1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 9/2018 den 5. december 2018 blev godkendt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 9/2018 den 5. december 2018 blev godkendt."

Transkript

1 Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 15. januar 2019 kl Mødet er afholdt i klubhuset, Nibe Sejlklub Deltagere: Ruddi, Jens, Peter, Mette, Pia og Jan Afbud: Jens Jørn, Claus og Lennart 1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 9/2018 den 5. december 2018 blev godkendt. 2. Målsætning 2018 samt 2020 plan. Målsætninger og opfølgninger listet op nedenfor. 3. Økonomi, dataudvalg Økonomi: Jens orienterede. Regnskab 2018 Jf. sidste møde er det foretaget diverse omposteringer, så udgifter, der hører til byggeriet er konteret på byggekontoen. Pt. er der udeståender hos 4 medlemmer rykkerprocedure er i gang. Vi forventer et mindre underskud på årsregnskabet. Det tilskrives primært store omkostninger til drift og vedligehold af både og materiel. Jens kontakter Lars Andersen mhp. format på det materiale, der skal afleveres til revisoren. Budget Jens udarbejder udkast til budget for drøftelse på næste bestyrelsesmøde den 26/2, så vi kan afstemme og fremlægge det på generalforsamlingen til godkendelse. Vi forventer, at budget 2019 vil ligge meget tæt op af 2018 budgettet.

2 Byggeregnskab. Jens er ved at undersøge, hvorledes vi skal køre det. Det er modtaget input fra Lennart og Peter for opbygning og struktur på byggeregnskabet. Medlemsindberetninger til DIF: Der kræves aldersgrupper på vores medlemmer i forbindelse med indberetninger til DIF (via Dansk Sejlunion) vi har imidlertid ingen registreringer af medlemmernes alder. Vi føler os ikke forpligtet til at aflevere disse oplysninger. Jens undersøger nærmere. Forsikringer: Fra tidligere møde: Vi har på tidligere møde besluttet at afvente kaskoforsikring af vores BRIG både, da det er rimeligt dyrt. Indtil videre sikrer vi dem ved aflåsning, både motor, båd og trailer (aktion Lennart). Mette følger op hos Lennart. politik Nibe Sejlklub: Gentagelse fra sidste møde: Vi har en konto tilknyttet Sejlklubben, som vi kan henvise til ved bl.a. tilmeldinger: @nibe-sejlklub.dk. Adressen kasserer@nibe-sejlklub.dk er oprettet og anvendes af Jens allerede. Der oprettes en adresse til formanden også, og vi overvejer, om der også skal oprettes en til hvert udvalg. Claus har igangsat at vi oprettes officielt med Nibe Sejlklub Google Drev, som non profit forening. Der følges op på næste møde. Aktion Claus. Jan skriver mail til Claus. Målsætninger: - G mail konto 2018 for alle bestyrelsesmedlemmer - Indførelse af standard konti for de enkelte udvalg - Differentieret medlemskab (flere medlemskategorier)

3 4. PR-udvalg Hjemmeside opdatering Mette har fremsendt lidt supplerende materiale vedr. Ungdom, som er lagt på hjemmesiden. Alle mandagssejladser for 2019 er lagt på. Diverse aktiviteter i 2019 er også lagt på (Nibe Cup, arbejdsdag, standerhejsning og tilriggerfest, familietur, herretur, standerstrygning og afriggerfest m.v.) Liste over dato for bestyrelsesmøder findes under referater fra møderne. Vi besluttede også at lægge dem i kalenderen under det sker. Aktion Jan Vi har besluttet at oprette en særskilt menu på hjemmesiden vedr. klubhusbyggeriet. Da vi har modtaget meget fine sponsorater fra bl.a. Nordeafonden og Fonden for Sparekassen Himmerland (Jutlander Bank) sætter vi gang i publiceringen. Jan udarbejder oplæg til gennemgang inden publicering. (tegninger, koncept, sponsorer) Mangler. OBS husk tilriggerarrangement på det sker: aktion Jan Sejlrenden efterår 2018 Sejlrenden efterår 2018 er publiceret i en meget fin opsætning, som der er modtaget gode tilbagemeldinger på. Velkomstpakke: Indhold og materiale til velkomstpakken til nye medlemmer er på plads. Vi mangler at indkøbe mulepose til indhold. Aktion Ruddi og Lennart. Runddeling af velkomstpakke kommer til at foregå omkring standerhejsningen. Sponsorer: Der følges op på kontakt til Klarup Bådcenter og Jammerbugt Marineservice. Jan formidler via Jens Christian Bøgsted.

