt formål. Den særlige tilladelse slettet efter brug. Ansvaret for sletning er hos ledelsen (Jeanette og Claus). Tlf./bage-liste: Hvert år i eftersommeren udarbejdes en tlf./bageliste. Alle børn står på denne liste. Hvis ikke forældrene/forælderen ønsker, at barnet skal stå på listen, skal dette meddeles ledelsen senest det pågældende år. Af listen fremgår barnets fornavn, en forældres fornavn (typisk mor) samt tlf.nr. Desuden fremgår en bagedato. En fysisk udgave af listen omdeles til hvert barn, der er indskrevet i Børnehaven Amsterdamvej. Oplysningerne anses ikke værende omfattet af persondataforordningen. Listen er også tænkt brugt til at kunne lave legeaftaler udenfor børnehavetid. Listen ligger desuden i elektronisk form på kontorets pc. Denne liste slettes, hver gang en ny laves. Ansvaret for sletning er hos ledelsen (Jeanette og Claus) Børnelister til Privat Børnepasning: Kontoret for privat børnepasning skal på vegne af Københavns Kommune føre tilsyn med Børnehaven Amsterdamvej. Der er årligt to anmeldte tilsyn samt et uanmeldt. Ved hvert tilsyn skal aktuel børneliste kunne fremvises, hvorfor disse bliver opdateret hver måned. Desuden skal kontoret for privat børnepasning have aktuel børneliste til sendt hver 4. måned (pr. januar, pr. juni og pr. oktober). Af børnelisterne fremgår barnets navn, cpr.nr., bopælskommune, indmeldelsesdato samt udmeldelsesdato. Børnelisterne sendes via sikker post til kontoret for privat børnepasning. Børnelisterne findes kun i elektronisk form på kontorets pc. Hver gang en ny liste udarbejdes slettes den forrige liste. Ansvaret for sletning er hos ledelsen (Jeanette og Claus). Sprogvurdering: Børnehaven skal teste de børn, der vurderes at have udfordringer med sproget. Dog skal alle tosprogede børn testes.

4 Testningen foregår elektronisk faciliteret af Rambøll (Hjernen & Hjertet Dagtilbud), som ligeledes faciliterer de offentlige institutioner i Københavns Kommune. Børnehaven Amsterdamvej har sin egen side hos Rambøll, og på denne side findes bl.a. en liste over alle aktuelt indskrevne børn i Børnehaven Amsterdamvej. Børnehaven har sit eget brugernavn og log-in, som er kendt af den sprogansvarlige (Louise) samt af ledelsen (Jeanette og Claus). Hvert barn er opgivet med det fulde navn samt fødselsdata. Er barnet testet findes desuden resultat af testen. Desuden bliver forældrene oprettet i forbindelse med test. De bliver oprettet med navn samt mailadresse. Når barnet ikke længere er indskrevet i Børnehaven Amsterdamvej sletter Rambøll alle data omkring barnet fra listen. Trivselsvurdering: Der bliver lavet årlige trivselsvurderinger på alle indskrevne børn. Vurderingen bliver foretaget på papir (fysisk). Trivselsvurderingerne skal bruges internt i forbindelse med dokumentation og evaluering af det pædagogiske arbejde samt ved forældresamtaler. Trivselsvurderingerne indeholder barnets fornavn og alder samt subjektive vurderinger af barnets udvikling og trivsel. Trivselsvurderingerne opbevares i aflåst skab på kontoret og slettes, når barnet har forladt børnehaven. Andre tests: Når det er nødvendigt benyttes andre former for tests ex. Kuno Beller og TRAS. Testningen bliver noteret på papir (fysisk). De forskellige tests bliver behandlet på samme måde som trivselsvurderingerne. Brug af eksterne fagpersoner herunder afholdelse af netværksmøder: Når der er behov herfor kontaktes eksterne fagpersoner ex. tale- hørelærer eller psykolog. Inden en fagperson kommer i børnehaven og ser på barnet indhentes en samtykkeerklæring fra forældrene/barnets forælder. Samtykkeerklæringen gælder kun til de pågældende formål. Hvis fagpersonen vælger at åbne en sag vedr. barnet benyttes barnets fulde navn og cpr.nr. Er der brug for at udveksle oplysninger, observationer mv. omkring barnet, sendes dette via sikker post.

5 Alt materiale der vedrører sagen omkring barnet opbevares i elektronisk form på kontorets pc/ i fysisk form i et aflåst skab på kontoret. Materialet gemmes i op til 6 mdr. efter barnet har forladt børnehaven, hvorefter det slettes. Dette for at kunne imødekomme henvendelser fra forældre, aftageinstitution og skole. Udlevering af materiale sker kun efter samtykke med det pågældende barns forældre. Andet skriftligt materiale vedr. barnet: Internt i børnehaven forefindes en række skriftlige notater, observationer og skemaer vedr. børnene. Disse notater er alene til intern brug og til brug for planlægning og udvikling af det pædagogiske miljø for de enkelte børn. Nogle af notaterne og observationerne kan blive brugt i forbindelse med samtale med barnets forældre. Materialet forefindes i elektronisk form (på kontorets pc) og/ eller i fysisk form (i aflåst skab på kontoret). Hvis materialet skal bruges til ex. en vidensoverdragelse, indhentes samtykke fra forældrene/ forælderen til barnet. Materialet gemmes i op til 6 mdr. efter barnet har forladt børnehaven, hvorefter det slettes. Dette for at kunne imødekomme henvendelser fra forældre, aftageinstitution og skole. Udlevering af materiale sker kun efter samtykke med det pågældende barns forældre. Foto: Til brug for vores dokumentation og evaluering af arbejdet med børnene tages en lang række digitale fotos. Når vi bruger fotos er det altid i fysisk form (printet på papir). Der hænger fotos med børn rundt omkring i børnehaven og der er fotos med børn i de enkelte børns mapper. Der uploades ikke fotos med børn på vores hjemmeside eller andre platforme. Der sendes heller ikke fotos med børn via mail. Børnehaven har tre fotoapparater. Det er kun disse, der må benyttes til at tage fotos af børnene med (det er ex. ikke tilladt at benytte private fotoapparater eller mobiltelefoner til dette). Billederne gemmes på en harddisk. Denne er låst inde i et skab på kontoret. Der er udpeget en fotoansvarlig (Cathe), der sørger for at få lagt billerne på harddisken/sletter dem fra hukommelseskortene.

6 Billederne slette fra harddisken, når de børn der medvirker på billederne ikke længere går i børnehaven. Ansvaret for sletningen er hos den fotoansvarlige (Cathe). Andre lister: Der findes en række andre lister i børnehaven. Der er ex. en liste med oversigt over børnene samt deres kontakt tel.nr., således at det sikres at alle personaler om nødvendigt kan komme i kontakt med forældrene uanset om der er adgang til kontoret eller ej. På listen står kun barnets fornavn, fødselsdato samt kontakt tlf.nr. Listen opdateres i takt med udskiftning af børnene. Desuden hænger der ferielister, smør-selv-dag-lister mv. på opslagstavlen. På disse lister er alene barnets fornavn noteret. Fælles for alle listerne er, at de ikke anses som værende omfattet af persondataforordningen. Ansvar for opdatering af lister samt sletning af disse er hos ledelsen (Jeanette og Claus). Ved afslutning af BH-tid: Udmeldelser af børn, der skal i privat skole: Børn der skal videre på privat skole skal udmeldelse skiftligt (fysisk form) i børnehaven. Børnehaven sender besked via sikker post til offentlige pladsanvisning. Beskeden indeholder barnets fulde navn, cpr.nr. samt udmeldelsesdato. Når børnehaven har modtaget bekræftelse fra den offentlige pladsanvisning, slettes udmeldelsen. Vidensoverdragelser: Alle børn får en vidensoverdragelse med til aftageinstitution og skole. Af vidensoverdragelserne fremgår barnets fulde navn, cpr. nr. forælders navn, tlf.nr. samt underskrift. Desuden indeholder vidensoverdragelserne vurderinger af barnets trivsel, kognitive niveau, sociale kompetencer mv. Vidensoverdragelserne sendes som sikker post eller afleveres personligt på den pågældende institution / skole. Alternativt får forældrene vidensoverdragelserne med til den pågældende institution / skole.

7 Vidensoverdragelserne scannes ind som fil, når børnehaven har udfyldt dem og forældrene har underskrevet dem (og evt. føjet til). Den fysiske udgave af vidensoverdragelserne makuleres umiddelbart herefter. Den elektroniske udgave af vidensoverdragelserne findes kun på kontorets pc. Vidensoverdragelserne gemmes i op til 6 mdr. efter barnet har forladt børnehaven, hvorefter det slettes. Dette er for at kunne imødekomme henvendelser fra forældre, aftageinstitution og skole. Udlevering af materiale sker kun efter samtykke med det pågældende barns forældre.

Persondatapolitik. for børn, forældre og ansatte. i Dansk Tysk Børnehus. Udarbejdet med udgangspunkt i GDPR persondataforordningen.

Persondatapolitik. for børn, forældre og ansatte. i Dansk Tysk Børnehus. Udarbejdet med udgangspunkt i GDPR persondataforordningen. DANSK TYSK B RNEHus Dänisch Deutsches Kinderhaus Persondatapolitik for børn, forældre og ansatte i Dansk Tysk Børnehus Udarbejdet med udgangspunkt i GDPR persondataforordningen. Gældende per 25. maj 2018.

Læs mere

Privatlivspolitik for Rudolf Steiner børnehaven Nordstjernen

Privatlivspolitik for Rudolf Steiner børnehaven Nordstjernen Privatlivspolitik for Rudolf Steiner børnehaven Nordstjernen Denne privatlivspolitik forklarer, hvordan Rudolf Steiner børnehaven Nordstjernen (herefter Nordstjernen) behandler dine personoplysninger,

Læs mere

Ønskes der adgang til de data der findes for det enkelte barn eller medarbejder, kan der tages personlig kontakt til dataansvarlig Henriette Madsen.

Ønskes der adgang til de data der findes for det enkelte barn eller medarbejder, kan der tages personlig kontakt til dataansvarlig Henriette Madsen. Persondata oversigt I Høgereden arbejdes der med persondata i en række forskellige dokumenter og systemer, som er omfattet af persondataforordningen. Det følgende er en oversigt og definition over de persondata

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af Børneklinikens indstillingsskema.

Vejledning til udfyldelse af Børneklinikens indstillingsskema. Vejledning til udfyldelse af Børneklinikens indstillingsskema. For at sikre hurtigst mulig sagsbehandling og bedst mulig kommunikation må I gerne være opmærksomme på: 1. HUSK alle underskrifter! Der skal

Læs mere

Indhentelse af personoplysninger.

Indhentelse af personoplysninger. Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Indhentelse af personoplysninger. Almindelige informationer

Læs mere

Orientering til Sønderborg Jagtforenings medlemmer om Persondataforordningen GDPR

Orientering til Sønderborg Jagtforenings medlemmer om Persondataforordningen GDPR Orientering til Sønderborg Jagtforenings medlemmer om Persondataforordningen GDPR I henhold til den nye EU persondataforordning (GDPR), orienteres hermed om foreningens forvaltning af medlemsoplysninger.

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Indhentelse af personoplysninger. Arrild april 2018. Almindelige informationer Børnehuset/ skolen har brug for at indhente personoplysninger om barnet og dennes forældre i forbindelse med indmeldelse.

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af Børneklinikens indstillingsskema.

Vejledning til udfyldelse af Børneklinikens indstillingsskema. 1 Vejledning til udfyldelse af Børneklinikens indstillingsskema. For at sikre hurtigst mulig sagsbehandling og bedst mulig kommunikation må I gerne være opmærksomme på: 1. HUSK alle underskrifter! Der

Læs mere

Sagsgange og handleguides for dagplejen.

Sagsgange og handleguides for dagplejen. Sagsgange og handleguides for dagplejen. Brugen af trivselsskemaerne er et led i den tidlige forebyggelse og indsats som Vejen Kommune har stort fokus på. Vejen Kommunes definition på forebyggelse opdeles

Læs mere

OVERGANGSSKEMA NÅR BØRN 0 TIL 6 ÅR SKIFTER TIL NYT PÆDAGOGISK TILBUD

OVERGANGSSKEMA NÅR BØRN 0 TIL 6 ÅR SKIFTER TIL NYT PÆDAGOGISK TILBUD Som del af s strategi for bedst muligt at sikre alle børns trivsel og læring, udarbejdes et overgangsskema, når børn møder en overgang imellem: Hjem, dagtilbud (dagpleje, vuggestue, børnehave) og FFO/skole.

Læs mere

Privatlivspolitik Rødding Friskole

Privatlivspolitik Rødding Friskole Privatlivspolitik Rødding Friskole Tingvej 8 6630 Rødding CVR nr. 67063910 Rødding Friskole behandler personoplysninger og har derfor udarbejdet denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller forældre,

Læs mere

Indmeldelse og samtykkeerklæring

Indmeldelse og samtykkeerklæring Indmeldelse og samtykkeerklæring Barnet: Navn: Kommune: Cpr. Nr.: - (alle ti cifre) Barnets mobil nr.: Hjemmets tlf. nr.: Forældremyndighed: Begge forældre Mor Far Barnet bor hos: Begge forældre Mor Far

Læs mere

Information til forældre om TRIVSELSVURDERINGER

Information til forældre om TRIVSELSVURDERINGER Information til forældre om TRIVSELSVURDERINGER Børnenes trivsel er i fokus I Hvidovre Kommune har vi fokus på dit barns trivsel, udvikling og læring, lige fra du og dit barn møder sundhedsplejersken første

Læs mere

VEJLEDNING TIL BEBOERREPRÆSENTANTER - BESKYTTELSE AF PERSONDATA

VEJLEDNING TIL BEBOERREPRÆSENTANTER - BESKYTTELSE AF PERSONDATA VEJLEDNING TIL BEBOERREPRÆSENTANTER - BESKYTTELSE AF PERSONDATA HVILKE PERSONOPLYSNINGER LIGGER I INDE MED? Side 1 af 10 Oktober 2018 BESKYTTELSE AF PERSONDATA - DET ER OGSÅ JERES ANSVAR Som beboerrepræsentanter

Læs mere

Vigtigt i forbindelse med indstilling til Børnekliniken

Vigtigt i forbindelse med indstilling til Børnekliniken Vigtigt i forbindelse med indstilling til Børnekliniken Indstilling af 1-6 årige børn kan foretages af en PPR psykolog/ sagsansvarlig. En indstilling skal indeholde: Begrundelse for indstilling fra PPR

Læs mere

SANKT KNUD LAVARD SKOLE SKOLEN FOR LIVET

SANKT KNUD LAVARD SKOLE SKOLEN FOR LIVET ANSØGNING OM OPTAGELSE PÅ SANKT KNUD LAVARD SKOLE Barnets navn: Cpr.nr: - Klasse: Skoleår: SFO (0.-4.kl.) Nuværende skole/børnehave: Fra årstal: Ja: Nej: Skal barnet følge: (Sæt ét X) Katolsk kristendomsundervisning:

Læs mere

forældre om trivselsvurderinger

forældre om trivselsvurderinger INFORMATION TIL forældre om trivselsvurderinger i Københavns Kommunes 0-6-års dagtilbud I København har vi fokus på alle børns trivsel Hvordan kan du se, at barnet trives? Eksempel på spørgsmål i TOPI

Læs mere

Vejledning til sprogvurderinger. -Dagtilbud og indskoling

Vejledning til sprogvurderinger. -Dagtilbud og indskoling Vejledning til sprogvurderinger - og indskoling September 2016 I Holbæk Kommune arbejder vi systematisk og fagligt med udvikling af børns sprog og læsekompetencer. For at sikre pædagoger og lærere de bedste

Læs mere

Samtaler i dagplejen/vuggestuen Ved barnets 2V års alderen tilbydes alle forældre en forældresamtale.

Samtaler i dagplejen/vuggestuen Ved barnets 2V års alderen tilbydes alle forældre en forældresamtale. Sammenhængskraft mellem dagpleje eller vuggestue og børnehave i overgangen Overgangsmodellen er obligatorisk. I modellen vil der være mulighed for KAN opgaver til inspiration og som aftales lokalt. Samtaler

Læs mere

Glostrup Sangforening af 1883 Privatlivspolitik for amatørkulturforeninger

Glostrup Sangforening af 1883 Privatlivspolitik for amatørkulturforeninger Dato for dokuments oprettelse: Glostrup Sangforening af 1883 Privatlivspolitik for amatørkulturforeninger Glostrup Sangforening af 1883s dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget

Læs mere

Privatlivspolitik for Svogerslev Lokalhistorisk Forening. 25. juni Svogerslev Lokalhistorisk Forenings dataansvar

Privatlivspolitik for Svogerslev Lokalhistorisk Forening. 25. juni Svogerslev Lokalhistorisk Forenings dataansvar Privatlivspolitik for Svogerslev Lokalhistorisk Forening 25. juni 2018 Svogerslev Lokalhistorisk Forenings dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der

Læs mere

Databeskyttelsesforordningen - populært kaldet persondataforordningen. Børnehandicapområdet Maj 2018

Databeskyttelsesforordningen - populært kaldet persondataforordningen. Børnehandicapområdet Maj 2018 Databeskyttelsesforordningen - populært kaldet persondataforordningen Børnehandicapområdet Maj 2018 Baggrund Det er meget begrænset, hvad der er blevet ændret i denne forordning, siden den blev implementeret

Læs mere

Naturbørnehaven Solstrålen Kirkebyvej 56 Hvam 9620 Aalestrup SAMTYKKEERKLÆRING. Undertegnede, ( navn/forældre 1) ( Adresse)

Naturbørnehaven Solstrålen Kirkebyvej 56 Hvam 9620 Aalestrup SAMTYKKEERKLÆRING. Undertegnede, ( navn/forældre 1) ( Adresse) SAMTYKKEERKLÆRING Undertegnede, ( navn/forældre 1) ( Adresse) (Postnummer + by) Samt (Navn/Forældre 2) (Adresse) Postnummer+ by) Giver hermed samtykke til behandling af mine personoplysninger, der konkretiseres

Læs mere

Gade/vej og nr. Postnr. By. Kommune Telefon. Evt. anden baggrund (skriv hvilken)

Gade/vej og nr. Postnr. By. Kommune  Telefon. Evt. anden baggrund (skriv hvilken) Udfyldes af Akademisk Studenterkursus og HF Optaget Dato/Initialer Oprettet i Lectio Dato/Initialer Optag.brev sendt Dato/Initialer Oprettet i Øko.sys. Oprettet i Statistik UniLogin tildelt Evt. yderligere

Læs mere

Persondataforordningen for Ringkøbing Radio & TV Reklame

Persondataforordningen for Ringkøbing Radio & TV Reklame Persondataforordningen for Ringkøbing Radio & TV Reklame 1. Dataanalyse - Hvilke data er der. a. Kundedata. 1. Virksomhedsnavn. 2. Kontaktperson. 3. Post adresse. 4. Telefon nummer. 5. E-mail adresse.

Læs mere

RETNINGSLINJER. for dagtilbudsområdet for børn i alderen 0-6 år

RETNINGSLINJER. for dagtilbudsområdet for børn i alderen 0-6 år RETNINGSLINJER for dagtilbudsområdet for børn i alderen 0-6 år September 2015 Forord Dette er Tønder Kommunes retningslinjer for dagtilbudsområdet for børn i alderen 0 6 år. Som nybagt forældre eller tilflytter

Læs mere

Forældreguide til dialogmodulet i Hjernen & Hjertet Maj 2019

Forældreguide til dialogmodulet i Hjernen & Hjertet Maj 2019 Forældreguide til dialogmodulet i Hjernen & Hjertet Maj 2019 For at styrke indsatsen i forhold til et godt forældresamarbejde benytter Dagtilbudsområdet dialogværktøjet i Hjernen & Hjertet. Dialogværktøjet

Læs mere

Privatlivspolitik for BBK13

Privatlivspolitik for BBK13 Privatlivspolitik for BBK13 BBK13s dataansvar I denne tekst er BBK13, klubben og foreningen synonymer. BBK13 behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der fortæller medlemmerne,

Læs mere

Privatlivspolitik Frivilligcenter SR-Bistand

Privatlivspolitik Frivilligcenter SR-Bistand Privatlivspolitik Frivilligcenter SR-Bistand Juli 2018 Frivilligcenter SR-Bistands dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

GHS Foto er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse

GHS Foto er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse Privatlivspolitik for GHS Fotoklub Udgivet d. 25.05.2018, Version 1 GHS Foto's dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

Privatlivspolitik for Odder Frimenighed

Privatlivspolitik for Odder Frimenighed 1. august 2018 Odder Frimenigheds dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger til sikring

Læs mere

Privatlivspolitik for idrætsforeninger 1 [23/5-2018]

Privatlivspolitik for idrætsforeninger 1 [23/5-2018] Privatlivspolitik for idrætsforeninger 1 [23/5-2018] [Dykkerklubben Esbjerg]s dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

Overgangssamarbejde Gældende for foråret 2018

Overgangssamarbejde Gældende for foråret 2018 Sagsid: 17/15642 Overgangssamarbejde Gældende for foråret 2018 Fra dagtilbud til skole 2018 Side 2: Oversigt tidsplan Side 3: Arbejdsgange Side 5: Refleksionsspørgsmål Side 6: Overgangskema til forældre

Læs mere

OPTAGELSESFORMULAR (UDFYLDES PR. ELEV)

OPTAGELSESFORMULAR (UDFYLDES PR. ELEV) OPTAGELSESFORMULAR (UDFYLDES PR. ELEV) OPLYSNINGER ELEVEN ELEVENS FULDE NAVN: CPR.NR.: INDBETALT GEBYR BOPÆLSKOMMUNE: ØNSKES OPTAGET I KLASSE: OPSTARTSÅR: EVT. ANDET MODERSMÅL END DANSK: FULDT TILBUD I

Læs mere

Retningslinjer for frivilliggrupper. Persondata

Retningslinjer for frivilliggrupper. Persondata Retningslinjer for frivilliggrupper Persondata Revideret 15. august 2018 Nyt fokus på beskyttelses af persondata Den 25. maj 2018 trådte en ny EU persondataforordning i kraft som lov i Danmark. Forordningen

Læs mere

HJERNEN&HJERTET INTRODUKTION TIL RAMBØLL DIALOG RUDERSDAL KOMMUNE 30. MAJ 2016

HJERNEN&HJERTET INTRODUKTION TIL RAMBØLL DIALOG RUDERSDAL KOMMUNE 30. MAJ 2016 HJERNEN&HJERTET INTRODUKTION TIL RAMBØLL DIALOG RUDERSDAL KOMMUNE 30. MAJ 2016 DAGSORDEN 01 02 03 04 05 Rambøll Dialog - metoden Rambøll Dialog - systemet Øvelser 1. del Opfølgning og handling via fokuspunkter

Læs mere

Politikken skal opfylde kravene til oplysning om behandling af personoplysninger i EU s Forordning om beskyttelse af

Politikken skal opfylde kravene til oplysning om behandling af personoplysninger i EU s Forordning om beskyttelse af Persondatapolitik Persondatapolitik for Tønning-Træden Friskole og Børnehave beskriver, hvilke personoplysninger, vi indsamler om kommende og nuværende elever/børnehavebørn og deres forældre samt andre

Læs mere

Sundhedsmæssige informationer Telefonnummer

Sundhedsmæssige informationer Telefonnummer Information om eleven Fulde navn Cpr. Nummer Adresse/postnummer og by Bopælskommune Klassetrin Information om forældre Forældre 1 Cpr. Nummer Adresse/postnummer og by Mobilnummer Arbejdsplads Telefon arbejdsplads

Læs mere

Persondataforordningen. Dialogmøder, April 2018

Persondataforordningen. Dialogmøder, April 2018 Persondataforordningen Dialogmøder, April 2018 Lovgivning EU-forordningen træder i kraft 25. maj 2018. Handler om vores ret til at få beskyttet vores personoplysninger. Bøder op til 20 mill. euro eller

Læs mere

Visitationsregler for Pladsanvisning til dagtilbud i Hvidovre

Visitationsregler for Pladsanvisning til dagtilbud i Hvidovre Visitationsregler for Pladsanvisning til dagtilbud i Hvidovre Kommune. Visitationskriterierne er udarbejdet i henhold til Lov nr. 501 af 6. juni 2007 Lov om dag-, fritids- og klubtilbud m.v. til børn og

Læs mere

Hvor lang tid tager det? Udfyldelsen af spørgeskemaet for et barn tager ca minutter som forberedelse til forældresamtalerne.

Hvor lang tid tager det? Udfyldelsen af spørgeskemaet for et barn tager ca minutter som forberedelse til forældresamtalerne. Pædagogiske læringsmål I XX kommune understøtter vi forældresamtalerne digitalt gennem Rambøll Dialogprofil, som er et dialogredskab til dagtilbud. Som pædagog for barn bedes du udfylde dette skema, som

Læs mere

Et barn oplever mindst en overgang, men langt de fleste børn oplever flere overgange de første 6 år af deres liv. Her de mest kendte overgange:

Et barn oplever mindst en overgang, men langt de fleste børn oplever flere overgange de første 6 år af deres liv. Her de mest kendte overgange: Overgangsskema Tønder Kommune Kære forældre! Dit/ jeres barn skal nu snart til at flytte fra et miljø til et andet. Det betyder at barnet skal sige farvel til et kendt miljø og starte på noget nyt og ukendt.

Læs mere

Privatlivspolitik for Det Fynske Slagtøjsakademi

Privatlivspolitik for Det Fynske Slagtøjsakademi Privatlivspolitik for som oprettet 24.05.2018 s dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller, hvordan vi behandler dem. Målet er at sikre

Læs mere

Privatlivspolitik for amatørkulturforeninger. Dato for seneste ændring i privatlivspolitikken

Privatlivspolitik for amatørkulturforeninger. Dato for seneste ændring i privatlivspolitikken Privatlivspolitik for amatørkulturforeninger Dato for seneste ændring i privatlivspolitikken Foreningens navns dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik,

Læs mere

Privatlivspolitik for idrætsforeninger

Privatlivspolitik for idrætsforeninger Privatlivspolitik for idrætsforeninger 13-06-2018 Allesø GF, håndboldafdeling s dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

Vejledning til indmeldelse af ordblinde for skoler og institutioner

Vejledning til indmeldelse af ordblinde for skoler og institutioner Vejledning til indmeldelse af ordblinde for skoler og institutioner Indhold 1. Introduktion... 2 2. Hvem kan benytte indmeldelsesportalen?... 2 3. Sådan opretter du dig på indmeldelsesportalen... 2 1.

Læs mere

1 Guides til forældrene

1 Guides til forældrene 1 Guides til forældrene 1.1 Vejledninger til forældrene Det er institutionens ansvar at få formidlet til forældrene, hvordan de skal anvende DayCare. 1.1.1 DayCare flyer Flyer en, som er vist nedenfor,

Læs mere

Indmeldelsesblanket. Information om eleven. Midtals Friskole. Barnets fulde navn: Barnets personnummer: Barnets bopæl adresse/postnr.

Indmeldelsesblanket. Information om eleven. Midtals Friskole. Barnets fulde navn: Barnets personnummer: Barnets bopæl adresse/postnr. Indmeldelsesblanket Information om eleven Barnets fulde navn: Barnets personnummer: Barnets bopæl adresse/postnr./by: Bopælskommune: Ønsket klassetrin (0-8) / fra skoleåret: Barnets børnehave og kontaktpædagog:

Læs mere

Stevns Frivillighedscenter Et sted, hvor frivillige og foreninger kan få hjælp

Stevns Frivillighedscenter Et sted, hvor frivillige og foreninger kan få hjælp Privatlivspolitik for Ajourført 18.maj 2018 s dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger

Læs mere

Privatlivspolitik for idrætsforeninger

Privatlivspolitik for idrætsforeninger Privatlivspolitik for idrætsforeninger Sports College Mors s dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine

Læs mere

Mål- og statuspapir for familieplads. Fælles arbejdspapir for forældre og pædagoger i familiepladsinstitutioner

Mål- og statuspapir for familieplads. Fælles arbejdspapir for forældre og pædagoger i familiepladsinstitutioner Mål- og statuspapir for familieplads Fælles arbejdspapir for forældre og pædagoger i familiepladsinstitutioner Barnets navn Barnets nærmeste familie: forældre / søskende Barnets øvrige netværk venner /

Læs mere

INDMELDELSESBLANKET DATA OM ELEV FORÆLDREMYNDIGHEDSINDEHAVERE (SÆT KRYDS) DATA OM FORÆLDREMYNDIGHEDSINDEHAVERE MOR FAR HVIS BARNET ER I PLEJE

INDMELDELSESBLANKET DATA OM ELEV FORÆLDREMYNDIGHEDSINDEHAVERE (SÆT KRYDS) DATA OM FORÆLDREMYNDIGHEDSINDEHAVERE MOR FAR HVIS BARNET ER I PLEJE INDMELDELSESBLANKET DATA OM ELEV FORNAVN(E) EFTERNAVN(E) CPR-NUMMER KLASSETRIN SKOLEÅR SKAL BARNET TILMELDES SFO? FORÆLDREMYNDIGHEDSINDEHAVERE (SÆT KRYDS) FÆLLES FAR MOR MOR DATA OM FORÆLDREMYNDIGHEDSINDEHAVERE

Læs mere

Privatlivspolitik for Lund idrætsforening. Version

Privatlivspolitik for Lund idrætsforening. Version Privatlivspolitik for Lund idrætsforening Version Lund Idrætsforenings dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

Indmeldelsesblanket til Poulstrup Friskole og Børnehus

Indmeldelsesblanket til Poulstrup Friskole og Børnehus Indmeldelsesblanket til Poulstrup Friskole og Børnehus Når der i det følgende står skolen, gælder det også børnehuset. Skolen har brug for at indhente personoplysninger om eleven og dennes forældre i forbindelse

Læs mere

Privatlivspolitik for idrætsforeninger

Privatlivspolitik for idrætsforeninger Privatlivspolitik for idrætsforeninger 2-11-2018 Kalundborg-IF Atletik & Motions dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

Privatlivspolitik for Slagelse Svømmeklub. 2. udgave

Privatlivspolitik for Slagelse Svømmeklub. 2. udgave Privatlivspolitik for Slagelse Svømmeklub 2. udgave 2018.09.20 Slagelse Svømmeklubs dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

Optagelse i dagtilbud

Optagelse i dagtilbud Optagelse i dagtilbud Indholdsfortegnelse 1. Generelle bestemmelser...2 1.1. Dagtilbud...2 1.2. Ét tilskud pr. barn...2 1.3. Pasningsgaranti...2 2. Venteliste...2 2.1. Opskrivning på venteliste...2 2.2.

Læs mere

Privatlivspolitik for idrætsforeninger januar 2019

Privatlivspolitik for idrætsforeninger januar 2019 Privatlivspolitik for idrætsforeninger 1 22. januar 2019 Gymnastikforeningen Dannelund, Støvring s dataansvar Vi behandler personoplysninger, og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller

Læs mere

Odense Dramaskole er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Odense Dramaskole er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Privatlivspolitik for foreninger 13. nov.2018 Odense Dramaskoles dataansvar Odense Dramaskole behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

Samtaler i børnehaven Samtaler med alle børns forældre afvikles i børnehaven et halvt år inden skolestart.

Samtaler i børnehaven Samtaler med alle børns forældre afvikles i børnehaven et halvt år inden skolestart. Sammenhængskraft mellem dagtilbud og skole/sfo Overgangsmodellen er obligatorisk. I modellen vil der være mulighed for KAN opgaver til inspiration og som aftales lokalt.. Breve til kommende forældre Tidspunkt:

Læs mere

Politik for behandling af oplysninger

Politik for behandling af oplysninger Politik for behandling af oplysninger PERSONDATALOVEN Indledning Denne politik beskriver, hvordan vi beskytter persondata, og skal sikre, at medarbejderne har kendskab til de regler, der gælder for brug

Læs mere

Privatlivspolitik for idrætsforeninger maj 2018

Privatlivspolitik for idrætsforeninger maj 2018 Privatlivspolitik for idrætsforeninger 1 23. maj 2018 Ringe Gymnastikforening, Gymnastikafdelingens dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller

Læs mere

Privatlivspolitik for Beder Malling Idrætsforening (BMI) 23. maj 2018

Privatlivspolitik for Beder Malling Idrætsforening (BMI) 23. maj 2018 Privatlivspolitik for Beder Malling Idrætsforening (BMI) 23. maj 2018 Beder Malling Idrætsforening dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller

Læs mere

Privatlivspolitik for idrætsforeninger maj 2018

Privatlivspolitik for idrætsforeninger maj 2018 Ry Rideklubs dataansvar Privatlivspolitik for idrætsforeninger 1 13. maj 2018 Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler

Læs mere

GS Home Hold Klubben Kontakt

GS Home Hold Klubben Kontakt GS Home Hold Klubben Kontakt Privatlivspolitik for idrætsforeninger Grenaa svømmeklubs dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig,

Læs mere

PROCEDURE FOR OMGÆNGERE BØRNEHAVE OG INDSKOLINGEN HERNING KOMMUNE

PROCEDURE FOR OMGÆNGERE BØRNEHAVE OG INDSKOLINGEN HERNING KOMMUNE PROCEDURE FOR OMGÆNGERE BØRNEHAVE OG INDSKOLINGEN HERNING KOMMUNE August 2015 Indhold Definition på omgængere... 3 Hvad gør dagtilbuddet?... 3 Procedure ift. et barn, der vender tilbage til børnehaven

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Dronninglund

Privatlivspolitik for FDF Dronninglund Privatlivspolitik for FDF Dronninglund Senest opdateret den 02/12/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om

Læs mere

Privatlivspolitik for Kom og Dans Danmark og lokalafdelinger

Privatlivspolitik for Kom og Dans Danmark og lokalafdelinger Privatlivspolitik for Kom og Dans Danmark og lokalafdelinger Kom og Dans Danmarks dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

Privatlivspolitik for Korinth I Form

Privatlivspolitik for Korinth I Form Korinth I Forms dataansvar Privatlivspolitik for Korinth I Form 19.11.2018 Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine

Læs mere

Privatlivspolitik for Lyngby Badminton Klub (LBK)

Privatlivspolitik for Lyngby Badminton Klub (LBK) Privatlivspolitik for Lyngby Badminton Klub (LBK) Ændrings-log: Dato: Beskrivelse af revision: Revision: 24. maj 2018 Oprettelse af dokumentet. Godkendt på bestyrelsesmøde 22. maj 2018. 2018-05-24 Privatlivspolitik

Læs mere

PROCEDURE FOR SKOLEUDSÆTTELSE FOR BØRN I STRUER KOMMUNE

PROCEDURE FOR SKOLEUDSÆTTELSE FOR BØRN I STRUER KOMMUNE PROCEDURE FOR SKOLEUDSÆTTELSE FOR BØRN I STRUER KOMMUNE Med ændring af 3 stk. 1 i loven om folkeskolen er børnehaveklassen blevet obligatorisk fra skoleåret 2009/2010. Barnet påbegynder børnehaveklassen

Læs mere

Privatlivspolitik for FDF Korsvejen

Privatlivspolitik for FDF Korsvejen Privatlivspolitik for FDF Korsvejen Senest opdateret den 27/11/2018 Denne privatlivspolitik ( Politik ) er gældende for samtlige af de oplysninger, som du giver til os, og/eller som vi indsamler om dig

Læs mere

Anvisningsregler fra 1. maj 2019

Anvisningsregler fra 1. maj 2019 Anvisningsregler fra 1. maj 2019 Opskrivning Man kan først skrive sit barn op på venteliste, når barnet er født, dette gøres via den Digitale Pladsanvisning. Modtager Pladsanvisningen ansøgningen senest

Læs mere

Privatlivspolitik for Helsingør Svømmeklub

Privatlivspolitik for Helsingør Svømmeklub Privatlivspolitik for Helsingør Svømmeklub Revideret: 23. maj 2018 Godkendt af bestyrelsen: 24. maj 2018 Helsingør Svømmeklubs dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik,

Læs mere

Gade/vej og nr. Postnr. By. Gade/vej og nr. Postnr. By

Gade/vej og nr. Postnr. By. Gade/vej og nr. Postnr. By Ansøgning om optagelse på STX 2. år Denne ansøgningsblanket er for dig, der har gennemført 2.g eller lignende. Når du har udfyldt ansøgningen, så tag den med til samtalen med studievejlederen eller send

Læs mere

Regler for opskrivning på venteliste og optagelse i kommunale dagtilbud m.v.

Regler for opskrivning på venteliste og optagelse i kommunale dagtilbud m.v. Side 1/6 Regler for opskrivning på venteliste og optagelse i kommunale dagtilbud m.v. Reglerne er revideret i Børne- og Familieudvalget den 6. december 2018. Reglerne er gældende fra d. 1. januar 2019.

Læs mere

Privatlivspolitik for Langholt Sports Klub. 10. maj 2018

Privatlivspolitik for Langholt Sports Klub. 10. maj 2018 Privatlivspolitik for Langholt Sports Klub 10. maj 2018 Langholt Sports Klubs dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi

Læs mere

Privatlivspolitik for Thyholm Gymnastikforening 25/5-2018

Privatlivspolitik for Thyholm Gymnastikforening 25/5-2018 Privatlivspolitik for Thyholm Gymnastikforening 25/5-2018 Thyholm Gymnastikforenings dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan

Læs mere

1 Kontaktoplysninger via ansøgningssblanket

1 Kontaktoplysninger via ansøgningssblanket Persondataforordning for Lukas-Skolen i Vejle Elever før påbegyndelse af skolegang Hvilke af skolens 'målgrupper' er der tale om? Ansatte, forældre, elever, andre som fx leverandører eller samarbejdspartnere

Læs mere

Samtaler i dagplejen/vuggestuen Ved barnets 2V års alderen tilbydes alle forældre en forældresamtale.

Samtaler i dagplejen/vuggestuen Ved barnets 2V års alderen tilbydes alle forældre en forældresamtale. Sammenhængskraft mellem dagpleje eller vuggestue og børnehave i overgangen Overgangsmodellen er obligatorisk. I modellen vil der være mulighed for KAN opgaver til inspiration og som aftales lokalt. Samtaler

Læs mere

Vejledning til indmeldelse af ordblinde for skoler og institutioner

Vejledning til indmeldelse af ordblinde for skoler og institutioner Vejledning til indmeldelse af ordblinde for skoler og institutioner Indhold 1. Introduktion... 2 2. Hvem kan benytte indmeldelsesportalen?... 2 3. Sådan opretter du dig på indmeldelsesportalen... 2 1.

Læs mere

Akupunktur og kranio sakral terapi, v Vibeke Friis, CVR Carlshøjvej 51, 2800 Kongens Lyngby Tel.: , M:

Akupunktur og kranio sakral terapi, v Vibeke Friis, CVR Carlshøjvej 51, 2800 Kongens Lyngby Tel.: , M: Behandling af personoplysninger Hos virksomheden Akupunktur og kranio sakral terapi Kongens Lyngby, v Vibeke Friis CVR 36625473 Gældende fra 25.maj 2018 1 Indholdsfortegnelse 1 Sådan gør jeg i praksis

Læs mere

MitNyborgKommune Kom godt i gang Vejledning til forældre

MitNyborgKommune Kom godt i gang Vejledning til forældre MitNyborgKommune Kom godt i gang Vejledning til forældre MitNyborgKommune.dk er en digital mulighed for at få, give og søge oplysninger om dit barn og dets dagtilbud. Her kan du blandt andet få: information

Læs mere

Vejledning til "Henstandsordning"

Vejledning til Henstandsordning 1. AFGRÆNSNING AF HENSTANDSORDNINGENS VIRKEOMRÅDE... 3 2. SAMTYKKEERKLÆRING... 3 3. ANSØGNINGEN... 3 4. SAGSBEHANDLING... 4 4.1 SAGSBEHANDLINGSTIDER... 4 4.2 AFSLAG PÅ HENSTANDSORDNING... 4 4.3 KLAGER

Læs mere

Glostrup Kommune tilbyder pt. flere former for dagtilbud for børn i alderen 0 år og til skolestart (SFO start):

Glostrup Kommune tilbyder pt. flere former for dagtilbud for børn i alderen 0 år og til skolestart (SFO start): 01.04.2012 sagnr.:09/8119 Retningslinjer for optagelse af børn i dagtilbud i Glostrup Kommune Retningslinjer for optagelse af børn i dagtilbud i Glostrup Kommune er udarbejdet i henhold til lov nr. 501

Læs mere

Forældreguide til dialogmodulet i Hjernen & Hjertet Januar 2019

Forældreguide til dialogmodulet i Hjernen & Hjertet Januar 2019 Forældreguide til dialogmodulet i Hjernen & Hjertet Januar 2019 For at styrke indsatsen i forhold til et godt forældresamarbejde benytter Dagtilbudsområdet dialogværktøjet i Hjernen & Hjertet. Dialogværktøjet

Læs mere

Vigtig Ny lov om persondata, se side 2-5. Oplysningsskema også vedhæftet i særskilt fil.

Vigtig Ny lov om persondata, se side 2-5. Oplysningsskema også vedhæftet i særskilt fil. 23. Maj 2018 Uge 21 Majfest Lørdag den 26/5 kl. 10.15. Dagen starter med hovedfag for alle klasser, mens 6. klasses forældre pynter majstangen. Vi håber at vejret er med os, så vi kan nyde dansen om majstangen

Læs mere

Landsforeningen Lænkens Databeskyttelsespolitik

Landsforeningen Lænkens Databeskyttelsespolitik Landsforeningen Lænkens Databeskyttelsespolitik Vedtaget maj 2018 Indhold 1. Lænkens retningslinjer for overholdelse af GDPR... 3 2. Lokalafdelinger... 3 2.1 Medlemskort og medlemslister... 3 2.2 Bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Privatlivspolitik for Egå Rosport

Privatlivspolitik for Egå Rosport Privatlivspolitik for Egå Rosport 24.04.2018 Egå Rosports dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig, hvordan vi behandler dine personoplysninger

Læs mere

Privatlivspolitik Frivilligcenter SR-Bistand

Privatlivspolitik Frivilligcenter SR-Bistand Privatlivspolitik Frivilligcenter SR-Bistand December 2018 1. Frivilligcenter SR-Bistands dataansvar Foreningens tilbud og virke medfører at vi behandler personlige- og personfølsomme oplysninger. Vi har

Læs mere

Lokalhistoriegruppen Syd for Banen Privatlivspolitik

Lokalhistoriegruppen Syd for Banen Privatlivspolitik Roskilde, d. 22. oktober 2018 Lokalhistoriegruppen Syd for Banen Privatlivspolitik Lokalhistoriegruppen Syd for Banen indsamler, opbevarer og anvender (databehandler) personoplysninger for alle foreningens

Læs mere

Privatlivspolitik, Helsingør I F Gymnastik og Motion

Privatlivspolitik, Helsingør I F Gymnastik og Motion Privatlivspolitik, Helsingør I F Gymnastik og Motion Revideret: 24. maj 2018 Godkendt af bestyrelsen: 24. maj 2018 HIF Gymnastik og Motion dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget

Læs mere

Tilskud til Privat pasning. Tilskud til forældre Efter dagtilbudslovens 80 og 81

Tilskud til Privat pasning. Tilskud til forældre Efter dagtilbudslovens 80 og 81 Tilskud til Privat pasning Tilskud til forældre Efter dagtilbudslovens 80 og 81 2013 Generelt om ordningen Alle forældre med børn i aldersgruppen 24 uger til 5 år (skolestart) kan benytte ordningen. I

Læs mere

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten Indholdsfortegnelse Overordnet beskrivelse af programmets funktioner... 2 Log på... 2 Manuel oprettelse af elev.... 3 Optagelse af elever... 3 1 Gruppering og sortering af elever... 3 2 Udvælg aspiranter...

Læs mere

Fravær og ekstraordinær frihed

Fravær og ekstraordinær frihed Strandskolen 15.august 2017 Fravær og ekstraordinær frihed De 4 parametre for fraværsopmærksomhed pa Strandskolen og i Aarhus Kommune. a) 4 eller flere fraværstilfælde den seneste måned b) 10% fravær den

Læs mere

Privatlivspolitik for idrætsforeninger. Sidst revideret

Privatlivspolitik for idrætsforeninger. Sidst revideret Privatlivspolitik for idrætsforeninger Sidst revideret 22.05.2018 Bordtennisklubben HEP s dataansvar. Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller dig,

Læs mere

Foreningen Orø Forsamlingshus

Foreningen Orø Forsamlingshus Skema til brug for kortlægning af personoplysninger i Foreningen Orø Forsamlingshus af bestyrelsen 14. august 2018 Vi anvender følgende systemer: Excel filer Hvordan er vores privatlivspolitik gjort lettilgængelig?

Læs mere

Privatlivspolitik for idrætsforeninger 1. [ Dato for seneste ændring i privatlivspolitikken]

Privatlivspolitik for idrætsforeninger 1. [ Dato for seneste ændring i privatlivspolitikken] Privatlivspolitik for idrætsforeninger 1 [26.05.2018 Dato for seneste ændring i privatlivspolitikken] Dauglykke Skytteforenings dataansvar Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik,

Læs mere

Privatlivspolitik for Stubbekøbing Rideklub. Gældende fra 25. maj 2018

Privatlivspolitik for Stubbekøbing Rideklub. Gældende fra 25. maj 2018 Privatlivspolitik for Stubbekøbing Rideklub Stubbekøbing Rideklubss dataansvar Gældende fra 25. maj 2018 Vi behandler personoplysninger og har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der kort fortæller

Læs mere