DKPK Den Kristne Producentkomité

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DKPK Den Kristne Producentkomité"

Transkript

1 DKPK Den Kristne Producentkomité Slots- og Kulturstyrelsen H. C. Andersens Boulevard København V post@slks.dk Vedr. Høring om bekendtgørelse for ny public service-tv-kanal Aarhus d Slots- og Kulturstyrelsen har pr. 29. april 2019 bedt om Høringssvar til udkast til bekendtgørelse om udbud af en ny tv-kanal. DKPK (Den Kristne Producent Komité), sender hermed vores høringssvar i forbindelse med ovennævnte høring. Dels har DKPKs nye formand (undertegnede) været til møde hos kulturministeren om sagen, og dels er sagen blev behandlet på DKPKs årsmøde. Herefter har DKPKs bestyrelse behandlet høringsmaterialet og udtaler herefter: DKPK er helt enige i, at det er nødvendigt med en ny public service-tv-kanal, der først og fremmest kan og skal varetage den danske kulturarv. Da en væsentlig del af den danske kulturarv er de kristne værdier, som har rod i de jødiskkristne skrifter, vil DKPK påpege, at det er nødvendigt, at denne kanal pålægges at tage aktivt hensyn til denne arv både ved valg af og tilrettelægning af udsendelser for såvel børn som unge og ældre. Enkelte af DKPKs medlemmer har mange års erfaring i netop den slags tv-udsendelser og ser gerne sig selv som en del af baglandet / fundamentet for denne nye public service-tv-kanal, eventuelt med et par timers sendetid pr. uge med indhold, som relaterer til den kristne kulturarv / de kristne værdier. Hvis De ønsker yderligere oplysninger, står vi naturligvis til Deres rådighed, både skriftligt og ved evt. fremmøde. Med venlig hilsen På DKPKs vegne Tove E Videbæk (Ny) Formand SEKRETARIAT: Daglig leder: Tove Videbæk Mail: tovev@tovev.dk Telefon: Postadresse: Aarhus C

2 DKPK Den Kristne Producentkomité SEKRETARIAT: Daglig leder: Tove Videbæk Mail: Telefon: Postadresse: Aarhus C

3 DILEM Danske Idebaserede Lokale Elektroniske Medier Slots og Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard København V Mail: post@slks.dk Høringssvar fra DILEM. Slots- og Kulturstyrelsen har i mail af 29. april bedt DILEM om høringssvar vedr. Bekendtgørelse for ny public service-tv-kanal. Ved vort årsmøde og i bestyrelsen har vi drøftet dette: DILEM mener at det Danske demokrati bygger på befolkningens engagement i vort kulturliv. Dette engagement bygger igen på menneskers engagement i idebaseret forenings-, kultur- og kirkeliv. Derfor er det meget nødvendigt med en ny public-service-tv-kanal, at denne pålægges at tage væsentligt hensyn til denne kulturelle baggrund for vort land og vort lille sprogområde. Denne kanal bør tage aktivt hensyn til menneskers aktive engagement og medvirken i vort samfund. Dette skal ske ved udsendelsers tilrettelægning for såvel børn som unge og ældre. Det er klart at nogle af DILEMs medlemmer har mange års erfaring i den type udsendelser og ser sig selv som en del af baglandet for denne kanal, gerne med pålæg om et par timers udsendelse om ugen. Ønskes yderligere oplysninger om dette, henvises til vor formand Alex Heick hvis kontakt oplysninger er på dette brevpapir. Med venlig hilsen På DILEMs vegne Danske Idebaserede Lokale Elektroniske Medier: Mail: formand: Alexheick@dadlnet.dk, daglig leder: mv@kulturcenter.dk Adresse: Drejervej 15.1, 2400 København NV Tlf:

4 20. maj 2019 Slots- og Kulturstyrelsen Sendt til: Radio- og tv-nævnet Johan Loller Fuldmægtig, cand.scient.pol. Radio- og tv-nævnets høringssvar vedrørende høring over udkast til bekendtgørelse om ny public service-tv-kanal med fokus på kultur Radio- og tv-nævnet har modtaget udkast til ovennævnte bekendtgørelse med tilhørende bilag og skal i den anledning udtale følgende: 1. Indledende og generelle bemærkninger Nævnet konstaterer indledningsvis, at der i udkastet lægges op til, at Radio- og tv-nævnet skal afholde udbud af en ny public service-tv-kanal, og at udbuddet afholdes som en skønhedskonkurrence med et priselement. Nævnet noterer sig, at tv-kanalen udbydes for en 8-årig periode med et årligt tilskud på 50 millioner kroner, og at der gives adgang til reklameindtægter mv. 2. Minimumskrav til public service-programindholdet Det anføres i udkastets 6, stk. 1, at tv-kanalen skal have fokus på formidlingen af den danske kultur. Nævnet bemærker, at der i udkastet alene henvises hertil én gang i nærværende bestemmelse, samt at der i bilag 2 til bekendtgørelsesudkastet om programkategorier ikke figurerer nogen definition af den danske kultur. Nævnet noterer sig således, at det med nærværende udkast til bekendtgørelse umiddelbart vil være Radio- og tv-nævnet, som vil skulle vurdere, hvad der defineres som den danske kultur i forbindelse med udbuddet. Derudover bemærker Nævnet, at det af udkastets 6, stk. 2, fremgår, at tilladelseshaver skal sende mindst 10 timers nyproduceret programindhold per uge, og at det af udkastets 8, stk. 1, fremgår, at tilladelseshaver skal producere mindst 520 timers nyproduktion per år. Såfremt antallet af nyproducerede timer opgøres per uge, kan det overvejes, hvorvidt opgørelsen af antal nyproducerede timer alene bør fremgå som antal timer per uge for klarhedens skyld. Såfremt dette giver anledning til justering, gør Nævnet opmærksom på, at det medfører en konsekvensjustering af udkastets 23, stk. 2, litra d.

5 Side 2 Det fremgår af 6, stk. 2, i udkastet, at tilladelseshaver skal sende mindst 10 timers nyproduceret indhold per uge. Nævnet bemærker, at det ikke fremgår klart af udkastets 6, stk. 2, hvorvidt der er tale om krav om egenproduktion. Krav om egenproduktion fremgår alene af udkastets 8, stk. 1, hvor det fremgår, at tilladelseshaver skal producere mindst 520 timers nyproduktion per år, der ikke tidligere har været sendt. Nævnet vurderer således, at det bør fremgå klart, såfremt der er tale om et egenproduktionskrav i udkastets 6, stk Krav til nyproduktion Det fremgår af udkastets 8, stk. 1, at tilladelseshaver skal producere mindst 520 timers nyproduktion per år, der ikke tidligere har været sendt. Det bemærkes, at det ikke er præciseret hvilke distributionsplatforme, der er tale om. Nævnet finder derfor, at dette bør præciseres evt. med en definition af begrebet førstegangsudsendelse. Det bemærkes, at der i udkastets 11, stk. 2, henvises til førstegangsudsendelse, idet det fremgår af bestemmelsen, at tilrådighedsstillelse af programindholdet skal ske gratis i en periode af mindst 14 dages varighed regnet fra førstegangsudsendelse. En definition af begrebet førstegangsudsendelse vil således kunne skabe klarhed i forhold til både 8, stk. 1, og 11, stk. 2, i udkastet. 4. Krav til ansøger Det fremgår af 21 i udkastet, at ansøger på ansøgningstidspunktet skal være etableret som en selvstændig juridisk enhed. Såfremt hensigten er, at ansøger skal være etableret som en selvstændig juridisk enhed med det eneste formål at drive den udbudte tv-kanal, jf. udkastets 5, vurderes det hensigtsmæssigt at præcisere dette. 5. Radio- og tv-nævnets vurdering af ansøgninger Det fremgår af udkastets 25, stk. 4, at ansøger foruden planen for driften kan fremlægge en plan for bæredygtig drift efter tilladelsesperiodens udløb. Det bemærkes, at tilladelsen udstedes for en 8-årig periode. Nævnet bemærker, at det er uklart, hvorvidt planen for en bæredygtig drift kan inddrages i Nævnets vurdering af ansøgninger, idet det ikke umiddelbart er et element, som skal tillægges vægt, og idet indsendelsen af denne ikke er et krav. Det fremgår af udkastets 30, stk. 2, nr. 2, at Nævnet i sin vurdering skal vægte de beskrevne programplaner samt udsendelse af dansksproget indhold med 35 procent. Nævnet bemærker, at der for så vidt angår udkastets 30, stk. 2, nr. 2, er tale om et kriterium, hvor to elementer skal vurderes og dermed vægtes indbyrdes.

6 Side 3 6. Ændringer af tilladelsen Det fremgår af udkastets 35, stk. 1 og 2, at tilladelseshaver kan ansøge om godkendelse af ændringer af de elementer, som fremgår af ansøgningen, jf. udkastets 23, og at Nævnet i den forbindelse lægger vægt på: 1. om danskernes brug af den i ansøgningen beskrevne opfyldelsesmåde efterfølgende er aftaget væsentligt, 2. om den påtænkte nye opfyldelsesmåde på anmodningstidspunktet er så udbredt blandt danske medievirksomheder, at den må anses som tidssvarende, 3. om den påtænkte nye opfyldelsesmåde på anmodningstidspunktet er så almindeligt tilgængelig for befolkningen, at den må anses som tidssvarende, og 4. om formålet med den ønskede deltjeneste på anmodningstidspunktet kan anses som opfyldt mindst lige så godt ved den ændrede opfyldelsesmåde som ved den i ansøgningen beskrevne. Nævnet bemærker, at disse kriterier umiddelbart ikke er håndterbare i forhold til alle de elementer, som fremgår af ansøgningen. Dette omfatter umiddelbart følgende: Planerne for den selvstændige hovedredaktion Tidsplan for opfyldelse af minimumskravene til sendetid Derudover bemærker Nævnet, at det for klarhedens skyld kan overvejes om, begrebet deltjeneste bør præciseres. Endelig bemærker Nævnet, at kriterierne til vurderingen af hvorvidt ændringer kan imødekommes, jf. 35, stk. 2, umiddelbart fremstår kumulative. Såfremt dette ikke er hensigten, bør dette præciseres. 7. Øvrige bemærkninger Nævnet bemærker, at der i bekendtgørelsesudkastet anvendes flere begreber for programplanerne, fx den planlagte programvirksomhed samt tilsagn om programindhold. Det vurderes hensigtsmæssigt at ensrette dette for klarhedens skyld til eksempelvis programplaner. Det bemærkes, at der i udkastets 51 henvises til konkrete bestemmelser i radio- og fjernsynsloven. Nævnet bemærker, at det kan overvejes, om der i stedet skal henvises til de til enhver tid gældende regler om inddragelse af programtilladelse med henblik på at fremtidssikre bekendtgørelsen.

7 Side 4 Med venlig hilsen Caroline Heide-Jørgensen Formand

8 Danske Mediedistributører Axeltorv 6, København V Slots- og Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard København V Telefon Telefon: Mail: dmd@danskemediedistributoerer.dk København 24. maj 2019 Tak for muligheden for at kommentere på udkast til udbudsbekendtgørelse for den planlagte, nye public service tv-kanal. På Danske Mediedistributørers vegne har jeg følgende bemærkninger: Det fremgår af 9, stk. 2, at kanalen skal distribueres via DTT-nettet, og at det er frivilligt, om tilladelseshaver vælger at benytte den ukrypterede public service MUX i nettet. Såfremt tilladelseshaver ikke ønsker at benytte den ukrypterede MUX, vil distribution skulle ske via krypteret MUX og i så fald vil det være nødvendigt for modtageren at tegne abonnement på dekrypteringskort og/eller tv-boks. Mulighed for abonnementsopkrævning gives efter 11, men det fremgår samtidig i 11, stk. 2 og 3, at alt public service indhold skal stilles gratis til rådighed som catch-up eller download i en periode på mindst 14 dage efter første udsendelse. Kravet om gratis til rådighedsstillelse vil efter vores opfattelse ikke være forenelig med ambitionen om delvist at finansiere kanalen med abonnementsbetaling. Erfaringerne fra DR viser, at on demand forbruget af selv frit tilgængeligt public service indhold (ukrypteret flow-tv) ofte udgør mere end 30 pct. af den samlede seertid. Man kan formode, at abonnementsbetaling på flow-delen vil bevirke en yderlige flytning af forbruget til den gratis catch-up-periode og dermed underminere det økonomiske grundlag for kanalen. Det vil ligeledes mindske medie-distributørernes forretningsmæssige interesse i evt. at inkludere kanalen i deres kanal-udbud. Venlig hilsen Ib Konrad Jensen Sekretariatschef

9 Kulturministeriet Slots- og Kulturstyrelsen 26. maj 2019 Høring over bekendtgørelse om udbud af digital public service-tv-kanal med fokus på kultur Dansk Erhverv har modtaget høring over bekendtgørelse om udbud af en digital public service-tvkanal med fokus på kultur den 29. april 2019 fra Slots- og Kulturstyrelsen. Dansk Erhverv har følgende bemærkninger: Generelt lægger Dansk Erhverv vægt på, at der til enhver tid er gode rammer for dansk indhold, og at rammerne for public service-tilbud fastlægges, så de understøtter det kommercielle danske mediemarked. Specifikke bemærkninger Udbuddets genstand Det fremgår af udkastets 1 stk. 2, at der med tilladelsen følger en råderet til distribution via den ukrypterede public service MUX, men ikke en pligt til at udnytte denne med henvisning til bilag 1. Af bilag 1 fremgår det, at tilladelseshaveren skal betale en forholdsmæssig andel af de samlede omkostninger inkl. en rimelig avance forbundet med udsendelse af tv-kanalen svarende til den forholdsmæssige andel af kapaciteten i MUX-sendenettet, der stilles til rådighed. Dermed er det uklart, om der også er en betalingsforpligtelse for tilladelseshaveren i de tilfælde, hvor MUX-sendenettet ikke benyttes. Det bør derfor præciseres i bekendtgørelsen, at hvis MUX-sendenettet ikke benyttes, skal tilladelseshaveren heller ikke betale for det. Adgang til brugerbetaling for public service-programindhold Det fremgår af udkastets 11, stk. 2, at tilrådighedsstillelse af public service-programindhold skal ske gratis i en periode af mindst 14 dages varighed regnet fra førstegangsudsendelse. Dansk Erhverv finder dette krav om gratis tilrådighedsstillelse yderst problematisk i forhold til de kommercielle muligheder for delvist at finansiere kanalen med abonnementsbetaling. Der er stor risiko for, at en væsentlig andel af forbruget flytter til den gratis tilrådighedsstillelse og dermed underminerer det økonomiske grundlag for abonnementsbetaling på kanalen. Alt i alt cen@danskerhverv.dk CEN Side 1/2

10 mindskes muligheden for kommerciel udnyttelse af indholdet, hvilket svækker det kommercielle danske mediemarked frem for at understøtte det. Med venlig hilsen Charlotte Enevoldsen Chefkonsulent Side 2/2

11 Kulturministeriet Slots- og Kulturstyrelsen København, Høringsvar fra Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS) vedr. udkast bekendtgørelse vedr. udbud af en ny public service-tv-kanal Tak for muligheden for at kommentere udkast til bekendtgørelse vedr. udbud af en ny public service-tv-kanal. Af medieaftalen for mellem regeringen (Venstre, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti) og Dansk Folkeparti den 18. juni 2018, fremgår det, at der skal igangsættes et udbud af en ny tv-kanal med kulturudbud og folkeoplysning. I udkastet til udbudsbekendtgørelsen er folkeoplysning dog helt udeladt. Vi går ud fra, at det er en forglemmelse og vil bede om at det indsættes i udbudsbekendtgørelsen. Vi foreslår at det indsættes følgende steder i udbudsbekendtgørelsen: 2 stk. 2, så ordlyden bliver: Tilladelseshaver skal udøve public service-virksomhed i form af en public service-tv-kanal med fokus på kultur og folkeoplysning. 3 stk. 1, så ordlyden bliver: Tilladelseshaver skal have kapacitet til at producere programindhold herunder kultur- og folkeoplysningsprogrammer, der dækker hele Danmark. 6, stk. 1, så ordlyden bliver: Tilladelseshavers programvirksomhed skal have fokus på kultur og folkeoplysning i hele landet og på en folkeoplysende tilgang til formidlingen af såvel den danske kultur som de øvrige programkategorier. 23 stk. 2 pkt. 1, så ordlyden bliver: Planerne for den selvstændige hovedredaktion, jf. 3, stk. 2. Herunder skal ansøger redegøre for den organisatoriske og redaktionelle kapacitet i forhold til at producere kulturprogrammer og folkeoplysende programmer. Med venlig hilsen Trine Bendix Knudsen Sekretariatsleder

12

13 Til Kulturministeriet, Slots- og Kulturstyrelsen Blekinge Boulevard Taastrup, Danmark Tlf.: Fax: dh@handicap.dk Taastrup, den 27. maj 2019 Sag Dok /mol_dh Høringssvar: Høring over udkast til bekendtgørelse om udbud af public service-tv-kanal med fokus på kultur Danske Handicaporganisationer (DH) har følgende bemærkninger: DH mener, at ministeriet skal stille krav om tilgængelighed i udbudsbekendtgørelsen. Det handler for det første om, at der skal følge forpligtelser om tilgængelighedstjenester med til den nye public service-tv-kanal med fokus på kultur, så mennesker med handicap også får adgang til tv-udsendelserne. Tilgængelighedstjenester er bl.a. tekstning, oplæsning af undertekster, synstolkning og tegnsprogstolkning, og de skal kunne findes på alle platforme, både flow-tv og streamingtjenester. For det andet er det vigtigt, at digitale platforme som hjemmesider og applikationer lever op til den samme standard for tilgængelighed til hjemmesider, som alle offentlige myndigheder skal leve op til ifølge Lov om tilgængelighed af offentlige organers websteder og mobilapplikationer (LOV nr 692 af 08/06/2018), dvs. den europæiske standard EN Dette er afgørende for, at mennesker med handicap også kan benytte tv-applikationer og tv-kanalens hjemmeside. Skulle ovenstående give anledning til spørgsmål, kan disse rettes til chefkonsulent, Monica Løland, på tlf.: eller mol@handicap.dk. Med venlig hilsen 1 htps://digst.dk/digital-service/web lgaengelighed/lov-om-web lgaengelighed/ DH s medlemsorganisationer: ADHD-foreningen Astma-Allergi Danmark Danmarks Bløderforening Lungeforeningen Psoriasisforeningen Dansk Blindesamfund Foreningen Danske DøvBlinde Epilepsiforeningen Dansk Fibromyalgi-Forening Dansk Handicap Forbund Dansk Landsforening for Hals- og Mundhuleopererede Danske Døves Landsforbund Diabetesforeningen Stammeforeningen i Danmark Gigtforeningen Hjernesagen Hjerneskadeforeningen Høreforeningen Landsforeningen Autisme Landsforeningen LEV SIND - Landsforeningen for psykisk sundhed Cystisk Fibrose Foreningen Muskelsvindfonden Nyreforeningen Ordblinde/ Dysleksiforeningen i Danmark Osteoporoseforeningen Parkinsonforeningen UlykkesPatientForeningen og PolioForeningen Sammenslutningen af Unge Med Handicap Scleroseforeningen Spastikerforeningen Stomiforeningen COPA Stofskifteforeningen Dansk Cøliaki Forening

14 Thorkild Olesen Formand

15 DATO / REF / pdl HØRINGSSVAR Udkast til bekendtgørelse om udbud af public service-tv-kanal med fokus på kultur Det Danske Filminstitut modtog d. 29. april 2019 høringsmaterialer vedrørende udkast til bekendtgørelse om udbud af public service-tv-kanal fra Kulturministeriets departement. Filminstituttet har følgende bemærkninger til materialet. Overordnet finder Filminstituttet det positivt, at public service-tv-kanalen skal udøve public service virksomhed overfor hele befolkningen i Danmark, samt udsende minimum 10 timers ny-produceret indhold ugentligt. Ved at udlægge en væsentlig del af produktionen af tv-kanalens indhold, kan kanalen være med til dels at styrke økonomien hos danske producenter, dels være med til i højere grad at sikre rum for prioritering af produktion af indhold fra hele Danmark og derved gøre tv-kanalen og kulturindholdet bredes muligt og vedkommende for alle borgere. På den baggrund foreslår Filminstituttet, at udkast til bekendtgørelsens 15 om udlægning af programmer justeres således, at det gøres til et krav, at minimum 25 procent af programbudgettet anvendes på ny-produceret indhold, der er fremstillet af producenter, som er uafhængige af tilladelseshaver. Det producerede indhold skal følge den linje, der fremgår af 15, dvs. europæiske programmer med fokus på kultur. TLF +45 FAX +45

16 København 27. maj 2019 Høring af udbyd af public service-tv-kanal med fokus på kultur På vegne af en kreds af interesserede aktører inden for kunst-, kultur- og folkeoplysningsområdet fremsendes hermed høringssvar til udkast til bekendtgørelse om udbud af public service-tv-kanal med fokus på kultur. I høringssvaret lægges der særligt vægt på en række uklarheder i bekendtgørelsen i henhold til gældende krav og kriterier. Generelle bemærkninger Etableringen af en ny ty-kanal med fokus på kultur som blev meddelt i Medieaftale er et vigtigt nybrud i det danske mediebillede. Der findes allerede mange kvalitetsbårne tilbud og enkeltstående programmer med fokus på kultur, men ikke samlet på en kanal. Derfor har en bred kreds af flere end 100 aktører indenfor folkeoplysning og kultur fundet sammen for at undersøge muligheden for at byde på den planlagte kanal. Såfremt kredsen skal kunne afgive et bud på den planlagte kanal, fordrer det en vilje til nytænkning ikke blot ift. at kanalen etableres, men i lige så høj grad en åbenhed for helt nye organisationsformer. Kredsen af interessenter repræsenterer organisationer fra hele landet, fra alle kunstarter, uddannelsesinstitutioner og folkeoplysningen. Kredsen har ambitioner om at skabe kulturformidling, der engagerer og inddrager danskerne på nye måder. Indledningsvist bemærker kredsen derfor også, at hvis målet om at sikre en ny, interessant og gennemslagskraftig kulturformidling skal indfries, er det afgørende, at der i udbudsmaterialet netop lægges vægt på nye organisationsformer og inddragelse af kulturinstitutionerne i hele landet. I Medieaftale efterspørges en ny tv-kanal med kulturindhold og folkeoplysning. Vi undrer os over, at begrebet folkeoplysning ikke nævnes i nærværende udbudsmateriale. Specifikke bemærkninger til kapitel 2 Ad 2 stk. 3: Det fremgår, at tilladelseshaver skal udsende 18 timers programmer i døgnet på alle de sendemuligheder, som tilladelsen omfatter. Vi går ud fra, at der hermed alene menes på den i 9 omtalte lineære tv-kanal, og således ikke på de i 10, stk. 1, nr. 1-3 nævnte mulige tilrådighedsstillelsesformer. Dette bør for god ordens skyld præciseres. Specifikke bemærkninger til kapitel 3 Ad 6 stk. 2 I 6, stk. 1, fremgår at tilladelseshaver skal sende mindst 10 timers nyproduceret programindhold, der skal være egenproduceret, pr. uge, mens der i 8, stk. 1 stilles krav om, at tilladelseshaver skal producere 520 timers nyproduktion pr. år. I 23, stk. 2, nr. 2.d. omtales kravet i 6, stk. 2 som et egenproduktionskrav og kravet i 8, stk. 1, som et nyproduktionskrav. Sammenhængen mellem disse bestemmelser bør klargøres. Vi vil opfordre til, at evt. krav til ny- og/eller egenproduktion gøres enten årlige eller gennemsnitlige, så tilladelseshaver gives mulighed for at opnå større fleksibilitet i programplanlægningen henover året. Vi vil endvidere opfordre til at kravet om egenproduktion fjernes, således at tilladelseshaver gives mulighed for at samarbejde med eksterne producenter mv. om nyproduktion af indhold, jf. også kravet om udlægning af programmer i 15.

17 Ad 6 stk. 2: Kredsen undersøger pt. muligheden for at organisere sig som en andelsforening. Vil indhold produceret i andelsselskabet blive regnet for egenproduktion? Specifikke bemærkninger til kapitel 4 Ad 10, stk. 1: Vi vil opfordre til, at det gøres muligt gøre public serviceprogramindhold tilgængeligt on demand og som download, jf. 10, stk. 1, nr. 2-3, forud for udsendelsen på DTT-kanalen, for dermed at give større fleksibilitet til at imødekomme ændrede brugervaner. I givet fald bør kravet om gratis tilrådighedsstillelse kobles til førstegangstilrådighedsstillelsen. Ad 11 stk 3: Vi mener, at formuleringerne i bekendtgørelsen burde tage højde for, at reklameindtægter skal kunne fordeles i et andelsselskab. Specifikke bemærkninger til kapitel 5 Ad 17: Da udsendelseskravet er specifikt knyttet til udsendelse i DTTnettet bør det specificeres, hvorledes tilladelseshaver vil kunne opfylde sin forpligtelse til lineær tilrådighedsstillelse, jf. 9, såfremt DTT-nettet lukkes, herunder om det vil kunne ske via internettet. Specifikke bemærkninger til kapitel 8 Ad 24: Det kræves, at ansøger skal redegøre for sine økonomiske og organisatoriske forhold, herunder ledelsen, ansatte og ejerkredsen. Dette krav kan ikke fuldstændigt imødekommes af en nyetableret enhed, som ikke har mulighed for at ansætte forud for vished om, hvorvidt tilladelsen gives denne ansøger. Dette krav synes formuleret til allerede eksisterende virksomheder, og begrænser således muligheden for, at nye konstellationer kan opstå til formålet. Ad 26: Hvorledes vil en andelsbaseret organisation stå ift. at kunne råde over ressourcer fra samarbejdspartnere? Vil det eks. være tilladt at en eksisterende medie-organisation som DR eller TV2s regioner bidrager med ressourcer til produktionen, hvis de indgår som andelshaver i organisationen på lige fod med alle andre, men ikke har bestemmende indflydelse? Vi står naturligvis til rådighed for uddybning af ovenstående. På vegne af kredsen Jane Sandberg Museumsdirektør ENIGMA Museum for post, tele og kommunikation

18 Kulturministeriet Slots- og Kulturstyrelsen Høringssvar fra Copydan Verdens TV: For så vidt angår det rent lovtekniske bemærker Copydan Verdens TV, at sætningsdelen, jf. stk. 2, i 11, stk. 3, bør fremrykkes til efter ordet brugerbetaling. Retransmission er en tilgængeliggørelse, jf. InfoSoc direktivets art 3(1), som sker samtidigt, jf. ophavsretslovens 35, stk. 1, 1. pkt., og retransmission kan således nødvendigvis ikke omfattes af forslagets 11, stk. 2. Med venlig hilsen Michael Horn Juridisk specialkonsulent KulturPlus AVU-medier Verdens TV Arkiv Bryggervangen 8, 1. sal, 2100 København Ø Telefon: Mobil: Mail: mho@copydan.dk Verdenstv.dk

19 DR Slots- og Kulturstyrelsen 27. maj 2019 DR s høringssvar vedr. høring over udkast til bekendtgørelse om udbud af public service-tv-kanal med fokus på kultur Slots- og Kulturstyrelsen har den 29. april 2018 sendt udkast til bekendtgørelse om udbud af public service-tv-kanal med fokus på kultur i høring. DR takker for muligheden for at afgive høringssvar. Det fremgår af 1, stk. 2, at Med tilladelsen følger råderet til distribution via den ukrypterede public service MUX, men ikke en pligt til at udnytte denne. DR bemærker, at tilladelseshaveren, såfremt denne indgår aftale om distribution via den ukrypterede public service MUX, i henhold til reglerne om anden virksomhed skal betale de forholdsmæssige omkostninger forbundet med udsendelsen af tvkanalen, svarende til den kapacitet, der stilles til rådighed, samt en rimelig avance. Den nuværende sendetilladelse til distribution af lyd og billedprogrammer i MUX 1 og 2 udløber den 3. april Der er endnu ikke udstedt sendetilladelse til den ukrypterede public service MUX. Det fremgår af 1, stk. 3, at Tilladelseshaver skal varsle ønsket om ibrugtagelse af den ukrypterede public service MUX med minimum seks måneder. Hvis tilladelseshaver varsler en ibrugtagelsesdato, har tilladelseshaver pligt til at tage sendemuligheden i brug senest en måned efter den varslede dato. Hvis tilladelseshaver ikke har taget sendemuligheden i brug senest 1. juli 2020, bortfalder tilladelseshavers adgang til at bruge sendemuligheden. DR bemærker, at den ukrypterede public service MUX tages i brug primo april 2020, hvorfor DR anser det for hensigtsmæssigt, at tilladelseshaver, såfremt denne vil gøre brug af sendemuligheden, forpligtes på at tage sendemuligheden i anvendelse senest den 1. april Dette sikrer, at der kan foretages en endelig fordeling af sendekapaciteten i public service MUX en forud for overgangen til DVB-T2. DR bemærker i forlængelse heraf, at udkastet til bekendtgørelse ikke regulerer hvilken billedkvalitet, kanalen skal udsendes i. Pr. 1. april 2020 formindskes pladsen til distribution af public service-tv-kanaler, idet 700 MHz-båndet fremover skal anvendes til mobildata. Udsendelseskvaliteten for en enkelt kanal skal derfor ses i sammenhæng med de øvrige kanaler. I den forbindelse er det centralt for DR, at DR Side 1 af 2

20 kan sende DR s kanaler i en kvalitet, der lever op til markedsudviklingen og brugernes forventninger. Med venlig hilsen Nikolas Lyhne-Knudsen Direktør, DR Økonomi, Teknologi og Medieproduktion Side 2 af 2

Ansøgning om ændringer i tilladelsen til programvirksomhed på den fjerde jordbaserede FM-radiokanal

Ansøgning om ændringer i tilladelsen til programvirksomhed på den fjerde jordbaserede FM-radiokanal Den 1. november 2017 Radio24syv Vester Farimagsgade 41 1606 København V Att.: chefredaktør Jørgen Ramskov Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Søren F. Jensen Specialkonsulent,

Læs mere

Ved høringsfristens udløb havde 18 organisationer m.v. afgivet høringssvar, se bilag

Ved høringsfristens udløb havde 18 organisationer m.v. afgivet høringssvar, se bilag NOTAT 11. april 2011 Kommenteret høringsnotat om udkast til revideret bekendtgørelse om fordeling af billedprogrammer i fællesantenneanlæg Styrelsen for Bibliotek og Medier sendte den 14. februar 2011

Læs mere

Overordnet set finder DH, at det er et lovforslag, der indeholder gode forbedringer for mennesker med handicap, som DH har arbejdet for længe.

Overordnet set finder DH, at det er et lovforslag, der indeholder gode forbedringer for mennesker med handicap, som DH har arbejdet for længe. Undervisningsministeriet ASFJK@uvm.dk Høringssvar Frit leverandørvalg, SPS mv. Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup, Danmark Tlf.: +45 3675 1777 Fax: +45 3675 1403 dh@handicap.dk www.handicap.dk Taastrup,

Læs mere

Høring over bekendtgørelser om henholdsvis kommerciel og ikkekommerciel lokalradiovirksomhed

Høring over bekendtgørelser om henholdsvis kommerciel og ikkekommerciel lokalradiovirksomhed Se høringsliste Slots- og Kulturstyrelsen H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 3395 4200 slke@slke.dk www.slks.dk 26. september 2016 Høring over bekendtgørelser om henholdsvis kommerciel

Læs mere

Radio24syv Att.: Jørgen Ramskov Vester Farimagsgade 41 1606 København V. Ansøgning fra Radio24syv om ændringer

Radio24syv Att.: Jørgen Ramskov Vester Farimagsgade 41 1606 København V. Ansøgning fra Radio24syv om ændringer Radio24syv Att.: Jørgen Ramskov Vester Farimagsgade 41 1606 København V Radio- og tv-nævnet 22. august 2013 Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. jfi@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3333 Ansøgning

Læs mere

Henvendelse til Europaudvalget om EU's tilgængelighedsdirektiv

Henvendelse til Europaudvalget om EU's tilgængelighedsdirektiv Europaudvalget 2015 KOM (2015) 0615 Bilag 3 Offentligt Til medlemmerne af Europaudvalget Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup, Danmark Tlf.: +45 3675 1777 Fax: +45 3675 1403 dh@handicap.dk www.handicap.dk

Læs mere

Handicaprådet bør høres I lovforslagets bemærkninger i afsnit 2.1.2 lægges op til, at andre relevante parter end lokale ældreråd kan inddrages.

Handicaprådet bør høres I lovforslagets bemærkninger i afsnit 2.1.2 lægges op til, at andre relevante parter end lokale ældreråd kan inddrages. Til Sundheds- og Ældreministeriet E-mail: chs@sum.dk og primaejur@sum.dk Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup, Danmark Tlf.: +45 3675 1777 Fax: +45 3675 1403 dh@handicap.dk www.handicap.dk Taastrup, den

Læs mere

Danske Handicaporganisationers bidrag til afbureaukratisering af Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats (LAB)

Danske Handicaporganisationers bidrag til afbureaukratisering af Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats (LAB) Beskæftigelsesudvalget 2017-18 BEU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 100 Offentligt Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen Beskæftigelsesministeriet Ved Stranden 8 1061 København K Blekinge Boulevard

Læs mere

Høringssvar om lovforslag om specialiserede socialpsykiatriske afdelinger

Høringssvar om lovforslag om specialiserede socialpsykiatriske afdelinger Blekinge Boulevard 2 2630 Taastrup, Danmark Tlf.: +45 3675 1777 Fax: +45 3675 1403 dh@handicap.dk www.handicap.dk Taastrup, den 25. januar 2017 Sag 17-2016-00880 Dok. 286613/tk_dh Høringssvar om lovforslag

Læs mere

Afgørelse om tilsyn med Foreningen MV TV (MidtJysk Lokal TV)

Afgørelse om tilsyn med Foreningen MV TV (MidtJysk Lokal TV) 2. oktober 2018 Foreningen MV TV Sendt til: mathias@midtvesttv.dk Radio- og tv-nævnet Thyge Moos Fuldmægtig, cand.scient.pol. tmo@slks.dk www.slks.dk Afgørelse om tilsyn med Foreningen MV TV (MidtJysk

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1 Radio- og tv-nævnet 1. juli 2016 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. Telefon 33 73 33 35 lvl@slks.dk www.slks.dk Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelse til DAB-blok 1 Sendemulighederne

Læs mere

Kommenteret høringsnotat om bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal

Kommenteret høringsnotat om bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal Notat Kommenteret høringsnotat om bekendtgørelse om den sjette jordbaserede FM-radiokanal 18. maj 2017 Den gældende programtilladelse til at anvende den sjette jordbaserede FMradiokanal (FM6) udløber den

Læs mere

Tilladelsesnummer Radio Vest's venner Holmegade Ulfborg.

Tilladelsesnummer Radio Vest's venner Holmegade Ulfborg. Tilladelsesnummer 1055-001 30. juni 2017 Radio Vest's venner Holmegade 19 6990 Ulfborg Radio- og TV-nævnet rvkontor@mail.dk Programtilladelse til udøvelse af ikkekommerciel lokalradiovirksomhed ved hjælp

Læs mere

03 NÜV. RIauvokatefl. Rigsadvokaten Dato: J.nr.: SØK Sagsbehandler: H BS

03 NÜV. RIauvokatefl. Rigsadvokaten Dato: J.nr.: SØK Sagsbehandler: H BS selv ikke 03 NÜV. STÄTSADVOKATEN RIauvokatefl Rigsadvokaten Dato: J.nr.: SØK-10162-00079-17 Sagsbehandler: H BS Z N STATSADVOKATEN FOR SÆRLIG ØKONOMISK OG INTERNATIONAL KRIMINALITET KAMPMANNSGADE 1 1604

Læs mere

Kapitel 1. Udbuddets genstand

Kapitel 1. Udbuddets genstand Udkast til bekendtgørelse om udbud af public service-tv-kanal med fokus på kultur I medfør af 45, stk. 5, i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 248 af 16. marts 2019, fastsættes:

Læs mere

Notat. Kommenteret høringsnotat om udkast til ny bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1

Notat. Kommenteret høringsnotat om udkast til ny bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 Notat Kommenteret høringsnotat om udkast til ny bekendtgørelse om ikkekommercielt tv i MUX 1 15. januar 2019 Det fremgår af medieaftalen for 2019-2023, at den gældende lokal-tv-ordning videreføres i aftaleperioden.

Læs mere

Afgørelse om tilsyn med Foreningen TVdot

Afgørelse om tilsyn med Foreningen TVdot 4. september 2017 Foreningen TVdot Sendt til: setvdot@gmail.com Radio- og tv-nævnet Grace Suhadi Fuldmægtig, cand.jur. gns@slks.dk www.slks.dk Afgørelse om tilsyn med Foreningen TVdot Sammendrag Radio-

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til DAB-blok 3

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til DAB-blok 3 Radio- og tv-nævnet 11. maj 2015 Sagsnr. 2014-021630 Lill-Jana Vandmose Larsen Juridisk specialkonsulent lvl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33 73 33 35 Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser

Læs mere

Klage over afgørelse om tilsyn med TV København

Klage over afgørelse om tilsyn med TV København 8. marts 2016 TV København Sendt til: tv@tvkobenhavn.dk Radio- og tv-nævnet Tomas Kærup Fuldmægtig, cand.jur. tok@slks.dk www.slks.dk Klage over afgørelse om tilsyn med TV København Sammendrag Radio- og

Læs mere

Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed. (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv)

Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed. (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv) Forslag til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv) 1. I lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse nr. 988 af 6. oktober

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til kommerciel lokalradiovirksomhed på FM

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til kommerciel lokalradiovirksomhed på FM Radio- og tv-nævnet 4. januar 2017 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. Telefon 33 73 33 35 Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til kommerciel lokalradiovirksomhed på FM

Læs mere

Til: Fra: Titel: Kære Emilie Stæhr Hansen

Til: Fra: Titel: Kære Emilie Stæhr Hansen Til: Fra: Titel: Valgenheden (valg@oim.dk) Dansk Arbejdsgiverforening (DA@da.dk) SV: Høring over udkast til bekendtgørelse om hjælpemidler, der skal stilles til rådighed ved stemmeafgivningen E-mailtitel:

Læs mere

Herudover råder Danmark over én landsdækkende VHF-sendemulighed, der p.t. ikke benyttes.

Herudover råder Danmark over én landsdækkende VHF-sendemulighed, der p.t. ikke benyttes. Notat 19. maj 2017 Baggrundsnotat til høringsbrev høring over to modeller for udbud Baggrund Udsendelse af antenne-tv i Danmark sker frem til 2020 i kraft af rådigheden over 6 landsdækkende digitale UHF-sendemuligheder

Læs mere

Notat. Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Notat. Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 Notat Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 3. oktober 2014 Kulturstyrelsen sendte den 30. juni 2014 et

Læs mere

Boxer TV A/S Langebrogade 6E, 1 Postboks København K. Boxer TV A/S' henvendelse om ændring af krav om programpakker

Boxer TV A/S Langebrogade 6E, 1 Postboks København K. Boxer TV A/S' henvendelse om ændring af krav om programpakker Boxer TV A/S Langebrogade 6E, 1 Postboks 118 1004 København K Radio- og tv-nævnet 21. december 2015 Søren F. Jensen Juridisk specialkonsulent sfj@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 3373 33 27 Boxer TV

Læs mere

6. juni Boxer TV A/S Langebrogade 1, København K. Att.: Adm. direktør Ulf Lund

6. juni Boxer TV A/S Langebrogade 1, København K. Att.: Adm. direktør Ulf Lund 6. juni 2018 Radio- og tv-nævnet Boxer TV A/S Langebrogade 1, 1. 1411 København K Att.: Adm. direktør Ulf Lund H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 rtv@slks.dk www.slks.dk Tilladelse

Læs mere

Radio- og tv-nævnets udbud af den fjerde jordbaserede FM-kanal

Radio- og tv-nævnets udbud af den fjerde jordbaserede FM-kanal Radio- og tv-nævnets udbud af den fjerde jordbaserede FM-kanal Kulturministeren har udstedt bekendtgørelse nr. 5 af 5. januar 2011 om udbud af den fjerde FM-kanal (bekendtgørelsen). I henhold til 1 i bekendtgørelsen

Læs mere

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal

Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal Resumé af Radio- og tv-nævnets udbud af den femte jordbaserede FM-radiokanal Radio- og tv-nævnet 25. marts 2014 Sagsnr. 2013-019487 Rasmus Pleidrup Fuldmægtig, cand.jur. rpl@bibliotekogmedier.dk Direkte

Læs mere

"Vil ministeren kommentere henvendelsen af 23/11-05 fra Forenede Danske Antenneanlæg, jf. L 38 -- bilag 13"

Vil ministeren kommentere henvendelsen af 23/11-05 fra Forenede Danske Antenneanlæg, jf. L 38 -- bilag 13 Kulturudvalget L 38 - Svar på Spørgsmål 20 Offentligt Folketingets Kulturudvalg Christiansborg 1240 København K Kulturministeren Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K Tlf : 33 92 33 70 Fax : 33

Læs mere

Resumé. Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3

Resumé. Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3 Resumé Radio- og tv-nævnets genudbud af tilladelser til DAB-blok 3 I henhold til 1, jf. 10, i bekendtgørelse nr. 414 af 9. maj 2016, udbyder Radio- og tv-nævnet tilladelser til programvirksomhed i 12 af

Læs mere

I/S DIGI-TV. H.C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk rtv@kulturstyrelsen.dk. Radio- og tv-nævnet

I/S DIGI-TV. H.C. Andersens Boulevard 2 DK-1553 København V +45 3373 3373 www.kulturstyrelsen.dk rtv@kulturstyrelsen.dk. Radio- og tv-nævnet I/S DIGI-TV Radio- og tv-nævnet 1. oktober 2013 Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. jfi@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3333 Forlængelse af tilladelse til I/S DIGI-TV til distribution af lyd- og

Læs mere

Mit forslag til ændring, er at der ikke skal tillades et 6-etagers byggeri på grunden ved Orbicon.

Mit forslag til ændring, er at der ikke skal tillades et 6-etagers byggeri på grunden ved Orbicon. Fra: Til: Emne: Dato: TMC vedr lokalplan 2.19.13 / kommunetplantillæg 34 27. november 2018 09:25:55 Hej Mit forslag til ændring, er at der ikke skal tillades et 6-etagers byggeri på grunden ved Orbicon.

Læs mere

Afgørelse om tilsyn med Sønderborg Lokal TV (SLTV)

Afgørelse om tilsyn med Sønderborg Lokal TV (SLTV) 25. maj 2018 Sønderborg Lokal TV Sendt til: formand@sltv.dk Radio- og tv-nævnet Thyge Moos Fuldmægtig, cand.scient.pol. tmo@slks.dk www.slks.dk Afgørelse om tilsyn med Sønderborg Lokal TV (SLTV) Sammendrag

Læs mere

I alt har 26 organisationer mv. afgivet høringssvar inden for høringsfristen, jf. bilag 1.

I alt har 26 organisationer mv. afgivet høringssvar inden for høringsfristen, jf. bilag 1. NOTAT Kommenteret høringsnotat vedr. lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om TV 2/DANMARK A/S (Ændrede must-carry -regler, DR s adgang til sponsorering, de regionale TV 2-virksomheders

Læs mere

Tilsyn med programvirksomheden 2014

Tilsyn med programvirksomheden 2014 Københavns Lokal TV Amagerbrogade 185 2300 København S Sendt til per@nielsen.dk Radio- og tv-nævnet 1. oktober 2014 Hasse Lundgaard Andersen fuldmægtig Direkte tlf.: 33 73 33 36 han@kulturstyrelsen.dk

Læs mere

Indstilling: Social- og Sundhedsforvaltningen indstiller til Økonomiudvalg at anbefale Kommunalbestyrelsen

Indstilling: Social- og Sundhedsforvaltningen indstiller til Økonomiudvalg at anbefale Kommunalbestyrelsen Pkt.nr. 6 Etablering af handicapråd i Hvidovre Kommune 509009 Indstilling: Social- og Sundhedsforvaltningen indstiller til Økonomiudvalg at anbefale Kommunalbestyrelsen 1. at orientering om handicapråd

Læs mere

Ved høringsfristens udløb havde 24 organisationer m.v. afgivet høringssvar, se bilag

Ved høringsfristens udløb havde 24 organisationer m.v. afgivet høringssvar, se bilag NOTAT 8. december 2011 Kommenteret høringsnotat om udkast til revideret bekendtgørelse om fordeling af billedprogrammer i fællesantenneanlæg Styrelsen for Bibliotek og Medier sendte den 27. oktober 2011

Læs mere

Kommenteret høringsnotat om udkast til ændring af radio- og fjernsynsloven (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv i MUX 1)

Kommenteret høringsnotat om udkast til ændring af radio- og fjernsynsloven (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv i MUX 1) Kulturudvalget 2013-14 L 50 Bilag 1 Offentligt NOTAT Kommenteret høringsnotat om udkast til ændring af radio- og fjernsynsloven (Ny ordning for udsendelse af ikkekommercielt tv i MUX 1) 6.november 2013

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 I medfør af 45, stk. 5, og 48 i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Ansøgning om ændringer i tilladelsen til programvirksomhed på den fjerde jordbaserede FM-radiokanal

Ansøgning om ændringer i tilladelsen til programvirksomhed på den fjerde jordbaserede FM-radiokanal Den 25. juni 2018 Radio24syv Vester Farimagsgade 41 1606 København V Att.: chefredaktør Jørgen Ramskov Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Søren F. Jensen Specialkonsulent,

Læs mere

Formand Christian Scherfig Radio- og tv-nævnet Styrelsen for Bibliotek og Medier H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V. Kære Christian Scherfig

Formand Christian Scherfig Radio- og tv-nævnet Styrelsen for Bibliotek og Medier H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V. Kære Christian Scherfig Formand Christian Scherfig Radio- og tv-nævnet Styrelsen for Bibliotek og Medier H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V BESTYRELSEN DR Byen Emil Holms Kanal 20 DK-0999 København C T +45 3520 3040

Læs mere

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen. Boxer TV A/S anmodning om ibrugtagning af MUX 6

Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K. Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen. Boxer TV A/S anmodning om ibrugtagning af MUX 6 Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postbox 118 1004 København K 27. august 2013 Søren F. Jensen Juridisk konsulent sfj@bibliotekogmedier.dk Direkte tlf.: 33 73 33 27 Att.: adm. direktør Steen Ulf Jensen Boxer

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 I medfør af 45, stk. 5, og 48 i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Beslutningspapir tiltrådt af partierne bag medieaftale 2007-2010 d. 11. juni 2007 - Retningslinier for udbud af digitalt tv mv.

Beslutningspapir tiltrådt af partierne bag medieaftale 2007-2010 d. 11. juni 2007 - Retningslinier for udbud af digitalt tv mv. 11 juni 2007 Beslutningspapir tiltrådt af partierne bag medieaftale 2007-2010 d. 11. juni 2007 - Retningslinier for udbud af digitalt tv mv. A: Overordnet fordeling af digitale tv-sendemuligheder Der er

Læs mere

Bilag 2. Vejledning til udbud af ledig sendetid på lokalradioområdet

Bilag 2. Vejledning til udbud af ledig sendetid på lokalradioområdet Bilag 2 Radio- og tv-nævnet 8. juni 2012 Rasmus Pleidrup Fuldmægtig, cand.jur. Vejledning til udbud af ledig sendetid på lokalradioområdet 2012 rpl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 3373 3369 Radio- og

Læs mere

Notat. I det følgende redegøres for hovedsynspunkterne i de modtagne høringssvar. Der henvises herudover i det hele til de vedlagte høringssvar.

Notat. I det følgende redegøres for hovedsynspunkterne i de modtagne høringssvar. Der henvises herudover i det hele til de vedlagte høringssvar. Notat 24. november 2014 Kommenteret høringsnotat om udkast til bekendtgørelse om tilskud til produktion af dansk public service tv og bekendtgørelse om regnskab og revision af projekt- og aktivitetstilskud

Læs mere

Afgørelse om tilsyn med Sønderborg Lokal TV

Afgørelse om tilsyn med Sønderborg Lokal TV 5. april 2017 Sønderborg Lokal TV Sendt til: operation@sltv.dk Radio- og tv-nævnet Grace Suhadi Fuldmægtig, cand.jur. gns@slks.dk www.slks.dk Afgørelse om tilsyn med Sønderborg Lokal TV Sammendrag Radio-

Læs mere

DKPK Den Kristne Producentkomité

DKPK Den Kristne Producentkomité DKPK Den Kristne Producentkomité Slots- og Kulturstyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V E-mail: post@slks.dk Aarhus C, den 7. maj, 2019 Vedr. Høring om ny digital public service-radiokanal

Læs mere

Fordelingen af sendetid i region Hovedstaden i MUX 1

Fordelingen af sendetid i region Hovedstaden i MUX 1 19. december 2014 Sendesamvirket Hovedstaden Christiania TV Vesterbro Lokal TV Sendt til: reipuert@mail.dk andreasbennetzen@gmail.com johannes@uptv.dk Radio- og tv-nævnet Grace Nguyen Suhadi Fuldmægtig,

Læs mere

Det ikkekommercielle lokalradioudbud ved Slots- og Kulturstyrelsen

Det ikkekommercielle lokalradioudbud ved Slots- og Kulturstyrelsen Det ikkekommercielle lokalradioudbud ved Slots- og Kulturstyrelsen Hvad vil vi fortælle jer om i dag? Tidsplan for udbud af ikkekommercielle lokalradiotilladelser Hvem kan søge? Lokalt indhold Hvad kan

Læs mere

1.Foreningen for Lokal-TV 2. Lokalradio- og fjernsynsnævnet for Nordi Sønderborg og omegn borg, Augustenborg, Sydals, Gråsten,

1.Foreningen for Lokal-TV 2. Lokalradio- og fjernsynsnævnet for Nordi Sønderborg og omegn borg, Augustenborg, Sydals, Gråsten, RADIO- OG TV-NÆVNET 1.Foreningen for Lokal-TV 2. Lokalradio- og fjernsynsnævnet for Nordi Sønderborg og omegn borg, Augustenborg, Sydals, Gråsten, Kamillevænget 8 Sundeved, Broager og Sønderborg 5270 Odense

Læs mere

<Ansøgers navn og adresse> (herefter tilladelseshaver) Tilladelse til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3, område nr.

<Ansøgers navn og adresse> (herefter tilladelseshaver) Tilladelse til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3, område nr. (herefter tilladelseshaver) Radio- og tv-nævnet 1. juli 2015 Sagsnr: 2014-022763 Lill-Jana Vandmose Larsen Specialkonsulent, cand.jur. lvl@kulturstyrelsen.dk Direkte tlf.: 33

Læs mere

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura Politik Strategi

DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C. Att.: DR Jura Politik Strategi DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura Politik Strategi Radio- og tv-nævnet 22. november 2013 Sagsnr: 2013-010561 Grace Nguyen Suhadi Fuldmægtig, cand.jur. gns@kulturstyrelsen.dk Direkte

Læs mere

Bekendtgørelse om programvirksomhed på grundlag af registrering samt ondemand audiovisuel programvirksomhed 1)

Bekendtgørelse om programvirksomhed på grundlag af registrering samt ondemand audiovisuel programvirksomhed 1) BEK nr 100 af 28/01/2010 (Historisk) Udskriftsdato: 8. februar 2017 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2004-20399-229 Senere ændringer til forskriften BEK nr 894 af 23/08/2012

Læs mere

9. september 2014. Danske Medier Pressens Hus Skindergade 7 1159 København K. Att.: Administrerende direktør Ebbe Dal ed@danskemedier.

9. september 2014. Danske Medier Pressens Hus Skindergade 7 1159 København K. Att.: Administrerende direktør Ebbe Dal ed@danskemedier. 9. september 2014 Danske Medier Pressens Hus Skindergade 7 1159 København K Radio- og tv-nævnet Jette Fievé chefkonsulent, cand.jur. xjfi@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk Att.: Administrerende

Læs mere

Bekræftelse på, at der sendes i henhold til programvilkårene i stationens tilladelse.

Bekræftelse på, at der sendes i henhold til programvilkårene i stationens tilladelse. 2. februar 2017 TV Bella Sendt til: dzenna7@msn.com Radio- og tv-nævnet Thyge Moos Fuldmægtig, cand.scient.pol. tmo@slks.dk www.slks.dk Tilsyn med TV Bella Sammendrag Radio- og tv-nævnet har ført tilsyn

Læs mere

Afgørelse om tilsyn med TV København

Afgørelse om tilsyn med TV København 12. september 2017 TV København Sendt til: tv@tvkobenhavn.dk Radio- og tv-nævnet Thyge Moos Fuldmægtig, cand.scient.pol. tmo@slks.dk www.slks.dk Afgørelse om tilsyn med TV København Sammendrag Radio- og

Læs mere

Tilladelse til TV 2 DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed. Kapitel 1. Generelle bestemmelser

Tilladelse til TV 2 DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed. Kapitel 1. Generelle bestemmelser 20. december 2018 Tilladelse til TV 2 DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed 2019-2023 Kapitel 1. Generelle bestemmelser 1.1. Hjemmel I medfør af 38 a i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed,

Læs mere

ENS - Center for Telekommunikation

ENS - Center for Telekommunikation ENS - Center for Telekommunikation Fra: Britt Rasmussen Sendt: 12. juli 201613:24 Til: ENS - Center for Telekommunikation Emne: VS: Høring over udkast til bekendtgørelse om tilladelser

Læs mere

Forslag til ny medieaftale for Ikkekommerciel lokal-tv 2017

Forslag til ny medieaftale for Ikkekommerciel lokal-tv 2017 www.kanalhovedstaden.dk Ikkekommerciel lokal-tv skal kvalitetsudvikles og udgøre en større andel af det samlede danske mediebillede Forslag til ny medieaftale for Ikkekommerciel lokal-tv 2017 Dansk folkeoplysning

Læs mere

Radio- og tv-nævnets ansøgningsrunde til programtilladelse til særordningen i MUX 1

Radio- og tv-nævnets ansøgningsrunde til programtilladelse til særordningen i MUX 1 Radio- og tv-nævnets ansøgningsrunde til programtilladelse til særordningen i MUX 1 Kulturministeriet har udstedt bekendtgørelse nr. 79 af 28. januar 2019 (bekendtgørelsen). I henhold til 3, stk. 2, i

Læs mere

8. marts Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks København K. Att.: adm. direktør Ulf Lund

8. marts Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks København K. Att.: adm. direktør Ulf Lund 8. marts 2016 Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks 118 1014 København K Att.: adm. direktør Ulf Lund Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon +45 3395 4200 slke@slke.dk

Læs mere

Aftale mellem Radio- og tv-nævnet og Boxer TV A/S

Aftale mellem Radio- og tv-nævnet og Boxer TV A/S RADIO- OG TV-NÆVNET Aftale mellem Radio- og tv-nævnet og Boxer TV A/S Bodssystem for tilsidesættelse af vilkår for tilladelse til at distribuere lyd- og billedprogrammer ved hjælp af jordbaserede digitale

Læs mere

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3

Bekendtgørelse om Radio- og tv-nævnets udbud af tilladelser til programvirksomhed i den regionalt opdelte DAB-blok 3 BEK nr 600 af 04/05/2015 (Historisk) Udskriftsdato: 5. oktober 2016 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturmin., j.nr. 2014-015748 Senere ændringer til forskriften BEK nr 720 af 27/05/2015

Læs mere

NOTAT. Kommenteret høringsnotat om MUX 8

NOTAT. Kommenteret høringsnotat om MUX 8 NOTAT Medier 28. maj 2014 Kommenteret høringsnotat om MUX 8 Det følger af medieaftalen for 2012-2014, at det ottende digitale tvsendenet skal udbydes til en kommerciel distributør til mere digitalt tv,

Læs mere

Ahwazna Fonden c/o Tamim Farouk Beck, Løngangen Ringsted Att. Tamim Beck

Ahwazna Fonden c/o Tamim Farouk Beck, Løngangen Ringsted Att. Tamim Beck 5. marts 2019 Ahwazna Fonden c/o Tamim Farouk Beck, Løngangen 113 4100 Ringsted Att. Tamim Beck Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Johan Loller Fuldmægtig, cand.scient.pol.

Læs mere

Finanstilsynet Vibeke Olesen Århusgade København Ø

Finanstilsynet Vibeke Olesen Århusgade København Ø Finanstilsynet Vibeke Olesen Århusgade 110 2100 København Ø Mæglere - ændringsforslag til god skik bekendtgørelsen for mæglere - høringssvar fra Finanstilsynet har den 30. marts 2012 sendt forslag til

Læs mere

Høring over bekendtgørelse om ikke-kommerciel lokalradiovirksomhed

Høring over bekendtgørelse om ikke-kommerciel lokalradiovirksomhed Slots- og Kulturstyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København K Sendt per mail til: medi@slks.dk Aalborg, den 27. oktober 2016 Høring over bekendtgørelse om ikke-kommerciel lokalradiovirksomhed

Læs mere

Originalt dansk produceret indhold (tv, film, musik, nyhedsproduktion osv.) er en afgørende faktor for at opretholde dansk kultur og sprog.

Originalt dansk produceret indhold (tv, film, musik, nyhedsproduktion osv.) er en afgørende faktor for at opretholde dansk kultur og sprog. Notat Kommissorium for udvalg om den fremtidige finansiering af dansk, digital indholdsproduktion Problemstilling Den teknologiske udvikling og globaliseringen har stor indflydelse på medieudviklingen

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Felter markeret med * skal udfyldes. Vedhæftede bilag må højst fylde 15 MB i alt. CPR-nummer Fornavn (inkl. mellemnavn) Efternavn Vejnavn, nummer Evt. c/o adresse

Læs mere

Kommenteret høringsoversigt vedr. høring over fire bekendtgørelser på frekvensområdet

Kommenteret høringsoversigt vedr. høring over fire bekendtgørelser på frekvensområdet Kommenteret høringsoversigt 20. december 2011 Sagsnr. 11-117223 /anjp Kommenteret høringsoversigt vedr. høring over fire bekendtgørelser på frekvensområdet Den danske telemyndighed iværksatte den 28. oktober

Læs mere

Kapitel 1 Anvendelsesområde

Kapitel 1 Anvendelsesområde BILAG 2 20. december 2018 Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2 DANMARK A/S om bodssystem for tilsidesættelse af visse vilkår for tilladelse til at udøve public serviceprogramvirksomhed Af 38 a, stk.

Læs mere

Tilsynssag vedr. Boxers forpligtelser om high-pay kanaler

Tilsynssag vedr. Boxers forpligtelser om high-pay kanaler Den 15. maj 2017 Boxer TV A/S Langebrogade 6 E Postboks 118 1014 København K Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 post@slks.dk www.slks.dk CVR 34072191 Att.:

Læs mere

Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed

Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed Ansøgningsskemaet skal være modtaget i Styrelsen for Bibliotek og Medier, Mediesekretariatet, H.C. Andersens Boulevard 2, DK-1553 København V, senest

Læs mere

Medieaftalen Oplæg til debat på FDA s Messe & Konference november 2018 i Kolding Frands Mortensen,

Medieaftalen Oplæg til debat på FDA s Messe & Konference november 2018 i Kolding Frands Mortensen, Medieaftalen 2019-2023 Oplæg til debat på FDA s Messe & Konference 2.-3. november 2018 i Kolding Frands Mortensen, fmorten@cc.au.dk Oversigt Processen april 2017-sommren 2018 Resultatet - økonomi og indhold

Læs mere

Sendesamvirket Hovedstaden har bedt om foretræde, da Sendesamvirkets medlemmer er bekymret for udviklingen for det ikkekommercielle lokal-tv.

Sendesamvirket Hovedstaden har bedt om foretræde, da Sendesamvirkets medlemmer er bekymret for udviklingen for det ikkekommercielle lokal-tv. Kulturudvalget 2016-17 KUU Alm.del Bilag 39 Offentligt www.kanalhovedstaden.dk Sendesamvirket Hovedstaden, Helgolandsgade 10, 1653 København V CVR 35561951 - Telefon 21 69 39 46 tv@tvkobenhavn.dk Den 16.november

Læs mere

Klage over skjult reklame for Facebook i Aftenshowet, vist på DR1

Klage over skjult reklame for Facebook i Aftenshowet, vist på DR1 6. september 2016 DR DR Byen Emil Holms Kanal 20 0999 København C Att.: DR Jura, Politik og Strategi Radio- og tv-nævnet H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 33 95 42 00 post@slks.dk www.slks.dk

Læs mere

I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej Odense C. København den 10. januar 2006

I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej Odense C. København den 10. januar 2006 RADIO- OG TV-NÆVNET I/S DIGI-TV Att. Lars Esben Hansen TV 2 DTT A/S Rugaardsvej 25 5100 Odense C København den 10. januar 2006 Tilladelse til I/S DIGI-TV til distribution af lyd- og billedprogrammer ved

Læs mere

Kommenteret høringsnotat

Kommenteret høringsnotat Kommenteret høringsnotat Høring over udkast til lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed (Gennemførelse af dele af medieaftalen for 2019-2023 m.v.) Kulturministeriet sendte den 6. juli 2018

Læs mere

Ansøgningsvejledning til støtte til uddannelsesaktiviteter i. i forbindelse med ikkekommerciel lokalradio- og -tvvirksomhed.

Ansøgningsvejledning til støtte til uddannelsesaktiviteter i. i forbindelse med ikkekommerciel lokalradio- og -tvvirksomhed. Radio- og tv-nævnet Efteråret 2015 rtv@kulturstyrelsen.dk Ansøgningsvejledning til støtte til uddannelsesaktiviteter i forbindelse med ikkekommerciel lokalradio- og tvvirksomhed (uddannelsespuljen) Baggrund

Læs mere

Justeret afgørelse om tilsyn med TV Bella

Justeret afgørelse om tilsyn med TV Bella 15. maj 2017 TV Bella Sendt til: dzenna7@msn.com Radio- og tv-nævnet Grace Bondebjerg Suhadi Fuldmægtig, cand.jur. gns@slks.dk www.slks.dk Justeret afgørelse om tilsyn med TV Bella Sammendrag Radio- og

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 27-5-219 23:23: Indsendt af: Referencenummer: 11815 NemID Serienummer: 4B8ED218 Udsteder: CN=TRUST248 OCES Primary CA, O=TRUST248, C=DK Emne: CN=TRUST248

Læs mere

Mini- opgave: Public service

Mini- opgave: Public service Mini- opgave: Public service Begrebet public service bruges inden for mediebranchen, når man taler om virksomheder. Public service - virksomheden, er en virksomhed der gennem offentlig finansiering, er

Læs mere

BILAG 1: Nærmere beskrivelse af scenarierne, jf. afsnit 14

BILAG 1: Nærmere beskrivelse af scenarierne, jf. afsnit 14 BILAG 1: Nærmere beskrivelse af scenarierne, jf. afsnit 14 Udvalget har bedt Rambøll regne på de forretningsmæssige muligheder for en DTTgatekeeper ved varierende antal MUX til rådighed. Som nævnt vil

Læs mere

Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om ophavsret 1)

Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om ophavsret 1) Bilag 6: Lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed og lov om ophavsret LOV nr 1269 af 16/12/2009 Gældende Offentliggørelsesdato: 17-12-2009 Kulturministeriet Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Kapitel 1 Anvendelsesområde

Kapitel 1 Anvendelsesområde Notat Udkast til bekendtgørelse om programvirksomhed på grundlag af registrering samt on-demand audiovisuel programvirksomhed 10. marts 2016 I medfør af 46, 47, stk. 4 og 5, og 48 i lov nr. xx af xx om

Læs mere

Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S

Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S BILAG 3 Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S Bodssystem for tilsidesættelse af visse vilkår for tilladelse til at udøve public service-programvirksomhed I 38 a, stk. 2, i lov om radio- og

Læs mere

TV 2 DANMARK A/S er i øvrigt underlagt dansk lovgivning, herunder telelovgivningen samt medieansvarsloven.

TV 2 DANMARK A/S er i øvrigt underlagt dansk lovgivning, herunder telelovgivningen samt medieansvarsloven. 15. december 2014 Tilladelse til TV 2 DANMARK A/S til at udøve public serviceprogramvirksomhed Kapitel 1. Generelle bestemmelser 1.1. Hjemmel I medfør af 38 a i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf.

Læs mere

Ansøgningsskema til regional programvirksomhed

Ansøgningsskema til regional programvirksomhed Ansøgningsskema til regional programvirksomhed Ansøgningsskemaet skal være modtaget i Styrelsen for Bibliotek og Medier, H.C. Andersens Boulevard 2, DK-1553 København V, senest fredag den 27. maj 2011

Læs mere

TILLADELSE TIL BOXER TV A/S. København den 4. april 2008

TILLADELSE TIL BOXER TV A/S. København den 4. april 2008 RADIO- OG TV-NÆVNET TILLADELSE TIL BOXER TV A/S København den 4. april 2008 Tilladelse til Boxer TV A/S til distribution af lyd- og billedprogrammer ved hjælp af jordbaserede digitale tv-sendemuligheder

Læs mere

Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal. Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal

Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal. Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal Bilag 4: Udkast til programtilladelse til den femte radiokanal Tilladelse til programvirksomhed på den femte jordbaserede FMradiokanal 1. Radio- og tv-nævnet giver hermed [tilladelseshaveren] tilladelse

Læs mere

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1

Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Tilladelse til ikkekommercielt tv i MUX 1 Indsendt: 03-06-2019 14:13:27 Indsendt af: Referencenummer: 1182448 NemID Serienummer: 56D8A2B0 Udsteder: CN=TRUST2408 OCES Primary CA, O=TRUST2408, C=DK Emne:

Læs mere

Mediepolitiske aftaler, inkl. public service-kontrakter og public service-tilladelser

Mediepolitiske aftaler, inkl. public service-kontrakter og public service-tilladelser Mediepolitiske aftaler, inkl. public service-kontrakter og public service-tilladelser [Dem med blåt angår DR s public service-kontrakter, dem med rødt TV 2/Danmarks public service-kontrakt og -tilladelser,

Læs mere

Kapitel 1. Udbuddets genstand

Kapitel 1. Udbuddets genstand Udkast til bekendtgørelse om udbud af public service-radiokanal med tilhørende sendemuligheder (den fjerde FM-kanal og DAB) I medfør af 45, stk. 5 i lov om radio- og fjernsynsvirksomhed, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Forslag. lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed

Forslag. lov om ændring af lov om radio- og fjernsynsvirksomhed 2008/1 LSF 78 (Gældende) Udskriftsdato: 16. januar 2017 Ministerium: Kulturministeriet Journalnummer: Kulturministeriet, j.nr. 2004-22153-37 Fremsat den 19. november 2008 af kulturministeren (Carina Christensen)

Læs mere

DRs VIRKSOMHEDSSTRATEGI

DRs VIRKSOMHEDSSTRATEGI 017-20 VÆRD AT DELE. STADIG ORIGINAL. MERE DIGITAL. MISSION DRs mission er, at DR samler, udfordrer og oplyser Danmark. VISION Det er DRs vision at tilbyde indhold, der er værd at dele originalt kvalitetsindhold

Læs mere

Her følger Bauer Medias høringssvar angående det forestående FM4 udbud.

Her følger Bauer Medias høringssvar angående det forestående FM4 udbud. Fra: Tobias Nielsen [mailto:tobias@bauermedia.dk] Sendt: 23. januar 2019 14:54 Til: SLKS FP Medier Cc: Jim Receveur; Eva Stuhr Emne: Høring om FM4 Kære Slots- og Kulturstyrelse. Her følger Bauer Medias

Læs mere

Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S

Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S M I N I S T E R I E T BILAG 5 Aftale mellem Kulturministeriet og TV 2/DANMARK A/S Bodssystem for tilsidesættelse af visse vilkår for tilladelse til at udøve public service-programvirksomhed I 38 a, stk.

Læs mere

Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed

Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed Ansøgningsskema til landsdækkende programvirksomhed Ansøgningsskemaet skal være modtaget i Styrelsen for Bibliotek og Medier, Mediesekretariatet, H.C. Andersens Boulevard 2, DK-1553 København V, senest

Læs mere

Høringssvar om ikke-kommercielt lokal-tv på MUX 1

Høringssvar om ikke-kommercielt lokal-tv på MUX 1 Styrelsen for Bibliotek og Medier Mediesekretariatet H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V 17. september 2008 Høringssvar om ikke-kommercielt lokal-tv på MUX 1 Hermed fremsendes høringssvar fra

Læs mere