Møde i integrationsrådet 14. december 2015, Kanalstræde 2, mødelokale 013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Møde i integrationsrådet 14. december 2015, Kanalstræde 2, mødelokale 013"

Transkript

1 Møde i integrationsrådet 14. december 2015, Kanalstræde 2, mødelokale 013 Til stede: Rasmus, Ann-Cherie, Mahad, Erdogan, Elena, Jean, Kristina, Gitte (referent), Gæst: Camilla Wikke fra Strategi og Udvikling 1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Hvordan udnytter vi råd og nævns potentiale bedre? Den viden, ekspertise og netværk, som kommunens råd og nævn repræsenter, kan udnyttes mere optimalt. Derfor har Demokratieksperimentariet har fået til opgave, at de sammen med råd og nævn, finder veje til at forbedre samarbejdet. Udviklingskonsulent Camilla Wikke fra Strategi og Udvikling lagde op til drøftelse om, hvordan råd og nævn kan understøtte hinanden i at foreslå metoder til samarbejde og udvikling. Integrationsrådet var enig i, at det er en god ide, at de forskellige råd og nævn får mulighed for at få indblik i hinandens områder. Det vil styrke samarbejdet. Rådet vurderede, at der er et stort potentiale i samarbejdet og vil gerne vil deltage i samarbejdet med de øvrige råd og nævn. 3. Facebookside til integrationsrådet Christina lagde op til, at rådet skulle etablere en lukket gruppe, hvor man kan drøfte sager sammen. Det viste sig imidlertid, at flere af rådets medlemmer ikke bruger Facebook. Integrationsrådet besluttede ikke at åbne en facebookgruppe, men i stedet maile til hinanden. Gitte sikrer, at alle i rådet har en mailliste. 4. Hvad skal integrationsrådet bruges til i 2016 Som indledning til det kommende år drøftede integrationsrådet, hvilke opgaver rådet ønsker at arbejde med i de kommende år. Integrationsrådet arbejder ud fra et kommissorium med fire temaer for deres arbejde. Integrationsrådet drøftede inden for disse fire temaer og i forlængelse af de to integrationsstrategier. Beskæftigelse Hvordan kan integrationsrådet medvirke til at få skabt flere virksomhedspraktikpladser for nyankomne flygtninge? Konkret er rådet interesseret i at gennemføre et arrangement sammen med Holbæk Erhvervsråd. Skole Integrationsrådet ønsker at være tæt på udviklingen af rammerne omkring modtagelsesklasser. Konkrete projekter og arrangementer Integrationsrådet vil skal tættere på dem, det handler om med fokus på de nyankomne. Rådet ønsker også at involvere sig mere i konkrete projekter samt komme ud og møde de nye borgere og høre om de udfordringer og behov, der er.

2 Kultur Det er stadig aktuelt at købe et ungdomsteaterstykke med fokus på kulturel mangfoldighed. Viden og holdninger Generelt vil integrationsrådet gerne stille sig til rådighed, når byrådet og andre efterspørger viden og stillingtagen til integrationsområdet. Ønske om tæt samarbejde med integrationskoordinator Derfor er det integrationsrådets ønske, at når der som planlagt bliver ansat en integrationskoordinator, vil integrationsrådet bede om et møde med vedkommende om, hvordan rådet og integrationskoordinatoren bedst kan samarbejde. 5. Integrationsstrategiens spor 2 Integrationsrådet fik 3. revision af integrationsstrategien spor 2 til gennemsyn. Gitte præsenterede udkastet, hvor ændringsønsker fra Udvalget for Arbejdsmarkedet og fra integrationsrådet er tilføjet med rødt. Integrationsrådet havde ikke yderligere kommentarer. 6. Tiltag over for medlemmer, der ikke deltager i møderne. Nogle få medlemmer deltager sjældent eller aldrig i møderne. Hvad vil Integrationsrådet gøre ved det? Integrationsrådet besluttede, at Ann-Cherie og Gitte tager kontakt til de medlemmer, det drejer sig om, for at høre, om de fremadrettet ønsker at være aktive medlemmer af rådet. Hvis ikke vil de blive opfordret til at træde ud af rådet, så en anden kan tage deres plads. 7. Ny børnehave i Holbæk by En ny, privat børnehave er netop åbnet i Holbæk. Børnehaven tiltrækker mange børn med anden etnisk baggrund. På mødet den 4. november 2015 drøftede Integrationsrådet betydningen af institutionens fokus på nydanske børn i forhold til den generelle integrationsindsats, som udføres af kommune, frivillige og foreninger. Integrationsrådet opfordrede Rasmus til at rette henvendelse til ledelsen for kerneområdet Læring og Trivsel med spørgsmålene: Hvad kan man fortælle om institutionen? På hvilken baggrund er institutionen etableret? Integrationsrådet har nu modtaget et svar fra Læring og Trivsel. Heraf fremgår blandt andet, at der stilles samme kvalitetskrav til private daginstitutioner, som til vore egne institutioner. Det betyder at institutionerne skal leve op til såvel lovgivningens som de lokalt fastsatte krav til indhold og kvalitet. Det fremgår endvidere: I den forbindelse kan det oplyses, at Børnehuset Mellemvang ikke har søgt om eller er godkendt med en specifik etnisk eller religiøs profil. Formålet med institutionen er ifølge vedtægterne, at: Vi ønsker at give et miljø præget af fællesskab, anerkendelse, fordybelse i natur/dyr, dette skal ske i rammer med tryghed og i tæt samarbejde mellem institutionen, forældrene- og børnene.

3 Svaret redegør desuden for godkendelseskriterier, samt for det indledende tilsyn med børnehaven. Integrationsrådet tager svaret til efterretning og ser frem til en god og konstruktiv dialog med børnehaven. Læring og Trivsels svar er vedlagt dette referat som bilag. 8. Møderække for integrationsrådet Den foreslåede møderække blev delvist afvist af integrationsrådet. Derfor vil sekretariatet foreslå en ny møderække på næste møde. 9. VISO-konferencen Jean og Ann-Cherie fortalte om årets VISO-konference, som de deltog i på vegne af integrationsrådet. Konferencen, som var arrangeret af Socialministeriet, satte fokus på specialiseret viden vedrørende børn, unge og voksne inden for handicap- og udsatteområdet. En viden der bl.a. kan anvendes bredt i det sociale arbejde og i specialundervisningen. Flere af punkterne på programmet omhandlede flygtninge og indvandrere. 10. Revision af forretningsordenen vedr. økonomi Sekretariatet foreslog en ændring i forretningsordenen for at lette håndteringen af mindre udgifter samt sikre, at integrationsrådet har det nødvendige økonomiske overblik. Bemyndigelse af formanden Integrationsrådet har et rådighedsbeløb på kr. årligt. Det fremgår ikke af den hidtidige forretningsorden, hvordan rådet beslutter, at et beløb skal tildeles en aktivitet. Sekretariatet foreslog, at formanden kan beslutte at tildele beløb inden for en ramme på kr. Dette giver formanden mulighed for fx at sende et rådsmedlem til en konference, uden at vente på, at beslutningen skal forbi integrationsrådet først. Beløb, der ligger over 3.000, kr. skal godkendes i Integrationsrådet med flertalsafgørelse. Alle midler, der bruges af integrationsrådet, skal ligge inden for rammerne af de opgaver, rådet skal/kan løse, jf. rådets kommissorium. Regnskab Sekretariatet foreslog, at sekretariatet aflægger regnskab ved udgangen af hvert kalenderår. Tilføjelse til forretningsorden Sekretariatet foreslog, at ovenstående tilføjes forretningsordenen under et nyt punkt: Økonomi. Integrationsrådet godkendte alle tre forslag. 11. Eventuelt Der var ikke punkter til eventuelt.

4 Bilag: Svar fra Læring og Trivsel vedr. Børnehus.

5

Referat af møde i integrationsrådet 3. februar , Kanalstræde 2, mødecentret

Referat af møde i integrationsrådet 3. februar , Kanalstræde 2, mødecentret Referat af møde i integrationsrådet 3. februar 2016 19-21, Kanalstræde 2, mødecentret Til stede: Christel, Jean, Christina, Susanne, Mahad, Erdogan, Ann-Katrine, Ann-Cherie, Hristina, Gitte (referent)

Læs mere

Referat af møde i Holbæk Kommunes Integrationsråd 9. maj 2018 Mødelokale 0.13, Kanalstræde 2, 4300 Holbæk kl

Referat af møde i Holbæk Kommunes Integrationsråd 9. maj 2018 Mødelokale 0.13, Kanalstræde 2, 4300 Holbæk kl Referat af møde i Holbæk Kommunes Integrationsråd 9. maj 2018 Mødelokale 0.13, Kanalstræde 2, 4300 Holbæk kl. 16.00-18.00 Til stede: Ann Cherie Thulstrup, Christel Højvang Kyed, Derya Tamer, Emrah Tuncer,

Læs mere

Referat af ordinært møde i Holbæk Kommunes Integrationsråd 21. januar 2019 kl Mødelokale 1.37

Referat af ordinært møde i Holbæk Kommunes Integrationsråd 21. januar 2019 kl Mødelokale 1.37 Referat af ordinært møde i Holbæk Kommunes Integrationsråd 21. januar 2019 kl. 17.00-19.00 Mødelokale 1.37 Til stede: Ann-Cherie Thulstrup (formand), Erdogan Aslan, Derya Tamer, Kristine Andersen, Ann-Katrine

Læs mere

Orientering 50 min Orientering Lone redegjorde for det historiske grundlag for VUC.

Orientering 50 min Orientering Lone redegjorde for det historiske grundlag for VUC. Referat til ordinært møde i Holbæk Kommunes Integrationsråd 8. Oktober 2018 kl. 17.00-19.30 Nordvestsjællands HF & VUC Holbæk Slotshaven 5, 4300 Holbæk Til stede: Derya Tamer, Ann-Cherie Thulstrup, Jens

Læs mere

Integrationsrådet Beslutningsprotokol

Integrationsrådet Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol 22-04-2015 16:00 Medborgerhuset, sal D Afbud fra: Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif.: 8970 1000 www.silkeborgkommune.dk Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig)

Læs mere

Holbæk Kommunes Integrationsråd Årsberetning 2017

Holbæk Kommunes Integrationsråd Årsberetning 2017 Holbæk Kommunes Integrationsråd Årsberetning 2017 Med denne årsberetning ønsker integrationsrådet at redegøre for samt synliggøre rådets aktiviteter i 2017. Baggrund: Byrådet besluttede juni 2014, at der

Læs mere

Referat af møde i Holbæk Kommunes Integrationsråd Tirsdag den 06. juni 2017

Referat af møde i Holbæk Kommunes Integrationsråd Tirsdag den 06. juni 2017 Referat af møde i Holbæk Kommunes Integrationsråd Tirsdag den 06. juni 2017 Tilstede: Ann-Cherie, Christel, Christina, Gitte, Jean, Karina (suppleant for Hristina), Katrine, Mahad, Rasmus, Susanne. Gæster/oplægsholdere:

Læs mere

Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Fraværende: Byrådssalen, Hjørring

Læs mere

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen

Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Torsdag d. 11. januar 2018 kl. 17.15 19.15 Hvor: Afdeling Absalon, stort mødelokale Deltagere: Forældrerepræsentanter: Kathrine

Læs mere

Bilag: Forslag til vedtægtsændringer for Integrationsråd Viborg

Bilag: Forslag til vedtægtsændringer for Integrationsråd Viborg Bilag: Forslag til vedtægtsændringer for Integrationsråd Viborg = Ændring = Tilføjelse = Fjernet Eksisterende vedtægter for Integrationsråd Viborg Kapitel 1 Formål og opgaver. 1. Integrationsrådet har

Læs mere

Forretningsorden for Integrationsrådet

Forretningsorden for Integrationsrådet Forretningsorden for Integrationsrådet Revideret med SAMU beslutning af 24.01.2018 Dato: 31. januar 2018 Kapitel 1 Integrationsrådets formål og opgaver 1. Integrationsrådet har til formål at medvirke til,

Læs mere

Forretningsorden for Integrationsrådet. Odsherred Kommune

Forretningsorden for Integrationsrådet. Odsherred Kommune Forretningsorden for Integrationsrådet Odsherred Kommune Kapitel 1 Integrationsrådets formål og opgaver 1. Integrationsrådet har til formål at afgive udtalelse i alle spørgsmål, der har betydning for,

Læs mere

Nyhedsbrev fra Rådet for Etniske Minoriteter April 2016

Nyhedsbrev fra Rådet for Etniske Minoriteter April 2016 Nyhedsbrev fra Rådet for Etniske Minoriteter April 2016 Kære Repræsentantskab Først og fremmest skal I have tak for jeres fine bidrag til Rådets arbejdsweekend i februar. Det var meget interessant og vigtigt

Læs mere

Integrationsrådet Beslutningsprotokol

Integrationsrådet Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol 24-02-2016 16:15 C118, Silkeborg Rådhus Afbud fra: Almira Mujanovic, Sevak Karapetian, Ivan Jovanovic, Merete Wolf Andersen, Mercy Viedemann, Jeanette Gammelgaard,

Læs mere

Dagsorden og referat Bestyrelsesmøde i Dagtilbudsdistrikt Holbæk By Onsdag d. 9/ kl i Bispehøjens Børnegård

Dagsorden og referat Bestyrelsesmøde i Dagtilbudsdistrikt Holbæk By Onsdag d. 9/ kl i Bispehøjens Børnegård Dagsorden i overskrifter: Punkt 0 Præsentation af børnehus (kl. 18.40 19.00)... 1 Punkt 1 Godkendelse og underskrift af referat, herunder udestående punkter. Valg af referent og ordstyrer. (kl. 19.00 19.05)...

Læs mere

Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 16:40 Mødested: Fraværende: Mødelokale 049, Hjørring

Læs mere

Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 049, Hjørring

Læs mere

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 28. august 2019 Kl. 10:00. Medlemmer

Stevns Udsatteråd. Referat. Mødelokale 2, Rådhuset, 28. august 2019 Kl. 10:00. Medlemmer Referat Mødelokale 2, Rådhuset, Kl. 10:00 Medlemmer Helen Sørensen (A) Jacob Panton Kristiansen (V) Rikke Ackermann Majbritt Bjerke Per B. Jensen Peder A. Larsen Jacob Buch-Andersen Tinamaria Götz Anja

Læs mere

Referat. UngSlagelses bestyrelse

Referat. UngSlagelses bestyrelse Referat UngSlagelses bestyrelse Mødedato 15. december 2014 kl. 19.00-21.00 Mødelokale UngSlagelse, Willemoesvej 2b, Slagelse, 1. sal, personaleloungen. Fraværende Anne Knudsen, Hanne B. Mejlstrøm, Daniel

Læs mere

~ 1 ~ STANDARDFORRETNINGSORDEN FOR INTEGRATIONSRÅD. Kapitel 1

~ 1 ~ STANDARDFORRETNINGSORDEN FOR INTEGRATIONSRÅD. Kapitel 1 ~ 1 ~ STANDARDFORRETNINGSORDEN FOR INTEGRATIONSRÅD Kapitel 1 Integrationsrådets formål og opgaver 1. Integrationsrådet har til formål at medvirke til, at kommunalbestyrelsens integrationsindsats er effektiv

Læs mere

Køge Rådhus Torvet Køge

Køge Rådhus Torvet Køge NOTAT Arbejdsmarked og Borgerservice Center for Dansk og Integration 08-11-2011 2011-1287 2011-205247 Køge Rådhus Torvet 1 4600 Køge Forslag til forretningsorden for Køge Kommunes Integrationsråd Forslag

Læs mere

NOTAT. Forretningsorden for Køge Kommune Integrationsråd Kapitel 1 Integrationsrådets formål og opgaver

NOTAT. Forretningsorden for Køge Kommune Integrationsråd Kapitel 1 Integrationsrådets formål og opgaver NOTAT Børne- og Uddannelsesforvaltningen Center for Dansk og Integration Forretningsorden for Køge Kommune Integrationsråd 2017-2021 Kapitel 1 Integrationsrådets formål og opgaver 1. Integrationsrådet

Læs mere

Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 17:00 Mødet afsluttet: kl. 18.50 Mødested: Mødelokale 049, Hjørring Rådhus Fraværende:

