Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 14. februar 2013 kl på FSKBH s kontor.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 14. februar 2013 kl på FSKBH s kontor."

Transkript

1 Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 14. februar 2013 kl på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Carsten Danielsen (CD), Gitte Nielsen (GN), Allan Schmøde (ALS), Mari-Ann E Madsen (MEM), Henrik Lindby (HL) og Poul Munk (PM). Afbud: Bjarne Carlslund (BC) og Kim Christiansen (KC) Fraværende: Carsten Bønnelykke (CB), ASG bød bestyrelsen velkommen til bestyrelsesmøde. 1. Godkendelse af dagsorden for mødet og udpegning af mødeleder PM ønskede dagsordenens punkt 5.1. flyttet til punkt 4.1, idet han ønskede bestyrelsens principielle beslutning til samarbejdsaftale med MSL Group for Kvindeforhindringsløbet den 2. juni Bestyrelsen godkendte dette. MK blev udpeget som mødeleder. 2. Opfølgning på sidste møde Intet. 3. Meddelelser fra: Formanden orienterede om 1. Afskaffelse af Dansk Firmaidrætsforbunds idrætsmøde og nedlæggelse af IAfunktionen. Dansk Firmaidrætsforbunds styrelse har på sit møde den 18. januar 2013 efter indstilling fra Idræts- og Motionsudvalget besluttet med øjeblikkelig virkning at afskaffe idrætsmødet og nedlægge IA-funktionen. I stedet skal der etableres et mere uformelt Idrætsforum, hvor frivillige idræts- og motionsledere kan mødes for at debattere og udvikle idræts- og motionstilbuddene i firmaidrættens regi, ligesom der skal etableres en idræts- og motionssupervisorgruppe på 8-10 personer, hvis opgave bliver at stå for at udvikle og forny idræts- og motionsaktiviteterne. Beslutningen betyder, at der ikke som planlagt afholdes noget idrætsmøde i april ASG mener i øvrigt, at nedlæggelsen strider mod forbundets vedtægter.

2 2. Udskillelse af IT-opgaverne fra Dansk Firmaidrætsforbunds kommunikationsudvalg. Dansk Firmaidrætsforbunds styrelse har på sit møde den 18. januar 2013 efter indstilling fra Kommunikationsudvalget besluttet at udskille IT-opgaverne fra kommunikationsudvalget, hvilket betyder, at Kommunikationsudvalget fremover kun skal beskæftige sig med de egentlige kommunikationsopgaver. I stedet nedsætter Styrelsen en ad hoc IT-gruppe, som kommer til at bestå af 3-4 personer udpeget blandt de nuværende SuperNova-Supervisorer og Web-Supervisorer. 3. Dansk Firmaidrætsforbunds rammeaftale med Kulturministeriet om tilskud for En betingelse for, at de tilskudsberettigede organisationer kan få andel i Danske Spils overskud, er indgåelse af en individuel rammeaftale med Kulturministeriet, hvori der fastsættes mål for hver enkelt organisations virksomhed og herunder særlige indsatsområder. Alle idrætsorganisationer har for nylig indgået nye rammeaftaler med Kulturministeriet, og ifølge denne forventes Dansk Firmaidrætsforbund at modtage tilskud på 38,9 mio. kr. i 2012, 40,8 mio. kr. i 2013 og 39,8 mio. kr. i Ifølge den indgåede rammeaftale vil Dansk Firmaidrætsforbund: Inspirere og motivere medarbejderne på danske arbejdspladser til at leve et sundere liv Styrke foreningslivet gennem nye, fleksible og innovative idræts- og motionsformer, der kan inspirere og motivere danskerne til fysisk aktivitet i firmaidrætsregi Fremme frivillighedskulturen ved at inspirere og motivere firmaidrætsudøvere til aktivt medborgerskab i firmaidrætsregi Gennem uddannelse at stimulere interessen og motivationen for yderligere fysisk aktivitet Være en foregangsorganisation indenfor dansk idræt, når det gælder ligestilling Fremme en dopingfri firmaidræt Arbejde for firmaidræt uden overgreb på børn 4. Medlemsopgørelse pr. 1. januar Ifølge indberetningerne pr. 1. januar 2013 har FSKBH et samlet aktivitetsmedlemstal på fordelt på 350 medlemsklubber, hvilket er en nedgang på medlemmer og 35 klubber. Årsagen er formentlig de ændrede opgørelsesmetoder. Indenfor fitness har vi mistet ca medlemmer, medens der i gymnastik er en tilgang på ca medlemmer. Vi har mistet ca medlemmer inden for aktiviteter, der ikke længere bliver registreret. Løbeaktiviteter, badminton og fodbold har alle mistet ca medlemmer. Erhvervsskolerne har givet medlemstilgang på ca medlemmer. (Efter aftale med Firmaidrætten er der efter mødet indmeldt yderligere ca medlemmer som familieidræt (vin, kunst, foto og teater)).

3 ALS ønskede udarbejdet en aktivitetsoversigt fordelt på klubber, hvilket administrationen forsøger. 5. Aktivitetsregistrering i hallerne. KFF har meddelt, at de hen over foråret vil foretage stikprøvevise kontroller af antal deltagere til træning i hallerne. Næstformanden Intet Økonomiansvarlig orienterede om: Revisionsmøde, hvor 4. kvartal og årsregnskab blev gennemgået. Afdelingerne har et underskud på ca kr., hvorimod FSKBH samlet set har et overskud på ca kr. CD ser gerne en bedre sammenhæng mellem de opstillede budgetter og regnskabet. HL ønskede at regnskabsopstillingen (balancen) ændres således, at afdelingernes regnskab vil indgå i egenkapitalen i stedet for som debitorer/kortfristet gæld. Afdelingernes regnskab vil så blive fremlagt som en note til regnskabet. Bestyrelsen tilsluttede sig dette. Bestyrelsen finder det heller ikke nødvendigt med en særskilt inventarkonto. GN efterlyste, om tidligere afsatte midler til aquasvømning kan bruges i 2013?, hvilket bestyrelsen medgav mod tilstrækkelig regnskabsforklaring. o o Årsregnskabet herefter taget til efterretning af bestyrelsen. Det pålægges samtidig afdelingerne i så vid udstrækning som muligt, at påføre deltageres navne på udbetalingsbilag m m fra f.eks. spisende arrangementer. Øvrige bestyrelsesmedlemmer og suppleanter GN: Der er regionsmøde i Køge den 26. februar, i forbindelse med Firmaidræt Køges jubilæum. Gitte deltager. Det besluttedes at give en gave/erkendtlighed. MK/HL aftaler gave. GN afhenter på kontoret den 25. februar. Orientering har holdt årsmøde med forslag til vedtægtsændringer i forbindelse med afdelingens omdannelse til klub. Afdelingens tilgodehavende overføres til den ny klub. MEM: Badminton holder årsmøde formentlig i april, hvor der vil være forslag til ændrede turneringsregler. Tennis har store planer om nyt tilmeldingssystem.

4 Aktivitetsdag er fastsat til Tilskudsbevillingen fra sidste år forventes fortsat at være gældende. I forbindelse med fusionen med LTFI havde MEM nogle spørgsmål vedrørende fremtidig badmintonafvikling. ASG vil rejse dem ved mødet med LTFI den 19. februar. Administrationen HL orienterede om: Revisionsprotokol, idet der har været revision af dels 4. kvartalsregnskab og årsregnskabet samt møde med repræsentanter fra fodboldudvalget. Revisionsprotokol udfærdiget og protokol fra møde med fodboldafdelingen blev godkendt og underskrevet. Revisionen havde foreslået, at betaling for administration og rengøring reguleres med samme faktor som anden intern handel mellem FSKBH og KFIU Hallen. Nyt fra Advokaten o BKS Byg har indgået aftale om afdragsordning. o Nordland FC har afgivet insolvenserklæring. I Tæl Skridt Kampagnen kan et bestyrelseshold deltage gratis. o Bestyrelsen og administrationen tilmeldes som et hold. HL er holdleder PM orienterede om, Afholdt 2 indefodboldstævner for erhvervsskoler i hovedstadsområdet. Den 18. januar for Niels Brock HG og den 1. februar for alle erhvervsskoler i området. Begge stævner blev afviklet på god vis og med mange gode fodboldkampe. Stævnerne gav et overskud på ca kr. 4. Sager til beslutning 4.1 Kvindeforhindringsløb i København (Valbyparken) den 2. juni PM orienterede om, at vi som underentreprenør skal udføre den praktiske opgave med tilrettelæggelse og gennemførelse af kvindeforhindringsløbet No Limits Race for PR-firmaet MSL Group, København. Der skal bruges mange hjælpere (målsætningen er ca. 50), derfor har vi henvendt os pr. mail til alle udvalgsmedlemmer i FSKBH og bestyrelsen, med henblik på at få deres tilsagn om medvirken til både dette løb og Bike & Run Stafetten den 17. juni. Samtidig har vi indgået aftale med Københavns Universitet om en idrætsstuderende, der skal lave afgangsprojekt på dette løb. Pernille vil være tilknyttet projektet hver onsdag og fredag frem til medio juni måned.

5 PM og MSL Group er ved at sammensætte en samarbejdsaftale for projektet, hvor et udkast var fordelt til bestyrelsen. PM ønsker gerne bestyrelsens principielle godkendelse af aftalen. Bestyrelsen gav sit tilsagn til, at administrationen kan arbejde videre med projektet og samarbejdsaftalen indenfor de rammer der er skitseret i aftalen. 5. Sager til drøftelse 5.1 Bike & Runstafet mandag den 17. juni 2013 Styregruppen holdt sit 2. møde den , og herfra blev der orienteret om: At firmaidrætten har indgået en landsdækkende samarbejdsaftale med Adidas gældende for 2013, 2014 og 2015, som bl. a. indebærer at Adidas giver vinderpræmierne til alle byer til en værdi af kr hvert sted. At vi har indgået en sponsoraftale med Dansk Bilferie.dk for et pænt beløb. At der er etableret tilbud om tilkøb af menu i forbindelse med tilmelding. At vi har oprettet en ny og mere oplysende hjemmeside til at klikke over på fra FSKBHs forside. At vi har indgået aftale om, at arrangementet annonceres på Politikens lysaviser 3 steder i København med mindst 6 visninger i timen hvert sted. 5.2 Forslag om Danse Event. MEM og ALS havde udarbejdet og fremlagde 2 oplæg om etablering af 1 eller 2 events i Contra dans henholdsvis Bhangra dans. De havde holdt møde med potentielle instruktører om afholdelse i KFIU Hallen og aflønning m m, og at målgrupperna var forskellige, nemlig for contradans 50+ og for Bhangrabeats år. Bestyrelsen besluttede, at de kan arbejde videre med at arrangere en event. Det foresloges at Sannie kobles på som konsulent, også a. h. t. at søge midler i FOU-puljen Målgruppen er i første række medlemmer samt områdets beboere, og evt. ældresagen, som spiller badminton i hallen i forvejen. 5.3 FSKBH s repræsentantskabsmøde mandag den 15. april PM orienterede om indkaldelse til møde for enkeltmedlemmer den 27. februar Det er tvivlsomt om mødet vil blive afholdt, idet der endnu kun er modtaget en tilmelding.

6 ASG henviste til den udsendte oversigt over hovedpunkter i den skriftlige beretning og omdelte et 1. udkast til beretningen. Bestyrelsesmedlemmernes kommentarer/tilføjelser sendes til ASG inden 1. marts. Det overvejes om der efter den mundtlige beretning, skal laves en summepause i grupper, samtidig med at der spises sandwich? MK bad om bestyrelsens tilkendegivelse af, hvorvidt vi skal stille forslag om vedtægtsændring om indførelse af passivt medlemskontingent for klubber, der ikke deltager i nogle aktiviteter? Spørgsmålet tages op på mødet med LTFI, og beslutning om fremsættelse afgøres på næste bestyrelsesmøde. 6. Eventuelt ASG nævnte, at han var nomineret til Agerbæks Lederpris. ALS oplyste, at han havde deltaget på instruktøruddannelse Fitness 1-2 den 26. januar Aktivitetsliste Emne Initiativ Tid Udarbejdelse af budgetvejledning, herunder forslag til strammere styring og ensrettede retningslinjer af økonomien CD/ASG/ MK? Møde om etablering af skytteforening ASG/CB? Alternative modeller for afdelingsårsmøder, hvor der erfaringsmæssigt kommer få eller ingen. Drøftelse og beslutning om værtsskab for Firmaidræt Open i 2015 i København Udarbejdelse af aktivitetsoversigt, fordelt på klubber. ASG? MK? ADM FSKBH s mødekalender: NÆSTE BESTYRELSESMØDE: Onsdag den 20. marts 2013 kl på kontoret. Referent: PM

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 10. januar 2013 kl på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 10. januar 2013 kl på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 10. januar 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Carsten Danielsen (CD), Carsten

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 3. oktober 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 9. oktober 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. juli 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. juli 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. juli 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 7. august 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Carsten

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 13. september 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 13. september 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 13. september 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 19. september 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 11. juli 2013 kl på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 11. juli 2013 kl på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 11. juli 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK) og Carsten Danielsen (CD), Allan

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 9. juni 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 9. juni 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 9. juni 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 21. juni 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Carsten

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 9. februar 2012 kl , FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 9. februar 2012 kl , FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 9. februar 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 15. februar 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 10. november 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 10. november 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 10. november 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 16. november 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. april 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. april 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. april 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 18. april 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Gitte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 12. september 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK) og Gitte Nielsen (GN), Carsten

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 10. oktober 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 10. oktober 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 10. oktober 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK) og Gitte Nielsen (GN), Carsten

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. september 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. september 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. september 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 13. september 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 14. april 2011 kl , FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 14. april 2011 kl , FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 14. april 2011 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 26. april 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Carsten

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 28. maj 2015 kl. 19.00 i Rødovrehallen.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 28. maj 2015 kl. 19.00 i Rødovrehallen. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 28. maj 2015 kl. 19.00 i Rødovrehallen. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Mari-Ann E

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt mandag 5. maj 2014 kl på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt mandag 5. maj 2014 kl på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt mandag 5. maj 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Gitte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 11. april 2013 kl på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 11. april 2013 kl på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StrKøbenhavn afhldt trsdag 11. april 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kntr. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kfed (MK), Mari-Ann E Madsen (MEM), Carsten Danielsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 13. oktober 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 13. oktober 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 13. oktober 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 20. oktober 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. januar 2012 kl , FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. januar 2012 kl , FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. januar 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 18. januar 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 11. september 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 11. september 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 11. september 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), John

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 25. juni 2015 kl på FSKBH-kontoret.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 25. juni 2015 kl på FSKBH-kontoret. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 25. juni 2015 kl. 17.30 på FSKBH-kontoret. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Mari-Ann

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. marts 2012 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. marts 2012 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. marts 2012 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 15. marts 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Gitte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. november 2012 kl , FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. november 2012 kl , FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. november 2012 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 12. november 2012. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 9. januar 2014 kl på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 9. januar 2014 kl på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 9. januar 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Gitte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 20. februar 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 20. februar 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 20. februar 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL),

Læs mere

Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge.

Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge. Referat af Roskilde Firma og Familieidræts Bestyrelsesmøde nr. 02. / 2012. Tirsdag den 13. november 2012 kl. 18,Skovager 5, Gevninge. Mødedeltagere: Claus Schou, John Petersen, Birger Jensen, Bitten Petersen,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 9. september 2010 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 9. september 2010 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 9. september 2010 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Michael Darre (MD),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 3. april 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 3. april 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, afholdt torsdag 3. april 2014 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Gitte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 14. oktober 2010 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 14. oktober 2010 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, onsdag den 14. oktober 2010 kl. 18.00, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Nils Sabroe (NS), Carsten Danielsen (CD),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. november 2015 kl. 17.30 på FSKBH-kontoret.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. november 2015 kl. 17.30 på FSKBH-kontoret. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 12. november 2015 kl. 17.30 på FSKBH-kontoret. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Gitte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 13. december 2012 kl. 17.30 på FSKBH s kontor

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 13. december 2012 kl. 17.30 på FSKBH s kontor Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 13. december 2012 kl. 17.30 på FSKBH s kontor Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK), Carsten Danielsen (CD), Carsten

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. oktober 2015 kl på FSKBH-kontoret.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. oktober 2015 kl på FSKBH-kontoret. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. oktober 2015 kl. 17.30 på FSKBH-kontoret. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Mari-Ann

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. december 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 8. december 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StrKøbenhavn, trsdag den 8. december 2011 kl. 17.30, FSKBH s kntr, Knuthenbrgvej 24. 14. december 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kfed (MK), Gitte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 11. august 2011 kl , FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 11. august 2011 kl , FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 11. august 2011 kl. 17.30, FSKBH s kontor, Knuthenborgvej 24. 17. august 2011 Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kofoed (MK),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 01/

Referat af bestyrelsesmøde 01/ Referat af bestyrelsesmøde 01/122010 Punkter på dagsordenen: 1. Protokol 2. Valg af næstformand 3. Budget for 2011 4. Orientering om byggeriet 5. Rygning 6. Meddelelser fra formanden 7. Meddelelser fra

Læs mere

Vedtægter for FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Revision: 14. marts 2013

