Tak for de mange spændende bidrag og fotos til månedens nyhedsbrev for Foreningen Grobund.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Tak for de mange spændende bidrag og fotos til månedens nyhedsbrev for Foreningen Grobund."

Transkript

1 Nyhedsbrev april 2019 Tak for de mange spændende bidrag og fotos til månedens nyhedsbrev for Foreningen Grobund. Du kan bl.a. læse om: Tema: Generalforsamlingen i Foreningen Grobund Snart går første fase af jordkøb i gang Nyt tiltag: Vi roser hinanden i Rose-stafetten Invitation til stor 105-års fest Hvordan Grobunds sauna Gurkemaja blev til Sådan gik det seneste møde med kommunen Det her er DIT nyhedsbrev, så hvis du har noget Grobund-relateret MEGET gerne også fotos - du vil have med næste gang, så send det til red@grobund.org senest 14. maj 2019.

2 Tema: Sådan gik generalforsamlingen 23. marts Foto: Henrik Bundgaard Michael Stegger fra byrådet, der er medlem i Grobund og medlem i kommunens økonomiudvalg, var med til generalforsamlingen (ikke relateret til billedet). Michael fortalte, at det er et samlet byråd, der bakker op om Grobund, og at det er af afgørende vigtighed, at vi har gode relationer til naboer, når der skal vedtages en lokalplan for jorden. Michael anbefalede et tålmodigt og vedholdende pres på myndigheder og politikere. Det bliver understreget, at kontakten til forvaltningen udelukkende går gennem fonden Gældfri, bestyrelserne og Grobunds projektkoordinator. Her er den nye bestyrelse: Der blev til generalforsamlingen valgt en ny bestyrelse:

3 Mathias Bartholomæussen (genvalgt som formand) Josephine Connelly (næstformand) Noa Skovdal Charlotte Koch Angelika Paula Christiansen (var ikke på valg og fortsætter) Suppleanter: Annette Munch Jørn Blander Valg af revisorer: Peder Pedersen og Steen Stender bliver valgt som revisorer. Forslag om Manifestgruppe: Annette Munch havde stillet forslag ved generalforsamlingen om, at der skulle laves en gruppe, som bl.a. skal sikre åbenhed og samarbejde. Forslaget blev vedtaget, og første møde i gruppen er holdt. Andet møde bliver 29. april kl Sted: Grobund (kørelejlighed) eller Aarhus - giv besked til munch2025@gmail.com Annette Munch skriver: Generalforsamlingen 23. marts støttede op om at tage initiativ til at arbejde med dette udspil: Fællesskabet og den enkelte den enkelte i fællesskabet hinandens forudsætninger Foreningen Grobund sætter en proces i gang, hvor vi taler om og udarbejder ideer til, hvordan vi kan håndtere en udvikling i Grobund. Hvor vi med Manifestet som fundament kan tale, beslutte og handle som enkeltpersoner eller mindre grupperinger på vegne af Grobund. Manifestet er skrevet for mere end et år siden og før købet og etableringen af Foreningen Fabrik, som består af indskydere og ikke mindst de mange initiativer, der bobler og gror i dette år. Som medlemmer af Foreningen Grobund har jeg forstået, at vi har forpligtet os til at forholde os og opføre os ansvarligt og opmærksomt/loyalt i forhold til Manifestets principper.

4 Både når vi vil handle og træffe beslutninger på Fællesskabets vegne og når enkeltpersoners beslutninger og handlinger påvirker Fællesskabet. En særlig opmærksomhed må desuden være i forhold til Grobunds omverden. Her kan det let opstå, at enkeltpersoner kommer til at fremstå som repræsentanter for Grobund også selv om de bare er sig selv. Vi kan ikke styre hvordan omgivelserne opfatter os, og det har betydning for GrobundFællesskabets troværdighed. Vi må tale om, hvordan vi håndterer det forhold, at enkeltpersoners beslutninger og handlemåder, der forpligter og påvirker Grobund, også forholder sig til den opbakning/legitimitet, som Grobund kan give den enkelte i konkrete situationer, f.eks. ved forhandling med myndigheder. Der har tidligere været aftalt (?) et princip om, at alle beslutninger, der har betydning for Fællesskabet skal gennem en rådsøgningsproces, hvor alle der vil, har mulighed for at komme med bidrag, der kan kvalificere/nuancere beslutningsgrundlaget og de handlinger, der følger efter. Her er det oplagt (også) at involvere de to bestyrelser, der må forventes at have en slags overblik over planlagte initiativer, så kollisioner kan forebygges. Der må nødvendigvis være nogle undtagelser, hvor særlige forudsætninger og erfaringer er i spil f.eks. når der skal forhandles med Kommunens tekniske udvalg, forhandles køb af jord, tilladelser hos myndigheder og den slags. Som organiseringen ser ud for tiden, er der to bestyrelser og en række ansvars-/funktionsgrupper og så vidt jeg har forstået, er det de to bestyrelser, der har det demokratiske mandat til at beslutte og handle på de respektive foreningers vegne. Det bør være en selvfølge, at der tages referat af møder og beslutninger, der vedrører fælles anliggender, så det er åbent, hvilke beslutninger der tages - på gennemsigtige forudsætninger. Foreningen Fabriks bestyrelse består af indskydere, mens foreningen Grobunds bestyrelse består af indskydere og medlemmer og det bør være en selvfølge, at de to bestyrelser involverer hinanden og samarbejder aktivt, måske endda på sigt holder bestyrelsesmøderne sammen. Bare for god ordens skyld, så behøver vi ikke bruge tiden på at diskutere begrænsninger: Det er naturligvis enhver frit for at

5 etablere en lukket interessegruppe (spisevaner, alder, køn, religion mm) på f.eks. facebook eller andre medier steder. Det bør dog fremgå tydeligt, at det er en selvbestaltet gruppe, der alene repræsenterer sig selv, ligesom den enkelte gruppe tager ansvar for, hvordan deres handlinger påvirker Fællesskabet Grobund. Du kan læse hele forslaget, der blev stemt om på generalforsamlingen her _Generalforsamling indkomne_forslag&utm_medium= &utm_term=0_dca5ff47b7-825d9ac Annette Munch / Aarhus / 30. marts 2019 Læs hele referatet Du kan læse hele referatet fra generalforsamlingen i Foreningen Grobund her: 6OwobGfEig1XvcyOUYoiOuoUAr1xEXoV0/edit?usp=sharing Fællesskaber er som børn En øjenvidneberetning fra generalforsamling i Foreningen Grobund lørdag d. 23. april. Af Nanna Kinch Da Deres udsendte fredag aften skrev sig på generalforsamlingens tjanseliste, var der ikke ét eneste navn på opvasken og kun én person på kagelisten. Alligevel var der et formidabelt kagebord til kaffepausen, og køkkenet var fyldt af hjælpende hænder, da der skulle ryddes af fra den glimrende buffet lørdag aften.

6 Sådan er det med Grobund. Ting sker på noget, der minder om mirakuløs vis. Således også denne generalforsamling. Forbilledlig udholdenhed Med nye vedtægter, ny bestyrelse, workshop om vores formål og gæsteoptræden af Tor Nørretranders var dagens helt uden tvivl ordstyreren, Geert Hallberg, fra Fonden Gældfri. Han håndterede et Himmelrum fyldt af mennesker og meninger og dertil et meget stramt program med forbilledlig udholdenhed og skarphed. Og lige da Geert Hallberg var ved at falde om, og vi var allermest trætte af hinanden, blev generalforsamlingen med perfekt timing afbrudt af Tor Nørretranders, der fortalte os, at fællesskaber er som børn. Tor Nørretranders på Grobund. Foto: Henrik Bundgaard Så kunne vi sidde dér og komme i tanke om, at børn ikke kun skal retledes, men også stryges over håret, trøstes og opmuntres, hvis de skal trives.

7 Nørretranders fortalte om at flytte til Samsø fra København og om sin opdagelse af, at i små samfund er alt, hvad der sker, vigtigt. Man kan ikke vælge og vrage mellem en masse mennesker og aktiviteter. Der er dem, der er. Med disse ord i baghovedet fik vi til slut en ny bestyrelse og en glimrende gennemgang af jordkøbs-processen. Foto: Henrik Bundgaard Da forsamlingen blev bedt om ved håndsoprækning af tilkendegive, hvem der var indstillet på at lægge pengene til jordkøb, kom der en skov af hænder. Det fik formand Matthias Bartholomæussen til med et bredt grin at erklære: Dette er den mest crazy forsamling, jeg nogensinde har set! Så er det godt at vide, at fællesskaber er som børn. Og at vildbasserne ofte når længst i verden. Allernederst i nyhedsbrevet er der stemningsbilleder fra generalforsamlingens after party. Hermed slut på temaet om generalforsamlingen.

8 Sådan gik det seneste møde med kommunen Af Jens Randrup Torsdag 11. april var Grobund inviteret til møde hos Syddjurs Kommune. Formålet var at videreføre dialogen og samarbejdet med forvaltningen om udviklingen af Grobund. Dagsordenen var status for Grobund og forventninger til fremtiden. Fra Syddjurs Kommune deltog Henrik Bernberg (afdelingsleder for plan, udvikling og mobilitet), Morten Hundahl (afdelingsleder miljø og klima) og Hans Jacob (byggeri og landzone). Fra Grobund deltog Bent Jensen, Steen Møller, Poul Nielsen, Geert Hallberg og Jens Randrup. Positiv indstilling På mødet forklarede vi fra Grobunds side om vores ønsker i forhold til lokalplan og udvikling af erhverv og offgrid-boligområde på arealerne vest for fabrikken. Kommunens folk gav udtryk for en positiv indstilling og vilje til at bakke op om projektet og offgrid-tanken. Vi diskuterede hvordan vi kan samarbejde undervejs i forløbet, og hvordan de kan og vil hjælpe os med at komme i mål med vores ønsker. Bosætning i 2021 Første skridt i processen er, at området beskrives i kommuneplanen, der sendes i høring i starten af Lokalplanprocessen kan igangsættes, når kommuneplangrundlaget er på plads sommeren Forvaltningen kan indgå i en indledende dialog om forventninger til planproces, når kommuneplanforslaget offentliggøres i starten af Lokalplan-arbejdet tager ca. et år. Det vil sige, at bosætning på jorden ved fabrikken tidligst kommer i gang sommeren 2021.

9 Vi opretholder dialogen Det aftaltes at opretholde dialogen og et tæt samarbejde gennem hele processen. Steen Møller inviterede embedsfolkene fra Syddjurs Kommune til en fremvisning af offgrid-huset i Brenderup og møde med Thorbjørn Sørensen (Teknik- og miljødirektør) fra Middelfart Kommune, der er langt fremme i processen med at lokalplanlægge et offgrid boligområde. Et tilbud der var stor interesse for. Sådan ser jordkøbsfaserne ud: I april-maj 2019 kommer en del af jorden omkring Grobund i udbud. Det drejer sig om: 1. Færgegården med alle tilhørende bygninger hektar erhvervsjord i byzone (matrikel: 48a, 48b og 48c) + måske også matrikel 2c (ved siden af Dykkerhuset.) hektar jord i landzone (matrikel: 26a og 2d). Heraf er 5,6 hektar i udviklingsområde (som måske kan bebygges engang ude i fremtiden). Se kort længere nede. Det er i skrivende stund ved at blive kortlagt, hvor mange penge de 160 grobrugere internt kan finde til køb af jorden i fase 1. Udbuddet af jorden i fase 1 forventes i den allernærmeste fremtid. Herunder, kan du se, hvilken jord det drejer sig om i hhv. fase 1 og 2:

10

11 Ekstraordinær påskerundvisning på Grobund

12 I påsken er der ekstraordinært arrangeret rundvisning lørdag 20. april kl på fabrikken. Så hvis du ikke har set fabrikken endnu eller kender nogen, der gerne vil se den, er her muligheden. Der vil være en rundviser, som viser rundt og svarer på de spørgsmål, som vedkommende kan. Mødestedet er ved hovedindgangen til fabrikken kl. 12. Kom gerne til tiden, da det er en stor fabrik. Det kan være svært at finde hinanden, hvis I kommer for sent. Og ellers er der rundvisninger igen: Søndag 5. maj kl Søndag 2. juni kl Der er også stadig brugerbeviser til fabrikken til salg ansøg her >> QVy0trNvHyeOHcmDcqxpJWIg/viewform Gratis seminar om branding med den lokale presse Grobund af den lokale presse, Adresseavisen, blevet inviteret til et seminar om branding, der inkluderer gratis bespisning på Molskroen. Arrangementet løber af stablen en gang i maj. Hvis du har virksomhed på Grobund og gerne vil med, så kontakt tovholder for PR- og kommunikationsgruppen Nanna Kinch på tlf.:

13 Nyt tiltag: ROSE-stafetten Af Nanna Kinch På generalforsamlingen i Foreningen Grobund efterlyste Tore Muurholm, at vi igen bliver bedre til at rose hinanden, som der har været tradition for tidligere. Det var et synspunkt, der nød stor opbakning. Nyhedsbrevet bakker op om sagen ved at lancere rose-stafetten. Da Tore er udenlands, har vi bedt Solveig Fries, formand for Foreningen Fabrik, om at sende stafetten afsted. Solveig, hvad er du engageret i på Grobund for tiden? I aften skal jeg have skrevet en ansøgning til Havefonden på vegne af Havegruppen. Derudover er jeg ved at anlægge en blomsterhave på Færgegården, som med tiden måske kan blive en forretning. Og så er jeg engageret i den daglige drift på fabrikken. Hvad var det for en rose-kultur, der var i begyndelsen? Da projektet endnu ikke var så udfoldet, som det er nu, var der færre opgaver at rose, men vi var bedre til at gøre det. Nogle gjorde utroligt meget, for at Grobund skulle lykkes. For mit vedkommende havde jeg aldrig set så stort, frivilligt engagement før. Det var sådan lidt: Wow! Kan man også det?

14 Hvorfor er det vigtigt, at vi roser hinanden? Alle elsker anerkendelse. Det koster ikke noget. Det er dejligt at give. Det er totalt gældfrit. Hvem vil du gerne rose? Jeg vil gerne rose Pia Glerup for at være, som hun er. Hun er ligetil, og der er så meget uopdaget potentiale i hende. I næste nummer af Nyhedsbrevet går stafetten videre til Pia Glerup. Bestyrelsen: Vi har brug for alle mand! Af Solveig Fries - formand for Foreningen Fabrik Siden den nye bestyrelse i Grobund Fabrik blev valgt, har vi holdt tre møder, hvor organiseringen i ansvarsgrupper bl.a. har været på dagsordenen. Meningen med ansvarsgrupperne er at få flest mulige indskydere og medlemmer til at medvirke i skabelsen af vores helt egen fabrik. Grupperne skal tage ansvar for et område, sikre driften og f.eks. arrangere arbejdsdage. Der er ansvarsgrupper, der fungerer, nogle der ikke fungerer og nogle, der slet ikke er skabt endnu. Vi skal skabe overblik Her er linket, hvor ansvarsgrupperne er listet op i et skema: g9i4kzz9qnntxxwui/edit#gid=0 Vi får på denne måde et tidssvarende overblik på ansvarsgrupperne. Vi i bestyrelsen tager initiativ til det første møde i de grupper, som vi vurderer, har brug for en hånd, eller som slet ikke er skabt endnu. Herefter følger arbejdet med udarbejdelse af kommissorium fra hver af grupperne. Og så er vi ved at have et godt grundlag for at få ting til at ske! Kom frisk, kom glad og meld dig ind i en gruppe!

15 Grobund har fået ny sauna Og interessen for Grobund er stor. Af Solveig Fries

16 I løbet af ugen op til påskeferien har der været mange besøgende forbi Grobund. Når jeg sidder og tæller, er det over 100 mennesker, der har hørt, set eller haft hænderne i Grobund. Rundvisningerne bliver afholdt første søndag hver måned, og denne gang var der omkring 45 mennesker fra nær og fjern, der blev vist rundt på fabrikken af Mathias. Elever lavede sauna Mandag morgen troppede seks elever og to lærere op fra Helgenæs Naturefterskole for at bygge sauna og pizzaovn sammen med Jonas og Alexander. Overskuddet fra Barbund, vores gæve campingvogns-bar, var nu blevet brugt på byggematerialer til saunaen. Med kyndig vejledning og medbragte madpakker lykkedes det altså på fem dage at frembringe Grobunds nye sauna, som eleverne døbte Gurkemaja. Fredag eftermiddag blev den indviet med damp og æteriske olie. Efterskolen drog hjem med ønsket om at komme igen en anden gang. Sideløbende var der et hold elever fra Hadsten Tekniske Skole forbi for at få rundvisning og tænke i off-grid-løsninger. Samme dag var et arkitektur-hold fra Egå gymnasium også forbi til rundvisning for at se tilblivelsen og design af noget bæredygtigt byggeri. Naboer kom på besøg Onsdag aften var Grobunds naboer vest for Færgevejen inviteret til kaffe, kage og rundvisning. En hyggelig lille forsamling blev det til. Otte naboer kom forbi, og stemningen var god. Efter påske inviteres naboerne øst for Færgevejen. Oven i al denne fremvisning, blev der også sendt bud efter Grobund af organisationen World Perfect, hvor Alexander tog hen og fortalte om vores gerninger. Det er bekræftende at se så mange mennesker nysgerrigt snuse og sågar lægge kræfter i kæmpeprojektet Grobund. Og lad endelig denne udvikling fortsætte, hvor unge og gamle tager del i den grønne omstilling her hos os. Her er billeder fra byggeriet af saunaen:

17

18 Nabokaffe på Grobund Af Jens Randrup Onsdag 10. april havde Grobund (arbejdsgruppe bestående af Peder, Solveig, Steffen, Annie og Jens) inviteret naboer fra Ahl-området (området vest for færgevejen) til nabokaffe. Vi startede i sekretariatet med en navnerunde og en kort beskrivelse af Grobunds historie, kerneværdier og fremtidsplaner. Derefter viste vi rundt på fabrikken og sluttede i kantinen, hvor der blev serveret kaffe med Solveigs gulerodskage til. God nabosnak Vi havde en rigtig god nabosnak under kaffen og Geert, der var til stede som repræsentant for fonden Gældfri, pointerede over for naboerne, hvor vigtigt det er for os alle i Grobund at udvikle gode relationer og et godt samarbejde med naboer i området. Solveig inviterede naboerne til at deltage i fællesspisninger om onsdagen og lørdagen. Der kom 7 naboer til kaffen, og lidt flere Grobønder deltog i kaffeslabberasen. Vi sluttede aftenen med fællessang. Der var en rigtig god stemning under hele mødet, og vi fik en god begyndelse på det nabofælleskab og samarbejde, vi skal udvikle meget mere. Efter påske vil vi invitere naboerne fra den anden side af færgevejen (Øer og Elsegårde mod øst) til et lignende arrangement. Jens holder ferie Projektkoordinator Jens Randrup holder ferie i uge 16 og 17 - dvs. resten af april. Han tager sig kun af absolut akutte ting, der ikke kan vente til mandag d. 29. april, hvor han er tilbage. Man er velkommen til at sende en mail på koordinator@grobund.org.

19

20 Vil du spille til 105-års festen? Svend og Steen har allerede booket nogle bands til at optræde til festen, men der er stadig masser af åbne tider til scenen, så har du en optræden, du kunne tænke dig at komme på med, så kontakt dem på tlf eller tlf Grobønder i medierne Læs hele artiklen her:

21 Hvad sker der ellers på Grobund? Kommunikationsgruppen er sparsomt bemandet i øjeblikket, og vi minder derfor om to enkle former for hjælp til selvhjælp: 1. Du kan altid kan holde sig orienteret på Grobunds Googledrev, hvor du kan få adgang til at læse relevante referater fra arbejdsgrupperne Husk at skrive de møder, du arrangerer, i Grobunds kalender: - du finder også linket nederst på hjemmesiden Grobund.org. Stemningsbilleder fra generalforsamlingen Af Henrik Bundgaard

22

23 Deadline for næste nyhedsbrev er senest 14. maj 2019 til Send gerne masser af billeder med.

FORSLAG 1: Ændring af foreningens navn fra Foreningen Grobund til Støtteforeningen Grobund.

FORSLAG 1: Ændring af foreningens navn fra Foreningen Grobund til Støtteforeningen Grobund. FORSLAG 1: Ændring af foreningens navn fra Foreningen Grobund til Støtteforeningen Grobund. Forslagsstiller: Tore Muurholm Dahl FORSLAG 2: OPMÆRKSOMHED PÅ FÆLLESSKABET OG DEN ENKELTE Jeg vil rigtig gerne

Læs mere

Nyhedsbrev juni I denne måneds nyhedsbrev kan du blandt andet læse om:

Nyhedsbrev juni I denne måneds nyhedsbrev kan du blandt andet læse om: Nyhedsbrev juni 2019 I denne måneds nyhedsbrev kan du blandt andet læse om: Seneste nyt om køb af jord Hvem der har købt Stenagergård på den anden side af vejen ved siden af fabrikken Hvad bestyrelsen

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

Referat af Fabriksmøde 7. april kl

Referat af Fabriksmøde 7. april kl Referat af Fabriksmøde 7. april kl. 13-17 Dagen startede i strålende sol med Flaghejsning & boblende vine og tale v/ formand Mathias inden Fabriksmødet i det øverste lyse lokale samlede stort set alle,

Læs mere

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder

Ungeråd KBH - Forretningsorden. 1 - Kontakt og dialog mellem møder Ungeråd KBH - Forretningsorden 1 - Kontakt og dialog mellem møder 1.0 Kommunikation i Ungerådets arbejdsgrupper 1.1 Der nedsættes en koordinationsgruppe med repræsentanter fra arbejdsgrupperne, Talspersonerne

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2019

Nyhedsbrev marts 2019 Nyhedsbrev marts 2019 Kære du Det her er DIT nyhedsbrev. Du bestemmer, hvad der skal stå i det. Så er der et Grobund-relateret emne, du har lyst til at give os andre indblik i eller information om, så

Læs mere

Velkommen til SRC Aalborg, Danmarksgade 49 i kælderen

Velkommen til SRC Aalborg, Danmarksgade 49 i kælderen Velkommen til SRC Aalborg, Danmarksgade 49 i kælderen ********************************************************************* HUSK AT HOLDE ØJE MED KALENDEREN I HØJRE SIDE BARE SÅ DU IKKE GÅR GLIP AF NOGET.

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning ved Anne Wolthers. 3. Fremlæggelse af regnskab ved Erik Grave. 4.

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17

Referat fra generalforsamlingen i Katrinedal Borgerforening 2016/17 2.11.16 1. Velkomst 2. Valg af dirigent Falle blev valgt som dirigent 3. Valg af referent Heidi er valgt som referent. 4. Formandens beretning Mads fortalte om de arrangementer, der har været afholdt i

Læs mere

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE FAQ VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE Regler om valg til lokaludvalg findes primært i Retningslinjer for lokaludvalgenes opstillingsmøde, godkendt af Københavns Borgerrepræsentation den 15. juni

Læs mere

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE FAQ VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE Regler om valg til lokaludvalg findes primært i Retningslinjer for lokaludvalgenes valgmøde, godkendt af Københavns Borgerrepræsentation den 15. juni 2011.

Læs mere

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE FAQ VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE Regler om valg til lokaludvalg findes primært i Retningslinjer for lokaludvalgenes valgmøde, godkendt af Københavns Borgerrepræsentation den 15. juni 2011.

Læs mere

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April

Krejbjerg Nyt. Fællesspisning fredag 29. april kl Arbejdsdag lørdag 7. maj. April Krejbjerg Nyt Fælles nyt fra foreninger i Krejbjerg og omegn April 2011 www.krejbjerg.dk Fællesspisning fredag 29. april kl. 19.00 Ivan Andersen har lovet at være primus motor for at arrangerer fællesspisninger

Læs mere

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30

1. suppleant Jette Larsen 2. suppleant Ida Benthin. Arrangementer. Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Arrangementer Fællesspisning den 13. marts 2017 kl. 18:30 Medbring en ret til buffeten, og vi får dækket et dejligt bord. Mulighed for køb af vand, øl og vin. Efter maden vil turudvalget fremlægge deres

Læs mere

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, april 2014

Illustreret program Dansk besøg i Marokko, april 2014 Illustreret program Dansk besøg i Marokko, 16.-23. april 2014 1 Onsdag den 16. april 2014 Rejsen til Marokko er denne gang noget anderledes. Emelie og Denni har været i Marokko som UngLeder i godt tre

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018 1993 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev januar/februar 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Borgercenter NORD, Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk

Læs mere

Ø-posten, 1. udgave juli 2013. Leder... 1. Regionsrådsvalg... 2. Støtte til valgkamp i Aalborg... 3

Ø-posten, 1. udgave juli 2013. Leder... 1. Regionsrådsvalg... 2. Støtte til valgkamp i Aalborg... 3 Indholdsfortegnelse Leder... 1 Regionsrådsvalg... 2 Støtte til valgkamp i Aalborg... 3 Deltag i næste folketingsvalgkamp med Enhedslisten Aalborg... 4 Bliv kandidat til kommunalvalget... 4 Kalenderen...

Læs mere

Nyhedsbrev fra Rådet for Etniske Minoriteter April 2016

Nyhedsbrev fra Rådet for Etniske Minoriteter April 2016 Nyhedsbrev fra Rådet for Etniske Minoriteter April 2016 Kære Repræsentantskab Først og fremmest skal I have tak for jeres fine bidrag til Rådets arbejdsweekend i februar. Det var meget interessant og vigtigt

Læs mere

Lokal Motion Ballerup

Lokal Motion Ballerup Lokal Motion Ballerup Ordinær Generalforsamling torsdag d.16-03-2017 Deltager : 46 Referat: Starte med at holde 1 minuts tilhed for at mindes dem vi har mistet i løbet af året. 1. Valg af Dirigent valgt:

Læs mere

TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG

TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG TJEKLISTE TIL OPSTART AF EN BYGGESAG KORT OM FASEN I denne fase skal der skabes et grundigt fundament for at træffe de rigtige beslutninger for udviklingen i jeres afdeling. I skal også have planlægt og

Læs mere

Ø-posten, december 2014

Ø-posten, december 2014 Indholdsfortegnelse: Om Ø-posten 1 Træffetid og telefontid 1 VAR DET NOGET FOR DIG? (Førtidspensionistnetværk) 2 Tur går til Christiansborg 2 Sidste Torsdagscafe inden jul 2 Det er sket: - Medlesmøde om

Læs mere

Ø- posten, januar 2017

Ø- posten, januar 2017 Indholdsfortegnelse: Generalforsamling i Enhedslisten Nordjylland 2 Nytårskur i Enhedslisten 3 Medlemsmøde: Et alternativ til konkurrencestaten 4 Medlemsmøde om Europol 4 Vinterfest lys i mørket 5 Kalender

Læs mere

SOCIAL TRIVSEL I KLASSEN = GOD SKOLE MED HØJ FAGLIGT NIVEAU

SOCIAL TRIVSEL I KLASSEN = GOD SKOLE MED HØJ FAGLIGT NIVEAU GODT FORÆLDRESAMARBEJDE SOCIAL TRIVSEL I KLASSEN = GOD SKOLE MED HØJ FAGLIGT NIVEAU Hvorfor er et godt forældresamarbejde i skolen vigtigt? Al forskning viser, at godt socialt sammenhold og høj faglighed

Læs mere

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand:

VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk. Nr. 4 Juni 2015. Formand: Næstformand: VIGTIGE ADRESSER!!! PMF AARHUS Bank: Regnr. 9004 Kontonr. 0006818501 CVR-nr.: 29987343 www.postens-mf.dk Nr. 4 Juni 2015 Formand: Ernst B. Larsen, Eskebækparken 62, 2.tv, 8660 Skanderborg Tlf. 86 51 00

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE

VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE FAQ VALG TIL LOKALUDVALG I KØBENHAVNS KOMMUNE Regler om valg til lokaludvalg findes primært i Retningslinjer for lokaludvalgenes opstillingsmøde, godkendt af Københavns Borgerrepræsentation den 15. juni

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

generalforsamlingen den kl. 19:00,

generalforsamlingen den kl. 19:00, Nyhedsbrev Hermed et godt nytår og velkommen til 2018, med store ønsker om et år med oplevelser og gode input til, at alle kan leve deres liv med masser af kvalitet og humor. Vi fik mange dejlige oplevelser

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Evaluering Thomas C. Thulstrup

Evaluering Thomas C. Thulstrup Fredag den 1. august 2014 dannede de smukke omgivelser ved Koldinghus for første gang rammen om den elektroniske endags chill-out festival Stella Polaris. Evaluering Foreningen MusikKolding planlagde og

Læs mere

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN

ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN ÅRSBERETNING FOR BILLUNDSKOLEN 2014-2015 Ledelsesskifte og ansættelser: Skoleåret startede med at bestyrelsen konstituerede sig, og bød velkommen til konstitueret skoleleder Dorthe Bønning Møller. I november

Læs mere

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov.

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse 16. juni 2015 Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. 1) Formalia 2) Siden sidst 3) Efterårets program/opfølgning

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

Sommerhilsen fra RLF Introduktion for nye medlemmer Ferie og sygdom Husk datoer Info om Kredskontoret

Sommerhilsen fra RLF Introduktion for nye medlemmer Ferie og sygdom Husk datoer Info om Kredskontoret Nr. 2, juni 2019 Sommerhilsen fra RLF Introduktion for nye medlemmer Ferie og sygdom Husk datoer Info om Kredskontoret Nr. 2, Juni 2019 Sommerhilsen fra RLF Så kom varmen skyllende hen over Rødovre, og

Læs mere

Referat af generelforsamling for Grundejerforeningen Grønnemosegaard d. 20. marts 2018

Referat af generelforsamling for Grundejerforeningen Grønnemosegaard d. 20. marts 2018 Referat af generelforsamling for Grundejerforeningen Grønnemosegaard d. 20. marts 2018 1. Valg af dirigent På forsamlingen valgtes: Referent: Jacob Vind Dirigent: Jesper Dannisøe Generalforsamlingen blev

Læs mere

Roskilde Katedralskoles Elevråds Vedtægter

Roskilde Katedralskoles Elevråds Vedtægter Roskilde Katedralskoles Elevråds Vedtægter 1: Elevrådets Navn Rådets navn er Elevrådet på Roskilde Katedralskole - forkortet Elevrådet. 2: Elevrådets Formål Elevrådets formål er, at repræsentere Roskilde

Læs mere

Årsberetning Integrationsrådet

Årsberetning Integrationsrådet Årsberetning 2017 Integrationsrådet ÅRSBERETNING 2017 Integrationsrådet FORORD 3 VISIONEN 2014-2017 4 INTEGRATIONSRÅDETS MØDER I 2017 4 AKTIVITETER I 2017 5 INTEGRATIONSRÅDETS MEDLEMMER 2014 2017 9 2 FORORD

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 1 Vestre Baadelaug Den ekstraordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

REFERAT af mødet: Punkt Godkendelse af, at indkaldelse til Generalforsamlingen er udsendt rettidigt via Facebook d

REFERAT af mødet: Punkt Godkendelse af, at indkaldelse til Generalforsamlingen er udsendt rettidigt via Facebook d REFERAT af mødet: Punkt Godkendelse af, at indkaldelse til Generalforsamlingen er udsendt rettidigt via Facebook d. 16.2.2018 1 Valg af: Dirigent: John Stemmetællere: Annie & Thomas 2 Valg af referent:

Læs mere

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub

autoklubskoda.dk Klubblad nr Danmarks ældste skodaklub autoklubskoda.dk Klubblad nr. 2 2016 Danmarks ældste skodaklub Informationer: Kontaktadresse hos autoklubskoda.dk www.autoklubskoda.dk Klublokale: Skoda i Køge, Tangmosevej 110, 4600 Køge Formand: Jens

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion. 1. Velkomst, aktioner og godkendelse af referat. Godkendt uden bemærkninger. Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion

Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion. 1. Velkomst, aktioner og godkendelse af referat. Godkendt uden bemærkninger. Pkt. Bemærkninger Konklusion/aktion Nr. Asmindrup Friskole Asmindrupvej 38 4572 Nr. Asmindrup Tlf.: 59328100 E-mail: Emne: Referat af bestyrelsesmøde 10. marts 2016 Til stede: Morten Juul Pedersen (Skoleleder) Hanne Rosvald (Næstkvinde)

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde.

Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt sammen med Bo. Bo har overtaget ansvaret da Kåre rejser med arbejde. 3. januar 2012 Fremmødt: Thorup, Yvonne, Charlotte, Parbæk, Kåre, Uffe, Søren Kristian Afbud: Jacob Ikke fremmødt: Kim Formalia Ordstyrer: Yvonne Referent: Kåre Opfølgning Kåre tager ansvaret for multimedieprojekt

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e Referat Møde nr. 7-2013 Bestyrelsesmøde mandag 6. maj 2013 kl. 19.00 22.00 Indkaldt: forældrebestyrelsen, skolelederen, lærerrepræsentanten. Tilstede: Martin, Peter, Louise, Susanne, Jonas, Neel, Jesper

Læs mere

Bente og Signes have

Bente og Signes have Bente og Signes have Bente og Signe har købt mange stativer af os og mange store stativer! Jeg tænkte i starten at de måtte have en MEGET stor have, når de kunne købe så mange stativer. Ved forespørgsel

Læs mere

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Maj 2016

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Maj 2016 ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad der sker i bestyrelsen, hvilke opgaver

Læs mere

Ø-posten, december 2015

Ø-posten, december 2015 Indholdsfortegnelse: Om Ø-posten 1 Telefontid 1 Valgfest - Retsforbeholdet 1 Medlemsmøde og Nytårskur i Enhedslisten Aalborg 2 Udvidet bestyrelsesseminar 3 Skolingslørdag, lørdag d. 23. januar 4 Kalender

Læs mere

Referat : Beboerudvalgsmøde hos: Sove - torsdag d. 10. februar, kl 19:30-2011-01

Referat : Beboerudvalgsmøde hos: Sove - torsdag d. 10. februar, kl 19:30-2011-01 Referat : Beboerudvalgsmøde hos: Sove - torsdag d. 10. februar, kl 19:30-2011-01 1. Evt fraværende: Ole Konge 2. Godkendelse af referat fra : Torsdags den 30 sep. 2010 Ok. Vi aftaler referat fremover skal

Læs mere

Referat til d. 23/09-2013 klokken 19.30

Referat til d. 23/09-2013 klokken 19.30 Referat til d. 23/09-2013 klokken 19.30 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Kim Nielsen 1606 4036 9624 Simon Pham 1504 3118 2893 Andreas 3004 2081 8675 Nikolai

Læs mere

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015

TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 TIL FRIVILLIGE PÅ HOSPICE SJÆLLAND NYHEDSBREV MAJ 2015 Kære alle, Med disse smukke blomstrende grene plukket af Lena Løbner - vil jeg ønske jer en god maj måned. Så kan jeg fortælle jer, at jeg er blevet

Læs mere

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag.

Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. SKOLESTART Kære alle Vi er ved at have styr på de sidste ting og er klar til at møde jeres dejlige børn på skolen igen på mandag. Som jeg tidligere har skrevet ud til jer er årets første infomøde onsdag

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Generalforsamling Rebild TrialSport

Generalforsamling Rebild TrialSport Generalforsamling 2018 Rebild TrialSport Referat 1: Valg af dirigent og referent. Henrik Arvad valgt til ordstyrer Thomas Ertmann valgt til referent. Ordstyreren konstaterede at der er kaldt rettidigt

Læs mere

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente!

Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Brøruphus, den 20. februar 2015 NYHEDSBREV Kære forældre! Vinterferie og Skolerejsen 2015 Så er vi tilbage efter vinterferien, klar til et travlt forår med masser af gode oplevelser i vente! Skolerejsen

Læs mere

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt.

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt. Beretning 2018-19 Bestyrelse og GF Det kan være svært at få 5 kalendere til at gå op. Bestyrelsen planlagde 6 bestyrelsesmøder og fik gennemført de 5. Krista var kommet ind som ny kasserer og heldig for

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 14. august 2017, kl. 19.00 i blok U på skolen i Vejby. 1. Godkendelse af referat fra sidste møde. 2. Meddelelser: Referater fra møder i grønt

Læs mere

Nyhedsbrev august 2019

Nyhedsbrev august 2019 Nyhedsbrev august 2019 I denne måneds nyhedsbrev kan du bl.a. læse om: Den store høstfest til støtte for jordkøb Rokade i bestyrelsen for Foreningen Grobund Kassemesterens sandhed om, hvorfor han trak

Læs mere

nyhedsbrev nr. 45

nyhedsbrev nr. 45 E-mail nyhedsbrev nr. 45 Da vi på årsmødet måtte sige farvel til Mette og Christian har vi brug for et par stykker, som kunne tænke sig at være med i bestyrelsen. Sune er indtrådt som bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 14/2017 Tak til alle jer, der deltog i mandagens generalforsamling. Godt at opleve jeres engagement. I sin beretning var Per inde på vigtigheden af, at vi selv gør noget alle sammen - for at

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Deltagere: Erik, Ulrik, Lis, Gustaf, Henrik, Ulla, Kirsten, Nanna, Citta, Mie, Bent og Bente. Fraværende: Niels Jørgen og Anne. Dagsorden til møde i Vejby Lokalråd mandag den 6. november

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2016

Nyhedsbrev marts 2016 Nyhedsbrev marts 2016 Siden sidst Fastelavn Mandag den 8. februar holdt vi fastelavn for hele huset. Det var rigtig hyggeligt med flot udklædte børn, sang og tøndeslagning. Mange tak til dem der havde

Læs mere

Lokalcenter Fuglebakken

Lokalcenter Fuglebakken Aktiviteter på Fuglebakken Ann Toustrup Eriksen, Leder af plejebolienheden Fuglebakken Der er mange aktiviteter på Fuglebakken, og de er meget forskelligartet, da der er mange forskellige ønsker. Såfremt

Læs mere

KvongPosten November 2018

KvongPosten November 2018 KvongPosten November 2018 Alle Helgens Dag Søndag den 4. november. Gudstjeneste i Kvong Kirke kl. 15.00 hvor vi mindes vore døde. Navnene på dem vi har mistet siden det sidst var Alle Helgens Dag, vil

Læs mere

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen er et resultat af en vellykket skolefusion mellem Bybækskolen og Stenvadskolen. Lyngholmskolen bygger på anerkendende pædagogik. Det betyder at

Læs mere

Vedtægter for Elevrådet på Munkensdam Gymnasium

Vedtægter for Elevrådet på Munkensdam Gymnasium Vedtægter for Elevrådet på Munkensdam Gymnasium Indhold Vedtægter for Elevrådet på Munkensdam Gymnasium... 1 1: Navn og formål... 2 2: Medlemmer... 2 3: Organisation... 3 4: Stormøde... 3 5: Økonomi...

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45

Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Velkommen til de sociale sider ved at bo i Himmerland 45 Indholdsfortegnelse Sociale begivenheder...3 Filmaftener...3 Julefrokost...3 Lan-Partys...4 Madklub...4 Tour de Chambre...5 Øvrige arrangementer...6

Læs mere

Ugen der gik i projekt Social Balance Værebro Park - uge 6

Ugen der gik i projekt Social Balance Værebro Park - uge 6 Ugen der gik i projekt Social Balance Værebro Park - uge 6 Til interesserede i projekt Social Balance Nedenfor kan du i kort form læse om, hvad der gennem den sidste uge har rørt sig i og rundt om Sekretariatet

Læs mere

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015

VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 VMJK klubblad for 2. kvartal 2015 Fremtidens tog En fantasi eller hvornår kommer togrejsen til at foregå sådan! Måske vil vi hellere bygge i dette tempo. Her er der jo skinner, landskab og meget andet

Læs mere

Aktiviteter med beboerne

Aktiviteter med beboerne Aktiviteter med beboerne Vinteren har stået på mange sjove, hyggelige og traditionsbåndende aktiviteter sammen med de skønne beboere i klynge 1. I december blev der hver dag hygget med kalendergaver, et

Læs mere

Februar 2010 RomerNyt 44

Februar 2010 RomerNyt 44 Februar 2010 RomerNyt 44 Kære alle Ejerlaugets bestyrelse ønsker jer alle et godt og oplevelsesfyldt 2010. Kong Vinter har i sandhed budt det nye år velkommen. Det er længe siden, at der har været så fin

Læs mere

Nyhedsbrev juni 2019

Nyhedsbrev juni 2019 Nyhedsbrev juni 2019 Særlig Søndag Fælles gåtur på volden med guide Projekt Særlig Søndag var den 26. maj på en samlet gåtur på Fredericias historiske voldanlæg med en guide fra Fredericia Museum, samt

Læs mere

Magleby Efterskole Nyhedsbrev

Magleby Efterskole Nyhedsbrev Magleby Efterskole Nyhedsbrev Januar 2013 Godt nytår til alle forældre og elever på Magleby Efterskole! Selvom det er dejligt at holde ferie, var det nu også en god oplevelse at komme tilbage til skolen

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2015 Der er sket meget på og med Ulvsborg i 2015. Vi fik vores hus... Det har bidraget til et helt anderledes rigt foreningsliv end tidligere, og dog er det tydeligt at

Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev

Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev Indkaldelse til Generalforsamling 2018 i Havkajakroerne. Tid: Fredag den 4. maj kl. 19.30 21.30 Sted: Gammelbrovej 70, 6100 Haderslev. Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Jens Jens

Læs mere

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015

HJEMMET HJEMMET HJEMMET. Nyhedsbrev uge 10 2015 META Nyhedsbrev uge 10 2015 Dagene er blevet lysere og længere og vi glæder os til foråret, vel vidende at der sagtens kan komme meget mere vinter i marts måned. Vintergækkene står nu i fuldt flor, og

Læs mere

Julearrangement med foredrag

Julearrangement med foredrag NYHEDSBREV DECEMBER 2007 Kære medlem Inden vi får set os om er det jul igen. Hver årstid har sin charme, men julen er jo noget særligt med dens stemning og glæde. Sædvanen tro inviterer Selvhjælpsgrupper

Læs mere

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30

Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred (HH) tirsdag den 26. februar 2019 kl. 19:30 Nr. 3 marts 2019 47. årgang Hjemmeside: https:/www.bricksite.com/husejerforeningenhorsbred Facebook: Husejerforeningen Horsbred mail: hh.horsbred@gmail.com Generalforsamling i Husejerforeningen Horsbred

Læs mere

Tillykke. Meddelelse. 31. årgang Nr. 31 11. september 2011. Fødselsdage: Ingen

Tillykke. Meddelelse. 31. årgang Nr. 31 11. september 2011. Fødselsdage: Ingen 31. årgang Nr. 31 11. september 2011 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bf-bakken.com/dk Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten

Læs mere

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk

SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk SEPTEMBER-NYT Fra Katrinedalskolen Afdeling Kundby www.katrinedalskolen.dk Kære børn og forældre. Den 3.september 2012 Katrinedalskolen er en realitet og vi er bestemt kommet godt fra start her i Kundby.

Læs mere

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Juni 2016

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Juni 2016 ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad der sker i bestyrelsen, hvilke opgaver

Læs mere

KOMMENDE ARRANGEMENTER

KOMMENDE ARRANGEMENTER Program nr. 1. 2011 (1. januar - 30. april) KOMMENDE ARRANGEMENTER FASTELAVNSFEST TØSEFEST GENERALFORSAMLING VIRKSOMHEDSBESØG VANDHULSDAG SANKT HANS LÆS MERE INDE I BLADET SIDEN SIDST Vi har taget hul

Læs mere

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013

Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Aalborg Tegnsprogs Ordinære generalforsamling Lørdag d. 16 marts 2013 Dagsorden 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent c. Valg af bisidder d. Valg af 2 stemmetæller 2. Årsberetning af: a. Tegnsprogsforeningen

Læs mere

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte

Langeskov Kræmmermarked er så kendte for, er selvfølgelig stadig det samme. Vi håber og forventer at de nye tiltag, samt det flotte Beretning 2013 Hvis vi kigger på medlemstallet var det i 2012 på 459 mens det i 2013 var på 400, en lille nedgang, dette skyldes primært at vi har ryddet op i medlemskartoteket og slettet alle der ikke

Læs mere

Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges. Møde i haveudvalget. Sådan kommer du i Olfert:

Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges. Møde i haveudvalget. Sådan kommer du i Olfert: Side 10 Side 1 Odder Lille Friskoles forældreblad side 3 side 4-5 side 5 side 6-7 side 8 side 9 side 10 Sådan kommer du i Olfert: Indhold: Meddelelser fra Lene Forældrekontaktpersoner søges Galathea 3

Læs mere

FÆLLES OM ALBERTSLUND

FÆLLES OM ALBERTSLUND FÆLLES OM ALBERTSLUND En politik for fællesskab, medborgerskab og ligeværdig deltagelse 2. UDKAST 1 FORORD Fremtidens Albertslund er en by, hvor alle kan deltage i fællesskabet. En by, hvor mennesket kommer

Læs mere

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Mødedeltagere Repræsentanter fra følgende adresser: Almindingen 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 26, 30 Ikke fremmødt eller afbud: Almindingen

Læs mere

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Det var et vildt år Foto: Sanne Agatz - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Ansvarlighed, demokrati og godt bomiljø Siden 2012 har vi i boligforeningen arbejdet målrettet med vores

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Velkomst ved Torben Indledning ved Henrik Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Torsdag den 9.februar 2016 kl. 19.30 2. Formandsberetning ved Torben Holm 3. Beretning

Læs mere

Orkesterrejsekoncert torsdag den 23. maj kl.10.15 for skolen og kl. 18.00 for forældre. SOMMERFEST. Kender du nogen?

Orkesterrejsekoncert torsdag den 23. maj kl.10.15 for skolen og kl. 18.00 for forældre. SOMMERFEST. Kender du nogen? [deadline mandag kl. 8.30] Orkesterrejsekoncert torsdag den 23. maj kl.10.15 for skolen og kl. 18.00 for forældre. SOMMERFEST Kender du nogen? Invitér gerne familie, venner og naboer med til Sommerfesten

Læs mere

VærelZe 313 og Teaterskolen

VærelZe 313 og Teaterskolen syddjurs egnsteater VærelZe 313 og Teaterskolen sæson 2014/15 www.syddjursegnsteater.dk KÆRE UNGE I SYDDJURS KOMMUNE For femte år i træk byder vi velkommen til Ingen kedelige onsdage, på den sidste onsdag

Læs mere

Referat fra Folkets Hus spillefolks generalforsamling 19. april 2009

Referat fra Folkets Hus spillefolks generalforsamling 19. april 2009 Referat fra Folkets Hus spillefolks generalforsamling 19. april 2009 Tilstede fra start: 18 Valg af Dirigent og referent: Dirigent: Inge B. Referent TrineW. Gf er lovligt indkaldt. 1. Formandens beretning.

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019

Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019 Side 1 Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019 Mødedato: Tirsdag 5. februar 2019 Mødetidspunkt: Kl 16.45 20.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud Middelfart Allan Hornstrup, Birte Holm Sørensen, Carsten Møller,

Læs mere