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR FORÆLDRERÅDET KKFO BØRNEHUSET RØDKILDEN RØDKILDEVEJ KØBENHAVN NV

FORRETNINGSORDEN FOR FORÆLDRERÅDET KKFO BØRNEHUSET RØDKILDEN RØDKILDEVEJ KØBENHAVN NV FORRETNINGSORDEN FOR FORÆLDRERÅDET KKFO BØRNEHUSET RØDKILDEN RØDKILDEVEJ 3 2400 KØBENHAVN NV 1 Rammer for forældrerådets virksomhed Stk. 1. Forældrerådet udøver deres virksomhed indenfor rammerne af den

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 30. august 2018 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Torsdag den 30. august 2018 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Torsdag den 30. august 2018 kl. 17.30 til 20.00 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer

Læs mere

Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Åben referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 17:00 Mødet afsluttet: kl. 19:10 Mødested: Mødelokale 222, Hjørring

Læs mere

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. Mødedato 13. september 2010 kl Mødelokale. Fraværende Lars Langhoff Madsen Anne Knudsen mødt Ebbe Ahlgren

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. Mødedato 13. september 2010 kl Mødelokale. Fraværende Lars Langhoff Madsen Anne Knudsen mødt Ebbe Ahlgren Referat Mødedato 13. september 2010 kl. 19.00 Mødelokale Kontoret, Skolegade 1, 2. sal Fraværende Lars Langhoff Madsen Anne Knudsen mødt Ebbe Ahlgren Åbne sager 9 Lukkede sager Mødet hævet 21.30 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget

Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Børne- og Skoleudvalget Mødetidspunkt 05-12-2016 18:00 Mødeafholdelse Rådssalen Indholdsfortegnelse Børne- og Skoleudvalget 05-12-2016 18:00 1 (Åben) Godkendelse af

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE Social og Integration Integration Sekretariatet

ROSKILDE KOMMUNE Social og Integration Integration Sekretariatet ROSKILDE KOMMUNE Social og Integration Integration Sekretariatet Dato: 08. 02.2018 J.nr.: Sagsid: Sagsbeh.: Khalil Ahmad Direkte tlf.: 4631 7958 E-mail: khalila@roskilde.dk Forretningsorden for Integrationsrådet

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 28. august 2018, kl , i Skovhuset Referent: Marianne

Bestyrelsesmøde d. 28. august 2018, kl , i Skovhuset Referent: Marianne Bestyrelsesmøde d. 28. august 2018, kl. 19.30-21.30, i Skovhuset Referent: Marianne Deltagere: B. Madsen, Sine k: Bastrup, Anne K. Bell, Jeanette K. Kristensen, Janet S. Dall, Camilla M. Knudsen, Charlotte

Læs mere

Referat fra bestyrelses møde den 9. november 2015 er godkendt. Der var ingen yderligere opfølgning.

Referat fra bestyrelses møde den 9. november 2015 er godkendt. Der var ingen yderligere opfølgning. Bestyrelsesmøde for Vollsmose Sekretariatet Sted: Vollsmose Sekretariatet, Vollsmose Allé 10, 5240 Odense NØ Tid: Mandag den 14. december 2015 kl. 17.30-19.30 Tilstede: René Junker, Jannik Nyrop, William

Læs mere

Styrelsesvedtægt for dagtilbud i Holbæk kommune

Styrelsesvedtægt for dagtilbud i Holbæk kommune Styrelsesvedtægt for dagtilbud i Holbæk kommune 18. maj 2016 Læring og trivsel 18. maj 2016 Læring og trivsel Indhold Udvalgets forord... 5 Styrelsesvedtægt for Holbæk Kommunes dagtilbud... 6 Forældrebestyrelsens

Læs mere

Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum.

Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum. Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt:

Læs mere

Integrationsrådet. Referat

Integrationsrådet. Referat Integrationsrådet Referat Dato: 22. november 2012 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:30-18:15 Knud Jørgensen, Formand Valborg Jensen Bodil Thomsen Cady Mampouya-Kilele Emilly Pedersen Gitte

Læs mere

Forretningsorden for Handicaprådet i Skanderborg Kommune Godkendt i Handicaprådet

Forretningsorden for Handicaprådet i Skanderborg Kommune Godkendt i Handicaprådet Forretningsorden for Handicaprådet i Skanderborg Kommune Godkendt i Handicaprådet xx-xx-2014 Skanderborg Kommune Sag: 13/21572 Indholdsfortegnelse 1. KONSTITUERING 3 2. MØDER 3 2.1 Indkaldelse og forberedelse

Læs mere

Integrationsrådet Beslutningsprotokol

Integrationsrådet Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol 04-03-2015 16:00 Afbud fra: Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif: 8970 1000 wwwsilkeborgkommunedk Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig) Godkendelse af dagsorden3

Læs mere

Vedtægter for Frivilligrådet i Køge Kommune

Vedtægter for Frivilligrådet i Køge Kommune Vedtægter for Frivilligrådet i Køge Kommune Frivilligrådet i Køge Kommune er uafhængigt af partipolitiske interesser. 1 Navn og hjemsted Navnet er Frivilligrådet i Køge Kommune, og hjemstedet er Køge Kommunes

Læs mere

Referat af. ekstraordinært møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Tirsdag den 10. april 2018 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 3607

Referat af. ekstraordinært møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Tirsdag den 10. april 2018 kl Gladsaxe Rådhus, lokale 3607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af ekstraordinært møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Tirsdag den 10. april 2018 kl. 19.00 21.30 Gladsaxe Rådhus, lokale

Læs mere

Referat Civilsamfundsudvalget

Referat Civilsamfundsudvalget Referat Mødedato: 26. august 2015 Tidspunkt: 17:00 Mødenr.: Sted: Deltagere: Mødelokale 11, Ringe Indkaldelse Anne Møllegaard Mortensen Hans Stavnsager Kristian Nielsen Helene Jakobsen Bjarne Ibsen Jakob

Læs mere

Referat Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen - Økonomi og Planlægning

Referat Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen - Økonomi og Planlægning Referat Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget 2018-2021 Arbejdsmarkedsforvaltningen - Økonomi og Planlægning Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:00 Mødet afsluttet: kl. 10:30 Mødested: Helhedstilbuddet,

Læs mere

Integrationsrådet Beslutningsprotokol

Integrationsrådet Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol 30-09-2014 19:00 Medborgerhuset Afbud fra: Niels Thygesen, Jeanette Gammelgaard, Hans-Jørgen Hørning Deltagere: Sevak Karapetian; Mia Schmidt; Jørgen Madsen; Blessing

Læs mere

Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Åben dagsorden Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 17:00 Mødet afsluttet: kl. 19:00 Mødested: Mødelokale 049,

Læs mere

Holbæk Kommunes Integrationsråd Årsberetning 2016

Holbæk Kommunes Integrationsråd Årsberetning 2016 Holbæk Kommunes Integrationsråd Årsberetning 2016 I denne årsberetning beskrives Integrationsrådets aktiviteter i 2016. Med beretningen ønsker Integrationsrådet at redegøre for samt synliggøre rådets aktiviteter.

Læs mere

Afbud:Lolan Ottesen, Brian Lund Madsen. Fraværende:Stig Hansen, Bilal Titrek, Marcu Kocak

Afbud:Lolan Ottesen, Brian Lund Madsen. Fraværende:Stig Hansen, Bilal Titrek, Marcu Kocak Referat af s møde d. 19. februar 2009. Tilstede: Helge Friis, Jamal Tabari, Miasser Hawwa, Lisbeth Kjærulff, Tom Nielsen, Farjam Davani, Nimer Shama, Kåre Harder Olesen, Jelena Rajovic, Christina Ruben,

Læs mere

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration, Tigervej 39, 4600 Køge

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration, Tigervej 39, 4600 Køge Referat af Integrationsrådets møde den 16.06.2014 kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration, Tigervej 39, 4600 Køge Tilstedeværende: Anna Papiewska (. ) Anton Dimauicius (. ) Dorte Corydon (. ) Jan Rasmussen

Læs mere

Strategi for nyankomne flygtninge og deres familier august 2015

Strategi for nyankomne flygtninge og deres familier august 2015 Strategi for nyankomne flygtninge og deres familier august 2015 Indledning Antallet af flygtninge, der kommer til Danmark er stigende. Krig og uro i verdens brændpunkter gør, at Danmark modtager flere

Læs mere

Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum.

Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum. Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Mødet indledes med en kort rundtur på Afd. Absalon ved Pædagogisk leder Michael Larsen ca. 20 min. Vi mødes i skolens fællesrum. Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt:

Læs mere

Integrationsrådet Referat

Integrationsrådet Referat Integrationsrådet Referat til mødet den kl. 17:00 i Mødelokale C Medlemmer: Ann Frederiksen Martin Kondrup Knudsen Preben Holler (A) Zenawi Ghebremichael Muhsin Jetto Nataliia Gudymenko Phul Kumari Biswa

Læs mere

Forretningsorden for Svendborg Kommunes Integrationsråd (SIR)

Forretningsorden for Svendborg Kommunes Integrationsråd (SIR) Forretningsorden for Svendborg Kommunes Integrationsråd (SIR) Kapitel 1 SIR s formål og opgaver 1. SIR har til formål at medvirke til, at kommunalbestyrelsens integrationsindsats er effektiv og sammenhængende,

Læs mere

Handicaprådet. Referat

Handicaprådet. Referat Handicaprådet Referat Møde den kl. 16:00 Udvalgsværelset Indkaldelse Gitte Hemmingsen (O) Tommy Frøslev (A) Anna Marie Knudsen Stephan Jensen Anne Andersen Lisbet Møller (Ø) 2 Indholdsfortegnelse 1 Valg

Læs mere

ÅRSBERETNING 2018 ... 2... 2... 2... 3... 4... 5... 5... 6... 7... 7... 8... 9... 10... 11... 12... 12... 13... 13 1 2 3 4 5 6 Integrationsrådet anser foreningslivet for at være en vigtig aktør i integrationsprocessen,

Læs mere

Integrationsrådet Referat

Integrationsrådet Referat Integrationsrådet Referat til mødet den kl. 17:00 i Mødelokale A Medlemmer: Ann Frederiksen Martin Kondrup Knudsen Preben Holler (A) Zenawi Ghebremichael Muhsin Jetto Natalia Gudymenko Kumari Biswa Indholdsfortegnelse

Læs mere

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol Dato: 13. marts 2013 Lokale: 120, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:30-18:10 Knud Jørgensen, Formand Valborg Jensen Bodil Thomsen Cady Mampouya-Kilele Emilly Pedersen

Læs mere

Integrationsrådet Beslutningsprotokol

Integrationsrådet Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol 20-10-2014 19:00 Frivilligcentret, lokale 2, 8600 Silkeborg Afbud fra: Ivan Jovanovic; Niels Thygesen, Ernestina Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif: 8970

Læs mere

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 19:30 i Mødelokale 3

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 19:30 i Mødelokale 3 Referat af Integrationsrådets møde den 19.04.2010 kl. 19:30 i Mødelokale 3 Tilstedeværende: Anwar Abdulaziz Al-Nameh (. ) Enayatullah Safi (. ) Johnny Jensen (. ) Kadir Ünver (. ) Maryam Hamze (. ) Ridvan

Læs mere

Åben dagsorden Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen - Økonomi og Planlægning

Åben dagsorden Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget Arbejdsmarkedsforvaltningen - Økonomi og Planlægning Åben dagsorden Arbejdsmarkeds- og Uddannelsesudvalget 2018-2021 Arbejdsmarkedsforvaltningen - Økonomi og Planlægning Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 08:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Helhedstilbuddet,

Læs mere

Afbud:Brian Lund Madsen, Stig Hansen, Bilal Titrek,, Erik Vestergaard, Tom Nielsen, Ena Juhl

Afbud:Brian Lund Madsen, Stig Hansen, Bilal Titrek,, Erik Vestergaard, Tom Nielsen, Ena Juhl Referat af Integrationsrådets møde den 11. december 2008. Tilstede: Jamal Tabari, Nimer Shama, Farjam A. Davani, Lisbeth Jørgensen, Miasser Hawwa, Sabahat Cilgin Jelena Rajovic, Lolan Ottesen, Lisbeth

Læs mere

1 Præsentation af medlemmerne 2 2 Valg af formand 3 3 Valg af næstformand 4 4 Mødekalender Handicaprådets opgaver 6

1 Præsentation af medlemmerne 2 2 Valg af formand 3 3 Valg af næstformand 4 4 Mødekalender Handicaprådets opgaver 6 Referat Handicapråd Mødedato: 26. februar 2018 Mødetid: 13:00 Mødested: Mødelokale 2, Rådhuset Indholdsfortegnelse: 1 Præsentation af medlemmerne 2 2 Valg af formand 3 3 Valg af næstformand 4 4 Mødekalender

Læs mere

Integrationsrådet. 30-09-2015 16:15 Medborgerhuset. Afbud fra: Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif.: 8970 1000 www.silkeborgkommune.

Integrationsrådet. 30-09-2015 16:15 Medborgerhuset. Afbud fra: Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif.: 8970 1000 www.silkeborgkommune. Integrationsrådet Beslutningsprotokol 30-09-2015 16:15 Medborgerhuset Afbud fra: Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif: 8970 1000 wwwsilkeborgkommunedk Indholdsfortegnelse 1 (Offentlig) Godkendelse

Læs mere

Side 1. Skanderborg Kommunes Integrationspolitik

Side 1. Skanderborg Kommunes Integrationspolitik Side 1 Skanderborg Kommunes Integrationspolitik 21. DECEMBER 2016 Integrationspolitik // Skanderborg Kommune Side 3 Vision Borgere med flygtninge- og indvandrerbaggrund deltager i samfundets politiske,

Læs mere

Årsrapport Faxe Kommunes Udsatteråd

Årsrapport Faxe Kommunes Udsatteråd Årsrapport 2017 Faxe Kommunes Udsatteråd Denne rapport indeholder en gennemgang af de initiativer, som Udsatterådet har gennemført i 2017. Rapporten blev godkendt af Udsatterådet 12. juni 2018. Indhold

Læs mere

Åbent Referat. til. Integrationsrådet

Åbent Referat. til. Integrationsrådet Åbent Referat til Integrationsrådet Mødedato: Onsdag den 22. oktober 2014 Mødetidspunkt: 19:00-21:30 Mødested: Deltagere: Kantinen, BCV (lille del) Abder Razak Jenayah, Saida Guled, Lone H. Pedersen, Keld

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Onsdag den 15. maj 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Onsdag den 15. maj 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Onsdag den 15. maj 2019 kl. 17.30 til 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer

Læs mere

Børneunderudvalg 14. juni 2006, Kl Møde nr. 7 Mødelokale 2, Værløse Rådhus

Børneunderudvalg 14. juni 2006, Kl Møde nr. 7 Mødelokale 2, Værløse Rådhus VÆRLØSE KOMMUNE Børneunderudvalg 14. juni 2006, Kl. 17.00 Møde nr. 7 Mødelokale 2, Værløse Rådhus Medlemmerne mødte. Berit Torm (V) formand Ulla Rasmussen (V) Steen Horstmann (C) Lisbeth Lykke Harsvik

Læs mere

Integrationsrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den

Integrationsrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den REFERAT Integrationsrådet Mødedato: Onsdag den 20-05-2009 Mødested: Meldes ud senere Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:40 Afbud: Allan Emiliussen, Hanne Hauge og Kim Nørbygaard Fraværende:

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Mandag den 18. marts 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Mandag den 18. marts 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Mandag den 18. marts 2019 kl. 17.30 til 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer

Læs mere

Beskæftigelses- og Integrationsunderudvalg 6. november 2006, Kl Møde nr. 8 Farum Rådhus, Glasburet. Til orientering 1. Meddelelser...

Beskæftigelses- og Integrationsunderudvalg 6. november 2006, Kl Møde nr. 8 Farum Rådhus, Glasburet. Til orientering 1. Meddelelser... FURESØ KOMMUNE Beskæftigelses- og Integrationsunderudvalg 6. november 2006, Kl. 17.00 Møde nr. 8 Farum Rådhus, Glasburet Medlemmerne mødt. Afbud fra Susanne Mortensen (C) Mødet hævet kl. 18.50 Lars Carpens

Læs mere

Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2018-2021 SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 11:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Nordsøen Ocenarium - doggerbanke Fraværende:

Læs mere

Kalundborgegnens Erhvervsråd, der er en medlemsstyret erhvervsforening, er en selvstændig juridisk person. Dets hjemsted er Kalundborg Kommune.

Kalundborgegnens Erhvervsråd, der er en medlemsstyret erhvervsforening, er en selvstændig juridisk person. Dets hjemsted er Kalundborg Kommune. Vedtægter 1 Indledning Kalundborgegnens Erhvervsråd, der er en medlemsstyret erhvervsforening, er en selvstændig juridisk person. Dets hjemsted er Kalundborg Kommune. 2 Formål Erhvervsrådets formål er

Læs mere

Lokalt MED udvalg Rådhusvej 2, Faxe. Referat

Lokalt MED udvalg Rådhusvej 2, Faxe. Referat Refer Mødedo: Starttidspunkt: 13:00 Mødelokale: Mødelokale 2, Afbud: Indholdsfortegnelse Punkter til dagsorden. 2 6. Godkendelse af dagsorden Lokalt MED-udvalg Rådhusvej 2 indstiller, dagsordenen godkendes.

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 12. januar 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 3A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 16. september 2015, kl. 13.45-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Videokonference via LifeSize. Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget

Folkeoplysningsudvalget Folkeoplysningsudvalget Referat fra møde Tirsdag den 14. januar 2014 kl. 16.00 i F 2 Mødet slut kl. 18.55 MØDEDELTAGERE Kenneth Jensen (A) Alice Linning Jens Jørgen Andersen Kristian Moberg (V) Søren Højlyng

Læs mere

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status

Den 27. september Kl Indskrivning fra kl Kreds Nordjyllands medlemmer og PLS ere med aktiv status SOCIAL] PÆDACOCERNE Dok.nr.: 3095302 Sag.nr.: 2016-SL2IINJ-13788 29-09-2016 Generalforsamlingen 2016 Dato: Den 27. september 2016 Tid: Sted: Kl. 15.30 21.00 Indskrivning fra kl. 14.30 Vejgaard Hallen,

Læs mere

Referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service

Referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Referat Integrationsrådet Arbejdsmarkedsforvaltningen, Administration & Service Hjørring Kommune Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 17:00 Mødet afsluttet: kl. 19:15 Mødested: Mødelokale 222, Hjørring

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB01 2017/2018 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 11. august 2017 på Hotel Scandic, Odense Hvidkærvej 25 5250 Odense SV Kl. 17:30-22:00 Deltagere René Toft, Formand Jens Dall-Hansen,

Læs mere

Integrationsrådet Beslutningsprotokol

Integrationsrådet Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol 18-05-2016 16:15 Medborgerhuset sal C Afbud fra: Mia Scmidt, Jeanette Gammelgaard, Tina Borja, Kirsten Buur, Anahit Karapetian, Sevak Karapetian, Pia Møller, Haris

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt.

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR møde. Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. VIA-DSR møde Sted: Campus Holstebro Gl. Struervej 1 7500 Holstebro Lokale A367 Mødedato: 15. december 2016 Deltagere [Navne] Gæster [Navn] under pkt. [#] Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer og

Læs mere

Referat. Integrationsrådet. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:30

Referat. Integrationsrådet. Mødedato: tirsdag den Mødetidspunkt: 17:00-19:30 Referat Møde nr.: Mødedato: tirsdag den 22-01-2008 Mødetidspunkt: 17:00-19:30 Mødested: Harhoff Medlemmer Tulle Olsen Henrik Hvidesten Benny Christensen Yasser Fayad Caglayan Saglicak Faruk Celiker Henrik

Læs mere

DAGSORDEN. Jens Holst (formand) (Telefon: / ) Preben Fruelund Kaj Aagaard Alice Brask

DAGSORDEN. Jens Holst (formand) (Telefon: / ) Preben Fruelund Kaj Aagaard Alice Brask Handicaprådet DAGSORDEN Møde nr. : 04/2012 Sted : Rådssalen, rådhuset, Torvet 3 i Grenaa Dato : 12. april 2012 Start kl. : 15.30 Slut kl. : 18:30 Handicaprådet Jens Holst (formand) (Telefon: 86 30 05 65

Læs mere

Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben dagsorden Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Bemærkninger

Læs mere

REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET

REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET REFERAT ARBEJDSMARKEDSUDVALGET den 15.11.2011 i Borgmesterens mødelokale Afbud Bente Bendix Jensen (V) SAGSOVERSIGT 1 Godkendelse af dagsorden... 3 2 Godkendelse af Kvalitetskontrakt, der offentliggøres

Læs mere

Generalforsamling 9. november 2017 Beslutningsreferat.

Generalforsamling 9. november 2017 Beslutningsreferat. Generalforsamling 9. november 2017 Beslutningsreferat. Dagsorden Velkomst ved formanden Årets aktiviteter ved bestyrelsen Regnskab Gennemgang af ændringsforslag til vedtægter samt afstemning Diverse Kaffe

Læs mere

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol Dato: 21. januar 2010 Lokale: Jobcenterchefens kontor, Jobcentret Tidspunkt: Kl. 19:00-21:00 Gitte Krogh Aileen Rasmussen Bodil Thomsen Adnan Jedon Diana Kringelbach

Læs mere

Referat. Aalborg Byråd. Mødet den kl Godthåbsgade 8, Mødelokale 3

Referat. Aalborg Byråd. Mødet den kl Godthåbsgade 8, Mødelokale 3 Referat AALBORG BYRÅD Aalborg Byråd Skoleudvalget Mødet den 09.01.2018 kl. 08.30-12.00 Godthåbsgade 8, Mødelokale 3 Indholdsfortegnelse Åben 1 Godkendelse af dagsorden 1 2 Orientering om Skoleudvalgets

Læs mere

INDSTILLING OG BESLUTNING

INDSTILLING OG BESLUTNING Som opfølgning på Evaluering af lokaludvalg i København fra august 2010, skal Økonomiudvalget tage stilling til principper for ændringer i lokaludvalgskonceptet. INDSTILLING OG BESLUTNING Økonomiforvaltningen

Læs mere

Kommissorium - Integrationspolitik for Rebild Kommune

Kommissorium - Integrationspolitik for Rebild Kommune Fællescenter HR og Udvikling Journalnr: 00.00.00-A00-6 Ref.: Charlotte Grøn Andersen Telefon: 99889432 E-mail: acga@rebild.dk Dato: 25-06-2015 Kommissorium - Integrationspolitik for Rebild Kommune Følgende

Læs mere

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 REFERAT Social- og Handicapcentret 11-12-2013 Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 Til stede: Ole Hjuler, Hans Behrendt (mødeleder), Jørgen

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I medfør af 4, stk. 2, i lov nr. 553 af 18. juni 2012 om Institut for Menneskerettigheder Danmarks Nationale Menneskerettighedsinstitution, hvorefter institutionens bestyrelse

Læs mere

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol

Integrationsrådet. Beslutningsprotokol Integrationsrådet Beslutningsprotokol Dato: 30. august 2012 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: Kl. 16:30-17:45 Knud Jørgensen, Formand Valborg Jensen Bodil Thomsen Cady Mampouya-Kilele Emilly Pedersen

Læs mere

Vedtægter for Integrationsrådet i Vejle Kommune. 1. Navn

Vedtægter for Integrationsrådet i Vejle Kommune. 1. Navn Vedtægter for Integrationsrådet i Vejle Kommune 1. Navn Rådets navn er Integrationsrådet i Vejle Kommune. Rådet er oprettet i overensstemmelse med Integrationslovens 42. 2. Formål Rådets formål er: at

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2018-2021 SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 11:00 Mødet afsluttet: kl. 11:30 Mødested: Nordsøen Ocenarium - doggerbanke

Læs mere

VEDTÆGTER FOR PÅRØRENDERÅDET PÅ KILDEHAVEN.

VEDTÆGTER FOR PÅRØRENDERÅDET PÅ KILDEHAVEN. Pårørenderådets formål er: 1 Pårørenderådets formål repræsentere beboer/pårørende om tilrettelæggelsen af arbejdet med at opnå de bedst mulige forhold for beboerne rådgive Kildehavens ledelse og bestyrelse

Læs mere

Udvalget for det specialiserede børne- og voksenområde

Udvalget for det specialiserede børne- og voksenområde Afrapportering Udvalget for det specialiserede børne- og voksenområde April 2019 Dokumentnummer: 2018-015569-55 Side 1 / 29 Indhold Baggrund... 2 Udvalgets opgave og sammensætning... 2 Referencegruppe...

Læs mere

Referat. Dimensioneringsudvalget vedr. SOSU- og PA-uddannelserne, KKR / Region Syddanmark

Referat. Dimensioneringsudvalget vedr. SOSU- og PA-uddannelserne, KKR / Region Syddanmark imensioneringsudvalget vedr. SOSU- og PA-uddannelserne, KKR / Region Syddanmark ato: fredag den 12. januar 2018 Mødested: Vejen Rådhus Mødetid: Kl. 10.00 12.00 eltagere: Torben Birk Rosbach, Arne Nikolajsen,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR PÅRØRENDERÅDET PÅ FJORDSTJERNEN. Pårørenderådets formål

VEDTÆGTER FOR PÅRØRENDERÅDET PÅ FJORDSTJERNEN. Pårørenderådets formål VEDTÆGTER FOR PÅRØRENDERÅDET PÅ FJORDSTJERNEN. 1 Pårørenderådets formål Pårørenderådets formål er: repræsentere beboer/pårørende om tilrettelæggelsen af de bedst mulige forhold for beboerne rådgive Fjordstjernens

Læs mere

KL afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget

KL afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget Holbæk By Skole Skolebestyrelsen Dagsorden Skolebestyrelsen Holbæk By Skole Tidspunkt: Mandag den 1. oktober kl. 17.00 18.15 Hvor: KL. 18.30 20.30 afholdes fællesmøde med Børn og Skoleudvalget Absalon

Læs mere

Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Beslutning : Relevant nyt: Teater, afslutning ved sommerfest, derefter oprydning. Elevskemaer ligger på hjemmesiden.

Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Beslutning : Relevant nyt: Teater, afslutning ved sommerfest, derefter oprydning. Elevskemaer ligger på hjemmesiden. Referat Emne: Ordinært bestyrelsesmøde Data om mødet Dato: 15. Juni -2016 Tid: ca. kl.19.00-21.00 Sted: Kassebølle Mødedeltagere:, Jeanne, Anders, Rikke, Lone, Susanne, Carsten, Catrine Afbud: Bitten,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: tirsdag den 20. august 2019 kl. 12:45 15:30 Fra bestyrelsens deltog: Mogens Rasmussen, Kirsten Nissen, Inger Møller Nielsen, Per Toft Mouritsen, Carl

Læs mere

Integrationspolitik for Vesthimmerlands Kommune

Integrationspolitik for Vesthimmerlands Kommune Integrationspolitik for Vesthimmerlands Kommune 2 Forord I Vesthimmerlands Kommune betragter vi det som et fælles ansvar og en fælles opgave at skabe et inkluderende samfund med gode rammer for aktive

Læs mere