Vedtægter for FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Revision: 14. marts 2013 Vedtægter for FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV Revision: 14. marts 2013 Indholdsfortegnelse 1: NAVN... 3 2: FORMÅL... 3 3: ORGANISATION... 3 4: MEDLEMSSKAB... 3 5: UDMELDELSE... 3 6: MEDLEMSFORPLIGTIGELSER... 3 7:

Læs mere

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019

FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019 FSKBH Badminton Referat fra årsmøde mandag 13. maj 2019 Dagsorden: 1. Konstatering af fremmødte, stemmeberettigede repræsentanter 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent og stemmetællere 4. Afdelingens

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & idræt 27. august 2013 Deltagere: Svend Mandel Jacob Bork Klitgaard Jørn Olsen Jesper Vestergaard Annette Friis Nielsen Sussie Olsen Winnie Wolf Andersen Afbud: Morten Grejsler

Læs mere

Brønderslev Familie OR Firma Idræt

Brønderslev Familie OR Firma Idræt Brønderslev Familie OR Firma Idræt Vedtægt Brønderslev Familie og Firmaidræt 1. Foreningens navn: Foreningens navn er Brønderslev Familie og Firmaidræt Initialer: BFFI Stiftelsesår og -dato: 24. marts

Læs mere

Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale

Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale Hejrevangens Boligselskab Organisationsbestyrelsen Dagsorden Dagsorden til organisationsbestyrelsesmødet mandag den 18. januar 2016 kl. 17.00 på Oscar Brunsvej 11 i det nye mødelokale Sendt pr. e-mail

Læs mere

Årsmøde 2013/2014. Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn

Årsmøde 2013/2014. Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn Årsmøde 2013/2014 Velkommen til Danmarks største idrætsforening: Firmaidræt StorKøbenhavn med 395 klubber. Velkommen til vores gæst: Jeanette vores formand for firmasporten storkøbenhavn. Firmaidræt StorKøbenhavn

Læs mere

World Cup Hallen, Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre.

World Cup Hallen, Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre. Referat af: Ordinært afdelingsårsmøde i FSKBH bowlingafdeling Dato: tirsdag den 6. maj 2014 kl. 19.30 Sted: World Cup Hallen, Rødovre Centrum 99, 2610 Rødovre. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt onsdag 20. marts 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt onsdag 20. marts 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StrKøbenhavn afhldt nsdag 20. marts 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kntr. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Michael Kfed (MK), Gitte Nielsen (GN), Mari-Ann E Madsen (MEM),

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 18. december 2015 kl på FSKBH-kontoret.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 18. december 2015 kl på FSKBH-kontoret. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn, torsdag den 18. december 2015 kl. 17.30 på FSKBH-kontoret. Mødedeltagere: Jeanette Thornberg (JT), Michael Kofoed (MK), Palle Lindstrøm (PL), Gitte

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på repræsentantskabsmødet den 23. februar 2016.

Vedtægter. Vedtaget på repræsentantskabsmødet den 23. februar 2016. Vedtægter Vedtaget på repræsentantskabsmødet den 23. februar 2016. 0 1. Foreningens navn Foreningens navn: Middelfart Firma og Familie Idræt. Initialer: MFFI Stiftelsesår: 1965 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Inge-Lise Rasmussen, formand Ulla Torp, næstformand Jørgen Rønnebech Mona Jensen Halsnæs Ny Boligselskab Indkaldelse til organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 27. januar 2014 kl. 17.00 I festlokalet, Vognmandsgade 16, kælderen, Frederiksværk Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 02-2013 Dato: Mandag den 4. marts 2013, kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Hans Natorp, DS Formand Jens Erik Hansen, DS Næstformand Jan Wojtczak,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 13. juni 2013 kl på FSKBH s kontor.

Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StorKøbenhavn afholdt torsdag 13. juni 2013 kl på FSKBH s kontor. Referat fra bestyrelsesmøde i Firmaidræt StrKøbenhavn afhldt trsdag 13. juni 2013 kl. 17.30 på FSKBH s kntr. Mødedeltagere: Asger Gaard (ASG), Mari-Ann E Madsen (MEM), Allan Schmøde (ALS), Gitte Nielsen(GN),

Læs mere

Roskilde Firma- og Familieidræt

Roskilde Firma- og Familieidræt Roskilde Firma- og Familieidræt Referat Bestyrelsesmøde Nr. 01/2010 Søndag den 31.01.10 KL. 10.30 Skovager 5, Gevninge, 4000 Roskilde. Mødedeltagere: Claus Schou, Jane Løvgren, Gerda Pedersen, John Petersen

Læs mere

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt

Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt Vedtægter for Landsorganisationen Dansk Skoleidræt 1. Navn: Landsorganisationens navn er Dansk Skoleidræt med hjemsted i Nyborg. 2. Formål: 1. Dansk Skoleidræt har som mål at fremme folkesundheden ved:

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsorganisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen

Læs mere

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen

Deltagere. Boligforeningen Fyn-Bo. Bestyrelsen Boligforeningen Fyn-Bo Bestyrelsen Referat fra møde i organisationsbestyrelsen tirsdag den 6. september 2016, kl. 16.30, på kontoret hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5250 Odense S. Deltagere

Læs mere

Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R

Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R for Vejle Tennis Hal Mogens Thyssen (H) Ib Skovbo (H) aut. bobestyrer Vibeke Forsberg (H) Finn Dyhre Hansen (H) Mads Danielsen (L) Niels Johansen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DGI FYN

VEDTÆGTER FOR DGI FYN VEDTÆGTER FOR DGI FYN Årsmøde, 11. marts 2016 DGI Fyn Svendborgvej 337 5260 Odense S Tlf. 7940 4600 CVR: 2635 7411 fyn@dgi.dk www.dgi.dk/fyn Vedtægter for DGI Fyn 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Medlem af CMAS Confederation Mondiale des Activit es Subaquatiques. DIF Danmarks Idræts-Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2005 Idrættens Hus Fredag, den 4. februar 2005 kl. 19.00 16. marts 2005 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01-2005 3. Budget 1. Budget 2005 2. Finnesvømmer

Læs mere

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde i Folkeoplysningsudvalget Torsdag den 22. april 2010 Kl. 18.30 i F7 på rådhuset Mødedeltagere: Kristian Moberg (V) Alice Linning, afbud Annelise Hansen Emma Nielsen Hanne Kyvsgaard (C)

Læs mere

VEDTÆGTER for foreningen. Vorupør Havbåde. Vorupør Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Thisted Kommune.

VEDTÆGTER for foreningen. Vorupør Havbåde. Vorupør Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Thisted Kommune. VEDTÆGTER for foreningen Vorupør Havbåde I Navn, hjemsted og formål 1 Vorupør Havbåde er en almennyttig forening med hjemsted i Thisted Kommune. 2 Foreningen Vorupør Havbåde har til formål at erhverve,

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt den 21. januar 2010

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt den 21. januar 2010 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt den 21. januar 2010 Deltagere: Svend Mandel Jacob Klitgaard Jesper Vestergaard Morten Grejsler Winnie Wolf Andersen Afbud: Jørn Olsen Dagsorden: 1. Repræsentantskabsmødet

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Mandag den 30. marts 2015. Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Mandag den 30. marts 2015. Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Mandag den 30. marts 2015 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 30.03.2015 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Referat af s generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Sted: Remisen, Brande kl.16:30 Deltagere: 86 tilmeldte Dagsordenen jf.vedtægterne: 1.Valg af dirigent 2.Valg af stemmetællere 3.Fremlæggelse

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

LOVE FOR SØNDERBORG FAMILIE OG FIRMA SPORT

LOVE FOR SØNDERBORG FAMILIE OG FIRMA SPORT LOVE FOR SØNDERBORG FAMILIE OG FIRMA SPORT 1 NAVN. Sammenslutningens navn: SØNDERBORG FAMILIE OG FIRMA SPORT. Hjemsted:Sønderborg. Signatur: SFS. Postadresse: SFS-Hallen, Borgmester Andersens Vej 100,

Læs mere

Referat fra REPRÆSENTANTSKABSMØDE i Firmaidræt StorKøbenhavn torsdag, den 24. april Rødovregård (LOEN), Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre

Referat fra REPRÆSENTANTSKABSMØDE i Firmaidræt StorKøbenhavn torsdag, den 24. april Rødovregård (LOEN), Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre 29. april 2014 Referat fra REPRÆSENTANTSKABSMØDE i Firmaidræt StorKøbenhavn torsdag, den 24. april 2014. Rødovregård (LOEN), Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre Dagsorden: 1. Konstituering af fremmødte. 2. Valg

Læs mere

Vedtægt for FrivilligVest

Vedtægt for FrivilligVest Vedtægt for FrivilligVest 1 Organisationen Foreningens navn er FrivilligVest og har hjemsted i Ringkøbing-Skjern Kommune. Adressen er Ringkøbing- Skjern Kulturcenter, Ranunkelvej 1-3, 6900 Skjern. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926 Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening Stiftet 26. februar 1926 1. Foreningens navn: Knabstrup Idrætsforening. Hjemsted Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42. Knabstrup 4440 Mørkøv. 2. Foreningens formål

Læs mere

Repræsentantskabsmøde mandag den 28. november 2011, kl. 19.00 i beboerlokalerne - Knolden

Repræsentantskabsmøde mandag den 28. november 2011, kl. 19.00 i beboerlokalerne - Knolden Referat Repræsentantskabsmøde mandag den 28. november 2011, kl. 19.00 i beboerlokalerne - Knolden Til stede: Christian Thode, Bent Møller Knudsen, Beth Hørsted, Bøge P. K. Nielsen, Ella Frederiksen, Freddi

Læs mere

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4.

Gæster: Finn Thomassen (FT), E&Y deltog under behandlingen af pkt. 4. Gribvand A/S Bestyrelse 16. april 2018 Referat af Bestyrelsesmøde d. 10. april 2018 Mødedato / sted: 10. april 2018 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18c kl. 15:00-16:00. Mødedeltagere: Bo Jul Nielsen

Læs mere

FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Forretningsorden. Gældende: år 2013

FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV. Forretningsorden. Gældende: år 2013 FIRMAIDRÆTTEN NAKSKOV Forretningsorden Gældende: år 2013 1 Indledende møde... 3 2 Præsentation... 3 2.1 Repræsentanter... 3 2.2 Forfald... 3 3 Bestyrelsens mødevirksomhed... 3 4 Udsendelse af dagsorden...

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Beslutningsreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05

Beslutningsreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05 sreferat fra Hovedbestyrelsesmøde 05 Søndag den 13. marts 2016 Hotel Scandic Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Jeanette Lund

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel

FORRETNINGSORDEN. for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. Forretningsordenens hjemmel FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen i Ullerød Vandværk a.m.b.a. 1. Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Ullerød Vandværks vedtægter af 27. april 2010. Originaleksemplaret

Læs mere

Vedtægter for Viborg Firmaidræt

Vedtægter for Viborg Firmaidræt Vedtægter for Viborg Firmaidræt 1. Foreningens navn: Foreningens navn er Viborg Firmaidræt (VFI). Stiftet den 10. maj 1950. 2. Foreningens hjemsted: Foreningen er hjemmehørende i Viborg kommune. 3. Foreningens

Læs mere

Foreningens formål er ved idræt og andet kulturelt virke at fremme den enkeltes og fællesskabets sundhed og trivsel.

Foreningens formål er ved idræt og andet kulturelt virke at fremme den enkeltes og fællesskabets sundhed og trivsel. Vedtægter for Hashøj IF 1 Foreningens navn er Hashøj idrætsforening. Foreningen er stiftet den 14. juni 1971 ved en sammenlægning af Slots Bjergby Gymnastikforening og Lundforlund/Gerlev Idrætsforening.

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup.

Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. FK Odsherred Bestyrelse Referat fra bestyrelsesmøde lørdag d. 17. januar 2015 kl. 13.00 i klublokalet i Herrestrup. Tilstede: Torben Møller Brian V. Madsen Linette S. Mortensen Kirsten Harthimmer Jørgen

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling)

DAI REGION HOVEDSTADEN. Referat fra. Årsmøde (Generalforsamling) DAI REGION HOVEDSTADEN Referat fra Årsmøde (Generalforsamling) 25. marts 2014 1 DAI Region Hovedstadens regionsmøde, tirsdag den 25.3.2014. Til stede: 10 stemmeberettigede og 11 gæster. Dagsorden 1. Valg

Læs mere

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt 9. februar 2012

Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt 9. februar 2012 Bestyrelsesmøde SKAT Fritid & Idræt 9. februar 2012 Deltagere: Svend Mandel Jørn Olsen Morten Grejsler Jacob Klitgaard Annette Friis Nielsen Jesper Vestergaard Winnie Wolf Andersen Referent: Winnie Wolf

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive

Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive Vedtægter for foreningen Frivilligcenter Skive 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er Frivilligcenter Skive. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Skive Kommune. 2. Formål Stk. 1. Foreningens formål

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund 19. maj 2012/IK Referat Bestyrelsesmøde 05-2012 Mandag den 14. maj 2012 Kl. 18.00 Idrættens Hus 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 4-2012 3. Bestyrelsens

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforening

Torslunde-Ishøj Idrætsforening p Torslunde-Ishøj Idrætsforening Badminton Fodbold Gymnastik Petanque Støtteforening Torslunde Ishøj Idrætsforening 1. Navn og formål Foreningens navn er Torslunde Ishøj Idrætsforening (TIIF) og er hjemmehørende

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde

1. Godkendelse af referat fra det konstituerende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen godkendte og underskrev referatet fra det konstituerende bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde i Eurasier Klub Danmark (EKD), afholdt 22. juni 2013, kl. 09:30-17:00 hos Ulla Røjgaard, Skolegade 52, 7400 Herning 22. juni 2013 Deltagere: Formand Legarth Brenbak (LB), næstformand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

Deltagelse: Karsten Høy-Petersen, Christian Scheelhardt, Søs Nygaard og fra Boligkontoret driftschef Finn Weidekamp og chefkonsulent Gitte Weien.

Deltagelse: Karsten Høy-Petersen, Christian Scheelhardt, Søs Nygaard og fra Boligkontoret driftschef Finn Weidekamp og chefkonsulent Gitte Weien. Boligselskabet BSB Søllerød R E F E R A T til organisationsbestyrelsesmøde, som blev afholdt torsdag den 7. februar 2013, kl. 16.00-21.00. Mødet afholdtes hos Boligkontoret Danmark, Røjelskær 15, 2. sal,

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Vedtægter. Side 1 af 7

Vedtægter. Side 1 af 7 Vedtægter Side 1 af 7 1 Navn og juridisk status Landsdelsforeningens navn er DGI Nordjylland Stk. 2. DGI Nordjylland er en forening og en selvstændig juridisk enhed. Stk. 3. Landsdelsforeningen er en sammenslutning

Læs mere

Vedtaget 24. august 2015

Vedtaget 24. august 2015 forretningsorden Vedtaget 24. august 2015 Emne Forretningsorden for fsb s bestyrelse 1. Bestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af boligorganisationens anliggender og skal

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Vedtægter for Købehavns Firma Sport

Vedtægter for Købehavns Firma Sport Vedtægter for Købehavns Firma Sport 1 Navn Foreningens navn er Københavns Firma Sport (KFS). Foreningen er hjemmehørende i Københavns Kommune. Stiftet 25. maj 1987. 2 Formål Foreningens formål er gennem

Læs mere

703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE. Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby.

703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE. Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby. 703 FUNKTIONÆRERNES BOLIGSELSKAB I LYNGBY/TAARBÆK KOMMUNE REFERAT Bestyrelsesmødet den 9. marts 2016 kl. 17.00 i bestyrelseslokalet Lyngvej 52, kld., Lyngby. Bestyrelsen: Formand Merete Sivertsen, Niels

Læs mere

Formand Egon Soll bød velkommen til mødet, hvorefter der fortsattes med dagsorden:

Formand Egon Soll bød velkommen til mødet, hvorefter der fortsattes med dagsorden: Bestyrelsesmøde, onsdag den 15. februar 2012, på kontoret, Kallemosen 16, Aabenraa: Mødt var fra bestyrelsen: Egon Soll, formand Conny Lauritzen Birthe Hansen Poul E. Weber Leif Poulsen Steen Valentin

Læs mere

Forretningsorden. for bestyrelsen i Stutgården 29. SEPTEMBER J.nr.: SOF/ADJ

Forretningsorden. for bestyrelsen i Stutgården 29. SEPTEMBER J.nr.: SOF/ADJ J.nr.: 89-14666 SOF/ADJ Forretningsorden for bestyrelsen i Stutgården Kammeradvokaten Telefon +45 33 15 20 10 Vester Farimagsgade 23 Fax +45 33 15 61 15 DK-1606 København V www.kammeradvokaten.dk INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

Vedtægter for Sankt Vincent Grupperne

Vedtægter for Sankt Vincent Grupperne Vedtægter for Navn, Stiftelse og Hjemsted 1 1. Organisationens navn er. 2. blev stiftet d. 28. april 1959. 3. har hjemsted i Allerød Kommune. 4. har s formål er: Formål 2 1. at støtte humanitært hjælpearbejde

Læs mere

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014

Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Vorup Boligforening af 1945 Dagsorden udsendt den 20. marts 2014 Referat udsendt den 7. maj 2014 Referat fra formøde til repræsentantskabsmøde Torsdag den 27. marts 2014 kl. 17.00 Mødested: Marsvej 1,

Læs mere

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde.

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. februar 2013, kl. 18.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere