REFERAT. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET"

Transkript

1 Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Virtuelt mødelokale 1019, Emdrup A011, Aarhus Blå Rum Tidsrum: 25. februar 2019 kl REFERAT Dato: 25. februar 2019 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (forp.), Anne Larson, Charlotte Mathiassen, Frederik Pio, Gritt Bykærholm Nielsen, Lisbeth Haastrup, Jonas Andreasen Lysgaard Julie Gade Donsig, Mathias Holst Manstrup, Amalie Seneberg Zitthen, Rikke Wøjdemann Koefoed, Emil Nielsen (næstforperson) Suppleanter Max Steen Henriksen, Jonathan Sebastian Rossen, Maja Birkegaard Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala (studieleder), Maria Solhøj Madsen (VEST), Ditte Krabbe (uddannelseskonsulent), Louise Weinreich Jakobsen (uddannelseskonsulent), Stephan Reinemer (Arts Studier ref.), Pernille Munkebo Hussmann (ARTS Studier) Side 1/5 1. Godkendelse af dagsorden Der blev opfordret til at fremsende bilag til SN-mødet i tide. Udestående punkt fra konstituerende møde vedr. nævnets stedfortrædende formand blev besluttet idet Jonas Andreassen Lysgaard modtog valg. 2. Beslutningspunkter a. Valgfagsudbud E19 25 min. For studienævnets godkendelse og drøftelse fremlagdes uddannelsernes påtænkte udbud af valgfag efteråret Der blev også præsenteret skema over uddannelsernes vurdering af forhåndsmeritering af valgfag udbudt ved DPU af andre end egen uddannelse. Louise Weinreich Jakobsen, uddannelseskonsulent, kommenterede efter en generel gennemlæsning af de indsendte valgfagsbeskrivelser: Hun påpegede, at der er stor variation i valgfagsbeskrivelserne både i form, indhold og kvalitet. Det er en udfordring, da det alene er disse beskrivelser, de studerende vælger på baggrund af. Den store variation af valgkursusbeskriver skaber uklarhed om hvilken status kursusbeskrivelserne har mellem studieordningerne (loven) på den ene side og undervisningsplanerne på den anden (udmøntningen). Det drøftedes om lærings- el. kompetencemål kan være forskelligartede ift. studieordningens brede kategorier. Studienævnet enedes om at valgfagsbeskrivelserne godt kan indeholde supplerende eller uddybende læringsmål, men at der ikke skal være specifikke læringsmål for de enkelte valgfag. Aarhus Universitet

2 Under den videre drøftelse blev det påpeget, at det ikke kan nægtes studerende fra andre uddannelser at deltage i undervisningen dette bør rettes hvor det fremgår. Det blev også nævnt, at det bør fremgå af udbuddet, hvis undervisningen er på engelsk. Og, at det er vigtigt at oplyse om at ikke alle valgfag bliver udbudt. Det nævntes yderligere, at eksamensform ikke skal fremgå hverken af valgfagsbeskrivelsen eller UV-planer. Der må ikke opstå diskrepans mellem kursusbeskrivelsen, undervisningsplan og studieordning (Studieordningen er altid prioriteret). Eventuelle ændringer i valgfagsbeskrivelserne skal eftersendes med frist for offentliggørelse d. 15. marts 2019 for øje. Side 2/5 Forpersonen nævnte, at der stadig arbejdes på et fælles udbud på tværs af DPU. Det blev i den sammenhæng nævnt, at konkurrencesituationen mellem valgfagene ikke harmonerer med målet om fællesudbud. Fra Pædagogisk Sociologi nævntes, at deres og Uddannelsesvidenskabs forsøg med tværgående valgfag har været vanskeliggjort af at kurset skal placeres inden for en bestemt studieordning, kombineret med, at der er forskel på læringsmål og eksamensform i de forskellige studieordninger. Dermed udbydes faget af en bestemt uddannelse, men med undervisere fra forskellige afdelinger Fra de studerende blev fremført, at det er ærgerligt at høre at valgfagspræsentationen er aflyst de bakker i høj grad op om videopræsentationer og opfordrer til at genoverveje en samlet valgfagspræsentation for DPU. Der blev spurgt til om de enkelte uddannelser kan tage initiativ til arrangement med valgfagspræsentation. Studieleder opfordrede til at holde fast i beslutningen om ikke at afholde valgfagsarrangementer, men i stedet koncentrerer sig om at det skriftlige materiale bliver fyldestgørende for de studerendes valg. Studienævnet godkendte de påtænkte udbud og besluttede at SN-medlemmerne modtager notatet med Louises kommentarer, og underretter UN om kommentarer til bedømmelseskriterier, eksamensform. Og at der rettes hurtigt og straks for udgivelse 15. marts Studienævnet gentog beslutning om at udbyde alle DPUs valgfag på faste ugedage i efteråret b. Undervisningsevaluering E18 Studienævnet havde indkaldt opsummeringsnotater fra uddannelsesnævnenes behandling af undervisningsevaluering for E18.

3 Punktet blev udskudt til kommende studienævnsmøde 26. marts 2019, da flere uddannelser havde fremsendt notater for sent. Side 3/5 c. Intern censorformandskab Studienævnet drøftede indstilling til oprettelse af et internt censorformandskab, der har til opgave at påse, at retningslinjerne for intern censur følges, og at interne censoropgaver fordeles hensigtsmæssigt Forperson Anne Marie Egert Olsen fremlagde baggrunden for retningslinjerne for intern censur som i analogi med retningslinjer for ekstern censur blev godkendt i april Baggrunden for indstilling var, at der mangler et udvalg der kan holde øje med om retningslinjerne fungerer i praksis. Et udvalg som en gang om året kan præsentere en rapport til Studienævnet på baggrund af udtræk fra eksamenskontoret. Nævnet drøftede forskellige løsninger og hvor stor arbejdsmængden vil være, ud fra forhåndsvurderingen at det er et godt arbejdsredskab for kvalitetssikring og legitimering af den interne censur. De studerende tilkendegav deres opbakning til forslaget. Studieleder Eva Viala påpegede, at det er afdelingsledernes ansvar at bemande uddannelserne, herunder også eksamen samt at retningslinjerne indgår i det omfang det er fagligt og bemandingsmæssigt muligt. Studienævnet besluttede, at forpersonen rekvirerer data fra eksamensadministrationen, som kan danne baggrund for en videre drøftelse af om der skal nedsættes et udvalg til den fremtidige behandling. d. Rammeprogram for Studiestart 2019 For studienævnets drøftede indstilling af rammeprogram for studiestart Ditte Krabbe, uddannelseskonsulent, præsenterede indledningsvis evalueringsresultater fra studiestarten 2018 herunder tilbagemelding om informationsoverload. Rammeprogrammet fra BA tager udgangspunkt i rammeprogrammet fra 2018 som fik en god evaluering. For KA er der særligt fokus på evalueringernes ønske om introduktionen af IT-systemer, og SN-seminarets ønske om information om hvordan man får indflydelse på sit studie. Studenterrepræsentanterne gav opbakning til forslag om, at det er studenterrepræsentanter fra SN og UN som deltager og præsenterer nævnsarbejdet til nye studerende i uge 35 (og de muligheder for indflydelse det giver). SN har tidligere aftalt at flytte studiegruppedannelse længere ind i semesteret, mens det opfordres til at supplere med oplysning om nævnsarbejdet op til valget også.

4 Forpersonen nævnte, at i Uddannelsesforum ARTS (UFA) er retningslinjer for Studiestart blevet drøftet, og der savnes en vægtning af det praktisk-informative, faglige og sociale formål med studiestarten. Under studienævnets videre drøftelse blev det nævnt, at der skal være opmærksomhed på tidligt at melde ud at studiestarten er placeret inden d. 1. september Fra VEST præsenteres overvejelser om at placere studiegruppedannelse tidligere. Den proces er i gang og VEST drøfter de enkelte uddannelsers ønsker i UNerne. SN besluttede at følge forslag 2 (obligatorisk programsat besøg af UN-forperson og SN-studenterrepræsentant i uge 35) og flere meldte sig til en arbejdsgruppe (Fredrik Pio, Emil Nielsen, Julie Gade Donsig og Jonathan Sebastian Rossen) for en videre udarbejdelse af en plan. Side 4/5 3. Drøftelsespunkter til orientering og diskussion a. Feedback vedr. digital ressource om studieordninger Julie Zederkof, ARTS Studier, præsenterede den digitale ressource som er en bestilling fra prodekanen om en ressource som alle kan bruge i forbindelse med udarbejdelse af studieordninger. Ressourcen sendes hermed til feedback i studienævnet, uddannelsesnævn og hos feedbackpersoner udvalgt af studienævnet. I foråret 2019 tilrettes ressourcen i forhold til den indkomne feedback og manglende materiale udarbejdes. Planen er herefter, at ressourcen offentliggøres før sommerferien og, at den i august offentliggøres på engelsk. Der var enighed i nævnet om at forslaget ser godt ud, og det vil blive et godt værktøj at have ved studieordningsarbejdet. Der er interesse for at få tydelige informationer om hvem der er tovholder på SO-arbejdet. Der savnes beskrivelse af de studerendes medindflydelse, og specificering af dokumentationens hierarki (studieordning, undervisningsplaner og kursuskatalog). Studienævnet tog det hidtidige arbejde til efterretning og ser frem til at se det færdige resultat. 4. Meddelelser a. Studienævnsforperson Forpersonen spurgte til om posten som mødeleder fortsat skal skifte? Det aftaltes, at Jonas Andreassen Lysgaard er ordstyrer ved næste møde.

5 Forpersonen spurgte til om nævnet ville overveje at udvide studienævnsmøderne med 30 minutter. Der var bred enighed i nævnet om man ikke var interesseret i længere møder. Der er uddannelsesdag tirsdag d. 26. februar Side 5/5 b. Næstforperson Næstforperson Emil Nielsen orienterede om at de studerende mødes d. 22. marts 2019 for at drøfte studentergruppens fokuspunkter og kommende tiltag. c. Studieleder Spørgsmålet om GDPR i empiriske specialer er nu beskrevet på en hjemmeside: d. Studieadministrationen Arbejdskalender udsendes fremover med mødeindkaldelser e. VEST Kommende studerendes henvendelser præger en del af studievejledningens aktuelle arbejde. f. Meddelelser fra nævnsmedlemmer Jonatan fortalte om DSRs arbejde og deres interesse i de studerende i Emdrup. g. På næste møde (26. marts 2019): Undervisningsevalueringsspørgsmål og proces Drøftelse af nævnets forretningsorden Evaluering af intern censur Opdatering/status drøftelse om mentorordning Oplæg til evaluering af virksomhedsprojekt Godkendelse af tomplads-udbud 5. Eventuelt 6. Lukkede punkter Studienævnet traf afgørelser i personsager (til lukket referat)

Simon Nørby præsenterede sig selv. På næste Studienævnsmøde udpeges nyt medlem af studienævnets forretningsudvalg blandt nævnets VIP-medlemmer.

Simon Nørby præsenterede sig selv. På næste Studienævnsmøde udpeges nyt medlem af studienævnets forretningsudvalg blandt nævnets VIP-medlemmer. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Aarhus 1483-523 Det Gule Rum / Emdrup A308 Tidsrum: 24. april 2019 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 24. april 2019 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

Referat. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET

Referat. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011 // Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 26. marts 2019 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 26. marts 2019 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

REFERAT. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET

REFERAT. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A212, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 28. januar 2019 kl. 12.30 15.30 REFERAT Dato: 28. januar 2019 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

2. Beslutningspunkter a. Møderække 2019 SN skulle kalendersætte mødedatoer for det kommende år og blev præsenteret

2. Beslutningspunkter a. Møderække 2019 SN skulle kalendersætte mødedatoer for det kommende år og blev præsenteret Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 25. oktober 2018 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 25. oktober 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 7. februar 2019, kl. 12.00-14.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

Referat. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET

Referat. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Aarhus 1483-523 Det Gule Rum / Emdrup A308 Tidsrum: 23. maj 2019 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 23. maj 2019 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (forp.),

Læs mere

a. Dialogmøde med prodekan Studiekoordinator Lykke Kjerrumgaard Schelde deltog under punktet og informerede om hvad dialogmøderne handler om.

a. Dialogmøde med prodekan Studiekoordinator Lykke Kjerrumgaard Schelde deltog under punktet og informerede om hvad dialogmøderne handler om. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 24. august 2018 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 24. august 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen

Læs mere

Gæster Amalie Seneberg Zitthen og Søren Emil Jensen, tiltrædende medlemmer (1. februar 2019)

Gæster Amalie Seneberg Zitthen og Søren Emil Jensen, tiltrædende medlemmer (1. februar 2019) Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 23. november 2018 kl. 12.30 16.00 REFERAT Dato: 23. november 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 14. marts 2016 kl. 10.00-13.00 Emdrup A019 Videolink (12); 1443-240 Arts Videolink (20) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja

Læs mere

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant)

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant) Mødedato: 15. marts 2019 Mødested: Emdrup: D120 / Aarhus: 1483-523 Det Gule Rum Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl,

Læs mere

REFERAT. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET

REFERAT. Studienævnet ved DPU AARHUS UNIVERSITET Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 18. december 2018 kl. 12.30 16.00 REFERAT Dato: 18. december 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert

Læs mere

AMEO uddybede muligheden for fokusområder og en opponentordning.

AMEO uddybede muligheden for fokusområder og en opponentordning. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Aarhus 1483-523 (Det Gule Rum) - Emdrup D120 Tidspunkt: 25. april 2018 kl. 12.30 16.00 Referat Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (forp.), Anne

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 9. januar 2019, kl. 13.00-15.00 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (forperson),

Læs mere

Gæster: Anne Larson, Ida W. Winther, Isabel Axtmann (suppl.), Gitte Jacobsen (suppl.)

Gæster: Anne Larson, Ida W. Winther, Isabel Axtmann (suppl.), Gitte Jacobsen (suppl.) Ekstraordinært møde for Studienævnet ved DPU Møde: torsdag den 9. februar Sted: A011 Tidsrum: 11-15 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktikuddannelserne),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening Mødedato: 15. december 2017 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias

Læs mere

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner Referat Dorte Puggaard Dato: 20. august 2018 Ref: pug Side 1/5 Mødedato: 20. august 2018 Mødested: Emdrup A011 Videolink (25); 1483-556 DPU Videolink (16) Mødeemne: Møde i Uddannelsesnævnet for Uddannelsesvidenskab

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 8. oktober 2018, kl. 9.30-11.30 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat 5. studienævnsmøde Tidspunkt: Tirsdag den 7. juli 2015, kl. 11-14 Sted: A011 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU

Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU Modtager(e): Studienævnet på DPU Uddannelsesnævnene på DPU Institutledelsen Forretningsorden for Uddannelsesnævn på DPU DPU s forretningsorden tager udgangspunkt i rammeforretningsordenen for Uddannelsesnævn

Læs mere

a. Format for uddannelsesudbud og forskningsdækning Nævnet skulle drøfte og godkende den videre proces for arbejdet med

a. Format for uddannelsesudbud og forskningsdækning Nævnet skulle drøfte og godkende den videre proces for arbejdet med Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011 - Aarhus 1483-523 Det Gule Rum Tid: 22. marts 2018 kl. 12-16 Referat Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (form.), Anne Larson, Charlotte

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelserne), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab)

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelserne), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab) Møde for Studienævnet ved DPU Møde: onsdag den 25. januar Sted: D120 Tidsrum: 12-15 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Gritt B. Nielsen (Pædagogisk antropologi og

Læs mere

Indledende Dagsorden godkendes med den rettelse af punkt 3.4 flyttes op som punkt 2.4 som et beslutningspunkt.

Indledende Dagsorden godkendes med den rettelse af punkt 3.4 flyttes op som punkt 2.4 som et beslutningspunkt. Møde for Studienævnet ved DPU Møde: mandag den 25. september 2017 Sted: Emdrup A011, Aarhus: 1443-313 Tidsrum: 12-16 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Frederik Pio

Læs mere

Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af Åbent hus under 4.2 Rekruttering

Dagsorden blev godkendt med tilføjelse af Åbent hus under 4.2 Rekruttering Mødedato: 14. januar 2019 kl. 13-15 Mødested: 1483-523 Det Gule Rum Videolink (6); Emdrup A011 (25) Videolink Mødeemne: 11. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Deltagere: Medlemmer

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde for Studienævnet ved DPU Møde: tirsdag den 30. maj 2017 Sted: Emdrup D120, Aarhus: Trøjborg Tidsrum:

AARHUS UNIVERSITET. Møde for Studienævnet ved DPU Møde: tirsdag den 30. maj 2017 Sted: Emdrup D120, Aarhus: Trøjborg Tidsrum: Møde for Studienævnet ved DPU Møde: tirsdag den 30. maj 2017 Sted: Emdrup D120, Aarhus: Trøjborg 2113-252 Tidsrum: 12-16 Referat Deltagere: Medlemmer Frederik Pio (Generel pædagogik), Anne-Marie Eggert

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 21. januar 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Anne Morin, Malou Juelskjær, Kirstine Louise Mei Petersen, Bue Bohr, Lise Lefevre

Læs mere

Referat. Studienævnet ved DPU

Referat. Studienævnet ved DPU Studienævnet ved DPU Møde: 22. februar 2018 Sted: Emdrup A011/ Aarhus 1483-523 Tidsrum: kl. 12-16 Referat Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (form.), Anne Larson, Charlotte Matthiassen, Frederik Pio, Gritt

Læs mere

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 2. november 2012 kl. 10-13 D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Charlotte Mathiassen, Niels Christian Mossfeldt Nickelsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard,

Læs mere

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala, studieleder, Sissel Rendrup Johansen, studiechef, Søren Fransén, uddannelseskonsulent,

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala, studieleder, Sissel Rendrup Johansen, studiechef, Søren Fransén, uddannelseskonsulent, Møde: torsdag den 1. oktober 2015 Sted: D120 Møde for Studienævnet ved DPU Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktik uddannelserne),

Læs mere

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK),

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK), Ref: kkmo Mødedato: 5. februar 2019 Mødested: Emdrup D118, Aarhus 1483-523 (det gule rum), virtuelt mødelokale 1002 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/6 Mødedato: 20. august 2019 kl. 13-16 Mødested: Emdrup D120, Århus 1483-556 Inspiratorium Videolink Mødeemne: Møde i uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab Medlemmer Jonas Andreasen Lysgaard

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/6 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 21. februar 2019, kl. 10:00 14:00 Mødested: Emdrup lokale A019 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Lars-Henrik

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Side 1/5 Mødedato: 18. marts 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Deltagere: Vibe Aarkrog (formand), Jeanette Magne (afgående formand), Frans Ørsted Andersen,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen, Rikke Merete Friis,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra 12. april 2019 Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 12. april 2019, kl. 10:00-12:30 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder)

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder) Møde den: 13. november 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Nina

Læs mere

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET

Dagsorden ARTS AARHUS UNIVERSITET Dato: 10. oktober 2018 Mødedato: 10. oktober 2018 kl. 14-16 Mødested: Emdrup A011 (25) Videolink; 1483-525 Det Blå Rum Videolink (6) Mødeemne: 8. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN)

Læs mere

Tilforordnede: Anna Karlskov Skyggebjerg (afdelingsleder, dansk), Morten Jacobsen (VEST), Annike Vestergaard

Tilforordnede: Anna Karlskov Skyggebjerg (afdelingsleder, dansk), Morten Jacobsen (VEST), Annike Vestergaard ARTS Mødedato: 12. juni 2019 kl. 12.30-14.30 Mødested: Emdrup A011 - Aarhus 1483-523 (det gule rum) Mødeemne: Uddannelsesnævn for de didaktiske kandidatuddannelser Godkendt referat Deltagere Medlemmer:

Læs mere

Referat godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 5. december 2018 Mødested: Emdrup D118 Aarhus 1483-525 (det blå rum) Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Medlemmer: Gritt

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2.1 Nyt fra studienævnet:

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2.1 Nyt fra studienævnet: Mødedato: 22. februar 2019 Mødested: Emdrup: A 011 / Aarhus: 1443-240 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/6 Deltagere: VIP: Kari Kragh Blume Dahl, Kristine Kousholt, Louise Bøttcher,

Læs mere

Tilforordnede: Dan Fog Enevoldsen (AAU), Maria Solhøj Madsen (VEST), Annike Vestergaard Martínez (SNUK).

Tilforordnede: Dan Fog Enevoldsen (AAU), Maria Solhøj Madsen (VEST), Annike Vestergaard Martínez (SNUK). ARTS Mødedato: 14. juni 2019 kl. 12.30-14.30 Mødested: Emdrup D118 - Aarhus 1483-523 (det gule rum) Mødeemne: Uddannelsesnævnet for kandidatuddannelsen i pædagogisk sociologi Godkendt referat Deltagere

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Transformation af profilfagene på Arts (drøftelsespunkt) kl. 9.05

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab),

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelse), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab), Møde for Studienævnet ved DPU Møde: onsdag den 17. august 2016 Sted: D120 REFERAT Deltagere: Medlemmer Lars Holm (Pædagogisk antropologi), Anna Karlskov Skyggebjerg (Didaktik uddannelserne), Frederik Pio

Læs mere

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE Side 1/5 Undervisningsevaluering på DPU 2016 Nærværende notat er en sammenfatning af drøftelserne i studienævnet på DPU på baggrund af undervisningsevalueringerne for 2016 behandlet og fremsendt af de

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi samt konstituerende møde Tid: 21. januar, kl. 13-15 Sted: 8002-2105

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. marts 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. marts 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 18. marts 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Louise Andrès, Altan Cakiroglu, Astrid

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre, Jonas Lieberkind, Nikoline Scanholm, Louise Guldberg Roesen, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre, Jonas Lieberkind, Nikoline Scanholm, Louise Guldberg Roesen, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 13. juni 2016 kl. 12.00-15.00 1443-413 Videolink (12); Emdrup D118 Videolink (25) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre,

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

REFERAT. Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 13. marts 2017 kl Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113

REFERAT. Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 13. marts 2017 kl Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 13. marts 2017 kl. 12.30-15.30 Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Bente Elkjær, Jonas Andreasen Lysgaard, Malou Juelskjær,

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant).

Studerende: Tine Sørensen, Tina Andersen, Sara Kracht (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant). Mødedato: 13. marts 2018 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Andreas

Læs mere

Afbud: Dorte Kousholt, Camilla Pallesen (Århus), Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Mathias Thorborg

Afbud: Dorte Kousholt, Camilla Pallesen (Århus), Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Mathias Thorborg Møde den: 8. juni 2017 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Kristine Kousholt, Isabel Joy Axtmann Hansen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jonas Westergaard, Jakob

Læs mere

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Mødedato: 14. juni 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup B101a; 1483-523 Det Gule Rum Mødeemne: 5. møde i Uddannelsesnævnet for Didaktikuddannelserne (UN) Dato: 28. maj 2018 Side 1/5 Deltagere: Medlemmer Lisbeth

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala (studieleder), Sissel Rendrup Johansen (studiechef), Morten Jacobsen (VEST)

Tilforordnede Eva Silberschmidt Viala (studieleder), Sissel Rendrup Johansen (studiechef), Morten Jacobsen (VEST) Møde for Studienævnet ved DPU Møde: fredag den 24. november 2017 Sted: Emdrup A011, Aarhus: 1483-523 (Nobelparken, Jens Chr. Skous vej 4) Tidsrum: 12-16 UDKAST referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 13. december 2018, kl. 12.30-15.00 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-556 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK),

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK), Godkendt Dato: 7. maj 2019 Ref: kkmo Mødedato: 9. april 2019 Mødested: Emdrup A308, Aarhus 1483-525 (inspiratorium), virtuelt mødelokale 1005 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk

Læs mere

Referat. Møde den: 1. oktober 2014 D 118 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat. Møde den: 1. oktober 2014 D 118 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 1. oktober 2014 D 118 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Anne Maj Nielsen, Dorte Kousholt, Niels Christian Nickelsen, Simon Nørby, Jakob Nørgaard, Karina Byskov

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 27. februar 2017 kl. 9.15-12.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK REFERAT Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København NV. Susanne Bartram Studienævnssekretær E-mail: studienaevn.edu@au.dk Tidspunkt:

Læs mere

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat Møde 24. april 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator) Frans Ørsted Andersen Lotte Hedegaard-Sørensen Helle Merete Nordentoft

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Pernille Munkebo Hussmann Fraværende:

Læs mere

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen

Jo de Mey IMM Kardiovaskulær og Renal Forskning Studerende Emma Bjørk Olsen Studiekoordinator Susanne Nicolaisen Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 14. december 2017 kl. 13.00 16.00 Sted: Mødelokale O94 Campus Deltagere: Studienævnsformand Judith

Læs mere

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 12. oktober 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 14. maj, kl. 10:00 14:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels Bonderup

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 13. september 2018, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 18. september 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise

Læs mere

Afbud: Charlotte Mathiassen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jakob Skildal Nielsen (suppleant), Camilla Pallesen (Århus), Mie Jørgensen (suppleant)

Afbud: Charlotte Mathiassen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jakob Skildal Nielsen (suppleant), Camilla Pallesen (Århus), Mie Jørgensen (suppleant) Møde den: 20. april 2017 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg, Jonas

Læs mere

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB)

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB) Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 13. marts 2018, kl. 13.15-15.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/7 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 12. december 2018, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-556 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Der er afbud fra Lars Geer, hvorfor Punkt 5 om faglige hensyn udskydes til næste møde. Dagsorden ellers godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Der er afbud fra Lars Geer, hvorfor Punkt 5 om faglige hensyn udskydes til næste møde. Dagsorden ellers godkendt. Mødedato: 11. september 2017 kl. 12.30-15.30 Mødested: Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 Mødeemne: Møde i Uddannelsesnævnet for Uddannelsesvidenskab Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Bente

Læs mere

Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Studienævnsmøde på Sociologi. Forum. Mødedato: Tirsdag den 29. marts 2016 kl Sted: Mødelokale 16.1.

Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Studienævnsmøde på Sociologi. Forum. Mødedato: Tirsdag den 29. marts 2016 kl Sted: Mødelokale 16.1. D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Rikke Friis, Lene Myong, Nina Rasmussen,

Læs mere

Studerende: Tine Sørensen, Sara Kracht (suppleant), Katja Kirsten Løje (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant).

Studerende: Tine Sørensen, Sara Kracht (suppleant), Katja Kirsten Løje (suppleant), Gunilla Elisabeth Quist (suppleant). Mødedato: 20. februar 2018 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/6 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Louise Bøttcher, Simon Nørby Studerende:

Læs mere

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum

Dagsorden. Møde den: 7. september 2017, kl Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES AARHUS Møde den: 7. september 2017, kl 9.15-12.00 Fuglesangs Allé 4, bygning 2630, lokale K101 Ordinært møde i Aarhus BSS Uddannelsesforum Dagsorden Deltagere: Medlemmer

Læs mere

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde.

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendes.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendes. Møde i Uddannelsesnævnet for uddannelsesvidenskab 3. april 2017 kl. 9.00-12.00 Emdrup lokale D118, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Jonas Andreasen Lysgaard, Malou Juelskjær, Oliver Alexander

Læs mere

Studienævnet godkendte referatet fra studienævnsmødet den 28. august 2018.

Studienævnet godkendte referatet fra studienævnsmødet den 28. august 2018. Side 1/5 Mødedato: 18. september kl. 15.00-17.00 Mødested: Det pædagogiske værksted Mødeemne: Møde i Studienævnet for oral sundhed Deltagere: Medlemmer: Gunver Madsen, Lotte Andersen, Uwe Henriksen, Jensa

Læs mere

Under gennemgangen blev følgende temaer særligt nævnt:

Under gennemgangen blev følgende temaer særligt nævnt: Studienævnet ved DPU Møde: Ordnært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011; 1483-523 Det Gule Rum Tidsrum: 29. maj 2018 kl. 12.00 16.00 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (forp.) [AMEO], Anne Larson [AL], Frederik

Læs mere

b. Nyt fra afdelingen/administrationen Der førtes intet til referat.

b. Nyt fra afdelingen/administrationen Der førtes intet til referat. Møde i Koordineringsudvalget for Kandidatuddannelsen i uddannelsesvidenskab 28. november 2016 kl. 11.00-14.00 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Bente Elkjær, Camilla

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Opfølgning på referat kl. 9.05 til 9.10 3. Indkomne sager 4. Handleplaner

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Status på valgfag tages under meddelelser. Dagsorden er godkendt. Anne Morin deltager under punkt 3.

1. Godkendelse af dagsorden Status på valgfag tages under meddelelser. Dagsorden er godkendt. Anne Morin deltager under punkt 3. Side 1/6 Mødedato: 10. maj 2019 kl. 12.30-15.30 Mødested: Emdrup D120, Århus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Deltagere: VIP: Kari Kragh Blume Dahl (afb.), Kristine Kousholt,

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 30. maj 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Projektorienterede forløb (drøftelsespunkt) kl. 9.05 til 9.30 3.

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18 I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Tirsdag den 6. marts 2018 kl. 13.30-16.00 Sted: 8002-2105 Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato: 9. april

Læs mere

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR PÆDAGOGIK DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 22. juni 2011 D 219 Studienævnsmøde Institut for Pædagogik REFERAT Til stede: Niels Rosendal Jensen, Mads Lindensgaard, Nadja Hjort Heidemann, Regitze Wind, Torin Julius Bolvinkel, Kathrine Raagaard

Læs mere

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelserne), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab)

Faste observatører Jeanette Magne (Masteruddannelserne), Joachim Sloth Larsen (Uddannelsesvidenskab) Møde for Studienævnet ved DPU Møde: fredag den 16. december Sted: D120 Referat Deltagere: Medlemmer Charlotte Mathiassen (Pædagogisk psykologi), Lars Holm (Pædagogisk antropologi og AEG), Frederik Pio

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat af 6. studienævnsmøde Tidspunkt: mandag den 26. maj, kl. 11-15 Sted: D120 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 17. januar 2019, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 8. december 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 8. december 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 10. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 8. december 2017, kl. 10-12 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Indkomne sager 2.1 Dispensationssag vedr. ansøgning

Læs mere

Godkendelse af endelig dagsorden. Dagsorden skal godkendes af studienævnet. Dagsorden godkendes af studienævnet.

Godkendelse af endelig dagsorden. Dagsorden skal godkendes af studienævnet. Dagsorden godkendes af studienævnet. REFERAT Referat fra Studienævnsmøde i Det Juridiske Studienævn Mandag den 15. august 2016 kl.: 10:00-12:00, NJV. 6B, i lokale 1.02 Deltagere i mødet: Liselotte Madsen, Sten Bønsing, Lars Bo Langsted, Carsten

Læs mere

Lisbeth Haastrup (LH) blev udpeget som mødeleder. Det blev aftalt, at drøfte handleplanerne i to grupper med hhv. kandidat og master.

Lisbeth Haastrup (LH) blev udpeget som mødeleder. Det blev aftalt, at drøfte handleplanerne i to grupper med hhv. kandidat og master. Studienævnet ved DPU Møde: Ordinært studienævnsmøde Sted: Emdrup A011, Aarhus 1483-525 Det Blå Rum Tidsrum: 25. juni 2018 kl. 12.30 16.00 Referat Dato: 25. juni 2018 Medlemmer Anne-Marie Eggert Olsen (forp.)

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Benedicte Holm Glæsel Stud.theol. Anne Sofie Aagaard

Læs mere