Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov."

Transkript

1 Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse 16. juni 2015 Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. 1) Formalia 2) Siden sidst 3) Efterårets program/opfølgning på bestyrelsesdag 4) Generalforsamling ) Studiestart ) Medlemsundersøgelse 7) Halvårligt nyhedsbrev 8) Sommerfest 9) Årsmål 10) Meddelelser 11) Evt. Ad. 1 Ordstyrer: Flemming Referent: Vibe Dagsorden godkendt som angivet ovenfor. Ad. 2 Der er dueslag på instituttet. Lasse tjekker det løbende. Rundvisning på Holmen gik godt, ca deltagere, selvom vejret ikke var i top. Skt. Hans: Flemming melder ud onsdag eller torsdag. Ad. 3 Ulrik Langen vil gerne holde foredrag hos os i foråret, men har ikke tid til efteråret. Stenby har sagt ja til en rundvisning i Universitetsfirkanten. I den forbindelse vil Vibe høre, om vi skal forsøge os med en morgenrundvisning. Efter en lang debat om for og imod både ift. det specifikke arrangement og generelt var der enighed om, at den specifikke rundvisning ikke kan være et morgenarrangement, men at vi endelig skal huske ideen til senere hen. Også selvom vi i så fald skal give køb på ønsket om efterfølgende netværk, f.eks. ved en kop kaffe. Rundvisningen bliver i september. Josephine har talt med heraldik-ronni, der meget gerne vil vise rundt på Amalienborg. Denne rundvisning bliver i oktober. Josephine meldte også tilbage på en historisk middag til foråret, hvor hendes kokke-bror evt. kan lave mad. Hun foreslog som tema for middagen en taffelmenu fra 1. januar Vibe rykker Thomas Olesen om Skt. Hans-besøg eller foredrag (igen). Hvis det bliver en udflugt, forsøger vi os med september, ellers bliver det et foredrag i november.

2 Nanna er i gang med at undersøge en rundvisning i NatMus udstilling om de hvide busser. Hun følger op og vender tilbage. Hertil blev det foreslået at lave noget i forbindelse med den nye bog: Guide til besættelsestidens København måske som en byvandring til foråret eller et bogforedrag. Flemming taler med Hans om quiz til november. Nanna og Tine har ikke haft tid til at se mere på ideen om et seminar, og Nanna kan først finde ud af, om hun har tid, når hun har været til mødet på sit arbejde i begyndelsen af juli, hvor hun får besked om arbejdsopgaver til efteråret. Nanna sætter en julebyvandring sammen til december. Der blev mindet om, at man skal melde ud, så snart man har en dato på plads, så vi ikke kommer til at lægge to arrangementer oven i hinanden. To film har snart premiere Guldkysten og Tavshedens labyrint. Labyrinten får premiere i begyndelsen af september, og Nanna vil forsøge at lave en fælles biftur i den forbindelse. Josephine spurgte efter retningslinjer for, hvad det koster at hyre oplægsholdere. Svaret er, at bestyrelsen tager stilling fra gang til gang, hvis det overskider den sædvanlige vingave. Nanna mindede om, at man til hvert arrangement skal tænke i, om man vil havetilmelding via hjemmesiden. Ad. 4 Dato: 27. februar. Lasse booker Helga. Da datoen var på plads, kom en længere debat om, hvorvidt foreningen skal betale for eventuelle arrangementer, der lægges i forlængelse af generalforsamlingen, eller om vi skal (blive ved med) at tage deltagergebyr for sådanne arrangementer. Til generalforsamlingen 2015 betalte deltagere i den tilhørende vinsmagning 50 kr. pr. person, som dog ikke dækkede alle udgifter. For ønsket om, at foreningen skal betale for GF-tilhørende arrangementer var følgende argumenter: Generalforsamlingen er foreningens rygrad. Derfor er det vigtigt, at vi i bestyrelsen vælger at gøre noget ud af, og vi ikke er bange for at bruge penge. Det handler ikke om, at et gratis arrangement kan lokke flere til, men at vi som forening viser, at generalforsamlingen har betydning for foreningen og medlemmerne. Et tilhørende arrangement behøver ikke at være dyrt, vi skal blot give anerkendelse til dem, der dukker op og støtter foreningen på denne vigtige dag. Det handler også om, at vi viser en vis generøsitet fra bestyrelsens side. For ønsket om, at der skal være deltagerbetaling for GF-tilhørende arrangementer var følgende argumenter:

3 Der kommer ikke mange deltagere til generalforsamlingen, og det kan hurtigt se ud, som om bestyrelsen blot bruger penge på sig selv. Vi kan ikke nødvendigvis lokke flere til generalforsamlingen, bare fordi der et gratis arrangement med. Foreningen har ikke så mange penge, at vi kan forsvare at bruge dem på arrangementer til generalforsamlingen. (Jf. at vi ikke tager kontingent, men kun indmeldelsesgebyr). Vi forvalter andre folks penge vi skal være opmærksomme på, hvad vi bruger dem på. Da de forskellige argumenter var kommet på bordet, fortsatte diskussionen om de muligheder, der var: 1) Vi kan sætte et max-beløb på, hvad et arrangement til generalforsamlingen må koste. 2) Foreningen kan give et fast tilskud, og overstiger arrangementet dette beløb, kan vi indkræve deltagerbetaling. 3) Vi bruger 10 kr. for hver nyindmeldt rus fra året før altså halvdelen af de medlemsindtægter vi får ind via introdagene. Det er et max-beløb og betyder ikke, at vi skal bruge op til dette. Der var konsensus om mulighed 3, som herefter blev besluttet. Derudover var der enighed om, at vi foreløbig fortsætter planerne for en ølsmagning i tilknytning til generalforsamlingen Katrin og Lasse kender en fyr, der måske vil stå for den. Til næste møde præsenterer Katrin et koncept for ølsmagningen. Ad. 5 Tutorerne har spurgt, om vi vil hjælpe dem økonomisk med et tilskud. Tutorerne fattes penge, fordi lejen for Sejerborg bliver dyrere og dyrere, og hvor der tidligere år har været penge til overs fra rusturstilmeldingerne, er dette næsten ikke længere tilfældet. Det blev understreget, at der ikke er tale om afpresning. Vi for som altid lov til at deltage på introdagene. Et spørgsmål var, om vi har råd til at hjælpe tutorerne, når vi jf. punkt 4 knap nok har råd til at betale for et arrangement i tilknytning til generalforsamlingen. Dette burde være grund til at sige nej til at hjælpe dem. Kassereren mente dog, at vi nu og her har penge nok. Fordelen ved at støtte er, at vi kan få vores logo på tutorernes T-shirt som reklame. Vi skal huske at sætte et minimum for, hvor stort logoet skal være. Herefter gik diskussionen på, hvad vi evt. skulle støtte. Der blev argumenteret for, at det skulle være til introdagene og ikke rusturen, da ikke alle russere deltager i rusturen. Vi kan også vælge at sponsorere konkrete ting, som f.eks. vingaver til oplægsholdere, præmier til div. konkurrencer og lign. Det blev foreslået, at vi spørger tutorerne, hvor de gerne vil have, at vores støtte bruges. Katrin vil deltage i førstkommende stortutormøde. Der blev talt frem til, at vi gerne vil give et økonomisk bidrag. Vibe foreslog max. 500 kr. Katrin foreslog 1000 kr. Flemming foreslog kompromiset 750 kr., som herefter blev vedtaget.

4 Det blev herefter pointeret, at vi vælger at støtte tutorerne, fordi vi har haft et godt samarbejde gennem årene, og at vi og dem nyder god gavn af hinanden. Men også, at vi ikke kan hjælpe hvert år, og at hvis tutorerne beder om tilskud igen, skal det tages op på et bestyrelsesmøde igen. Der er altså tale om et engangstilskud for Ad. 6 Katrin mener, det er på tide med en medlemsundersøgelse der sætter fokus på de seneste par års medlemmer ift., hvad og hvordan de kan bruge foreningen. Det er især vigtigt, fordi de nyeste studerendes virkelighed er meget anderledes end vores studiehverdag var (fordi der er vedtaget en fremdriftreform). Nanna foreslog hertil, at man begynder med at lave en fokusgruppe. Katrin og Nanna ser på det og arbejder videre med ideen. Ad. 7 Det er en god ide, men spørgsmålet er, hvad der skal være i et halvårligt nyhedsbrev? Det skal være en udvidelse af Facebook og Linkedin en mulighed for at deltage i og øge diskussioner blandt foreningens medlemmer. Hertil kan der være et hvad vi har lavet siden sidst -segment. Det blev diskuteret, om vi skal oprette nyhedsbrevet i et nyhedsmailprogram, f.eks. mailchimp, for at få noget sej grafik på. Den ide blev foreløbig skudt til hjørne, da det ville betyde, at medlemmerne ville få mails fra både Histalumne og et andet program. Hvis så et medlem melder sig fra en af listerne, kan der opstå dårlig kommunikation, når medlemmet efterfølgende får mails fra den anden liste. Medlemmet vil ikke kunne forstå, at man skal melde sig fra to steder. Vibe vil gerne have ideen på næste mødedagsorden for at diskutere, om histalumne evt. skal skiftes ud med et andet program. Men foreløbig vil nyhedsbrevet også blive sendt ud via histalumne. Redaktionen vil bestå af Katrin og Josephine. Nyhedsbrevet skal sendes ud i oktober og april. Ad. 8 Tine foreslår, at vi tager på Bakken og tager en rundvisning i det nye Korsbæk. En rundvisning koster 100 kr., som alle bestyrelsesmedlemmer ikke havde noget imod at betale. Men spisning i en af Korsbæk-restauranterne kan til gengæld være for dyrt. Tine ser mere på det. Husk, at vi også skal holde møde den dag. Josephine skal måske noget andet den dag. Sanne og Katrin har tømmermænd. Ad. 9 Ældre historie: Flemming undersøger videre til programmet om et antikhistorisk arrangement. Ellers studieturen (er forresten fuldt booket). Flere aktive medlemmer: Medlemsundersøgelse. Ved folk, hvad de kan bruge os til: Nyhedsbrev. Gøre mere opmærksomme på os selv ift. andre foreningen: Sponsorat til tutorerne. Ad. 10

5 Vibe har inviteret alle til fødselsdag. Sanne er lidt væk til efteråret, da hun skriver ph.d. i Manchester fra september til december. Ad. 11 Sanne husker at skrive tekst om sig selv til hjemmesiden. Josephine opdaterer sin tekst. Husk at skrive ud, hvis du holder ferie uden om juli/hvis du er på ferie. Katrin har undersøgt importer denne dejlige mv-kalender i din egen kalender. Vi følger op senere.

Ad. 2 Vi besøgte tutorgruppen den 17. Alt gik godt. Vi vil gerne være til stede ved alt: Tour de KUA/introdagene og introbar. Se også punkt 7.

Ad. 2 Vi besøgte tutorgruppen den 17. Alt gik godt. Vi vil gerne være til stede ved alt: Tour de KUA/introdagene og introbar. Se også punkt 7. Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse 18. juni 2014 Dagsorden: 1. Formalia 2. Siden sidst 3. Program for efteråret 2014 4. Generalforsamling 2015 5. Overskuddet fra Oslo 6. New York 2015 7. Introdagene

Læs mere

Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 11. april 2011. Dagsorden:

Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 11. april 2011. Dagsorden: Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 11. april 2011 Dagsorden: 1) Formalia 2) Evaluering af fredagscafe 3) Evaluering af rundvisning på Københavns Museum 4) Washington 5) Evaluering af netværksmøde

Læs mere

Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 13. november 2012. Dagsorden:

Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 13. november 2012. Dagsorden: Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 13. november 2012 Dagsorden: 1. Formalia 2. Valgmøde 3. Bruxelles 4. Skt. Petersborg 5. Generalforsamling 6. Forårets program 7. Kubulus 8. DAL 9. Hvervning

Læs mere

Vi skal også huske på, at Thomas Haugaard (hedder han vist) fra DR gerne vil møde op næste år, han kunne blot ikke i år.

Vi skal også huske på, at Thomas Haugaard (hedder han vist) fra DR gerne vil møde op næste år, han kunne blot ikke i år. Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 15. april 2013 Til stede: Alle Dagsorden: 1. Formalia 2. Evaluering af generalforsamling 3. Hjemmesiden 4. Seminaret Hvordan bruges historien? 5. Skt. Petersborg

Læs mere

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines)

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines) Dagorden til SDS møde d. 2.3 09 1. Formalia: Tilstede : Kasper, Marie, Anne, Lotte, Mette og Bodil Lisbeth (næstformand er på besøg) Afbud: Louise 1.1 Valg af ordstyrer Marie er ordstyrer 1.2 Valg af referent

Læs mere

Til stede: Jacob, Flemming, Hannibal, Ulrik, Tine, Sille, Nanna og Vibe

Til stede: Jacob, Flemming, Hannibal, Ulrik, Tine, Sille, Nanna og Vibe Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 8. maj 2012 Dagsorden: 1. Formalia 2. Bornholm 3. Evaluering af quiz og Syrienforedrag 4. Kanalrundfart 5. Bruxelles 6. Efterårsseminar 7. Vil Helle uddele

Læs mere

0: Formalities (taker of minutes, moderator)

0: Formalities (taker of minutes, moderator) 0: Formalities (taker of minutes, moderator) Kim er ordstyrer, Mathias er referent. 1: Status on economy and members Stanislav får ordet. Der er kommet én tilmelding i år, indtil videre. Der er nu 42 medlemmer,

Læs mere

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk

- Generalforsamling afklaring og fordeling af opgaver Herunder to punkter: mobilisering og praktisk Referat for bestyrelsesmøde KaJ, medie- og journaliststuderende Dato: Søndag d. 14/02 klokken 15-18 Sted: DJ s lokaler på Fiskergade, Aarhus C Tilstede: Anders (skype), Mie, Philip, Daniel, Kristian, Freja,

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Dato: 22/09/2011 Deltagere: Karina Ildor Jacobsgaard, Natja Grønvaldt, Stine Corlin Christensen, Birita Christiansen, Paul Bang, Asger Bryderup, Casper Koll, Christoffer Larsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 27. november 2017 kl , KU, lokale

Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 27. november 2017 kl , KU, lokale Referat af bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 27. november 2017 kl. 17-19, KU, lokale 16.1.62 Til stede: Lene El Mongy, Kirsten Meyer, Emma Steffensen Bach, Alberte Alsø Dokkedal, Elisabeth Hultcrantz,

Læs mere

KABS13 møde 16/5-2013

KABS13 møde 16/5-2013 1. Formalia KABS13 møde 16/5-2013 a. referent: Hammerbak b. ordstyrer Mike c. tilstedeliste: i. Hammerbak ii. Norge iii. Christiane iv. Igor v. Dahl vi. Caroline vii. Boyshower viii. Kirstrand ix. Chris

Læs mere

Anime Kita Foreningsrådsmøde 22 November 2007

Anime Kita Foreningsrådsmøde 22 November 2007 Referat Anime Kita Foreningsrådsmøde 22 November 2007 Referent: Louise Johansen 8th February 2008 1 1 Deltagere Louise Johansen Casper Jensen Mike Hallund Claes Borg Silas Agerskov 2 Fremtidige træf Hvad

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i DØK-Foreningen

Referat for bestyrelsesmøde i DØK-Foreningen Referat for bestyrelsesmøde i DØK-Foreningen Tirsdag d. 26/04/2016 Kl. 18 hos Kristoffer Brodersen, Strandboulevarden 123, 2.tv., 2100 København Ø Tilstedeværende medlemmer: Stine, Helena, Mathias, Emil,

Læs mere

Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak!

Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak! Landsforeningen Voksenmobning Nej Tak! REFERAT GENERALFORSAMLING D. 26.4.2015 1. Valg af stemmetællere Ingen valgt, da der ikke mentes at være behov for det. 2. Valg af dirigent/ordstyrer Kjeld Holm 3.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening (DSF)

Bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening (DSF) Bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening (DSF) d. 16. juni 2015 kl. 17-19 i lokale 16.1.62 Tilstedeværende: Kristian Karlsson, Anna Ilsøe, Asta Breinholt Lund, Alberte Dokkedal, Elisabeth Hultcrantz,

Læs mere

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor/frokoststuen) Tilstedeværende: Kenneth Primdal-Bengtson(formand), Taitsiannguaq Tróndheim, Jonas Elgaard (næstformand),

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012

Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 Referat af bestyrelsesmødet den 4. juni 2012 NB: Dagsordenen er revideret i forhold til den før mødet udsendte dagsorden. 1. FORMALIA 2. ORIENTERINGER 3. KONSTITUERING AF BESTYRELSEN 4. STUDIESTART 2012

Læs mere

Visionsaften 1.0 opsamling

Visionsaften 1.0 opsamling Visionsaften 1.0 opsamling Den 3. juni 2013 var der arrangeret Visionsaften på Gasværket, hvor ca. 25 medlemmer havde valgt at dukke op. Mødet handlede om at give bud på, hvordan BLF skal se ud om 5 år

Læs mere

www.handicaphistoriskselskab.

www.handicaphistoriskselskab. www.handicaphistoriskselskab. Historisk Selskab for Handicap og Samfund www.handicaphistoriskselskab.dk Årsmøde og generalforsamling den 9. april 2011 på Kofoedsminde i Rødbyhavn Årsmøde og generalforsamling

Læs mere

3. evaluering af gf og fest Sidsel tog referat, og vi skal lige få styr på de ændringer - så vi kan få opdateret hjemmeside og vedtægter.

3. evaluering af gf og fest Sidsel tog referat, og vi skal lige få styr på de ændringer - så vi kan få opdateret hjemmeside og vedtægter. Referat 19.04.15 1.formalia 1.1 valg af ordstyrer og referent Rikke og Cate 1.2 godkendelse af dagsorden og referat accepteret 2. konstituering 2.1 valg af formand Anders Storm stiller op. Storm bliver

Læs mere

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010

Bestyrelsesmøde referat nr. 124 21-03-2010 Mødet blev afholdt hos Christa Islin Tilstede var: Christa Islin Claus Ole Jørgensen Stefan Garvig Michael Munch-Olsen Inger Lise Kaurin Jens Christensen Fraværende var: Susanne Brown Thomsen Frank le

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd

Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd 9. december kl 19.00 hos Jon. 1) Tilstedeværende Jon, Morten, Lasse, Jonatan, Tommy, Thor, Peter 2) Valg af referent Peter Severin Rasmussen 3) Siden sidst

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: Onsdag den 22.4.15 Sted: Rådet Mødeleder: Anna Plum Mad: Simone og Monika Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN 2. Godkendelse af referat fra sidst Godkendt

Læs mere

KABS13 møde 9/5-2013

KABS13 møde 9/5-2013 KABS13 møde 9/5-2013 1. Formalia a. referent: Caroline b. ordstyrer: Toke c. tilstedeliste: i. Legenden ii. Caroline iii. Susanne iv. Kanna v. Mike vi. Norge vii. Maag viii. Sissel ix. Christina x. Ciabatta

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i AVALAK København

Referat af bestyrelsesmøde i AVALAK København Referat af bestyrelsesmøde i AVALAK København Dato: 14. januar 2016 Sted: Avalaks kontor, DGH Navn Deltager Afbud Udeblevet Nyoka Steenholdt (Formand, HB-suppl.) Avaruna Mathæussen (Næstforman, HB-rep.)

Læs mere

Januar Kære medlem. Hjemmesiden

Januar Kære medlem. Hjemmesiden Januar 2015 Kære medlem Bestyrelsen har besluttet at genoptage nyhedsbrevet, da vi gerne vil styrke kontakten til medlemmerne. Nyhedsbreve sendes kun ud elektronisk, så det er vigtigt, at du sørger for

Læs mere

Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 9. december 2011

Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 9. december 2011 Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 9. december 2011 1. Formalia 2. Evaluering af besøg i Kulturarvsstyrelsen 3. Evaluering af foredrag den 21/11 4. Evaluering af Cambridge 5. Ekstra opfølgning

Læs mere

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 30. maj klokken 17.00, Kantinens lokale, Fibigerstræde 15.

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 30. maj klokken 17.00, Kantinens lokale, Fibigerstræde 15. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 30. maj klokken 17.00, Kantinens lokale,. Ordinære medlemmer: Milan Vestetergaard, Erik Lander, næstformand Kasper Gram, kasserer Anne Kathrine Krushave, bestyrelsesmedlem

Læs mere

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10.

Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Torslunde-Ishøj Idrætsforenings Støtteforening afholder bestyrelsesmøde torsdag den 8. januar 2015 kl. 17.00 i klubhuset på Torbens Vænge 10. Fremmødte: Keld, Erik, Vibeke, Ole, Gerner, Peter og Ivan.

Læs mere

Nanorama BEST-møde. Indhold. Tilstedeværende. 3. marts 2015

Nanorama BEST-møde. Indhold. Tilstedeværende. 3. marts 2015 Nanorama BEST-møde NF 3. marts 2015 Indhold 1 Generelt 1 1.1 Sponsorat af vaffeljern til Michael................. 1 1.2 Snak med Tonny om forskellige ting................ 1 1.3 Kasserens punkt (er ikke

Læs mere

Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet

Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet 1 Valg af referent Tommy Vestergaard Hansen valgte sig frivilligt til posten. 2 Godkendelse af referat fra mødet d. 8.

Læs mere

Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d

Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d Referat fra IMCC Alumne Stiftende Generalforsamling d. 30-11-2017 Referatoversigt Formalia... 1 Dagsorden 1) Valg til ordstyrer og referent... 2 2) Godkendelse af dagsorden og forretningsorden for Generalforsamlingen....

Læs mere

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense

Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Sektionen af Selvstændige Socialrådgivere Referat til bestyrelsesmøde fredag d. 25.maj 2018 Afholdt Buchwaldsgade 48 i Odense Dagsorden 1. Tjek ind (Bordet rundt) / 50 min 2. Valg af ordstyrer (Ea) / 5

Læs mere

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad.

Endnu et år er gået i golfens tegn. Nu sidder vi her igen, til en hyggelig generalforsamling med efterfølgende god mad. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING I DAMERNES TIRSDAGSKLUB 2012 LØRDAG DEN 29. september Kl. 13.30 PROGRAM: Kl. 13.30 Vi mødes ved greenfee huset Kl. 13.45 18 hullers match Kl. 17.00 Kaffe/Kage Kl. 18.00 Generalforsamling

Læs mere

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt.

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard Dagsorden 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Underskrift af referat fra de sidste møder 3. Siden

Læs mere

I dette nyhedsbrev skal vi meget rundt, både i vores egne rækker, men også med oplysninger fra både HK og DSB.

I dette nyhedsbrev skal vi meget rundt, både i vores egne rækker, men også med oplysninger fra både HK og DSB. Nyhedsbrev nr 9 Rådighedslønsforeningen.. Kære alle.. I dette nyhedsbrev skal vi meget rundt, både i vores egne rækker, men også med oplysninger fra både HK og DSB. Vores arrangementer er velbesøgte men

Læs mere

Frivilligbørs plakat: Bliver til kidsvolleyplakat i stedet, hvis kunstneren kan overtales.

Frivilligbørs plakat: Bliver til kidsvolleyplakat i stedet, hvis kunstneren kan overtales. Bestyrelsesmøde Ikast KFUM Volley Mandag den 11-08-2014 kl. 18-20.00 i Hyldgårdhallen. Indkaldte: Johannes Elbæk, Anja Kjærsgaard, Lisa Gramkow Østergaard (referent), Erik Kreuzfeldt, Poul Kastbjerg, Tony

Læs mere

Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014

Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014 Vester Lindet Borgerforening Nyhedsbrev juli 2014 Sportsuge og sommerfest Traditionen tro afholdes der sportsuge i Vester Lindet. Igen i år bliver det i uge 31. Udvalget for sportsugen har lagt op til

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening tirsdag d. 4. september 2018, kl , CSS lokale

Referat til bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening tirsdag d. 4. september 2018, kl , CSS lokale Referat til bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening tirsdag d. 4. september 2018, kl. 17-19, CSS lokale 16.01.62 Til stede: Emma Steffensen Bach, Alberte Alsø Kokkedal, Pelle Korsbæk Sørensen, Anne-Kirstine

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat

PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat PACT Bestyrelsesmøde Den 07.03 2016 Kl. 18:00-20:00 Godkendt referat Emne Diskussions Formål Referat 1. Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Paul Referent: Gert Kirsten, Henrik, Rikke 2. Godkendelse

Læs mere

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013

KkN Bestyrelsesreferat 11.03 2013 KkN Bestyrelsesmøde torsdag den 11.03.2013 kl. 18:30 på Kastanievej 37, Fredensborg. Tilstede: Michael Aaby, Jacob Frisch, Tonny Jensen, Orit Magyar, Alexander Lindgreen Dagsorden Dagsorden... 1 1. Valg

Læs mere

KABS13 møde 31/10-2013

KABS13 møde 31/10-2013 1. Formalia KABS13 møde 31/10-2013 i. Referent: Kirstrand ii. Ordstyrer:Vinge iii. Tilstedeliste: 1. Vinge 2. Kirstrand 3. Legenden 4. Norge 5. Igor 6. Boyshower 7. kanna 8. Christina 9. Mejbritt 10. Ciabatta

Læs mere

Referat fra kredsbestyrelsesmødet tirsdag den 6. november 2012 Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K

Referat fra kredsbestyrelsesmødet tirsdag den 6. november 2012 Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K Referat fra kredsbestyrelsesmødet tirsdag den 6. november 2012 Lille HB hos DJ på Gammel Strand 46, Kbh. K Tilstede: Julie Rosenkilde, Kristine Bertelsen, Frederik Monrad Juel, Niels Peter Arskog, Pernille

Læs mere

HK SENIOR JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE. KLAR TIL NYE OPLEVELSER? Nye arrangementer til dig og din klub

HK SENIOR JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE. KLAR TIL NYE OPLEVELSER? Nye arrangementer til dig og din klub 1 HK SENIOR Program for forår 2017 Udgivet af: JERES FÆLLESSKAB I KLUBBEN MØDER OG SPÆNDENDE TURE / Hvad sker der i din afdeling / Medlemsmøder / Tilmeld dig de nyeste arrangementer KLAR TIL NYE OPLEVELSER?

Læs mere

Nanorama BEST-møde. Referent. 22. januar 2017

Nanorama BEST-møde. Referent. 22. januar 2017 Nanorama BEST-møde Referent 22. januar 2017 Indhold 0.1 Tilstedeværende............................ 1 1 Generelt 2 1.1 Kage.................................. 2 1.2 Rumoprydder.............................

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Bemærkninger til sidste ref: Referatet for gf siger at kasseren opfodre til at revisoren skal have en flaske rødvin og chokolade. dette er selvfølgelig den tidligere kassere Dato: 22. oktober 2013 Det

Læs mere

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011

Tillykke. Vil I sælge jeres hus i Bakken bofællesskab? 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 31. årgang Nr. 7 14. februar 2011 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bfbakken.com Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

KABS13 møde 13/6 2013

KABS13 møde 13/6 2013 KABS13 møde 13/6 2013 1. Formalia a. referent: Legenden b. ordstyrer: Igor c. tilstedeliste: i. Simon ii. Norge iii. ChristianE iv. Caroline v. Legenden vi. Christina vii. Igor viii. Trunte ix. Kanna x.

Læs mere

Statskundskabsstuderende i Odense (SIO)

Statskundskabsstuderende i Odense (SIO) Møde i bestyrelsen for Statskundskabsstuderende i Odense (SIO) Tirsdag den 5. februar 2008 Mødet finder sted i: Mødelokalet ved Institut for Statskundskab (http://vejviser.sdu.dk/opslag?lid=2420) Til stede:

Læs mere

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt.

1. Godkendelse af dagsordenen Godkendt. 2. Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde nr 55. Godkendt. Referat: DKC bestyrelsesmøde nr. 56 Dato 14. april 2019 kl. 12.00 Sted:: Hos Torben Lund, Svend Dyrings Vej 31, 7100 Vejle Til stede: Lasse F, Tina P, Torben L, Alice N, Torben N, Mads G. Afbud: Astrid

Læs mere

Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00

Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00 Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 Kim Kofoed 1606 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Simon Pham 1504 4259 8128 Kristian Jensen 1013

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: Onsdag den 29.10.14 Sted: Rådet Mødeleder: Anna Plum Mad: Anna og Simone Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Tilstede: Mathias Pape, Maja K. Henriksen, Anna Plum, Marie Sax, Liv Frandsen, Birla Klixbüll,

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde den

Referat fra Bestyrelsesmøde den Referat fra Bestyrelsesmøde den 10.5.2017 STED: Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, lokale 2 TID: 19.00 22.00 AFBUD: Inge Thorkild-Hansen Dagsorden. 1. Valg af ordstyrer og referent Arne og Lone Bossen 2.

Læs mere

DSMM s BESTYRELSESMØDE

DSMM s BESTYRELSESMØDE DAGSORDEN: Afbud: DSMM s BESTYRELSESMØDE Lørdag den 28. januar 2011 kl. 13.00 Comwell Kolding Skovbrynet 1, 6000 Kolding Tlf.: 76 34 11 00 Efterlyser Referent: Præmisser / holdninger: Beslutning: 1. Godkendelse

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde

Referat fra konstitueringsmøde Referat fra konstitueringsmøde Mødedato: Tirsdag den 7. april 2015 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 (mødes kl. 18:15) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: Tegnstyrer: KUP Kvaje

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 19. maj 2015

Bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 19. maj 2015 Bestyrelsesmøde i Dansk Sociologiforening d. 19. maj 2015 Referent: Emma Steffensen Bach Ordstyrer: Anna Ilsøe Til stede: Asta Breinholt Lund, Alberte Alsø Dokkedal, Elisabeth Hultcrantz, Kirsten Meyer,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i AVALAK København

Referat fra bestyrelsesmøde i AVALAK København Referat fra bestyrelsesmøde i AVALAK København Dato: 9. Marts.2016 Sted: Kontoret i Avalak Navn Deltager Afbud Udeblevet Nyoka Steenholdt (Formand, HB-suppl.) Avaruna Mathæussen (Næstforman, HB-rep.) Paninnguaq

Læs mere

Referat af EtnoLogemøde d. 6/2-13 kl. 17

Referat af EtnoLogemøde d. 6/2-13 kl. 17 Referat af EtnoLogemøde d. 6/2-13 kl. 17 1. Valg af referent og ordstyrer Ordstyrer: Asger, referent: Katrine Tilstede: Linda (kandidaten), Julia (2. år), Asger (2. år) og Katrine (kandidaten) 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af kursistrådsmøde, Randers HF & VUC torsdag den 20. november 2014

Referat af kursistrådsmøde, Randers HF & VUC torsdag den 20. november 2014 Referat af kursistrådsmøde, Randers HF & VUC torsdag den 20. november 2014 Mødedeltagere: Christine Jensen(1.j), Frederik Sønderstrup(1.k), Melissa Jørgensen(1.k), Rasmus Nyvang(1.l), Silvia Kærlet(1.l),

Læs mere

Referat fra konstitueringsmøde

Referat fra konstitueringsmøde Referat fra konstitueringsmøde Mødedato: Tirsdag d. 25. marts 2014 Mødested: Hos TL Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 (mødes kl. 18:15) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: TL Tegnstyrer: DV Kvaje

Læs mere

Referat af Paideias ordinære generalforsamling d

Referat af Paideias ordinære generalforsamling d Referat af Paideias ordinære generalforsamling d. 13.11.2012 Fremmøde: 13 medlemmer 1. Valg af dirigent. Berit Rød blev valgt uden modkandidater. Hanne Kristensen blev valgt som referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Dansk Sportsdykker Forbund Referat bestyrelsesmøde 07-2015 06.09.2015 Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Tirsdag den 25. august 2015. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat bestyrelsesmøde

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset

Referat. Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Referat Hovedbestyrelsesmøde tirsdag den 14. marts 2017 kl. 18 i klubhuset Tilstede: Peter Windum (HB), Heidi Liljedahl (HB), Margit Enevoldsen (Tennis), Nicolaj Lyng Madsen (Fodbold), Jacob Bertelsen

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 23. januar 2017 kl ) Valg af dirigent Frederick. 2) Valg af referent Josephine.

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 23. januar 2017 kl ) Valg af dirigent Frederick. 2) Valg af referent Josephine. Mødeindkaldelse 23. januar 2017 kl. 16.00 Hos Katrine. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent Frederick 2) Valg af referent Josephine 3) Trivselsrunde 4) Opsamling af

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Deltagere indkaldt: Michael Lindberg, Jakob Færch, Nikolaj Mølkjær, Jakob Agergaard, Charlotte Olsen, Malene Nielsen

Deltagere indkaldt: Michael Lindberg, Jakob Færch, Nikolaj Mølkjær, Jakob Agergaard, Charlotte Olsen, Malene Nielsen REFERAT Bestyrelsesmøde Copenhagen Watersports DATO: onsdag d. 19/8 2015 TID: 19:30 21:30 Deltagere indkaldt: Michael Lindberg, Jakob Færch, Nikolaj Mølkjær, Jakob Agergaard, Charlotte Olsen, Malene Nielsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

O = Orientering, D = Debat, B = Beslutning. [forventet længe], * = Mødeansvarlig.

O = Orientering, D = Debat, B = Beslutning. [forventet længe], * = Mødeansvarlig. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den d. 27. sep. 2011, Ridderlokalet. Ordinære medlemmer: Lasse Rørbæk, formand Rasmus Lundgaard Christensen, næstformand Paw Leon Andersen, kasserer Andreas Bested

Læs mere

Referat fra Ordinær generalforsamling 16. marts Antal fremmødte: 20 medlemmer, 2 ikke-medlemmer, 2 ikke stemmeberettigede i år.

Referat fra Ordinær generalforsamling 16. marts Antal fremmødte: 20 medlemmer, 2 ikke-medlemmer, 2 ikke stemmeberettigede i år. Referat fra Ordinær generalforsamling 16. marts 2013 Antal fremmødte: 20 medlemmer, 2 ikke-medlemmer, 2 ikke stemmeberettigede i år. Punkt 1. Valg af dirigent. Zuzette Kraft blev valgt. Punkt 2. Formandens

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2 Bestyrelsesmøde Dagsorden og bilag 20-05-2009 18:00 21:30 RUC Studenterrådet v. Roskilde Universitet Indhold Dagsorden... 2 Bilag 1: Ranking hot or not!... 4 Bilag 2: DSF... 5 Bilag 3: Mødeplan... 6 Bilag

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club.

Bestyrelsesmøde. Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. Bestyrelsesmøde Torsdag den 23. april 2015 afholdtes bestyrelsesmøde i Amager Badminton Club. På mødet deltog fra bestyrelsen Morten Munch, Thomas Kledal, Susan Christensen og Julie Schramm Rasmussen og

Læs mere

Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds

Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds Økonomiske procedurer - for Lærerstuderendes Landskreds Indholdsfortegnelse 1 Bestyrelsen... 2 2 Forretningsudvalget... 4 3 Årsmøde... 5 4 Oktobermøde... 7 5 Formandstræf...8 6 Udvalg og arbejdsgrupper...

Læs mere

Borgerforenings Bestyrelsesmøde d. 10.sep. 2015 kl. 19:30. Hos Anette. Deltagere: Tanja, Vagn, René, Anette og Anne Referent: Anne

Borgerforenings Bestyrelsesmøde d. 10.sep. 2015 kl. 19:30. Hos Anette. Deltagere: Tanja, Vagn, René, Anette og Anne Referent: Anne Borgerforenings Bestyrelsesmøde d. 10.sep. 2015 kl. 19:30. Hos Anette. Deltagere: Tanja, Vagn, René, Anette og Anne Referent: Anne 1. Opfølgning Rindsholm festen møde med festudvalget dato? 2. Hvordan

Læs mere

Netværks koordinerende Udvalg NKU Referat fra møde

Netværks koordinerende Udvalg NKU Referat fra møde Netværks koordinerende Udvalg NKU Referat fra møde 3-2015 06. november 2015 Tid: 26. oktober 2015, kl. 18.00-20.30 Sted: JA, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg Til stede: Knud Rose Pedersen (DH), Arne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Bestyrelsesmøde / Board meeting

Bestyrelsesmøde / Board meeting Bestyrelsesmøde / Board meeting Ordstyrer / Moderator Referent / Minute taker Bestyrelsesdeltagere / Board participants Fraværende / Absents Observatører / Observers Asger Natasja Theis, Natasja, Anders,

Læs mere

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013. For referat: Dorthe G. Thomsen

Dagsorden. Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013. For referat: Dorthe G. Thomsen Dagsorden Dagsorden til møde i: Dato for møde: Regionsbestyrelsesmøde 28. oktober 2013 For referat: Dorthe G. Thomsen Deltagere: Kent Sandholt, Sanne Jensen, Randi Skov Bundesen, Kirsten Ægidius, Maria

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd

Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd Dagsorden for bestyrelsesmøde i IMADAs fagråd 30. marts kl 19.00 i hos Nina. 1) Formalia a ) Tilstedeværende Nina, Iben, Jon, Morten, Mathias, Peter, Jonatan, Valentin b ) Valg af referent Peter Severin

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed:

Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: Dagsorden til MR-møde d. 12/4 2012 kl. 17-19 i Frokoststuen på Folkesundhed: 1. Valg af ordstyrer og referent Sigrún er ordstyrer Sanne er referent 2. Godkendelse af referat og dagsorden Referat er godkendt

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5. Tid Punkt Emne Ansvar

Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5. Tid Punkt Emne Ansvar Bestyrelsesmøde februar 2012 07-11-2011 1/5 17:00 17:15 1.0 Formalia Dirigent: Kristoffer Barfod Referent: Thomas Jensen 17:15 18:45 2.0 Gennemgang af handlingsplan for ansvarområderne 2.1 Handlingsplan

Læs mere

Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30

Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30 Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Simon Pham 1504 3118 2893 Bjarke Heesche 1602 2060 8393 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Christian

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde Indkaldelse til bestyrelsesmøde Den 9. februar kl. 13.00, vi mødes kl. 12 og spiser medbragt frokost sammen. Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor) Tilstedeværende: Taitsiannguaq Tróndheim, Pipaluk Lind,

Læs mere

Til stede: Malene, Kasper, Nis, Lærke, Ingeborg, Ole, Louise. 1) Godkendelse af dagsordenen Dagsorden er godkendt

Til stede: Malene, Kasper, Nis, Lærke, Ingeborg, Ole, Louise. 1) Godkendelse af dagsordenen Dagsorden er godkendt 1) Godkendelse af dagsordenen Dagsorden er godkendt 2) Godkendelse af referat Referat er godkendt 3) Medlemssituation Jul 2013 (efter Brahms) - Ditte kommer tilbage - Signe går på barsel Forår 2014 - Trine

Læs mere

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria

Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Møde i Aalborg HK s bestyrelse tirsdag d. 16. august 2011 kl. 19.00 i Idrætshallens cafeteria Dagsorden: 1) Godkendelse af referat 1.1 Er godkendt og lagt på nettet 2) Indlæg fra bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Pædagogisk Filosofisk Forening lørdag den 8. november 2014

Referat af Generalforsamling i Pædagogisk Filosofisk Forening lørdag den 8. november 2014 Referat af Generalforsamling i Pædagogisk Filosofisk Forening lørdag den 8. november 2014 Deltagere: 22 personer (inklusiv siddende bestyrelse) var mødt op til generalforsamlingen. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 10. april kl. 17.00

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 10. april kl. 17.00 Mødeindkaldelse 10. april kl. 17.00 Hos: Kristian, Ingersvej 5, 3. sal tv, 8220 Brabrand Afbud/senere ankomst: Anne, tlf. 42 70 98 23 Dagsorden 1) Valg af dirigent: Meimei 2) Valg af referent: Anne 3)

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde MØDETID: 15-02-2016 Kl.18.00 MØDESTED: Klubhuset, Grønningen 15, Kld., 1270 Kbh. K MEDVIRKENDE: Titel: Navn: Formand Næstformand Kasserer Medlem Medlem Suppleant Suppleant Friis

Læs mere

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00.

Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Referat stiftende generalforsamling. Tirsdag d. 9. april kl. 19.00 20.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. ad1: Torben Balsby. 2. Valg af referent. ad2: Jane Sebelius 3. Optælling af fremmødte. ad3: Jane

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 22. August klokken 17.00, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15.

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 22. August klokken 17.00, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 22. August klokken 17.00, Ridderlokalet,. Ordinære medlemmer: Milan Vestetergaard, Erik Lander, næstformand (Afbud) Kasper Gram, kasserer Anne Kathrine Krushave,

Læs mere

Greve afdeling. Referat af deltagerrådsmøde. Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest. Til stede:

Greve afdeling. Referat af deltagerrådsmøde. Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest. Til stede: Greve afdeling Referat af deltagerrådsmøde Fredag den 8.maj 2015 kl. 9.00-10.00 i Stjerneborg Vest Til stede: Bygge og Anlæg: Mikkel Film og Foto: Victor og Sara Pædagogik og Kreativitet: Ayse og Annika

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde Referat fra Hovedbestyrelsesmøde Mødedato: Søndag den 06.10.2013 Mødested: Klublokalet Tidspunkt: Kl. 10:00 14:00 (mødes kl. 9:45) Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 05 Fortæring: Tegnstyrer: Kvaje slik:

Læs mere

31. årgang Nr. 38 30.oktober 2011

31. årgang Nr. 38 30.oktober 2011 31. årgang Nr. 38 30.oktober 2011 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bfbakken.com Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere