Beretning til Kredsrepræsentationen d.5.marts 2018 Friluftsrådet i Vendsyssel

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning til Kredsrepræsentationen d.5.marts 2018 Friluftsrådet i Vendsyssel"

Transkript

1 Beretning til Kredsrepræsentationen d.5.marts 2018 Friluftsrådet i Vendsyssel Bestyrelsesarbejdet: I 2017 beholdte kredsbestyrelsen sin meget decentrale arbejdsmåde. Hvert år efter repræsentantskabsmødet bliver bestyrelsen konstitueret og arbejdsområderne fordelt. Hvert bestyrelsesmedlem passer sit område med deltagelse i de møder, som vedrører området. Der sker en løbende udveksling af erfaringer på bestyrelsesmøderne, hvor også kredsens politik og taktik bliver aftalt. Det er en meget aktiv bestyrelse i kredsen. Den har deltaget i over 70 arrangementer i Dette tal er ved at blive det normale for et arbejdsår. Det lykkedes efter det store arbejde, som Friluftsrådet sekretariat har lavet med at få organisationerne til at opdatere deres medlemslister, at kredsen nu består af 29 organisationer med 33 udpegede repræsentanter. Der er stadig plads til flere organisationer i repræsentantskabet. Er du medlem i en forening eller en organisation, som er medlem af Friluftsrådet, men ikke er repræsenteret i Kredsen, så prik til dem, så der også kommer en repræsentant fra dem. Sommermøde. Der blev i 2017 ikke afholdt et sommermøde. Kredsbestyrelsen så sig nødsaget til at aflyse på grund af manglede tilslutning. Kredsens hjemmeside: Jens Friluftsrådet er i gang med at skifte hjemmeside, så den fremover bliver mere venlig at læse på tablet og ipads. Kredsen har en underside, som Jens vil forsøge at holde opdateret med referater, beretninger, mødeplan og plan over bestyrelsens konstituering. Jens har som sekreter for bestyrelsen også ansvaret for referaterne fra bestyrelsesmøderne. Bestyrelsens arbejdsfordeling Som omtalt i indledningen er bestyrelsens arbejdsfordeling gjort decentral og opdelt efter kommune. Inger-Margrethe og Jens havde i 2017 opgaverne i Hjørring kommune, Betty og Anja havde opgaverne i Frederikshavn kommune, Gerda og Bo havde opgaverne i Brønderslev kommune og Thomas har opgaverne i Læsø kommune. Dette vil også fremgå af den liste med arbejdsfordeling, som kan findes på kredsens hjemmeside. Derfor vil den næste del af beretningen være opdelt kommunevis.

2 Brønderslev kommune. Gerda Friluftsrådet har i forbindelse med kommunevalget skrevet til ledende politikere i Brønderslev kommune, om ikke det var en ide at lave Jyske Ås om til en Naturpark. Emnet har været behandlet i Det Grønne Råd på 2 møder. På nuværende tidspunkt er der en bestyrelsen for foreningen af Jyske Ås, der vil sikre udvikling til en attraktiv turistdestination. Der er en stor gruppe ildsjæle, der igennem flere år har arbejdet målrettet på at realisere et formidlingsprojekt Jyske Ås oplevelsesbælte med en finansiering fra Realdania og Nordjylland Grønvækstpakke men også med en stor hjælp fra medarbejderne i Brønderslev kommunes planafdeling. Midlerne til projektet har sikret udvikling af 3 stjernepladser 1. Åsen ved lunken 2. Porten til jyske ås 3. lokaler ved Dronninglund slot, men nr. 3 er lukket igen. Husleje kunne ikke tjenes ved slag af kaffe. Der er også lavet en hjemmeside og en app til iphone samt tilhørende formidlings materiale herunder kort materiale og pjecer. Kirsten Østergaard fra Friluftsrådet var med til det første møde om, at Jyske Å skulle blive til en Naturpark, i Det Grønne Råd den 6. december. Kirsten fortalte om projekt naturpark. På mødet var alle positiv. Kommunens Tekniks og Miljøudvalg skulle have det med som et punkt på dagsordenen i det nye år. Udvalget skulle gerne beslutte, at der skal nedsættes et udvalg af de grønne organisationer, som skal arbejde videre med oplægget. Først i marts kommer der en medarbejder fra Friluftsrådet og taler med kommunen om mulighederne. Så må vi se, hvad det kan bringe. Spireflag:

3 Der har været delt Spire flag ud igen i Det bliver en oplivende oplevelse at være sammen med de børn og voksne, som går op i dette projekt. Frederikshavn kommune. Betty Udover at deltage i diverse fredningssager, der navnlig har drejet sig om at tilsikre offentlighedens adgang til fredede eller arealer der er omfattet af Natura 2000 på rimelige vilkår, har arbejdet især koncentreret sig om implementering af den Natur- og Friluftsstrategi, som Frederikshavn Byråd vedtog efter anbefaling af Det Grønne Råd. Se link: %20friluftspolitik_Forslag.pdf Friluftspolitikken dannede direkte grundlag for Kreds 1 s forslag til Naturpark i Lysets Land, der på foreløbigt grundlag har været forelagt Det grønne Råd i oktober, for borgere og lodsejere i november og Distriktsudvalget i december Der kom mange positive tilkendegivelser bl.a. fra Naturstyrelsen i Vendsyssel, da forslaget i det store og hele følger de 2 omfattende Life projekter, der har været hhv. Life Aspea og Life Wet-hab i Råbjerg mose. Der er også stor borgertilslutning og både lystfiskere og jægere har udtalt deres støtte. Tilkendegivelserne er naturligvis uden præjudice for den egentlig formelle sagsbehandling, som forslaget skal gennemgå ved kommunens videre foranstaltning. Naturparkforslaget giver rigtig god mening i forlængelse af Fuglestation Det grå Fyr i Skagen og mange andre udviklingsmuligheder for natur- og friluftsliv. Sagens videre gang og ekspedition beror som anført for fremdrift i kommunen, men formand for kommunens Plan- og Miljøudvalg har tilkendegivet at medtage forslaget til førstkommende møde i marts måned. Kredsen følger op på sagen løbende. Forslaget kan i sin helhed læse på kredsen hjemmeside i pdf-format. Hjørring Kommune. Inger-Margrethe Årsberetning for 2017 i Det Grønne Råd i Hjørring Kommune. Det Grønne Råd har i år været med til at debattere og vedtage Naturplanen for Hjørring Kommune en stor og meget ambitiøs plan. Herefter var kommuneplanen til debat og vedtagelse. Der er blevet holdt mange møder med TMU Teknik- og Miljøudvalget for at finde en procedure, der vil give et godt og nært samarbejde mellem Det Grønne Råd og TMU - til gavn og glæde for begge parter og ikke mindst for naturen/miljøet i Hjørring Kommune. Det er vedtaget, at der skal holdes 4 møder i Det Grønne Råd om året - hver med deres indhold. Første møde i februar med evaluering af naturpolitikken i det forgangne år og med nye ideer og forslag til Naturmødet.

4 Næste møde ligger i maj, hvor der tales om budget og anlægsmidler i Teknik- og Miljøudvalget og evaluering af Naturmødet. Det tredje mødet afholdes i august og er tænkt som et temamøde. Sidste møde i Det Grønne Råd er i november og her er indholdet: vedligeholdelse af vandløb og ønsker/ forslag om tiltag og initiativer på Det Grønne Råds område i det kommende år. Til sidst en orientering om det endelige budget for Teknik og Miljøudvalget. Disse tiltag, håber vi, giver Det Grønne Råd en bedre placering i behandling/debat om natur/miljø i Hjørring Kommune vi kommer med i debatten på en aktiv og inspirerende måde og på et tidligt tidspunkt i behandlingen. Der er blevet foretaget justeringer i vedtægterne og disse var med på mødet i november, hvor de blev fremlagt for rådet til diskussion. Når ændringerne er endelig vedtaget sætter forretningsudvalget dem på som faste punkter på dagsordenen. Hjørring Kommune er blevet Fokuskommune sammen med 9 andre danske kommuner i Friluftsrådets nye tiltag Sund i Naturen, der satses på 5 områder. Man håber, at der vil blive et bredt samarbejde med frivillige foreninger. Naturmødet 2017: Overskriften på naturmødet i år var Følelse og Fornuft. Det blev en stor succes. Der var mange stande og rigtig mange besøgende på mødet. Der var mange events alle dagene. Hund i snor gruppen: Gruppen var samlet mange gange for at finde egnede steder at placere en hundestrand. På et møde med kommunens biologer og folk fra team-natur blev to steder udpeget (Nr. Lyngby og Nørlev). Kommunen skulle indhente de nødvendige tilladelser fra beboere og deres foreninger. På mødet 15. marts 2017 havde kommunens folk indhentet de ønskede tilladelser og lagt områderne ud på kommunens hjemmeside og på de elektroniske tavler ved nedkørslerne til strandene. Man lovede at informere turistforeningerne fra kommunens side. På mødet i august var sagen igen på bordet. Nu fremgår det af snakken, at flere grundejere ikke er blevet spurgt og har fremsagt stor modvilje mod planen. Nogle har sendt klager til Friluftsrådet, der har givet grønt lys for forsøg med etablering af en hundestrand. Projektet er opgivet af Det Grønne Råd i Hjørring Kommune. Naturpark Tolne: Projektet har stadig interesse og der arbejdes på sagen. Uggerby Å: Der er sat flere shelters op i området og nye informationstavler på flere sprog.

5 Der er stadig enkelte problemer med kanosejlads uden gyldig tilladelse. Sportsfiskerne havde ikke haft en særlig god sæson ifølge Carsten Bregnhøj. Læsø kommune: Thomas Efter valget til kommunalbestyrelse på Læsø ønsker byrådet, at der nedsættes et udvalg for Natur og Landskab. I bilaget til dagsorden skriver forslagsstillerne: Læsø bør have en samlet og lokalt forankret landskabsplan. Den skal bygge på det nuværende kendskab til landskabets udviklingshistorie og langsigtede dynamik. Planen skal skabe sammenhæng med nutidens muligheder for driftsformer og af den tilstand af kulturlandskabet ( naturen ), som ønskes, men som uden ubetinget succes har været tilstræbt i tidligere planer. Læsø kommune ønsker ikke at bruger Det Grønne Råd som ikke er særskilt på Læsø, men er en del af det Grønne Råd i Frederikshavn kommune. Læsø kommune har dog udpeget repræsentanter til henholdsvis skovbrugerrådet og det nylige nedsatte naturråd. Friluftsrådets i Vendsyssel har rettet henvendelse til Læsø kommune om adgang til hegnede områder, hvor der ifølge deklarationerne skal være offentlig adgang. Det drejer sig om områder, som København universitet har solgt til en privat lodsejer. Der er nu sat låger i, så området kan bruges. Life projekt Læsø

6 Naturstyrelsen har i forbindelse med Life Læsø hegnet 430 ha. I indhegningen skal der gå Galloway kvæg og får. Det er blevet noget mere besværligt at færdes på de stier og veje, som er i arealet. Skovbrugerråd: Naturstyrelsen Vendsyssel har afholdt et møde i skovbrugerrådet i Referat fra dette møde kan findes på naturstyrelsen hjemmeside. Vandrådet: Vandrådet blev nedsat af regeringen til rådgivning af de forskellige vandopland. Det har været en meget bunden og styret opgave. Den blev løst i stor enighed. Hvilke opgaver skal kredsbestyrelsen varetage i det kommende år? På kredsbestyrelsen vegne Thomas Elgaard Jensen kredsformand

Beretning til Kredsrepræsentationen d. 4. marts 2019 Friluftsrådet i Vendsyssel

Beretning til Kredsrepræsentationen d. 4. marts 2019 Friluftsrådet i Vendsyssel Beretning til Kredsrepræsentationen d. 4. marts 2019 Friluftsrådet i Vendsyssel Bestyrelsesarbejdet: I 2018 beholdte kredsbestyrelsen sin meget decentrale arbejdsmåde. Hvert år efter repræsentantskabsmødet

