ÅRHUS AMT ÅRHUS AMTSRAD

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ÅRHUS AMT ÅRHUS AMTSRAD"

Transkript

1 ÅRHUS AMT ÅRHUS AMTSRAD Højbjerg, den 28 OKT Regionplantillæg om vindmøller på Samsø Århus Amtsråd har vedtaget regionplantillæg nr. 4 til regionplan 1997, Vindmøller på Samsø. Regionplantillægget er udarbejdet på baggrund af Samsøs udnævnelse til Vedvarende Energi 0, hvilket betyder, at Samsø som et forsøgsprojekt skal omlægge sit nuværende energiforbrug til vedvarende energi, der hovedsageligt skal komme fra vind. For at imødekomme intentionerne i projektet har amtsrådet udpeget flere vindmølleområder på Samsø. Der har været stor lokal interesse for projektet, hvilket især har vist sig i de 3 offentlighedsfaser, der har været afholdt under udarbejdelsen af regionplantillægget, og den endelige vedtagelse er bl.a. sket på baggrund af bemærkninger og idéer modtaget især fra borgere på Samsø../. Vedlagte regionplantillæg om vindmøller på Samsø indeholder retningslinier og redegørelse fra retningslinie 6.5 Vindmøller, Regionplan 1997, Århus Amt, med en tilføjelse til redegørelsen vedr. vindmøller på Samsø. Derudover er korbilaget ændret, så det nu viser de 3 vindmølleområder med i alt 11 vindmøller fordelt med 3 i Tanderup, 3 i Permelille og 5 på Brundby Mark. Ændringerne vedrørende Samsø indarbejdes i Regionplan I håb om en positiv modtagelse af den vedtagne plan vil amtsrådet se frem til, at de nye møller, som en væsentlig del af projekt Vedvarende Energi 0, indtager deres plads på Samsø. Klagevejledning Amtsrådets afgørelse om at vedtage regionplantillægget endeligt kan for så vidt angår retslige spørgsmål påklages til Naturklagenævnet, Frederiksborggade 15, 1360 København K. Eventuel klage skal indgives skriftligt inden for en frist af 4 uger fra offentliggørelsen og være Naturklagenævnet i hænde senest den Spørgsmål om planens lovlighed kan indbringes for domstolene. Dette skal ske inden 6 måneder fra datoen for offentliggørelsen. ' Med venlig hilsen )hannes Flensted-Jensen Amtsborgmester AMTSGÅRDEN - Lyseng Allé Højbjerg - Tlf Fax

2 Notat om indsigelser vedr. Forslag til Regionplantillæg nr. 4 vindmøller på Samsø Den 6. august 1999 Dette notat indeholder et kort resume af de modtagne skriftlige indsigelser og bemærkninger til regionplanforslaget samt Natur- og Miljøkontorets bemærkninger og indstillinger, i forhold til de enkelte grupperinger 1 Generelt vedr. vindmøllernes størrelse, udseende og effekt NEG Micon (8) Vindmøllefirmaet NEG Micon undrer sig over, at Samsø Kommune i Kommuneplantillæg nr. 3 arbejder med en totalhøjde på 72 m og en navhøjde på 46 m, specielt i et landskab med små dimensioner som på Samsø. Administrationspraksis i Århus Amt har siden '96 været en totalhøjde på op til 70 meter. Hvis grænsen for totalhøjden skal ændres, bør den sættes så højt at alle firmaer, der producerer 1 MW møller, kan opfylde betingelserne. Mener ikke at vindmøller i samme vindmølleområde skal være af samme fabrikat. Annie ØHgaard Lauritsen & Arne Hejde Nielsen (14) Gør opmærksom på at amtets forslag viser og omtaler møller på 750 kw, men der tegnes allerede anparter i møller på 1 MW. Gør ligeledes opmærksom på at amtets alternativ 1 mht. nettilslutning er en bedre løsning end alternativ 2. Erik Verdoes, Samsø (19) Foreslår en totalhøjde på 75 meter. Anne K. Buur, Samsø (20) Hvis der gives tilladelse til vindmøller på 1 MW bør antallet af vindmøller reduceres. Foreslår 12 stk. 1 MW møller opstillet ved Permelille, Tanderup og Brundby. Knud Lund-Sørensen, Samsø (24) Konsekvensen ved at øge møllernes effekt fra 750 KW til 1 MW må være at reducere møllernes antal til 10 møller. Inger og Erik Eriksen, Samsø (27) Uklarhed om møllernes størrelse og effekt, 750 KW eller 1 MW. Hvis 1MW møller ønskes antallet reduceret til 12 stk. Foreslår 3 vindmølleområder ved henholdsvis Tanderup, Brundby og Permelille. Anders D. Lassen, Mogens Mahler, Samsø (35) Vigtigt at den nyeste teknologi kan anvendes, derfor 1MW møller på op til 72 meter der muliggør en større produktion af el.

3 I regionplanforslaget omhandler både tekst og visualiseringer moller med en effekt på 750 kw og en totalhøjde på 70 meter. Uklarheden om maksimal højde er opstået på baggrund af de udsendte kommune- og lokalplaner fra Samsø kommune, der tillader møller på op til 72 meter og dermed en effekt på l MW. Hvis administrationspraksis i Århus Amt skal ændres, så der lillades møller med en effekt på 1 MW bør grænsen sættes så alle producenter af 1 MW møller kan sælge deres produkter. Det vil sige at højdegrænsen skal sættes ved meter. En sådan ændring vil kræve nye visualiseringer og dermed en ny offentlighedsfase. Det skal endvidere bemærkes at vindmøller på 72 m, har et uharmonisk størrelsesforhold mellem vinger og mast. Som grundregel skal navhøjde og rotordiameter have samme mål. 1 MW møllen på 72 m har en væsentlig større rotordiameter end navhøjde, hvilket bevirker at møllen er tung og uharmonisk at se på. Under alle omstændigheder bør møller på Samsø ikke have en totalhøjde over 70 m. på grund af landskabet og kystnærheden. At der allerede på nuværende tidspunkt tegnes anparter i 1 MW møller, er sagen uvedkommende. Natur- og Miljøkontoret indstiller at forudsætningen om en totalhøjde på 70 m ikke ændres, og at der til redegørelsen tilføjes: " Derudover er det væsentligt for at opnå en harmonisk dimensioneret mølle, at rotordiameter og navhøjde tilnærmelsesvis har samme mål." 2 Generelt vedr. antallet af vindmølleområder samt antallet af vindmøller i hvert område Samsø Kommune, Kommunalbestyrelsen (5) Kommunalbestyrelsen gør indsigelse imod forslagets alternativ 1. Knud Lund-Sørensen, Samsø (24) Mener det rent landskabeligt er forkert at sprede møllerne i mange områder og udtrykker enighed i amtets alternativ 1, med 2 vindmølleområder. Konsekvensen ved at øge møllernes effekt fra 750 KW til 1 MW må være at reducere møllernes antal til 10 møller. Forslår 4 møller ved Tanderup og 6 møller på Brundby Mark. Inger og Erik Eriksen, Samsø (27) Uklarhed om møllernes størrelse og effekt, 750 KW eller 1 MW. Hvis 1MW møller ønskes antallet reduceret til 12 stk. Foreslår 3 vindmølleområder ved henholdsvis Tanderup, Brundby og Permelille. Asger Skovgaard-Hansen, Samsø (29) Foreslår antallet af vindmølleområder begrænset til 3, og foreslår, som de bedst egnede, områderne ved Brundby Mark, Permelille og Tanderup.

4 Lars Markussen, Samso (37) Peger på Alternativ 1 i Amtets forslag, fremhæver det som en god idé. Imod alternativ 2 medmindre han selv kan blive medejer af møllerne. Bor tæt på området ved Permelille. Udgangspunktet iflg. projekt Vedvarende Energi 0 er 15 stk. 750 kw møller, hvilket er det antal møller der er forsøgt placeret på øen. Regionplanforslaget giver med de 2 alternativer mulighed for 2, 3 eller 4 vindmølleområder. Som udgangspunkt har det været et ønske at samle vindmøllerne i få områder, bl.a. for at undgå en fornemmelse af at køre rundt på øen og se vindmøller alle vegne. Landskabet på Samsø der er præget af små dimensioner, mange bakker og tætliggende landsbyer har gjort det vanskeligt at finde egnede placeringsmuligheder, hvilket betyder at både antallet af møller og vindmølleområder foreslås begrænset. Efter omstændighederne anbefales 3 vindmølleområder, ved henholdsvis Tanderup, Brundby Mark og Permelille, samt at antallet af vindmøller begrænses til 13 stk 750 kw moller. 3 Vindmølleområde 1 - Tanderup Tove Kristiansen, (i alt 88 underskrifter), Samsø (30) Påpeger mangler i Lokalplan nr. 33, Vindmølleområde på Tanderup Mark, Samsø. Mener belysningen af projektet er mangelfuldt og at det bør udskydes til der bl.a. er klarhed over støj konsekvenser og vindmøllestørrelser. Brevet indeholder derudover en generel indsigelse imod vindmøller ved Tanderup, med i alt 88 underskrifter. Påpeger stedets landskabelig og naturmæssige værdi og gør opmærksom på at møller vil forringe værdien på de omkringliggende huse. Området ved Tanderup har siden 1987 været udpeget som vindmølleområde i regionplanerne. P. t. står der opført 3 mindre møller. 4 møller på op til 70 m vil selvfølgelig være en større landskabsmæssig belastning af området, hvilket imidlertid har været forudset i den hidtidige planlægning. En evt. tættere placering på eksisterende beboelse (ca. 50 m) betyder ikke at støjniveauet overskrider det tilladelige. Ingen ændring af regionplanforslaget 4 Vindmølleområde 2 - Brundby Mark Jens Jacob Vohnsen, Samsø (31)

