Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR"

Transkript

1 KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2019) Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas Nordahl Stud.theol. Amalie Grøndal Henriksen VIP Søren Holst VIP Tine Reeh VIP Niels Henrik Gregersen MØDEREFERAT 4. APRIL 2019 Forum Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR Møde afholdt Fredag den 5. april 2019, kl. 9:30-11:30 STUDIENÆVNET FOR TEOLOGI Sted Referent 6B-0-36 Mette Juhl Vedel SØNDRE CAMPUS KAREN BLIXENS PLADS KØBENHAVN S Til stede VIP-repræsentant Søren Holst, VIP-repræsentant Niels Henrik Gregersen, VIP-repræsentant Tine Reeh, studieleder Carsten Selch Jensen, AC-vejleder Anja Mee Foldberg, studenterrepræsentant Yasar Uygur, studenterrepræsentant Ditte P- Graven, studenterrepræsentant Amalie Grøndal Henriksen og studienævnssekretær Mette Juhl Vedel. DIR studienaevnet@teol.ku.dk ogi/ Dagsorden Ad 1) Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. REF: MJV Ad 2) Ad 3) Godkendelse af referat Studienævnet besluttede at VIP-repræsentanternes titler udgår og i stedet afløses af titlen "VIP". Referatet blev herefter godkendt. Ansøgninger om merit og dispensation til behandling på mødet (lukket møde) a. Studienævnet besluttede at imødekomme en ansøgning om et fjerde prøveforsøg på baggrund af de usædvanlige forhold begrundet i den studerendes redegørelse samt medsendte lægeerklæring.

2 b. Studienævnet besluttede at imødekomme en ansøgning om et fjerde prøveforsøg på baggrund af de usædvanlige forhold begrundet i de medsendte lægeerklæringer samt en eftersendt indkaldelsesbekræftelse. Herudover besluttede studienævnet at imødekomme en ansøgning om særlige prøvevilkår i form af forlænget forberedelsestid ved sommereksamen på baggrund af dokumenteret funktionsnedsættelse. SIDE 2 AF 7 c. Studienævnet besluttede ikke at imødekomme en ansøgning om særlige prøvevilkår i form af anden eksamensform, da studienævnet vurderede at den studerende allerede er kompenseret og at den foreslåede eksamensform ikke vil kompensere for funktionsnedsættelsen. Studienævnet tildelte i stedet dispensation til forlænget eksamenstid på baggrund af funktionsnedsættelsen og den allerede tildelte dispensation til forlænget forberedelsestid. d. Studienævnet besluttede at imødekomme en ansøgning om meritoverførsel fra Københavns Professionshøjskole. Kurserne "Religion og religionsundervisning" og "Almen dannelse: Kristendomskundskab, livsoplysning og medborgerskab" udløser merit for BA-valgfag. Ad 4) Ad 5) Drøftelse og godkendelse: studieordningsrevision AKH Studienævnet godkendte, at ordet "mundtlig" under bedømmelseskriterierne for KH3 udelades, og at sideantallet til 48- timers eksamen fastholdes. Studienævnet besluttede at skrive Kirke- og Teologihistorie med store forbogstaver for at der er kongruens med resten af betegnelserne på uddannelsen, men der sørges for, at det ensrettes i studieordningen, sådan at det ikke står med store forbogstaver nogle steder og små andre. Drøftelse: behandling af undervisningsevaluering for efteråret (v. udvalg) Udvalget bestående af Søren Holst og Kristoffer Johannes Schmidt- Hansen havde udarbejdet en rapport, som var udsendt sammen med dagsorden forud for mødet. Der er generelt stor tilfredshed med undervisningen og underviserne.

3 Det fysiske undervisningsmiljø Igen ved dette semesters evaluering er det massivt bemærket, at der er problemer med udluftningen i Kierkegaard auditoriet. Der er dårlig luft og der mangler en mulighed for hurtig udluftning. Herudover angiver de studerende, at der mangler knagerækker i auditoriet. Herudover oplever de studerende at nogle undervisningshold er for store, hvilket går ud over undervisningen. Studienævnet ønsker at gøre opmærksom på dette. Det er ikke undervisningslokalernes størrelse, der skal afgøre størrelsen på holdet. SIDE 3 AF 7 For Græsk 1 er det vigtigt at holdene ikke er for store på grund af det pædagogiske sigte. For NT3 er det vigtigt at opdele undervisningen i to hold i stedet for ét. I efterårssemestret 2019 er der oprettet to hold i NT3. Studielederen påpegede at nogle hold er mere attraktive end andre, hvilket kan være skyld i de store undervisningshold. Græsk/Latin Ombytning af græsk og latin bliver berørt igen. Studienævnet vil tage dette op igen på et senere tidspunkt. Der er mange, der udebliver og mange dumper Græsk 2. NT3 Underviseren opfordrer til, at studienævnet drøfter med faggruppen, hvordan eksamen for studerende med særlige forudsætninger kan foregå mest hensigtsmæssigt. NT-faggruppen inviteres til en drøftelse af dette på et sagsbehandlingsmøde. Problemstillingen bliver efterfølgende taget op på et studienævnsmøde. DO1 Mange klassisksproglige studerende har DO1 på første semester på grund af problemer med at få semestret til at gå op med fag i studieordningen. Underviseren bemærker, at disse studerende har en udfordring med hensyn til ikke at have de fornødne forudsætninger. Studienævnet vil arbejde med forslag til studieordningsændringer. I dette arbejde vil problematikken angående græsk og latin samt DO1 indgå.

4 Ad 6) Drøftelse: undervisningsevaluering (ved udvalg) Udvalget bestående af Lars Kristian Lyngberg-Larsen og Søren Holdt havde afholdt et kort møde og drøftet hvorvidt evalueringen kan gennemføres anonymt og elektronisk eventuelt i undervisningstimerne. En drøftelse af undervisningsevalueringen skal på dagsorden ved maj-mødet. SIDE 4 AF 7 Ad 7) Ad 8) Ad 9) Studieinformation: Gennemgang og model for kvalitetssikring (ved Anja Mee Foldberg) Anja Mee Foldberg fremlagde rammerne for, hvordan der kan arbejdes med ændringer på studieinformation. Princippet for studieinformation er, at de studerende skal modtage korte og præcise svar. Der er tale om en Q&A-opbygning med accordions. De fleste titler og termer vil være faste KU-skabeloner, der ikke kan ændres. Anja fremlagde forslag til proces for kvalitetssikring for både en mere grundig gennemgang og løbende ændringer. Ved en grundig gennemgang af studieinformation forbereder et udvalg (stud/vip) forslag til ændringer, som fremlægges på et studienævnsmøde. Studienævnet sender forslag til ændringer til redaktion. Denne proces skal tilføjes til årshjulet én gang årligt. Studienævnet kan løbende komme med forslag til ændringer på studieinformation. Studienævnet godkender processen. Der tages stilling til, hvor i årshjulet den grundige gennemgang af studieinformation skal ligge, på et senere møde. Drøftelse: Internationaliseringsrapport og årsrapport for vejledningen Studienævnet udtrykte frustration over tidskrævende kontrol. Studienævnet havde ellers ingen bemærkninger til de to rapporter. Drøftelse: Klargøring af forberedelseslokaler ved mundtlige eksamener (henvendelse fra AKG) Ad 10) Samarbejdet med biblioteket om undervisning Ad 11) Drøftelse: ny ramme for specialemodellen

5 Afdelingen for Kirkehistorie sender et dokument med deres forslag. Afdelingen for Systematisk Teologi har ingen forslag til ændringer. SIDE 5 AF 7 Ad 12) Drøftelse og evt. nedsættelse af udvalg: Kortlægning af mobilitetsvinduer på TEO BA og KA Ad 13) Eksamensstatistik for sommer 2018 (bilag 8) (CSJ) Fra og med næste semester behandler studienævnet eksamensstatistikken sammen med studielederens evalueringsrapport. Studienævnet bemærkede, at der i materialet mangler eksamensstatistik for reeksamen. Dette efterspørges til næste gang. Ved en kommende studieordningsrevision skal der foreligge eksamensstatistik fra fem år tilbage. Ad 14) Mindre sager og meddelelser a. Ændringsbekendtgørelser: Adgangsbekendtgørelser og uddannelsesbekendtgørelser Ad 15) Studielederens punkt a. Ansøgertal til kvote 2 Der er sket en nedgang i ansøgertallet på 28,8 % fra sidste år, hvor der var en stor stigning. I år har 57 søgt om optag gennem kvote 2, hvor ansøgertallet sidste år var på 80. Ansøgertallet til kvote 2 med teologi som første prioritet er i år 45. Det var 38 sidste år. b. Ansøgertal til TEO KA Til optag på kandidatuddannelsen per 1. februar havde 20 ansøgere søgt optag. Til optag per 1. september 2019 er ansøgertallet 60-65, hvilket er langt højere end normalt. Ad 16) Nyt fra studentervejlederne Intet fremkom. Ad 17) Nyt fra de studerende Intet fremkom.

6 Ad 18) Eventuelt Intet fremkom. SIDE 6 AF 7 Ad 19) Ansøgninger om dispensation behandlet siden sidste møde a. En ansøgning om dispensation til at gå til eksamen i pensum fra forrige semester blev imødekommet på baggrund af sygemelding og barsel. b. En ansøgning om dispensation fra bachelorstudieordningens og 2.6 blev imødekommet da der forelå særlige omstændigheder. c. En ansøgning om dispensation til afmelding af undervisning og eksamen efter fristen blev imødekommet da der forelå særlige omstændigheder. Dispensation fra det løbende studieaktivitetskrav blev ikke imødekommet da det endnu ikke var aktuelt. d. En ansøgning om dispensation til et fjerde eksamensforsøg blev imødekommet på baggrund af den fremsendte lægeerklæring. e. En ansøgning om dispensation til et femte eksamensforsøg blev imødekommet på baggrund af den fremsendte lægeerklæring. f. En ansøgning om dispensation blev delvist imødekommet. Dispensation til tilmelding af eksamen efter fristen blev imødekommet da der forelå særlige omstændigheder. Dispensation til særlige prøvevilkår blev ikke imødekommet da der ikke forelå særlige omstændigheder. g. Dispensation til særlige prøvevilkår på hele bacheloruddannelsen blev imødekommet på baggrund af den fremsendte lægeerklæring. h. En ansøgning om dispensation blev delvist imødekommet. Dispensation til at medbringe sproglige noter til en mundtlig eksamen blev imødekommet på baggrund af den fremsendte dokumentation. Dispensation til forlænget skriveperiode blev ikke imødekommet da der ikke forelå særlige omstændigheder. i. En ansøgning om særlige prøvevilkår blev ikke imødekommet da der ikke forelå særlige omstændigheder. j. En ansøgning om dispensation til at tage kurser på kandidatuddannelsen inden bacheloruddannelsen er afsluttet blev imødekommet på baggrund af faglige forudsætninger. k. En ansøgning om orlov og dispensation fra det løbende studieaktivitetskrav blev imødekommet på baggrund af den medsendte lægeerklæring.

7 l. En ansøgning om dispensation fra det løbende studieaktivitetskrav, på baggrund af barsel, blev imødekommet på baggrund af den medsendte lægeerklæring. SIDE 7 AF 7 Ad 20) Ansøgninger om meritoverførsel behandlet siden sidste møde a. En ansøgning om meritoverførsel fra Det Juridiske Fakultet, KU, blev delvist imødekommet. Kurserne Almene fag: Retshistorie, retsfilosofi og retssociologi kan udløse merit for BA-valgfag på teologiuddannelsen. b. En ansøgning om merit for bachelorprojektet blev ikke imødekommet, da bachelorrapporten ikke lever op til kravene for en teologisk bacheloruddannelse. c. En ansøgning om meritoverførsel fra Universitet i Oslo, blev delvist imødekommet. Kurset TEOL1006 Bibelhebraisk II kan udløse merit for Hebraisk 2 på teologiuddannelsen på Københavns Universitet. Kurset TFF3002 Kjønnsperspektiv på religion og teologi kan udløse merit for BA-valgfag på teologiuddannelsen. Kurset TEOL4150 Religionsfilosofi og dogmatikk kan udløse merit for Dogmatik med Økomenisk Teologi 1 på teologiuddannelsen. Ansøgning om forhåndsgodkendelse af, at kurset TEOL4150 Religionsfilosofi og dogmatikk kan udløse merit for Dogmatik med Økomenisk Teologi 2 på teologiuddannelsen blev ikke imødekommet på baggrund af en faglige høring. d. En ansøgning om meritoverførsel fra Yale Divinity School, blev imødekommet. Kurset REL 929 Theology of Plato and Aristotle udløser merit for kurset ER kernefag. Kurset REL594 Readings in Hellenistic Jewish Literature udløser merit for valgfag på teologiuddannelsen. e. En ansøgning om meritoverførsel fra Det Humanistiske Fakultet, KU, blev imødekommet. Valgfag fra BA i musikvidenskab Musikhistorie, specialområde og Emnekursus: Tristan og Isolde kærlighed til døden udløser merit for BA-valgfag f. En ansøgning om meritoverførsel fra Det Humanistiske Fakultet, KU, blev imødekommet. Tysk Historie 1 og Tysk Historie 2 udløser merit for BA-valgfag.

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2019) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2019) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2019) Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas Nordahl Stud.theol. Amalie Grøndal Henriksen

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Benedicte Holm Glæsel Stud.theol. Anne Sofie Aagaard

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt 10. november 2017, 10:00-12:30. Mødelokale 6B-0-36, Søndre Campus. Sted. Mette Juhl Vedel. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Filip Bjørnemalm

Læs mere

Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 3 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Tirsdag den 21. august 2018 kl. 09.30-11.30 Sted: 8002-2105 Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato: 27.

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Filip Bjørnemalm Fleischer Professor

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

MØDEREFERAT. Eksamensform i KH2 DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT. Eksamensform i KH2 DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol. Laura Cæcilie Jessen, supp.

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

Dagsorden Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 8. juni

Dagsorden Godkendelse af dagsorden Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 8. juni D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2015) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol.

Læs mere

MØDEREFERAT. Ikke til stede: Christine Damgaard (stud.theol.).

MØDEREFERAT. Ikke til stede: Christine Damgaard (stud.theol.). DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2015) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Professor Mette

Læs mere

Professor MSO Tine Reeh (professor MSO Mette Birkedahl Bruun, supp. FS 2016)

Professor MSO Tine Reeh (professor MSO Mette Birkedahl Bruun, supp. FS 2016) DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol. Laura Cæcilie Jessen, supp.

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt Torsdag den 25. oktober 2018, 13:30-15:30 6B Sted. Mette Juhl Vedel. Referent

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt Torsdag den 25. oktober 2018, 13:30-15:30 6B Sted. Mette Juhl Vedel. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian

Læs mere

Studienævnsformanden orienterede om studienævnets høringssvar vedrørende RRE-uddannelsen.

Studienævnsformanden orienterede om studienævnets høringssvar vedrørende RRE-uddannelsen. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2019) Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas Nordahl Stud.theol. Amalie Grøndal Henriksen

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen Stud.theol. Lars Kristian Lyngberg-Larsen Stud.theol. Thomas

Læs mere

Studienævnet for Teologi SEKRETARIATET FOR

Studienævnet for Teologi SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Jensen Professor

Læs mere

Dagsorden Ad 1) Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med en tilføjelse af et punkt om merit.

Dagsorden Ad 1) Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt med en tilføjelse af et punkt om merit. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Benedicte Holm Glæsel Stud.theol. Anne Sofie Aagaard

Læs mere

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET 20. JUNI 2005 SEKRETARIATET FOR STUDIENÆVNET FOR TEOLOGI KØBMAGERGADE POSTBOKS 2164

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET 20. JUNI 2005 SEKRETARIATET FOR STUDIENÆVNET FOR TEOLOGI KØBMAGERGADE POSTBOKS 2164 DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT Forum: Ordinært studienævnsmøde, Studienævnet for Teologi Møde afholdt: Fredag den 29. april 2005 kl. 13:00-15:00 Sted: Købmagergade 46, 1150

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2012) Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Jonas Hennild Professor Mette Birkedal

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt Mandag den 19. marts kl. 12:30-15:00. Mødelokale 6B Sted. Mette Juhl Vedel.

Ordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt Mandag den 19. marts kl. 12:30-15:00. Mødelokale 6B Sted. Mette Juhl Vedel. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol.

Læs mere

Godkendelse af referat af Studienævnets ordinære møde den 28. april 2017 Referatet blev godkendt med få ændringer i punkt 7.

Godkendelse af referat af Studienævnets ordinære møde den 28. april 2017 Referatet blev godkendt med få ændringer i punkt 7. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Filip Bjørnemalm Fleischer Professor

Læs mere

REFERAT afmøde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 15. marts kl i lokale 078

REFERAT afmøde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 15. marts kl i lokale 078 Dato:26. april 2012 Reference: hkro J.nr.: REFERAT afmøde i Det Naturvidenskabelige Studienævn torsdag den 15. marts kl. 10.15 i lokale 078 I mødet deltog: formand Poul Nielsen (IFK), lektor Knud Ladegaard

Læs mere

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmer af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Casper Gregers Bangert Stud. theol. Frederik Poulsen (næstformand) Stud. theol. Niels Valdemar Vinding

Læs mere

Anita Thoisen Fog Nis Christian Fog Højløkke Gråsten

Anita Thoisen Fog Nis Christian Fog Højløkke Gråsten Anita Thoisen Fog Nis Christian Fog Højløkke 4 6300 Gråsten Landzonetilladelse til at ændre anvendelse af ca. 1240 m² landbrugsjord til havejord, der ligger på matr.nr. 347 Rinkenæs Ejerlav, Rinkenæs Sønderborg

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2018) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Malene Hasberg Kjær Stud.theol. Kristoffer Johannes Schmidt-Hansen

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi

DET TEOLOGISKE FAKULTET. Til medlemmerne af. Studienævnet for Teologi DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. NN Professor Mette Birkedal Bruun Lektor

Læs mere

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2014) Stud.theol. Hans Ahlmann-Ohlsen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anne Christine Benner Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Lektor Ninna

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard (næstformand) Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Maria Snejbjerg Louring

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T

M Ø D E R E F E R A T D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol.

Læs mere

Studienævnet for Teologi SEKRETARIATET FOR

Studienævnet for Teologi SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Jensen Professor

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2015) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Professor Mette

Læs mere

VEDTÆGTER. Vedtægter af 19. september 2014 for Danske Professionshøjskoler, CVR-nr

VEDTÆGTER. Vedtægter af 19. september 2014 for Danske Professionshøjskoler, CVR-nr Ref.: SHJ shj@uc-dk.dk +45 33 38 22 00 09. oktober 2014 Vedtægter af 19. september 2014 for Danske Professionshøjskoler, CVR-nr. 30 98 39 04 VEDTÆGTER 1. NAVN OG HJEMSTED 1.1 Foreningens navn er "Danske

Læs mere

Uddannelsen er en heltidsuddannelse omfattende i alt 120 ECTS-point svarende til 2 års studium.

Uddannelsen er en heltidsuddannelse omfattende i alt 120 ECTS-point svarende til 2 års studium. Studieordning for kandidatuddannelsen i lægemiddelvidenskab, 2009 Maj 2009 Studieordningen er fastsat i henhold til Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling's bekendtgørelse af 6. maj 2004 om

Læs mere

D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T

D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2013) Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Stud.theol.

Læs mere

Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED

Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED Referat Hovedudvalget Arbejdsmiljø og MED Hjørring Kommune 12. juni 2019 Side 1. Mødedato: 12. juni 2019 Mødet påbegyndt: kl. 14:30 Mødet afsluttet: kl. 15:60 Mødested: Lokale 469 Fraværende: David Nordstrøm,

Læs mere

Til stede under pkt. 2: Afdelingslederne: Lektor Jakob Wolf, professor Mogens Müller (suppl. for Heike Omerzu), lektor Carsten Selch Jensen.

Til stede under pkt. 2: Afdelingslederne: Lektor Jakob Wolf, professor Mogens Müller (suppl. for Heike Omerzu), lektor Carsten Selch Jensen. DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2015) Stud.theol. Christine Damgaard Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Professor Mette

Læs mere

Vejledning om ansøgning til: Sammenhængende uddannelsesforløb (introduktions- og hoveduddannelse) i Psykiatri - GENOPSLAG

Vejledning om ansøgning til: Sammenhængende uddannelsesforløb (introduktions- og hoveduddannelse) i Psykiatri - GENOPSLAG Vejledning om ansøgning til: (introduktions- og hoveduddannelse) i Psykiatri - GENOPSLAG I denne vejledning uddybes og præciseres ansøgningen til sammenhængende uddannelsesforløb i speciallægeuddannelsen

Læs mere

MØDEREFERAT. Dagsorden

MØDEREFERAT. Dagsorden DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Frederik Poulsen (næstformand) Stud. theol. Karsten Krambs Stud. theol. Stine Wolff Lektor Ninna Jørgensen

Læs mere

Udkast til revideret Vedtægt for Mandøforeningen. Ændringer i forhold til gældende vedtægter er anført i understreget kursiv tekst

Udkast til revideret Vedtægt for Mandøforeningen. Ændringer i forhold til gældende vedtægter er anført i understreget kursiv tekst Udkast til revideret Vedtægt for Mandøforeningen. Ændringer i forhold til gældende vedtægter er anført i understreget kursiv tekst Nedennævnte vedtægt erstatter Love for Mandøforeningen underskrevet 28.7.

Læs mere

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 3. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 18. april 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor Stud. theol. Stine Wolff (næstformand) Lektor Bodil

Læs mere

Studiestartsprogram for bacheloruddannelsen 2019

Studiestartsprogram for bacheloruddannelsen 2019 KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Det Teologiske Fakultets Studiestartsprogram for bacheloruddannelsen 2019 28. 30. august: Introdage 20. 22. september: Ruskursus Introdage på fakultetet 1.dag

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Karsten Krambs Stud. theol. Anders Martin Lauritsen Stud. theol. Trine L. Taylor (næstformand) Lektor

Læs mere

Dagsorden: Godkendelse af dagsorden. Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 13. december

Dagsorden: Godkendelse af dagsorden. Godkendelse af referat af ordinært studienævnsmøde den 13. december DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2013) Stud.theol. Hans Ahlmann-Ohlsen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor

Læs mere

Studiestartsprogram for bacheloruddannelsen 2019

Studiestartsprogram for bacheloruddannelsen 2019 KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Det Teologiske Fakultets Studiestartsprogram for bacheloruddannelsen 2019 28. 30. august: Introdage 20. 22. september: Ruskursus Introdage på fakultetet 1.dag

Læs mere

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR

Ordinært studienævnsmøde SEKRETARIATET FOR KØBENHAVNS UNIVERSITET DET TEOLOGISKE FAKULTET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2017) Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Søren Frank Jensen Stud.theol. Filip Bjørnemalm Fleischer Professor

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

KOMMISSIONENS FORORDNING (EU)

KOMMISSIONENS FORORDNING (EU) L 55/4 KOMMISSIONENS FORORDNING (EU) 2016/293 af 1. marts 2016 om ændring af Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) nr. 850/2004 om persistente organiske miljøgifte for så vidt angår bilag I (EØS-relevant

Læs mere

Notat. Kvalitetsprocedure for forsøg med helhedsorienteret bygge- og anlægstilsyn. Indhold

Notat. Kvalitetsprocedure for forsøg med helhedsorienteret bygge- og anlægstilsyn. Indhold Notat Metoder og virkemidler Postboks 1228 0900 København C Tlf. 70 12 12 88 Fax 70 12 12 89 at@at.dk www.at.dk Kvalitetsprocedure for forsøg med helhedsorienteret bygge- og anlægstilsyn Indhold Formål...

Læs mere

MØDEREFERAT. Nyt fra studentervejlederne Nyt fra de studerende DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT. Nyt fra studentervejlederne Nyt fra de studerende DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard Professor MSO

Læs mere

DEN EUROPÆISKE UNION EF-Sortsmyndigheden

DEN EUROPÆISKE UNION EF-Sortsmyndigheden DEN EUROPÆISKE UNION EF-Sortsmyndigheden AFGØRELSE TRUFFET AF ADMINISTRATIONSRÅDET FOR EF-SORTSMYNDIGHEDEN af 25. marts 2004 om gennemførelsen af Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EF) nr. 1049/2001

Læs mere

Studieordning Den juridiske bacheloruddannelse JURA Aalborg Universitet

Studieordning Den juridiske bacheloruddannelse JURA Aalborg Universitet Studieordning Den juridiske bacheloruddannelse JURA Aalborg Universitet 2.- 6. semester Gældende fra september 2009 Redigeret december 2010 Redigeret august 2011 (eksamensform alment modul) Redigeret juni

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. AUGUST 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K & R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 16. DECEMBER 2015 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Læs mere

BOLIGFORENINGEN VIBO

BOLIGFORENINGEN VIBO BOLIGFORENINGEN VIBO RÅDERET AFDELING 827 SAMUELS HUS STANDARDRÅDERET Råderet Afdelingsmødets beslutning Den enkelte afdeling har kompetence til, på et afdelingsmøde at fastsætte regler for råderetsforbedringer

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer på Landsmødet 2008

Forslag til vedtægtsændringer på Landsmødet 2008 Forslag til vedtægtsændringer på Landsmødet 2008 A. Forslag om nedlæggelse af afdelingsbegrebet (bortset fra ungdomsafdelingen) 1. 2 affattes således: 2. Landsforeningens formål er at arbejde for bøssers,

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T

M Ø D E R E F E R A T D E T T E O L O G I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol.

Læs mere

Bent Flemming Nielsen (lektor) og Rasmus Dreyer (stud.theol.; studievejleder).

Bent Flemming Nielsen (lektor) og Rasmus Dreyer (stud.theol.; studievejleder). DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Jonas Hennild (næstformand) Stud.theol. Anders Martin Lauritsen Professor Mette

Læs mere

Lokal studieordning for. Adgangskursus til Ingeniøruddannelserne. Udbudt af Mads Clausen Instituttet, Syddansk Universitet

Lokal studieordning for. Adgangskursus til Ingeniøruddannelserne. Udbudt af Mads Clausen Instituttet, Syddansk Universitet Lokal studieordning for Adgangskursus til Ingeniøruddannelserne Udbudt af Mads Clausen Instituttet, Syddansk Universitet Reglerne i denne studieordning er et lokalt supplement til Bekendtgørelse nr. 236

Læs mere

Pulje til forebyggelse og håndtering af mobning

Pulje til forebyggelse og håndtering af mobning Vejledning om Pulje til forebyggelse og håndtering af mobning Ansøgningsfrist: 16. november 2017, kl. 12.00 Indhold 1. Generel information om puljen... 3 1.1. Puljens baggrund og formål... 3 1.2. Hvem

Læs mere

Fagstudieordning Bachelortilvalget i forhistorisk arkæologi og klassisk arkæologi 2019

Fagstudieordning Bachelortilvalget i forhistorisk arkæologi og klassisk arkæologi 2019 Fagstudieordning Bachelortilvalget i forhistorisk arkæologi og klassisk arkæologi 2019 Det Humanistiske Fakultet Københavns Universitet Ikrafttræden: 1. september 2019 Indhold Kapitel 1. Hjemmel... 3 1.

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2013) Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor Mette Birkedal

Læs mere

Nyhedsbrev. EU- & Konkurrenceret. 3. januar Fængselsstraf i kartelsager ny konkurrencelov vedtaget

Nyhedsbrev. EU- & Konkurrenceret. 3. januar Fængselsstraf i kartelsager ny konkurrencelov vedtaget 3. januar 2013 Nyhedsbrev Fængselsstraf i kartelsager ny konkurrencelov vedtaget Folketinget har den 19. december 2012 vedtaget en ny konkurrencelov, som indfører mulighed for fængselstraf i kartelsager

Læs mere

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2017 til den 31. juli 2018

Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2017 til den 31. juli 2018 Resultatlønskontrakt for perioden 1. august 2017 til den 31. juli 2018 Kontraktens parter og gyldighedsperiode Resultatlønskontrakten er udarbejdet med baggrund i bemyndigelse fra Ministeriet for Børn

Læs mere

Notat om kompetenceudvikling for administrative medarbejdere i Randers Kommune

Notat om kompetenceudvikling for administrative medarbejdere i Randers Kommune Notat Forvaltning: Dato: 18. januar 2011 Dokumentnr.: Social og Arbejdsmarked 11/000402-2 Afsender: Helle Bonde Vedrłrende: Notat om kompetenceudvikling for administrative medarbejdere i Randers Kommune

Læs mere

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET

MØDEREFERAT DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2016) Stud.theol. Benedicte Glæsel Stud.theol. Thomas Neergaard Stud.theol. Anne Sofie Aagaard (stud.theol. Laura

Læs mere

Undervisningsudvalget UNU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 4 Offentligt

Undervisningsudvalget UNU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 4 Offentligt Undervisningsudvalget 2017-18 UNU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 4 Offentligt Undervisningsudvalget Christiansborg Ministeren Frederiksholms Kanal 21 1220 København K Tlf. nr.: 32 92 50 00 E-mail:

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

FORSLAG 1: ÆNDRINGER I VALGPERIODE

FORSLAG 1: ÆNDRINGER I VALGPERIODE FORSLAG 1: ÆNDRINGER I VALGPERIODE Ændring af valgperiode for bestyrelsesposter Dansk Surf & Rafting Forbund Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby CVR: 34 77 93 33 www.dsrf.dk +45 25 14 20 68 kontakt@dsrf.dk

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Tilstedeværende: Lone Hansen (Studieleder), Hans Viggo Godsk Pedersen (Formand), Charlotte Langer Søndergaard (næstformand), Ayo Næsborg-Andersen,

Læs mere

Emne Tilbagemelding fra workshop Yderligere tilbagemeldinger Forvaltningens indstilling

Emne Tilbagemelding fra workshop Yderligere tilbagemeldinger Forvaltningens indstilling Hłringssvar vedr. ny styrelsesvedt gt for de kommunale dagtilbud 0-5 r samt forvaltningens indstillinger Emne Tilbagemelding fra workshop Yderligere tilbagemeldinger Forvaltningens indstilling Antal repr

Læs mere

Afskedigelsesnævnets forretningsorden

Afskedigelsesnævnets forretningsorden Afskedigelsesnævnets forretningsorden Forretningsorden med ændringer pr. 1. marts 2006 for det i henhold til 4, stk. 3, i Hovedaftalen af 1973 med senere ændringer nedsatte permanente nævn, Afskedigelsesnævnet.

Læs mere

ENDELIGT GODKENDT REFERAT OFFENTLIGT STUDIENÆVNET FOR DE GRÆNSEOVERSKRIDENDE STUDIER

ENDELIGT GODKENDT REFERAT OFFENTLIGT STUDIENÆVNET FOR DE GRÆNSEOVERSKRIDENDE STUDIER ENDELIGT GODKENDT REFERAT OFFENTLIGT STUDIENÆVNET FOR DE GRÆNSEOVERSKRIDENDE STUDIER Mødenr.: 03-2013 Dato: 22. marts 2013 Sted: Sønderborg, lok. M202 Mødet påbegyndt kl.: 09.10 Mødet afsluttet kl.: 12.00

Læs mere

STUDIEORDNING FOR TYSK. Studieordning sept., 2015

STUDIEORDNING FOR TYSK. Studieordning sept., 2015 Vejledende gennemgang af STUDIEORDNING FOR TYSK Studieordning sept., 2015 1-faglig Kandidat 1 Indledning Denne folder er en vejledende gennemgang af studieordningen for den 1-faglige kandidatuddannelse

Læs mere

DET TEOLOGISKE FAKULTET

DET TEOLOGISKE FAKULTET DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi (2013) Stud.theol. Bo Chen Stud.theol. Christine Damgaard Jensen (næstformand) Stud.theol. Aske Emil Olsen Professor

Læs mere

MØDEREFERAT. Dagsorden

MØDEREFERAT. Dagsorden DET TEOLOGISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Til medlemmerne af Studienævnet for Teologi: Stud. theol. Frederik Poulsen Stud. theol. Karsten Krambs Stud. theol. Stine Wolff Lektor Bodil Ejrnæs/lektor

Læs mere

Vedtægter for Assens Sejlklub.

Vedtægter for Assens Sejlklub. 1 Vedtægter for Assens Sejlklub. 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Assens Sejlklub. Dens hjemsted er Assens Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at varetage medlemmernes interesse i forbindelse med

Læs mere

1 3Skannet NK: 06-01-2016

1 3Skannet NK: 06-01-2016 1 3Skannet NK: 06-01-2016 Fuglebjerg Fjernvarme f Sandvedvej 31A 4250 Fuglebjerg MODTAGET fl 5 JAN. 2016 R t 0 3 r ra mtehav 9n 2 0 4 7 Q 0 W 0 3sfved 5 januar 2016 Til: N 0 3stved Kommune R 0 2dmandshaven

Læs mere

Rapport fra arbejdsgruppen vedr. Netv rksanbringelser:

Rapport fra arbejdsgruppen vedr. Netv rksanbringelser: Rapport fra arbejdsgruppen vedr. Netv rksanbringelser: Udarbejdet af: Peter Br gge Birgitte R. Lydolf Annette B rnholdt Dorte Broberg Lone Munksgaard Sylvia Mortensen Eva Kloster 1 Indledning: P baggrund

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

Vejledning om adjunktforløb, lektorkvalificeringen og lektorbedømmelse på professionshøjskolerne

Vejledning om adjunktforløb, lektorkvalificeringen og lektorbedømmelse på professionshøjskolerne Vejledning om adjunktforløb, lektorkvalificeringen og lektorbedømmelse på professionshøjskolerne Vejledningen er udarbejdet af det Nationale netværk for lektorkvalificering og lektorbedømmelse under det

Læs mere

Historisk lav ventetid blandt flygtninge

Historisk lav ventetid blandt flygtninge OKTOBER 217 NYT RA R Historisk lav ventetid blandt flygtninge lygtninge, der fik opholdstilladelse i i perioden 213-2, ventede i gennemsnit under 6 måneder på at få deres asylsag afgjort. Dermed var flygtninges

Læs mere

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen.

Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard Jensen, Ann-Louise Hald, Studievejledningen på NAT, Erik Bjerregaard Pedersen. Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat Emne: Møde i studienævn for farmaci Dato og tidspunkt: 9. november 2017 Sted: WP 19, 3. sal mødelokale 402 Deltagere: Judith Kuntsche, Pernille Lundsgaard

Læs mere

Linjen A/S Allegade Horsens. Att. Thomas Nørgård

Linjen A/S Allegade Horsens. Att. Thomas Nørgård Linjen A/S Allegade 45 8700 Horsens Att. Thomas Nørgård Landzonetilladelse til opførelse af en ny mandskabsbygning ved Havnbjerg Kirke og dispensation fra naturbeskyttelseslovens 18 og på ejendommen matr.nr.

Læs mere

31. marts 2014 Ref.: crc J.nr.: 03/14. Til stede:

31. marts 2014 Ref.: crc J.nr.: 03/14. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Referat af 69. bestyrelsesmøde tors. 1. november 2018

Referat af 69. bestyrelsesmøde tors. 1. november 2018 Ipadefui: GYMNRSIUMl Referat af 69. bestyrelsesmøde tors. 1. november 2018 1. Godkendelse af referat og dagsorden. Referatet blev underskrevet, og dagsordenen godkendt. Fraværende var Christina Kjærsgaard.

Læs mere

K O M M U N E P L A N

K O M M U N E P L A N K O M M U N E P L A N Hovedstruktur Retningslinier Kommuneplanrammer Bilag Planredegørelse Lokalplaner Andre planer Tillæg 9.013 for området ved Poul Smeds Vej i Gandrup Aalborg Byråd godkendte den 27.

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 19. juni 2018 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Kirstine Helboe,

Læs mere

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 2. oktober 2017, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 8. møde i Det Juridiske Fagstudienævn 2017 Tid: 2. oktober 2017, kl. 13-14.30 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

LITTERATURSTUDIE OM MODTAGELSESTILBUD FOR NYANKOMNE ELEVER INFORMATIONSMØDE PÅ TOSPROGSOMRÅDET D. 10/ MARIE BILDE, RAMBØLL

LITTERATURSTUDIE OM MODTAGELSESTILBUD FOR NYANKOMNE ELEVER INFORMATIONSMØDE PÅ TOSPROGSOMRÅDET D. 10/ MARIE BILDE, RAMBØLL LITTERATURSTUDIE OM MODTAGELSESTILBUD FOR NYANKOMNE ELEVER INFORMATIONSMØDE PÅ TOSPROGSOMRÅDET D. 10/3 2016 MARIE BILDE, RAMBØLL OPLÆGGETS INDHOLD Litteraturstudiets formål samt lovgivning i en dansk kontekst

Læs mere

Referat af 2. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 14. marts 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 2. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 14. marts 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 2. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 14. marts 2016, kl. 10-11.30 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 30. marts 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), René Falkenberg,

Læs mere