Referat Byggeudvalgsmøde:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat Byggeudvalgsmøde:"

Transkript

1 Renovering af ungdomsboligerne Side 1 Referat Byggeudvalgsmøde: 8 Mødested: AUB s Administration, Morbærhaven Mødetid: 5. februar 2014, kl Deltagere: Morten Juul Møller (MJM) Torben Brandt Groset (TBG) Kate Dyrhøj Pedersen (KDP) Jens W Larsen (JWL) Knud Stougaard (KMS) AUB Morbærhaven AUB Morbærhaven AUB Morbærhaven Arkitema Architects Danakon a/s- ref. Næste møde: El-møde den 13. marts 2014, kl i Morbærhaven 8.01 Bemærkninger til forrige referat Ingen bemærkninger Statusorientering Projektforslag blev udleveret og gennemgået på BU 7. Møde med ventilationsleverandør afholdes dags dato. Møde med el-ingeniør den 13.marts Der har været afholdt møde med kommunen vedr. skema A, se 8.04 Afstemning om ombygning eller nedlæggelse af de lukkede gange er igangsat, og resultat foreligger den 30. marts Tidsplan Ordinært fællesmøde er afholdt den 20. februar På mødet blev bla. ståltage besluttet. Der henvises til fremsendte mail med afstemningsresultatet fra mødet. Der afholdes sommerfest d. 30. August Revideret rammetidsplan afventer den kommunale godkendelse af skema A. Det blev aftalt, at følgende igangsættes nu: Mock-up af lette vægge Mock-up af decentralt væghængt ventilationsanlæg Udarbejdelse af udbudsprojektet H:\13079 Morbærhaven\09Proj\Byggeudvalgsmøder\Byggeudvalgsmøde nr. 8.doc

2 Renovering af ungdomsboliger Side Myndigheder Der har været afholdt møde med Rebekka Nielsen vedr. skema A. Jf. skrivelse af 25. februar 2014 fra kommunen har mødet ikke fremmet den kommunale sagsbehandling. I den mere konkrete del af skrivelsen fremgår det, at Morbærhaven ikke kommer på økonomiudvalgsmøde og kommunalbestyrelsesmøde i marts For at efterkomme kommunens skrivelse har AUB indgået en aftale med en juridiskrådgiver til opfølgning af den politiske del af byggesagsbehandlingen. I skrivelsen fra kommunen er der flere ubesvarende spørgsmål. AP prøver at få aftalt et møde med kommunen den 20. eller 21. marts 2014, hvor kommunens overordnede ansvarlige leder Niels Carsten Bluhme anmodes om at deltage. PH og KMS deltager på mødet, så spørgsmål vedr. den aftalte økonomiske fordeling samt forudsætninger for den samlede håndværkerudgift i skema A besvares. Når skema A er godkendt afholder JWL og KMS møde med kommunens byggesags afdeling. Det er uklart om økonomien kan behandles på byrådsmøde den 11. april MJM fremsender en skrivelse med anmodning om kommunens accept på gennemførelse af EU prækvalificering nu Projekt Projektforslaget oploades på hjemmesiden, og indarbejdes derfor med de kommentarer der blev gennemgået. Kommentarer i stikord der i redigeret form indarbejdes i projektforslaget Byggepladsforhold. Der er ikke bevaringsværdig beplantning, men gennemgås dog med entreprenøren. Det vil indgå i udbudsbetingelsene, at træer og beplantninger skal bevares i størst muligt omfang. Dersom det er nødvendigt at, fælde træer skal der genplantes nye i mindst 2 meters højde. Pkt. Side 5. Det præciseres, at omkostninger til udbedringer af eventuelle skadede belægninger under byggeriet indgår i byggesagen.

3 Renovering af ungdomsboliger Side 3 Pkt Alle centre gennemgås for, at få fastlagt udførelsen af ventilation og varme. Der er særlige forhold der skal indarbejdes på center 1 Hønen. Pkt. 2.3 Nedløb på hemsboliger afsluttes med bøjning, så der ikke er direkte dryp på tagforskydningerne, således at støj og slid reduceres. Pkt. 2.6 Køkkenvinduer. Det skal indgå i projektet, at der alene anvendes rullegardiner, så de beboere der ikke er generet af indkig har mulighed for bedre dagslysforhold. Pkt Der er ikke rotteproblemer, så huller ved rørgennemføringer i gavle lukkes ikke. Pkt Fælleslys på åbne gange. Tilsluttes selvstændigt HPFI relæ i teknikrum. Side 18 Stikkontakt ønskes placeret over nuværende hylde. Afstandskrav forventes overholdt, men gennemgås på el-mødet. Side 22 Terminologi for stiforløb fastlægges Tegning/illustration Baldakin udføres med fald. Forventeligt med ensidigt fald. Der skal kun indgå 2 lyskilder. Placering og beregning af lysforhold aftales på el-møde. Lamper udformes så de er mest muligt tyverisikret. Pkt Grillterrasser udgår som besluttet på beboermøde. Side 28 Hvis belægninger skal udskiftes skal det være ved alle centre. Ved center 1 (Hønen) skal grus/sten udskiftes til fliser. Snittegning, kabelføringer Tomrør er med træktråd Kabelbakke skal afsluttes ca. 40 cm over radiatorbænke. Side 30 Der ønskes ikke træer ved fodboldbanen. Det kan evt. overvejes om der skal plantes lave buske. Nuværende fodhegn bevares.

4 Renovering af ungdomsboliger Side 4 Beboerhåndtering Beboere skal forvente 5-6 dage hvor hunde ikke kan være i lejligheden. Det overvejes om der kan etableres en ekstra læsepavillon med plads til hunde eller andet tilbud til hundeejerne. Det vurderes, at katte ikke giver problemer. I takt med udførelses afholdes der enkelte evaluerings blokmøder, hvor fælles erfaringer med beboerne bliver drøftet og gennemgået, så de indhøstede erfaringer kan indarbejdes i proceduren. 9.0 Tekniske punkter 1. Tagudskiftningen Der er udført prøve på tag nr Tagpladerne er beklageligvis leveret uden filt af leverandøren. Den øverste tagflade på hemsboliger er ikke udført da stålpladerne er leveret for korte. Det blev aftalt, at den øverste tagflade lukkes med eternitplader, og der søges indhentet en dekort fra stålleverandøren. I projektet indgår der filt på hemsboligerne. Støjreduktion ifølge leverandør 20 DB Der skal tages højde for, at tagkassetter på hemsboligerne over indgange er monteret på langs med bygningen. Det blev aftalt, at nuværende ventilationsrør skal fjernes. Således skal der udføres krydslægtning eller forstærket spærtræ. 2. Ventilationssystemet Umiddelbart efter mødet blev der afholdt ventilationsmøde med deltagelse af Leif (LE) og Anders Høj (AH) fra AIR Master. Det decentrale væghængte system blev gennemgået. LE udarbejder et særskilt ventilationsnotat. Følgende skal bemærkes: Der anvendes F5 filtre. Der kan foretages tilkøb af F7 filtre som kan anvendes til pollenfilter. Priser oplyses af AH. For at opnå 5 års garanti skal der indgås en årlig serviceaftale med Airmaster eller et andet godkendt firma. AH undersøger pris for serviceaftale samt om intervallet kan forlænges. Ved serviceeftersyn udskiftes filtre, smøres, rengøres mv. Hvis filtre ikke udskiftes kan ventilatormotorerne i anlægget i værste fald brænde sammen. Der skal etableres kondensafløb til køkkenvasken.

5 Renovering af ungdomsboliger Side 5 Indtag undersøges placeret i pladevæggen over entredøren og udsugning under anlægget mod terræn. Styringen kan betjenes fra ejendomskontoret hvis, det tilsluttes CTS anlæg. Omfang af evt. udbygning vil indgå i ventilationsnotatet. Det bemærkes, at anlægget af brandhensyn skal kunne slukkes, hvilket dog godt må foretages fra ejendomskontoret. En enkelt lejlighed blev besigtiget. Der udføres en mock-up til komplet færdigt arbejde. Indklædningskasse kan evt. leveres af Airmaster, men i projektet forudsættes denne udført af hovedentreprenøren. 3 Tagrender og nedløbsrør Der udføres bøjning på nedløb ved tagforskydninger på hemsboligerne. 4 Lettefacader mod haven i stueetagen Det blev aftalt, at afdelingens tømre udfører en mock-up. Der forventes indgået aftale med rationel om levering af vinduer med fodtrin på det oplukkelige vindue samt Steni facadeplader og vindspærre plade som Chonchip eller tilsvarende. Priser drøftes med leverandørerne. Sålbænk udføres i begrænset udformning og i øvrigt som vist på snittegningen. 5. Fundamenter mod haven - 6. Køkkenvindue i de to-værelses lejligheder Rullegardiner er valgt. 7. Forbedring af udendørsbelysningen og nye baldakiner Gennemgås på el-møde, herunder dimensionering og beregning af lys ved entredøre og mellemgange. Belysning på fællesstier begrænses til udskiftning af lyskilde til LED på standerlamper samt supplerende antal nye standerlamper. Armaturer og lamper skal udformes og sikres, så risiko for tyveri af lyskilder minimeres mest muligt.

6 Renovering af ungdomsboliger Side 6 8. Badeværelseslofter og entrelofter, tilføjelse af afspærringsventiler Ønske om at få flyttet tændingen til lyset i badeværelset udgår. Placering af stikkontakt over hylde gennemgås på el-møde. Ventilationsrør til stue fremføres i de inddækkede loftkasser. 9. De overdækkede gange Utætheder ved ovenlys skal løses i forbindelse med projektet. Det er besluttet, at løsningen med hems skal indgå. 10. Lodrette facadeplader Prøver på Ivarsson plader blev udleveret. Der udføres en mock-up i den ribbede lejlighed. Der anvendes Steni facadeplader. 11. Opretning af stier og efterisolering af fundamenter Solcelleanlæg Økonomi 13. Sorteret affald Indgår i projektet. JWL gennemgår analyserapporter fra helhedsplanen. Der skal indarbejdes miljøforanstaltninger til asbestholdige plader, herunder tagplader på cykelskure, vindspærre (internitplader) samt eternitplader på de lette vægge. Ligeledes skal omfanget og indtrængningen af pcb fra fuge lange udhæng fastlægges. Der skal påregnes foretages supplerende analyser, herunder også af eventuelle blyholdige materialer. Udover bortskaffelse vil der i projektet være indeholdt gældende krav til person beskyttelsesforanstaltninger for entreprenørens personale. Møde søges afholdt med kommunen Beboerforhold Se kommentarer til projektforslag samt BU 7.

7 Renovering af ungdomsboliger Side 7 Kommentarer til beboerforhold Der kan være behov for nedsættelse af et kommunikationsudvalg. Blev ikke drøftet, men tages op på næste BU møde. JWL kommer med oplæg til farvesystem med blokopdeling. Nuværende bloknummer placering er ikke hensigtsmæssig. Det overvejes om blok og lejlighedsnummer kan placeres på de væghængte ventilationskasser. Oplæg udarbejdes så det kaj gennemgås ved næste byggeudvalgsmøde. Planen skal foreligge så den kan indgå i indkaldelsen den 34. maj 2014, og afstemning på beboermøde kan gennemføres den 19. juni Eventuelt MJM holder ferie fra marts. Entreprenør udbud bliver en hovedentreprise og tilbud vurderes efter økonomisk mest fordelagtige tilbud. Tildelingskriterier kan være: 1. Logistik 2. Beboerhåndtering 3. Redegørelse for driftsøkonomi 4. Pris TBG undersøger All-risk med forsikring, ligesom han har forespurgt til forsikring af beboernes indbo i forbindelse med byggeriet. Afventer MJM har fået henvendelse fra Byggeweb. Afventer TBG bad PH om at foretage en beregning af energimærke før og efter renovering. TBG fremskaffer XML-fil. Afventer 8.09 Referat er mailet til: Byggesagsudvalg Eva Jensen Torben Brandt Groset Annette Panduro Søren Haugsted Jens W.Ø. Larsen Knud Stougaard Leif Eriksen byggesag@aub.dk eeva@aub.dk tbg@kollegierneskontor.dk ap@kollegierneskontor.dk sha@arkitema.dk jwl@arkitema.dk kms@danakon.dk le@danakon.dk

Bygherrens krav og ønsker til de enkelte elementer i helhedsplanen

Bygherrens krav og ønsker til de enkelte elementer i helhedsplanen Bilag 3 til udbudsmateriale, Morbærhavens renovering 2012-14 Bygherrens krav og ønsker til de enkelte elementer i helhedsplanen Terminologi: Bygherre(n): Albertslund Ungdomsboliger, Morbærhaven Rådgiver(en):

Læs mere

1. Dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Lena Skov Nielsen har valgt at trække sig fra bestyrelsen og indtrådt er Birthe Jonna Bondesen.

1. Dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Lena Skov Nielsen har valgt at trække sig fra bestyrelsen og indtrådt er Birthe Jonna Bondesen. Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde den 9. januar 2013 Afdeling 1-6071/1-6072 Hørgården 1 og 2 Referat sendt ud den 16. januar 2013 Deltagere Afdelingsbestyrelsen: Tom Smith, Jan Friberg, Per Olsen og

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 15-05-2014

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 15-05-2014 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 15. maj 2014 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Afholdt den: 2. december 2014 kl. 17.00-19.00 i GAB s lokale, Galgebakken.

Afholdt den: 2. december 2014 kl. 17.00-19.00 i GAB s lokale, Galgebakken. Referat 12. december 2014 Helhedsplanudvalget møde 14 Afholdt den: 2. december 2014 kl. 17.00-19.00 i GAB s lokale, Galgebakken. Deltagere: Biba Schwoon (BS) - helhedsplansudvalget Niels Enevold (NE) -

Læs mere

Referat fra 6. bestyrelsesmøde den 25. november 2014.

Referat fra 6. bestyrelsesmøde den 25. november 2014. Referat fra 6. bestyrelsesmøde den 25. november 2014. Tilstede: Lizzi, Klavs, Gitte, Lisbeth og Ann Birgitte (referent) 1) Godkendelse af dagsorden OK. 2) Underskrift af referat fra bestyrelsesmødet den

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. mandag den 27.april 2015 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Susanne Karlsson Birgitte Pedersen Morten Wulff-

Læs mere

Søparken, Lejerbo afd. 154. Beboernes råderet

Søparken, Lejerbo afd. 154. Beboernes råderet Søparken, Lejerbo afd. 154 Beboernes råderet Positivlisten På fire områder har beboeren uindskrænket ret uanset boligorganisationens eget råderetskatalog. Dette betegnes som positivlisten. Positivlisten

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-3045 Egedalsvænge Mødedato: Torsdag den 9. oktober 2014 kl. 16.30 Mødested: Egedalsvænge Til stede: Iris Gausbo (IG) udpeget af 3B s bestyrelse Jens Wenzel

Læs mere

Deltagere: Til stede Afbud. Pkt. Emne Dato Tekst Akt. 1 Valg af

Deltagere: Til stede Afbud. Pkt. Emne Dato Tekst Akt. 1 Valg af Deltagere: Til stede Afbud Lars Bjørnstrup () Formand x Mitzi Hansen (MH) Næstforkvinde x Poul Petersen (PP) Bestyrelsesmedlem x Arne Strandet Larsen (AL) Suppleant x Mikkel Selander () Driftsleder x Lars

Læs mere

Helhedsplan 2012-2014

Helhedsplan 2012-2014 Albertslund Ungdomsboliger Helhedsplan 2012-2014 for renovering af afdeling Morbærhaven Som vedtaget af beboerne på ekstraordinært afdelingsmøde 17. februar 2012 Endelig version, indstillet til Albertslund

Læs mere

Den 8. maj 2013. Ordinært afdelingsmøde afholdt mandag den 29. april 2013, kl. 19.00 på Tjørnelyskolen.

Den 8. maj 2013. Ordinært afdelingsmøde afholdt mandag den 29. april 2013, kl. 19.00 på Tjørnelyskolen. Til: Boligtagerne. Den 8. maj 2013 Afdeling 3 Tjørnelyparken. Ordinært afdelingsmøde afholdt mandag den 29. april 2013, kl. 19.00 på Tjørnelyskolen. Afdelingsbestyrelsesformand Uffe Petersen bød velkommen

Læs mere

Morbærhaven Beboermøde den 19. januar 2014

Morbærhaven Beboermøde den 19. januar 2014 Morbærhaven Beboermøde den 19. januar 2014 Gennemgang af renoveringsprocessen Review of the renovation process Planlagt gennemførelse af renoveringen Beboerforhold The renovation process Resident related

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Energimærke. Adresse: Knasten 84 Postnr./by:

Energimærke. Adresse: Knasten 84 Postnr./by: SIDE 1 AF 51 Adresse: Knasten 84 Postnr./by: 9260 Gistrup BBR-nr.: 851-551581-001 Energikonsulent: Jørgen Stengaard-Pedersen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Til stede: Klaus Jørgensen KJO maler, Seehusen A/S Jørgen Hansen JOH Entreprenør, PNP-Byg Svend Larsen SRL ark. (ref.)

Til stede: Klaus Jørgensen KJO maler, Seehusen A/S Jørgen Hansen JOH Entreprenør, PNP-Byg Svend Larsen SRL ark. (ref.) Projekt: Facaderenovering, Lauritz Sørensens Vej 3-13 Emne: Byggemøde nr. 22 Mødedato 15.05.2012, 10.30 Sted Byggepladsen Til stede: Klaus Jørgensen KJO maler, Seehusen A/S Jørgen Hansen JOH Entreprenør,

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde tirsdag 8.september 2015.

Referat fra afdelingsmøde tirsdag 8.september 2015. Stenløse d. 21-09-2015 Afd. 3 Halkær Referat fra afdelingsmøde tirsdag 8.september 2015. 1. Velkomst og valg af dirigent Til stede: 9 boliger, 18 stemmeberettiget, samt Driftschef Bo Mølgaard Steffen Bargholz

Læs mere

Referat. Gentofte Ejendomsselskab 3401-7/0050 Mosegårdsparken helhedsplan. Følgegruppemøde nr. 14

Referat. Gentofte Ejendomsselskab 3401-7/0050 Mosegårdsparken helhedsplan. Følgegruppemøde nr. 14 Referat Dato: 21. august 2014 kl. 9.30 Sted: bestyrelseslokalet, Stolpehøj 61 (over vuggestuen - ned ad gangen på 1. sal) 2. september 2014 KAB Vester Voldgade 17 1552 København V T 33 63 10 00 F 33 63

Læs mere

Lavt forbrug. Højt forbrug

Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Adresse: Stadionparken 50 Postnr./by: 8961 Allingåbro BBR-nr.: 707-111478-001 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug og mulighederne for at opnå besparelser. Mærkningen er lovpligtig

Læs mere

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde Albertslund Syd, gårdhusene. Deltagere:

Referat Afdelingsbestyrelsesmøde Albertslund Syd, gårdhusene. Deltagere: Referat Afdelingsbestyrelsesmøde Albertslund Syd, gårdhusene Dato: 2. september 2015 Tid: kl. 16:00 17:55 Sted: Bestyrelseslokalet, Stjernens Kvarter 2B Deltagere: Bestyrelse Annette Arvin Dennis Kragh

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE, TORDAG D. 11. JUNI 2015 NR. 44

Referat fra BESTYRELSESMØDE, TORDAG D. 11. JUNI 2015 NR. 44 Referat fra BESTYRELSESMØDE, TORDAG D. 11. JUNI 2015 NR. 44 Mødet blev afholdt på kontoret kl. 16.30. Tilstede: Bestyrelsen: Mail-adresse: (VK) Villy Knudsen Formand slusen@webspeed.dk (MT) Merete Tolsgård

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2013-05-21 Kl. 18:13 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Mikkel Selander (MS)

Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2013-05-21 Kl. 18:13 Bestyrelsen FA09 Gæster. Frank Hansen (FH) Mikkel Selander (MS) Referat 2013-05-14, Side 1 af 7 Emne Deltagere Referat fra bestyrelsesmøde Sidst opdateret: 2013-05-21 Kl. 18:13 Bestyrelsen FA09 Gæster Lisbeth Jallbjørn (LJ) Lars Larsen (LL) Frank Hansen (FH) Mikkel

Læs mere

Beboerinformation. Spørgsmål & Svar. Helhedsplanen for Møllevangen

Beboerinformation. Spørgsmål & Svar. Helhedsplanen for Møllevangen Beboerinformation Spørgsmål & Svar Helhedsplanen for Møllevangen Kære beboer Kære beboer i Møllevangen, Først vil vi sige tusind tak for det flotte fremmøde og store deltagelse i Informationsmøde/åbent

Læs mere

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF VARMEANLÆGGET OG UDSKIFTNING AF RADIATORER I LEJLIGHEDERNE 4. JULI 2014

BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF VARMEANLÆGGET OG UDSKIFTNING AF RADIATORER I LEJLIGHEDERNE 4. JULI 2014 4. JULI 2014 AAB AFD. 107, PARKVEJ 6-12 OG KILDEGÅRDSPARKEN 1-12 BEBOERINFORMATION OM RENOVERING AF VARMEANLÆGGET OG UDSKIFTNING AF RADIATORER I LEJLIGHEDERNE AAB AFD. 107 3 INDHOLD 1 Problemer med varmeanlægget

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 8, den 9. december 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 8, den 9. december 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 8, den 9. december 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen og valg af dirigent 2. Tidsplan 3. Gennemførelse af renoveringen Gennemgang af arbejderne vedr. badeværelser,

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSESPLAN

VEDLIGEHOLDELSESPLAN VEDLIGEHOLDELSESPLAN ANDELSBOLIGFORENINGEN HOLLUF HAVE III 5220 ODENSE SØ Side 1 af 22 INDHOLDSFORTEGNELSE 0.0 Generelt side 3 0.1 Baggrund 0.2 Grundlag for rapporten 0.3 Bygningsbeskrivelse 1.0 Udskiftnings-

Læs mere

Blokrådsmøde den 3. juni 2014. Præsentation af igangværende byggesager

Blokrådsmøde den 3. juni 2014. Præsentation af igangværende byggesager Blokrådsmøde den 3. juni 2014 Præsentation af igangværende byggesager 6 store byggesager i Farum Midtpunkt PCB-renovering i blok 46 (er afsluttet) PCB-renovering i Birkhøjterrasserne Omdannelse af blok

Læs mere

Referat fra BESTYRELSESMØDE, MANDAG D. 23. FEBRUAR 2015 NR. 42

Referat fra BESTYRELSESMØDE, MANDAG D. 23. FEBRUAR 2015 NR. 42 Referat fra BESTYRELSESMØDE, MANDAG D. 23. FEBRUAR 2015 NR. 42 Mødet blev afholdt på kontoret kl. 16.30. Tilstede Bestyrelsen: Mail-adresse: (VK) Villy Knudsen Formand slusen@webspeed.dk (JL) Jakob Langendorff

Læs mere

Morbærhavens renovering: Detaljeret gennemgang af projektforslaget

Morbærhavens renovering: Detaljeret gennemgang af projektforslaget Morbærhaven, 14. februar 2014 Morbærhavens renovering: Detaljeret gennemgang af projektforslaget Indhold: Hvis projektet bliver vedtaget:...3 Projektets enkelte dele:...5 Prioritet 1: Tagene...5 Prioritet

Læs mere

Indflytning & vedligeholdelse

Indflytning & vedligeholdelse Kære lejer. Velkommen til din nye bolig. Forholdet mellem udlejer og lejer er reguleret af lejelovgivningen og af de forhold, der er aftalt i din lejekontrakt. Lovgivningen på området er imidlertid indviklet,

Læs mere

04.04 LL har kontaktet entreprenør for pris med SF sten, pris ca. 20.000 excl. moms Der indhentes endnu et tilbud.

04.04 LL har kontaktet entreprenør for pris med SF sten, pris ca. 20.000 excl. moms Der indhentes endnu et tilbud. forlod mødet kl. 20:45 Deltagere: Til stede Afbud Lars Bjørnstrup () Formand x Mitzi Hansen (MH) Næstforkvinde x Poul Petersen (PP) Bestyrelsesmedlem x Arne Strandet Larsen (AL) Suppleant x Mikkel Selander

Læs mere

Referat Afdelingsmøde afdeling 32

Referat Afdelingsmøde afdeling 32 Referat Afdelingsmøde afdeling 32 Vedrørende: Afdelingsmøde i afdeling 32 Sted: Nyboesgade 1A, Kælderen, 7100 Vejle Dato: Den 21. januar 2015, kl. 19.00 Deltagere: Dagsorden: Referent: Pkt. 1: 19 beboere

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 02-05-2013

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 02-05-2013 Formøde med motionsgruppen (KDP) Tid og sted: Tor. 3. maj 2013 klokken 18:00 på beboerkontoret Motionsgruppens kontaktpersoner har snakket sammen om, at vi gerne vil have et møde omkring solariernes fremtid

Læs mere

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen.

Direktør Kenneth Hansen startede mødet med at byde de 20 fremmødte beboere i afd. 26 velkommen. Afdelingsmøde for afd. 26 - Fortunaparken. Torsdag, den 3. september 2015 kl. 14.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Hansen (KTH), inspektør Thomas Petersen (TP), ejendomsfunktionær Leif

Læs mere

Energimærke. Adresse: Dr. Lassens Gade 7 Postnr./by:

Energimærke. Adresse: Dr. Lassens Gade 7 Postnr./by: SIDE 1 AF 9 Adresse: Dr. Lassens Gade 7 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 8900 Randers C BBR-nr.: 730-009955-001 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

Førsynsregistrering Solbjerghave Ejerlejlighed 2

Førsynsregistrering Solbjerghave Ejerlejlighed 2 Førsynsregistrering Solbjerghave Ejerlejlighed 2 sbs rådgivning september 2015 Indholdsfortegnelse 01. Formål... 2 02. Ejendomsoplysninger... 3 03. Konklusion... 4 04. Generel information om ejendommen...

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 63

TIL BEBOERNE I AFDELING 63 TIL BEBOERNE I AFDELING 63 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN HILLERØD SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød AFTENENS PROGRAM : Velkommen Siden sidst Overblik - helhedsplan

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Højmark Mandag d. 13. april 2015 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslokalet

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Højmark Mandag d. 13. april 2015 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslokalet Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Højmark Mandag d. 13. april 2015 kl. 19.00 Sted: Vigerslev Kirke, Menighedslokalet Formand Leif Nielsen bød velkommen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6.

Bestyrelsesmøde den 10. juni 2013 kl. 18:45 i bestyrelseslokalet afdeling 117, mødenummer 6. 1. Godkendelse af referat af bestyrelsesmøde den 15.april 2013. Godkendt. 2. Opfølgning på mødet den 6.maj (behandling af spørgeskemaer).anna opsamler og laver et a 4 ark til hjemmeside og opslagstavle.

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Ved Stampedammen. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Ved Stampedammen.

Grundejerforeningen Ved Stampedammen. Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Ved Stampedammen. 28. marts 2014 Til beboerne Ved Stampedammen Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Ved Stampedammen. Generalforsamlingen afholdes den: 15. april 2014 kl. 19.30 på Ungdomshuset

Læs mere

Fremvisning af prøvehuse 12/13/14. marts 2016

Fremvisning af prøvehuse 12/13/14. marts 2016 Fremvisning af prøvehuse 12/13/14. marts 2016 Dagsorden 12/13/14. marts 2016 Præsentation af deltagere Formålet med mødet Gennemgang af programmet for de tre fremvisninger Hvordan har forløbet været forud

Læs mere

Energimærke. Skattergade 7A 5700 Svendborg BBR-nr.: 479-188130-001 Energimærkning nr.: 200049767 Gyldigt 7 år fra: 01-06-2011 Energikonsulent:

Energimærke. Skattergade 7A 5700 Svendborg BBR-nr.: 479-188130-001 Energimærkning nr.: 200049767 Gyldigt 7 år fra: 01-06-2011 Energikonsulent: SIDE 1 AF 9 Adresse: Postnr./by: Skattergade 7A 5700 Svendborg BBR-nr.: 479-188130-001 Energikonsulent: Jesper Berens Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser,

Læs mere

AKTIVITETSPLAN OG ØKONOMISK OVERSIGT

AKTIVITETSPLAN OG ØKONOMISK OVERSIGT Bygherre : Ejendommen Sags nr. : 15.061 Dato: 19052016 Note: Angiver aktivitet uden økonomi afsat A Tagværk 152.600 18.100 37.100 3.100 14.600 13.100 4.600 7.100 8.600 22.100 A1 Tage: A1.1 A1.1.2 Tag mod

Læs mere

GF Indkilden. Referat fra 17. Bestyrelsesmøde. Tilstedeværende: Flemming Kristensen, Louise Holm, Arne Jensen og Tommy Breck

GF Indkilden. Referat fra 17. Bestyrelsesmøde. Tilstedeværende: Flemming Kristensen, Louise Holm, Arne Jensen og Tommy Breck GF Indkilden Emne: Referat fra 17. Bestyrelsesmøde Mødeleder: Breck Referent: Breck Dato: 28. November 2011 Varighed: 1900-2100 Tilstedeværende: Flemming Kristensen, Louise Holm, Arne Jensen og Breck Fraværende:

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A

Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Til samtlige beboere i afdeling 29, Finlandsparken Vejle, den 14. maj 2014 Ordinært afdelingsmøde den 12. maj 2014 i Beboerhuset, Finlandsvej 103A Hermed følger et kort referat af det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online.

Regninger vil fremover sendes pr. mail til godkendelse, og det er muligt via brugernavn og password at få adgang til gårdens økonomi online. Referater 2008-2009. Referat bestyrelsesmøde d. 10. februar 2009 Til stede: Frank, Karina, Grete, Jakob og Pia Information til Gården: Vi har skiftet administrator, det er fremover DATEA der er ansvarlig

Læs mere

INDKOMNE FORSLAG. Randkløvehuse. Indkomne forslag til det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde den 1.3.2016.

INDKOMNE FORSLAG. Randkløvehuse. Indkomne forslag til det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde den 1.3.2016. Randkløvehuse Indkomne forslag til det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde den 1.3.2016. 1 2 Fra afdelingsbestyrelsen: Afdelingsbestyrelsen foreslår, at afdelingsmødet bemyndiger afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde.

Referat fra ordinært afdelingsmøde. Referat fra ordinært afdelingsmøde. AAB - afdeling 36 Afholdt tirsdag den 4. marts 2014. Formand for afdelingsbestyrelsen Paul Erik Holmgaard indledte mødet med at byde velkommen til direktør Aage Kristoffersen,

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 2270 kwh Fjernvarme. 5970 kwh Fjernvarme

Energimærke. Lavt forbrug. Årlig besparelse i energienheder. 2270 kwh Fjernvarme. 5970 kwh Fjernvarme SIDE 1 AF 7 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Willemoesgade 25 Postnr./by: Oplyst varmeforbrug 8200 Århus N BBR-nr.: 751-552270 Energikonsulent: Jens Kierstein Programversion: EK-Pro, Be06

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Vibeengen 17/12 2014 klokken 18.30

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Vibeengen 17/12 2014 klokken 18.30 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde i Vibeengen 17/12 2014 klokken 18.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Forslag om privat parkeringsselskab. Formanden

Læs mere

Afrapportering af beboerinddragelsen i Hyldespjældet fase 1 og 2. August 2011. Udarbejdet af Cowi

Afrapportering af beboerinddragelsen i Hyldespjældet fase 1 og 2. August 2011. Udarbejdet af Cowi 1 Landsbyggefonden 18/10 2011 Studiestræde 50 mek/ 1554 København K Materialet omfatter: Tekniske forundersøgelser. Trin 1. Tilstandsundersøgelse. Rev. 1. december 2010. Udarbejdet af Cowi Tekniske forundersøgelser.

Læs mere

Lavt forbrug. Højt forbrug

Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 7 Adresse: Vollsmose Alle 16 Postnr./by: 5240 Odense NØ BBR-nr.: 461-514359-003 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug og mulighederne for at opnå besparelser. Mærkningen er lovpligtig

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde i afdeling 7

Referat Bestyrelsesmøde i afdeling 7 Referat Bestyrelsesmøde i afdeling 7 Sted: Rumlen Solsortevej 2 Tidspunkt: Torsdag d. 21. januar 2016 Kl. 19.15 21.00 Indkaldte: Merete Petersen, Else Hedegaard, Elly Pedersen, Marianne Sletting, Elisabeth

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse den 30. maj 2013

Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse den 30. maj 2013 Referat af ordinært bestyrelsesmøde i Grundejerforeningen Hørsholm Gårdhuse den 30. maj 2013 Til stede: Afbud: Dagsorden: Jens Chr. Sørensen Formand Niels Chr. B. Nyborg Kasserer og næstformand Niels Matthiesen

Læs mere

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31

Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Kirstinelund - Afdelingsbestyrelsen Rugvænget 31 Referat af ordinært afdelingsmøde i 21. oktober 2015 afdeling 17-03 Kirstinelund torsdag den 24. september 2015 kl. 18.30 i Glassalen på Baltorpskolen Til

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 57

TIL BEBOERNE I AFDELING 57 TIL BEBOERNE I AFDELING 57 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Referat fra møde med afdelingsbestyrelsen

Referat fra møde med afdelingsbestyrelsen Referat fra møde med afdelingsbestyrelsen Afdeling 1-6065-6084 Händelsvej/Grønrisvej Mødedato: 8. november 2012 Til stede: Kim Bilevits, Birthe Mortensen, Dorthe Nielsen. Fra administrationen: Benny Sciegienny

Læs mere

Energimærke. Gevninge Bygade 46 B 4000 Roskilde BBR-nr.: 350-009019-001 Energimærkning nr.: 100201288 Gyldigt 5 år fra: 11-01-2011 Energikonsulent:

Energimærke. Gevninge Bygade 46 B 4000 Roskilde BBR-nr.: 350-009019-001 Energimærkning nr.: 100201288 Gyldigt 5 år fra: 11-01-2011 Energikonsulent: SIDE 1 AF 8 Adresse: Postnr./by: Gevninge Bygade 46 B 4000 Roskilde BBR-nr.: 350-009019-001 Energikonsulent: Annette Hallgård Christensen Energimærkning oplyser om ejendommens energiforbrug og om muligheder

Læs mere

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22.

Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Referat af ordinært budgetmøde afdeling 22, d 19. august 2015. kl. 19.00. Mødet startede kl 19.00 med 28 fremmødte beboere fra afd. 22. Fra administrationen var der Åge Kristoffersen, Steen Johansen, Flemming

Læs mere

Enhed: Mængde: kr./enhed Håndværkerudgifter

Enhed: Mængde: kr./enhed Håndværkerudgifter KKIK MORBÆRHAVEN ØKONOMISK OVERSLAG SAG 437010 JJW ARKITEKTER SAMMENTÆLLING Bygge og anlægsarbejder HUSE MED LAVT TAG / 138 BYGNINGER Enhed: Mængde:./enhed Byggeskader Dato: 11.05.2011 Rev. dato: Miljøarbejder

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 03-01-2013

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 03-01-2013 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3. januar 2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: CF, MJM, KDP, BL, PTX, MM, LM Afbud: MDT Fravær: KA Gæster: Torben, Eva 17-36, Johan fra E-gain Kategorier

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 11, den 20. januar 2016

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 11, den 20. januar 2016 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Blok 11, den 20. januar 2016 DAGSORDEN 1. Velkommen og valg af dirigent 2. Tidsplan 3. Gennemførelse af renoveringen Gennemgang af arbejderne vedr. badeværelser,

Læs mere

Solrød Strands Grundejerforening. Status vedrørende vejbelysning 29. marts 2016

Solrød Strands Grundejerforening. Status vedrørende vejbelysning 29. marts 2016 Solrød Strands Grundejerforening Status vedrørende vejbelysning 29. marts 2016 Siden september 2014 Solrød kommune og SEAS-NVE har udarbejdet tilstandsrapport over samtlige veje Økonomi-, Teknik og Miljøudvalget

Læs mere

Energimærkning Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Energimærkning nr.: Gyldigt 5 år fra: Energikonsulent: Firma:

Energimærkning Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: BBR-nr.: Energimærkning nr.: Gyldigt 5 år fra: Energikonsulent: Firma: SIDE 1 AF 5 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Sandbakkevej 19 Postnr./by: 8500 Grenaa BBR-nr.: 707-076127 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser.

Læs mere

Som nye bestyrelsesmedlemmer kom Nina og Roger og fra start har de vist stort engagement og flid.

Som nye bestyrelsesmedlemmer kom Nina og Roger og fra start har de vist stort engagement og flid. J. nr. 11-10308 Generalforsamling den 28.05.2008. A.B. J.M. Thorvald Bestyrelsens beretning. Det seneste år har været et travlt år. Det begyndte med at de 2 suppleanter Leif og Torben indtrådte som bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Søndervang nyt Efterår 2012

Søndervang nyt Efterår 2012 Søndervang nyt Efterår 2012 H/F Søndervang Kongelundsvej 211 2770 Kastrup www.sondervang.info Kære medlemmer august 2012 Årets præmiehaver er nu udtaget af vores havekonsulent Lise-Lotte Juul Jensen, og

Læs mere

Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00.

Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00. Til beboerne i afdeling 0205 Stenhøjgårdsvej 1-81 og 2-48 7. september 2014 Vedr.: referat af ordinært afdelingsmøde. Onsdag den 3. september 2014 kl. 19.00. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, april 2015, referat, www.skydebanen.dk

Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, april 2015, referat, www.skydebanen.dk Opfølgningspunkter for SWE og Bestyrelse, april 2015, referat, www.skydebanen.dk Tilstede 20. april 2015: Eva Margrethe Madsen, Denis Bowers, Rikke Ludwigsen, Marie Hindhede, Morten Friis og Rikke Pedersen

Læs mere

Energioptimerings plan for Taastrup Idræts Center

Energioptimerings plan for Taastrup Idræts Center REPORT Energioptimerings plan for Taastrup Idræts Center Prepared Kim Lindberg (KIMLI), 19 juni 2015 Checked Accepted Approved Doc. no. Ver. no. 1 Case no. Indholdsfortegnelse 1. Forord... 3 19 juni 2015

Læs mere

Stråmosen naturgenopretning Ølstykke i Egedal

Stråmosen naturgenopretning Ølstykke i Egedal Stråmosen naturgenopretning i Ølstykke i Egedal 18. april 2016 extern Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Oversigt, placering, og ejerskab... 4 3. Tidligere initiativer og status...

Læs mere

Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup

Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup Beboerinformation Denne information er skrevet af Lennart Rasmussen og Niels Stærup Juni 2015 Sommerhilsen Så er forårets generalforsamling og den ekstraordinære generalforsamling overstået. Jeg vil gerne

Læs mere

Bjørk Trøst Bigum (BTB) SBS David Petersen (DP) Køge Bugts Anlægsgartner Thomas Sode (TS) Lone van Deurs (LvD) LvD Tegnestue

Bjørk Trøst Bigum (BTB) SBS David Petersen (DP) Køge Bugts Anlægsgartner Thomas Sode (TS) Lone van Deurs (LvD) LvD Tegnestue LONE VAN DEURS. LANDSKABSARKITEKT MDL/ PLR OVERGADEN OVEN VANDET 54 ST TV. 1415 KØBENHAVN K 3391 9242 / 4025 9242. landskab@vandeurs.dk KERTEMINDEGADE KARREEN FÆLLES GÅRDHAVE BYGGEMØDE 19 DATO 23. jan.

Læs mere

Energimærke. Adresse: Frejaparken 41 Postnr./by:

Energimærke. Adresse: Frejaparken 41 Postnr./by: SIDE 1 AF 50 Adresse: Frejaparken 41 Postnr./by: 9000 Aalborg BBR-nr.: 851-568891-001 Energikonsulent: Steen Balslev-Olesen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Lavt forbrug. Højt forbrug

Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 8 Adresse: Vestergade 17 Postnr./by: 8963 Auning BBR-nr.: 707-113416-001 Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug og mulighederne for at opnå besparelser. Mærkningen er lovpligtig

Læs mere

Velkommen til etapemøde! 21-01-2014 LÆNGEHUSENE AFD.42 ETAPE 1 (LØGET CENTER 1-67) 1

Velkommen til etapemøde! 21-01-2014 LÆNGEHUSENE AFD.42 ETAPE 1 (LØGET CENTER 1-67) 1 Velkommen til etapemøde! 1 Arbejder på Længehusene Etape 1, afd. 42! Facader og tagrenovering - Alle længehuse får nye vinduer med udvendig overflade i aluminium (nemt at vedligeholde) og nye døre - Nyt

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 10 027 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter 1. 2. 3. 4. 5. 6. Fugt nederst i skorstenen Fugt i væg i entré Hængsler på indvendige døre Skade i spærhoved Tagbelægning understrøget

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11015

SKØNSERKLÆRING J.nr. 11015 SKØNSERKLÆRING J.nr. 11015 Besigtigelsesdato: 28. juni 2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 09-06-2011

Beboerforeningen Morbærhaven Dagsorden AB møde 09-06-2011 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 9. juni 2011 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug

Energimærke. Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 6 Energimærkning for følgende ejendom: Adresse: Postnr./by: Jernbanealle 4B 3050 Humlebæk BBR-nr.: 210-001691 Energikonsulent: Ole Søndergaard Programversion: EK-Pro, Be06 version 4 Firma: RIOS

Læs mere

Til stede: Lis, Inge-Marie, Poul Erik, Kirsten og Lars (fra ca. 20.00) Jette til pkt 1 og Bent til pkt 8. Afbud: June og Karin

Til stede: Lis, Inge-Marie, Poul Erik, Kirsten og Lars (fra ca. 20.00) Jette til pkt 1 og Bent til pkt 8. Afbud: June og Karin Afdelingsbestyrelsesmøde d. 10. november 2015 kl. 19.00 i Fælleshuset Til stede: Lis, Inge-Marie, Poul Erik, Kirsten og Lars (fra ca. 20.00) Jette til pkt 1 og Bent til pkt 8. Afbud: June og Karin Emne

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 11 Montering af 20 m² solceller på tag 1.625 kwh el 3.300 kr. 60.000 kr.

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder. 11 Montering af 20 m² solceller på tag 1.625 kwh el 3.300 kr. 60.000 kr. SIDE 1 AF 61 Adresse: Bjæverskovhusene 2 Postnr./by: 4632 Bjæverskov BBR-nr.: 259-158061-001 Energikonsulent: Kim Andersen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå

Læs mere

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde

Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Referat fra afdelingsbestyrelsesmøde Afdeling 1-6074 Lønstrupgård Mødedato: 8. januar 2013 kl. 17:00 20:25 Til stede: Hanne Larsen, Freddy Christiansen, Lissie Christiansen, Anders Clemensen, Martin Marrak

Læs mere

SPAR PÅ ENERGIEN I DINE BYGNINGER - status og forbedringer

SPAR PÅ ENERGIEN I DINE BYGNINGER - status og forbedringer SPAR PÅ ENERGIEN I DINE BYGNINGER - status og forbedringer Energimærkningsrapport Afd. 1, Mølleparken 1 (1/2) Lillemosevej 4 Bygningernes energimærke: Gyldig fra 27. juni 2014 Til den 27. juni 2024. ENERGIMÆRKNINGSRAPPORT

Læs mere

Andelsboligforeningen Jættestuen 48-73

Andelsboligforeningen Jættestuen 48-73 REFERAT FRA GENERALFORSAMLING AFHOLDT TIRSDAG DEN 19.02.2013 Torben bød velkommen. Ad pkt. 1 Ad pkt. 2 Valg af dirigent Henrik Jørgensen nr. 63 enstemmigt valgt Formandens/bestyrelsens beretning Endnu

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab: (I det

Læs mere

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder

Årlig. Tilbage- Forslag til forbedring. energienheder SIDE 1 AF 10 Adresse: Postnr./by: Kjellerupsgade 21A 9000 Aalborg BBR-nr.: 851-552936-001 Energikonsulent: Kurt Lynge Christensen Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for

Læs mere

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer

SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer SPAR PÅ ENERGIEN I DIN BYGNING - status og forbedringer Energimærkningsrapport K. Christensens Vej 38 9200 Aalborg SV Bygningens energimærke: Gyldig fra 17. februar 2015 Til den 17. februar 2025. Energimærkningsnummer

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 6. marts 2006 Mødedeltagere: Jes Rønving Pia Bakkendorf

Læs mere

Notat. Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock

Notat. Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock Notat Til: Niels Petterson Kopi til: Lars Evald Jensen Fra: Jens Ilum Bock Vurdering af renoveringsprioritering Haller i Assens Kommune Følgende vurdering er udelukkende udført på baggrund af DAI s tilstandsrapporter

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I RAB AF 1874 TORSDAG DEN 28. AUGUST KL. 17.00, VIBORGGVEJ

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I RAB AF 1874 TORSDAG DEN 28. AUGUST KL. 17.00, VIBORGGVEJ REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE I RAB AF 1874 TORSDAG DEN 28. AUGUST KL. 17.00, VIBORGGVEJ 16 Dagsorden: Ref: JØA Beslutning 1. Deltager: Mogens Vive Alle deltog John Harder Else Christensen Benny Kristiansen

Læs mere

Referat - ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 kl. 19

Referat - ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 kl. 19 Referat - ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 kl. 19 Til stede: May-Britt V. Andersen, Lasse Johansen, Sanne, Johanne Hauch Jensen, Birger Lauridsen, Christian Jäger, Maj-Britt, Morten Birkbak,

Læs mere

Din afdeling er en del af boligorganisationen: TKB Se hjemmesiden her: www.allégården.dk

Din afdeling er en del af boligorganisationen: TKB Se hjemmesiden her: www.allégården.dk Kære beboer Velkommen til boligafdelingen Allégården. Vi har samlet de informationer til dig i dette velkomstbrev, som det er relevant for dig at vide, når du flytter ind. Herunder også, hvad det vil sige

Læs mere

35.765 kr./år Lavt forbrug. Højt forbrug

35.765 kr./år Lavt forbrug. Højt forbrug SIDE 1 AF 9 Adresse: Nordostvej 14 Postnr./by: Energimærkningen oplyser om ejendommens energiforbrug, mulighederne for at opnå besparelser, fordeling af ejendommens varmeudgifter samt de enkelte lejligheders

Læs mere

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015

Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 Friheden 1 - HELHEDSPLAN Informationsmøde for Etape 1, den 18. maj 2015 DAGSORDEN 1. Velkommen v/ Marianne Salomonsen 2. Valg af dirigent 3. Gennemførelse af renoveringen - Beboerkoordinator v/ Annette

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Ternevænget 1 6360 Tinglev Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 5 Nørregade, Egevænget Bolderslev og Uge Allégade Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331

Læs mere

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X

Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X Manual DK EMHÆTTE TYPE S-X [2] NB: Producenten påtager sig intet ansvar for skader forårsaget af installation foretaget uden om denne guide. INDHOLDSFORTEGNELSE I. Karakteristika 4 II. Egenskaber 4 III.

Læs mere

December 2015 SIDSTE NYT

December 2015 SIDSTE NYT December 2015 SIDSTE NYT Nr. 18 A/B ØRHOLM DU SKAL SELV AFLEVERE BYGGEAFFALD PÅ GENBRUGSPLADSEN Den almindelige dagrenovation henter ikke længere vores byggeaffald. Du må derfor ikke længere stille byggeaffald

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015

Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Dams Have, den 25. januar 2015 Referat af ordinær generalforsamling 14. februar 2015 Fremmødte fra hus nr. 2, 6, 7, 10, 11, 14, 16, 17, 18, 19, 23, 25. 1. Valg af dirigent og referent: Freddie (17) og

Læs mere