5 Gør indsigelse mod 10 møller på Brundby Mark. Som nabo til området foretrækkes kommunens forslag med 5 møller. Samsø Energiselskab (10) Gør indsigelse imod Amtets alternativ 1, med etablering af op til 10 vindmøller ved Brundby Mark. Tror ikke der findes ejere og andelshavere til et projekt af dette omfang. Frygter for at hele VVE 0 projektet ikke kan realiseres og for at øen dermed skal miste yderligere arbejdspladser. Foretrækker vindmøller opstillet i mindre grupper. Erik Verdoes, Samsø (19) Foreslår maksimalt 4 møller i hvert vindmølleområde og en totalhøjde på 75 meter. Imod 10 møller ved Brundby Mark og foreslår derfor at medtage området ved Sannholm, øst for Tranebjerg, der var med i idéfasen. Anne K. Buur, Samsø (20) Hvis der gives tilladelse til vindmøller på 1 MW bør antallet af vindmøller reduceres. Imod et område med 10 møller samt 2 vindmølleområder tæt ved Kolby. Foreslår 12 stk. 1 MW møller opstillet ved Permelille, Tanderup og Brundby. Jens Jacob Vohnsen, Samsø (31) Gør indsigelse mod 10 møller på Brundby Mark. Som nabo til området foretrækkes kommunens forslag med 5 møller. Anders D. Lassen, Mogens Mahler, Samsø (35) Ønsker en spredning i flere områder, ikke en koncentration af 10 møller på Brundby Mark. Anbefaler området ved Besser Kirke samt området ved Permelille. Vigtigt at den nyeste teknologi kan anvendes, derfor 1MW møller på op til 72 meter der muliggør en større produktion af el. Knud Lund-Sørensen, Samsø (24) Mener det rent landskabeligt er forkert at sprede møllerne i mange områder og udtrykker enighed i amtets alternativ 1, med 2 vindmølleområder. Konsekvensen ved at øge møllernes effekt fra 750 KW til 1 MW må være at reducere møllernes antal til 10 møller. Forslår 4 møller ved Tanderup og 6 møller på Brundby Mark. Lars Markussen, Samsø (37) Peger på Alternativ 1 i Amtets forslag, fremhæver det som en god idé. Imod alternativ 2 medmindre han selv kan blive medejer af møllerne. Bor tæt på området ved Permelille. Det medgives at en koncentration af 10 møller på Brundby Mark er en stor lokal belastning, og på grænsen af hvad et landskab med små dimensioner, som Samsøs, kan bære.. Det indstilles at vindmollernes antal i området reduceres til maksimalt 6 stk 750 KW

6 5 Vindmølleområde 3 - Permelille Anders D. Lassen, Mogens Mahler, Samsø (35) Ønsker en spredning i flere områder, ikke en koncentration af 10 møller på Brundby Mark. Anbefaler området ved Besser Kirke samt området ved Permelille. Vigtigt at den nyeste teknologi kan anvendes, derfor 1MW møller på op til 72 meter der muliggør en større produktion af el. Birgitte Rasmussen m.fl. (135 andre underskrivere), Samsø (17) Gør indsigelse imod placering af vindmøller på begge sider af Kolby (Ved Kolby Kås og Permelille). Kun ca 2 kilometers afstand mellem de 2 vindmølleområder. Området ved Kolby Kås har landskabsmæssigt og kulturelt meget store værdier. Mener at beslutningsprocessen har været svær gennemskuelig. Det er vurderet at vindmølleområdet ved Permelille efter omstændighederne er egnet til vindmøller, det er den korte afstand til vindmølleområderne ved Kolby Kås og Brundby Mark der kan være etproblem. Flere vindmølleområder på den sydlige del af Samsø er en stor lokal belastning, hvorfor det foreslås at antallet af møller i de enkelte områder reduceres til henholdsvis 3 i Permelille og 6 på Brundby Mark. Det indstilles at antallet af vindmøller i Permelille reduceres til 3 møller. 6 Vindmølleområde 4 - Kolby Kås Samsø Kommune, Kommunalbestyrelsen (5) Kommunalbestyrelsen gør indsigelse imod forslagets alternativ 1, og fastholder sin beslutning om placering af vindmøller vest for Besser kirke. Såfremt Besser placeringen er udelukket tiltrædes amtets alternativ 2, hvor et område ved Kolby indgår i stedet for området ved Besser. Annie Øllgaard Lauritsen & Arne Hejde Nielsen (14) Gør indsigelse mod vindmøller placeret ved Kolby Kås. Landskabeligt er området ikke egnet til store møller. Mener at områdets betegnelse "Kolby Kås" har været vildledende i offentlighedsfasen da møllerne ligger tættere på Kolby. Gør opmærksom på at amtets forslag viser og omtaler møller på 750 kw; men der tegnes allerede anparter i møller på 1 MW. Gør ligeledes opmærksom på at amtets alternativ 1 mht. nettilslutning er en bedre løsning end alternativ 2. Birgitte Rasmussen m.fl. (135 andre underskrivere), Samsø (17) Gør indsigelse mod placering af vindmøller på begge sider af Kolby (Ved Kolby Kås og Permelille). Kun ca 2 kilometers afstand mellem de 2 vindmølleområder. Området ved Kolby Kås har landskabsmæssigt og kulturelt meget store værdier. Mener at beslutningsprocessen har været svær gennemskuelig. Birgitte Rasmussen, Samsø (22) Udbygger indsigelsen imod en placering af vindmøller ved Kolby, primært pga af landskab,

7 natur og den megen vildt i området. Henviser til at der er indsamlet 22 stemmer for vindmøller ved Besser mod 132 stemmer imod vindmøller ved Kolby Kås. Foreslår i stedet vindmøllerne placeret ved lossepladsen, Nørreskifte. Søren Degn og Birgitte Rasmussen, Samsø (25) Gør indsigelse mod placering af vindmøller ved Kolby. Har gjort meget for at forbedre biotopen i området og er bange for at vindmøller bl.a. vil påvirke områdets mange trækfugle. VEØ projektet må ikke ødelægge de sidste uspolerede naturområder på Samsø. Vibeke Grønfeldt, Samsø (26) Gør indsigelse imod placering af vindmøller ved Kolby. Argumenterer med at de 2 vindmølleområder ved henholdsvis Permelille og Kolby ligger for tæt på hinanden. Mener der er uoverensstemmelse mellem tekst og kortmateriale i forslaget, hvilket virker forvirrende. Uklarhed om møllernes størrelse og effekt, 750 KW eller 1 MW. Imod en eventuel overkapacitet. Mener ikke amtet har taget tilstrækkelige hensyn til at området er kystnært og derfor mere sårbart, ikke mindst pga. de mange hatbakker og kæmpehøje der præger dette område. Ønsker klagefristen udsat. Poul og Linda Nielsen, m.fl., Samso (28) Gør indsigelse mod placering af vindmøller ved Kolby. Påpeger at møller støjer og reflekterer lys. Foreslår møllerne placeret på havet. Rikke og Dirch Holm, Samsø (38) Trækker deres indsigelse vedr. placering af vindmøller ved Kolby tilbage. (Underskriftsindsamling) Kystnærheden samt de mange hatbakker og gravhøje langs kysten gør landskabet sårbart overfor så store tekniske anlæg som der er tale om. 70 meter høje møller vil forvrænge dimensionerne i det bakkede landskab. Kort afstand til området ved Permelille der er bedre egnet som vindmølleområde. Det skal i øvrigt bemærkes, at når der allerede nu tegnes anparter i 1 MW møller, så sker det for udbydernes egen regning. Natur- og miljøkontoret indstiller at området ved Kolby ikke medtages som vindmølleområde. 7 Vindmølleområde ved Besser Kirke Knud Møller, Samsø (33) Gør som nærmeste nabo indsigelse mod placering af vindmøller ved Besser Kirke. Vigtigt at bevare landskabelige værdier på Samsø og vil derfor gerne investere i havmøller. Inger og Poul Rolbøl, Samsø (36) Gør indsigelse mod placering af vindmøller ved Besser Kirke.

8 Samsø Kommune, Kommunalbestyrelsen (5) Kommunalbestyrelsen gør indsigelse imod forslagets alternativ 1, og fastholder sin beslutning om placering af vindmøller vest for Besser kirke. Såfremt Besser placeringen er udelukket tiltrædes amtets alternativ 2, hvor et område ved Kolby indgår i stedet for området ved Besser. Brdr. Stjerne K.S., (samt 2 andre firmaer) (9) Anbefaler vindmøller ved Besser - Østerby. Frygter at den teknologiske udvikling går uden om Besser Sogn. Foreningen for bygnings- og Iandskabskultur på Samsø (11) Foreningen mener det vil være ødelæggende at opføre vindmøller tæt på Besser kirke. Opfordrer amtet til at fastholde sin indstilling. Danmarks Naturfredningsforening (12) Foreningen støtter Århus Amt i beslutningen om ikke at udpege et vindmølleområde ved Besser Kirke. Argumenterne går på, at møllerne vil være meget dominerende for kirken, landskabet er sårbart og der er dårlige vindforhold i området. Opfordrer amtet til at fastholde sin indstilling. Finn Kristensen (samt 21 andre underskrivere), Samsø (16) Tilkendegiver som nærmeste naboer til vindmølleområdet ved Besser, at de ikke har indsigelser mod placeringen ved Besser. Adam Kuhn-Nielsen, Samsø (21) Med reference til det offentlige møde på Samsø fremsættes det synspunkt, at møller ved Besser Kirke ikke vil påvirke en kirke samt dets omgivelser mere end de møller, der er planlagt for ved Ørby og Kolby Kirke. Retter derudover kritik mod Danmarks Naturfredningsforening. Knud Møller, Samsø (33) Gør som nærmeste nabo indsigelse mod placering af vindmøller ved Besser Kirke. Vigtigt at bevare landskabelige værdier på Samsø og vil derfor gerne investere i havmøller. Inger Lise Nørgaard Nielsen, Samsø (34) Gør som nærmeste nabo indsigelse mod placering af vindmøller ved Besser Kirke. Anders D. Lassen, Mogens Mahler, Samsø (35) Ønsker en spredning i flere områder, ikke en koncentration af 10 møller på Brundby Mark. Anbefaler området ved Besser Kirke samt området ved Permelille. Vigtigt at den nyeste teknologi kan anvendes, derfor 1 MW møller på op til 72 meter der muliggør en større produktion af el Området er ikke medtaget i regionplanforslaget, primært pga. nærheden til Besser Kirke. Men kommunen har udtrykt ønske om at få området medtaget. Hvis området ønskes medtaget kræver det en ny offentlighedsfase.

9 Ingen ændring af regionplanforslaget 8 Vindmølleområde ved Sannholm Erik Verdoes, Samsø (19) Foreslår maksimalt 4 møller i hvert vindmølleområde og en totalhøjde på 75 meter. Imod 10 møller ved Brundby Mark og foreslår derfor at medtage området ved Sannholm, øst for Tranebjerg, der var med i idéfasen. Søren Bertel Jensen, Samso (23) Foreslår et område ved Sannholm udpeget som vindmølleområde, og grupper på 3 møller anføres som det ideelle. Området er ikke medtaget i regionplanforslaget. Primært pga. nærheden til nyt byvækstområde ved Tranebjerg. Det kræver en ny offentlighedsfase hvis området skal medtages. Ingen ændring af regionplanforslaget 9 Andre Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Strukturdirektoratet (2) Strukturdirektoratet har anmodet jordbrugskommissionen, Århus Amt, om en udtalelse. Begge instanser er enige om at vindmøllerne af hensyn til dyrkningsjorden i højere grad bør være placeret i skel eller dyrkningsgrænser - dette gælder især område 4 - Kolby Kås. Mener at den nærmere fastlæggelse af vindmøllernes placering bør overlades til detailplanlægningen. Forsvarets Bygningstjeneste (3) Ingen bemærkninger til forslaget. Amnoder om at blive informeret om den videre planlægning da møllerne evt. skal fremgå af søkortet over området. Flådestation Frederikshavn (4) Ingen bemærkninger til forslaget. Rosenholm Kommune (6) Ingen bemærkninger til forslaget Landsforeningen Infralydens Fjender (13) Foreningen gør opmærksom på infralyden der ikke tager hensyn til grænseværdier målt i db(a). Infralyden bevæger sig igennem alt.

10 lens Elliot Nyegaard (15) Mener ikke at Samsø vil blive selvforsynende med elektricitet uanset hvor mange vindmøller der opstilles. Poul Dufresne, Samsø (32) Gør indsigelse imod at den af ham ansøgte mølle ved Brundby ikke er medtaget i forslaget. Mener at han tidligere er blevet stillet i udsigt at en udskiftning af møllen blev indarbejdet i regionplanforslag/kommuneplanforslag. Vil forelægge sagen for Ombudsmanden og Tilsynsrådet hvis ikke udskiftningen indarbejdes i ovennævnte planer. Udskiftning af enkeltmøller. I redegørelsen er det formider et således: "Der foreligger hermed en helhedsplan for Samsø, hvilket betyder at nye vindmøller - bortset fra husstandsmøller - kun kan opstilles i de udpegede vindmølleområder ". Poul Dufresne har ansøgt om udskiftning af en vindmølle på sin ejendom ved Brundby. Den nuværende mølle er en 30 kw mølle, han ønsker i stedet en 750 kw mølle. Ansøgningen blev behandlet i UMT november 1997, og det blev besluttet at meddele ham afslag, og der blev henvist til at spørgsmålet kunne indgå i en samlet vindmolleplanlægning i kommunen. Hverken kommune eller amt har imidlertid senere ladet udskiftningen indgå i planlægningsarbejdet. For Århus Amts vedkommende bl.a. begrundet i nærheden til Stubmøllen i Brundby, samt ønsket om at samle store møller i vindmølleparker. Strukturdirektoratet Med hensyn til vindmøllernes placering i skel eller dyrkningsgrænser anser vi problemet i forhold til den konkrete sag for begrænset. Den endelige placering overlades til detailplanlægningen. Poul Dufresnes ejendom ligger ikke indenfor et af de vindmølleområder der nu er udpeget, og under henvisning til ovenstående indstilles det, at af slaget fastholdes.

Godkendelse af annullering af Kommuneplantillæg og Lokalplan Vindmølleområde ved Øster Hassing Kær, landområde Hals (2.

Godkendelse af annullering af Kommuneplantillæg og Lokalplan Vindmølleområde ved Øster Hassing Kær, landområde Hals (2. Punkt 17. Godkendelse af annullering af Kommuneplantillæg 9.012 og Lokalplan 9-6-105. Vindmølleområde ved Øster Hassing Kær, landområde Hals (2. forelæggelse) 2014-18303 By- og Landskabsudvalget indstiller,

Læs mere

Nye mulige fremtidige vindmølleområder i Salling

Nye mulige fremtidige vindmølleområder i Salling Tillæg nr. 6 til Regionplan 2005 for Viborg Amt Nye mulige fremtidige vindmølleområder i Salling VIBORG AMT - Miljø og Teknik J.nr. 8-52-6-2-4-05 Tillæg nr. 6 til Regionplan 2005 for Viborg Amt er udarbejdet

Læs mere

AFGØRELSE i sag om Bornholms Regionskommune tilladelse til at opføre en husstandsmølle på Kannikegårdsvej

AFGØRELSE i sag om Bornholms Regionskommune tilladelse til at opføre en husstandsmølle på Kannikegårdsvej Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 02. juli 2012 J.nr.: NMK-31-00545 Ref.: Susanne Spangsberg AFGØRELSE i sag om Bornholms Regionskommune tilladelse til at

Læs mere

Tillæg nr 27 - Vindmøller syd for Gjurup

Tillæg nr 27 - Vindmøller syd for Gjurup Tillæg nr 27 - Vindmøller syd for Gjurup Forslag Dato for offentliggørelse af forslag 10. april 2013 Høringen starter 10. april 2013 Høringen slutter 5. juni 2013 Redegørelse Med dette kommuneplantillæg

Læs mere

Sammenfattende redegørelse vindmøller i Nørrekær Enge

Sammenfattende redegørelse vindmøller i Nørrekær Enge Sammenfattende redegørelse vindmøller i Nørrekær Enge Den sammenfattende redegørelse er udarbejdet i henhold til Miljøvurderingslovens 9, stk. 2, og omhandler: Lokalplan nr. 134 og 10-7-101 og kommuneplantillæg

Læs mere

AFGØRELSE i sag om afslag til opstilling af husstandsvindmølle på Ålborgvej i Jammerbugt Kommune.

AFGØRELSE i sag om afslag til opstilling af husstandsvindmølle på Ålborgvej i Jammerbugt Kommune. Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 16. februar 2012 J.nr.: NMK-31-00453 Ref.: MARMA AFGØRELSE i sag om afslag til opstilling af husstandsvindmølle på Ålborgvej

Læs mere

Debatoplæg Vindmøller ved Donsted

Debatoplæg Vindmøller ved Donsted DEBATOPLÆG 6. februar 2013 til den 6. marts 2013 Visualisering af 4 nye vindmøller på 130 meter, set fra Hyttenvej Skagen Frederikshavn Sæby Debatoplæg Vindmøller ved Donsted rojekt: Baggrund Frederikshavn

Læs mere

Nye mulige fremtidige vindmølleområder i den sydlige del af Viborg Amt

Nye mulige fremtidige vindmølleområder i den sydlige del af Viborg Amt Tillæg nr. 7 til Regionplan 2005 for Viborg Amt Nye mulige fremtidige vindmølleområder i den sydlige del af Viborg Amt VIBORG AMT - Miljø og Teknik J.nr. 8-52-6-2-5-05 Tillæg nr.7 til Regionplan 2005 for

Læs mere

Afslag til husstandsvindmølle på Ålborgvej 325, 9690 Fjerritslev

Afslag til husstandsvindmølle på Ålborgvej 325, 9690 Fjerritslev Hans Georg Holm Ålborgvej 325 9690 Fjerritslev Plan Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Lise Overby Nørgård Direkte 7257 7367 lio@jammerbugt.dk

Læs mere

Afgørelse i sagen om opstilling af en antennemast i Basballe, Ebeltoft Kommune.

Afgørelse i sagen om opstilling af en antennemast i Basballe, Ebeltoft Kommune. NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 E-mail: nkn@nkn.dk Web: www.nkn.dk CVR: 18210932 17. november 2006 NKN-31-00094 (03-31/700-0250) mam Afgørelse i sagen

Læs mere

VÆRDITABSORDNING ORIENTERINGSMATERIALE OM VINDMØLLER VED HØJSTRUP I FREDERIKSHAVN KOMMUNE

VÆRDITABSORDNING ORIENTERINGSMATERIALE OM VINDMØLLER VED HØJSTRUP I FREDERIKSHAVN KOMMUNE VÆRDITABSORDNING ORIENTERINGSMATERIALE OM VINDMØLLER VED HØJSTRUP I FREDERIKSHAVN KOMMUNE INFORMATIONSMØDE OM VINDMØLLER VED HØJSTRUP Frederikshavn Kommune har den 26. september 2012 offentliggjort forslag

Læs mere

Afgørelse i sagen om opstilling af husstandsvindmølle i Ulfborg.

Afgørelse i sagen om opstilling af husstandsvindmølle i Ulfborg. Rentemestervej 8, 2400 København NV Tlf.: 7254 1000 Fax: 7254 1001 E-mail: nkn@nkn.dk Web: www.nkn.dk CVR: 18210932 11. november 2009 J.nr. NKN-31-01632 marma Afgørelse i sagen om opstilling af husstandsvindmølle

Læs mere

Forslag til tilæg nr. 9 til Kommuneplan for Lemivg Kommune. Tillæg nr. 9 til Kommuneplan for Lemvig Kommune

Forslag til tilæg nr. 9 til Kommuneplan for Lemivg Kommune. Tillæg nr. 9 til Kommuneplan for Lemvig Kommune Forslag Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013-2013 for Lemvig Kommune Tillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013-2025 er udarbejdet med henblik på: - At ændre afgrænsningen af det fremtidige rammeområde vindmølleormåde

Læs mere

Tillæg nr. 9 til Kommuneplan for Lemivg Kommune. Tillæg nr. 9 til Kommuneplan for Lemvig Kommune

Tillæg nr. 9 til Kommuneplan for Lemivg Kommune. Tillæg nr. 9 til Kommuneplan for Lemvig Kommune Tillæg nr. 9 til plan 2013-2025 for Lemivg Tillæg nr. 9 til plan 2013-2025 for Lemvig Tillæg nr. 9 til plan 2013-2025 er udarbejdet med henblik på: At ændre afgrænsningen af det fremtidige rammeområde

Læs mere

Cirkel Energi Farvervej 35 8800 Viborg Att.: John Nielsen Mail: jni@cirkelenergi.dk. Den 27. oktober 2014

Cirkel Energi Farvervej 35 8800 Viborg Att.: John Nielsen Mail: jni@cirkelenergi.dk. Den 27. oktober 2014 Cirkel Energi Farvervej 35 8800 Viborg Att.: John Nielsen Mail: jni@cirkelenergi.dk Den 27. oktober 2014 Tøndering Kirkevej 16, Tøndering Landzonetilladelse til husstandsvindmølle Teknisk Forvaltning har

Læs mere

Tillæg nr. 10 til Kommuneplan 2009-2021 for Lemvig Kommune EKSISTERENDE VINDMØLLEOMRÅDE 8 IFØLGE KOMMUNEPLAN 2009 2021

Tillæg nr. 10 til Kommuneplan 2009-2021 for Lemvig Kommune EKSISTERENDE VINDMØLLEOMRÅDE 8 IFØLGE KOMMUNEPLAN 2009 2021 FORSLAG Tillæg nr. 10 til Kommuneplan 2009-2021 Tillæg nr. 10 til Kommuneplan 2009-2021 er udarbejdet med henblik på: - at ændre afgrænsningen af det fremtidige rammeområde vindmølleområde 8 kommuneplanområde

Læs mere

KOMMUNEPLAN 2004-2016 Gl. Varde Kommune Tillæg 33

KOMMUNEPLAN 2004-2016 Gl. Varde Kommune Tillæg 33 KOMMUNEPLAN 2004-2016 Gl. Varde Kommune Tillæg 33 Varde Kommune September 2007 Tillæg nr. 33 til Kommuneplan 2004-2016, Gl. Varde Kommune Baggrund Baggrunden for kommuneplantillægget er et ønske om at

Læs mere

Sammenfattende redegørelse Miljørapport Lokalplan og kommuneplantillæg Vindmølleområde ved Lyngdrup, Landområde Nord September 2015

Sammenfattende redegørelse Miljørapport Lokalplan og kommuneplantillæg Vindmølleområde ved Lyngdrup, Landområde Nord September 2015 Sammenfattende redegørelse Miljørapport Lokalplan 5-9-106 og kommuneplantillæg 5.016 Vindmølleområde ved Lyngdrup, Landområde Nord September 2015 Sammenfattende redegørelse Miljørapport Lokalplan 5-9-106

Læs mere

Debatoplæg Vindmøller ved Skodsebølle

Debatoplæg Vindmøller ved Skodsebølle Debatoplæg Vindmøller ved Skodsebølle Marts 2016 Vindmøller ved Skodsebølle Lolland Kommune er et af de steder i verden, hvor der produceres mest vedvarende energi pr. indbygger, og kommunen vil fortsætte

Læs mere

Anmodning om udpegning af nyt vindmølleområde i Lemvig Kommune indsendt af gårdejer Troels Ruby, Stamphøjvej 36a, 7620 Lemvig

Anmodning om udpegning af nyt vindmølleområde i Lemvig Kommune indsendt af gårdejer Troels Ruby, Stamphøjvej 36a, 7620 Lemvig 30. april 2013 Anmodning om udpegning af nyt vindmølleområde i Lemvig Kommune indsendt af gårdejer Troels Ruby, Stamphøjvej 36a, 7620 Lemvig På lokaliteten Stamphøjvej 36a, 7620 Lemvig Indsendt til: Lemvig

Læs mere

Borgermøde den 6. oktober 2015 Vindmøller langs den Midtjyske motorvej Ikast Brande og Vejle kommuner. Oplæg fra borgermøde I idefase

Borgermøde den 6. oktober 2015 Vindmøller langs den Midtjyske motorvej Ikast Brande og Vejle kommuner. Oplæg fra borgermøde I idefase Borgermøde den 6. oktober 2015 Vindmøller langs den Midtjyske motorvej Ikast Brande og Vejle kommuner Borgermøde den 6. oktober 2015 Kl. 19.00-19.10 Velkomst v/ borgmester Carsten Kissmeyer, Ikast-Brande

Læs mere

November 2014. Vindmøller nord for Krejbjerg. sammenfattende redegørelse. www.skive.dk

November 2014. Vindmøller nord for Krejbjerg. sammenfattende redegørelse. www.skive.dk Vindmøller nord for Krejbjerg November 2014 sammenfattende redegørelse Indhold Indledning og baggrund 3 Planvedtagelse 4 Integrering af miljøhensyn i planerne 4 Miljørapportens betydning og udtalelser

Læs mere

Vindmøller Grønkærvej

Vindmøller Grønkærvej Tillæg nr. 17 til plan 2013-2025 for Lemvig Tillæg nr. 17 til plan 2013-2013 for Lemvig Tillæg nr. 17 til plan 2013-2025 er udarbejdet med henblik på: At tilpasse afgrænsningen af de tre vindmøllezoner

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 17 til Kommuneplan for Lemvig Kommune. Tillæg nr. 17 til Kommuneplan for Lemvig Kommune

Forslag til tillæg nr. 17 til Kommuneplan for Lemvig Kommune. Tillæg nr. 17 til Kommuneplan for Lemvig Kommune Forslag UDKAST Tillæg nr. 17 til Kommuneplan 2013-2013 for Tillæg nr. 17 til Kommuneplan 2013-2025 er udarbejdet med henblik på: At tilpasse afgrænsningen af de tre vindmøllezoner i Kommuneplan 2013-25

Læs mere

DEBATOPLÆG. Nyt vindmølleområde ved Bursø nord for Holeby

DEBATOPLÆG. Nyt vindmølleområde ved Bursø nord for Holeby DEBATOPLÆG Nyt vindmølleområde ved Bursø nord for Holeby November 2010 Nyt vindmølleområde ved Bursø nord for Holeby I planstrategien for Lolland Kommune fremhæves, at Lolland er det sted i verden, hvor

Læs mere

Vindmøller sydvest for Bækmarksbro

Vindmøller sydvest for Bækmarksbro Tillæg nr. 2 til Kommuneplan 2009-2021 Tillæg nr. 2 til Kommuneplan 2009-2021 er udarbejdet med henblik på: - at ændre retningslinjerne for afgrænsningen af og antallet af samt højden på vindmøller i det

Læs mere

Hjørring Kommuneplan 2016

Hjørring Kommuneplan 2016 Hjørring Kommuneplan 2016 www.kommuneplan2016.hjoerring.dk Indholdsfortegnelse Tillæg nr 17 - Vindmøller mellem Sdr. Rubjerg og Vejby 3 Beskrivelse 4 Rammer 8 900.8111.95 - Vindmølleområde mellem Sdr.