Læs mere

Beretning til Kredsrepræsentationen d. 5. marts 2013 Friluftsrådet i Vendsyssel

Beretning til Kredsrepræsentationen d. 5. marts 2013 Friluftsrådet i Vendsyssel Beretning til Kredsrepræsentationen d. 5. marts 2013 Friluftsrådet i Vendsyssel Beretningen for 2012 vil være et tilbageblik på de arbejdsopgaver, som kredsbestyrelsen har lagt flest kræfter i at få løst

Læs mere

Beretning til Kredsrepræsentationen d. 2.marts 2010 Friluftsrådet i Vendsyssel

Beretning til Kredsrepræsentationen d. 2.marts 2010 Friluftsrådet i Vendsyssel Beretning til Kredsrepræsentationen d. 2.marts 2010 Friluftsrådet i Vendsyssel Denne beretning vil begynde med den arbejdsopgave, som der er lagt flest arbejdstimer i. Fire kredsbestyrelsesmedlemmer har

Læs mere

Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune, 2018

Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune, 2018 Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune. 2010. Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune, 2018 (vedtaget af Byrådet i Hjørring xx.xx.2018) 1. Formål og arbejdsområde

Læs mere

Referat Det Grønne Råd

Referat Det Grønne Råd Referat Det Grønne Råd Hjørring Kommune 29.05.2018 Kl. 19:00-22:00 Byrådssalen, Hjørring Rådhus Referat Deltagere: Jørgen Jørgensen, Danmarks Naturfredningsforening Børge Søndergård, DOF Carsten Bregnhøj,

Læs mere

Retningslinjer for kredsrepræsentationernes arbejde i Friluftsrådet. Revideret marts 2013.

Retningslinjer for kredsrepræsentationernes arbejde i Friluftsrådet. Revideret marts 2013. Retningslinjer for kredsrepræsentationernes arbejde i Friluftsrådet. Revideret marts 2013. Friluftsrådets bestyrelse har det overordnede, politiske ansvar for kredsrepræsentationerne og de valgte kredsbestyrelser.

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T N O R D J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T N O R D J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T N O R D J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B - 1 - 1 NAVN 1.1 Afdelingens navn er: Haveselskabet, Nordjylland

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 63. Tid: 19.mar. 2015, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 63. Tid: 19.mar. 2015, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 63. Tid: 19.mar. 2015, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen (TS) Christian Kragh (CK) Børge Poulsen (BP) Finn Frandsen (FF) Karin Winther

Læs mere

Det gode kredsrepræsentantskabsmøde

Det gode kredsrepræsentantskabsmøde Det gode kredsrepræsentantskabsmøde Vi har her sammensat en række gode råd og vejledning om: program, afholdelse, økonomi, formelle krav, invitationen, mødelederens forpligtigelser og praktiske omstændigheder.

Læs mere

Der var afbud fra Jesper Blom Hansen, Kurt Rasmussen samt Anne Grethe Kramme, Stine Pagel, Mette Hardam

Der var afbud fra Jesper Blom Hansen, Kurt Rasmussen samt Anne Grethe Kramme, Stine Pagel, Mette Hardam Referat Mødedato Mandag den 11/2, 2019 kl 16.30 til 18.00 Emne Sted Deltagere Referat Grønt Råd Knivholtvej 15, 9900 Frederikshavn Allan Olsen, FUF. Nyt medlem Bent Conradsen, Knivholt Bilaug Betty Steglich,

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 24.9.2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Solvang Sted: Fælleshuset Mødedeltagere Haveforeninger HF/Knæbjerget, HF/Bernstorff og HF/Solvang Kredsbestyrelsen: Torben Juul Eriksen(TJE), Vibeke

Læs mere

Referat Møde i Det Grønne Råd

Referat Møde i Det Grønne Råd Hjørring Kommune Referat Møde i Det Grønne Råd 21-09-2016 Side 1. 7. sept. 2016 Referat 1. Velkomst, valg af ordstyrer Børge Søndergaard blev valgt som ordstyrer. 2. Godkendelse af og opfølgning på referat

Læs mere

Friluftsrådet. Friluftsrådet. Præsentation af en paraplyorganisation. Friluftsrådet mere natur mere friluftsliv

Friluftsrådet. Friluftsrådet. Præsentation af en paraplyorganisation. Friluftsrådet mere natur mere friluftsliv Friluftsrådet Friluftsrådet Præsentation af en paraplyorganisation Præsentation af en paraplyorganisation Friluftsrådet mere natur mere friluftsliv September 2011 Friluftsrådets formål Friluftsrådets formål

Læs mere

Dagsorden Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 19. maj 2013 kl Mødelokale 1

Dagsorden Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 19. maj 2013 kl Mødelokale 1 Dagsorden Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 19. maj 2013 kl. 13.00 Mødelokale 1 Dagsorden: Siden sidst.... 1 Vandplaner.... 2 LIFE projekt Rigkilde.... 3 LIFE projekt St. Vildmose.... 4 Grønt Råds sammensætning....

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 74. Tid: 19.jan.2017, kl Mødested: Aalborg Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 74. Tid: 19.jan.2017, kl Mødested: Aalborg Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 74. Tid: 19.jan.2017, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen (TS) Christian Kragh (CK) Kristian Slyk (KS) Andreas Bekker (AB) Randi Stub Petersen

Læs mere

Bestyrelsessammensætningen på Museum Skanderborg

Bestyrelsessammensætningen på Museum Skanderborg Bestyrelsessammensætningen på Museum Skanderborg 1 Indhold 1. Indledning 2. Bestyrelsens sammensætning 3. Repræsentantskab 4. Kontaktudvalg 5. Valg til Bestyrelsen 6. Kontaktudvalg og forretningsorden

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 69. Tid: 22.mar.2016, kl Mødested: Aalborg Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 69. Tid: 22.mar.2016, kl Mødested: Aalborg Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 69. Tid: 22.mar.2016, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen (TS) Christian Kragh (CK) Finn Frandsen (FF) Kristian Slyk (KS) Andreas Bekker

Læs mere

Friluftsrådets kommunikationschef Astrid Bjørg Mortensen deltager i dette dagsordenspunkt.

Friluftsrådets kommunikationschef Astrid Bjørg Mortensen deltager i dette dagsordenspunkt. Dagsorden for møde i Regionskontaktudvalget torsdag den 8. juni 2016 kl. 15.30-19.00 i Friluftsrådet, Scandiagade 13, 2450 København SV 25. maj 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden - Leif Dagsordenen

Læs mere

Kan vi få mere udbytte af Friluftsrådets engagement i de Grønne Råd? Undersøgelse af kommunernes Grønne Råd 2013-2014

Kan vi få mere udbytte af Friluftsrådets engagement i de Grønne Råd? Undersøgelse af kommunernes Grønne Råd 2013-2014 Kan vi få mere udbytte af Friluftsrådets engagement i de Grønne Råd? Undersøgelse af kommunernes Grønne Råd 2013-2014 1 4 Synes du, at det Grønne Råd fungerer godt, som det er i dag? 31% 17% 52% Ja Nej

Læs mere

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN

KOLONIHAVEFORBUNDET NORDØSTSJÆLLANDSKREDSEN SU møde Dato: 23. September. 2015 Tidspunkt: kl. 19.00 Arrangør: HF/Virumgård Sted: HF/Bredely - Fælleshus Mødedeltagere: Haveforeninger: HF/Stadion, HF/Bredely, HF/Ermelund HF/Lundtoftehaverne, HF/Lyngen

Læs mere

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl Mødelokale 2

Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl Mødelokale 2 Referat Grønt Råd - Jammerbugt Kommune 24 november 2008 kl. 9.30 Mødelokale 2 Dagsorden: Siden sidst....1 Grønt Partnerskab Oasen...2 Friluftsliv i Jammerbugt Kommune...3 Jammerbugt kommunes skiltning

Læs mere

Poul.Erik@Pedersen.mail.dk. Hallandsvej 75, 3140 Ålsgårde. Tlf. 4970 9902. Mobil 2033 3412 eller Gunnar Brusch gb@brusch.dk

Poul.Erik@Pedersen.mail.dk. Hallandsvej 75, 3140 Ålsgårde. Tlf. 4970 9902. Mobil 2033 3412 eller Gunnar Brusch gb@brusch.dk Beretning om Friluftsrådets arbejde i Kreds 19, Nordsjælland år 2010 v/ Kreds- og Regionsformand Poul Erik Pedersen, medlem af Det Danske Spejderkorps. Arbejdet i vores Kredsbestyrelse. Det har været et

Læs mere

Referat Møde i Det Grønne Råd

Referat Møde i Det Grønne Råd Hjørring Kommune Referat Møde i Det Grønne Råd 26-01-2017 Side 1. 17. jan. 2017 Referat 1. Velkomst, valg af ordstyrer Børge Søndergård blev valgt som ordstyrer. 2. Godkendelse af og opfølgning på referat

Læs mere

Kommunalvalg Forslag og værktøjer til Friluftsrådets kredse

Kommunalvalg Forslag og værktøjer til Friluftsrådets kredse Kommunalvalg 2017 Forslag og værktøjer til Friluftsrådets kredse 1 Det kan du finde i materialet 1. Kommunalvalg i Friluftsrådets kredse 2. Idékatalog med eksempler på mærkesager 3. Guide og værktøjer

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 16. juni 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 4-2006 i Langhårsklubben Fredag den 25. august 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Referent: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup,

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T V E S T J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T V E S T J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B Vestjylland afdeling V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T V E S T J Y L L A N D A F D E L I N G D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B 1 NAVN 1.1 Afdelingens navn er: Haveselskabet,

Læs mere

Referat Åben Dagsorden

Referat Åben Dagsorden Referat Åben Dagsorden Møde Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S Dato Sted Svar senest mandag, den 8. januar 2018 til lds@nobr.dk Afholdt som elektronisk møde Deltagere Arne Boelt (Hjørring Kommune)

Læs mere

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol

Forsyningsudvalget. Beslutningsprotokol Forsyningsudvalget Beslutningsprotokol Dato: 27. august 2008 Lokale: Kraftvarmeværket Tidspunkt: Kl. 11:00-13:00 Jens Fjendbo Jensen, Formand (V) Uffe Sørensen (J) Johannes Trudslev Pedersen (A) Martin

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse

Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse Standardvedtægt for Epilepsiforeningens kredse 1 Navn Kredsens navn er: Epilepsiforeningen Kredsen er stiftet den under navnet: Kredsens geografiske område er kommuner Kredse under Epilepsiforeningen er

Læs mere

Referat fra ordinært kredsrepræsentantskabsmøde for Friluftsrådet (FR) Sydvestsjælland

Referat fra ordinært kredsrepræsentantskabsmøde for Friluftsrådet (FR) Sydvestsjælland Referat fra ordinært kredsrepræsentantskabsmøde for Friluftsrådet (FR) Sydvestsjælland - 2018 Tid: Tirsdag den 27. februar 2018 kl. 19.00-22:00 Sted: Gildehytten, Møllevej 6A, 4180 Sorø Deltagere: I alt

Læs mere

DOF Storstrøm. Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 1. marts 2017 klokken hos Bo Kayser i Stensby

DOF Storstrøm. Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 1. marts 2017 klokken hos Bo Kayser i Stensby Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 1. marts 2017 klokken 18.00-23.00 hos Bo Kayser i Stensby Tilstede: Michael Thelander (MT), Stig Jürgensen (SJ), Bente Larsen (BL), Henrik Dahl (HD), Birgitte Norby

Læs mere

Himmerland - Aalborg. Til stede: Kristian Slyk (KS) Jørgen Pedersen (JP) Karin Winther (KW) Mette Arleth (MA) Afbud: Finn Frandsen (FF)

Himmerland - Aalborg. Til stede: Kristian Slyk (KS) Jørgen Pedersen (JP) Karin Winther (KW) Mette Arleth (MA) Afbud: Finn Frandsen (FF) Himmerland - Aalborg Hadsund, den 28. januar 2019 Dagsorden for kredsbestyrelsesmøde nr. 86 Tid: 16. januar 2019 kl.18.00 Mødested: Hadsund Sejlklub, Thygeslundvej 3, 9560 Hadsund Til stede: Kristian Slyk

Læs mere

Friluftsrådet i Sydvestsjælland Beretning for året 2018 Februar 2019

Friluftsrådet i Sydvestsjælland Beretning for året 2018 Februar 2019 Friluftsrådet i Sydvestsjælland Beretning for året 2018 Februar 2019 Vi har haft et godt år med mange gode oplevelser og behandlede sager. Der har siden kredsrepræsentantskabsmødet den 27. februar 2018

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T. Hadsten K R E D S. A F D E L I N G Østjylland.

V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T. Hadsten K R E D S. A F D E L I N G Østjylland. V E D T Æ G T E R F O R H A V E S E L S K A B E T Hadsten K R E D S. I A F D E L I N G Østjylland. D E T K O N G E L I G E D A N S K E H A V E S E L S K A B 1. NAVN I. Kredsens navn er: Haveselskabet Hadsten

Læs mere

Dagsorden/referat fra mødet mandag den 1. april 2019 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland.

Dagsorden/referat fra mødet mandag den 1. april 2019 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Dagsorden/referat fra mødet mandag den 1. april 2019 kl. 19.00 i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Mødet afholdtes hos Arne Kristensen, Stendyssevej 17, 4171 Glumsø Deltagere: Arne

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 11. oktober.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD

Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Vedtægter for DANSKE ÆLDRERÅD Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. 1 Hjemstedet er København, Danmark. Medlemskreds Som medlemmer kan optages alle ældreråd i Danmark, der er valgt i henhold til gældende

Læs mere

DOF Storstrøm. Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 1. marts 2017 klokken hos Bo Kayser i Stensby

DOF Storstrøm. Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 1. marts 2017 klokken hos Bo Kayser i Stensby Referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 1. marts 2017 klokken 18.00-23.00 hos Bo Kayser i Stensby Tilstede: Michael Thelander (MT), Stig Jürgensen (SJ), Bente Larsen (BL), Henrik Dahl (HD), Birgitte Norby

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

Nyt forslag. 1. Navn Foreningens navn er Dansk Skoleidræt, Kreds Nordjylland, og den er en kreds under landsorganisationen Dansk Skoleidræt.

Nyt forslag. 1. Navn Foreningens navn er Dansk Skoleidræt, Kreds Nordjylland, og den er en kreds under landsorganisationen Dansk Skoleidræt. Forslag til vedtægter for Skoleidræt Nordjylland Nuværende 1. Navn Foreningens navn er Dansk Skoleidræt, Kreds Nordjylland, og den er en kreds under landsorganisationen Dansk Skoleidræt. 2 Formål 1. Dansk

Læs mere

Lidt om en forretningsorden

Lidt om en forretningsorden Lidt om en forretningsorden Tanken bag en forretningsorden er, at der skal være et sæt etablerede og anerkendte spilleregler for arbejdet i bestyrelsen. Spillereglerne kan blandt andet sige noget om: -

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsorganisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 65. Tid: 8.jun.2015, kl Mødested: Egense Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 65. Tid: 8.jun.2015, kl Mødested: Egense Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 65. Tid: 8.jun.2015, kl.18.00 Mødested: Egense Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen () Christian Kragh (CK) Børge Poulsen () Finn Frandsen (FF) Vibeke Rasmussen (VR)

Læs mere

Velkommen. Fællesmøde den. 12. November 2016

Velkommen. Fællesmøde den. 12. November 2016 Velkommen Fællesmøde den. 12. November 2016 Program Program 11.00-17.00 11.00 Velkomst og præsentationsrunde, Leif Nielsen 11.10 Status for arbejdet med Politisk Udviklingsområde (PU): Lokal struktur,

Læs mere

2. Danmarks Jægerforbund ved RKF (Jægernes Kommunale Fællesråd i Roskilde Kommune) modtaget 7. august 2014

2. Danmarks Jægerforbund ved RKF (Jægernes Kommunale Fællesråd i Roskilde Kommune) modtaget 7. august 2014 BILAG 3 af 12.8.2014 Organisationernes bemærkninger til forslag til indsatsprogram De enkelte organisationer, der er repræsenteret i vandrådet, har haft mulighed for at komme med bemærkninger til forslaget

Læs mere

2. Orientering om projekterne Danske Naturparker, Kløverstier og Naturens Dag 2013

2. Orientering om projekterne Danske Naturparker, Kløverstier og Naturens Dag 2013 REFERAT Af møde i Regionskontaktudvalget Tirsdag den 4. december 2012 kl. 15.30-19.00 Deltagere: Jeppe Jørgensen, Leif Nielsen, Poul-Erik Pedersen, Anni Juhl Jørgensen, Thomas Elgaard Jensen, Hanne Voetmann,

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R. Faaborg Midtfyns Havekreds S V E N D B O R G A F D E L I N G H A V E S E L S K A B E T

V E D T Æ G T E R F O R. Faaborg Midtfyns Havekreds S V E N D B O R G A F D E L I N G H A V E S E L S K A B E T V E D T Æ G T E R F O R Faaborg Midtfyns Havekreds I S V E N D B O R G A F D E L I N G I H A V E S E L S K A B E T 1. NAVN 1.1 Havekredsens navn er: Faaborg Midtfyns Havekreds i Svendborg Afdeling i Haveselskabet,

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Gribskov Ældreråds forslag til vedtægtsændringer

Gribskov Ældreråds forslag til vedtægtsændringer Gribskov Ældreråds forslag til vedtægtsændringer Gældende vedtægt Forslag til ny tekst i vedtægt 1 Navn Foreningens navn er DANSKE ÆLDRERÅD. Hjemstedet er København, Danmark. 2 Medlemskreds Som medlemmer

Læs mere

Dagsorden Distriktsudvalget

Dagsorden Distriktsudvalget Dagsorden Distriktsudvalget 2018-2021 Ordinært møde Mødetidspunkt: 23-08-2018 19:00 Mødeafholdelse: Information: Medlemmer: Elling Bannerslundhallen Grundtvigsvej 73 9900 Frederikshavn Brian Kjær(A), Formand

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 73. Tid: 21.nov.2016, kl Mødested: Aalborg Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 73. Tid: 21.nov.2016, kl Mødested: Aalborg Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 73. Tid: 21.nov.2016, kl.18.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen (TS) Christian Kragh (CK) Finn Frandsen (FF) Kristian Slyk (KS) Andreas Bekker

Læs mere

Grønt Dialogforum 2. oktober 2017

Grønt Dialogforum 2. oktober 2017 Grønt Dialogforum 2. oktober 2017 Dagsordenspunkt 3: Orientering og drøftelse af forslag til projekter under Grøn Ordning Politik for grøn ordning Grøn ordning blev oprettet i 2009 med det formål at fremme

Læs mere

Hvem bestemmer hvad i DUAB?

Hvem bestemmer hvad i DUAB? Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 7 til afdelingsbestyrelserne: Hvem bestemmer hvad i DUAB? Hellerup 28.02.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger:

Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger: Grundejerforeningen Niverød Park Nord" indkalder herved til ordinær generalforsamling 2016 mandag den 2. maj 2016 kl. 19.30 på Nivå Skole Syd, lokale 19. Dagsorden vil jf. vedtægterne være som følger:

Læs mere

Overordnede vedtægter for. bruger- og pårørenderåd. i Handicapområdet i Brønderslev Kommune

Overordnede vedtægter for. bruger- og pårørenderåd. i Handicapområdet i Brønderslev Kommune Lovgrundlaget for brugerinddragelse ifølge Lov om Social Service afsnit 3: 16. Kommunalbestyrelsen skal sørge for, at brugerne af tilbud efter denne lov får mulighed for at få indflydelse på tilrettelæggelsen

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

MILJØKODEKS FOR DANMARKS IDRÆTS-FORBUND

MILJØKODEKS FOR DANMARKS IDRÆTS-FORBUND MILJØKODEKS FOR DANMARKS IDRÆTS-FORBUND Danmarks Idræts-Forbund Årsmøde 2008 INDLEDNING Danmarks Idræts-Forbund og en række specialforbund har siden 1997, hvor den første kodeks blev vedtaget af repræsentantskabet,

Læs mere

Mariager Fjord Havekreds

Mariager Fjord Havekreds V E D T Æ G T E R F O R Mariager Fjord Havekreds i Himmerland og Djursland Afdeling i Haveselskabet 1. NAVN 1.1 Havekredsens navn er: Mariager Fjord Havekreds i Haveselskabet, og omfatter området Mariager

Læs mere

Referat åben dagsorden

Referat åben dagsorden Referat åben dagsorden Møde Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S Dato 09-02-2016, kl. 10:00 12:00 Sted Politidirektørens mødelokale, Nordjyllands Politi. Jyllandsgade 27, 9000 Aalborg Deltagere Arne

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

Infomøde og workshop om brugerråd Viborg Naturpark

Infomøde og workshop om brugerråd Viborg Naturpark Viborg Naturpark Infomøde og workshop om brugerråd Viborg Naturpark PROGRAM Velkomst v/ Anna Margrethe Engbæk Schmidt, Klima- og Miljøudvalget Oplæg om frivillighed og samskabelse v/ Lars Stentoft, kulturdirektør

Læs mere

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune.

Jkf Faaborg-Midtfyn kommune. Referat JKF møde d. 29. august 2012. Sted: Flemmings Fiskehytte Horne Strandvej. Tilstede: Ejgil Jensen (EJ), Peter Reitz (PR), Jerrik Andersen (JA), Jesper Langfeldt (JL), Flemming Sørensen (FS) og Jens

Læs mere

Navn Business Region North Denmark er en forening bestående af nordjyske kommuner samt Region Nordjylland. Foreningens hjemsted er Aalborg.

Navn Business Region North Denmark er en forening bestående af nordjyske kommuner samt Region Nordjylland. Foreningens hjemsted er Aalborg. Vedtægter for Business Region North Denmark (BRN) 1 Navn Business Region North Denmark er en forening bestående af nordjyske kommuner samt Region Nordjylland. Foreningens hjemsted er Aalborg. 2 Formål

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat

Brønderslev-Dronninglund Kommune. Sammenlægningsudvalget. Referat Brønderslev-Dronninglund Kommune Sammenlægningsudvalget Referat Dato: 28. februar 2006 Lokale: Byrådssalen Tidspunkt: kl. 19.00 - kl. 20.00 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Budget for Sammenlægningsudvalget...

Læs mere

3. Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Leif orienterede kort om udvalgte emner fra de seneste to bestyrelsesmøder:

3. Nyt fra Friluftsrådets bestyrelse Leif orienterede kort om udvalgte emner fra de seneste to bestyrelsesmøder: Referat af møde i Regionskontaktudvalget den 15. september 2015 Deltagere: Aksel Leck Larsen, Thomas Elgaard Jensen, Poul Erik Pedersen, Bent Holgersen, Jan Karnøe, Kirsten Skovsby, Preben Schmidt, Leif

Læs mere

Kommunale punkter på DAS møde d. 26. februar 2018

Kommunale punkter på DAS møde d. 26. februar 2018 : Kommunale punkter på DAS møde d. 26. februar 2018 Dagsorden: 1. Proces for udpegning af fast kommunal repræsentant til de særlige pladser i psykiatrien 2. SOSU Nord 3. Konstituering af FU Social 1. Proces

Læs mere

Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Rikke, Thomas, Hanne og Marika (suppleant). Fraværende Dennis (suppleant)

Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Rikke, Thomas, Hanne og Marika (suppleant). Fraværende Dennis (suppleant) Referat af bestyrelsesmøde 7. november 2012 Tilstede: Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Rikke, Thomas, Hanne og Marika (suppleant). Fraværende Dennis (suppleant) Herudover deltog nyvalgte

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Referat Udvalget for Kultur & Fritid mandag den 8. januar Kl. 19:00 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev

Referat Udvalget for Kultur & Fritid mandag den 8. januar Kl. 19:00 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Referat mandag den 8. januar 2018 Kl. 19:00 i Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320, Allerslev Indholdsfortegnelse 1. KF - Godkendelse af dagsorden...1 2. KF - Orientering - januar...2 3. KF - Valg af formand...3

Læs mere

Danmarks Jægerforbund.(afbud p.g.a.sygdom)

Danmarks Jægerforbund.(afbud p.g.a.sygdom) Kredsrepræsentantskabsmøde Onsdag den 23. februar 2011 På AQUA Sø og Naturcenter, Vejlsøvej 55, 8600 Silkeborg. Program for repræsentantskabsmødet jævnfør indkaldelsen. 0. Velkomst ved formand Willi Dupont.

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen.

Øvrige deltagere: Fra Domea, driftschef Mikki Frandsen. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 5. marts 2013 kl. 16.00, i gildesalen, Kollegieparken, Nordbovej 20, 9800 Hjørring. Dagsorden: side 1 Godkendelse

Læs mere

Vedtægter for Sønderjylland afdeling Ribe kreds

Vedtægter for Sønderjylland afdeling Ribe kreds Vedtægter for Sønderjylland afdeling Ribe kreds 1. Ribe 1.1 Havekredsens navn er Ribe havekreds og omfatter postnumrene 6760, samt medlemsønsker fra andre postnumre under Sønderjylland afdeling i Haveselskabet

Læs mere

Referat af møde i det Grønne Råd for Viborg Kommune

Referat af møde i det Grønne Råd for Viborg Kommune Referat af møde i det Grønne Råd for Viborg Kommune Mødedato: Onsdag den 6. december 2017 Mødetidspunkt: Kl. 15.00 Teknik & Miljø Natur og Vand Dato: 21. december 2017 Sagsnr.: 16/65774 Sagsbehandler:

Læs mere

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 0213. Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: Beboere 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen:

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted

Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Forretningsorden for bestyrelsen i LAG-Ringsted Konstituering og afholdelse af bestyrelsesmøder: 1 Umiddelbart efter afholdelse af en ordinær generalforsamling eller en ekstraordinær generalforsamling,

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Ulla Torp, formand Inge-Lise Rasmussen Troels Bech-Petersson Povl Povlsen Ole Stolberg Kirsten Madsen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Ulla Torp, formand Inge-Lise Rasmussen Troels Bech-Petersson Povl Povlsen Ole Stolberg Kirsten Madsen Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 17. februar 2014 kl. 18.00 i Fælleshuset Elmegården beliggende Melby Stationsvej 12 B, 3370 Melby. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 47. Tid: Mandag, den 7.maj 2012, kl Mødested: Aalborg Sejlklub.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 47. Tid: Mandag, den 7.maj 2012, kl Mødested: Aalborg Sejlklub. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 47. Tid: Mandag, den 7.maj 2012, kl.19.00 Mødested: Aalborg Sejlklub. Deltagere: Thyge Steffensen () Christian Kragh (CK) Vibeke Rasmussen () Kristian Slyk () Børge

Læs mere

Referat fra kredsbestyrelsesmøde nr. 83 Tid: 29. maj 2018 kl Mødested: Andreas Bekker Kirketerpvej 25, Hjeds, 9541 Suldrup

Referat fra kredsbestyrelsesmøde nr. 83 Tid: 29. maj 2018 kl Mødested: Andreas Bekker Kirketerpvej 25, Hjeds, 9541 Suldrup Referat fra kredsbestyrelsesmøde nr. 83 Tid: 29. maj 2018 kl.18.00 Mødested: Andreas Bekker Kirketerpvej 25, Hjeds, 9541 Suldrup Til stede: Andreas Bekker () Kristian Slyk () Jørgen Pedersen () Karin Winther

Læs mere

Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016

Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016 Til Haveforeningerne i Rudersdal 26.3.2016 Der indkaldes hermed til fællesmøde (SU) for alle medlemmer af haveforeningernes bestyrelser og bestyrelsen i Nordøstsjællandskredsen. Møde dato er tirsdag d.

Læs mere

Vedtægter for handicapråd i Hjørring Kommune

Vedtægter for handicapråd i Hjørring Kommune Vedtægter for handicapråd i Hjørring Kommune Hjørring Kommunes handicapråd 1 Handicaprådet i Hjørring Kommune er nedsat efter reglerne i Lov om Retssikkerhed og Administration på det Sociale Område 37

Læs mere

Referat Møde i Regionskontaktudvalget den 17. marts 2016

Referat Møde i Regionskontaktudvalget den 17. marts 2016 Referat Møde i Regionskontaktudvalget den 17. marts 2016 Deltagere: Aksel Leck Larsen, Thomas Elgaard Jensen, Poul Erik Pedersen, Hanne Voetmann, Anni Juhl Jørgensen, Kirsten Skovsby og Leif Nielsen. Afbud:

Læs mere

Notat om repræsentation i bestyrelsen for Boligselskabet Langeland

Notat om repræsentation i bestyrelsen for Boligselskabet Langeland Notat om repræsentation i bestyrelsen for Boligselskabet Langeland Indledning. Kommunalbestyrelsen behandlede på sit møde den 11. marts 2013 en sag om fortsat repræsentation i bestyrelsen for Boligselskabet

Læs mere

Referat fra mødet torsdag den 15. august 2019 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland.

Referat fra mødet torsdag den 15. august 2019 kl i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Referat fra mødet torsdag den 15. august 2019 kl. 18.00 i kredsbestyrelsen for Friluftsrådet i Sydvestsjælland. Mødet startede med besigtigelse ved Nylandsmøllen, Nashøjvej 17, 4700 Næstved. Herefter kørte

Læs mere

REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 3. JUNI 2008. Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning

REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 3. JUNI 2008. Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning REPRÆSENTANTSKABSMØDE DEN 3. JUNI 2008 Organisationsbestyrelsens mundtlige Beretning Indhold Indledning side 3 Opsigelse af aftale om kommunal anvisningsret side 3-4 Landsbyggefonden side 4 Åkirkeby sagen

Læs mere

Kommissorium for UlykkesPatientForeningens koordinationsudvalg

Kommissorium for UlykkesPatientForeningens koordinationsudvalg Kommissorium for UlykkesPatientForeningens koordinationsudvalg Navn UlykkesPatientForeningens koordinationsudvalg. Formål UlykkesPatientForeningens koordinationsudvalg er et koordinerende og rådgivende

Læs mere

Natur- Miljøteamet er sekretariat for Grønt Råd og varetager formandskabet for Grønt Råd.

Natur- Miljøteamet er sekretariat for Grønt Råd og varetager formandskabet for Grønt Råd. Notat 27. januar 2011 Dok. nr. 5998875 Sags id. 863351 Teknik og Miljømyndighed Natur og Miljø Dan Raahauge BERETNING FOR GRØNT RÅD 2009-2010 T 54676426 Grønt Råd blev oprettet af Byrådet i 2007. Grønt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i TS-foreningen 20/5 2006

Referat af bestyrelsesmøde i TS-foreningen 20/5 2006 Referat af bestyrelsesmøde i TS-foreningen 20/5 2006 Deltagere: Liselotte W. Andersen, Pia Damgaard, Pia-Merethe Jacobsen, Randi V. Jensen, Kirsten Bertel, Susanne Pedersen og Dines Hansen Liselotte bød

Læs mere

Referat fra Plan- og miljøudvalgets ordinære møde, mandag den 20.marts 2006 kl. 12.00 på rådhuset i Farsø

Referat fra Plan- og miljøudvalgets ordinære møde, mandag den 20.marts 2006 kl. 12.00 på rådhuset i Farsø Referat fra Plan- og miljøudvalgets ordinære møde, mandag den 20.marts 2006 kl. 12.00 på rådhuset i Farsø Indholdsfortegnelse 1. Fastlæggelse af mødeaktivitet for underudvalget (kommende plan- og miljøudvalg)

Læs mere

Naturpolitik Handleplan

Naturpolitik Handleplan Naturpolitik Handleplan 2018-2021 Naturpolitik Handleplan 2018-2021 Udgivet af Nyborg Kommune 2018 WEB: Find og download handleplanen som pdf på Fotos: Nyborg Kommune Udgivelsestidspunkt August 2018 2

Læs mere

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 53. Tid: 2.maj 2013, kl Mødested: Høstemark Skov.

REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 53. Tid: 2.maj 2013, kl Mødested: Høstemark Skov. REFERAT fra kredsbestyrelsesmøde nr. 53. Tid: 2.maj 2013, kl.18.00 Mødested: Høstemark Skov. Deltagere: Thyge Steffensen () Christian Kragh () Kristian Slyk () Randi Stub Petersen () Finn Frandsen (FF)

Læs mere

Referat. Møde nr Torsdag den 22. februar 2018 kl , Mødelokale A u/biblioteket, 7500 Holstebro

Referat. Møde nr Torsdag den 22. februar 2018 kl , Mødelokale A u/biblioteket, 7500 Holstebro Referat Møde nr. 02-2018 Torsdag den 22. februar 2018 kl. 12.30 15.30, Mødelokale A u/biblioteket, 7500 Holstebro Medlemmer: Erik Mitens, Mette Bille, Vera Refsgaard Agerbæk, Birte Tvisholm Ahle, Leif

Læs mere

Beretning for Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg. Indledning

Beretning for Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg. Indledning Landsforeningen Autisme Kreds København/Frederiksberg Beretning for 2013 Indledning 2013 har været et travlt år. Vi har i forbindelse med kommunevalget haft travlt med at søge at gøre politikerne opmærksomme

Læs mere

NATIONALPARK VADEHAVET PROJEKTKONSULENT JOHN FRIKKE

NATIONALPARK VADEHAVET PROJEKTKONSULENT JOHN FRIKKE NATIONALPARK VADEHAVET PROJEKTKONSULENT JOHN FRIKKE Indhold Vadehavet / Nationalpark Vadehavet? Historien Loven Geografien Organisationen Økonomien Nationalparkplanen, vision og målsætninger Aktiviteterne

Læs mere

Referat fra møde i Regionskontaktudvalget den 29. januar 2009

Referat fra møde i Regionskontaktudvalget den 29. januar 2009 Til Regionskontaktudvalget (REKU) Februar 2009 Referat fra møde i Regionskontaktudvalget den 29. januar 2009 Deltagere: Lis Nielsen: Bestyrelsen Egon Østergaard: Bestyrelsen Thomas E. Jensen: Region Nordjylland

Læs mere

inden for 3 år giver et overskud til gavn for lokalområdets andre aktiviteter. (OH instruks) (PP Evaluering) I bestyrelsen er vi af den overbevisning

inden for 3 år giver et overskud til gavn for lokalområdets andre aktiviteter. (OH instruks) (PP Evaluering) I bestyrelsen er vi af den overbevisning Velkommen til generalforsamling Det går godt i LAG Nord, vi får mange og gode ansøgninger. (PP ansøgninger) I bestyrelsen er det fortsat følgende 5 pejlemærker, der ligger til grund for vores prioriteringer

Læs mere

Referat Hovedbestyrelsesmøde

Referat Hovedbestyrelsesmøde Referat Hovedbestyrelsesmøde Dato: 9. december 2014 Tid: Kl. 12.00-13.30 Sted: KL-huset, Weidekampsgade 10, 2300 København S, Lokale S-05 Afbud: Per Røner, Henrik Kolind, Nich Bendtsen og Carsten Sand

Læs mere

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016.

Med afsæt i hovedbestyrelsens årsplan var der udarbejdet dagsorden, der havde været til forbehandling i Formandskabet den 10. november 2016. Referat af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Tid: Torsdag den 24. november 2016, kl. 16.00-20.00 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Tilstede: Truels Schultz, Jørgen Andersen, Torben

Læs mere