Vi var dog ikke her i Toreby Sejlklub blevet helt forskånet for uheld.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vi var dog ikke her i Toreby Sejlklub blevet helt forskånet for uheld."

Transkript

1 1 - TOREBY SEJLKLUB Bestyrelsens beretning for 2918 Bestyrelsens beretning for 2018 Så er det igen blevet tid til at se tilbage på et år i Toreby Sejlklub. Generalforsamlingen er jo den dag, hvor vi i bestyrelsen bl.a. oplyser medlemmerne om, hvad vi i det forgangne år har fået udført af opgaver, og hvilke projekter, som vi har tænkt os at sætte i værk i den kommende tid. I bestyrelsen synes vi, at vi løbende har en rigtig god dialog med alle vores medlemmer. Vi får løbende mange gode input med nye ideer, og mange af medlemmernes ønsker, bliver også løbende udført. Det er jo ikke alt, hvad vi bestemmer eller får udført, som vi behøver at drøfte eller tage stilling til her på generalforsamlingen. Alligevel er det i dag på den årlige generalforsamling, hvor I offentligt kan give Jeres mening til kende. Det er også i dag, hvor I har mulighed for, at vælge andre til bestyrelsen, hvis I mener, at det er tid til at få valgt nye ind. Jeg håber, at vi i aften får et godt møde, og at I alle vil komme med Jeres synspunkter og meninger om, hvad der er godt, og hvad der er mindre godt. Livet i Toreby Sejlklub er jo mange ting, men lad mig starte med det primære nemlig det at være lystsejler. Sommeren i 2018 var jo helt fantastisk. Efter en forholdsvis mild vinter, fik vi sent på vinteren i de første måneder i kulde og sne, men så vendte det hele på et par dage i april måned. Vi fik varmt og sommerligt vejr, og faktisk fra den 1. maj til ind i oktober måned havde vi varmt og tørt vejr i Danmark. Vi havde mange måneder hen over sommeren, hvor der ikke faldt en dråbe regn. Det var ikke noget, som landets bønder brød sig om, men for os sejlere var den eneste ulempe nok, at der på et tidspunkt blev forbud mod at tænde udendørs grill, og vores Sankt Hans bål måtte også blive liggende på den bagerste plads, idet vi næsten i hele Danmark havde afbrændingsforbud i det meste af juni og juli måned. Vejret var perfekt for os sejlere, og rigtig mange af vores medlemmer fik sejlet rigtig mange sømil i 2018, og når der ikke blev sejlet, så var mulighederne for total hygge til stede i de havne, hvor vi befandt os. Tidligere år har enkelte af vores medlemmer i højsæsonen haft et problem, som har betydet, at ferien - eller i værste fald resten af sejlsæsonen måtte afsluttes. Det har tidligere år været problemer med motor, gear eller rig eller noget helt andet, som har gjort, at sejlsæsonen for et eller flere af vores medlemmer er blevet afsluttet, før man havde planlagt det. Jeg har ikke hørt om, at nogle af vores medlemmer i sejlsæsonen i 2018 har haft uheld af nogen art, så på det punkt har det også været et positivt år. Vi var dog ikke her i Toreby Sejlklub blevet helt forskånet for uheld. Lige inden søsætningen havde tre af vores medlemmer ubudne gæster ombord i deres både, medens de stod på vinterpladsen. Der blev stjålet diverse elektronik, et varmeapparat, et spil og andre ting. Lige efter søsætningen blev der stjålet tre bådmotorer og et sæde fra medlemmers både.

2 2 - TOREBY SEJLKLUB Bestyrelsens beretning for 2918 Umiddelbart inden den sene bådoptagning udbrød der brand i et medlems båd, medens den lå fortøjet på sin plads ved en af broerne. Heldigvis kom et medlem forbi og bemærkede branden. Brandvæsenet blev tilkaldt, og brandvæsenet fik hurtigt slukket branden. Desværre viste det sig efterfølgende, at branden havde forvoldt så omfattende skade på medlemmets båd, at den blev erklæret totalskadet. Heldigvis blev branden opdaget så rettidigt, at branden ikke forårsagede skader på de både, som lå ved siden af den brændende båd. Vi har jo også i Toreby Sejlklub medlemmer, hvis primære formål er fiskeri. Jeg har forhørt mig hos vores fritidsfiskere, som alle har oplyst mig, at fangsten igen i 2018 har været yderst beskeden. Direkte adspurgt oplyser de dog alle, at de er tilfredse med den beskedne fangst, som de har haft. For os alle gælder det vel heller ikke om, hvor mange sømil, vi får sejlet, eller hvor mange fisk vi får fanget. I bund og grund er det jo glæden ved vandet og vores både samt kammeratskabet i klubben, som tiltaler os så meget. Vi havde jo sidste år glædet os til, at vores havnebassin blev uddybet, inden sæsonen gik i gang. Vi havde indhentet tilbud på oprensningen fra flere virksomheder. Det blev rederiet Høj, som vi valgte til at udføre opgaven. Vi havde alle formalia på plads med hensyn til klaptilladelsen og rederiet Høj var klar til at gå i gang i foråret. Lige inden opstart i foråret hos os, var rederiet desværre udsat for et uheld, idet et af deres fartøjer kæntrede ud for Bogense havn i forbindelse med uddybningsarbejde der. I samråd med rederiet Høj besluttede vi os til at udskyde uddybningen her i Toreby Sejlklub til efter sejlsæsonen. Heldigvis tror jeg, at de fleste af vores medlemmer kom igennem sejlsæsonen trods den manglende uddybning. Det har vist kun været ganske få gange, hvor vi alle ikke har kunnet sejle ud og ind fra vores pladser i havnen. I november måned meddelte rederiet Høj, at man nu var klar til at gå i gang med oprensningen her i vores havn. Grundet andre opgaver havde rederiet måtte hyre et fartøj til selve opgravningen hos rederiet Limfjorden. Det blev så Avance fra rederiet Limfjorden, der forestod selve oprensningen og prammen Karin Høj, der fragtede det hele ud til klappladsen på Kogrund nord øst for Femø. Vi fik hurtigt et godt samarbejde med skipperen Kim på Avance. Det var et imponerende arbejde, som blev udført her hos os. Der blev arbejdet fra tidligt morgen til sen aften, og enkelte dage også om natten. På ca. 2 uger fik vi fjernet ca kubikmeter bundslam. Vi fik samtidig skipperen på Avance til at fjerne nogle af de gamle fortøjningspæle Det blev vist til ca. 45 pæle, som han med sin grab helt uden problemer trak op af havbunden.