Læs mere

Debatoplæg om Vindmøller ved Lavensby

Debatoplæg om Vindmøller ved Lavensby Debatoplæg om Vindmøller ved Lavensby - Indkaldelse af forslag og idéer Debatperiode 6. februar til 6. marts 2013 Februar 2013 Vindmøller ved Lavensby Visualiseringen på forsiden viser 5 stk. vindmøller

Læs mere

Afgørelse i sagen om opførelse af lagerhal ved Ilskov i Herning Kommune.

Afgørelse i sagen om opførelse af lagerhal ved Ilskov i Herning Kommune. NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 X.400: S=nkn; P=sdn; A=dk400; C=dk E-mail: nkn@nkn.dk 28. september 2004 J.nr.: 03-31/650-0054 og 03-132/650-0018

Læs mere

Forsøgsvindmøller ved Nordjyllandsværket

Forsøgsvindmøller ved Nordjyllandsværket Indkaldelse af ideer og forslag Forsøgsvindmøller ved Nordjyllandsværket Oktober 2009 Hvad er en VVM? Forkortelsen VVM står for Vurdering af Virkninger på Miljøet. VVM-reglerne for anlæg på land fremgår

Læs mere

VVM-anmeldelse for vindmøller vest for Stadil Ringkjøbing-Skjern Kommune - Side 2

VVM-anmeldelse for vindmøller vest for Stadil Ringkjøbing-Skjern Kommune - Side 2 23. januar 2013 Anmodning om igangsættelse af VVM-behandling for et nyt vindmølleområde i Ringkjøbing-Skjern Kommune indsendt af lodsejer Jørgen Thesbjerg Halkærvej 1, 6980 Tim VVM-anmeldelse for vindmøller

Læs mere

8. Fornyet behandling af ansøgning om opstilling af 5 ekstra vindmøller ved Holmen ved Hemmet

8. Fornyet behandling af ansøgning om opstilling af 5 ekstra vindmøller ved Holmen ved Hemmet Ringkøbing-Skjern Kommune Økonomi- og Erhvervsudvalget 29. september 2015 8. Fornyet behandling af ansøgning om opstilling af 5 ekstra vindmøller ved Holmen ved Hemmet 15-023871 Sagsfremstilling Baggrund

Læs mere

Kommuneplan 1997 Tillæg nr. 13

Kommuneplan 1997 Tillæg nr. 13 Kommuneplan 1997 Tillæg nr. 13 Sanering og udskiftning af vindmøller ved Ebeltoft Færgehavn Redegørelse Baggrund På Ebeltoft Færgehavn står der i dag 18 vindmøller, 16 på havnens nordlige mole og 2 på

Læs mere

Samsø kommune har en målsætning om at spare på varme, el, benzin og diesel frem til 2007.

Samsø kommune har en målsætning om at spare på varme, el, benzin og diesel frem til 2007. Vedvarende Energi 0 I 1997 blev Samsø udpeget til Vedvarende Energi 0. Samsøs areal anvendes, som vist i tabellen. Arealanvendelse på Samsø Areal i ha Byer, landsbyer, campingpladser m.m. 1715 Fredede

Læs mere

Afgørelse i sagen om en 13,5 m høj kornsilo inden for beskyttelseszonen omkring Krummerup Kirke i Fuglebjerg Kommune.

Afgørelse i sagen om en 13,5 m høj kornsilo inden for beskyttelseszonen omkring Krummerup Kirke i Fuglebjerg Kommune. NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 X.400: S=nkn; P=sdn; A=dk400; C=dk E-mail: nkn@nkn.dk 19. august 2003 J.nr.: 03-132/300-0009 bol Afgørelse i sagen

Læs mere

Oplæg til debat om vindmøller syd for Låsby

Oplæg til debat om vindmøller syd for Låsby Oplæg til debat om vindmøller syd for Låsby Oplæg til debat om vindmøller syd for Låsby SPF WIND Denmark ApS har søgt Silkeborg Kommune og Skanderborg Kommune om, at opføre tre vindmøller syd for Låsby.

Læs mere

Sammenfattende redegørelse Miljørapport Lokalplan og kommuneplantillæg 9.012

Sammenfattende redegørelse Miljørapport Lokalplan og kommuneplantillæg 9.012 Sammenfattende redegørelse Miljørapport Lokalplan 9-6-105 og kommuneplantillæg 9.012 Vindmølleområde ved Øster Hassing Kær, Landområde Hals Januar 2017 Sammenfattende redegørelse Miljørapport Lokalplan

Læs mere

Beskrivelse af vindmølleprojektet Kommuneplantillæg med planmæssige ændringer

Beskrivelse af vindmølleprojektet Kommuneplantillæg med planmæssige ændringer #BREVFLET# Aalborg Kommune, Plan og Udvikling Stigsborg Brygge 5, 9400 Nørresundby 14. november 2014 Deltag i debatten Nye vindmøller ved Øster Hassing Kær Aalborg Kommune har modtaget en ansøgning om

Læs mere

Vindmøller ved Bajlum/Vium APRIL Sammenfattende redegørelse.

Vindmøller ved Bajlum/Vium APRIL Sammenfattende redegørelse. Vindmøller ved Bajlum/Vium APRIL 2011 Sammenfattende redegørelse www.skive.dk Indhold 1 2 3 4 5 6 Indledning og baggrund...3 Planvedtagelse...3 Integrering af miljøhensyn i planerne...4 Miljørapportens

Læs mere

19:00 Velkomst og indledende oplæg v. ordstyrer borgmester Egon Fræhr, Vejen Kommune.

19:00 Velkomst og indledende oplæg v. ordstyrer borgmester Egon Fræhr, Vejen Kommune. Program 19:00 Velkomst og indledende oplæg v. ordstyrer borgmester Egon Fræhr, Vejen Kommune. 19:05 Vindmølleplanlægning i Vejen Kommune v. fagkoordinator Thomas Boldsen, Vejen kommune. 19:25 Indlæg omkring

Læs mere

Vindmøller ved Bredlund. Oplæg til debat. Planlægning for to 150 m høje vindmøller

Vindmøller ved Bredlund. Oplæg til debat. Planlægning for to 150 m høje vindmøller Vindmøller ved Bredlund Oplæg til debat Planlægning for to 150 m høje vindmøller Juni 2015 Oplæg til debat om vindmøller ved Bredlund Møllerne visualiseret fra nordøst fra Godrumvej. SFP WIND Denmark ApS

Læs mere

Idéoplæg. Indkaldelse af idéer og forslag Havndal vedr. nye vindmøller ved Overgaard Dalbyover. fra til

Idéoplæg. Indkaldelse af idéer og forslag Havndal vedr. nye vindmøller ved Overgaard Dalbyover. fra til Idéoplæg Indkaldelse af idéer og forslag Havndal vedr. nye vindmøller Dalbyover geodatastyrelsen, Miljøministeriet Udbyhøj Råby Gjerlev Gassum Øster Tørslev fra 16.11.2016 Asferg Spentrup Fårup Mellerup

Læs mere

Miljø- og teknikudvalget har senest den 10. december 2015 drøftet indholdet i en revision.

Miljø- og teknikudvalget har senest den 10. december 2015 drøftet indholdet i en revision. Møde: Miljø- og teknikudvalget Mødetid: 28. april 2016kl. 15:30 Mødested: E.3.12 Sekretariat: Sekretariatet 67. Revision af vindmølleplanlægning i Sagsnr: 01.02.00-P15-2-15 Resumé Miljø- og teknikudvalget

Læs mere

Landzonetilladelse til at opstille en husstandsmølle på Houdamvej 20, 7620 Lemvig

Landzonetilladelse til at opstille en husstandsmølle på Houdamvej 20, 7620 Lemvig Steen Lundgaard Madsen Houdamvej 20 Vandborg 7620 Lemvig 28. maj 2015 Landzonetilladelse til at opstille en husstandsmølle på Houdamvej 20, 7620 Lemvig samt Afgørelse på VVM-screening af husstandsmølle

Læs mere

ORIENTERINGSMATERIALE VEDR. VINDMØLLER VED VIDEBÆK MOSE

ORIENTERINGSMATERIALE VEDR. VINDMØLLER VED VIDEBÆK MOSE ORIENTERINGSMATERIALE VEDR. VINDMØLLER VED VIDEBÆK MOSE Ringkøbing-Skjern Kommune har den 29. marts 2011 offentliggjort forslag til kommuneplantillæg nr. 7A (hovedforslag) og nr. 7B (alternativ) samt lokalplan

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan (med Miljørapport), Vindmøller, Nørrekær Enge II, Landområde Nibe (1.

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan (med Miljørapport), Vindmøller, Nørrekær Enge II, Landområde Nibe (1. Punkt 2. Godkendelse af kommuneplantillæg 10.014 og Lokalplan 10-7-103 (med Miljørapport), Vindmøller, Nørrekær Enge II, Landområde Nibe (1. forelæggelse) 2014-2818 By- og Landskabsforvaltningen indstiller,

Læs mere

Debatoplæg. Vindmøller mellem Sdr. Rubjerg og Vejby. Forudgående offentlighed til den 28. marts Hjørring Kommune Teknik- & Miljøområdet

Debatoplæg. Vindmøller mellem Sdr. Rubjerg og Vejby. Forudgående offentlighed til den 28. marts Hjørring Kommune Teknik- & Miljøområdet Forudgående offentlighed til den 28. marts 2018 Debatoplæg Vindmøller mellem Sdr. Rubjerg og Vejby Hjørring Kommune Teknik- & Miljøområdet Visualisering nr. 1. Projektets fi re 125 meter høje vindmøller

Læs mere

Vindmøllerne forudsætter kommuneplantillæg, lokalplan, VVM og miljøvurdering.

Vindmøllerne forudsætter kommuneplantillæg, lokalplan, VVM og miljøvurdering. Møde: Miljø- og teknikudvalget Mødetid: 10. november 2016kl. 15:30 Mødested: E.3.12 Sekretariat: Sekretariatet 193. Igangsætning af planlægning for vindmøller ved Overgaard Sagsnr: 01.02.05-P16-2-16 Resumé

Læs mere

Forlængelse af klagefrist for udstedt kommuneplantillæg og VVMtilladelse

Forlængelse af klagefrist for udstedt kommuneplantillæg og VVMtilladelse Byer J.nr. ode-200-00026 Ref. xsizi Den 5. januar 2010 Forlængelse af klagefrist for udstedt kommuneplantillæg og VVMtilladelse Ved en fejl er det udstedte kommuneplantillæg for vindmøller ved Rens Hedegård

Læs mere

Opførelse af tre vindmøller ved Vejsnæs, Ærø Naturbeskyttelseslovens 1 15 om strandbeskyttelse Natura 2000 internationalt beskyttelsesområde

Opførelse af tre vindmøller ved Vejsnæs, Ærø Naturbeskyttelseslovens 1 15 om strandbeskyttelse Natura 2000 internationalt beskyttelsesområde Ærø Vind 4 I/S Vestergade 70 5970 Ærøskøbing Att.: Henrik Steen-Knudsen mailadresse vind4@aeroe-emk.dk Plan- og virksomhedsområdet J.nr. ODE-410-00820 Ref. mothe Den 1. juli 2010 Opførelse af tre vindmøller

Læs mere

Afgørelsen betyder, at kommunen kan vedtage planforslaget i den fremlagte

Afgørelsen betyder, at kommunen kan vedtage planforslaget i den fremlagte Ringkøbing-Skjern Kommune Att.: Niels Peter Lauridsen Niels.Peter.Lauridsen@rksk.dk post@rksk.dk Ribe Stift Att.: Jonathan Pakula Kvist JOPK@km.dk kmrib@km.dk Afgørelse i sag om Ribe Stift indsigelse mod

Læs mere

Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan Område til vindmøller ved Videbæk Mose

Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan Område til vindmøller ved Videbæk Mose Forslag til Tillæg nr. 7A Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan 2009-2021 Område til vindmøller ved Videbæk Mose Kort- & Matrikelstyrelsen og Ringkøbing-Skjern Kommune Ringkøbing-Skjern Kommune 15. marts 2011

Læs mere

Vindmøller nær Timlundvej ved Stakroge. Udkast til VVM-tilladelse BILAG 4

Vindmøller nær Timlundvej ved Stakroge. Udkast til VVM-tilladelse BILAG 4 Vindmøller nær Timlundvej ved Stakroge Udkast til VVM-tilladelse BILAG 4 UDKAST til VVM-tilladelse for vindmølleprojekt ved Stakroge Stakroge Vindmøllepark ApS har søgt om tilladelse til at opstille fem

Læs mere

DEBATOPLÆG. Vindmøller ved Ålsrode. Norddjurs Kommune april 2015. Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.

DEBATOPLÆG. Vindmøller ved Ålsrode. Norddjurs Kommune april 2015. Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs. DEBATOPLÆG Vindmøller ved Ålsrode Norddjurs Kommune april 2015 UDVIKL INGSFOR V A L T NINGE N Norddjurs Kommune Torvet 3 8500 Grenaa Tlf: 89 59 10 00 www.norddjurs.dk Visualisering af 150 meter høje vindmøller,

Læs mere

Lasse Rasmussen Ndr Hindsigvej Varde. Landzonetilladelse til opsætning af husstandsvindmølle. Direkte tlf.:

Lasse Rasmussen Ndr Hindsigvej Varde. Landzonetilladelse til opsætning af husstandsvindmølle. Direkte tlf.: Lasse Rasmussen Ndr Hindsigvej 12 6800 Varde Varde Kommune Teknik og Miljø Bytoften 2 6800 Varde Tlf. 7994 6800 Fax 7994 7478 www.vardekommune.dk vardekommune@varde.dk Dato: 28. april 2017 Landzonetilladelse

Læs mere

Tillæg nr. 7B. Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan Område til vindmøller ved Videbæk Mose. Ringkøbing-Skjern Kommune

Tillæg nr. 7B. Til Ringkøbing-Skjern Kommuneplan Område til vindmøller ved Videbæk Mose. Ringkøbing-Skjern Kommune Tillæg nr. 7B Til Ringkøbing-plan 2009-2021 Område til vindmøller ved Videbæk Mose Kort- & Matrikelstyrelsen og Ringkøbing- Ringkøbing- 16. august 2011 1 FORORD TIL KOMMUNEPLANTILLÆGGET Kommuneplantillægget

Læs mere

Debatoplæg Vindmøller ved Torrild

Debatoplæg Vindmøller ved Torrild Debatoplæg Vindmøller ved Torrild Debatperiode: 16. april 2014 til den 14. maj 2014 Visualisering af 3 nye vindmøller med en totalhøjde på 100 meter, set fra det sydlige Torrild Baggrund Byrådet har i

Læs mere

Velkommen til borgermøde 2. juni 2015. Planlægning for vindmøller på Københavnerhede ved Isenvad. www.ikast-brande.dk

Velkommen til borgermøde 2. juni 2015. Planlægning for vindmøller på Københavnerhede ved Isenvad. www.ikast-brande.dk Velkommen til borgermøde 2. juni 2015 Planlægning for vindmøller på Københavnerhede ved Isenvad www.ikast-brande.dk Program for borgermødet 16.00 16.05 16.50 16.55 17.20 Velkomst - Carsten Kissmeyer, borgmester

Læs mere

Husstandsvindmølle - landzonetilladelse og afgørelse efter VVMreglerne

Husstandsvindmølle - landzonetilladelse og afgørelse efter VVMreglerne POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Thomas Borum Jensen Tolsgårdvej 12 7600 Struer Sendt som digital post samt på mail: thj78dk@yahoo.dk

Læs mere

Kommuneplantillæg 19 er blevet udarbejdet i forbindelse med lokalplansagen for at udvide rammeområde

Kommuneplantillæg 19 er blevet udarbejdet i forbindelse med lokalplansagen for at udvide rammeområde HVIDBOG KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 19 OG LOKALPLAN 179 for område til bolig- og erhvervsformål i Holtug Bemærkning Lokalplanens / kommuneplantillæggets tekst Teknik og Miljøs indstilling 1. Fra Stig Hessellund,

Læs mere

Debatoplæg. Vindmøller mellem Sdr. Rubjerg og Vejby. Forudgående offentlighed til den xx.xx Hjørring Kommune Teknik- & Miljøområdet

Debatoplæg. Vindmøller mellem Sdr. Rubjerg og Vejby. Forudgående offentlighed til den xx.xx Hjørring Kommune Teknik- & Miljøområdet Forudgående offentlighed til den xx.xx 2018 Debatoplæg Vindmøller mellem Sdr. Rubjerg og Vejby Foreløbigt foto visende 150 m høje vindmøller Skal tilrettes med 125 m høje vindmøller inden offentliggørelse

Læs mere

Fritz Eli H. Hall Skovgaardsvej Skals. Landzonetilladelse til husstandsvindmølle

Fritz Eli H. Hall Skovgaardsvej Skals. Landzonetilladelse til husstandsvindmølle Fritz Eli H. Hall Skovgaardsvej 18 8832 Skals Teknik & Miljø Byggeri Sct. Mogens Gade 3 DK-8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 Fax.: 86 65 17 49 byggeri@viborg.dk www.viborg.dk Landzonetilladelse til husstandsvindmølle

Læs mere

Klagerne har et sommerhus på en ejendom, der ligger sydøst for det nyopførte hus. De har i 2000

Klagerne har et sommerhus på en ejendom, der ligger sydøst for det nyopførte hus. De har i 2000 NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 X.400: S=nkn; P=sdn; A=dk400; C=dkE-mail: nkn@nkn.dk 11. februar 2003 J.nr.: 03-31/700-0004 kpa i sagen om anmodningen

Læs mere

Landzonetilladelse til at opstille en husstandsmølle på Lemvigvej 21, 7620 Lemvig

Landzonetilladelse til at opstille en husstandsmølle på Lemvigvej 21, 7620 Lemvig Erling Lundsgaard Veje Lemvigvej 21 Tørring 7620 Lemvig 12. juni 2015 Landzonetilladelse til at opstille en husstandsmølle på samt Afgørelse på VVM-screening af husstandsmølle på Lemvig Kommune har behandlet

Læs mere

Brændskovvej 15, 9382 Tylstrup, Tlf 98262122, Fax 98262123, www.dansk-vindenergi.dk, CVR-nr. 20238232

Brændskovvej 15, 9382 Tylstrup, Tlf 98262122, Fax 98262123, www.dansk-vindenergi.dk, CVR-nr. 20238232 Dansk Vindenergi ApS Brændskovvej 15, 9382 Tylstrup, Tlf 98262122, Fax 98262123, www.dansk-vindenergi.dk, CVR-nr. 20238232 Frederikshavn Kommune Att.: Lene Morthensen Rådhus Alle 100 9900 Frederikshavn

Læs mere

Foto: Fyns Amt. Vindmøller Fiber bredbånd Højspændingsanlæg Teleanlæg Affaldsbehandling Forsvarets anlæg Naturgasanlæg

Foto: Fyns Amt. Vindmøller Fiber bredbånd Højspændingsanlæg Teleanlæg Affaldsbehandling Forsvarets anlæg Naturgasanlæg 19-12-2005 19:23 Side 1 Foto: Fyns Amt 6.1 Vindmłller.qxd Kapitel 6 - Tekniske anlæg 6.1 6.2 6.3 6.4 6.5 6.6 6.7 Vindmøller Fiber bredbånd Højspændingsanlæg Teleanlæg Affaldsbehandling Forsvarets anlæg

Læs mere

Vindmøller ved Åsted DECEMBER 2010. Kommuneplantillæg nr. 12 til Kommuneplan 2009-2021 for Skive Kommune vindmølleområde 4.V6. www.skive.

Vindmøller ved Åsted DECEMBER 2010. Kommuneplantillæg nr. 12 til Kommuneplan 2009-2021 for Skive Kommune vindmølleområde 4.V6. www.skive. FO FO R RS SL LA AG G Vindmøller ved Åsted DECEMBER 2010 Kommuneplantillæg nr. 12 til Kommuneplan 2009-2021 for Skive Kommune vindmølleområde 4.V6 www.skive.dk/vindenergi INDLEDNING OG BAGGRUND Skive Kommune

Læs mere

Sendt pr. mail til: mette@solenergidanmark.dk

Sendt pr. mail til: mette@solenergidanmark.dk POSTBOKS 19 T: 96 84 84 84 WWW.STRUER.DK ØSTERGADE 11-15 F: 96 84 81 09 7600 STRUER E: STRUER@STRUER.DK Solenergi Danmark Att. Anders Ztorm Søkærvej 11 8970 Havndal Sendt pr. mail til: mette@solenergidanmark.dk

Læs mere

Bue Grunnet Viborg Sparkærvej 3, 8800 Viborg Sagsnr.: 13/ Vdr.: Ansøgning om husstandsvindmølle på Sparkærvej 3, 8800 Viborg

Bue Grunnet Viborg Sparkærvej 3, 8800 Viborg Sagsnr.: 13/ Vdr.: Ansøgning om husstandsvindmølle på Sparkærvej 3, 8800 Viborg Bue Grunnet Viborg 28.05.2013 Sparkærvej 3, 8800 Viborg Sagsnr.: 13/23432 Til Viborg Kommune Klima- og Miljøudvalget Vdr.: Ansøgning om husstandsvindmølle på Sparkærvej 3, 8800 Viborg Sagsnr.: 13/23432

Læs mere

Vedrørende anmodning om forhøjet pristillæg til solcelleanlæg på adressen xxx, GSRN-nr. xxx

Vedrørende anmodning om forhøjet pristillæg til solcelleanlæg på adressen xxx, GSRN-nr. xxx Syd Energi Service A/S Edison Park 1 6715 Esbjerg N Vedrørende anmodning om forhøjet pristillæg til solcelleanlæg på adressen xxx, GSRN-nr. xxx Energinet.dk har behandlet din ansøgning om, hvorvidt solcelleanlægget

Læs mere

Vindmøller ved Marsvinslund. Oplæg til debat. Planlægning af 3 nye 130 m høje vindmøller

Vindmøller ved Marsvinslund. Oplæg til debat. Planlægning af 3 nye 130 m høje vindmøller Vindmøller ved Marsvinslund Oplæg til debat Planlægning af 3 nye 130 m høje vindmøller September 2014 Oplæg til debat om vindmøller ved Marsvinslund SPF WIND Denmark ApS har søgt Silkeborg Kommune om at

Læs mere

Idéoplæg til. Vindmøller ved Bogø Inddæmning

Idéoplæg til. Vindmøller ved Bogø Inddæmning Idéoplæg til Vindmøller ved Bogø Inddæmning Februar 2019 Baggrund Lolland Kommune har udlagt et muligt vindmølleområde ved Bogø Inddæmning vest for Vestenskov. HOFOR har sammen med tre lodsejerne i området

Læs mere

VINDPARK ØSTER BØRSTING INFORMATIONSMØDE OM VÆRDITABSORDNINGEN I VINDPARK ØSTER BØRSTING

VINDPARK ØSTER BØRSTING INFORMATIONSMØDE OM VÆRDITABSORDNINGEN I VINDPARK ØSTER BØRSTING VINDPARK ØSTER BØRSTING INFORMATIONSMØDE OM VÆRDITABSORDNINGEN I VINDPARK ØSTER BØRSTING Politisk behandling af vindmølleprojektet Vindpark Øster Børsting Viborg Kommune har den 5. juli 2012 offentliggjort

Læs mere

27. februar Underretningsbrev - Fordebat for planlægning for vindmøller og solceller

27. februar Underretningsbrev - Fordebat for planlægning for vindmøller og solceller 27. februar 2019 Underretningsbrev - Fordebat for planlægning for vindmøller og solceller ved GreenLab Skive Skive Kommunes forvaltning Teknik, Miljø og Udvikling har januar 2019 modtaget en ansøgning

Læs mere

AFGRÆNSNING AF VINDMØLLEOMRÅDER

AFGRÆNSNING AF VINDMØLLEOMRÅDER AFGRÆNSNING AF VINDMØLLEOMRÅDER MARTS 2013 FORMÅL, BAGGRUND OG METODE FORMÅL Lejre kommune har i et debatoplæg udpeget 24 potentielle vindmølleområder som har været sendt i offentlighed. Efterfølgende

Læs mere

Der afholdes fordebat om vindmølleprojekt "Skovengen" i perioden fra den 7. august 2015 til den 4. september 2015.

Der afholdes fordebat om vindmølleprojekt Skovengen i perioden fra den 7. august 2015 til den 4. september 2015. Vindmøllepark Skovengen Der afholdes fordebat om vindmølleprojekt "Skovengen" i perioden fra den 7. august 2015 til den 4. september 2015. I fordebatperioden har du mulighed for indsende synspunkter og

Læs mere

Vindmølleplanlægning i Roskilde Kommune 2013

Vindmølleplanlægning i Roskilde Kommune 2013 Vindmølleplanlægning i Roskilde Kommune 2013 Analyse af mulighederne for placering af vindmøller i Roskilde Kommune 30. April 2013 Indledning Økonomiudvalget har besluttet, at kommuneplanlægningen skal

Læs mere

Afgørelse i sagen om opførelse af en halmlade ved Voldby i Nørre Djurs Kommune.

Afgørelse i sagen om opførelse af en halmlade ved Voldby i Nørre Djurs Kommune. NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 X.400: S=nkn; P=sdn; A=dk400; C=dk E-mail: nkn@nkn.dk 9. februar 2004 J.nr.: 03-31/700-0059 mam Afgørelse i sagen

Læs mere

Landzonetilladelse til opstilling af en husstandsvindmølle på ejendommen Harres 48, Bredebro

Landzonetilladelse til opstilling af en husstandsvindmølle på ejendommen Harres 48, Bredebro SOLENERGI DANMARK A/S Søkærvej 11 8970 Havndal Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-55-17 01-08-2017 Landzonetilladelse til opstilling af en husstandsvindmølle

Læs mere

Debatoplæg om vindmøller ved Holmen 2

Debatoplæg om vindmøller ved Holmen 2 Debatoplæg om vindmøller ved Holmen 2 Udvidelse af vindmøllepark ved Holmen Debatoplæg om Lokalplan nr. 400 og Tillæg nr. 62 til Kommuneplan 2013-2025 for Ringkøbing-Skjern Kommune Debatperiode: fra den

Læs mere

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 25. juni 2013 samledes Taksationsmyndigheden på Purhusvej 4, Ørrild, 8990 Fårup.

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse: Den 25. juni 2013 samledes Taksationsmyndigheden på Purhusvej 4, Ørrild, 8990 Fårup. Taksationsmyndighedens afgørelse om værditab vedr. ejendommen Purhusvej 4, Ørrild, 8990 Fårup som følge af opstilling af vindmøller ved Trikelshøj i henhold til lokalplan nr. 573 for Randers Kommune sagsnr.

Læs mere

Landzonetilladelse til at opstille en husstandsmølle på Damgårdvej 12, 7620 Lemvig

Landzonetilladelse til at opstille en husstandsmølle på Damgårdvej 12, 7620 Lemvig Brian Hansen Damgårdvej 12 Dybe 7620 Lemvig 16. juni 2015 Landzonetilladelse til at opstille en husstandsmølle på Damgårdvej 12, 7620 Lemvig samt Afgørelse på VVM-screening af husstandsmølle på Damgårdvej

Læs mere

Lokalplan nr. 46. for opsætning af vindmøller i Elkenøre

Lokalplan nr. 46. for opsætning af vindmøller i Elkenøre Lokalplan nr. 46 for opsætning af vindmøller i Elkenøre Indledning...3 Lokalplan nr. 46...3 Redegørelse...3 Baggrund...3 Formål...3 Beliggenhed...3 Eksisterende forhold...3 Omgivende landskab...3 Fremtidige

Læs mere

Ærø Vind 5 I/S Att. Henrik Steen-Knudsen Skolevej Marstal april 2014

Ærø Vind 5 I/S Att. Henrik Steen-Knudsen Skolevej Marstal april 2014 Ærø Vind 5 I/S Att. Henrik Steen-Knudsen Skolevej 11 5960 Marstal Email: hk@aeroe-emk.dk Miljø og Teknik Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 mt@svendborg.dk www.svendborg.dk Afgørelse

Læs mere

Projektbeskrivelse. Vindmøller vest for Birkende

Projektbeskrivelse. Vindmøller vest for Birkende Projektbeskrivelse Vindmøller vest for Birkende Februar 2014 1 Projektansøger: Wind1 A/S Jesper Houe Projektleder Holgersgade 1 7900 Nykøbing Mors Mobil: 22 52 30 11 E-mail: jh@wind1.dk På vegne af lodsejeren

Læs mere

Dispensation fra Lokalplan 4.07 (Bytoften, Gjøl), 3.1 til udstykning af tre parcelhusgrunde.

Dispensation fra Lokalplan 4.07 (Bytoften, Gjøl), 3.1 til udstykning af tre parcelhusgrunde. Holmsø Huset A/S Håndværkervej 7 9690 Fjerritslev Plan Lundbakvej 5, Pandrup Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Kathrine Brix Mørk Direkte 7257 7644 ktm@jammerbugt.dk

Læs mere

VIBORG STIFTSØVRIGHED

VIBORG STIFTSØVRIGHED Viborg, den 9/12 2013 Løbenr. 130191/13 AKG VIBORG STIFTSØVRIGHED Lemvig Kommune Teknik og Miljø Rådhusgade 2 7620 Lemvig Indsigelse mod opsætning af husstandsmølle på ejendommen Lemvigvej 16, 7620 Lemvig.

Læs mere

Miljø- og Teknikudvalget. Beslutningsprotokol

Miljø- og Teknikudvalget. Beslutningsprotokol Miljø- og Teknikudvalget Beslutningsprotokol Dato: 05. maj 2011 Lokale: Dronninglund Rådhus Tidspunkt: Kl. 7:00-7:15 Mikael Klitgaard, Formand (V) Hans Chr. Holst (V) Ole Bruun (A) Hildo Rasmussen (A)

Læs mere

Tillæg nr. 3A til Kommuneplan for Viborg Kommune

Tillæg nr. 3A til Kommuneplan for Viborg Kommune Tillæg nr. 3A til Kommuneplan 2013-2025 for Viborg Kommune Retningslinjer og rammebestemmelser for et vindmølleområde ved Kirkebækvej sydøst for Romlund Rammeområde 04.VM.07_T3 Forslag Tillæggets område

Læs mere

Afgørelsen er truffet af formand Lars Bracht Andersen og ejendomsmægler Heidi Hansen.

Afgørelsen er truffet af formand Lars Bracht Andersen og ejendomsmægler Heidi Hansen. Taksationsmyndighedens afgørelse om værditab vedrørende ejendommen Neesvej 99, 7570 Vemb som følge af opstilling af vindmøller ved Nees Vest i henhold til lokalplan nr. 168 for Lemvig Kommune 8. 3. juni

Læs mere

Det Energipolitiske Udvalg (2. samling) EPU alm. del - Bilag 66 Offentligt. LEMVIG KOMMUNE PLAN OG BYG Rådhusgade 2, 7620 Lemvig. 7.

Det Energipolitiske Udvalg (2. samling) EPU alm. del - Bilag 66 Offentligt. LEMVIG KOMMUNE PLAN OG BYG Rådhusgade 2, 7620 Lemvig. 7. Det Energipolitiske Udvalg (2. samling) EPU alm. del - Bilag 66 Offentligt LEMVIG KOMMUNE PLAN OG BYG Rådhusgade 2, 7620 Lemvig 7. januar 2008 Indsigelse mod kommuneplantillæg nr 24 - Forslag til tillæg

Læs mere

Debatoplæg om vindmøller ved Lønborg Hede

Debatoplæg om vindmøller ved Lønborg Hede Debatoplæg om vindmøller ved Lønborg Hede Debatoplæg om udvidelse af vindmølleparken Lønborg Hede (Lønborg Hede II) Tillæg nr. 59 til Kommuneplan 2013-2025 for Ringkøbing-Skjern Kommune Debatperiode: fra

Læs mere

Vindmølleområde ved Tagmark. Sammenfattende redegørelse

Vindmølleområde ved Tagmark. Sammenfattende redegørelse Vindmølleområde ved Tagmark Sammenfattende redegørelse Thisted Kommune Februar 2018 INDHOLD 1. INDLEDNING OG BAGGRUND 2. MILJØHENSYN 3. OFFENTLIG HØRING 4. AFLEDTE KONSEKVENSER 5. ALTERNATIVER 6. OVERVÅGNING

Læs mere

Idéoplæg om Vindmøller ved Notmarkskov

Idéoplæg om Vindmøller ved Notmarkskov Idéoplæg om Vindmøller ved Notmarkskov - Indkaldelse af forslag og idéer Høringsperiode 27. marts til 24. april 2013 Marts 2013 Vindmøller ved Notmarkskov Forord I Sønderborg Kommune har vi med ProjectZero

Læs mere

Afslag på ansøgning om husstandsmølle på Geddalvej 51, 7830 Vinderup

Afslag på ansøgning om husstandsmølle på Geddalvej 51, 7830 Vinderup Side 1/5 DANSK VINDMØLLEFORMIDLING APS Oddesundvej 183 7755 Bedsted Thy Dato: 06-06-2016 Sagsnr.: 01.03.03-P19-75-15 Henv. til: Rikke Rasmussen Byggeri og Ejendomme Direkte tlf.: 9611 7811 Afdeling tlf.:9611

Læs mere

Lokalplan nr. 278 samt Tillæg nr. 3 til Temaplan for Vindmøller (Kommuneplantillæg 100)

Lokalplan nr. 278 samt Tillæg nr. 3 til Temaplan for Vindmøller (Kommuneplantillæg 100) Returadresse Plan, Udvikling og Kultur Rødkløvervej 4 6950 Ringkøbing Sagsbehandler Johnny Christensen Direkte telefon 9974 1279 E-post planlagning@rksk.dk Dato 3. maj 2010 Sagsnummer 2009100648A Lokalplan

Læs mere

Landzonetilladelse til opstilling af husstandsvindmølle nr. 2 på ejendommen Kobbervold 4, 6280 Højer

Landzonetilladelse til opstilling af husstandsvindmølle nr. 2 på ejendommen Kobbervold 4, 6280 Højer PROBUS ApS Timianvej 23 8800 Viborg Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: +4574929251 Mail: hbk2@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-9-17 11-05-2017 Landzonetilladelse til opstilling af husstandsvindmølle

Læs mere

Afgørelse i sagen om opførelse af to 11,5 m høje kornsiloer indenfor beskyttelseszonen omkring Alsted Kirke i Sorø Kommune.

Afgørelse i sagen om opførelse af to 11,5 m høje kornsiloer indenfor beskyttelseszonen omkring Alsted Kirke i Sorø Kommune. NATURKLAGENÆVNET Frederiksborggade 15, 1360 København K Tlf.: 3395 5700 Fax: 3395 5769 X.400: S=nkn; P=sdn; A=dk400; C=dk E-mail: nkn@nkn.dk 19. februar 2003 J.nr.: 97-132/300-0057 bol Afgørelse i sagen

Læs mere

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse

Baggrunden for Taksationsmyndighedens afgørelse Taksationsmyndighedens afgørelse om værditab vedr. beboelsesejendommen Fladhedevej 8, 7620 Lemvig som følge af opstilling af vindmøller ved Volder Mark i henhold til lokalplan nr. 165 for Lemvig Kommune

Læs mere

Miljø- og teknikudvalget har senest den 10. december 2015 drøftet indholdet i en revision.

Miljø- og teknikudvalget har senest den 10. december 2015 drøftet indholdet i en revision. Møde: Byrådet Mødetid: 17. maj 2016kl. 16:00 Mødested: Det gamle Rådhus Sekretariat: Sekretariatet 164. Revision af vindmølleplanlægning i Sagsnr: 01.02.00-P15-2-15 Resumé Miljø- og teknikudvalget har

Læs mere