ARTS AARHUS UNIVERSITET

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ARTS AARHUS UNIVERSITET"

Transkript

1 ARTS Møde den: 24. april 2019 kl Lokale 515, Bygning 1451 Uddannelsesnævnsmøde Religionsvidenskab og Arabisk- og Islamstudier Referat REFERAT Deltagere: Undervisere: Jørn Borup (afdelingsleder, RV), Henrik Reintoft Christensen (RV), Mark Sedgwick (AIS), Thomas Brandt Fibiger (AIS) Studerende: Ellen Haahr Rittenhofer (AIS), Mette Petry Hjorth (RV), Sara Kristensen (AIS), Signe Lindhardt Astrup (RV) Observatører: Morten Bjørnsen (studievejleder AIS), Ea Skaaning Andersen (studievejleder RV), Emma Skov (studievejleder RV), Simon Balle (afdelingskoordinator), Christian Hansen (Arts Studier, referent). Uddannelsesnævn Religionsvidenskab og Arabisk- og Islamstudier Dato: 24. april 2019 Ref: Christian Hansen Side 1/10 Fraværende: Christian E. Sørensen (RV), Marianne Schleicher (RV) 1. Godkendelse af dagsorden Christian blev præsenteret som ny UN-sekretær. Jørn forslog, at mødet blev delt op ved punkt 7 og 9 blev slået sammen. 2. Opfølgning fra sidste UN-møde Frafaldstal det er ikke muligt at trække frafaldstallene fordelt på kvote 1 og 2 og om der er sammenhæng mellem frafald og prioritering pga. tidsnød. På sigt kommer disse informationer i Power BI. Opfølgning fra Fagrådet i forhold til fremtidigt udbud af sprog på Religionsvidenskab - Afdelingsleder orienterer om, hvem der er nedsat i arbejdsgruppen med henblik på at finde frem til mulige sprogscenarier. o Jørn pointeret, at det er lærergruppen, som træffer beslutningen. Der skal ikke nedsættes en arbejdsgruppe. Fagrådet har drøftet det. De studerende ønsker en pendulordning frem for 3 faste sprog. Latin og arabisk kører faste. Norrønt, oldgræsk kører periodevist. 3. Nyt fra fagene Der er intet nyt fra fagene. 4. Nyt fra fagrådene RV Der blev igangsat forskellige initiativer, f.eks. kulturarrangementer til hellige steder i Aarhus. Det vil blive igangsat efter sommerferien. Afdelingslederen vil fremover kontaktes af studievejlederen, når det findes ud af, at studerende ikke tager på udlandsophold. AIS Der har ikke været afholdt møde pga. ferie. Tlf.: Studiecenter.arts.aarhus@au.dk

2 På SN blev det forslået at UN kunne drøfte følgende: - Oversigt over studierelevante aktiviteter ud over ECTS-aktiviteter (selvaktiviteter). Formålet er gensidig inspiration og afdækning af hvad ECTS står for. - Kønsproblematik og repræsentation ift. pensumlister og underviser Jørn forslog, at punkt 1 drøftes i fagrådene før, det kommer på UN. Side 2/10 5. Nyt fra studievejlederne U-days blev afholdt i slutningen af februar. Evalueringerne har overordnet set været gode. Der har kun været lidt negativ ift. uddannelsens metoder. Der har været positive kommentar til alle dele af arrangementerne. o Jørn synes, at det er vigtigt, at der både er nogle som mere ønsker at søge ind og mindre ønske at søge ind. o Christian undersøger, om man kan undersøge om folk der har deltaget i U-days søger ind. Der afholdtes et arrangement i TOTEM omkring at skrive bachelorer, hvor der kom 22 studerende, hvilket er det højeste nogensinde. De deltagende var fra alle semestre. Karrierearrangementet 25. april Der vil være 49 deltagere med 6 alumner, som kommer og fortæller om deres job. Simon og Jørn deltager også. Jørn har lagt mærke til, at det er ekstremt få studerende, som møder op til Ph.d. forsvar. Skal der reklameres mere for dette? Det vil være rigtig relevant for kandidatstuderende. Der har været afholdt et kandidatårgangsmøde for RV KA 1. årgangsstuderende. Det blev fortalt om mulighederne omkring mulighederne på 3. semester. Der blev afholdt 2. semestermøde omkring det at skrive speciale, hvor 8 studerende dukket op. Der har været henvendelser efter bachelorårgangsmøde, hvor studerende har kommet og fået vejledning om studietvivl og mulighed for at skifte studie. AIS 2. semester årgangsmøde har været afholdt, hvor der var et godt fremmøde. Positiv evaluering ift. U-days på AIS. 43 % har fået mere lyst til at søge ind på uddannelsen. Der var lidt problemer med planlægningen, da der blev indført et ekstra element om uddannelsestjek i programmet efter programmet var fastsat. o Simon fortalte, at det med uddannelsestjek er noget man gerne vil fase ind på alle uddannelser. 6. Nyt fra Arts studier Godkendt studieordningsændring for BA Religionsvidenskab Prodekanen har godkendt ændringen om, at abstract skal være eksklusiv i 2015-ordningen, således, at den er identisk med 2018-ordningen. Notat om det juridiske grundlag for portfolio-eksamen er blevet sendt ud med dagsordenen. Der ønskes en drøftelse om portfolio-eksamen. Spørgsmålene sendes til Christian forud for næste UN-møde.

3 Mødet blev herefter opdelt i de to faggrupper. 7. Status på sidste års handleplaner AIS BA-ordningen: Under rekruttering og studiestart: Der mangler stadig at få skrevet karrieremuligheder/profiler ind på hjemmesiden. (især ift. kandidatsiden) Mentorordning kom ikke op at køre sidste semester. Det skal stadig forsøges igen. Handling 1, 3, 5 og 6 er undersøgt og fuldført. Større fokus til det at arbejde i studiegrupper. Det kan evt. implementeres i fagene. Workshop kunne evt. inkorporeres i teori og metode faget. Studievejledningen skal tage kontakt med teori og metode underviserne. Der er ikke sikret god progression i den nye 2017-ordning. Side 3/10 KA-ordningen: Der er en del studerende, som kun tager en bacheloruddannelse i Arabisk og islamstudier. Uddannelsen vil måske fremadrettet blive en dansk akkrediteret uddannelse, hvilke ville modarbejde international rekruttering. 8. Læringsbarometer I oktober modtog de studerende på AU et spørgeskema, også kendt som læringsbarometeret. Nordisk og Religionsvidenskab blev udvalgt til en mere dybdegående udgave med henblik på at opsamle erfaringer med skemaet. Hensigten var at få erfaringer med undersøgelsen, herunder hvordan det virker at tage den med ind i kvalitetsdrøftelserne. Dekanatet ønsker på den baggrund, at UN drøfter nedenstående spørgsmål og returnerer svarene til rådgiver Dinna: 1. Giver resultaterne en nyttig information om uddannelsen? Ja. Se den følgende gennemgang af spørgsmål, der gav anledning til drøftelse. Men først et par generelle kommentarer: Vi forstod ikke læringsbarometerets skala-indikatorer. Det bliver ikke forklaret i det tilsendte. Hvad er det meningen de skal pege ud? Hvilken gruppe af spørgsmål ligger bag Overensstemmelse, Konstruktiv feedback osv. Der er flere spørgsmål der vender forkert i spørgeskemaet, sådan at svaret helt uenig (1) er det mest positive svar (f.eks. spm. 30, 32, 36 og 38) mens langt hovedparten af spørgsmålene har helt enig som den højeste score (5). Det giver naturligvis noget rod, når man tillægger numerisk værdi, sammenligner, laver gennemsnit osv. Spm. 5: Ikke klart at det er meningen, studerende skal have indflydelse på hvad der undervises i (på BA-niveau)? Forventelig større forskel fra KA-svarende end hos BA (studieprogression).

4 Spm. 20: Næsten en tredjedel svarer, at de ikke ofte samarbejder med medstuderende om at løse opgaver. Eksamener ikke sat op til gruppearb., så hvad er løse opgaver? i denne sammenhæng? Det drøftedes, om studerende skal hjælpes til mere samarbejde? Tvungne studiegrupper? Eller omvendt, bevidst at overlade studerende til selv at danne studiegrupper, og samarbejde i det omfang, de selv vil. Punktet tages med til videre overvejelse og drøftelse. Side 4/10 Spm. 23: Hvad er nok feedback? Selvom tvivl om formuleringen af spørgsmålet: skidt at 33% ikke er enige i at få nok feedback. Spm. 24: Alarmerende at kun halvdelen synes det er tydeligt hvad der forventes af det arbejde, der skal bedømmes. Punktet tages med til videre behandling. Spm. 26: Positivt at det er tilfældet (at feedback hjælper til at arbejde videre med det, der skal læres). Men set ift. svar på spm. 28 ( det, jeg ikke har forstået, bliver gjort mere tydeligt af den feedback, jeg får, hvilket kun 23% er enig i, mens 0% er helt enig) så sår det tvivl om, hvilken effekt feedback har / hvad feedback kan bruges til. Spm. 27: Sært at der (nu) spørges om tilstedeværelsen af feedback, når det har været forudsat hidtil. Spm. 30: (Spørgsmålet vender forkert). Men 25% der har svært ved at huske det, jeg skal lære, er lidt højt. Højne studieteknikker? Repetition? Spm. 37: 19% kan ikke overskue at planlægge deres studietid. Skal der holdes oplæg? Instruktorundervisning i studieteknikker osv.? Som opfølgning på særligt spm. 30 og 37 ønsker UN (evt. også med fagrådet) at følge op på: Kan vi hjælpe studerende til bedre studieteknikker og planlægning? Det ønskes at give studerende introduktion til sådanne værktøjer/teknikker allerede fra rus-ugen, samt i højere/dybere grad at indføre til det senere på uddannelsen. Beslutning: - Det indstilles til cheftutorer at punktet kommer på RUS-ugen. - Fagrådet tager initiativ til at afholde arrangement. Spm : Meget flot evaluering (af den studerendes egen indsats) men skepsis blandt VIPere om vurderingen er for subjektivt positiv. Tvivl om anvendeligheden af formulering i spm. 39: i løbet af uddannelsen? Måske kunne der mere passende spørges i løbet af semesteret det er meget at forlange at f.eks. en 2. sem. BA-studerende kan overskue at planlægge sin tid ift. det, der skal nås, 2-3 år frem. Spm. 45 (spm ): Studerendes kendskab til forskning. Det er overraskende for en uddannelse med fuld forskningsdækning på undervisningen (på både BA og KA jf. datapakkerne), at de studerende i så høj grad ikke genkender at deres undervisere er forskere, og ikke kender til den forskning der foregår på institutionen. Spm. 49: Udtydeligt hvilke kompetencer og færdigheder, der er tale om. Spørgsmålet bør præciseres førend fremtidig brug. Hvis der underforstås de færdigheder, der ifølge studieordningen skal opøve, så er det alarmerende, at kun 25% er enige (2% helt enig) i at undervisningen er tilrettelagt sådan, at kompetencer og færdigheder opøves.

5 Emnet bringes op på afdelingsmøde / med lærerkollegiet. Nødvendigt at rette UV ind så studerende får opøvet den kompetence, de skal ift. studieordningen? Side 5/10 Spm. 53: Er stort pres et faresignal for stress? Er presset for stort når 29% BA ere er helt enige i, at de føler stort pres for at præstere (mens 35% blot er enige ). Bemærk stor forskel til KA-studerendes svar (hhv. 9% og 23%). Opmærksomhed på at følge denne udvikling. Spm. 56: Generelt for dårlig luftkvalitet i undervisningslokaler det bør vi selv relativt nemt kunne afhjælpe med udluftning. 2. Er der noget, der overrasker? Ja. se ovenfor, særligt svarfordelingen på spm. 24 og Giver resultaterne anledning til nye tiltag? Ja. Se behandling af spm. 20, 24 og 30/37 (Initiativer der hjælper studerende til at administrere studiehverdag og -aktivitet (teknikker, værktøjer etc.)) 4. Er der forskel på svarene hos BA- og KA-studerende, hvis ja peger de så noget interessant ud? Ja f.eks. spm. 16 og 17. Rimeligt at forvente at kandidatstuderende med den akkumulerede erfaring, har nemmere ved at sætte læring i en større sammenhæng. Generelt er de højere værdier på KA forventlige. 5. Er der noget særligt at bemærke ift. spørgsmål vedr. uddannelsens forsknings- og praksisbasering? Ja, se ovenfor behandling af spm Er der noget særligt at bemærke ift. spørgsmål vedr. fysisk og socialt studiemiljø? Intet særligt. 7. Giver spørgsmål tilstrækkelig information om det fysiske og sociale studiemiljø? Punktet blev ikke drøftet. 8. Hvordan har det været som studerende at svare på spørgeskemaet? (kun relevant, hvis der er studerende tilstede, der har deltaget). Var der noget, der undrede, eller nogle områder, I ikke oplever er dækket af undersøgelsen? Ikke relevant. 9. Årlig status og uddannelsesevaluering 9.a Årlig status (Arabisk- og Islamstudier) Delpolitik 1: Rekruttering og studiestart (Indikator 1, 2, 5a og 5b) 1a. Giver informationsmateriale og vejledning til potentielle studerende et fyldestgørende billede af, hvordan uddannelsen faktisk er? Hvorfor og hvordan? 1b. Hvordan sikrer studiestarten, at nye studerende bliver fagligt og socialt integreret på uddannelsen? Indgår fx udvikling af studiekompetencer, arbejde med

6 trivsel og læring og information om uddannelsens relevans for og anvendelse i det omgivende samfund? BA-ordning: Det har været undersøgt forskellige sammenhænge sidste år og der var ingen korrelation. Der har været en tydelig italesættelse på U-days af hvad det vil sige at studere Arabisk- og Islamstudier. Forslag om at stille spørgsmål omkring baggrund for opsøgning i studiestartsprøven, da alle studerende skal svare på spørgsmålene. Forsøge at implementere mentorordning igen. Afholde 2. semester årgangsmøde midt i forårssemestret, hvor mange studerende føler det er svært. Implementering af studiegrupper tideligere i faget teori og metode for at sikre bedre miljø for de studerende. Studiestartssamtaler er på forsøgsordning, hvor der afholdes samtaler med 2. semesterstuderende. Resultatet af ordningen kan tages op til næste års årlig status. Side 6/10 KA-ordning: Kandidatinfomøde for 6. semesterstudernde, hvor der reklameres mere for kandidatuddannelsen. Delpolitik 2: Struktur og forløb (Indikator 2, 3 og 4, 6a og 6c, 7) 2a. Hvordan arbejder uddannelsesnævnet med at sikre fastholdelse på uddannelsen, og bør der iværksættes nye initiativer? 2b. Er studieforløbet samlet set tilrettelagt på en måde, hvor man som studerende oplever en rimelig fordeling af arbejdsbelastningen på såvel det enkelte semester som den samlede uddannelse, eller skal der foretages justeringer? 2c. Hvordan tilrettelægges de studerendes studieaktiviteter uden for undervisningen (fx gruppearbejde, læsning, informationssøgning, opgaveskrivning mv.)? BA-ordning: Evt. fjerne mundtlig eksamen på 2. semester, da studerende synes eksamen kan virke skræmmende. Mere fokus på studiegruppearbejde. Evt. implementering i undervisning. Lave en studieaktivitetsportal med forslag til andet studierelevant læring KA-ordning: Ønske om ændring af fagtitel i faget Arabisk til forskningsbrug til Anvendt arabisk for at tydeliggøre, at kandidatuddannelsen er bred og kan bruges i mange henseender og ikke kun til forskning. Tydeliggøre, at der ikke er niveauforskel for BA til KA ift. forventet arabisk niveau. Delpolitik 3: Udvikling af uddannelser, undervisning og læringsmiljø (Indikator 3, 4 og 5a og 5b, 6a og 6c, 8 samt bemandingsplaner)

7 3a. Er der for alle undervisningsforløb en god praksis for undervisningsevaluering og opfølgning på disse? Hvordan kan opfølgningen evt. forbedres? 3b. Er der en god forbindelse mellem undervisning og undervisernes forskningsområder, og hvordan arbejdes der med at sikre overensstemmelse? Side 7/10 Delpolitik 4: Studiemiljø (Indikator 1, 2, 3, 5a og 5b) 4a. Hvordan arbejder uddannelsesnævnet med at skabe en faglig identitet og et fagligt fællesskab? 4b. Er det sociale fællesskab blandt de studerende på uddannelsen godt og inkluderende, eller bør der tages nye initiativer? Delpolitik 5: Relation til arbejdsmarkedet (Indikator 8 (og evt. indikator 4 når der har været karriereintegrerede forløb i undervisningen)) 5a. Hvordan sikres det, at der er et tilstrækkeligt kendskab til, hvor lang tid dimittender fra uddannelsen er om at komme i beskæftigelse, og hvilke jobtyper de varetager? 5b. Hvordan inddrages erhvervsperspektivet i uddannelsesnævnets arbejde med kvalitetsudvikling af undervisningen, fx via inddragelse af alumner, aftagere og karrierevejledning, og hvordan håndterer man på uddannelsen eventuelle udfordringer mht. beskæftigelse? KA-ordning: UN er ved at etablere aftagerforum. Dette vil hjælpe med at skabe kontakter ift. projektorienteret forløb. Mere fokus på muligheden for projektorienteret forløb. Udvikling af jobprofilen på kandidatsiden. 9.b Uddannelsesevaluering for Religionsvidenskab Indikatorkortene/datamaterialet behandles på uddannelsesnævnets statusmøde i april. Uddannelsesnævnet skal i drøftelserne særligt have for øje, hvilke kvalitative evalueringsfokusser man ønsker at anlægge på uddannelserne i forbindelse med uddannelsesevalueringen. Dette fokus skal knyttes til indikatorerne. Handleplanen vil først blive endeligt fastlagt på evalueringsmødet i efteråret og godkendes herefter af Prodekanen for Uddannelse. På mødet vil Simon og Jørn gennemgå indikatorkortene først, som vil danne grundlaget for den efterfølgende drøftelse, som vil være spørgsmål inden for de 5 delpolitikker. Delpolitik 1: Rekruttering og studiestart (Indikator 1, 2, 5a og 5b) 1a. Giver informationsmateriale og vejledning til potentielle studerende et fyldestgørende billede af, hvordan uddannelsen faktisk er? Hvorfor og hvordan? 1b. Hvordan sikrer studiestarten, at nye studerende bliver fagligt og socialt integreret på uddannelsen? Indgår fx udvikling af studiekompetencer, arbejde med

8 trivsel og læring og information om uddannelsens relevans for og anvendelse i det omgivende samfund? Side 8/10 Førsteårsfrafald er det muligt at undersøge i hvilken ende af karakterskalaen, frafaldende studerende befinder sig? 1a) Mangler generel information om pensum tidligere. Ønskes tilgængelig inden studiestart. 1b) Studieteknik-kursus (fagrådet). Se drøftelse ovenfor vedr. læringsbarometer. Delpolitik 2: Struktur og forløb (Indikator 2, 3 og 4, 6a og 6c, 7) 2a. Hvordan arbejder uddannelsesnævnet med at sikre fastholdelse på uddannelsen, og bør der iværksættes nye initiativer? 2b. Er studieforløbet samlet set tilrettelagt på en måde, hvor man som studerende oplever en rimelig fordeling af arbejdsbelastningen på såvel det enkelte semester som den samlede uddannelse, eller skal der foretages justeringer? 2c. Hvordan tilrettelægges de studerendes studieaktiviteter uden for undervisningen (fx gruppearbejde, læsning, informationssøgning, opgaveskrivning mv.)? 2a) En del initiativer er allerede søsat. Følges op på i uddannelsesrapporten. 2b) Med ny studieordning (af 2018) er det først til at se senere. 2c) I vidt omfang forventes det at studerende selv tilrettelægger. Se omtale under læringsbarometer. Tages op på et senere tidspunkt. Delpolitik 3: Udvikling af uddannelser, undervisning og læringsmiljø (Indikator 3, 4 og 5a og 5b, 6a og 6c, 8 samt bemandingsplaner) 3a. Er der for alle undervisningsforløb en god praksis for undervisningsevaluering og opfølgning på disse? Hvordan kan opfølgningen evt. forbedres? 3b. Er der en god forbindelse mellem undervisning og undervisernes forskningsområder, og hvordan arbejdes der med at sikre overensstemmelse? 3a) Oplevelsen hos flere studerende er, at nogle undervisere skøjter let henover evalueringerne. Og at underviser ikke tager forslag til efterretning. Afdelingsleder følger op med lærerkollegiet (indskærper vigtighed). 3b) Generelt god overensstemmelse mellem undervisningen og undervisers forskningsområde. Men er der også sammenhæng til studieordningen? Nogle undervisere vægter egne forskningsinteresser, så vægten i undervisningen forskydes væk fra (/på bekostning af) studieordningens formulering af mål og kompetencer. Forslag: Skulle dette måske være et spørgsmål 3c? Altså overensstemmelsen mellem studieordning og forskers interesse. Delpolitik 4: Studiemiljø (Indikator 1, 2, 3, 5a og 5b) 4a. Hvordan arbejder uddannelsesnævnet med at skabe en faglig identitet og et fagligt fællesskab?

9 4b. Er det sociale fællesskab blandt de studerende på uddannelsen godt og inkluderende, eller bør der tages nye initiativer? Side 9/10 4a) Ingen kommentarer. 4b) Et for stort udvalg af udvalg. Måske udvander de hinanden? Religionsvidenskabelig forening, SIR, Figenbladet, fagråd osv. Atomisere studiemiljø fremfor samle? Der tages initiativ til at tage et møde, alle foreningerne i mellem. Dagsorden: diskutere sammenhængskraft i studiemiljøet. Skabe overskuelighed. Fagrådet initierer. VIPer deltager gerne. Delpolitik 5: Relation til arbejdsmarkedet (Indikator 8 (og evt. indikator 4 når der har været karriereintegrerede forløb i undervisningen)) 5a. Hvordan sikres det, at der er et tilstrækkeligt kendskab til, hvor lang tid dimittender fra uddannelsen er om at komme i beskæftigelse, og hvilke jobtyper de varetager? 5b. Hvordan inddrages erhvervsperspektivet i uddannelsesnævnets arbejde med kvalitetsudvikling af undervisningen, fx via inddragelse af alumner, aftagere og karrierevejledning, og hvordan håndterer man på uddannelsen eventuelle udfordringer mht. beskæftigelse? 5a) Studievejledernes karrierearrangement sikrer i høj grad dette. 5b) Det er svært at se hvor der kan gøres mere ift. undervisningen. I alle andre nævnte tilfælde gøres der meget. På baggrund af ovenstående gennemgang udarbejder Jørn og Simon et udkast til handleplan, til orientering og behandling på næste UN-møde. (Handleplan fastlægges først til efteråret grundet uddannelsesevalueringen på RV). Forslag til behandling: April: Uddannelsesnævnet drøfter, hvilke kvalitative evalueringsfokusser man ønsker at anlægge på Religionsvidenskab i forbindelse med uddannelsesevalueringen med udgangspunkt i indikatorerne. Handleplanen udarbejdes først i forbindelse med uddannelsesevalueringsrapporten i efteråret. 10. Forslag til kommende møder a. Forslag til kommende UN-møder Forslag til punkter til UN-møde den 15. maj 2019 Mødeplan for E19 Rusugearrangementer Evaluering af projektorienteret forløb Forslag til punkter til UN-møde den 19. juni 2019 Drøftelse af spørgsmål til efterårets undervisningsevaluering

10 b. Forslag til punkter, som skal foreslås til behandling i SN Side 10/ Evt.

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Godkendt referat

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Godkendt referat ARTS Møde den: 20. marts 2019 kl. 12.30-14.00 Lokale 516 Bygning 1461 Uddannelsesnævnsmøde Historie og Klassiske Studier Deltagere: Undervisere: Niels Brimnes (afdelingsleder, his), Mary Hilson (his),

Læs mere

Uddannelsesevaluering på Arts

Uddannelsesevaluering på Arts Notat Uddannelsesevaluering på Arts Som en del af kvalitetssikringsarbejdet gennemføres såvel uddannelsesevalueringer som årlige statusser. Formålet med uddannelsesevalueringen er at identificere indsatsområder

Læs mere

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Referat

ARTS AARHUS UNIVERSITET. Referat ARTS Møde den: 24. april 2019 kl. 12.30-14.00 Lokale 516 Bygning 1461 Uddannelsesnævnsmøde Historie og Klassiske Studier Deltagere: Undervisere: Niels Brimnes (afdelingsleder, his), Mary Hilson (his),

Læs mere

Model for uddannelsesevaluering på Arts

Model for uddannelsesevaluering på Arts Notat Model for uddannelsesevaluering på Arts Som en del af kvalitetssikringsarbejdet gennemføres såvel uddannelsesevalueringer som årlige statusser. Formålet med uddannelsesevalueringen er at identificere

Læs mere

Model for uddannelsesevaluering på Arts

Model for uddannelsesevaluering på Arts Notat Model for uddannelsesevaluering på Arts Som en del af kvalitetssikringsarbejdet gennemføres såvel uddannelsesevalueringer som årlige statusser. Formålet med uddannelsesevalueringen er at identificere

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 13. september 2018, kl. 9:00 13:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner

2. Meddelelser Med udgangspunkt i et konkret eksempel, orienterede formanden kort om proceduren vedr. tilbagemeldinger på undervisningsplaner Referat Dorte Puggaard Dato: 20. august 2018 Ref: pug Side 1/5 Mødedato: 20. august 2018 Mødested: Emdrup A011 Videolink (25); 1483-556 DPU Videolink (16) Mødeemne: Møde i Uddannelsesnævnet for Uddannelsesvidenskab

Læs mere

Afbud: Dorte Kousholt, Camilla Pallesen (Århus), Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Mathias Thorborg

Afbud: Dorte Kousholt, Camilla Pallesen (Århus), Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Mathias Thorborg Møde den: 8. juni 2017 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Kristine Kousholt, Isabel Joy Axtmann Hansen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jonas Westergaard, Jakob

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Godkendelse af referat fra UN-mødet den 15. november 2018 (bilag 1)

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 2. Godkendelse af referat fra UN-mødet den 15. november 2018 (bilag 1) Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 22. november 2018, kl. 9:00 11:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 14. marts 2016 kl. 10.00-13.00 Emdrup A019 Videolink (12); 1443-240 Arts Videolink (20) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja

Læs mere

Fraværende: Jeppe Büchert Netterstøm (his), Mathilde Reinecke Tellefsen (Studievejleder,

Fraværende: Jeppe Büchert Netterstøm (his), Mathilde Reinecke Tellefsen (Studievejleder, ARTS Møde den: 20. februar 2019 kl. 12.30-14.00 Lokale 516 Bygning 1461 Uddannelsesnævnsmøde Historie og Klassiske Studier Deltagere: Undervisere: Niels Brimnes (afdelingsleder, his), Mary Hilson (his),

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 25. april 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Transformation af profilfagene på Arts (drøftelsespunkt) kl. 9.05

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. Møde den: 9. oktober, 2014, kl. 15.15-17.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE Side 1/5 Undervisningsevaluering på DPU 2016 Nærværende notat er en sammenfatning af drøftelserne i studienævnet på DPU på baggrund af undervisningsevalueringerne for 2016 behandlet og fremsendt af de

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T SAGSNOTAT 24 APRIL 2012 Vedr.: Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Side 1/5 Mødedato: 18. marts 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Deltagere: Vibe Aarkrog (formand), Jeanette Magne (afgående formand), Frans Ørsted Andersen,

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 23. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Navnerunde og kort orientering om studienævnets arbejde kl. 9 til kl. 9.10 1.1 Velkommen og navnerunde 1.2

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/5 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 14. maj, kl. 10:00 14:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels Bonderup

Læs mere

LÆRINGSBAROMETER OG UDDANNELSESZOOM Maskinmester, prof.bach. på Aarhus Maskinmesterskole

LÆRINGSBAROMETER OG UDDANNELSESZOOM Maskinmester, prof.bach. på Aarhus Maskinmesterskole LÆRINGSBAROMETER OG UDDANNELSESZOOM Maskinmester, prof.bach. på Tabelrapport Januar 2019 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. UDBUDSSTED/SEMESTRE PÅ MASKINMESTER, PROF.BACH. 2 1 1. UDBUDSSTED/SEMESTRE PÅ MASKINMESTER,

Læs mere

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Årshjul for uddannelserne under Filosofisk studienævn Godkendt den 13. marts 2019 Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen rekruttering og optagelse Fak. + SL + studiesekr.

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog med rettelser: Pkt. 3 flyttes og er det sidste pkt. på dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Godkendt, dog med rettelser: Pkt. 3 flyttes og er det sidste pkt. på dagsorden Møde den: 8. maj 2017, kl. 12.15 14.15 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Møde i Studienævn for idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen, Sine Agergaard

Læs mere

Referat Godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat Godkendt ARTS AARHUS UNIVERSITET Ref: kkmo Side 1/6 Mødedato: 8. juni 2018 Mødested: Emdrup A112 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Til stede: Medlemmer: Gritt B. Nielsen,

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder)

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder) Møde den: 13. november 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Nina

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Signe Nøhr Villebro

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Fraværende med afbud: Signe Nøhr Villebro Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 18. december 2018 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), René Falkenberg,

Læs mere

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN.

Lars supplerer, at det rækkefølgen i proceduren vigtig, at fagene først godkendes i UN og udbuddet derefter i SN. UN-møde 15.06.2017 Pædagogisk antropologi & AEG Til stede: Emdrup: VIP: Ida W. Winther, Lars Holm, Gritt B. Nielsen, Karen Valentin. Studerende: Sisse Due, Nanna H. Kirk, Pernille M. Kjeldsen, Anders Fromm.

Læs mere

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Januar

Tid Opgave Kilde Ansvarlig Noter Behandlet på møde Januar Årshjul for uddannelserne under Filosofisk studienævn Godkendt den 11. januar 2018 Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen Hvilke aktører skal uddannelsen have kontakt

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på bachelor- og kandidatuddannelse i folkesundhedsvidenskab.

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på bachelor- og kandidatuddannelse i folkesundhedsvidenskab. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Folkesundhedsvidenskab Studieleder Lisbeth E. Knudsen Institutleder Mette Madsen

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 8. oktober 2018, kl. 9.30-11.30 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation

Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation Årshjul for Studienævn for International Virksomhedskommunikation Tid 2018 JANUAR FEBRUAR Ansvar Emne Opgave Studienævn Uddannelse Frist for indstilling af nye studieordninger samt revision af eksisterende

Læs mere

Udkast til spørgeskema til studerende

Udkast til spørgeskema til studerende Notat Udkast til spørgeskema til studerende Følgende er andet udkast af spørgeskema til studerende i kvalitetsmålingen. Spørgeskemaet er blevet testet blandt studerende i en kvantitativ pilottest i maj

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 21. marts 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Planlægning: Samarbejde mellem UVA/EKA, afdelingsledere,

Læs mere

Afbud: Charlotte Mathiassen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jakob Skildal Nielsen (suppleant), Camilla Pallesen (Århus), Mie Jørgensen (suppleant)

Afbud: Charlotte Mathiassen, Pernille Sommerfeldt Pedersen, Jakob Skildal Nielsen (suppleant), Camilla Pallesen (Århus), Mie Jørgensen (suppleant) Møde den: 20. april 2017 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Poul Nissen, Dorte Kousholt, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias Thorborg, Jonas

Læs mere

Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier. Version: 3

Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier. Version: 3 Strategiske mål og handlingsplan for Studienævnet for kommunikation og digitale medier Studienævn: Kommunikation og digitale medier Periode: 2015-2018 Dato: 25/01 2016. Version: 3 Nuværende situation:

Læs mere

Pkt. 8 vedr. Spørgsmål til evaluering af undervisning udskydes til næste møde.

Pkt. 8 vedr. Spørgsmål til evaluering af undervisning udskydes til næste møde. Møde den: 23.10.2014 1611-048 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse Referat Til stede: 12-13: Cecilia Ramlau-Hansen, Ninna Rysholt Poulsen, Signe Bredsgaard Lassen, Anne Aggerholm

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra 12. april 2019 Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 12. april 2019, kl. 10:00-12:30 Mødested: Emdrup lokale B101a & Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 2. maj 2013, kl. 12-13 Bygn. 1264, lokale 3.10 Studienævnsmøde for den sundhedsfaglige kandidatuddannelse og suppleringsuddannelsen REFERAT Til stede: Cecilia Ramlau-Hansen, Ellen Aagaard Nøhr,

Læs mere

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud

Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Gydesen (JVG), Jannik Fenger (JF), Flemming Saugmann Brun (FSB), Hanna- Afbud Møde 6/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 20. juni 2018, kl. 13.15 15.15 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK),

Tilforordnede: Ida Wentzel Winther (afdelingsleder), Natasja Thandi Kappel Pedersen (AAU), Lise Skjøt Møller (VEST), Kristine Kirk Mørk (SNUK), Ref: kkmo Mødedato: 5. februar 2019 Mødested: Emdrup D118, Aarhus 1483-523 (det gule rum), virtuelt mødelokale 1002 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. juni 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 26. juni 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 26. juni 2019 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 13 til 13.05 2. Opfølgning på referat kl. 13.05 til 13.15 3. Indkomne sager 4.

Læs mere

Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Ansvar for opdatering: Studieleder, Vicestudieleder Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse

Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Ansvar for opdatering: Studieleder, Vicestudieleder Kilde: Delpolitik for rekruttering og optagelse Årshjul for studienævnet for Tysk/Spansk 2018 Opdateret: 02.10.17 Tid Opgave Kilde / Ansvar Opdatere BA-uddannelsens markedsføringssider så de er tilpasset målgruppen Hvilke aktører skal uddannelsen have

Læs mere

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 5: IT-baseret forbedring af organisatoriske

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 03. DECEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Anne Bjørn Dato: 12. december 2017 Varighed: 10.00 15.00 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi

AARHUS UNIVERSITET. Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi. Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi AARHUS UNIVERSITET Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Psykologi Referat af møde i Fagstudienævnet ved Psykologi Tid: Onsdag den 5. november 2014 kl. 10.15 Sted: Bygn. 1350, lokale 3014 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra møde & 26. april (bilag) Begge godkendt

2. Godkendelse af referat fra møde & 26. april (bilag) Begge godkendt UN-møde Pædagogisk filosofi 07. 06. 2017 Til stede: VIP: Anne-Marie Eggert Olsen, Per Jepsen, Oliver Kauffmann, Carsten Fogh Nielsen, Thomas Aastrup Rømer. Studerende: Maira Hoffmann, Maria Langy Jensen,

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Retningslinje for årlig status på kvalitetsarbejdet på uddannelsesområdet, Health

Retningslinje for årlig status på kvalitetsarbejdet på uddannelsesområdet, Health Retningslinje for årlig status på kvalitetsarbejdet på uddannelsesområdet, Health Indledning Den årlige status på kvalitetsarbejdet på uddannelserne ved Health sker inden for rammerne af Aarhus Universitets

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 14. august 2018 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Kirstine Helboe,

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 20. juni 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013

Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013 Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2013 Indholdsfortegnelse Indledning...4 Forretningsudvalget (FU)...4 FU-møde: 21. oktober 2013...4 Elektronisk semesterevaluering...6 Samlet status...6

Læs mere

Det Tekniske Fakultet. Studenterevaluering af hele uddannelser, 2017 Diplomingeniøruddannelsen i Integreret Design Det Tekniske Fakultet

Det Tekniske Fakultet. Studenterevaluering af hele uddannelser, 2017 Diplomingeniøruddannelsen i Integreret Design Det Tekniske Fakultet Det Tekniske Fakultet Studenterevaluering af hele uddannelser, 2017 Diplomingeniøruddannelsen i Integreret Design Det Tekniske Fakultet TEK Uddannelseskvalitet Apr. 2018 Indholdsfortegnelse Indledning...

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl Referat af studienævnsmøde tirsdag den 3. oktober 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 4. september. 3. Evaluering af 2. semester 4. Planlægning

Læs mere

Undervisningsevalueringsberetning for E18 på Kunsthistorie og Visuel Kultur

Undervisningsevalueringsberetning for E18 på Kunsthistorie og Visuel Kultur D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Undervisningsevalueringsberetning for E18 på Kunsthistorie og Visuel Kultur Fordeling af evalueringsresultater Indledningsvis

Læs mere

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102

Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj Bygning 2630, lokale K102 Referat fra mødet i HD Studienævnet Tirsdag den 15. maj 11.00 13.00 Bygning 2630, lokale K102 Deltagere: Studienævnsformand Søren Erik Nielsen, studienævnsmedlemmer René Franz Henschel, Finn Schøler og

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 30. marts 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), René Falkenberg,

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Workshop: Fastholdelsesstrategi. Ledelsens rolle

Workshop: Fastholdelsesstrategi. Ledelsens rolle Workshop: Fastholdelsesstrategi Ledelsens rolle GRETE BERTELSEN, PRODEKAN, KU SCIENCE FINN BORCHSENIUS, PRODEKAN, AU SCIENCE AND TECHNOLOGY Program for workshoppen Program 8 min Oplæg om fastholdelsesstrategier

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den 27. juni 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden kl. 9 til 9.05 2. Opfølgning på referat kl. 9.05 til 9.10 3. Indkomne sager 4. Handleplaner

Læs mere

Formål: Kvalitetssikringssystemet ved NF skal gennem evaluering, i bred forstand, af undervisnings og uddannelsesudbud sikre at:

Formål: Kvalitetssikringssystemet ved NF skal gennem evaluering, i bred forstand, af undervisnings og uddannelsesudbud sikre at: KVALITETSSKRING OG KVALITETSUDVIKLING AF UNDERVISNING OG UDDANNELSE PÅ DET NATURVIDENSKABELIGE FAKULTET, AARHUS UNIVERSITET Kvalitetssikring og kvalitetsudvikling af undervisning og uddannelse ved Det

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18 I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde.

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Nedenstående skema viser i kort form de forskellige aktørers roller og ansvar i processen omkring uddannelsesevalueringen.

Nedenstående skema viser i kort form de forskellige aktørers roller og ansvar i processen omkring uddannelsesevalueringen. Retningslinje for uddannelsesevaluering, Health Indledning Uddannelsesevaluering med inddragelse af ekstern ekspert ved Health finder sted hvert 5. år og sker inden for rammerne af Aarhus Universitets

Læs mere

EVALUERINGSRAPPORT FOR BACHELOR- OG KANDIDATUDDANNELSEN I INFORMATIONSVIDENSKAB OG KULTURFORMIDLING, STUDIEÅRET 2016/2017. Evalueringsprocedure

EVALUERINGSRAPPORT FOR BACHELOR- OG KANDIDATUDDANNELSEN I INFORMATIONSVIDENSKAB OG KULTURFORMIDLING, STUDIEÅRET 2016/2017. Evalueringsprocedure K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T I N F O R M A T I O N S V I D E N S K A B E L I G E A K A D E M I ( I V A ) EVALUERINGSRAPPORT FOR BACHELOR- OG KANDIDATUDDANNELSEN I INFORMATIONSVIDENSKAB

Læs mere

Evaluering. Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelse af fællesskab på holdet?

Evaluering. Hvordan vurderer du det sociale studiemiljø på holdet? Hvordan vurderer du dit eget bidrag til at skabe følelse af fællesskab på holdet? Evaluering Modul/ semester: Modul 13 Dato for evaluering: 31/10 2016 Modul/semesteransvarlig: PKN Antal studerende/mulige der har svaret samt svarprocenten: 10/14 71% Hvis svarprocenten på de elektroniske

Læs mere

Det Tekniske Fakultet. Studenterevaluering af hele uddannelser 2017 Diplomingeniøruddannelsen i Maskinteknik

Det Tekniske Fakultet. Studenterevaluering af hele uddannelser 2017 Diplomingeniøruddannelsen i Maskinteknik Det Tekniske Fakultet Studenterevaluering af hele uddannelser 2017 Diplomingeniøruddannelsen i Maskinteknik TEK Uddannelseskvalitet Apr. 2018 Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Metode... 2 Undersøgelsens

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT Møde den: 5. maj 2014, kl. 14 16 Aarhus, Tåsingegade 3, lokale 1443-313 videolink til Emdrup lokale A112 Uddannelsesfagudvalgsmøde for Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi GODKENDT REFERAT Til stede:

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015

M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015 I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 15. MARTS 2015 Forum Studienævnet for Kunst- og Kulturvidenskab Møde afholdt:

Læs mere

Det Tekniske Fakultet. Studenterevaluering af hele uddannelser, 2017 Diplomingeniøruddannelsen i Bygningsteknik Det Tekniske Fakultet

Det Tekniske Fakultet. Studenterevaluering af hele uddannelser, 2017 Diplomingeniøruddannelsen i Bygningsteknik Det Tekniske Fakultet Det Tekniske Fakultet Studenterevaluering af hele uddannelser, 2017 Diplomingeniøruddannelsen i Bygningsteknik Det Tekniske Fakultet TEK Uddannelseskvalitet Apr. 2018 Indholdsfortegnelse Indledning...

Læs mere

Nedenstående skema viser i kort form de forskellige aktørers roller og ansvar i processen omkring uddannelsesevalueringen.

Nedenstående skema viser i kort form de forskellige aktørers roller og ansvar i processen omkring uddannelsesevalueringen. Retningslinje for uddannelsesevaluering, Health Indledning Uddannelsesevaluering med inddragelse af eksterne eksperter finder sted hvert 5. år og sker inden for rammerne af Aarhus Universitets fælles principper

Læs mere

Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann

Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann Til stede: Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann Aarhus: Thomas Aastrup Rømer, Ditte Philipsen Referent: Tove Pedersen 1. Godkendelse

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Afbud:, Liselotte Malmgart (studieleder)

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Afbud:, Liselotte Malmgart (studieleder) Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Referent: Susanne Vork Dato: 27. april 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: (studienævnsformand), René Falkenberg, Jakob Engberg, Ida Høyrup,

Læs mere

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat Møde 24. april 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator) Frans Ørsted Andersen Lotte Hedegaard-Sørensen Helle Merete Nordentoft

Læs mere

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Afbud: Kristoffer Vinther Olesen (studievejleder), Maria Svane-Christiansen (studievejleder)

Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde. Afbud: Kristoffer Vinther Olesen (studievejleder), Maria Svane-Christiansen (studievejleder) Mødetype: Studienævnsmøde Teologi Ordinært møde Mødeleder: Ulrik Nissen Referent: Susanne Vork Dato: 2. marts 2017 Varighed: 13.00 15.30 Tilstedeværende: Ulrik Nissen (studienævnsformand), Jakob Engberg,

Læs mere

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder)

Afbud: Helene Valentin (har meldt sig ud af uddannelsen), Mikkel Klitte Enevoldsen, Ida Wentzel Winther (afdelingsleder) Ref: kkmo Side 1/5 Mødedato: 13. april 2018 Mødested: Emdrup A112 Aarhus 1483-525 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelserne i pædagogisk antropologi og AEG Til stede: Medlemmer: Gritt B. Nielsen,

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Opdateret 7. september 2017, tilføjelse til punkt 4d. 4) Meddelelser 4a) Status for nye 2017 studieordninger

Opdateret 7. september 2017, tilføjelse til punkt 4d. 4) Meddelelser 4a) Status for nye 2017 studieordninger Møde onsdag den 23. august 2017 kl. 10.00 12.00 7. møde i Uddannelsesnævnet for didaktikuddannelserne (UN) GODKENDT REFERAT Deltagere: Lisbeth Haastrup (formand), Christina Matthiesen (dansk), Tomas Højgaard

Læs mere

D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T

D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET E V A L U E R I N G S R A P P O R T F O R B A C H E L O R - O G K A N D I D A T U D D A N N E L S E N I I N F O R

Læs mere

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk).

(AC-vejleder, observatør), Jan Gustafsson (VIP germansk og romansk) og Laura Bech Hansen (studenterrepræsentant for germansk og romansk). D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 22. OKTOBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi

Studienævnet ved Institut for Antropologi K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Til medlemmerne af studienævnet M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. AUGUST 2016 Forum Studienævnet

Læs mere

Velkomstmateriale til de nye KA negot.- studerende udsendes. Indtaste endelige studieordningsændringer

Velkomstmateriale til de nye KA negot.- studerende udsendes. Indtaste endelige studieordningsændringer Årshjul for uddannelserne under studienævnet for Cand. negot.-studier 2018 Godkendt af studienævnet den 22.02.2018 Tid Kilde Opgave Behandlet på møde Delpolitik for studiestart og Koncept Planlægning af

Læs mere

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen

Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Opfølgning på evaluering det samlede notat til studiezonen Modul/ semester: modul 14 hele uddannelsen, hold BosF14 Dato for evaluering: elektronisk evaluering 26/6 2017 samt mundtlig evaluering 19/6 2017

Læs mere

Evalueringsrapport for bachelor- og kandidatuddannelsen i It og Sundhed 2013/2014

Evalueringsrapport for bachelor- og kandidatuddannelsen i It og Sundhed 2013/2014 Evalueringsrapport for bachelor- og kandidatuddannelsen i It og Sundhed 2013/2014 Indledning Uddannelsen i It og Sundhed optog de første studerende i 2008 og i 2014 blev de første kandidater færdige. I

Læs mere

Uddannelsesspecifik evalueringsrapport Semesterevaluering

Uddannelsesspecifik evalueringsrapport Semesterevaluering Uddannelsesspecifik evalueringsrapport Semesterevaluering Efteråret 2017 INDHOLD 1 Indledning 3 2 Svarprocenten 3 3 Præsentation af evalueringens data 4 3.1 Trivsel 4 3.2 Fremmøde 5 3.3 Semestrets overordnede

Læs mere

Studienævnet. Studienævnet. Forum. Møde afholdt: Den 19. maj Sted: Lokale Christina Holbøll. Referent:

Studienævnet. Studienævnet. Forum. Møde afholdt: Den 19. maj Sted: Lokale Christina Holbøll. Referent: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 19. MAJ 2014 Forum Studienævnet ANTROPOLOGI Møde afholdt: Den 19. maj 2014 Sted:

Læs mere

Tilforordnede: Dan Fog Enevoldsen (AAU), Maria Solhøj Madsen (VEST), Annike Vestergaard Martínez (SNUK).

Tilforordnede: Dan Fog Enevoldsen (AAU), Maria Solhøj Madsen (VEST), Annike Vestergaard Martínez (SNUK). ARTS Mødedato: 14. juni 2019 kl. 12.30-14.30 Mødested: Emdrup D118 - Aarhus 1483-523 (det gule rum) Mødeemne: Uddannelsesnævnet for kandidatuddannelsen i pædagogisk sociologi Godkendt referat Deltagere

Læs mere

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby.

Studienævnsmøde den 12. december Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 12. december Sted: Mødelokale Anne Kjølby. I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 12. december 2012 M Ø D E R E F E R A T 13. DECEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Procedure for evaluering af undervisning, semestre og uddannelser

Procedure for evaluering af undervisning, semestre og uddannelser Samfundsøkonomiuddannelsen Fibigerstræde 2 Postboks 159 9100 Aalborg Procedure for evaluering af undervisning, semestre og uddannelser 1. Baggrund Der redegøres i dette notat for de procedurer på Samfundsøkonomi-uddannelsen,

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI Videnskabeligt personale (VIP): Laura Luise Schultz (formand for SN og fagudvalgsformand for Teater og Performance

M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI Videnskabeligt personale (VIP): Laura Luise Schultz (formand for SN og fagudvalgsformand for Teater og Performance I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI 2015 Forum Studienævnet for Kunst- og Kulturvidenskab Møde afholdt:

Læs mere

Fælles principper og rammer for uddannelseskvalitetsprocesser: Årlig status og uddannelsesevaluering

Fælles principper og rammer for uddannelseskvalitetsprocesser: Årlig status og uddannelsesevaluering Fælles principper og rammer for uddannelseskvalitetsprocesser: Årlig status og uddannelsesevaluering Aarhus Universitets politik for kvalitetsarbejdet på uddannelsesområdet udgør det fælles værdigrundlag

Læs mere

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant)

Studerende: Rikke Wøjdemann Koefoed, Maja Birkegaard, Mikkel Holt Arnsberg, Pernille Strand (suppleant), Sif Elvrum Reynberg Pedersen (suppleant) Mødedato: 15. marts 2019 Mødested: Emdrup: D120 / Aarhus: 1483-523 Det Gule Rum Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: VIP: Charlotte Mathiassen, Kari Kragh Blume Dahl,

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 27. februar 2017 kl. 9.15-12.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 5. oktober 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247

Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 5. oktober 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Referat af 7. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 5. oktober 2016, kl. 10-11 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 247 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Det er et fuldtidsjob at være studerende

Det er et fuldtidsjob at være studerende Studieaktivitetsmodellen Det er et fuldtidsjob at være studerende Din arbejdsuge er på 40 timer og rummer mange forskellige studieaktiviteter Din vej til viden, færdigheder og kompetencer Mange forskellige

Læs mere