JORDBUNDSUNDERSØGELSER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "JORDBUNDSUNDERSØGELSER"

Transkript

1 JORDBUNDSUNDERSØGELSER KOMPETENT RÅDGIVNING GEOTEKNIK OG MILJØ KOMPRIMERINGSKONTROL

2 COI A/S Parallelvej Lyngby Att.: Claus Ekstrøm Geoteknisk undersøgelsesrapport nr. Musicon, Rabalderstræde, Roskilde Sag nr.: : Dato : -- Udarbejdet af Kontrolleret af : Peter Frederiksen : Jens Groth Eriksen sumé Projektet omfatter opførelse af boliger i den nye kreative bydel Musicon i Roskilde. Nærværende delprojekt hedder Frekvensen og omfatter den nordlige del af Hal -området (område ). Der er tale om en åben karrébebyggelse med boligetageejendomme, generelt opført som kælderløst byggeri i - etager. Boligerne er fordelt på boligblokke. Der er udført i alt supplerende boringer fordelt i de kommende byggefelter og således de supplerer tidligere udførte boringer på området (COI). Der træffes forventede bundforhold på området, med intakte istidsaflejringer under fyldlagene og hvor mægtigheden af fylden som en gennemsnitsbetragtning andrager godt,m i de kommende byggefelter. I alle boringer træffes således fyldlag fra tidligere anlægsarbejder, herunder grusgravning, i mægtigheder på mellem, og,m. Der er tale om stærkt vekslende lag af sand, ler og muld, men det noteres at der i flere boringer træffes større sammenhængende lag af rene sandmaterialer (genanvendelsesmuligheder). Under de øvre fyldlag træffes generelt smeltevandsaflejringer i form af sand, i boringer med indslag af moræneler eller morænesand (gletscheraflejringer fra sidste istid). Alle boringer fremstod tørre ved borearbejdets afslutning. Sekundære årstids- og nedbørsafhængige magasiner, der hænger i/over de øvre stedvist mere lavpermeable aflejringer af lerfyld eller moræneler, kan indstille sig i nedbørsrige perioder. Det bemærkes at de dybereliggende sandlag i alle boringerne fremstår tørre

3 -- Sag nr. Med de trufne forhold skal der forventes ekstrafundering forud for opførelsen af kommende byggeri, hvilket skyldes forekomst at fyld. Denne ekstrafundering foreslås udført ved afrømning af fyld, der erstattes med komprimeret evt. genanvendt sandfyld, hvori funderingen udføres (sandpudefundering). Funderingen gennemføres overalt minimum i normal frostsikker dybde under terræn. Gulve udlægges direkte som terrændæk på den opbyggede sandpude. Stabilitetsforholdene skal sikres såvel under udførelse som i den permanente situation. De miljøtekniske forhold, herunder omkostninger til bortskaffelse af overskudsjord, kan betinge alternative funderingsløsninger (pæle med selvbærende gulve). Det er dog oplyst, at dette ikke er tilfældet, hvorfor alternative løsninger ikke behandles yderligere. Øvrige anvisninger for de kommende funderingsarbejder er oplistet i rapporten.

4 -- Sag nr. Indholdsfortegnelse. Formål.... Beskrivelse af området... Arealets anvendelse... ske forhold... Tidligere undersøgelser.... Undersøgelser... Markarbejde... Laboratoriearbejde.... sultater... Jordbundsforhold... Vandspejlsforhold.... Funderingsforhold og udførelse... Funderingsmetode... Udførelsesforhold... Projektering... Parametre.... Miljøforhold.... Kontrolundersøgelser.... Opbevaring af jordprøver... Bilag - : er, supplerende boringer (SG-SG, GBx & GBy) Bilag : Situationsplan Bilag A : Principsnit for sandpudefundering AP-Standard : Signaturer & definitioner Bagest : er, tidligere udførte boringer (COI sag nr. A)

5 -- Sag nr.. Formål Projektet omfatter opførelse af boliger i den nye kreative bydel Musicon i Roskilde. Nærværende delprojekt hedder Frekvensen og omfatter den nordlige del af Hal -området (område ). Der er tale om en åben karrébebyggelse med boligetageejendomme, generelt opført som kælderløst byggeri i - etager. Boligerne er fordelt på boligblokke. Der er planlagt nogenlunde ens gulvkoter for de forskellige blokke. Gulvkoten varierer mellem kote, og,m DVR. Der er tidligere udført orienterende geotekniske undersøgelser på området (COI sag nr. A). Hensigten med nærværende undersøgelse er at supplere de tidligere udførte undersøgelser og tilvejebringe et fyldestgørende grundlag forud for udarbejdelsen af funderingsprojektet for de kommende boliger. Undersøgelsen er gennemført efter retningslinjerne i Eurocode (EC).. Beskrivelse af området Arealets anvendelse Det undersøgte grundstykke er beliggende i den sydlige del af Roskilde. Figur Kortudsnit fra Danmarks Arealinformation

6 -- Sag nr. Forud for udviklingen af området til de kommende formål har arealet været anvendt som industriområde (betonvarefabrik). ske forhold Området er højdemæssigt beliggende omkring kote m DVR, på et relativt fladt (reguleret) plateau. Der foreligger viden om råstofindvinding (grusgravning) i området over en længere årrække. Ældre kortmateriale indikerer, at grusgravningen er indledt sydøst for de kommende byggefelter i slutningen af -tallet og har haft sin maksimale udbredelse i erne og erne. I perioden for den maksimale indvinding har hal med tilhørende oplag/veje ligget omkring de aktuelle kommende byggefelter, hvorfor forventningen vil være en relativt begrænset indvinding i dette område. Den største indvinding forventes at være udført sydøst for de aktuelle byggefelter. Figur viser et foto fra med markeringen på hjørnet af Rampelyset og Rabalderstræde. Figur Kortudsnit fra Danmarks Arealinformation, foto fra Der forventes således forekomst af fyld overalt i området som følge af tidligere anlægsarbejder/byggerier og råstofindvinding. Under fyldlagene forventes intakte istidsaflejringer, vekslende mellem moræne (gletscheraflejringer) og smeltevandsaflejringer. Det vurderes, at friktionsmaterialer er den helt dominerende lagfølge på området.

7 -- Sag nr. Tidligere undersøgelser De tidligere udførte geotekniske undersøgelser omfattede geotekniske boringer (GB-GB), udført af COI i sommeren (sag nr. A). Af disse boringer er boring GB og GB beliggende i de aktuelle byggefelter og GB lige syd herfor. Undersøgelserne bekræftede de indledende forventninger til området og kan opsummeres således: - Øverst i alle boringerne træffes fyldlag i samlede lagtykkelser på mellem, og,m. Mægtigheden omkring de kommende byggefelter ca. -m. - lden består af stærkt vekslende lagfølger af sandede/stenede og muldede/lerede lagfølger, til dels med indhold af bygningsrester i form af tegl og beton. Stedvist er der tale om tilsyneladende helt rene sand- og gruslag, der kan være særdeles svære at skelne fra intakte lagfølger. - ldmægtighederne skyldes bygge- og anlægsarbejder på arealet, men mod øst/sydøst i altovervejende grusgravning. - I alle boringer afløses fylden af intakte istidsaflejringer til boringernes bund. - Typisk træffes smeltevandsaflejringer af sand/grus, der stedvist overlejres af en øvre kappe af moræne (gletscheraflejring fra sidste istid). Enkelte indslag af smeltevandsler og morænesand optræder også. - Et sammenhængende vandspejl på området er dybtliggende under terræn. sultaterne af de orienterende boringer er inddraget i nærværende undersøgelse og boreprofilerne herfor er vedlagt bagest i rapporten. På situationsplanen er data for disse boringer endvidere angivet.. Undersøgelser Markarbejde Der blev i perioden. til. september udført i alt supplerende boringer (SG-SG) fordelt i de kommende byggefelter samt boringer (GBx og GBy) syd herfor. Placering og benævnelse er foretaget af rådgiver. Der var planlagt yderligere boring i byggefelterne mod nordvest (SG), der dog måtte opgives grundet talrige forhindringer i jorden. Arbejdet er udført med hydraulisk boreværktøj påmonteret en Crawler borerig og som snegleboringer. I forbindelse med borearbejdet er der indsamlet prøver i de gennemborede lag og udført diverse styrkeforsøg, vandspejlsmålinger m.m. Borearbejdet er udført iht. retningslinjerne i dgf-bulletin. Boringerne er afsat med Trimble GPS R iht. UTME og koter er i m iht. det absolutte kotesystem DVR. Laboratoriearbejde De indsamlede prøver er geologisk bedømt i henhold til dgf-bulletin. Som supplement til bedømmelsen er der anvendt følgende klassifikationsforsøg: - Vandindholdsbestemmelser på samtlige prøver. - Kalkindhold (ikke kvantitativt).

8 -- Sag nr.. sultater Skema A - De trufne jord- og vandspejlsforhold, supplerende boringer (AP) Boring Terræn Vandspejl ld cent Morænesand Glacial Moræneler Glacial Smv. Sand Glacial nr. DVR [m] DVR [m] Mægtighed [m] Mægtighed [m] Mægtighed [m] Mægtighed [m] SG, -, - -, SG, -, - -, SG, -, - -, SG, -, - -, SG, -, - -, SG, -, - -, SG, -, - -, SG, -, -,, SG, -,, -, GBx, -, - -, GBy, -,, -, Truffet ved boringens bund. Skema B - De trufne jord- og vandspejlsforhold, relevante indledende boringer (COI) Boring Terræn Vandspejl ld cent Morænesand Glacial Moræneler Glacial Smv. Sand Glacial nr. DVR [m] DVR [m] Mægtighed [m] Mægtighed [m] Mægtighed [m] Mægtighed [m] GB, -,,, GB, -, -,, GB, -, - -, * Truffet ved boringens bund. * Bedømt som grus. Jordbundsforhold I beskrivelsen er der taget udgangspunkt i såvel de supplerende som indledende boringer. Der træffes forventede bundforhold på området, med intakte istidsaflejringer under fyldlagene og hvor mægtigheden af fylden som en gennemsnitsbetragtning andrager godt,m i de kommende byggefelter. I alle boringer træffes således fyldlag fra tidligere anlægsarbejder i mægtigheder på mellem, og,m. Der er tale om stærkt vekslende lag af sand, ler og muld, men det noteres at der i flere boringer træffes større sammenhængende lag af rene sandmaterialer (genanvendelsesmuligheder). Under de øvre fyldlag træffes generelt smeltevandsaflejringer i form af sand, i boringer med indslag af moræneler eller morænesand (gletscheraflejringer fra sidste istid). Der skal henvises til bilagene for de detaljerede lagfølger, styrkemæssige egenskaber m.m.

9 -- Sag nr. Vandspejlsforhold Alle boringer fremstod tørre ved borearbejdets afslutning. Sekundære årstids- og nedbørsafhængige magasiner, der hænger i/over de øvre stedvist mere lavpermeable aflejringer af lerfyld eller moræneler, kan indstille sig i nedbørsrige perioder. Det bemærkes at de dybereliggende sandlag i alle boringerne fremstår tørre.. Funderingsforhold og udførelse Skema Overside bæredygtige lag (OSBL), alle udførte boringer Boring Terræn Vandspejl OSBL OSBL nr. DVR [m] DVR [m] DVR [m] Under terræn [m] SG, -,, SG, -,, SG, -,, SG, -,, SG, -,, SG, -,, SG, -,, SG, -,, SG, -,, GBx, -,, GBy, -,, GB, -,, GB, -,, GB, -,, Funderingsmetode Med de trufne forhold skal der forventes ekstrafundering forud for opførelsen af kommende byggeri, hvilket skyldes forekomst at fyld. Denne ekstrafundering foreslås udført ved afrømning af fyld, der erstattes med komprimeret evt. genanvendt sandfyld, hvori funderingen udføres (sandpudefundering). Funderingen gennemføres overalt minimum i normal frostsikker dybde under terræn. Gulve udlægges direkte som terrændæk på den opbyggede sandpude. Stabilitetsforholdene skal sikres såvel under udførelse som i den permanente situation. De miljøtekniske forhold, herunder omkostninger til bortskaffelse af overskudsjord, kan betinge alternative funderingsløsninger (pæle med selvbærende gulve). Det er dog oplyst, at dette ikke er tilfældet, hvorfor alternative løsninger ikke behandles yderligere.

