BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 23. APRIL 2018.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 23. APRIL 2018."

Transkript

1 1 BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 23. APRIL Bestyrelsen Efter generalforsamlingen den 21. marts 2017 konstituerede bestyrelsen for Østbirk Vandværk (ØV) sig således: Formand: Torben Sejersen Næstformand: Søren Veis Sekretær: Stig Ravn Bestyrelsesmedlem: Lars Peter Jørgensen Bestyrelsesmedlem: Asbjørn Bech Driften Driftsleder: Jens Skov Økonomi Marie Nervø Sørensen, MidtRegnskab, Herning Ny vandtank og ledningsnet 2017 var året hvor de sidste års investeringer, primært i ny vandtank, bygning, filtre samt ledningsnet rundt i Østbirk, blev så godt som afsluttet. Først på året blev den sidste bevilling til det nye anlæg endelig færdigbehandlet. Maskindelen hertil bestod især af filter- og iltningsanlæg, rør- og elinstallationer. Samlet pris: 1,4 millioner kr. Oprindelig var det planen at genbruge den eksisterende fælletank, der dog krævede en ombygning for at være stor nok. Det viste sig imidlertid, at prisforskellen mellem en helt ny fælletank og ombygning af den eksisterende var ganske lille. Det blev derfor besluttet at anskaffe en ny fælletank. Fordelen ved en ny tank var også, at den lever bedre op til de nuværende lovkrav. Den nye fælletank beløb sig til kr. Med de sidste investeringer var ringen sluttet og populært sagt var 2 fluer slået med ét smæk. En meget høj vandkvalitet, to vandværker i ét, der giver et sikkert og fleksibelt vandværk, og et på bedst mulig måde fremtidssikret ØV ikke mindst med områdevandværk i tankerne. Hertil skal lægges gevinsten ved at have en ny overjordisk todelt vandtank samt et vandspild, der er historisk lav.

2 2 Vandprøver Der bliver ifølge gældende lov taget vandprøver på ØV minimum 4 gange om året. Prøverne udføres såvel på ledningsnettet, hos forbrugerne, som på selve vandværket. Bestyrelsesmedlem i ØV Stig Ravn har i 2017 fortsat stået for samarbejdet mellem biotekingeniørstudiet på Aarhus Universitet og ØV. Samarbejdet giver på den ene side de studerende en indsigt i og føling med de værktøjer, der anvendes på et vandværk. På den anden side har samarbejdet for ØV den fordel, at der bliver taget vandprøver oftere end loven forskriver. Blandt andet i det lys valgte bestyrelsen at indkøbe udstyr til brug for udførelsen af vandprøverne for kr. Dette samarbejde med Aarhus Universitet, samt brugen af eget udstyr, har helt konkret betydet, at ØV i 2017 selv har foretaget mikrobiologiske vandanalyser 56 gange. Beredskabsplan Beredskabsplanen for ØV blev i 2017 gjort endelig færdig. Planen er efter bestyrelsens mening så god, at ØV i sammenligning med tidligere nu kan reagere meget hurtigere og mere effektivt ved et eventuelt uheld. Udover bestyrelsen vil planen forefindes hos Horsens Kommune, Jens Skov og på vandværket. Sammenlægning med nabovandværker ØV fik i starten af 2017 en henvendelse fra Horsens Kommune, om hvorvidt vandværket ville leve op til sine forpligtigelser i henhold til vandforsyningsplanen, samt hvordan ØV så på muligheden for en sammenlægning med Elling og Sattrup vandværk. ØV svarede at værket anerkender, at Horsens Kommune i den seneste vandforsyningsplan har udnævnt Østbirk Vandværk som områdevandværk. Vi har en forpligtigelse til at indgå en dialog med vores nabovandværker om forsyningssikkerhed. I svaret fra ØV fremgik også, at det bedste ville være først at lægge en vandledning mellem Sattrup og Østbirk Vandværk. Herefter kunne Elling Vandværk tilsluttes. I svaret fra ØV blev det ydermere præciseret at sammenlægningen skulle ske uden omkostninger for ØV s forbrugere. I efteråret var der samtaler mellem ØV og Sattrup Vandværk, hvor ØV lagde op til et møde mellem de 2 vandværker for at aftale nærmere. Der blev aftalt, at Sattrup Vandværk ville vende tilbage, når tid var. Foreløbig har der ingen henvendelser været. Salg af måleroplysninger Som det blandt andet er fremgået af de seneste års årsberetninger, så er der såvel lokalt som på landsplan ikke enighed mellem vandværkerne og de kommunale spildevandsselskaber om prisen for salg af vandværkernes måleroplysninger. I Horsens Kommune er det godt halvdelen af kommunens vandværker, der er berørt af denne uenighed. Således også ØV.

3 3 Uenigheden i Horsens Kommune startede for alvor i sommeren 2013, da Horsens Vand (nu SAMN) opsagde aftalen om betaling for måleroplysninger. I mangel af enighed har man siden 2013 hvert år lavet en midlertidig aftale, hvor man har ladet den hidtidige pris være gældende. Men fra 2017 var det slut med denne fremgangsmåde. SAMN valgte selv at indsamle oplysningerne, de skulle bruge, ved gennem forbrugerne at få oplyst tallet på den aflæste vandmåler. Det skal understreges, at tallene fra den manuelle måleraflæsning ene og alene skulle benyttes af SAMN i forbindelse med vandledningsafgift og dermed ikke har noget med ØV at gøre. ØV skal være de første til at beklage de gener og uhensigtsmæssigheder denne uenighed giver og har givet for forbrugerne. Vi skal samtidig beklage den uprofessionelle fremgangsmåde og behandling, SAMN har udvist for at få oplysningerne. Det er metoder, som virkelig er gået ud over såvel forbrugerne som ØV. Der er ikke et en gyldigt svar på, hvad den rigtige pris for måleroplysningerne er, og det er velsagtens en af hovedårsagerne til, at uenigheden trækker i langdrag. ØV har hele tiden håbet og ventet på, at spildevandsselskaber og de private vandværker kunne nå til enighed om en pris. Samtidig har ØV ikke ønsket at gå enegang blandt vandværkerne, men ønsket at stå sammen med så mange andre vandværker som muligt, og derved forhåbentlig fremstå som en saglig og seriøs samarbejdspartner. Det er ØV s klare håb og overbevisning, at der i løbet af 2018 findes en løsning, som alle kan være tilfredse med. Tilslutninger Der er pr tilsluttet 914 ejendomsnumre - målertilslutninger - til ØV. Der er i 2017 kommet 12 nye tilslutninger til, hvilket har givet kr. i tilslutningsafgifter. Tilslutningsafgifterne er i årsrapporten at finde i balancen under note 14. Lidt tal I 2017 er der i alt udpumpet m³ vand og afregnet m³. En sammenligning af vandforbruget (i m³) de sidste 4 år ser således ud: Udpumpet vand fra værket Vandforbrug afregnet hos forbrugerne I 2017 har vandspildsprocenten i ØV kun været 0,94 %, svarende til 944 m³ vand. Det absolut laveste vandspild i mange år. Ligesom i 2016 er det en bekræftelse på den positive udvikling, som udskiftningen af vandledninger giver.

4 4 Økonomi I det 1. halvår af 2017 blev der holdt ekstra øje med vandværkets likviditet. Store regninger ifm. etablering af den nye vandtank samt renovering af ledningsnettet var betalt. Flere regninger kom til i starten af Pr. 1. januar 2017 blev de første renter og afdrag betalt på det nyetablerede kommunekreditlån. På indtægtssiden slog de regulerede takster igennem. Omsætningen, bestående af den faste afgift og antal kubikmeter solgt vand, gik i sammenligning med 2016 en merindtægt på godt kr. Den store stigning i omsætningen skal ses i sammenhæng med forholdsvise store ændringer på omkostningssiden. De tidligere renteindtægter fra værdipapirer er nu i stedet renteudgifter til kommunekreditlån. Konsekvensen af endnu flere investeringer er stigende afskrivninger. Flere betalte driftstimer i forbindelse med det høje aktivitetsniveau osv. ØV har i 2017 haft et overskud (overdækning) på kr. I 2016 var der et underskud (underdækning) på kr. I sammenligning med 2016 er følgende værd at bemærke: Produktions- og distributionsomkostninger er steget med henholdsvis kr. og godt kr. De største stigninger i produktionsomkostningerne er indenfor el, vandanalyser, tilsyn og afskrivninger. Det største fald i omkostningerne vedrører vedligeholdelse af vandværket. El er steget i forbindelse med indkøring af det nye anlæg herunder brugen af UV-anlægget. Hertil kommer ændret opkrævningsmetode hos Eniig, hvilket kort betyder, at godtgørelse af afgifter modregnes på et senere tidspunkt. I forbindelse med indkøringen af de nye vandtanke samt filtre er det påkrævet at der tages ekstra vandanalyser. Tilsynet er steget som følge af en ekstra regning til varmeværket på timer brugt af driftslederen. Endelig er afskrivninger, værket steget med godt kr. De seneste års tiltag er forklaringen herpå. Stigningen i distributionsomkostningerne skyldes en mindre stigning i afskrivningerne samt stigning i tilsyn og vedligeholdelse af ledningsnettet. Administrationsomkostningerne er faldet med kr. De finansielle poster er gået fra tidligere at være indtægter til i 2017 at være omkostninger. Forklaringen er salget af værdipapirer i 2016 til finansieringen af anlægsinvesteringerne. De finansielle omkostninger var i kr. De samlede afskrivninger er kr. i 2017 mod kr. i Den likvide beholdning var pr kr. mod kr. året før.

5 5 Bestyrelsen finder ovennævnte overskud, når de mange nye tiltag samtidig medtages, for tilfredsstillende. De mange tiltag har de seneste år betydet stigende driftsomkostninger. Fremtiden vil vise hvilket leje disse omkostninger vil lægge sig på. Årsregnskabet er i 2017 revideret af Elley Revision, Østbirk. Takster Takstbladet for 2018 er godkendt af Horsens Kommune. I 2016 blev der af Horsens Kommune udtrykt ønske om tilpasning af takstbladet for ØV. Punkterne Forsynings- og Stikledning skulle nuanceres og standardiseres i sammenligning med kommunens øvrige vandværker. Arbejdet skulle have været udført med virkning fra 2018, men er udsat til gennemførelse fra januar Øvrige aktiviteter Arbejdet med udskiftning af vandledninger rundt i Østbirk blev afsluttet i Arbejdet skete i forbindelse med den omfattende kloakeringsopgave rundt i Østbirk by. Den har været gal længe med ØV s hjemmeside. Bestyrelsen finder visse elementer på hjemmesiden tunge og uhensigtsmæssige. Samtidig har kommunikationen med den eksterne udbyder af hjemmesiden været for langsom og tung. Efter at have fået kendskab til en lokal hjemmesider-udbyder besluttede bestyrelsen at opsige den igangværende aftale. Opsigelsen har virkning fra 1. april Den nye aftale er kommet i stand via Søren Veis fra ØV-bestyrelsen. Der er således lagt op til, at hjemmesiden i løbet af 2018 forbedres væsentligt med flere oplysninger og hurtigere opdateringer. ØV betaler ifølge en samarbejdsaftale med Østbirk Varmeværk for benyttelse af varmeværkets personale. Aftalen dækker tilsyn og drift af ØV samt vagtordning. Efter ikke at have været reguleret i flere år, bliver satsen forhøjet med virkning fra 1. januar Betalingen har hidtidig været pr. kvartal. I løbet af 2018 stiger dette beløb gradvis, så det med virkning fra 1. januar 2019 vil nå det endelige niveau på kr. pr. kvartal. Beløbene er excl. moms. Med hjælp fra Danske Vandværker og Horsens Kommune blev der i 2017 etableret et vandråd for vandværker i Horsens Kommune. Foreløbig har ØV valgt ikke at blive medlem. ØV finder det administrativt tungt med en ekstra bestyrelse for vandrådet og ønsker ikke, at et sådan vandråd i visse situationer har kompetence til at tage beslutninger på områder, der vedrører de enkelte vandværker. På bestyrelsesmødet i december 2017 blev det besluttet at holde åbent hus på vandværket den 6. april Gennem artikler og annoncer blev værkets forbrugere inviteret til at se de forbedringer og tiltag der er sket på ØV

6 6 Bestyrelsen Der har i 2017 været afholdt 6 bestyrelsesmøder og 1 generalforsamling. Indtil for få år siden var bestyrelsen for ØV ikke en i dagligdagen arbejdende bestyrelse. Det daglige arbejde blev primært udført af kasserer og formand. De sidste par år har dette ændret sig. Ny beredskabsplan, deltagelse i diverse møder, hyppigere vandanalyser og opgradering af eksisterende hjemmeside i 2018 vidner alt sammen om opgaver, der er udført af andre end kasserer og formand. Hvorvidt og hvordan disse opgaver skal honoreres valgte bestyrelsen at tage en diskussion om i efteråret En diskussion, der ikke gøres nemmere af, at man selv er en del af det, der er til diskussion. Hvor stor behovet for honorering af bestyrelsesmedlemmer i fremtiden bliver, vides ikke. Bestyrelsen finder det væsentligt, at en honorering kun kan finde sted, såfremt der er tale om en større arbejdsopgave. Uden at vide det med sikkerhed forventer bestyrelsen, at der også i fremtiden vil blive udført opgaver af en bred del af bestyrelsen. Som et eksempel kunne eventuelle sammenlægninger med andre vandværker give opgaver til flere. Bestyrelsen har ikke taget stilling, men vil handle ud fra den aktuelle situation. Aktuelt blev der i 2017 givet den maksimale skattefri godtgørelse til bestyrelsens sekretær Stig Ravn, for især arbejdet med beredskabsplanen samt de mange ekstra vandanalyser. På generalforsamlingen den 21. marts 2017 blev det besluttet at fra regnskabsåret 2017 vælges Elley Revision som revisor for ØV Meget tyder på at 2018 bliver et lidt mere roligt år for ØV, end de seneste meget aktivitetsprægede år har været. Kulminationen på den store ombygning på ØV blev det planlagte åbent hus-arrangement den 6. april En anden opgave, der venter, er at få præciseret emnerne i forbindelse med den nye persondatalov. Og så vil der forhåbentlig komme en afklaring på, hvad afregningen for vandmåleroplysninger til spildevandsvirksomhederne skal være. Hvorvidt der vil komme gang i planlægningen af mulige sammenlægninger med andre vandværker, er også spændende at følge. I Jens Skov har ØV en stærk samarbejdspartner. Jens kigger ikke på klokken og tager ikke hjem, så længe der er opgaver, der venter. En stor tak skal lyde for den velvillighed og positivitet, Jens altid viser. I 2017 har ikke mindst indkøringen af de nye filtre og vandtanke kostet mange timers arbejde. Jens får af og til assistance fra Paw Jensen. Muligheden for at kunne trække på Paw, når der er behov for det, er ØV taknemmelig for. En stor tak skal lyde til Marie N. Sørensen for sit altid gode arbejde. For 2017 gælder det ikke mindst hjælpen omkring det nye kommunekreditlån og kontakten til Danske Bank i forbindelse med et muligt overtræk på kassekreditten. Et tiltag der heldigvis ikke blev behov for.

7 7 Der skal også lyde en stor tak til Julius Sørensen, som igen i år velvilligt vil være bestyrelsens forslag til valg som ordstyrer på årets generalforsamling. Og ikke bare som ordstyrer, men også som kompetent rådgiver omkring enkelte og specifikke emner, er Julius med sin erfaring og kendskab til vandværksarbejdet ØV en rigtig god samarbejdspartner. Til sidst en stor tak til kollegaerne Asbjørn, Lars Peter, Stig og Søren i ØV-bestyrelsen samt selvfølgelig Jens. Endnu et år med et godt samarbejde og stor offervilje. Den gode stemning og villigheden til at yde/bidrage/levere, når der ind i mellem har været behov for et ekstra sejt træk på møderne, er værdsat. På bestyrelsens vegne Torben Sejersen Formand

BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 4. APRIL 2019.

BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 4. APRIL 2019. 1 BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 4. APRIL 2019. Bestyrelsen Efter generalforsamlingen den 23. april 2018 konstituerede bestyrelsen for Østbirk Vandværk (ØV) sig således: Formand:

Læs mere

BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 1. APRIL 2011.

BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 1. APRIL 2011. BERETNING FOR ØSTBIRK VANDVÆRK VED GENERALFORSAMLINGEN DEN 1. APRIL 2011. Bestyrelsen: Efter generalforsamlingen den 25. marts 2010 konstituerede bestyrelsen for Østbirk Vandværk (kaldt ØV) sig således:

Læs mere

HALD BY OG OMEGNS VANDVÆRK a.m.b.a. ÅRSRAPPORT 2017 BUDGET

HALD BY OG OMEGNS VANDVÆRK a.m.b.a. ÅRSRAPPORT 2017 BUDGET HALD BY OG OMEGNS VANDVÆRK a.m.b.a. ÅRSRAPPORT 2017 BUDGET 2018-2019 Hald By og Omegns Vandværk a.m.b.a. 1 Ledelsesberetning Hovedaktiviteter Vandværkets/selskabets aktiviteter omfatter pligt til at oppumpe

Læs mere

Mejlskov Vandværk 2015

Mejlskov Vandværk 2015 Mejlskov Vandværk 2015 Mejlskov Vandværk Ordinær generalforsamling afholdes Tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.30 i Skåstrup forsamlingshus med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

HALD BY OG OMEGNS VANDVÆRK a.m.b.a. ÅRSRAPPORT 2016 BUDGET

HALD BY OG OMEGNS VANDVÆRK a.m.b.a. ÅRSRAPPORT 2016 BUDGET HALD BY OG OMEGNS VANDVÆRK a.m.b.a. ÅRSRAPPORT 2016 BUDGET 2017-2018 Hald By og Omegns Vandværk a.m.b.a. 1 Ledelsesberetning Hovedaktiviteter Vandværkets/selskabets aktiviteter omfatter pligt til at oppumpe

Læs mere

Kruså Vandværk Kruså

Kruså Vandværk Kruså Kruså Vandværk 6340 Kruså Regnskab for tiden 1/1 2015 til 31/12 2015 Bestyrelsespåtegning Bestyrelsen har aflagt årsregnskabet for Kruså Vandværk. Årsregnskabet er aflagt i overensstemmelse med årsregnskabsloven

Læs mere

Stillinge Strands Vandværk

Stillinge Strands Vandværk Stillinge Strands Vandværk 1 Generalforsamling søndag den 5. juli 2009 kl. 10.00 i Kirke Stillinge Forsamlingshus Til stede var bestyrelsen samt vandværksbestyrer Tommy Simonsen, administrationsmedarbejder

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Marts 2014 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19.00 Osted Hallens Cafeteria, Langetoften 25, Osted DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

Roslev Andels Vandværk

Roslev Andels Vandværk Roslev Andels Vandværk Årsregnskab 2017 Status 31. december 2017 Roslevvand.dk Bestyrelsespåtegning Bestyrelsen har aflagt årsrapport for Roslev Vandværk. Årsrapporten er aflagt i overensstemmelse med

Læs mere

Bjert Stenderup Vandværk

Bjert Stenderup Vandværk Andelsselskabet Bjert Stenderup Vandværk Generalforsamling Torsdag den 7. april 2011, kl. 19.30 Sdr. Bjert Kro Dagsorden: 1: Valg af dirigent. 2: Beretning for det forløbne regnskabsår - 2010. 3: Fremlæggelse

Læs mere

Hyllested Vandværk I/S

Hyllested Vandværk I/S Hyllested Vandværk I/S Årsrapport for året 2015 STAMOPLYSNINGER Navn Bestyrelse Administrator Revision Hyllested Vandværk I/S Jørgen Hansen, formand Esben Poulsen, kasserer Børge Nissen Michael Hammershøj

Læs mere

ÅRSRAPPORT Stamoplysninger. Hestehave Vandværk a.m.b.a.

ÅRSRAPPORT Stamoplysninger. Hestehave Vandværk a.m.b.a. ÅRSRAPPORT 2015 Stamoplysninger Hestehave Vandværk a.m.b.a. Bestyrelse Formand Flemming Bo Hansen Næstformand Jens Bergholdt Kasserer Birgit Olsen Sekretær Lykke Petersen Bestyrelsesmedlem Toni Andersen

Læs mere

Hyllested Vandværk I/S

Hyllested Vandværk I/S Hyllested Vandværk I/S Årsrapport for året 2016 STAMOPLYSNINGER Navn Bestyrelse Administrator Revision Hyllested Vandværk I/S Jørgen Hansen, formand Esben Poulsen, kasserer Børge Nissen Peter Bruun Eva

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK. https://joerlundeoestvand.wordpress.com/

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK. https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 25. FEBRUAR 2017 DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLINGEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK. c/o Vita Jøhnk Nylandsvej 58 D 2690 Karlslunde

KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK. c/o Vita Jøhnk Nylandsvej 58 D 2690 Karlslunde KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK c/o Vita Jøhnk Nylandsvej 58 D 2690 Karlslunde Årsrapport for 2017 . INDHOLDSFORTEGNELSE Side Stamoplysninger... 2 Bestyrelsespåtegning... 3 Folkevalgte revisorers påtegning...

Læs mere

Rørby-Årby Vandværk I/S

Rørby-Årby Vandværk I/S Årsrapport 2014 Resultatopgørelse for 01.01.2014-31.12.2014 Balance pr. 31.12.2014 Budget år 2015 Resultatopgørelse for perioden 01.01.14-31.12.14 Note 2014 2013 1 Nettoomsætning 1.039.286 922.293 2 Produktionsomkostninger

Læs mere

Mosebølle Vandværk A.m.b.A. Årsrapport 1/ /3 2016

Mosebølle Vandværk A.m.b.A. Årsrapport 1/ /3 2016 Mosebølle Vandværk A.m.b.A. Årsrapport 1/4 2015-31/3 2016 Side 1 Indholdsfortegnelse Side Selskabsoplysninger 2 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæring 3 Beretning 4 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

Roslev Andels Vandværk

Roslev Andels Vandværk Roslev Andels Vandværk Årsregnskab 2018 Status 31. december 2018 Roslevvand.dk Bestyrelsespåtegning Bestyrelsen har aflagt årsrapport for Roslev Vandværk. Årsrapporten er aflagt i overensstemmelse med

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 23. FEBRUAR 2016 DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLINGEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

c/o Bent Askholm Hylkevej Skanderborg tlf /

c/o Bent Askholm Hylkevej Skanderborg tlf / Ordinær generalforsamling i Tebstrup Vandværk Dagsorden til generalforsamling d. 30.03.2017 1. Valg af dirigent Formanden byder velkommen Formanden indstiller Peter Høje Kristensen til dirigent. Han tog

Læs mere

Andelsselskabet Systofte Nr. Ørslev Vandværk

Andelsselskabet Systofte Nr. Ørslev Vandværk Andelsselskabet Systofte Nr. Ørslev Vandværk Regnskab for perioden 1. januar - 31. december 2017 Bestyrelse: Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Bestyrelsesmedlem: Torben Kolters Michael Nielsen

Læs mere

BØSØRE VANDVÆRK amba ÅRSRAPPORT. for året oo0oo---

BØSØRE VANDVÆRK amba ÅRSRAPPORT. for året oo0oo--- BØSØRE VANDVÆRK amba -------------------------------- ÅRSRAPPORT for året 2018 ---oo0oo--- 215/5/25 1. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER Bøsøre Vandværk Amba Stentoften 5874 Hesselager CVR nr. 32 92 61 50 Regnskabsår

Læs mere

Kær Vandværk. 6400 Sønderborg

Kær Vandværk. 6400 Sønderborg Kær Vandværk 6400 Sønderborg Regnskab for tiden 1/1 2014 til 31/12 2014 Den årlige generalforsamling afholdes i Skyttehuset, Skovhuse 11 Tirsdag den 24. marts 2015, kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

6670 HOLSTED. Kruså Vandværk. 6340 Kruså

6670 HOLSTED. Kruså Vandværk. 6340 Kruså 667 HOLSTED Kruså Vandværk 634 Kruså Reenskab for tiden 1/1 21L til31/12 211 (9 md) 21 138.137 588.655 726.792 Driftsregnskab for tiden 1/1 211 til3l/12 2L1. Omsætning: Opkrævet faste afgifter Opkrævet

Læs mere

Kær Vandværk Sønderborg

Kær Vandværk Sønderborg Kær Vandværk 6400 Sønderborg Regnskab for tiden 1/1 2012 til 31/12 2012 Den årlige generalforsamling afholdes i Skyttehuset, Skovhuse 11 Tirsdag den 26. marts 2013, kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Vestervangens Vandværk

Vestervangens Vandværk Årsrapport 2016 Resultatopgørelse for 01.01.2016-31.12.2016 Balance pr. 31.12.2016 Resultatopgørelse for perioden 01.01.15-31.12.16 Note 2016 2015 1 Nettoomsætning 141.478 227.049 2 Produktionsomkostninger

Læs mere

Vestervangens Vandværk

Vestervangens Vandværk Årsrapport 2018 Resultatopgørelse for 01.01.2018-31.12.2018 Balance pr. 31.12.2018 Resultatopgørelse for perioden 01.01.18-31.12.18 Note 2018 2017 1 Nettoomsætning 185.556 171.390 2 Produktionsomkostninger

Læs mere

Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a. Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup

Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a. Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a. Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup Stiftet 2. oktober 1934 CVR nr. 32436668 5. regnskabsår som A.m.b.a Resultatopgørelse 2014 Balance pr. 31. december 2014 Resultatopgørelse

Læs mere

FOERLEV VANDVÆRK I/S GENERALFORSAMLING 19. MARTS 2019

FOERLEV VANDVÆRK I/S GENERALFORSAMLING 19. MARTS 2019 FOERLEV VANDVÆRK I/S GENERALFORSAMLING 19. MARTS 2019 DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT 2. BESTYRELSENS BERETNING 3. DET REVIDEREDE REGNSKAB FORELÆGGES TIL GODKENDELSE 4. BUDGET FOR DET KOMMENDE ÅR FORELÆGGES

Læs mere

BØSØRE VANDVÆRK amba ÅRSRAPPORT. for året oo0oo---

BØSØRE VANDVÆRK amba ÅRSRAPPORT. for året oo0oo--- BØSØRE VANDVÆRK amba -------------------------------- ÅRSRAPPORT for året 2017 ---oo0oo--- 215/5/25 1. VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER Bøsøre Vandværk Amba Stentoften 5874 Hesselager CVR nr. 32 92 61 50 Regnskabsår

Læs mere

Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2005-31/12 2005

Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2005-31/12 2005 Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2005-31/12 2005 Balance pr. 31/12 2005 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Anvendt regnskabspraksis Side 3 Påtegning bestyrelsen 4 Revisionspåtegning

Læs mere

Årsrapport for 2013 1. januar 2013 til 31. december 2013

Årsrapport for 2013 1. januar 2013 til 31. december 2013 ULLERØD VANDVÆRK a.m.b.a. (CVR nr. 34 01 88 47) Tulstrupvej 4 3400 Hillerød Årsrapport for 2013 1. januar 2013 til 31. december 2013 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23. april 2014

Læs mere

Kirkebjerg Vandværk I/S

Kirkebjerg Vandværk I/S Hovedvejen 223, Osted kirkebjerg-vand.dk Februar 2013 ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag den 27. februar 2013 kl. 19.00 - Osted Kro, Hovedvejen 151, Osted DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for

Læs mere

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014.

Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 29. april 2014. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

Sammenlægning af. Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk

Sammenlægning af. Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk Sammenlægning af Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk Bestyrelserne i Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk indstiller til generalforsamlingens godkendelse, at Asserbo Vandværk og Baunehøj Vandværk sammenlægges

Læs mere

ÅRSRAPPORT Stamoplysninger. Sevel Vandværk A.m.b.a. Bestyrelse. Bogføring Regnskabskontoret.net Holewasvej Brovst

ÅRSRAPPORT Stamoplysninger. Sevel Vandværk A.m.b.a. Bestyrelse. Bogføring Regnskabskontoret.net Holewasvej Brovst ÅRSRAPPORT 2016 Stamoplysninger Sevel Vandværk A.m.b.a. Bestyrelse Formand: Næstformand: Kasserer: Sekretær: Bestyrelsesmedlem: Frede Nørgaard Per Bjørnkjær Peder Nørgaard Niels Krogager Poul Erik Andersen

Læs mere

ÅRSRAPPORT Stamoplysninger

ÅRSRAPPORT Stamoplysninger ÅRSRAPPORT 2017 Stamoplysninger Andelsselskabet Hvide Klints Vandværk Bestyrelse Formand Svend Aage Mikkelsen Næstformand Tim Krarup Sørensen Kasserer Karl-Heinz Cohr Sekretær Janne Andersen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Kruså Vandværk Kruså

Kruså Vandværk Kruså Kruså Vandværk 6340 Kruså Regnskab for tiden 1/4 2009 til 31/3 2010 Driftsregnskab for tiden 1/4 2009 til 31/3 2010. 2009 Kroner Kroner Omsætning: 184.522 Opkrævet faste afgifter 184.291 576.760 Opkrævet

Læs mere

ÅRSRAPPORT Stamoplysninger

ÅRSRAPPORT Stamoplysninger ÅRSRAPPORT 2016 Stamoplysninger Andelsselskabet Hvide Klints Vandværk Bestyrelse Formand Svend Aage Mikkelsen Næstformand Tim Krarup Sørensen Kasserer Karl-Heinz Cohr Sekretær Janne Andersen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Taulov Vandværk generalforsamling 2014 ÅRSREGNSKAB 2013. Taulov Vandværk A.m.b.A. Se.nr 34146357

Taulov Vandværk generalforsamling 2014 ÅRSREGNSKAB 2013. Taulov Vandværk A.m.b.A. Se.nr 34146357 ÅRSREGNSKAB 2013 Taulov Vandværk A.m.b.A. Se.nr 34146357 BERETNING: I 2013 har Taulov Vandværk haft et ikke tilfredsstillende resultat på den primære drift med et underskud på knap 100.000 kroner før renter.

Læs mere

Andelsselskabet Nyskole Vandværk CVR-nr Resume af årsregnskab 2016

Andelsselskabet Nyskole Vandværk CVR-nr Resume af årsregnskab 2016 CVR-nr. 44 19 36 12 Resume af årsregnskab 2016 GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 7. MARTS 2017 KL. 19.30 PÅ VIGGÅRDEN DAGSORDEN: 1. VALG AF DIRIGENT 2. VALG AF STEMMETÆLLERE 3. FORMANDEN AFLÆGGER BERETNING

Læs mere

ÅRSRAPPORT Stamoplysninger. Sneslev Vandværk. Bestyrelse Erik Larsen, Formand Eva Møllekær Svend Rasmussen Søren Lemming Leo Hansen

ÅRSRAPPORT Stamoplysninger. Sneslev Vandværk. Bestyrelse Erik Larsen, Formand Eva Møllekær Svend Rasmussen Søren Lemming Leo Hansen ÅRSRAPPORT 2018 Stamoplysninger Bestyrelse Erik Larsen, Formand Eva Møllekær Svend Rasmussen Søren Lemming Leo Hansen Assistance VKST Vandværksadministration Fulbyvej 15 4180 Sorø Godkendt på vandværkets

Læs mere

EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2009 til 30. september Årsrapport 2009/2010

EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2009 til 30. september Årsrapport 2009/2010 Sammendrag af årsrapport for EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2009 til 30. september 2010 Årsrapport 2009/2010 (Årsrapporten i sin fulde længde med revisionspåtegning er fremlagt

Læs mere

Svenstrup Vandværk AmbA

Svenstrup Vandværk AmbA 1. Bestyrelsen Først vil jeg præsentere bestyrelsen: Generalforsamling 2015. Formandens beretning. a. Per Rasmussen næstformand b. Bent Jakobsen kasserer c. Kim Pedersen driftsleder d. Leif Jespersen bestyrelsesmedlem

Læs mere

$u.ndvoerkern*rl95. . Rmskpb for tiden 1/1 2012 tif 3[7i2 2012. wwwvond-edb.dk. lz,?lb;yrål;r:1#åt@vond-edb,dk. 6340 Krus4, ii'- i:kr.

$u.ndvoerkern*rl95. . Rmskpb for tiden 1/1 2012 tif 3[7i2 2012. wwwvond-edb.dk. lz,?lb;yrål;r:1#åt@vond-edb,dk. 6340 Krus4, ii'- i:kr. $u.ndvoerkern*rl95 ii'- i:kr.uså Vandværk 634 Krus4,. Rmskpb for tiden 1/1 212 tif 3[7i2 212 HøjmorksveJ 26. 667 Horsted 'Telefon 753e32 5. Fox lz,?lb;yrål;r:1#åt@vond-edb,dk. wwwvond-edb.dk.,.;*;. I.,.

Læs mere

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET JØRLUNDE ØSTRE VANDVÆRK https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ https://joerlundeoestvand.wordpress.com/ GENERALFORSAMLING 3. MARTS 2018 DAGSORDEN FOR EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLINGEN

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Sønderup Vandværk Amba

Ordinær generalforsamling i Sønderup Vandværk Amba Ordinær generalforsamling i Sønderup Vandværk Amba Torsdag den 26. april 2012 kl. 19.30 i Sønderup forsamlingshus, med spisning kl. 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det

Læs mere

Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup

Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup Jyderup Østre Vandværk A.m.b.a Bryggervænget 2 H 4450 Jyderup Stiftet 2. oktober 1934 CVR nr. 32436668 4. regnskabsår som A.m.b.a Resultatopgørelse 2013 Balance pr. 31. december 2013 Resultatopgørelse

Læs mere

HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2016

HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2016 HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2016 Febr. 2017 Horreby Vandværks driftsregnskab og balance for året 2016 samt budget 2017 ÅRSRAPPORT 2016 Stamoplysninger Andelsselskabet Horreby Vandværk, Midtvejen 1, Horreby,

Læs mere

Beretning 2016 Mølby Vandværk

Beretning 2016 Mølby Vandværk Beretning 2016 Mølby Vandværk Indledning Beretningen for 2016 vil være lidt kortere end de senere år, da der ikke er sket det store. Blandt emnerne er årets investeringer, vandspild, aflæsning og opkrævning,

Læs mere

Hovedgaard Vandværk A.m.b.a.

Hovedgaard Vandværk A.m.b.a. CVR-nr. 18911310 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 20 dirigent Indhold Ledelsespåtegning 1 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 2 Selskabsoplysninger

Læs mere

Årsregnskab for Hove Vandværk IS. 1. januar - 31. december 2012. ifølge. foreningens vedtægter CVR: 15407751. www.hovevand.dk

Årsregnskab for Hove Vandværk IS. 1. januar - 31. december 2012. ifølge. foreningens vedtægter CVR: 15407751. www.hovevand.dk Årsregnskab for Hove Vandværk IS ifølge foreningens vedtægter 1. januar - 31. december 2012 CVR: 15407751 www.hovevand.dk Virksomhedsoplysninger: Hove Vandværk blev stiftet i 1911 og er hjemhørende i Egedal

Læs mere

Nyrup Vandværk a.m.b.a. (cvr-nr ) Nyrupvej 19D 4296 Nyrup. Årsregnskab 1. januar 2015 til 31. december 2015

Nyrup Vandværk a.m.b.a. (cvr-nr ) Nyrupvej 19D 4296 Nyrup. Årsregnskab 1. januar 2015 til 31. december 2015 www.primarevision.dk Nyrup Vandværk a.m.b.a. (cvr-nr. 31 83 98 74) Nyrupvej 19D 4296 Nyrup Årsregnskab 1. januar 2015 til 31. december 2015 Godkendt på vandværkets ordinære generalforsamling, afholdt den

Læs mere

UDKAST TIL ANLÆGSBUDGET (udarbejdes ikke)

UDKAST TIL ANLÆGSBUDGET (udarbejdes ikke) BELLINGE ØST-VANDVÆRK Elmegårdvænget 11, Bellinge, 5250 Odense SV SE nr.: 16501514 Telefon: 65 96 14 97 Mail: ibjesper@post11.tele.dk Hjemmeside: www.bellingeøstvandværk.dk REGNSKAB FOR 2017 BUDGET FOR

Læs mere

INDKALDELSE. Ordinær Generalforsamling i Bjørnø Vandværk. Søndag den 18. juli 2010 kl hos Louis

INDKALDELSE. Ordinær Generalforsamling i Bjørnø Vandværk. Søndag den 18. juli 2010 kl hos Louis MODTAGET w j, A u A 2 5 JUNI 21 Bjørnø Vandværk A.m.b.A. " IhKNISKAr-UtLlNG Dato 21/6-21 INDKALDELSE til Ordinær Generalforsamling i Bjørnø Vandværk 1. Valg af dirigent og referent. Søndag den 18. juli

Læs mere

GISTRUP VANDVÆRK A.M.B.A. Årsrapport for 2016

GISTRUP VANDVÆRK A.M.B.A. Årsrapport for 2016 GISTRUP VANDVÆRK A.M.B.A. Hadsundvej 343 9260 Gistrup CVR-nr. 37 24 61 58 Årsrapport for 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på vandværkets ordinære generalforsamling Den 21-02-2017 Dirigent 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Beretning for 2016 ( ).

Beretning for 2016 ( ). Referat og beretning generalforsamling 2017 Vandværket afholdte den ordinære generalforsamling tirsdag den 21. februar 2017 i Nordlangelandshallen. Formanden bød velkommen til de fremmødte 33 personer.

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Søtofte Vandværk, General forsamling 2013. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 11. marts 2013 Store Merløse Hallen REFERAT Formanden byder velkommen 1. Valg af dirigent a. Erik Bonde Pedersen

Læs mere

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK

INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK INDKALDELSE til Ordinær generalforsamling i KARLSLUNDE BY s VANDVÆRK Onsdag den 29. marts 2017, kl. 18.00 i Karlslundehuset, (Bettys Hus). Samtidig hermed Indkaldelse til Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Andelsselskabet Rinkenæs Vandværk CVR-nr Dalsmark 22 Rinkenæs 6300 Gråsten. Årsrapport 2016

Andelsselskabet Rinkenæs Vandværk CVR-nr Dalsmark 22 Rinkenæs 6300 Gråsten. Årsrapport 2016 Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Kongevej 28 6400 Sønderborg Telefon 74429911 Telefax 74429995 www.deloitte.dk Andelsselskabet Rinkenæs Vandværk CVR-nr. 12 03 26 17

Læs mere

Øksenmølle-Fuglslev Vandværk

Øksenmølle-Fuglslev Vandværk Øksenmølle-Fuglslev Vandværk Årsrapport 2016 Resultatopgørelse for 01.01.2016-31.12.2016 Balance pr. 31.12.2016 Ledelsespåtegning Vi har dags dato aflagt årsrapporten for regnskabsåret 01.01.16-31.12.16

Læs mere

Humble Andels Vandværk

Humble Andels Vandværk Årsrapport 2018 Resultatopgørelse for 01.01.2018-31.12.2018 Balance pr. 31.12.2018 Bestyrelsespåtegning Bestyrelsen har aflagt årsrapport for Humble Vandværk. Årsrapporten er aflagt i overensstemmelse

Læs mere

Årsregnskab for Hove Vandværk a.m.b.a.

Årsregnskab for Hove Vandværk a.m.b.a. Årsregnskab for Hove Vandværk a.m.b.a. ifølge foreningens vedtægter 1. januar - 31. december 2013 CVR: 34648964 www.hovevand.dk 2013_HVAMBA_Regnskab_og_kladde_V3112013d.xls Virksomhedsoplysninger: Hove

Læs mere

I/S Esbønderup Vandværk NORDKYST REVISION I/S. Årsrapport. c/o kasserer Allan Sørensen Stubmarken 44, 3230 Græsted. CVR-nr

I/S Esbønderup Vandværk NORDKYST REVISION I/S. Årsrapport. c/o kasserer Allan Sørensen Stubmarken 44, 3230 Græsted. CVR-nr I/S Esbønderup Vandværk c/o kasserer Allan Sørensen Stubmarken 44, 3230 Græsted CVR-nr. 22 78 86 12 NORDKYST REVISION I/S Årsrapport for 2015 Fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling,

Læs mere

FORDELING AF VANDVÆRKETS PRIMÆRE DRIFTSOMKOSTNINGER

FORDELING AF VANDVÆRKETS PRIMÆRE DRIFTSOMKOSTNINGER BUDGET 2016 FORDELING AF VANDVÆRKETS PRIMÆRE DRIFTSOMKOSTNINGER Administration 38% Produktion 47% Distribution 15% 1 BUDGETOVERSIGT ENDELIGT REVIDERET OPLÆG TIL RESULTATOPGØRELSE REGNSKAB BUDGET BUDGET

Læs mere

Bjørnø Vandværk A.M.B.A. Bjørnø 7, 5600 Faaborg. Årsrapport CVR-nr

Bjørnø Vandværk A.M.B.A. Bjørnø 7, 5600 Faaborg. Årsrapport CVR-nr Bjørnø Vandværk A.M.B.A. Bjørnø 7, 5600 Faaborg Årsrapport 01.01.2010-31.12.2010 CVR-nr. 20 65 09 31 Bjørnø Vandværk A.M.B.A. - 2010 2 Indholdsfortegnelse Side Årsberetning... 3 Erklæring folkevalgt revisor...

Læs mere

Dåstrup Vandværk A.m.b.A.

Dåstrup Vandværk A.m.b.A. Referat fra den ordinære generalforsamling tirsdag den 17. marts 2015 Tirsdag den 17. marts 2015 kl.19.30 afholdt Dåstrup Vandværk a.m.b.a. ordinær generalforsamling i Dåstrup Forsamlingshus med følgende

Læs mere

10-11-2011 Side 1 af 5

10-11-2011 Side 1 af 5 Side 1 af 5 Låstrup - Nr. Rind Vandværk har holdt ordinær generalforsamling torsdag den 22.februar kl. 19 00 2007 i Nr. Rind Forsamlingshus. Tilstede: Der var mødt 12 forbrugere op, formanden bød velkommen.

Læs mere

NK Vand A/S. Budget Genbehandlet pr , baseret på budget 2017 UDEN tillæg

NK Vand A/S. Budget Genbehandlet pr , baseret på budget 2017 UDEN tillæg NK Vand A/S Genbehandlet pr. 13.02.2017, baseret på budget 2017 UDEN tillæg Driftsbudget 2017 Til godkendelse Noter med tillæg Estimat 2016 Budget 2016 Aktuel 2015 1 Vandbidrag 27.189.106 28.308.612 26.408.253

Læs mere

HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2018

HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2018 HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2018 Febr. 2019 Horreby Vandværks driftsregnskab og balance for året 2018 samt budget 2019 ÅRSRAPPORT 2018 Stamoplysninger Andelsselskabet Horreby Vandværk, Midtvejen 1, Horreby,

Læs mere

EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. for tiden 1. oktober 2007 til 30. september Årsrapport 2007/2008

EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. for tiden 1. oktober 2007 til 30. september Årsrapport 2007/2008 Sammendrag af årsrapport for EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. for tiden 1. oktober 2007 til 30. september 2008 Årsrapport 2007/2008 (Årsrapporten i sin fulde længde med revisionspåtegning er fremlagt på varmeværkets

Læs mere

Vang Vandværk a.m.b.a.

Vang Vandværk a.m.b.a. Generalforsamling på Cafe Misty d. 3. maj kl. 19.00 Vang Vandværk a.m.b.a. Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 2017 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. (v. Morten Sloth) 2. Bestyrelsens

Læs mere

I/S HØVELTE VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004

I/S HØVELTE VANDVÆRK. Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004 I/S HØVELTE VANDVÆRK Referat fra generalforsamlingen den 23. marts 2004 Generalforsamlingen var indkaldt med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden aflægger beretning 3. Det reviderede regnskab

Læs mere

Der indkaldes hermed til Ordinær Generalforsamling Mandag den 8. maj 2017 kl. 19:00 i Søborg Forsamlingshus, Bygaden 7, Søborg, 3250 Gilleleje

Der indkaldes hermed til Ordinær Generalforsamling Mandag den 8. maj 2017 kl. 19:00 i Søborg Forsamlingshus, Bygaden 7, Søborg, 3250 Gilleleje Der indkaldes hermed til Ordinær Generalforsamling Mandag den 8. maj 2017 kl. 19:00 i Søborg Forsamlingshus, Bygaden 7, Søborg, 3250 Gilleleje 2017-04-20 Dagsorden iflg. Vedtægterne: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Andelsselskabet Næsgårdens Vandværk

Andelsselskabet Næsgårdens Vandværk Andelsselskabet Næsgårdens Vandværk Årsrapport 2010/11 Resultatopgørelse for 01.04.2010-31.03.2011 Balance pr. 31.03.2011 1 Andelsselskabet Næsgårdens Vandværk Anvendt regnskabspraksis Regnskabsgrundlag

Læs mere

HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2016

HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2016 HORREBY VANDVÆRKS ÅRSRAPPORT 2016 Febr. 2017 Horreby Vandværks driftsregnskab og balance for året 2016 samt budget 2017 Anvendt regnskabspraksis Årsrapporten for Horreby Vandværk er aflagt i overensstemmelse

Læs mere

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a.

ULLERØD VANDVÆRK A.m.b.a. Referat af den ordinære generalforsamling for Ullerød Vandværk a.m.b.a. afholdt på Grundtvigs Højskole, Tulstrupvej 4, den 29. april 2015 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

Mosebølle Vandværk A.m.b.A.

Mosebølle Vandværk A.m.b.A. Mosebølle Vandværk A.m.b.A. Årsrapport 1/4 2017-31/3 2018 Indholdsfortegnelse Side Selskabsoplysninger 2 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæring 3 Beretning 5 Anvendt regnskabspraksis 6 Resultatopgørelse

Læs mere

Værebro Vandværk a.m.b.a. (cvr-nr ) Agnetevej Jyllinge. Årsrapport 1. januar 2015 til 31. december 2015

Værebro Vandværk a.m.b.a. (cvr-nr ) Agnetevej Jyllinge. Årsrapport 1. januar 2015 til 31. december 2015 www.primarevision.dk Værebro Vandværk a.m.b.a. (cvr-nr. 51 28 46 15) Agnetevej 41 4040 Jyllinge Årsrapport 1. januar 2015 til 31. december 2015 Godkendt på vandværkets ordinære generalforsamling, afholdt

Læs mere

Magleby Vandværk. Årsrapport 1. januar december 2016

Magleby Vandværk. Årsrapport 1. januar december 2016 Magleby Vandværk CVR-nr. 33227256 Årsrapport 1. januar - 31. december 2016 Fremlagt og godkendt på vandværkets ordinære generalforsamling, den / 2017 d irigent side 1 Vandværksoplysninger Vandværket Magleby

Læs mere

Øksenmølle-Fuglslev Vandværk

Øksenmølle-Fuglslev Vandværk Øksenmølle-Fuglslev Vandværk Foreløbig årsrapport 2017 (for perioden 01.01-30.09) Resultatopgørelse for 01.01.2017-30.09.2017 Balance pr. 30.09.2017 Resultatopgørelse for perioden 01.01.17-30.09.2019 Note

Læs mere

ÅRSRAPPORT for SODERUP VANDVÆRK

ÅRSRAPPORT for SODERUP VANDVÆRK 1 ÅRSRAPPORT for SODERUP VANDVÆRK Perioden 1/1 til 31/12-2015 2 ÅRSRAPPORT 2015 Stamoplysninger Soderup Vandværk Rosenvænget 2 4340 Tølløse Bestyrelse Formand Michael Wacker-Larsen Næstformand Hanne Palle

Læs mere

REGNSKAB FOR 2016 BUDGET FOR 2016 BUDGET FOR 2017 UDKAST TIL BUDGET FOR 2018 ANLÆGSBUDGET FOR 2017 UDKAST TIL ANLÆGSBUDGET

REGNSKAB FOR 2016 BUDGET FOR 2016 BUDGET FOR 2017 UDKAST TIL BUDGET FOR 2018 ANLÆGSBUDGET FOR 2017 UDKAST TIL ANLÆGSBUDGET BELLINGE ØST-VANDVÆRK Elmegårdvænget 11, Bellinge, 5250 Odense SV SE nr.: 16501514 Telefon: 65 96 14 97 Mail: ibjesper@post11.tele.dk Hjemmeside: www.bellingeøstvandværk.dk REGNSKAB FOR 2016 BUDGET FOR

Læs mere

7. Valg af revisor for det kommende regnskabsår. 8. Eventuelt. På bestyrelsens vegne Formand Ole Bennetzen

7. Valg af revisor for det kommende regnskabsår. 8. Eventuelt. På bestyrelsens vegne Formand Ole Bennetzen Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i RÅBYLILLE VANDVÆRK a.m.b.a. Lørdag den 22. juni 2019 kl. 14.00 i Købmandsgården Møn, Bundgarnet 18, Råbylille Strand Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Notat. Gudme Vandværk - Godkendelse af takster for 2019

Notat. Gudme Vandværk - Godkendelse af takster for 2019 Notat Gudme Vandværk - Godkendelse af takster for 2019 Gudme Vandværk har fremsendt taksterne for 2019 til godkendelse. Taksterne er fastholdt siden 2010. Anlægsbidrag: Hovedanlægsbidrag er 5.000 kr. Ledningsbidraget

Læs mere

EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2008 til 30. september Årsrapport 2008/2009

EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2008 til 30. september Årsrapport 2008/2009 Sammendrag af årsrapport for EGTVED VARMEVÆRK A.m.b.A. Årsrapport for tiden 1. oktober 2008 til 30. september 2009 Årsrapport 2008/2009 (Årsrapporten i sin fulde længde med revisionspåtegning er fremlagt

Læs mere

Resultatopgørelsen Opstillingsform Resultatopgørelsen er opstillet, så denne bedst viser vandværkets aktiviteter i det forløbne regnskabsår.

Resultatopgørelsen Opstillingsform Resultatopgørelsen er opstillet, så denne bedst viser vandværkets aktiviteter i det forløbne regnskabsår. Årsregnskab 2017 - Tåning Vandværk side 4/11 Anvendt regnskabspraksis Årsrapporten for vandværkets navn er aflagt i overensstemmelse med årsregnskabslovens bestemmelser for regnskabsklasse A samt vandværkets

Læs mere

Danske love Bekendtgørelser. Vejledninger, normer. 1. Bestyrelsens ansvar i forhold til lovgivningen. Lovgivning om vandforsyning og -kvalitet

Danske love Bekendtgørelser. Vejledninger, normer. 1. Bestyrelsens ansvar i forhold til lovgivningen. Lovgivning om vandforsyning og -kvalitet Bestyrelsens rammer og ansvar Vandråd Syddjurs 27 januar 2016 Robert Jensen Juridisk Rådgiver 1. Bestyrelsens ansvar i forhold til lovgivningen EU Direktiv Danske love Bekendtgørelser Vejledninger, normer

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Feldballe Vandværk I/S

Feldballe Vandværk I/S Feldballe Vandværk I/S Årsrapport for året 2015 STAMOPLYSNINGER Navn Feldballe Vandværk I/S Bestyrelse Peter Friis Rasmussen, formand Michael Frederiksen, næstformand René Lundø Jakobsen, kasserer Arne

Læs mere

Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2006-31/12 2006

Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2006-31/12 2006 Foreningen Esrum Vandværk a.m.b.a. Resultatopgørelse for perioden 1/1 2006-31/12 2006 Balance pr. 31/12 2006 INDHOLDSFORTEGNELSE Anvendt regnskabspraksis 1 Påtegning bestyrelsen 2 Revisionspåtegning 3

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Bøsserup Vandværk

Ordinær Generalforsamling Bøsserup Vandværk . maj 201 Ordinær Generalforsamling Bøsserup Vandværk Der indkaldes hermed til ordinær generalforsamling lørdag den 31. maj 2013, kl 10:00 i Egebjerg Forsamlingshus, Ved Kirken, Egebjerg, 500 Nykøbing

Læs mere

Mosebølle Vandværk A.m.b.A. Årsrapport 1/ /3 2017

Mosebølle Vandværk A.m.b.A. Årsrapport 1/ /3 2017 Mosebølle Vandværk A.m.b.A. Årsrapport 1/4 2016-31/3 2017 Side 1 Indholdsfortegnelse Side Selskabsoplysninger 2 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors erklæring 3 Beretning 5 Anvendt regnskabspraksis

Læs mere

GISTRUP VANDVÆRK A.M.B.A. Årsrapport for 2017

GISTRUP VANDVÆRK A.M.B.A. Årsrapport for 2017 GISTRUP VANDVÆRK A.M.B.A. Hadsundvej 343 9260 Gistrup CVR-nr. 37 24 61 58 Årsrapport for 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på vandværkets ordinære generalforsamling Den 13-02-2018 Dirigent 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

ANDELSSELSKABET ORE VANDVÆRK

ANDELSSELSKABET ORE VANDVÆRK ANDELSSELSKABET ORE VANDVÆRK Indkaldelse til ordinær generalforsamling lørdag den 30. april 2016 kl. 10.00 i Åstrup Forsamlingshus Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Det reviderede

Læs mere

Hovedgaard Vandværk A.m.b.a. Årsrapport 2012/13. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling.

Hovedgaard Vandværk A.m.b.a. Årsrapport 2012/13. Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling. KPMG Statsautoriseret Revisionspartnerselskab Holmboes Allé 12 Postboks 537 8700 Horsens Telefon 73 23 30 00 Telefax 73 29 30 00 www.kpmg.dk Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

Ordinær Generalforsamling Grindsted Vandværk

Ordinær Generalforsamling Grindsted Vandværk Ordinær Generalforsamling 2018 Grindsted Vandværk Grindsted Vandværk Ordinær Generalforsamling 2018 1. Valg af dirigent 2. Formanden afgiver beretning om virksomheden i det forløbne år 3. Det reviderede

Læs mere

Andelsselskabet Næsgårdens Vandværk

Andelsselskabet Næsgårdens Vandværk Andelsselskabet Næsgårdens Vandværk Årsrapport 2011/12 Resultatopgørelse for 01.04.2011-31.03.2012 Balance pr. 31.03.2012 Anvendt regnskabspraksis Regnskabsgrundlag Årsregnskabet er aflagt efter bogføringslovens

Læs mere

Ubby Vandværk a.m.b.a.

Ubby Vandværk a.m.b.a. Ubby Vandværk a.m.b.a. Årsrapport 2017 Godkendt på vandværkets generalforsamling d. / 2018 Dirigent: Anvendt regnskabspraksis HvidebækRevisoren 4. Årsrapporten for Ubby Vandværk a.m.b.a. er aflagt i

Læs mere

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012

Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Søtofte Vandværk, General forsamling 2012. Side 1 of 5 Søtofte Vandværk - Generalforsamling 12. marts 2012 Store Merløse Hallen REFERAT 1. Valg af dirigent a. Kenth Poulsen blev valgt til ordstyrer b.

Læs mere