1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 6/2018 den 29. august 2018 blev godkendt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 6/2018 den 29. august 2018 blev godkendt."

Transkript

1 Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Onsdag d. 26. september 2018 kl Mødet er afholdt i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Peter, Mette og Jan Afbud: Pia, Jens Jørgen, Claus 1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 6/2018 den 29. august 2018 blev godkendt. 2. Målsætning 2018 samt 2020 plan. Målsætninger er listet op nedenfor. 3. Økonomi, dataudvalg Økonomi: Jens orienterede. Pt. er der restancer på ca ,- for de opkrævninger, der er udsendt for Dette omfatter både ordinært kontingent og vores faste sponsorater. Jens har udsendt erindringsskrivelser. Forsikringer: Vi har ansvarsforsikret vores både ved Codan og ved Danske Tursejlere. Husforsikring afholdes via vores kontingent til husejerforeningen. Vores Brig både er ikke kaskoforsikrede, vi havde en forespørgsel sidste år beløbet var ca pr. båd. På den baggrund besluttede vi dengang, at de var for dyre at kaskoforsikre. Indtil videre sikrer vi dem ved aflåsning, både motor, båd og trailer (aktion Lennart). Jens har sat gang i forespørgsel med at høre til pris for kaskoforsikring af Brig bådene. Konto klubhusbyggeri Gentagelse fra sidste møde: Der udarbejdes særskilt konto for klubhusbyggeri for Peter og Lennart udarbejder oplæg, og holder møde med Jens med hensyn til opbygning og strukturering.

2 politik Nibe Sejlklub: Gentagelse fra sidste møde: Vi har en konto tilknyttet Sejlklubben, som vi kan henvise til ved bl.a. tilmeldinger: Adressen er oprettet og anvendes af Jens allerede. Der oprettes en adresse til formanden også, og vi overvejer, om der også skal oprettes en til hvert udvalg. Claus har igangsat at vi oprettes officielt med Nibe Sejlklub Google Drev, som non profit forening. Der følges op på næste møde. Målsætninger: - G mail konto 2018 for alle bestyrelsesmedlemmer - Indførelse af standard konti for de enkelte udvalg - Differentieret medlemskab (flere medlemskategorier) 4. PR-udvalg Hjemmeside opdatering Hjemmesiden er siden sidst opdateret med Opdatering af nyheder (resultat) efter mandagssejladser. Morten Thorsager er oprettet og har fået instruks i at lægge resultaterne på hjemmesiden. Så nu kommer resultaterne på hjemmesiden i umiddelbart forlængelse af sejladsen. Vi har besluttet at oprette en særskilt menu på hjemmesiden vedr. klubhusbyggeriet. Da vi netop har modtaget meget fine sponsorater fra bl.a. Nordeafonden og Fonden for Sparekassen Himmerland (Jutlander Bank) sætter vi gang i publiceringen. Jan udarbejder oplæg til gennemgang inden publicering. (tegninger, koncept, sponsorer) Kommunikationsplan: Jan udarbejder udkast til kommunikationsplan vedr. sponsoratet fra Nordeafonden på baggrund af modtaget setup. Frist 22/ Der er nu oprettet 4 blokke på hjemmesiden til Nyheder (med hjælp fra John Sohn). Nibe Surf Team er aktiv igen på hjemmesiden med Claus som kontaktperson. Forældede sider om NS Venner og mandagssejladser er nu opdaterede.

3 Sejlrenden efterår 2018 Plan for Sejlrenden for efterår 2018 blev drøftet. Vi besluttede: Frist for udarbejdelse af indlæg: 1. november Opsætning og redigering: november Rundsendelse af udkast og kommentering: november Tilretning og udsendelse: 1. december Jan har orienteret Michael Hahn, som gerne vil hjælpe med at sætte Sejlrenden op. Emner: Formandens indlæg (Ruddi) Nibe Cup (Pia) Familieturen (Hanne Ørris), Pia kontakter Hanne Herreturen (Peter) Nyt fra Driftsudvalget (Lennart) Status klubhusbyggeri, herunder fundraising (Gert og Gert) Peter kontakter Ungdom 2018 (Mette) Orientering fra Nibe Havn (oprensning(ruddi), stativer (Lars Bakkegaard), sommerens belægning i havnen (Lennart) m.v.) Nibe Sejlklubs Venner (Morten) Jan kontakter Mandagssejladserne (Peter) Sejlerskolen praktik. Jørgen Rosenkilde) Peter kontakter Muligheder for at leje IB og IB2 (Jan) Indlæg fra Havnefogeden (Lennart) Kalender 2018 og 2019 (Ruddi / Jan) (Husk invitation til nytårsgalla) Konkurrence til jul - overvejes Afriggerfest (Pia) Leje af Ib og IB2 Jan har tilrettet det udarbejdede oplæg om mulighed og vilkår for at leje IB1 og IB2. Jan har oprettet fane på hjemmesiden, som dog ikke er aktiv endnu. Afventer kommentarer fra Ruddi og Lennart til oplæg.

4 Sejlerskolen Jan har udarbejdet reklame/hype mail (både til Sejlklubben og Havneforeningen) vedr. den teoretiske del af duelighedskurset til vores medlemmer, på Facebook og på hjemmesiden. Samme mail skal også indeholde reklame for Ungdomsafdelingen. Mail er sendt ud tilmedlemmer. Velkomstpakke: Velkomstpakken til nye medlemmer skal bestå af - Velkommen i NS (Ruddi er langt med at udarbejde tekst) - Caps - NS folder - DS og NS stander - Praktisk info folder - Ungdomsafdelingen folder - Print af nyeste udgave af Nibe Sejlklubs Sejlrenden - Sejl Sikkert - Lennart samler og putter i pose Velkomstpakken samles i en mulepose m NS logo. Ruddi har udarbejdet forslag til tekst, som vi alle kommenterer ind på via mail inden næste møde. Sponsorer: Lennart spørger Rasmus Folsø og Luna om de vil give en give en hånd med. Nye medlemmer: (Gentagelse fra tidligere møde). Vi har gennem flere møder arbejdet med idéer til at fastholde og skaffe nye medlemmer. Det er bl.a. Mulighed for at tilbyde forskellige medlemskategorier At vi har en struktur for, hvorledes vi tager imod de nye sejlere i Nibe Havn Fastholdelse af medlemmer fra Sejlerskolen Tilbud om muligheder for at leje IB1 og IB2 Formalisering af mentorordning.

5 Mentorlisten: Gentagelse fra sidste møde: For at komme i gang med Mentorordningen besluttede vi at oprette en kontaktpersonliste. Vi vil finde 5 personer, som har lyst til at være mentor (kontaktperson, støtteonkel) meget lavpraktisk, så nye medlemmer har et sted / en person at henvende sig til. Jan laver opslag (mail) om der er nogle der vil være det. Claus og Lennart allerede meldt sig. Mål: Værge flere medlemmer til PR opgaverne Sejlrenden 2 x årligt Kontakt til alle sponsorer logo forespørgsel, samt evt. større beløb Nibe Avis 3 nyheder/indlæg Referater altid opdaterede på hjemmesiden Levende hjemmeside, løbende opdateringer 5. Sejladsudvalg Mandagssejladser: Sluttede med pølser og øl mandag den 24. september. Klubmester kåres ved standerstrygning. Morten Thorsager varetager nu opgaven med at publicere resultaterne, så de kommer på hjemmesiden i umiddelbar forlængelse af sejladsen. Duelighedsbevis. Pt. er der kursister på den praktiske del. Eksamen 15. september (som blev aflyst grundet vind) Der er tilmeldt 12 til teori pt. Jan publicerer link til hjemmesiden på FB!!! Jørgen Rosenkilde må desværre melde fra næste sæson grundet en del udlandsarbejde. Vi skal have fundet en ny tovholder på Sejlerskolen. Indtil en ny er fundet er Lennart kontaktperson. Der er behov for flere instruktører. Der blev foreslået et par emner, som Peter kontakter. Er i gang.

6 Herretur 2018 Mors Rundt Årets traditionsrige herretur foregår september. Der er styr på arrangementet. Vinterundervisning Mulige Emner: Tackling Lakarbejder El om bord Sikkerhed om bord, nødsituationer Shawn 78 båd i Aalborg Jens har kontakt. Sejltrim for begyndere Interesse for VHF kursus blev drøftet, Jens undersøger nærmere. Drøftes igen på næste møde. Gentagelse fra tidligere møde: Kerteminde Sejlklub har bl.a. udarbejdet en lille folder om deres Sejlerskole. Det er en god idé, som vi vil prioritere. Der ligger en skabelon på folder på vores Google Drev. 6. Arrangementsudvalg Alt kører på skinner Afriggerfest Afholdes sidste lørdag i oktober den 27. oktober 2018 (hvor der også er standerstrygning). Havnens medlemmer inviteres også, som en naturlig konsekvens at det tætte samarbejde mellem Sejlklub og Havneforening. Mål Gentage succeser fra Driftsudvalg Kører. Intet at bemærke

7 Målsætninger: - Byggeri i gang i Tanker omkring hvorledes vi huses med arrangementer og materiel i ombygningsfasen. God og vel belyst plan, som gør overgangen nemmere. 8. Ungdomsudvalg Mette orienterede. Når et barn meldes ind i Sejlklubben, sendes et Girokort med det samme, oplyser Jens. Jens sender liste over ungdomsmedlemmer til Mette, til gennemgang af aktive ungdomssejlere. Der er et ønske om vogne til optimister, evt. kunne vi bruge afsatte midler fra joller (øremærkede midler), til jollevogne. Der er behov for 2 stk. Mette foranlediger, at vi får tilbud hjem. Status: Dr har ikke været noget til salg siden sidst. Afventer gennem vinteren. Ikke akut behov på nuværende tid af sæsonen. Pelle og Lars Poulsen vil gerne på kursus i instruktør. Pris undersøges (ungdom). 2800,- inkl. kost og forplejning. Ultimo januar. Der kan muligvis søges refusion. Mette undersøger og sender til Jens. Ungdom stopper med Ungdomssejladserne til efterårsferien. Tager herefter fat i vinterprogrammet. Trænermøde er planlagt vinterprogram. Standerstrygning er delt på ungdoms FB-gruppe. Der er tilmeldt 2 unge mennesker til duelighedskurset, teori. Super!. Der har været stor succes med her i efteråret at lave målrettede undervisninger (fokus) på enkelte sejlere. Der vises stadig interesse for Ungdomsafdelingen, hvor nye unge mennesker kommer herned for at snuse til det. Gentagelse fra tidligere møde:

8 Mette foreslog, at vi undersøger, om der er interesse for at oprettes jollesejladser (med forskellige bådtyper) - for både ungdom og seniorer. Vi arbejder videre hen over efterår / vinter med idéen. Ungdom vil gerne være tovholder for idé bearbejdning af forslaget. Krabbeklubben har desværre samme træningstidspunkter som for de yngste til håndbold og fodbold, og der har derfor været et begrænset fremmøde i år. Ungdom vil gerne fastholde krabbeklubben, og næste sæson skeles der til træningstider for håndbold/fodbold. Vi får brug for en ekstra instruktør gerne en forældre. Vi informerer rundt herom. Jens M og Frank (nu Mette) har til opgave at opdatere indmeldingsmulighed på hjemmesiden, herunder at få udarbejdet en standardformular for indmeldelse. 9. Nibe Surf Team, udvalg Der er sat ny vindmåler op. Kan ses på Windfinder. Jan har sat Claus Kirring på som ny kontaktperson på hjemmesiden 10. Samarbejde med eksterne foreninger Havneforeningen: - Der er modtaget tilladelse til at uddybe havnen. Uddybning skal ske i perioden 15/10 til 1/ Det betyder, at bådoptagning skal tilstræbes gennemført inden da. Tider for optagning er fastlagt og publiceret på Havnens hjemmeside og der er sendt mail rundt. - Stativløsning. Det arbejdes der videre med. - Bærbuske fjernes pt. (bl.a. af hensyn til de mange stære). (løser ikke svalerne) - Laserlys har muligvis hjulet på stærene. 11. Klubhuset / Byggeri Status Kontoplan Klubhus skal oprettes nu.

9 (opdeles i fagentrepriser). Aktion Peter og Lennart. Statik på hus. Der indhentes tilbud på ingeniør beregninger. Byggeudvalget overvejer udbudsformen på det nye klubhusbyggeri som fagentrepriser (udbyder til eks. Murere tømrer elektriker hver for sig.) Da tømrerentreprisen forventes at være den største, vil det være dette firma, der skal stå for koordinering. Overvejelser pågår omkring hvorledes nedbrydning af det gamle hus skal foregå. Fundraising: Der arbejdes intenst hos lokale finansieringsmuligheder. Kyst til kyst er søgt. Vi får en super glædelig melding om at vores projekte r tilgodeset med hele 1,0 mio. kr. fra Nordeafonden samt fra Fonden for Sparekassen Himmerland (via Jutlander Bank). Der er også dialog med bl.a. IPA fonden. (vinduer og døre) 12. Diverse Ingen bemærkninger under dette punkt. Klubkonference lørdag den 17. november Peter, Mette Ruddi deltager. Jan Laursen, referent Nibe Sejlklub Næste møde er planlagt til den 23. oktober 2018.

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Pia, Peter, Claus, Mette, Jens Jørn og Jan

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Pia, Peter, Claus, Mette, Jens Jørn og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Onsdag d. 29 august 2018 kl. 18.30 Mødet er afholdt i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Pia, Peter, Claus, Mette, Jens Jørn og Jan Afbud: Ingen 1. Kort opfølgning

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 7/2018 den 26. september 2018 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 7/2018 den 26. september 2018 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 23. oktober 2018 kl. 18.30 Mødet er afholdt i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Peter, Mette, Pia, Claus og Jan Afbud: Jens Jørgen 1. Kort opfølgning

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Peter, Mette, Pia, Jens Jørgen og Jan

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Peter, Mette, Pia, Jens Jørgen og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Onsdag d. 5. december 2018 kl. 18.30 Mødet er afholdt hos Pia i Nibe Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens, Peter, Mette, Pia, Jens Jørgen og Jan Afbud: Claus 1. Kort opfølgning

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Jens Jørn, Claus og Jan

Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Jens Jørn, Claus og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 8. maj 2018 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Jens Jørn, Claus og Jan Afbud: Jens Milthers 1. Kort opfølgning

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 9/2018 den 5. december 2018 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 9/2018 den 5. december 2018 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 15. januar 2019 kl. 18.30 Mødet er afholdt i klubhuset, Nibe Sejlklub Deltagere: Ruddi, Jens, Peter, Mette, Pia og Jan Afbud: Jens Jørn, Claus og Lennart 1. Kort

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Lars, Claus og Jan

Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Lars, Claus og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Lars, Claus og Jan Afbud: Jens Jørn 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 7/2017 den 24. oktober 2017 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 7/2017 den 24. oktober 2017 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 5. december 2017 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lars, Frank, Lennart, Pia, Peter og Jan Afbud: Jens Jørn og Claus 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lars, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan

Deltagere: Ruddi, Lars, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 25. oktober 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lars, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan Afbud: Lennart og Claus 1. Kort opfølgning

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype)

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype) Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 15. marts 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Claus Frank (via skype) Afbud: Laury 1. Kort opfølgning

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 2/2017 den 7. februar 2017 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 2/2017 den 7. februar 2017 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Onsdag d. 22. marts 2017 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Frank, Lars, Jens Jørn, Peter og Jan Afbud: Claus og Pia 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 8/2017 den 5. december 2017 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 8/2017 den 5. december 2017 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 23. januar 2017 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Frank, Lennart, Pia, Peter, Jens Jørn og Jan Afbud: Lars og Claus 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 4/2017 den 18. april 2017 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 4/2017 den 18. april 2017 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 23. maj 2017 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lars, Lennart, Frank, Pia, Peter og Jan Afbud: Claus og Jens Jørn 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 3/2017 den 22. marts 2017 blev godkendt.

1. Kort opfølgning siden sidste møde Referat fra møde 3/2017 den 22. marts 2017 blev godkendt. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 18. april 2017 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Frank, Pia, Jens Jørn, Peter og Jan Afbud: Claus og Lars 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lars, Lennart, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan

Deltagere: Ruddi, Lars, Lennart, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 6. december 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lars, Lennart, Jens Jørn, Frank, Laury, Michael og Jan Afbud: Claus 1. Kort opfølgning

Læs mere

2. Målsætning 2016 samt 2020 plan planen er udarbejdet og vedlagt i Sejlrenden 1/2016.

2. Målsætning 2016 samt 2020 plan planen er udarbejdet og vedlagt i Sejlrenden 1/2016. Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 24. maj 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Lars, Frank, Claus og Jan Afbud: Michael, Jens Jørn og Laury 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

Ruddi orienterede om ganske betydelige begivenheder siden sidste møde i maj måned: 2. Målsætning 2016 samt 2020 plan. (Holder vi planen)

Ruddi orienterede om ganske betydelige begivenheder siden sidste møde i maj måned: 2. Målsætning 2016 samt 2020 plan. (Holder vi planen) Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 20. september 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Frank, Michael og Jan Afbud: Laury, Lars, Jens Jørn og Claus 1. Kort opfølgning

Læs mere

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Frank, Jan

Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Frank, Jan Bestyrelsesmøde i Nibe Sejlklub Tirsdag d. 19. april 2016 kl. 18.30 Mødet afholdes i Klubhuset Deltagere: Ruddi, Lennart, Jens Jørgen, Michael, Lars, Frank, Jan Afbud: Laury, Claus 1. Kort opfølgning siden

Læs mere

NIBE SEJLKLUB KALENDER 2017 R04 (150317)

NIBE SEJLKLUB KALENDER 2017 R04 (150317) NIBE SEJLKLUB KALENDER 2017 R04 (150317) BEMÆRK! Der tages forbehold for ændringer. Se boksene på hjemmesiden under det sker for løbende orientering og under de respektive aktivitetsfaner. JANUAR Arrangement

Læs mere

Formand Ruddi Kruse Mortensen bød velkommen til generalforsamling 2019 for Nibe Sejlklub.

Formand Ruddi Kruse Mortensen bød velkommen til generalforsamling 2019 for Nibe Sejlklub. NIBE SEJLKLUB Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 5. marts 2019, start kl. 19.00 Formand Ruddi Kruse Mortensen bød velkommen til generalforsamling 2019 for Nibe Sejlklub. 1. Valg af

Læs mere

NIBE SEJLKLUB. Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 1. marts 2016

NIBE SEJLKLUB. Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 1. marts 2016 NIBE SEJLKLUB Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 1. marts 2016 Generalforsamlingen blev indledt med 1 min. stilhed for at mindes 2 medlemmer, der er gået bort i 2015, Niels Jacobsen

Læs mere

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde

o Regler for anvendelse o Minimum sikkerhedsudstyr ombord Økonomi/medlemsstatus (Maybritt) Fastsættelse af tidspunkt for næste møde Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 10. og 17. august 2015 Deltagere: Kim, Rene, Lars, Maybritt, Mikkel og Alex Referent: Maybritt Dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag d. 1-6-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel, Lars, Alex og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: Godkendelse af referat fra sidste møde (i må meget gerne

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet

Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken til i bestyrelseslokalet 1 Horsens d. 23.3.2017 Referat fra bestyrelsesmøde den 20.marts 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 i bestyrelseslokalet Deltagere: Svend Smedegaard, Klaus D. Johansen, Kristian Trøst Smedegaard, Jan Riskær

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub

Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Referat af bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub Dato: Den 9. december 2013 Tid: Kl. 17:30 22:00 Sted: Deltagere: Afbud: VSK klubhuset Kenneth Bøggild, Henrik Mütze, Peter Jensen, Christina Rasmussen,

Læs mere

Ruddi bød velkommen til generalforsamling 2018 for Nibe Sejlklub.

Ruddi bød velkommen til generalforsamling 2018 for Nibe Sejlklub. NIBE SEJLKLUB Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 6. marts 2018 Ruddi bød velkommen til generalforsamling 2018 for Nibe Sejlklub. 1. Valg af dirigent Carsten Borup blev valgt med applaus.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo

Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo Referat af bestyrelsesmøde den 26. november 2012 1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 2 punkter til evt. Matchrace bådene. Betaling for mandag og onsdage Reparationer på Mongo 2. Bordet

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset.

Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsesmøde torsdag den 16.9. 2015 kl 19 i Klubhuset. Bestyrelsen : Bente Meunier Thomas Schmidt Claus Svenningsen Flemming Laursen Niels Martin Larsen Flemming Larsen Per Kolberg Rikke Helstrup 2.suppleant

Læs mere

Referat af udvalgsmøde tirsdag d , kl i klubhuset.

Referat af udvalgsmøde tirsdag d , kl i klubhuset. Referat af udvalgsmøde tirsdag d. 02.09.2014, kl. 19.00 i klubhuset. Deltagere, Palle Lemminger, Hans Pedersen, Viggo Frandsen, Johan Thisted, Lone Lysdahl Eva Pedersen, Axel Schulte, Hans Chr Pedersen,

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde d. 9. marts 2016 kl. 19:00-21:20 i Vallensbæk Sejlklub.