3 3 - TOREBY SEJLKLUB Bestyrelsens beretning for 2918 Arbejdet med at fjerne pæle tog for Avance ca. 3 timer, men for vores folk på ramslaget havde det taget flere uger, og nogle af pælene ville vi ikke selv være i stand til at trække op med vores ramslag. Det viste sig, at mange af de gamle træpæle var angrebet af pæleorm, så det var på høje tid, at disse pæle blev fjernet. I forbindelse med optrækningen af gamle pæle måtte vores ramslags folk på ekstra arbejde, idet de mange pæle skulle bjærges efterhånden, som de blev trukket op. Da Avance gik i gang med at trække pæle op, mødte straks 3-4 mand op, så pælene kunne bjærges og fastgøres. Vi havde et rigtig godt samarbejde med skipperen og hans makker på Avance fra rederiet Limfjorden samt med rederiet Høj, der som sagt havde fået entreprisen med oprensningen her i Toreby Sejlklub. Tilladelser og indberetninger til Miljøstyrelsen er også forløbet uden de store problemer. I bestyrelsen kan vi kun være tilfredse med det arbejde, der er blevet udført, og med det samarbejde, som vi har haft med de implicerede parter i forbindelse med oprensningen. Oprensningen af vores havnebassin er en af de omkostningstunge opgaver, som vi ikke kommer uden om. Selve oprensningen kostede os ca kr. inkl. de udgifter, som vi havde i forbindelse med ansøgningen om klaptilladelsen hos Miljø og Naturstyrelsen. De mange fortøjningspæle, som nu er blevet fjernet, er efterfølgende blevet udskiftet med stålrør. Arbejdet er nu færdigt. Det er et kæmpe arbejde, som folkene på ramslaget har udført. De har næsten dagligt arbejdet i mange timer med dette arbejde. I bestyrelsen er vi dybt taknemmelige for, at medlemmer frivilligt vil påtage sig dette arbejde. Toreby Sejlklub har sparet mindst kr. i forhold til, hvis et eksternt firma skulle have udført denne opgave. Med hensyn til de nye pæle med PE overtræk på fortøjningspælene, så skal jeg gøre opmærksom på, at det er strengt forbudt at bore huller i overtrækket f. eks for at montere en klampe eller lignende. I det kommende nummer af Dæmningen, vil vi give en vejledning i, hvordan man kan forhindre sine fortøjninger i at glide ned i vandet. I forbindelse med ramning af de nye pæle, besluttede vi at sløjfe flere af de helt smalle pladser. Det betyder, at vi nu har fået lidt færre pladser, men de resterende har nu en bredde, som kan anvendes til de mest almindelige typer af både. Vi har i den forbindelse måtte flytte lidt rundt på flere medlemmer, der således har fået en anden plads til deres båd. Det er fortrinsvis på C-broen, hvor dette har været nødvendigt. Jeg håber, at alle berørte medlemmer hurtigt finder sig til rette på den nye plads. Den ajourførte liste over pælepladserne er ophængt her i klubhuset, så her vil man kunne se, hvilken plads, man er blevet tildelt for den kommende sejlsæson. Vi har planer om at få lagt en ny belægning på området omkring udrustningskajen.

4 4 - TOREBY SEJLKLUB Bestyrelsens beretning for 2918 Vi har indhentet flere tilbud på dette. Vi har overvejet, om der skal lægges et nyt lag asfalt, eller om hele området skal belægges med beton eller kørefliser. I forbindelse med disse overvejelser, fandt vi det nødvendigt at få undersøgt spunsvæggen ved udrustningskajen. Den 8. oktober havde vi dykkere nede og kikke på det hele. Vi har efterfølgende fået en fyldestgørende rapport med fotos optaget under vand. Der er ingen kritiske punkter med hverken spunsvæggen eller de zink anoder, der er monteret på spunsvæggen. Man anbefaler dog, at vi om 3-4 år får efterset det hele igen. Igen i 2018 har rigtig mange medlemmer udført et stort og frivilligt arbejde i Toreby Sejlklub. Klubhuset er løbende blevet rengjort. Vinduerne er blevet pudset efter behov. Der har været gjort en stor indsats for bekæmpelse af de mange edderkopper ved klubhuset og for bekæmpelse af rotter på vores område. Græsset er løbende blevet slået, og beplantningen er beskåret. Ukrudt på vores område er blevet bekæmpet, og henkastet affald er løbende blevet fjernet, og de opstillede skraldesække er løbende blevet tømt. Der er i løbet af sæsonen som nævnt blevet rammet mange nye pæle, og enkelte brædder på broerne er blevet udskiftet. Broerne er blevet behandlet med sprøjtemiddel mod mos og alger. Der er blevet plantet en række poppel træer i vores vestlige skel ind mod kajakklubben. Der er foretaget reparationer på såvel vores plæneklippere som på vores traktor. Der er udført diverse reparation på vores ramslag. Pumpen i vores samlebrønd udenfor klubhuset er blevet udskiftet. Vores elektriske installationer er løbende blevet tilset og vedligeholdt. Palle Tørnqvist har som redaktør af vores klubblad og som web master af vores hjemmeside, sørget for, at vi tre gange årligt kan udsende et flot klubblad til vores medlemmer, og samtidig have en hjemmeside, der hele tiden bliver holdt ajour. Der er udført et stort arbejde med vores bogholderi og andre administrative opgaver. Ja alt nødvendigt arbejde, der får det hele til at fungere og fremstå i pæn stand, er løbende blevet udført. I den forbindelse må jeg sige, at mange af vores medlemmer, fortsætter med deres store og frivillig arbejde, selv om de er fyldt 70 år, og dermed ifølge vores vedtægter er fritaget for arbejdspligt. De mest tunge og tidskrævende opgaver her i sejlklubben bliver faktisk fortrinsvis udført, at medlemmer, der grundet deres alder er fritaget for arbejdspligt. Vi er i bestyrelsen taknemmelige for, at rigtig mange af vores medlemmer fortsætter med at yde en frivillig og ulønnet arbejdskraft, selv om de efter det fyldte 70 år, ikke er forpligtiget til dette. En af de helt store arbejdsopgaver, som vi har her i Toreby Sejlklub, er søsætning og optagning af vores både.

5 5 - TOREBY SEJLKLUB Bestyrelsens beretning for 2918 Forud for søsætning og de to optagninger ligger der et stort arbejde med at arrangerer det hele. Bådvogne og stativer skal placeres de rigtige steder, inden bådene bliver løftet på land, og når bådene om foråret er blevet søsat, skal stativer og vogne placeres igen på vinterpladsen. Der skal laves en tidsplan, og der skal være helt styr på, hvor mange både, vi kan have stående på land. Vi har løbende henvendelser fra bådejere fra vores naboklubber, der gerne vil have deres båd stående på land her hos os om vinteren, og det er jo vigtigt, at vi ved, om der er plads til den enkelte båd, inden vi giver tilsagn og indmelder en bådejer som gæstemedlem. Hans Lund har det overordnede ansvar og overblik over alt dette, og med vores trofaste hjælpere og en dygtig kranfører til dette arbejde, lykkes det hele på imponerende vis hver gang. Vores Festudvalg har også udført et stort arbejde i Det er vores festudvalg, der står for næsten alle de arrangementer, som vi har her i sejlklubben. Pinseturen er blevet et fast tradition. I 2018 havde rigtig mange medlemmer tilmeldt sig, og vi havde en fantastisk pinse i Maltrup Vænge i Sakskøbing fjord. Vores Festudvalg er også altid klar til at tage en ekstra tørn, når der kommer et arrangement, som ikke lige, de selv har stået for. Sådan var det også i 2018, hvor vi tilmeldt os arrangementet Vild med Vand. Det var første gang, at vi deltog i dette landsdækkende arrangement. Vi var så heldige, at den lokale afdeling af Mopa sejlere, havde henlagt deres årlige træf her i Guldborgsund. Vi tilbød dem gratis søsætning via slæbestedet, gratis parkering mv., hvilket gjorde, at der på tidspunkter den pågældende dag var mange gæster her i klubben. Vores Festudvalg udførte også denne dag et stort arbejde med kaffebryg og fremstilling af pandekager, grilning af pølser og salg af øl og vand til de fremmødte. Vi havde en god dag i Toreby Sejlklub, og vi har tilmeldt os igen til dette arrangement i I den forbindelse bliver der igen i år brug for frivillige, så hvis nogen er interesseret i at hjælpe til med dette arrangement, så giv gerne besked. Vild med vand/havnens dag arrangementet er i år lørdag den 25. maj. Foruden alle faste arrangementer, så er det også Festudvalget, der sørger for kaffe og morgenbrød til bl.a. søsætningen og bådoptagningerne, og det er Festudvalget, der sørger for at der er kaffe og kage til de forskellige sammenkomster, foredrag mv. og ikke mindst sørger for kaffe og lækker lagkage til klubbens generalforsamling. I Toreby Sejlklub er der tradition for mange fælles arrangementer. Disse sammenkomster er i høj grad med til at højne sammenholdet og venskabet blandt klubbens medlemmer. Fra bestyrelsens side, skal der lyde en stor tak til Festudvalget. Vi påskønner virkelig det store arbejde, som I hele året udfører her i sejlklubben. Marianne Sunke har valgt at udtræde af Festudvalget. Marianne har gjort et stort arbejde i flere år som medlem af Festudvalget. Birte Arleth er trådt til, og er nu med i vores Festudvalg. Velkommen til Birte og tusind tak for indsatsen til Marianne Sunke.

6 6 - TOREBY SEJLKLUB Bestyrelsens beretning for 2918 Foruden de mange arrangementer, som Festudvalget står får, så bliver vores klubhus især i vintertiden - brugt til mange gode og fornuftige sammenkomster. Vores fritidsfiskere har om vinteren en ugentlig aften, hvor de mødes til syning af ruser og fælles hygge. En gruppe kvinder har slået sig på motion, og nogle mænd spiller kort. HC og Vagn Mortensen står for vinterens arrangementer: Madlavning for Mænd. Alt i alt, så har vi nogle ildsjæle, som hele tiden holder liv i vores klub, hvilket er til stor glæde for os alle her i Toreby Sejlklub. Foruden de mange, som yder et stort arbejde her i klubben, har vi også medlemmer, der yder en stor hjælp ved vederlagsfrit at stille maskiner og redskaber til rådighed. Det er for os en kæmpe hjælp, at vi næsten til en hver tid kan få rådighed over en maskine, som vi aktuelt har brug for. Takken gælder især Eigild Kofod, som altid velvilligt stiller sine landbrugsmaskiner til rådighed for Toreby Sejlklub, når behovet melder sig. Vi har som sagt rigtig mange medlemmer, som udfører et stort og betydningsfyldt arbejde i Toreby Sejlklub, men når det så er sagt, så oplever vi desværre en gang imellem, at medlemmer, der har meddelt, at de gerne vil yde en arbejdsindsats, og derfor ikke opkræves de obligatoriske 600 kr., udebliver når de bliver tilsagt til en arbejdsopgave. Det er OK, at man kan være forhindret, når der indkaldes til en arbejdsopgave, men det er ikke OK, at man blot bliver væk, uden at give lyd fra sig, når man bliver tilkaldt til en arbejdsopgave. Vi har i bestyrelsen besluttet, at et medlem, der udebliver fra et arbejde, som man er tilsagt til, uden at melde afbud, bliver overført til den gruppe af medlemmer, der betaler sig fri af arbejdspligten. De vil derfor ikke i fremtiden blive indkaldt til frivilligt arbejde i sejlklubben. Denne ordning er indført med øjeblikkelig virkning, og de som er udeblevet fra en varslet arbejdsopgave uden at melde afbud i 2018, vil fra 2019 være registreret som medlem, der ikke ønsker arbejdspligt, og de vil derfor i den kommende sæson blive afkrævet de 600 kr., som taksten er for dette. Vi har en klub, hvor tingene fungerer, og i bestyrelsen fornemmer vi da også, at langt de fleste af vores medlemmer er tilfredse med forholdene. Selvfølgelig vil der altid være et eller andet, som nogle medlemmer synes kunne gøres bedre. Det er svært at gøre alle tilfredse. Men I skal vide, at vi i bestyrelsen forsøger, at gøre Jer alle tilfredse. De gæster, som besøger os i både eller i autocampere har også kun rosende ord at fortælle om forholdene i Toreby Sejlklub. Jeg taler med mange af vores gæster, og vi får masser af ros for de fine forhold, som vi byder dem. Igen er det de rene og pæne forhold, som der altid er her i klubben, som tiltaler vores gæster. Vi havde i 2018 i alt 516 overnattende gæster. 447 autocampere og 69 både. I forhold til 2017 er der et lille fald af antallet af sejlere og endnu en gang en stigning i antallet at overnattende gæster i autocampere.

7 7 - TOREBY SEJLKLUB Bestyrelsens beretning for 2918 Vi havde i 2017 i alt 492 overnattende gæster. Altså samlet en stigning på 24. Den kraftige stigning i de senere år, ser ud til at være stagneret, så ca. 500 overnattende gæster er vel nok det antal, som vi kan forvente fremover. I Toreby sejlklub har vi tilsyneladende områdets bedste slæbested. Vi har hvert år mange brugere af slæbestedet. Det kræver en del arbejde, når disse bombrikker skal fornyes hvert år, og vi har som tidligere nævnt overvejet andre modeller. Vi arbejder stadig på at finde en løsning, så bomnøglerne kan blive fornyet, uden at flere personer skal involveres i sådan en handling. Vi havde overvejet et system, hvor brugere mod betaling selv kunne aktivere elektronikken i bom låsen, således at ingen af os skal involveres i den daglige brug. Det har dog vist sig, at et sådan anlæg er meget dyrt. Vi fortsætter derfor med manuel betjening ved fornyelse af bomnøgler. Niels Erik Brage har indvilliget i at fortsætte sit arbejde med den administrative del af arbejdet. I bestyrelsen vil vi gerne rette en stor tak til Niller. Som bekendt, så åbnede vi for nogle år siden op for, at medlemmer af Toreby Sejlklub kunne leje vores klubhus til private arrangementer. I 2018 var klubhuset udlejet 14 gange, hvilket er en stigning på 4 i forhold til De medlemmer, der har lejet klubhuset i 2018, har alle overholdt de krav, som vi har i forbindelse med leje af klubhuset. Der bliver passet godt på vores hus og vores inventar, og klubhuset bliver efter hver udlejning afleveret i rengjort stand. På sidste års generalforsamling bekendtgjorde jeg, at vi i bestyrelsen har overvejet, at udmelde os af Dansk Sejlunion. Vores standpunkt er stadig det samme. Vi føler ikke, at en lille privat sejlklub som vores, har behov for at være en del af Dansk Sejlunion. Vi betaler årligt en pæn sum penge til Dansk Sejlunion, og vi synes som sagt ikke, at vi får noget for de penge. Vi er dog blevet opmærksomme på, at vi jfr. 3 i vores vedtægter er forpligtiget til at være medlem af Dansk Sejlunion. Vi har derfor nu fremsat et forslag om, at 3 i udgår. Hvis et flertal i aften stemmer for dette, så vil vi i bestyrelsen arbejde videre på, at vi i Toreby Sejlklub udmeldes af Dansk Sejlunion. Jeg har i den forbindelse forhørt mig i de omkringliggende sejlklubber. Mange af de sejlklubber, som vi kan sammenligne os med, har for flere år siden meldt sig ud af Dansk Sejlunion. De sejlklubber, der stadig er tilbage som medlemmer, er de sejlklubber, der har med kapsejlads og ungdomsarbejde at gøre.

8 8 - TOREBY SEJLKLUB Bestyrelsens beretning for 2918 Hvis generalforsamlingen i dag stemmer for bestyrelsen forslag, betyder det altså, at Toreby Sejlklub udmelder sig af dansk sejlunion. Her for ganske nylig bekendtgjorde Guldborgsund kommune, at man havde planer om, at etablere en ø midt i Guldborgsund. På de planskitser, som bl.a. blev offentliggjort i Folketidende, kunne man se, at såvel Toreby Sejlklub som alle de øvrige sejlklubber i Nykøbing F. nord for Kong Frederik d. IXs bro vil blive voldsomt berørt, hvis projektet udføres som vist. Vi tager det indtil videre stille og roligt, men alligevel har vi kontaktet medlemmer af byrådet og embedsmænd, ligesom vi har orienteret os om forslaget på kommunens hjemmeside med dagsordener og bilag samt link til kommuneforslaget. Forslaget er ikke konkret, men en langsigtet ramme-plan med offentlig høring fra 6. marts til 3. maj, hvor bestyrelsen kan formulere et høringssvar. Jeg vil slutteligt rette en tak til alle vores samarbejdspartnere. Vi har fortsat et godt samarbejde med Nykøbing F. Havn og med de omkringliggende sejlklubber her i vores område. Vi har et godt forhold til Guldborgsund kommune og alle andre offentlige myndigheder. Vi har et særdeles godt forhold til vores naboer Guldborgsund Kajakklub. Jeg er i årets løb i løbende dialog med formanden for kajakklubben, der jo har haft en forrygende start i deres klub siden stiftelsen for 11 år siden. Guldborgsund Kajakklub har nu flere medlemmer, end vi har her i Toreby Sejlklub. Det er meget vigtigt, at vi naboer har et godt forhold, hvor vi kan tale om tingene og problemerne efterhånden, som de opstår. Vi har i bestyrelsen også haft et godt samarbejde. Alle har ydet en kæmpe indsats, og vi har været enige i de beslutninger, som der er blevet taget. Vores møder forløber altid i en god ånd, hvilket gør arbejdet både nemmere og meget sjovere. Alle i bestyrelsen har udført et arbejde, som er langt ud over, hvad man kan forvente. Foruden selve bestyrelsesarbejdet er alle medlemmer af bestyrelsen involveret i mange andre opgaver i Toreby Sejlklub. Det er ingen sag at være formand i en bestyrelse, hvor alle yder langt over det, som man kan forvente. Tusind tak for endnu et godt arbejdsår i bestyrelsen. Tusind tak for et godt sammenhold og en rigtig god klub, hvilket skyldes Jer medlemmer. Med disse ord vil jeg afslutte bestyrelsens beretning for Jan Krastrup Formand

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 Vinteren 2013 og foråret 2014 var meget mild. Vi fik kun lidt sne, og det var kun i meget korte perioder, at vandet i vores havnebassin var tilfrosset. Den milde vinter betød,

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 1 Bestyrelsens beretning 2013 Som I måske kan huske, så var sidste års vinter, og især de første måneder i 2013 meget kolde. Vi fik masser af sne og frost, så Guldborgsund var i perioder helt tilfrosset.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2012

Bestyrelsens beretning 2012 1 Bestyrelsens beretning 2012 I forhold til de to forudgående meget kolde vintre, var vinteren 2011/2012 mere mild. Vi fik knap så megen sne, som vi fik de to forudgående vintre, men vi slap ikke helt

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2017

Bestyrelsens beretning for 2017 1 Bestyrelsens beretning for 2017 Der er siden sidste generalforsamling i 2017 sket en del i Toreby Sejlklub, og jeg vil i årets beretning forsøge at berette lidt om de vigtigste ting, som er sket i løbet

Læs mere

Vi har taget hul på et nyt år, og det er nu tid til at se tilbage på den forgangne sæson i Toreby Sejlklub.

Vi har taget hul på et nyt år, og det er nu tid til at se tilbage på den forgangne sæson i Toreby Sejlklub. Bestyrelsens beretning 2009 Vi har taget hul på et nyt år, og det er nu tid til at se tilbage på den forgangne sæson i Toreby Sejlklub. At være medlem af en sejlklub kan have flere formål. For de fleste

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2011

Bestyrelsens beretning 2011 Bestyrelsens beretning 2011 Inden vi kunne tage hul på sæsonen 2011 måtte vi for 2. år i træk igennem en hård vinter med masser af sne og en lang periode med frost, hvilket betød, at vores havnebassin

Læs mere

Informations & Debatmøde

Informations & Debatmøde Informations & Debatmøde HØRUPHAV BROLAUG 15. november 2017 1 Agenda: kl. 18.30 Velkomst Vin og ost. kl. 19.00 Informationer fra Bestyrelsen. Vin & ost. kl. 19.30 Debat, indlæg fra Bestyrelsen. Vin & ost.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2010

Bestyrelsens beretning 2010 Bestyrelsens beretning 2010 Vinteren 2009/2010 var en af de koldeste vintre, som vi har haft i rigtig mange år. Vi fik masser af sne, og indtil langt ind i marts måned var hele vores område dækket af et

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn.

Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje Den gamle havn. Beretning 2015 Jeg har i år valgt at dele beretningen op i flere hovedpunkter. Først en beretning om det forløbne år, og dernæst vil jeg gennemgå punkterne: FLID Kontrakt med kommunen. Lån. Kran. Ralleje

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014 Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 18. marts 2014 Generalforsamlingen, som var klubbens femte, blev afholdt i vores nye flydende klubhus, der deltog 35 personer; heraf var der 22 stemmeberettigede

Læs mere

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben.

Nyhedsbrevnr for. Ylva-klubben. 1 Marts 2014 Nyhedsbrevnr. 1-2014 for Ylva-klubben. Trofaste Ylva-sejlere!... mens der blev slagtet endnu en giraf og russerne står på kanten til at sikre sig en bid af Ukraine, så er der heldigvis mere

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningen Brødeskovparkens generalforsamling afholdt på Brødeskovskole tirsdag den 20. marts 2018

Referat fra Grundejerforeningen Brødeskovparkens generalforsamling afholdt på Brødeskovskole tirsdag den 20. marts 2018 Referat fra Grundejerforeningen Brødeskovparkens generalforsamling 2018 - afholdt på Brødeskovskole tirsdag den 20. marts 2018 Dagsorden i henhold til vedtægterne. Der var mødt 11 personer/10 husstande

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015

Bestyrelsens beretning 2015 1 Bestyrelsens beretning 2015 For andet år i træk havde vi forud for sejlsæsonen i 2015 en meget mild vinter, hvilket betød, at vi igen helt slap for skader på vores klubhus, bygninger og havneanlæg. Det

Læs mere

Grundejerforeningen Rolighedsparken

Grundejerforeningen Rolighedsparken Referat af Generalforsamling tirsdag den 11. april 2019. 30 stemmeberettigede husstande var repræsenteret. Kim Andersen (KA): Bød velkommen. Ad dagsordenens punkt 1: Valg af dirigent. KA: Foreslog Pierre

Læs mere

Bådklubben Guldborgsund 28. Februar 2019

Bådklubben Guldborgsund 28. Februar 2019 Beretning for 2018 til generalforsamling 28. Feb. 2019. Endnu et år er gået, og igen er det tid til at afgive årets beretning. Et år som har budt på store udfordringer for vores gamle klub. Det som har

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Beretning 2017 til generalforsamling 22. Februar 2018.

Beretning 2017 til generalforsamling 22. Februar 2018. Beretning 2017 til generalforsamling 22. Februar 2018. Endnu et år er gået, og nu er vi igen samlet til generalforsamling i vores gamle forening. Som normalt, så vil jeg her i beretningen kigge tilbage

Læs mere

2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn.

2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn. Beretning 2013 2012 var igen et både godt og travlt år for Hou Lystbådehavn. Vi kom ud af 2012 med et lille overskud, alle bådpladser var besatte, og vi nåede ca. samme antal af gæstesejlere som de sidste

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 Så er der igen gået et år, og det er tid til at komme med bestyrelsens beretning for året der gik i Hou Lystbådehavn Jeg vil i år, lige som tidligere, først fortælle om hvad der

Læs mere

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden.

Beretningen Siden sidste år er der igen skiftet ting i husene og vedligeholdelses arbejde foregår jo hele tiden. Beretningen 2018 Først velkommen til de nye beboere der er kommet til siden sidst, og selvfølgelig også velkommen til jer andre og tak fordi I er mødt op her i dag. Siden sidste år er der igen skiftet

Læs mere

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen.

Marts Jan havnemester tager sig af opgaven som kontakt person for seniorgruppen. INFORMATION FRA AABENRAA BÅD CLUB Marts 2019 Kære medlemmer Idet vores kære klubblad Makrellen, gennem mange år, ikke kunne få en anden redaktør, på generalforsamlingen, er vi nødt til at give jer alle

Læs mere

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening

HYTTEFADET. Nr årgang Dec Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening HYTTEFADET Nr. 151 44. årgang Dec 2011 Medlemsblad for Hillerød Lystfiskerforening Ansvarshavende redaktør: Bruno Petersen Forsidefoto: Mads med en flot laks. Tryk: Scandinavian Digital Printing A/S mail

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2015 2016 NYE MEDLEMMER Der er solgt 12 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver: 116, 120, 125,

Læs mere

Medlemsblad for Toreby Sejlklub Nr. 2 - April 2013-33. årgang

Medlemsblad for Toreby Sejlklub Nr. 2 - April 2013-33. årgang Medlemsblad for Toreby Sejlklub Nr. 2 - April 2013-33. årgang Toreby Sejlklub Dæmningen 2, Sundby L 4800 Nykøbing F. Tlf. 54 85 78 01 post@toreby-sejlklub.dk www.toreby-sejlklub.dk Bestyrelse Formand:

Læs mere

Nørresundby Sejlklub

Nørresundby Sejlklub Nørresundby Sejlklub Deltager: Per Palle Niels Ingolf Steen Lars. Bestyrelsesmøde d: 11-04-2016 1/Godkendelse af referat fra d: 07-03-16 = Godkendt Godkendelse af referat fra generalforsamlingen 17-03-16

Læs mere

Endnu en gang er det tid til at se tilbage på den forgangne sæson og orientere lidt om bestyrelsen planer for fremtiden i Toreby Sejlklub.

Endnu en gang er det tid til at se tilbage på den forgangne sæson og orientere lidt om bestyrelsen planer for fremtiden i Toreby Sejlklub. 1 Bestyrelsens beretning 2017 Endnu en gang er det tid til at se tilbage på den forgangne sæson og orientere lidt om bestyrelsen planer for fremtiden i Toreby Sejlklub. I denne periode sidste år, var vi

Læs mere

Dæmningen. Medlemsblad for Toreby Sejlklub Nr. 1, marts årgang. TEMA: Forslag til kommuneplan med nye øer ved Toreby Sejlklub

Dæmningen. Medlemsblad for Toreby Sejlklub Nr. 1, marts årgang. TEMA: Forslag til kommuneplan med nye øer ved Toreby Sejlklub Dæmningen Medlemsblad for Toreby Sejlklub Nr. 1, marts 2019-39. årgang TEMA: Forslag til kommuneplan med nye øer ved Toreby Sejlklub Idéskitse af arkitekt Philip Rasmussen, By & Landskab. Toreby Sejlklub

Læs mere

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017

Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017 Vejle Motorbåd-Klub Klubben for sejl-, speed- og motorbådssejlere Stiftet 16 december 1932 Referat fra bådejermøde den. 26 oktober 2017 Velkomst ved Johnny Jensen, der bød alle velkommen og foreslog Jørgen

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 Referat Indholdsfortegnelse 1. Referat fra Generalforsamlingen 2015... 3 2. Agendaen for Generalforsamlingen 2015... 3 2.1. Valg af dirigent... 3 2.2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Sejlklubben Sundet. Ordensreglement og Information. for. Landpladsen

Sejlklubben Sundet. Ordensreglement og Information. for. Landpladsen Sejlklubben Sundet Ordensreglement og Information for Landpladsen Version 1.1 1. juli 2008 Indhold 1. Indledning.... 4 2. Generelt... 4 Vedligeholdelse af din båd.... 4 2.1. Slibning og skrabning.... 4

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2016 2017 NYE MEDLEMMER Der er solgt/familieoverdraget i alt 11 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende

Læs mere

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø.

Laugposten. Pinseturen 2014, gik til Orø. Laugposten 23. årgang nr. 01 2014 Indhold: Pinseturen 2014 Columbus & Stegt Flæsk Standerhejsning Generalforsamling Vinsmagning Sømandsaften Stormflod 5.-6. december Julefrokost Orkanen 28. oktober Kontakter

Læs mere

Ordinær generalforsamling den 23. marts 2010 i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Ordinær generalforsamling den 23. marts 2010 i Ø-Kvarterets Grundejerforening Ordinær generalforsamling den 23. marts 2010 i Ø-Kvarterets Grundejerforening Fra bestyrelsens side, vil vi gerne endnu engang byde rigtig hjertelig velkommen her til vores ordinære generalforsamling.

Læs mere

2/ Post/mail: Der er modtaget en mail fra Aalborg kommune omkring fritidsaktiviteter, det er specielt reservation af haller. Det er os uvedkommende.

2/ Post/mail: Der er modtaget en mail fra Aalborg kommune omkring fritidsaktiviteter, det er specielt reservation af haller. Det er os uvedkommende. Nørresundby Sejlklub Bestyrelsesmøde d: 01-06-2015 Deltagere: Gabriele, Palle, Niels,Lars, Ingolf. Fravær: Steen har meldt afbud. 1/Godkendelse af referat 19-05-2015: Godkendt. 2/ Post/mail: Der er modtaget

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010

Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Formandens beretning på generalforsamlingen den 23. februar 2010 Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 10. ordinære generalforsamling. Indledning:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR TOREBY SEJLKLUB

VEDTÆGTER FOR TOREBY SEJLKLUB 1 VEDTÆGTER FOR TOREBY SEJLKLUB Dæmningen 2, 4800 Nykøbing F. www.toreby-sejlklub.dk 2 1. Navn og hjemsted. 1.1 Foreningens navn er TOREBY SEJLKLUB i Guldborgsund Kommune. 1.2 Toreby Sejlklub er hjemmehørende

Læs mere

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf

NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf NØRRESUNDBY SEJLKLUB Mellem Broerne 4, 9400 Nørresundby Tlf. 98 17 60 17 nsshavn@gmail.com Deltager: Per Dan Steen Normann Ingolf Øjvin. 1/ EVT: Foretræde. Henrik var om en forespørgsels for en båd på

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken.

Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken. 1 Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken. Åbyhøj marts 2018 Bestyrelsen har igen i år haft mange opgaver mange har været akutte, nogle kan klares med det

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2017 2018 NYE MEDLEMMER Der er familieoverdraget 2 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver:

Læs mere

Formandens beretning.

Formandens beretning. Frederikshavn, Maj 2015 Formandens beretning Indledning Jeg vil gerne byde velkommen til alle, der er mødt frem til generalforsamling i Suderbo 1 Vanen tro vil jeg byde en særlig velkomst til nye medlemmer

Læs mere

Hou Fritidssejler Klub 25 års jubilæum 3. juni 2012.

Hou Fritidssejler Klub 25 års jubilæum 3. juni 2012. Hou Fritidssejler Klub 25 års jubilæum 3. juni 2012. I skal have et par ord med på vejen i anledning af at vi er samlet her i aften - - Og det ér jo fordi vi i morgen, d. 3. juni 2012 fylder 25 år. Se

Læs mere

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND

Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2016 Allerførst velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Formanden har ordet Nytårshilsen 2018

Formanden har ordet Nytårshilsen 2018 Formanden har ordet Nytårshilsen 2018 Først vil jeg gerne, på bestyrelsens og mine egne vegne, ønske alle medlemmer, medarbejdere og samarbejdspartnere, et forsinket GODT NYTÅR med forhåbentlig mange behagelige

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Formandens beretning 2017/18:

Formandens beretning 2017/18: Formandens beretning 2017/18: Bestyrelsesmøde i afd. 7 - torsdag 28. september 2017 Bestyrelsen tog arbejdes tøjet på og startede med at kiggede på alle de gode forslag der blev vedtaget på afd. Mødet.

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 26.11.2013 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning v/næstformand Per Nørgaard Torben? blev valgt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. november 2015 kl i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. november 2015 kl i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 16. november 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Flemming, Jørgen, Ebbe, Dorrit og Margit (Referent) Per, Lars, Bent og René Dagsorden:

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2014 Tuborgfondet Vi har, i anledning af husets 90 års fødselsdag den 18. marts 2015, søgt Tuborgfondet om tilskud til nye stole og borde. Som I jo alle ved, har Tuborgfondet imødekommet vores

Læs mere

Nyhedsbrev december 2012.

Nyhedsbrev december 2012. Nyhedsbrev december 2012. Året går på hæld Fra Jord til Bund & Bord Æ bådslæw Bådbyggeriet på Mythuegård Køb & Salg Aktiviteter Året 2012. Året går på hæld og det må være på tide at få sagt tak, til alle

Læs mere

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner.

Solstrålen. Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Solstrålen Solvangen 75 år. I år var året for vores 75-års jubilæum, og det blev fejret med maner. Vi havde en fantastisk dag med alt, hvad der hører sig til. Go mad, dejlige drikke, fremragende musik

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 - SEPTEMBER 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 - SEPTEMBER 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 - SEPTEMBER 2016 3. & 4. 11. 24. & 25. 2. 15. 16. 22. 5. & 6. 19. 26. 7. KLUBKALENDER: SEPTEMBER 2016 Maritim Weekend i Rudkøbing. Fjordens Dag. Arbejdsweekend.*

Læs mere

Lad os derfor benytte lejligheden til at fortælle lidt om det der rører på sig i Sommerlandet.

Lad os derfor benytte lejligheden til at fortælle lidt om det der rører på sig i Sommerlandet. Kære Beboere i Sommerlandet. Vinteren har langt om længe sluppet sit tag, lyset og duften af forår har, over natten, erstattet mørket og kulden, en ny sæson i Sommerlandet banker på. Lad os derfor benytte

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015

Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 1 Horsens d. 24.10.2015 Referat fra bestyrelsesmøde den 19.oktober 2015 Fra klokken 19.00 til 22.00 Deltagere : Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Ole Harby, Knud Erik Feldt, Klaus D. Johansen, Ole Søndermølle,

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 FEBRUAR Lørdag 17. MARTS Onsdag 14. Lørdag 17. Lørdag 24. APRIL Lørdag 14. Søndag 15. Fredag 20. Lørdag 21. Lørdag 21. MAJ JUNI Lørdag

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 - MARTS 2016 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. KLUBKALENDER: MARTS 2016 Bestyrelsesmøde.* APRIL 2016 Generalforsamling.* Arbejdsweekend.*

Læs mere

Sejlklubben Lynetten Margretheholm Havn Måske Danmarks venligste havn

Sejlklubben Lynetten Margretheholm Havn Måske Danmarks venligste havn Sejlklubben Lynetten Margretheholm Havn Måske Danmarks venligste havn Ups-er jeg Klaus, det rigtige sted Min hustru og jeg talte med Kronprinsessen om mobning, og undskyld, jeg har bare en motorbåd, og

Læs mere

Sallingsund Sejlklub 19.02.11.

Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Sallingsund Sejlklub 19.02.11. Nyhedsbrev februar 2011. Stemningsbillede fra Livø. 1 Generalforsamling Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i klubbens lokaler på Glyngøre Havn: Dagsorden: 1.

Læs mere

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering.

1. bemærkninger/punkter til dagsorden. Prioritering. Horsens d. 27.6.2014 Referat af bestyrelsesmøde den 16.juni 2014 Fra klokken 19.00 til 21.30 På Sundbakken 10 Deltagere :Svend Smedegaard, Carl Erik Carlsen, Henrik Frederiksen, Ole Harby, Anne Skjerning,

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

SAS. Havne-, Ordens- og pladsreglement

SAS. Havne-, Ordens- og pladsreglement SAS Havne-, Ordens- og pladsreglement Gældende fra 19. august 2013 Havne- og ordensreglement Bådejere med bådplads ved klubbens anlæg er, i lighed med gæstesejlere og andre der opholder sig, eller færdes

Læs mere

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017

SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D JUNI 2017 SØNDERBORG YACHT-CLUB BYDER VELKOMMEN TIL SOMMERLEJR D. 23. 26. JUNI 2017 VIL DU GÅ GLIP AF SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Vi glæder os til at se sejlere sammen med deres forældre og søskende til gode

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011

GRUNDEJERFORENINGEN REGNERSGAARD PLANTAGE REFERAT GENERALFORSAMLING D. 7. AUG. 2011 Nr. 51 i rækken. Antal fremmødte: 34 Formanden indledte mødet med at byde velkommen til de nye og at mindes Inga Thorkildsen; æret være hendes minde. Pkt. 1: Valg af dirigent: Karsten Ledgaard Kobjældevej

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. Generalforsamling for året som blev holdt den 14. marts 2017 på Omøsund.

Referat fra S.M.S.K. Generalforsamling for året som blev holdt den 14. marts 2017 på Omøsund. Referat fra S.M.S.K. Generalforsamling for året 2016. som blev holdt den 14. marts 2017 på Omøsund. Generalforsamlingen som var klubbens nr. 8, blev afholdt i vores flydende klubhus, der deltog 42 personer

Læs mere

Bestyrelsesmøde 4. december 2014

Bestyrelsesmøde 4. december 2014 Bestyrelsesmøde 4. december 2014 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Henning Hansen, Jytte Gyldenløve, Harald Jørgensen, Jan Uhrskov, Jesper Norup, Frans Sørensen Fraværende: Referent: Egon Sørensen

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015 Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015 Generalforsamlingen som var klubbens sjette, blev afholdt i vores flydende klubhus, der deltog 35 personer heraf var der 24 stemmeberettigede medlemmer.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Tirsdag 14/4-2015 Deltagere: Kim, Rene, Mikkel og Maybritt. Casper var fordi for at orientere om et af punkterne. Afbud fra Lars. Referent: Maybritt Dagsorden:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset.

Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Referat af bestyrelsesmøde i Kragenæs Sejlklub mandag den 17. august 2015 kl. 19.00 i klubhuset. Tilstede: Afbud: Per, Jørgen, Bent, Ebbe, Lars, Margit og Flemming. Dorte Jønck (Ferie) og René Hedegaard

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub. November, 2017 FORMANDEN HAR ORDET

Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub. November, 2017 FORMANDEN HAR ORDET Månedsbrev til kommunikation mellem medlemmerne af Frederiksværk sejlklub November, 2017 FORMANDEN HAR ORDET Sejlsæsonen er slut, og det blev markeret den 28. oktober med standernedhaling, kanonsalut og

Læs mere

Toreby Sejlklub. Dæmningen 2. Sundby L Nykøbing F.. Vedtægter

Toreby Sejlklub. Dæmningen 2. Sundby L Nykøbing F..   Vedtægter Toreby Sejlklub Dæmningen 2. Sundby L. 4800 Nykøbing F.. www.toreby-sejlklub.dk Vedtægter 1. Navn og hjemsted. Foreningens navn er TOREBY SEJLKLUB i Guldborgsund Kommune. Toreby Sejlklub er hjemmehørende

Læs mere

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Årsberetning for Aulum Fritidscenter 2005 Indledning Jeg afsluttede sidste års beretning med at fortælle lidt om, hvad den nærmeste fremtid ville byde på, og helt

Læs mere

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe.

Det gør også at vi til stadighed er meget optaget af at sætte Revalidering i fokus og dermed selvfølgelig også vores faggruppe. Formandens beregning i Revalideringsfaggruppen Generalforsamling 16.april 2015 i Odense 1. Velkommen til Generalforsamling i Revalideringsfaggruppen 2015 Mit navn er Hanne Poulsen. Som faggruppeformand

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen

Referat fra Generalforsamlingen Referat fra Generalforsamlingen Lørdag den. 28. februar 2009 på Kryb-I-Ly Kro, Taulov, Fredericia. Til generalforsamlingen var der møde 31 deltagere samt to gæster, Martin Rasmussen fra New ShipShape og

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30

Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg. LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Referat fra generalforsamling i HI Motion Skanderborg LØRDAG den 15. november 2009 kl. 10.30 Dagsorden. 1. Valg af dirigent Kim Rusholdt fastslog at generalforsamlingen var beslutningsdygtig, da der var

Læs mere

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Maj 2016

Tversted Borgerforening Nyhedsbrev Maj 2016 ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad der sker i bestyrelsen, hvilke opgaver

Læs mere

NÅR DU HAVNER I. Velkommen GUIDE TIL STRUER LYSTBÅDEHAVN

NÅR DU HAVNER I. Velkommen GUIDE TIL STRUER LYSTBÅDEHAVN GUIDE TIL STRUER LYSTBÅDEHAVN NÅR DU HAVNER I STRUER Velkommen Havneguiden er udarbejdet af Havnekontoret, kulgade 6, 7600 Struer Telefon +45 97 85 02 28 E-mail: struerhavn.dk OVERSIGTS KORT OVER HAVNEN

Læs mere

Samarbejdsudvalget Horsens Lystbådehavn Referat

Samarbejdsudvalget Horsens Lystbådehavn Referat H O R S E N S K O M M U N E Referat Mødested : Den Grønne (HBH), Vært: Fiskerihavnsforeningen Mødetidspunkt : kl. 17.00 Fraværende : DAGSORDEN 1. Kommentarer til ref. fra sidste møde. 2. Havnefogeden informerer

Læs mere

På Sukkerbroens Bådelaugs generalforsamling deltog 14 medlemmer inklusive bestyrelsen.

På Sukkerbroens Bådelaugs generalforsamling deltog 14 medlemmer inklusive bestyrelsen. Medlemsbrev for Sukkerbroens Bådelaug 2015. 23-2-2015 Generalforsamlingen På Sukkerbroens Bådelaugs generalforsamling deltog 14 medlemmer inklusive bestyrelsen. Formandens beretning: Så er der gået et

Læs mere

GENERALFORSAMLING HUMLEMAGASINET D. 31. JANUAR Formandens beretning.

GENERALFORSAMLING HUMLEMAGASINET D. 31. JANUAR Formandens beretning. GENERALFORSAMLING HUMLEMAGASINET D. 31. JANUAR 2019 Formandens beretning. Indledning: Hver gang vi tager hul på et nyt år og gør status på det forgangne, er det altid spændende at finde ud af, om året

Læs mere

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk.

Bestyrelsen. Forside: Forår på Marinaen. Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk. Bestyrelsen 2011 Formand ( G17) Hans Pedersen Tlf. 40426887 hlp@tommerupnet.dk Næstformand (E50) Ivan Frost Tlf. 64791547 ivan.frost@mail.dk Uddannelses-udvalget (D 16) Henrik Helle Tlf. 60601510 henrikhelle@live.dk

Læs mere

Velkommen til Thisted Sejlklub, vi er altid glade når vi får et nyt medlem. Det er

Velkommen til Thisted Sejlklub, vi er altid glade når vi får et nyt medlem. Det er Velkommen til Thisted Sejlklub, vi er altid glade når vi får et nyt medlem. Det er vigtigt for os at du som nyt medlem får den bedst mulige start i sejlklubben. Dette vil vi gerne sikre med nedenstående

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra mødet den 3. maj 2016: 2. Rapportering: Godkendt

1. Godkendelse af referat fra mødet den 3. maj 2016: 2. Rapportering: Godkendt Emne: Bestyrelsesmøde Dato: 23.08.2016 Mødested: Klubhuset Kl: 19:00 Deltagere: Torben Mansberg,Torben Hansen, Michael Christiansen, Søren Christensen, Per Dalsgaard, Christian Therp, Bent Bagger Sørensen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Rungsted Havn Efterår 2005 55 53,2N 12 33,2E. Optagning og søsætning

Rungsted Havn Efterår 2005 55 53,2N 12 33,2E. Optagning og søsætning Rungsted Havn Efterår 2005 Optagning og søsætning 55 53,2N 12 33,2E 1 Bådoptagning 2005 og Søsætning 2006 På tegningen kan det ses hvilke områder af p-pladserne der fyldes op i de angivne tidsperioder,

Læs mere

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Januar 2019

NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Januar 2019 NYHEDSBREV for HELSINGØR HAVNE Januar 2019 Havnechefens klumme Kære Nordhavn Så blev det 2019 og det nærmest uden at vi rigtig opdagede det. Men det er jo ikke fordi der ikke er sket noget i 2018, tværtimod.

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 3 SEPTEMBER 2017 SEPTEMBER Søndag 10. Lørdag 30. OKTOBER Lørdag 7. KLUBKALENDER Fjordens Dag. Bestyrelsesmøde. Klubarbejdsdag. KALENDEROMTALER Fjordens

Læs mere

Generalforsamlingen På Sukkerbroens Bådelaugs generalforsamling deltog i alt 12 medlemmer inklusive bestyrelsen.

Generalforsamlingen På Sukkerbroens Bådelaugs generalforsamling deltog i alt 12 medlemmer inklusive bestyrelsen. Medlemsbrev for Sukkerbroens Bådelaug 2017. 20-2-2017 NYT OM SILDETUR SE LÆNGERE NEDE I MEDLEMSBREVET. Generalforsamlingen På Sukkerbroens Bådelaugs generalforsamling deltog i alt 12 medlemmer inklusive

Læs mere

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint.

- Håndarbejde, Taskeflet, Madlavning for mænd, Sløjd, holdene kører fint. ( BERETNING 19 MARTS 2014.) Eget hus?? Ja, hvad skal jeg sige! Kommunen har skrevet de skal spare 180 mill. Kr. - Vi prøvede om vi kunne få et ben indenfor Centrumhuset, men det er for de unge og deres

Læs mere

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det.

Alle pladser er udlejet og BS har både på venteliste Vi har bedt om et tilbud uden broer. Vi har intet hørt endnu. Vi overvejer at droppe det. Referat af bestyrelsesmøde i Bisserup Sejlklub onsdag den 20. april 2016 Jann Højgaard Olsen (JHO), Lone Poulsen (LP), Klaus Gøtzsche-Larsen (), Freddy Dahl Thomasen (FDT), Harly Bruun Jørgensen (HBJ)

Læs mere

Kerteminde Maritime Haver Generalforsamling 2019 Formandens beretning

Kerteminde Maritime Haver Generalforsamling 2019 Formandens beretning Økonomi: Vi har i 2018 hjemtaget og afsluttet de bevillinger vi har ansøgt om i forbindelse med etableringen af havhaven. Vores kassebeholdning er ikke prangende, men vi har plus på kontoen og klarer os

Læs mere