4 Der ønskes udarbejdet en liste over hvor vi vil søge hos faste sponsorer. Jan tager en snak med Jens Christian Bøgsted vedr. muligheder for at søger særlige sponsorater, eksempelvis sponsor på IB erne, på en optimist osv. Et koncept skal udarbejdes. Søgning via diverse fonde til især Ungdom og Sejlerskolen må meget gerne igangsættes. Mål: Værge flere medlemmer til PR opgaverne Sejlrenden 2 x årligt Kontakt til alle sponsorer logo forespørgsel, samt evt. større beløb Nibe Avis 3 nyheder/indlæg Referater altid opdaterede på hjemmesiden Levende hjemmeside, løbende opdateringer Jan oplyste, at PR-udvalget er rimeligt godt med på ovenstående punkter. 5. Sejladsudvalg Klubkonference, Vingsted. Vi har lavet en aftale med Struer Sejlklub om erfaringsudveksling. Struer har stor erfaring med at få mange både på vandet til klubsejladser. Vi har til gengæld erfaring med at skaffe midler der er mulighed for gensidig erfaringsudveksling. Aktion Peter for at få sat et møde / en snak i gang. Mandagssejladser: Plan for 2019 er på plads. Jan har lagt på hjemmesiden. OK Peter har planer om at invitere en repræsentant fra Sejlunionen til drøftelse af muligheder for videreudvikling af vores sejladser. Duelighedsbevis. Der er 14 personer til teori, som er startet den 24. oktober. Undervisning pågår ved Lars Bro.

5 Lånebåd: Vi er blevet opmærksomme på, at der skal kaskoforsikring på IB1 og IB2, hvis de skal lejes ud. Jens undersøger forsikringsomkostninger og fremsender inden næste bestyrelsesmøde så vi inden sæsonstart har taget en beslutning om lån eller leje af skolebådene. Lennart arbejder på at finde afløsere, som tovholder på den praktiske sejlads i 2019 og frem. Vi skal også begynde at lede lidt efter supplerende instruktører til den praktiske sejlads. OK joller. Der er flere medlemmer, som er med på idéen om at starte med jollesejlads i OK joller. Der er endog flere medlemmer, der har anskaffet sig én. Vinterundervisning VHF kursus. Kursus invitation 9-10 marts Dato er koordineret med Lars Bro i forhold til eksamen for den teoretiske del af duelighedskurset. Der er allerede 8 tilmeldte plus 2 eksterne, så der er 10. Der er mulighed for lidt flere deltagere. Ekstra promovering igangsættes. Jan lægger reminder på via Facebook, Jens genudsender via mail. 6. Arrangementsudvalg Medhjælperarrangement Medhjælperarrangement afholdes den 19. januar. Der afholdes et Brunch arrangement som sidste år. Der er 42 tilmeldte samt 2 søde hjælpere fra Ungdom. Udgifter fordeles efter antal tilmeldte hjælpere fra hhv. Havneforeningen, Husejerforeningen, Nibe Sejlklubs Venner og Sejlklubben. Nytårssoire Det hyggelige arrangement til nytår er vel afholdt.

6 Mål Gentage succeser fra Driftsudvalg Der har ikke i den indeværende periode været særlige aktiviteter. Indsatsen har været koncentreret om klubhusbyggeriet. BRIG er skal køres til eftersyn først i det nye år. Målsætninger: - Byggeri i gang i Tanker omkring hvorledes vi huses med arrangementer og materiel i ombygningsfasen. God og vel belyst plan, som gør overgangen nemmere. 8. Ungdomsudvalg Mette orienterede. Der er afholdt Juleafslutning (julefrokost), og man er i 2019 startet op igen med undervisning. Der er motorlære og brandbekæmpelse ved næste torsdagssamling. Pelle Thomassen og Lars Poulsen skal på instruktørkursus sidst i januar. Afklaring fra sidste møde: Der er kommet nye regler for sejlads med RIB både. Ruddi har snakket med Benni Jacobsen. Vi har styr på det hele. Børneattester: Der skal alene fremsendes, når der kommer nye instruktører vi ér opdaterede. Mette sender en liste over instruktører til Jens, som kontroltjek. Mette oplyste, at trænergruppen tager snakken op i februar/marts måned vedr. planlægning af det kommende sejlerår på vandet, herunder anvendelse af vores forskellige ungdomsbåde.

7 9. Nibe Surf Team, udvalg Vindmåler har ikke været funktionsduelig på grund af Wifi, der midlertidigt er koblet fra. Wifi skulle være oppe at køre igen, så vi alle burde kunne se de lokale målinger ved Nibe Havn. 10. Samarbejde med eksterne foreninger Oprensning af havnebassin. Pågår. Der er oprenset i 3 ud af 4 bassiner. Oprensningen skal være afsluttet i starten af februar. Ellers ikke yderligere. 11. Klubhuset / Byggeri Status Peter orienterede: Der holdes gang i møder i byggeudvalget hver 2-3uge. Der foreligger resultater fra jordbundsundersøgelserne. Der er ikke uventet høj grundvandsstand i området, hvilket medfører, at byggeudvalget kigger på 3 muligheder for etablering af fundament til huset. Grundvand sænkes med sugespidsanlæg, så udgravning kan ske og fundament støbes. Der kan også etableres et pladefundament, som ikke kræver udgravning under grundvandsspejl, og endelig kan fundamentet etableres som et punktfundament. Vurderes pt. Som en konsekvens af at masteklargøringspladsen inddrages til byggeri vil der være behov for at der skal ses på indretning af havneområdet. Opgaven tages op i andet regi end i Sejlklubben. Ruddi videreformidler Byggeudvalget trækker lidt på Lasse Egdrup vedr. det elmæssige.

8 Byggeudvalget arbejder endvidere på udarbejdelse af udbudsmateriale. Vi påtænker at indhente tilbud fra 3 byggefirmaer. Fundraising: Vores eget Fundraiserudvalg har p.t. ansøgninger ude for knap 4 mio. kr. (ud over hvad vi har fået i hus). Flere af de ansøgninger vi har ude kan tage 3-6 mdr. at få tilbagemelding på. Vi afventer spændt på en tilbagemelding fra Realdanias Underværker, hvor mange har været ind på den særlige hjemmeside og like samt kommentere vores byggeprojekt. 12. Diverse Der arbejdes på et fællesmøde med Nibe Sejlklubs Venner (NSV), hvor Ruddi, Jens og Pia deltager fra NS. Jan Laursen, referent Nibe Sejlklub Næste møde er planlagt til den 26. februar 2019.

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Peter, Mette, Pia, Jens Jørgen og Jan

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Peter, Mette, Pia, Jens Jørgen og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Onsdag d. 5. december 2018 kl. 18.30 Mødet er afholdt hos Pia i Nibe Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Peter, Mette, Pia, Jens Jørgen og Jan Afbud: Claus 1. Kort opfølgning

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 7/2018 den 26. september 2018 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 7/2018 den 26. september 2018 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 23. oktober 2018 kl. 18.30 Mødet er afholdt i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Peter, Mette, Pia, Claus og Jan Afbud: Jens Jørgen 1. Kort opfølgning

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Pia, Peter, Claus, Mette, Jens Jørn og Jan

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Pia, Peter, Claus, Mette, Jens Jørn og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Onsdag d. 29 august 2018 kl. 18.30 Mødet er afholdt i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Pia, Peter, Claus, Mette, Jens Jørn og Jan Afbud: Ingen 1. Kort opfølgning

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 6/2018 den 29. august 2018 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 6/2018 den 29. august 2018 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Onsdag d. 26. september 2018 kl. 18.30 Mødet er afholdt i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Peter, Mette og Jan Afbud: Pia, Jens Jørgen, Claus 1. Kort opfølgning

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lars, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan

Deltagere: Ruddi, Lars, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 25. oktober 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lars, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan Afbud: Lennart og Claus 1. Kort opfølgning

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 2/2017 den 7. februar 2017 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 2/2017 den 7. februar 2017 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Onsdag d. 22. marts 2017 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Frank, Lars, Jens Jørn, Peter og Jan Afbud: Claus og Pia 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Jens Jørn, Claus og Jan

Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Jens Jørn, Claus og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 8. maj 2018 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Jens Jørn, Claus og Jan Afbud: Jens Milthers 1. Kort opfølgning

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype)

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype) Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 15. marts 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype) Afbud: Laury 1. Kort opfølgning

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 7/2017 den 24. oktober 2017 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 7/2017 den 24. oktober 2017 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 5. december 2017 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lars, Frank, Lennart, Pia, Peter og Jan Afbud: Jens Jørn og Claus 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Lars, Claus og Jan

Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Lars, Claus og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Lars, Claus og Jan Afbud: Jens Jørn 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 4/2017 den 18. april 2017 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 4/2017 den 18. april 2017 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 23. maj 2017 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lars, Lennart, Frank, Pia, Peter og Jan Afbud: Claus og Jens Jørn 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 3/2017 den 22. marts 2017 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 3/2017 den 22. marts 2017 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 18. april 2017 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Frank, Pia, Jens Jørn, Peter og Jan Afbud: Claus og Lars 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 8/2017 den 5. december 2017 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 8/2017 den 5. december 2017 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 23. januar 2017 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Jens Jørn og Jan Afbud: Lars og Claus 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lars, Lennart, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan

Deltagere: Ruddi, Lars, Lennart, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 6. december 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lars, Lennart, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan Afbud: Claus 1. Kort opfølgning

Læs mere

2. Målsætning 2016 samt 2020 plan planen er udarbejdet og vedlagt i Sejlrenden 1/2016.

2. Målsætning 2016 samt 2020 plan planen er udarbejdet og vedlagt i Sejlrenden 1/2016. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 24. maj 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Lars, Frank, Claus og Jan Afbud: Michael, Jens Jørn og Laury 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

NIBE SEJLKLUB KALENDER 2017 R04 (150317)

NIBE SEJLKLUB KALENDER 2017 R04 (150317) NIBE SEJLKLUB KALENDER 2017 R04 (150317) BEMÆRK! Der tages forbehold for ændringer. Se boksene på hjemmesiden under det sker for løbende orientering og under de respektive aktivitetsfaner. JANUAR Arrangement

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Frank, Jan

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Frank, Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 19. april 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Frank, Jan Afbud: Laury, Claus 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

Ruddi orienterede om ganske betydelige begivenheder siden sidste møde i maj måned: 2. Målsætning 2016 samt 2020 plan. (Holder vi planen)

Ruddi orienterede om ganske betydelige begivenheder siden sidste møde i maj måned: 2. Målsætning 2016 samt 2020 plan. (Holder vi planen) Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 20. september 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Frank, Michael og Jan Afbud: Laury, Lars, Jens Jørn og Claus 1. Kort opfølgning

Læs mere

Formand Ruddi Kruse Mortensen bød velkommen til generalforsamling 2019 for Nibe Sejlklub.

Formand Ruddi Kruse Mortensen bød velkommen til generalforsamling 2019 for Nibe Sejlklub. NIBE SEJLKLUB Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 5. marts 2019, start kl. 19.00 Formand Ruddi Kruse Mortensen bød velkommen til generalforsamling 2019 for Nibe Sejlklub. 1. Valg af

Læs mere

Ruddi bød velkommen til generalforsamling 2018 for Nibe Sejlklub.

Ruddi bød velkommen til generalforsamling 2018 for Nibe Sejlklub. NIBE SEJLKLUB Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 6. marts 2018 Ruddi bød velkommen til generalforsamling 2018 for Nibe Sejlklub. 1. Valg af dirigent Carsten Borup blev valgt med applaus.

Læs mere

NIBE SEJLKLUB. Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 1. marts 2016

NIBE SEJLKLUB. Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 1. marts 2016 NIBE SEJLKLUB Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 1. marts 2016 Generalforsamlingen blev indledt med 1 min. stilhed for at mindes 2 medlemmer, der er gået bort i 2015, Niels Jacobsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2 punkter til evt. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo 2. Bordet

Læs mere

Bestyrelsesmøde 22. okt. 2014

Bestyrelsesmøde 22. okt. 2014 Bestyrelsesmøde 22. okt. 204 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Egon Sørensen, Claus Pedersen, Frans Sørensen Fraværende: Jan Uhrskov Referent:

Læs mere

Erik Møller noterede, at generalforsamlingen ikke er beslutningsdygtig for så vidt angår vedtægtsændringer.

Erik Møller noterede, at generalforsamlingen ikke er beslutningsdygtig for så vidt angår vedtægtsændringer. NIBE SEJLKLUB Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 7. marts 2017 1. Valg af dirigent Erik Møller blev valgt med applaus. Det blev konstateret, at generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Funktions-beskrivelser

Funktions-beskrivelser - -0-018 1 Indhold: 0 Baggrund og formål med dokumentet 1 Formand Instruktør teori duelighed 3 Instruktør praktik duelighed 4 Instruktør - aspirant 5 Skolebåds-teknikker 6 Marketing & kommunikation 7 Diverse

Læs mere

Skive Sejlklub Referat fra 4. bestyrelsesmøde 2011.

Skive Sejlklub Referat fra 4. bestyrelsesmøde 2011. Skive Sejlklub Referat fra 4. bestyrelsesmøde 2011. Tid: Mandag 22. august 2011 kl. 1900 Sted: Klubhus Deltagere: Fra Bestyrelsen deltog: Ulrich Maagaard (UM), Lars Husted (LH), Anna Dolberg (AD), Preben

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d.5. feb 17 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige a. Idrætshøjskolen køber en Gummibåd, som SYC

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Per, Jørgen, Bent, Ebbe, Lars, Margit og Flemming. Dorte Jønck (Ferie) og René Hedegaard

Læs mere

PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT

PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT 16. december 2014 PSK Bestyrelsesmøde nr. 4 REFERAT Dato: 03-02-2015 Tid: 18:00 Slut senest kl.: 22:00 Sted: Kursuslokale 2. sal i den Gamle Toldbygning. Deltagere: 6 Michael Støvring, Jens Sohl Jensen,

Læs mere

Claus Rømer Andersen. Søren Danekilde

Claus Rømer Andersen. Søren Danekilde REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I KSJ Oplæg til agenda for ordinært bestyrelsesmøde i KSJ Mødedato: 10. April 2012 Mødedeltagere Navn Til stede Ej til stede Elisabeth Westermann Janne Boldt Petersen Allan

Læs mere

AABENRAA ROKLUB. Referat fra bestyrelsesmøde den 20. februar 2017, kl

AABENRAA ROKLUB. Referat fra bestyrelsesmøde den 20. februar 2017, kl Referat fra bestyrelsesmøde den 20. februar 2017, kl. 19.15 Til stede var: Carsten Yndigegn Jens Blohm Poulsen Niels Henning Christensen Lene Hansen Bent Blaagaard Gryning Yrsa Brølling Afbud fra: Ingen

Læs mere

PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT

PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT 16. december 2014 PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT Dato: 10/12 2014 Tid: 18:00 Slut senest kl.: 22:00 Sted: Kursuslokale 2. sal i den Gamle Toldbygning. Deltagere: 9 Leif Jeberg, Michael Støvring Pedersen,

Læs mere

SSK Ungdom. Ny strategi for Ungdomsafdelingen. Godkendt af bestyrelsen februar 2008. Beretning på generalforsamling 27.

SSK Ungdom. Ny strategi for Ungdomsafdelingen. Godkendt af bestyrelsen februar 2008. Beretning på generalforsamling 27. SSK Ungdom Ny strategi for Ungdomsafdelingen Godkendt af bestyrelsen februar 2008. Beretning på generalforsamling 27. februar 2008 Ungdomsafdelingens fremtid - opgaveformulering Udvalget skal arbejde med

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

NIBE SEJLKLUB 2020 PLAN

NIBE SEJLKLUB 2020 PLAN NIBE SEJLKLUB 2020 PLAN Vi har i Nibe Sejlklubs bestyrelse gennem året 2015 arbejdet med værdigrundlag og visioner for Nibe Sejlklubs fremtid. Af sejlere bliver der på landsplan færre og gennemsnitsalderen

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 9. december 2013 Tid: Kl. 17:30 22:00 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhuset Kenneth Bøggild, Henrik Mütze, Peter Jensen, Christina Rasmussen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 09.01.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Egon Sørensen, Henning Hansen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: ingen Referent:

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde d. 9. marts 2016 kl. 19:00-21:20 i Vallensbæk Sejlklub.

Referat for bestyrelsesmøde d. 9. marts 2016 kl. 19:00-21:20 i Vallensbæk Sejlklub. Referat for bestyrelsesmøde d. 9. marts 2016 kl. 19:00-21:20 i Vallensbæk Sejlklub. Sted: Deltagere: Gæst: VSK klubhuset Kenneth Bøggild, Christina Rasmussen, Søren Schram, Peter Jensen, Søren Bo Christiansen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. november 2015 kl i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. november 2015 kl i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. november 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Flemming, Jørgen, Ebbe, Dorrit og Margit (Referent) Per, Lars, Bent og René Dagsorden:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den Kl. 18

Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den Kl. 18 Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 06.02.2018. Kl. 18 Rev. 2. Afs. 4.2. Punkt 1 ændret. Mødeholder: Mødeleder: Tim Velkommen til: Lars Bülow Jørgensen og Maja Zimmermann Afbud: Ingen 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde - kladde

Referat af bestyrelsesmøde - kladde Referat af bestyrelsesmøde - kladde Bestyrelsesmøde Tid: Tirsdag 21. januar 2014, kl. 19 Sted Frede Kjær, Møllestykket 16 Deltagere: Jan Magleby (Formand) Frede Kjær Hanne Gleitze, (Kasserer) Torben Toldam-Andersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 25. januar 2016 kl i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 25. januar 2016 kl i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 25. januar 2016 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Flemming, Jørgen, Ebbe, Margit (referent), Dorte, Per og Lars Bent og René Dagsorden: 1.

Læs mere

KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2010 Budget 2011

KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2010 Budget 2011 Stævner, RS X o.s.v. KERTEMINDE SEJLKLUB Regnskab 2010 og Budget 2011 Foreningsoplysninger Kerteminde Sejlklub Marinavejen 2 5300 Kerteminde CVR-nr. 50 78 28 16 Telefon 6532 2590 Internet www.kerteminde-sejlklub.dk

Læs mere

Bestyrelsesmøde, Roskilde Håndbold, søndag d , kl

Bestyrelsesmøde, Roskilde Håndbold, søndag d , kl Bestyrelsesmøde, Roskilde Håndbold, søndag d. 30.9.18, kl. 15.00-17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Ib Christoffersen, Henrik Andersen, Katrine Ohlendorff, Klarskov, Lise Eriksen, Jakob Møldrup, Jette Bitsch

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 20.06.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Egon Sørensen, John Trolle Fraværende: Peter Storm Referent: John

Læs mere

BE møde Agenda /Opgaveliste /Referat

BE møde Agenda /Opgaveliste /Referat Dato: Torsdag d. 10. november kl. 19.30 - hos Yates, Præstehaven 60 Deltagere: Gæster: BE Afbud: Bladt Agenda Nr. Punkt Ansvarlige Kommentar 1 Referat fra sidste møde kommentarer Godkendt 2 Kort status

Læs mere

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00

Dagsorden. Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Tirsdag d. 5. februar kl. 17.00-21:00 Dagsorden 1. Status, input og opdatering af årshjul.... 2 - Fernisering af kontoret... 2 - Informationsmedarbejder med på møder... 2 - National aktivitetsplan... 2

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

3. Bordet rundt Lasse: Mødte stor opbakning til Hundested By Night Vi skal søge AP Møller fonden

3. Bordet rundt Lasse: Mødte stor opbakning til Hundested By Night Vi skal søge AP Møller fonden Referat Hundested Kino d 19-7-2017 1. Velkomst Mødt: Orla, Søren, Emilie, Lasse, Lene Ikke mødt: Jørgen (trådt ud af bestyrelsen pr dags dato, Maria, Anne, Mette, Mogens, Troels og Bente) 2. Godkendelse

Læs mere

AB/EK møde 25. juni 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 25. juni 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 25. juni 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand

Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Referat for generalforsamling i bådelaget Elbo. Lørdag den 23 marts 2013 kl. 11.00 i Havbådehuset Slette Strand Dagsorden 1 : Valg af ordstyrer 2 : Valg af referent og 2 stemmetællere 3 : Årsberetning

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel og Maybritt. Casper var fordi for at orientere om et af punkterne. Afbud fra Lars. Referent: Maybritt Dagsorden:

Læs mere

Bestyrelsesmøde 13.august 2014

Bestyrelsesmøde 13.august 2014 Bestyrelsesmøde 3.august 204 Nappedam Bådelaug Deltagere: Fraværende: Referent: Henning Madsen, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Egon Sørensen, Frans Sørensen Claus Pedersen

Læs mere

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 29.5.2017 Referat af bestyrelsesmøde den 29.maj 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere : Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt, Jan

Læs mere

Mødereferat fra SYC bestyrelsesmøde: D. 8 maj. kl , Klubhuset

Mødereferat fra SYC bestyrelsesmøde: D. 8 maj. kl , Klubhuset Sønderborg d. 8. maj 17 Sendt til: Bestyrelsen Mødereferat fra SYC bestyrelsesmøde: D. 8 maj. kl. 19.00, Klubhuset Seneste nyt fra formanden og øvrige a. Wayfahrer forespørgsel om WM i 2018, afventer lidt

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling 14. marts 2018

Referat fra ordinær generalforsamling 14. marts 2018 JYLLINGE SEJLKLUB Referat fra ordinær generalforsamling 14. marts 2018 Dagsorden med referat Referent: Kristian Bergen Dirigent: Uwe Bjerre Bestyrelsen: Niels Christiansen, Per Tannebæk, Jan Ludvigsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne Finn Kristiansen (FK), Steffen Torvits (ST),

Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne Finn Kristiansen (FK), Steffen Torvits (ST), Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. V2, 26. juni 2014 Til stede: merne Finn Kristiansen (FK), (ST), Steen Emborg (SE), Henrik Bjerregaard Jensen (HBJ), Erik Kragh-Hansen (EKH),

Læs mere

Glade børn lærer bedst

Glade børn lærer bedst Bestyrelsesmøde tirsdag d. 8/5 2018 Rødding Friskole kl. 18-21 Deltagere: Maja, Pia, Stinne, Pernille, Ditte, Henrik, Lars, Jens. Glade børn lærer bedst Fraværende: Poul Forplejning: Jens Ansvarlig Dagsorden

Læs mere

Emne Kommentarer Deadline Ansvarlig

Emne Kommentarer Deadline Ansvarlig Deltagere: Kristina Wollesen () Anne-Mette Schiller (AM) Karina Jensen () Kathrine Bauditz (KB) Pia Knudsen () Fraværende: - Kopi til: Referent: Deltagerne + hjemmesiden Pia Knudsen Mødedato: 9. februar

Læs mere

Udvalg og opgaver beskrivelser:

Udvalg og opgaver beskrivelser: Udvalg og opgaver beskrivelser: Generalforsamling: Er foreningens øverste myndighed her fastsættes kontingentsatser og der er hvert år 2 bestyrelsesmedlemmer på valg Lige årstal: formand og kasserer Ulige

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012

Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012 Referat af Bestyrelsesmøde, tirsdag d. 11. september 2012 Til stede: Bjørn Ejlersen, Jesper Lorentzen, Susanne Mainz, Dan Guldhammer, Niels Høgfeldt, Michael Jacobsen, Nina Ravn Meden Referatet af bestyrelsesmødet

Læs mere

Fredericia Sejlklub Jesper Banks Vej 18, 7000 Fredericia Cvr-nr

Fredericia Sejlklub Jesper Banks Vej 18, 7000 Fredericia Cvr-nr Fredericia Sejlklub Jesper Banks Vej 18, 7000 Fredericia Cvr-nr. 73 07 00 15 Årsregnskab for 2017 Ledelsespåtegning Vi har dags dato aflagt årsregnskab for 2017 for Fredericia Sejlklub. Årsregnskabet er

