i de almene boliger i lørdag den 11. september 2010 Boligforeningerne i Århus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "i de almene boliger i lørdag den 11. september 2010 Boligforeningerne i Århus"

Transkript

1 i de almene boliger i lørdag den 11. september 2010 Boligforeningerne i Århus

2 Der findes ca. 710 boligorganisationer på landsplan. De har bygget godt Almene boliger har eksisteret i godt 100 år. Der er rigtig mange, der bor i en almen bolig og boligformen har spillet en ikke ubetydelig rolle i opbygnin- 800 boligafdelinger. Knap boliger fordelt på gen af velfærdssamfundet i Danmark. 1 mio. mennesker bor Den almene bolig er en særlig boligform. Beboerne alment i Danmark. bor til leje og samtidig er det dem, der træffer alle de væsentlige beslutninger vedrørende deres bolig. Beboerdemokratiet er et af de vigtigste kendetegn for de almene boligorganisationer og findes ikke i en tilsvarende form uden for Danmark. De almene boliger repræsenterer alle boligtyper og genrer - boliger i lave etagehuse, højhuse, gårdhavehuse, rækkehuse, fritliggende enfamiliehuse, ungdomsboliger og boliger med fortrinsret for seniorer. Udlejning af almene boliger er et meget lovreguleret område og sker med få undtagelser efter et ventelistesystem. Den enkelte beboer har ret til at forbedre og forandre sin bolig, bl.a. gennem råderetten.

3 I Århus er der 17 boligorganisationer med tilsammen ca almene boliger. Det betyder, at hver 4. århusianer bor i en almen bolig. Landsudstillingen i Århus i 1909 var startskuddet for opførelsen af almene boliger i Århus og har derfor været en betydelig faktor i byudviklingen i Århus. Den almene bolig i Århus er, ligesom på landsplan, et godt tilbud på boligmarkedet. Det er målet at kunne tilbyde gode, sunde boliger i velfungerende boligområder. Der bygges fortsat almene boliger i Århus og der er fokus på energioptimering, kvalitetsarkitektur og gode levevilkår. De ældre almene boliger renoveres og moderniseres, så de opfylder både nutidige og fremtidige krav om tidssvarende boliger. Alle boligorganisationer i Århus er gået sammen om en fælles udlejning af byens ca boliger. Det betyder, at man som medlem af én boligorganisation kan være skrevet op til samtlige almene boliger i byen (og nærmeste omegn) for bare 100 kr. Udlejningssamarbejdet træder i kraft den 1. marts 2011 og vil være det første af sin art i Danmark. Boligorganisationerne i Århus glæder sig til at byde velkommen i byens almene boliger og vi står gerne til rådighed med råd og vejledning.

4 Voldbækhave i Brabrand Skovhøj i Hasselager Skovhøj i Hasselager Hørretløkken i Mårslet VOLDBÆKHAVE, BRABRAND Bebyggelsen er opført i 1994 og er et bofællesskab for seniorer. Der er 28 boliger fordelt på 2 og 3 rums boliger på 69 m² og 85 m², beliggende i stuen og på 1 sal. Boligerne ligger omkring en glasoverdækket gade, der fungerer som opholdsareal for beboerne året rundt. Voldbækhave er for ældre, der ønsker at nyde deres tredje alder med ligesindede. Det er ikke beskyttede boliger og beboerne skal være rimeligt selvhjulpne. SKOVHØJ 22-98, HASSELAGER Bebyggelsen er opført i 2003 og består af 50 boliger til beboere over 55 år. Der er 2-3 rums boliger på 64 m², 78 m² og m² i 2 plan (alle boliger er i ét plan). Bebyggelsen er placeret på en bakkeø og grundens kuperede terræn giver varierede uderum. Bygningerne er opført med massive træelementer som indervægge, der giver et godt indeklima, en god akustik og et lavere varmeforbrug. Ydervæggene er af gule mursten. SKOVHØJ 1-297, HASSELAGER Bebyggelsen består af 64 seniorboliger for beboere over 55 år. Boligerne er 2 og 3 rum på 75 m² og 85 m² og ligger i ni blokke i to etager. Byggeriet er opført med massivtræs-elementer, der giver et godt indeklima, et lavere varmeforbrug og en god akustik. Der er niveaufri adgang til alle boliger i stueetagen og alle boligerne har en fin udsigt udover landskabet. HØRRETLØKKEN, MÅRSLET Bebyggelsen er opført i to etaper i 2003 og 2004/05, der er forbundet af et grønt bælte. Der er 60 boliger fordelt på 2-4 rums boliger. Fælleshuset er afdelingens hjerte og rummer ud over en lang række aktiviteter også to gæsteværelser. Boliger i stueplan har egen have, mens boliger på 1. sal har terrasse. Bebyggelsen har ensidig taghældning, så boligerne får et godt lysindtag.

5 Klostervangen, Århus C Charlottehøj, Århus V Gellerup i Brabrand Rosenhøj i Viby KLOSTERVANGEN, GRØNNEGADE, ÅRHUS C Bebyggelsen er centralt placeret og højt beliggende i Århus. Placeringen og bebyggelsens højde giver udsigt over såvel byen som bugten. Bebyggelsen er opført i og indeholder 380 boliger, der er fordelt på 1-4 rums boliger. Afdelingen har et attraktivt beboerhus med fællesaktiviteter og en dejlig legeplads. Afdelingen er nabo til Botanisk Have og dens mange oplevelser. GELLERUP, GUDRUNSVEJ M.FL., BRABRAND Gellerupparken er Danmarks største boligafdeling med 1776 boliger i 4- og 8-etagers blokke. Fra de høje blokke på Gudrunsvej er der en helt unik udsigt over Århus Bugten mod Mols og over Brabrand Ådal. Afdelingen er velforsynet med store grønne områder, kolonihaver og legepladser og den er rig på aktiviteter for alle beboerne - børn som voksne. Cirkus Tværs og Gellerup Scenen hører også hjemme i Gellerupparken. CHARLOTTEHØJ, DYBEDALEN, ÅRHUS V Det 15-etagers højhus er kendt af de fleste århusianere, da det er et markant element i byens skyline. Det ligger 65 m over havets overflade og udsigten er derfor enestående - Mols Bjerge, byen og bugten, Skejby og Brabrand Ådal. Højhuset er opført i 1963 og rummer 75 boliger. I hele afdelingen er der 358 boliger fordelt på 1-4 rums boliger. ROSENHØJ, VIBY J Bebyggelsens placering gør, at der fra en del af de øverste etager i de 4-etagers blokke er en flot udsigt ind over Århus. Afdelingen er opført i og har 840 boliger, der er fordelt på 1-5 rums boliger. Én af boligerne er indrettet til udstillingsbolig. Her har man har mulighed for at se, hvordan man har indflydelse på indretning og valg af inventar.

6 Langkærparken i Tilst Økohuset i Skejby Lærkehavens tre bebyggelser i Lystrup LANGKÆRPARKEN, TILST Der gennemføres i øjeblikket et klimaprojekt i én af afdelingens 35 blokke. Projektet skal afprøve, hvor meget energi der kan spares samtidig med, at boligernes og indeklimaets kvalititet forbedres. Afdelingen er opført i og rummer 860 boliger fordelt på 1-5 rums boliger. Der er kort afstand til Tilst Bypark, indkøbsmuligheder, skole, sportspladser og bibliotek. ØKOHUSET, SKEJBYTOFTEN, ÅRHUS N Økohuset er vinderprojektet fra en arkitektkonkurrence udskrevet af det daværende Boligministerium. Afdelingen er et økologisk forsøgsbyggeri med bl.a. solfangere til opvarmning af brugsvand og et miljøvenligt materialevalg. Økohuset er opført i 1998 og har 38 lavenergiboliger, fordelt på 2-4 rums boliger. Husets arkitektur er ligesom boligindretningen markant og spændende. LÆRKEHAVEN, LYSTRUP Lærkehaven er den største bæredygtige bebyggelse i Danmark og består af tre afdelinger/etaper med i alt 122 boliger. Første etape fra 2008 består af 50 lavenergiboliger og indgår i SHE-samarbejdet, der et EU-støttet samarbejde mellem fire lande - Sustainable Housing i Europe. Anden etape fra består af 40 seniorboliger, der er rækkehuse i én etage. Boligerne opfylder kravene til energiklasse 1. Husene produceres i Litauen, mens montage udføres af danske håndværkere. Tredje etape fra består af 32 familieboliger, der er rækkehuse i to plan. Bebyggelsen er opført som passivhuse, hvor varmebehovet dækkes via passiv solvarme, via varme fra beboerne og boligens apparater og via varmegenvinding. Projektet er det største tætlave boligprojekt i Danmark efter passivhusstandard. Husene produceres i Tyskland, mens montages udføres af danske håndværkere.

7 Ingerslevgården i Århus C Gårdrum på Trøjborg Villabyen i Marienlund De Fem Fingre i Skejby INGERSLEVGÅRDEN, ÅRHUS C Karreens indre er et smukt haveanlæg med grønne plæner, skærmende blomstrende buske, vandbassin og springvand. Der er fred og ro - selv om man kun befinder sig et stenkast fra midtbyen. Afdelingen er opført i og er beliggende i forlængelse af midtbyen lige ved grønttorvet på Ingerslev Boulevard. Der er 180 boliger, fordelt på 2-4 rums boliger. VILLABYEN, MARIENLUND, ÅRHUS N Villabyen Skovbakken er en helt særlig perle i Århus, der med sine dobbelthuse og haver minder om de engelske havebyer. Mellem de fritliggende huse er der kig til de smukke haver og til den ene side er naboen Riis Skov. Villabyen er opført i og der er 101 boliger, der fordeler sig på 2-5 rums boliger - tæt på skov, strand og by. GÅRDRUM, TORDENSKJOLDSGADE, ÅRHUS N Trøjborgkvarteret er kendetegnet ved sine karrébebyggelser. Og i karreernes gårdrum er der mange spændende oplevelser i form af gårdforbedringer med plads til ophold og leg. Afdelingerne er opført i og består af i alt 72 boliger, fordelt på 2-5 rums boliger. Trøjborg ligger tæt på skov, strand og midtbyen og der er et stort udbud af butikker. DE FEM FINGRE, LADEFOGEDVEJ, ÅRHUS N I Skejby ligger afdelingen, der populært kaldes De Fem Fingre på grund af bebyggelsesplanen. Længehusene er placeret på tværs af højdekurverne og det giver spændende uderum med skråninger og stier. Århus Kommune har præmieret bebyggelsen i 1995 som et smukt og harmonisk byggeri. Afdelingen er opført i 1994 og rummer 40 boliger beliggende i 2 etages længehuse.

8 I weekenden den september 2010 holder de danske boligorgansisationer Åbent Hus. Se hvilke afdelinger, der byder inden for på:

Havnehusene. Familieboliger på Dagmar Petersens Gade på Aarhus Ø. Udsigt over havnen Grønne gårdrum og taghaver Opfylder fremtidens energikrav

Havnehusene. Familieboliger på Dagmar Petersens Gade på Aarhus Ø. Udsigt over havnen Grønne gårdrum og taghaver Opfylder fremtidens energikrav Havnehusene Familieboliger på på Aarhus Ø Udsigt over havnen Grønne gårdrum og taghaver Opfylder fremtidens energikrav Placeringen Aarhus Ø Aarhus bliver i disse år beriget med en nyanlagt og storstilet

Læs mere

Lærkehaven Lystrup. Sustainable Housing In Europe. Nordisk bærekraft - treet som fremtidens inspirator 3. og 4. juni 2010 i Bergen

Lærkehaven Lystrup. Sustainable Housing In Europe. Nordisk bærekraft - treet som fremtidens inspirator 3. og 4. juni 2010 i Bergen Lærkehaven Lystrup Sustainable Housing In Europe Nordisk bærekraft - treet som fremtidens inspirator 3. og 4. juni 2010 i Bergen Direktør Palle Jørgensen Boligforeningen Ringgården Fokus på miljøet Sustainable

Læs mere

Liselundvej LISELUNDVEJ, 4200 SLAGELSE SALGSPROSPEKT 2014

Liselundvej LISELUNDVEJ, 4200 SLAGELSE SALGSPROSPEKT 2014 Liselundvej LISELUNDVEJ, 4200 SLAGELSE SALGSPROSPEKT 2014 Side 2 Liselundvej salgsprospekt 2014 Enestående parkområde, hyggelige boliger og et væld af fritidstilbud lige om hjørnet. Det er Liselundvej.

Læs mere

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest

Fyrværkeriparken. Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Fyrværkeriparken Fremtidens bæredygtige boliger i Seest Afdeling 955-0 Lejerbo Kolding Pakhustorvet 4 35 lækre boliger i skønne omgivelser med gode fællesarealer og fælleshus 6000 Kolding Telefon 3812

Læs mere

Fornyelse, forbedringer og omdannelse af den almene boligmasse

Fornyelse, forbedringer og omdannelse af den almene boligmasse Fornyelse, forbedringer og omdannelse af den almene boligmasse Boliv Vejle 6. april 2011 Direktør Palle Jørgensen Boligforeningen Ringgården Hvad gør vi i Ringgården? Attraktive boliger? Hvad skal der

Læs mere

Flyt ind i naturen. Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum

Flyt ind i naturen. Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum Strandkanten Vil du bo midt i naturen? Så har du muligheden nu, hvor vi tilbyder en gruppe nye og attraktive boliger på unikke naturgrunde i en helt ny bydel midt i det smukke, åbne fjordlandskab. Naturbydelen

Læs mere

VELKOMMEN TIL KrygerHus

VELKOMMEN TIL KrygerHus VELKOMMEN TIL KrygerHus Kunne du tænke dig at bo med skoven som nabo, med flotte grønne skrænter, i en læfyldt skovlomme og samtidigt med en storslået udsigt over byen, fjorden og Ådalen? Her hersker stilheden,

Læs mere

Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum.

Bo på engen helt tæt på fjorden. Med kort afstand til Ringkøbing centrum. Strandkanten Vil du bo midt i naturen? Så har du muligheden nu, hvor vi tilbyder en gruppe nye og attraktive boliger på unikke naturgrunde i en helt ny bydel midt i det smukke, åbne fjordlandskab. Naturbydelen

Læs mere

Høiriisgård bakker. - en ny grøn bydel. Volumenanalyse af d. 16.08.2011

Høiriisgård bakker. - en ny grøn bydel. Volumenanalyse af d. 16.08.2011 Høiriisgård bakker - en ny grøn bydel Volumenanalyse af d. 16.08.2011 Parcelhuskvarter Motorvej Jernbane Byggegrund Århus Midtby Indfaldsvej Rekreativt naturområde Situation Byggegrunden er karakteriseret

Læs mere

Liselundvej 10. Enestående parkområde, hyggelige boliger og et væld af fritidstilbud lige om hjørnet. Det er Liselundvej.

Liselundvej 10. Enestående parkområde, hyggelige boliger og et væld af fritidstilbud lige om hjørnet. Det er Liselundvej. Enestående parkområde, hyggelige boliger og et væld af fritidstilbud lige om hjørnet. Det er Liselundvej. EJENDOMMEN ER SOLGT I parkområdet til den tidligere Antvorskov Højskole udvikler Freja ejendomme

Læs mere

Reference: Udvalgt projekterelse.

Reference: Udvalgt projekterelse. Reference: Udvalgt projekterelse. Opgave: Bygherre: Areal: Økonomi: Å-husene, Århus C (2010-14) 9 højhuse, 432 boliger SFV K/S 27.000 m² 450.000.000,- Jens Baggesens Vej, Århus (2012) 4 etagers boligblok,

Læs mere

Damgårdstoften 59-97 20 Lavenergi boliger i Mårslet

Damgårdstoften 59-97 20 Lavenergi boliger i Mårslet Damgårdstoften 59-97 20 Lavenergi boliger i Mårslet 20 NYE LAVENERGI-BOLIGER I MÅRSLET En ny energirigtig boligafdeling er ved at skyde i vejret i form af 20 rækkehuse på Damgårdstoften i Mårslet. Projektet

Læs mere

Fælledudsigten II. Skønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad Syd. balder.dk

Fælledudsigten II. Skønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad Syd. balder.dk Fælledudsigten II kønne lejeboliger med plads til livet i Ørestad yd balder.dk 1 Fælledudsigten I Fremtidigt erhvervsbyggeri Fælledudsigten II køjtehal Med nem adgang til det praktiske og med metro tæt

Læs mere

Lokalplaner på vej. 08. Maj 2017

Lokalplaner på vej. 08. Maj 2017 Lokalplaner på vej 08. Maj 2017 1020 Malling syd - Forslag 1060 Idrætsanlæg på Vidtskuevej, Viby - Forslag 1061 Generationernes Hus. Aarhus Ø Forslag 1066 Erhvervsområde ved Søren Frichsvej - Forslag Lokalplan

Læs mere

bilag 2 nybyggeri af almene boliger

bilag 2 nybyggeri af almene boliger bilag 2 nybyggeri af almene boliger NOVEMBER 2018 Indhold: OVERSIGT s. 2 STORE SOLVÆNGET s. 3 baggrund OG ØKonomi s. 4 Illustration: Store Solvænget, 3B ONV Arkitekter / JAJA Architects oversigt Intro

Læs mere

Højgaarden - Vestbjerg

Højgaarden - Vestbjerg Højgaarden - Vestbjerg Nyt attraktivt boligområde i Vestbjerg tæt på bylivet og midt i naturen! INDHOLDSFORTEGNELSE 01 Vestbjerg 06 boligoversigt 02 OMRÅDET 07 Byggegrunde 03 Vision 08 Grundoversigt 04

Læs mere

VINGE LEVENDE BY. NÆRVÆRENDE NATUR.

VINGE LEVENDE BY. NÆRVÆRENDE NATUR. Deltakvarteret - den første bydel i Vinge VINGE LEVENDE BY. NÆRVÆRENDE NATUR. 1 Frederikssund Naturområder Vinge er en helt ny by i Frederikssund Kommune. I Vinge får du det bedste fra byen og naturen

Læs mere

Et godt sted at bo..! Andelsboligforeningen Samvirke attraktive lejeboliger i Odense

Et godt sted at bo..! Andelsboligforeningen Samvirke attraktive lejeboliger i Odense Et godt sted at bo..! Andelsboligforeningen Samvirke attraktive lejeboliger i Odense Velkommen til Andelsboligforeningen Samvirke Andelsboligforeningen Samvirke har 276 boliger fordelt på syv afdelinger

Læs mere

Rødding Andelsboligforening

Rødding Andelsboligforening Rødding Andelsboligforening Områdeoversigt Velkommen... til Rødding Andelsboligforening Boligorganisationen Rødding Andelsboligforening er en lokal boligforening i det gamle Rødding Kommunes område. Der

Læs mere

Skovlunden

Skovlunden Skovlunden 19.03.18 18 Skoven vil sammen med en allerede eksisterende skovsø, skabe en helt unik stemning i området SKOVBRYNET Slagelse Boligselskabs 22 nye seniorboliger er beliggende som den første etape

Læs mere

FLADSTRANDSPARKEN. - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse

FLADSTRANDSPARKEN. - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse FLADSTRANDSPARKEN - Terrassehuse, gårdhavehuse og længehuse Fladstrandsparken De 84 miljø- og energirigtige familieboliger er opført i en arkitektur, der i sin stilrene enkelthed spiller flot sammen med

Læs mere

Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER

Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER Danhostel Næstved PROJEKTFORSLAG - MAJ 2017 CASA ARKITEKTER PRÆSENTATION Præstøvej 65, 4700 Næstved Ejendommen Præstøvej 65 i Næstved, som oprindeligt i 1976 er bygget som hjem for nonner af Skt. Elisabeth

Læs mere

Den 19. november 2010. Aftale om dispositionsplan

Den 19. november 2010. Aftale om dispositionsplan Den 19. november 2010 Aftale om dispositionsplan Formålet med nærværende aftale er at bekræfte enigheden mellem Brabrand Boligforening og Århus Kommune om den endelige dispositionsplan for Gellerup og

Læs mere

Bæredygtighed i byggeriet

Bæredygtighed i byggeriet Bæredygtighed i byggeriet Erfaringer fra driftspraksis Lærkehaven som case Bjarke Mortensen Inspektør Boligforeningen Ringgården Præmieringer Lærkehaven 2012 NBOs Bostadspris, Oslo afd, 35 Lærkehaven 2010

Læs mere

Rødding Andelsboligforening

Rødding Andelsboligforening Rødding Andelsboligforening Områdeoversigt Velkommen... til Rødding Andelsboligforening Boligorganisationen Rødding Andelsboligforening er en lokal boligforening i det gamle Rødding Kommunes område. Der

Læs mere

PLUMS GÅRD. Moderne boliger midt i Assens BOLIGER VI LEVER I

PLUMS GÅRD. Moderne boliger midt i Assens BOLIGER VI LEVER I PLUMS BOLIGER VI LEVER I GÅRD Moderne boliger midt i Assens Nyt spændende boligområde midt i Assens FAB bygger 55 moderne lejligheder ved træ laden i Plums Gård. Tæt på gågade / sivegade og i gåafstand

Læs mere

Seniorbofællesskab - Stensballe VELKOMMEN

Seniorbofællesskab - Stensballe VELKOMMEN Seniorbofællesskab - Stensballe VELKOMMEN Velkomst Aftenens program Baggrund for mødet Hvad er et seniorbofællesskab Erfaring fra eksisterende bofællesskaber Hvordan bliver et bofællesskab til Det videre

Læs mere

Rødtjørnen II i Horsens

Rødtjørnen II i Horsens Rødtjørnen II i Horsens Midtjysk Boligselskab Midtjysk Boligselskab opfører 60 nye lejeboliger på Rødtjørnen i Torsted ved Horsens. De 60 nye lejeboliger kommer til at bestå af fritliggende huse på hhv.

Læs mere

Syrengården. inspireret af Henning Larsen Architects. 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk.

Syrengården. inspireret af Henning Larsen Architects. 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk. Syrengården inspireret af Henning Larsen Architects 18 ejerboliger i ét plan på 100-115 m² i naturskønt område i Holbæk Kom tæt på boligerne med de markante karnapper De eksklusive boliger fremstår lyse

Læs mere

Tirsbæk Bakker. Bo midt i naturen - på toppen af Vejle. December 2015

Tirsbæk Bakker. Bo midt i naturen - på toppen af Vejle. December 2015 Tirsbæk Bakker Bo midt i naturen - på toppen af Vejle 1 December 2015 Bolig i Vejle - Tirsbæk Bakker Boligforeningen ØsterBO kan nu i samarbejde med Tirsbæk Bakker A/S præsentere det nye boligområde i

Læs mere

Nyopførte punkthuse. Lejligheder med udsigt til Roskilde by

Nyopførte punkthuse. Lejligheder med udsigt til Roskilde by Nyopførte punkthuse Lejligheder med udsigt til Roskilde by Side 2 Himmelev Have Side 3 Himmelev Have ROSKILDE FJORD Grøn idyl med 5 minutters kørsel til centrum og havn Himmelev Have Side 4 Himmelev Have

Læs mere

Bæredygtighedsskema. Sådan gør du:

Bæredygtighedsskema. Sådan gør du: Bæredygtighedsskema Skemaet skal udfyldes i forbindelse med ansøgning om lokalplan. I skemaet skal du beskrive, hvilke bæredygtige tiltag dit projekt indeholder. Beskrivelsen er opdelt i emner, som svarer

Læs mere

ODENSE KOMMUNES BORGERPANEL

ODENSE KOMMUNES BORGERPANEL ODENSE KOMMUNES BORGERPANEL Borgerpanelet i Odense Kommune "Vores Odense" giver alle borgere, som er fyldt 18 år og bor i Odense Kommune, en mulighed for at komme med deres input til kommunens arbejde.

Læs mere

3D VISUALISERING. Kamelia Hus Fællesskab med grønne værdier

3D VISUALISERING. Kamelia Hus Fællesskab med grønne værdier 3D VISUALISERING Kamelia Hus Fællesskab med grønne værdier Leverum med fællesskab - dyrk naturen og byen Grønttorvets seniorbofællesskab - Kamelia Hus - er for dig, som er plus 60 år og er klar til et

Læs mere

Velkommen til Vallensbæk Boligselskab et godt og trygt sted at bo

Velkommen til Vallensbæk Boligselskab et godt og trygt sted at bo Velkommen til Vallensbæk Boligselskab et godt og trygt sted at bo Vi glæder os til at byde dig indenfor i vores boligselskab FÆLLESSKAB, TRYGHED OG RESPEKT VELKOMMEN TIL VALLENSBÆK BOLIGSELSKAB. VI ER

Læs mere

Virup Skovvej 51A-63 og 97-187 65 lavenergiboliger i Hjortshøj

Virup Skovvej 51A-63 og 97-187 65 lavenergiboliger i Hjortshøj Virup Skovvej 51A-63 og 97-187 65 lavenergiboliger i Hjortshøj 1 FLOTTE LAVENERGIBOLIGER I HJORTSHØJ Boligkontoret Århus opfører 65 nye og energirigtige boliger i et skønt naturområde, som samtidig ligger

Læs mere

Strategi 2015-2020. - bolig med nærhed

Strategi 2015-2020. - bolig med nærhed Strategi 2015-2020 - bolig med nærhed Indhold Før strategiplan 2015-2020...5 Missionen...6 Om BOLIGNÆSTVED...7 Værdierne Troværdighed...8 Nærvær og engagement...8 Handlekraft...9 Visionen...10 Målsætningerne

Læs mere

Engelunden Lejligheder og rækkehuse til leje

Engelunden Lejligheder og rækkehuse til leje Engelunden Lejligheder og rækkehuse til leje - 61 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø Adresse: Engelundsvej 42-96 Viby, Århus www.engelunden.dk

Læs mere

I det følgende beskrives de projekter som er indsendt af boligorganisationerne til kommunen til brug for prioritering af nye almene boliger.

I det følgende beskrives de projekter som er indsendt af boligorganisationerne til kommunen til brug for prioritering af nye almene boliger. Vedrørende: Prioritering af nye almene boliger Sagsnavn: Prioritering af nye almene boliger 2013 Sagsnummer: 03.02.13-G01-1-13 Skrevet af: Mette Krog-Jensen E-mail: mette.krog-jensen@randers.dk Forvaltning:

Læs mere

Udvikling af området omkring Solvangcentret Beboerworkshop den 12. maj 2014

Udvikling af området omkring Solvangcentret Beboerworkshop den 12. maj 2014 Udvikling af området omkring Solvangcentret Beboerworkshop den 12. maj 2014 Indhold Baggrund Formål Deltagere Arbejdsområde Opgave Gruppe 1 Gruppe 2 Forslag fra beboer Rolf Unneland Opsamling 2 3 4 5 6

Læs mere

en hjertevarm og glad bolig, åben mod verden, og ikke helt firkantet.

en hjertevarm og glad bolig, åben mod verden, og ikke helt firkantet. Almen boligorganisation Ca.3200 lejemål Fordelt på 42 afdelinger, Familie boliger, ældreboliger, Plejeboliger, Seniorboliger, Ungdomsboliger Bofællesskaber for psykiske handicappet. Administrere ca. 150

Læs mere

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje - 45 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø Adresse: Ellebrinken 136-172 Lystrup, Århus www.kongslunden.dk

Læs mere

BoligBarometret. November 2010. Almene boliger i Vejle Kommune. 9 indikatorer på udviklingen i den almene boligsektor

BoligBarometret. November 2010. Almene boliger i Vejle Kommune. 9 indikatorer på udviklingen i den almene boligsektor BoligBarometret Almene boliger i Vejle Kommune November 21 9 indikatorer på udviklingen i den almene boligsektor Forord I Vejle Kommune er der seks almene boligorganisationer AAB, Østerbo, Lejerbo, Boligselskaber

Læs mere

Visioner for et boligområde. Udvikling af boligområdet syd for Fremtiden Parcelhusområde i Herfølge. Herfølge syd

Visioner for et boligområde. Udvikling af boligområdet syd for Fremtiden Parcelhusområde i Herfølge. Herfølge syd Visioner for et boligområde Udvikling af boligområdet syd for Fremtiden Parcelhusområde i Herfølge Herfølge syd Indholdsfortegnelse Ny boligby i Herfølge Syd Forslag til bebyggelsesplan Fremtidens mangfoldige

Læs mere

Den gamle Højskole - 3 volumenstudier for ny bebyggelse

Den gamle Højskole - 3 volumenstudier for ny bebyggelse 43.000 29.000 42.000 28.000 ca. 40.000 ca. 25.500 25.340 16.000 22.500 13.000 18.343 12.000 10.500 0.000 Forslag 1a Den gamle Højskole - 3 volumenstudier for ny bebyggelse Bebyggelse på højskole-området

Læs mere

KILDEHØJ NYE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE TIL LEJE I GUG ALPER MED UDSIGT OVER DET GRØNNE LANDSKAB

KILDEHØJ NYE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE TIL LEJE I GUG ALPER MED UDSIGT OVER DET GRØNNE LANDSKAB UDLEJES FOR: KILDEHØJ NYE EKSKLUSIVE RÆKKEHUSE TIL LEJE I GUG ALPER MED UDSIGT OVER DET GRØNNE LANDSKAB RÆKKEHUSE TIL LEJE PÅ 4-5 VÆRELSER SE UDLEJNINGSSTATUS PÅ CALUM-KILDEHØJ.DK MODERNE RÆKKEHUSE MED

Læs mere

Velkommen til Søndre Havn

Velkommen til Søndre Havn Velkommen til Søndre Havn På Søndre Havn i Køge er den tidligere erhvervshavn godt på vej til at blive omdannet til et attraktivt og levende boligområde med adgang til badestrand, strandeng og grønne områder.

Læs mere

Idekatalog til området ved Hedeboskolen i Skagen

Idekatalog til området ved Hedeboskolen i Skagen Idekatalog til området ved Hedeboskolen i Skagen RKITEKTFIRMET KJER & RICHTER 2 Indhold Hedeboskolen - Eksist. forhold forslag 1a forslag 1b forslag 1c forslag 2 forslag 3 Oplevelses/aktivitetscenter Udnyttelse

Læs mere

DEBATOPLÆG. Roholmparken seniorboliger og parkfornyelse. Indkaldelse af ideer og forslag til kommuneplantillæg

DEBATOPLÆG. Roholmparken seniorboliger og parkfornyelse. Indkaldelse af ideer og forslag til kommuneplantillæg DEBATOPLÆG Roholmparken seniorboliger og parkfornyelse Indkaldelse af ideer og forslag til kommuneplantillæg Høringsperiode fra 20. marts til 17. april 2018 Indledning Albertslund Kommune forbereder udarbejdelsen

Læs mere

Individuelle boliger placeret i arkitektonisk sammenhæng, hvor man skaber et godt fællesskab/ naboskab.

Individuelle boliger placeret i arkitektonisk sammenhæng, hvor man skaber et godt fællesskab/ naboskab. BF BAKKEHUSENE 16 Energi-rigtige boliger Mod en bæredygtig fremtid Lav-energibyggeri, der opfylder fremtidige krav til miljørigtige og sunde løsninger med naturlige materialer. INDIVIDUALITET OG FÆLLESSKAB

Læs mere

Ikke blot et sted man bor - her lever man!

Ikke blot et sted man bor - her lever man! Ikke blot et sted man bor - her lever man! Struer Boligselskab Struer Boligselskab er et alment boligselskab, der siden 1948 har opført og udlejet boliger i Struer Kommune. Vi råder i dag over cirka 500

Læs mere

Notat Vedrørende: Sagsnavn: Sagsnummer: Skrevet af: Forvaltning: Dato:

Notat Vedrørende: Sagsnavn: Sagsnummer: Skrevet af:   Forvaltning: Dato: Notat Vedrørende: Beskrivelse af indkomne projekter Sagsnavn: Prioritering af midler til nye almene boliger 2016 Sagsnummer: 03.02.00-G01-2-16 Skrevet af: Inge Qvortrup E-mail: iq@randers.dk Forvaltning:

Læs mere

EGÅ/RISSKOV v/ansv. indehaver Annette Rønne Statsaut. ejendomsmægler Center Øst - Egå Havvej 2, 8250 Egå SKÆRGÅRDSPARKEN. Tlf. 86222222 - egaa@home.

EGÅ/RISSKOV v/ansv. indehaver Annette Rønne Statsaut. ejendomsmægler Center Øst - Egå Havvej 2, 8250 Egå SKÆRGÅRDSPARKEN. Tlf. 86222222 - egaa@home. SKÆRGÅRDSPARKEN Læs mere om boligerne i projektet. Få en oversigt over priser og se hvilke boliger, der er ledige, og hvilke der er solgte. Se de materialer der er valgt til byggeriet, og få mere information

Læs mere

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310

Fasanparken. Lækre familieboliger i Ishøj. Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 7012 1310 Fasanparken Lækre familieboliger i Ishøj 62 boliger med gode udearealer, parkeringsmuligheder og fælleshus Afdeling 950-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon

Læs mere

7 RÆKKEHUSE I AARHUS NYE BYDEL

7 RÆKKEHUSE I AARHUS NYE BYDEL SKOVKVARTERET - LILY BROBERGS GADE 34-46 - AARHUS Beliggende i Aarhus nye bydel 7 utraditionelle rækkehuse Indflytningsklar september 2019 Startafkast på 4,12% SKOVKVARTERET - LILY BROBERGS GADE 34-46

Læs mere

dispositionsforslag. arkitektur proces. Søparken. 25 nye almene boliger i Ansager

dispositionsforslag. arkitektur proces. Søparken. 25 nye almene boliger i Ansager 22.05.2019 - dispositionsforslag Søparken 25 nye almene boliger i Ansager arkitektur proces Nyt boligområde i det østlige Ansager På kanten mellem land og by I tæt samarbejde med Alfabo og Ansager Byudvikling

Læs mere

Skovbyparken Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt

Skovbyparken Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt Skovby, Galten Skovbyparken Flotte og funktionelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme Flyt til nyt EJERBOLIGER - Skovby, Galten Perspektiv af bebyggelsen Bygherre: SennenBolig A/S www.sennen.dk Tlf.:

Læs mere

CHRISTIAN X S HAVE NYE LYSE LEJEBOLIGER

CHRISTIAN X S HAVE NYE LYSE LEJEBOLIGER UDLEJES FOR: CHRISTIAN X S HAVE NYE LYSE LEJEBOLIGER BO TÆT PÅ SKOV, STRAND OG KUN 5 KM FRA AARHUS C CHRISTIAN X S HAVE BESTÅR AF 2-, 3- OG 4-VÆRELSES EKSKLUSIVE LEJEBOLIGER UDLEJNING: BO TIL LEJE KUN

Læs mere

PARCELHUSGRUNDE OG STORPARCELLER

PARCELHUSGRUNDE OG STORPARCELLER PARCELHUSGRUDE OG STORPARCELLER BRUBJERGPARKE LØJT KIRKEBY E D U R G E Ø K S R U T A! U - KØB LØJT BYPARK / BRUBJERGPARKE PARCELHUSGRUDEE V Ø S SOLGT PRISER OG FAKTA Grundpriserne er ekskl. tilslutningsbidrag

Læs mere

Boligselskabet Domea Randers opfører 24 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 i Falbe Parken, beliggende i Randers NV

Boligselskabet Domea Randers opfører 24 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 i Falbe Parken, beliggende i Randers NV Boligselskabet Domea Randers opfører 24 nye lavenergiboliger i størrelsen 71-108 m2 i Falbe Parken, beliggende i Randers NV Læs mere om boligerne på www.domea.dk/falbe-parken Boligselskabet Domea Randers

Læs mere

Tingstedvej VED REERSLEV FREMTIDENS ENERGIVENLIGE DRØMMEHUSE

Tingstedvej VED REERSLEV FREMTIDENS ENERGIVENLIGE DRØMMEHUSE Tingstedvej VED REERSLEV FREMTIDENS ENERGIVENLIGE DRØMMEHUSE 2 V E L K O M M E N T I L R E E R S L E V Kort om Klimahuse 4 Kort om Reerslev og området 6 Målgruppen 8 Situationsplan forslag 9 Størrelser

Læs mere

Toftegaarden. HER UDLEJER VI BOLIGER - et attraktivt tilbud til seniorer. Bo med fællesskab og tryghed i højsædet

Toftegaarden. HER UDLEJER VI BOLIGER - et attraktivt tilbud til seniorer. Bo med fællesskab og tryghed i højsædet Sidst opdateret maj 2014 Toftegaarden HER UDLEJER VI BOLIGER - et attraktivt tilbud til seniorer KUNST OG NATUR MIDT I BYEN MIDT I NATUREN Bo med fællesskab og tryghed i højsædet CENTRALT ELLER GRØNT HØJT

Læs mere

RUM, NÆRHED OG UBEGRÆNSET FRIHED

RUM, NÆRHED OG UBEGRÆNSET FRIHED RUM, NÆRHED OG UBEGRÆNSET FRIHED I Aarhus Ø går drømmen om by og natur lige uden for hoveddøren i opfyldelse. Her leves livet side om side med havet, skoven og byen. Her er du i gåafstand til alt. Her

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens

Boligselskabet Domea Horsens Boligselskabet Domea Horsens 4 punkthuse beliggende i ny bypark på Bjerrevej - 28 boliger i størrelserne 81-100 m² Boligselskabet Domea Horsens Afd. 6011 Gnisten 2, 4, 6 og 8-8700 Horsens Udlejning og

Læs mere

Investér i fremtidens. AlleTidersRoskilde

Investér i fremtidens. AlleTidersRoskilde Investér i fremtidens AlleTidersRoskilde Kildegården Kraftcenter for kultur, idræt og fritid i Roskilde ved Møllehusvej Attraktivt og levende bymiljø Tæt på bymidte og station Lokalplan udarbejdes i 2018

Læs mere

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt.

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender ovennævnte planer endeligt. Punkt 4. Aalborg Midtby, Kjellerupsgade 12 og 14 "Symfonien", Boliger og erhverv. Kommuneplantillæg 1.022, Lokalplan 1-1-115 og Redegørelse for bæredygtighed (2. forelæggelse). 2012-43473. By- og Landskabsforvaltningen

Læs mere

Resultat af borgerpanelundersøgelsen om Kvalitet i byudviklingen

Resultat af borgerpanelundersøgelsen om Kvalitet i byudviklingen Resultat af borgerpanelundersøgelsen om Kvalitet i byudviklingen 204 af borgerpanelets medlemmer har svaret på det elektronisk udsendte spørgeskema. Af dem, er 65% fra Odder by, 67% er mænd og 60% er mellem

Læs mere

FÆLLESBYG KØGE KYST - EN NY MÅDE AT TÆNKE BOLIG

FÆLLESBYG KØGE KYST - EN NY MÅDE AT TÆNKE BOLIG FÆLLESBYG KØGE KYST - EN NY MÅDE AT TÆNKE BOLIG FÆLLESBYG KØGE KYST ER: Et nytænkende boligprojekt med naturskøn og bynær placering på Søndre Havn i Køge Smukke og funktionelle boliger, der passer til

Læs mere

Fremtidens boligbehov og boligformer Rødovre kommune. Jesper Bo Jensen, ph.d. fremtidsforsker

Fremtidens boligbehov og boligformer Rødovre kommune. Jesper Bo Jensen, ph.d. fremtidsforsker Fremtidens boligbehov og boligformer Rødovre kommune Jesper Bo Jensen, ph.d. fremtidsforsker 1844 1848 1852 1856 1860 1864 1868 1872 1876 1880 1884 1888 1892 1896 1900 1904 1908 1912 1916 1920 1924 1928

Læs mere

7 RÆKKEHUSE I AARHUS

7 RÆKKEHUSE I AARHUS SKOVKVARTERET - LILY BROBERGS GADE 4-16 - AARHUS Beliggende i Aarhus nye bydel 7 utraditionelle rækkehuse Sælges i selskabsform Startafkast på 4,12% SKOVKVARTERET - LILY BROBERGS GADE 4-16 - AARHUS SKOVKVARTERET

Læs mere

FRA TRAFIKKORRIDOR TIL BANEBRYDENDE HABITAT! Område IF - DSB Areal

FRA TRAFIKKORRIDOR TIL BANEBRYDENDE HABITAT! Område IF - DSB Areal FRA TRAFIKKORRIDOR TIL BANEBRYDENDE HABITAT! INDHOLD INDLEDNING 03 STØJSKÆRM 04 FRA FORSIDE OG BAGSIDE TIL TO FORSIDER 06 ET GRØNT BYRUM 07 DET GRØNNE BÆLTE OG DYRELIV 08 DET GRØNNE KIG 09 ORGANISERING

Læs mere

ELMELYHAVEN - BOLIGER I SOLRØD STRAND DISPOSITIONSFORSLAG : 20.08.2014

ELMELYHAVEN - BOLIGER I SOLRØD STRAND DISPOSITIONSFORSLAG : 20.08.2014 ELMELYHAVEN - BOLIGER I SOLRØD STRAND DISPOSITIONSFORSLAG : 20.08.2014 BESKRIVELSE Den nye bebyggelse opføres meget centralt i Solrød Strand, på en grund der indtil nu har været brugt til en børneinstitution.

Læs mere

Studietur til Århus/Odder

Studietur til Århus/Odder Studietur til Århus/Odder Teknik- og miljøudvalget onsdag d. 1. oktober 2003 kl. 8.30 - ca. 16 Århus: Emiliedalen Sandbakken Søsterhøj Ny Moesgårdvej Holme Parkvej Odder: Stampmølleparken Søkrogen Emiliedalen

Læs mere

BYGÅRDEN. Nye familieboliger og nye butikker ved Utterslev Mose

BYGÅRDEN. Nye familieboliger og nye butikker ved Utterslev Mose BYGÅRDEN Nye familieboliger og nye butikker ved Utterslev Mose Projektet Beliggende i Brønshøj med Utterselv Mose som nabo, og under 10 km fra Rådhuspladsen, ligger Bygården på samme tid bynært og i tilknytning

Læs mere

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje

Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje Kongslunden Lejligheder og rækkehuse til leje - 45 arkitekttegnede boliger - Skønne solfyldte haver og balkoner - Grønne fællesarealer - Tæt på skov og sø Adresse: Ellebrinken 136-172 Lystrup, Århus www.kongslunden.dk

Læs mere

Velkommen til Søndre Havn

Velkommen til Søndre Havn Velkommen til Søndre Havn På Søndre Havn i Køge er den tidligere erhvervshavn godt på vej til at blive omdannet til et attraktivt og levende boligområde med adgang til badestrand, strandeng og grønne områder.

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens

Boligselskabet Domea Horsens Boligselskabet Domea Horsens 4 punkthuse beliggende i ny bypark på Bjerrevej - 28 boliger i størrelserne 81-100 m² 15. august 2018 Boligselskabet Domea Horsens Afd. 6011 Gnisten 14, 16, 18 og 20 8700 Horsens

Læs mere

VIKINGEPARKEN HOBRO 24 ATTRAKTIVE GRUNDE HELT TÆT PÅ HOBRO MIDTBY

VIKINGEPARKEN HOBRO 24 ATTRAKTIVE GRUNDE HELT TÆT PÅ HOBRO MIDTBY VIKINGEPARKEN HOBRO 24 ATTRAKTIVE GRUNDE HELT TÆT PÅ HOBRO MIDTBY VIKINGEPARKEN HOBRO UDLEV BOLIGDRØMMEN Nu kan jeres byggedrøm realiseres... Drømmer I om at opføre jeres egen bolig midt i den smukke danske

Læs mere

Nyt markant byggeri i Randers midtby

Nyt markant byggeri i Randers midtby Situationsplan Den eksisterende ejendom nedbrydes til fordel for en ny og mere markant bygning. Bygning I forbindelse med opførelsen af bygningen udføres den nye vej til det bagvedliggende område i henhold

Læs mere

Cirkelhuset Familieboliger i Køge

Cirkelhuset Familieboliger i Køge Cirkelhuset Familieboliger i Køge 130 boliger i op til 7 plan Afdeling 914-0 Lejerbo Køge Bugt Udlejningsteam Syd Gammel Køge Landevej 26 2500 Valby Telefon 70 12 13 10 Bygges i samarbejde med: Cirkelhuset

Læs mere

BOLIGER I HÅRBY FYNS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB BOLIGER I HÅRBY SAGS. NR

BOLIGER I HÅRBY FYNS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB BOLIGER I HÅRBY SAGS. NR SYRENVEJ CYKELSTI SYRENVEJ EKSIST. LAR BLOMMEHAVEN BOLIGER I HÅRBY 2 26 almene familieboliger med fælleshus Generelt: I forbindelse med skema A beskrives byggeriet til opførelse af 26 almene familieboliger

Læs mere

Temaaften Albertslund Kommune, 4. april Omdannelse af boliger i BO-VESTs afdelinger Fokus på seniorboliger

Temaaften Albertslund Kommune, 4. april Omdannelse af boliger i BO-VESTs afdelinger Fokus på seniorboliger Temaaften Albertslund Kommune, 4. april 2017 Omdannelse af boliger i BO-VESTs afdelinger Fokus på seniorboliger Fælles administrationsselskab for tre boligselskaber på Vestegnen: Albertslund Boligselskab

Læs mere

bilag 1 nybyggeri af almene boliger

bilag 1 nybyggeri af almene boliger bilag 1 nybyggeri af almene boliger Maj 2017 Danske Funktionærers boligselskab afd. svanen, 37 ungdomsboliger og 7 familieboliger Indhold: oversigt s. 2 baggrund OG Økonomi s. 3 projektet, bebyggelsen

Læs mere

INDKILDE ALLE EJERBOLIGER - GUG

INDKILDE ALLE EJERBOLIGER - GUG INDKILDE ALLE EJERBOLIGER - GUG Flo e og funk onelle ejerboliger Vi opfylder dine boligdrømme 1 BYGGERIETS PARTER Bygherre: SennenBolig A/S www.sennen.dk Tlf.: 79 38 13 10 Arkitekt og Byggerådgivning:

Læs mere

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen

Velkommen til Strandkanten. - med tæerne i havet og byen i ryggen Velkommen til Strandkanten - med tæerne i havet og byen i ryggen Da Strandkanten endnu ikke er færdigbygget, er brochurens billeder af bygningen og interiør ikke rigtige fotos, men såkaldte arkitekt 3D

Læs mere

FAB - 20 FAMILIEBOLIGER I HAARBY FAB - Boliger i Hårby, Udvikling af boliger / sags. nr

FAB - 20 FAMILIEBOLIGER I HAARBY FAB - Boliger i Hårby, Udvikling af boliger / sags. nr FAABORGVEJ SYRENVEJ SYRENVEJ SYRENVEJ BLOMMEHAVEN FAB - 0 FAMILIEBOLIGER I HAARBY FAB - Boliger i Hårby, Udvikling af boliger / sags. nr. 70-07.0.0 FYNS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB HAARBY 0 almene familieboliger

Læs mere

Plus Bolig, afd. 123, Visionsvej (9000) ungdomsboliger - skema A.

Plus Bolig, afd. 123, Visionsvej (9000) ungdomsboliger - skema A. Punkt 8. Plus Bolig, afd. 123, Visionsvej (9000) - 175 ungdomsboliger - skema A. 2012-50176. Teknik- og Miljøudvalget indstiller, at byrådet godkender, at der gives tilsagn om støtte efter lov om almene

Læs mere

Landskaberne jordbrug, natur og rekreation. onsdag den 16. marts 2011, Det Grønne Råd

Landskaberne jordbrug, natur og rekreation. onsdag den 16. marts 2011, Det Grønne Råd Landskaberne jordbrug, natur og rekreation Tankefuld-projektet onsdag den 16. marts 2011, Det Grønne Råd Tankefuld er ved at være på plads - Kommuneplan 2009-2021 - Lokalplan 540, febr. 2011 - De første

Læs mere

FÆRGEVEJ. skitseforslag - volumenstudier Mangor & Nagel Arkitekter

FÆRGEVEJ. skitseforslag - volumenstudier Mangor & Nagel Arkitekter FÆRGEVEJ skitseforslag - volumenstudier 2019.01.28 Mangor & Nagel Arkitekter FÆRGEVEJ Grunden ved Færgevej i Frederikssund, ligger som en gemt perle midt i Frederikssund bydel. Her er der ru m til ro og

Læs mere

1 VEJLE ÅDAL DISPOSITIONSPLAN

1 VEJLE ÅDAL DISPOSITIONSPLAN 1 VEJLE ÅDAL DISPOSITIONSPLAN PROJEKTUDVIKLING Gl. Havn 12 7100 Vejle PROJEKTIDE VEJLE ÅDAL DISPOSITIONSPLAN Projektgrunden er beliggende langs Vejle Ådal i Skibet, ved den oprindelige indfaldsvej Vardevej,

Læs mere

MODERNE TOWN HOUSES I ODENSES GRØNNE HJERTE. mytownhouse.dk

MODERNE TOWN HOUSES I ODENSES GRØNNE HJERTE. mytownhouse.dk MODERNE TOWN HOUSES I ODENSES GRØNNE HJERTE mytownhouse.dk 2 mytownhouse.dk LÆKRE TOWN HOUSES KLAR TIL SALG I GARTNERBYEN EN HELT NY, SPÆNDENDE OG SPIRENDE BYDEL I ODENSE Tæt på city og alligevel i et

Læs mere

Boligselskabet Domea Ny Ellebjerg, Følager

Boligselskabet Domea Ny Ellebjerg, Følager Boligselskabet Domea Ny Ellebjerg, Følager 46 eksklusive 1-, 3- og 4-værelseslejligheder Udlejning og administration Læs mere på www.domea.dk 76 64 64 64 Levende og dynamisk bymiljø nær metro og S-tog

Læs mere

I det følgende beskrives de projekter som er indsendt af boligorganisationerne til kommunen til brug for prioritering af nye almene boliger.

I det følgende beskrives de projekter som er indsendt af boligorganisationerne til kommunen til brug for prioritering af nye almene boliger. Vedrørende: Notat Sagsnavn: Prioritering af nye almene boliger 2014 Sagsnummer: 03.02.00-G01-21-13 Skrevet af: Mette Krog-Jensen og Søren Fonseca E-mail: Forvaltning: Forvaltningen Miljø og Teknik Dato:

Læs mere

Grejsdal Åpark. 28 nybyggede familieboliger i Vejle. Afdeling Ved Hammerværket Nr. 10, 12, 18 og Vejle

Grejsdal Åpark. 28 nybyggede familieboliger i Vejle. Afdeling Ved Hammerværket Nr. 10, 12, 18 og Vejle Grejsdal Åpark 28 nybyggede familieboliger i Vejle Dejlige boliger med flot udsigt til Grejsdalen fra egne altaner og terrasser Afdeling 959-0 Ved Hammerværket Nr. 10, 12, 18 og 20 7100 Vejle Lejerbo Vejle

Læs mere

39 Ejerlejligheder i København NV

39 Ejerlejligheder i København NV 39 Ejerlejligheder i København NV Nord, vest, hjemme bedst men 3D-visualiseringer. Der tages forbehold for ændringer og fejl, samt farveangivelser af materialer. Forbeholdet er også gældende for medvirkende

Læs mere

= butikslejemål. i attraktivt multibrugerhus. Sturlasgade 1, stuen 2300 København S

= butikslejemål. i attraktivt multibrugerhus. Sturlasgade 1, stuen 2300 København S = butikslejemål i attraktivt multibrugerhus 2300 København S 1 Velbesøgt adresse med attraktive naboer Islands Brygge er en adresse med både udsyn og fremsyn. Midt i København, direkte til vandet, summer

Læs mere

Arkitekturpolitik Århus

Arkitekturpolitik Århus Arkitekturpolitik Århus Rie Øhlenschlæger arkitekt m.a.a. AplusB rådgivning om Arkitektur og Bæredygtighed e Økohus 99, Århus Rie Øhlenschlæger arkitekt m.a.a. AplusB rådgivning om Arkitektur og Bæredygtighed

Læs mere

renovering af almene Boliger 2015 bilag 1 Indhold

renovering af almene Boliger 2015 bilag 1 Indhold renovering af almene Boliger 2015 bilag 1 Indhold PLACERING OG PROJEKTINDHOLD S. 2 TOFTEN VIBO (AFD. 137) S. 3-4 VESTERGÅRDSVEJ 3B (AFD. 6067) S. 5-6 1 PLACERING OG PROJEKTINDHOLD vestergårdsvej, 3b afd.

Læs mere

Helhedsplanen Nyt Rosenhøj

Helhedsplanen Nyt Rosenhøj Helhedsplanen Nyt Rosenhøj Jeg vil fortælle om o Rosenhøj før renovering den hurtige version o Renoveringens vinderprojekt o Hovedgreb o Identitet fællesskab tryghed o Sociale tiltag før, under og efter

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kaj Birksteds Vej, Vadum (2. forelæggelse)

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Kaj Birksteds Vej, Vadum (2. forelæggelse) Punkt 5. Godkendelse af Kommuneplantillæg 5.025 og Lokalplan 5-1-104 Boliger, Kaj Birksteds Vej, Vadum (2. forelæggelse) 2015-051258 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender Kommuneplantillæg

Læs mere