Referat. Handicaprådet. Handicaprådet Torsdag den 15. november 2018 Kl. 15:30 Gl. Byrådssal H1.28 Adm.bygning Tingvej 17, 8543 Hornslet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Handicaprådet. Handicaprådet Torsdag den 15. november 2018 Kl. 15:30 Gl. Byrådssal H1.28 Adm.bygning Tingvej 17, 8543 Hornslet."

Transkript

1 Referat Handicaprådet Handicaprådet Torsdag den 15. november 2018 Kl. 15:30 Gl. Byrådssal H1.28 Adm.bygning Tingvej 17, 8543 Hornslet Medlemmer Ejnar Pedersen Peer Laursen Helle Pedersen Anne-Lise Vester Lise-Lotte Wagner Lone Attrup Andersen Christina Kaae Michael Aakjær (A) Laila Sortland (O) Uffe Neimann Thomsen Ann McCormick Henrik Rudolph Øvrige indkaldte Marianne Schøler Kollin, sekretær Fraværende Anne-Lise Vester, Christina Kaae, Michael Aakjær (A), Ann McCormick, Henrik Rudolph Bemærkninger Jan Fischer deltog som stedfortræder for Michael Aakjær.

2 Side 1 Indholdsfortegnelse Punkt nr. Side 1. Handicaprådets tilskudspulje - drøftelse af kriterier for tildeling Syddjurs Award God Adgang i Syddjurs Kommunes bygninger Orientering 15/ Eventuelt 15/

3 Side 2 1. Handicaprådets tilskudspulje - drøftelse af kriterier for tildeling Sagsfremstilling Handicaprådet har en pulje penge til rådighed, hvorfra de kan bevilge tilskud til forskellige projekter. Puljen er på nuværende tidspunkt på kr. Formanden ønsker en drøftelse af, hvilke kriterier der skal gælde for at kunne modtage tilskud. Beslutning i Handicaprådet den Handicaprådet har en pulje penge til rådighed, hvorfra de kan bevilge tilskud til forskellige projekter. Puljen er på nuværende tidspunkt på kr. Formanden ønsker en drøftelse af, hvilke kriterier der skal gælde for at kunne modtage tilskud. Punktet blev drøftet og drøftelserne genoptages på næste møde. Fraværende: Ejnar Pedersen, Christina Kaae, Marianne Schøler Kollin, sekretær, Ann McCormick Handicaprådets pulje er indtil nu overvejende blevet brugt til anlægsprojekter, der forbedrer tilgængelighed, og hvor der samtidigt har været finansiering andre steder fra. Handicaprådet beslutter, at fremtidige tilskud som udgangspunkt skal gives til anlægsprojekter, hvor der også er finansiering fra anden side. Handicaprådet beslutter, at der skal annonceres med puljen, så flere bliver opmærksomme på muligheden for at søge tilskud.

4 Side 3 2. Syddjurs Award Sagsfremstilling Kultursekretariatet har kontaktet Handicaprådet for at høre, om Handicaprådet vil være med til at uddele en pris til Syddjurs Award For at kunne uddele en pris kræves det, at der bliver nomineret 3 personer/projekter, som alle tre skal på scenen til selve showet, hvor vinderes så offentliggøres. Hvis ikke der kan findes 3 nominerede, som vil stille op, kan prisen ikke være med i showet. Beslutning i Handicaprådet den Handicaprådet besluttede, at de gerne vil være med til at uddele en pris. Medlemmerne skal til næste møde medtage forslag til kandidater, der skal indstilles. Fraværende: Ejnar Pedersen, Christina Kaae, Marianne Schøler Kollin, sekretær, Ann McCormick Supplerende Sagsfremstilling Processen for Syddjurs Award er som følger: Handicaprådets opgave er at sikre, at der er mindst tre nominerede, men rådet kan sagtens tage imod indstillinger fra andre. Der bliver meldt offentligt ud, at alle kan indstille kandidater til Handicapprisen ved Syddjurs Award 2019, der finder sted d. 28. marts Der bliver annonceret efter indstillinger gennem avisannoncer, facebook mv. Der er deadline for indstillinger d. 21. januar Herefter har Handicaprådet en uge til at udvælge de tre nominerede ud fra de indstillede. Handicaprådet skal ved samme lejlighed udpege vinderen, som dog først offentliggøres til selve showet d. 28. marts Handicaprådets medlemmer er i gang med at gøre opmærksom på prisen og opfordre andre til at indstille kandidater. Kandidater kan indstilles via hjemmesiden:

5 Side 4 3. God Adgang i Syddjurs Kommunes bygninger Sagsfremstilling I 2013 blev der udvalgt 12 af kommunens bygninger til mærkningsordningen God Adgang, disse bygninger blev gennemgået og mærket og findes nu på godadgang.dk. Efter henvendelse fra God Adgang har afdelingen Ejendomme besluttet at disse bygninger skal genmærkes og samtidig vil vi udvide ejendomslisten til også at gælde de offentlige toiletter. Mærkningsordningen finansieres af afdelingen Ejendomme, Syddjurs Kommune. Afdelingen Ejendomme har udarbejdet et forslag til en ny ejendomsliste som mærkes: Biblioteket i Hornslet Biblioteket i Rønde Aktivitetshuset i Ebeltoft Kulturhotellet i Rønde KomBi i Hornslet Sletterhagefyr Rådhuset i Ebeltoft Administrationsbygningen i Hornslet Alle offentlige toiletter (14 stk.) Handicaprådet bedes kommentere på listen. Handicaprådet finder bygningerne på listen relevant og foreslår at udvide listen med følgende tre bygninger, såfremt team ejendomme kan finansiere mærkningen heraf: Kolind+, Shelters i Strandkær, Posthuset i Ryom.

6 Side 5 4. Orientering 15/ Sagsfremstilling 1. Dialogmøder med Udvalget for familie og institutioner (FI) og Udvalget for sundhed, ældre og social (SÆ). Der er dialogmøde om udviklingsaftalen for Social og Familie med FI-udvalget d. 4. december 2018 kl og med SÆ-udvalget d. 5. december kl Handicaprådet er inviteret til begge møder. 2. Høringssvar afgivet til Region Midt s udviklingsstrategi 3. Ændret sammensætning af styregruppen for alliancen om den nære psykiatri 4. Fokusgrupper til Letbane/Midt-trafik 5. Invitation fra sammenslutning omkring renovering af Rønde hovedgade 6. Projekt Havbad i Ebeltoft 7. Plan for revidering af politikker Dialogmøder med FI- og SÆ-udvalgene Efter mødet er de to dialogmøder med udvalgene blevet rykket fra december til januar. De nye datoer er: SÆ-udvalg: 16. januar i Ebeltoft tidsrummet (formentlig i slutningen af mødet). FI-udvalg: 22. januar i Hornslet i tidsrummet (formentlig i slutningen af mødet). Det præcise tidspunkt for møderne følger senere. Høringssvar afgivet til Region Midts udviklingsstrategi Handicaprådets høringssvar til Region Midts udviklingsstrategi er indarbejdet i forvaltningens samlede høringssvar til Region Midt. Ændret sammensætning af styregruppen for alliancen om den nære psykiatri Der er som følge af Handicaprådets høringssvar til udspillet om den nære psykiatri blevet ændret i styregruppens sammensætning, så der nu er flere brugere repræsenteret. Fokusgrupper til Letbane/Midt-trafik Deltagerne i den nuværende følgegruppe bliver siddende, der er ingen ændringer heri. Invitation fra sammenslutning omkring renovering af Rønde hovedgade Materiale fra sammenslutningen omkring renovering af Rønde hovedgade rundsendes til Handicaprådets medlemmer. Projekt Havbad i Ebeltoft Projekt Havbad er færdiggjort og Handicaprådet udbetaler derfor det tilskud på kr., som er bevilget til projektet. Plan for revidering af politikker Forvaltningen har endnu ikke en plan for revidering af politikker, men det forventes i løbet af første kvartal Invitation til Det Centrale Handicapråds årsmøde Årsmødet afholdes d. 5. februar 2019, Nyborg Strand. Årets handicapdag i Syddjurs d. 3. december kl i Rønde Idrætscenter afholdes årets handicapdag i Syddjurs. Hvis der er en gruppe, som har brug for, at der arrangeres transport, kan man ringe til Helle.

7 Side 6 5. Eventuelt 15/ Mødedatoer kommende år Mødedatoer i Handicaprådet fastlagt for år 2019: 24/1, 21/2, 14/3, 11/4, 16/5, 20/6, 29/8, 26/9, 24/10, 21/11, 12/12. Klokkeslæt for alle datoer Handicap p-pladser På Handicaprådets møde d. 26. april 2018 blev Handicaprådet orienteret om parkeringspladser ved administrationsbygningen i Ebeltoft. Handicaprådet kom dengang med følgende indstilling: Handicaprådet ønsker, at der udover de anførte pladser, etableres to pladser tæt ved indgangen. Men med skiltning om af-/og pålæsning og en tidsbegrænsning på en halv eller en hel time. Herudover ønskes der etableret to pladser ved Lundbergsvej. På den baggrund har Team Ejendomme efterfølgende oplyst Handicaprådet om, at der etableres to p- pladser på flisebelægningen til højre for indgangen. Handicaprådet har nu erfaret, at der ved administrationsbygningen i Ebeltoft er nedlagt to handicap parkeringspladser (ved hækken), hvilket Handicaprådet ikke er blevet orienteret om. Handicaprådet ser gerne, at antallet af handicappladser ved administrationsbygningen i Ebeltoft genovervejes, og at de to nedlagte pladser genoprettes eller erstattes med to andre pladser. Derudover opleves der aktuelt også problemer med antallet af handicap p-pladser ved administrationsbygningen i Hornslet. Sekretær for Handicaprådet har underrettet ejendomsafdelingen. Mad- og måltidspolitik Handicaprådet drøftede politikken og har noteret sig, at der er fine visioner omkring bæredygtighed mm., men afgiver ikke høringssvar til politikken, da rådet afventer konkrete strategier for udmøntning af politikken. Inspireret af drøftelsen besluttede rådet, at der til møderne i Handicaprådet fremover vil blive bestilt frugt og grønt i stedet for kage. Til næste møde i december bestilles dog julemad. Beskæftigelsesplan Syddjurs Kommunes beskæftigelsesplan for det kommende år er blevet behandlet på udvalgsmøde i udvalget for Erhverv og beskæftigelse d. 7. november Beskæftigelsesplanen rundsendes pr. mail til rådets medlemmer. Efter mødet er der med udgangspunkt i kommentarer pr. mail udarbejdet et høringssvar til beskæftigelsesplanen.

8 Side 7 Underskriftsside Ejnar Pedersen Christina Kaae Peer Laursen Michael Aakjær (A) Helle Pedersen Laila Sortland (O) Anne-Lise Vester Uffe Neimann Thomsen Lise-Lotte Wagner Ann McCormick Lone Attrup Andersen Henrik Rudolph

Referat. Handicaprådet. Handicaprådet Torsdag den 23. februar 2017 Kl. 15:00 Konferencerummet Ebeltoft. Medlemmer. Øvrige indkaldte.

Referat. Handicaprådet. Handicaprådet Torsdag den 23. februar 2017 Kl. 15:00 Konferencerummet Ebeltoft. Medlemmer. Øvrige indkaldte. Referat Handicaprådet Handicaprådet Torsdag den 23. februar 2017 Kl. 15:00 Konferencerummet Ebeltoft Medlemmer Peer Laursen Henrik Rudolph Jens Rasmussen (F) Christian Haubuf (A) Uffe Thomsen Arne Gynther

Læs mere

Referat. Handicaprådet

Referat. Handicaprådet Referat Handicaprådet Handicaprådet Torsdag den 17. november 2016 Kl. 15:00 Konferencerummet Ebeltoft Administrationsbygningen Ebeltoft, Lundbergsvej 2, 8400 Ebeltoft Medlemmer Peer Laursen Henrik Rudolph

Læs mere

Referat. Handicaprådet. Ekstra Handicaprådsmøde Torsdag den 13. oktober 2016 Kl. 15:00 Lokale Kongsgårde Lundbergsvej 2, 8400 Ebeltoft.

Referat. Handicaprådet. Ekstra Handicaprådsmøde Torsdag den 13. oktober 2016 Kl. 15:00 Lokale Kongsgårde Lundbergsvej 2, 8400 Ebeltoft. Referat Handicaprådet Ekstra Handicaprådsmøde Torsdag den 13. oktober 2016 Kl. 15:00 Lokale Kongsgårde Lundbergsvej 2, 8400 Ebeltoft Medlemmer Peer Laursen Henrik Rudolph Jens Rasmussen (F) Christian Haubuf

Læs mere

Referat. Handicaprådet. Handicaprådet Torsdag den 11. juni 2015 Kl. 15:00 Konferencerummet Ebeltoft. Medlemmer. Øvrige indkaldte.

Referat. Handicaprådet. Handicaprådet Torsdag den 11. juni 2015 Kl. 15:00 Konferencerummet Ebeltoft. Medlemmer. Øvrige indkaldte. 1 of 9 Referat Handicaprådet Handicaprådet Torsdag den 11. juni 2015 Kl. 15:00 Konferencerummet Ebeltoft Medlemmer Peer Laursen Henrik Rudolph Jens Rasmussen (F) Christian Haubuf (A) Uffe Thomsen Arne

Læs mere

Referat. Handicaprådet. Handicaprådet Torsdag den 20. april 2017 Kl. 15:00 Konferencerummet Ebeltoft. Medlemmer. Øvrige indkaldte.

Referat. Handicaprådet. Handicaprådet Torsdag den 20. april 2017 Kl. 15:00 Konferencerummet Ebeltoft. Medlemmer. Øvrige indkaldte. Referat Handicaprådet Handicaprådet Torsdag den 20. april 2017 Kl. 15:00 Konferencerummet Ebeltoft Medlemmer Peer Laursen Henrik Rudolph Jens Rasmussen (F) Christian Haubuf (A) Uffe Thomsen Arne Gynther

Læs mere

Referat. Frivilligrådet. Frivilligrådet Tirsdag den 11. april 2017 Kl. 16:00 Helle Pedersen Skarresøvej 3, 8550 Ryomgaard. Medlemmer.

Referat. Frivilligrådet. Frivilligrådet Tirsdag den 11. april 2017 Kl. 16:00 Helle Pedersen Skarresøvej 3, 8550 Ryomgaard. Medlemmer. Referat Frivilligrådet Frivilligrådet Tirsdag den 11. april 2017 Kl. 16:00 Helle Pedersen Skarresøvej 3, 8550 Ryomgaard Medlemmer Molly Thomsen Helle Pedersen Peter Tofft Jens Dueholm Petersen Kirsten

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådet Tirsdag den 15. august 2017 Kl. 13:30 Søhusparken Kernehuset, Østerallé 19, 8400 Ebeltoft. Medlemmer.

Referat. Ældrerådet. Ældrerådet Tirsdag den 15. august 2017 Kl. 13:30 Søhusparken Kernehuset, Østerallé 19, 8400 Ebeltoft. Medlemmer. Referat Ældrerådet Ældrerådet Tirsdag den 15. august 2017 Kl. 13:30 Søhusparken Kernehuset, Østerallé 19, 8400 Ebeltoft Medlemmer Bende Ingstrup Andersen Leif Hove Karen Møller Hans Græsborg Pedersen Bent

Læs mere

Referat. Handicaprådet

Referat. Handicaprådet Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 16:00 Sted: Boformen Søparken, Engparken 1, st.7, Rørbæk, 9500 Hobro (aktivitetshuset) Møde slut: 18:45 Fraværende: Susan Nielsen, Pernille Oppelstrup suppleant Henning

Læs mere

Handicaprådet BESLUTNINGSREFERAT

Handicaprådet BESLUTNINGSREFERAT Handicaprådet BESLUTNINGSREFERAT Sted: Gl. Estrup Randersvej 2-4 i Auning. Dato: Onsdag den 7. juni 2017 Start kl.: 13:00 Slut kl.: 15:30 Medlemmer: Preben Fruelund Kaj Aagaard Alice Brask Peter Hjulmand

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 2. marts 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Handicaprådet Torsdag den 15. december 2016 Kl. 15:00 Konferencerummet Ebeltoft Administrationsbygningen Ebeltoft, Lundbergsvej 2, 8400 Ebeltoft

Handicaprådet Torsdag den 15. december 2016 Kl. 15:00 Konferencerummet Ebeltoft Administrationsbygningen Ebeltoft, Lundbergsvej 2, 8400 Ebeltoft Referat Handicaprådet Handicaprådet Torsdag den 15. december 2016 Kl. 15:00 Konferencerummet Ebeltoft Administrationsbygningen Ebeltoft, Lundbergsvej 2, 8400 Ebeltoft Medlemmer Peer Laursen Henrik Rudolph

Læs mere

Referat. Handicaprådet

Referat. Handicaprådet Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 16:30 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: Fraværende med afbud: Anna Hjorth, Vibeke Bøgh-Kristensen Fraværende: Pernille Oppelstrup, Erling

Læs mere

Referat. Udvalget for sundhed, ældre og social (SÆ) Ekstraordinært udvalgsmøde SÆ Onsdag den 19. juni 2019 Kl. 14:00 Konferencerummet Ebeltoft

Referat. Udvalget for sundhed, ældre og social (SÆ) Ekstraordinært udvalgsmøde SÆ Onsdag den 19. juni 2019 Kl. 14:00 Konferencerummet Ebeltoft Referat Udvalget for sundhed, ældre og social (SÆ) Ekstraordinært udvalgsmøde SÆ Onsdag den 19. juni 2019 Kl. 14:00 Konferencerummet Ebeltoft Medlemmer Jan Fischer (A) Michael Aakjær (A) Helle Røge (F)

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Tirsdag den 16. februar 2016 Kl. 13:30 Lyngparken Lyngevej 7, 8420 Knebel. Medlemmer.

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Tirsdag den 16. februar 2016 Kl. 13:30 Lyngparken Lyngevej 7, 8420 Knebel. Medlemmer. 1 of 13 Referat Ældrerådet Ældrerådsmøde Tirsdag den 16. februar 2016 Kl. 13:30 Lyngparken Lyngevej 7, 8420 Knebel Medlemmer Bende Ingstrup Andersen Leif Hove Karen Møller Hans Græsborg Pedersen Bent Salminen

Læs mere

Hedensted Kommune. Handicaprådet. Referat. Mødelokale, Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Handicaprådet. Referat. Mødelokale, Hedensted Rådhus Referat Mødetidspunkt: Kl. 14:00 Mødested: Deltagere: Fraværende: Mødelokale, Hedensted Rådhus Birgit Jakobsen, Hanne Grangaard, Anne-Marie Madsen, Anne Lise Pedersen, Mikael Bisted, Marianne Frahm,, Helle

Læs mere

Afbud fra Henrik Hansen i stedet Poul Poulsen. Afbud fra Lis Lund i stedet Jette Jørgensen. 1. Godkendelse af dagsorden... 2

Afbud fra Henrik Hansen i stedet Poul Poulsen. Afbud fra Lis Lund i stedet Jette Jørgensen. 1. Godkendelse af dagsorden... 2 Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 27. august 2015 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Afbud fra Henrik Hansen i stedet Poul Poulsen. Afbud fra Lis Lund i stedet Jette Jørgensen. Afbud Fraværende

Læs mere

Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat

Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat Handicaprådet i Halsnæs Kommune Beslutningsreferat af møde den 17. februar 2014 kl. 16.00 i Lunden, Rådhuset Medlemmer Gitte Hemmingesen ( ) Morten Fenger ( ) Birgit Mortensen ( ) Hans-Henrik Blom ( )

Læs mere

Frivilligrådet REFERAT

Frivilligrådet REFERAT Frivilligrådet REFERAT Sted: Mødelokale 13, Glesborg Glesborg Bygade 1 8585 Glesborg Dato: Mandag den 22. oktober 2018 Start kl.: 15:30 Slut kl.: 17:30 Medlemmer: Fraværende: Kaj Aagaard Lillian Friis

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Rammeaftalen Budget 2016/

1. Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendelse af dagsorden Rammeaftalen Budget 2016/ Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 25. august 2016 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Afbud fra Erik Klindt Andersen. Afbud fra Kirsten Grove i stedet deltog Ingemann Jensen. Afbud fra Rie Nielsen.

Læs mere

Handicaprådet. Åben Referat. Mødelokale 7 på rådhuset, 24. september 2015 Kl. 16:00-18:00

Handicaprådet. Åben Referat. Mødelokale 7 på rådhuset, 24. september 2015 Kl. 16:00-18:00 Åben Referat Mødelokale 7 på rådhuset, 24. september 2015 Kl. 16:00-18:00 Medlemmer: Preben Elstrøm, Jakob Bigum Lundberg, Thor Grønbæk, John Dalsgaard Jensen, Inge-Lise Pedersen, Lone Høgenhaug, Ole Gjermandsen,

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådet Tirsdag den 15. maj 2018 Kl. 13:30 Søhusparkens Café Søhusvej Ebeltoft. Medlemmer.

Referat. Ældrerådet. Ældrerådet Tirsdag den 15. maj 2018 Kl. 13:30 Søhusparkens Café Søhusvej Ebeltoft. Medlemmer. Referat Ældrerådet Ældrerådet Tirsdag den 15. maj 2018 Kl. 13:30 Søhusparkens Café Søhusvej 8 8400 Ebeltoft Medlemmer Rita Stokholm Vinding Freddy Ovesen Ib Baastrup Elsa Bannebjerg Tove Jytte Schnell

Læs mere

Referat. Byrådets temamøder. Byrådets temamøde Onsdag den 28. november 2018 Kl. 12:30 Konferencerummet Ebeltoft. Medlemmer.

Referat. Byrådets temamøder. Byrådets temamøde Onsdag den 28. november 2018 Kl. 12:30 Konferencerummet Ebeltoft. Medlemmer. Referat Byrådets temamøder Byrådets temamøde Onsdag den 28. november 2018 Kl. 12:30 Konferencerummet Ebeltoft Medlemmer Ole Bollesen (A) Claus Wistoft (V) Kirstine Bille (F) Michael Stegger Jensen (A)

Læs mere

Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde God sagsbehandling... 2

Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde God sagsbehandling... 2 Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 11. december 2014 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Afbud fra Betina Stick i stedet er Poul Poulsen indkaldt. Fraværende Marlene Rye Andersen. Afbud fra formanden

Læs mere

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 15. november 2018 Kl. 16:00. Medlemmer

Handicapråd. Referat. Mødelokale 7, 15. november 2018 Kl. 16:00. Medlemmer Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Tina Mørk Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådet Tirsdag den 15. november 2016 Kl. 11:00 Karen Møller Ilbjergvej 10, 8420 Knebel. Medlemmer.

Referat. Ældrerådet. Ældrerådet Tirsdag den 15. november 2016 Kl. 11:00 Karen Møller Ilbjergvej 10, 8420 Knebel. Medlemmer. Referat Ældrerådet Ældrerådet Tirsdag den 15. november 2016 Kl. 11:00 Karen Møller Ilbjergvej 10, 8420 Knebel Medlemmer Bende Ingstrup Andersen Leif Hove Karen Møller Hans Græsborg Pedersen Bent Salminen

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Mandag den 18. marts 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Mandag den 18. marts 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Mandag den 18. marts 2019 kl. 17.30 til 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer

Læs mere

Referat. Handicaprådet

Referat. Handicaprådet Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 16:30 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 18:15 Fraværende med afbud: Anders Norup, Vibeke Bøgh-Christensen Fraværende uden afbud: Gyte Gade

Læs mere

Christina Kaae Simonsen, Kenneth Jensen mødte som stedfortræder for Arne Gynther

Christina Kaae Simonsen, Kenneth Jensen mødte som stedfortræder for Arne Gynther 1 of 13 Referat Handicaprådet Handicaprådet Torsdag den 22. oktober 2015 Kl. 15:00 Konferencerummet Ebeltoft Medlemmer Peer Laursen Henrik Rudolph Jens Rasmussen (F) Christian Haubuf (A) Uffe Thomsen Arne

Læs mere

REFERAT. Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune. Mandag d. 7. december 2015 kl i lokale 1B. Åben dagsorden

REFERAT. Referat af møde i Handicaprådet for Solrød Kommune. Mandag d. 7. december 2015 kl i lokale 1B. Åben dagsorden SOLRØD KOMMUNE Job- og SocialCenteret REFERAT Emne: Referat af møde i Handicaprådet Mødedato: 7. december 2015 Kl.: 17-19.00 Sted: Lokale 1B Til: Arne Pedersen, Jane Noer, Mette Cadovious, Brian Mørch,

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådet 20/6-17 Tirsdag den 20. juni 2017 Kl. 13:30 Rosengården Tingvej 22, 8543 Hornslet. Medlemmer.

Referat. Ældrerådet. Ældrerådet 20/6-17 Tirsdag den 20. juni 2017 Kl. 13:30 Rosengården Tingvej 22, 8543 Hornslet. Medlemmer. Referat Ældrerådet Ældrerådet 20/6-17 Tirsdag den 20. juni 2017 Kl. 13:30 Rosengården Tingvej 22, 8543 Hornslet Medlemmer Bende Ingstrup Andersen Leif Hove Karen Møller Hans Græsborg Pedersen Bent Salminen

Læs mere

Fraværende: Dagny Kloster (Stedfortræder Rikke Toft kan ikke deltage) Bodil Pedersen (Stedfortræder Per Albertsen kan ikke deltage) Lene Rindom

Fraværende: Dagny Kloster (Stedfortræder Rikke Toft kan ikke deltage) Bodil Pedersen (Stedfortræder Per Albertsen kan ikke deltage) Lene Rindom Referat Møde nr. 09-2016 Torsdag den 15. december 2016 kl. 16.00 18.00, Holstebro Rådhus, mødelokale 187, 1.sal. Medlemmer: Anne Lise Slyk, Jørgen Ahler, Mette Jensen, Vita Hagelskjær, Lene Rindom, Jens

Læs mere

Referat Handicapråd Medlemmer Bemærkning:

Referat Handicapråd Medlemmer Bemærkning: Referat Mødelokale 7, Kl. 16:00 Medlemmer John Dalsgaard Jensen Inge Lise Pedersen Ole Gjermandsen Mogens Haugaard Nielsen (N) Philip G. Nielsen Jacob Panton Kristiansen (V) Henning Urban Dam Nielsen (A)

Læs mere

Sorø Kommune Handicaprådet

Sorø Kommune Handicaprådet R e f e r a t Møde i, mandag den kl. 17.00 Mødet afholdtes på: Sorø Rådhus, Rådhusvej 8, 4180 Sorø, mødelokale 180 Indhold Sag nr. 1 Godkendelse af dagsorden Sag nr. 2 Gensidig præsentation Sag nr. 3 Gennemgang

Læs mere

Der er aftalt, at Palle Ravn noterer sig beslutninger fra mødet til efterfølgende referatskrivning.

Der er aftalt, at Palle Ravn noterer sig beslutninger fra mødet til efterfølgende referatskrivning. Handicaprådet referat Møde 26. oktober 2016 kl. 16:00 i mødelokal 1, kælderen Indgang C Rådhuset. Mødedeltagere: Palle Ravn, Gert Lund, Mona Rask, Per Ravn, Jeanette Juul Quaade Steen Jakobsen, Anna Maria

Læs mere

Åben. HANDICAPRÅDET Dagsorden. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6.

Åben. HANDICAPRÅDET Dagsorden. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6. Dagsorden Åben Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6. oktober 2011 Mødetidspunkt Kl. 15.30 Bemærkninger Medlemmer Fra forvaltningen Deltagere

Læs mere

Handicaprådet BESLUTNINGSREFERAT

Handicaprådet BESLUTNINGSREFERAT Handicaprådet BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 4, rådhuset Dato: Torsdag den 6. oktober 2016 Start kl.: 14:30 Slut kl.: 16:30 Medlemmer: Preben Fruelund Kaj Aagaard Alice Brask Peter Hjulmand Winnie

Læs mere

Mødet startede med rundvisning i Multihuset og orientering v/flemming Korshøj.

Mødet startede med rundvisning i Multihuset og orientering v/flemming Korshøj. Social- og Sundhedsforvaltningens sekretariat Middelfart Kommune Middelfart Midtpunkt,Jernbanegade 75-77 5500 Middelfart www.middelfart.dk Dato: 11. december 2015 Sagsnr.: 2014-014519-27 Telefon +45 8888

Læs mere

Integrationsrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den

Integrationsrådet REFERAT. Mødedato: Onsdag den REFERAT Integrationsrådet Mødedato: Onsdag den 20-05-2009 Mødested: Meldes ud senere Starttidspunkt: Kl. 17:00 Sluttidspunkt: Kl. 20:40 Afbud: Allan Emiliussen, Hanne Hauge og Kim Nørbygaard Fraværende:

Læs mere

Hillerød Handicapråd Årsberetning 2018

Hillerød Handicapråd Årsberetning 2018 Hillerød Handicapråd Årsberetning 2018 Handicaprådet den 26. februar 2019 Byrådet den 24. april 2019 1 Formanden skriver til beretningen Så er det tid til at gøre status for Hillerød Handicapråd 2018.

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 16. Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde på rådhuset torsdag den 21. juni 2007.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 16. Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde på rådhuset torsdag den 21. juni 2007. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 16 Beskæftigelses- og Erhvervsudvalget holdt møde på rådhuset torsdag den 21. juni 2007. Mødt begyndte kl. 7.30 og sluttede kl. 10.50. 1. Bemærkninger til dagsordenen...2 2. Meddelelser...2

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde. Medlemmer.

Referat. Ældrerådet. Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde. Medlemmer. 1 of 12 Referat Ældrerådet Ældrerådsmøde Mandag den 17. august 2015 Kl. 13:30 A-Huset Lillerupvej 69 F, 8410 Rønde Medlemmer Bende Ingstrup Andersen Leif Hove Karen Møller Hans Græsborg Pedersen Bent Salminen

Læs mere

Årsberetning for Handicaprådet 2018

Årsberetning for Handicaprådet 2018 Sagsnr. 27.69.48-P35-7-19 Dato: 8.2.2019 Årsberetning for Handicaprådet 2018 Årsrapport 2018 Handicaprådets medlemmer: Formand: Næstformand: Jette Birgitte Pedersen, Dansk Blindesamfund Ellen T Schmidt,

Læs mere

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A DAGSORDEN Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 1. juni 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol

Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol Det Lokale Beskæftigelsesråd sprotokol 10-11-2014 14:00 Rådhuset -Lokale C224 Afbud fra: Erik Amstrup Rohde Jens Christian Pedersen Jens Ejnar Mikkelsen Torben Vilsgaard Silkeborg Kommune Søvej 1 8600

Læs mere

Handicaprådet. Åben Referat. Mødelokale 7 på rådhuset, 19. november 2015 Kl. 16:00-18:00

Handicaprådet. Åben Referat. Mødelokale 7 på rådhuset, 19. november 2015 Kl. 16:00-18:00 Åben Referat Mødelokale 7 på rådhuset, 19. november 2015 Kl. 16:00-18:00 Medlemmer: Preben Elstrøm, Tina Mørk, Thor Grønbæk, John Dalsgaard Jensen, Inge Lise Pedersen, Lone Høgenhaug, Ole Gjermandsen,

Læs mere

Referat fra Handicapråd

Referat fra Handicapråd fra Handicapråd Mødedato: 16. januar 2019 Tidspunkt: 13:30 16.00 Sted: Graabjergvej 3a, Ryslinge, Mødelokale 59 Deltagere: Indkaldelse Kristian Nielsen (KB) Anne Møllegaard Mortensen (KB) Anstina Krogh

Læs mere

Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde God sagsbehandling... 2

Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde God sagsbehandling... 2 Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 19. februar 2015 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Mødet slutter kl. 17.30. Afbud: Lis Lund og Vivi Bjørnmose. Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat. Bæredygtighedsudvalget. Bæredygtighedsudvalget Tirsdag den 11. juni 2019 Kl. 13:00 Molslaboratoriet Strandkærvej 6, Femmøller, 8400 Ebeltoft

Referat. Bæredygtighedsudvalget. Bæredygtighedsudvalget Tirsdag den 11. juni 2019 Kl. 13:00 Molslaboratoriet Strandkærvej 6, Femmøller, 8400 Ebeltoft Referat Bæredygtighedsudvalget Bæredygtighedsudvalget Tirsdag den 11. juni 2019 Kl. 13:00 Molslaboratoriet Strandkærvej 6, Femmøller, 8400 Ebeltoft Medlemmer Flemming Hynkemejer, formand Michael Mikkelsen

Læs mere

Det Frivillige Samråd

Det Frivillige Samråd Det Frivillige Samråd Referat Dato 24. februar 2015 Mødetidspunkt 17:30-19:30 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 4, Præstø (Glasburet) Østerbro 2, Præstø Pia Westergaard (formand), Kim Errebo (næstformand),

Læs mere

Referat Medlemmer Øvrige indkaldte Fraværende

Referat Medlemmer Øvrige indkaldte Fraværende Referat Gentænk borgerinddragelse Gentænk borgerinddragelse Tirsdag den 28. marts 2017 Kl. 12:00 Ebeltoft Vandrerhjem Egedalsvej 5, 8400 Ebeltoft Medlemmer Christian Haubuf (A) Ole Bollesen (A) Per Zeidler

Læs mere

Referat Handicaprådet 2. december 2013 kl. 15:00 Brovst Rådhus Jammerbugt Kommune

Referat Handicaprådet 2. december 2013 kl. 15:00 Brovst Rådhus Jammerbugt Kommune Referat Handicaprådet 2. december 2013 kl. 15:00 Brovst Rådhus Jammerbugt Kommune Åbne dagsordenspunkter 20 Udmøntning af skolereformen i Jammerbugt Kommune 3 21 Overrækkelse af Handicapprisen 2013 4 22

Læs mere

Referat fra Handicapråd

Referat fra Handicapråd fra Handicapråd Mødedato: 14. november 2018 Tidspunkt: 13:30 16.00 (rundvisning kl. 13.30 14.00) Sted: Deltagere: STU-uddannelsen, Egeballe 4, Nr. Broby Indkaldelse Kristian Nielsen (KB) Anne Møllegaard

Læs mere

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Referat Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:00 Mødet afsluttet: kl. 17:30 Mødested: Fraværende: Mødelokale 122 - Rådhuset Henrik Kudahl, Kirsten Højrup, Heidi

Læs mere

Forretningsorden for Handicaprådet i Sorø kommune.

Forretningsorden for Handicaprådet i Sorø kommune. Forretningsorden for Handicaprådet i Sorø kommune. l medfør af Lov om retssikkerhed og administration på det sociale område 37a har Byrådet i Sorø Kommune nedsat et Handicapråd, og i henhold til bekendtgørelse

Læs mere

Referat. Handicaprådet. Handicaprådet Torsdag den 26. januar 2017 Kl. 15:00 Konferencerummet Ebeltoft. Medlemmer. Øvrige indkaldte.

Referat. Handicaprådet. Handicaprådet Torsdag den 26. januar 2017 Kl. 15:00 Konferencerummet Ebeltoft. Medlemmer. Øvrige indkaldte. Referat Handicaprådet Handicaprådet Torsdag den 26. januar 2017 Kl. 15:00 Konferencerummet Ebeltoft Medlemmer Peer Laursen Henrik Rudolph Jens Rasmussen (F) Christian Haubuf (A) Uffe Thomsen Arne Gynther

Læs mere

Norddjurs Fritidsråd REFERAT

Norddjurs Fritidsråd REFERAT Norddjurs Fritidsråd REFERAT Sted: Mødelokale 3, rådhuset Torvet 3, 8500 Grenaa Dato: Tirsdag den 19. juni 2018 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Kai Hansen Tove Højlund Gunnar Thode Nielsen

Læs mere

Sorø Kommune Handicaprådet

Sorø Kommune Handicaprådet R e f e r a t Møde i, torsdag den kl. 17.30 Mødet afholdtes på Lundebo, Ventemøllevej 30, 4293 Dianalund. Indhold Sag nr.116 Godkendelse af dagsorden pr. mail Sag nr. 117 Meddelelse fra formand og øvrige

Læs mere

Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT

Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT Ældrerådet BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 136, rådhuset i Grenaa Dato: Torsdag den 15. december 2016 Start kl.: 8:45 Slut kl.: 12:00 Medlemmer: Fraværende: Jens Erik Madsen (formand) Birgit Jensen

Læs mere

1. Præsentation af ny referent Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde God sagsbehandling...

1. Præsentation af ny referent Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat fra sidste møde God sagsbehandling... Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 11. februar 2016 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Poul Poulsen er indtrådt som medlem af Handicaprådet i stedet for Malene Rye Andersen. Afbud fra Bodil Boesgaard

Læs mere

Referat Udsatterådet. Mødedato: Tirsdag den 16. juni 2015 Mødetidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30. Bemærkninger:

Referat Udsatterådet. Mødedato: Tirsdag den 16. juni 2015 Mødetidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30. Bemærkninger: Referat : Tirsdag den 16. juni 2015 Mødetidspunkt: Kl. 9:30 Sluttidspunkt: Kl. 11:30 Mødested: Orange 2, Prøvestenen Bemærkninger: Medlemmer: Lotte Kragelund Marianne Kierkegaard Anette Lauritsen "Junior"

Læs mere

BESLUTNING Der indsættes et nyt punkt 3.14 om invitation til frivillig fredag Dagsorden godkendt.

BESLUTNING Der indsættes et nyt punkt 3.14 om invitation til frivillig fredag Dagsorden godkendt. Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 15. august 2016 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 14. august 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat af Ældrerådets møde mandag den 14. august 2017 kl Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat af Ældrerådets møde mandag den 14. august 2017 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen Inge Lund Christensen X Kirsten Feld X

Læs mere

Handicaprådet BESLUTNINGSREFERAT

Handicaprådet BESLUTNINGSREFERAT Handicaprådet BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 4, rådhuset Dato: Torsdag den 11. juni 2015 Start kl.: 15:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Jens Holst Preben Fruelund Kaj Aagaard Alice Brask

Læs mere

Referat. Byrådets temamøder. By temamøde Onsdag den 27. april 2016 Kl. 12:30 Konferencerummet Ebeltoft. Medlemmer. Fraværende

Referat. Byrådets temamøder. By temamøde Onsdag den 27. april 2016 Kl. 12:30 Konferencerummet Ebeltoft. Medlemmer. Fraværende 1 of 7 Referat Byrådets temamøder By temamøde Onsdag den 27. april 2016 Kl. 12:30 Konferencerummet Ebeltoft Medlemmer Claus Wistoft (V) Kirstine Bille (F) Jørgen Brøgger (C) Ole Bollesen (A) Per Zeidler

Læs mere

Det Frivillige Samråd

Det Frivillige Samråd Det Frivillige Samråd Dagsorden Dato 29. august 2018 Mødetidspunkt 16:00 Sted Medlemmer Fraværende Lokale 2, Vordingborg Rådhus Valdemarsgade 43 Vordingborg Pia Westergaard (formand), Birthe Helth, Lene

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde Mødelokale D2 Torsdag 09.08.2012 kl. 16:00 Mødelokale D2 Følgende sager behandles på mødet Side Meddelelser 2 Status over igangværende LBR-indsatgsområder, -projekter og - aktiviteter

Læs mere

Referat. Udvalget for natur, teknik og miljø (NTM) Ekstraordinært udvalgsmøde NTM Tirsdag den 08. november 2016 Kl. 12:00 Lokale Kongsgårde, Ebeltoft

Referat. Udvalget for natur, teknik og miljø (NTM) Ekstraordinært udvalgsmøde NTM Tirsdag den 08. november 2016 Kl. 12:00 Lokale Kongsgårde, Ebeltoft Referat Udvalget for natur, teknik og miljø (NTM) Ekstraordinært udvalgsmøde NTM Tirsdag den 08. november 2016 Kl. 12:00 Lokale Kongsgårde, Ebeltoft Medlemmer Per Dalgaard (O) Flemming Hansen (I) Torben

Læs mere

Norddjurs Fritidsråd REFERAT

Norddjurs Fritidsråd REFERAT Norddjurs Fritidsråd REFERAT Sted: Auning Bibliotek Torvegade 1, 8963 Auning Dato: Onsdag den 2. december 2015 Start kl.: 16:30 Slut kl.: 18:30 Medlemmer: Fraværende: Kai Hansen Tove Højlund Mogens Buhl

Læs mere

Årsberetning 2016 for Handicaprådet i Albertslund

Årsberetning 2016 for Handicaprådet i Albertslund Indledning Handicaprådet i Albertslund udgiver hermed sin første årsberetning. Årsberetningen skal være med til at sætte fokus på Handicaprådets arbejde generelt og i 2016. Handicaprådet i Albertslund

Læs mere

Dagsorden. Forum: Handicaprådet Tid: Torsdag den 7. marts 2019, kl Sted: Mødelokale 2, Rådhusets forhal

Dagsorden. Forum: Handicaprådet Tid: Torsdag den 7. marts 2019, kl Sted: Mødelokale 2, Rådhusets forhal Dagsorden Forum: Handicaprådet Tid: Torsdag den 7. marts 2019, kl. 17.00 19.00 Sted: Mødelokale 2, Rådhusets forhal Deltagere: Steen Christiansen, Bjarke Juul, Hediye Temiz, Hanne Fleinert, Poul Hansen,

Læs mere

Referat. Handicaprådet 30. januar 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl

Referat. Handicaprådet 30. januar 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl Referat Handicaprådet 30. januar 2017 St. Magleby Stuen, Rådhuset kl. 15.30-17.00 Deltagere: Palle Bjerregaard, Per Hansen, Tonny Bengtsson, Svend Mathiasen, Morten Dreyer, Sara Claces, Henrik Aagaard,

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 12-12-2018 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Mødeleder: Lise-Lotte Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Sorø Kommune Handicaprådet

Sorø Kommune Handicaprådet R e f e r a t Møde i, torsdag den kl. 17.00 Mødet afholdtes på Lundebo, Ventemøllevej 30, 4293 Dianalund. Indhold Sag nr.126 Godkendelse af dagsorden pr. mail Sag nr. 127 Meddelelse fra formand og øvrige

Læs mere

Referat. Frivilligrådet. Frivilligrådet Onsdag den 3. februar 2016 Kl. 14:30 Helle Pedersen Skarresøvej 3, 8550 Ryomgård. Medlemmer.

Referat. Frivilligrådet. Frivilligrådet Onsdag den 3. februar 2016 Kl. 14:30 Helle Pedersen Skarresøvej 3, 8550 Ryomgård. Medlemmer. 1 of 9 Referat Frivilligrådet Frivilligrådet Onsdag den 3. februar 2016 Kl. 14:30 Helle Pedersen Skarresøvej 3, 8550 Ryomgård Medlemmer Molly Thomsen Helle Pedersen Erik Møller Anna Jørgensen Lene Jensen

Læs mere

Page 1 of 13 Referat Handicaprådet Ordinært møde Dato Tid Sted NB. Fraværende Medlemmer 8. november 2007 15:30 Mødelokale v/adm. Baldersvej 11 i Frederikshavn Elsemarie Lauvring, Hanne Welander og Vivi

Læs mere

Deltagere fra forvaltningen: Troels Rasmussen, Social- og Arbejdsmarkedssekretariatet og Bjarke Scott Levinsen, Byrådssekretariatet

Deltagere fra forvaltningen: Troels Rasmussen, Social- og Arbejdsmarkedssekretariatet og Bjarke Scott Levinsen, Byrådssekretariatet Referat Forvaltning: Byrådssekretariatet Møde vedr.: Referatudkast af møde i Medborgerskabsrådet den 5. januar 2016 Mødested: Underværket Mødedato: 05-01-2016 Sendes til: Medborgerskabsrådet Deltagere

Læs mere

Referat. Byrådets temamøder. Temamøde Onsdag den 26. august 2015 Kl. 12:30 Konferencerummet Ebeltoft. Medlemmer. Fraværende

Referat. Byrådets temamøder. Temamøde Onsdag den 26. august 2015 Kl. 12:30 Konferencerummet Ebeltoft. Medlemmer. Fraværende 1 of 7 Referat Byrådets temamøder Temamøde Onsdag den 26. august 2015 Kl. 12:30 Konferencerummet Ebeltoft Medlemmer Claus Wistoft (V) Kirstine Bille (F) Jørgen Brøgger (C) Ole Bollesen (A) Per Zeidler

Læs mere

Afbud fra Betina Stick istedet deltager Poul Poulsen. 1. Præsentation af ny referent Godkendelse af dagsorden... 2

Afbud fra Betina Stick istedet deltager Poul Poulsen. 1. Præsentation af ny referent Godkendelse af dagsorden... 2 Referat Handicaprådet Tid Torsdag den 10. december 2015 - kl. 15:30 Sted Mødelokale 2 Bemærkning Afbud fra Betina Stick istedet deltager Poul Poulsen. Afbud Fraværende Indholdsfortegnelse: 1. Præsentation

Læs mere

Handicaprådet BESLUTNINGSREFERAT

Handicaprådet BESLUTNINGSREFERAT Handicaprådet BESLUTNINGSREFERAT Sted: Mødelokale 4, rådhuset Dato: Torsdag den 9. juni 2016 Start kl.: 14:30 Slut kl.: 16:00 Medlemmer: Fraværende: Preben Fruelund Kaj Aagaard Alice Brask Peter Hjulmand

Læs mere

Åbning af parkeringspladser på kommunale institutioner. Åbning af 220 pladser (ud af de 400 besluttede) ved 16 kommunale institutioner.

Åbning af parkeringspladser på kommunale institutioner. Åbning af 220 pladser (ud af de 400 besluttede) ved 16 kommunale institutioner. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Anvendelse NOTAT 4. juli 2018 Bilag 1 Overblik over den politiske behandling Borgerrepræsentationen den 1. oktober 2015 Afstemningsprogram til budgetforslag

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, 4320 Lejre Dato: Torsdag den 3. maj 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 20:30 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) Torben Olsen (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Referat. Områdeudvalg for Ældre og Handicap

Referat. Områdeudvalg for Ældre og Handicap Referat Handicap 14. november, kl. 13:00 Lilletrommen Rådhuset, Fredensborg Kommune Egevangen 3B, Kokkedal Fraværende: Susan Thøstesen Christina Rosenquist Mette Eskebjerg Til stede: Mads Toftegaard Hans

Læs mere

Dagsorden. Dato: :00:00. Sted: Gl. Byrådssal, Fagsekretariatet Ældre og Handicap, Hørning 1/11

Dagsorden. Dato: :00:00. Sted: Gl. Byrådssal, Fagsekretariatet Ældre og Handicap, Hørning 1/11 Dagsorden Dato: 12-05-2016 17:00:00 Udvalg: Handicaprådet Sted: Gl. Byrådssal, Fagsekretariatet Ældre og Handicap, Hørning 1/11 Indholdsbetegnelse Dagsorden Indholdsbetegnelse 19 Høringssag - forslag til

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet

Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget SÆH-sekretariatet Referat - Åben dagsorden Sundheds-, Ældre- og Handicapudvalget 2018-2021 SÆH-sekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 14:00 Mødet afsluttet: kl. 14:45 Mødested: Rådhuset, Lokale 329 Fraværende:

Læs mere

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Mødedato: 11.3.2009 Tidspunkt: 14-18 Mødenr.: Sted: Deltagere: Ryslinge Administrationsbygning M59 Indkaldelse Torben Smith (formand, KB) Søren Kristensen

Læs mere

Referat. Frivilligrådet. Frivilligrådet Torsdag den 2. marts 2017 Kl. 16:00 Helle Pedersen Skarresøvej 3, 8550 Ryomgaard. Medlemmer.

Referat. Frivilligrådet. Frivilligrådet Torsdag den 2. marts 2017 Kl. 16:00 Helle Pedersen Skarresøvej 3, 8550 Ryomgaard. Medlemmer. Referat Frivilligrådet Frivilligrådet Torsdag den 2. marts 2017 Kl. 16:00 Helle Pedersen Skarresøvej 3, 8550 Ryomgaard Medlemmer Molly Thomsen Helle Pedersen Peter Tofft Jens Dueholm Petersen Kirsten Poulsen

Læs mere

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 37. Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde på rådhuset torsdag den 5. marts 2009.

ALLERØD KOMMUNE. Møde nr. 37. Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde på rådhuset torsdag den 5. marts 2009. ALLERØD KOMMUNE Møde nr. 37 Samordningsudvalget for børn, unge og idræt holdt møde på rådhuset torsdag den 5. marts 2009. Mødet startede kl. 7.30 og sluttede kl. 10.35. Alle deltog. 1. Bemærkninger til

Læs mere

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet.

2.1 Meddelelser fra formanden Kirsten Feld orienterede om pjecer fra Slagelse Ældreråd, som også er tilsendt til Ældrerådet. Ældrerådet Dato 27.04.2015 Referat af Ældrerådets møde mandag den 4. maj 2015 kl. 10.00 Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen X Anne Marie Kristensen X

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 13. marts 2017 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl og Tina Mørk. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Norddjurs Beskæftigelsesråd REFERAT

Norddjurs Beskæftigelsesråd REFERAT Norddjurs Beskæftigelsesråd REFERAT Sted: SCS Salen, Gl. Estrup Landbrugsmuseum Randersvej 4 8963 Auning Dato: Torsdag den 20. august 2015 Start kl.: 12:30 Slut kl.: 13:45 Medlemmer: Fraværende: John Saaby

Læs mere

EKSTRAORDINÆRT REFERAT

EKSTRAORDINÆRT REFERAT EKSTRAORDINÆRT REFERAT Hoved MED Mødedato: Onsdag den 26. oktober 2016 Mødested: Byrådssal Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 13:50 Afbud: Charlotte Veilskov, Kirsten Mousten, Lise B. Pedersen,

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00

Referat. Ældrerådet. Mødedato: torsdag den Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Referat Møde nr.: Mødedato: torsdag den 16-08-2007 Mødetidspunkt: 09:00-12:00 Mødested: Harhoff Medlemmer Anker Hvidesten Hansen Inge Jørgensen Birgit Thomsen Anne Margrethe Hermansen Ejgil Risager Kirsten

Læs mere

Frivilligrådet DAGSORDEN

Frivilligrådet DAGSORDEN Frivilligrådet DAGSORDEN Sted: Mødelokale 11, Glesborg Glesborg Bygade 1 Glesborg Dato: Mandag den 27. februar 2017 Start kl.: 15:30 Slut kl.: 16:30 Medlemmer: Kaj Aagaard Hans Stagstrup Kristensen Kristian

Læs mere

Folkeoplysningsudvalget REFERAT

Folkeoplysningsudvalget REFERAT REFERAT Sted: Mødelokale 5, Lejrevej 15, Rådhuset Allerslev Dato: Torsdag den 11. oktober 2018 Start kl.: 18:00 Slut kl.: 21:00 Medlemmer: Fraværende: Anne Lauridsen (Medlem) (Medlem) Jørgen Olsen (Medlem)

Læs mere

Referat. Møde nr Torsdag den 24. maj 2018 kl Holstebro Rådhus, mødelokale 187, 1. sal, Rådhuset.

Referat. Møde nr Torsdag den 24. maj 2018 kl Holstebro Rådhus, mødelokale 187, 1. sal, Rådhuset. Referat Møde nr. 04-2018 Torsdag den 24. maj 2018 kl. 17.00 19.30 Holstebro Rådhus, mødelokale 187, 1. sal, Rådhuset. Medlemmer: Jørgen Ahler, Vita Hagelskjær, Jan Schmidt Nielsen, Mona Engmark, Ellen

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT. Jens Holst (formand) (Telefon: / ) Preben Fruelund Kaj Aagaard Alice Brask. Tina Olsen

BESLUTNINGSREFERAT. Jens Holst (formand) (Telefon: / ) Preben Fruelund Kaj Aagaard Alice Brask. Tina Olsen Handicaprådet BESLUTNINGSREFERAT Møde nr. : 01/2012 Sted : Rådssalen, rådhuset i Grenaa Dato : 12. januar 2012 Start kl. : 15:30 Slut kl. : 17:30 Handicaprådet Jens Holst (formand) (Telefon: 86 30 05 65

Læs mere

Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet

Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet Åben tillægsdagsorden Ældrerådet SÆH-sekretariatet 4. marts 2019 Side 1. Mødedato: 4. marts 2019 Mødet påbegyndt: kl. 08:00 Mødet afsluttet: kl. 10:30 Mødested: R-428 Fraværende: Lene Smidstrup og Mogens

Læs mere

Hedensted Kommune. Udvalget for Fritid & Fællesskab. Referat

Hedensted Kommune. Udvalget for Fritid & Fællesskab. Referat Referat Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 6, Uldum Rådhus Deltagere:, Hans Vacker, Torsten Sonne Petersen, Claus Thaisen, Carsten Clausen Fraværende: Bemærkninger: Sidetal: 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen.

Ældreråd. Referat. Mødelokale 2, 28. november 2016 Kl. 10:15. Medlemmer. Bemærkning: Afbud fra: Flemming Pihl, Marianne Jensen og Helmut Madsen. Referat Mødelokale 2, Kl. 10:15 Medlemmer Flemming Pihl Marianne Jensen Lilly Meisner Pedersen Birthe Høfler Bodil Nielsen Helmut Madsen Karsten P. Smith Oda Petersen Jens Kierkegaard Bemærkning: Afbud

Læs mere

Åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 04. oktober 2012 kl. 17:00 i Gæstekantinen i Løgstør

Åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 04. oktober 2012 kl. 17:00 i Gæstekantinen i Løgstør Åbent møde for Landsbyudvalgets møde den 04. oktober 2012 kl. 17:00 i Gæstekantinen i Løgstør Indholdsfortegnelse 028. Årets Landsbypris 2012 50 029. Landsbyernes årsmøde 2012 52 030. NT-køreplan - Indkaldelse

Læs mere