Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 11. juni 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 11. juni 2018"

Transkript

1 Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 11. juni 2018 Mødet afholdes på Sofiendalsvej 3 kl Der er morgenkaffe fra kl Niels Erik Rasmussen deltager i punkt 15. Afbud fra Julie. DAGSORDEN: Pkt. 1: Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Anne Kirstine J Referent: Preben W Pkt. 2: Godkendelse af dagsorden og tidsplan Niels Erik Rasmussen spiser frokost med Regionsbestyrelses, og vi tager punkt 15 efter frokost. Pkt. 3: Opfølgning fra sidst: Intet Pkt. 4: Kort orientering fra regionsformand og diskussion af relevante emner Overenskomstforhandlingerne på praksisområdet genoptages den 12. juni. 2. maj: sundspurt. Det gik rigtig fint. Der er blevet ansat en studenterambassadør på UCN. Gitte vil mødes med vedkommende senere. Forsknings- og Udviklingssymposium: det er besluttet, at der fremover vil blive afholdt hvert andet år. Debatindlæg i Nordjyske: Vi må investere i mere sundhed (Gitte Nørgaard) Folkemøde: i år det kun HB, der deltager i Folkemødet.

2 Pkt. 5: Kort orientering fra Regionsbestyrelsesmedlemmer Endnu en sparerunde på sygehuset. Det giver anledning til uro og bekymring. Der ses frem til et møde om forhandlinger i Vesthimmerlands Kommune Opnormering i visitationsafdelingen i Brønderslev Kommune. Specialsektoren undergår i øjeblikket en omstrukturering. MED struktur giver bekymring. Pkt. 6: Kort orientering fra Samarbejdsudvalgsmedlemmer Møde den 14. maj, hvor 2 nye politiske medlemmer af udvalget blev præsenteret. På kontrolstatistikområdet har der været færre overskridelsen end tidligere. Enkelte ydere vil der dog blive fulgt op på. Marianne Kongsgaard deltog på mødet under punktet kvalitetsudvikling, informerede om hvad der søges midler til i Praksisfonden. Pkt. 7: Kort orientering fra Region Nordjyllands Hovedudvalg Herunder spørgsmål til referater Thisted hospital flyttes fra Regionshospital Nordjylland til at være en del af Aalborg Universitetshospital. Morsø: fokus på etablering af specialteams. Arbejdsskader i RN er faldet fra 3317 til % af arbejdsskaderne skyldes fysisk vold, uhensigtsmæssige vrid, o.l. Der er fokus på bl.a. opmærksomhed omkring sexchikane. Pkt. 8: Kort orientering fra Tillidsrepræsentanter Herunder spørgsmål til referater der kan findes på hjemmesiden 25. april: handlede meget om den daværende konfliktsituation. Der er på møderne erfaringsudveksling, hvor TR kan sparre med kolleger. Pkt. 9: Politisk opgavevaretagelse Opsamling på politikermøder, Fysioterapeuter i lægepraksis og Fysioterapeuter i Folkeskolen. Politikermøder: RB s plan om at få Psykiatri udvalget på arbejdspladsbesøg i fysioterapien i Psykiatrien, passer fint ind i den nyligt aftalte økonomiaftale mellem regeringen og Danske Regioner, hvor der er afsat ekstra penge til psykiatrien. Gitte har aftalt at mødes med TR, leder og fagansvarlig, så de kan aftale emner. GN har også til hensigt at bane vejen for mødet, via formanden for Regionens psykiatriudvalg. Der skal planlægges møde med Rådmand Aalborg kommune Jørgen Hein. Gitte og Christine.

3 Fysioterapeuter i lægepraksis: Der er nu fysioterapeuter ansat på 6 lægeklinikker i Nordjylland. Tårs, Hals, Dronninglund(Falck), Frederikshavn, Øster Jølby (Regionsklinik) og Aars. Praksiskonsulent Marianne Kongsgaard gør en stor indsats, for at udbrede viden om muligheden for samarbejde. Muligheden skal italesættes af Regionsformand og Regionsbestyrelsesmedlemmer, hver gang der er en mulighed og åbning. Folketinget har afsat 200mio kr. til lægehuse og sundhedshuse i Danmark, heraf går godt 30mio kr. til Nordjylland. Punktet sættes ikke længere fast på dagsordenen. Fysioterapeuter i folkeskolen: Den første store indsats for at sætte fysioterapeuter i spil i folkeskolen blev ikke nogen succes. Derfor forsøger DFys at revitalisere indsatsen, Lise Stensgaard skal til møde i sekretariatet d. 26. juni, hvor idéer til en ny indsats er på dagsordenen. Det kan være en ny vinkel, for at få hul igennem, f.eks. mental sundhed. Pkt. 10: Ny lov om genoptræningsopstart inden for 7 dage Der er sendt mail til alle borgmestre og sundhedsudvalg i de nordjyske kommuner. Se bilag 1 Hvordan gribes det an ude i kommunerne, hvad hører bestyrelsesmedlemmer fra deres bagland. Bilag 1: møde 11. juni. Til de kommunale sundhedsudvalg. GN har sendt mail til borgmestre og sundhedsudvalg i de nordjyske kommuner, hvor i særlig grad kvaliteten i genoptræningen skal opretholdes. Presset på sygehusene har indflydelse på håndtering af genoptræningsopgaverne ude i kommunerne, vigtigt at den er udfærdiget når patienten udskrives. Hele aftalen om udmøntning af borgernes ret til genoptræningsstart inden for 7 dage, er i skrivende stund ikke faldet på plads. Pkt. 11: Oprettelse af arrangementsgruppe Det skal drøftes om der skal oprettes en arrangementsgruppe, som skal varetage afholdelse af arrangementer (oplægsholder, booking af lokaler, skriv til fagblad, forplejning, tilmeldinger) og hvem i Regionsbestyrelsen der vil deltage i gruppen. Det aftales at der nedsættes en arrangementsgruppe. Det vil bla. kunne aflaste Regionsformanden og gøre at arrangements punktet fylder mindre på møderne. Maria O, Lise S og Christina D stiller sig rådighed for at udgøre arrangementsgruppe i Region Nordjylland. Gruppen mødes i første omgang med Gitte N, til udarbejdelse af kommissorium/arbejdsplan for gruppens virke med beskrivelse af formål, økonomi, mødehyppighed(plan) og hvordan det praktisk gribes an. Regionsbestyrelsen skal godkende kommissoriet/arbejdsplan og derefter en årlig evaluering.

4 Pkt. 12: Arrangementer Ideer til arrangementer: Ganganalysearrangement. Lene Duus planlægger, f.eks. med underviser på UCN Lars Henrik Larsen. Måske efterår Netværksmøde for fysioterapeuter der arbejder med træning i naturen: afventer en central beskrivelse fra DFys. Netværksmøde for fysioterapeuter der arbejder med hverdagsrehabilitering: Sekretariat arbejder med en model for netværk. Opstart, drift osv. Vi afventer denne. Fysioterapeuter i Folkeskolen: oplægsholder Lise Stensgaard om erfaringer og evaluering at projekt Fysioterapeut i børnehaveklasse i Vesthimmerland kommune. Et medlemsmøde DFys er i gang med at se på hvordan denne indsats kan revitaliseres. Lise Stensgaard er indkaldt til møde i sekretariatet. Lytte-møder / dialogmøder: Planlægningsgruppe: Maria, Christina og Gitte. Efterår Gerne i Aalborg en dag hvor der er TR møde. Der kan også afholdes et møde Hjørring, Julie hjælper gerne med lokaler. Det kommer måske til at ligge hen i november. Psykolog Dorthe Birkmose med udgangspunkt i bogen "Når gode mennesker handler ondt". Muligvis i Lise Lise afventer svar fra Dorthe Birkmose. Medlemsmøde før Repræsentantskabsmøde som afholdes d. 9. og 10. november. Torsdag den 1. november Planlagte: d. 4. oktober Jens Olesen Hvad er god fysioterapi? Mødet har været afholdt i Midt. Interessant aften hvor et andet medlemssegment deltog end til de mere faglige emner. Gitte arrangerer. Kommer i Fysioterapeuten i september D. 29. august telt til DHL stafetten i Aalborg. Kommer i Fysioterapeuten sidst i juni, er annonceret på hjemmesiden og Facebook. Der er booket et telt til 50 personer. Der er 37 tilmeldte. Hjælpere: Lise S, Christine B og måske Maria O, Christina D og AK Der er penge til at booke et større telt hvis behov Afholdte: D. 25. april Behandlingsforløb til nydanskere Oplægsholder Nadia El-Gendi. Maria planlagde, der var 30 tilmeldt.

5 Tilbagemeldingen fra deltagere: rigtig godt. D. 1. maj Sundhedskartellet 1. maj på Sofiendalsvej. Der deltog omkring 10 fysioterapeuter, 2-3 stykker deltog i optoget, ca. 7 var med i Kildeparken. Sundhedskartellet planlægger at gentage næste år. D.15. maj 100-årsjubilæum i Nordjyske fejring i Musikkens hus Der var ca. 240 deltagere, så der bliver ingen regional medfinansiering. Det var et vildt godt arrangement. God underholdning og et godt forløb i det hele taget. Skal der lidt malurt i bægeret, skulle det være maden: Lidt (men godt), vin der var hældt op, blev for hurtigt fjernet(eller var det drukket) så de der kunne ønske sig et ekstra glas, gik forgæves, det skal dog bemærkes at der stod i invitationen, at der var et glas vi til maden. D. 22. maj SIRVA (Shoulder Injury Related to Vaccine Administration) Oplægsholder Michael Schultz. Der var 15 tilmeldte Emnet er relevant og var omkring en problematik, der kan giver anledning til faglig undren. Men tilbagemelding på at det kom til at handle rigtig meget om fascier. D. 24. maj Seniornetværksgruppen, møde på Aalborg Universitetshospital Thisted. Planlæggere Irene Vils og Margith Graversen. Mødet aflyst pga. for få deltagere. D. 6. juni Netværksgruppemøde for fysioterapeuter der arbejder indenfor beskæftigelsesindsatsen 16 tilmeldte Det var fjerde gang netværket mødtes, og der planlægges nyt møde i november hvor fysioterapeuter fra Morsø kommune planlægger. Der havde været tilfredshed med, at det var koblet sammen med smertearrangementet. D. 6. juni Arrangement om smerte sammen med et netværksmøde for fysioterapeuter, der arbejder indenfor beskæftigelsesindsatsen: Christina og Anne Kirstine planlagde sammen med fysioterapeuter fra Jammerbugt kommune. 72 tilmeldte Det var et godt arrangement. Pkt. 13: 100års jubilæum 2018 er jubilæumsår. Er der behov for at vi markerer det yderligere? Har vi overskud til dette? Der har været afholdt jubilæumsfest i Musikken hus, og der er planlagt telt til DHL stafetten. Der er enighed om, at 100 års jubilæum er markeret på en god måde, og det arrangement vi afholdt i Musikkens Hus var godt og vil ikke blive overgået. Hvis der er penge tilbage, af dem vi har overflyttet fra 2016 til 100års jubilæet, vil vi sætte dem på næste års arrangements pulje. Evt. flotte os med dyrere oplægsholdere til medlemsarrangementer.

6 Der kunne evt. lejes et større telt til DHL-stafetten det overvejes, hvis tilmeldingerne strømmer ind. Pkt. 14: Budgetopfølgning 1. kvartal 2018 Der er i første kvartal forbrugt 11% af midlerne. Der er ikke en regional egenbetaling på jubilæumsarrangementet d. 15. maj, så er der ikke i 2. kvartal et forbrug på 100års jubilæumskontoen. Bilag 2: Budgetopfølgning Region Nordjylland 1. kvartal 2018 Budget opfølgningen gennemgås, og det vurderes at det ser fint ud. Pkt. 15: Medlemstilfredshedsundersøgelse. Oplæg fra Niels Erik Kaaber Rasmussen fra DFys sekretariat. Hvad kan man uddrage af den regionale Medlemstilfredsheds undersøgelse. Dialog om der kan tilføjes spørgsmål om det regionale niveau i næste medlemstilfredshedsundersøgelse. Derudover vil Niels Erik høre, om der er andre ønsker til undersøgelse af regionale interesser. Bilag 3. MSI Regionsrapport Nordjylland 2017 Niels Erik holder oplæg, hvor det fremgår at de nordjyske medlemmer ikke skiller sig ud fra de andre regioner ift. medlemstilfredshed. Der er ikke regionale forskelle, det er i medlems grupperinger af der er forskelle i tilfredsheden. Ud fra den aktuelle MSI-undersøgelse, er det svært at finde nogle pejlemærker at gå efter. Det kunne dog være interessant, at lave en særlig indsats for området image. Fremadrettet kunne det måske være nyttigt, at lave en undersøgelse på en specifik indsats/arrangement. Rekruttering af de studerende vendes på mødet. Observatør for de studerende Ida Jespersgaard problematiserer over, at DFys/ Regionsformænd ikke længere kommer ud og møder de studerende når de starter på studiet. Der sendes nu breve til de studerende med informationer. Pkt. 16: Repræsentantskab d. 9. og 10. november 2018 Har Regionsbestyrelsen forslag de vil indstille til Repræsentantskabet. Dialog om hvad det er der besluttes på et Repræsentantskabsmøde. Regionsbestyrelsens nyere medlemmer opfordres til at læse om os på hjemmesiden Interessant er blandt andet under om organisation at læse love og vedtægter Der tages billede af de regionsbestyrelsens medlemmer af Repræsentantskab Valgt ved fredsvalg er Anne Kirstine Jensen, Preben Weller og Lise Stensgaard, suppleant er Christine Bak. Billede sættes på Facebook, så medlemmer kan se repræsentanterne. Derudover skrives der Har du ideer til forslag til Repræsentantskabet, så kontakt dine repræsentanter.

7 Der åbent for forslag til repræsentantskabet i henhold til vedtægterne. Pkt. 17: Planlægning af dimittend opkald september 2018 Der skal ringes til de nordjyske dimittender i september, der skal planlægges et tidspunkt. Regionsbestyrelsen prøvede første gang at ringe rundt til dimittender i april. De som har ringet ud, synes det var en god oplevelse. Der mangler at blive kontaktet et par medlemmer. Næste ringerunde bliver d. 3. september efter Regionsbestyrelsesmødet. Pkt. 18: EVT. Intet Pkt. 19: Planlægning af næste møde Dato: 3. september Sted: Sofiendalsvej Dagsorden punkter: Afbud Ida Jespersgaard arrangementsudvalg med kommissorium, plan og årshjul. Opfølgning punktet om MSI rapport og besøg af Niels Erik. Strategiplan 2018 Dato: 13. november Sted: der er ikke ledige lokaler på Sofiendalsvej. Vi kan være hos Maria eller Gitte Dagsorden punkter: Pkt. 19: Evaluering af mødet Et godt møde, hvor vi nåede mange punkter.

Referat Regionsbestyrelsesmøde d.18. april 2018

Referat Regionsbestyrelsesmøde d.18. april 2018 Referat Regionsbestyrelsesmøde d.18. april 2018 Mødet afholdes i lokale A Sofiendalsvej 3 Aalborg Afbud fra Christine Bak. Maria deltager kun formiddag. DAGSORDEN: Pkt. 1: Valg af ordstyrer og referent

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde. Den 11. december 2018

Referat Regionsbestyrelsesmøde. Den 11. december 2018 Referat Regionsbestyrelsesmøde Mødet afholdes på Sofiendalsvej 3 lokale C Den 11. december 2018 Velkommen til Lene. Deltager indtil kl. 12.00 Christina Derosche fravær pga. studie REFERATET er indskrevet

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 31. januar 2018

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 31. januar 2018 Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 31. januar 2018 Kl. 9.00-15.00 Der startes med en præsentationsrunde, da det er Lise Stensgaard og Christine Bak s første møde. Referatet er indskrevet i dagsordenen med

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 1. februar 2017 kl

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 1. februar 2017 kl Morgenkaffe fra kl. 8.30 Afbud fra Ina, Ulla og Christina DAGSORDEN: Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 1. februar 2017 kl. 9.00-15.00 Pkt. 1: Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Anne Kirstine Jensen

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 26. august 2016

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 26. august 2016 Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 26. august 2016 STED: Aalborg kommune Træningsenheden Sofiendalsvej 95, 9200 Aalborg Dagsorden med referatet indskrevet under punkterne. Afbud: Ulla, Lars DAGSORDEN: Pkt.

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 22. marts kl

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 22. marts kl Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 22. marts kl. 9.00-15.00 Mødet holdes på Sofiendalsvej 3 Aalborg. Afbud Anne Kirstine DAGSORDEN med referatet indskrevet under punkterne Pkt. 1: Valg af ordstyrer og referent

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 13.november 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Kl. 9.00 til ca. 9.30. Anders Lorentzen (Politisk konsulent i danske Fysioterapeuter)

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 12. november 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 12. november 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 12. november 2018 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Dagsorden med indskrevet referat: 1. Valg af ordstyrer : a. Lone Guldbæk. 2.

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde Nordjylland Referat fra den 10. september 2015 kl. 9.00-15.00

Regionsbestyrelsesmøde Nordjylland Referat fra den 10. september 2015 kl. 9.00-15.00 Regionsbestyrelsesmøde Nordjylland Referat fra den 10. september 2015 kl. 9.00-15.00 Mødet afholdes på Sofiendalsvej. Der er morgenkaffe fra kl. 8.30 Lone Guldbæk afbud. Der skal tages billede af Lars,

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde den 21. maj 2019

Referat Regionsbestyrelsesmøde den 21. maj 2019 Referat Regionsbestyrelsesmøde den 21. maj 2019 Lokale C, Regionskontoret, Sofiendalsvej 3 Aalborg Kl. 9.00-14.30. Der er morgenkaffe fra kl. 8.30 Velkommen til fire nye bestyrelsesmedlemmer. Mariann Sømoe,

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 15. december 2017 kl

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 15. december 2017 kl Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 15. december 2017 kl. 12.00-18.00 Mødet holdes på Sofiendalsvej lokale C. Lene Duus og Ina Lesager stopper i Regionsbestyrelsen 31. december, så det er deres sidste møde.

Læs mere

Dagsorden. TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Dagsorden. TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Dagsorden TR netværksmøde d. 31. august 2016 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Sofiendalsvej 3, Aalborg Elin Lau (forhandlingskonsulent Danske Fysioterapeuter) kommer kl. 9.00 og holder oplæg

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 9. maj 2017

Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 9. maj 2017 Referat Regionsbestyrelsesmøde d. 9. maj 2017 Der er morgenkaffe fra kl. 8.30 Kl.9.00-10.00 besøg af Praksiskonsulent Marianne Kongsgaard Velkommen til tre nye Regionsbestyrelsesmedlemmer Maria O defey,

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde, Region Nordjylland

Regionsbestyrelsesmøde, Region Nordjylland Regionsbestyrelsesmøde, Region Nordjylland Referat fra den 19. januar 2016 REFERATET ER INDSKREVET I DAGSORDENEN MED KURSIV DAGSORDEN: Pkt. 1: Valg af ordstyrer og referent Lene referent og Ulla ordstyrer.

Læs mere

REFERAT: REGIONSBESTYRELSESMØDE

REFERAT: REGIONSBESTYRELSESMØDE REFERAT: REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 19. januar 2015 Kl.8.30-15.00. UCN, Selma Lagerløfs vej, Aalborg Der er rundvisning på UCN fra kl. 11.45-12.30, hvor der er frokost, og lokalerne er derfor ledige. DAGSORDEN

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt.

Referat. TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg. Der er morgenkaffe kl som vanligt. Referat TR netværksmøde d. 5. september 2017 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Karen Kretzschmar fra DSA kommer fra kl 9-12. Oplæg for TR om bl.a.: A-kassens

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 13. februar 2019 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 13. februar 2019 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 13. februar 2019 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Elin Lau, Danske fysioterapeuter kommer fra kl. 10-12 Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

15.08.13 9.00 15.00. 5: Kort orientering fra Samarbejds-udvalgsmedlemmer (Preben og Marit) Sidste SU møde d. 11. juni 2013.

15.08.13 9.00 15.00. 5: Kort orientering fra Samarbejds-udvalgsmedlemmer (Preben og Marit) Sidste SU møde d. 11. juni 2013. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, Region Nordjylland Dato for møde: 15.08.13 9.00 15.00 Deltagere: Gitte, Lone, Karin, Preben, Ina, Marit, Anne Kirstine, Jette og Tina Afbud: Ulla Dagsorden

Læs mere

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13

Referat. Dagsorden. Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13. Lise Hansen 17.05.13 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen, Region Sjælland 07.05.13 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 17.05.13 Deltagere: Lise Hansen, Lars Nielsen, Karen Kochen, Rosa

Læs mere

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde i Nordjylland

Referat fra Regionsbestyrelsesmøde i Nordjylland Referat fra Regionsbestyrelsesmøde i Nordjylland Den 3. juni 2015 Kl. 8.30-15.00 på Sofiendalsvej 3, 9000 Aalborg Afbud Ulla Poulsen, Lars Kristensen, Christina Derosche og Janus Pill Christensen DAGSORDEN:

Læs mere

REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE NORDJYLLAND

REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE NORDJYLLAND REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE NORDJYLLAND Den 12. marts 2015 Kl. 9.00-15.00. Hos Preben Weller H. I. Biesgade 6 A, 9500 Hobro Der er morgenkaffe inden mødet starter Rundvisning på et tidspunkt mellem

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Dagsorden. TR netværksmøde d. 24 maj kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Dagsorden. TR netværksmøde d. 24 maj kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Dagsorden TR netværksmøde d. 24 maj kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. 1. Valg af ordstyrer 2. Valg af referent 3. Godkendelse af dagsorden (B) (Herunder prioritering

Læs mere

REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 6. OKTOBER 2014

REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 6. OKTOBER 2014 REFERAT REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 6. OKTOBER 2014 kl.8.30-15.00. Kost og Kræft, Steenstrupsvej 1, 9000 Aalborg. Vi starter med at byde velkommen til Lars Kristensen DAGSORDEN: Pkt. 1: Valg af ordstyrer

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde D.25. november 2016 Kl

Referat Regionsbestyrelsesmøde D.25. november 2016 Kl Referat Regionsbestyrelsesmøde D.25. november 2016 Kl. 12.00-18.00 Velkommen til SU medlem Birthe Schelde Nielsen Dagsorden med referatet indskrevet under punkterne. Pkt. 1: Valg af ordstyrer og referent

Læs mere

REFERAT. TR netværksmøde d. 12. november 2014 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg

REFERAT. TR netværksmøde d. 12. november 2014 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg REFERAT TR netværksmøde d. 12. november 2014 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. Sofiendalsvej 3, Aalborg Kl. 9.00-10.00: Elin Lau holder oplæg om arbejdstidsregistrering (fx merarbejde, selvtilrettelæggende

Læs mere

UDKAST Referat Regionsbestyrelsesmøde D.6. oktober 2017 Kl

UDKAST Referat Regionsbestyrelsesmøde D.6. oktober 2017 Kl UDKAST Referat Regionsbestyrelsesmøde D.6. oktober 2017 Kl.9.00-15.00 Der er morgenkaffe fra kl. 8.30 Sofiendalsvej 3. Lokale A Afbud Ina Lesager, Christina Derosche, Birthe Schelde, Maria Odefey og Ida

Læs mere

Referat. Dagsorden. 21.05.13 kl. 9-15. Regionsbestyrelsesmøde, Region Nordjylland. [dag, måned, år]

Referat. Dagsorden. 21.05.13 kl. 9-15. Regionsbestyrelsesmøde, Region Nordjylland. [dag, måned, år] Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde, Region Nordjylland For referat: Ulla Dato for møde: 21.05.13 kl. 9-15 Dato for udarbejdelse: [dag, måned, år] Deltagere: Anne Kirstine, Preben, Marit,

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde den 2. september 2019 Kl

Referat Regionsbestyrelsesmøde den 2. september 2019 Kl Referat Regionsbestyrelsesmøde den 2. september 2019 Kl. 9.00-15.00 Deltager: Lise, Mikkel, Mariann, Anne Kirstine, Jette, Maria, Gitte, Marianne og Birthe Afbud: ingen Ikke alle kan blive til dimittendopkald

Læs mere

Referat fra TR netværksmøde Region Nordjylland Den 3. februar 2016 kl på Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat fra TR netværksmøde Region Nordjylland Den 3. februar 2016 kl på Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat fra TR netværksmøde Region Nordjylland Den 3. februar 2016 kl. 9-15 på Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00. 21 deltagere Kl. 09.00 11.30: Ordinært møde med følgende dagsorden:

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde Tidspunkt: Torsdag d. 19. august 2010 kl. 14-19.00

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 24. september 2013. For referat: Dorthe G.

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 24. september 2013. For referat: Dorthe G. Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 24. september 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Godkendt referat RB-møde 190306 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 6. marts 2019 Bestyrelsesmødet afholdes i Randers Laksetorvet 1 C.3.10, 8900 Randers Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

14. marts 9-15. PKT 7: Kort orientering fra Tillidsrepræsentanter (Tina og Charlotte) Der var TR netværksmøde d. 28. februar

14. marts 9-15. PKT 7: Kort orientering fra Tillidsrepræsentanter (Tina og Charlotte) Der var TR netværksmøde d. 28. februar Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen i Region Nordjyllan Dato for møde: 14. marts 9-15 Dagsorden PKT 1: Valg af ordstyrer og referent PKT 2: Godkendelse af dagsorden. PKT 3: Opfølgning fra sidst

Læs mere

Referat. TR-rådet 26. april 2016

Referat. TR-rådet 26. april 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 26. april 2016 For referat: Dato for Karen Fischer-Nielsen udarbejdelse: 10. maj 2016 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lone Guldbæk

Læs mere

13.03 2012. Der henvises inden mødet til avisudklip vedhæftet mødekaldelsen, med omtale af Louise Thule Christensen.

13.03 2012. Der henvises inden mødet til avisudklip vedhæftet mødekaldelsen, med omtale af Louise Thule Christensen. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, region Syddanmark Dato for møde: 13.03 2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Esther Skovhus 18. 03 2012 Deltagere: Helene Benfeldt, Zanny Bowley, Helle

Læs mere

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder

26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00. Marie Trads Studentermedarbejder Dagsorden Dagsorden for møde i: Regionsbestyrelsen i Region Midtjylland Dato for møde: 26. 10 2012 kl. 9.00 til 27. 10 2012 kl. 12.00 Sted Viborg Vandrehjem (Danhostel) Vinkelvej 36 8800 Viborg Ordstyrer:

Læs mere

Referat. Sted: Mindeparken i Aarhus. Regionsbestyrelsesmøde 19. august For referat: Frederikke Birk Lyngby

Referat. Sted: Mindeparken i Aarhus. Regionsbestyrelsesmøde 19. august For referat: Frederikke Birk Lyngby Referat Referat for: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 19. august 2014 For referat: Frederikke Birk Lyngby Deltagere: Sanne Jensen, Morten Graversen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria Bjørnelund

Læs mere

Mødet blev afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding.

Mødet blev afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding. 1 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 9.10.2017 /LJ/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde mandag den 25.9.2017, kl. 13-17.30 Mødet blev afholdt v. Kokholm 3, mødelokale M 4, Bramdrupdam ved Kolding.

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den , kl

Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den , kl Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark 3.10.14, BT/Bej Referat Regionsbestyrelsesmøde, torsdag den 18.9.14, kl. 13-19 Mødet afholdes ved Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3 B, lokale M 4, 6000 Kolding.

Læs mere

Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde d. 13. januar Kl Sofiendalsvej 3 Aalborg

Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde d. 13. januar Kl Sofiendalsvej 3 Aalborg Dagsorden Dagsorden Regionsbestyrelsesmøde d. 13. januar 2014 Kl.9.00-15.00 Sofiendalsvej 3 Aalborg 1: Præsentations runde 2: Valg af ordstyrer og referent 3: Godkendelse af dagsorden 4: Opfølgning fra

Læs mere

TR netværksmøde d.10. juni 2014 kl. 9-15.

TR netværksmøde d.10. juni 2014 kl. 9-15. TR netværksmøde d.10. juni 2014 kl. 9-15. Der er morgenkaffe kl. 8.30 til 9.00 1. Valg af ordstyrer 2. Valg af referent: Lene Birk Nielsen 3. Godkendelse af dagsorden. Ingen ændringer 4. Præsentationsrunde

Læs mere

Deltagere: Helle Bruun, Zanny Bowley, Kris Gundersen, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann, Maja Bräuner, Brian Errebo-Jensen

Deltagere: Helle Bruun, Zanny Bowley, Kris Gundersen, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann, Maja Bräuner, Brian Errebo-Jensen Referat Referat af møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde, Region Onsdag d. 15. 6. 2011, kl. 18-21 Syddanmark. Mødet afholdt v. Praksisenheden i Kolding, Kokholm 3A, Mødelokale K 2, 6000 Kolding

Læs mere

Referat Regionsbestyrelsesmøde d.10. maj 2016

Referat Regionsbestyrelsesmøde d.10. maj 2016 Referat Regionsbestyrelsesmøde d.10. maj 2016 Afbud: Anne Kirstine Jensen og Christina Derosche Dagsorden med referat indskrevet under punkterne. Pkt. 1: Valg af ordstyrer og referent Preben valgt som

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde d. 29. april. Kl.9.00-15.00 Sofiendalsvej.

Regionsbestyrelsesmøde d. 29. april. Kl.9.00-15.00 Sofiendalsvej. Dagsorden: Regionsbestyrelsesmøde d. 29. april Pkt. 1: Valg af ordstyrer og referent Pkt. 2: Godkendelse af dagsorden Pkt. 3: Opfølgning fra sidst Kl.9.00-15.00 Sofiendalsvej. Pkt. 4: Kort orientering

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 30. januar 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 30. januar 2018 kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 30. januar 2018 kl. 9-15. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Referatet er indskrevet i dagsordenen med kursiv Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer

Læs mere

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11.

Udvalgs-/mødereferat. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts L For referat: Karen Fischer-Nielsen. Dato for udarbejdelse: 11. Referat af møde i TR-rådet den 28. marts 2014 Dato for udarbejdelse: 11. april 2014 L For referat: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius Kirsten Thoke (pkt. 1-5 og 7) Rikke Vigstrup Dalgaard

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmøde. D. 4. november 2011

Referat fra regionsbestyrelsesmøde. D. 4. november 2011 Referat fra regionsbestyrelsesmøde D. 4. november 2011 1. Fastholdelse og rekruttering 2. Status og indsatser vedr. nationale retningslinjer på ryg og knæ området her i regionen 3. Neurorehabilitering

Læs mere

Region Hovedstaden TR netværksmøde

Region Hovedstaden TR netværksmøde Region Hovedstaden TR netværksmøde Referat fra den 6. april 2016 Dagsorden 1)Velkomst og kort nyt fra Danske Fysioterapeuter 2) Stress - forebyggelse, håndtering og om at afhjælpe stress v/ Stressekspert

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30

Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Danske Fysioterapeuter i Region Syddanmark Referat af Regionsbestyrelsesmøde, tirsdag den 15. juni 2010, kl. 14-17.30 Mødet afholdes v. Fysioterapeutuddannelsen i Odense, Blangstedgårdsvej 4, 5220 Odense

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Godkendt referat RB-møde 190430 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 30. april 2019 Bestyrelsesmødet afholdes på Cafe Utopia, Danmarksgade 3, 7500 Holstebro Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Efter sidste møde havde vi nogle løse ender, i det følgende vil I få en opdatering på disse:

Efter sidste møde havde vi nogle løse ender, i det følgende vil I få en opdatering på disse: Information til RB Dette er informationer til regionsbestyrelsen forud for det kommende møde. Regionskontoret ønsker færre emner på dagsorden til RB-møderne, derfor har regionskontoret valgt at udsende

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017 Godkendt - referat RB-møde 170221 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 21. februar 2017 Bestyrelsesmødet afholdes i Aalborg, Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Program Kaffe og rundstykker 09.30-10.00

Læs mere

Porteføljeansvarlig: Ikke nødvendigt. Godkendt i PSG: 21 august 2017

Porteføljeansvarlig: Ikke nødvendigt. Godkendt i PSG: 21 august 2017 Revideret Kommissorium for: Projektgruppen for genoptræningsområdet Formandskab: Kommunerne: Lars Bach, Rebild Kommune Regionen: Lars Lejbølle, Sundhed på Tværs Sekretariat: Formandskabet har ansvaret

Læs mere

Referat Møde i Regionsterapeutrådet Fredag den 24. august Mødedeltagere. Sundhed på Tværs

Referat Møde i Regionsterapeutrådet Fredag den 24. august Mødedeltagere. Sundhed på Tværs Sundhed på Tværs Møde i Regionsterapeutrådet Fredag den 24. august 2018 Mødedeltagere Aalborg Universitetshospital; Hans Erik Madsen, Helle Opstrup Jensen, Christine Nørgaard og Michael Flyvholm Kvols

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. marts 2015 kl. 13.00-17.30 i lokale 3 på Holmbladsgade 70, 2300 København S Indhold Referat af Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018 Godkendt - referat RB-møde 180301 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 1. marts 2018 Bestyrelsesmødet afholdes VIA University College, lokale A231, Gl Struervej 1, 7500 Holstebro. Program Kaffe

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016.

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 11. oktober 2016. Til stede: Camilla

Læs mere

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø.

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Dokument: Neutral titel Møde Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid 25. maj 2018, kl. 09.30-11.30 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Deltagere Leif Serup (Hjørring Kommune) Formand

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016 referat RB-møde 160824 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 24. august 2016 Bestyrelsesmødet afholdes i Århus, Søren Frichs Vej 42H, 8230 Åbyhøj Program Kaffe og rundstykker 09.00-09.30 Mødet begynder

Læs mere

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008

REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 REFERAT FRA REGIONSBESTYRELSESMØDE D. 13. FERBUAR 2008 Dagsorden punkter: 1. Evaluering af generalforsamlingen 2. Mål og fokus områder for 2008 Herunder følgende indsatsområder nævnt på generalforsamlingen

Læs mere

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk

DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk DANSKE FYSIOTERAPEUTER Region Midtjylland Mindegade 10, 1. sal 8000 Århus C Tlf.: 86 18 36 66 E-mail: midtjylland@fysio.dk Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde Start: mandag den 19. januar 2009 kl. 14-19.

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland Den 8. april 2015 Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Rosa Fuglsang, Malene Parbst Jespersen, Marjanne den Hollander(gik kl.12.00), Line

Læs mere

07. februar kl. 8.45 til 15.00

07. februar kl. 8.45 til 15.00 Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen, Region Nordjylland For referat: Marit Larsen Bech Dato for møde: 07. februar kl. 8.45 til 15.00 Dato for udarbejdelse: [dag, måned, år] Dagsorden PKT 1: PKT

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. september 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 / Kantinen

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. september 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 / Kantinen Referat af Regionsbestyrelsesmøde 23. september 2016 kl. 13.00-17.30 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 / Kantinen Indhold Dagsorden til Regionsbestyrelsesmøde... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen (5 min)...

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 22. nov. 2018

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 22. nov. 2018 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, 22. nov. 2018 Deltagere: Marianne Roth

Læs mere

Afbud: Marianne Roth Sørensen, Silja Junker Jørgensen, Helle Svendsen, Marie Kaas, Karin Horsted, Anette Bisgaard

Afbud: Marianne Roth Sørensen, Silja Junker Jørgensen, Helle Svendsen, Marie Kaas, Karin Horsted, Anette Bisgaard Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde tirsdag 3. maj 2016 Deltagere: Jørgen Peschardt, Anne

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde 23. maj 2018 kl

Referat regionsbestyrelsesmøde 23. maj 2018 kl Referat regionsbestyrelsesmøde 23. maj 2018 kl. 14.00-18.00 Dagsorden Referat regionsbestyrelsesmøde 23. maj 2018 kl. 14.00-18.00... 1 1. Velkommen v. Tine Nielsen - O (5 min)... 1 2. Nyt fra... 2 Formandskabet

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 referat RB-møde 171115 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 15. november 2017 Bestyrelsesmødet afholdes ved 3F på Hadsundvej 184B, 9000 Aalborg Lokale 554 på 2. sal Program Kaffe og rundstykker

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde d. 6. september

Regionsbestyrelsesmøde d. 6. september Regionsbestyrelsesmøde d. 6. september 1. Nyt bestyrelsen imellem 2. Opsamling på regionskonferencen og forslag til konferencen i 2011 3. Verserende sager Mundtlig status på VF sager i Rebild, Mariagerfjord

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde, Region Nordjylland Referat fra onsdag den 9. marts 2016, kl. 9-15:00

Regionsbestyrelsesmøde, Region Nordjylland Referat fra onsdag den 9. marts 2016, kl. 9-15:00 Regionsbestyrelsesmøde, Region Nordjylland Referat fra onsdag den 9. marts 2016, kl. 9-15:00 Mødet afholdes på Sofiendalsvej 3, kl. 9.00-15.00 Referatet er skrevet ind i dagsordenen med kursiv DAGSORDEN:

Læs mere

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation.

Region Hovedstaden. Som regionsbestyrelsesmedlem har du et særligt ansvar for at repræsentere faget og din organisation. VELKOMMEN Kære Regionsbestyrelsesmedlem Tillykke med valget som medlem af Radiograf Rådets regionsbestyrelse i Region Hovedstaden, og velkommen til arbejdet i Radiograf Rådet. Du er valgt for en treårig

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup DAGSORDEN Bestyrelsesmøde Dato: 10. oktober 2017 Tidspunkt: Kl. 17.00 20.00 Sted: Administrationsbygningen, Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

Referat af møde i Faglig Følgegruppe for Genoptræning d. 15. september

Referat af møde i Faglig Følgegruppe for Genoptræning d. 15. september Primær Sundhed Referat af møde i Faglig Følgegruppe for Genoptræning d. 15. september Deltagere i mødet: Hanne Heuch, Jammerbugt kommune Marianne Holm, Thisted kommune Susanne Gaardbo Jensen, Hjørring

Læs mere

2. Sager til behandling/beslutning

2. Sager til behandling/beslutning Ref.: JIJ Dok.nr.: 4173040 Sag.nr.: 2017-SL211NJ-15979 14-03-2018 Referat fra TR & bestyrelsesmøde Dato: 12. marts 2018 Tid: Sted: 09.00-12.00 Ekstraordinært TR møde 12.45 16.00 Kredsbestyrelsesmøde Hotel

Læs mere

Regionsbestyrelsesmøde d. 19. august Kl.9.00-15.00 Sofiendalsvej.

Regionsbestyrelsesmøde d. 19. august Kl.9.00-15.00 Sofiendalsvej. Regionsbestyrelsesmøde d. 19. august Kl.9.00-15.00 Sofiendalsvej. Fra kl. 9.00 til 11.00 er der vedtægtsmøde før Repræsentantskabet. Ann Sofie Orth deltager, derudover er de Nordjyske medlemmer af Repræsentantskabet

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

Referat af RB-møde onsdag 13. juni 2018

Referat af RB-møde onsdag 13. juni 2018 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde onsdag 13. juni 2018 Deltagere: Marianne Roth Sørensen,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2017

1. Godkendelse af dagsorden og referat af HBM december 2017 Referat af møde i: Dato for møde: Hovedbestyrelsen 27. januar 2017 For referat: Dato for udarbejdelse: Mikael Mølgaard 10. februar 2017 Deltagere: Agnes Holst, Brian Errebo-Jensen, Lise Hansen, Tina Lambrecht,

Læs mere

20. august Sammenskrivningen lægges på hjemmesiden under generalforsamlingen og omtales på facebook.

20. august Sammenskrivningen lægges på hjemmesiden under generalforsamlingen og omtales på facebook. Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsen i Region Nordjylland Dato for møde: 20. august 2013 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 13. september 2013 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen(fra

Læs mere

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 30. august Referat

Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg. 30. august Referat FOA Fag og Arbejde Fælles afdelingsbestyrelsesmøde FOA Thisted-Morsø og FOA Aalborg 30. august 2016 Referat 1. VALG AF REFERENT OG DIRIGENTER... 2 2. GODKENDELSE AF DAGSORDEN... 2 3. STATUS PÅ SAMMENLÆGNINGSPROCESSEN...

Læs mere

1. at Sundhedsudvalget godkender referat fra seneste udvalgsmøde den 19. april Evaluering af temadagen den 12. juni 2017 om En værdig død

1. at Sundhedsudvalget godkender referat fra seneste udvalgsmøde den 19. april Evaluering af temadagen den 12. juni 2017 om En værdig død REFERAT Møde i Sundhedsudvalget Dato: mandag den 19. juni 2017 kl. 14.00 16.00 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, stuen, lokale 125 Medlemmer: Hanne Simonsen (formand), Anne Marie Bossen Aarøe (næstformand),

Læs mere

REGION NORDJYLLAND BERETNING

REGION NORDJYLLAND BERETNING REGION NORDJYLLAND BERETNING 2017 2018 4 8 11 12 14 15 BESKÆFTIGELSE OG ARBEJDSFORHOLD Flere kommunale fysioterapeuter i Nordjylland Besparelser og omstrukturering Sammenhold gav god aftale POLITISK INTERESSEVARETAGELSE

Læs mere

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 25. januar 2018

Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 25. januar 2018 Godkendt referat RB-møde 180125 1 Indkaldelse til regionsbestyrelsesmøde d. 25. januar 2018 Bestyrelsesmødet afholdes Grøndalsvej 1, 8260 Viby J (grøn bygning) Sune tager imod jer i receptionen. Program

Læs mere

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat:

Dagsorden. Sted: Brændpunktet, Ll. Sct. Hans Gade 7-9, 8800 Viborg. Regionsbestyrelsesmøde 11. december For referat: Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 11. december 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017

Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017 Ergoterapeutforeningen Nørre Voldgade 90 DK-1358 København K Tlf: +45 88 82 62 70 Fax: +45 33 41 47 10 cvr nr. 19 12 11 19 etf.dk Referat af RB-møde, Etf Region Syd, onsdag 21. juni 2017 Deltagere: Marianne

Læs mere

Deltagere: Ditte (fra kl. 15.30), Kent, Majid, Stefan, Michael, Agnes, Ida, Kirsten, Tina, Henrik, Pia, Dorthe.

Deltagere: Ditte (fra kl. 15.30), Kent, Majid, Stefan, Michael, Agnes, Ida, Kirsten, Tina, Henrik, Pia, Dorthe. Dagsorden Møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsen Midtjylland 01-09-2011 For referat: Dorthe Deltagere: Ditte (fra kl. 15.30), Kent, Majid, Stefan, Michael, Agnes, Ida, Kirsten, Tina, Henrik, Pia, Dorthe.

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008

Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008 Tilstede: Anette, Eva, Bo, Sidse og Gladys Mødeleder og referent: Gladys Dagsorden: Referat fra bestyrelsesmøde den 22. september 2008 1. Godkendelse og prioritering af dagsorden. Godkendt 2. Evt. kommentarer

Læs mere

Referat fra den 6. december 2006

Referat fra den 6. december 2006 Referat fra den 6. december 2006 Mødested: Grindsted sygehus røntgenafdelingen. Engparken 1, 7200 Grindsted den 6. Dec. 2006 kl. 09.00-14.00 Fremmødte: Christian, Lars, Dorthe, Anne-Grethe, Pica, Maria

Læs mere

2. Kulturaftale Nordjyllands årsregnskab 2011 Kulturaftale Nordjyllands reviderede årsregnskab skal indsendes til Kulturministeriet i september 2012.

2. Kulturaftale Nordjyllands årsregnskab 2011 Kulturaftale Nordjyllands reviderede årsregnskab skal indsendes til Kulturministeriet i september 2012. Møde i politisk ledelse onsdag den 5. september kl. 08.30-10.00 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø, mødelokale 2 Deltagere: Anne-Dorte Krog, Aalborg Kommune Arnold Larsen, Thisted Kommune

Læs mere

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013. For referat: Dorthe G. Thomsen

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013. For referat: Dorthe G. Thomsen Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Referat fra sektorbestyrelseskonference i Pædagogisk Netværk

Referat fra sektorbestyrelseskonference i Pædagogisk Netværk Pædagogisk Sektor FOA Nordjylland FIU.SYS.NR: 9501-17-24-00 Referat fra sektorbestyrelseskonference i Pædagogisk Netværk 9. og 10. oktober 2017, kl. 09.00 14.00 På Rønnes Hotel, Kystvejen 25, 9690 Fjerritslev

Læs mere

Referat fra regionsbestyrelsesmødet den 2. november Kl Hos Peter H C Lumbyesvej 135, Næstved

Referat fra regionsbestyrelsesmødet den 2. november Kl Hos Peter H C Lumbyesvej 135, Næstved Referat fra regionsbestyrelsesmødet den 2. november Kl. 17.45 Hos Peter H C Lumbyesvej 135, Næstved Tilstede: Kit, Jeppe, Peter, Jane og Stine Afbud: Helle og Kathrine 1. Valg af ordstyrer: Jeppe 2. Valg

Læs mere

Afbud: Sussi Rasmussen (ferie). Sanne Ifversen Hansen er på barsel til 1. september og hendes suppleant Merete Mørch har fået nyt job.

Afbud: Sussi Rasmussen (ferie). Sanne Ifversen Hansen er på barsel til 1. september og hendes suppleant Merete Mørch har fået nyt job. UDVALGSREFERAT Referat af møde i TR-rådet (møde 3/2008) den 22/08/2008 J.nr. 4461 Dato for udarbejdelse: 5. sept. 2008 Fulde navn: Karen Fischer-Nielsen Deltagere: Kirsten Ægidius, Kirsten Thoke, Karima

Læs mere

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 25. januar 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90

Referat af Regionsbestyrelsesmøde 25. januar 2016 kl i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Referat af Regionsbestyrelsesmøde 25. januar 2016 kl. 14.00-18.00 i mødelokalet, Nørre Voldgade 90 Indhold 1. Velkommen v. Line Schiellerup... 2 2. Plan for evaluering af næstformand... 2 3. Den medlemsinddragende

Læs mere

Referat. TR netværksmøde d. 23. marts kl Sofiendalsvej 3, Aalborg

Referat. TR netværksmøde d. 23. marts kl Sofiendalsvej 3, Aalborg Referat TR netværksmøde d. 23. marts 2018. kl. 9.00-11.00. Sofiendalsvej 3, Aalborg Der er morgenkaffe kl. 8.30 9.00 som vanligt. Referatet er skrevet ind i dagsordenen med kursiv Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland15.september 2011.

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland15.september 2011. Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland15.september 2011. Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Line Reffelt Jørgensen, Marjanne den Hollander, Mette Johansen, Rosa Fuglsang. Karen

Læs mere

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 21.november 2011.

Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 21.november 2011. Referat regionsbestyrelsesmøde, Region Sjælland 21.november 2011. Tilstede: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Mette Johansen, Peter Johansen, Marcus Munch. Fraværende: Line Reffelt Jørgensen (barsel),

Læs mere