Referat for bestyrelsesmøde d. 9. marts 2016 kl. 19:00-21:20 i Vallensbæk Sejlklub. Referat for bestyrelsesmøde d. 9. marts 2016 kl. 19:00-21:20 i Vallensbæk Sejlklub. Sted: Deltagere: Gæst: VSK klubhuset Kenneth Bøggild, Christina Rasmussen, Søren Schram, Peter Jensen, Søren Bo Christiansen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 1 Horsens d. 24.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen, Ole Søndermølle,

Læs mere

BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00

BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00 BESTYRELSESMØDE den 20 oktober 2014 kl 18.00 Deltagere: Alle i Bestyrelsen 1 Godkendelse af ref Mødereferat fra d 8 og 18 september 2014 OK godkendte 2 Indkommen post - formand Projekt nye jollehuse/referat

Læs mere

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl

Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl af konstituerende bestyrelsesmøde i Vallensbæk Sejlklub den 3. april 2018 kl. 17.30 22.00 Sted: Deltagere: Gæster: Afbud: VSK klubhuset Christian Mørch, Peter Jensen, Christina Rasmussen, Ken Meinertsen,

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Mandag den 15. marts 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Mandag den 15. marts 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Mandag den 15. marts 2017 Tilstede: Lars, Nina, Michael, Mette S, June, Margit, René Fraværende: Mette H, Brian, Henrik, Christoffer 1. Bemærkninger sidste referat

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel og Maybritt. Casper var fordi for at orientere om et af punkterne. Afbud fra Lars. Referent: Maybritt Dagsorden:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Per, Jørgen, Bent, Ebbe, Lars, Margit og Flemming. Dorte Jønck (Ferie) og René Hedegaard

Læs mere

Erik Møller noterede, at generalforsamlingen ikke er beslutningsdygtig for så vidt angår vedtægtsændringer.

Erik Møller noterede, at generalforsamlingen ikke er beslutningsdygtig for så vidt angår vedtægtsændringer. NIBE SEJLKLUB Referat af Generalforsamling i Nibe Sejlklub Tirsdag den 7. marts 2017 1. Valg af dirigent Erik Møller blev valgt med applaus. Det blev konstateret, at generalforsamlingen er lovligt indkaldt.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

18. august Dagsorden. 1) Opfølgning på referat fra sidste møde. 2) Input fra udvalg og aktiviteter. 3) Medlemmer og økonomi

18. august Dagsorden. 1) Opfølgning på referat fra sidste møde. 2) Input fra udvalg og aktiviteter. 3) Medlemmer og økonomi 18. august 2015 Bestyrelsesmøder Lars Hansen Jens Pedersen Henrik Stisen Kenneth Nielsen 10. marts 2015 / R 14. april 2015 (udvalgsdag) 19. maj 2015 (Rock n Roll Banko) 16. juni 2015 (festival) Ikke afholdt

Læs mere

SSK Ungdom. Ny strategi for Ungdomsafdelingen. Godkendt af bestyrelsen februar 2008. Beretning på generalforsamling 27.

SSK Ungdom. Ny strategi for Ungdomsafdelingen. Godkendt af bestyrelsen februar 2008. Beretning på generalforsamling 27. SSK Ungdom Ny strategi for Ungdomsafdelingen Godkendt af bestyrelsen februar 2008. Beretning på generalforsamling 27. februar 2008 Ungdomsafdelingens fremtid - opgaveformulering Udvalget skal arbejde med

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den

Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den Referat af ordinært bestyrelsesmøde HG-fodbold den 11.09.2017 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer i HG fodbold Tid: Mandag d. 11/9-2017 kl. 19.15-21.30 Sted: Klubhuset Mødeleder: Lars Hoppe Søe Referent: Jens-Erik

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 14. april i Skibet Sognehus

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 14. april i Skibet Sognehus Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 14. april 2014 19.00 21.30 i Skibet Sognehus Deltagere: Anne Vibeke, Michael, Morten (ordstyrer), Keld, Kurt, Johnny, Claus og Anders (referent) 1. Velkommen til

Læs mere

LAD bestyrelsesmøde referat

LAD bestyrelsesmøde referat LAD bestyrelsesmøde referat Dato: 01. oktober 2011. Sted: Fysisk møde i Kerteminde kl. 10-12 Deltagere: Flemming, Michael Hansen, Maiken, Michael Faubel (ref.) Undskyldt: Bente Dagsorden: 1. Kort opfølgning

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 30. MAJ 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede:, Rasmus, William,, Jens Peter, Christian, Anders, Henrik, Annette (referent) Afbud: Mads Agenda: Udsendt af

Læs mere

Bestyrelsesmøde, Roskilde Håndbold, søndag d , kl

Bestyrelsesmøde, Roskilde Håndbold, søndag d , kl Bestyrelsesmøde, Roskilde Håndbold, søndag d. 30.9.18, kl. 15.00-17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Ib Christoffersen, Henrik Andersen, Katrine Ohlendorff, Klarskov, Lise Eriksen, Jakob Møldrup, Jette Bitsch

Læs mere

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer

Sejlklubben Ebeltoft Vig - fællesskab på tværs af generationer Kære sejlere FORMANDENS BERETNING 2016 2015/2016 har været et spændende år, med mange aktiviteter i Sejlklubben Ebeltoft Vig. Jeg vil komme omkring Byggeri Sponsor jagt til ungdom og byggeri Vild med vand

Læs mere

NIBE SEJLKLUB 2020 PLAN

NIBE SEJLKLUB 2020 PLAN NIBE SEJLKLUB 2020 PLAN Vi har i Nibe Sejlklubs bestyrelse gennem året 2015 arbejdet med værdigrundlag og visioner for Nibe Sejlklubs fremtid. Af sejlere bliver der på landsplan færre og gennemsnitsalderen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017

Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 1 Horsens d. 6.november 2017 Referat af bestyrelsesmøde den 6.november 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere :Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt,

Læs mere

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013

Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk. Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Fredericia forenede Fodboldklubber Fredericia.dk Referat af bestyrelses møde den 29. august 2013 Dagsorden for bestyrelses møder i Fredericia f.f. 1 Gennemgang og godkendelse af sidste referat 2 Nyt fra

Læs mere

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset

SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset Sønderborg d.5. feb 17 Sendt til: Bestyrelsen SYC Bestyrelsesmøde Referat fra møde den: D. 9. jan kl. 19:00, Klubhuset 1. Seneste nyt fra formanden og øvrige a. Idrætshøjskolen køber en Gummibåd, som SYC

Læs mere

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren

Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Dagsorden og referat Dato: 10. januar 2013 Tidspunkt: kl. 18.00 Hos: Susanne Deltagere: Annette, Kim, Mads, Søren, Hasse, Susanne Afbud: Bente Referent: Søren Agenda 1. Godkendelse af dagsorden og sidste

Læs mere

Skive Sejlklub Referat fra 4. bestyrelsesmøde 2011.

Skive Sejlklub Referat fra 4. bestyrelsesmøde 2011. Skive Sejlklub Referat fra 4. bestyrelsesmøde 2011. Tid: Mandag 22. august 2011 kl. 1900 Sted: Klubhus Deltagere: Fra Bestyrelsen deltog: Ulrich Maagaard (UM), Lars Husted (LH), Anna Dolberg (AD), Preben

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017

Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Referat af Bestyrelsesmøde LUI Fodbold Onsdag den 19. april 2017 Tilstede: Nina, Michael, Mette H, June, Margit, Christoffer + Birgitte fra DBU Fraværende: Mette S, Brian, Henrik, Lars 1. Bemærkninger

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Onsdag den 27. april 2011 kl. 19.00

BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Onsdag den 27. april 2011 kl. 19.00 BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Onsdag den 27. april 2011 kl. 19.00 Til stede: Erik Skov Rasmussen (ESR), Jørgen Danielsen (JD), Knud Toft Jensen (KTJ), Erik Kidmose (EKI), Kell Sahlholdt (KS),

Læs mere

DAGSORDEN/REFERAT NR. 10. Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged.

DAGSORDEN/REFERAT NR. 10. Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged. DAGSORDEN/REFERAT NR. 10 Bestyrelsesmøde: Mandag d. 6. september 2010 kl. 1900 hos Steen Foged. Deltagere: Lars Toft, John Jensen, Rico Busk, Jacob Haaber, Morten Lauritzen, Morten Hou Christensen og Steen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010

Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Referat af bestyrelsesmøde d. 2. september 2010 Dato og tid: Sted: Referat: 2. september 2010, kl. 17:00 Remissen, Østerbro LE Deltagere: Afbud: Hans J. Larsen (HJL) Morten Krydsfelt (MK) Hasanin Rudha

Læs mere

Funktions-beskrivelser

Funktions-beskrivelser - -0-018 1 Indhold: 0 Baggrund og formål med dokumentet 1 Formand Instruktør teori duelighed 3 Instruktør praktik duelighed 4 Instruktør - aspirant 5 Skolebåds-teknikker 6 Marketing & kommunikation 7 Diverse

Læs mere

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen

Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Referat Hovedbestyrelsesmøde Mandag den 20. April. 2015 Tilstede: Tania Madsen, Tina Folkmann, Heidi Liljedahl, Peter Windum, Merete Andersen, Elisa Shjønemann & Simon Jeppesen Afbud: Nikolaj Madsen og

Læs mere

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015

Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Juniorudvalgsmøde 19/1 2015 Sted Til Stede : Hos Hans, Almuevej 7, Skanderborg : Hans Hussmann, Jens Ib Søborg, Ole Roed Bloch, Bjarne Alstrup (Bestyrelsen) og Henrik Meyer Thomsen (Referant) Ikke til

Læs mere

Bestyrelsesmøde 22. okt. 2014

Bestyrelsesmøde 22. okt. 2014 Bestyrelsesmøde 22. okt. 204 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Egon Sørensen, Claus Pedersen, Frans Sørensen Fraværende: Jan Uhrskov Referent:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. november 2015 kl i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. november 2015 kl i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. november 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Flemming, Jørgen, Ebbe, Dorrit og Margit (Referent) Per, Lars, Bent og René Dagsorden:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde hos Bente og Jimmy onsdag den 17.03.10

Referat af bestyrelsesmøde hos Bente og Jimmy onsdag den 17.03.10 Fodboldafdelingen Referat af bestyrelsesmøde hos Bente og Jimmy onsdag den 17.03.10 Tilstede: Carsten Borup, René Pedersen, Ib Secher, Frank Madsen, Henrik Pedersen, Jan Knudsen, Jimmy Holst og Bente Holst.

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen

Dagsorden 03/12-15: 1:Godkendelse af dagsorden. -Godkendt. 1.A: Valg af ordstyrer. - Jan Brix. 1.B: Valg af referent. - Bettina Lauritsen Bestyrelses møde Egense Sejlklub Den 03.12.15. kl. 18.00 Indkaldte: Egense sejlklubs bestyrelse: Erik Quist Andersen (EQA), Morten Svoger (MS), Kim Hansen (KH), Jan Brix (JB), Bettina Lauritsen(BL), Suppleanter:

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. juni 2014 kl. 19.30 i klubhuset.

Referat bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. juni 2014 kl. 19.30 i klubhuset. 1 Referat bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. juni 2014 kl. 19.30 i klubhuset. Tilstede: Niels, Per, Flemming, Lars, Jørgen, Dorte, Grete Fraværende: Margit Referent: Grete Schiesewitz Dagsorden:

Læs mere

SEJLRENDEN forår 2017 MANDAGSSEJLADS KLUBHUS SEJLERSKOLE SAMARBEJDE MED HAVNEN. IB OG IB d. 2. SEJLRENDEN

SEJLRENDEN forår 2017 MANDAGSSEJLADS KLUBHUS SEJLERSKOLE SAMARBEJDE MED HAVNEN. IB OG IB d. 2. SEJLRENDEN KLUBHUS SEJLRENDEN forår 2017 MANDAGSSEJLADS SEJLERSKOLE SAMARBEJDE MED HAVNEN IB OG IB d. 2. SEJLRENDEN www.nibe-sejlklub.dk Side 1 af 76 INDHOLD Bestyrelsen har ordet 3 Spændende aktiviteter i Nibe Sejlklub

Læs mere

Formøde, den 3. september 2008

Formøde, den 3. september 2008 Formøde, den 3. september 2008 Deltagere fra bestyrelsen: Sven Lyster, Uffe Rasmussen, Dan R. Petersen, Rasmus Rosenkvist, Peter Steffensen, Mads-Peter K. Engelhardt (referent). Dagsorden: 1) Kommentarer

Læs mere

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt.

Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Referat Rudkøbing Sejlklub bestyrelses møde 15 marts 2018 Referat er skrevet med kursiv ud for hver punkt. Tilstede: Finn, Michael, Søren, Steen, Helle, Arne Afbud: Bent Hansen Dagsorden: Pkt. 01. Velkomst

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne Finn Kristiansen (FK), Steffen Torvits (ST),

Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne Finn Kristiansen (FK), Steffen Torvits (ST), Referat af bestyrelsesmøde nr. 61, den 6. maj 2014 kl. 17.30. V2, 26. juni 2014 Til stede: merne Finn Kristiansen (FK), (ST), Steen Emborg (SE), Henrik Bjerregaard Jensen (HBJ), Erik Kragh-Hansen (EKH),

Læs mere

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

Låne tilbud fra Sydbank kommer under punkt bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 29.5.2017 Referat af bestyrelsesmøde den 29.maj 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere : Svend Smedegaard, Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Knud Erik Feldt, Jan

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Kredsrådsmøde Onsdag d. 18. sep. 2019 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Referat Kredsformanden DM - fanen er pakket og bliver ikke glemt denne gang - 47 deltager fra kreds 1

Læs mere

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19)

EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) EKIF Bestyrelsesmøde nr. 1 (19) d. 15.01 16 REFERAT Deltagere: Casper, Tommy og Thore (fodbold), Anne Marie, Majbrit og Susan (håndbold), Marcus (badminton), Ib F. N. Ann Referat ifølge dagsorden: Velkommen

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d.15.5.2014 Referat fra bestyrelsesmøde den 12.maj Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere: Anne Skjerning, Carl-Erik Carlsen, Svend Smedegaard, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Henrik Frederiksen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde 13.august 2014

Bestyrelsesmøde 13.august 2014 Bestyrelsesmøde 3.august 204 Nappedam Bådelaug Deltagere: Fraværende: Referent: Henning Madsen, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Egon Sørensen, Frans Sørensen Claus Pedersen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015.

Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Referat fra bestyrelsesmøde i SKG 3. august 2015. Mødedeltagere: Lars Poulsen (LP), Povl Munk (PM), John Sohn (JS), Jørgen Nielsen (JN), Helle Rahbek Thomsen (HRT), og suppleanter Christian Roskjær (CR),

Læs mere

Formøde den 6. februar 2014

Formøde den 6. februar 2014 Formøde den 6. februar 2014 Deltagere fra bestyrelsen: Ove Pedersen, Sven Lyster, Marie Skøtt Rasmussen, Joan Lindholdt, Per S. Christensen og Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Afbud: Dan R. Petersen, Rasmus

Læs mere

Allerød Bordtennisklub Mødereferat

Allerød Bordtennisklub Mødereferat Allerød Bordtennisklub Mødereferat Bestyrelsesmøde d. 4. november 2010 kl. 19.00 i Lillerød hallerne MØDEDELTAGERE Johnny Christensen JC Ole Rasmussen OR William Dræger WD Henning Rasmussen HR Afbud fra

Læs mere

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e Referat Møde nr. 7-2013 Bestyrelsesmøde mandag 6. maj 2013 kl. 19.00 22.00 Indkaldt: forældrebestyrelsen, skolelederen, lærerrepræsentanten. Tilstede: Martin, Peter, Louise, Susanne, Jonas, Neel, Jesper

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. MAJ 2012 Til stede: Aksel Nissen, Jan Grønbech, Lars Søndergaard, Flemming Hviid Hansen, Niels Yde, Tage Sørensen, Torben Madsen og Peter Pedersen. Samt Willy Jørgensen

Læs mere

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008

Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Referat 2008-4 Referat Fredericia Billard Klub 17. marts 2008 Fremmødt: Kasserer Jan Clausen Formand Turneringsleder Hans Jørgen Rand Næstformand Kim Nielsen Afbud: Bestyrelsesmedlem Mark Nielsen Gæst:

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. 1 Horsens d. 19.2.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 17.2.2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere :Henrik Frederiksen, Knud Erik Feldt, Anne Skjerning, Ole Harby, Ole Søndermølle, Jens Troense, Carl

Læs mere

PRÆSTEMARKSHUSENE Afd

PRÆSTEMARKSHUSENE Afd M Ø D E R E F E R A T #8-2015 Afd.bestyrelsesmøde Deltager:, Kurt, Tage, Lotte Afbud: - Dato: Tirsdag d. 3. november 2015 Sted: Kopi: Solvænget 35, st. Deltagerne + Bødker (områdekontor) 1) Godkendelse

Læs mere

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB

Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Dagsorden HUNDIGE BOLDKLUB Mødeleder: Jan Referent: Henrik Dato: 04. November 2015 kl. 19:00 Tilstedeværende: Henrik, Jan, Stig, Kirsten og Peshko Punkt: Konklusion: Ansvarlig: Deadline: 1. Godkendelse

Læs mere

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011

AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 AIA-TRANBJERG BADMINTON VELKOMSTBREV SÆSONEN 2010/2011 Generel information Så starter badmintonsæsonen igen, og vi glæder os til at se gamle og nye spillere - til en god og hyggelig sæson i AIA-TRANBJERG

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.6.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 16.juni 2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 På Sundbakken 10 Deltagere :Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Henrik Frederiksen, Ole Harby, Anne Skjerning,

Læs mere

Formøde, den 12. juni 2012

Formøde, den 12. juni 2012 Formøde, den 12. juni 2012 Deltagere fra bestyrelsen: Joan Lindholdt, Rasmus Rosenkvist, Sven Lyster, Mads-Peter K. Engelhardt (ref.) Dagsorden: 1) Kommentarer til referatet fra seneste bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde. d. 13/ kl Deltagere:

Referat bestyrelsesmøde. d. 13/ kl Deltagere: Referat bestyrelsesmøde d. 13/11 2018 kl. 17.00 Deltagere: Anne Rasmussen (leder) John G. Pedersen (formand) Henrik Wiingreen (næstformand/stifter) Maria Koordt (bestyrelsesmedlem) Christina S. Jensen

Læs mere

Åbent bestyrelsesmøde d. 10 oktober H. C. Ørstedsvej tv. 9:30-14:30 *14:45-15:45*

Åbent bestyrelsesmøde d. 10 oktober H. C. Ørstedsvej tv. 9:30-14:30 *14:45-15:45* 1. Tilstedeværende O Åbent bestyrelsesmøde d. 10 oktober 2016 H. C. Ørstedsvej 70. 2 tv. 9:30-14:30 *14:45-15:45* O= orientering; D= debat; B= beslutning Stina, Jørgen, Rasmus, Katrine og Charlotte Fraværende

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den Fra klokken til 21.30

Referat af bestyrelsesmøde den Fra klokken til 21.30 1 Horsens d. 5.5.2019 Referat af bestyrelsesmøde den 29.4.2019 Fra klokken 19.00 til 21.30 Deltagere: Kristian Smedegaard, Klaus D. Johansen, Bent Larsen, Peter Bjerremand, Klaus Schubert, Afbud : Svend

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

Claus Rømer Andersen. Søren Danekilde

Claus Rømer Andersen. Søren Danekilde REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I KSJ Oplæg til agenda for ordinært bestyrelsesmøde i KSJ Mødedato: 10. April 2012 Mødedeltagere Navn Til stede Ej til stede Elisabeth Westermann Janne Boldt Petersen Allan

Læs mere

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det.

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det. Referat af bestyrelsesmøde i Bisserup Sejlklub onsdag den 20. april 2016 Jann Højgaard Olsen (JHO), Lone Poulsen (LP), Klaus Gøtzsche-Larsen (), Freddy Dahl Thomasen (FDT), Harly Bruun Jørgensen (HBJ)

Læs mere

Bestyrelsen

Bestyrelsen NR. 4 MAJ 2017 43. ÅRGANG Standerhejsning 2017 Bestyrelsen 2016-2017 Formand Materialeudvalget Lars Møller Christensen Tlf. 21 46 26 93 formand@assens-sejlklub.dk Tlf. materiel@assens-sejlklub.dk Næstformand

Læs mere

Inden mødestart skulle info plakat til indgangspartiet godkendes, og der skulle underskrifter på ansøgning om lokale tilskud fra Horsens Kommune.

Inden mødestart skulle info plakat til indgangspartiet godkendes, og der skulle underskrifter på ansøgning om lokale tilskud fra Horsens Kommune. 1 Horsens d. 25.2.2017 Referat af bestyrelsesmøde den 20.februar 2017 Fra klokken 19.00 til 21.30 I bestyrelseslokalet Deltagere : Klaus D. Johansen, Klaus Schubert, Jan Riskær Nielsen, Knud Erik Feldt,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 25. januar 2016 kl i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 25. januar 2016 kl i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 25. januar 2016 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Flemming, Jørgen, Ebbe, Margit (referent), Dorte, Per og Lars Bent og René Dagsorden: 1.

Læs mere

KOMMUNIKATIONSPOLITIK OG KOMMUNIKATIONSSTRATEGI FOR THURØ SEJLKLUB

KOMMUNIKATIONSPOLITIK OG KOMMUNIKATIONSSTRATEGI FOR THURØ SEJLKLUB Klubbens hjemmeside er en af klubbens officielle ansigter udadtil. På hjemmesiden skal gamle såvel som nye medlemmer kunne finde relevant og opdateret information. Afdelingerne er ansvarlige for at deres

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per

Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per AS BS møde d 19 jan 2016 kl 18.00 v2 Dagsorden Bestyrelsesmøde den 19 jan 2016 Deltagere: Peder, Christian, Palle, Hans Jørgen, Luc, Michael. Afbud: Søren, Per 1 Godkendelse af dagsorden OK 2 Referat af

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 2. juli 2012, kl. 18.00 i klubrummet

Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 2. juli 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden for bestyrelsesmøde i OIK Mandag den 2. juli 2012, kl. 18.00 i klubrummet Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af referent 3. Godkendelse af referat fra sidste møde. a. Husk Lars beslutning

Læs mere

V.I.F. Fodboldafdelingen

V.I.F. Fodboldafdelingen Referat af træner-/ledermødet mandag den 24. august 2015 Dagsorden 1. Nyt fra bestyrelsen v/jesper 2. Nyt fra ungdomsudvalget a. Hvad har vi indtil nu arbejdet med i ungdomsudvalget: i. Status (Allan)

Læs mere