Beretning til generalforsamling den 29. maj 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning til generalforsamling den 29. maj 2018"

Transkript

1 Beretning til generalforsamling den 29. maj 2018 Nøgletal Vi er nu medlemmer fornyede deres medlemskab, 646 er nye medlemmer, 49 er genindmeldte medlemmer. Vi er stadig 2/3 kvinder og 1/3 mænd. Vores aldersgennemsnit er 46 år. Bestyrelsen har i det forgangne år arbejdet med disse tre hovedpunkter. 1: udvikling, 2: udbygge eksisterende faciliteter og 3: drift. Ad 1: Udvikling det fremadrettede 1.1 Etablering af en sommerafdeling for fællesbadere Vi har ingen fællesafdeling i perioden fra 1. maj til 1. oktober. Det er ikke holdbart at en stor og stigende del af vores medlemmer kun får opfyldt deres behov i de 7 af årets 12 måneder. På sidste års generalforsamling blev der derfor nedsat en tænketank, som skulle komme med forslag til GF 2018 om en bedre udnyttelse af vores faciliteter, således at der var gode muligheder for både kvinder, mænd og fællesbadere. Tænketanken har arbejdet hårdt og er lykkedes med et enigt forslag, som bestyrelsen støtter fuldt ud. Undervejs holdt tænketanken medlemsmøder og spurgte samtlige medlemmer i en elektronisk undersøgelse. Tænketankens forslag er en midlertidig løsning, idet tænketanken meget hurtigt kom til, at det er nødvendigt at udbygge badeanstalten, så der bliver mulighed for at etablere 3 store selvstændige afdelinger og dermed også fortsat plads til de mange nye, der ønsker at være medlem. At etablere en tænketank og lægge en konkret udviklingsopgave i tænketanken, har været en rigtig god ide. Bestyrelsen vil derfor også i 2019 etablere en eller flere tænketanke, som kan drive udviklingsopgaver. 1.2 Vedtægtsændring, så urafstemning bliver en mulighed Bestyrelsen har udarbejdet forslag til vedtægtsændring, så det fremover bliver muligt at stemme elektronisk. Det sker af to årsager. Dels er vi nu så mange, at det både er svært

2 og omkostningsfuldt at skaffe plads til alle. Dels har ca. 95% medlemmerne reelt ikke indflydelse på beslutningerne, fordi det er relativt få, der kommer til generalforsamlingen. Bestyrelsen finder det utroværdigt og uholdbart, at vi satser på, at der kun kommer et par hundrede, og at vi derfor ikke behøver at leje Bella Centret. Faktum er jo, at vi har et demokratisk underskud, og det kan true foreningen på sigt. Vi skal nemlig sikre, at medlemmerne fastholder ejerskab og ansvar for foreningen, og medlemmerne skal derfor have mulighed for at udøve deres direkte medlemsindflydelse, ved at kunne afgive stemme til generalforsamlingsbeslutninger. Vi håber derfor, at den kommende generalforsamling vil bakke op om forslaget. 1.3 Etablering af offentlig fælles nøgen afdeling Der er behov for en offentlig fælles nøgenafdeling, i hele den offentlige åbningstid, fra 1. maj til 1. oktober. Bestyrelsen har rettet henvendelse herom til forvaltningen, og har haft foretræde for Kultur- og Fritidsudvalget. Udvalget var enig i behovet og bad forvaltningen finde en løsning sammen med DKG. På møde i udvalget ultimo april, blev den model forvaltningen og DKG havde aftalt, tiltrådt. Der foretages derfor en afskærmning af området på fællesafdelingen, syd for og øst for kongressen. Udsigten fra kongressen bevares. Området er p.t. afmærket med tape på brædderne og der er ophængt piktogrammer som viser, at det er tekstilfrit område for 18+, altså voksne. Der er bestilt opsætning af sejldugsafskærmning i Helglandgrøn. Afskærmningen fjernes 1. oktober. DKG betaler omkostningerne. Ad 2: Udbygning af eksisterende forhold Bestyrelsen har iværksat følgende opgaver: 1. De nye saunaer er blevet færdigbygget og der er monteret højtaleranlæg i den store sauna på herreafdelingen 2. Der bliver meget snart påbegyndt: Pålægning af brædder på de to yderste byggefelter på dame og herreafdelingen, så dækspladsen udvides Thekøkken i kongressen Koldtvandsbruser på fællesafdelingen 3. Der er indkøbt arbejdsplatform, og udnævnt flådeansvarlig med titel af Admiral 4. Der er påbegyndt udarbejdelse af en bog om DKG i anledning af vores 90 års jubilæum i Redaktion, tekst og billede udføres af medlemmer med stort kendskab til foreningen, og baseret på righoldigt materiale i Sundby lokalhistoriske arkiv.

3 5. I forbindelse med datadirektivet er der indgået aftale med Conventus om sletning af inaktive medlemsoplysninger og der er udarbejdet datapolitik. Foreningen videregiver ikke, og har aldrig videregivet medlemsoplysninger. Foreningen har kun de persondata som medlemmerne selv har indtastet, og medlemmerne kan selv gå ind og slette eller ændre i deres data. Ad 3 Drift og årets gang Drift Vi har heldigvis et rigtigt godt hold af professionelle som bistår os. 1. Mark og Johan fra Sundby Rengøring er vores faste samarbejdspartner på alt med rengøring og fjernelse af affald. De gør rent 3 gange om ugen, toiletter dog 5 gange ugentlig. 2. Bodil fra Logik er blevet fast vicevært. Bodil kommer 1 gang om ugen og klarer løbende vedligehold. Man kontakter Bodil om opgaver ved at skrive til vedligeholdelse@detkoldegys.dk 3. Logik er vores faste samarbejdspartner på alt med træ og byggeri 4. Søren fra PAN elektrik er vores faste samarbejdspartner på alt med el og ventilation og saunaovne 5. Carsten og Mike fra Mejlshede er vores faste samarbejdspartner på alt med låse og nøgler. Medlemmerne kan købe erstatningsnøgler hos Mejlshede. Det står på hjemmesiden hvordan. 6. Lisbet Slot fra Administrationsbureauet er vores faste samarbejdspartner på alt med betalinger og bogføring Og herudover er der mange medlemmer der bistår. Ulla og Steen med måtter i saunaen, Jonathan med plaster, Admiral Jan med flåden, Ceremonimesteren ved alle mærkedage, morgenholdet og gusmestre ved arrangementer. Jørn med kaffe til intro. osv Alle er ikke nævnt og ingen er derfor glemt. Har du en noget, du gerne vil bidrage med, så sig til. Introduktion Vi har holdt 12 introforløb og budt velkommen til 646 søde og positive og glade nye medlemmer.

4 Tilmelding foregår elektronisk og vi melder ud ca 14 dage før, hvornår der åbnes for tilmelding. Det betyder, at mange går ind på systemet samtidig, og så blokerer det. Det kan vi ikke hindre. Tilmeldingen ligger i medlemssystemet Conventus. Der skal så prøves igen og igen. Ved nogen af tilmeldingerne går der under en time før alle pladser er taget, ved andre tilmeldinger har det taget 2 døgn. Saunagus Der har været sanagus 16 gange ugentligt i perioden fra 1. oktober til 1. maj. Og i sommerperioden 1 gang dagligt om aftenen. Alle gus afholdes af medlemmer på frivillig basis. Dåb og dåbsfest Vi har døbt 24 skrællinger og 6 25 års jubilarer. Jubilarerne fik vikingenavne: Anne, Tanja, Barbara, Lillian, Knud-Erik og Rudi hedder nu Morgenrøde, Morgendug, Morgenfrue, Morgenstjerne, Bygmester og Skjalden. Vi havde desværre kun den is i vandet, som vi havde indkøbt til lejligheden. Om aftenen havde vi fest med musik og dans, hvor nærmest alle var på dansegulvet. Andre arrangementer Vi har holdt standerhejsning, julefrokost, nytårskur og standerstrygning. Vi har holdt 2 gæstedage, hvor det var muligt for alle medlemmer at tage gæster med. Og gusmestrene har holdt cocktailgus og julegus med gløgg og risalamande. Grødisen I år kom Kong Vinter med grødis til os. Det vil vi huske ham for. Og grødisen kom så tilpas langt hen på vinteren så vi havde masser af dagslys. Grødisen bragte stor fælles glæde og meget vigtig, demonstrerede, hvor gode vi er til at passe på hinanden. Vi så det når der blev hakket is af trappen, udvidet badehuller og tilskadekomne blev hevet sikkert op ad trappen. Grødisen gav virkelig meget fælles glæde og smil og snak. Stor tak til Kong Vinter, vi overvejer et livsvarigt æresmedlemsskab. Fællessaunaen, kongressen og fællesskab. Fællessaunaen skaber gode rammer for samvær og fællesskab.

5 Mange gode gusarrangementer har bakket op og styrket vores fællesskab. Der skal her lyde en særlig tak til gusmestrene, fordi I så høj grad har bidraget til, at vi har kunnet lægge sidste års generalforsamlinger bag os, og med godt kammeratskab har set fremad. Nye medlemmer har stor nytte af at komme til gus, fordi de her oplever en nem måde at komme i kontakt med andre medlemmer. Og så er det pludselig ikke spor svært at komme alene ned og bade. Arrangementerne i forbindelse med gus, er også rigtig gode til at skabe kontakt og fællesskab med øvrige medlemmer, det være sig eftermiddagskaffen om tirsdagen eller cocktailgus og julegus med risalamanden. Vi har også morgenholdet med morgensang kl 7, og der er fuldmåneskins-badning hvor alle er velkomne. Kongressen som er det officielle navn på huset, fungerer også fint for fælles samvær. I vinterhalvåret er der mulighed for at lave kaffe og the, så der er noget at mødes om. Mange har fundet ud af at det er en god arbejdsplads i det daglige. Der må gerne snakkes i fælleshuset, også livligt, også selv om nogen arbejder. Det er ikke en læsesal. Og pladsen er fælles. Det er muligt for alle medlemmer, at komme ind og sætte sig og snakke med hinanden. Det er således bestyrelsens opfattelse, at på sigt kan samværet på den ordinære generalforsamling med fordel erstattes af debatmøder og en række andre muligheder for samvær på tværs i foreningen. Foreningens faciliteter og samarbejdsfora 1. Gæster Ifølge vores nuværende brugeraftale med Københavns kommune må vi kun give adgang for medlemmer, og derfor må vi ikke indgå gæsteaftaler. Lille Helgoland er vores eget. Derfor kan medlemmerne tage en gæst med på Lille Helgoland, hvis man skriver i forvejen til dkg@detkoldegys.dk og fortæller hvornår. 2. Børn Børn kan i vinterperioden medtages på fællesafdelingen om søndagen fra kl 9 til kl Samarbejder Vi samarbejder med øvrige vinterbadeforeninger i Danmark og nogle af foreningens medlemmer har også kontakt til enkelte udenlandske foreninger.

6 Det lån vi ydede til Hvidovre vinterbadeforening, så de kunne komme i gang med at bygge faciliteter og tiltrække medlemmer er tilbagebetalt. Vi ønsker Hvidovre tillykke! Kirsten Bech har afløst Thomas Frisendal i Parkbrugerrådet for Amager Strand. Vi har ikke længere repræsentant i Amager Øst lokaludvalg. Vi er med i foreningen der driver Flyvefisken, en båd der ligger i Sundby Sejlforening Vi er medlem af DGI, Danmarks Naturfredningsforening, Det danske Saunaselskab og Rådet for større badesikkerhed. 4. Bestyrelsen har bestået af Troels Norup Panild, Kirsten Bech, Dorrit Erlandsson, Rasmus Klinck, Per Nørgaard Andersen, Thomas Frisendal (kasserer) og Kirsten Monrad Jensen (formand). Bestyrelsen har fungeret rigtig godt. Vi har haft et meget fint samarbejde. Vi har tænkt både store tanker, og forholdt os til en række praktiske forhold. Det er foregået i en god og åben atmosfære, hvor alle har bidraget og taget fat. Vi har også haft det sjovt og været glade for at være sammen. Vi har holdt bestyrelsesmøde ca. en gang om måneden. Referater ligger på hjemmesiden. Vi færdes meget på anlægget, og søger at have fingeren på foreningens puls og tænke langsigtet. Tak Alt det, der er nået, er kun nået, fordi vi er så mange der har bidraget, og fordi vi alle har fået så god opbakning fra hinanden. Tak for den omsorg I viser til hinanden! Tak til bestyrelsen, tak for vores samarbejde og fælles ønske om at gøre det bedste. Tak til gusmestrene for jeres store indsats og opmærksomhed på fællesskabet og velværet i foreningen. Tak for al den glæde og oplevelse, I har taget os med i. og for jeres opbakning og støtte til de gamle traditioner. Tak til vores ceremonimester Anders Hjorth og morgenholdet for bistand til dåben, og bistand og sang, hver eneste gang, der bliver spurgt. Tak til alle de nye medlemmer, fordi I gerne vil dele Helgoland med os Tak til alle jer der i det daglige ikke er blege for at svinge svaberen, fjerne alger fra trappen eller tømme affaldskurven.

7 Tak til alle jer der holder af Helgoland, og er med til at passe på hende, og på vores forening. Tak for godt samvær og den udviste tillid i den forgangne periode. På bestyrelsens vegne Kirsten Monrad Jensen 26. maj 2017 Bestyrelsen udgør frem til generalforsamlingen: Kirsten Monrad Jensen, valgt som formand maj 2017, ikke på valg Thomas Frisendal, valgt som kasserer maj 2016, modtager ikke genvalg Rasmus Klinck, valgt som bestyrelsesmedlem maj 2017, ikke på valg Kirsten Bech, valgt som bestyrelsesmedlem maj 2017, ikke på valg Per Nørgaard, valgt som bestyrelsesmedlem maj 2017, ikke på valg Dorrit Erlandsson, valgt som bestyrelsesmedlem maj 2016, modtager genvalg Troels Norup Panild, valgt som bestyrelsesmedlem maj 2016, modtager genvalg

Den årlige ordinære generalforsamling i Vikingeforeningen Det Kolde Gys afholdes:

Den årlige ordinære generalforsamling i Vikingeforeningen Det Kolde Gys afholdes: Den årlige ordinære generalforsamling i Vikingeforeningen Det Kolde Gys afholdes: Tirsdag den 29. maj 2018 kl 19.00 på Gerbrandskolen, Gerbrandsvej 9, 2300 København (tæt på Sundbyvester Plads). Generalforsamlingen

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I DET KOLDE GYS (DKG) DEN 30. MAJ 2017

ORDINÆR GENERALFORSAMLING I DET KOLDE GYS (DKG) DEN 30. MAJ 2017 ORDINÆR GENERALFORSAMLING I DET KOLDE GYS (DKG) DEN 30. MAJ 2017 Den ordinære generalforsamling 2017 i Vikingeforeningen Det Kolde Gys blev afholdt i Amager Bio og startede kl. 19.00. Der mødte 585 medlemmer

Læs mere

Generalforsamling 30. maj 2017

Generalforsamling 30. maj 2017 Generalforsamling 30. maj 2017 Bilag vedrørende Forslag Bestyrelses forslag til afstemning på generalforsamlingen den 30. maj 2017 18. maj 2017 Forslag 1 Bademuligheder sommeren 2017 Ifølge vores vedtægter

Læs mere

Formandens beretning april 2008

Formandens beretning april 2008 Formandens beretning april 2008 Vi har netop i den forgangne uge måttet sige et sidste farvel til Helmer Fredriksen, et mangeårigt medlem af Nysted Bådelaug. Helmer var lige fyldt 80 år, men tabte desværre

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

31. maj Indhold: DM i saunagus! Nye saunahatte! Gusmesterkursus! Steam Culture Tour! Nyt fra bestyrelsen! Nye medlemmer!

31. maj Indhold: DM i saunagus! Nye saunahatte! Gusmesterkursus! Steam Culture Tour! Nyt fra bestyrelsen! Nye medlemmer! 31. maj 2017 Indhold: DM i saunagus! Nye saunahatte! Gusmesterkursus! Steam Culture Tour! Nyt fra bestyrelsen! Nye medlemmer! DM i saunagus 2017! Blev en stor succes. Der var ros fra både gusmestrene,

Læs mere

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt.

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Velkommen til GF 2016 Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Året der gik Vi afsluttede sæson 14/15 i maj med traditionel

Læs mere

Socialdemokratiet i Fredensborg

Socialdemokratiet i Fredensborg Den 9. august kl. 20.00 21.00, Medborgerhuset Egedal Dirigent: Lasse Lynæs Referent: Merete Brejl Deltagere:, Lasse, Jan, Peter, Jacob, Helge, Lars, Dorte L., Kirsten, Christian, Annett og Merete (referent)

Læs mere

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV

.EN MANDAG EFTERMIDDAG MED 0/1 KL. OG JAKOB I KREATIV Hovedgaden 15 - Vejrumbro - 8830 Tjele - Tlf. 8665 4455 - E: Info@VVfriskole.dk - I: www.vvfri.dk Nyhedsbrev uge 05-2014 Side 1 Kreativ med Jakob Side 4-8 Børnehaven Side 2 Nyt fra Troels Side 9 Kalender

Læs mere

NYHEDSBREV. December 2018

NYHEDSBREV. December 2018 NYHEDSBREV December 2018 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Julefrokost Kommende arrangement: Kulturgruppe Generalforsamling Nytårskur Hjernen i fokus Faste aktiviteter Følg foreningen på Bestyrelsen

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 10. 09. 2018 Nappedam Bådelaug Deltagere: Anne Birthe Kajhøj, Jytte Gyldenløve, Henning Madsen, Jan Uhrskov, Steen Jensen Henning Buddig og Peter Storm Fraværende: Referent: Anne Birthe

Læs mere

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV

Motto: Under Dannebrog. Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Nr. 1 januar 2014 Motto: Under Dannebrog Marineforeningen s Kongens Lyngby Afdeling stiftet 4. april 1944 MEDLEMSBREV Hjemmeside: www.kongens-lyngby-marineforening.dk Marinestue: Sorgenfri Slot, Kongevejen

Læs mere

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5.

1. Valg af dirigent, forslag? 2. Bestyrelsens beretning årets gang- foreningens udvalg 3. Behandling af indkomne forslag, modtages senest d.12.5. Søndag den: 26.05.2013 kl.10: Referat fra ordinær generalforsamling i Sønderballe Ejerlavs Beboerforening sted: Lejrskolen Sønderballe Gåsevig der serveres morgenbrød! Dagsorden: 1. Valg af dirigent, forslag?

Læs mere

Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/ Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede

Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/ Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede Referat generalforsamling i T3 Klub Danmark - søndag den 6/3-2016 Svalehøjvej 7, 5800 Nyborg 12 stemmeberettigede medlemmer tilstede 1. Valg af dirigent Søren H 2. Valg af referent Niels Verner 3. Formandens

Læs mere

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER

NYT FRA FORMANDEN KÆRE MEDLEMMER NYHEDSBREV November 2017 INDHOLD: Hilsen fra formanden Siden sidst Kommende arrangementer: Pa rørende videremed livet Julefrokost Nyta rskur Generalforsamling Faste aktiviteter Følg foreningen pa Bestyrelsen

Læs mere

Generalforsamling 30. maj 2017

Generalforsamling 30. maj 2017 Generalforsamling 30. maj 2017 Bilag vedrørende Valg Bestyrelsen genopstiller og har brug for din støtte! I år bliver der kampvalg på generalforsamlingen i Det Kolde Gys. Formanden, Kirsten Monrad Jensen,

Læs mere

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens

august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens august 2011 FANDANGO-NYT Folkedanserforeningen FANDANGO Horsens Bestyrelsen Formand: Næstformand: Hanne Skjødt Peter Rabjerg Brådhusvej 7 Gedhøjen 7, Hatting 86 55 15 70 75 65 36 16 skjoedt@pc.dk peter@rabjerg.eu

Læs mere

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted

Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Referat af generalforsamling i Østre Parkvej Ringsted Den 5/3-2014 i Ringsted hallens cafeterias mødelokale. Tilstede: 12 personer fra ØP nr. 40, 48, 55, 73, 86, 91, 94, 115, 116, 122. Pkt 1: Valg af dirigent.

Læs mere

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner

7. februar 2012. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening. Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner 7. februar 2012 side 2-4 side 5 Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforening Referat fra Generalforsamling i Hjallerup Gymnastikforenings Venner Referat fra generalforsamling i Hjallerup

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018) Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018) Kære generalforsamling. Det er mig igen i år en fornøjelse at aflægge årets beretning for Ørsted Kro A/S. Lad jer ikke forskrække af

Læs mere

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen.

Esbjerg Søsport. NYHEDSBREV april Formandens tale ved standerhejsningen. Esbjerg Søsport NYHEDSBREV april 2018 Formandens tale ved standerhejsningen. Standerhejsning 7.4.2018 Velkommen til standerhejsningen her i Esbjerg Søsport både til gamle og nye medlemmer. Vi markerer

Læs mere

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober

Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang. Standerstrygning Søndag d.28 oktober Skelskør Roklub Tidende Nr. 4. 2012 41 Årgang Standerstrygning Søndag d.28 oktober Formand/Havkajakudvalg. Søren Hansen. Ærtebjergvej 89. 4230 Skælskør. Tlf. 40 82 48 03 erduvimmer@yahoo.dk Næstformand/Husforvalter/Redaktør.

Læs mere

Klubben er CVR registreret og har fået oprettet foreningskonto i Handelsbanken i Lynge.

Klubben er CVR registreret og har fået oprettet foreningskonto i Handelsbanken i Lynge. Fra: Martin Edens [martin.edens@gmail.com] Til: Gry Britt Andersen (gry) [gry@balk.dk] Kopi: Boldklubben Østerhøj [bkosterhoj@gmail.com];christian Hasse [hasse@post9.tele.dk];jørn Larsen [jallarsen@gmail.com]

Læs mere

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender

ÅREBLADET. Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender ÅREBLADET Medlemsblad for Faaborg Roklub Nr. 11 Nov. 2015 34. årgang Læs inde i bladet... Formandens hjørne Julemaddag Rospinning Gåtur og Gløgg Aktivitetskalender Faaborg Roklub, tlf. 62 61 07 71, www.faaborg-roklub.dk

Læs mere

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab

Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Hvidovre Lokalhistoriske Selskab Side 1 Indkaldelse til generalforsamling torsdag den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lille Friheden Lille Friheden 1. 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Museumschefens

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Vedtægter for S.A.S. Entertainment

Vedtægter for S.A.S. Entertainment 1 NAVN Foreningens navn er Stige Amatør Scene, Stige, Odense N, i daglig tale kaldet S.A.S Entertainment. Foreningen er stiftet den 12/10 1982 2 FORMÅL Foreningens formål er at samle teaterinteresserede

Læs mere

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Iktyosisforeningens 10 års jubilæum sommerarrangement 1.-2. juni 2013 på Hvidbjerg Strand Iktyosisforeningen har i år eksisteret i 10 år. Det

Læs mere

januar / februar 2013

januar / februar 2013 januar / februar 2013 Et nyt år! Det sidst år har budt på mange ting i vores menigheds liv. Vi startede året med en økonomi, der var langt fra tilfredsstillende. Medlemstallet havde enten stået stille

Læs mere

Amager Motocross Klub

Amager Motocross Klub Referat fra Generalforsamling torsdag d. 29. november 2007 kl.19.00, i klubhuset. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassererens beretning, samt godkendelse af regnskab

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg

Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Bestyrelsens beretning 2010 DGI Vestjyllands årsmøde 26. marts 2011 i Ulfborg Oversigt: Aktivitetsniveau Tal og statistik Kommunerne Pressen DGI Nordvest Væsentlige begivenheder Satsningsområder Idrætspolitik

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer.

Bestyrelsen. - Regnskab - Budget - Medlemsliste - Udsender giro kort. - Referat fra møder - Kontakt med webmaster (CIF.dk) - Møde ordstyrer. Bestyrelsen Navn Formand Bjarne Andersen Tromsøgade 8 8200 Århus N Tlf: 86165889 trom8@webspeed.dk Kasser Peter Iversen Laurvigsgade 16 8200 Århus N Tlf: 86101046 PeterIversen@Get2net.dk Sekretær Poul

Læs mere

Nivåvænge Nyt. Nr. 3 - juni 2012

Nivåvænge Nyt. Nr. 3 - juni 2012 Nivå juni 2012 Nivåvænge Nyt Nr. 3 - juni 2012 Så lykkedes det - ny kontrakt med YouSee er på plads. Et årelangt forhandlingsforløb med YouSee er afsluttet med underskrivelse af en ny kontrakt om vilkår

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart

N Y H E D S B R E V. fra Frivilligcenter Middelfart April 2019 N Y H E D S B R E V fra Frivilligcenter Middelfart Første kvartal 2019 afrundes så småt og vi kan se tilbage på 3 begivenhedsrige måneder, hvor vi både har afholdt Åbent hus og Fotoudstilling,

Læs mere

Generalforsamling 2015

Generalforsamling 2015 Generalforsamling 2015 Referat Indholdsfortegnelse 1. Referat fra Generalforsamlingen 2015... 3 2. Agendaen for Generalforsamlingen 2015... 3 2.1. Valg af dirigent... 3 2.2. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Foråret er kommet tidligere end normalt så forhåbentligt, kan vi

Læs mere

Grundejerforeningen Ørnebjerg

Grundejerforeningen Ørnebjerg Grundejerforeningen Ørnebjerg Indkaldelse til ordinær Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2018 i Kantinen på Toftehøjskolen, Frederiksborgvej 4 Kl. 19.30: 1. Valg af Dirigent. Generalforsamling starter.

Læs mere

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre!

Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Dette er en håndbog for nye børn og deres forældre! Velkommen til Køgevejens Børne og Ungdomshus. Vi ved at det kan være svært at overlade sit barn fra fritidshjemmets trygge favn til en klub. Men vi vil

Læs mere

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005

OZ6HR flytter! Se mere side 3, 4/5 og 10. Indhold. Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Nr. 1. Januar, februar & marts 2005 Medlemsblad for EDR Horsens Afdeling, Gasvej 21, 2. sal, 8700 Horsens Pr. 1/2-2005: Kildegade 8-10, 8700 Horsens 3 Nytårshilsen Indhold 4 Nye lokaler, Kildegade 8-10

Læs mere

Vikingeklubben ISBJØRNEN

Vikingeklubben ISBJØRNEN Vikingeklubben ISBJØRNEN Referat fra generalforsamling den 20. januar 2018 Formand Jørgen Hedevang bød velkommen til de 208 fremmødte (inkl. bestyrelse) Pkt. 1. Pkt. 2. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Onsdag den 27. april 2011 kl. 19.00

BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Onsdag den 27. april 2011 kl. 19.00 BESLUTNINGSREFERAT Bestyrelsesmøde i SKS Onsdag den 27. april 2011 kl. 19.00 Til stede: Erik Skov Rasmussen (ESR), Jørgen Danielsen (JD), Knud Toft Jensen (KTJ), Erik Kidmose (EKI), Kell Sahlholdt (KS),

Læs mere

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019

Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Generalforsamling i Ensted Idrætsforening torsdag den 28. februar 2019 Dagsorden 1. Valg af dirigent. Else Gehrke valgt 2. Valg af protokolfører. Lars Damkjær valgt 3. Beretning om foreningens virke ved

Læs mere

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016

OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 1 13.03.17 /KaH OK-Klubben Silkeborg Bestyrelsens Beretning for året 2016 Så er der gået endnu et år i OK-Klubben Silkeborg. Et år med et stort antal arrangementer i en blanding af underholdning og foredrag,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19.

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/ i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. 1 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag den 28/3 2017 i grundejerforeningen Oxford Have, afholdt i Fælleshuset kl. 19. Fredag den 7. april 2017 Til stede: 46 grundejere, heraf 7 repræsenteret ved

Læs mere

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1 Valg og dirigent og referent 2 Formandens beretning 3 Fremlæggelse af revideret regnskab for det forgangne

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt.

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt. Beretning 2018-19 Bestyrelse og GF Det kan være svært at få 5 kalendere til at gå op. Bestyrelsen planlagde 6 bestyrelsesmøder og fik gennemført de 5. Krista var kommet ind som ny kasserer og heldig for

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG

GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG GRUNDEJERFORENINGEN ØRNBJERG VELKOMMEN TIL KETTRUP BJERGE 1 Grundejerforeningen Ørnbjerg v / formand Søren Dam Søndergade 58 9700 Brønderslev Tlf.: 98 80 09 26 Mail: soerendam@mail.dk Kettrup Bjerge. XXXX

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 32 Februar 2018

Nyhedsbrev nr. 32 Februar 2018 Ugens faste aktiviteter: Tirsdag: Kaffe og te fra kl. 14.00-17.00 Onsdag i ulige uger: Åben rådgivning fra kl. 13.00-15.00 i fælleshuset. Læg en besked på tlf.nr. 61 94 31 23, hvis du ønsker at få besøg

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 07. 02. 2018 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Jan Uhrskov, Peter Storm, Henning Buddig, og Anne Birthe Kajhøj Fraværende: Steen Jensen og Egon Sørensen Referent:

Læs mere

N y h e d s b r e v. Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde. Nr. 2 2008

N y h e d s b r e v. Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde. Nr. 2 2008 Vi arbejder for Hospice Sjælland i Roskilde N y h e d s b r e v Nr. 2 2008 Indhold: Støtteforeningen i arbejdstøjet... 2 Nyt foreningsår - nye kræfter - samme vigtige opgaver... 3 Valg til bestyrelsen...

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig.

Hans Jørgen Boelt blev valgt. Generalforsamlingen er indvarslet lovligt og dermed beslutningsdygtig. Referat af generalforsamling i BMI 2014 - tirsdag, den 25. februar 2014 kl. 19.00 i hallens cafeteria: Formand bød velkommen til generalforsamlingen. Mødt var i alt 32 personer, incl. bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 24.04.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Egon Sørensen, Peter Storm, John Trolle Fraværende: Referent: John

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere

DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere LØBESEDLEN BMI Motion Marts 2014 DuPont løbene, 2. runde kolde BMI ere Der blæste en kold vind, da 17 BMI ere mødte frem ved NRGi Arena til 2. runde af DuPont løbene. Arrangørerne havde desværre lagt starten

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014.

Nyhedsbrev december 2014. Nyhedsbrev december 2014. Formandens klumme Æ bådslæw. Bådbyggeriet på Mythuegård. Aktiviteter. Formandens klumme. Sikke en Sommer 2014 har budt på. Fantastisk vejr, Ikke mindst under Tall ships, hvor

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

Vinterbadning i Veddelev. Stiftende Generalforsamling d. 4. maj 2018

Vinterbadning i Veddelev. Stiftende Generalforsamling d. 4. maj 2018 Vinterbadning i Veddelev Stiftende Generalforsamling d. 4. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Initiativgruppens præsentation af foreningens idegrundlag

Læs mere

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers.

Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. Bestyrelsesmøde den 19. november 2017: Opsamling fra evalueringsmøde den 7. november 2017 mødeleder Gregers. 1. Velkomst ved Bestyrelsen (Øjvind) Øjvind bød velkommen. Info om vintertræning 2017-2018 (1/10

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Ørsted Kro A/S: Beretning 2018 (Generalforsamling den 9. april 2019) Kære generalforsamling. Hvor er det dejligt at være bestyrelse, når vi kan byde mere end 80 aktionærer og medlemmer af Ørsted Kros Venner

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2016

Nyhedsbrev Juni 2016 Nyhedsbrev Juni 2016, Formand Sommerferien er begyndt for skolerne. Det betyder også, at ferietiden begynder for rigtig mange mennesker - og det betyder, at de frivillige i Bedre Psykiatri Aarhus vil holde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 30. august 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Kirsten Torp, Jens Dalsgaard, Ulla Spangtoft, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Janne E. Andersen, Johnny Hunt

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd

Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Referat for bestyrelsesmøde i Bornholms Idrætsråd Onsdag den 5. december 2012 kl. 16:00 18:00 Deltagere Bjarne Kruse, Cæsar Funch Jensen, Bjarne Westerdahl, Erik Eriksen, Marian Lundh, Gitte Goldschmidt

Læs mere

Formandsberetning for Veteranorkesteret

Formandsberetning for Veteranorkesteret Formandsberetning for Veteranorkesteret Dette er generalforsamling nr 66. Som jeg nævnte til indledning, er den 11. nov i år et jubilæumsår, nemlig 65 år siden, at en lille flok FDF- er startede Veteranorkesteret,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Vinterbaderforeningen Morgenrøden

Referat af bestyrelsesmøde i Vinterbaderforeningen Morgenrøden Referat af bestyrelsesmøde i Vinterbaderforeningen Morgenrøden Tid: Onsdag den 10. januar 2018 kl. 19.00 2100 Sted: Deltagere: Sandnæsvej 28, 7100 Vejle. Blok, Henning Damsbo Brix, Else- Kathrine Pedersen,

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 2 - MAJ 2016 9. 20. 19. 2. 9. & 10. 23. & 24. 7. & 8. 15. & 16. 4. 23. KLUBKALENDER: JANUAR 2016 Nytårskur. FEBRUAR 2016 Bestyrelsesmøde. MARTS 2016

Læs mere

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne.

Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Velkommen til en ny sæson på tennisbanerne. Bestyrelsen og instruktører ønsker alle tidligere og nye medlemmer velkommen til en ny sæson. Dette velkomstbrev vil fortælle lidt om hvad vi i bestyrelsen har

Læs mere

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers.

Visens Venner. På glædeligt gensyn. VISENS VENNER I RANDERS. Visens Venner i Randers. Disse glade venner fra Visens Venner i Randers står atter klar til at give alle ved viseaftnerne en god og munter aften i Helligåndshuset. Januar 2019 30. årgang Visens Venner På glædeligt gensyn. Visens

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016

Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Referat fra den ordinære generalforsamling i Herfølge Fitness den 7. marts 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Aflæggelse af beretning 4. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Læs mere

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt.

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt. Referat af Bestyrelsesmøde IBK Dato: Mandag d. 17. august Tid: 18.30 Sted: Hos Anne Marie, Slotsherrensvej 74, Vanløse Deltagere: Anne Marie Christian Claus Hanne Jørgen Mette Ole Torben Dagsorden: 1.

Læs mere

Vedr. projekt Måbjerg Idrætshus

Vedr. projekt Måbjerg Idrætshus Side 1/1 Dato: 26-10-2015 Sagsnr.: 04.08.09-P21-1-13 Henv. til: Henrik Schou Zacko Bibliotek og Fritid Direkte tlf.: 9611 6801 Afdeling tlf.:9611 7585 Kultur.Sundhed@Holstebro.dk www.holstebro.dk Vedr.

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2016 2017 NYE MEDLEMMER Der er solgt/familieoverdraget i alt 11 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende

Læs mere

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et

Fredag i uge seks stod der fastelavn på programmet. Ved morgensamlingen hørte vi om fastelavn i et Nyhedsbrev uge 8-2013 Side 1 Besøg fra Skive Kaserne Side 4 Diverse INFO Side 2 Nyt fra Bestyrelsen Side 6 Kalender, kontakt mm. Side 3 Børnehaven Besøg fra Skive kaserne i børnehave og skole Fredag i

Læs mere

Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe.

Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe. Referat af bestyrelsesmødet d.17.sept 2018. Deltagere: Jan, Gert, Inge Mette, Tove, Søren, Jette, Ruth, Anne Lise og birthe. Afbud fra: Per, Bjarne og Tanja. Jan bød velkommen. Punkt 12 på dagsordenen

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

VELKOMMEN TIL LANDSMØDE OG GENERALFORSAMLING 2019

VELKOMMEN TIL LANDSMØDE OG GENERALFORSAMLING 2019 VELKOMMEN TIL LANDSMØDE OG GENERALFORSAMLING 2019 Det er en stor glæde at kunne invitere Spors medlemmer, støttemedlemmer og kollektive medlemmer til Landsmøde og Generalforsamling 2019. Igen i år er det

Læs mere

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013

H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 H/F Engdraget Ordinær generalforsamling 31.-05.-2013 Referent: Rasmus A. Valg af dirigent. A: dirigent: Christian valgt B. Godkendelse af referat fra ordinær generalforsamling maj 2012. B: referatet blev

Læs mere

Fødselsdage Personalenyt

Fødselsdage Personalenyt AVISEN April 2011 Fødselsdage. Personalenyt Aase Pedersen kunne 1. januar 2011 fejre 25 års jubilæum ved Fredericia kommune Gitte Hoffmann er gået på efterløn efter 34 år i Fredericia kommune. Hun har

Læs mere

Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 25. oktober 2013 På Hotel Maribo Søpark

Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster. Fredag den 25. oktober 2013 På Hotel Maribo Søpark Generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster Fredag den 25. oktober 2013 På Hotel Maribo Søpark Savoy - Live musik i særklasse Indkaldelse til generalforsamling i Dansk Byggeri Lolland-Falster Fredag

Læs mere

VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991

VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991 VEDTÆGTER AALBORG KLATREKLUB stiftet 01.10.1991 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Aalborg Klatreklub, og dens hjemsted er Aalborg Kommune. 2 Formål Klubbens formål er at varetage klatring

Læs mere

BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL

BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL April 2013 BERETNING TEGLGÅRDEN 13. APRIL 2013 BRØDREMENIGHEDENS HOTEL Det er første gang, at jeg skal aflægge beretning for grundejerforeningen Teglgården og det endda på bestyrelsens vegne. Det vil jeg

Læs mere

Generalforsamling Rebild TrialSport

Generalforsamling Rebild TrialSport Generalforsamling 2018 Rebild TrialSport Referat 1: Valg af dirigent og referent. Henrik Arvad valgt til ordstyrer Thomas Ertmann valgt til referent. Ordstyreren konstaterede at der er kaldt rettidigt

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 Vedtægter for Mc Hede Troldene. 1 Foreningen 1. Foreningens navn Mc Hede Troldene 2. Foreningen er stiftet den. 6. August 2006 3. Foreningens adresse: Mc Hedetroldene Blichersgade

Læs mere