ORDINÆR GENERALFORSAMLING I DET KOLDE GYS (DKG) DEN 30. MAJ 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "ORDINÆR GENERALFORSAMLING I DET KOLDE GYS (DKG) DEN 30. MAJ 2017"

Transkript

1 ORDINÆR GENERALFORSAMLING I DET KOLDE GYS (DKG) DEN 30. MAJ 2017 Den ordinære generalforsamling 2017 i Vikingeforeningen Det Kolde Gys blev afholdt i Amager Bio og startede kl Der mødte 585 medlemmer op. Der var følgende dagsorden 1. Valg af dirigent, bestyrelsen foreslår ekstern dirigent 2. Valg af referent, bestyrelsen foreslår ekstern referent 3. Valg af 6 stemmetællere 4. Bestyrelsens beretning 5. Godkendelse af årsregnskab 2016/17 6. Budget 2017/18, herunder fastsættelse af kontingent og indmeldelsesgebyr. Bestyrelsen foreslår uændret kontingent på 600 kr. årligt og uændret indmeldelsesgebyr på 800 kr. 7. Valg af formand. Kirsten Monrad Jensen modtager genvalg. Tania Leiton opstiller som formandskandidat. 8. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer. Kirsten Bech modtager genvalg for en 2-årig periode. Thomas C. Trier modtager genvalg for en 2- årig periode. Per Nørgaard Andersen modtager genvalg for en 2-årig periode. Ivan Als, Casper Biering og Rasmus Klinck opstiller som bestyrelseskandidater. 9. Valg af 2 interne revisorer. Anders Hjort og Lis Meyer genopstiller. 10. Forslag Forslag fra bestyrelsen: 1. Bademuligheder sommeren Tænketank om fordeling m.v. fra sommeren Foranalyse vedr. udvidelse af badeanstalten Indkommet forslag fra medlemmer: Fremtidig brug af bygninger og areal 11. Eventuelt Formand, Kirsten Monrad Jensen, bød velkommen. Generalforsamlingen blev indledt med en fællessang under ledelse af morgenholdet. Formanden gav herefter ordet videre til Anders Hjorth for at hædre årets jubilarer, som blev hædret. De fremmødte jubilarer modtog hver en jubilæumsnål og en flaske vin. Ad 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog advokat Knud-Erik Kofoed som dirigent, og som modkandidat opstillede Jesper som dirigent. Der blev herefter foretaget afstemning ved håndsoprækning, hvorefter advokat Knud-Erik Kofoed blev valgt som dirigent.

2 Side 2 af 13 Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt i henhold til 7 i foreningens vedtægter til behandling af den udsendte dagsorden, og at generalforsamlingen var beslutningsdygtig. Dirigenten oplyste, at eventuelle afstemninger ville blive afgjort ved simpelt flertal, og at afstemningsformen som udgangspunkt ville foregå ved håndsoprækning, men at der ved personvalg skulle ske skriftlig afstemning i henhold til vedtægterne. Ad 2. Valg af referent Bestyrelsen foreslog advokatfuldmægtig Bünyamin Kocer som referent. Advokatfuldmægtig Bünyamin Kocer blev valgt som referent uden modkandidater. Ad 3. Valg af 6 stemmetællere Henset til antallet af deltagere på generalforsamlingen blev følgende 10 medlemmer valgt som stemmetællere: Christian Lendahl, Charlotte Ringbæk, Dorte Strøm, Anne Mortensen, Astrid Thomsen, Jonathan Weidinger, Hanne Christensen, Gitte Merell, Jan Christensen og Aase Lohmann. Ad 4. Bestyrelsens beretning Formanden, Kirsten Monrad Jensen, henviste indledningsvist til den omfattende skriftlige beretning, som var udsendt til alle, og berettede herefter overordnet om begivenhederne i det forløbne år, hvor foreningens fremtid, udbygning af faciliteter og velfungerende drift af foreningens faciliteter havde været de tre hovedoverskrifter. Det havde været bærende for bestyrelsens arbejde, at jernlågen kunne bevares fra 1. oktober til 1. maj, og herre- og dameafdelingen kunne aflåses fra 1. september til Sankt Hans. Som led i aftalen skulle foreningen derfor løbende optage nye medlemmer. DKG havde i det forgangne år budt velkommen til ca nye medlemmer. For at kunne skabe plads til de nye medlemmer blev det på sidste års generalforsamling vedtaget at bygge på de to vestvendte byggefelter på henholdsvis herre- og dameafdelingen. Byggeriet var næsten færdiggjort og bestyrelsen var meget tilfreds med det foreløbige resultat. Bestyrelsen gjorde sig mange overvejelser om, hvad de nye bygninger skulle rumme. Selv om beslutningen var svær kom bestyrelsen frem til, at bygningen i herreafdelingen skulle indeholde en stor fællessauna, som kunne bruges af alle, mens bygningen i kvindeafdelingen skulle indeholde en fællesomklædning og en sauna til kvinder. Den nye fællessauna skulle bruges som aflastning i forbindelse med gus i den store fællessauna. Bestyrelsen tilkendegav, at der var ca kvindelige medlemmer og ca mandlige medlemmer.

3 Side 3 af 13 Bestyrelsen mente ikke, at herreafdelingen blev nedlagt med etableringen af fællessaunaen, som ikke kunne placeres andre steder, da det kun var muligt at bygge på de to byggefelter. For at give saunamuligheder for den voksende gruppe af fællesbadere, som ellers ikke ville have mulighed for at gå i sauna i 5 af årets 12 måneder, fandt bestyrelsen det mest hensigtsmæssigt at etablere fællessauna i herreafdelingen. For at løse problemet med herreafdelingen overvejede bestyrelsen flere muligheder, herunder opdeling af herreafdelingen, men lykkedes ikke med det. Bestyrelsen bad derfor generalforsamlingen om at tage stilling til spørgsmålet om anvendelsen af henholdsvis dame-, herre- og fællesafdelingen, jf. dagsordenens pkt Bestyrelsen havde haft et fint samarbejde med gusmestrene. Lars og Ivan havde styret aktiviteterne. Inden for halvandet år havde foreningen bygget 3 bygninger, og der havde været mange detaljer, som bestyrelsen måtte tage stilling til. Derudover havde bestyrelsen gennemført en medlemsundersøgelse. Bestyrelsen havde mange opgaver og forsøgte samtidig at gøre alle tilfreds. Bestyrelsen håbede, at medlemmerne vurderede bestyrelsen ud fra deres indsats og ud fra de opnåede resultater. Det var herefter muligt at kommentere årsberetningen. Barnaby havde bemærkninger til formandsberetningen. Han meddelte, at beretningen burde være så objektivt som muligt, og at der ikke måtte konkluderes på medlemsundersøgelsen, da den blot var en tilfredshedsundersøgelse. Endvidere oplyste han, at mailplatformen ikke måtte bruges til at føre valgkamp. Elisabeth flyttede til København i efteråret. Hun havde tidligere været bestyrelsesmedlem i Vinterbadeforeningen Jomsborg. Hun var blevet taget godt imod af DKG og følte sig godt tilpas. Tilfredshedsundersøgelsen understregede medlemmernes tilfredshed. Per spurgte, om medlemsundersøgelsen burde indeholde spørgsmålet, om medlemmerne ønsker at bevare herreafdelingen. Kristel ville høre nærmere om personsagen, der var medtaget som udgift i regnskabet. Ivona var et af de første børnemedlemmer. Hun var nysgerrig om lukning af herre-og dameafdelingen om sommeren var blevet drøftet i plenum. Allan undrede sig over, hvorfor medlemsundersøgelsen var blevet lavet, efter byggeriet var blevet igangsat, hvis undersøgelsen skulle legitimere opførelsen af bygninger på de to byggefelter. Udah tilkendegav, at det var urimeligt, at de nye kandidater ikke havde fået lov at bruge den interne mailliste. June havde været medlem i næsten 10 år. Hun syntes, at den siddende bestyrelse havde gjort et fantastisk arbejde og opnået gode resultater.

4 Side 4 af 13 Erik var nyt medlem af DKG og var blevet taget godt imod. I forhold til bestyrelsens beslutning om etablering af fællessauna i herreafdelingen spurgte han, hvordan medlemmerne skulle have tillid til bestyrelsen, så der ikke blev truffet beslutninger hen over hovedet på dem. Hanne spurgte, om det kunne lade sig gøre at stille en stillesauna til rådighed. Claus roste bestyrelsen og tilkendegav, at der var en god og arbejdsom tone. Lone anerkendte bestyrelsens indsats, men medlemsundersøgelsen holdte ikke på metoden. Hun oplyste, at det ikke var i orden, at bestyrelsen brugte maillisten til at føre valgkampagne. Rune spurgte, hvordan bestyrelsen ville benytte de mange frivillige i fremtiden. Per spurgte, om bestyrelsen syntes det var i overensstemmelse med god foreningsskik at udføre et omfattende byggeri, uden at planer og priser var blevet godkendt af generalforsamlingen. Formanden, Kirsten Monrad Jensen, forklarede, at maillisten var bestyrelsens kommunikationskanal til medlemmerne, og at det ikke var en kanal, som kunne anvendes indbyrdes blandt medlemmerne til debat. Bestyrelsen lagde eget materiale, og det materiale som bestyrelsen havde modtaget fra medlemmerne senest 3 uger før generalforsamlingen, på hjemmesiden. Bestyrelsen skulle lægge materialet på hjemmesiden inden for en vis frist i henhold til vedtægterne. Efterfølgende materiale blev lagt ud senere. Kirsten Monrad Jensen redegjorde for personsagen. Foreningen var blevet stævnet af et medlem og udgiften til advokatbistand vedrørte denne sag. Foreningen havde i øvrigt vundet sagen i både byretten og landsretten. Bestyrelsen var forbavset over bemærkningen om manglende drøftelse af offentlig adgang. Bestyrelsen skulle sikre bedst mulige forhold for medlemmerne. Bestyrelsen ville til enhver tid sige, at det var til medlemmernes glæde, at der ikke var offentlig adgang om sommeren. Bestyrelsen skulle varetage medlemmernes interesse. Medlemsundersøgelsen skulle ikke legitimere byggeriet. Bestyrelsen vidste godt hvad der var behov for, og undersøgelsen bekræftede, hvad bestyrelsen allerede vidste. Medlemsundersøgelsen burde ikke indeholde spørgsmål om nedlæggelse af herreafdelingen, da bestyrelsen aldrig havde ønsket at nedlægge herreafdelingen. Bestyrelsen mente, at der var i overensstemmelse med god foreningsskik at udføre byggeriet, da bestyrelsen fik mandat til at bygge to huse og et budget på 3,5 mio. kr. på sidste års generalforsamling. Det var rigtigt, at der var relativt flere mænd om vinteren. Hvis der blev behov for det til vinter, kunne mænd benytte fællessaunaen for sig selv. Det blev yderligere oplyst, at hvis et medlem ikke betalte kontingent til tiden, var det pågældende medlem de facto udmeldt. Udmeldte medlemmer kunne godt melde sig ind igen mod betaling af indmeldelsesgebyr.

5 Side 5 af 13 Troels Norup Panild fra bestyrelsen supplerede vedrørende medlemsundersøgelsen. Formålet med medlemsundersøgelsen var at konstatere, om nogle af de ting som bestyrelsen havde på fornemmelsen, var rigtige. Formålet var også at finde ud af, hvordan informationspolitikken i DKG blev opfattet af medlemmerne, og en lang række andre ting, som skulle medvirke til at bestyrelsen kunne træffe beslutninger på et mere oplyst grundlag. Bestyrelsen mente, at medlemsundersøgelsen gav et godt og nuanceret billede af forholdene i DKG. Formanden, Kirsten Monrad Jensen, præciserede, at bestyrelsen sendte en mail ud til medlemmerne den 22. maj, hvor det blev meddelt, at bestyrelsen genopstillede. Senere blev der afsendt mail med indkaldelse til generalforsamlingen med alt materiale. Det var herefter muligt at stille supplerende spørgsmål. Bestyrelsen besvarede spørgsmålene i hovedtræk, hvorefter årsberetningen fra formanden blev taget til efterretning med applaus. Ad 5. Godkendelse af årsregnskab 2016/17 Thomas Frisendal fremlagde årsregnskabet for 2016/17, som udviste et underskud på kr. Regnskabet var udarbejdet af et statsautoriseret revisionsfirma, mens foreningens interne revisorer havde konstateret, at beholdningerne var til stede, ligesom bilagene var blevet tjekket. Revisionen havde ikke fundet anledning til at komme med bemærkninger til regnskabet. Den samlede kontingentindtægt var på kr., som er kr. højere end budgetteret. Stigningen i kontingentindtægten skyldtes antallet af nye medlemmer. Thomas Frisendal gennemgik de enkelte underposter under skyldige omkostninger på i alt kr. Dernæst gennemgik Thomas Frisendal lokaleomkostninger på samlet 4.4 mio. kr. Det blev oplyst, at udgiften til sauna-projekt på kr. vedrørte etablering af bygninger på de to byggefelter, som blev besluttet på sidste års generalforsamling. Dirigenten åbnede herefter for bemærkninger til årsregnskabet. Jesper spurgte, om bestyrelsen i forbindelse med sauna-projektet havde indhentet tilbud fra andre entreprenører. Jonas spurgte, om vedtægten gav adgang til, at foreningen kunne yde lån til foreningen Hvidovre Vinterbadere. Formanden, Kirsten Monrad Jensen, meddelte, at bestyrelsen fik indhentet tilbud fra Logik alene. Logik oplyste, at saunaerne ville være i samme kvalitet som den første sauna. Hvis projektet skulle i udbud, skulle DKG bruge midler til at få projektet beskrevet og bygherrerådgiver ansat. Bestyrelsen valgte at antage tilbuddet fra Logik, som var et fornuftigt tilbud.

6 Side 6 af 13 For så vidt angår lån til Hvidovre Vinterbadere fulgte det ikke af vedtægterne, at foreningen kunne yde lån til andre badeforeninger. I Vinterbadeforeningen Jomsborg var der tradition for, at man lånte penge til andre vinterbadeforeninger. Bestyrelsen spurgte de to interne revisorer, som syntes at det var en god ide, at DKG støttede op om andre vinterbadeforeninger. Årsregnskabet blev herefter godkendt med overvældende flertal. Ad 6. Budget 2017/18, herunder fastsættelse af kontingent og indmeldelsesgebyr. Bestyrelsen foreslår uændret kontingent på 600 kr. årligt og uændret indmeldelsesgebyr på 800 kr. Thomas Frisendal gennemgik budgettet for 2017/18, hvor kontingent og indmeldelsesgebyr var uændret. Budgettet viste et forventet overskud på kr. Bestyrelsen havde afsat ca. 1,3 mio. kr. til forbedringer og vedligeholdelser. Dirigenten bemærkede, at posten for-analyse af udvidelsesmuligheder alene ville indgå i budgettet, hvis forslaget herom (forslag 10.3) blev vedtaget af forsamlingen. Dirigenten åbnede herefter for bemærkninger til budgettet. June spurgte om der var afsat midler til reparation af plankeværket ud for Helgoland. Bestyrelsen meddelte, at der ikke var afsat midler hertil, da det var kommunen som skulle sætte plankeværket i stand inden DKG s overtagelse. Et medlem spurgte, om der var afsat penge til ny medlemsundersøgelse. Bestyrelsen oplyste, at det ikke var tilfældet. Budgettet med det uændrede kontingent og indmeldelsesgebyr blev vedtaget med stort flertal. Ad 7. Valg af formand. Kirsten Monrad Jensen modtager genvalg. Tania Leiton opstiller som formandskandidat. Kirsten Monrad Jensen havde meddelt, at hun ønskede genvalg som bestyrelsesformand. Tania Leiton havde meddelt, at hun ønskede valg som bestyrelsesformand. Inden dirigenten gav ordet til kandidaterne, orienterede han om, at Thomas Frisendal og Dorrit Erlandsen som ikke var på valg havde meddelt dirigenten, at de ville trække sig som henholdsvis kasserer og bestyrelsesmedlem, hvis Kirsten Monrad Jensen ikke blev valgt som formand. Derudover orienterede dirigenten om, at Kirsten Bech og Thomas C. Trier havde meddelt, at de alene kandiderede til bestyrelsen, hvis Kirsten Monrad Jensen blev valgt som formand. Herefter gav dirigenten ordet til først Kirsten Monrad og dernæst Tania Leiton, som præsenterede deres

7 Side 7 af 13 kandidatur. Dirigenten åbnede for spørgsmål til kandidaterne, og der blev stillet spørgsmål til både Kirsten Monrad Jensen og Tania Leiton, som fik lejlighed til at besvare spørgsmålene. Herefter blev der foretaget skriftlig afstemning. Stemmerne fordelte sig som følger: Kirsten Monrad Jensen, 321 stemmer Tania Leiton, 188 stemmer Efter afstemning blev Kirsten Monrad Jensen således genvalgt som formand for en ny 2-årig periode. ****** Idet forsamlingen ikke nåede at behandle de resterende emner på dagsordenen den 20. maj 2017, besluttede dirigenten, at der skulle afholdes en fortsat generalforsamling, som bestyrelsen ville indkalde til. ****** FORTSÆTTELSE AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I DET KOLDE GYS (DKG) DEN 20. JUNI 2017 Fortsættelse af den ordinære generalforsamling 2017 i Vikingeforeningen Det Kolde Gys blev afholdt i Amager Bio og startede kl Der mødte 287 medlemmer op. Der var følgende dagsorden 8. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer. Kirsten Bech modtager genvalg for en 2-årig periode. Thomas C. Trier modtager genvalg for en 2- årig periode. Per Nørgaard Andersen modtager genvalg for en 2-årig periode. Ivan Als, Casper Biering og Rasmus Klinck opstiller som bestyrelseskandidater. 9. Valg af 2 interne revisorer. Anders Hjort og Lis Meyer genopstiller. 10. Forslag Forslag fra bestyrelsen: 1. Bademuligheder sommeren Tænketank om fordeling m.v. fra sommeren Foranalyse vedr. udvidelse af badeanstalten Indkommet forslag fra medlemmer: Fremtidig brug af bygninger og areal 11. Eventuelt Formand, Kirsten Monrad Jensen, bød velkommen.

8 Side 8 af 13 Formanden havde på første del af generalforsamlingen oplyst, at DKG havde fået fuld rådighed over herreog dameafdelingen om sommeren. Bestyrelsen fandt, at det var i medlemmernes interesse at lukke af for offentlig adgang til henholdsvis dame- og herreafdelingen om sommeren. I den seneste tid havde der imidlertid været megen medieomtale og uro på grund af begrænsningen af offentlig adgang om sommeren. Efter aftale med forvaltning forsøgte bestyrelsen at etablere en løsning, som gjorde det muligt for ikke-medlemmer at købe en sommerbrik, der ville give adgang til dame- og herreafdelingen. Denne løsning faldt ikke i god jord hos offentligheden, og senest har kultur- og fritidsborgmesteren tilkendegivet i et nyhedsindslag, at kultur- og fritidsudvalget ville sørge for, at der gives offentlig adgang til dame- og herreafdelingen om sommeren. Udvalgets beslutning forventedes at blive truffet dagen efter generalforsamlingen. Bestyrelsen ville på den baggrund gerne have en uformel meningstilkendegivelse fra forsamlingen, om der var opbakning til bestyrelsens indstilling om offentlig adgang til dame- og herreafdelingen i sommeren Der kom ikke en klar og overbevisende tilkendegivelse, og efter en kort diskussion noterede dirigenten, at der ikke var stemning for deltagelse i en uformel meningstilkendegivelse om spørgsmålet blandt forsamlingen. Dirigenten oplyste, at han blev valgt som dirigent på første del af den ordinære generalforsamling, som blev afholdt den 20. maj 2017, og at der som udgangspunkt ikke skal ske nyvalg til dirigentposten, medmindre nogen i forsamlingen stillede forslag herom. Der indkom ikke forslag om nyvalg til dirigentposten fra forsamlingen, hvorfor advokat Knud-Erik Kofoed fortsatte som dirigent. Som stemmetællere valgtes: Aase Lohmann, Lisa Neigaard, André Brandbjerg, Rinda Radcliffe, Susanne Press og Jørn Johansen. Dirigenten åbnede herefter for spørgsmål og kommentarer. Britta bemærkede, at bestyrelsens ønske om at få tilkendegivelse fra forsamlingen vedrørende sommeradgang for offentligheden burde afklares. Et medlem spurgte til, om kultur- og fritidsudvalget forventedes at beslutte åbning for offentlig adgang til Helgoland om sommeren. Jakob spurgte, om formanden kunne tilføje afstemninger, der ikke var optaget på dagsordenen. Dirigenten oplyste, at bestyrelsen godt kunne bede om en meningstilkendegivelse fra forsamlingen, men at der ikke kunne tages beslutninger om forhold, som ikke var optaget på dagsordenen. Ole mente ikke, at der lå nogen driftsaftale mellem bestyrelsen og kultur- og fritidsudvalget, der gav bestyrelsen mulighed for at træffe aftale om adgangen til herre- og dameafdelingen. Dirigenten oplyste, at bemærkningen var taget til efterretning.

9 Side 9 af 13 Ulla var utryg ved dirigenten, da hun mente, at dirigenten ikke var neutral. Dirigenten oplyste, at forsamlingen til enhver tid kunne stille forslag om nyvalg til dirigentposten og spurgte om der var forslag herom. Dirigenten konstaterede, at der ikke var forslag om nyvalg til dirigentposten. Rico forventede, at borgerrepræsentation ville overtrumfe forsamlingens beslutning om offentlig adgang om sommeren. Dirigenten tilkendegav, at spørgsmål ville blive besvaret i forbindelse med behandlingen af dagsordenens emner. Ad 8. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer. Kirsten Bech modtager genvalg for en 2-årig periode. Thomas C. Trier modtager genvalg for en 2-årig periode. Per Nørgaard Andersen modtager genvalg for en 2-årig periode. Ivan Als, Casper Biering og Rasmus Klinck opstiller som bestyrelseskandidater. Kirsten Bech, Thomas C. Trier og Per Nørgaard Andersen havde meddelt, at de modtog genvalg. Ivan Als, Casper Biering og Rasmus Klinck havde meddelt, at de kandiderede til bestyrelsen. Kandidaterne præsenterede sig selv, hvorefter dirigenten åbnede for spørgsmål til kandidaterne, som fik lejlighed til at besvare spørgsmålene. Herefter blev der foretaget skriftlig afstemning. Stemmerne fordelte sig som følger: Per Nørgaard Andersen, 166 stemmer Rasmus Klinck, 164 stemmer Kirsten Beck, 155 stemmer Thomas C. Trier, 143 stemmer Casper Bierling, 101 stemmer Ivan Als, 92 stemmer Således blev Kirsten Bech og Per Nørgaard Andersen genvalgt, mens Rasmus Klinck blev nyvalgt ind i bestyrelsen for en 2-årig periode. Bestyrelsen består herefter af: Kirsten Monrad Jensen (formand - på valg i 2019) Thomas Frisendal (kasserer på valg i 2018) Kirsten Bech (på valg i 2019) Per Nørgaard Andersen (på valg i 2019) Dorrit Erlandsson (på valg i 2018) Troels Norup Panild (på valg i 2018) Rasmus Klinck (på valg i 2019)

10 Side 10 af 13 Ad 9. Valg af 2 interne revisorer. Anders Hjort og Lis Meyer genopstiller. Anders Hjorth og Lis Meyer var begge villige til at genopstille som interne revisorer, og de blev valgt uden modkandidater for en 1-årig periode og med applaus. Ad 10. Forslag Forslag fra bestyrelsen Ad Bademuligheder sommeren 2017 Formanden, Kirsten Monrad Jensen, motiverede forslaget. Det blev præciseret, at forslaget kun vedrørte sommeren 2017, og at sommeren 2017 skulle betragtes som en forsøgsperiode. Herefter blev forslag 1A, 1B og 1C gennemgået. Sammen med dette forslag behandledes første del af indkommet forslag fra medlemmer om fremtidig brug af bygninger og areal. Dirigenten bemærkede, at første del af forslaget fra medlemmerne vedrørte bademuligheder, mens anden del af forslaget omhandlede gus og ville blive behandlet under pkt Rasmus Klinck motiverede denne del af forslaget på vegne af medlemmerne. Herefter åbnede dirigenten for debat. Ole ønskede tillykke til den nye bestyrelse og opfordrede forsamlingen til at gå ind i et konstruktivt samarbejde med bestyrelsen. Han ville stemme imod alle forslagene, da vinterbadeforeningen ikke burde have så stor interesse i hvad der skete om sommeren. Annie oplyste, at der skulle være gode bademuligheder for alle hele året. Hvis nogen ønskede at fællesbade hele året, var det ensbetydende med, at der var et reelt behov. Et medlem, som var medstiller af medlemsforslaget, præciserede, at der i modsætning til bestyrelsens forslag ikke var en udløbsdato for medlemsforslaget. Tania meddelte, at det mest vidtgående forslag var medlemsforslaget og forsamlingen burde stemme om dette forslag først. Lars rettede kritik mod bestyrelsens forslag og opfordrede forsamlingen til at stemme på medlemsforslaget. Anders spurgte Rasmus Klinck, om medlemsforslaget var næsten identisk med bestyrelsens forslag 1C. Jan var enig i, at fællessegmentet burde prioriteres, men at det ikke burde fratage herrernes ret til at bade for sig selv i herreafdelingen.

11 Side 11 af 13 Berit bemærkede, at bestyrelsens forslag alene drejede sig om sommeren Rasmus Klinck oplyste, at medlemsforslaget ikke var næsten identisk med bestyrelsens forslag. Han bemærkede, at forslaget fra medlemmerne var i tråd med kultur- og fritidsudvalgets forventede beslutning om åbning om sommeren. Dirigenten oplyste, at forslag 1A, 1B, 1C og medlemsforslaget vedrørte det samme emne og var indbyrdes uforenelige. Dirigenten besluttede, at det mest vidtgående forslag var forslag 1A, og at dette forslag skulle sættes til afstemning først. Herefter gennemgik dirigenten forslagene i hovedtræk, hvorefter de blev sat til afstemning i følgende rækkefølge: Forslag 1A forkastet med stort flertal Forslag 1B forkastet med stort flertal Forslag 1C forkastet med stort flertal Medlemsforslag vedtaget med stort flertal Således blev medlemsforslaget vedtaget med stort flertal. Dirigenten præciserede afslutningsvist, at forslaget var vedtaget under forudsætning af, at kommunen var indstillet på at acceptere forslaget såfremt kommunen i henhold til aftalen med DKG havde ret til at komme med indvendinger herimod. Ad Tænketank om fordeling m.v. fra sommeren 2018 Formanden, Kirsten Monrad Jensen, motiverede forslaget. Bestyrelsen forestillede sig, at tænketanken også kunne bruges i andre henseender. Herefter åbnede dirigenten for debat. Ole bemærkede, at det var en god ide, at bestyrelsen ønskede at inddrage medlemmerne noget mere. Han var dog ikke sikker på, at nedsættelse af tænketank ville bidrage til inddragelse af medlemmer. Da der var flere medlemmer, som ønskede at indgå i tænketanken, justerede bestyrelsen forslaget således, at der på generalforsamlingen skulle vælges 3 medlemmer, som ville hjælpe bestyrelsen med at sammensætte gruppen, der i alt skulle bestå af 10 medlemmer. Herefter blev forslaget sat til afstemning. Forslaget blev vedtaget med et stort flertal.

12 Side 12 af 13 Følgende 3 medlemmer blev valgt ind i tænketanken: - Pia Koch Stead - Bonjek Hertz Pedersen - Erik Stefan Søndergaard Ad Foranalyse vedr. udvidelse af badeanstalten Formanden, Kirsten Monrad Jensen, motiverede forslaget. Formanden bemærkede, at der var afsat penge i budgettet til for-analysen, som skulle afdække muligheder for udvidelse af Helgoland. Herefter åbnede dirigenten for debat. Ole tilkendegav, at Helgoland var et kommunalt anlæg og at det var kommunen, der først og fremmest skulle lave en sådan plan. Han foreslog, at kommunen blev inddraget i for-analysen. Bestyrelsens forslag blev vedtaget med et stort flertal. Indkommet forslag fra medlemmer Ad Fremtidig brug af bygninger og areal Rasmus Klinck motiverede anden del af forslaget, idet første del af forslaget blev behandlet og vedtaget under pkt Denne del af forslaget omhandlede afholdelse af gus på Helgoland. Rasmus Klinck bemærkede, at forslaget lagde op til, at der skulle lægges opdateret gusplan på hjemmesiden, så medlemmerne kunne se, hvornår gus skulle afholdes. Formanden anbefalede forsamlingen at stemme imod forslaget. Hun bemærkede, at det ikke burde være op til gusmestrene at afgøre, hvornår gus skulle afholdes. Dirigenten åbnede herefter for bemærkninger. Et medlem oplyste, at hun havde meldt sig ind i en vinterbadeforening og ønskede ikke fokus på gus. Hertil bemærkede Ivan, at der sagtens var plads til afholdelse af gus i de forskellige saunaer. Et medlem bakkede forslaget op og tilkendegav, at foreningen havde 5 saunaer, og at gus kun blev afholdt i den ene sauna. Forslaget ville efter hans opfattelse ikke begrænse medlemmernes mulighed for at gå i sauna.

13

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening

Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Nivåvænge grundejerforening Den 25. marts 2015 Referat af generalforsamling i Nivåvænge Grundejerforening Der blev afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 12. marts 2015 klokken 19.00 i kantinen

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 27.11.2014 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Peter Hjulmand Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 80 Hvoraf 80 er stemmeberettigede.

Læs mere

Generalforsamling 30. maj 2017

Generalforsamling 30. maj 2017 Generalforsamling 30. maj 2017 Bilag vedrørende Forslag Bestyrelses forslag til afstemning på generalforsamlingen den 30. maj 2017 18. maj 2017 Forslag 1 Bademuligheder sommeren 2017 Ifølge vores vedtægter

Læs mere

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018

PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 PEDERSMINDE GRUNDEJERFORENING REFERAT AF GENERALFORSAMLING LØRDAG DEN 28. JULI 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening

Dansk Cøliaki Forening REFERAT Generalforsamling 2017 Dato: 25.03.2017 Sted: Brogaarden, Middelfart Foreningens formand Dorte Hagedorn åbnede generalforsamlingen og bød deltagerne velkommen. 1. GODKENDELSE AF DAGSORDEN Generalforsamlingen

Læs mere

DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B SØENS GAVE 2. MAJ 2017

DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B SØENS GAVE 2. MAJ 2017 A D V O K A T F I R M A J E R R Y O S B A K N Ø R R E G A D E 3 0 1 1 6 5 K Ø B E N H A V N K T L F. 3 3 1 4 4 2 0 0 E - M A I L : o s b a k @ o s b a k. d k DELREFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I A/B

Læs mere

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde

Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Generalforsamling Ordrup Præmie Grunde Dato: Søndag 28. maj 2017. Tid: Kl. 10.00. Sted: Cafeen i Ordrup. Tilstede: 47 medlemmer samt 2 parceller repræsenteret v/fuldmagt Pkt Dagsorden Valg af a) dirigent

Læs mere

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260).

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260). Referat År 2008, mandag den 28. april kl. 18:00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bryggervangen 12-16 m.v. i ejendommens gård med følgende Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013.

Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Referat af Ordinær Generalforsamling i Hellerup Roklub, afholdt den 27.02.2013. Sted: Hellerup Roklub Referent: Maureen Jørgensen 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Dorthe Budtz som

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

A/B SANKT JØRGENS GAARD

A/B SANKT JØRGENS GAARD A/B SANKT JØRGENS GAARD År 2015, torsdag den 26. november kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard hos CEJ Ejendomsadministration, Meldahlsgade 5, 1613

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN Ejerne i E/F Bremergården REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2013, den 29. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl

FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl FOA Sydsjællands ordinære generalforsamling 28. november 2018 kl. 19.00 Sted: FOA Sydsjælland, Bataljonsvej 3, Næstved FOA Sydsjælland Ordinære Generalforsamling Den 28. november 2018 kl. 19.00 i FOA Sydsjælland,

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I TK DEVELOPMENT A/S Onsdag den 30. april 2014 kl. 15.00 blev der afholdt ordinær generalforsamling i TK Development A/S, CVR-nr. 24256782, i Aalborg Kongres & Kultur

Læs mere

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen.

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 7. april 2018 kl. 11.00 i Korsør Sejlklub, Restaurant Lystbådehavnen, Sylowsvej 10, 4220 Korsør Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen

Læs mere

Åens Grundejerforening.

Åens Grundejerforening. Åens Grundejerforening. Referat af ordinær generalforsamling søndag den 24. juli 2016, kl. 10.00, i Campingplads-pavillonen på Osvejen 30, 4480 St. Fuglede. Grundejerforeningens formand Jan Peter Rasmussen,

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 3. juni 2002 Referat af den ordinære generalforsamling 22. maj 2002. Der var fremmødt 37 medlemmer inklusiv bestyrelsen. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent Efter indstilling fra

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen.

På generalforsamlingen var 40 personer tilstede, svarende til 29 parceller. Formand Frede Jensen bød velkommen, og præsenterede bestyrelsen. G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2005 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN

GRUNDEJERFORENINGEN PRÆSTEMOSEN BESLUTNINGSREFERAT Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Præstemosen tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 på Risbjerggård, Hvidovrevej 241. Dagsordenen var: 1 Valg af dirigent. 2 Valg af stemmetællere.

Læs mere

Borch & Elverdam Advokatanpartsselskab

Borch & Elverdam Advokatanpartsselskab REFERAT Ordinær generalforsamling Charlottenlund Søbad 21. marts 2019 Den 21. marts 2019 kl. 19.30 blev afholdt ordinær generalforsamling i Foreningen Charlottenlund Søbad på Gentofte Rådhus. Mødt var

Læs mere

REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I RÉSIDENCE MASSÉNA A/S OG AKTIONÆRFORENINGEN FOR RÉSIDENCE MASSÉNA NICE A/S

REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I RÉSIDENCE MASSÉNA A/S OG AKTIONÆRFORENINGEN FOR RÉSIDENCE MASSÉNA NICE A/S Horten Advokat Nicolai Mallet Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 154653 REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I RÉSIDENCE MASSÉNA A/S OG AKTIONÆRFORENINGEN

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense.

Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/ Fangel Kro og Hotel v. Odense. Referat af ekstraordinær generalforsamling lørdag d. 26/1 2008 Fangel Kro og Hotel v. Odense. Der var 20 fremmødte medlemmer. Dagsorden: 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Afstemning om vedtægtsændringer,

Læs mere

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling REFERAT E/F Amerikahus ordinær generalforsamling Mødested: Adina Apartment Hotel Copenhagen Mødedato: Tirsdag den 29- maj 2018 kl. 19:00 Fremmødte: Der var repræsenteret 36 af foreningens 105 lejligheder,

Læs mere

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune

Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Kommune Til medlemmer i foreningen Borgerhjemmet i Gentofte Ordrup Jagtvej 65-81 2920 Charlottenlund København den 1. juni 2006 Journal nr. 703 jbh. Referat fra den ordinære generalforsamling 2006 i Foreningen

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT.

GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT. J.nr. 025145-0018 sli/idj REFERAT 3. juli 2006 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT. Andelsboligforeningen Østbanehus År 2006, den 26. april kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Hans Egede Kirke D

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015.

Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Referat af generalforsamling, tirsdag den 24. november 2015. Valg af dirigent. Knud Borup Jensen blev valgt som dirigent og konstaterede, at forsamlingen var rettidigt indkaldt, hvorfor den var beslutningsdygtig.

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Referat af ordinær generalforsamling i Lystrup Fjernvarme A.m.b.A. Onsdag den 12. juni 2013 kl. 19:00 Elsted-Lystrup Beboerhus, Elsted Skolevej 4, Lystrup Deltagere: 58 Andelshavere 4 Medarbejdere Mod

Læs mere

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009

Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Aalborg den 2.december 2009 Generalforsamling i Vejgård Hallen den 30. november 2009 Dagsorden: Hovedpunkter, ellers se bilag 1. Valg af dirigent 2. Vedtagelse af forretningsorden 3. Beretning om foreningens

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Englandshus Ejd.nr.: 469 Dato:11. maj 2015 Referat af ordinær generalforsamling Den 07. maj 2015, kl. 19.00, i Amager

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2017 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt torsdag den 26. april 2017, kl. 20-22, Bakkevej 4. Referent: Jens Petersen, PA73. Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl

Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade. Tirsdag den 19. september 2017, kl Ordinært afdelingsmøde vedrørende budget 2018 i AKB Lundtoftegade Tirsdag den 19. september 2017, kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Godkendelse af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F.

Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. Referat af: Generalforsamling onsdag d. 16. maj 2018 kl. 17.00 SOSU-Skolen, Vestensborg Allé 78, 4800 Nykøbing F. 1. Valg af dirigent. Leif Jeppesen. Godkendt af forsamlingen. Lovligt indvarslet. 2. Valg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00.

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00. Generalforsamlingen blev afholdt på Johannesskolen, Troels Lundsvej 15, 2000 Frederiksberg. Der var fremmødt repræsentanter fra 13 af 28 enheder, hvoraf disse repræsenterede 1.286 af ejendommens 2.627

Læs mere

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat

G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/ Referat G/F Thorsvænge Rødvig Generalforsamling 10/3-2009 Referat Generalforsamlingen blev afholdt på restaurant Lanterna og grundejerforeningen bød på kaffe/te med hjemmebag samt øl og vand. Fremmødet var større

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000

Grundejerforeningen Åstrupskrænten Bestyrelsens beretning 2000 Referat fra generalforsamling 16. marts 2001: Fremmødte: Hus Antal Stemmeberettigede Fremmødte personer 4 1 1 Allan Jespersen 10 2 1 Ulla og Helge Arno 11 2 1 Anni og Henning Staub 19 1 1 Ole Thaagaard

Læs mere

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN

REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN REFERAT AF RØDOVRE FRIVILLIGCENTERS GENERALF0RSAMLING DEN 23. APRIL 2014 I ÆLDRECENTERET BROPARKEN Antal stemmeberettigede foreninger til Generalforsamlingen: 22 foreninger Dagsorden: 1) Velkomst Formand

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat

E J E N D O M S A D M I N I S T R A T I O N A / S. Referat Referat År 2011, mandag, den 28. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Tunnelvej i Glostrup Fritidscenters mødelokale 1, beliggende Christiansvej 2, 2600 Glostrup med følgende: Dagsorden:

Læs mere

NY HVIDOVRE. Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2006

NY HVIDOVRE. Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2006 G R U N D E J E R F O R E N I N G E N NY HVIDOVRE Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Ny Hvidovre 2006 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Ny Hvidovre www.nyhvidovre.dk

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl. 19.00 Nordstjernen, Blokhus Formanden bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent. Formanden oplyste, at

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde

Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Grundejerforeningen Lundegård Referat af den ordinære generalforsamling søndag den 10. juni 2018 kl. 10.00 10.55 på Konferencecenter Smålandshavet, Karrebæksminde Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

A/B SANKT JØRGENS GAARD

A/B SANKT JØRGENS GAARD A/B SANKT JØRGENS GAARD Onsdag den 22. november 2017 kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard hos CEJ Ejendomsadministration, Meldahlsgade 5, 1613 København

Læs mere

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen.

overensstemmelse med 13 i Selskabets vedtægter havde bestyrelsen udpeget advokat Regina M. Andersen til dirigent for generalforsamlingen. Den 24. april 2013 kl. 16.00 afholdtes ordinær generalforsamling iandersen &Martini A/S (CVR-nr. 15 31 37 14) ("Selskabet"), hos Selskabets afdeling på Agenavej 15, 2670 Greve. overensstemmelse med 13

Læs mere

FCKFC generalforsamling 26. marts 2008 kl. 19.00 PARKEN. Referat

FCKFC generalforsamling 26. marts 2008 kl. 19.00 PARKEN. Referat Side 1 af 5 Referat Dagsorden 1. Valg af dirigent bestyrelsen indstiller Carsten Mollerup 2. Årsberetning bestyrelsens beretning v/formanden 3. Regnskab gennemgang og godkendelse af regnskab for 2007 v/kassereren

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/tv REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2005 År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Frank Vælum bød velkommen. 1.

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 29. maj 2018

Beretning til generalforsamling den 29. maj 2018 Beretning til generalforsamling den 29. maj 2018 Nøgletal Vi er nu 5.024 medlemmer. 4.329 fornyede deres medlemskab, 646 er nye medlemmer, 49 er genindmeldte medlemmer. Vi er stadig 2/3 kvinder og 1/3

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015

Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015 Referat af Generalforsamlingen i Asserbo Golf Club d. 22. marts 2015 Referent: Hon. Sekretær Stig Borg William Grahn, formand for Asserbo Golf Club, bød forsamlingen velkommen og mindedes sammen med de

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Svanemøllebugtens Vinterbadelaug

Referat af ordinær generalforsamling i Svanemøllebugtens Vinterbadelaug Referat af ordinær generalforsamling i Svanemøllebugtens Vinterbadelaug 30. maj 2013 kl. 19.30 Sted: Roforeningen KVIK, Strandvænget 53, 2100 København Ø Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent.

Læs mere

Herefter fremhævede formanden de forskellige initiativer og renoveringer, der var foretaget siden sidste år i april.

Herefter fremhævede formanden de forskellige initiativer og renoveringer, der var foretaget siden sidste år i april. Advokatfirmaet Pernille Høxbro Møderet for Højesteret Dato: 7. juni 2012 Årsmødereferat Advokat (H) Pernille Høxbro E-mail: hoxbro@privatbo.dk Telefon: + 45 33 11 26 83 Sekretær Anette Breitenstein E-mail:

Læs mere

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 000800-0018 E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2017, mandag den 2. oktober kl. 18.00 Sted/Adresse Medborgerhuset, Herlevgårdsvej, lokale 4 Til stede 22 medlemmer, heraf 2 med fuldmagt

Læs mere

Referat fra stiftende generalforsamling

Referat fra stiftende generalforsamling Referat fra stiftende generalforsamling Referat af stiftende generalforsamling i Andelsforeningen Askø Købmandshandel den 12. juni 2010 på Askø Skole. Lisa Mulvad (LM) bød på arbejdsgruppens vegne de mange

Læs mere

5. Fremlæggelse og godkendelse af estimat 2016 og budget 2017, herunder fastsættelse af kontingenter for næste år

5. Fremlæggelse og godkendelse af estimat 2016 og budget 2017, herunder fastsættelse af kontingenter for næste år Referat fra Generalforsamlingen 2016 Den 12. april 2016, kl. 16.00 Afholdt ved Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab til generalforsamlingens

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

Den årlige ordinære generalforsamling i Vikingeforeningen Det Kolde Gys afholdes:

Den årlige ordinære generalforsamling i Vikingeforeningen Det Kolde Gys afholdes: Den årlige ordinære generalforsamling i Vikingeforeningen Det Kolde Gys afholdes: Tirsdag den 29. maj 2018 kl 19.00 på Gerbrandskolen, Gerbrandsvej 9, 2300 København (tæt på Sundbyvester Plads). Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010

Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010 Referat af den ordinære generalforsamling i 3F-Roskildeegnen tirsdag den 23 marts 2010 1. Velkomst ved formand Allan Kierulff. Formanden bød forsamlingen velkommen og fik samtidig forsamlingens accept

Læs mere

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Preben Elle Hansen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. 1 REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 2. MARTS 2016 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Formand Preben Elle Hansen

Læs mere