INDKALDELSE/ REFERAT. Gør tanke til handling VIA University College. Møde i Bestyrelsen. Deltagere

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INDKALDELSE/ REFERAT. Gør tanke til handling VIA University College. Møde i Bestyrelsen. Deltagere"

Transkript

1 Gør tanke til handling VIA University College Møde i Bestyrelsen Mødested Campus Herning, Birk Centerpark 5, 7400 Herning, lokale C1.0, Mødetidspunkt Den 8. juni 2018 kl. 12:30-15:30 Der er mulighed for frokost fra kl. 12. Deltagere Medlemmer Jørgen Nørby Morten Ballisager Berit Eika Jens Eistrup Lars Goldschmidt Bente Alkærsig Rasmussen Krista Riina-Maaria Singh Hedvig Lund Dybdal Danny Stentoft Hanne Roed Kim Andersen Lars Krarup Marie Sonne FRA LEDELSEN DELTAGER: Rektor Harald Mikkelsen, professionshøjskoledirektør Kirsten Bundgaard, prorektor Peter Friese, Lisbeth Katborg Bjerre og Jette Regnarsson Jacobsen. INDKALDELSE/ REFERAT Mødeleder: Referent: EM Dato: 1. juni 2018 J.nr.: U Ref.: EM 1/9 Gæster Uddannelses- og forskningschef for VIA Design, VIA Business & VIA EUD René Foli deltager under punkt 5. Afbud Berit Eika Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)/ps 2 2. Undertegning af referat af bestyrelsesmøde 3. maj 2018 (5 min) 2 3. Udpegning af medlem ved selvsupplering (10 min)/ps 3 4. Konstituering, udpegning af næstformand og nedsættelse af forretningsudvalg /PS 3 5. Intro for ny bestyrelse (75 min)/hm/pf 4 6. Lukket punkt 4

2 7. Økonomi (30 min)/kibu 4 2/9 8. Nedsættelse af og udpegninger til råd og udvalg (5 min)/hm 5 9. Mødeplan for 2019 (5 min)/ps Studietur for bestyrelsen 2019, valg af destination og dato (10 min)/pf Tilpasning af bestyrelsens forretningsorden (5 min)/ps Skriftlig orientering vedr. Strategisk rammekontrakt Skriftlig orientering om Ny Campus Horsens, status maj-juni 2018 Skritlig orientering om styringsdialog i 2018 med Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte Skriftlig orientering om forventningsafstemning om bestyrelsesarbejde i efteråret Eventuelt 9 Punkt 1 - Godkendelse af dagsorden (5 min)/ps U Under dette punkt er der mulighed for at kommentere dagsordenen og eventuelt stille forslag til behandling af punkter, som ikke er medtaget på nærværende dagsorden. Bestyrelsen godkender dagsordenen. Punkt 2 - Undertegning af referat af bestyrelsesmøde 3. maj 2018 (5 min) U Referatet har været i høring pr. . Der er ikke fremsendt bemærkninger til referatet, som betragtes som godkendt. Bestyrelsen godkender og underskriver referatet.

3 Punkt 3 - Udpegning af medlem ved selvsupplering (10 min)/ps 3/9 U Bestyrelsen udpegede på mødet den 3. maj 2018 tre selvsupplerende medlemmer og skal udpege endnu et medlem ved selvsupplering. Bestyrelsen bemyndigede den 3. maj formanden til sammen med rektor at foretage yderligere sonderinger og finde et egnet medlem. Formanden indstiller Noemi Katznelson. CV for Noemi Katznelson vedlægges som bilag. Noemi Katznelson er interesseret i deltage i bestyrelsesarbejdet i VIA, men har ikke mulighed for at deltage i bestyrelsesmødet den 8. juni Bestyrelsen udpeger Noemi Katznelson som selvsupplerende medlem af bestyrelsen. Punkt 4 - Konstituering, udpegning af næstformand og nedsættelse af forretningsudvalg /PS U I forlængelse af valget af formand på bestyrelsesmødet den 3. maj skal bestyrelsen nu vælge en næstformand og nedsætte et forretningsudvalg. har med udgangspunkt i drøftelserne den 3. maj været i dialog med bestyrelsesmedlemmerne og har på den baggrund udarbejdet følgende indstillinger: Indstilling vedr. næstformand: Jørgen Nørby indstilles. Indstilling vedr. forretningsudvalg: Der nedsættes et forretningsudvalg på fire personer, sammensat af: Peter Sørensen, Jørgen Nørby, Hanne Roed og Bente Rasmussen. Af VIAs vedtægt, 14, stk. 3. fremgår det, at bestyrelsen nedsætter et forretningsudvalg, og at rammer for nedsættelse, sammensætning og funktion fastlægges i forretningsordenen. Hvis bestyrelsen følger indstillingen, skal forretningsordenen tilpasses, jf. et senere punkt på dagsordenen. Bestyrelsen vælger Jørgen Nørby som næstformand og nedsætter et forretningsudvalg på fire personer, jf. beskrivelsen under sagsfremstillingen.

4 4/9 Punkt 5 - Intro for ny bestyrelse (75 min)/hm/pf Harald Mikkelsen U Som led i introduktionen af bestyrelsen i VIAs virke og væsentlige forhold er der forberedt en række informative oplæg: Fakta, strategi og organisering (Harald Mikkelsen) 15 min Rundvisning på Campus Herning (Uddannelses- og forskningschef for VIA Design, VIA Business & VIA EUD René Foli viser rundt) 45 min Internationalisering, Forskning, Udvikling & Innovation, og studenterinvolvering (Peter Friese) 15 min Bestyrelsen tager orienteringerne til efterretning. Punkt 6 - Lukket punkt Punkt 7 - Økonomi (30 min)/kibu Kirsten Bundgaard U Bestyrelsen skal under dette dagsordenspunkt orienteres om den økonomiske situation. a. Highlights fra Årsrapport 2017 (5 min) Af hensyn til den nye bestyrelse og som indledning til det efterfølgende delpunkt vedr. regnskab/prognose vil Kirsten Bundgaard gennemgå hovedlinjerne i årsrapporten Årsrapporten kan tilgås som bilag under bestyrelsesmødet den 9. april b. Opfølgning på regnskab for 1. kvartal 2018 (5 min) Opfølgning på økonomi er en af bestyrelsens faste opgaver. Bestyrelsen skal følge op på økonomien med udgangspunkt i bilaget med den første årsprognose for 2018, som er udarbejdet på baggrund af regnskabet for første kvartal c. Status på projektet VIA i Balance (10 min) - en aftalt statusredegørelse for bestyrelsen "VIA i Balance" er et udviklings- og besparelsesprojekt, som ledelsen igangsatte i Baggrunden var, at VIA var blevet pålagt et omprioriteringsbidrag på to procent årligt over Finansloven fra 2016 til Kirsten Bundgaard orienterer om status på projektet "VIA i Balance" i forlængelse af det afsluttede årsregnskab for Orienteringen tager afsæt i vedlagte slides.

5 d. Orientering om arbejdet med ny økonomimodel for VIA (10 min) I forlængelse af den politiske aftale om et nyt bevillingssystem for de videregående uddannelser er der i løbet af foråret 2018 blevet arbejdet på at udvikle en ny måde at allokere midler på i VIA, og i forlængelse heraf er der også udviklet en ny budgetproces. På bestyrelsesmødet den 9. april principgodkendte bestyrelsen forslaget til VIAs nye økonomimodel, og det blev aftalt, at sagen bliver et fast punkt på dagsordenen indtil vedtagelsen af budget Kirsten Bundgaard vil på mødet give status på arbejdet med ny økonomimodel. 5/9 Bestyrelsen tager orienteringerne til efterretning. Punkt 8 - Nedsættelse af og udpegninger til råd og udvalg (5 min)/hm Harald Mikkelsen U Bestyrelsen skal under dette punkt tage stilling til videreførelse af to råd. Det er jf. VIAs vedtægt bestyrelsens opgave at nedsætte råd og udvalg. Følgende to råd indstilles til nedsættelse for den nye funktionsperiode, som løber fra den 1. maj 2018 til den 30. april Da begge råd har været nedsat tidligere, er der ikke tale om nedsættelse af nye råd men videreførelse. A. Advisory Board for VIA Design og VIA EUD ønskes videreført i perioden VIA Erhverv indstiller, at Advisory Board for VIA Design og VIA EUD nedsættes med udgangspunkt i bilaget, hvor sammensætningen og vedtægterne er beskrevet. Advisory Boards opgave er at rådgive ledelsen om den strategiske udvikling for VIA Design og VIA EUD. B: Rådet for Efter- og Videreuddannelse ønskes videreført i perioden VIA Efter- og videreuddannelse indstiller, at Efter- og videreuddannelsesrådet nedsættes med udgangspunkt i bilaget, hvor sammensætningen og rådets grundlag er beskrevet. Rådets opgave er at være rådgivende for VIA Efter- og videreuddannelse i strategiske og tværgående spørgsmål. I forbindelse med nedsættelsen skal der også udpeges nye medlemmer til rådet. VIAs bestyrelse skal jf. rådets formelle grundlag udpege et medlem med forskningsbaseret viden om efter- og videreuddannelsesområdet samt tre medlemmer fra VIAs professionsområder med særlig indsigt i efter- og videreuddannelsesspørgsmål. VIA Efter- og videreuddannelse indstiller:

6 Peder Østergaard, prodekan for uddannelse, Aarhus Universitet, School of Business and Social Sciences som formand for rådet. Peder Østergaard har været formand for rådet siden april Jannie Højer, HR Development Manager, Kvadrat. Michael Stubbe, HR chef, Kamstrup, som har været medlem af rådet siden 2014 Rasmus Bak-Møller, Direktør, Børn og Skole, Favrskov Kommune, som har været medlem af rådet siden /9 1. Bestyrelsen nedsætter et Advisory Board for VIA Design og VIA EUD med den sammensætning, der er beskrevet i bilaget. 2. Bestyrelsen nedsætter Rådet for Efter- og Videreuddannelse med den sammensætning, der er beskrevet i bilaget og udpeger de tre medlemmer som indstillet. Punkt 9 - Mødeplan for 2019 (5 min)/ps U Der er udarbejdet et forslag til bestyrelsens mødeplan for 2019 (jf. bilag), hvor der er taget udgangspunkt i følgende forhold: Bestyrelsen holder seks ordinære møder Møderne holdes på de forskellige campusser i VIA Møderne er af tre timers varighed Halvdelen af møderne planlægges ml. kl , så møderne afsluttes med spisning, og halvdelen planlæggges kl Bestyrelsen godkender mødeplanen for Punkt 10 - Studietur for bestyrelsen 2019, valg af destination og dato (10 min)/pf Peter Friese U I oktober 2015 var VIAs daværende bestyrelse på studietur til Rumænien. Evalueringen af studieturen var entydigt positiv og deltagerne var meget tilfredse med både det sociale og det faglige udbytte. Det foreslås, at bestyrelsen og direktionen igen deltager i en fælles studietur, og at studieturen gennemføres i Formål med studieturen er:

7 At få faglig inspiration til nogle af de opgaver, som VIA og bestyrelsen står over for de kommende fire år (fx input til ny vision, digitalisering af uddannelserne, uddannelsesinstitutionernes samarbejde med erhvervslivet mv.) styrke samarbejde og relationerne internt i den nye bestyrelse, og mellem bestyrelsen og direktionen i VIA At give bestyrelsen indsigt, viden om VIAs internationale aktiviteter At give bestyrelsen mulighed for at møde VIAs samarbejdspartnere 7/9 Det er udarbejdet et bilag med en beskrivelse af grundkonceptet for studieturen og to mulige destinationer. Bestyrelsen vil i løbet af efteråret blive inddraget i udarbejdelsen af programmet. Bestyrelsen godkender grundkoncept for studieturen 2019, herunder destination og dato. Punkt 11 - Tilpasning af bestyrelsens forretningsorden (5 min) U Som bilag fremlægges et udkast til en justeret forretningsorden (bilaget er med synlige ændringer). Forretningsordenen foreslås justeret mimimalt, kun på to punkter: 4: vedr. udvidelse af forretningsudvalget fra tre til fire medlemmer Dette er under forudsætning af bestyrelsens godkendelse af indstillingen vedr. forretningsudvalget, jf. punkt 4 på dagsordenen. 15: vedr. serviceattest På bestyrelsesmødet den 3. maj 2018 udfyldte bestyrelsesmedlemmerne samtykke til, at Erhvervsstyrelsen til brug for udstedelse af serviceattest kan indhente en straffeattest. Denne arbejdsgang er ny for bestyrelsen, og den tilføjes som en fast arbejdsgang i bestyrelsens forretningsorden, således at det er tydeligt for alle bestyrelsesmedlemmer, at det indgår som en fast del af hvervet som bestyrelsesmedlem i VIA. Bestyrelsen godkender justeret forretningsorden. Punkt 12 - Skriftlig orientering vedr. Strategisk rammekontrakt

8 Harald Mikkelsen U /9 I april 2018 indgik VIA sin første strategiske rammekontrakt med Uddannelses- og Forskningsministeriet. Endelig kontrakt med underskrifter vedlægges. Den strategiske rammekontrakt træder i stedet for den udviklingskontrakt, der udløb ved udgangen af 2017, og rammekontrakten er gældende for perioden 1. januar december I det vedlagte notat beskrives kort, hvordan VIAs rammekontrakt er blevet til, og hvordan der vil blive arbejdet med kontraktens strategiske mål i de kommende fire år. I tilknytning til kontrakten skal der udarbejdes en handleplan, som vil danne grundlag for det videre arbejde med realisering af kontraktens mål. Første version af handleplanen vil blive præsenteret for bestyrelsen efter sommerferien Bestyrelsen tager orienteringen til efterretning. Punkt 13 - Skriftlig orientering om Ny Campus Horsens, status maj-juni 2018 Kirsten Bundgaard U Bestyrelsen orienteres i det vedlagte notat om udviklingen i projektet siden seneste bestyrelsesmøde. Bilaget eftersendes senest onsdag den 6. juni. Bestyrelsen tager orienteringen til efterretning. Punkt 14 - Skritlig orientering om styringsdialog i 2018 med Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte Harald Mikkelsen U

9 Bestyrelsen orienteres om styringsdialog i 2018, jf. bilag. Her orienterer Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte (SIU) om justering af århjul for opfølgning på årsrapporter, nøgletal for uddannelse og forskning i det indikatorbaserede tilsyn samt det hidtidige koncept for tilsynsmøder med institutionerne. 9/9 Bestyrelsen tager orienteringen til efterretning. Punkt 15 - Skriftlig orientering om forventningsafstemning om bestyrelsesarbejde i efteråret 2018 U For at den nye bestyrelse kan lykkes med sine opgaver og opnå et godt samarbejde i de kommende fire år er det væsentligt, at bestyrelsen forholdsvis hurtigt efter konstitueringen tager en åben dialog om bestyrelsesopgaven, bestyrelsens roller, ansvar og forventningerne til hinanden. Denne forventningsafstemning vil finde sted på bestyrelsesseminaret den 29. oktober Alle bestyrelsesmedlemmer opfordres til at sende forslag til temaer, som de synes skal indgå i forventningsafstemningen til oktober../. Forslag kan sendes til Elvir Maleskic på EM@via.dk Bestyrelsen tager orienteringen til efterretning. Punkt 16 - Eventuelt U

INDKALDELSE/ REFERAT. Gør tanke til handling VIA University College. Møde i Bestyrelsen. Deltagere

INDKALDELSE/ REFERAT. Gør tanke til handling VIA University College. Møde i Bestyrelsen. Deltagere Gør tanke til handling VIA University College Møde i Bestyrelsen Mødested Lokale 6.01, VIA Campus Horsens, VBI-park, C. M. Østergaardsvej 4, 8700 Horsens Mødetidspunkt Den 20. september 2018 kl. 15:30-18:30

Læs mere

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Gør tanke til handling VIA University College. Dagsorden

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Gør tanke til handling VIA University College. Dagsorden Gør tanke til handling VIA University College Møde i bestyrelsen for VIA University College Mødested Campus Viborg, Prinsens Allé 2, 8800 Viborg, Lokale B 232 Mødetidspunkt Kl. 15.30-18.30 Der serveres

Læs mere

INDKALDELSE. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Møde i Bestyrelsen. Deltagere

INDKALDELSE. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Møde i Bestyrelsen. Deltagere Gør tanke til handling VIA University College Møde i Bestyrelsen Mødested VIA Campus Horsens, Chr. M. Østergaards Vej 4, 8700 Horsens, Lokale C103 Mødetidspunkt Den 18. september 2017 kl. 9-11.30 Deltagere

Læs mere

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College Gør tanke til handling VIA University College Møde i bestyrelsen for VIA University College Mødested Campus Herning, Birk Centerpark 5, 7400 Herning, bygn. A, Auditoriet A Mødetidspunkt 16. juni 2014,

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Møde i Bestyrelsen. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Deltagere

INDKALDELSE/ REFERAT. Møde i Bestyrelsen. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Deltagere Gør tanke til handling VIA University College Møde i Bestyrelsen Mødested Campus Aarhus C, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C, lokale BE2.01 Mødetidspunkt Den 9. april 2018 kl. 15.30-1830. Middag: kl. 18.30-21.

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Møde i Bestyrelsen. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Deltagere

INDKALDELSE/ REFERAT. Møde i Bestyrelsen. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Deltagere Gør tanke til handling VIA University College Møde i Bestyrelsen Mødested Campus Holstebro, Gl Struervej 1, 7500 Holstebro - lokale A232 Mødetidspunkt Den 19. september 2019 kl. 14-18 Middag: kl. 18-18:30

Læs mere

Møde i Bestyrelsen INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Deltagere

Møde i Bestyrelsen INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Deltagere Gør tanke til handling VIA University College Møde i Bestyrelsen Mødested Hotel EUROPA ROYALE, Franceza St 60, 030106, Bucharest Sector 3, Romania Mødetidspunkt Den 30. oktober 2015 kl. 15:30-17 Deltagere

Læs mere

Mødeindkaldelse J.nr.: U Ref.: EM Dato:

Mødeindkaldelse J.nr.: U Ref.: EM Dato: Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-4-13 Ref.: EM Dato: 03-06-2013 Mødeforum: Ordinært møde i bestyrelsen for VIA University College Dato: Mandag den 10. juni 2013 Tid: Kl. NB: 15-16.50 Sted: Campus Silkeborg,

Læs mere

INDKALDELSE. Gør tanke til handling VIA University College. Møde i Bestyrelsen. Deltagere

INDKALDELSE. Gør tanke til handling VIA University College. Møde i Bestyrelsen. Deltagere Gør tanke til handling VIA University College Møde i Bestyrelsen Mødested Campus Aarhus C Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C, lokale BE2.01 Mødetidspunkt Den 30. marts 2017 kl. 1530-1830. Der er middag kl 1830-19.

Læs mere

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Dagsorden

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Dagsorden Få tankerne ned VIA University College Møde i bestyrelsen for VIA University College (2015-01) Sted: Campus Silkeborg, Nattergalevej 1, 8600 Silkeborg, Lokale A113 Mødedato: Fredag, 30. januar 2015, kl.

Læs mere

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Dagsorden

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Dagsorden Få tankerne ned VIA University College Møde i bestyrelsen for VIA University College (2015-02) Sted: Skejbyvej 1, 8240 Risskov, mødelokale 2 Mødedato: Fredag den 27. marts 2015, kl. 12.30-15.30 Der serveres

Læs mere

Mødeindkaldelse J.nr.: U Ref.: ALJ Dato:

Mødeindkaldelse J.nr.: U Ref.: ALJ Dato: Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-8-13 Ref.: ALJ Dato: 03-12-2013 Mødeforum: Ordinært møde i bestyrelsen for VIA University College Dato: Sted: Mødeleder: Mandag den 9. december 2013 Skejbyvej 1, 8240

Læs mere

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College Gør tanke til handling VIA University College Møde i bestyrelsen for VIA University College (2014-05) Mødested Campus Horsens, VBI-Park, Chr. M. Østergaards Vej 4A, 8700 Horsens, Lokale 6.01 NB: Der er

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Møde i Bestyrelsen. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Møde i Bestyrelsen. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College Gør tanke til handling VIA University College Møde i Bestyrelsen Mødested Campus Aarhus N, Lokale T4.05, Administrationsbygningen, Hedeager 2, 8200 Aarhus N Mødetidspunkt Den 27. marts 2019 kl. 16:00-20:00

Læs mere

REFERAT. Gør tanke til handling VIA University College. Møde i Bestyrelsen. Deltagere

REFERAT. Gør tanke til handling VIA University College. Møde i Bestyrelsen. Deltagere Gør tanke til handling VIA University College Møde i Bestyrelsen Mødested Campus Herning, Birk Centerpark 5, 7400 Herning, lokale C1.0, Mødetidspunkt Den 8. juni 2018 kl. 12:30-15:30 Der er mulighed for

Læs mere

INDKALDELSE. Møde i Bestyrelsen. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Deltagere

INDKALDELSE. Møde i Bestyrelsen. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Deltagere Gør tanke til handling VIA University College Møde i Bestyrelsen Mødested Campus Holstebro, Gl. Struervej 1, 7500 Holstebro, Lokale A367 Mødetidspunkt Den 9. juni 2017 kl. 13-15.30 Der er frokost kl. 1230-13.

Læs mere

Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-4-12 Ref: EM

Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-4-12 Ref: EM Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-4-12 Ref: EM Mødeforum: Bestyrelsen for VIA University College Dato: Den 11. juni 2012 Tid: Kl. 15.30-18.30 Sted: Pædagoguddannelsen JYDSK, Skejbyvej 29, 8240 Aarhus (lokale

Læs mere

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Dagsorden. Træd i karakter VIA University College (2014-07)

INDKALDELSE. Møde i bestyrelsen for VIA University College. Dagsorden. Træd i karakter VIA University College (2014-07) Træd i karakter VIA University College Møde i bestyrelsen for VIA University College (2014-07) Sted: Læreruddannelsen i Skive, Dalgas Allé 20, 7800 Skive, lokale 106 Mødedato: 8. december 2014, kl. 15.30-18.30

Læs mere

INDKALDELSE. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Møde i Bestyrelsen. Deltagere

INDKALDELSE. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Møde i Bestyrelsen. Deltagere Gør tanke til handling VIA University College Møde i Bestyrelsen Mødested Campus Horsens, Chr. M. Østergaards Vej 4, 8700 Horsens, lokale C.103. Mødetidspunkt Den 2. februar 2018 kl. 12:30-15:30 Deltagere

Læs mere

Mødeindkaldelse 15. februar 2008

Mødeindkaldelse 15. februar 2008 NY VERSION Mødeindkaldelse 15. februar 2008 Mødeforum: Bestyrelsen for VIA University College Dato: 19. februar 2008 Tid: 16.30 til 19.00 Sted: Mødelokale NT3, Ergo- og fysioterapeutuddannelsen, Skejbyvej

Læs mere

Mødeindkaldelse J.nr.: U Ref: EM

Mødeindkaldelse J.nr.: U Ref: EM Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-7-12 Ref: EM Mødeforum: Bestyrelsen for VIA University College Dato: Den 10. december 2012 Tid: Kl. 15.30-18.30 Sted: Campus Randers, Jens Otto Krags Plads 3, 8900 Randers

Læs mere

Multisalen ved kantinen, til højre for hovedbygningen. Nanna Ferslev (naf), tlf. 7248 1060, naf@ucsj.dk

Multisalen ved kantinen, til højre for hovedbygningen. Nanna Ferslev (naf), tlf. 7248 1060, naf@ucsj.dk Dagsorden Mødedato: Fredag den 28. marts 2014 Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Mødested: Mødelokale: Ernærings- og sundhedsuddannelsen Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Multisalen ved kantinen,

Læs mere

Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-1-13 Ref: EM

Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-1-13 Ref: EM Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-1-13 Ref: EM Mødeforum: Bestyrelsen for VIA University College Dato: Tirsdag den 19. marts 2013 Tid: Kl. 15.30-18.30 Sted: Campus Randers, Jens Otto Krags Plads 3, 8900

Læs mere

INDKALDELSE. Møde i Bestyrelsen. Gør tanke til handling VIA University College. Dagsorden. Deltagere

INDKALDELSE. Møde i Bestyrelsen. Gør tanke til handling VIA University College. Dagsorden. Deltagere Gør tanke til handling VIA University College Møde i Bestyrelsen Mødested VIA Campus Randers, Jens Otto Krags Plads 3, 8900 Randers, lokale 0.11b (stueetagen) Mødetidspunkt Den 7. december 2015 kl. 15:30-18:30

Læs mere

INDKALDELSE. Gør tanke til handling VIA University College. Møde i Bestyrelsen. Dagsorden

INDKALDELSE. Gør tanke til handling VIA University College. Møde i Bestyrelsen. Dagsorden Gør tanke til handling VIA University College Møde i Bestyrelsen Mødested VIA, The Animation Workshop, Kasernevej 5, 8800 Viborg, lokale Big Classroom Mødetidspunkt Den 1. februar 2019 kl. 13-16 Der er

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Møde i bestyrelsen for VIA University College (2014-06) Dagsorden. Find vejen frem VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Møde i bestyrelsen for VIA University College (2014-06) Dagsorden. Find vejen frem VIA University College Find vejen frem VIA University College Møde i bestyrelsen for VIA University College (2014-06) Sted: Hotel Opus, Egebjergvej 1, 8700 Horsens Mødedato: 30. oktober 2014, kl 13.30-15.30 Deltagere Peter Sørensen,

Læs mere

Møde i Bestyrelsen. Dagsorden INDKALDELSE/ REFERAT. Gør tanke til handling VIA University College. Deltagere

Møde i Bestyrelsen. Dagsorden INDKALDELSE/ REFERAT. Gør tanke til handling VIA University College. Deltagere Gør tanke til handling VIA University College Møde i Bestyrelsen Mødested Læreruddannelsen Nørre Nissum, Svinget 5, 7620 Lemvig (mødelokale i Flexika) Mødetidspunkt Den 13. juni 2016 kl. 13:00-1530 Der

Læs mere

1 Velkomst, præsentation og valg af mødeleder Godkendelse af dagsorden Beslutning om konstituering... 4

1 Velkomst, præsentation og valg af mødeleder Godkendelse af dagsorden Beslutning om konstituering... 4 Dagsorden Mødedato: Starttidspunkt: Sluttidspunkt: Mødested: Lokale: Deltagere: Mødesekretær: Mandag den 30. april 2018 Kl. 14.00 Kl. 16.00 Professionshøjskolen Absalon Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø D 021

Læs mere

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet.

Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale F1 efter mødet. Mødeindkaldelse 18. juni 2008 Mødeforum: VIAs bestyrelse Dato: Tirsdag den 24. juni Tid: 16.00 18.00 Sted: VIA, Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6. Spisning foregår i lokale

Læs mere

Starttidspunkt: Kl. 19:00 OBS: Husk introduction til Ipads kl. 18. Nanna Ferslev (naf), tlf ,

Starttidspunkt: Kl. 19:00 OBS: Husk introduction til Ipads kl. 18. Nanna Ferslev (naf), tlf , Dagsorden Mødedato: Onsdag den 30. april 2014 Starttidspunkt: Kl. 19:00 OBS: Husk introduction til Ipads kl. 18 Sluttidspunkt: Kl. 21:00 Mødested: Mødelokale: University College Sjælland Slagelsevej 7,

Læs mere

REFERAT. 4. møde i Studenterrådet i VIA

REFERAT. 4. møde i Studenterrådet i VIA 4. møde i Studenterrådet i VIA 2018-2019 Sted: Campus Holstebro Gl Struervej 1 7500 Holstebro Lokale A232 Mødedato: 28. september 2018 Kl. 15.00 19.00 Deltagere Chris Aamand Jensen (218388 VCM) Hedvig

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 4. april 2017 Starttidspunkt: Kl. 14:00 Sluttidspunkt: Kl. 17:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: D 010 Deltagere: Mødesekretær: Bestyrelsen Nanna

Læs mere

Referat J.nr.: U0002-7-03-8-13 Ref.: EM Dato: 06-11-2013

Referat J.nr.: U0002-7-03-8-13 Ref.: EM Dato: 06-11-2013 Referat J.nr.: U0002-7-03-8-13 Ref.: EM Dato: 06-11-2013 Mødeforum: Ordinært møde i bestyrelsen for VIA University College Dato: Mandag den 28. oktober Tid: Kl. 15.30-18.30 2013 Sted: Campus Viborg, Prinsens

Læs mere

Mødeindkaldelse J.nr.: U Ref: EM

Mødeindkaldelse J.nr.: U Ref: EM Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-3-12 Ref: EM Mødeforum: Bestyrelsen for VIA University College Dato: Den 26. marts 2012 Tid: Kl. 15.30-18.30 Sted: Mødeleder: Deltagere: Campus Holstebro, Gl. Struervej

Læs mere

Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-1-14 Ref.: ALJ/RESC Dato: 24-01-2014

Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-1-14 Ref.: ALJ/RESC Dato: 24-01-2014 Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-1-14 Ref.: ALJ/RESC Dato: 24-01-2014 Mødeforum: Ordinært møde i bestyrelsen for VIA University College Dato: Torsdag den 30. januar 2014 Tid: 15.30-18.30 Sted: Mødeleder:

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere

Referat J.nr.: U Ref: EM

Referat J.nr.: U Ref: EM Referat J.nr.: U0002-7-03-4-12 Ref: EM Mødeforum: Bestyrelsen for VIA University College Dato: Den 11. juni 2012 Tid: Kl. 15.30-18.30 Sted: Pædagoguddannelsen JYDSK, Skejbyvej 29, 8240 Aarhus (lokale U102)

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. Dato: 23. maj 2008 Tid: 13.00 15.00. Sted: Skejbyvej 1, 8240 Risskov, mødelokale 2. Afbud:

Mødeindkaldelse. Dagsorden. Dato: 23. maj 2008 Tid: 13.00 15.00. Sted: Skejbyvej 1, 8240 Risskov, mødelokale 2. Afbud: Mødeindkaldelse 22. maj 2008 Mødeforum: VIAs bestyrelse Dato: 23. maj 2008 Tid: 13.00 15.00 Sted: Skejbyvej 1, 8240 Risskov, mødelokale 2 Deltagere: VIAs bestyrelse Afbud: Referent: Gitte Juul Johansen

Læs mere

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Referat 11. april 2014 Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Dato: Fredag den 4. april Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Væksthus Hovedstadsregionen

Læs mere

Nanna Ferslev (NAF), tlf , 1. Velkomst, præsentation og valg af mødeleder... 2

Nanna Ferslev (NAF), tlf , 1. Velkomst, præsentation og valg af mødeleder... 2 Dagsorden Mødedato: Mandag den 29. marts 2010 Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Mødested: Mødelokale: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Mødelokalet 2. sal Journalnummer:

Læs mere

Hermed udsendes referat af konstituerende møde i VUC Syds bestyrelse mandag den 30. april 2018.

Hermed udsendes referat af konstituerende møde i VUC Syds bestyrelse mandag den 30. april 2018. Til medlemmerne af bestyrelsen for VUC Syd Hermed udsendes referat af konstituerende møde i VUC Syds bestyrelse mandag den 30. april 2018. Mødet fandt sted på afdelingen i Haderslev, Christian X s Vej

Læs mere

REFERAT. 3. Møde i Studenterrådet i VIA 2018

REFERAT. 3. Møde i Studenterrådet i VIA 2018 3. Møde i Studenterrådet i VIA 2018 Sted: Campus Aarhus N Hedeager 2 8200 Aarhus N T4.05 Mødedato: 12. juni 2018 Kl. 16.00-20.00 Tilstede: Chris Aamand Jensen (218388 VCM) Hedvig Lund Dybdal (252158 PSYK)

Læs mere

BEREDSKABSKOMMISSIONEN

BEREDSKABSKOMMISSIONEN BEREDSKABSKOMMISSIONEN Refer Tidspunkt: 14:00 Mødested: Mødelokalet på Endelavevej 14, 8700 Horsens Mødenummer: 2 Deltagere: Beredskabskommissionen - Afbud fra Kim Hagsten Sørensen, Hedensted René Hemberg,

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 2. møde i Studenterrådet i VIA. Deltagere. Krista Riina-Maaria Singh Tobias Kjærgård Pedersen. Sebastian Nikolaj Kongskov Larsen

REFERAT/ DAGSORDEN. 2. møde i Studenterrådet i VIA. Deltagere. Krista Riina-Maaria Singh Tobias Kjærgård Pedersen. Sebastian Nikolaj Kongskov Larsen 2. møde i Studenterrådet i VIA Sted: Campus Horsens Chr. M. Østergaardsvej 4 Lok. C.103 Mødedato: 24. april 2019 Deltagere Chris Aamand Jensen Hedvig Lund Dybdal Krista Riina-Maaria Singh Tobias Kjærgård

Læs mere

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole FORRETNINGSORDEN for Danmarks Medie- og Journalisthøjskoles bestyrelse I medfør af 14, stk. 1 i vedtægt for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole fastsættes herved følgende forretningsorden for Danmarks

Læs mere

Niels Hörup, Steen Sørensen og Per B. Christensen. 1. Godkendelse af dagsorden Meddelelser fra rektor og bestyrelsesformand...

Niels Hörup, Steen Sørensen og Per B. Christensen. 1. Godkendelse af dagsorden Meddelelser fra rektor og bestyrelsesformand... Mødereferat Mødedato: Tirsdag den 24. maj 2011 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige, Knud Henning Andersen, Bente Sorgenfrey,

Læs mere

VIAs forventninger NOTAT

VIAs forventninger NOTAT NOTAT Forventningsafstemning mellem VIA University College og kommunaldirektørnetværket under KKR Midtjylland om de kommunale repræsentanter i uddannelsesudvalgene Indledning VIA og styregruppen for uddannelse

Læs mere

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl

BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl BESTYRELSESMØDE fredag den 13. juni 2014, kl. 15.00 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen, Steen Hartmann

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for Professionshøjskolen Metropol

Forretningsorden for bestyrelsen for Professionshøjskolen Metropol 6.2 Forretningsorden for bestyrelsen for Professionshøjskolen Metropol 16. juni 2010 I henhold til 14 i Vedtægt for Professionshøjskolen Metropol fastsættes herved følgende forretningsorden for professionshøjskolens

Læs mere

DAGSORDEN. 4. møde i Studenterrådet i VIA

DAGSORDEN. 4. møde i Studenterrådet i VIA 4. møde i Studenterrådet i VIA 2018-2019 Sted: Campus Holstebro Gl Struervej 1 7500 Holstebro Mødedato: 28. september 2018 Kl. 15.00 19.00 Deltagere Chris Aamand Jensen (218388 VCM) Hedvig Lund Dybdal

Læs mere

Åben. RUDERSDAL ERHVERVSRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Rådhuset Mødelokale 2. Mødedato Tirsdag den 16. marts Mødetidspunkt Kl. 15.

Åben. RUDERSDAL ERHVERVSRÅD Dagsorden med vedtagelser. Mødested Rådhuset Mødelokale 2. Mødedato Tirsdag den 16. marts Mødetidspunkt Kl. 15. Dagsorden med vedtagelser Åben Mødested Rådhuset Mødelokale 2 Mødedato Tirsdag den 16. marts 2010 Mødetidspunkt Kl. 15.00 Medlemmer Erik Fabrin formand, Søren Hyldgaard næstformand, Mikkel Barnekow Rasmussen,

Læs mere

Dagsorden INDKALDELSE. Møde i Bestyrelsen. Gør tanke til handling VIA University College. Deltagere

Dagsorden INDKALDELSE. Møde i Bestyrelsen. Gør tanke til handling VIA University College. Deltagere Gør tanke til handling VIA University College Møde i Bestyrelsen Mødested VIA Campus Horsens, VBI-Park (lokale 6.01), Chr M Østergaards Vej 4A, 8700 Horsens Mødetidspunkt Den 11. december 2017 kl. 13-16

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole FORRETNINGSORDEN for bestyrelsen for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole I medfør af 14, stk. 1, i vedtægt for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole fastsættes herved følgende forretningsorden for højskolens

Læs mere

Mødeindkaldelse J.nr.: U Ref: EM

Mødeindkaldelse J.nr.: U Ref: EM Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-6-12 Ref: EM Mødeforum: Bestyrelsen for VIA University College Dato: Mandag den 29. oktober 2012 Tid: Kl. 15.30-18.30 Sted: Mødeleder: Deltagere: Campus Horsens, VBI-park,

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N

F O R R E T N I N G S O R D E N F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsorganisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen

Læs mere

FORRETNINGSORDEN. Bestyrelsen for Professionshøjskolen UCC

FORRETNINGSORDEN. Bestyrelsen for Professionshøjskolen UCC FORRETNINGSORDEN Bestyrelsen for Professionshøjskolen UCC FORRETNINGSORDEN Bestyrelsen for Professionshøjskolen UCC Forretningsorden for Professionshøjskolen UCC's bestyrelse I medfør af 14 i vedtægt for

Læs mere

Bilag 11. Tilpasning af bestyrelsens mødeform (beslutning)

Bilag 11. Tilpasning af bestyrelsens mødeform (beslutning) Direktionen vers: 12. april 2010 Tilpasning af bestyrelsens mødeform (beslutning) Bestyrelsen har udtrykt ønske om at tilpasse sin mødeform, så der ved de fleste bestyrelsesmøder afsættes tid til en grundig

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 28. JANUAR 2019

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 28. JANUAR 2019 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 28. JANUAR 2019 Side 1 af 4 Deltagere: Ingelise Bogason, Nille Juul-Sørensen, Andreas Lykke-Olsen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Thor Bested og Jakob Brask.

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B

F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B F O R R E T N I N G S O R D E N for Organisationsbestyrelsen i Boligforeningen 3B 1 Organisationsbestyrelsens ansvar Organisationsbestyrelsen har den overordnede ledelse af Boligforeningen 3B og dens afdelinger

Læs mere

Godt bestyrelsesarbejde i KAB

Godt bestyrelsesarbejde i KAB Direktionen 1. april 2004 jny/cat/has / 20040401EndeligUdgaveGodtBestyArb.wpd Godt bestyrelsesarbejde i KAB 1. Indledning Dette dokument indeholder en række tilkendegivelser, som KAB s bestyrelse både

Læs mere

Referat konstituerende bestyrelsesmøde. Tid Mandag den kl PS 2.18 (2. sal)

Referat konstituerende bestyrelsesmøde. Tid Mandag den kl PS 2.18 (2. sal) Referat konstituerende bestyrelsesmøde Tid Mandag den 07.05.2018 kl. 15.30-16.30 Sted PS 2.18 (2. sal) Deltagere Kristian Gaardsøe, FOA Aalborg Jette Abildgaard, FOA Frederikshavn Christina Lykke Eriksen,

Læs mere

DAGSORDEN. 1. møde i Studenterrådet i VIA

DAGSORDEN. 1. møde i Studenterrådet i VIA 1. møde i Studenterrådet i VIA Sted: Campus Randers Lokale følger Mødedato: 26. april 2018 Kl. 16.00 20.00 Studenterrådets medlemmer: Hedvig Lund Dybdal (252158 PSYK) Krista Riina-Maaria Singh (259579

Læs mere

INDKALDELSE. Møde i Bestyrelsen. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Deltagere

INDKALDELSE. Møde i Bestyrelsen. Dagsorden. Gør tanke til handling VIA University College. Deltagere Gør tanke til handling VIA University College Møde i Bestyrelsen Mødested Campus Aarhus C, Ceresbyen 24, 8000 Aarhus C, lokale BE2.01 Mødetidspunkt Den 11. april 2016 kl. 15:30 Der er middag kl 1830-19.

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 Deltagere: Ingelise Bogason (fra pkt. 5), Nille Juul-Sørensen, Andres Lykke-Olesen (fra pkt.7), Carsten With Thygesen, Peder Elgaard, Karen Olesen, Marianne Kazar,

Læs mere

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø. Nanna Ferslev (naf) (NAF), tlf , 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Dagsorden Mødedato: Tirsdag den 29. marts 2016 Starttidspunkt: Kl. 15:00 Sluttidspunkt: Kl. 19:00 Mødested: Ankerhus Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø Mødelokale: D 0.21 Deltagere: Mødesekretær: Bestyrelsen

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR Møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent

REFERAT/ DAGSORDEN. VIA-DSR Møde. Punkt 1. Valg af dirigent og referent VIA-DSR Møde Sted: Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Lokale B172 Mødedato: 27. oktober 2016 Deltagere, Næstformand Christopher Ammentorp, Catja Brühl, Peter Vari, Jennifer Terstegge, Amanda

Læs mere

Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse

Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse Bestyrelsesmøde nr. 93, d. 30. januar 2018 Pkt. 4. Bilag 1 Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse I medfør af 176, stk. 2 i vedtægt for Københavns Universitet fastsættes herved følgende

Læs mere

DAGSORDEN. 5. VIA-DSR møde 2017

DAGSORDEN. 5. VIA-DSR møde 2017 5. VIA-DSR møde 2017 Sted: VIA Pædagoguddannelsen i Ikast Bøgildvej 10 7430 Ikast Lokale 122 Mødedato: 2. november 2017 Kl. 16.00-19.00 Deltagere: Inge Lundin Bech (237682 LISKI) Cristian Russu (144036

Læs mere

Bestyrelsesmøde den Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017

Bestyrelsesmøde den Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017 Referat fra 1. ekstraordinære bestyrelsesmøde i 2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 16-12-2016. Fremlagt til underskrift. 3. spunkt: Forretningsorden for forretningsudvalget 4.

Læs mere

Bilag. Region Midtjylland. Udpegning af medlem af studierådet ved VIA University College, Horsens. til Forretningsudvalgets møde 1.

Bilag. Region Midtjylland. Udpegning af medlem af studierådet ved VIA University College, Horsens. til Forretningsudvalgets møde 1. Region Midtjylland Udpegning af medlem af studierådet ved VIA University College, Horsens Bilag til Forretningsudvalgets møde 1. april 2008 Punkt nr. 7 Vedtægter for De gymnasiale Uddannelser på Campus

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Onsdag den 23. juni 2010 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: 7-03-001-0007 Til stede: Fraværende: Christian Nielsen Gjesthede,

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min)

INDKALDELSE/ REFERAT. Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) Gør tanke til handling VIA University College Dagsorden til mødet i Uddannelsesudvalget for Sygeplejerskeuddannelsen Sted: VIA University College Campus Silkeborg Nattergalevej 1 8600 Silkeborg Mødedato:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde: Tid: Mandag den 10. september 2018 kl Sted: Restauranten, Minervavej 1, Rønne. Med følgende dagsorden:

Referat fra bestyrelsesmøde: Tid: Mandag den 10. september 2018 kl Sted: Restauranten, Minervavej 1, Rønne. Med følgende dagsorden: Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Steen Nielsen (Dansk Industri) Mette Hansen (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm) Winni Grosbøll

Læs mere

Referat J.nr.: U Ref.: EM Dato:

Referat J.nr.: U Ref.: EM Dato: Referat J.nr.: U0002-7-03-4-13 Ref.: EM Dato: 19-06-2013 Mødeforum: Ordinært møde i bestyrelsen for VIA University College Dato: Mandag den 10. juni 2013 Tid: Kl. NB: 15-16.50 Sted: Campus Silkeborg, Nattergalevej

Læs mere

Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse

Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse Bestyrelsesmøde nr. 81, den 8. dec. 2015 Pkt. 11. Bilag 2 Forretningsorden for Københavns Universitets bestyrelse I medfør af 16, stk. 2 i vedtægt for Københavns Universitet fastsættes herved følgende

Læs mere

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU)

Forretningsorden. Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) Bilag 7 Forretningsorden Bestyrelsen IT-Universitetet i København (ITU) Nærværende forretningsorden tager udgangspunkt i ITUs interimvedtægter af 30. juni 2003 samt lov nummer 403 af 28. maj 2003 om universiteter

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på Haderslev Handelsskole

Forretningsorden for bestyrelsen på Haderslev Handelsskole Forretningsorden for bestyrelsen på I henhold til 14, stk. 1 i institutionens vedtægter fastsættes følgende forretningsorden: 1. Bestyrelsens opgaver og ansvar Bestyrelsesmedlemmer skal tilsammen bidrage

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6,

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6, Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6, Torsdag den 17. juni 2010 på Experimentarium kl. 15.00 18.00 Deltagere: Nils O. Andersen, Randi Brinckmann Wencke, Claus Hviid Christensen og Wenche Erlien, Gitte Bailey

Læs mere

Bestyrelsesmøde den. 12. december 2014

Bestyrelsesmøde den. 12. december 2014 Bestyrelsesmøde den. 12. december 2014 Deltagere: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Steen Colberg Jensen (Kommunal

Læs mere

Referat maj Dato: Den 5. maj 2010 Tid: ca

Referat maj Dato: Den 5. maj 2010 Tid: ca Referat maj 2010 Mødeforum: VIAs bestyrelse Dato: Den 5. maj 2010 Tid: 15.30 ca. 18.30 Sted: Deltagere: Læreruddannelsen i Skive, Dalgas Allé 20, 7800 Skive Søren Mogensen, Peter Stampe, Lis Randa, Henning

Læs mere

Mødereferat af konstituerende bestyrelsesmøde i den kommende bestyrelse

Mødereferat af konstituerende bestyrelsesmøde i den kommende bestyrelse Mødereferat af konstituerende bestyrelsesmøde i den kommende bestyrelse Mødedato: Mandag den 29. marts 2010 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: 7-03-001-0007 Til

Læs mere

mandag den 16. april 2007 kl. 16.00 i konferencelokalet.

mandag den 16. april 2007 kl. 16.00 i konferencelokalet. Brorsonsvej 2, 7400 Herning Tlf:........ 96 27 62 00 Fax:........ 97 12 97 25 herninghfogvuc@herninghfogvuc.dk www.herninghfogvuc.dk 27. februar 2008 Sagsbehandler: Brorsonsvej 2, 7400 Herning Tlf:........

Læs mere

Referat J.nr.: U Ref.: EM

Referat J.nr.: U Ref.: EM Referat J.nr.: U0002-7-03-24-10 Ref.: EM Mødeforum: VIAs bestyrelse Dato: Den 13. december 2010 Tid: 15.30 18.30 Sted: Pædagoguddannelsen Jydsk, Skejbyvej 29, 8240 Risskov, lokale U 103 Deltagere: Afbud:

Læs mere

Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-7-13 Ref.: EM Dato: 06-09-2013

Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-7-13 Ref.: EM Dato: 06-09-2013 Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-7-13 Ref.: EM Dato: 06-09-2013 Mødeforum: Ordinært møde i bestyrelsen for VIA University College Dato: Torsdag den 12. september 2013 Tid: NB udvidet: kl. 14-19 Sted:

Læs mere

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken Dagsorden til bestyrelsesmøde 19-12-2012 MEDBORGERHUSET KORSKÆR Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 19. december 2012, kl. 15.45 i Medborgerhuset, Korskærparken Indkaldt til mødet: Lone Hartung, Else

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College

INDKALDELSE/ REFERAT. Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT. Punkt 1. Godkendelse af dagsorden (5 min) VIA University College VIA University College Uddannelsesudvalget for Psykomotorikuddannelsen GODKENDT Sted: VIA University College Hedeager 2, lokale 21.13 8200 Aarhus N Mødedato: Den 6. oktober 2014 kl. 14.00-16.30 Deltagere

Læs mere

FORRETNINGSORDEN 3. december For. bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond

FORRETNINGSORDEN 3. december For. bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond FORRETNINGSORDEN 3. december 2015 For bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond Bestyrelsen for Aage V. Jensen Naturfond har fastsat denne forretningsorden for bestyrelsens arbejde. 1. Fondens bestyrelse

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift.

1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af Fremlagt til underskrift. Referat af 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2017-29-03-2017 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 23-02-2017. Fremlagt til underskrift. s- og drøftelsespunkter: 3. Fremlæggelse og godkendelse

Læs mere

Tak for din mail af 29. september 2017 med bestyrelsens kommentarer til den seneste udgave af forretningsorden.

Tak for din mail af 29. september 2017 med bestyrelsens kommentarer til den seneste udgave af forretningsorden. Sendt per mail signe.breuning@roskildefestival.dk Fonden Roskilde Festival Havsteensvej 11 4000 Roskilde Att.: Signe Breuning Paragraf Plus Advokater Rådhusstræde 6, 2. sal 1466 København K +45 7199 4044

Læs mere

1 Godkendelse af dagsorden Meddelelser fra bestyrelsesformand og rektor til orientering Strategisk rammekontrakt...

1 Godkendelse af dagsorden Meddelelser fra bestyrelsesformand og rektor til orientering Strategisk rammekontrakt... Mødereferat Mødedato: Tirsdag den 10. oktober 2017 Mødested: Til stede: Professionshøjskolen Absalon Slagelsevej 70-74, 4180 Sorø, lokale D010 Fra bestyrelsen: Anne Møller Ronex, Bente Sorgenfrey (næstformand),

Læs mere

Referat J.nr.: U Ref: EM

Referat J.nr.: U Ref: EM Referat J.nr.: U0002-7-03-2-12 Ref: EM Mødeforum: Bestyrelsen for VIA University College Dato: Mandag, den 30. januar 2012 Tid: Kl. 15.30-18.30 Sted: Mødeleder: Deltagere: Campus Herning, Birk Centerpark

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Mandag den 29. marts 2010 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: 7-03-001-0007 Til stede: Bente Sorgenfrey, Hans Stige (formand),

Læs mere

Forretningsorden for VEU-center Østjyllands Centerråd

Forretningsorden for VEU-center Østjyllands Centerråd Forretningsorden for VEU-center Østjyllands Centerråd 1. Centerrådets konstituering 1.1. Sammensætning Centerrådet sammensættes af et bestyrelsesmedlem fra hver udbyder af arbejdsmarkedsuddannelser og

Læs mere

Konstituerende bestyrelsesmøde

Konstituerende bestyrelsesmøde Konstituerende bestyrelsesmøde Mødedato 7. august 2018 Starttidspunkt 15:00 Sluttidspunkt 17:00 Afdeling/enhed Ledelsessekretariatet Dokumentnavn Dagsorden - konst. bestyrelsesmøde 070818 Dokumentnummer

Læs mere

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd

REFERAT 25. JUNI 2014 Bestyrelsesmøde i Slagelse Ungeråd Om bestyrelsesmødet Mødedato: Onsdag den 25. juni 2014 Mødested: Ungehuset, Bredahlsgade 3C, 4200 Slagelse Starttidspunkt: 18:00 Deltagere: Fraværende: Bemærkninger: Christopher Trung Paulsen, Jen Noel

Læs mere

Bestyrelsessammensætningen på Museum Skanderborg

Bestyrelsessammensætningen på Museum Skanderborg Bestyrelsessammensætningen på Museum Skanderborg 1 Indhold 1. Indledning 2. Bestyrelsens sammensætning 3. Repræsentantskab 4. Kontaktudvalg 5. Valg til Bestyrelsen 6. Kontaktudvalg og forretningsorden

Læs mere

Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6

Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6 Mødeindkaldelse 5. november 2008 Mødeforum: VIAs bestyrelse Dato: 11. november 2008 Tid: 16.00 18.30 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Pædagoguddannelsen i Viborg, Reberbanen 13, 8800 Viborg, lokale T6

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 25. februar 2015, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM )

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde onsdag den 25. februar 2015, kl i Aarhus Universitets bestyrelse (BM ) Møde onsdag den 25. februar 2015, kl. 13.30 17.00 i Aarhus Universitets bestyrelse (BM 1-2015) REFERAT Deltagere: Bestyrelsens medlemmer: Michael Christiansen (bestyrelsesformand), Connie Hedegaard, Steen

Læs mere