Dagsorden til forældrekredsmødet 2012:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dagsorden til forældrekredsmødet 2012:"

Transkript

1 Velkommen til forældrekredsmøde kl Dagsorden til forældrekredsmødet 2012: 1. Valg af dirigent (og referent). 2. Bestyrelsen og ledelsen orienterer om skolens økonomiske, driftsmæssige og pædagogiske forhold. 3. Debat om orienteringen i punkt Fremlæggelse af tilsynsrapport fra Pastor Niels Engelbrecht. 5. Opstilling af kandidater og valg af bestyrelsesmedlem (Jan Kehler er på valg og modtager genvalg). 6. Valg af suppleant for to år for det under punkt 6 valgte bestyrelsesmedlem. 7. Eventuelt.

2 Dagsorden til forældrekredsmødet 2012: 1. Valg af dirigent (og referent). 2. Bestyrelsen og ledelsen orienterer om skolens økonomiske, driftsmæssige og pædagogiske forhold. 3. Debat om orienteringen i punkt Fremlæggelse af tilsynsrapport fra Pastor Niels Engelbrecht. 5. Opstilling af kandidater og valg af bestyrelsesmedlem (Jan Kehler er på valg og modtager genvalg). 6. Valg af suppleant for to år for det under punkt 6 valgte bestyrelsesmedlem. 7. Eventuelt. Den nuværende bestyrelse, forældrevalgt: Erik Faurholt Siggaard, (gen)valgt af forældrekredsen for ; Næstformand Nuværende suppleant: Jan Koefod Jan Kehler, valgt af forældrekredsen for ; På valg, modtager genvalg Nuværende suppleant: Anne Hopmann

3 Den nuværende bestyrelse, udpeget udefra : Filip Achen, udpeget af den Katolske Kirke for stopper efter 6 år i bestyrelsen. Både skolen, kirken og den øvrige bestyrelse takker for hans indsats. Kim Ørtved, formand, (gen)udpeget af den Katolske Kirke for Johanne Guldberg, (gen)udpeget af sognepræsten ved Sankt Knud Lavard Kirke for Personale: Skoleleder Christa Bondes 10 års jubilæum blev fejret i 2012!

4 Nye ansættelser: Maria Helena Oxenvad, lærer Francisco Valera, ny pedel... Og her er så det meste af personalet!! Kompetente, engagerede og arbejdsomme!

5 Mange traditioner i skolens liv: Høstmarked i sept: I år til Caritas skoleprojekt i Niger. Indendørs pga vejret! (Selvfølgelig både piger og drenge aktive) Mange traditioner i skolens liv: FOIN (Første onsdag i November) mødes gamle elever med (gamle) lærere I 2012: deltagere, som alle var kommet langt og godt fremad livet!! De store bliver tanter/onkler for de små nye i børnehaveklassen:

6 Mange traditioner i skolens liv: Her er så de små nye med deres skytsengle i pavillonens himmel Mange traditioner i skolens liv: Trimdag op til efterårsferien, hvor alle rører sig i naturen!!

7 Mange traditioner i skolens liv: Katolikkerne på besøg hos Mother Teresa søstrene på Nørrebro Årets krybbespil opført i Sankt Knud Lavard Kirke af 1. og 3. klasse Pædagogisk og skolens liv i øvrigt: Succes med tidlig SFO start. Den ny børnehaveklasse startede i SFO den 1. maj. Cooperative Learning Fordybelsesuger: Fagdage Temaundervisning på tværs af klasserne i indskoling, mellemtrin og udskoling.

8 Skolens liv i øvrigt: Vores arbejdspladsvurdering (APV) har givet grøn smiley! Skolens liv i øvrigt: Besøg fra Japan med dette feedback: Kære Christa, til dig og dine lærere. Nu er japanerne sendt af sted videre til Holland. Men de sidste par dage har jeg jo været lidt rundt sammen med dem. De var så aldeles overvældet over jer og jeres skole og måden hvorpå dine lærere kommunikerede med eleverne. Flere sagde, da jeg mødte dem tirsdag aften, at de ikke havde kunnet sove på grund af de mange, mange fantastiske og positive ting fra jeres skole. De var vildt glade for at se den tætte og tillidsfulde dialog, som I har med børnene og de blev om aftenen ved at spørge mig Men hvordan og hvorfor og hvad skal vi gøre for at få den samme tillid opbygget. Alle som en var overinspirerede og kunne ikke vente med at komme hjem og fortælle om dette. De talte og fortalte hinanden om deres oplevelser på Skt. Knud Lavard. om børnenes åbenhed, om lærernes tilgang osv osv... Det var helt vildt. Så I har gjort en KÆÆÆMPE forskel for japanerne og TUSIND tak for dette og jeres åbenhed!

9 Skolens liv i øvrigt: Besøg i indskolingen af Sebastian Klein og Lars Ostenfeld til TV-program Bygningerne:

10 Bygningerne: Bygningerne:

11 Bygningerne: De aktive og flittige forældre under arbejdslørdagene i 2012 forbedrede igen flere af skolens indgangspartier. Skolen takker for indsatsen: Bygningerne: Tag og kælder (The never ending stories) Renovering af skolens tage er udsat til næste år, da den katolske kirke også har store, budgetmæssige udfordringer! Møde i december 2012 på bispekontoret med Sankt Knud Lavard Kirke om koordinerede eller direkte fælles udvidelsesplaner. Vores egne ønsker: Større klasselokaler IT, interaktive tavler og andre AV- og UV-materialer Flere faglokaler og andre lokaler Skolegård og omgivelser

12 Vi skal nok fortsat bruge megen tid på økonomi Årets resultat i 2011: kr.! Elevtallet (opgjort pr. 5/9) Den mest afgørende enkeltparameter for en skoles økonomi. I 2010 var vi Men 5/ kun / var vi 160, og nu er vi 156!! => Penge retur i 2013.

13 Skolen er økonomisk solid og det er der brug for nu! M.Kr. SKL resultat over 10 år Indtægter Udgifter Millions 12 Resultat Skolen er økonomisk solid og det er der brug for nu! Tusinde Kr. SKLs egenkapital Årets resultat Egenkapital ultimo Prognose for 2012: kr. (=legepladsen!... som vi henter fra overskuddene fra 2010 og 2011!)

14 Aktuelle (permanente?) udfordringer Underskud på budgettet i 2013? ( og de kommende år fordi et-sporede skoler med klasser under elever er yt, og stordrift er in. Afspejles i tilskudsmodellen!) Regering/Minister: Privatskoler skummer fløden og tager ikke socialt ansvar og smider bare uønskede elever ud. IKKE PÅ SKL! Faldende børnetal og den økonomiske krise giver mindre tilgang i børnehaveklassen i år men der bygges børnehaver (og det vil vi måske deltage i!) Ny ledelse i Foreningen Af Katolske Skoler (FAKS) og måske nye tiltag. Fortsat godt samarbejde mellem de katolske skoler! Vi bruger mange penge på Google: Søg, men klik ikke!

15 Vi bruger mange penge på Google: Søg, men klik ikke! Prisen for at klikke på vores annoncerede links er på vej over 5 kr og daglige klik fra ca 5 til over 20 dagligt!! Vi bruger mange penge på Google: Søg, men klik ikke! Søgeord Maks. CPC Klik Visning er CTR Gns. CPC Pris Gns. position ,99% 4, ,50 2,4 privatskoler ,90% 4, ,25 2,76 privatskole ,76% 4, ,94 1,82 privat skoler ,04% 4,05 773,91 1,83 privatskole Lyngby ,38% 1,72 137,3 2,1 privat skole ,96% 4,27 269,12 2,79 privatskoler Nordsjælland ,82% 1,87 28,08 2,56 katolske skoler ,17% 3,92 47,07 1,25 privatskoler Lyngby ,84% 1,77 15,95 2,24 folke skoler ,51% 6,55 52,43 1,73 De mange dyre klik giver ingen henvendelser! Skyldes det at daglige brugere går til skolens hjemmeside og Intra via søgemaskinerne? Det er meget, meget dyrt for skolen!

16 Dagsorden til forældrekredsmødet 2012: 1. Valg af dirigent (og referent). 2. Bestyrelsen og ledelsen orienterer om skolens økonomiske, driftsmæssige og pædagogiske forhold. 3. Debat om orienteringen i punkt Fremlæggelse af tilsynsrapport fra Pastor Niels Engelbrecht. 5. Opstilling af kandidater og valg af bestyrelsesmedlem (Jan Kehler er på valg og modtager genvalg). 6. Valg af suppleant for to år for det under punkt 6 valgte bestyrelsesmedlem. 7. Eventuelt. Dagsorden til forældrekredsmødet 2012: 1. Valg af dirigent (og referent). 2. Bestyrelsen og ledelsen orienterer om skolens økonomiske, driftsmæssige og pædagogiske forhold. 3. Debat om orienteringen i punkt Fremlæggelse af tilsynsrapport fra Pastor Niels Engelbrecht 5. Opstilling af kandidater og valg af bestyrelsesmedlem (Jan Kehler er på valg og modtager genvalg). 6. Valg af suppleant for to år for det under punkt 6 valgte bestyrelsesmedlem. 7. Eventuelt.

17 Den tilsynsførendes opgaver: Stk. 4. Den eller de tilsynsførende skal aflægge mindst et årligt tilsynsbesøg på skolen. Undervisningen skal overværes i et omfang afstemt efter skolens størrelse, dog svarende til mindst en hel skoledag. Undervisningen inden for hvert af de fagområder, som folkeskolens fagkreds naturligt kan opdeles i, skal overværes af en tilsynsførende. Derudover skal den eller de tilsynsførende drøfte indholdet af skolens undervisningsplaner med skolens leder og lærere og vurdere det anvendte undervisningsmateriales faglige og pædagogiske kvalitet. Stk. 5. Den eller de tilsynsførende afgiver hvert år en skriftlig tilsynserklæring til forældrekredsen og skolens bestyrelse om tilsynet efter stk. 2, herunder om elevernes standpunkt i de fag, der er nævnt i stk. 2. I tilfælde, hvor forældrekredsen har valgt flere tilsynsførende, og hvor disse ikke er enige om affattelsen af den skriftlige tilsynserklæring, skal dette fremgå af erklæringen. Enhver tilsynsførende har ret til at afgive sit særstandpunkt til forældrekredsen. Skolen udleverer den skriftlige tilsynserklæring til forældrekredsen og offentliggør den på skolens hjemmeside på internettet, hvis skolen har en hjemmeside. Undervisningsministeren kan fastsætte nærmere regler om formen for afgivelse af tilsynserklæringen. Skolen (CB) er med i et udvalg, som indarbejder kravene fra et nyt selvvaluerings-system fra Privatskoleforeningen. Det skal være på plads, når den nuværende tilsynsførendes valgte periode udløber om 2 år. Jeg har i 2012 foretaget undervisningsbesøg i følgende klasser: 9.klasse 9.klasse 7.klasse 1.klasse Geografi Tysk Dansk Engelsk Børnehaveklasse: Farvelære 3.klasse 6.klasse: Matematik Dansk Tilsynsrapport for 2012/2013 (1 af 4) Ved mit besøg på Sankt Knud Lavard Skole i år, har jeg som sædvanlig kunnet konstatere, at undervisningen er solid, og elevernes engagement i arbejdet godt. Det gode forhold mellem lærere og elever indbyder også til, at man arbejder frem mod et fælles mål.

18 Tilsynsrapport for 2012/2013 (2 af 4) To ting har i år vakt min særlige opmærksomhed, nemlig gennemførelsen af Cooperative Learning i dansk i 7.klasse og indførelsen af et nyt læremiddelsystem Clio. Mht. Cooperative Learning overværede jeg afslutningen af et projekt om Fantasy litteratur i 7.klasse, hvor eleverne skulle evaluere, hvad de havde lært i forløbet, om de forventninger, som de havde opstillet ved begyndelsen af det, var blevet opfyldt, hvad der havde været svært, og hvad de havde kunnet lide ved det. Det var imponerende, hvor meget refleksion over mål og opfyldelsen af disse samt udvekslingen af disse erfaringer helt åbenlyst havde styrket engagement, formuleringsevne og indlæring. Tilsynsrapport for 2012/2013 (3 af 4) 9.klasse brugte i forbindelse med et tema om tidszoner, kontinenter og klimabælter det nye læremiddelsystem Clio, som er et internetbaseret system, der opdateres løbende. Elever og lærere var meget glade for Clio, som gør arbejdet mere spændende, materialet mere overskueligt og giver en opdateret perspektivering. Jeg forstår, at systemet også bruges inden for andre fagområder. Det er således godt at se, at Sankt Knud Lavard Skole er med fremme både i anvendelsen af tidssvarende undervisningsmetoder og læremidler.

19 Tilsynsrapport for 2012/2013 (4 af 4) Jeg forstår, at systemet også bruges inden for andre fagområder. Det er således godt at se, at Sankt Knud Lavard Skole er med fremme både i anvendelsen af tidssvarende undervisningsmetoder og læremidler. Jeg har i eksamensprotokollen for Folkeskolens Afgangsprøve 2012 kunnet konstatere, skolen har haft et karaktergennemsnit et godt stykke over middel. Niels Engelbrecht Cand. Mag., M.D. Tilsynsførende Dagsorden til forældrekredsmødet 2012: 1. Valg af dirigent (og referent). 2. Bestyrelsen og ledelsen orienterer om skolens økonomiske, driftsmæssige og pædagogiske forhold. 3. Debat om orienteringen i punkt Fremlæggelse af tilsynsrapport fra Pastor Niels Engelbrecht 5. Opstilling af kandidater og valg af bestyrelsesmedlem (Jan Kehler er på valg og modtager genvalg). 6. Valg af suppleant for to år for det under punkt 6 valgte bestyrelsesmedlem. 7. Eventuelt.

20 Valg til bestyrelsen 5: Stk. 3. Til valg af tilsynsførende, samt forældrerepræsentanter og disses suppleanter, har alene den eller de, der har forældremyndighed til et barn på skolen, stemmeret. Stk. 5. Der kan afgives stemme ved fuldmagt givet til den person, man har fælles forældremyndighed med. Stk. 6. Forældrekredsmødet er beslutningsdygtigt uden hensyn til antallet af fremmødte medlemmer. Forældrekredsmødet træffer beslutninger ved almindelig stemmeflerhed, jf. stk. 3.. Stk. 10. Valghandlinger skal være hemmelige, hvis et eller flere medlemmer af forældrekredsen ønsker det. Stk. 11. Ved valg af bestyrelsesmedlemmer, suppleanter og tilsynsførende kan hver forælder, jf. stk. 3, afgive stemme på det antal medlemmer, der skal vælges til bestyrelsen, henholdsvis på et antal personer svarende dels til det besluttede højeste antal suppleanter og dels det besluttede højeste antal tilsynsførende. Stk. 12. Kandidaterne er valgt i rækkefølge efter størrelsen af de personlige stemmetal. I tilfælde af stemmelighed foretages lodtrækning. Stk.13. Genvalg af bestyrelsesmedlemmer, suppleanter og tilsynsførende kan finde sted. Stk. 15. Forældrene til børn på skolen vælger et forældrerepræsentantskab, for hvilket der er fastsat et særligt sæt vedtægter. Forældrerepræsentantskabet, som på Sankt Knud Lavard Skole benævnes forældrerådet, har til formål at medvirke til det bedst mulige samarbejde skole, elever og forældre imellem. Og det var så det.. (Konstituering i dag efter mødet her.) Sidste punkt: Eventuelt Værsgo, emnerne er frie! og kl. 20 er der forældrerådsmøde i Don Bosco lokalet på 3. sal for alle klasserepræsentanter. Trimdags-stemning Høstmarkeds-aktiviteter

Velkommen til forældrekredsmøde kl 19-20 Forældrekredsmøde 14. nov. 2011. Skolens bestyrelse 2011. Filip Carl Erik Greta Kim Filip

Velkommen til forældrekredsmøde kl 19-20 Forældrekredsmøde 14. nov. 2011. Skolens bestyrelse 2011. Filip Carl Erik Greta Kim Filip Velkommen til forældrekredsmøde kl 19-20 Skolens bestyrelse 2011 Filip Carl Erik Greta Kim Filip Kim Johanne Jan Erik Dagsorden til forældrekredsmødet 2011: 1. Valg af dirigent (og referent). 2. Bestyrelsen

Læs mere

Velkommen til forældrekredsmøde 2013

Velkommen til forældrekredsmøde 2013 Velkommen til forældrekredsmøde 2013 Forældrekredsmøde 18. november 2013 kl 19-20 1 Den nuværende bestyrelse (de valgte): Jan Kehler, (gen)valgt af forældrekredsen for 2013 + 2014; Nuværende suppleant:

Læs mere

Velkommen til forældrekreds møde 2014

Velkommen til forældrekreds møde 2014 Velkommen til forældrekreds møde 2014 ( 5 skud for en tyver ) Forældrekredsmøde 24. november 2014 kl 19-20 1 Vedtægten om dette møde: Fra 7 under kapitel V: FORÆLDREKREDS, VALG AF TILSYNSFØRENDE M.V.,

Læs mere

Velkommen til forældrekredsmøde 2015

Velkommen til forældrekredsmøde 2015 Velkommen til forældrekredsmøde 2015 Forældrekredsmøde 5. november 2015 1 Vedtægten om dette møde: Fra 7 under kapitel V: FORÆLDREKREDS, VALG AF TILSYNSFØRENDE M.V., FORÆLDREKREDSMØDE OG FORÆLDREREPRÆSENTSKAB:.

Læs mere

Velkommen til forældrekredsmøde 2016

Velkommen til forældrekredsmøde 2016 Velkommen til forældrekredsmøde 2016 Forældrekredsmøde 21. november 2016 1 Vedtægten om dette møde: Fra 7 under kapitel V: FORÆLDREKREDS, VALG AF TILSYNSFØRENDE M.V., FORÆLDREKREDSMØDE OG FORÆLDREREPRÆSENTSKAB:.

Læs mere

Tilsynsplan Ørestad Friskole

Tilsynsplan Ørestad Friskole Tilsynsplan Ørestad Friskole Hvert år: Danskundervisning alle trin Matematikundervisning alle trin Engelskundervisning mellemtrin og udskoling Det samlede timetal og fagrækken oversigt over fag og timetal

Læs mere

Onsdag den 26. april 2017 kl

Onsdag den 26. april 2017 kl Taastrup Realskole Elme Allé 17-21 2630 Taastrup Tlf. 4399 0227 E-mail taastrup.realskole@t-r.dk Taastrup, den 10. april 2017 Til forældrene Vi indbyder hermed til ordinært forældrekredsmøde i store sal

Læs mere

Velkommen til forældrekredsmøde 2017

Velkommen til forældrekredsmøde 2017 Velkommen til forældrekredsmøde 2017 Forældrekredsmøde 22. november 2017 1 Vedtægten om dette møde: Fra 7 under kapitel V: FORÆLDREKREDS, VALG AF TILSYNSFØRENDE M.V., FORÆLDREKREDSMØDE OG FORÆLDREREPRÆSENTSKAB:.

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution. Sankt Knud Lavard Skole

Vedtægter for den selvejende institution. Sankt Knud Lavard Skole Vedtægter for den selvejende institution Sankt Knud Lavard Skole I: SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS 1. Skolens navn er Den selvejende institution Sankt Knud Lavard Skole. Skolen er oprettet i

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORÆLDREREPRÆSENTANTSKAB OG RÅD VED N. ZAHLES SEMINARIESKOLE

VEDTÆGTER FOR FORÆLDREREPRÆSENTANTSKAB OG RÅD VED N. ZAHLES SEMINARIESKOLE VEDTÆGTER FOR FORÆLDREREPRÆSENTANTSKAB OG RÅD VED N. ZAHLES SEMINARIESKOLE VEDTÆGTER FOR FORÆLDREREPRÆSENTANTSKAB OG - RÅD VED N. ZAHLES SEMINARIESKOLE 1. FORMÅL Det er forældrerepræsentantskabets og forældrerådets

Læs mere

Lovgrundlag. Lovgrundlag:

Lovgrundlag. Lovgrundlag: Lovgrundlag: Lovgrundlag. Tilsynet har sit grundlag i Lov om friskoler og private grundskoler mv.. Tilsynets indhold og krav er beskrevet i lovens kap. 3. 1. Formålet med tilsynet. Tilsynets formål er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Sct. Knuds Skole

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Sct. Knuds Skole VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Sct. Knuds Skole I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS 1. Skolens navn er Den selvejende institution Sct. Knuds Skole. Den første katolske skole i Fredericia

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens arbejde på Strandmølleskolen

Forretningsorden for bestyrelsens arbejde på Strandmølleskolen Forretningsorden for bestyrelsens arbejde på Strandmølleskolen Vedtaget af bestyrelsen d. 19. august 2015 Forretningsordnen og vedtægterne Denne forretningsorden skal ses som et supplement til skolens

Læs mere

Formanden, Marie Louise Tolstrup, byder velkommen og foreslår Charlotte Herforth som dirigent

Formanden, Marie Louise Tolstrup, byder velkommen og foreslår Charlotte Herforth som dirigent Referat af forældrekredsmødet onsdag den 24. oktober 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 9: Forældrekredsmødet blev indkaldt via nyhedsbrevet den 5. oktober og er således rettidigt indkaldt og dermed

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Brenderup og Omegns Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Brenderup og Omegns Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Brenderup og Omegns Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 429006 Skolens navn: Brenderup og Omegns Realskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION FORÆLDRESKOLEN I ÅRHUS

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION FORÆLDRESKOLEN I ÅRHUS Marselis Boulevard 17 8000 C VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION FORÆLDRESKOLEN I ÅRHUS I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS 1. Skolens navn er Den selvejende institution Århus. Skolen er

Læs mere

Stk. 1. Skolens navn er Den selvejende institution Sankt Nikolaj Skole. Skolen er oprettet i år 1905.

Stk. 1. Skolens navn er Den selvejende institution Sankt Nikolaj Skole. Skolen er oprettet i år 1905. VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Sankt Nikolaj Skole I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS 1. Stk. 1. Skolens navn er Den selvejende institution Sankt Nikolaj Skole. Skolen er oprettet i

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/18 for Kristofferskolen. 1. Skolens navn og skolekode. Tilsynserklæring. Skolekode:

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/18 for Kristofferskolen. 1. Skolens navn og skolekode. Tilsynserklæring. Skolekode: Tilsynserklæring Tilsynserklæring for skoleåret 2017/18 for Kristofferskolen 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 265030 Skolens navn: Kristofferskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Susanne

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION SOLHVERV PRIVATSKOLE OG BØRNEHAVE. Hjemsted og formål

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION SOLHVERV PRIVATSKOLE OG BØRNEHAVE. Hjemsted og formål VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION SOLHVERV PRIVATSKOLE OG BØRNEHAVE. 1 Hjemsted og formål SOLHVERV PRIVATSKOLE, der er beliggende på Ndr. Truevej 13, Hobro, i Vebbestrup by i Arden kommune - pr.

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Sct. Joseph Skole

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Sct. Joseph Skole VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION Sct. Joseph Skole I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS 1. Skolens navn er "Den selvejende institution Sct. Joseph Skole". Skolen er oprettet den 1. september

Læs mere

Vedtægter. For den selvejende institution Galten Friskole.

Vedtægter. For den selvejende institution Galten Friskole. Vedtægter For den selvejende institution Galten Friskole. 1 Hjemsted og formål. Stk.1.. Galten Friskole, oprettet i 1971, er en selvejende institution som i sit virke er uafhængig med hjemsted i Skanderborg

Læs mere

Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 10. oktober 2013

Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 10. oktober 2013 Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 10. oktober 2013 Skoleleder Lisbeth Qvortrup bød alle velkommen til N. Kochs Skoles årsmøde nr. 50 torsdag den 10. oktober 2013 kl. 19.00 i 10. klasses fællesrum.

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N SCT. MARIÆ SKOLE

V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N SCT. MARIÆ SKOLE V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N SCT. MARIÆ SKOLE I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS 1. Skolens navn er Den selvejende institution Sct. Mariæ Skole. Skolen

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Sct. Norberts Skole

Vedtægter for den selvejende institution Sct. Norberts Skole Vedtægter for den selvejende institution Sct. Norberts Skole I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS 1. Skolens navn er Den selvejende institution Sct. Norberts skole. Skolen er oprettet i 1905 af

Læs mere

Vedtægter for Vokslev Friskole Godkendt af Undervisningsministeriet den 10. september 1996

Vedtægter for Vokslev Friskole Godkendt af Undervisningsministeriet den 10. september 1996 Vedtægter for Vokslev Friskole Godkendt af Undervisningsministeriet den 10. september 1996 Hjemsted og formål 1. Vokslev Friskole er en selvejende institution med hjemsted i Nibe Kommune, Nordjyllands

Læs mere

Tilsynserklæring for N. Kochs Skole skoleåret 2012-2013

Tilsynserklæring for N. Kochs Skole skoleåret 2012-2013 Århus den 13/6 2013 Tilsynserklæring for N. Kochs Skole skoleåret 2012-2013 I henhold til lov om friskoler og private grundskoler har undertegnede i skoleåret 2012-13 ført tilsyn med N. Kochs Skole, Skt.

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N

V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N S A N K T A N S G A R S S K O L E I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS - 2 - Skolens navn er Den selvejende institution Sankt

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N Sigerslevøster Privatskole.

V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N Sigerslevøster Privatskole. V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N Sigerslevøster Privatskole. I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS 1. Stk. 1. Skolens navn er Den selvejende institution Sigerslevøster

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION BROVANDESKOLEN

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION BROVANDESKOLEN Vedtægter for - 2 - VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION BROVANDESKOLEN I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS 1. Skolens navn er Den selvejende institution Brovandeskolen Lilleskolen i Skagen.

Læs mere

Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Der er flere formål med evalueringerne og med offentliggørelsen heraf:

Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Der er flere formål med evalueringerne og med offentliggørelsen heraf: Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Ifølge Lov om friskoler og private grundskoler m.v. skal skolen regelmæssigt foretage en evaluering af skolens samlede undervisning og udarbejde

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N OTTERUP REALSKOLE

V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N OTTERUP REALSKOLE V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N OTTERUP REALSKOLE I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS 1. Skolens navn er Otterup Realskole. Skolen er oprettet den 23. oktober

Læs mere

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2013 skolekode 183008

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2013 skolekode 183008 1. Indledning Denne tilsynserklæring er udarbejdet af tilsynsførende Lisbet Lentz, der er certificeret til at føre tilsyn med frie grundskoler. Vurderingerne i erklæringen bygger både på data, som jeg

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kalundborg Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kalundborg Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kalundborg Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 323013 Skolens navn: Kalundborg Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Astrid Hestbech

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sankt Ansgars Skole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sankt Ansgars Skole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sankt Ansgars Skole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101082 Skolens navn: Sankt Ansgars Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Svenstrup Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Svenstrup Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Svenstrup Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280386 Skolens navn: Svenstrup Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION INSTITUT SANKT JOSEPH

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION INSTITUT SANKT JOSEPH VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION INSTITUT SANKT JOSEPH I. SKOLENS NAVN, ADRESSE. HJEMSTED OG STATUS Skolens navn er Den selvejende institution Institut Sankt Joseph. Skolen er oprettet i år 1858

Læs mere

Haahrs Skole Vedtægter

Haahrs Skole Vedtægter for På den ordinære generalforsamling 23. marts 2006 blev nedenstående forslag fra s bestyrelse til nye vedtægter for enstemmigt godkendt. Undervisningsministeriet har efterfølgende godkendt s vedtægter.

Læs mere

ORDINÆRT ÅRSMØDE SCT. KNUDS SKOLE ONSDAG DEN 6. APRIL 2011 KL

ORDINÆRT ÅRSMØDE SCT. KNUDS SKOLE ONSDAG DEN 6. APRIL 2011 KL ORDINÆRT ÅRSMØDE SCT. KNUDS SKOLE ONSDAG DEN 6. APRIL 2011 KL. 19.00 Kære forældrekreds på Sct. Knuds Skole Vores skole er i en positiv udvikling - både pædagogisk og økonomisk. Dagligdagen på skolen er

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION PRIVATSKOLEN ALS

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION PRIVATSKOLEN ALS VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION PRIVATSKOLEN ALS I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS. 1 Skolens navn er Den selvejende institution Privatskolen Als. Skolen er oprettet i 1988. Stk.2.

Læs mere

Skolens navn er Den selvejende institution Klostermarksskolen. Skolen er oprettet i år 1871.

Skolens navn er Den selvejende institution Klostermarksskolen. Skolen er oprettet i år 1871. I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS Skolens navn er Den selvejende institution Klostermarksskolen. Skolen er oprettet i år 1871. 1. Stk. 2. Skolens hjemsted er Aalborg kommune. Skolen driver virksomhed

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kildeskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kildeskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kildeskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101162 Skolens navn: Kildeskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer for

Læs mere

BIRKERØD PRIVATSKOLE VEDTÆGTER

BIRKERØD PRIVATSKOLE VEDTÆGTER BIRKERØD PRIVATSKOLE VEDTÆGTER 1 HJEMSTED OG FORMÅL Stk. 1 Birkerød Privatskole (binavn: Rudersdal Privatskole) - grundlagt 1920 - er en uafhængig selvejende institution med virksomhed fra adressen Birkevej

Læs mere

Skolens navn: Vejle Privatskole

Skolens navn: Vejle Privatskole Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vejle Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280474 Skolens navn: Vejle Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Peter Jensen 2. Angivelse

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Børneuniversitetet på Vesterbro

Vedtægter for den selvejende institution Børneuniversitetet på Vesterbro Vedtægter for den selvejende institution Børneuniversitetet på Vesterbro Senest redigeret: 18.01.09 Navn og hjemsted Skolens formål Skolens ledelse Bestyrelsens sammensætning Bestyrelsens opgaver Generalforsamling

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution Slagelse Privatskole

Vedtægter for den selvejende institution Slagelse Privatskole Vedtægter for den selvejende institution Slagelse Privatskole Norgesvej 14, 4200 Slagelse - www.slps.dk - info@slps.dk - +45 60 73 10 10 / +45 60 73 10 11 I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS 1.

Læs mere

Det Danske Forældreråd Rygaards Skole

Det Danske Forældreråd Rygaards Skole Dato: 7. oktober 2010 Sted: Parloir Dirigent: Jørgen Frandsen Referent: Jette Kayerød Christensen Referat fra Forældrerepræsentantskabsmøde for Det Danske Forældreråd, den 7. oktober 2010 1. Dagsorden

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N I D A H O L S T S S K O L E

V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N I D A H O L S T S S K O L E V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N I D A H O L S T S S K O L E I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS 1. Skolens navn er Ida Holsts Skole. Skolen er oprettet

Læs mere

ROSKILDE PRIVATE REALSKOLE

ROSKILDE PRIVATE REALSKOLE Side 1 af 7 VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ROSKILDE PRIVATE REALSKOLE I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS 1 Skolens navn er "Roskilde private Realskole". Stk. 2. Skolens hjemsted er

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stevns Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stevns Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stevns Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 389009 Skolens navn: Stevns Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution GLADSAXE PRIVATSKOLE

Vedtægter for den selvejende institution GLADSAXE PRIVATSKOLE Vedtægter for den selvejende institution GLADSAXE PRIVATSKOLE 1 Skolens navn, adresse, hjemsted og status. Stk. 1 Skolens navn er Gladsaxe Privatskole, oprettet d. 15.08.1956, med status som selvejende

Læs mere

Taastrup Realskole Elme Allé 17-21 2630 Taastrup Tlf. 4399 0227 Fax 4332 0247 E-mail Taastrup.realskole@t-r.dk

Taastrup Realskole Elme Allé 17-21 2630 Taastrup Tlf. 4399 0227 Fax 4332 0247 E-mail Taastrup.realskole@t-r.dk Taastrup Realskole Elme Allé 17-21 2630 Taastrup Tlf. 4399 0227 Fax 4332 0247 E-mail Taastrup.realskole@t-r.dk Vedtægter for den selvejende institution Taastrup Realskole I. Skolens navn, adresse, hjemsted

Læs mere

Tilsynsrapport for Furesø Privatskole. Skoleåret 2011/2012

Tilsynsrapport for Furesø Privatskole. Skoleåret 2011/2012 Tilsynserklæring 21. Tilsynserklæringen, der skal være skrevet på dansk, skal mindst indeholde følgende oplysninger: 1) Skolens navn og skolekode. 2) Navn på den eller de tilsynsførende. 3) Dato for tilsynsbesøg

Læs mere

Vedtægter for den selvejende institution BAGSVÆRD FRISKOLE (HANNA SKOLEN) Hjemsted

Vedtægter for den selvejende institution BAGSVÆRD FRISKOLE (HANNA SKOLEN) Hjemsted 1 Vedtægter for den selvejende institution BAGSVÆRD FRISKOLE (HANNA SKOLEN) Hjemsted Bagsværd Friskole (Hanna Skolen) er en selvejende institution med hjemsted i Gladsaxe Kommune. Skolen har påbegyndt

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Greve Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Greve Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Greve Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 253013 Skolens navn: Greve Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION HULVEJ SKOLE

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION HULVEJ SKOLE VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION HULVEJ SKOLE I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS 1. Hulvej Skole er en selvejende og uafhængig uddannelsesinstitution med hjemsted i Ny Horsens kommune.

Læs mere

Nyheds Lappen Særnummer

Nyheds Lappen Særnummer Ikast Østre Nyheds Lappen Særnummer Valg til skolebestyrelsen -. Indhold. Formanden har ordet side 1-2. Et vigtigt valg side 2-3. Information fra skoleafdelingen side 3-7 Forskudte Valg side 7 Regler og

Læs mere

Regelsæt om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser

Regelsæt om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser Regelsæt om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser Kapitel 1 - Indledning I henhold til folkeskolelovens kapitel 6 og skolebestyrelsesbekendtgørelsen (bekendtgørelse nr. 28 af 14/01/2014)

Læs mere

Tilsynserklæring for 2019 for

Tilsynserklæring for 2019 for Tilsynserklæring for 2019 for 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280461 Skolens navn: Skelbæk Friskole 1. Navn på den eller de tilsynsførende Lisbet Lentz 2. Angivelse af datoer for tilsynsbesøget

Læs mere

V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N D E T F R I E G Y M N A S I U M

V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N D E T F R I E G Y M N A S I U M V E D T Æ G T E R F O R D E N S E L V E J E N D E I N S T I T U T I O N D E T F R I E G Y M N A S I U M I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS 1. Skolens navn er Den selvejende institution Det frie

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Institut Sankt Joseph: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Institut Sankt Joseph: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Institut Sankt Joseph: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101081 Skolens navn: Institut Sankt Joseph 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Ebbe Forsberg

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den Grønne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den Grønne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den Grønne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280553 Skolens navn: Den Grønne Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Iben Lindemark

Læs mere

Uge 14 &

Uge 14 & Nyhedsbrev Michael Skolen God påske Uge 14 & 15 2017 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ sskole: Forårsoprydningsdag/plantedag lørdag den 22. april Med følgende program: 8.45 9.00: Morgensang

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Gladsaxe Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Gladsaxe Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Gladsaxe Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 159017 Skolens navn: Gladsaxe Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Jytte Vedel

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sct. Albani Skole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sct. Albani Skole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sct. Albani Skole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 461045 Skolens navn: Sct. Albani Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Erik Rønn 2. Angivelse

Læs mere

Vedtægter for Odense Friskole

Vedtægter for Odense Friskole Vedtægter for Odense Friskole 1. Hjemsted og formål. stk. 1 Odense Friskole, CVR nr. 62354615, Hjallesevej 2, 5000 Odense C, der er oprettet i 1863, er en selvejende uafhængig institution med hjemsted

Læs mere

Overskrift: Tilsynserklæring for skoleåret 2017/18 for Bylderup-Bov Friskole

Overskrift: Tilsynserklæring for skoleåret 2017/18 for Bylderup-Bov Friskole Bilag Udkast til digital tilsynserklæring Overskrift: Tilsynserklæring for skoleåret 2017/18 for Bylderup-Bov Friskole 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 539 014 Skolens navn: Bylderup-Bov Friskole

Læs mere

Dagsorden til Ordinær Generalforsamling

Dagsorden til Ordinær Generalforsamling Dagsorden til Ordinær Generalforsamling Torsdag den 26. marts 2015 Kl. 19.30 På Friskolen i Lemming 1. Velkomst (Lisbeth Lausten Bang) 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmetællere 5.

Læs mere

Vedtægt for Horslunde Realskole

Vedtægt for Horslunde Realskole Vedtægt for Horslunde Realskole INDHOLD 1) Hjemsted og navn 2) Formål 3) Bestyrelse og leder 4) Årsrapport 5) Forældrekreds, Tilsyn, og Generalforsamling 6) Skolens drift 7) Tegningsret 8) Ændring af vedtægt

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tolstrup-Stenum Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tolstrup-Stenum Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tolstrup-Stenum Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 805016 Skolens navn: Tolstrup-Stenum Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Beretning til generalforsamling på Davidskolen d. 20/3-13

Beretning til generalforsamling på Davidskolen d. 20/3-13 Beretning til generalforsamling på Davidskolen d. 20/3-13 Det er igen blevet tid til at se tilbage på året der gik og aflægge beretning for Davidskolen. I 2012 blev de nye Natek- lokaler færdige og taget

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Jersie Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Jersie Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Jersie Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280467 Skolens navn: Jersie Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Bent Laub Faaborg

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Allerød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Allerød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Allerød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280792 Skolens navn: Allerød Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Allan Henriques

Læs mere

Regelsæt om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser

Regelsæt om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser Regelsæt om valg af forældrerepræsentanter til skolebestyrelser Regelsættet er tiltrådt af Børneudvalget 10.03.2014 Kapitel 1 - Indledning I henhold til Folkeskolelovens kapitel 6, er der fastsat følgende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al-Huda Skolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al-Huda Skolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al-Huda Skolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101189 Skolens navn: Al-Huda Skolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Frank E. Christensen

Læs mere

Taastrup Realskole Elme Allé Taastrup Tlf Fax

Taastrup Realskole Elme Allé Taastrup Tlf Fax Taastrup Realskole Elme Allé 17-21 2630 Taastrup Tlf. 4399 0227 Fax 4332 0247 Offentliggjort på skolens hjemmeside den 16.09.15 Vedtægter for den selvejende institution Taastrup Realskole I. Skolens navn,

Læs mere

Styrelsesvedtægt for Dagplejen

Styrelsesvedtægt for Dagplejen Styrelsesvedtægt for Dagplejen Styrelsesvedtægt for Billund Kommunes Dagpleje Styrelsesvedtægterne er udarbejdet i overensstemmelse med dagtilbudslovens 14, 15 og 16. Forældrebestyrelsens sammensætning

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stepping Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stepping Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stepping Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280218 Skolens navn: Stepping Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Hejin Andreasen 2.

Læs mere

Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 14. oktober 2010

Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 14. oktober 2010 - vi vil være verdens bedste skole for børn Referat af N. Kochs Skoles ÅRSMØDE den 14. oktober 2010 Skoleleder Lisbeth Qvortrup bød alle velkommen til N. Kochs Skoles årsmøde torsdag den 14. oktober 2010

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Viby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Viby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Viby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 263003 Skolens navn: Viby Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ELISE SMITHS SKOLE, ÅRHUS

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ELISE SMITHS SKOLE, ÅRHUS VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ELISE SMITHS SKOLE, ÅRHUS Februar 2011/ved bestyrelsen. I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS 1 Institutionens navn er ELISE SMITHS SKOLE. Skolen er en selvejende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Haslev Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Haslev Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Haslev Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 313007 Skolens navn: Haslev Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al Hikma Skolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al Hikma Skolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Al Hikma Skolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101180 Skolens navn: Al Hikma Skolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende (Torben) Nick Stær

Læs mere

Vedtægter for Den Selvejende Institution Solsideskolen, Privatskolen i Nørresundby.

Vedtægter for Den Selvejende Institution Solsideskolen, Privatskolen i Nørresundby. Vedtægter for Den Selvejende Institution Solsideskolen, Privatskolen i Nørresundby. 1 Skolens navn er Solsideskolen, Privatskolen i Nørresundby. Skolen er oprettet i år 1902. Stk. 2 Skolens hjemsted er

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Brændstrup Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Brændstrup Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Brændstrup Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 527009 Skolens navn: Brændstrup Kristne Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Birkerød Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Birkerød Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Birkerød Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 205006 Skolens navn: Birkerød Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Karsten Møller

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Roskilde Private Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Roskilde Private Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Roskilde Private Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 265018 Skolens navn: Roskilde Private Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2.

Læs mere

Beretning til generalforsamlingen 2013 gældende for 2012

Beretning til generalforsamlingen 2013 gældende for 2012 Beretning til generalforsamlingen 2013 gældende for 2012 Som det fremgår af skolens vedtægter, skal jeg give en beretning om året, der er gået. Jeg vil forsøge at beskrive skolens pædagogiske tiltag dels

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vestbyen Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vestbyen Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vestbyen Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280928 Skolens navn: Vestbyen Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen og Idrætsefterskolen Ubbyskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen og Idrætsefterskolen Ubbyskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen og Idrætsefterskolen Ubbyskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 317006 Skolens navn: Friskolen og Idrætsefterskolen Ubby 1.1 Navn på den eller

Læs mere

hvor der i 9b er beskrevet krav til og valg af tilsynsførende og i 9d om den tilsynsførendes

hvor der i 9b er beskrevet krav til og valg af tilsynsførende og i 9d om den tilsynsførendes Ved tilsynsførende: Bjarne Møller Pedersen Tilsynserklæring vedr. Hellested Friskole og Børnehus 2017-2018 v/ forældrekredsens valgte tilsynsførende Bjarne Møller Pedersen Grundlag Tilsynet er foretaget

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Horslunde Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Horslunde Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Horslunde Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 379008 Skolens navn: Horslunde Realskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Anne Birte

Læs mere

Vedtægt for forældrebestyrelser i Dagtilbud

Vedtægt for forældrebestyrelser i Dagtilbud Side 1/8 Forældrebestyrelser i Dagtilbud Skolebestyrelser (kommende Landsbyordninger) Fælles-MED Børn og Unge BUPL Midt- og Vestjylland FOA Holstebro Kommune DLF Vestjysk Lærerforening Handicaprådet Dato:

Læs mere

Styrelsesvedtægt. Kommunale klubtilbud til børn og unge

Styrelsesvedtægt. Kommunale klubtilbud til børn og unge Styrelsesvedtægt Kommunale klubtilbud til børn og unge 1. Indledning Nærværende styrelsesvedtægt omfatter kommunale klubtilbud til børn og unge i Viborg Kommune., jfr. Afsnit IV i dagtilbudsloven. 2. Lovgrundlag

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Atheneskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Atheneskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Atheneskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 159040 Skolens navn: Atheneskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer for tilsynsbesøg

Læs mere

Skolens navn er Den selvejende institution Mariagerfjord Idrætsskole. Skolen er oprettet den 23. november 2011.

Skolens navn er Den selvejende institution Mariagerfjord Idrætsskole. Skolen er oprettet den 23. november 2011. Vedtægter for Den selvejende institution Mariagerfjord Idrætsskole Vedtaget den 24/1 2012. Offentliggjort på skolens hjemmeside i marts 2012. Vedtagelse af ændring af 7 stk. 9 på generalforsamling den

Læs mere

Tilsynserklæring for RYSLINGE FRISKOLE for skoleåret 2017/2018

Tilsynserklæring for RYSLINGE FRISKOLE for skoleåret 2017/2018 Tilsynserklæring for RYSLINGE FRISKOLE for skoleåret 2017/2018 Skole: Graabjergvej 22, 5656 Ryslinge Skolekode: 477005 Tilsynsførende: Jette Olsen Tilsynsdatoer: 23/11, 24/11, 6/2, 7/2 Tilsyn i fag og

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORÆLDREREPRÆSENTATIONEN VED RYGAARDS SKOLES DANSKSPROGEDE AFDELING

VEDTÆGTER FOR FORÆLDREREPRÆSENTATIONEN VED RYGAARDS SKOLES DANSKSPROGEDE AFDELING Rygaards Skole Bernstorffsvej 54 DK-2900 Hellerup Dansk afdeling www.rygaards.com VEDTÆGTER FOR FORÆLDREREPRÆSENTATIONEN VED RYGAARDS SKOLES DANSKSPROGEDE AFDELING FORMÅL. 1. Forældrerepræsentationen ved

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014

Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014 Referat af ekstraordinær generalforsamling på Privatskolen den 13-05-2014 1. Valg af dirigent. Advokat Lars Stuckert blev valgt som dirigent og bød efterfølgende velkommen. 2. Forslag til vedtægtsændring.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Romalt Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Romalt Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Romalt Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280405 Skolens navn: Romalt Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Jens Chr. Pedersen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION FREDERIK BARFODS SKOLE

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION FREDERIK BARFODS SKOLE VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION FREDERIK BARFODS SKOLE 1 I. SKOLENS NAVN, ADRESSE, HJEMSTED OG STATUS 1. Skolens navn er: Den selvejende uddannelsesinstitution FREDERIK BARFODS SKOLE. Skolen er

Læs mere