Mødet blev afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mødet blev afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding."

Transkript

1 1 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark /LJ/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde mandag den , kl Mødet blev afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding. Deltagere: Morten Topholm, Jasper Juhl Holm, Helene Benfeldt, Lau Rosborg, Peter Kromann, Rikke Kruse, Helle Bruun, Lis Jensen, Kristian Birk, Thomas Bertelsen, Maria Dorthea Hansen (suppleant), Brian Errebo-Jensen Afbud: John Stenner Rasmusen, Louise Beck (suppleant) Velkommen til Maria Dorthea Hansen (suppleant for Lis og Rikke) som deltager som ny valgt suppleant jf. RB s beslutning om suppleanters deltagelse. O. Valg af referent Lis er referent 1. Underskrift af referat fra den 26. juni Herunder opfølgning på punkter fra sidste møde Der har ikke været indsigelser til referatet Møderunden for resten af året gennemgås kort. Brian informerer kort om hvordan medlemsmøderne for risikobaseret tilsyn er forløbet. Der var rigtig fin tilslutning til infomøderne, og det gav et positivt indtryk af hvad Styrelsen for patientsikkerhed vil med de planlagte tilsyn på de udvalgte klinikker. Besøgene skal ses som god læring ift. lovgivningskrav, og at det bliver godt modtaget af klinikkerne. Der bliver evalueret på besøgene og resultaterne vil blive offentliggjort foråret I 2018 er det kommunerne som vil modtage besøg fra Styrelsen for patientsikkerhed. 2. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt. 3. Sager til beslutning

2 2 3.1 Forretningsorden for regionsbestyrelsens arbejde er tilrettet jf. behandlingen på RB-mødet den (vedhæftet). Indstilling: Forretningsordenen godkendes Se notat nedenfor vedr. budgetoversigten. 3.2 Budgetopfølgning efter 2. kvartal 2017 (vedhæftet) Gennemgang ved Brian. Desuden orientering om regionernes økonomi. Det blev besluttet, at den kvartalsvise budgetoversigt sendes ud som orientering, og ikke sættes på som særskilt punkt på dagsordenen fremadrettet. Man kan komme med indsigelser til dette på mødet, hvis der skulle opstå noget som man har brug for at drøfte. Brian gennemgår budgettet og det ser fint ud - vi har brugt 42% af budgettet på nuværende tidspunkt, og det er tilfredsstillende. 3.3 Regionsbestyrelsens eventuelle deltagelse ved Fagkongressen i 2018 ( ) På foranledning af Morten Topholm drøfter RB sin evt. deltagelse og finansiering. I 2015 vedtog RB, at medlemmerne kunne deltage. Kongresgebyr, festmiddag og evt. overnatningsomkostninger blev betalt. Transportudgifter og tabt arbejdsfortjeneste blev ikke dækket. Indstilling: RB drøfter sin evt. deltagelse i Fagkongres 2018 og finansiering. Der bliver pointeret, at det kunne give mening at vi netop i i forbindelse med jubilæet - er repræsenteret på kongressen. Der bliver også argumenteret mod at man fik alle dage betalt, da det giver en begrænsning i hvordan man prioriterer sin egen tid på kongressen. Det giver mulighed for at få kontakt til vores medlemmer og vi har mulighed for at vi kan følge strømninger i vores fag, som kan være til gavn for vores arbejde i bestyrelsen. Det blev besluttet, at alle får tilbud om at deltage - regionsbestyrelsen betaler deltagergebyr og evt. overnatning. Tabt arbejdsfortjeneste og transport dækkes ikke. 3.4 Seminar for regionsbestyrelsen den november Mødested er lokale 13, Pumpehuset, Fabrikken, Lumbyvej 17. Det giver også lejlighed til at se det nye kontor ved Odin Havnepark, Lumbyvej 11.D. Den 9.11 er der program kl. 9-16, og herefter deltagelse i valgmøde kl , som også afholdes ved Fabrikken. Den er der program kl Det forudsættes, at de som bor i Odense by sover hjemme. Øvrige vil der blive bestilt overnatning til.