10 -- Sag nr. Udførelsesforhold Generelt vurderes pladsforholdene på området som relativt gunstige henset til de kommende udgravningsarbejder. Dog skal der mod nord og vest udgraves tæt op ad eksisterende veje (Rampelyset, Rabalderstræde), der kan betinge anvendelsen af midlertidige afstivningskonstruktioner. En uafstivet Københavner-spuns kan anvendes, hvis mindre deformationer af vejanlægget kan accepteres (efterfølgende opretning). Er dette ikke tilfældet må spunsløsningen nødvendigvis udføres afstivet. Frie udgravninger gennemføres med skråningsanlæg iht. SBI-anvisning, dvs. i de øvre fyldlag graves med anlæg a = og i de intakte lag herunder med a =,. Funderingsarbejderne foreslås gennemført efter følgende overordnede fremgangsmåde: - Der indledes med en renovering af byggefelterne ved afrømning af alle fyldlag ned til de angivne niveauer for OSBL. Eksisterende konstruktioner og ledningsgrave oprenses og ledningerne omlægges udenfor byggefelterne. - Sandfyld uden indhold af skadeligt muld og ler kan frasorteres og genanvendes til opbygning af sandpuder. Lerlag uden skadeligt muld kan evt. indbygges under fremtidige belægninger. - Jordhåndtering gennemføres under hensyntagen til miljøforholdene, se nedenfor. - Der gennemføres omhyggelige geotekniske kontrolinspektioner til sikring af, at alle fyldlag er bortgravede. Mod nordvest hvor borearbejde ikke var muligt skal der udføres skærpet geoteknisk kontrol. - Der opbygges sandpuder i nødvendigt omfang efter retningslinierne på vedlagte bilag A. Sandpuderne komprimeres til gennemsnitligt % standard proctor (SP) målt med isotopsonde. - Funderingerne kan derefter gennemføres i naturligt niveau, enten på sandpuden eller direkte på istidsaflejringerne, dog minimum tilsvarende frostsikker dybde for ydervægsfundamenter (min.,m) under fremtidigt terræn. Evt. spring i funderingsniveau gennemføres ved fundamentsaftrapning med maksimale vertikale spring på,m og en hældning på grader. - Arbejdet kan forventes udført uden gener fra indtrængende grundvand, idet almindelig lænsning af overfladevand skal påregnes, specielt i nedbørsrige perioder. Permanent tørholdelse Dræning af såvel bygning som belægningsarealer gennemføres iht. drænnormen DS. De trufne bundforhold henføres generelt til drænklasse, da der opbygges større sandpuder og træffes tørre sandlag herunder. Dele af belægningerne skal evt. behandles efter drænklasse, dersom der efterlades lerede materialer. Vej- og parkeringsarealer For de planlagte belægningsarealer gælder ligeledes, at der indledes med en afrømning af muldede fyldlag. ne humusfri lag af sandfyld og lerfyld kan genanvendes efter omhyggelig efterkomprimering. Vejopbygningen dimensioneres efter Vejdirektoratets vejregel Dimensionering af befæstelser og forstærkningsbelægninger. Tykkelser af lag af BSG (bundsikring) og SG (stabilt grus) fastlægges på baggrund af den aktuelle trafikbelastning/trafikklasse og de underliggende aflejringers art (frostfølsomhed). Der er generelt tale om

11 -- Sag nr. frosttvivlsomme aflejringer (områder med leraflejringer) henholdsvis frostsikre aflejringer (områder med sand). Tilkørte materialer i vejkassen skal komprimeres efter gældende regler. Følgende komprimeringskrav bør være gældende (isotopsondemetoden): - Bundsikring (BSG) komprimeres til gennemsnitligt % - vibration/ % - standard proctor og ingen enkeltværdi mere end % under gennemsnitskravet. - Stabilt grus (SG) komprimeres til gennemsnitligt % - vibration/ % - modificeret proctor og ingen enkeltværdi mere end % under gennemsnitskravet. Der skal sikres en effektiv dræning af bundsikringslaget i områder med underliggende ler. Nedsivningsforhold Der er god mulighed for nedsivning af regnvand i området, specielt hvis faskinerne føres til de trufne lag af smeltevandssand. Generelt kan der dog påregnes nedsivning i alle de trufne friktionsmaterialer. Ønskes der en nærmere vurdering af muligheden for nedsivning, kan nedsivningsevnen fastlægges ved infiltrationsforsøg/nedsivningsforsøg i de områder hvor der påtænkes faskiner. Projektering Undersøgelsen er gennemført til et sådant detaljeringsniveau, at projektet kan gennemføres i geoteknisk kategori jf. EC. Forholdet vil kræve skærpet geoteknisk udgravningskontrol, med fokus på området mod nordvest. Dimensioneringen af de geotekniske konstruktioner skal gennemføres min. i konsekvensklasse CC. Geoteknisk dimensionering gennemføres efter retningslinjerne i det danske anneks i EC (Nationalt anneks). Beregningerne gennemføres i såvel brudgrænse- som anvendelsesgrænsetilstanden (sætninger). Evt. jorddækkede konstruktioner dimensioneres for hviletryk (AGT) samt jordtryksforøgelse fra komprimering iht. GI Info. og.. og aktivt jordtryk (BGT) med aktuelle belastninger Til endelige dimensioneringer kan anvendes karakteristiske parametre som angivet i nedenstående afsnit. Parametre De relevante jordparametre fremgår af bilagene samt af nedenstående. Parametrene er vurderet på baggrund af alle de udførte boringer. Skema Styrke- og deformationsparametre Aflejring Rumvægt Kohæsion Kohæsion Friktionsvinkel Konsolideringsmodul Korttidstilstand Langtidstilstand Langtidstilstand / [kn/m ] c u [kn/m ] c' [kn/m ] φ [grader] E oed [kn/m ] Moræneler /. Morænesand / - -. Smv. Sand / - -. * Der er ikke registreret vingestyrker i laget, da der er tale om meget smalle lagfølger.

12 -- Sag nr. For velkomprimeret sandfyld kan der anvendes en karakteristisk plan friktionsvinkel pl.k = og en konsolideringsmodul Eoed =. kn/m. Fundamenterne armeres med langsgående revnefordelende minimumsarmering i top og bund.. Miljøforhold Den aktuelle grund ligger indenfor Roskilde Kommunes områdeklassificering, ligesom den er kortlagt efter Jordforureningsloven (V og V). Dette stiller særlige krav til en kommende jordhåndtering, ligesom det kan være påkrævet at indhente specielle tilladelser. De miljøtekniske forhold varetages af COI.. Kontrolundersøgelser Generelt skal der udføres en omhyggelig kontrol af fundamentsudgravninger/afrømninger m.m. til sikring af, at der funderes på aflejringer med de forudsatte styrker og egenskaber. Kontrollen bør som minimum omfatte verifikation af jordarternes alder og sammensætning samt eventuelle insitu forsøg til kontrol af aflejringernes styrkemæssige egenskaber. Der henvises i øvrigt til EC. Ved indbygning af sandfyld (lagtykkelser >,m) skal der gennemføres en kontrol af komprimeringen/lejringen. AP-Geoteknik står naturligvis til rådighed for de videre arbejder i projektet og gennemfører gerne: udgravningskontrol, komprimeringskontrol, beregning af geotekniske konstruktioner.. Opbevaring af jordprøver De optagne jordprøver opbevares i dage fra d.d.

13 Jordart Karakterisering Aflejring DVR, m FYLD: SAND, f - m, usorteret, svagt leret, svagt siltet, stærkt gruset, forvitret, brun, st. kh FYLD: SAND, f - m, usorteret, leret, siltet, stærkt gruset, muldspor, forvitret, brun, st. kh Crv Cfv FYLD: SAND, f - m og LER, usorteret, siltet, stærkt gruset, muldspor, forvitret, brun, st. kh Crv Cfv FYLD: SAND, f - m, usorteret, leret, siltet, stærkt gruset, muldspor, forvitret, brun, st. kh SAND, m, usorteret, svagt leret, stærkt gruset, lysbrun, st. kh (%) Cfv, Crv (kpa) Intet vandspejl pr. -- Sag : Musicon, Rabalderstræde, Roskilde GeoGIS.. - Bregister - PSTGDK - -- :: Boremetode : Tør rotationsboring med snegl Koordinatsystem : UTME X: Y: Plan : Strækning : Boret af : MP Dato :.. Bedømt af : SE Boring : SG Udarb. af : jd Kontrol : Godkendt : Dato : Bilag : S. /

14 Jordart Karakterisering Aflejring DVR, m FYLD: SAND og LER, usorteret, leret, siltet, stærkt gruset, forvitret, gulbrun, st. kh FYLD: SAND og LER - - FYLD: SAND og LER - - FYLD: SAND og LER, usorteret, leret, siltet, stærkt gruset, forvitret, grågul, st. kh SAND, f - m, usorteret, leret, siltet, stærkt gruset, forvitret, grågul, st. kh SAND, f - m, usorteret, svagt leret, stærkt gruset, forvitret, grågul, st. kh SAND, m, usorteret, svagt leret, stærkt gruset, forvitret, grågul, st. kh (%) Intet vandspejl pr. -- Sag : Musicon, Rabalderstræde, Roskilde GeoGIS.. - Bregister - PSTGDK - -- :: Boremetode : Tør rotationsboring med snegl Koordinatsystem : UTME X: Y: Plan : Strækning : Boret af : MP Dato :.. Bedømt af : SE Boring : SG Udarb. af : jd Kontrol : Godkendt : Dato : Bilag : S. /

15 Jordart Karakterisering Aflejring DVR, m FYLD: SAND, f - m, usorteret, leret, siltet, stærkt gruset, forvitret, gulbrun, st. kh SAND, m, usorteret, stærkt gruset, lysgrågul, st. kh SAND, m, usorteret, svagt leret, stærkt gruset, forvitret, grågul, st. kh (%) Intet vandspejl pr. -- Sag : Musicon, Rabalderstræde, Roskilde GeoGIS.. - Bregister - PSTGDK - -- :: Boremetode : Tør rotationsboring med snegl Koordinatsystem : UTME X: Y: Plan : Strækning : Boret af : MP Dato :.. Bedømt af : SE Boring : SG Udarb. af : jd Kontrol : Godkendt : Dato : Bilag : S. /

16 Jordart Karakterisering Aflejring DVR, m FYLD: SAND, m, usorteret, svagt leret, stærkt gruset, forvitret, grågul, st. kh SAND, m, usorteret, svagt leret, stærkt gruset, forvitret, grågul, st. kh (%) Intet vandspejl pr. -- Sag : Musicon, Rabalderstræde, Roskilde GeoGIS.. - Bregister - PSTGDK - -- :: Boremetode : Tør rotationsboring med snegl Koordinatsystem : UTME X: Y: Plan : Strækning : Boret af : MP Dato :.. Bedømt af : SE Boring : SG Udarb. af : jd Kontrol : Godkendt : Dato : Bilag : S. /

17 Jordart Karakterisering Aflejring DVR, m FYLD: SAND og LER, leret, siltet, stærkt gruset, forvitret, brun, st. kh FYLD: SAND og LER - - FYLD: SAND og LER - - FYLD, sand usorteret, stærkt gruset, forvitret, grågul, st. kh FYLD - - SAND, m, usorteret, svagt leret, stærkt gruset, forvitret, gulbrun, st. kh (%) Intet vandspejl pr. -- Sag : Musicon, Rabalderstræde, Roskilde GeoGIS.. - Bregister - PSTGDK - -- :: Boremetode : Tør rotationsboring med snegl Koordinatsystem : UTME X: Y: Plan : Strækning : Boret af : MP Dato :.. Bedømt af : SE Boring : SG Udarb. af : jd Kontrol : Godkendt : Dato : Bilag : S. /

18 Jordart Karakterisering Aflejring DVR, m FYLD: SAND og LER, leret, siltet, stærkt gruset, forvitret, brun, st. kh FYLD: SAND og LER - - FYLD: SAND og LER - - FYLD: SAND og LER - - FYLD: SAND, f - m, usorteret, svagt leret, stærkt gruset, forvitret, brun, st. kh SAND, m, usorteret, svagt leret, stærkt gruset, lysbrun, st. kh (%) Intet vandspejl pr. -- Sag : Musicon, Rabalderstræde, Roskilde GeoGIS.. - Bregister - PSTGDK - -- :: Boremetode : Tør rotationsboring med snegl Koordinatsystem : UTME X: Y: Plan : Strækning : Boret af : MP Dato :.. Bedømt af : SE Boring : SG Udarb. af : jd Kontrol : Godkendt : Dato : Bilag : S. /

19 Jordart Karakterisering Aflejring DVR, m FYLD: LER og SAND, siltet, gruset, muldet, mørkbrun, kh FYLD: LER og FYLD: LER og FYLD: LER og SAND, siltet, gruset, muldspor, forvitret, brun, kh Crv Cfv FYLD: LER og SAND, siltet, gruset, muldspor, forvitret, gulbrun, st. kh Sten FYLD: LER og FYLD: LER og SAND, f - m, usorteret, leret, svagt siltet, stærkt gruset, forvitret, gulbrun, st. kh (%) Cfv, Crv (kpa) Intet vandspejl pr. -- Sag : Musicon, Rabalderstræde, Roskilde GeoGIS.. - System - PSTGDK - -- :: Boremetode : Tør rotationsboring med snegl Koordinatsystem : UTME X: Y: Plan : Strækning : Boret af : MP Dato :.. Bedømt af : SE Boring : SG Udarb. af : jd Kontrol : Godkendt : Dato : Bilag : S. /

20 Jordart Karakterisering Aflejring DVR, m - ASFALT FYLD: SAND, m - gr, usorteret, svagt leret, stærkt gruset, svagt forvitret, gråbrun, st. kh FYLD: SAND, m, usorteret, stærkt gruset, forvitret, gulbrun, st. kh FYLD: SAND, m, usorteret, stærkt gruset, muldspor, forvitret, gulbrun, st. kh FYLD: SAND, f - m, usorteret, leret, siltet, svagt gruset, muldspor, forvitret, brun, kh SAND, f og LER, lagdelt, siltet, forvitret, gulbrun, kf MORÆNELER, siltet, sandet, svagt gruset, sandstriber, forvitret, gulbrun, sv. kh Gl Gc SAND, f - m, usorteret, leret, lerpletter, svagt siltet, stærkt gruset, forvitret, gulbrun, kh SAND, f - m, usorteret, leret, lerpletter, svagt siltet, stærkt gruset, forvitret, gulbrun, st. kh SAND, f - m, usorteret, leret, svagt siltet, stærkt gruset, forvitret, gulbrun, st. kh (%) Intet vandspejl pr. -- Sag : Musicon, Rabalderstræde, Roskilde GeoGIS.. - System - PSTGDK - -- :: Boremetode : Tør rotationsboring med snegl Koordinatsystem : UTME X: Y: Plan : Strækning : Boret af : MP Dato :.. Bedømt af : SE Boring : SG Udarb. af : jd Kontrol : Godkendt : Dato : Bilag : S. /

21 Jordart Karakterisering Aflejring DVR, m FYLD: LER og MULD, sandet, gruset, forvitret, brun, kh FYLD: MULD, leret, gruset, mørkbrun, kh FYLD: LER og MULD, sandet, svagt gruset, forvitret, brun, kh FYLD: LER, siltet, sandet, svagt gruset, forvitret, gulbrun, kh Crv Cfv FYLD: LER - - Crv Cfv FYLD: LER og SAND, siltet, svagt gruset, forvitret, brun, kh FYLD: LER og SAND, m, usorteret, svagt leret, stærkt gruset, forvitret, grågul, st. kh MORÆNESAND, leret, siltet, gruset, forvitret, brun, st. kh MORÆNE Gl Gl Gc Gc (%) Cfv, Crv (kpa) Intet vandspejl pr. -- Sag : Musicon, Rabalderstræde, Roskilde GeoGIS.. - System - PSTGDK - -- :: Boremetode : Tør rotationsboring med snegl Koordinatsystem : UTME X: Y: Plan : Strækning : Boret af : MP Dato :.. Bedømt af : SE Boring : SG Udarb. af : jd Kontrol : Godkendt : Dato : Bilag : S. /

22 Jordart Karakterisering Aflejring DVR, m FYLD: SAND, m, usorteret, leret, stærkt gruset, forvitret, brun, kh SAND, m, usorteret, svagt leret, stærkt gruset, forvitret, brun, st. kh (%) Intet vandspejl pr. -- Sag : Musicon, Rabalderstræde, Roskilde GeoGIS.. - System - PSTGDK - -- :: Boremetode : Tør rotationsboring med snegl Koordinatsystem : UTME X: Y: Plan : Strækning : Boret af : MP Dato :.. Bedømt af : SE Boring : GBx Udarb. af : jd Kontrol : Godkendt : Dato : Bilag : S. /

23 Jordart Karakterisering Aflejring DVR, m - BETON FYLD: GRUS og SAND, svagt forvitret, gråbrun, st. kh FYLD: SAND, f - m, usorteret, leret, gruset, muldspor, svagt forvitret, gråbrun, st. kh FYLD: SAND, f - m, usorteret, leret, gruset, svagt forvitret, gråbrun, st. kh FYLD: LERMULD og SAND, tørveholdigt?, svagt gruset, svagt forvitret, gråbrun og mørkbrun, st. kh FYLD: GRUS og MULD, leret, mørkbrun, kh SAND, m, usorteret, svagt leret, stærkt gruset, forvitret, gulbrun, sv. kh SAND, m, forvitret, gulbrun, kh MORÆNESAND, leret, siltet, gruset, forvitret, brun, kh Gl Gc MORÆNE Gl Gc (%) Intet vandspejl pr. -- Sag : Musicon, Rabalderstræde, Roskilde GeoGIS.. - System - PSTGDK - -- :: Boremetode : Tør rotationsboring med snegl Koordinatsystem : UTME X: Y: Plan : Strækning : Boret af : MP Dato :.. Bedømt af : SE Boring : GBy Udarb. af : jd Kontrol : Godkendt : Dato : Bilag : S. /

24 Rabalderstræde A N B,, SG,,, GB,,, SG, Rampelyset,, SG,,, SG,,, SG, F,, SG,,, SG, SG,,,,,,, GB, SG,,, GB,,, GB, Lydmuren,, GB,,, GBx,,, GB, B,, C A,, GB, GBy,,, GB,,, GB,,, GB, D Signaturforklaring: ldmægtighed i meter for OSBL iht. DVR Geoteknisk boring Boringsnr. Terrænkote iht. DVR ldmægtighed i meter for OSBL iht. DVR Gl. boring - COI Boringsnr. Terrænkote iht. DVR Planlagt bebyggelse Sag : Emne: Musicon, Rabalderstræde, Roskilde Situationsplan Skanderborgvej, Hadsten Tlf. le@ap.dk Dato Mål Sign. : : : -- : JD Sagsnr. : Tegn. : v. :

25 -- Sag nr. Bilag A Principsnit for sandpudefundering. Før udgravningen påbegyndes skal VSP sænkes til mindst samme dybde under udgravningsniveau som udgravningen føres under det oprindelige VSP. Færdsel med gummihjulskøretøjer på afgravningsniveau må ikke finde sted.. Sandpuden opbygges i lag på cm og komprimeres til min. % st. proctor målt med Isotop-sonde.. Sandmaterialet bør være homogeniseret sand (harpet sand) fx som bundsikringssand efter DS/EN :. Dette vil medføre, at - en sandpude, hvor højden er, m eller mere over VSP ofte vil være kapillarbrydende (jf. DS ). - og det traditionelle, m singelslag kan udelades. - sandet er forholdsvist nemt at udlægge og komprimere. - Komprimeringskontrollen lettes betydeligt.. Sandpuden bør kontrolleres med á isotopmålinger pr. meter sandpude, dog mindst isotopmålinger pr. m indbygget sand.. Sandkvaliteten bør ligeledes kontrolleres med mindst prøve pr. m indbygget sand.

26 -- Sag nr. AP-Standard Signaturer & definitioner JORDARTSSIGNATURER: dgf-bulletin (kan kombineres) STEN mm LER MULD SKALLER GRUS mm FYLD TØRV MORÆNELER (sandet, stenet, leret) SAND,mm KALK TØRVEDYND MORÆNESAND (sandet, stenet, siltet) SILT,mm BETON GYTJE Note: I morænejordarter må der forventes varierende indhold af sten og blokke. BOREPROFIL SIGNATURER PÅ SITUATIONSPLAN: B Geoteknisk boring med prøveoptagning Terræn Bentonitprop Laggrænse Stor omrørt prøve Vandspejl med pejledato Omrørt prøve Intakt prøve Pejlerør Filter R Gravning med prøveoptagning Rammesondering Drejesondering GEOLOGISKE FORKORTELSER: Aflejring: : O = Overjord = cent = ld Pg = Postglacial Ma = Marin aflejring Sg = Senglacial Fe = Ferskvandsaflejring Gc = Glacial Ne = Nedskylsaflejring Ig = Interglacial Sk = Skredjord Is = Interstadial Fl = Flydejord Te = Tertiær Vi = Vindaflejring Da = Danien Sm = Smeltevandsaflejring Gl = Gletcheraflejring Forkortelser: f = fintkornet m = mellemkornet gr = groftkornet kf = kalkfrit kh = kalkholdigt DEFINITIONER: Vingestyrke (kn/m²) cv = Den udrænede forskydningsstyrke målt ved vingeforsøg i intakt jord Vingestyrke (kn/m²) cvr = Den udrænede forskydningsstyrke målt ved vingeforsøg i omrørt jord ( x ) Vandindhold = Vandvægten i procent af tørstofvægten Glødetab Gl = Jordens vægttab ved opvarmning til C Sonderingsmodstand D = Antal halve omdrejninger pr. cm nedtrængning for spidsbor med kg. belastning Rumvægt (kn/m³) = Forholdet mellem totalvægt og totalvolumen Rammesondering (LRS ) L = Antal slag pr. cm nedtrængning

27 Jordart - Karakterisering Miljø Frost Kalk DVR, m BENTONIT SAND BETON, m ø mm a ASFALT, iflg. boreformand FYLD: LERMULD, st. sandet, st. gruset, meget mørk gråbrunt FYLD: LERMULD, sandet, sv. gruset, let gytjepræget, sort FYLD: LER, st. sandet, gruset, meget mørkegrå muldpartier, olivenbrunt FYLD: LER, sandet, sv. gruset, meget mørkegrå muldpartier, teglstykker, olivenbrunt - () - Crv Cfv FYLD: LER, st. sandet, gruset, muldpletter, olivenbrunt FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, muldpletter, vedstykker, olivenbrunt () FYLD FYLD: SAND, fint - groft, usorteret, st. leret, st. gruset, slagger, mørk gråbrunt MORÆNELER, st. sandet, st. gruset, olivenbrunt Gl Gc SAND, fint - groft, usorteret, st. gruset, lys gulbrunt SAND, fint - groft, usorteret, leret, st. gruset, olivenbrunt N= SAND SAND, fint - groft, usorteret, st. gruset, stenet, lys gulbrunt SAND - " - Tør: SAND, fint - groft, usorteret, st. gruset, lys gulbrunt (%) CaCO (%) Cfv, Crv (kpa) N (Slag/ cm) Der kan forventes sten og blokke i moræneaflejringer Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Boremetode: " tør rotationsboring med foring og snegl Projektion: UTME X: Y: Plan: Sag: A Musicon Byggefelt & Boret af: GEOBORINGER Dato:.. Bedømt af: SAHA DGU : Boring: GB Udarb. af: SNO Kontrol: AZAI Godkendt: AZAI Dato:.. GeoGIS.. PSTRC -- :: Bilag: S. /

28 Jordart - Karakterisering Miljø Frost Kalk DVR, m BENTONIT SANDBETON, m ø mm FYLD: GRUS, groft, usorteret, sandet, gråbrunt FYLD: SAND, fint - groft, usorteret, leret, st. gruset, gråbrunt FYLD: SAND, fint - groft, usorteret, leret, st. gruset, muldpartier, teglstykker, meget mørk gråbrunt FYLD: LER, st. sandet, gruset, muldblandet, meget mørk gråbrunt - FYLD: LER, st. sandet, gruset, muldblandet, teglstykker, olivenbrunt () MORÆNELER, st. sandet, st. gruset, lys olivenbrunt Gl Gc FYLD SAND, fint - groft, usorteret, sv. leret, st. gruset, olivenbrunt SAND, fint - groft, usorteret, sv. leret, st. gruset, stenet, mørk gråbrunt SAND - " - N= SAND, fint - groft, usorteret, siltet, st. gruset, gråbrunt SAND - " - SAND SAND - " - Tør: SAND - " - (%) CaCO (%) Cfv, Crv (kpa) N (Slag/ cm) Der kan forventes sten og blokke i glaciale aflejriner Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Boremetode: " tør rotationsboring med foring og snegl Projektion: UTME X: Y: Plan: Sag: A Musicon Byggefelt & Boret af: GEOBORINGER Dato:.. Bedømt af: SAHA DGU : Boring: GB Udarb. af: SNO Kontrol: AZAI Godkendt: AZAI Dato:.. GeoGIS.. PSTRC -- :: Bilag: S. /

29 Jordart - Karakterisering Miljø Frost Kalk DVR, m, m ø mm BENTONIT SANDBETON, m ø mm A ASFALT, iflg. boreformand FYLD: GRUS, fint - groft, usorteret, st. sandet, sv. lugt af bitumen, meget mørkegråt FYLD: GRUS, fint - groft, usorteret, st. sandet, sv. lugt af bitumen, gråt FYLD: GRUS, fint - groft, usorteret, st. sandet, meget mørkegråt FYLD: GRUS, fint - groft, usorteret, st. sandet, mørkebrunt SAND FYLD: GRUS, fint - groft, usorteret, st. sandet, brunt FYLD: LER, siltet, sandet, gruset, gytjeholdigt, mørk gråbrunt Tør: FYLD: SAND, fint - mellem, usorteret, siltet, st. gruset, brunt BENTONIT FYLD: GRUS, fint - mellem, usorteret, sv. siltet, st. sandet, flintholdigt, brunt N= SAND FYLD: GRUS, fint - mellem, usorteret, sv. siltet, st. sandet, brunt GRUS, fint - groft, usorteret, st. sandet, brunt Tør: GRUS - " - N= (%) CaCO (%) Cfv, Crv (kpa) N (Slag/ cm) Der kan forventes sten og blokke i glaciale aflejringer Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Boremetode: " tør rotationsboring med foring og snegl Projektion: UTME X: Y: Plan: Sag: A Musicon Byggefelt & Boret af: GEOBORINGER Dato:.. Bedømt af: AZAI DGU : Boring: GB Udarb. af: SNO Kontrol: LIJ Godkendt: CBNI Dato:.. GeoGIS.. PSTRC -- :: Bilag: S. /

30 Jordart - Karakterisering Miljø Frost Kalk DVR. m. m ø mm. m ø mm BETON BENTONIT. m ø mm a MULD, iflg. boreformand FYLD: SAND, fint - groft, usorteret, st. leret, st. gruset, muldet, roddele, plantedele, mørk gråbrunt FYLD: SAND, fint - groft, usorteret, sv. leret, st. gruset, muldet, roddele, mørk gråbrunt FYLD: SAND, fint - groft, usorteret, sv. leret, st. gruset, muldet, roddele, gråbrunt FYLD: SAND, fint - groft, usorteret, st. gruset, plastikstykke, gråt N= SAND FYLD: SAND, fint - groft, usorteret, st. gruset, teglstykker, gråbrunt FYLD: SAND, fint - groft, usorteret, st. gruset, gråbrunt () Tør: FYLD: SAND, fint - groft, usorteret, st. gruset, lys gråbrunt N= BENTONIT FYLD: SAND, fint - groft, usorteret, st. gruset, slagger, lys gråbrunt FYLD: SAND, fint - groft, usorteret, st. gruset, stenet, slagger, lys gråbrunt N= SAND FYLD: SAND, fint - groft, usorteret, st. gruset, slagger, lys gråbrunt Tør: BENTONIT FYLD: SAND, fint - groft, usorteret, st. leret, st. gruset, lys olivenbrunt FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, olivenbrunt Crv Cfv>kPa SAND FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, enk. træstykker, gråbrunt FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, gråbrunt Tør: FYLD: GRUS, groft, st. sandet, Fortsættes (%) CaCO (%) Cfv, Crv (kpa) N (Slag/ cm) Der kan forventes sten og blokke i glaciale aflejriner Pejlerør: : ø mm - Topkote:. m Pejlerør: : ø mm - Topkote:. m Pejlerør: : ø mm - Topkote:. m Boremetode: " tør rotationsboring med foring og snegl Projektion: UTME X: Y: Plan: Sag: A Musicon Byggefelt & Boret af: GEOBORINGER Dato:.. Bedømt af: SAHA DGU : Boring: GB Udarb. af: SNO Kontrol: LIJ Godkendt: LIJ Dato:.. GeoGIS.. PSTRC -- :: Bilag: S. /

31 Jordart - Karakterisering Miljø Frost Kalk gråbrunt Tør: FYLD: GRUS, groft, st. sandet, betonstykker, gråt FYLD: GRUS, groft, st. sandet, betonstykker, slagger, gråt N= BENTONIT FYLD: GRUS, fint - groft, usorteret, st. sandet, betonstykker, gråt FYLD: GRUS, fint - groft, usorteret, leret, st. sandet, jernstykker, gråbrunt FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, muldet, brunt GRUS, fint - groft, usorteret, sv. leret, st. sandet, gråbrunt GRUS, fint - groft, usorteret, sv. leret, st. sandet, stenet, gråbrunt (%) CaCO (%) Cfv, Crv (kpa) N (Slag/ cm) Der kan forventes sten og blokke i glaciale aflejriner Pejlerør: : ø mm - Topkote:. m Pejlerør: : ø mm - Topkote:. m Pejlerør: : ø mm - Topkote:. m Boremetode: " tør rotationsboring med foring og snegl Projektion: UTME X: Y: Plan: Sag: A Musicon Byggefelt & Boret af: GEOBORINGER Dato:.. Bedømt af: SAHA DGU : Boring: GB Udarb. af: SNO Kontrol: LIJ Godkendt: LIJ Dato:.. GeoGIS.. PSTRC -- :: Bilag: S. /

32 Jordart - Karakterisering Miljø Frost Kalk DVR, m, m ø mm Cfv>kPa, m ø mm BETON BENTONIT, m ø mm FYLD: GRUS, fint - groft, usorteret, st. sandet, lys brungråt FYLD: SAND, fint - groft, usorteret, st. gruset, muldblandet, teglstumper, mørk gråbrunt FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, muldpletter, teglstumper, mørk gråbrunt FYLD: LERMULD, sandet, gruset, lerstriber, meget mørk gråbrunt SAND FYLD: SAND, fint - groft, usorteret, st. gruset, sv. leret, sv. muldblandet, roddele, mørk gråbrunt FYLD: LER, sandet, sv. gruset, muldslirer, olivengråt og mørkebrunt γ Tør: Cfv>kPa Crv Cfv= kpa BENTONIT a FYLD: LER, sandet, sv, gruset, muldstriber, roddele, olivengråt og sort FYLD: LER, sandet, sv. gruset, gråt med olivengrå striber FYLD: LER, sandet, sv. gruset, lys olivenbrunt FYLD: LER, sandet, sv. gruset, muldstriber, lys olivenbrunt Cfv= kpa Cfv= kpa SAND FYLD: LER, sandet, sv. gruset, lys olivenbrunt Tør: FYLD: LER, st. sandet, gruset, jernstumper, lys olivenbrunt BENTONIT FYLD: LER, sandet, gruset, muldslirer, lys olivenbrunt FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, jernstumper, lys olivenbrunt FYLD?: SAND, fint - groft, usorteret, st. gruset, stenet, lerklumper, gråbrunt Sm? Gc? GRUS, fint - groft, usorteret, st. sandet, rig på kalk - og flintklaster, gråbrunt SAND Tør: GRUS, fint - groft, usorteret, st. sandet, stenet, rig på kalk - og flintklaster, gråbrunt GRUS, fint - groft, usorteret, st. sandet, Fortsættes (%) γ (kn/m³) CaCO (%) Cfv, Crv (kpa) N (Slag/ cm) Der kan forventes sten og blokke i glaciale aflejringer Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Boremetode: " tør rotationsboring med foring og snegl Projektion: UTME X: Y: Plan: Sag: A Musicon Byggefelt & Boret af: GEOBORINGER Dato:.. Bedømt af: LIJ DGU : Boring: GB Udarb. af: SNO Kontrol: SAHA Godkendt: LIJ Dato:.. GeoGIS.. PSTRC -- :: Bilag: S. /

33 Jordart - Karakterisering Miljø Frost Kalk N>/cm Seating Drive Only SAN Tør: stenet, rig på kalk - og flintklaster, gråbrunt GRUS, fint - groft, usorteret, st. sandet, rig på kalk - og flintklaster, gråbrunt GRUS - " - SAND, fint - groft, usorteret, st. gruset, lys gråbrunt (%) γ (kn/m³) CaCO (%) Cfv, Crv (kpa) N (Slag/ cm) Der kan forventes sten og blokke i glaciale aflejringer Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Boremetode: " tør rotationsboring med foring og snegl Projektion: UTME X: Y: Plan: Sag: A Musicon Byggefelt & Boret af: GEOBORINGER Dato:.. Bedømt af: LIJ DGU : Boring: GB Udarb. af: SNO Kontrol: SAHA Godkendt: LIJ Dato:.. GeoGIS.. PSTRC -- :: Bilag: S. /

34 Jordart - Karakterisering Miljø Frost Kalk DVR, m BENTONIT SANDBETON, m ø mm FYLD: SAND, fint - groft, usorteret, st. gruset, muldblandet, mørk gråbrunt FYLD: SAND, fint - groft, usorteret, st. gruset, lys gulbrunt FYLD: SAND, fint - groft, usorteret, st. gruset, muldblandet, mørk gråbrunt FYLD: LERMULD, st. sandet, st. gruset, meget mørkegråt () () SAND, fint - groft, usorteret, sv. leret, st. gruset, lys olivenbrunt SAND - " - N= FYLD SAND - " - MORÆNESAND, fint - groft, usorteret, st. leret, st. gruset, olivenbrunt Gl Gc SAND Tør: MORÆNELER, st. sandet, st. gruset, stenet, olivenbrunt SAND, fint - groft, usorteret, sv. leret, st. gruset, gråbrunt SAND, fint - groft, usorteret, sv. leret, st. gruset, flintholdigt, gråbrunt SAND, fint - groft, usorteret, sv. leret, st. gruset, stenet, gråbrunt Gl Gc (%) CaCO (%) Cfv, Crv (kpa) N (Slag/ cm) Der kan forventes sten og blokke i glaciale aflejringer Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Boremetode: " tør rotationsboring med foring og snegl Projektion: UTME X: Y: Plan: Sag: A Musicon Byggefelt & Boret af: GEOBORINGER Dato:.. Bedømt af: SAHA DGU : Boring: GB Udarb. af: SNO Kontrol: AZAI Godkendt: AZAI Dato:.. GeoGIS.. PSTRC -- :: Bilag: S. /

35 Jordart - Karakterisering Miljø Frost Kalk DVR, m, m ø mm, m ø mm BENTONIT BETON, m ø mm FYLD: SAND, fint - groft, usort., st. gruset, gråt FYLD: SAND, fint - groft, usort., st. gruset, lys brunt FYLD: SAND, fint - groft, usort., st. gruset, brunt FYLD: LERMULD, st. sandet, st. gruset, teglstykker, betonstykker, meget mørkt brunt () Crv Cfv Cfv= kpa SAND FYLD: SAND, fint - groft, usort., st. leret, st. gruset, gråbrunt FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, betonstykker, meget mørkt gråbrunt Tør: FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, betonstykker, olivenbrunt Crv Cfv BENTONIT a BETON, fast, iflg. boreformand FYLD, BETON, gråt FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, betonstykker, olivenbrunt FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, betonstykker, mørkt gråbrunt SAND FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, betonstykker, træstykker, mørkt gråbrunt Tør: BENTONIT FYLD, jern, stål, iflg. boreformand, ingen prøve udtaget FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, mange træstykker, jernstykker, mørkt gråbrunt FYLD: LER, st. sandet, muldet, træstykker, betonstykker, mørkt gråbrunt Tør: FYLD: LER, st. sandet, gruset, Fortsættes (%) CaCO (%) Cfv, Crv (kpa) N (Slag/ cm) Der kan forventes sten og blokke i glaciale aflejringer Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Boremetode: " tør rotationsboring med foring og snegl Projektion: UTME X: Y: Plan: Sag: A Musicon Byggefelt & Boret af: GEOBORINGER Dato:.. Bedømt af: SAHA DGU : Boring: GB Udarb. af: SAHA/SNO Kontrol: LIJ Godkendt: LIJ Dato:.. GeoGIS.. PSTRC -- :: Bilag: S. /

36 Jordart - Karakterisering Miljø Frost Kalk Crv Tør: Cfv FYLD: LER, st. sandet, gruset, muldpletter, lyst olivenbrunt FYLD: LER, st. sandet, gruset, muldpletter, slagger, brunt FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, muldet, meget mørkt gråbrunt Cfv= kpa Cfv= kpa FYLD: LERMULD, st. sandet, gruset, jernstykker, sort FYLD: LERMULD, st. sandet, gruset, meget mørkt gråbrunt Cfv>kPa SAND FYLD: GRUS, groft, usort., sv. leret, st. sandet, betonstykker, gråt FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, betonstykker, gråt FYLD: GRUS, fint - groft, usort., st. leret, st. sandet, muldpletter, gråbrunt N= LER, siltet, enk. gruskorn, enk. roddele, gråbrunt Sm Sg Crv =,% Cfv= kpa Cfv>kPa LER, siltet, enk. gruskorn, lyst olivenbrunt MORÆNEGRUS, fint - groft, usort., leret, st. sandet, gråt Sm Sg Gl Gc MORÆNEGRUS - " - Gl Gc (%) CaCO (%) Cfv, Crv (kpa) N (Slag/ cm) Der kan forventes sten og blokke i glaciale aflejringer Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Boremetode: " tør rotationsboring med foring og snegl Projektion: UTME X: Y: Plan: Sag: A Musicon Byggefelt & Boret af: GEOBORINGER Dato:.. Bedømt af: SAHA DGU : Boring: GB Udarb. af: SAHA/SNO Kontrol: LIJ Godkendt: LIJ Dato:.. GeoGIS.. PSTRC -- :: Bilag: S. /

37 Jordart - Karakterisering Miljø Frost Kalk DVR, m BETON, m ø mm FYLD: SAND, fint - groft, st. gruset, muldblandet, roddele, mørkebrunt FYLD: LERMULD, st. sandet, st. gruset, mørkebrunt BENTONIT FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, lys olivenbrunt GRUS, fint - groft, usorteret, st. sandet, stenet, gråbrunt GRUS, fint - groft, usorteret, st. sandet, rig på kalk - og flintklaster, gråbrunt N= FYLD GRUS, fint - groft, usorteret, st. sandet, stenet, gråbrunt GRUS - " - SAND Tør: GRUS, fint - groft, usorteret, st. sandet, rig på kalk - og flintklaster, gråbrunt GRUS, fint - groft, usorteret, st. sandet, stenet, rig på kalk - og flintklaster, gråbrunt N= GRUS, fint - groft, usorteret, st. sandet, rig på kalk - og flintklaster, gråbrunt GRUS, fint - groft, usorteret, st. sandet, stenet, gråbrunt (%) CaCO (%) Cfv, Crv (kpa) N (Slag/ cm) Der kan forventes etn og blokke i glaciale aflejringer Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Boremetode: " tør rotationsboring med foring og snegl Projektion: UTME X: Y: Plan: Sag: A Musicon Byggefelt & Boret af: GEOBORINGER Dato:.. Bedømt af: LIJ DGU : Boring: GB Udarb. af: SNO Kontrol: SAHA Godkendt: LIJ Dato:.. GeoGIS.. PSTRC -- :: Bilag: S. /

38 Jordart - Karakterisering Miljø Frost Kalk DVR, m, m ø mm Cfv>kPa, m ø mm BETON BENTONIT, m ø mm FYLD: GRUS, fint - groft, usorteret, st. sandet, roddele, lys gråbrunt FYLD: SAND, fint - groft, usorteret, st. gruset. lys gråbrunt FYLD: SAND, fint - groft, usorteret, leret, st. gruset, lerklumper, muldblandet, mørk gråbrunt FYLD: SAND, fint - groft, usorteret, leret, st. gruset, lerklumper, olivenbrunt FYLD: LER, st. sandet, gruset, lys olivenbrunt med gulbrune striber Tør: Cfv>kPa FYLD SAND a b FYLD: LER, sandet, gruset, lys olivenbrunt FYLD, BETON, iflg. boreformanden FYLD, BETON, betonstykker, st. sandet, gruset, sv. muldblandet, mørkegråt og olivenbrunt FYLD: GRUS, fint - groft, usorteret, st. leret, st. sandet, stenet, sv. muldblandet, betonstumper, mørkebrunt BENTONIT FYLD, BETON, betonstykker, st. sandet, st. gruset, mørkegråt og mørkebrunt SAND Tør: BENTONIT FYLD: GRUS, fint - groft, usorteret, st. sandet, betonstykker, teglstumper, mørk gråbrunt FYLD, BETON, betonstykker, sv. leret, st. gruset, jernstump, mørk gråbrunt FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, muldpartier, betonstump, teglstumper, lys olivenbrunt FYLD: LER, sandet, gruset, muldstriber, olivenbrunt med grågrønne partier Cfv>kPa Cfv>kPa SAND FYLD: LER, st. sandet, gruset, muldstriber, gråbrunt FYLD: LER, st. sandet, gruset, muldstriber, gråbrunt med lyse olivenbrune striber Tør: FYLD: LER, sandet, sv. gruset, roddele, Fortsættes (%) γ (kn/m³) CaCO (%) Cfv, Crv (kpa) Der kan forventes sten og blokke i glaciale aflejringer Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Boremetode: " tør rotationsboring med foring og snegl Projektion: UTME X: Y: Plan: Sag: A Musicon Byggefelt & Boret af: GEOBORINGER Dato:.. Bedømt af: LIJ DGU : Boring: GB Udarb. af: SNO Kontrol: SAHA Godkendt: LIJ Dato:.. GeoGIS.. PSTRC -- :: Bilag: S. /

39 Jordart - Karakterisering Miljø Frost Kalk Cfv>kPa muldstriber, gråbrunt med lyse olivenbrune striber Tør: FYLD: LER, sandet, sv. gruset, roddele, olivenbrunt med grågrønne og lysegule pletter FYLD: LER, siltet, st. sandet, sv. gruset, olivengråt Crv Cfv= kpa Cfv>kPa FYLD: LERMULD, sandet, sv. gruset, lerslirer, roddele, meget mørkebrunt Crv γ Cfv= kpa Cfv>kPa Cfv>kPa Cfv>kPa BENTONIT FYLD: LER, sandet, sv. gruset, muldpletter, olivengråt og mørkebrunt FYLD: LER, sandet, sv. gruset, muldstriber, teglstumper, mørk gråbrunt FYLD: LER, sandet, sv. gruset, muldblandet, teglstumper, mørk gråbrunt FYLD: LER, st. sandet, gruset, muldstriber, mørk gråbrunt FYLD: LERMULD, sandet, st. gruset, stenet, meget mørkebrunt FYLD: LERMULD, sandet, sv. gruset, lerstriber, teglstumper, meget mørkebrunt og gråbrunt Crv Cfv= kpa Cfv>kPa FYLD: LER, sandet, sv. gruset, muldpletter, teglstumper, gråbrunt FYLD: LER, sandet, sv. gruset, veddele, olivengråt Crv Cfv= kpa Cfv>kPa FYLD: LER, sandet, sv. gruset, roddele, olivengråt FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, roddele, teglstumper, olivengråt FYLD: GRUS, fint - groft, usorteret, sv. leret, st. sandet, roddele, veddele, gråt Cfv>kPa Cfv>kPa SAND, fint - groft, usorteret, st. gruset, lysegråt SAND, fint - groft, usorteret, st. gruset, rig på kalk- og flintklaster, lysegråt (%) γ (kn/m³) CaCO (%) Cfv, Crv (kpa) Der kan forventes sten og blokke i glaciale aflejringer Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Boremetode: " tør rotationsboring med foring og snegl Projektion: UTME X: Y: Plan: Sag: A Musicon Byggefelt & Boret af: GEOBORINGER Dato:.. Bedømt af: LIJ DGU : Boring: GB Udarb. af: SNO Kontrol: SAHA Godkendt: LIJ Dato:.. GeoGIS.. PSTRC -- :: Bilag: S. /

40 Jordart - Karakterisering Miljø Frost Kalk DVR, m BETON BENTONIT, m ø mm a Muld, iflg. boreformand FYLD: GRUS, fint - groft, usorteret, st. sandet, ledning, brunt FYLD: SAND, fint - groft, usorteret, st. gruset, sv. muldet, betonstykker, meget mørkegråt FYLD: SAND, fint - groft, usorteret, sv. leret, st. gruset, mørkegråt FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, teglstykker, meget mørk gråbrunt FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, teglstykker, muldet, meget mørk gråbrunt FYLD: LER, st. sandet, gruset, moræneprægt, gråbrunt Crv Cfv Cfv>kPa FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, morænepræg, gråbrunt FYLD: TEGL, groft Crv Crv Cfv γ Cfv>kPa FYLD a FYLD: LER, sandet, st. gruset, mange teglstykker, morænepræg, gråbrunt FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, muldpartier, slagger, gråbrunt FYLD: GRUS, leret, enk. teglstumper, enk. sten, enk. betonstykker, tørt, iflg. boreformand FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, muldet, tørvepræget, slagger, sort FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, muldet, teglstykke, meget mørk gråbrunt FYLD: LER, lamineret, meget mørkegråt og grålamineret FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, muldpartier, mørk gråbrunt N= FYLD: GRUS, fint - groft, usorteret, st. sandet, gråt FYLD: GRUS, fint - groft, usorteret, st. sandet, muldet, mørk gråbrunt - FYLD: GRUS, fint - groft, usorteret, st. Fortsættes (%) γ (kn/m³) CaCO (%) Cfv, Crv (kpa) N (Slag/ cm) Der kan forventes sten og blokke i glaciale aflejringer Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Boremetode: " tør rotationsboring med foring og snegl Projektion: UTME X: Y: Plan: Sag: A Musicon Byggefelt & Boret af: GEOBORINGER Dato:.. Bedømt af: SAHA DGU : Boring: GB Udarb. af: SNO Kontrol: LIJ Godkendt: LIJ Dato:.. GeoGIS.. PSTRC -- :: Bilag: S. /

41 Jordart - Karakterisering Miljø Frost Kalk sandet, muldet, mørk gråbrunt FYLD: GRUS, fint - groft, usorteret, st. leret, st. sandet, muldet, mørk gråbrunt FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, mørkegråt BENTONIT FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, muldet, mørk gråbrunt FYLD: LER, st. sandet, st. gruset, muldet, teglstykker, meget mørk gråbrunt FYLD: LER, sandet, gruset, muldet, enk. plantedele, meget mørk gråbrunt FYLD: LER, sv. sandet, sv. gruset, muldslirer, morænepræget, brunt () Cfv>kPa FYLD: LER, sandet, gruset, muldpletter, brunt FYLD: LER, st. finsandet, st. siltet, gråbrunt SAND FYLD: LER, st. finsandet, enk. gruskorn, gråbrunt LER, fedt, st. siltet, sv. finsandet, lys olivenbrunt =,% LER - " - (%) γ (kn/m³) CaCO (%) Cfv, Crv (kpa) N (Slag/ cm) Der kan forventes sten og blokke i glaciale aflejringer Pejlerør: : ø mm - Topkote:, m Boremetode: " tør rotationsboring med foring og snegl Projektion: UTME X: Y: Plan: Sag: A Musicon Byggefelt & Boret af: GEOBORINGER Dato:.. Bedømt af: SAHA DGU : Boring: GB Udarb. af: SNO Kontrol: LIJ Godkendt: LIJ Dato:.. GeoGIS.. PSTRC -- :: Bilag: S. /

JORDBUNDSUNDERSØGELSER

JORDBUNDSUNDERSØGELSER JORDBUNDSUNDERSØGELSER KOMPETENT RÅDGIVNING GEOTEKNIK OG MILJØ KOMPRIMERINGSKONTROL Thomas Jensen Provstebakken 46 8230 Åbyhøj E-mail: toller14@hotmail.dk Geoteknisk undersøgelsesrapport nr. 1 Tilbygning,

Læs mere

JORDBUNDSUNDERSØGELSER

JORDBUNDSUNDERSØGELSER JORDBUNDSUNDERSØGELSER KOMPETENT RÅDGIVNING GEOTEKNIK OG MILJØ KOMPRIMERINGSKONTROL Syddjurs Kommune Lundbergsvej Ebeltoft E-mail: jvkn@syddjurs.dk Att.: Jonas Valhøj Kleffel Nielsen Geoteknisk undersøgelsesrapport

Læs mere

JORDBUNDSUNDERSØGELSER

JORDBUNDSUNDERSØGELSER JORDBUNDSUNDERSØGELSER KOMPETENT RÅDGIVNING GEOTEKNIK OG MILJØ KOMPRIMERINGSKONTROL Randers Spildevand A/S Tørvebryggen 8900 Randers C E-mail: anso@randersspildevand.dk Att.: Anders Risager Sørensen Geoteknisk

Læs mere

2 Mark- og laboratoriearbejde 3. 4 Afsluttende bemærkninger 5 VERSION UDGIVELSESDATO BESKRIVELSE UDARBEJDET KONTROLLERET GODKENDT

2 Mark- og laboratoriearbejde 3. 4 Afsluttende bemærkninger 5 VERSION UDGIVELSESDATO BESKRIVELSE UDARBEJDET KONTROLLERET GODKENDT CHR. HANSEN A/S GEOTEKNISKE UNDERSØGELSER FOR PPLADS ADRESSE COWI A/S Parallelvej 8 Kongens Lyngby TLF 45 56 4 FAX 45 56 4 99 99 WWW cowi.dk GEOTEKNISK DATARAPPORT INDHOLD Indledning Mark og laboratoriearbejde

Læs mere

JORDBUNDSUNDERSØGELSER

JORDBUNDSUNDERSØGELSER JORDBUNDSUNDERSØGELSER KOMPETENT RÅDGIVNING GEOTEKNIK OG MILJØ KOMPRIMERINGSKONTROL 04-09-6 Sag nr. 477 Byggemodning Vestergårds Allé, Vest. Etape og 4, 86 Hørning Parcel nr.: 5 Figur Situationsplan :000

Læs mere

JORDBUNDSUNDERSØGELSER

JORDBUNDSUNDERSØGELSER JORDBUNDSUNDERSØGELSER KOMPETENT RÅDGIVNING GEOTEKNIK OG MILJØ KOMPRIMERINGSKONTROL NIRAS Vestre Havnepromenade, Postboks Aalborg E-mail: bal@niras.dk Att.: Morten Balle Geoteknisk undersøgelsesrapport

Læs mere

JORDBUNDSUNDERSØGELSER

JORDBUNDSUNDERSØGELSER JORDBUNDSUNDERSØGELSER KOMPETENT RÅDGIVNING GEOTEKNIK OG MILJØ KOMPRIMERINGSKONTROL Viborg Ingeniørerne Fabriksvej 8800 Viborg Att.: Henrik Juel Poulsen Geoteknisk undersøgelsesrapport nr. Lokalplan 8,

Læs mere

JORDBUNDSUNDERSØGELSER

JORDBUNDSUNDERSØGELSER JORDBUNDSUNDERSØGELSER KOMPETENT RÅDGIVNING GEOTEKNIK OG MILJØ KOMPRIMERINGSKONTROL POJ Consult ApS Østermøllevej 3 9230 Svenstrup J Att.: Poul O. Jørgensen Geoteknisk undersøgelsesrapport nr. Stitunnel,

Læs mere

Bilag 1 - Oversigtskort over arbejdsplads og oplagsareal.pdf Bilag 2 - Oversigtskort over adgangsveje.pdf Bilag 3 - Oversigtskort for rydning af

Bilag 1 - Oversigtskort over arbejdsplads og oplagsareal.pdf Bilag 2 - Oversigtskort over adgangsveje.pdf Bilag 3 - Oversigtskort for rydning af Bilag - Oversigtskort over arbejdsplads og oplagsareal.pdf Bilag - Oversigtskort over adgangsveje.pdf Bilag 3 - Oversigtskort for rydning af vegetation og betonopstemning.pdf Bilag 4 - Situationskort over

Læs mere

JORDBUNDSUNDERSØGELSER

JORDBUNDSUNDERSØGELSER JORDBUNDSUNDERSØGELSER KOMPETENT RÅDGIVNING GEOTEKNIK OG MILJØ KOMPRIMERINGSKONTROL Favrskov Kommune Skovvej 0 88 Hinnerup E-mail: chhn@favrskov.dk Att.: Christian Hougaard Nielsen Geoteknisk undersøgelsesrapport

Læs mere

JORDBUNDSUNDERSØGELSER

JORDBUNDSUNDERSØGELSER JORDBUNDSUNDERSØGELSER KOMPETENT RÅDGIVNING GEOTEKNIK OG MILJØ KOMPRIMERINGSKONTROL Skanderborg Kommune Vej og Trafik Knudsvej 8680 Ry E-mail: herdis.jensen@skanderborg.dk Geoteknisk undersøgelsesrapport

Læs mere

JORDBUNDSUNDERSØGELSER

JORDBUNDSUNDERSØGELSER JORDBUNDSUNDERSØGELSER KOMPETENT RÅDGIVNING GEOTEKNIK OG MILJØ KOMPRIMERINGSKONTROL Syddjurs Kommune Trafik og Veje Lundbergsvej 800 Ebeltoft E-mail: lbo@syddjurs.dk Att.: Lars Bonde Geoteknisk undersøgelsesrapport

Læs mere

Geoteknisk undersøgelse Sag nr Parameterundersøgelse Smørkildevej 3400 Hillerød. Vi er ikke nærmere bekendt med projektet.

Geoteknisk undersøgelse Sag nr Parameterundersøgelse Smørkildevej 3400 Hillerød. Vi er ikke nærmere bekendt med projektet. DJ MILJØ & GEOTEKNIK P/S RÅDGIVENDE INGENIØRER FRI Geoteknisk undersøgelse Sag nr. Parameterundersøgelse Smørkildevej Hillerød. Formål Formål med undersøgelsen er at give en orientering om jordbundsforholdene

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Assens Sukkerfabrik, Matrikel 89i, 56 Assens Dato: 25. september 2017 DMR-sagsnr.: 2017-1434 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58

Læs mere

FORHØJELSE AF DIGE I NIVÅ HAVN

FORHØJELSE AF DIGE I NIVÅ HAVN Fredensborg Kommune Juni FORHØJELSE AF DIGE I NIVÅ HAVN Geoteknisk undersøgelse PROJEKT Forhøjelse af dige i Nivå Havn Geoteknisk forundersøgelse Fredensborg Kommune. juni Bilagsfortegnelse: Version Udarbejdet

Læs mere

JORDBUNDSUNDERSØGELSER

JORDBUNDSUNDERSØGELSER JRDBUNDSUNDERSØGELSER KMPETENT RÅDGIVNING GETEKNIK G MILJØ KMPRIMERINGSKNTRL Skanderborg Kommune Vej og Trafik Knudsvej Ry E-mail: herdis.jensen@skanderborg.dk Att.: Herdis Jensen Geoteknisk undersøgelsesrapport

Læs mere

GROBSHULEVEJ, ODDER OMFARTSVEJ

GROBSHULEVEJ, ODDER OMFARTSVEJ OKTOBER 0 ODDER KOMMUNE GROBSHULEVEJ, ODDER OMFARTSVEJ GEOTEKNISK DATARAPPORT ADRESSE COI A/S Parallelvej 800 Kongens Lyngby TLF 6 0 00 00 FAX 6 0 99 99 cowi.dk OKTOBER 0 ODDER KOMMUNE GROBSHULEVEJ, ODDER

Læs mere

H13.15 STØJSKÆRM PÅ SKOVDIGEBROEN ØST VED BAGSVÆRD

H13.15 STØJSKÆRM PÅ SKOVDIGEBROEN ØST VED BAGSVÆRD DECEMBER 0 VEJDIREKTORATET H. STØJSKÆRM PÅ SKOVDIGEBROEN ØST VED BAGSVÆRD GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT DATA RAPPORT NR. H. STØJSKÆRM PÅ SKOVDIGEBROEN ØST VED BAGSVÆRD INDHOLD Undersøgelsens formål

Læs mere

Forsøgsresultater Jordartssignatur Situationsplan Boreprofil FYLD MORÆNESAND Pumpeboring Prøvenummer as prøve MULD MORÆNESILT Miljøboring Boring uden prøver Intakt prøve/ rørprøve Omrørt prøve MULD, SAND

Læs mere

Hillerød Kommune. September ULLERØD NORD - BYGGEMODNING Geoteknisk undersøgelse Triumfbuen

Hillerød Kommune. September ULLERØD NORD - BYGGEMODNING Geoteknisk undersøgelse Triumfbuen Hillerød Kommune September 0 ULLERØD NORD - BYGGEMODNING Geoteknisk undersøgelse Triumfbuen PROJEKT Ullerød Nord, Triumfbuen Geoteknisk undersøgelse Hillerød Kommune. september 0 Projekt nr. Version Udarbejdet

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Stationsvej 3, 6261 Bredebro Dato: 19. september 2018 DMR-sagsnr.: 2018-1145 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

JORDBUNDSUNDERSØGELSER

JORDBUNDSUNDERSØGELSER JORDBUNDSUNDERSØGELSER KOMPETENT RÅDGIVNING GEOTEKNIK OG MILJØ KOMPRIMERINGSKONTROL André Aarestrup Skovfyrvej 8 8250 Egå E-mail: andreaarestrup@hotmail.com Geoteknisk undersøgelsesrapport nr. 1 Under

Læs mere

JORDBUNDSUNDERSØGELSER

JORDBUNDSUNDERSØGELSER JORDBUNDSUNDERSØGELSER KOMPETENT RÅDGIVNING GEOTEKNIK OG MILJØ KOMPRIMERINGSKONTROL Mette rie Baunsgaard Gyldenløvesgade 5, 3. th 8200 Aarhus N Sendt via e-mail: md@formdanmark.dk Att.: Michael Daugaard

Læs mere

MAJ 2016 BILLUND KOMMUNE VORBASSE. DALAGERVEJ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE FOR BYGGEMODNING RAPPORT NR. 1

MAJ 2016 BILLUND KOMMUNE VORBASSE. DALAGERVEJ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE FOR BYGGEMODNING RAPPORT NR. 1 MAJ 206 BILLUND KOMMUNE VORBASSE. DALAGERVEJ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE FOR BYGGEMODNING RAPPORT NR. ADRESSE COWI A/S Vestre Stationsvej 7 5000 Odense C Danmark TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW

Læs mere

GRINDSTED. MORSBØLVEJ

GRINDSTED. MORSBØLVEJ APRIL 06 BILLUND KOMMUNE GRINDSTED. MORSBØLVEJ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE FOR BYGGEMODNING RAPPORT NR. ADRESSE COWI A/S Vestre Stationsvej 7 5000 Odense C Danmark TLF +5 56 0 00 00 FAX +5 56 0 99 99 WWW cowi.dk

Læs mere

Savonlinnavej 3. Silkeborg Kommune Silkeborg Geoteknisk parameterundersøgelse. Østergade Silkeborg

Savonlinnavej 3. Silkeborg Kommune Silkeborg Geoteknisk parameterundersøgelse. Østergade Silkeborg Adresse: Baldersvej 0-2 8850 Bjerringbro Telefon: 28 74 56 3 Mail: ril@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 8 94 Savonlinnavej 3 8600 Silkeborg Geoteknisk parameterundersøgelse Silkeborg Kommune Østergade 8600 Silkeborg

Læs mere

Roskilde, Trekroner, Ageren. Parcelhusudstykning Supplerende geotekniske undersøgelser til parceller. GEO projekt nr Rapport 1,

Roskilde, Trekroner, Ageren. Parcelhusudstykning Supplerende geotekniske undersøgelser til parceller. GEO projekt nr Rapport 1, Roskilde, Trekroner, Ageren. Parcelhusudstykning Supplerende geotekniske undersøgelser til parceller GEO projekt nr. 37410 Rapport 1, 2014-03-24 Sammenfatning I Trekroner i Roskilde skal der, i forbindelse

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE Tingbjerg 17, Agerskov Dato: 4. januar 2016 DMR-sagsnr.: 2015-1304 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22 06 55 Hvidovre

Læs mere

JORDBUNDSUNDERSØGELSER

JORDBUNDSUNDERSØGELSER JRDBUNDSUNDERSØGELSER KMPETENT RÅDGIVNING GETEKNIK G MILJØ KMPRIMERINGSKNTRL Skanderborg Kommune Vej og Trafik Skanderborg Fælled Skanderborg E-mail: herdis.jensen@skanderborg.dk Att.: Herdis Jensen Geoteknisk

Læs mere

JORDBUNDSUNDERSØGELSER

JORDBUNDSUNDERSØGELSER JRDBUNDSUNDERSØGELSER KMPETENT RÅDGIVNING GETEKNIK G MILJØ KMPRIMERINGSKNTRL Viborg Ingeniørerne Fabriksvej 88 Viborg Att.: Henrik Juel Poulsen Geoteknisk undersøgelsesrapport nr. Lokalplan 8, Byggemodning

Læs mere

EOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

EOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 EOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Udstykning Langager -7, 661 Bredebro Dato: 9. juni 018 DMR-sagsnr.: 018-115 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 5 11 Jerslev J 70

Læs mere

H52.01 RAMPEOMBYGNING, 76 ESBJERG Ø

H52.01 RAMPEOMBYGNING, 76 ESBJERG Ø FEBRUAR 0 VEJDIREKTORATET H5.0 RAMPEOMBYGNING, 76 ESBJERG Ø SUPPLERENDE GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT RAPPORT NR. ADRESSE COI A/S Vestre Stationsvej 7 5000 Odense C Danmark TLF +5 56 0 00 00 FAX +5 56

Læs mere

MEJRUP. Luren, Tværpilen og Skjoldet. 1. Indholdsfortegnelse

MEJRUP. Luren, Tværpilen og Skjoldet. 1. Indholdsfortegnelse MEJRUP. Luren, Tværpilen og Skjoldet. 1 Indholdsfortegnelse Side 1 Undersøgelsens formål 3 2 Tidligere undersøgelser 3 3 Mark- og laboratoriearbejde 3 4 Koter 4 5 Jordbunds- og vandspejlsforhold 5 6 Funderingsforhold

Læs mere

Blomstervænget 38. Grundsalg Kalkværksvej 10 Postbox 539 8100 Århus C.

Blomstervænget 38. Grundsalg Kalkværksvej 10 Postbox 539 8100 Århus C. Byggemodningsafd. september 2009. 835 Villaparceller. Blomstervænget 38 Indledning Parcelkort Matrikulære forhold Salgsvilkår Forsyningsselskaber Jordbundsforhold Geoteknisk rapport Deklarationer Arkæologi

Læs mere

HOLING SØ AHORNBAKKEN NR. 23

HOLING SØ AHORNBAKKEN NR. 23 Til Herning Kommune Dokumenttype Geoteknisk rapport Dato September 2012 HOLING SØ AHORNBAKKEN NR. 23 HOLING SØ AHORNBAKKEN NR. 23 Revision 0 Dato 2012-09-01 Udarbejdet af ANHT Kontrolleret af MIHK Godkendt

Læs mere

SDR. OMME. STADION ALLÉ

SDR. OMME. STADION ALLÉ MAJ 06 BILLUND KOMMUNE SDR. OMME. STADION ALLÉ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE FOR BYGGEMODNING RAPPORT NR. ADRESSE COWI A/S Vestre Stationsvej 7 5000 Odense C Danmark TLF +5 56 0 00 00 FAX +5 56 0 99 99 WWW cowi.dk

Læs mere

H07017 STØJSKÆRM E45 NORDJYSKE MOTORVEJ RANDERS S, VIBORGVEJ S

H07017 STØJSKÆRM E45 NORDJYSKE MOTORVEJ RANDERS S, VIBORGVEJ S APRIL 0 VEJDIREKTORATET H0707 STØJSKÆRM E5 NORDJYSKE MOTORVEJ RANDERS S, VIBORGVEJ S GEOTEKNISK DATARAPPORT RAPPORT NR. ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 8000 Aarhus C Danmark TLF +5 5 0 00 00 FAX

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE Jernbanevej 10, Hvalsø Dato: 26. november 2013 DMR-sagsnr.: 2013-0818 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22 06 55

Læs mere

JORDBUNDSUNDERSØGELSER

JORDBUNDSUNDERSØGELSER JORDBUNDSUNDERSØGELSER KOMPETENT RÅDGIVNING GEOTEKNIK OG MILJØ KOMPRIMERINGSKONTROL DGE Miljø- og Ingeniørfirma A/S Grønhøjgade Vejen E-mail: lcs@dge.dk Att.: Lars Storkholm Geoteknisk undersøgelsesrapport

Læs mere

HOLING SØ AHORNBAKKEN NR. 20

HOLING SØ AHORNBAKKEN NR. 20 Til Herning Kommune Dokumenttype Geoteknisk rapport Dato September 0 HOLING SØ AHORNBAKKEN NR. 0 HOLING SØ AHORNBAKKEN NR. 0 Revision 0 Dato 0-09-0 Udarbejdet af ANHT Kontrolleret af MIHK Godkendt af ANHT

Læs mere

ÅBRINKEN I SØRVAD BYGGEMODNING ORIENTERENDE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE

ÅBRINKEN I SØRVAD BYGGEMODNING ORIENTERENDE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE Til Herning Kommune Dokumenttype Orienterende geoteknisk rapport nr. 1 Sagsnr. 1100003346 Dato 2013-01-31 ÅBRINKEN I SØRVAD BYGGEMODNING ORIENTERENDE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE ÅBRINKEN I SØRVAD ORIENTERENDE

Læs mere

GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE SØNDERMARKSGADE 13B 8643 ANS BY HÅNDVÆRKERVEJ KARUP J DATO: 9. OKTOBER Jerslev J

GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE SØNDERMARKSGADE 13B 8643 ANS BY HÅNDVÆRKERVEJ KARUP J DATO: 9. OKTOBER Jerslev J Geoteknik GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE BELIGGENDE: REKVIRENT: KRONDYRVEJ 3, ANS BY AHBYG TØMRERFIRMA A/S SØNDERMARKSGADE 13B 8643 ANS BY SAGSNR: 2013-0714 AFDELING: DMR GEOTEKNIK HÅNDVÆRKERVEJ 8 7470

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Hammelvej 9, 8370 Hadsten Dato: 23. juli 2018 DMR-sagsnr.: 2018-1237 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J 70 22

Læs mere

HOLING SØ AHORNBAKKEN NR. 16

HOLING SØ AHORNBAKKEN NR. 16 Til Herning Kommune Dokumenttype Geoteknisk rapport Dato September 0 HOLING SØ AHORNBAKKEN NR. HOLING SØ AHORNBAKKEN NR. Revision 0 Dato 0-09-0 Udarbejdet af ANHT Kontrolleret af MIHK Godkendt af ANHT

Læs mere

JORDBUNDSUNDERSØGELSER

JORDBUNDSUNDERSØGELSER JRDBUNDSUNDERSØGELSER KMPETENT RÅDGIVNING GETEKNIK G MILJØ KMPRIMERINGSKNTRL Viborg Ingeniørerne Fabriksvej 88 Viborg Att.: Henrik Juel Poulsen Geoteknisk undersøgelsesrapport nr. Lokalplan 8, Byggemodning

Læs mere

SEPTEMBER 2016 BILLUND KOMMUNE BILLUND. MØLLEVEJ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE FOR NYT BOLIGOMRÅDE RAPPORT NR. 1

SEPTEMBER 2016 BILLUND KOMMUNE BILLUND. MØLLEVEJ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE FOR NYT BOLIGOMRÅDE RAPPORT NR. 1 SEPTEMBER 0 BILLUND KOMMUNE BILLUND. MØLLEVEJ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE FOR NYT BOLIGOMRÅDE RAPPORT NR. ADRESSE COWI A/S Vestre Stationsvej 000 Odense C Danmark TLF + 0 00 00 FAX + 0 99 99 WWW cowi.dk SEPTEMBER

Læs mere

100,0. metres Forekomst- og overjordstykkelser. Kortbilag: 2

100,0. metres Forekomst- og overjordstykkelser. Kortbilag: 2 Signaturforklaring d c d c a b a b Nye boringer uden analyser Eksisterende boringer a) Antal m af råstoflag, der ligger under grundvandsspejl (V) b) Kategori I, II eller III (F) (se figur 3.3 i rapport)

Læs mere

MØDDEBRO PARKVEJ 281 SOLBJERG INDHOLD. Parcelkort Matrikulære forhold Geoteknisk rapport BOLIG OG PROJEKTUDVIKLING

MØDDEBRO PARKVEJ 281 SOLBJERG INDHOLD. Parcelkort Matrikulære forhold Geoteknisk rapport BOLIG OG PROJEKTUDVIKLING MØDDEBR PARKVEJ 8 SLBJERG INDHLD Parcelkort Matrikulære forhold Geoteknisk rapport BLIG G PRJEKTUDVIKLING GRUNDSALG KALKVÆRKSVEJ 0 8000 AARHUS C. T: 890 00 GRUNDSALG@MTM.AARHUS.DK.GRUNDSALGAARHUS.DK DAT:

Læs mere

Der er på de undersøgte parceller ikke konstateret tegn på forurening med totalkulbrinter, PAH'er eller metaller.

Der er på de undersøgte parceller ikke konstateret tegn på forurening med totalkulbrinter, PAH'er eller metaller. Viby. Onsholtgårdsvej - Villaparceller Geoteknisk og miljøteknisk undersøgelse GEO projekt nr. Rapport, 008--0 Sammenfatning GEO har udført en undersøgelse af funderings- og miljøforholdene med henblik

Læs mere

ECO PARK, RØNNEDE BYGGEMODNING ORIENTERENDE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE

ECO PARK, RØNNEDE BYGGEMODNING ORIENTERENDE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE Til Faxe Kommune Dokumenttype Geoteknisk rapport nr. Sagsnr. 00000 Dato 0-0-07 ECO PARK, RØNNEDE BYGGEMODNING ORIENTERENDE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE ECO PARK, RØNNEDE ORIENTERENDE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE

Læs mere

JORDBUNDSUNDERSØGELSER

JORDBUNDSUNDERSØGELSER JRDBUNDSUNDERSØGELSER KMPETENT RÅDGIVNING GETEKNIK G MILJØ KMPRIMERINGSKNTRL Randers Kommune Veje og Trafik Randers C E-mail: johanne.krogh@randers.dk Att.: Johanne Krogh Geoteknisk undersøgelsesrapport

Læs mere

Ejendomsselskabet Kildevej ApS. November 2014. BYGGEMODNING KILDEBUEN, SVEJBÆK Geoteknisk undersøgelsesrapport

Ejendomsselskabet Kildevej ApS. November 2014. BYGGEMODNING KILDEBUEN, SVEJBÆK Geoteknisk undersøgelsesrapport Ejendomsselskabet Kildevej ApS November 2014 BYGGEMODNING KILDEBUEN, SVEJBÆK Geoteknisk undersøgelsesrapport PROJEKT Byggemodning Kildebuen, Svejbæk Geoteknisk undersøgelsesrapport Ejendomsselskabet Kildevej

Læs mere

UDGÅRDSVEJ - SKIBBILD BYGGEMODNING GEOTEKNISK RAPPORT

UDGÅRDSVEJ - SKIBBILD BYGGEMODNING GEOTEKNISK RAPPORT Til Herning Kommune Dokumenttype Rapport Dato November 0 UDGÅRDSVEJ - SKIBBILD BYGGEMODNING GEOTEKNISK RAPPORT UDGÅRDSVEJ - SKIBBILD GEOTEKNISK RAPPORT Revision 0 Dato 0-- Udarbejdet af Anja Holm Tygesen

Læs mere

SILKEBORG TORV PARKERINGSKÆLDER GEOTEKNISK UNDERSØGELSE

SILKEBORG TORV PARKERINGSKÆLDER GEOTEKNISK UNDERSØGELSE Til Silkeborg Kommune Dokumenttype Geoteknisk rapport Dato December 2011 SILKEBORG TORV PARKERINGSKÆLDER GEOTEKNISK UNDERSØGELSE SILKEBORG TORV, PARKERINGSKÆLDER GEOTEKNISK UNDERSØGELSE Revision 0 Dato

Læs mere

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 2

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 2 Adresse: Baldersvej 0-2 8850 Bjerringbro Telefon: 4 68 64 2 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 8 94 Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 2 Balle, 8600 Silkeborg Geoteknisk placeringsundersøgelse Silkeborg Kommune

Læs mere

JUNI 2014 HOLSTEBRO KOMMUNE BYGGEMODNING ALSTRUP GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT RAPPORT NR. 1

JUNI 2014 HOLSTEBRO KOMMUNE BYGGEMODNING ALSTRUP GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT RAPPORT NR. 1 JUNI 0 HOLSTEBRO KOMMUNE BYGGEMODNING ALSTRUP GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT RAPPORT NR. ADRESSE COI A/S Nupark 700 Holstebro Danmark TLF 0 00 00 FAX 0 99 99 cowi.dk JUNI 0 HOLSTEBRO KOMMUNE BYGGEMODNING

Læs mere

Frisholmparken Grund nr. 50

Frisholmparken Grund nr. 50 Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 68 64 12 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Frisholmparken Grund nr. 50 8653 Them Geoteknisk placeringsundersøgelse Silkeborg Kommune Østergade

Læs mere

Frisholmparken Grund nr. 44

Frisholmparken Grund nr. 44 Adresse: Baldersvej 0-2 8850 Bjerringbro Telefon: 4 68 64 2 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 8 94 Frisholmparken Grund nr. 44 8653 Them Geoteknisk placeringsundersøgelse Silkeborg Kommune Østergade 8600

Læs mere

JORDBUNDSUNDERSØGELSER

JORDBUNDSUNDERSØGELSER JORDBUNDSUNDERSØGELSER KOMPETENT RÅDGIVNING GEOTEKNIK OG MILJØ KOMPRIMERINGSKONTROL Byggemodning Vestergårds Allé, Vest. Etape 2, 8362 Hørning Parcel nr.: 77 Figur 1 Situationsplan 1:1000 Baggrund Parcel

Læs mere

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 5

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 5 Adresse: Baldersvej 0-2 8850 Bjerringbro Telefon: 4 68 64 2 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 8 94 Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 5 Balle, 8600 Silkeborg Geoteknisk placeringsundersøgelse Silkeborg Kommune

Læs mere

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 14

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 14 Adresse: Baldersvej 0-2 8850 Bjerringbro Telefon: 4 68 64 2 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 8 94 Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 4 Balle, 8600 Silkeborg Geoteknisk placeringsundersøgelse Silkeborg Kommune

Læs mere

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 10

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 10 Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 68 64 12 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 10 Balle, 8600 Silkeborg Geoteknisk placeringsundersøgelse Silkeborg

Læs mere

HØRRETLØKKEN 10 MÅRSLET INDHOLD. Parcelkort Matrikulære forhold Geoteknisk rapport BOLIG OG PROJEKTUDVIKLING

HØRRETLØKKEN 10 MÅRSLET INDHOLD. Parcelkort Matrikulære forhold Geoteknisk rapport BOLIG OG PROJEKTUDVIKLING HØRRETLØKKEN 10 MÅRSLET INDHOLD Parcelkort Matrikulære forhold Geoteknisk rapport BOLIG OG PROJEKTUDVIKLING GRUNDSALG KALKVÆRKSVEJ 10 8000 AARHUS C. T: 8940 4400 GRUNDSALG@MTM.AARHUS.DK WWW.GRUNDSALGAARHUS.DK

Læs mere

Søndergade 57A, Hundested ORIENTERENDE GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT

Søndergade 57A, Hundested ORIENTERENDE GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT Halsnæs Kommune Søndergade 57A, Hundested ORIENTERENDE GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT Februar 2010 Halsnæs Kommune Søndergade 57A, Hundested ORIENTERENDE GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT Februar 2010 1

Læs mere

GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE

GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE Geoteknik GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE BELIGGENDE: REKVIRENT: SLOTSVÆNGET -, SLAGELSE DOMINIA A/S STUDIESTRÆDE KØBENHAVN V SAGSNR: - RÅDGIVER: DMR GEOTEKNIK KAROLINEVEJ SLAGELSE DATO:. OKTOBER Din

Læs mere

Balskærvej 1. Indledning Parcelkort Matrikulære forhold Salgsvilkår Nyttige adresser Jordbundsforhold Geoteknisk rapport Deklarationer Arkæologi

Balskærvej 1. Indledning Parcelkort Matrikulære forhold Salgsvilkår Nyttige adresser Jordbundsforhold Geoteknisk rapport Deklarationer Arkæologi Byggemodningsafd. december 200. 0 Villaparceller. Balskærvej Indledning Parcelkort Matrikulære forhold Salgsvilkår Nyttige adresser Jordbundsforhold Geoteknisk rapport Deklarationer Arkæologi Grundsalgskontoret

Læs mere

Vognsen Rådgivende Ingeniører A/S

Vognsen Rådgivende Ingeniører A/S Adresse: Baldersvej 0-2 8850 Bjerringbro Telefon: 4 68 64 2 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 8 94 Gennem Bakkerne 52 930 Vodskov Geoteknisk parameterundersøgelse Vognsen Rådgivende Ingeniører A/S Udbyhøjvej

Læs mere

GEOTEKNISK RAPPORT NR. 1 ODDER LYSTGÅRDSPARKEN 36 BOULSTRUP

GEOTEKNISK RAPPORT NR. 1 ODDER LYSTGÅRDSPARKEN 36 BOULSTRUP GEOTEKNISK RAPPORT NR. 1 ODDER LYSTGÅRDSPARKEN 36 BOULSTRUP MAJ 2006 Sag 24.0682.71 Geoteknisk rapport nr. 1 Odder, Lystgårdsparken 36, Boulstrup Side 1 Orienterende jordbundsundersøgelse Klient : Odder

Læs mere

Vestbjerg. Hanebjælken 60-68 Geoteknisk undersøgelse

Vestbjerg. Hanebjælken 60-68 Geoteknisk undersøgelse Vestbjerg. Hanebjælken - 8 Geoteknisk undersøgelse Geo projekt nr. 9 Rapport nr., -- Sammenfatning I forbindelse med Aalborg Kommunes planer om salg af parcelhusgrunde på Hanebjælken 8 i Vestbjerg har

Læs mere

Kollundvej. Herning Vand A/S. Lind, 7400 Herning Geoteknisk datarapport. Ålykkevej HErning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Kollundvej. Herning Vand A/S. Lind, 7400 Herning Geoteknisk datarapport. Ålykkevej HErning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej - 88 Bjerringbro Telefon: 8 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 8 9 Kollundvej Lind, 7 Herning Geoteknisk datarapport Herning Vand A/S Ålykkevej 7 HErning Sag nr.: 7-8 Sagsbehandler: Arif Ertosun/

Læs mere

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 9

Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 9 Adresse: Baldersvej 10-12 8850 Bjerringbro Telefon: 41 68 64 12 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 33 25 81 94 Tvebaksvej-Jonatansvej Delnr. 9 Balle, 8600 Silkeborg Geoteknisk placeringsundersøgelse Silkeborg

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Præstelunden 26, 8300 Odder Dato: 10. november 2017 DMR-sagsnr.: 2017-1719 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J

Læs mere

Balskærvej 10. Indledning Parcelkort Matrikulære forhold Salgsvilkår Nyttige adresser Jordbundsforhold Geoteknisk rapport Deklarationer Arkæologi

Balskærvej 10. Indledning Parcelkort Matrikulære forhold Salgsvilkår Nyttige adresser Jordbundsforhold Geoteknisk rapport Deklarationer Arkæologi Byggemodningsafd. december 2007. 70 Villaparceller. Balskærvej 10 Indledning Parcelkort Salgsvilkår Nyttige adresser Jordbundsforhold Geoteknisk rapport Deklarationer Arkæologi Grundsalgskontoret Kalkværksvej

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Præstelunden 42, 8300 Odder Dato: 10. november 2017 DMR-sagsnr.: 2017-1719 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Skovvænget 11, 8654 Bryrup, B3-B4 Dato: 15. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-02 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Præstelunden 49, 8300 Odder Dato: 10. november 2017 DMR-sagsnr.: 2017-1719 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE Maries Dal, Skovby Dato:. maj DMR-sagsnr.: - Version: Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry Slagelse Jerslev J Hvidovre Kolding Karup J Nyborg Maries Dal, Skovby Side Geoteknisk

Læs mere

Hillerød. Ullerød Nord E2 Cirkelbuen Nyt boligområde Geoteknisk undersøgelse

Hillerød. Ullerød Nord E2 Cirkelbuen Nyt boligområde Geoteknisk undersøgelse Hillerød. Ullerød Nord E Cirkelbuen Nyt boligområde teknisk undersøgelse projektnr. Rapport, -- Sammenfatning I forbindelse med en planlagt udstykning i Ullerød Nord vest for Hillerød by kaldet Cirkelbuen,

Læs mere

GEOTEKNISK RAPPORT NR. 1 ODDER ØSTERLUNDEN 21 SAKSILD

GEOTEKNISK RAPPORT NR. 1 ODDER ØSTERLUNDEN 21 SAKSILD GEOTEKNISK RAPPORT NR. 1 ODDER ØSTERLUNDEN 21 SAKSILD JUNI 2006 Sag 24.0683.01 Geoteknisk rapport nr. 1 Odder, Østerlunden 21, Saksild Side 1 Orienterende jordbundsundersøgelse Klient : Odder Kommune Rådhusgade

Læs mere

GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE

GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE Geoteknik GEOTEKNISK PARAMETERUNDERSØGELSE BELIGGENDE: REKVIRENT: MEJRUP SKOLEVEJ, MEJRUP ATRA ARKITEKTER A/S VESTERGADE 6 7500 HOLSTEBRO SAGSNR: 2012-0412 RÅDGIVER: DMR GEOTEKNIK HÅNDVÆRKERVEJ 8 7470

Læs mere

Ny Gjellerupvej. Herning Kommune Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse. Torvet HErning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro

Ny Gjellerupvej. Herning Kommune Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse. Torvet HErning. Adresse: Baldersvej Bjerringbro Adresse: Baldersvej 0-8850 Bjerringbro Telefon: 68 6 Mail: ae@ckgeo.dk CVR nr.: 5 8 9 Ny Gjellerupvej 700 Herning Geoteknisk placeringsundersøgelse Herning Kommune Torvet 5 700 HErning Sag nr.: 8-0 Sagsbehandler:

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Industrivej 7A, 7900 Nykøbing Mors Dato: 27. september 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0688 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Præstelunden 28, 8300 Odder Dato: 10. november 2017 DMR-sagsnr.: 2017-1719 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J

Læs mere

Geoteknisk undersøgelse Sag nr.: Osted Idrætscenter Engtoften 24 Osted

Geoteknisk undersøgelse Sag nr.: Osted Idrætscenter Engtoften 24 Osted DJ MILJØ & GEOTEKNIK P/S RÅDGIVENDE INGENIØRER FRI Geoteknisk undersøgelse Sag nr.: 7 Osted Idrætscenter Engtoften Osted. Formål: Formål med undersøgelsen er at give en orientering om jordbundsforholdene

Læs mere

NY CYKELSTI, VILDBJERGVEJ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE

NY CYKELSTI, VILDBJERGVEJ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE Til Herning Kommune Dokumenttype Geoteknisk rapport Sagsnr. 9 Dato -- NY CYKELSTI, VILDBJERGVEJ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NY CYKELSTI, VILDBJERGVEJ GEOTEKNISK UNDERSØGELSE Revision Dato -- Udarbejdet af

Læs mere

Geoteknisk Rapport. Sag: Stodager/Fuldager, Hvissinge Sag nr.:

Geoteknisk Rapport. Sag: Stodager/Fuldager, Hvissinge Sag nr.: Geoteknisk Rapport Sag: Stodager/Fuldager, Hvissinge Sag nr.: 22.863 Jord Teknik A/S Borupvang 5E 2750 Ballerup Tlf. 4492 2244 Mail: jt@jord-teknik.dk CVR-nr. 37297607 Sag: Stodager/Fuldager, Hvissinge

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE Højskolevej, 0 Vrå Dato:. december 0 DMR-sagsnr.: 0-0 Version: Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 0 Slagelse Jerslev J 0 0 Hvidovre 00 Kolding 00 Karup J 0 Nyborg 0 0 Højskolevej,

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Fårupvej 12, 8990 Fårup Nørbæk Efterskole Dato: 21. august 2017 DMR-sagsnr.: 2017-1281 Version: 2 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE GEOTEKNISK UNDERSØGELSE Byggemodning Tved, Tønder Dato:. december DMR-sagsnr.: - Version: Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry Slagelse Jerslev J Hvidovre Kolding Karup J Nyborg Byggemodning Tved,

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Damgårdsvej, 4130 Viby Sjælland Dato: 5. marts 2019 DMR-sagsnr.: 2019-0469 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev J

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Skovvænget 1, 8654 Bryrup, B9-B10 Dato: 15. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-05 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

12710.R01 Slagelse Omfartsvej. Vejdirektoratet. Overføring af Høng-Tølløse banen. Geoteknisk rapport. 22. oktober Projekt nr

12710.R01 Slagelse Omfartsvej. Vejdirektoratet. Overføring af Høng-Tølløse banen. Geoteknisk rapport. 22. oktober Projekt nr Vejdirektoratet 22. oktober 2010 Projekt nr. 15.483.00 Udarbejdet af PA Kontrolleret af MOJ Godkendt af CBI 110.R01 Slagelse Omfartsvej Overføring af Høng-Tølløse banen Geoteknisk rapport NIRAS A/S CVR-nr.

Læs mere

HOLING SØ AFSNIT A. POPPELBAKKEN 1. ETAPE GEOTEKNISK PARAMETER UNDERSØGELSE

HOLING SØ AFSNIT A. POPPELBAKKEN 1. ETAPE GEOTEKNISK PARAMETER UNDERSØGELSE Til Herning Kommune Dokument Geoteknisk rapport nr. Projektnr. Dato -- Lokalitet Holing Sø, Herning HOLIG SØ AFSIT A. POPPELBAKKE. ETAPE GEOTEKISK PARAMETER UDERSØGELSE POPPELBAKKE. ETAPE Revision Revisionsdato

Læs mere

Geoteknisk Rapport. Sag: Langhaven 16-18, Gl. Holte Sag nr.:

Geoteknisk Rapport. Sag: Langhaven 16-18, Gl. Holte Sag nr.: Geoteknisk Rapport Sag: Langhaven -, Gl. Holte Sag nr.:. Jord Teknik A/S Borupvang E Ballerup Tlf. Mail: jt@jord-teknik.dk CVR-nr. Sag: Langhaven -, Gl. Holte Sag nr.:. Side: JORDBUNDSUNDERSØGELSE på det

Læs mere

Hadsten, Byggemodning LP151 - Parcel nr. 10

Hadsten, Byggemodning LP151 - Parcel nr. 10 Hadsten, Byggemodning LP151 - Parcel nr. 10 Geoteknisk rapport for parcel Hadsten, Byggemodning LP151 - Parcel nr. 10 Grontmij Carl Bro A/S Kokbjerg 5 6000 Kolding Danmark T +45 8228 1400 F +45 8228 1401

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Skovvænget 3, 8654 Bryrup, B7-B8 Dato: 15. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-04 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

Geoteknisk placeringsundersøgelse på J. Weinkouffsvej 5, Hirtshals.

Geoteknisk placeringsundersøgelse på J. Weinkouffsvej 5, Hirtshals. J. Weinkouffsvej 5, Hirtshals Side 1 Geoteknisk placeringsundersøgelse på J. Weinkouffsvej 5, Hirtshals. Indholdsfortegnelse 1. Projekt...2 2. Mark- og laboratoriearbejde...2 3. Jordbunds- og vandspejlsforhold...2

Læs mere

Parosvej 17. Indledning Parcelkort Matrikulære forhold Salgsvilkår Forsyningsselskaber Jordbundsforhold Geoteknisk rapport Deklarationer Arkæologi

Parosvej 17. Indledning Parcelkort Matrikulære forhold Salgsvilkår Forsyningsselskaber Jordbundsforhold Geoteknisk rapport Deklarationer Arkæologi Parosvej 17 Indledning Parcelkort Matrikulære forhold Salgsvilkår Forsyningsselskaber Jordbundsforhold Geoteknisk rapport Deklarationer Arkæologi Grundsalg Kalkværksvej 10 Postbox 539 8100 Århus C. Tlf.

Læs mere

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1

GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 GEOTEKNISK UNDERSØGELSE NR. 1 Musvitvej 6, 8654 Bryrup, B13-B14 Dato: 15. april 2016 DMR-sagsnr.: 2016-0402-07 Version: 1 Geoteknik - Din rådgiver gør en forskel Ry 86 95 06 55 Slagelse 58 52 24 11 Jerslev

Læs mere

H SØNDERBORG - FYNSHAV OMBYGNING PÅ ALSSUNDBROEN

H SØNDERBORG - FYNSHAV OMBYGNING PÅ ALSSUNDBROEN MAJ 4 VEJDIREKTORATET H36.3 SØNDERBORG FYNSHAV OMBYGNING PÅ ALSSUNDBROEN GEOTEKNISK UNDERSØGELSESRAPPORT ADRESSE COWI A/S Jens Chr. Skous Vej 9 Aarhus C TLF 45 56 4 FAX 45 56 4 99 99 WWW cowi.dk MAJ 4

Læs mere