Regionsbestyrelsesmøde torsdag den , kl Mødet afholdes v. Kokholm 3.A, mødelokale M 4, 6000 Kolding.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Regionsbestyrelsesmøde torsdag den , kl Mødet afholdes v. Kokholm 3.A, mødelokale M 4, 6000 Kolding."

Transkript

1 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark , Hb/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde torsdag den , kl Mødet afholdes v. Kokholm 3.A, mødelokale M 4, 6000 Kolding. Deltagere: Morten Topholm, Jasper Juhl Holm, Helene Benfeldt, Rikke Kruse, Helle Bruun, Louise Beck, Thomas Bertelsen, Lau Rosborg, Kristian Birk, Peter Kromann, Brian Errebo-Jensen Afbud: Lis Jensen Referat O. Valg af referent Helle er referent (jf. rækkefølge) Dagens gæster Politisk konsulent v. Danske Fysioterapeuter Niels Erik Kaaber Rasmussen. Niels Erik vil fortælle om de tre dimittendundersøgelser som Danske Fysioterapeuter har lavet. Desuden kan Niels Erik rådgive ift. et evt. projekt Som dug for solen. Niels Erik deltager via Skype kl Studieleder Birgitte Mathiesen, Fysioterapeutuddannelsen i Odense. Birgitte vil fortælle om både aftagerundersøgelse og dimittendundersøgelse, som uddannelserne er forpligtet til at udarbejde. Birgitte deltager kl Underskrift af referat fra den Oplysning ift. pkt. 3.6 John Stenner har takket ja til genudpegning til Uddannelsesudvalget ved Fysioterapeutuddannelsen i Odense. 2. Godkendelse af dagsorden godkendes. Dagens gæster Politisk konsulent v. Danske Fysioterapeuter Niels Erik Kaaber Rasmussen. Niels Erik vil fortælle om de tre dimittendundersøgelser som Danske Fysioterapeuter har lavet. Niels Erik deltager via Skype kl

2 Slides sendes ud sammen med referatet. Niels Erik orienterer omkring dimittendundersøgelser. Meget arbejdsmarkedsorienteret selve beskæftigelsessituationen. Der er fokus på ledighed og beskæftigelse, og mindre fokus på det psykiske arbejdsmiljø. Kun medlemmer af Danske Fysioterapeuter er spurgt. Der spørges et år efter endt uddannelse. Svarprocent i %. I 2017 lige over 30%. Personlighed, faglighed og netværk er de afgørende faktorer når de nyuddannede selv skal bedømme, hvad som er afgørende for at de har fået job. Ift. psykisk arbejdsmiljø: 75 % svarer at arbejdsbelastningen i den første stilling er som forventet. 25% svarer at det er større end forventet. Især i den private sektor svarer 40% at arbejdspresset er større end forventet. I kommunen er det 16 %, Besvarelsen kan rekvireres hos fm@fysio.dk groft grupperet efter emner. Plan for kommende undersøgelse. Der skal suppleres og mere fokus på den personlige oplevelse af tiden på arbejdsmarkedet. Morten: den kvalitative del er interessant. Måden at indsamle data på. Spørgsmål ift. timetallet i en ansættelse, hvis timetallet fx er 15 timer ugentlig er det så retvisende at sige at folk er i arbejde? Niels Erik: I undersøgelsen spørges til fastansættelse eller vikariat der spørges ikke til timetal. Trainee forløb eller jobpraktik tæller som andet. Rikke: Oplever at billedet er anderledes i praksis. Har lige haft ansættelsessamtale til et 5 mdrs. Vikariat. En del ansøgere arbejdede ikke med fysioterapi. Jasper: Oplever i stigende grad at flere studerende har psykiske udfordringer hvordan kommer de ud på arbejdsmarkedet? Kristian: Karakteriseres man som ansat når man er indlejer på en klinik? Differentieres der ift. dette? Kigges der på forskellige sektorer? Niels Erik: Der ses bl.a. på hvorfor man har valgt at blive selvstændig. Der er set på forskelle bl.a. indenfor/ udenfor sygesikring. De selvstændige spørges også til deres ansættelsesforhold. Brian orienterer om at Danske Fysioterapeuters arbejdsmiljøråd vil lave kvalitative interviews af forskellige grupper. Dimittendgruppen er udvalgt som en helt særlig gruppe. Der bliver fulgt politisk op på mange af spørgsmålene. Arbejdsmiljømæssigt er udfordringerne meget forskellige i de forskellige sektorer, så hver sektor bliver nødt til at blive behandlet hver for sig.

3 Undersøgelsen tages ind i lederrådet og TR rådet for at få en second opinion her. Lau: Kunne være ide at få denne information en gang årligt for at kunne følge udviklingen. Er der forskel på om folk fx har haft studie relevant arbejde? Er de bedre klædt på til deres arbejdsliv? De mørke tal hvordan får vi disse belyst bedre? Hvilke vilkår er der ift. at stykke et arbejdsliv sammen? Niels Erik: Arbejdsmarkedstilknytning, hvordan defineres dette? Rikke: Kan der ses på hvor der er lavet jobopslag? Spørge ind til de som har haft jobopslag, hvordan oplever de ansøgerfeltet? Niels Erik: Der er set på alle de opslag der har været opslået sidste år via jobindex. Der er spurgt ind til hvordan ansøger feltet har set ud etc. Niels Erik: De studerende som kommer ud, hvor der er lavkonjuktur, har en mere løs tilknytning til arbejdsmarkedet gennem tid. Oplæg ved Birgitte Ebbe Mathiesen, uddannelsesleder ved Fysioterapeutuddannelsen i Odense Oplæg omkring dimittend- og aftager undersøgelser. Disse to undersøgelser foregår parallelt. Undersøgelserne dækker området for sundhedsuddannelser bestående af sygeplejerske, radiograf, fysioterapeut, bioanalytiker, ergoterapeut. Gennemgang af hvordan undersøgelsen er struktureret. Der laves en årlig uddannelses beretning Den nye studieordning har lagt ECTS point på farmakologi, ernæring, innovation og teknologi. Mange krav om at være entreprenante. Måske vil dimittend- og aftagerundersøgelsen komme til at se anderledes ud ift. den nye studieordning. Studerende der har behov for støtte til at strukturere deres uddannelsesforløb er stigende. Morten: Ses der en sammenlignelighed med andre sundhedsuddannelser? Er det fx også er svært for dem, når deres dimittender starter på arbejdsmarkedet? Modtagelsen i praksis hvordan kan man med fordel gøre modtagelsen bedre i praksis? Birgitte: Studiereformen har krævet rigtig mange ressourcer, så modtagelsen på arbejdsmarkedet har man ikke beskæftiget sig meget med. Tværprofessionalitet, teknologi og akkreditering har været meget presserende emner. Lau: Frafaldsprocenten og at der kommer flere sårbare studerende ind hvordan ses der på det?

4 Birgitte: Der er set på frafaldsproblematikken der er spurgt om hvorfor de er stoppet med uddannelsen. De ville gerne noget andet der er spurgt ind til niveauet på uddannelsen. Frafald på baggrund af, at man hen af vejen finder ud af at man ikke skal være fysioterapeut eller på baggrund af psykiske udfordringer som angst og depression. Mandlige studerende har højere frafald end kvindelige. Undersøgelsen viser tendenser som følges. Umiddelbart giver det ikke grund til bekymring. Der er behov for loyalitet overfor det politisk bestemte niveau. Den studerende har tre prøveforsøg, og hvis man består, så kan man som studerende fortsætte. Ved dispensations ansøgning kan der siges nej. Uddannelseslederen har møde hver 14 dag med studievejlederen, idet det er et prioriteret område. Birgitte: Den nye sundhedsreform, kan evt. afføde nye jobs. Vi skal ud og skabe jobs for fysioterapeuter. Brian: Der er mange ansøgere til vikariater. Der er forskellige interesser, som fagforening er vi interesserede i at vores nyuddannede medlemmer kommer ud til nogle attraktive jobs og ordentlige arbejdsvilkår. Birgitte: Som skole har vi ikke interesse i at nedsætte optaget, da vi mener der vil komme et behov for flere fysioterapeuter. Morten: Der er behov for valide data ift. hvor mange, der reelt ikke kan leve af deres arbejde som fysioterapeuter. Christian: Ift. lægemangel potentielle jobs for fysioterapeuter hvordan kan uddannelsen målrette de studerende til dette? Birgitte: Vi kan tone uddannelsen og lave valgfag. Har et valgfag, omkring sundhedshuse. Der er fx indgået samarbejdsaftale med radiografer ift. at øge kompetencerne ift. ultralyds scanning. 3. Sager til beslutning 3.1 Som dug for solen forslag om at lave en kvalitativ undersøgelse ift. dimittender fra Fysioterapeutuddannelserne. Indledende oplæg ved Lau. Lau orienterer om idé til undersøgelse: Det vigtige er en undren det vigtige er at få nogle historier om hvad der sker. Der skal benytttes LinkedIn og facebook. Undersøgelsen postes på Fysio.dk/Region Syddanmarks hjemmeside, vi vil gerne i kontakt lige netop med denne gruppe. Gruppen skal være Ikke i arbejde. Alle skal dele og beder alle om at dele. Der skal sendes svar via mail. Kvalitativt, prosa tekst. Maksimalt 4 spørgsmål. Ikke et spørgeskema. Tvivl om det skal være nationalt/ regionalt.

5 Helene: Synes gerne det må være lokalt - i region syddanmark. Forsøg værd om målgruppen rammes via de nævnte medier. Jasper: Folk flytter og derfor tilkendegivelse af at det skal være nationalt. Evt. flere medier - instagram, twitter. Brian. Vi har legitimitet i region Syddanmark. Kan vi holde det nogenlunde geografisk. Opmærksomhed hvad vi søsætter. Louise: Kan målgruppen være mindre, og det kan evt. være nogle som er vant til at forske som foretager interviewet. Kristian: Hvordan skal vi bruge det? Hvorfor ikke bare lade folk fortæller deres historier hvorfor hemmeligholde - Storytelling Helle: Design ift. hvad vi gerne vil med det. Det produkt som fremkommer hvordan vil vi behandle det. Morten: Det skal laves metodisk ordentligt. Semi strukturerede interviews igennem for at opnå statistisk mætning. Vigtigt med valide kvalitative data. Lau: Spændende med Kristians tanke benytte de sociale medier. Bekymring om at være katalysator den politiske agenda. Ift. selve produktet, så kan det ind imellem være interessant at kigge på noget, uden at have en tænkning om hvad det skal bibringe. Ideen er egentlig bare at være nysgerrig/ en temperaturmåling. Vigtigt der ikke overfortolkes på resultatet. Louise: produktet kan fx bruges til at fange forskellige mennesker og forskellig viden. Fx en fys. der arbejder i SFOen. Hvordan kan Danske Fysioterapeuter hjælpe vedkommende videre. Helene: Det er vigtigt, at det fremgår at det er Region Syddanmark som undersøger dette. Louise: Resultatet kunne fx være en artikel i fagbladet. Brian: Det er vigtigt at vi er nysgerrige, og måske er det bare det. Spørge nogle som kender de sociale medier, sådan at undersøgelsen fremkommer bearbejdet og velovervejet og faldgruber undgås. Opmærksomhed på det arbejde som Arbejdsmiljørådet har i gang. Morten: Synes det er for sent at sådan en undersøgelse søsættes. Ressourcerne kan bruges anderledes. Helene: Synes der fortsat skal fremkomme nationale tal, men denne lokale undersøgelse kan også have sin berettigelse. Generel drøftelse om produktet, dataindsamling, berettigelse og formål. Enighed om at Som dug for solen kun søsættes i Region Syddanmark. Der arbejdes videre ift. hvordan det kan opsættes via medierne. Brian og Lau arbejder videre. Punktet sættes på dagsordenen til RB-mødet den 12. marts.

6 3.2 Henvendelse vedr. støtte til kurser/ foredrag ved Folkeuniversitetet Enighed om at det skal undersøges, om det er muligt for Danske Fysioterapeuter lave en aftale med Folkeuniversitetet om rabat til medlemmerne. Brian vil kontakte folkeuniversiteterne i Region Syd og kontakter DSR og finder ud af hvordan aftalen er lavet. Den generelle holdning er, at deltagelse i foredrag/ kursusrække ved Folkeuniversitetet er en privat sag. I stedet støttes faglige netværker, fagstafet etc. 3.3 Medlemsmøder Planlagte møder: Fagstafet den 5.2 om temaet Commotio. Afholdes ved UCL i Odense. Helene er tovholder. Pt. med ca. 140 tilmeldte ( fuldt hus ) Fagstafet den 13.3 i Svendborg Kommune arr. af kommunale fysioterapeuter. Emne er hoftenære frakturer v. Morten Tange. Pt. med 40 tilmeldte (65 tilmeldte dd.) Det er planlagt, at gentage to arrangementer; den om Kulturforståelse og den om Commotio. Der er tilsagn fra begge oplægsholderne. Det bliver efter sommerferien og i Sydjylland. Under planlægning: Fagstafet i Middelfart Kommune med emnet Nakken. Afholdes april/ maj. 3.4 Regional fagfestival 2019 Datoen fastsættes til den Klokken Planlægningsgruppen mødes klokken Regionsbestyrelsen mødes klokken 14. Afholdelse i Fredericia evt. Messe C. Alternativt Trinity i Fredericia. Det fastholdes at der er et symbolsk deltagergebyr kr. Planlægningsgruppen samarbejder med de faglige selskaber. Der er taget kontakt til Bodil Jørgensen, men ingen afklaring af om hun kan deltage. Brian orienterer om at der evt. kan benyttes: Center for mental robusthed v. Eva Hertz. Alternativt Eva Secher Mathiasen, formand for Psykologforeningen.

7 3.5 Regionsgeneralforsamling den Orientering ved Bej om annoncering og hvorledes generalforsamlingen dækkes i fagblad og på hjemmeside. Beretning: der udarbejdes en skriftlig og mundtlig. Den skriftlige kommer til at ligge på fysio.dk Jasper genopstiller Peter - genopstiller Lau genopstiller (valgt af og blandt SU-medlemmerne) Morten - genopstiller Thomas - genopstiller Rikke genopstiller (valgt af og blandt tillidsrepræsentanterne) Louise genopstiller Helle - overvejer Christian - overvejer Helene overvejer, skifter job pr Der er enighed om at der indkøbes en gave til deltagerne ved generalforsamlingen (højttaler). Christine Feldthaus er booket. Dirigent: BEJ arbejder videre med dette. 4. Sager til drøftelse 4.1 Møderunde med politikere og embedsmænd i region og kommuner, samt andre møder Afholdte møder: - 9.1, møde med tillidsrepræsentanter i Faaborg-Midtfyn Kommune vedr. ny struktur og , møder med sundhedsdirektør Arne Nikolajsen, Esbjerg Kommune. Møderne omhandlede ny struktur og projekt om hverdagsrehabilitering, varetagelse af sundhedsopgaverne. Der er ved at blive planlagt politiske møder, så vi kommer rundt til alle kommuner i indeværende valgperiode. Der er ved at blive lavet aftale med Vejle, Haderslev og Tønder kommune om møder, evt. en TR med og et regionsbestyrelsesmedlem 4.2 Oplæg/ oversigt over arrangementer, konferencer, ph.d. præsentationer.

8 Årshjul præsenteres af Morten. Meld gerne tilbage til Morten, hvis der er noget som er blevet overset. Obs. Åben forskerdag den Morten skal til generalforsamling i PKA, men måske der er et andet bestyrelsesmedlem som vil med til forskerdagen? Til næste møde bedes man omveje om der er nogle, der har interesse i deltagelse i: KL Ældrekonference KL - Psykiatri konference. 4.3 Indledende drøftelse af det præsenterede udkast til sundhedsreform - Indhold og konsekvenser? BEJ politisk enighed om færre ambulante besøg på sygehusene, færre indlæggelser. Rum til udvikling indenfor det kommunale område og på praksis området. Spændende ift. indhold og struktur. Får det indflydelse på Danske Fysioterapeuters struktur? Evt. invitere gæst til et bestyrelsesmøde ift. sundhedsreformen og tankerne der kan affødes fremadrettet. 5. Sager til orientering Orientering fra formanden, nyt fra regionsformandsmøde den 30. januar og nyt fra HB. Opfølgning på punkter fra repræsentantskabet. Gennemsyn af den politiske struktur. Medlemsinddragelsesdelen. Analyse af praksissektoren. Lau deltager i arbejdsgruppe omkring overgangen til AC Vækst og innovation. Indledende drøftelse af analysen af praksissektoren. Erkendelse af at der er behov for udvikling på praksisområdet. Erkendelse af at der er momentum for forandring. Er den eksisterende organisering fremtidssikret? Konstruktiv dialog generelt er oplevelsen omkring denne proces. Sæt kryds den Dialogmøde for repræsentantskabet og regionskonference, afholdes i Nyborg. Nyt fra RB: Helene: Odense Kommune har lavet procedure ift. låst dør nu også gældende for terapeuter. Konsekvenserne vil blive fulgt. Morten og Lau har været til nytårskur i Odense kommune. Brian, Lis og Helle har været til nytårskur på UC Syd, Esbjerg 6. Punkter til kommende møder, herunder evt. gæster

9 Som dug for solen. Regional fagfestival. Generalforsamling. Forslag til gæster: Louise invitere den regionale PLO formand. Rikke invitere en klinisk underviser, som kan fortæller om hvordan de studerende oplever virkeligheden. Jasper Adm. direktør på OUH omkring fysioterapeuternes rolle i fremtiden. Kristian - Vi ser for få overvægtige på klinikkerne, invitere adipositas foreningen Lau Jane Klemensen arbejder på OUH, hun arbejder med innovativ patientkontakt. BEJ Thorkild Olesen, formand for Danske Handicaporganisationer 7. Eventuelt Louise spørger ind til GLA:D. Brian orienterer om tilblivelsen af Glad. Glad ryg tilbydes i nogle kommuner som et koncept. Uroen har bl.a. været at der benyttes sygesikringsmidler til rygforløb. Der er ikke endnu dokumentation ift. effekten. De fysioterapeuter som er i SU har problematiseret dette. Praksisafdelingen er ikke så tydelig i deres information. SDU fortsætter med at uddanne fysioterapeuter ift. deres kursustilbud til Glad ryg. Christian SDU har udrullet et projekt som benytter overenskomsten, SU gjorde opmærksom på dette. Morten: Dansk selskab for fysioterapi har kritiseret projektet omkring GLAD ryg Brian: Det processuelle i det, at samarbejdsudvalget ikke er inddraget er der gjort opmærksom på ift. fremadrettede projekter. Brian: Informerer omkring udkast til Sundhedreform nye arbejdsområder. Det er vigtigt at vi som forening forholder os til dette. Etisk råd beskæftiger sig med nye jobområder. Opmærksomhed på diplomuddannelser og kompetenceudvikling. Morten: Vigtigt ift. sygeplejerskeområdet at fysioterapeuternes kompetencer udvikles. Brian informerer om: Der skal være ringerunde i starten af april til studerende fra Esbjerg, Odense og Haderslev. Evt. en mere struktureret spørgeguide. Opmærksomhed på Persondata forordningen.

10

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den , kl Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark. Referat

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den , kl Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark. Referat Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 21.3.2019 /RK/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 12.3.2019, kl. 13-17.30 Mødet afholdt v. Kokholm 3.A, mødelokale M 5, 6000 Kolding. Deltagere: Lis

Læs mere

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 8.4.2013, kl. 9-12 For referat: Dato for udarbejdelse: Es/Bej 12.04.13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den , kl

Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den , kl Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 3.10.14, BT/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den 18.9.14, kl. 13-19 Mødet afholdes ved Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3 B, lokale M 4, 6000 Kolding.

Læs mere

Den oktober er der regionskonference. Konferencen er under planlægning. Afholdes i Middelfart.

Den oktober er der regionskonference. Konferencen er under planlægning. Afholdes i Middelfart. Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 15.4.2017 /RK/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde onsdag den 5.4.2017, kl. 13-17.30 Mødet afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding Deltagere:

Læs mere

Deltagere: Helle Bruun, Zanny Bowley, Kris Gundersen, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann, Maja Bräuner, Brian Errebo-Jensen

Deltagere: Helle Bruun, Zanny Bowley, Kris Gundersen, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann, Maja Bräuner, Brian Errebo-Jensen Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde, Region Onsdag d. 15. 6. 2011, kl. 18-21 Syddanmark. Mødet afholdt v. Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3A, Mødelokale K 2, 6000 Kolding

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 3. februar 2015, kl. 13-17.30

Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 3. februar 2015, kl. 13-17.30 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 3. februar 2015, kl. 13-17.30 Mødet afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding Referat Deltagere: Morten

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, mandag den 3.10.2011,

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, mandag den 3.10.2011, 11.10.11/Es/bej Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, mandag den 3.10.2011, kl. 13-17.30 Mødet afholdt v. Fysioterapeutuddannelsen i Odense, Blangstedgårdsvej 4,

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den , kl

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den , kl 2.1.13, ES/Bej Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat fra Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den 13.12.2012, kl. 13-17.30 Mødet blev afholdt ved Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3 B, lokale M

Læs mere

Mødet blev afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding.

Mødet blev afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding. 1 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 9.10.2017 /LJ/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde mandag den 25.9.2017, kl. 13-17.30 Mødet blev afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding.

Læs mere

Danske Fysioterapeuter afholder d. 23. august informationsmøde for praksisområdet, ift. de risikobaserede tilsyn. Stor søgning til arrangementet.

Danske Fysioterapeuter afholder d. 23. august informationsmøde for praksisområdet, ift. de risikobaserede tilsyn. Stor søgning til arrangementet. Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 4.7.2017 /HB/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde mandag den 26.6.2017, kl. 9-17 Mødet afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding Deltagere:

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den , kl. 9-17

Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den , kl. 9-17 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 29.6.2018 /PK/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 12.6.2018, kl. 9-17 Mødet afholdt v. Kokholm 3.A, mødelokale M 4, 6000 Kolding Deltagere: Morten

Læs mere

Afbud: Helene Benfeldt og Emil Carlsen. Helle Bruun forlod mødet kl

Afbud: Helene Benfeldt og Emil Carlsen. Helle Bruun forlod mødet kl 26.8.16 TB/Bej Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 23.8.2016, kl. 9-17 Mødet afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 5, Bramdrupdam ved Kolding Deltagere: Morten

Læs mere

13.03 2012. Der henvises inden mødet til avisudklip vedhæftet mødekaldelsen, med omtale af Louise Thule Christensen.

13.03 2012. Der henvises inden mødet til avisudklip vedhæftet mødekaldelsen, med omtale af Louise Thule Christensen. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, region Syddanmark Dato for møde: 13.03 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Esther Skovhus 18. 03 2012 Deltagere: Helene Benfeldt, Zanny Bowley, Helle

Læs mere

Janus Pill Christensen, politisk konsulent ved Danske Fysioterapeuter, deltager i RB-mødet.

Janus Pill Christensen, politisk konsulent ved Danske Fysioterapeuter, deltager i RB-mødet. Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Regionsbestyrelsesmøde mandag den 7.12.2015, kl. 9-17 Mødet afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 5, Bramdrupdam ved Kolding Deltagere: Jasper Juhl Holm, Lau Rosborg,

Læs mere

Mødet afholdt ved Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3 B, lokale M 5, 6000 Kolding.

Mødet afholdt ved Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3 B, lokale M 5, 6000 Kolding. Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 08.05.2014/ MT/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 22.4.14, kl. 13-17.30 Mødet afholdt ved Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3 B, lokale M 5, 6000

Læs mere

, kl

, kl Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen i Region Syddanmark Dato for møde: 3.6. 2013, kl. 13-17.30 For referat: Dato: Esther Skovhus 10.6. 13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

Mødet blev afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding

Mødet blev afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 20.12.2016/ HB/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde mandag den 5.12.2016, kl. 13-17.30 Mødet blev afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding

Læs mere

5. februar 2013. Lokalitet: Mødet afholdt ved Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3 B, lokale K 1, 6000 Kolding.

5. februar 2013. Lokalitet: Mødet afholdt ved Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3 B, lokale K 1, 6000 Kolding. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, Region Syddanmark Dato for møde: 5. februar 2013 For referat: Dato for udarbejdelse: Esther Skovhus 9. februar 2013 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann,

Læs mere

Mødet blev afholdt ved Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3 B, 6000 Kolding.

Mødet blev afholdt ved Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3 B, 6000 Kolding. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, Region Syddanmark Dato for møde: 27.08. 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Esther Skovhus 2.09.2012 Deltagere: Zanny Bowley, Helle Bruun, Peter Kromann,

Læs mere

Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00

Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00 Referat Referat af møde: Dato for møde: Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00 Deltagere: Helle Bruun, Helene Benfeldt, Kirsten Thoke, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann,

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde, Region Syddanmark Referat fra tirsdag den 1. marts 2016, kl :30

Regionsbestyrelsesmøde, Region Syddanmark Referat fra tirsdag den 1. marts 2016, kl :30 15.3.16/BT/Bej Regionsbestyrelsesmøde, Region Syddanmark Referat fra tirsdag den 1. marts 2016, kl. 13-17:30 Mødet blev afholdt på Kokholm 3, mødelokale M 5, Bramdrupdam ved Kolding Kl. 16-17.30 Her deltog

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde onsdag den , kl. 9-16

Regionsbestyrelsesmøde onsdag den , kl. 9-16 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 8.11.2016 /EFC/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde onsdag den 12.10.2016, kl. 9-16 Mødet afholdes v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding Deltagere:

Læs mere

Referat. Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den , kl Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark

Referat. Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den , kl Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 10.1.2018/LJ/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 12.12.2017, kl. 13-17.30 Mødet afholdt v. Kokholm 3, M4, Bramdrupdam, 6000 Kolding Deltagere: Morten

Læs mere

Mødet afholdt v. Kokholm 3.A, mødelokale M 4, 6000 Kolding. Frokost fra kl. 12.

Mødet afholdt v. Kokholm 3.A, mødelokale M 4, 6000 Kolding. Frokost fra kl. 12. Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 4.9.2018 /JJH/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde torsdag den 30.8.2018, kl. 13-17.30 Mødet afholdt v. Kokholm 3.A, mødelokale M 4, 6000 Kolding. Frokost fra kl.

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde, Region Syddanmark Referat fra onsdag den 20. januar 2016, kl

Regionsbestyrelsesmøde, Region Syddanmark Referat fra onsdag den 20. januar 2016, kl Regionsbestyrelsesmøde, Region Syddanmark Referat fra onsdag den 20. januar 2016, kl. 13-17.30 Deltagere: Morten Topholm, Jasper Juhl Holm (fra kl. 14), Helene Benfeldt, Lau Rosborg, Belinda Toft, Rikke

Læs mere

2. Godkendelse af dagsorden Der er pt. tilmeldt ca. 260 til jubilæumsarrangementet. Max. deltagerantal er 350.

2. Godkendelse af dagsorden Der er pt. tilmeldt ca. 260 til jubilæumsarrangementet. Max. deltagerantal er 350. Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 7.5.2018 / MT/ Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 24.4.2018, kl. 9-15 Mødet afholdes v. Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg, mødelokale 2 Deltagere: Morten

Læs mere

30.01 2012 kl. 13 17.30

30.01 2012 kl. 13 17.30 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 30.01 2012 kl. 13 17.30 For referat: Dato for udarbejdelse: Esther Skovhus 19.02 2012 Deltagere: Helene Benfeldt, Zanny Bowley,

Læs mere

Referat fra 21. bestyrelsesmøde Region Syddanmark torsdag 05. marts 2009, kl Madhouse i Middelfart

Referat fra 21. bestyrelsesmøde Region Syddanmark torsdag 05. marts 2009, kl Madhouse i Middelfart Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun. Afbud: Sandra Kollerup

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Mødet afholdes v. Fysioterapeutuddannelsen i Odense, Blangstedgårdsvej 4, 5220 Odense

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

TR-Netværksmøde den 21. november 2016.

TR-Netværksmøde den 21. november 2016. TR-netværket Region Syddanmark TR-Netværksmøde den 21. november 2016. Emne: Netværksmøde for tillidsrepræsentanter Afholdt dato: Mandag den 21. november 2016 Tidspunkt: Kl. 9-14 Sted: Bramdrupdam Hallerne

Læs mere

kl

kl Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, Danske Fysioterapeuter, Region Syddanmark For referat: [Fulde navn] Dato for møde: 11.09.13 kl. 13.00 17.30 Dato for udarbejdelse: [dag, måned, år] Deltagere:

Læs mere

UNIVERSITY COLLEGE SYDDANMARK

UNIVERSITY COLLEGE SYDDANMARK UNIVERSITY COLLEGE SYDDANMARK Til uddannelsesudvalget ved Bioanalytikeruddannelsen Degnevej 16 Postboks 509 6705 Esbjerg Ø T 7266 2000 E ucsyd@ucsyd.dk W ucsyd.dk EAN CVR 30 84 04 02 Referat til 13. møde

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen den 26. april 2017 kl

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen den 26. april 2017 kl Referat Afdeling/enhed Mødedato Udarbejdet af Dokumentnavn Fysioterapeutuddannelsen, UCL 26. april-2017 SLPE 2017-04-26 Referat Uddannelsesudvalget.fys Referat fra møde i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den 12.12.13, kl. 13-17.30

Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den 12.12.13, kl. 13-17.30 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 30.11.2013/ Bej Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den 12.12.13, kl. 13-17.30 Mødet afholdt ved Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3 B, lokale K 2, 6000 Kolding.

Læs mere

Referat. Regionsbestyrelsesmøde mandag den , kl Dagsorden. Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark

Referat. Regionsbestyrelsesmøde mandag den , kl Dagsorden. Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 19.2.2018 /KB/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde mandag den 29.1.2018, kl. 9-17 Mødet afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding. Deltagere:

Læs mere

Referat til møde i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen den 23. januar 2017 kl

Referat til møde i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen den 23. januar 2017 kl Referat Afdeling/enhed Mødedato Udarbejdet af Dokumentnavn Fysioterapeutuddannelsen, UCL 23. jan-2017 SLPE 2017-01-23 Referat Uddannelsesudvalget.fys Referat til møde i Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen

Læs mere

På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter.

På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter. Mundtlig beretning 2019 På sidste generalforsamling fortalte Lise et eventyr. Et eventyr om det folkefærd, der kaldte sig fysioterapeuter. For at det skal være et rigtig eventyr, så skal det være fortalt

Læs mere

Referat fra møde d. 23. januar 2014

Referat fra møde d. 23. januar 2014 Helle Brinch, Seniordriftschef, Seniorforvaltning, Kolding kommune Jette Mark Sørensen, Odense Kommune Judith Mølgaard, Direktør, OUH Heidi Have, Afdelingschef, uddannelsesafdelingen, OUH Angelika Kargo,

Læs mere

13.12. 2011, kl. 13-17.30

13.12. 2011, kl. 13-17.30 Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 13.12. 2011, kl. 13-17.30 For referat: Dato for udarbejdelse: Esther Skovhus 19.12. 2011 Deltagere: Helene Benfeldt,

Læs mere

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen den 6. februar 2018 kl

Referat fra møde i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen den 6. februar 2018 kl Referat Afdeling/enhed Sygeplejerskeuddannelsen, UCL Mødedato 6. februar 2018 Udarbejdet af SLPE Dokumentnavn 2018-02-06 Referat Uddannelsesudvalget.sygpl Referat fra møde i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen

Læs mere

Referat fra den 6. december 2006

Referat fra den 6. december 2006 Referat fra den 6. december 2006 Mødested: Grindsted sygehus røntgenafdelingen. Engparken 1, 7200 Grindsted den 6. Dec. 2006 kl. 09.00-14.00 Fremmødte: Christian, Lars, Dorthe, Anne-Grethe, Pica, Maria

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmøde. D. 4. november 2011

Referat fra regionsbestyrelsesmøde. D. 4. november 2011 Referat fra regionsbestyrelsesmøde D. 4. november 2011 1. Fastholdelse og rekruttering 2. Status og indsatser vedr. nationale retningslinjer på ryg og knæ området her i regionen 3. Neurorehabilitering

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

Referat fra TR-netværksmøde d. 10/12-18 afholdt ved Bramdrupdamhallerne

Referat fra TR-netværksmøde d. 10/12-18 afholdt ved Bramdrupdamhallerne Referat fra TR-netværksmøde d. 10/12-18 afholdt ved Bramdrupdamhallerne 0: Valg af mødeleder og referent - Anne er mødeleder - Lis Jensen er referent. 1. Opfølgning på referatet fra sidst. - Der er ingen

Læs mere

ERNÆRING OG SUNDHED. Januar 2017 UC SYD

ERNÆRING OG SUNDHED. Januar 2017 UC SYD ERNÆRING OG SUNDHED Januar 2017 UC SYD Dimittendundersøgelse, januar 2017 side 2 Beskæftigelsesundersøgelse januar 2017 (dimittender fra januar 2016) side 11 Marts 2017 Dimittendundersøgelse, Ernæring

Læs mere

REFERAT: REGIONSBESTYRELSESMØDE

REFERAT: REGIONSBESTYRELSESMØDE REFERAT: REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 19. januar 2015 Kl.8.30-15.00. UCN, Selma Lagerløfs vej, Aalborg Der er rundvisning på UCN fra kl. 11.45-12.30, hvor der er frokost, og lokalerne er derfor ledige. DAGSORDEN

Læs mere

Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015

Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015 Samarbejdsstruktur med praksis på SOSU området pr. 1/7 2015 Social- og Sundhedsskolens øverste organ er bestyrelsen, som er ansvarlig for skolens drift, økonomi og organisation. Bestyrelsens medlemmer

Læs mere

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation.

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation. VELKOMMEN Kære Regionsbestyrelsesmedlem Tillykke med valget som medlem af Radiograf Rådets regionsbestyrelse i Region Hovedstaden, og velkommen til arbejdet i Radiograf Rådet. Du er valgt for en treårig

Læs mere

Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark

Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 6.11.2015/ MT/Bej Referat fra regionsbestyrelsesmøde tirsdag den 26.10.2015, kl. 9.00-17.00 Mødet afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding

Læs mere

Vi vil også gerne vide lidt om dine forventninger og din motivation for at vælge uddannelsen.

Vi vil også gerne vide lidt om dine forventninger og din motivation for at vælge uddannelsen. UC SYD Dimittendundersøgelse Det er nu ca. ½ år siden, du dimitterede fra videreuddannelsen på UC SYD. Vi ønsker med denne spørgeskemaundersøgelse at følge op på, hvilken betydning uddannelsesforløbet

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl

Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl Bestyrelsesmøde d. 10. september 2018 kl. 10-16 Deltagere: Eva, Kristian, Birte (11-16),, Anja, Maria (med på skype). Afbud: Birgitte, Hanne. Ordstyrer: Referent: Kristian De angivede tider er sluttidspunkt

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet 15. juni 2016

Referat fra bestyrelsesmødet 15. juni 2016 Referat fra bestyrelsesmødet 15. juni 2016 Mødested Videnbyen Cortex Park 26 5230 Odense M Mødelokale: Orange Meeting Room Journalnummer 0200-143-2016 Til stede Rektor ved Fredericia Gymnasium, Poul Erik

Læs mere

Dagsorden. Dagsordenspunkter. Mødedato: Tirsdag den 21. september Starttidspunkt: Kl. 15:00. Sluttidspunkt: Kl. 17:00

Dagsorden. Dagsordenspunkter. Mødedato: Tirsdag den 21. september Starttidspunkt: Kl. 15:00. Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 21. september 2010 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Mødelokale: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Mødelokale 2. sal Journalnummer:

Læs mere

Information til RB. Generalforsamling

Information til RB. Generalforsamling Information til RB Dette er informationer til RB forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende informationer,

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Beskæftigelsesundersøgelse University College Syddanmark Dimittender januar 2014 og juni Studenter Fokus August 2015

Beskæftigelsesundersøgelse University College Syddanmark Dimittender januar 2014 og juni Studenter Fokus August 2015 Beskæftigelsesundersøgelse University College Syddanmark Dimittender januar 2014 og juni 2014 Studenter Fokus August 2015 Beskæftigelsesundersøgelsen 2015 Metode... 3 Svarprocent... 4 Undersøgelsernes

Læs mere

Kl. 13: Fælles uddannelsesudvalgsmøde. Kl. 14: Uddannelsesspecifikt uddannelsesudvalgsmøde. Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø

Kl. 13: Fælles uddannelsesudvalgsmøde. Kl. 14: Uddannelsesspecifikt uddannelsesudvalgsmøde. Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Dagsorden Mødedato: Mandag den 21.januar 2013 Starttidspunkt: Sluttidspunkt: Mødested: Mødelokale: Deltagere: Afbud: Kl. 13:00-14.00 Fælles uddannelsesudvalgsmøde Kl. 14:00-16.00 Uddannelsesspecifikt uddannelsesudvalgsmøde

Læs mere

Referat fra møde den 18. september 2008

Referat fra møde den 18. september 2008 Referat fra møde den 18. september 2008 Mødested: Den gamle Radiografskole i Odense Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne-Grethe Andersen, Dorthe Møller, Lars Jensen, Jørgen Nørris Christensen

Læs mere

Uddannelsesudvalget, Ergoterapeutuddannelsen i University College Lillebælt. University College Lillebælt

Uddannelsesudvalget, Ergoterapeutuddannelsen i University College Lillebælt. University College Lillebælt Uddannelsesudvalget, Ergoterapeutuddannelsen i University College Lillebælt Referat fra møde i uddannelsesudvalget mandag den 31. august 2015 Til stede: Lis Huge, Hanne Kaae Kristensen, Anne-Marie Laustsen,

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 24. september 2013. For referat: Dorthe G.

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 24. september 2013. For referat: Dorthe G. Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 24. september 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Referat fra TR-Netværksmøde Region Syddanmark d. 26. november 2012

Referat fra TR-Netværksmøde Region Syddanmark d. 26. november 2012 Referat fra TR-Netværksmøde Region Syddanmark d. 26. november 2012 Ordstyrer: Trine T. Henriksen Referent: Richard G. Little Referatet er godkendt. 2. Runde med nyt siden sidst Regin S. Hansen fortæller

Læs mere

Referat af regionsbestyrelsesmøde, 28. januar 2019 Ergoterapeutforeningen Region Syd

Referat af regionsbestyrelsesmøde, 28. januar 2019 Ergoterapeutforeningen Region Syd Referat af regionsbestyrelsesmøde, 28. januar 2019 Ergoterapeutforeningen Region Syd Deltagere: Marianne Roth Sørensen, Jørgen Peschardt, Bo Trælund Rossen, Tomas Jacobsen, Christina Maj Nørgaard, Lene

Læs mere

Referat fra møde d. 17. marts 2009

Referat fra møde d. 17. marts 2009 Referat fra møde d. 17. marts 2009 Mødested: Den gamle radiografskole Kløvervænget 12 c 5000 Odense C Fremmødte: Anne Grethe Andersen, Dorthe Møller, Christian Gøttsch Hansen, Lars Jensen, og Boye Eckmann

Læs mere

Samarbejde mellem klinisk praksis og Sygeplejerskeuddannelsen i Svendborg

Samarbejde mellem klinisk praksis og Sygeplejerskeuddannelsen i Svendborg Samarbejde mellem klinisk praksis og Sygeplejerskeuddannel Overordnede retningslinjer for kommunikation og samarbejde vedrørende Sygeplejerskeuddannelserne i Odense og Svendborg: Det overordnede samarbejde

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 5. oktober 2017 Kvæsthuset Kl. 10:

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 5. oktober 2017 Kvæsthuset Kl. 10: HUSK: Spørge om de kommer!!! Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 5. oktober 2017 Kvæsthuset Kl. 10:00-16:00 Kl. 10:00-12.00 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Mødereferat. Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010. For referat: Stefan Kragh. Dato for udarbejdelse: 1-05-2010

Mødereferat. Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010. For referat: Stefan Kragh. Dato for udarbejdelse: 1-05-2010 Mødereferat Referat af møde for Kontaktpersoner den 20-04-2010 Dato for udarbejdelse: 1-05-2010 l For referat: Stefan Kragh Deltagere: Jørn Mortensen, Anne Marie Jensen, Jane Kiss, Stefan Kragh. Afbud:

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. Uddannelsesudvalg for 3 K uddannelsen

REFERAT/ DAGSORDEN. Uddannelsesudvalg for 3 K uddannelsen Uddannelsesudvalg for 3 K uddannelsen Sted: Diakonhøjskolen Aarhus Mødedato: 17. maj 2016, kl. 14-16 Deltagere Kirsten Skovgaard (Holstebro Kommune), John Lorenzen (Saralystkirken), Helene Hay (Stud. Teol.,

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D.5.2.2019 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter oktober 2017

Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter oktober 2017 Indkaldelse til hovedbestyrelsesmøde i Danske Fysioterapeuter 2.-3. oktober 2017 Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM august 2017 2. Sager til diskussion/beslutning 2.1 Fortrolig sag

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmøde d.6.3.2008

Referat fra regionsbestyrelsesmøde d.6.3.2008 Referat fra regionsbestyrelsesmøde d.6.3.2008 Til stede: Tina Frank, Carsten B. Jensen, Kirsten Møller Hansen, Nina Pedersen, Caroline Wichmann, Jytte Leschly, Kirsten Ægidius, Mette Krarup, Jesper Abildtrup,

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Dagsorden Mødedato: Fredag den 11. april 2014 Starttidspunkt: Kl. 13:30 Sluttidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale: Deltagere: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø E010 Uddannelsesudvalg for Ernæring

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Selskab for Onkologisk og Palliativ Fysioterapi

Generalforsamling i Dansk Selskab for Onkologisk og Palliativ Fysioterapi Generalforsamling i Dansk Selskab for Onkologisk og Palliativ Fysioterapi Odense den 18. marts 2019 1. Valg af dirigent Bruno Olesen 2. Valg af referent Charlotte Juhl 3. Formandens beretning Beretning

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen Sted: Campus Viborg Prinsens Allé 2 8800 Viborg Lokale B331 Mødedato: Den 4. marts 2015 kl. 11.00-17.00 GODKENDT

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde d. 6. september

Regionsbestyrelsesmøde d. 6. september Regionsbestyrelsesmøde d. 6. september 1. Nyt bestyrelsen imellem 2. Opsamling på regionskonferencen og forslag til konferencen i 2011 3. Verserende sager Mundtlig status på VF sager i Rebild, Mariagerfjord

Læs mere

Dagsorden. TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Dagsorden. TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Dagsorden TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Sofiendalsvej 3, Aalborg Elin Lau (forhandlingskonsulent Danske Fysioterapeuter) kommer kl. 9.00 og holder oplæg

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

Referat til Regionsbestyrelsesmøde 5. maj 2015 kl. 13.00-16.00 i mødelokalet på Nørre Voldgade 90, 1358 København K

Referat til Regionsbestyrelsesmøde 5. maj 2015 kl. 13.00-16.00 i mødelokalet på Nørre Voldgade 90, 1358 København K Referat til Regionsbestyrelsesmøde 5. maj 2015 kl. 13.00-16.00 i mødelokalet på Nørre Voldgade 90, 1358 København K Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Rikke Maja Kromann (RMK), tlf , 1. Velkommen og præsentation v/gert Fosgerau... 2

Rikke Maja Kromann (RMK), tlf , 1. Velkommen og præsentation v/gert Fosgerau... 2 Dagsorden Mødedato: Torsdag den 18. november 2010 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Mødelokale: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø 2.sal Journalnummer: Deltagere:

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsordenen (10 min)

REFERAT/ DAGSORDEN. Referat fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsordenen (10 min) fra mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødelokale B128 GODKENDT Mødedato: 6. september 2016 Kl.12.00-15.00 Deltagere Marianne

Læs mere

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT

DIN TILLIDSREPRÆSENTANT DIN TILLIDSREPRÆSENTANT Tillidsrepræsentanten (TR) er talsperson for kollegerne, og den der står vagt om overenskomsten. En af de vigtigste opgaver for TR er derfor, som bindeled imellem ledelse og medarbejdere,

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Gør tanke til handling VIA University College Uddannelsesudvalget for Fysioterapeutuddannelsen Sted: VIA University College Hedeager 2, lokale 34.36 8200 Aarhus N Mødedato: Den 21. november 2014 kl. 10.00-15.00

Læs mere

Beskæftigelsesundersøgelse

Beskæftigelsesundersøgelse Beskæftigelsesundersøgelse 2016 Respondenter er dimittender fra januar 2015 og juni 2015 August 2016 Beskæftigelsesundersøgelsen 2016 Metode... 3 Svarprocent... 4 Undersøgelsernes resultater... 4 Arbejdsmarkedet...

Læs mere

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl

Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl Dagsorden - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 14. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Minna Jokumsen (formand), Per Søndergaard Mathiesen (næstformand), Louise

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat:

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat: Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 11. december 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013. For referat: Dorthe G. Thomsen

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013. For referat: Dorthe G. Thomsen Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017 Deltagere: Marianne

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00

Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Bestyrelsesmøde i Lederforeningen Den 23-24. januar 2019 Kvæsthuset Kl. 10:00-15:00 Onsdag d. 23. januar 2019 Kl. 10:00-11.15 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra sidste bestyrelsesmøde

Læs mere

Mødeindkaldelse J.nr.: U Ref: RESC Dato: 22. december 2011

Mødeindkaldelse J.nr.: U Ref: RESC Dato: 22. december 2011 Mødeindkaldelse J.nr.: U0200-7-04-118- 10 Ref: RESC Dato: 22. december 2011 Mødeforum: Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen Dato: 16.11.2011 Tid: 14-17 Sted: Psykomotorikuddannelsen i Randers,

Læs mere

ERGOTERAPEUTUDDANNELSEN. Januar 2017 UC SYD

ERGOTERAPEUTUDDANNELSEN. Januar 2017 UC SYD ERGOTERAPEUTUDDANNELSEN Januar 2017 UC SYD Dimittendundersøgelse, januar 2017 side 2 Beskæftigelsesundersøgelse januar 2017 (dimittender fra januar 2016) side 10 Marts 2017 Dimittendundersøgelse, Ergoterapeutuddannelsen,

Læs mere

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Referat Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Deltagere: Morten Hartvig Petersen, Kirsten Hessellund Jensen, Ina Kristensen, Rita Elisabeth Lund Hansen, Lisbeth Hammer Andersen, Rikke Kent Thomsen,

Læs mere

Referat fra TR møde i Region Sjælland

Referat fra TR møde i Region Sjælland Referat fra TR møde i Region Sjælland Tid: Onsdag d. 3. juni 2015. Sted: Ringsted Sygehus, Bøllingsvej 30, 4100 Ringsted Ordstyrer: Line Reffelt Jørgensen. Referent: Marie Krestensen Lauridsen Dagsorden:

Læs mere