3 3 - Præsentation af indhold ved planlægningsgruppen Helene, Jasper og Brian. Foreløbigt program blev gennemgået og diskuteret - indhold og formål med besøg af inviterede gæster blev kvalificeret. Fremtidens sundhedsvæsen, samspillet og samarbejdet mellem sektorerne diskuteres. Kommunikation - hvordan går det med udbygning af IT-adgange for sundhedspersonale på tværs af sektorer? Opgaveglidning mellem faggrupper og sektorer. 3.5 Medlemsmøder 2017 Afholdte møder siden sidst: - Fagstafet i Svendborg den 6.9 Under planlægning: - Opfølgning på netværksmøde om beskæftigelsesindsatsen. Det første møde blev afholdt i november Opfølgning på netværksmøde om hverdagsrehabilitering. Det første møde blev holdt i efteråret Netværk for udviklingsfysioterapeuter? - To møder om ernæringens betydning Beslutning : Fagstafetten er ikke taget af nogen efter mødet i Svendborg. Vi taler om at det kunne være godt hvis den kunne gribes af Odense kommune om temaet commotio, og derved udnytte muligheden for at fejre jubilæum på UC Lillebælt i Odense og servere nogle bobler og kransekage i samme forbindelse. Rikke Kruse vil forsøge at arrangere et netværksmøde for fysioterapeuter i beskæftigelsesindsatsen. Helle Bruun har talt med Maria Lyhne Buck ang. arrangement om Ernæringens betydning i forhold til træning. Hun vil forsøge at lave et arrangement i foråret (evt.allerede i januar) 2 steder i regionen. Helle Bruun forsøger at arrangere noget omkring hverdagsrehabilitering. Der skal arrangeres noget fagligt på de to andre UC-er i forbindelse med jubilæumsåret. 3.6 Danske Fysioterapeuters 100-års jubilæum i Indstilling: at der udover jubilæumsarrangementet den 17.5 i Messecenter C i Fredericia, holdes tre medlemsarrangementer v. Fysioterapeutuddannelserne i Odense og Esbjerg/ Haderslev. Desuden orientering om økonomi. Beslutning :

4 4 Der bliver lavet plakater og flyers til medlemsarrangementet, og de kommer ud omkring årsskiftet. 4. Sager til drøftelse 4.1 Møderunde med politikere og embedsmænd i region og kommuner, samt andre møder - Møde med direktionen ved Sygehus Sønderjylland den Møde ved Svendborg Sygehus, psykiatrien den 21.8 Bemærkning: Fysioterapeutiske ressourcer indenfor psykiatrien bruges ofte uhensigtsmæssigt på området. Nogle steder organiseres fysioterapeuterne i decentrale enheder og indgår ofte i plejen og vagtplaner, hvor der er begrænset adgang til at arbejde med fysioterapeutiske arbejdsopgaver. Psykiatriens fysioterapeuter i Region Syddanmark har et stærkt netværk, som er meget velfungerende. - Møde ved Aabenraa Rådhus (vedr. flytning af Fjordskolen) den Ledernetværksmøder den Møde med rådmand Brian Skov og direktør Gitte Østergaard, Odense Kommune den Regionalt sundhedskartelmøde (bl.a. om udtag af konfliktsteder) den Møde ml. organisationer og direktion ved UC Lillebælt den Ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 25. november 2017 Indledende drøftelse af repræsentantskabsmødet. Der er afsat tre timer til behandling ved vores seminar den Desuden afholdes der et medlemsmøde den 14.11, kl v. Kokholm. Her deltager formand Tina Lambrecht. Bemærkning : Kristian Birk: Det er vigtigt at kommunikere ud, at de to sektioner er for alle fysioterapeuter afhængig af tilhørsforhold. Sektionen for ansatte er for alle fysioterapeuter som er ansat - både private og offentligt. Vi kommer til at møde emnet / problemstillingen på regionsbestyrelseskonferencen, på bestyrelsesseminaret og til medlemsmøderne inden der skal besluttes noget på det ekstraordinære repræsentantskabsmøde. 5. Sager til orientering 5.1 Orientering fra formanden Bemærkning : Der er en del uro v. Hammel Neurocenter, Region Midt. Der skal afskediges medarbejdere bl.a. grundet faldende henvisninger fra Region Syd og Nord. Dette bestrides dog af de to regioner, som angiver samme henvisningsmønster og økonomi som hidtil. Der er blevet reageret fra de faglige organisationer om, at det er vigtigt, at vi har et beredskab som kan varetage opgaverne for denne patientgruppe. Der er klare budskaber til politikerne om at finde en løsning, så der fortsat er et højtspecialiseret fagligt tilbud i Vestdanmark.

5 5 Blandt regionsformændene drøftes behovet for regionale stakeholderanalyser. Finansieringen af disse er endnu ikke på plads. Der følges op på dette emne ved næste RB-møde. HB laver en evaluering af Danske Fysioterapeuters deltagelse i Folkemødet på Bornholm. Især ift. om vi får tilstrækkelig udbytte af de forholdsvis mange ressourcer, vi bruger på at deltage og være synlige på folkemødet? Regionsformændene har en løbende dialog med sekretariatet om støttende administrativ bistand. Dette er blevet bedre efter at det har været påtalt - og der er mere fokus på, at der bliver informeret ud til formændene hvilke sager, der kører i de forskellige regioner. Nyt fra HB og regionsformandsmøder Link til Bej s mødekalender: Pulje til støtte ved netværksarrangementer. Bemærkninger : Der er blandt medlemmerne blevet større opmærksomhed på, at RB vil støtte netværk. Der er flere forespørgsler om hjælp til møder og dannelse af netværk. Kristian Birk efterlyser status på arbejdsgruppen for medlemsindflydelse. 6. Punkter til kommende møder, herunder evt. gæster Kristian Birk: Hvordan kan vi komme i dialog med de medlemmer som er utilfredse med vores forening, og hvordan kan vi sende et signal om hvordan vi kommunikerer med hinanden? Psykiatrien: Vi vil gerne i dialog med fysioterapeuter ansat i psykiatrien, hvad har de brug for fra os, hvad kan vi byde ind med? 7. Nyt til hjemmesiden Kommende medlemsmøder, fejring af 100-års jubilæum og temadiskussioner ved vores RB-seminar. Det kunne være interessant at vide hvor meget søgning, der er til vores hjemmeside og facebookside. Det kunne være en ide og lave en form for konkurrence, hvis man tilmelder sig nyhedsbrevet. 8. Eventuelt Lau - informerer om status på overenskomstforhandlingerne mellem RLTN og praksisområdet. Lis J - informerer kort om status på kravsindsamlingen for OK18. Helene Benfeldt: Har spurgt Dfys hvornår og i hvilke sektorer, der kommer risikobaserede tilsyn på det offentlige område. Har fået svaret, at hun skal kontakte Styrelsen for patientsikkerhed. Morten :

6 6 Informerer kort om arbejdet med specialistordningen. Morten har været involveret i arbejdet via sin bestyrelsespost i Dansk Selskab for Fysioterapi. Der er lavet et tiltag om oprettelse af et netværk for fysioterapeuter uden for sygesikring/ overenskomst. Der er indkaldt til stiftende generalforsamling for dette netværk den 3. november.

Danske Fysioterapeuter afholder d. 23. august informationsmøde for praksisområdet, ift. de risikobaserede tilsyn. Stor søgning til arrangementet.

Danske Fysioterapeuter afholder d. 23. august informationsmøde for praksisområdet, ift. de risikobaserede tilsyn. Stor søgning til arrangementet. Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 4.7.2017 /HB/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde mandag den 26.6.2017, kl. 9-17 Mødet afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding Deltagere:

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 3. februar 2015, kl. 13-17.30

Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 3. februar 2015, kl. 13-17.30 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 3. februar 2015, kl. 13-17.30 Mødet afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding Referat Deltagere: Morten

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den , kl

Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den , kl Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 3.10.14, BT/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den 18.9.14, kl. 13-19 Mødet afholdes ved Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3 B, lokale M 4, 6000 Kolding.

Læs mere

Referat. Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den , kl Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark

Referat. Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den , kl Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 10.1.2018/LJ/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 12.12.2017, kl. 13-17.30 Mødet afholdt v. Kokholm 3, M4, Bramdrupdam, 6000 Kolding Deltagere: Morten

Læs mere

Den oktober er der regionskonference. Konferencen er under planlægning. Afholdes i Middelfart.

Den oktober er der regionskonference. Konferencen er under planlægning. Afholdes i Middelfart. Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 15.4.2017 /RK/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde onsdag den 5.4.2017, kl. 13-17.30 Mødet afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding Deltagere:

Læs mere

, kl

, kl Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen i Region Syddanmark Dato for møde: 3.6. 2013, kl. 13-17.30 For referat: Dato: Esther Skovhus 10.6. 13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

Afbud: Helene Benfeldt og Emil Carlsen. Helle Bruun forlod mødet kl

Afbud: Helene Benfeldt og Emil Carlsen. Helle Bruun forlod mødet kl 26.8.16 TB/Bej Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 23.8.2016, kl. 9-17 Mødet afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 5, Bramdrupdam ved Kolding Deltagere: Morten

Læs mere

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den , kl Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark. Referat

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den , kl Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark. Referat Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 21.3.2019 /RK/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 12.3.2019, kl. 13-17.30 Mødet afholdt v. Kokholm 3.A, mødelokale M 5, 6000 Kolding. Deltagere: Lis

Læs mere

Mødet afholdt ved Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3 B, lokale M 5, 6000 Kolding.

Mødet afholdt ved Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3 B, lokale M 5, 6000 Kolding. Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 08.05.2014/ MT/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 22.4.14, kl. 13-17.30 Mødet afholdt ved Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3 B, lokale M 5, 6000

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde onsdag den , kl. 9-16

Regionsbestyrelsesmøde onsdag den , kl. 9-16 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 8.11.2016 /EFC/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde onsdag den 12.10.2016, kl. 9-16 Mødet afholdes v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding Deltagere:

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den , kl

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den , kl 2.1.13, ES/Bej Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den 13.12.2012, kl. 13-17.30 Mødet blev afholdt ved Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3 B, lokale M

Læs mere

Mødet blev afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding

Mødet blev afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 20.12.2016/ HB/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde mandag den 5.12.2016, kl. 13-17.30 Mødet blev afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den , kl. 9-17

Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den , kl. 9-17 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 29.6.2018 /PK/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 12.6.2018, kl. 9-17 Mødet afholdt v. Kokholm 3.A, mødelokale M 4, 6000 Kolding Deltagere: Morten

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, mandag den 3.10.2011,

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, mandag den 3.10.2011, 11.10.11/Es/bej Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, mandag den 3.10.2011, kl. 13-17.30 Mødet afholdt v. Fysioterapeutuddannelsen i Odense, Blangstedgårdsvej 4,

Læs mere

2. Godkendelse af dagsorden Der er pt. tilmeldt ca. 260 til jubilæumsarrangementet. Max. deltagerantal er 350.

2. Godkendelse af dagsorden Der er pt. tilmeldt ca. 260 til jubilæumsarrangementet. Max. deltagerantal er 350. Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 7.5.2018 / MT/ Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 24.4.2018, kl. 9-15 Mødet afholdes v. Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, mødelokale 2 Deltagere: Morten

Læs mere

Deltagere: Helle Bruun, Zanny Bowley, Kris Gundersen, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann, Maja Bräuner, Brian Errebo-Jensen

Deltagere: Helle Bruun, Zanny Bowley, Kris Gundersen, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann, Maja Bräuner, Brian Errebo-Jensen Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde, Region Onsdag d. 15. 6. 2011, kl. 18-21 Syddanmark. Mødet afholdt v. Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3A, Mødelokale K 2, 6000 Kolding

Læs mere

13.03 2012. Der henvises inden mødet til avisudklip vedhæftet mødekaldelsen, med omtale af Louise Thule Christensen.

13.03 2012. Der henvises inden mødet til avisudklip vedhæftet mødekaldelsen, med omtale af Louise Thule Christensen. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, region Syddanmark Dato for møde: 13.03 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Esther Skovhus 18. 03 2012 Deltagere: Helene Benfeldt, Zanny Bowley, Helle

Læs mere

5. februar 2013. Lokalitet: Mødet afholdt ved Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3 B, lokale K 1, 6000 Kolding.

5. februar 2013. Lokalitet: Mødet afholdt ved Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3 B, lokale K 1, 6000 Kolding. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, Region Syddanmark Dato for møde: 5. februar 2013 For referat: Dato for udarbejdelse: Esther Skovhus 9. februar 2013 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann,

Læs mere

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 8.4.2013, kl. 9-12 For referat: Dato for udarbejdelse: Es/Bej 12.04.13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde, Region Syddanmark Referat fra tirsdag den 1. marts 2016, kl :30

Regionsbestyrelsesmøde, Region Syddanmark Referat fra tirsdag den 1. marts 2016, kl :30 15.3.16/BT/Bej Regionsbestyrelsesmøde, Region Syddanmark Referat fra tirsdag den 1. marts 2016, kl. 13-17:30 Mødet blev afholdt på Kokholm 3, mødelokale M 5, Bramdrupdam ved Kolding Kl. 16-17.30 Her deltog

Læs mere

Janus Pill Christensen, politisk konsulent ved Danske Fysioterapeuter, deltager i RB-mødet.

Janus Pill Christensen, politisk konsulent ved Danske Fysioterapeuter, deltager i RB-mødet. Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Regionsbestyrelsesmøde mandag den 7.12.2015, kl. 9-17 Mødet afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 5, Bramdrupdam ved Kolding Deltagere: Jasper Juhl Holm, Lau Rosborg,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2017

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2017 Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 27. januar 2017 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 10. februar 2017 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen, Tina Lambrecht,

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den 12.12.13, kl. 13-17.30

Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den 12.12.13, kl. 13-17.30 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 30.11.2013/ Bej Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den 12.12.13, kl. 13-17.30 Mødet afholdt ved Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3 B, lokale K 2, 6000 Kolding.

Læs mere

kl

kl Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, Danske Fysioterapeuter, Region Syddanmark For referat: [Fulde navn] Dato for møde: 11.09.13 kl. 13.00 17.30 Dato for udarbejdelse: [dag, måned, år] Deltagere:

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Mødet afholdes v. Fysioterapeutuddannelsen i Odense, Blangstedgårdsvej 4, 5220 Odense

Læs mere

Referat. Regionsbestyrelsesmøde mandag den , kl Dagsorden. Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark

Referat. Regionsbestyrelsesmøde mandag den , kl Dagsorden. Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 19.2.2018 /KB/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde mandag den 29.1.2018, kl. 9-17 Mødet afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding. Deltagere:

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

Mødet afholdt v. Kokholm 3.A, mødelokale M 4, 6000 Kolding. Frokost fra kl. 12.

Mødet afholdt v. Kokholm 3.A, mødelokale M 4, 6000 Kolding. Frokost fra kl. 12. Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 4.9.2018 /JJH/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde torsdag den 30.8.2018, kl. 13-17.30 Mødet afholdt v. Kokholm 3.A, mødelokale M 4, 6000 Kolding. Frokost fra kl.

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde, Region Syddanmark Referat fra onsdag den 20. januar 2016, kl

Regionsbestyrelsesmøde, Region Syddanmark Referat fra onsdag den 20. januar 2016, kl Regionsbestyrelsesmøde, Region Syddanmark Referat fra onsdag den 20. januar 2016, kl. 13-17.30 Deltagere: Morten Topholm, Jasper Juhl Holm (fra kl. 14), Helene Benfeldt, Lau Rosborg, Belinda Toft, Rikke

Læs mere

TR-Netværksmøde den 21. november 2016.

TR-Netværksmøde den 21. november 2016. TR-netværket Region Syddanmark TR-Netværksmøde den 21. november 2016. Emne: Netværksmøde for tillidsrepræsentanter Afholdt dato: Mandag den 21. november 2016 Tidspunkt: Kl. 9-14 Sted: Bramdrupdam Hallerne

Læs mere

Mødet blev afholdt ved Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3 B, 6000 Kolding.

Mødet blev afholdt ved Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3 B, 6000 Kolding. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, Region Syddanmark Dato for møde: 27.08. 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Esther Skovhus 2.09.2012 Deltagere: Zanny Bowley, Helle Bruun, Peter Kromann,

Læs mere

30.01 2012 kl. 13 17.30

30.01 2012 kl. 13 17.30 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 30.01 2012 kl. 13 17.30 For referat: Dato for udarbejdelse: Esther Skovhus 19.02 2012 Deltagere: Helene Benfeldt, Zanny Bowley,

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00

Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00 Referat Referat af møde: Dato for møde: Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00 Deltagere: Helle Bruun, Helene Benfeldt, Kirsten Thoke, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann,

Læs mere

13.12. 2011, kl. 13-17.30

13.12. 2011, kl. 13-17.30 Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 13.12. 2011, kl. 13-17.30 For referat: Dato for udarbejdelse: Esther Skovhus 19.12. 2011 Deltagere: Helene Benfeldt,

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde 27. november 2014, kl i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden, Holmbladsgade 70, 3. sal, lokale 3.

Referat Regionsbestyrelsesmøde 27. november 2014, kl i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden, Holmbladsgade 70, 3. sal, lokale 3. Referat Regionsbestyrelsesmøde 27. november 2014, kl. 13 17 i Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden, Holmbladsgade 70, 3. sal, lokale 3. Indhold 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)... 2 2. Repræsentantskab

Læs mere

Referat til Regionsbestyrelsesmøde 5. maj 2015 kl. 13.00-16.00 i mødelokalet på Nørre Voldgade 90, 1358 København K

Referat til Regionsbestyrelsesmøde 5. maj 2015 kl. 13.00-16.00 i mødelokalet på Nørre Voldgade 90, 1358 København K Referat til Regionsbestyrelsesmøde 5. maj 2015 kl. 13.00-16.00 i mødelokalet på Nørre Voldgade 90, 1358 København K Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 27. januar 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2016 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Proces for offentlig

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt.

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt. Referat TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Karen Kretzschmar fra DSA kommer fra kl 9-12. Oplæg for TR om bl.a.: A-kassens

Læs mere

Referat fra 21. bestyrelsesmøde Region Syddanmark torsdag 05. marts 2009, kl Madhouse i Middelfart

Referat fra 21. bestyrelsesmøde Region Syddanmark torsdag 05. marts 2009, kl Madhouse i Middelfart Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun. Afbud: Sandra Kollerup

Læs mere

Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark

Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 6.11.2015/ MT/Bej Referat fra regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 26.10.2015, kl. 9.00-17.00 Mødet afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding

Læs mere

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder Dagsorden Dagsorden for møde i: Regionsbestyrelsen i Region Midtjylland Dato for møde: 26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00 Sted Viborg Vandrehjem (Danhostel) Vinkelvej 36 8800 Viborg Ordstyrer:

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 11. juni 2018

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 11. juni 2018 Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 11. juni 2018 Mødet afholdes på Sofiendalsvej 3 kl.9.00-15.00. Der er morgenkaffe fra kl. 8.30. Niels Erik Rasmussen deltager i punkt 15. Afbud fra Julie. DAGSORDEN: Pkt.

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017 Deltagere: Marianne

Læs mere

Efter sidste møde havde vi nogle løse ender, i det følgende vil I få en opdatering på disse:

Efter sidste møde havde vi nogle løse ender, i det følgende vil I få en opdatering på disse: Information til RB Dette er informationer til regionsbestyrelsen forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde torsdag den , kl Mødet afholdes v. Kokholm 3.A, mødelokale M 4, 6000 Kolding.

Regionsbestyrelsesmøde torsdag den , kl Mødet afholdes v. Kokholm 3.A, mødelokale M 4, 6000 Kolding. Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 11.2.18, Hb/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde torsdag den 31.1.2019, kl. 9-17 Mødet afholdes v. Kokholm 3.A, mødelokale M 4, 6000 Kolding. Deltagere: Morten

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018 Godkendt - referat RB-møde 180301 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018 Bestyrelsesmødet afholdes VIA University College, lokale A231, Gl Struervej 1, 7500 Holstebro. Program Kaffe

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Lisbeth Hammer Andersen, Rikke Kent Thomsen,

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016 Referat RB-møde 161206 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. december 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Århus Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00 Mødet begynder

Læs mere

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 Dagsorden punkter: 1. Evaluering af generalforsamlingen 2. Mål og fokus områder for 2008 Herunder følgende indsatsområder nævnt på generalforsamlingen

Læs mere

1. Velkommen og intro

1. Velkommen og intro Referat for møde: Bestyrelsesmøde i Dansk Selskab for Fysioterapi For referat: Anders Lorentzen Dato for møde: 10. oktober 2018 Sted: Odeon, Odense Deltagere: Lars Henrik Larsen Afbud: Rasmus Gormsen Hansen

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 referat RB-møde 171115 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 Bestyrelsesmødet afholdes ved 3F på Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Lokale 554 på 2. sal Program Kaffe og rundstykker

Læs mere

Information til RB. AC Tine har valgt at trække sig fra udvalget i AC. Hun vil hellere bruge kræfterne andre steder.

Information til RB. AC Tine har valgt at trække sig fra udvalget i AC. Hun vil hellere bruge kræfterne andre steder. Information til RB Dette er informationer til RB forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende informationer,

Læs mere

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund.

Gæst: Ny konsulent i afdelingen Løn&Ansættelse Nicolai Kempel Sigh hilste på TR-rådet og fortalte lidt om sin baggrund. Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 14. marts 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 28. marts 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Charlotte Larsen (CL),

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmødet den 2. november Kl Hos Peter H C Lumbyesvej 135, Næstved

Referat fra regionsbestyrelsesmødet den 2. november Kl Hos Peter H C Lumbyesvej 135, Næstved Referat fra regionsbestyrelsesmødet den 2. november Kl. 17.45 Hos Peter H C Lumbyesvej 135, Næstved Tilstede: Kit, Jeppe, Peter, Jane og Stine Afbud: Helle og Kathrine 1. Valg af ordstyrer: Jeppe 2. Valg

Læs mere

TR netværksmøde d.10. juni 2014 kl. 9-15.

TR netværksmøde d.10. juni 2014 kl. 9-15. TR netværksmøde d.10. juni 2014 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 til 9.00 1. Valg af ordstyrer 2. Valg af referent: Lene Birk Nielsen 3. Godkendelse af dagsorden. Ingen ændringer 4. Præsentationsrunde

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Godkendt referat RB-møde 190306 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Bestyrelsesmødet afholdes i Randers Laksetorvet 1 C.3.10, 8900 Randers Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter.

På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter. Mundtlig beretning 2019 På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter. For at det skal være et rigtig eventyr, så skal det være fortalt

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl. 10-16 Deltagere: Eva, Kristian, Birte (11-16),, Anja, Maria (med på skype). Afbud: Birgitte, Hanne. Ordstyrer: Referent: Kristian De angivede tider er sluttidspunkt

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen.

Indkaldelsen til repræsentantskabsmødet ( REP-mappen ) kan med fordel medbringes til drøftelsen. HB-møde/indkaldelse Hovedbestyrelsesmøde Tid: Mandag d. 22. oktober 2012 (kl. 9.15-17) Sted: Danske Fysioterapeuter, mødelokale A19 Nørre Voldgade 90, 1358 København K Dagsorden 1. Referater til underskrift

Læs mere

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013. For referat: Dorthe G. Thomsen

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013. For referat: Dorthe G. Thomsen Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden/referat af HBM september 2016

1. Godkendelse af dagsorden/referat af HBM september 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 27. oktober 2016 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 3. november 2016 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen,

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

a. Temadrøftelse: Responsum vedr. autorisationsloven

a. Temadrøftelse: Responsum vedr. autorisationsloven Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk udvalg 30. september 2010 For referat: Dato for udarbejdelse: Karen Langvad 14. november 2010 Deltagere: Brian Errebo-Jensen (BEJ) Anne Marie Svenningsen

Læs mere

l For referat: Karen Fischer-Nielsen

l For referat: Karen Fischer-Nielsen Udvalgs-/mødereferat Referat af møde i TR-rådet den 25. oktober 2010 Dato for udarbejdelse: 5. november 2010 [Dagsordens pkt. / Sagstype] l For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius,

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 18. april 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 18. april 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 18. april 2017 kl. 9.00 11.00 Dialogmøde kl. 11.00 15.00 Deltagere: Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen, Rikke Kent Thomsen, John Christiansen, Christina Rosenberg,

Læs mere

Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye

Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye KB-møde mandag d. 2. marts 2015 kl. 16.00-20.00 Hos Rikke Friis, Nørregade 7, 8660 Skanderborg Tilstede: Rikke Friis, Thomas Münchow, Cenk Incikli, Henrik Lohmann og Paul Hye 1 Godkendelse af dagsorden

Læs mere

TR-rådet 07. juni Karen Fischer-Nielsen 15. juni 2017

TR-rådet 07. juni Karen Fischer-Nielsen 15. juni 2017 Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 07. juni 2017 For referat: Dato for referat: Karen Fischer-Nielsen 15. juni 2017 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Stine Bøgh Pedersen (SBP),

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d.18. april 2018

Referat Regionsbestyrelsesmøde d.18. april 2018 Referat Regionsbestyrelsesmøde d.18. april 2018 Mødet afholdes i lokale A Sofiendalsvej 3 Aalborg Afbud fra Christine Bak. Maria deltager kun formiddag. DAGSORDEN: Pkt. 1: Valg af ordstyrer og referent

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Punkterne er markeret med et forventet (tidsforbrug) og en markering om hvorvidt punktet indeholde Orientering (O), Drøftelse (D) og Beslutning (B)

Punkterne er markeret med et forventet (tidsforbrug) og en markering om hvorvidt punktet indeholde Orientering (O), Drøftelse (D) og Beslutning (B) Regionsbestyrelsesmøde 27. oktober 2017 Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde 27. oktober 2017... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen... 1 2. Opfølgende bemærkninger fra sidste møde... 1 3. Opfølgning på regionskonferencen...

Læs mere

Referat af RB-møde, onsdag 30. november 2016

Referat af RB-møde, onsdag 30. november 2016 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, onsdag 30. november 2016 Til stede: Camilla Mohr Nielsen,

Læs mere

Referat. Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat

Referat. Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat Referat Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 30. 31. maj 2017 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 20 juni 2017 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen, Tina

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne]

REFERAT/ DAGSORDEN. 3. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster. Afbud [Navne] 3. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 11. maj 2017 Kl. 16-19 Deltagere [Navne] Gæster Afbud [Navne] Forberedelse: Hvert Campus skal have skrevet

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter august 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 30. 31. august 2017 Dagsorden 1 Godkendelse af dagsorden og referat 2 Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag 2.2 Fortrolig sag 2.3

Læs mere

Referat fra møde den 14. juni 2007

Referat fra møde den 14. juni 2007 Referat fra møde den 14. juni 2007 Mødested: Røntgenafdelingen Sønderborgsygehus Sydvang 1 6400 Sønderborg Fremmødte: Anne-Grethe Hansen, Dorthe Møller, Lars Jensen, Jørgen Nørris Christensen og Boye Eckmann

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 25. januar 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 25. januar 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Referat af Regionsbestyrelsesmøde 25. januar 2016 kl. 14.00-18.00 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Indhold 1. Velkommen v. Line Schiellerup... 2 2. Plan for evaluering af næstformand... 2 3. Den medlemsinddragende

Læs mere

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde

Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Ref.: JIJ Dok.nr.: 4138898 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 04-03-2018 Indkaldelse til TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde 22. oktober 2018 kl

Regionsbestyrelsesmøde 22. oktober 2018 kl Information til RB Dette er informationer til regionsbestyrelsen forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende

Læs mere

Afdeling: Praksis Udarbejdet af: Annemarie Heinsen Journal nr.: Dato: 27. juni 2018 Telefon:

Afdeling: Praksis Udarbejdet af: Annemarie Heinsen Journal nr.: Dato: 27. juni 2018 Telefon: Afdeling: Praksis Udarbejdet af: Annemarie Heinsen Journal nr.: 18-1123 E-mail: Annemarie.Heinsen@rsyd.dk Dato: 27. juni 2018 Telefon: 4022 0107 Referat Møde: 2. møde i Temagruppen for data og kvalitet

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat:

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat: Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 11. december 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Referat af regionsbestyrelsesmøde, 28. januar 2019 Ergoterapeutforeningen Region Syd

Referat af regionsbestyrelsesmøde, 28. januar 2019 Ergoterapeutforeningen Region Syd Referat af regionsbestyrelsesmøde, 28. januar 2019 Ergoterapeutforeningen Region Syd Deltagere: Marianne Roth Sørensen, Jørgen Peschardt, Bo Trælund Rossen, Tomas Jacobsen, Christina Maj Nørgaard, Lene

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 referat RB-møde 140424 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. april2014 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Mødet begynder kl. 09.30 Der vil være kaffe og brød fra

Læs mere

Information til RB. Generalforsamling

Information til RB. Generalforsamling Information til RB Dette er informationer til RB forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende informationer,

Læs mere

Referat fra møde den 18. september 2008

Referat fra møde den 18. september 2008 Referat fra møde den 18. september 2008 Mødested: Den gamle Radiografskole i Odense Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne-Grethe Andersen, Dorthe Møller, Lars Jensen, Jørgen Nørris Christensen

Læs mere

Referat fra møde d. 17. marts 2009

Referat fra møde d. 17. marts 2009 Referat fra møde d. 17. marts 2009 Mødested: Den gamle radiografskole Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, Lars Jensen, og Boye Eckmann

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde 23. maj 2018 kl

Referat regionsbestyrelsesmøde 23. maj 2018 kl Referat regionsbestyrelsesmøde 23. maj 2018 kl. 14.00-18.00 Dagsorden Referat regionsbestyrelsesmøde 23. maj 2018 kl. 14.00-18.00... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen - O (5 min)... 1 2. Nyt fra... 2 Formandskabet

Læs mere

Indkaldelse. HB-møde d. 13. marts Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering

Indkaldelse. HB-møde d. 13. marts Dagsorden. 1. Referater til underskrift. 2. Sager til diskussion/beslutning. 3 Sager til orientering Indkaldelse HB-møde d. 13. marts 2013 Dagsorden 1. Referater til underskrift Referat til underskrift fra HBM d. 24. januar 2013 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig 2.2 Vedtægtsændringer 2.3

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 30. januar 2015

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 30. januar 2015 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter d. 30. januar 2015 Dagsorden 1. Velkomst og referat fra HBM december 2014 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Danske Fysioterapeuters innovations-

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde Nordjylland Referat fra den 10. september 2015 kl. 9.00-15.00

Regionsbestyrelsesmøde Nordjylland Referat fra den 10. september 2015 kl. 9.00-15.00 Regionsbestyrelsesmøde Nordjylland Referat fra den 10. september 2015 kl. 9.00-15.00 Mødet afholdes på Sofiendalsvej. Der er morgenkaffe fra kl. 8.30 Lone Guldbæk afbud. Der skal tages billede af Lars,

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013 Deltagere: Svend Mandel Jacob Bork Klitgaard Jørn Olsen Jesper Vestergaard Annette Friis Nielsen Sussie Olsen Winnie Wolf Andersen Afbud: Morten Grejsler

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 21. januar 2016, kl. 18.30-20.30. For referat: Sted: Video - LifeSize Deltagere: Bente Andersen, Bjarne Rittig-Rasmussen, Anette Spence, Hans Stryger

Læs mere