Spise- og Ølkort. Die kleine Bierstube

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Spise- og Ølkort. Die kleine Bierstube"

Transkript

1 Die kleine Bierstube Die kleine Bierstube Spise- og Ølkort På Die kleine Bierstube skriver vi Gemütlichkeit med stort. Vi er et stemningsfuldt, tysk værtshus, der forener den traditionelle tyske øl- og madkultur med dansk hygge. Vi serverer tysk øl & tysk mad, betjeningen taler tysk og går i de sydtyske dragter, Dirndl og Lederhose. Tyskland og specielt Bayern har et kæmpe udvalg af lækre retter og utrolig mange bryggerier, der brygger et bredt sortiment af øl. Vi har udvalgt et par af dem og håber, du har lyst til at smage på den tyske kultur. Det hele hos os er ret enkelt: en dejlig fadøl, en gedigen ret og schlagermusik. Du skal ikke være tysker for at fornemme hyggen. Vores spisekort indeholder små og større retter. For at vores stamkunder ikke kommer til at opleve kulinarisk kedsomhed, tilbyder vi en skiftende onsdagsret. Vi giver gerne tilbud til selskaber og det kan altid betale sig at spørge efter et godt tilbud. Køkkenets åbningstider Onsdag kl Fredag kl Lørdag kl og Udenfor køkkenets åbningstid kan der fås chips- eller snackkurve med pølser og ost..

2 Ølkort 2 Brezeln Die Brezeln er store saltkringler, dejlige be lille sult og et glas øl. studen kleine Biertil De serveres lune, valgfrit med friskost, smør eller sød sennep. Die Krüge hoch! 35,- kr Bayrische Brotzeit Brotzeit stammer fra ældre tider. Man havde arbejdet, det blev middagstid og da man ofte var langt væk fra komfur og kone, en bylt med brød og Som en tysk Bierstube sætter vi enhavde ære i man at præsentere et bredt røget pølse. Enøl. kniv var nok til at udvalg af nogle af de bedste tyske 95,- kr nyde dette enkle måltid. Vores på etlækre bræt.øl, Der er mere end én Da Tyskland har Brotzeit et hav afkommer forskellige, skifter vores pølse, ostforefinder og hjemmelavet ølsortiment løbende. I vores slags 9 fadølshaner du altidfedt. Dertil serveres en lækker brødkurvvimed Brezel. en god pilsner, hvedeøl, schwarzbier og kellerbier. skifter øludvalget efter sæsonen, foråret byder på gode bockøl, sommeren på lettere øl som en Helles fra München, hvedeøl evt. med et islæt af frugt, øl brygget til den store oktoberfest 1 Paar Weisswürste eller julens stærkere øl. mit Brezel Mere bayersk kan det ikke Vores fadøl kan fås i forskellige størrelser og naturligvis må blive. en Weisswürste er vel Münchens rigtig tysk Mass (literkruset), ikke mangle. Du kan altid få en mest Weisswurst smagsprøve på vores fadøl. Er du ikke til kendte at fristeret. med en fadøl, er fremstillet finthakket svinekød, byder køleskabet altid på en flaskeøl, der erafværd at smage på. spæk og krydderier.... så elsker du en god øl, er du kommet til det rette sted. 79,- kr Pølserne kommer altid i par. Dertil hører sig en Brezel og sød sennep. Vi anbefaler stærkt, at det hele nydes med en hvedeøl. Oans - zwoa - drei - g suffa! Strammer Max Retten stammer oprindeligt fra Sachsen og Berlins køkkener. I dag er retten kendt over hele Tyskland og er yndet kost på værtshuse. Retten består af et stykke groft ristet brød, derpå kommer der skinke, tomat og et spejlæg. Lidt løg på toppen, lidt surt til, færdig. En fantastisk lækker og enkelt ret, der altid kan følge med en god pils og også kan kurere tømmermænd. Fleischkäs Fleischkäse eller Leberkäse er en traditionel, sydtysk frokostret, der ofte bliver tilbudt i boder på gaden. Navnet Leberkäse (leverost) er misvisende, da der er hverken lever eller ost i. Fleischkäs er en bagt kødpølse, der hos os er anrettet på et stykke brød med spejlæg, dertil stegte løg, sennep og lidt syltede agurker. Bockwurst mit Bockwurst er en pølse, der bliver kogt. Den serveres med vores hjemmelavede kartoffelsalat, sennep, ketchup og brød. Retten er nem at forberede, da kartoffelsalaten kan laves i forvejen. Af samme grund spises denne ret ofte juleaften, for at mutter ikke skal have for travlt i køkkenet. Vi spiser nu Bockwurst året rundt.

3 Nürnberger mit Sauerkraut Navnet siger det, Nürnberger pølser kommer naturligvis fra Nürnberg. Pølserne er fingertykke og godt krydret med salt og merian. De steges hårdt og er derfor i flækkefrit pølseskind. Sammen med den kogte, syrlige hvidkål, et godt stykke rugbrød og en god klat sennep ligger de godt i maven. En mørk øl passer godt til. Wurstteller Vores pølsetallerken tager lidt af hvert fra vores retter. Der er 4 slags pølser på denne tallerken og en god mulighed for at smage sig igennem lidt af hvert. Til pølserne serveres der Sauerkraut, kartoffelsalat og brød. Schnitzel 99,- kr Thüringer mit Thüringen er en af Tysklands delstater i hjertet af Tyskland. Pølserne herfra er gode til pande og grill. En Thüringer serveres ofte bare i et rundstykke med sennep. Den smager fantastisk og er endnu en af Tysklands dejlige pølser. Thüringer pølse spises med sennep, ikke ketchup! Til vores Thüringer får du vores hjemmelavede kartoffelsalat og et stykke brød. Schnitzel kommer oprindeligt fra Østrig. Hvem der så end fandt på at banke et stykke kød fladt og panere det, gjorde det godt. Til vores Schnitzel kommer der valgfrit kartoffelsalat eller pommes frites. Madkurv Den grove Madkurv 55,- kr. Rugbrød, hjemmelavet fedt og ølpølser 99,- kr 79,- kr Currywurst mit Pommes Currywurst eller karrypølsen er vel Tysklands ukårede nationalret. Berlinerne mener, at have opfundet retten og har derfor endda et Currywurst Museum. Currywurst og Pommes spises med en lille trægaffel og smager vel bedst i hjertet af Berlin. Vi låner gerne bestik ud, hvis du ikke kan nøjes med trægafflen. Den lyse Madkurv 55,- kr. Brezel, friskost og Emmentaler Den store Madkurv 95,- kr. Brezel og rugbrød, Emmentaler og ølpølser, friskost og hjemmelavet fedt Snacks Chipskurv Peanuts eller Cashewnødder 35,- kr. 25,- kr.

4 Ølkort Die kleine Bierstube Die Krüge hoch! Som en tysk Bierstube sætter vi en ære i at præsentere et bredt udvalg af nogle af de bedste tyske øl. Da Tyskland har et hav af forskellige, lækre øl, skifter vores ølsortiment løbende. I vores 9 fadølshaner forefinder du altid en god pilsner, hvedeøl, schwarzbier og kellerbier. Vi skifter øludvalget efter sæsonen, foråret byder på gode bockøl, sommeren på lettere øl som en Helles fra München, hvedeøl evt. med et islæt af frugt, øl brygget til den store oktoberfest eller julens stærkere øl. Vores fadøl kan fås i forskellige størrelser og naturligvis må en rigtig tysk Mass (literkruset), ikke mangle. Du kan altid få en smagsprøve på vores fadøl. Er du ikke til at friste med en fadøl, byder køleskabet altid på en flaskeøl, der er værd at smage på.... så elsker du en god øl, er du kommet til det rette sted. Oans - zwoa - drei - g suffa! Vores stamøl fra hane Weihenstephaner hvedeøl lys Weihenstephaner hvedeøl mørk Strammer Paulaner Pilsner Max Retten Husets stammer øl Pilsner oprindeligt fra Sachsen Köstritzer og Berlins køkkener. I dag er retten kendt over hele Früli Jordbærøl Tyskland og er yndet kost på værtshuse. Retten består af et Vi har desuden forskellige slags fadøl efter årstiderne og stykke groft ristet brød, derpå tilbud som Kellerbiere, Flensburger, Märzen eller specialøl kommer der skinke, tomat og et spejlæg. Lidt løg på som Maibock eller andre Festbiere. toppen, lidt surt til, færdig. En fantastisk lækker og enkelt ret, der altid kan følge med Vores en god stamøl pils og fra også flaske kan kurere tømmermænd. Schlenkerla Rauchbier Fleischkäs Schneider Weisse hvedeøl, forskellige slags Erdinger mørk / Pikantus / Kristallklar / Urweisse Fleischkäse eller Leberkäse er en Radeberger traditionel, sydtysk Pilsner frokostret, der Jever ofte bliver Pilsner tilbudt i boder på Mord gaden. und Navnet Totschlag Leberkäse (leverost) er misvisende, da Aventinus Eisbock der er hverken lever eller ost i. Fleischkäs Kirschbier en frugtøl bagt kødpølse, der hos os er anrettet på et stykke brød med spejlæg, dertil stegte løg, sennep Alkoholfrit og lidt syltede Øl agurker. Bockwurst mit Ølkort Clausthaler, Maisels Weisse, Bavaria Vi bestræber os på, at tilbyde et bredt udvalg til enhver smag. Se også vores aktuelle ølkort. Bockwurst Derudover en tilbyder pølse, der vi bliver kogt. Den serveres med vores hjemmelavede Weisswein, kartoffelsalat, Rotwein, Cider sennep, Cola, ketchup Cola light, og brød. Squash, Sprite, rød sodavand, Retten Bitter nem Lemon, at forberede, Tonic, Cocio, da æblemost og juice kartoffelsalaten kan laves i forvejen. Af samme grund spises denne ret ofte juleaften, for at mutter ikke skal have for travlt i køkkenet. Vi spiser nu Bockwurst året rundt. Hopfen und Malz - Gott erhalts!

5 Øltyper Pilsner Pilsneren er mest udbredt verden over. Navnet stammer fra den gamle bøhmiske by Plzeň. Pilsneren er en undergæret øl med relativt meget humle. Farven er fra mørk til lys gul i farven med en god skumkrone og en fra en kraftig til en let bitter smag. Weizenbier eller Weissbier I dag er en stor del af det solgte øl hvedeøl. Den vinder også i Danmark mange nye venner. Hvedeøl er en overgæret øl. Den er oftest tappet ufiltreret, hvilket giver den uklare farve og bundfaldet i flasken. Hvedeøl findes i en mørk og lys version og er lige så god fra fad som fra flaske. Kellerbier Kellerbier er en traditionel øl fra den nordøstlige del af Bayern. Det er en undergæret øl. Den har ikke meget kulsyre, er ufiltreret, frugtagtig og humlet. Denne øl drikkes helst direkte fra ølkælderen og er bedst fra fad. Bock Bockøllet er en ægte Nordtysker. Navnet stammer fra byen Einbeck, på bayersk udtalt Oambock. Bock findes i alle farver fra lys til næsten kulsort. Klosterbryggerierne har taget denne undergærede øl til sig og nød den specielt i fastetiden, da den dæmpede sulten godt. Bock har ofte en høj alkoholprocent. Märzen Märzen kunne i gamle dage kun brygges i en kort periode i foråret grundet brandfare. Brygning var forbudt om sommeren og malten skulle være brugt i løbet af marts måned (März). Årstiden sikrede også den korrekte gæringstemperatur (10 grader). Øllet blev gerne drukket til påske og pinse. Märzen har oftest en gylden farve og er let maltet. er en specialitet fra området omkring byen Köstritz i det gamle Østtyskland. Denne øl havde det svært efter 2.verdenskrig, da den forsvandt bag jerntæppet. er nærmest sort. Den overrasker ved at være let krydret og frisk. Rauchbier Til Rauchbier anvendes malt, der bliver tørret over brændende træ. Øllet får en kraftig røget smag. Rauchbier bliver næsten kun fremstillet i den smukke by Bamberg. Mange turister kommer hertil, ofte kun for at smage sig igennem Bambergs ølspecialiteter.

Ebeltoft gårdbryggeri ligger i Mols Bjerge Nationalpark. Læskedrikken er lavet på hindbær, økologisk rørsukker og vand fra byens brønd.

Ebeltoft gårdbryggeri ligger i Mols Bjerge Nationalpark. Læskedrikken er lavet på hindbær, økologisk rørsukker og vand fra byens brønd. RAMBLA BRUCE COST GINGER ALE - ORIGINAL Denne læskedrik er lavet på frisk ingefær (ingen ekstrakt eller olier) og ren rørsukker. Det er en simpel, lækker, krydret drik med ufiltreret ingefær og en smule

Læs mere

MORMORS SOMMERCAFE MORMORS SOMMERCAFE. Strandvejen Hirtshals Tlf.:

MORMORS SOMMERCAFE MORMORS SOMMERCAFE. Strandvejen Hirtshals Tlf.: < MORMORS SOMMERCAFE Strandvejen 7 9850 Hirtshals Tlf.: 23288702 www.mormormad.menu MORMORS SOMMERCAFE Vi laver mad til enhver lejlighed, og du kan holde selskabet i vores lokaler eller bestille mad ud

Læs mere

FUR Frokost er en overgæret øl af typen Bitter Pale Ale.

FUR Frokost er en overgæret øl af typen Bitter Pale Ale. Øl fra FUR Bryghus FUR Frokost er en overgæret øl af typen Bitter Pale Ale. 30,- Rolig og klar øl med farve som rødgyldent rav. Småboblende med tæt cremefarvet skum, der giver fine blonder på glasset.