Læs mere

BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00

BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00 BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00 Deltagere: Alle i Bestyrelsen 1 Godkendelse af ref Mødereferat fra d 8 og 18 september 2014 OK godkendte 2 Indkommen post - formand Projekt nye jollehuse/referat

Læs mere

SEJLRENDEN forår 2017 MANDAGSSEJLADS KLUBHUS SEJLERSKOLE SAMARBEJDE MED HAVNEN. IB OG IB d. 2. SEJLRENDEN

SEJLRENDEN forår 2017 MANDAGSSEJLADS KLUBHUS SEJLERSKOLE SAMARBEJDE MED HAVNEN. IB OG IB d. 2. SEJLRENDEN KLUBHUS SEJLRENDEN forår 2017 MANDAGSSEJLADS SEJLERSKOLE SAMARBEJDE MED HAVNEN IB OG IB d. 2. SEJLRENDEN www.nibe-sejlklub.dk Side 1 af 76 INDHOLD Bestyrelsen har ordet 3 Spændende aktiviteter i Nibe Sejlklub

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 07. 02. 2018 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jan Uhrskov, Peter Storm, Henning Buddig, og Anne Birthe Kajhøj Fraværende: Steen Jensen og Egon Sørensen Referent:

Læs mere

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Dagsorden og referat Dato: 10. januar 2013 Tidspunkt: kl. 18.00 Hos: Susanne Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Agenda 1. Godkendelse af dagsorden og sidste

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl

Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl Referat af bestyrelsesmøde på Villa Gulle Søndag den 20. januar kl. 10.00 2013 Deltagere: Helle Thulin Peter Vestergaard Louise Vestergaard(redaktør) Leif Hansen Claes Mørch(webmaster) Wivi Mørch Jesper

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 1 Horsens d. 6.november 2017 Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere :Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt,

Læs mere

Gjern IdrætsForening Når sport er lidt mere end leg

Gjern IdrætsForening Når sport er lidt mere end leg 28. januar 2015 Forretningsorden for bestyrelsen i Gjern Idrætsforening. Mødeaktivitet Normalt afholdes der ordinært bestyrelsesmøde den anden tirsdag i hver måned, dog undtagen juli og december. Efter

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I NIVÅ KAJAKKLUB ONSDAG DEN 8. FEBRUAR KL. 19.00. Til stede: Jørgen Bache, Carsten Enevold, Eva Gehrke, Flemming Kehr, Lars Ulrik Larsen og Lisbet Praëm. Dagsorden Pkt. 1 Konstituering

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde. Referat fra møde: D. 21. nov. 16 kl. 19:30, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde. Referat fra møde: D. 21. nov. 16 kl. 19:30, Klubhuset Sønderborg d. 22 nov. 16 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde: D. 21. nov. 16 kl. 19:30, Klubhuset Fraværende: Michael Hampen 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige: a. Intet nyt

Læs mere

SEJLRENDEN sommer Ny havnefoged. Ungdom. Sejlerskole. Mandags sejladser. Nyt Klubhus. SEJLRENDEN

SEJLRENDEN sommer Ny havnefoged. Ungdom. Sejlerskole. Mandags sejladser. Nyt Klubhus. SEJLRENDEN Ungdom SEJLRENDEN sommer 2018 Ny havnefoged Mandags sejladser Sejlerskole Nyt Klubhus SEJLRENDEN www.nibe-sejlklub.dk Side 1 af 65 INDHOLD Bestyrelsen har ordet 3 Spændende aktiviteter i Nibe Sejlklub

Læs mere

Formøde den 6. februar 2014

Formøde den 6. februar 2014 Formøde den 6. februar 2014 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Sven Lyster, Marie Skøtt Rasmussen, Joan Lindholdt, Per S. Christensen og Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Afbud: Dan R. Petersen, Rasmus

Læs mere

Bestyrelsesmøde tirsdag den 12.maj 2015

Bestyrelsesmøde tirsdag den 12.maj 2015 Klubhuset. Bestyrelsesmøde tirsdag den 12.maj 2015 kl 19 i klubhuset Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Rasmus Jørgensen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per

Læs mere

Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018

Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018 Aalborg, den 26. september 2018 Bestyrelsesmøde den 26. september 2018 Deltagere: Lars Nielsen (LN), Rasmus Jøker (RJ), Claus Heikel (CH), Sarah Maria Pedersen (SP), Leif Nielsen (LEN), Esben Juul Knøss

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

Bestyrelsesmøde, Roskilde Håndbold, torsdag d , kl

Bestyrelsesmøde, Roskilde Håndbold, torsdag d , kl Bestyrelsesmøde, Roskilde Håndbold, torsdag d. 12.03.19, kl. 19.00-21.30 Tilstede: Afbud: Referat: Ib Christoffersen, Klarskov, Lise Eriksen, Bitsch, Katrine Ohlendorff, Jakob Møldrup, Henrik Andersen

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00

PACT Bestyrelsesmøde. Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 PACT Bestyrelsesmøde Den 07.09 2015 Kl. 18:00-20:00 Emne Diskussions Formål Kommentar /Baggrundsdokumenter 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Deltagere: Kirsten, Henrik, Rikke,

Læs mere

Uddybning af arbejdsopgaver. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure

Uddybning af arbejdsopgaver. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure. Arbejdsopgave Ansvarlig person/hold Deadline Procedure Uddybning af arbejdsopgaver Årets Idrætsfest Kontaktperson (Maja) Ses i tilsendte invitation Se invitation Turneringsplan for foråret sekretær, bolddrenge og dommerpåsætning Bestyrelse (Maja og Martin)

Læs mere

Roklubben Viking. Referat af bestyrelsesmøde d. 20.september 2018

Roklubben Viking. Referat af bestyrelsesmøde d. 20.september 2018 Afbud fra: Uffe Roklubben Viking Referat af bestyrelsesmøde d. 20.september 2018 1. Godkendelse af dagsorden: Godkendt med fortydeliggørelse: Der har været en del forvirring blandt passive medlemmers brugen

Læs mere

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet.

Der er stadig vi kan bruge der arrangeres derfor yderligere for sektionens medlemmer i forbindelse med julefrokost-bestyrelsesmødet. Referat af bestyrelsesmøde i Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Afholdt fredag d. 26.oktober 2018 fra kl. 9 15 på Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C Afbud: Tommy Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt)

Læs mere

Konklusionsreferat af 4. Bestyrelsesmøde 2010 den 12. april, kl. 19:30 22:00.

Konklusionsreferat af 4. Bestyrelsesmøde 2010 den 12. april, kl. 19:30 22:00. Konklusionsreferat af 4. Bestyrelsesmøde 2010 den 12. april, kl. 19:30 22:00. 20. APR 2010 Indkaldt: Mødt: Afbud: Referent: Mødeleder: Bestyrelsen : Peter Surrow, PS Formand X X X Finn P. Nielsen, FPN

Læs mere

SEPTEMBER: Lad os lige løbe programmet igennem måned for måned: SENIORERNE STARTER TIRSDAGSMØDERNE

SEPTEMBER: Lad os lige løbe programmet igennem måned for måned: SENIORERNE STARTER TIRSDAGSMØDERNE Igen i år har Aktivitetsudvalget lagt sig i selen for at planlægge nogle aktiviteter, der kan have en bred interesse for os alle i klubben. Vi har lyttet til gode råd fra medlemmerne og derfor er antallet

Læs mere

Bestyrelsesmøde 4. december 2014

Bestyrelsesmøde 4. december 2014 Bestyrelsesmøde 4. december 2014 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Jan Uhrskov, Jesper Norup, Frans Sørensen Fraværende: Referent: Egon Sørensen

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 23/04 2015

Bestyrelsesmøde d. 23/04 2015 Bestyrelsesmøde d. 23/04 2015 Tilstede: Thomas, Rasmus, Petur, Lykke, Fønss, Annika, Anders og Carsten Referent: Annika 1. Valg af referent a. Annika blev valgt som referent, Lykke vil tage referat næste

Læs mere

Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU

Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Til Fodbold bestyrelsen i HEI samt FU Hermed indkaldes der til bestyrelsesmøde tirsdag den 19. februar kl. 19.00. Mødet afholdes i Skæring hallen. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af sidste referat

Læs mere

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl

Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl Referat GAB Bestyrelsesmøde nr. 1 d. 10. januar 2019 Kl.19.00 22.00 Husdyrsudvalget kommer kl. 19.00 20.00 Forventede deltagere: Lasse, Zahir, Thomas, Peter, Heidi, Steen, Birthe Afbud: Anders, Maria Fra

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 11-2010 24. november 2010. kl. 18.00 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 10-2010 3. Bestyrelsens siden sidst

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub

Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub Referat for bestyrelsesmøde nr.24 Syd - & Østsjællands Fodbolddommerklub 23/11 2011 kl. 18:00 Velkommen Fremmødte: John Hansen (JH), Buller Friis (BF), Jens Engsgaard (JE) Jens Pedersen (JP) Afbud: Tom

Læs mere

Bestyrelsesmøde, Roskilde Håndbold, torsdag d , kl

Bestyrelsesmøde, Roskilde Håndbold, torsdag d , kl Bestyrelsesmøde, Roskilde Håndbold, torsdag d. 31.01.19, kl. 17.30-19.30 Tilstede: Afbud: Referat: Ib Christoffersen (under pkt 1+2), Klarskov, Eriksen, Bitsch, Thomas Kagan (under pkt 1+2) Christian Hjortgaard,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere