Idrætsfaciliteter Gladsaxe Skole

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Idrætsfaciliteter Gladsaxe Skole"

Transkript

1 Idrætsfaciliteter Gladsaxe Skole Anbefaling fra medarbejdere og ledelse på Gladsaxe Skole Medarbejdere og ledelse anbefaler at Gladsaxe Skoles idrætsfaciliteter udbygges, med en ekstra, lidt større sal, - sådan at de samlede indendørs faciliteter dækker skolens behov og så alle klasser, stort set kan modtage undervisning i idræt på skolen. I tidligere sagsfremstilling er der henvist til den nye Bagsværd Skole, og vi har derfor sammenlignet med forholdene på Bagsværd Skole, som man der vurderer er en passende dækning. Bagsværd Skole er sammenlignelig, der er lidt større klasser, men til gengæld er der 2 klasser færre(32 klasser) Gladsaxe Skole, anbefaling: Lille sal 200 m2, med renoverede omklædningsrum der giver mulighed for kønsadskilt omklædning ( eksisterende, dog ikke renoveret) Lille svømmesal (eksisterende) Stor sal, med nye omklædningsrum til både elever og medarbejdere (800m2, bane på 20*40 m) nybygget. 1 kunststofbane ( ikke nødvendigvis fuld 11- mandsbane, men til brug hele året) Bagsværd Skole: Tumlesal (250 m2) Stor sal (800m2, fra den tidligere Søndermarken Skole) Bagsværd Atletik Stadion Bagsværd Boldklubs 2 kunstbaner, til brug hele året Status: I de sidste år er Gladsaxe Skole vokset til nu at have 34 klasser og et elevtal der er estimeret til 780 elever efter sommerferien 2016.De sidste 2 år har skolen ikke længere kunnet benytte idrætsfaciliteter på den gl. Gladsaxe Skole.Efter skolereformen er der en øget forventning om og et øget ønske til bevægelse i dagligdagen, både som en integreret del af undervisningen, men også som en fast del af skolens understøttende undervisning. I dag må en stor del af UUV fra kasse inddrages i idrætsundervisningen til transport til idrætsfaciliteter i Gladsaxe, så man rent logistisk kan nå ind i hallerne, inden transporten hjem til næste time skal i gang. Med skolens lille sal og svømmesal dækkes idrætsundervisningen til og med 5.klasse. Øvrige klasser må i vinterhalvåret tage andre steder hen, og i sommerhalvåret er omklædningsfaciliteterne en stor udfordring for op til 4 klasser i de små og slidte faciliteter, som er vanskelige at kønsadskille, da gennemgang i begge rum er nødvendige for at komme til en af salene. Undersøgelsen af idrætsfaciliteterne i Gladsaxe kommune understregede tydeligt at der i området hvor Gladsaxe Skole ligger både er markant færre kvadratmeter til idrætsbrug og at de faciliteter vi har, samtidig er i markant dårligere stand: Område 1 Område 2 Gladsaxe Område 3 Område 4 kvadratmeter Objektiv stand 3,1 3,5 2,9 3,2 3,0 servicefunktion 2,4 2,9 1,8 2,6 2,3

2 Medarbejdere og ledelse har analyseret de forskellige løsningsmodeller og skolens behov og anbefaler på den baggrund følgende muligheder i prioriteret rækkefølge: 1. prioritet: Den smukke, pædagogiske sal En sal der ser ud som om den altid har ligget der, i mursten som indpasser sig i skolens nuværende arkitektur. Den er placeret i forlængelse af de to midterste øst- vestgående forbindelsesgange (gang 2 og 3). Denne løsning betyder en noget mindre fodboldbane. Bygningen kan bygges så stor, at der er plads til også at give skolen nye rum til læringsmiljø, i et lounge- område, hvor grupper og større hold kan samles og arbejde, primært fra gang 2 og 3, hvor skolens mellemtrin bor. Der er indtegnet en lav grå omklædningsbygning i sammenhæng med forbindelsesgangene (ca. 200 m2). Til brug for yderligere arealer til læringsmiljø, kan denne del af bygningen udvides til at være samme bredde som hallen. Derved vil den kunne indeholde ca. 350 m2.

3 2.prioritet: Græs- Sal En sal med en buet tagkonstruktion og græs på taget, som er placeret på sportspladsen, og med en tribune/"hang- out area" på den nederste del af den vestvendte tagflade. Løsningen giver en noget mindre fodboldbane på 40x60 meter, men er til gengæld uproblematisk i forhold til fredning. Løsningen kan gøres billigere end den smukke sal, da bygningen er uafhængig af skolens arkitektur. En fordel, frem for 3.prioritet er, at de 2 første prioriteter er bygget på selve skolen, med let, sikker og direkte adgang til græsbanen. Her er den grå del af bygningen (ca. 200 m2) tænkt indeholdende bifunktioner, omklædning mm. Denne del kunne meget vel være større eller mindre, og det er endvidere muligt at forlænge selve hallen uden at ødelægge den arkitektoniske helhed (forholdet til den eksisterende skole). Alternativt kunne man forestille sig et fladt tag, med en ekstra bane til boldspil placeret på selve tagkonstruktionen.

4 3. prioritet: Klub- salen En ny sal syd for Klausdalsbrovej, hvor vores skoleklub har til huse i dag. Her er plads til en sal på 20x40 meter, og endda endnu større hvis salen placeres sydligere end på skitsen, eller hvis alle bygninger på grunden rives. Med denne placering er det muligt at opføre en forholdsvis billig hal, da vi ikke i særlig grad vil være bundet af den arkitektoniske sammenhæng. En større bygning kan også indeholde skole- klubben. En klub bygget sammen med en sportshal vil give nogle gode pædagogiske muligheder for at udvide klubbens aktiviteter og profil mere i retning af den bevægelsesglæde som hele skolen er optaget af og som også passer med Gladsaxe Kommunes ambitioner. Ulempen ved denne placering er at alle elever skal over den trafikerede Klausdalsbrovej, men det er naturligvis langt mere sikkert end i dag, hvor alle elever fra 6.klasse og op, selv transporterer sig rundt i Gladsaxe kommune efter idrætsfaciliteter.

5 4. Kan ikke anbefales: Aula/læringscenter som sportsfacilitet. Fordele: Plads til en ekstra årgang indendørs på skolen (0.- 6.årgang kan dækkes) Højt til loftet i dele af rummet. Der er mulighed for redskabsrum i sidelokalet. Giver mulighed for at en ekstra årgang kan have idræt på skolen, hvilket kan være en fordel for specielt 6. årgang der ikke må cykle andre steder hen og derfor har meget transporttid, da de skal gå. Udmærket lokale til mindre boldspil, smålege, motorikøvelser og lign. Ulemper: Kun et omklædningsrum som har brug for renovering, ikke mulighed for kønsadskillelse. Stolper og scene udgør en risiko ved sammenstød. Lavt til loftet i dele af rummet. Rummets dimensioner gør det mindre brugbart til en del gængse boldspil, - som er det vi primært mangler lokaler til. Der mangler redskabsrum til større idrætsremedier som fx madrasser og lignende ligesom døren til de eksisterende depoter er smalle og ikke velegnede til at slæbe idrætsremedier igennem. Der er plads til en enkelt volleybane eller 2 badmintonbaner, hvilket vil være en udfordring med de større klasser vi har og forventer at have fremover ift. tidligere. (på en volleybane kan maks 16 elever aktiveres, - klasserne er typisk på elever) Pædagogisk: Skolens brugere, børn og voksne er glade for at have det store levende rum, der i hverdagen bruges til alt; fællessamlinger, teater, prøver, gruppearbejde, eller undervisning af store hold. Inddrages læringscenteret til idrætsfacilitet vil disse muligheder forsvinde, samtidig med at der vil være mange lejligheder hvor man så alligevel må aflyse idrætsundervisningen, fordi salen skal være klar til terminsprøve, dimission eller andet. Inddragelse af læringscenteret vil kræve nyt læringscenter, og fjerne den eneste mulighed der i dag er på skolen for at arbejde i store grupper, eller til selvstændigt arbejde for mindre grupper udenfor klasserummet, umiddelbart er der ingen oplagte lokaler der vil kunne have samme funktion som læringscenteret. hvilket formodentlig også var tanken, da man for få år siden indrettede det fleksible læringscenter der ligger centralt i hovedbygningen. 5. Kan ikke anbefales: lille sal, svarende til og bygget sammen med eksisterende sal. Fordele: Der kan laves ekstra omklædningsrum, hvilket der er stort behov for. Det vil også give mulighed for at flere klasser kan rummes indendøre i idrætsundervisningen. Man vil således kunne have idræt med en hel årgang, på de årgange hvor der kun er 3 klasser ( og9. Årg). Vi forventer at det vil give kapacitet til at alle kasser til og med 6.klasser kan dækkes af skolens egne faciliteter. Ulemper: Skolen vil fortsat være udfordret ift. mange aktiviteter som boldspil, badminton mv.

6 Vi vil fortsat ikke have kapacitet til at vores ældste elever kan have idræt på skolens egne faciliteter. Forslaget er udarbejdet af en arbejdsgruppe bestående af idrætslærere, rollemodeller for bevægelse og repræsentanter for ledelsesteamet. Forslaget har herefter været i høring i hele personalegruppen og drøftet ved personalemøde for pædagogerne d og for lærerne d Processen for arbejdet er drøftet i MED- udvalget d.17.6.

7. ELTANG SKOLE OG BØRNEHAVE

7. ELTANG SKOLE OG BØRNEHAVE Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for folkeskolerne 2014-2021 Bind III 7. ELTANG SKOLE OG BØRNEHAVE Eltangvej 71, 6000 Kolding Skolen er bygget i 1964 og der er gennemført udbygning og opdatering af

Læs mere

17. STEPPING Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Stepping Skole

17. STEPPING Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Stepping Skole Kolding Kommune 17. STEPPING Skoledistrikt: Stepping Skole Stepping er beliggende i kommunens sydvestlige hjørne ca. 23 km fra Kolding by. Den gamle del af landsbyens bebyggelse er anlagt som forteby,

Læs mere

Idrætsfaciliteter på Nordre Strandvej Orientering om fremtidige muligheder

Idrætsfaciliteter på Nordre Strandvej Orientering om fremtidige muligheder Notat Idrætsfaciliteter på Nordre Strandvej Orientering om fremtidige muligheder Nærværende notat omhandler forskellige muligheder for en fremtidig udvikling af de nuværende idrætsfaciliteter beliggende

Læs mere

17 stk. 4 udvalg Skoletilbud i Hørning

17 stk. 4 udvalg Skoletilbud i Hørning 17 stk. 4 udvalg Skoletilbud i Hørning Senarie 1a Hørning udgør et samlet skoledistrikt. Der etableres en samlet skole med seks spor fra 0. til 9. klasse, med en samlet kapacitet på 1500 elever. En ledelse

Læs mere

Engdalskolen SKOLENYT

Engdalskolen SKOLENYT Engdalskolen SKOLENYT April 2017 Der er forår i luften Der er forår i luften, og vi er lige kommet tilbage fra påskeferien. Foråret er en travl tid på skolen skoleåret går på hæld samtidig med, at undervisningsforløb

Læs mere

22. AALYKKESKOLEN. Senest er der gennemført udbygning med ny indskolingsafdeling i 2004.

22. AALYKKESKOLEN. Senest er der gennemført udbygning med ny indskolingsafdeling i 2004. Bind III 22. AALYKKESKOLEN Ålykkegade 2, 6000 Kolding Aalykkeskolen bygget i 1904 som byens drengeskole er den ældst fungerende folkeskole i Kolding. I 1952 indrettede man faglokalerne tegning, biologi,

Læs mere

18.1 VAMDRUP SKOLE VEST

18.1 VAMDRUP SKOLE VEST Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for folkeskolerne 2014-2021 Bind III 18.1 VAMDRUP SKOLE VEST Herredsvej 45, 580 Vamdrup Vamdrup Skole udgøres af afdeling øst, den tidligere Kongeåskole, der ligger

Læs mere

Jetsmark Idrætscenter Borgermøde 10. september 2015

Jetsmark Idrætscenter Borgermøde 10. september 2015 Jetsmark Idrætscenter Borgermøde 10. september 2015 Simon Rømer Roslyng Indhold i oplæg Ganske kort om bagtæppet ændrede tendenser En række konkrete anbefalinger med fokus på at kunne skabe mere aktivitet

Læs mere

Høringssvar fra Skolebestyrelsen på Højdevangens Skole

Høringssvar fra Skolebestyrelsen på Højdevangens Skole Vedrørende: Medlemsforslag om lethal ved Højdevangens skole. Sagsnummer: 2012-132429 Skolebestyrelsen på Højdevangens Skole har behandlet forslaget, og har følgende kommentarer: Der skal ikke være nogen

Læs mere

21. VESTER NEBEL SKOLE

21. VESTER NEBEL SKOLE Bind III 21. VESTER NEBEL SKOLE Koldingvej 2, 6040 Egtved Vester Nebel Skole udgøres af en række sammenbyggede ældre skolebygninger samt en nyere indskolingsafdeling. Endvidere har skolen en række nyindrettede

Læs mere

Et revideret lokaleprogram skal i højere grad end det nuværende afspejle den pædagogiske og didaktiske udvikling, ellers bibeholdes det nuværende.

Et revideret lokaleprogram skal i højere grad end det nuværende afspejle den pædagogiske og didaktiske udvikling, ellers bibeholdes det nuværende. I indstillingen Udvidelse af Skødstrup Skole samt reetablering af klub vedtaget af byrådet d. 24. september 2014, fremgår det, at Børn og Unge i forbindelse med budgetlægningen for Budget 2016 fremsender

Læs mere

Hesselager slidt og utidssvarende.

Hesselager slidt og utidssvarende. Billedkunst Stokkebækskolen/ Gudme og Hesselager Ørkildskolen afd. Byen Billedkunstlokaler er placeret i kælderen, det er et problem i forhold til lyskilder. Skårup Skole Fungerer nogenlunde. Er placeret

Læs mere

Kortlægning af Lind Skoles fysiske rammer med forslag til løsningsmodel.

Kortlægning af Lind Skoles fysiske rammer med forslag til løsningsmodel. Lind Skole d. 4. september 2012 Til Børne- og Familieudvalget ved Herning Kommune Skolebestyrelsen ved Lind Skole, medarbejdere, elevrådet og skolens ledelse ønsker med denne skrivelse at gøre det politiske

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. Tekst: 2016 2017 2018 2019 Side Drift: Anlæg: FRI-A-01 Renovering af Brostræde 3-5, etape 2 5.498 0 0 0 FRI-A-02 Renovering af Brostræde 3-5, etape 3 9.338 0 0 0 FRI-A-03 Renovering - ombygning

Læs mere

Bilag 2. Lukning af afdeling i Ølstykke skoledistrikt

Bilag 2. Lukning af afdeling i Ølstykke skoledistrikt 2018 Bilag 2 Lukning af afdeling i Ølstykke skoledistrikt Indledning... 2 1. Distriktsskole Ølstykke... 2 1.1 Elevtal i indskolingen... 2 1.2 Afdelingerne - Vedligeholdelsesefterslæb og anlægsinvesteringer...

Læs mere

Infills når byerne trænger til en fyldning

Infills når byerne trænger til en fyldning Infills når byerne trænger til en fyldning Huller i byen I Man kan sammenligne en række bygninger med et tandsæt. Når et hus bliver sygt, bliver det trukket ud af rækken, og et nyt hus opføres et såkaldt

Læs mere

1. ALMINDE-VIUF 3.1. Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Alminde-Viuf Fællesskole

1. ALMINDE-VIUF 3.1. Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Alminde-Viuf Fællesskole Kolding Kommune 1. ALMINDE-VIUF Skoledistrikt: Alminde-Viuf Fællesskole Almind og Viuf ligger som selvstændige landsbyer i kommunens nordligste område. De bærer begge præg af at have været stationsbyer

Læs mere

ANALYSE AF IDRÆTS- OG BEVÆGELSESFACILITETER I GLADSAXE KOMMUNE

ANALYSE AF IDRÆTS- OG BEVÆGELSESFACILITETER I GLADSAXE KOMMUNE Hovedpointer fra rapporten: ANALYSE AF IDRÆTS- OG BEVÆGELSESFACILITETER I GLADSAXE KOMMUNE Rapport / September Idrætsområdet, Gladsaxe Kommune Indhold Indledning... 2 Idrætsdeltagelsen i Gladsaxe Kommune...

Læs mere

SÆRLIG OPMÆRKSOMHED - STØRST BETYDNING FEDT. FEDT Gymnastiksal. helhedsplan! renoveres. God helhedsplan! God helhedsplan!

SÆRLIG OPMÆRKSOMHED - STØRST BETYDNING FEDT. FEDT Gymnastiksal. helhedsplan! renoveres. God helhedsplan! God helhedsplan! SÆRLIG OPMÆRKSOMHED - STØRST BETYDNING FEDT Gymnastiksal renoveres FEDT med to omklædningsrum ifb. med gymnastiksal Affjedrende trægulv i gymnastiksal Udgang fra gymnastiksal til hal Skoletorv større (ca.

Læs mere

Facilitetsudviklingsplan oversigt idræt & fritid november 2018

Facilitetsudviklingsplan oversigt idræt & fritid november 2018 Nr. Røde udfordringer Beskrivelse Anlægspris Driftsomkostninger Bemærkninger (anslået) (anslået) R1 Rønnede: Renovering af 400 meter løbebane. 260.000 kr. 2.000 kr. Skolen skal bruge banen i forbindelse

Læs mere

Nødvendig udbygning af indendørs fritids- og idrætsfaciliteter som følge af befolkningstilvækst

Nødvendig udbygning af indendørs fritids- og idrætsfaciliteter som følge af befolkningstilvækst Nødvendig udbygning af indendørs fritids- og idrætsfaciliteter som følge af befolkningstilvækst 1. Baggrund og den forventede effekt Sport & Fritid har p.t. kendskab til 47 projektønsker i foreningsverdenen,

Læs mere

Hald Ege Hal. Helhedsplan, revideret forslag til Hald Ege Hallen,

Hald Ege Hal. Helhedsplan, revideret forslag til Hald Ege Hallen, Hal Ege Hallen Helhedsplan, revideret forslag til Hald Ege Hallen, 15.03.05 I forbindelse med udarbejdelsen af den samlede helhedsplan for Hald Ege Hal og Hald Ege Skole tager dette delprojekt for udvidelsen

Læs mere

Kultur- og Fritidsforvaltningen Att. Anders Voigt Tinning Københavns Kommune

Kultur- og Fritidsforvaltningen Att. Anders Voigt Tinning Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen Att. Anders Voigt Tinning Københavns Kommune AMAGER VEST LOKALUDVALG Sundholmsvej 8 2300 København S www.avlu.dk Høringssvar vedrørende omkonvertering af midler til lethal

Læs mere

RØDOVRE KOMMUNE. Rødovre Skole Revideret helhedsplan August Udarbejdet af: Bygningsafdelingen og Park- & Naturafdelingen Teknisk Forvaltning

RØDOVRE KOMMUNE. Rødovre Skole Revideret helhedsplan August Udarbejdet af: Bygningsafdelingen og Park- & Naturafdelingen Teknisk Forvaltning RØDOVRE KOMMUNE Rødovre Skole Revideret helhedsplan August 2014 Udarbejdet af: Bygningsafdelingen og Park- & Naturafdelingen Teknisk Forvaltning Bygninger A B C D E F G H I J T Østfløjen (Portbygningen)

Læs mere

Forslag til etablering af kunstgræsbane i Glamsbjerg

Forslag til etablering af kunstgræsbane i Glamsbjerg Forslag til etablering af kunstgræsbane i Glamsbjerg Indhold Baggrund...s. 4 Hvem har interesse i en kunstgræsbane?...s. 5 Et tidsperspektiv...s. 7 Projektet...s. 8 Finansiering og drift...s. 9 Placeringen...

Læs mere

Aulum Fritidscenter Visioner og mål 2006 til 2016 1

Aulum Fritidscenter Visioner og mål 2006 til 2016 1 Aulum Fritidscenter Visioner og mål 2006 til 2016 1 Indledning Aulum Fritidscenter kan i 2006 fejre sit 20 års jubilæum, og det har været 20 år, der på mange måder har været præget af fremgang. Bestyrelsen

Læs mere

11. MUNKEBO Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Munkevængets Skole

11. MUNKEBO Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Munkevængets Skole Kolding Kommune 11. MUNKEBO Skoledistrikt: Munkevængets Skole Munkebo er en af Koldings vestlige bydele. Bydelen har boligkvarterer på skråninger mod Kolding Å i syd og på højtliggende arealer mellem Esbjergvej

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende Hornbæk idræt og kulturcenter.

Spørgsmål og svar vedrørende Hornbæk idræt og kulturcenter. Spørgsmål og svar vedrørende økonomi. Hvad koster et nyt bevægelseshus? Prisen afhænger af de endelige beslutninger om størrelse og faciliteter, men som udgangspunkt arbejder vi med en byggesum på 15 mio.

Læs mere

HEI idrætsforening Ny sportshal og fintnesscenter

HEI idrætsforening Ny sportshal og fintnesscenter HEI idrætsforening Ny sportshal og fintnesscenter - Samlingssted i lokalområdet - Motion og sundhed for alle aldre - Fleksibilitet, åbenhed og inspiration - Identitet og fælleskab Adresse: Ny sportshal

Læs mere

Skolens ældste del er opført Skolen er siden blevet udvidet og ombygget af flere omgange. Skolen har således i dag til huse i tre særskilte

Skolens ældste del er opført Skolen er siden blevet udvidet og ombygget af flere omgange. Skolen har således i dag til huse i tre særskilte Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 ASFERG SKOLE 1. ASFERG SKOLE Østergade 2, 8990 Fårup Asferg Skole er beliggende i landsbyen Asferg nordvest for Randers. Skolen har i skoleåret 2012/13

Læs mere

Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19

Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19 Investeringsstrategi for Idræts- og facilitetsområdet i Halsnæs Kommune 2017, 18, og 19 På Byrådsmødet den 28. juni 2016 blev anbefalingerne fra Udvalget for Kultur og Sundhed i forhold til investeringsstrategien

Læs mere

Tilbygning/ombygning/udearealer/inventar i forbindelse med ny struktur på skolerne i Svendborg Kommune. Doc. 10-37291

Tilbygning/ombygning/udearealer/inventar i forbindelse med ny struktur på skolerne i Svendborg Kommune. Doc. 10-37291 Tilbygning/ombygning/udearealer/inventar i forbindelse med ny struktur på skolerne i Svendborg Kommune. Doc. 10-37291 Opgaven er rammesat i Byrådets beslutning om ny skolestruktur i Svendborg Kommune.

Læs mere

Køge Idrætspark Faseplan.

Køge Idrætspark Faseplan. Køge Idrætspark Faseplan. 1. februar 2018 Køge Idrætspark Faseplan Ekisterende forhold Tennis Bad omklædning Klubhus Styrketræning pavillon Badepavilloner Atletik ETK Børnehave Bobbelhal Hal I og II Musikskole

Læs mere

10. LUNDERSKOV Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Kongsbjergskolen

10. LUNDERSKOV Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Kongsbjergskolen Kolding Kommune 10. LUNDERSKOV Skoledistrikt: Kongsbjergskolen Lunderskov er en af de større bysamfund i Kolding kommune og ligger i den vestlige del af kommunen med ca. 13 kilometer til Kolding. Den lokale

Læs mere

Mulige skolemodeller i Greves fremtidige skolestruktur

Mulige skolemodeller i Greves fremtidige skolestruktur Mulige skolemodeller i Greves fremtidige skolestruktur Børne-og Ungeudvalget har slut maj og start juni afholdt dialogmøder med skolebestyrelserne i Midt, Nord og Syd om Greves fremtidige skolestruktur.

Læs mere

Notat om lokaler og kapacitet Holbæk by Skole

Notat om lokaler og kapacitet Holbæk by Skole Notat om lokaler og kapacitet Holbæk by Skole Nedenstående notat er udarbejdet som svar på de spørgsmål der er stillet dels i Økonomiudvalget, og dels af byrådsmedlemmerne Michael Suhr og Lars Roost Dinesen.

Læs mere

Fritids- og Idrætspolitik

Fritids- og Idrætspolitik Forslagsnr. Tekst: 2016 2017 2018 2019 Side Drift: Anlæg: FRI-A-01 Renovering af Brostræde 3-5, etape 2 5.498 0 0 0 FRI-A-02 Renovering af Brostræde 3-5, etape 3 9.338 0 0 0 FRI-A-03 Renovering - ombygning

Læs mere

LANDSBYHUSET - 04.11.2008 CEBRA a/s, arkitekter MAA - Vesterbro Torv 1-3, 2. sal - 8000 Århus C - Tlf.: 8730 3439 - Fax: 8730 3429 - Email:

LANDSBYHUSET - 04.11.2008 CEBRA a/s, arkitekter MAA - Vesterbro Torv 1-3, 2. sal - 8000 Århus C - Tlf.: 8730 3439 - Fax: 8730 3429 - Email: LANDSBYHUSET - 04.11.2008 Landsbyhuset i Gyrstinge Landsbyhuset i Gyrstinge kan betragtes som en attraktor i lokalsamfundet - en magnet for samvær og social aktivitet. Da det er hele landsbyens hus, er

Læs mere

Budget 2016 Anlæg 2016-2019: Investeringsoversigt

Budget 2016 Anlæg 2016-2019: Investeringsoversigt Politikområde: Økonomiudvalget x Eksisterende Ændring, +/- Udvidelse, nyt Fysisk location (adresse) Projektbeskrivelse, Nyborgvej Overordnet beskrivelse Indtil 2004 var klubbane for Boldklubben Stjernen.

Læs mere

Håndbold i skolen - alle børn i spil

Håndbold i skolen - alle børn i spil Håndboldforløb 4.- 6.klasse Spillet i centrum Håndbold i skolen - alle børn i spil 1 KÆRE FORENINGER, FORENINGSLEDERE OG TRÆNERE, KÆRE SKOLER, LÆRERE OG PÆDAGOGER Dansk Håndbold Forbund (DHF) præsenterer

Læs mere

Gladsaxe Slagsportscenter

Gladsaxe Slagsportscenter Gladsaxe Slagsportscenter Et samarbejde mellem Akademisk Boldklubs cricketafdeling Og Gladsaxe Softball Klub Baggrund Akademisk Boldklubs Cricketafdeling og Gladsaxe Softball Klub er gået sammen i et visionært

Læs mere

Fysisk udviklingsplan for folkeskolerne 2014 2021 11. LYSHØJSKOLEN. Lyshøj Allé 1, 6000 Kolding

Fysisk udviklingsplan for folkeskolerne 2014 2021 11. LYSHØJSKOLEN. Lyshøj Allé 1, 6000 Kolding Fysisk udviklingsplan for folkeskolerne 2014 2021 Bind III 11. LYSHØJSKOLEN Lyshøj Allé 1, 6000 Kolding Lyshøjskolen blev bygget i 1969 og var under konstant udbygning frem til 1979. Der er efterfølgende

Læs mere

Randers Kommune Udviklingsplan for folkeskolerne efterår 2007/forår 2008

Randers Kommune Udviklingsplan for folkeskolerne efterår 2007/forår 2008 Randers Kommune Udviklingsplan for folkeskolerne efterår 2007/forår 2008 PADERUP AFD. JEBJERG AFD. MØRKE AFD. 28 d. FIRKLØVERskolen, Jebjerg afd. Jebjerg afd. Jebjergvej 43, 8870 Langå LÅSBY AFD. Firkløverskolens

Læs mere

18. STRANDHUSE Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Lyshøjskolen

18. STRANDHUSE Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Lyshøjskolen Kolding Kommune 18. STRANDHUSE Skoledistrikt: Lyshøjskolen Strandhuse rummer forstadsbebyggelser og landsbyer i et fjordlandskab. Mellem Marielund og Apotekerengen findes nyere parcelhuskvarterer, samlet

Læs mere

IRH-konference 20. november Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe (FIG) John Sørensen Formand - FIG

IRH-konference 20. november Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe (FIG) John Sørensen Formand - FIG IRH-konference 20. november 2015 Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe (FIG) John Sørensen Formand - FIG john@sxrensen.dk 20. november 2015 Erfaringer Facilitetsanalyse - Gladsaxe Baggrund for analysen Processen

Læs mere

Syddjurs Kommune September 2019

Syddjurs Kommune September 2019 B - Nybyging 0. - 2. årgang i 5 spor, placeret ved ny daginstitution Indskolingsbygning for 0. - 2. klasse i 5 spor, svarende til 15 almenklasser og tilhørende SFO og tidlig skolestart Foreslået placeret

Læs mere

12. HORNBÆK SKOLE. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012. H. C. Andersensvej 1, 8900 Randers

12. HORNBÆK SKOLE. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012. H. C. Andersensvej 1, 8900 Randers Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 12. HORNBÆK SKOLE HORNBÆK SKOLE H. C. Andersensvej 1, 8900 Randers Hornbæk Skole er beliggende i den vestlige del af Randers. Skolen har i skoleåret 2012/13

Læs mere

Grønhøjskolen er beliggende i Øster Tørslev nordøst for Randers. Skolen har i skoleåret 2012/ elever fordelt på 15 normalklasser og

Grønhøjskolen er beliggende i Øster Tørslev nordøst for Randers. Skolen har i skoleåret 2012/ elever fordelt på 15 normalklasser og Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 GRØNHØJSKOLEN 7. GRØNHØJSKOLEN Nørreled 3, Øster Tørslev, 8983 Gjerlev J Grønhøjskolen er beliggende i Øster Tørslev nordøst for Randers. Skolen har i

Læs mere

25. SYDLIGE BYDEL Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Sdr.

25. SYDLIGE BYDEL Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Sdr. Kolding Kommune 25. SYDLIGE BYDEL Skoledistrikt: Sdr. Vang Skole Koldings sydlige bydel ligger samlet om Haderslevvej, den oprindelige indfaldsvej fra Koldings sydlige opland. Den ældste bebyggelse findes

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Egedalsvænge

Indholdsfortegnelse. Egedalsvænge Egedalsvænge COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefa 45 97 22 12 wwwcowidk Indholdsfortegnelse 1 Områdernes afgrænsning 2 2 Elementer i området 2 3 Arkitektur og æstetik 3

Læs mere

Behovet og det deraf følgende økonomiske estimat basere sig på de følgende overordnede forudsætninger:

Behovet og det deraf følgende økonomiske estimat basere sig på de følgende overordnede forudsætninger: Notat Vedr.: Emne: Aabenraa Kommune - Hærvejsskolen Analyse af behov for anlægsmidler ved en samling af Skovbrynet Åboulevarden 21 Postbox 510 DK-8100 Aarhus C T: [+45] 8731 4400 Til: Aabenraa Kommune,

Læs mere

Herved kan den nuværende gymnastiksal/multisal frigøres til brug i forhold til et kulturelt samlingssted ved skolen og hallen.

Herved kan den nuværende gymnastiksal/multisal frigøres til brug i forhold til et kulturelt samlingssted ved skolen og hallen. Rantzausminde Skole NOTAT VEDR. IDRÆTSFACILITETER I RANTZAUSMINDE Nedenstående notat beskriver med konkrete faktuelle oplysninger et øget behov for etablering af idrætsfaciliteter i Rantzausminde. Først

Læs mere

Punkt 5. Orientering om forslag til bygge- og renoveringsproces: Baggrund hvorfor kommer dette forslag?

Punkt 5. Orientering om forslag til bygge- og renoveringsproces: Baggrund hvorfor kommer dette forslag? Punkt 5 Orientering om forslag til bygge- og renoveringsproces: Baggrund hvorfor kommer dette forslag? Masterplan hvad er de konkrete planer, og hvordan kan de realiseres? Økonomi, finansiering Drøftelse,

Læs mere

Nyt Helsingør Stadion og andre idrætsfaciliteter

Nyt Helsingør Stadion og andre idrætsfaciliteter Notat Center for Økonomi og Ejendomme Nyt Helsingør Stadion og andre idrætsfaciliteter Ejendomsadministration og Udvikling Sct. Anna Gade 5B 3000 Helsingør Dato 05.07.2016 Sagsnr. 14-27947 Dokumentnr.

Læs mere

SKITSE TIL OM- OG TILBYGNING AF JEBJERG LYBY - HALLEN

SKITSE TIL OM- OG TILBYGNING AF JEBJERG LYBY - HALLEN SKITSE TIL OM- OG TILBYGNING AF JEBJERG LYBY - HALLEN Idé Dette projekt omhandler en udbygning/ombygning af den eksisterende Jebjerg-Lyby hal. Det har været ønsket fra arbejdsgruppens side at skabe et

Læs mere

Den Blå Foreningsby på Amager Strand

Den Blå Foreningsby på Amager Strand Den Blå Foreningsby på Amager Strand Januar 2013 Den Blå Foreningsby Øresund bådebro Jollerampe Fremtidig byggemulighed Til Helgoland Øresundsstien Udarbejdet af JJW arkitekter med støtte fra Amager Øst

Læs mere

SWOT analyser over ønskescenarier. Udarbejdet på møde i Skoleforum den 16. maj 2019

SWOT analyser over ønskescenarier. Udarbejdet på møde i Skoleforum den 16. maj 2019 SWOT analyser over ønskescenarier Udarbejdet på møde i Skoleforum den 16. maj 2019 Baltorpskolen: scenarie status quo Lokal forankret skole Et forældrefællesskab, man kan bygge videre på Kendte trygge

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Randers Nordby

Indholdsfortegnelse. Randers Nordby Randers Nordby COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefa 45 97 22 12 wwwcowidk Indholdsfortegnelse 1 Områdets afgrænsning 2 2 Elementer i området 2 3 Arkitektur og æstetik 3

Læs mere

6. Kultur- og fritidsudvalget Anlæg

6. Kultur- og fritidsudvalget Anlæg 6. Kultur- og fritidsudvalget Anlæg Skattefinansieret anlæg 6. Kultur- og fritidsudvalget Skattefinansieret anlæg Anlægspulje til idrætsformål 2018... 3 Ombygning af Vorup skoles idrætshal, Voruphuset...

Læs mere

Viborg Øst Kommende behov?

Viborg Øst Kommende behov? Viborg Øst Kommende behov? planlægger nye boligområder i Arnbjerg og Taphede! Hvad betyder det for kommende behov for: Daginstitutioner Skoler og skoledistrikter Fritidsfaciliteter Trafikbetjening Arnbjerg

Læs mere

Skimmelsvamp på Leos Plejecenter. Løsningsmodeller.

Skimmelsvamp på Leos Plejecenter. Løsningsmodeller. NOTAT Skimmelsvamp på Leos Plejecenter. Løsningsmodeller. I 2012 besluttede Kommunalbestyrelsen, at hovedbygningen på Leos Plejecenter skal ombygges til korttidscenter. Ombygningen er i fuld gang, og i

Læs mere

[Skriv tekst] Ny idrætshal i Karise. - et idéoplæg fra Karise Idræts Klub

[Skriv tekst] Ny idrætshal i Karise. - et idéoplæg fra Karise Idræts Klub [Skriv tekst] Ny idrætshal i Karise - et idéoplæg fra Karise Idræts Klub Idéoplæg til projektering af ny idrætshal i Karise Hermed fremsendes et oplæg af Karise Idræts Klub (KIK) om opførelse af en ny

Læs mere

Aktivitetshus Opførelse af aktivitetshus til ekstraskolære aktiviteter

Aktivitetshus Opførelse af aktivitetshus til ekstraskolære aktiviteter Aktivitetshus Opførelse af aktivitetshus til ekstraskolære aktiviteter Projektidé I dag skal skolerne udvikles så læringen kan finde sted i omgivelser, der giver størst mening for elever og lærere og under

Læs mere

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Referat BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE. Møde nr.

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Referat BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE. Møde nr. Referat af BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Møde nr. 1 Onsdag den 02.03.2016, kl. 17.00 Mødet afholdes i Sportscaféen, Bagsværd Stadion, Bagsværd Hovedgade 86-90. Efter mødet serveres

Læs mere

Ellemarkskolen Høringssvar til masterplan for opdatering af skolernes bygningsmasse

Ellemarkskolen Høringssvar til masterplan for opdatering af skolernes bygningsmasse Ellemarkskolen Høringssvar til masterplan for opdatering af skolernes bygningsmasse 2. marts 2018 Skolebestyrelsens høringssvar til masterplan Ellemarkskolen Skolebestyrelsen på Ellemarkskolen har gennemgået

Læs mere

Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER

Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Dagsorden for BRUGERBESTYRELSEN FOR GLADSAXE SPORTSCENTER Torsdag den 1. september 2005 kl. 17.00 Gladsaxe Sportscenter, B-lokalet, Vandtårnsvej 55. Umiddelbart efter mødet serveres en let anretning i

Læs mere

Analyse af idrætsfaciliteter i Aabenraa Kommune. Resultat af borgerworkshop

Analyse af idrætsfaciliteter i Aabenraa Kommune. Resultat af borgerworkshop Analyse af idrætsfaciliteter i Aabenraa Kommune Resultat af borgerworkshop 24.08.2015 Borgerworkshop d. 24. aug. 2015 Den 24. August afholdt Aabenraa Kommune en åben workshop om ønsker til fremtidens idrætsfaciliteter

Læs mere

Velkommen til Stavnsholtskolen

Velkommen til Stavnsholtskolen Velkommen til Stavnsholtskolen 1 Velkommen til Stavnsholtskolen Jeg vil sammen med skolens personale byde velkommen til en folkeskole i rivende udvikling. Stavnsholtskolen er en visionær skole, hvor alle

Læs mere

Skolen har en gymnastiksal samt en gymnastik/forsamlingssal, der er placeret i en fritliggende bygning mod vest, ved skolens udearealer.

Skolen har en gymnastiksal samt en gymnastik/forsamlingssal, der er placeret i en fritliggende bygning mod vest, ved skolens udearealer. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 VORUP SKOLE 24. VORUP SKOLE Vorup Boulevard 33, 8900 Randers Vorup Skole er beliggende i den sydvestlige del af Randers. Skolen har i skoleåret 2012/13

Læs mere

UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER SOFIENDALSKOLEN // 2015

UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER SOFIENDALSKOLEN // 2015 UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER SOFIENDALSKOLEN // 2015 BESKRIVELSE SOFIENDALSKOLEN FAKTA Adresse Sofiendalskolen Lange Müllersvej 18 9200 Aalborg SV Telefon 99824646 E-mail

Læs mere

2. Forslag til nyt eller ændret anlæg

2. Forslag til nyt eller ændret anlæg 1. Forslag til nyt eller ændret anlæg Projektnavn / 2018 2019 2020 2021 Skanderborg Kulturhus - dbygning med sidescene og sammenhæng med 4.840 1.815 søtorv Projektnavn / 2018 2019 2020 2021 Kulturhuset

Læs mere

Facilitetsplan udgangspunkt for prioritering

Facilitetsplan udgangspunkt for prioritering Facilitetsplan udgangspunkt for prioritering Revurdering af trafiklys kategorier Kategorierne og deres indhold deres er gennemgået en ekstra gang, revurderet og der er herefter flyttet på enkelte projekter

Læs mere

- FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN

- FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE IDRÆTSLINJEN IDRÆTSTALENT? DANMARKS FØRSTE IDRÆTSSKOLE Bellahøj Skole - Københavns Idrætsskole blev i skoleåret 2007/08 den første offentlige

Læs mere

I det følgende beskrives overordnede konklusioner for haller og gymnastiksale i distrikt Smørum:

I det følgende beskrives overordnede konklusioner for haller og gymnastiksale i distrikt Smørum: Notat Modtagere: Vedrørende: Fagudvalg Halkapacitetsanalyse Smørum og Ølstykke Indledning Formålet med denne analyse er at vurdere, hvilke konsekvenser en ændret skolestruktur i henholdsvis Smørum og Ølstykke

Læs mere

Frederikssund Idrætsby. Fritids- og Kulturudvalget

Frederikssund Idrætsby. Fritids- og Kulturudvalget Frederikssund Idrætsby Fritids- og Kulturudvalget 05.04.18 Helhedsplan Byrådets beslutninger om idrætsbyen Idrætsvisionen angående fase 1 - Uddrag fra beslutning som del af budget 2016 I første omgang

Læs mere

Konservativ budgettale 2017

Konservativ budgettale 2017 Jakob Næsager, MBR (C), gruppeformand og budgetordfører Første behandling af Københavns Kommunes budget den 1. september 2016 (Det talte ord gælder) Konservativ budgettale 2017 Det skal være lettere og

Læs mere

ForårsSFO Beskrivelser af de fysiske rammer

ForårsSFO Beskrivelser af de fysiske rammer ForårsSFO Beskrivelser af de fysiske rammer Formelle krav til lokaler Der stilles samme krav til SFO-lokaler, som til forårssfo-lokaler. Krav til undervisningslokalerne adskiller sig fra de to ovenstående

Læs mere

+ = Idéoplæg til placering af multisal ved Gjessø Skole Gjessø Skole. Tidsvarende idrætsfaciliteter. Them Kommune Natur Nærvær Nytænkning

+ = Idéoplæg til placering af multisal ved Gjessø Skole Gjessø Skole. Tidsvarende idrætsfaciliteter. Them Kommune Natur Nærvær Nytænkning Gjessø Skole + = Tidsvarende idrætsfaciliteter Idéoplæg til placering af multisal ved Gjessø Skole Indholdsfortegnelse / forudsætninger Indhold Indhold / forord / forudsætninger 2 Gjessø Skole historisk

Læs mere

Referat af brugermøde på Gladsaxe Stadion Mandag den Kl Mødelokale NV, Gladsaxe Stadion

Referat af brugermøde på Gladsaxe Stadion Mandag den Kl Mødelokale NV, Gladsaxe Stadion Referat af brugermøde på Gladsaxe Stadion Mandag den 04.04.2011 Kl. 17.00 Mødelokale NV, Gladsaxe Stadion Deltagere: Gladsaxe Sportscenter Brugerbestyrelsen Offentlig brugerrepræsentant FIG Gladsaxe Sports

Læs mere

42 borgere har besvaret skemaet, heraf har cirka 70 procent af respondenterne børn, som bruger eller forventes at skulle bruge skolen.

42 borgere har besvaret skemaet, heraf har cirka 70 procent af respondenterne børn, som bruger eller forventes at skulle bruge skolen. Øster Farimagsgade skole spørgeskemaer den 11. maj: Konklusion 42 borgere har besvaret skemaet, heraf har cirka 70 procent af respondenterne børn, som bruger eller forventes at skulle bruge skolen. 60

Læs mere

KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE

KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE KØBENHAVNS IDRÆTSSKOLE IDRÆTSLINJEN - FOR DIG, DER VIL DYRKE DIN IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU BELLAHØJ SKOLE IDRÆTSTALENT? DYRKER DU IDRÆT PÅ HØJT NIVEAU? Ønsker du at dyrke dit idrætstalent endnu mere? Dyrker du; basketball, fodbold,

Læs mere

Børne- og Kulturforvaltningen vurderer, om det er nødvendigt at gøre noget midlertidigt i forhold til Søborg Skoles bade- og toiletfaciliteter.

Børne- og Kulturforvaltningen vurderer, om det er nødvendigt at gøre noget midlertidigt i forhold til Søborg Skoles bade- og toiletfaciliteter. Dagsordenpunkt Forslag til disponering af puljen til funktionsændringer for 2017 og frem Beslutning Tiltrådt. Børne- og Kulturforvaltningen vurderer, om det er nødvendigt at gøre noget midlertidigt i forhold

Læs mere

Bilag nr. 1 (Forbrugsmønster på de mest anvendte lokaliteter i Faxe Kommune)

Bilag nr. 1 (Forbrugsmønster på de mest anvendte lokaliteter i Faxe Kommune) Bilag nr. 1 (Forbrugsmønster på de mest anvendte lokaliteter i Faxe Kommune) Forbrugsmønster på de mest anvendte lokaliteter (119 i alt) i Faxe Kommune (uge 46) fra 10.-16. november 2014) Navn på faciliteten

Læs mere

Dette brev er udarbejdet som et svarbrev på den offentlige høring af lokalplan nr. 349 for stadionområdet i Viborg.

Dette brev er udarbejdet som et svarbrev på den offentlige høring af lokalplan nr. 349 for stadionområdet i Viborg. Nr. 1 Viborg Kommune Plan- og Udviklingsafdelingen Rødevej 3 8800 Viborg Sendt pr. mail.: plan.udvikling@viborg.dk Vedr.: Lokalplan nr. 349 for stadionområdet i Viborg. Dette brev er udarbejdet som et

Læs mere

Bogdepot skal flyttes tættere på elevator i kælderen. Det skal være min. 200 m 2 bogdepot.

Bogdepot skal flyttes tættere på elevator i kælderen. Det skal være min. 200 m 2 bogdepot. Campusbyggeriet Nedenstående liste er en oversigt over de beslutninger, som er taget af projektgruppen efter modtagelse af dispositionsforslag (beslutninger pr. 10. april). Derefter følger en oversigt

Læs mere

ĚĂŶƐŬ ŝŷɛɖŝƌăɵžŷ ƵĚǀŝŬůŝŶŐ ĂĨ ůăŷěɛďljžƌěŷŝŷőğƌ ŽŐ ŇĞƌĨƵŶŬƟŽŶĞůůĞ ƐŬŽůĞďLJŐŐĞƌŝĞƌ

ĚĂŶƐŬ ŝŷɛɖŝƌăɵžŷ ƵĚǀŝŬůŝŶŐ ĂĨ ůăŷěɛďljžƌěŷŝŷőğƌ ŽŐ ŇĞƌĨƵŶŬƟŽŶĞůůĞ ƐŬŽůĞďLJŐŐĞƌŝĞƌ 2012-09-27 Karin Elbek Arkitekt RUM as Arkitektur I Landskab I Proces Kommunale helhedsplaner 10 daginstitutioner 6 skoler 1 overbygningsskole 12 skoler/landsbyordninger 1. Aktuelt om politisk, pædagogisk

Læs mere

3. BJERREGRAV SKOLE. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer Over Fussingvej 7, 8900 Randers

3. BJERREGRAV SKOLE. Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer Over Fussingvej 7, 8900 Randers Randers Kommune Folkeskolernes fysiske rammer 2012 BJERREGRAV SKOLE 3. BJERREGRAV SKOLE Over Fussingvej 7, 8900 Randers Bjerregrav Skole er beliggende i Øster Bjerregrav ca. 8 km vest for Randers by. Skolen

Læs mere

UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER SULSTED SKOLE // 2015

UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER SULSTED SKOLE // 2015 UDVIKLINGS- OG INVESTERINGSPLAN FOR AALBORG KOMMUNES SKOLER SULSTED SKOLE // 2015 BESKRIVELSE SULSTED SKOLE FAKTA Adresse Sulsted skole Elkærvej 2 9381 Sulsted Telefon 96389200 E-mail Web Skoleleder Antal

Læs mere

ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN

ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN ALSLEV HALLEN - ET NYT KNUDEPUNKT FOR BYEN 2 Formål Alslev Sport og Kultur (ASK) har et stort ønske om, at der bygges en ny sportshal i byen. Den eksisterende hal er nedslidt, og den kan ikke efterleve

Læs mere

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE

Brugerbestyrelsesmøde for Idrætsanlæggene i Gladsaxe Kommune Dagsorden. for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Dagsorden for BRUGERBESTYRELSEN FOR IDRÆTSANLÆGGENE I GLADSAXE KOMMUNE Møde nr. 01 Torsdag den 02.03.2017, 17.00 Mødet afholdes i Bolden, Gladsaxevej 200, 2860 Søborg Ved afbud til mødet eller efterfølgende

Læs mere

DGI Faciliteter & Lokaludvikling. Tirstruphallen. tilbygning og ombygning. Marts 2015

DGI Faciliteter & Lokaludvikling. Tirstruphallen. tilbygning og ombygning. Marts 2015 DGI Faciliteter & Lokaludvikling Tirstruphallen tilbygning og ombygning Marts 2015 DGI Faciliteter og Lokaludvikling Indledning DGI Faciliteter & Lokaludvikling er en afdeling i DGI, som har en fælles

Læs mere

HGF, KOMMUNEN OG GYMNASTIKKENS HUS. -et nødvendigt samarbejde

HGF, KOMMUNEN OG GYMNASTIKKENS HUS. -et nødvendigt samarbejde HGF, KOMMUNEN OG GYMNASTIKKENS HUS -et nødvendigt samarbejde RAMMERNE I DAG HGF s 250 aktive gymnaster træner i dag i 5 forskellige sale rundt om i byen 12 hold træner i hallen på HG 11 hold træner i pige-

Læs mere

5. DALBY 3.5. Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Dalby Skole

5. DALBY 3.5. Kolding Kommune Fysisk udviklingsplan for Fritids- og Idrætsområdet Skoledistrikt: Dalby Skole Kolding Kommune 5. DALBY Skoledistrikt: Dalby Skole Dalby ligger umiddelbart syd for Kolding by. Bebyggelsen knytter sig til Dalby Møllebæks dalstrøg og rummer kirke, klynger af gårde og bebyggelse med

Læs mere

Sag. nr: 09.674 18.02.2013. BOTICON Totalentrepriser til byggeriet

Sag. nr: 09.674 18.02.2013. BOTICON Totalentrepriser til byggeriet Sag. nr: 09.674 18.02.2013 luftperspektiv Vildbjerg Sports- & Kulturcenter regnes blandt landets bedste, når det gælder faciliteter til træningsophold. DBU`s kvindelandshold & ungdomshold er blandt gæsterne,

Læs mere

14. SDR. STENDERUP CENTRALSKOLE

14. SDR. STENDERUP CENTRALSKOLE Bind III 14. SDR. STENDERUP CENTRALSKOLE Stenderupvej 215, 6092 Sdr. Stenderup Sdr. Stenderup Centralskoles nuværende bygninger kan dateres tilbage til 1926, hvor 1. del af den nuværende hovedbygning blev

Læs mere

Kvinder i Lyngby-Taarbæk er mere aktive end Mænd

Kvinder i Lyngby-Taarbæk er mere aktive end Mænd Kvinder i Lyngby-Taarbæk er mere aktive end Mænd 10 9 Kvinder Mænd 6 5 74 % 62 % 61 % 2 1 Lyngby-Taarbæk Kommune Nationalt Men hvad laver de egentlig?!! Mænd løber og styrketræner. De cykler og dyrker

Læs mere

Fremtidens folkeskole ligger i Ringkøbing

Fremtidens folkeskole ligger i Ringkøbing www. jsdanmark.dk 524610 Trykt på officielt godkendt miljøvenligt papir Trykfarverne er baseret på vegetabilske olier Koncept: JS Media Tools www. jsdanmark.dk 524610 Trykt på officielt godkendt miljøvenligt

Læs mere

Nyhedsbrev fra ledelsesteamet

Nyhedsbrev fra ledelsesteamet Nyhedsbrev fra ledelsesteamet Kære forælder Hermed har du mulighed for at læse lidt nærmere om seneste fintænkning af hvordan vi arbejder med at have et børneunivers, som lever op til vores målsætninger

Læs mere

9. april Sagsnr Bilag 2, Opsamling af borgermøde. Dokumentnr

9. april Sagsnr Bilag 2, Opsamling af borgermøde. Dokumentnr KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Sekretariat og Byudvikling NOTAT 9. april 2019 Bilag 2, Opsamling af borgermøde Referat af Workshop om ny biblioteksstruktur på Østerbro i Østerbrohuset

Læs mere

Bilag 1. Køge Idrætspark Markedsdialog om byggeretter

Bilag 1. Køge Idrætspark Markedsdialog om byggeretter Bilag 1 Markedsdialog om byggeretter 26. januar 2017 / 01 / 02 Køge Nord Visionen Udbygningen af Køge Nord, Campusområdet, Skandinavisk Transportcenter, Køge Kyst og ikke mindst Universitetssygehuset betyder

Læs mere