Læs mere

Kokkelærens madplan Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Strimler af nakkekotelet. med. kartoffelskiver

Kokkelærens madplan Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. Strimler af nakkekotelet. med. kartoffelskiver Aftensmad Madpakkeforslag Kokkelærens madplan Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Nakkekoteletter Klassisk med asparges æggekage med og kartofler bacon Laks fra i fredags med agurkedressing Strimler af

Læs mere

SELSKABS MENU SORTEKILDE MENU. FORRET Serveres som buffet eller tallerkenanrettet. HOVEDRET Buffet. DESSERT Buffet eller tallerkenanrettet

SELSKABS MENU SORTEKILDE MENU. FORRET Serveres som buffet eller tallerkenanrettet. HOVEDRET Buffet. DESSERT Buffet eller tallerkenanrettet MENU FORRET Serveres som buffet eller tallerkenanrettet HOVEDRET Buffet DESSERT Buffet eller tallerkenanrettet NATMAD Serveres som buffet APPETIZERS Velkomst snacks Velkomst drink SELSKABS MENU SORTEKILDE

Læs mere

FORBEREDELSER TIL ØLSMAGNING

FORBEREDELSER TIL ØLSMAGNING ØLSMAGNING SIDE 1 AF 8 ØLSMAGNING Ved en ølsmagning er det vigtigt at bruge sanserne. Først lugtesansen, derefter synssansen og til sidst smagssansen og følesansen. FORBEREDELSER TIL ØLSMAGNING Det er

Læs mere

KOLDE DRIKKE. TIRPITZ-VAND 15,- Køb en BPA-fri Tirpitz-flaske og fyld den med frisk, vestjysk postevand

KOLDE DRIKKE. TIRPITZ-VAND 15,- Køb en BPA-fri Tirpitz-flaske og fyld den med frisk, vestjysk postevand KOLDE DRIKKE TIRPITZ-VAND 15,- Køb en BPA-fri Tirpitz-flaske og fyld den med frisk, vestjysk postevand ØKOLOGISK SODAVAND 25 cl 20,- Appelsin, lemon, cola, rabarber eller danskvand med citrus ØKOLOGISK

Læs mere

Forretter fra Hede, Skov & Hav

Forretter fra Hede, Skov & Hav Forretter fra Hede, Skov & Hav [10] Rimmet kuller m/ rødbedetatar, friskost & ristet rugbrød 98,- [11] Ristet ramsløgsbrød m/ ramsløgsolie & revet Thybo-ost 48,- [13] Dagens suppe - spørg betjening m/

Læs mere

KOLDE DRIKKE. TIRPITZ-VAND Køb en PBA-fri Tirpitz-flaske og fyld den med frisk, vestjysk postevand

KOLDE DRIKKE. TIRPITZ-VAND Køb en PBA-fri Tirpitz-flaske og fyld den med frisk, vestjysk postevand KOLDE DRIKKE TIRPITZ-VAND Køb en PBA-fri Tirpitz-flaske og fyld den med frisk, vestjysk postevand ØKOLOGISK SODAVAND 25cl Appelsin, lemon, cola, rabarber eller danskvand med citrus ØKOLOGISK SAFT 25cl

Læs mere

1. Hvor mange gange skal du smage på en fødevare, for at vide om du kan lide den? A: 1 gang B: 5 gange C: Mere end 15 gange

1. Hvor mange gange skal du smage på en fødevare, for at vide om du kan lide den? A: 1 gang B: 5 gange C: Mere end 15 gange Alle spørgsmål samlet Spørgsmål til ernæring 1. Hvor mange gange skal du smage på en fødevare, for at vide om du kan lide den? A: 1 gang B: 5 gange C: Mere end 15 gange 2. Er det sundt at spise æg? A:

Læs mere

RÅDETS FORORDNING (EØF) NR. 2081/92 REGISTRERINGSANSØGNING: artikel 17 BOB ( ) BGB (x) Nationalt sagsnummer: -

RÅDETS FORORDNING (EØF) NR. 2081/92 REGISTRERINGSANSØGNING: artikel 17 BOB ( ) BGB (x) Nationalt sagsnummer: - VI/5073/97-DA RÅDETS FORORDNING (EØF) NR. 2081/92 REGISTRERINGSANSØGNING: artikel 17 BOB ( ) BGB (x) Nationalt sagsnummer: - 1. Medlemsstatens ansvarlige myndighed: Navn: Bundesministerium der Justiz Adresse:

Læs mere

Jeg glemmer at drikke vand i løbet af dagen. Mine udfordringer er. Jeg elsker mad og spiser lige, hvad der passer mig. Jeg spiser foran fjernsynet

Jeg glemmer at drikke vand i løbet af dagen. Mine udfordringer er. Jeg elsker mad og spiser lige, hvad der passer mig. Jeg spiser foran fjernsynet MIne spisevaner opgavekort Mine udfordringer er Jeg glemmer at drikke vand i løbet af dagen 1 Jeg elsker mad og spiser lige, hvad der passer mig Jeg spiser foran fjernsynet 2 3 MIne spisevaner Jeg taber

Læs mere

Willkommen im Biergarten!

Willkommen im Biergarten! Willkommen im Biergarten! Vi er glade for at kunne byde velkommen til Biergarten i Tivoli. Her smager maden som i Østrig, og øllene er store, kolde og fra fad. Her er udsigt til rutschebanens alpetinder,

Læs mere

en unik og naturlig smagsoplevelse

en unik og naturlig smagsoplevelse en unik og naturlig smagsoplevelse I hjertet af skoven... Midt i Hareskoven, på den smukkeste skovvej, ligger Bryggeri Skovlyst. Indbydende for enhver der lægger deres vej forbi, er dette unikke restaurationsbryggeri.

Læs mere

Aften Menu. serveres alle dage fra 17.30 til 22.00. Forretter

Aften Menu. serveres alle dage fra 17.30 til 22.00. Forretter serveres alle dage fra 17.30 til 22.00 Forretter Dagens suppe med brød og smør - spørg venligst betjeningen 65- Rejecocktail, rejer serveret på sprød salat.. 74- Laksebombe, tilberedt af fersk og røget

Læs mere

FROKOST. Godsejer burger. Vin. Fadøl. Landmad fristelser

FROKOST. Godsejer burger. Vin. Fadøl. Landmad fristelser Godsejer burger Herrens - med oksekød 180g bøf lavet på oksekød fra Himmerland, hjemmerørt mayonnaise, syltede rødløg, agurkesalat, årstidens grønt, smeltet ost og sprød bacon Vin Husets rødvin pr. glas:

Læs mere

Julebuffet - forkæl dig selv

Julebuffet - forkæl dig selv Julebuffet - forkæl dig selv... tænk engang hvor meget et lille pusterum kan betyde for resten af dagens opgaver og gøremål. Prøv vores store julebuffet. Spis hvad du kan 145,00 kr. Børn under 12 år 75,00

Læs mere

OPSKRIFTER SPIDSKÅL MED OKSE OG KARRY. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 22 MESTERSLAGTERENS

OPSKRIFTER SPIDSKÅL MED OKSE OG KARRY. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 22 MESTERSLAGTERENS SPIDSKÅL MED OKSE OG KARRY 600 g hakket oksekød 1 spsk. karry 2 spsk. olie 1 løg 1 fed hvidløg 10 g frisk ingefær 1 tsk. spidskommen 2 dl. vand 1 spidskål 500 g spinat Salt og peber Svits kød og karry

Læs mere

Menukort. Hotel Orø Kro v/foreningen Isefjordens Perle. Køkkenets åbningstider: Hverdage, Fredag/Lørdag,

Menukort. Hotel Orø Kro v/foreningen Isefjordens Perle. Køkkenets åbningstider: Hverdage, Fredag/Lørdag, Menukort Hotel Orø Kro v/foreningen Isefjordens Perle Køkkenets åbningstider: Hverdage, 11.30-21 Fredag/Lørdag, 11.30-22 Frokost (serveres også om aftenen) Karrysild kr. 52 med rugbrød, fedt og løg Marineret

Læs mere

Varme retter. Serveres mellem kl og kl Specialitet: Pandestegte ål med hvide kartofler og persillesovs» Spis hvad du kan «Kr.

Varme retter. Serveres mellem kl og kl Specialitet: Pandestegte ål med hvide kartofler og persillesovs» Spis hvad du kan «Kr. Varme retter Serveres mellem kl. 11.30 og kl. 20.00 1. Specialitet: Pandestegte ål med hvide kartofler og persillesovs» Spis hvad du kan «Kr. 229,- 2. Stor stjerneskud: Franskbrød med pandestegte rødspættefileter

Læs mere

GENERELLE RETNINGSLINJER Harmoni er en af de vigtigste faktorer at huske på, når man udvælger en bestemt type drikkevare

GENERELLE RETNINGSLINJER Harmoni er en af de vigtigste faktorer at huske på, når man udvælger en bestemt type drikkevare ØL TIL MAD SIDE 1 AF 5 ØL TIL MAD Øl kan være et godt alternativ til vin - selvom nogle har svært ved at få forestillingen om hvid dug og øl til at hænge sammen. Ser vi på variationen i øl, er der øltyper,

Læs mere

Indretning -svar i alt 122. Service og Miljø -svar i alt 114

Indretning -svar i alt 122. Service og Miljø -svar i alt 114 Indretning -svar i alt 122 Fuld tilfredshed 29. Tilfreds 48 Hverken tilfreds/utilfreds 27 Utilfreds 16 Meget utilfreds 2 Service og Miljø -svar i alt 114 Fuld tilfredshed 22 Tilfreds 43 Hverken tilfreds/utilfreds

Læs mere

Gram Slot. Vores vision

Gram Slot. Vores vision MENUKORT Gram Slot Siden 1200-tallet har Gram Slot være et fyrtårn i Syd- og Sønderjylland. Trods hærgende krige og store historiske omvæltninger har slottet med tilhørende godser været en magtfaktor i

Læs mere

Menukort. Velkommen til Aalekroen

Menukort. Velkommen til Aalekroen Menukort Velkommen til Aalekroen Frokost Menu Serveres mellem 11-16 1. Burger med pulled pork og coleslaw, bådkartofler hvidløgs mayonnaise 125,- 2. Burger med kylling og bacon, bådkartofler hvidløgs mayonnaise

Læs mere

Velkommen til Hr. Jessen!

Velkommen til Hr. Jessen! MENU Velkommen til Hr. Jessen! Udover Leif & Lotte består Hr. Jessen af et hold af dedikerede medarbejder både på køkken og gulv, der hver især og sammen på tværs af faggrænser kæmper for at skabe Hr.

Læs mere

Strynø Mikrobryghus. Menukort 3. Vi har sammensat et menukort som vi håber vil falde i, vore gæsters smag.

Strynø Mikrobryghus. Menukort 3. Vi har sammensat et menukort som vi håber vil falde i, vore gæsters smag. Strynø Gl. Mejeri Strynø Mikrobryghus Menukort 3 Vi har sammensat et menukort som vi håber vil falde i, vore gæsters smag. I sommersæsonen har vi åbent hver dag, mellem kl. 11.30 og 21.00. Vi lukker kl

Læs mere

Karsberg snack kurv. Med mozzarella sticks, jalapenos sticks, fried onion rings, samt nachos med ost. Hertil 2 slags dip 69,-

Karsberg snack kurv. Med mozzarella sticks, jalapenos sticks, fried onion rings, samt nachos med ost. Hertil 2 slags dip 69,- Forretter Karsberg snack kurv. Med mozzarella sticks, jalapenos sticks, fried onion rings, samt nachos med ost. Hertil 2 slags dip 69,- Varmrøget laks Anrettet på sprød sommersalat hertil en cremet sommerdressing,

Læs mere

Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset!

Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset! Delikatesse/Slagter tilbyder - mad ud af huset! Ring og få en uforpligtende menusnak på 48 70 62 60 www.spar.dk Vejby Strandvej 7 3210 Vejby Tlf. 48 70 62 60 Åbningstider: Alle dage kl. 7:00-20:00 Sammensæt

Læs mere

OPSKRIFTER CORDON BLEU AF KALV OG FLÆSK MED SAUTÉ AF GULERØDDER, ROSENKÅL, ØSTERSHATTE OG RØDLØG. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 21 MESTERSLAGTERENS

OPSKRIFTER CORDON BLEU AF KALV OG FLÆSK MED SAUTÉ AF GULERØDDER, ROSENKÅL, ØSTERSHATTE OG RØDLØG. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 21 MESTERSLAGTERENS CORDON BLEU AF KALV OG FLÆSK MED SAUTÉ AF GULERØDDER, ROSENKÅL, ØSTERSHATTE OG RØDLØG 600 g hakket kalv og flæsk 4 skiver god, kogt røget skinke 4 skiver emmentaler 0,5 cm tykke (gruyere kan også bruges)

Læs mere

Hvid ost til den lyse sommer

Hvid ost til den lyse sommer Hvid ost til den lyse sommer nemme hverdagsretter Luk op for og ta stemningen med hjem Luk op for og ta stemningen med hjem Hvid ost smager af sydlandsk sommer året rundt TAVERNA er specialisten i hvid

Læs mere

Menukort 3. Vi har sammensat et menukort som vi håber vil falde i, vore gæsters smag.

Menukort 3. Vi har sammensat et menukort som vi håber vil falde i, vore gæsters smag. Strynø Gl. Mejeri Menukort 3 Vi har sammensat et menukort som vi håber vil falde i, vore gæsters smag. I sommersæsonen har vi åbent hver dag, mellem kl. 11.30 og 21.00. Vi lukker kl 17.00 de dage hvor

Læs mere

POMMES. Vi har 3 forskellige slags pommesfrites Bølge Tynde strips kartoffelbåde med skræl Lille 29,- Stor 38,- Mega Familie 60,-

POMMES. Vi har 3 forskellige slags pommesfrites Bølge Tynde strips kartoffelbåde med skræl Lille 29,- Stor 38,- Mega Familie 60,- BØRNEMENUER Pølsefritt - 1 rød pølse med pommes strips eller kartoffelsalat 42,- Kyllingfritt - 5 kyllingenuggets med pommes strips 45,- Kyllingfritt - 5 små kyllingespyd med pommes strips 45,- Dellekartoffel

Læs mere

Forplejning til møder og konferencer

Forplejning til møder og konferencer Restaurant søren k serverer til jeres møde, kursus eller konference i Den Sorte Diamant! Vores ambition er at tilbyde den kendte kvalitet hele vejen igennem dit besøg hos os. Med denne menu har vi sat

Læs mere

Månedens smag: August af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum

Månedens smag: August af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Månedens smag: August af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Tomat Til eleven Hver måned kan du opleve smagen i en dansk råvare eller krydderurt, der er i sæson. Du skal undersøge, hvilke grundsmage

Læs mere

OPSKRIFTER FRIKADELLER MED KARTOFFELSALAT MED RYGEOST. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 36 MESTERSLAGTERENS

OPSKRIFTER FRIKADELLER MED KARTOFFELSALAT MED RYGEOST. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 36 MESTERSLAGTERENS FRIKADELLER MED KARTOFFELSALAT MED RYGEOST 600 g hakket kalv og flæsk 2 spsk. hvedemel 2 spsk. havregryn, finvalset 1 ½ dl mælk 1 æggehvide 1 æg 1 løg, alternativt rødløg 1 fed hvidløg 1 tsk. timian, tørret

Læs mere

Løgkompot til fisk. Opskriften er udviklet for Gyldensteen Gods af KOLD College

Løgkompot til fisk. Opskriften er udviklet for Gyldensteen Gods af KOLD College Løgkompot til fisk 3 stk. Kepaløg. 2 stk. Stjerne anis. ½ spsk. Karry. 25 gram. Cashewnødder. ½ dl. Hvid balsamico. 1 stor spsk. Honning. Salt og peber. Rapsolie. Pil og rens løgene. Skær fra top til bund

Læs mere

Mandag: Gratineret mash af kartofler og gulerødder med kødsovs med lakrids 4 personer

Mandag: Gratineret mash af kartofler og gulerødder med kødsovs med lakrids 4 personer Go mad med Holm: Madplan for uge 18 Mandag: Gratineret mash af kartofler og gulerødder med kødsovs med lakrids 700 g kartofler, kogte 250 g gulerødder, kogte 100 g smør 900 g hakket oksekød 2 løg, finthakket

Læs mere

Opskrifter. Risnudler med hakket oksekød og grøntsager. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 28. mesterslagterens

Opskrifter. Risnudler med hakket oksekød og grøntsager. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 28. mesterslagterens Risnudler med hakket oksekød og grøntsager 600 g hakket oksekød 150 g risnudler 2 fed hvidløg 1 rødløg 250 g kål fx spidskål eller hvidkål 150 g bønner 1 rød peberfrugt 1 frisk chili 4-6 spsk. sød chilisauce

Læs mere

MENU. Åbningstider: Mandag-tirsdag: lukket Onsdag-torsdag: kl. 9:30-21:30 Fredag-lørdag: kl. 9:30-22:00 Søndag: 10:00-16:00

MENU. Åbningstider: Mandag-tirsdag: lukket Onsdag-torsdag: kl. 9:30-21:30 Fredag-lørdag: kl. 9:30-22:00 Søndag: 10:00-16:00 DA MENU Åbningstider: Mandag-tirsdag: lukket Onsdag-torsdag: kl. 9:30-21:30 Fredag-lørdag: kl. 9:30-22:00 Søndag: 10:00-16:00 MORGENmad 10:00-13:30 Pain chocolat / croissant 20 kr. Yoghurt m. frisk frugt

Læs mere

MENUKORT. 49,00 kr. 49,00 kr. Jomfruhummer fra Læsø. Læsø s Jomfruhummersuppe. Salat m/

MENUKORT. 49,00 kr. 49,00 kr. Jomfruhummer fra Læsø. Læsø s Jomfruhummersuppe. Salat m/ Salat m/ Jomfruhummer fra Læsø Jomfruhummer på salater m/ vinegret og ruccolapesto, rødløg og cherrytomater. Hertil hjemmebagt brød. 49,00 kr. Læsø s Jomfruhummersuppe. Lækker cremet suppe m/ Jomfruhummer,

Læs mere

Børnepålæg. MILD er det oplagte navn

Børnepålæg. MILD er det oplagte navn Børnepålæg mad med mere introducerer en serie af pølser og pålæg, der er udviklet til børn og deres madpakker. Serien er godkendt af et panel af børn, der har vendt tommelfingeren op efter at have smagt

Læs mere

BISTRO ALLE HVERDAGE Bistro

BISTRO ALLE HVERDAGE Bistro BISTRO ALLE HVERDAGE 10-16 Bistro FROKOST RETTER GRILLKYLLING med agurkesalat, pommes frites og remoulade 49 FISKEFILET med pommes frites, mixsalat og remoulade 49 5 HOTWINGS med pommes frites og sur-sød

Læs mere

www.hanoi-restaurant.aok.dk Anno - 2008 Take-away menukort 10% rabat på take-away Åbningstider Alle dage kl. 16.00-23.00 (køkkenet lukker kl. 22.

www.hanoi-restaurant.aok.dk Anno - 2008 Take-away menukort 10% rabat på take-away Åbningstider Alle dage kl. 16.00-23.00 (køkkenet lukker kl. 22. Anno - 2008 Take-away menukort 10% rabat på take-away Åbningstider Alle dage kl. 16.00-23.00 (køkkenet lukker kl. 22.30) Classensgade 5 2100 København Ø Tlf.: 35 42 63 50 Forretter 1. Tamarind-suppe; med

Læs mere

1367 Premium en øl der er årstallet værdigt. Alc. 4,7% Alc. 5,3%

1367 Premium en øl der er årstallet værdigt. Alc. 4,7% Alc. 5,3% Produktoversigt Krenkerup 1367 Premium Krenkerup Gods nævnes første gang i historien i 1367. Et gods drevet gennem århundreder af slægtens visioner og hårdt arbejde med betydelig hjælp fra lokalområdet.

Læs mere

SPIS PÅ MOESGAARD MUSEUM

SPIS PÅ MOESGAARD MUSEUM SPIS PÅ MOESGAARD MUSEUM DAGENS FROKOSTBUFFET Bredt udvalg af: Fisk Kød Oste med lækkert tilbehør Sprøde salater Vegetarretter Hjemmebagt brød fra eget bageri Pris 175 kr Børn under 12 år halv pris BRUNCHMENU

Læs mere

Mandag: Panerede oksekødsboller i Polenta, hurtig humus, tomattjums og chips af kartofler 4 personer

Mandag: Panerede oksekødsboller i Polenta, hurtig humus, tomattjums og chips af kartofler 4 personer Mandag: Panerede oksekødsboller i Polenta, hurtig humus, tomattjums og chips af kartofler 4 personer Oksekødsboller 800 g økologisk hakket oksekød 2 skalotteløg fint hakket 1 stykker frisk chili frisk

Læs mere

Restaurant Klubben DANIELLA ANGELIQUE DALSGÅRD MENUKORT

Restaurant Klubben DANIELLA ANGELIQUE DALSGÅRD MENUKORT Restaurant Klubben DANIELLA ANGELIQUE DALSGÅRD MENUKORT ~ Velkommen~ ~ Frokost~ Gælder indtil kl. 16.00 Biksemad 119,- Med bearnaisesauce og spejlæg. Dansk æggekage 119,- Med bacon, tomat, purløg, sennep

Læs mere

Café Baltic. Menu. Åbningstider 2014. (Køkken 17:30) Lørdag 01-01-14 21-06-14 16-08-14 27-12-14. 09:30-15:00 (Køkken 14:30)

Café Baltic. Menu. Åbningstider 2014. (Køkken 17:30) Lørdag 01-01-14 21-06-14 16-08-14 27-12-14. 09:30-15:00 (Køkken 14:30) Menu Café Baltic Snellemark Centret Snellemark 17 3700 Rønne Tlf. 56 91 26 66 E-mail: mail@cafebaltic.dk Web: www.cafebaltic.dk Åbningstider 2014 Mandag-Fredag 09:30-18:00 (Køkken 17:30) Lørdag 01-01-14

Læs mere

Cafe Iluliaq. Menu Velkommen. Tel: +299 94 22 42 Email: info@icecaptours.com Webpage:www.icecaptours.com

Cafe Iluliaq. Menu Velkommen. Tel: +299 94 22 42 Email: info@icecaptours.com Webpage:www.icecaptours.com Cafe Iluliaq Menu Velkommen Tel: +299 94 22 42 Email: info@icecaptours.com Webpage:www.icecaptours.com Supper Nudler & ris 1. Tom yum 70,- (Stærk & krydret suppe) Tiger rejer eller kammuslinger m/ grønsager

Læs mere

HCA Brunch. HCA Golfbuffet. Brunch Kr. 225, pr couvert. Buffet kr. 195,- pr. couvert. Restaurant H.C. Andersen Golf. Restaurant H.C.

HCA Brunch. HCA Golfbuffet. Brunch Kr. 225, pr couvert. Buffet kr. 195,- pr. couvert. Restaurant H.C. Andersen Golf. Restaurant H.C. HCA Brunch HCA Golfbuffet Brunch Kr. 225, pr couvert Røget laks, serveres med asparges og creme. Rullepølse, anrettet med sky og rødløg. Krosalami anrettet med peberfrugter, agurk, tomat. Røræg, serveres

Læs mere

Tilbud: Søndag - Torsdag: 2 retters menu: 169,- 3 retter 199,-

Tilbud: Søndag - Torsdag: 2 retters menu: 169,- 3 retter 199,- Tilbud: Søndag - Torsdag: 2 retters menu: 169,- 3 retter 199,- Tilbudende giver frit valg mellem alle retter pånær græsk pikilia og s mix grill Til Pensionister og studerende tilbyder vi 10% rabat på maden

Læs mere

B I S T R O M E N U. Pommes frites 35,00 1 portion pommes frites med salt & remoulade.

B I S T R O M E N U. Pommes frites 35,00 1 portion pommes frites med salt & remoulade. B I S T R O M E N U Sildetallerken (indtil kl. 16.00) 86,00 3 slags sild flot anrettet m/karrysalat, rugbrød, capers, krydderfedt & løgringe. Pommes frites 35,00 1 portion pommes frites med salt & remoulade.

Læs mere

Cafe Iluliaq MENU VELKOMMEN. Tel: +299 94 22 42 info@icecaptours.com www.icecaptours.com

Cafe Iluliaq MENU VELKOMMEN. Tel: +299 94 22 42 info@icecaptours.com www.icecaptours.com Cafe Iluliaq MENU VELKOMMEN Tel: +299 94 22 42 info@icecaptours.com www.icecaptours.com SUPPER NUDLER & RIS 1. Tom yum 75,- (Stærk & krydret suppe). Tiger rejer eller kammuslinger med grønsager. Serveres

Læs mere

Spisekort. Flutes (baguettes) med ost, rød og grøn peber Kr. 69

Spisekort. Flutes (baguettes) med ost, rød og grøn peber Kr. 69 Spisekort Brunch serveres indtil kl. 14:00 for nogen sover jo længere end andre! Kr. 179 Yoghurt m/friske bær, scramble eggs, bacon, røget laks m/peberrod, paté m/drueagurk, ost, oliven, frisk frugt, hjemmelavet

Læs mere

Diætiske retningslinjer

Diætiske retningslinjer Diætiske retningslinjer Indledning Denne pjece handler om vores anbefalinger til dig vedrørende hvad du spiser og drikker. Disse anbefalinger er etableret med det mål at du taber dig i vægt og får gode

Læs mere

Forplejning til møder og konferencer. Heldagspakke

Forplejning til møder og konferencer. Heldagspakke Restaurant søren k servicerer til jeres møde, kursus eller konference i Den Sorte Diamant! Vores ambition er at tilbyde den kendte kvalitet hele vejen igennem dit besøg hos os. Med denne menu har vi sat

Læs mere

David & Sushi TLF. 38 71 73 76 TLF. 27 29 03 08. www.david-sushi.just-eat.dk www.davidogsushi.dk. Sallingvej 62 2720 Vanløse

David & Sushi TLF. 38 71 73 76 TLF. 27 29 03 08. www.david-sushi.just-eat.dk www.davidogsushi.dk. Sallingvej 62 2720 Vanløse David KV-TT 3/24/11 5:32 PM Page 1 David & Sushi www.david-sushi.just-eat.dk www.davidogsushi.dk TLF. 38 71 73 76 TLF. 27 29 03 08 VED KØB OVER 200,- KR. UDBRINGNING VED KØB OVER 100,- KR. KØRSEL fra 25,-

Læs mere

MENUKORT. Besøg vores søde hjørne. Prøv vores italienske is fra Bella Italia 2 kugler 24,00

MENUKORT. Besøg vores søde hjørne. Prøv vores italienske is fra Bella Italia 2 kugler 24,00 Besøg vores søde hjørne. Prøv vores italienske is fra Bella Italia 2 kugler 24,00 Softice fra Vebbestrup Børnebæger 20,00 Lille vaffel 25,00 Stort vaffel 30,00 Milkshake 2 kugler 35,00 Milkshake 3 kugler

Læs mere

Take- Away Menu. Mad fra vores Take-Away Menu kan bestilles og afhentes i hele åbningstiden! Bestil på 5691 1009

Take- Away Menu. Mad fra vores Take-Away Menu kan bestilles og afhentes i hele åbningstiden! Bestil på 5691 1009 Take- Away Menu Mad fra vores Take-Away Menu kan bestilles og afhentes i hele åbningstiden! Starters: Ingen tilbehør alene små forretter Uncle Benni s chickenwings 5 stk. - kr. 55,- Smokey Joe s Spareribs

Læs mere

Fredagsøl Mørk Special 4,5% Fredagsøl Pilsner 4,7%

Fredagsøl Mørk Special 4,5% Fredagsøl Pilsner 4,7% Fredagsøl Mørk Special 4,5% Fredagsøl Pilsner 4,7% En karakterfuld sort pilsner, som har en smule sødme, flot mørke-brun farve og det skønneste skum. Tjekkisk pilsnertype, brygget på Saaz humle. Afbalanceret

Læs mere

SPRED SMAGEN UD MED PHILADELPHIA

SPRED SMAGEN UD MED PHILADELPHIA SPRED SMAGEN UD MED PHILADELPHIA DEN ALSIDIGE SMAGSGIVER BASIS FOR NYE SMAGSOPLEVELSER Den rigtige spread er afgørende for en god sandwichoplevelse! Selvom spreaden ikke er den mest synlige del af sandwichen,

Læs mere

Patientinformation. Kost anbefalinger. Til overvægtige børn og deres familie. Regionshospitalet Randers Børneafdelingen

Patientinformation. Kost anbefalinger. Til overvægtige børn og deres familie. Regionshospitalet Randers Børneafdelingen Patientinformation Kost anbefalinger Til overvægtige børn og deres familie Regionshospitalet Randers Børneafdelingen Sund kost Indledning: Denne pjece handler om nogle kost anbefalinger til dig og din

Læs mere

Totalarrangement. Perfekt til den helt store fest! Velkomstdrink 3-retters menu Kaffe og te Natmad Overnatning Brunch. kr. (min. 20 pers.

Totalarrangement. Perfekt til den helt store fest! Velkomstdrink 3-retters menu Kaffe og te Natmad Overnatning Brunch. kr. (min. 20 pers. Totalarrangement Perfekt til den helt store fest! Velkomstdrink 3-retters menu Kaffe og te Natmad Overnatning Brunch kr. (min. 20 pers.) Pr. pers. fra 795,00 1 Sammensæt selv din menu vælg mellem menu

Læs mere

alle priser er inkl. moms ret til prisstigninger forbeholdes. Min. 10 personer

alle priser er inkl. moms ret til prisstigninger forbeholdes. Min. 10 personer Forretter 2 stk. tarteletter med høns i asparges 45,- kr. Rejecocktail med dressing og flutes 50,- kr. Spinatroulade på sprød salat 55,- kr. Kyllingeroulade bagt i lufttørret skinke på sprød salat med

Læs mere

Madplan Juni 1. Madværkstedets. Bagte søde kartofler med helstegt citronkylling. Pizzabøf med pasta og græsk salat

Madplan Juni 1. Madværkstedets. Bagte søde kartofler med helstegt citronkylling. Pizzabøf med pasta og græsk salat Madværkstedets Juni 1 Pizzabøf med pasta og græsk salat Bagte søde kartofler med helstegt citronkylling Kokospande med appelsinmarinerede svinekoteletter Juni 1 Dag 1 Pizzabøf med pasta og græsk salat

Læs mere

Selskabskort Indsæt billed

Selskabskort Indsæt billed Indsæt billed Selskabskort 2018 Haraldskær Sinatur Hotel & Konference byder dig velkommen i smukke historiske omgivelser, tæt på naturen og med stor fokus på stemning og atmosfære. Vores restaurant og

Læs mere

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI`

OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` OMSORG OG SUNDHED MADSERVICE - TIL BORGERE PÅ PLEJECENTRE HER LAVER VI MAD, DU KAN LI` 1 INDHOLD Kære beboer 3 Fra jord til bord 4 Den rigtige kost til dig 4 Menuplaner 5 Din kostpakke 6 Tilpasset mad

Læs mere

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk

Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier. www.madkonceptet.dk Frokost & Catering Brunch, tapas, 3-retters menu, buffet & receptionslækkerier www.madkonceptet.dk Frokostordning Catering Om os vores værdier Kontakt os Frokostordning Få en oplevelse hver dag kl. 12

Læs mere

Menu er. Fra Rosmarin

Menu er. Fra Rosmarin Menu er Fra Rosmarin Menu er er fleksible, og ønsker imødekommes med glæde. Mit køkken dækker et bredt spektrum af kulinariske nydelser, og det meste kan lade sig gøre. Mere traditionelle, eller eksotiske

Læs mere

Min. 2 couverter, pr. couvert kr. 165,00. Fidus Camembert frites, solbærsyltetøj og ristet franskbrød i stedet for Gorgonzola, ekstra kr.

Min. 2 couverter, pr. couvert kr. 165,00. Fidus Camembert frites, solbærsyltetøj og ristet franskbrød i stedet for Gorgonzola, ekstra kr. FROKOSTKORT SILD ½ Islandsk marineret sild med karrymayonnaise kr. 62,00 ½ Islandsk kryddersild med karrymayonnaise kr. 69,00 Rød krydret ChristiansØpigens sild med fedt og æggeblomme kr. 69,00 Hjemmelavet

Læs mere

Kokkelærerens madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. med. Rugbrød med kylling og agurkesalat

Kokkelærerens madplan. Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag. med. Rugbrød med kylling og agurkesalat Kokkelærerens madplan Aftensmad Madpakke - små forslag til, hvordan vi kan bruge vores rester Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Spaghetti Kylling med Lakseruller Ribbensteg med med urtekødboller nye

Læs mere

Totalarrangement. Perfekt til den helt store fest! Velkomstdrink 3-retters menu Kaffe og te Natmad Overnatning Brunch

Totalarrangement. Perfekt til den helt store fest! Velkomstdrink 3-retters menu Kaffe og te Natmad Overnatning Brunch Totalarrangement Perfekt til den helt store fest! Velkomstdrink 3-retters menu Kaffe og te Natmad Overnatning Brunch Pr. pers. fra 795,00 kr. (min. 20 pers.) Oldfruen Marielyst Strandvej 25A, 4873 Væggerløse

Læs mere

Vi tilbereder maden, De henter selv. Husk at bestille i forvejen! Tlf. 55 44 24 85

Vi tilbereder maden, De henter selv. Husk at bestille i forvejen! Tlf. 55 44 24 85 Vi tilbereder maden, De henter selv. Husk at bestille i forvejen! Tlf. 55 44 24 85 Husk at besøge vores isbar! Galleri Enø Spiseafdelingen Byder velkommen, til sommeren 2013 med nyheder og aktiviteter.

Læs mere

99,00 kr. 39,00. Weekend ta selv brunch. Frisk presset appelsin juice VARME DRIKKE - OGSÅ TIL AT TA MED. kl. 10.00-14.00 ( Lørdag og Søndag) 40 cl.

99,00 kr. 39,00. Weekend ta selv brunch. Frisk presset appelsin juice VARME DRIKKE - OGSÅ TIL AT TA MED. kl. 10.00-14.00 ( Lørdag og Søndag) 40 cl. MENUKORT... det er nemt nok at påstå, at livet skal leves i nuet. Det er straks sværere at gøre, som man selv siger. Men et lille frikvarter til sig selv er altid en god begyndelse. Weekend ta selv brunch

Læs mere

Frokost 16.00) (fra kl 12.00-16.00)

Frokost 16.00) (fra kl 12.00-16.00) Frokost (fra kl 12.00-16.00) 16.00) Det klassiske Christian Ø pigens sild med løg og kapers 70,- Karrysild med løg, kapers og æg 70,- Lun stegt sild med brændte skalotter og kapers 70,- Paneret rødspættefilet

Læs mere

Menukort. Den lækre mad leveres fra. Restaurant Marina. og bestilles på telefon eller mail hvalpsundgolfclub.dk

Menukort. Den lækre mad leveres fra. Restaurant Marina. og bestilles på telefon eller mail hvalpsundgolfclub.dk Menukort Den lækre mad leveres fra Restaurant Marina 2019 og bestilles på telefon 96985000 eller mail hvalpsundgolfclub.dk Golfretter Leveringstid max. 30-45 min. bestilles på 98638293 Minimum 2 kuverter

Læs mere

(Tjekkisk) På bryggeri Nymburk bryggede man første

(Tjekkisk) På bryggeri Nymburk bryggede man første (Tysk) Camba Bavaria er et såkaldt "craft" bryggeri, dvs. øllet karakteriseres som håndbrygget. Produktionen er da også stærkt begrænset, og de producerer årligt kun 4.000 hl, så dette er et ægte tysk

Læs mere

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg

Mad hjem til dig- Plejecentre. Madservice Viborg Mad hjem til dig- Plejecentre Madservice Viborg Velkommen og velbekomme Vi er glade for at kunne byde dig indenfor i Madservice Viborg. Velkommen til et køkken med gamle dyder, friske råvarer og mange

Læs mere

Jule menu Stegte sild i eddikelage. Karrysalat / æggesalat (Til sildemaden) Ingredienser: Forklaring: 5 Sildefilet Rugmel, groft Smør

Jule menu Stegte sild i eddikelage. Karrysalat / æggesalat (Til sildemaden) Ingredienser: Forklaring: 5 Sildefilet Rugmel, groft Smør Jule menu 2013 Stegte sild i eddikelage 5 Sildefilet Rugmel, groft Smør Lage: 4 dl. Eddike 1 dl. Vand 150 gram Sukker 4 laurbærblade 12 Peberkorn, sorte * 1 Løg Vask sildefileterne godt og lad dem dryppe

Læs mere

GIVSKUD ZOO GRUPPE MENUKORT 2019

GIVSKUD ZOO GRUPPE MENUKORT 2019 1 Gruppemenuer Skal I besøge i parkens almindelige åbningstid, tilbyder vi bl.a. nedenstående menuer. Ønsker I flere muligheder finder I dem i vores samlet menukort. Forret 2 tarteletter med høns i asparges

Læs mere

Festmenuer www.friendsnordborg.dk Tlf. 73 63 10 10 / 24 83 90 85

Festmenuer www.friendsnordborg.dk Tlf. 73 63 10 10 / 24 83 90 85 Stor sal Lille sal Restaurant Festmenuer www.friendsnordborg.dk Tlf. 73 63 10 10 / 24 83 90 85 Festmenu 1 Forret Tarteletter med høns i asparges Hovedret Buffet med 3 slags kød: Helstegt oksemørbrad med

Læs mere

Månedens smag: Juni af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum

Månedens smag: Juni af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Månedens smag: Juni af Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Nye danske kartofler Til eleven Hver måned kan du opleve smagen i en dansk råvare eller krydderurt, der er i sæson. Du skal undersøge, hvilke

Læs mere

Opskrifter med majs og kartofler

Opskrifter med majs og kartofler Missionsprojekt 2016 Opskrifter 1 Opskrifter med majs og kartofler Tekst: Janne Bak-Pedersen For længe siden havde Spanierne en»skat«med hjem fra Peru. Det var kartoflen. Vi spiser rigtig mange kartofler

Læs mere

ØL OG MAD I SKØN FORENING

ØL OG MAD I SKØN FORENING ØL OG MAD I SKØN FORENING BYD VELKOMMEN MED SCHIØTZ Glem alt om billig Cava og sød Spumante til velkomstdrink. Byd dine gæster velkommen med et glas iskoldt og spændende øl fra Schiøtz. Skænk en Bohemian

Læs mere

Madpakker til unge unge

Madpakker til unge unge Hvorfor Madpakker til unge unge Ca. 1/3 af den daglige energi skal indtages mens man er i skole eller på arbejde. Når man spiser sundt gavner det helbredet, man får mere energi og en bedre koncentrationsevne

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere

PER S LOV OM GRILL FÅ TJEK PÅ PARAGRAFFERNE

PER S LOV OM GRILL FÅ TJEK PÅ PARAGRAFFERNE PER S LOV OM GRILL FÅ TJEK PÅ PARAGRAFFERNE 1 2 PØLSER ER ET MUST HUSK HYGGEN Er der dømt grill, så er der også dømt pølser. Sådan ér det bare. Kig ind i din REMA 1000 og tjek vores aktuelle udvalg af

Læs mere

Julefrokost 2018 På Badehotellet

Julefrokost 2018 På Badehotellet Julefrokost 2018 På Badehotellet Alle forslag er gældende fra den 12. november til jul. Julefrokost med ophold (alt inklusive) Julefrokost i eget lokale Jul i Strandpavillonen Jul i Ship Inn Diner Transportable

Læs mere

Brug god salt og friskkværnet peber det gælder i øvrigt til alle retter. Og så en god pande (slip-let), som du kan lide.

Brug god salt og friskkværnet peber det gælder i øvrigt til alle retter. Og så en god pande (slip-let), som du kan lide. Go mad med Holm: Madplan for uge 14 Mandag: Fynsk æggekage med gulerødder og blomkål - emmentaler og lidt gris (Med fyldet til æggekage, kan du også bare tømme din grøntbox og komme det på toppen) Æggekagen

Læs mere

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad.

conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. catering conrad catering Ikke så meget halleluja bare lækker mad. Vi har igennem en periode leveret en smule mad ud af huset. Det syntes vi, at vi er blevet så gode til, at vi gerne vil gøre noget mere

Læs mere

Menukort. Uge 35 37 39 41 43 45 47 2015

Menukort. Uge 35 37 39 41 43 45 47 2015 Menukort Uge 35 37 39 41 43 45 47 2015 MANDAG Uge 35 37 39 41 43 45 47 2015 Hjemmelavede frikadeller af svinekød serveres med stuvet hvidkål, syltede rødbeder og hvide kartofler Nudelwok med kylling og

Læs mere

Velkommen til. Bindslev Hotel

Velkommen til. Bindslev Hotel Velkommen til Bindslev Hotel Jeg håber, at I får en god og hyggelig oplevelse! Venlig hilsen Heidi Stenvei Kok og restauratør ÅBNINGSTIDER Det varme køkken åbner kl. 11.00 Køkkenet lukker dagligt kl. 20.00

Læs mere

Opskrifter. med chili og mynte. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 24. mesterslagterens

Opskrifter. med chili og mynte. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 24. mesterslagterens Kødboller med chili og mynte 600 g hakket oksekød Salt 1 fed finthakket hvidløg 1 fintrevet gulerod ½ fintrevet løg 1 æg 1 tsk. finthakket chili eller harissa 1 tsk. revet ingefær 1 spsk. finthakket mynte

Læs mere

BASIS FOR NYE SMAGSOPLEVELSER DEN ALSIDIGE SMAGSGIVER

BASIS FOR NYE SMAGSOPLEVELSER DEN ALSIDIGE SMAGSGIVER SPREDER SMAGEN UD DEN ALSIDIGE SMAGSGIVER BASIS FOR NYE SMAGSOPLEVELSER Den rigtige spread er afgørende for en god sandwichoplevelse! Selvom spreaden ikke er den mest synlige del af sandwichen, har den

Læs mere

Opskrifter. Grillet spyd med hakket oksekød, nye kartofler og chutney. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 29. mesterslagterens

Opskrifter. Grillet spyd med hakket oksekød, nye kartofler og chutney. Fremgangsmåde. Ingredienser. Uge 29. mesterslagterens Grillet spyd med hakket oksekød, nye kartofler og chutney 600 g hakket oksekød 2 løg 1 bundt bredbladet persille 1 tsk. salt Peber 8 små træspyd 800 g nye kartofler Rabarberchutney ½ kg rabarber 4 bananskalotteløg

Læs mere

MESTERSLAGTERENS OPSKRIFTER. Uge 34 FYLDTE PANDEKAGER MED OKSEKØD

MESTERSLAGTERENS OPSKRIFTER. Uge 34 FYLDTE PANDEKAGER MED OKSEKØD FYLDTE PANDEKAGER MED OKSEKØD Pandekager 250 g hvedemel 2 dl mælk 3 dl vand 2 æg 1 tsk. olivenolie Pandekager Mel, mælk og vand piskes grundigt. Æggene tilsættes et efter et. Stilles på køl i 30 minutter,

Læs mere

Indholdsfortegnelse:

Indholdsfortegnelse: Mine yndlingsopskrifter i Eventyrhuset. Kære mor og far I Eventyrhuset får vi serveret meget forskellig mad, og jeg har nogle madretter, som jeg elsker, og spiser rigtig meget af. Jeg har løbende fået

Læs mere

Julefrokost 2019 På Badehotellet

Julefrokost 2019 På Badehotellet Julefrokost 2019 På Badehotellet Alle forslag er gældende fra den 11. november og frem til jul. Julefrokost i eget lokale Jul i Strandpavillonen Jul i Ship Inn Diner Transportable For bestilling af bord

Læs mere

Hvad sker der med de forskellige grøntsagers smag?

Hvad sker der med de forskellige grøntsagers smag? på grøntsager Hvad sker der med de forskellige grøntsagers smag? Opgave 1: Når du tilbereder rodfrugter, ændrer de smag og konsistens. Undersøg smag og konsistens, når rodfrugterne er stegt, kogt og bagt.

Læs mere

Forplejning til møder og konferencer

Forplejning til møder og konferencer Restaurant Søren K serverer til jeres møde, kursus eller konference i Den Sorte Diamant. Vores ambition er at tilbyde den kendte kvalitet hele vejen igennem dit besøg hos os. Med denne menu har vi sat

Læs mere