Nyhedsbrev, september 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev, september 2019"

Transkript

1 Nyhedsbrev, september 2019 Kære venner The Vintage Port Club blev etableret den 13. september 1989 under navnet Den Fynske Portvinsklub. En mindre gruppe af portvinsentusiaster ville gerne slå et slag for kvalitetsportvin. Derfor ville de mødes om den gode sag, og samtidig arbejde for at udbrede kendskabet til portvin herhjemme. Det sidste må her 30 år efter siges at være lykkes til fulde, selvom klubben selvfølgelig langt fra er den eneste, der kan tage æren herfor. I dag er Danmark faktisk det land i verden, der køber fjerdemest Vintage portvin, og vi er helt i top hvad angår import af kvalitetsportvin pr. indbygger. Der findes nu en del portvinsklubber og portvinsfestivaler rundt om i hele landet - og ikke kun i København og Odense som for år siden. Ældre klubsmagning 1992 Derfor er der al mulig god grund til at fejre klubben i forbindelse med 30-året for stiftelsen. Og det vil vi da også gøre med manér. I det næste halvår vil vi afholde flere jubilæumsarrangementer, startende med en klubtur i september efterfulgt af spændende smagninger og kulminerende med en jubilæumsfest fredag den 1. november. Til festligholdelsen får vi besøg fra Portugal, idet portvinsbroderskabet Confraria do Vinho do Porto kommer til Odense for at fejre klubbens første 30 år. Alt dette kan du læse mere om i dette nyhedsbrev, men inden vi kigger frem mod det kommende års smagninger, ser vi også lige tilbage på en tur til Porto i juni måned.

2 Confrariatur i juni Confraria indmarch 2019 Traditionen tro deltog nogle fra bestyrelsen i festligheder i Porto omkring Sankt Hans - eller São João, som portugiserne kalder Portos skytshelgen. Her finder den årlige optagelsesceremoni i portvinsbroderskabet, Confraria do Vinho do Porto, sted, ligesom der på Sankt Hans dag afholdes regatta for de gamle portvinsbåde. Klubben var i år repræsenteret af Jan Søgaard, Per Stenaa og Erik Pedersen fra bestyrelsen, og derudover deltog bl.a. Peter Skov og Niels Strøjer. Hovedformålet med turen var at drøfte og planlægge nogle af vores 30-års jubilæumsarrangementer. Det gælder kommende smagninger, klubturen til september og ikke mindst besøget fra Confraria i november. Herudover havde vi også et lille møde om vores omfattende og spændende projekt med lancering af en ny klubvin: en 30-års Tawny lavet specielt til klubben af Carlos Flores og winemaker Alvaro van Zeller fra det velkendte hus Andresen. Alt ser ud til at forløbe planmæssigt, og vi glæder os til at præsentere denne unikke vin.

3 Vi besigtiger vores fad, 2019 Turen var en ubetinget succes, og vi fik nogle gode aftaler i hus. Samtidigt er det som altid hyggeligt at mødes med vores portugisiske venner og deltage i gallamiddagen og al virakken under fejringen af São João. Det bliver et rigtigt spændende efterår. 30-års jubilæumsportvin Da vi for fem år siden fejrede vores 25-års jubilæum, satsede vi og fik specialfremstillet en hvid Colheita 1989 fra Barão de Vilar som jubilæumsvin. Det gik overordentligt godt, synes vi selv, så nu gentager vi succesen. Dog ikke med endnu en Colheita fra stiftelsesåret, men med en stor, klassisk 30-års Tawny. Vi har om denne vin samarbejdet med huset med de danske aner, Andresen, og ikke mindst dets leder Carlos Flores dos Santos og winemaker Alvaro van Zeller. Det helt unikke ved denne klubvin er, at Andresen faktisk aldrig før har produceret en 30-års Tawny, idet deres portefølje omfatter 10-, 20- og 40- års Tawny samt en perlerække af Colheitas. Processen med at fremstille vinen har været i gang i et par år, og bestyrelsen har foruden flittig korrespondance også gennem processen fået fremsendt smagsprøver til vurdering og besøgt fadet i Andresens kælder i Vila Nova de Gaia flere gange. Den 30-års jubilæumsport tilbydes alle medlemmer som en primeur salg, og vi håber, at alle vil bakke op om den betydelige investering og benytte lejligheden til at erhverve sig denne helt enestående portvin, der selvsagt kun findes i et ret begrænset antal.

4 Carlos foran vores jubilæumsvin, 2019 Jubilæumstur i september Fredag den 13. september 2019 rejser 16 medlemmer på jubilæumstur til Porto og Douro-dalen. Der tegner sig en meget spændende tur, som går fra Porto helt ud til den spanske grænse, så der bliver en del logistik at håndtere. Af arrangementer, der ligger helt fast, er i Porto besøg hos Andresen og vores gamle ven Carlos Flores, hvor vi skal afslutte vores spændende vinprojekt og se de første flasker blive tappet. Herudover skal vi besøge Poças nye Visitorcenter, hvor Pedro Pintao tager imod for at vise rundt og byde på et par glas port og lidt at spise. Det er heldigvis også lykkedes os at få arrangeret et genbesøg på det historiske og meget spændende Factory House sammen med repræsentanter fra vores gode venner i Symington-gruppen. Desuden er der er også en fælles middag på den roste restaurant DOP med den berømte portugisiske kok Rui Paula.

5 Klubben besøger Factory House 2016 I Dourodalen er første stop Pinhão for først og fremmest at besøge Quinta da Romaniera og Crofts Quinta de Roeda, begge steder, som vi i klubregi aldrig har besøgt før. Herudover arbejder vi på at arrangere et get together party med vores venner fra Dourodalen på Hotel Quinta de Silval, som senest også har imponeret med deres egen vin, som vi kommer til at smage. Herefter tager vi videre ud i dalen for først at besøge Quinta do Vale Meão, hvor Luisa Olazabal venter os med frokost og smagning. Næste dag bliver en lang dag, da vi starter med Ramos Pintos Quinta da Ervamoira og udgravningerne i Coã-dalen med år gamle helleristninger. Men der bliver også tid til smagning og frokost. Herefter venter vores gode ven Alvaro van Zeller ved sit nye projekt i Pocinho. Vi håber at poolen er blevet klar - ellers bliver det måske til en opfriskning i floden. Om aftenen er der en dejlig stund sammen med Alvaro på en hyggelig restaurant i Pocinho. Vi er sikker på, at alle kommer beriget hjem med nye store portvinsoplevelser.

6 Klubmedlemmer arbejder i marken, klubbesøg 2016 på Quinta de S. Luiz Down Memory Lane Sæsonens første smagning finder sted onsdag den 25. september, lidt senere end vanligt, så deltagerne på turen også har mulighed for at deltage. Vi indleder jubilæumssæsonen med et brag af en smagning, hvor vi tager en tur ned ad Memory Lane. Vi har gravet i smagebøgerne og fundet nogle spændende vine, som på hver deres måde var en af de bedste vine ved den begivenhed, de blev smagt eller som har været med til at definere klubbens stigende kvalitet i smagninger og events. Det bliver altså et tilbageblik over de sidste 30 års smagninger. Smagningen vil dels omfatte nogle spændende fadlagrede portvine og dels 8 spændende Vintage Port fra perioden 1977 til 1994.

7 Vintage 2007 smagning, 2011 Aftenens program indeholder bl.a.: Taylor Vintage 1977, som har været topscorer i flere smagninger Dow s Vintage 1980, en stor vin fra flere smagninger Fonseca Vintage 1985, klassisk portvin og altid blandt de bedste Quinta do Infantado Vintage 1999, som var den første vin, vi har været med til at trampe under et besøg i Douro Andresen Colheita 1982, en klassiker fra flere smagninger Warre Vintage 1994, stor vin i et stort år Kopke 40 Years Old Tawny mfl. Vinene vil blive smagt semiblindt, og vi vil dvæle lidt ved fortællinger fra de tidligere smagninger, hvor vinene fik topkarakterer. Så der er god lejlighed til at få vækket minder om enkelte smagninger, Winemarkers Dinner eller besøg i Portugal, når vi samme fejrer klubbens 30 år med denne tur nedad Memory Lane. Jubilæumsbog I forbindelse med fødselsdagen sender vi tredje udgave af vores klubbog på gaden. Bogen er på hele 44 sider og skrevet på engelsk, da det primære formål er at benytte den som gave til vores portugisiske og internationalt samarbejdspartnere for på den måde at udbrede kendskabet til klubben:

8 Jubilæumsbogens forside Bogen, The first 30 years - in the service of Port, fortæller i ord og særligt mange billeder klubbens historie gennem de første 30 år, herunder om smagninger, Winemakers Dinner, ture til Portugal og ikke mindst samarbejdet med en lang række portvinshuse og portvinspersonligheder. Som Alvaro van Zeller f.eks. udtrykker det: It was in the first decade of the XXI century when I had the first "Close Encounters of the Third Kind with the Club. Every time we meet, I have quite unique experiences: the discover of old Whites in the cellar; tasting rare Ports; the Winemakers Dinner; the challenge of making the 25th Anniversary Port, the 1989 White Colheita. It's amazing to see your craziness for Port. Two things I learned: 1) Your passion for Port. 2) Pour some Port in a glass for a hyggestund. TAK! Første udgave af bogen blev udsendt 2011, og for fem år siden fulgte så anden udgave i forbindelse med vores 25-års jubilæum. Den nye og tredje udgave er udvidet med 12 sider, idet der er kommet nye kapitler til i klubbens historie.

9 Confraria og jubilæumsfest Fredag den 1. november tilbyder vi alle medlemmer en unik mulighed for at komme i selskab med portvinsbroderskabet, Confraria de Vinho do Porto. Vi har de seneste par år arbejdet målrettet på få dem til Danmark i forbindelse med fejringen af vores 30-års jubilæum. Det lykkedes - og ikke alene det. For første gang nogensinde vil broderskabet afholde en optagelsesceremoni uden for Porto på europæisk grund, hvilket hidtil kun er forekommet ved fjernere destinationer som USA eller Hong Kong. Confraria do Vinho do Porto, ceremony 2018 Såvel ceremoni som den efterfølgende festmiddag vil blive afholdt centralt i Odense med start allerede om eftermiddagen. Foruden repræsentanter fra Confraria de Vinho do Porto og danske medlemmer af broderskabet vil andre prominente personer deltage i højtideligheden, herunder Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel, og Portugals ambassadør i Danmark, Rita Laranjinha. Desuden deltager der en del portugisere fra forskellige portvinshuse i festligheden, så der bliver rig mulighed for vores medlemmer til at tale portvin med både Confraria og producenter.

10 Så vi kan kun opfordre alle medlemmer til at sætte kryds i kalenderen og deltage i denne enestående fejring af såvel klubben som de dansk-portugisiske bånd. 30-års Tawny Årets julesmagning har i anledning af vores 30-års jubilæum et naturligt fokus på Tawny af samme alder. Smagningen finder sted tirsdag den 26. november, og vi skal smage 7 gamle huse op mod 7 yngre huses tolkninger af, hvordan en 30-års Tawny skal smage. På programmet vil der være ældre huse som f.eks. Niepoort, Ramos Pinto & Kopke, mens de yngre huse repræsenteres af blandt andre DR, Bulas & Blackett. Og så er klubbens egen 30-års Jubilæumsvin fra Andresen én af flaskerne. På flere måder vil der være tale om en stor smagning. Glæd jer til: The Vintage Port Club Nasty Christmas Jubilee Quiz 2019 Traditionen tro rundes aftenen af med vores ikke helt lette julequiz med spørgsmål om mangt og meget fra portvinens verden. Portvinsfestivaler i efteråret Dagen efter vores jubilæumsfest, lørdag den 2. november, afholdes Odense Portvinsmesse med to smagerunder på DOK Det er anden gang vores to medlemmer Niels Strøjer og Thomas K. Nielsen står bag arrangementet, som kom fint fra start sidste år. Læs mere her:

11 Festival i Vintapperstræde, 2016 Inden da, den september, er der Portvins Festival i Vintapperstræde, ligeledes arrangeret af ét af vores medlemmer, Jakob Søfelde-Hansen. Sidste år fik festivalen en aflægger i Svendborg, og i år er Vejle også med på programmet. Det sker den 14. september i Vejle og den 28. september i Svendborg. Læs mere på portvinsfestival.dk Endelig kan det nævnes, at landets første og dermed ældste portvinsfestival finder sted på Børsen i København mandag den 4. november. Det efterfølgende halvår Efter velfortjent juleferie og en forhåbentlig festlig nytårsaften fortsætter jubilæumssæsonen i Årets første smagning bliver en unik mulighed for at smage vine af høj kvalitet fra en meget spændende årgang. Foruden at fejre vores eget jubilæum fejrer vi 50-året for Vintage 1970 med en stor smagning torsdag den 16. januar, hvor vi serverer en perlerække af de bedste vine fra årgangen.

12 Klubsmagning af Graham 1970 mfl., 2010 Winemakers Dinner finder traditionen tro sted i februar og næste år bliver ingen undtagelse. Vi får besøg af Pedro Poças Pintao fra det famlieejede Poças. Vine fra Poças er jævnligt indgået i vores smagninger, men fortjener nu et særligt fokus, hvorfor Pedro vil kommentere et stort udvalg af husets portvine. Ved den efterfølgende middag vil vi selvfølgelig også smage nogen af husets udmærkede bordvine. I marts måned følger en anden traditionsrig smagning, nemlig en triatlonsmagning. Denne gang er det dog ikke Vintage, men Colheitas, der vil være på programmet den 19. marts, når vi smager flere huse op mod hinanden i udvalgte årgange. Sæsonen slutter selvfølgelig med årets generalforsamling efterfulgt af en smagning af de nye Vintage årgange. Da der jo er kommet flere udmærkede årgange i træk, vælger vi at slå årgang 2016 og 2017 sammen, så vi kan teste nogle af de nye vine. Smagning og generalforsamling finder sted den 4. maj. Nyt fra Portugal Quinta do Noval har købt Quinta do Passodouro og dermed udvidet porteføljen, som foruden Noval allerede tæller Quinta da Romaneira.

13 Klubbesøg hos Christian Seely på Quinta do Noval, 2016 Passadouro, som ligger i Vale de Mendiz, blev købt af Dieter Bohrmann i 1991 og blev i en del år drevet af familien i tæt samarbejde med Dirk Niepoort, som dog trak sig ud af samarbejdet i De sidste 20 år har winemakeren heddet Jorge Serôdio Borges, som også er kendt fra Wine & Soul, som han driver sammen med hustruen Sandra Tavares. Borges har dog meddelt, at han har haft sin sidste arbejdsdag på Passadouro, ligesom han har solgt sin mindre del af ejerskabet. Mon ikke den nye winemaker bliver Carlos Agrellos, som i forvejen står bag vinene hos Noval og Romaneira?

14 Carlos Agrellos En anden kendt portugisisk winemaker, Carlos Lucas, har købt sin egen ejendom i Douro, Quinta das Herédias. Carlos Lucas (Winemagnum) er mest kendt fra Dão, hvor han laver udmærkede rød- og hvidvine, men han har sideløbende også produceret vine fra andre regioner, herunder Douro. Nu intensiverer han engagementet i Douro, hvor det er planen at lave bordvine og portvin fra den 109 hektar store ejendom ved Távora-floden. Som allerede nævnt i sidste nyhedsbrev blev 2017 en bred deklarering med mange Vintage portvine. Derfor afholder portvinsinstituttet en stor smagning af de mange vine i Porto i begyndelsen af september, og ved samme lejlighed vil portvinsbroderskabet, Confraria do Vinho do Porto, deklarere deres egen Vintage. Det sker hver gang, der er tale om en bred deklarering.

15 Confraria blander Vintage, 2018 Der afholdes en ceremoni, hvor repræsentanter fra de mange forskellige huse alle hælder en flaske af den nye vintage op i et stort glas for på denne måde symbolsk at blande en fælles Vintage. Sidst det skete var i 2018 med årgang 2016, så det er altså nu to år i træk, hvilket understreger det usædvanlige i denne back-to-back deklarering. Hjemmesiden Apropos de seneste årgange af Vintage kan du på vores hjemmesiden under Om portvin og Årgange se en oversigt over, hvilke huse, der har deklareret de forskellige år. Skulle der være mærker, som ikke er nævnt, så send endelig besked til klubben, så vi kan få listerne så fuldstændige som muligt. Besøg os på Facebook Husk også at deltag i debatten på vores Facebook-gruppe, der i skrivende stund har 478 medlemmer, men der kommer hele tiden flere til. Her kan der stilles spørgsmål om portvin, gives gode tip eller du kan poste noter om spændende vine, du har smagt.

Nyhedsbrev, september 2018

Nyhedsbrev, september 2018 Nyhedsbrev, september 2018 Kære venner Det var med stor glæde, at vi lige efter sommerferien sendte det nye årsprogram ud til alle vores medlemmer. Vi mener, at vi kan se frem til en række lovende arrangementer

Læs mere

Nyhedsbrev, august 2015

Nyhedsbrev, august 2015 Nyhedsbrev, august 2015 Kære venner Sommeren er desværre ved at være forbi. Men heldigvis betyder det også, at den nye sæson i portvinsklubben tager sin begyndelse. I år er vi igen fuldtallige med 60 medlemmer,

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2016

Nyhedsbrev, september 2016 Nyhedsbrev, september 2016 Kære venner Det er med stor glæde, at vi byder velkommen til en ny sæson i The Vintage Port Club. Året vil byde på et par spændende besøg fra Portugal og en række smagninger

Læs mere

Nyhedsbrev, december 2018

Nyhedsbrev, december 2018 Nyhedsbrev, december 2018 Kære venner Så nærmer julens sig hastigt efter et travlt og meget spændende halvår i klubben med store portvinsoplevelse og besøg af gæster udefra. Vi ønsker selvfølgelig alle

Læs mere

Nyhedsbrev, december 2017

Nyhedsbrev, december 2017 Nyhedsbrev, december 2017 Kære venner Det skulle undre os meget, hvis der ikke ligger adskillige julegaver, der har med portvin at gøre, under træerne den 24. december. Det kunne være spændende gamle flasker

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013-14

Bestyrelsens beretning 2013-14 Bestyrelsens beretning 2013-14 1) Indledning 2) Bestyrelsesnyt a. Medlemsstatus b. Økonomistatus c. Klublager og flaskeformidling d. Hjemmeside, Facebook & Nyhedsbreve 3) Årets arrangementer a. LBV vs

Læs mere

Nyhedsbrev, marts 2013

Nyhedsbrev, marts 2013 Nyhedsbrev, marts 2013 Klubnyt Kære venner Årets første Nyhedsbrev er just tikket ind i din mailboks, og hvad skal du så bruge det til? Jo - vi bringer sidste nyt fra klubben til aktive og passive, og

Læs mere

Nyhedsbrev, december 2016

Nyhedsbrev, december 2016 Nyhedsbrev, december 2016 Kære venner Det siges, at december flyver afsted. Vi synes nu, at hele det sidste halvår er gået hurtigt. Men nu er det snart Jul & Nytår, og det vil sige et nyt år, en ny Vintage

Læs mere

Nyhedsbrev, december 2015

Nyhedsbrev, december 2015 Nyhedsbrev, december 2015 Kære venner Julen er et tidspunkt, hvor mange nyder et godt glas portvin. Samtidig er det også tiden, hvor den evige diskussion om, hvilken type portvin, der er bedst til risalamanden

Læs mere

Nyhedsbrev, maj 2016

Nyhedsbrev, maj 2016 Nyhedsbrev, maj 2016 Kære venner Det er ved at være sommer igen, og endnu en sæson med gode portvinsoplevelser nærmer sig afrundingen. Efter jubilæumssæsons ekstra høje niveauvar det egentlig vores intention,

Læs mere

Nyhedsbrev, april 2015

Nyhedsbrev, april 2015 Nyhedsbrev, april 2015 Kære venner Det ret så begivenhedsrige jubilæumsår 2014-15 nærmer sig sin afrunding. Som hvert år afsluttes sæsonen med klubbens generalforsamling, der finder sted den 29.april 2015!

Læs mere

Nyhedsbrev, juni 2019

Nyhedsbrev, juni 2019 Nyhedsbrev, juni 2019 Kære venner Det er allerede tid til Port Tonic eller måske et glas køligt pink port på terrassen. Ud over disse sommerforslag er god fadlagret Tawny og Vintage selvfølgelig noget,

Læs mere

Nyhedsbrev, november 2013

Nyhedsbrev, november 2013 Nyhedsbrev, november 2013 Klubnyt Kære venner Du sidder nu med vinterens Nyhedsbrev, og vi håber, at du finder alle de informationer, som du har brug for. Hvis der er noget, du savner, eller har du en

Læs mere

Nyhedsbrev, maj 2018

Nyhedsbrev, maj 2018 Nyhedsbrev, maj 2018 Kære venner Endnu en sæson er slut. Nu venter sommeren og til september et nyt år i klubben med gode smagninger og unikke oplevelser med port. Der er derfor god grund til at forny

Læs mere

Vallado (Douro) > Portugal > Vallado (Douro)

Vallado (Douro) > Portugal > Vallado (Douro) Vallado (Douro) > Portugal > Vallado (Douro) Quinta do Vallado ligger tæt på floden Corgos munding i Douro og har vinmarker med næsten perfekt beliggenhed. Ejendommen har en historie, der strækker sig

Læs mere

Velkommen til Portvins aften

Velkommen til Portvins aften Velkommen til Portvins aften Portvinens historie Portvinen har sit navn fra Byen Porto som ligger ved Douro flodens udmunding i Atlanterhavet Douro floden er 900 km lang hvoraf de sidste 215 km løber gennem

Læs mere

Portvinsbaren. Begyndermenuen den korte version

Portvinsbaren. Begyndermenuen den korte version Portvinsbaren Velkommen i Københavns første Portvinsbar! Vi byder på en smagfuld og kvalitetsfordybende oplevelse. Portvinens univers er en forunderlig størrelse. Der venter dig adskillige duftoplevelser

Læs mere

Portvinsbaren. Begyndermenuen den korte version

Portvinsbaren. Begyndermenuen den korte version Portvinsbaren Velkommen i Københavns første Portvinsbar! Vi byder på en smagfuld og kvalitetsfordybende oplevelse. Portvinens univers er en forunderlig størrelse. Der venter dig adskillige duftoplevelser

Læs mere

Pragtfulde & romantiske PORTUGAL

Pragtfulde & romantiske PORTUGAL Pragtfulde & romantiske PORTUGAL 10. oktober 17. oktober 2019 I Portugals storhedstid i begyndelsen af 1500-tallet blev der opført talrige kirker, slotte og paladser over alt i landet. De er nu i delvis

Læs mere

Portvinsbaren. Begyndermenuen den korte version

Portvinsbaren. Begyndermenuen den korte version Portvinsbaren Velkommen i Københavns første Portvinsbar! Vi byder på en smagfuld og kvalitetsfordybende oplevelse. Portvinens univers er en forunderlig størrelse. Der venter dig adskillige duftoplevelser

Læs mere

Nyhedsbrev, december 2012

Nyhedsbrev, december 2012 Nyhedsbrev, december 2012 Klubnyt Kære venner Vinterens Nyhedsbrev er på banen, og forhåbentligt finder du alle de informationer, som du har brug for. Vi får talt en del i bestyrelsen og med medlemmerne

Læs mere

Pragtfulde & romantiske PORTUGAL

Pragtfulde & romantiske PORTUGAL Pragtfulde & romantiske PORTUGAL 12. september 19. september 2018 I Portugals storhedstid i begyndelsen af 1500-tallet blev der opført talrige kirker, slotte og paladser over alt i landet. De er nu i delvis

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Quinta do Judeu Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed vi er en af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende på

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

Velgørenhedssmagning

Velgørenhedssmagning Velgørenhedssmagning Firmaet - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. hovedsæde

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Scandic Bygholm Park (Horsens)

Scandic Bygholm Park (Horsens) Scandic Friends arrangementer i 2015 Vi vil gerne give dig en god oplevelse, når du bor på vores hoteller. Derfor inviterer vi dig som Scandic Friends medlem til forskellige arrangementet. Nedenfor kan

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger.

Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. Formandens beretning 2018. Vi er ved at være ved vejs ende efter en fantastisk sæson i Simons Piger. I år har vi i Simons golf klub haft European Senior Tour event Shipco Masters, og stor fest hvor vi

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017

Nyhedsbrev. Gårslev Skole. Skoleåret Udgave: April 2017 Nyhedsbrev Gårslev Skole Skoleåret 2016-2017 Udgave: April 2017 Nyhedsbrev for Gårslev skole udsendes fem gange årligt August: I forbindelse med skolestart Marts/April: Op til påskeferien Oktober: Op til

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Skive Portvinsklub, fredag den 25. maj 2016 kl I Spar Nord

Ordinær generalforsamling i Skive Portvinsklub, fredag den 25. maj 2016 kl I Spar Nord Ordinær generalforsamling i Skive Portvinsklub, fredag den 25. maj 2016 kl. 18.00. I Spar Nord Velkomst v/formanden Formand Helge Pedersen bød velkommen og kunne med stolthed berette at vi afholder ordinær

Læs mere

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum

Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel 50 års jubilæum Holbæk Inner Wheel havde den glæde, at vi fra borgmesteren modtog invitation til, på selve jubilæumsdagen den 19.marts kl. 12, at gæste Holbæk gl. Rådhus. Borgmester

Læs mere

EFTERÅRSPROGRAM 2011

EFTERÅRSPROGRAM 2011 EFTERÅRSPROGRAM 2011 26. August, SPANSK AFTEN Spansk aften med dejlige spanske hvid- og rødvine. Vi har hentet Luis Saiz fra Spanien, til at fremstille 2 fantastiske Paellaer. En med skaldyr som blæksprutter,

Læs mere

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre.

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre. ULIGEUGEBREV 25 Kære Forældre. Så nåede vi til sommersolhverv, og børnenes heks skal brændes af. Det er vi nødt til at gøre her på siden, da bålet ved søen er aflyst. Sidste skoledag inden ferien, fredag

Læs mere

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018

Kunstnerhuset KARAVANA. Månedsbrev januar/februar 2018 1993 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Kunstnerhuset KARAVANA Ind i kunsten ud i verden Månedsbrev januar/februar 2018 Kunstnerhuset KARAVANA Borgercenter NORD, Graham Bellsvej 1A, 8200 Århus N, karavana@msb.aarhus.dk

Læs mere

Nyhedsbrev nr

Nyhedsbrev nr Nyhedsbrev nr. 4. 2017 ------------------------------------------------------------------------------------- Onsdag d.22/2 afholdte vi vores årlige generalforsamling. Referat kan læses på hjemmesiden.

Læs mere

Nyhedsbrev november december Kære forældre.

Nyhedsbrev november december Kære forældre. Nyhedsbrev november december 2018 Kære forældre. Det er igen blevet tid til et nyhedsbrev. Denne gang er årets bedsteforældrejuleklippeklisterdag netop blevet afholdt. Endnu engang var det en rigtig god

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Generalforsamling med Portwine dinner hos SparNord fredag d. 24/ kl

Generalforsamling med Portwine dinner hos SparNord fredag d. 24/ kl 29. april 2015 SKIVE PORTVINSKLUB Generalforsamling med Portwine dinner hos SparNord fredag d. 24/4 2015 kl. 18.00.. Velkomst v/formanden Formand Helge bød Skive Portvinsklubs medlemmer velkommen til en

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter

Nyhedsbrev. Streams of Culture. Fjerde projektmøde. København maj / juni 2011. I uge 22 var vi værter S K O LEN V E D B Ü L OW S V E J Nyhedsbrev M A J 2 0 1 1 Streams of Culture I N D H O L D : Fjerde projektmøde. Referat fra mødet i København Resultater og produkter Traditionelle sange og danse København

Læs mere

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018

K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 K L U B N Y T MEDLEMSBLAD FOR ODENSE YACHTKLUB. NR. 1 FEBRUAR 2018 FEBRUAR Lørdag 17. MARTS Onsdag 14. Lørdag 17. Lørdag 24. APRIL Lørdag 14. Søndag 15. Fredag 20. Lørdag 21. Lørdag 21. MAJ JUNI Lørdag

Læs mere

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019

Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Jernbanefritids Veteranklub på tur til Hotel Christiansminde i Svendborg 2019 Veteranturen i 2019 kommer som der allerede er indikeret i Jernbanefritid nr. 5 og 6 til at gå til DANMARKS SMUKKESTE RESORT

Læs mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere

Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Program for 2. halvår af 2015 og lidt mere Oversigt over arrangementer i resten af 2015 mm. Torsdag den 25. juni 2015 tur til Vestkysten Den 13. 20 august 2015. Tur til Skotland Fredag den 2. oktober 2015.

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES VELKOMMEN TIL OKTOBER Åbningstider i Ruder Es: Mandag: 14 00 21 00 Tirsdag: 14 00 21 00 Torsdag: 14 00 21 00 Fredag : 16-00 22 00 NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Oktober 2016 VELKOMMEN TIL OKTOBER Så kom oktober, og vi glæder

Læs mere

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod

Velkommen. Charlotte Frandsen og Morten Birkerod Velkommen Der kan være mange gode grunde til, at du besøger Tornøes Hotel og dejlige Kerteminde. Du kan være på udkig efter oplevelser. Være deltager i et interessant møde med kolleger eller kunder. Være

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Danmarks største S. Danmarks største udvalg i detailhandlen. Vi har altid over 120 forskellige huse/ årgange. Kæmpe udvalg i Vintages Port!

Danmarks største S. Danmarks største udvalg i detailhandlen. Vi har altid over 120 forskellige huse/ årgange. Kæmpe udvalg i Vintages Port! S F N I V S TIVAL T R O P Aldrig set større PortvinsBrugsen Give øb for over kr. 3.000,- i uge 44 og få GRATIS levering med VinGaloppen. (gælder kun brofaste øer) NYT NYT - Vi kan stå for fragt. Forhør

Læs mere

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016

ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 ERHVERVSSTUDIETUR TIL BRATISLAVA 2016 Dato: fredag d. 22. april til søndag d. 24. april 2016 Fredag d. 22.4.2016 Kl. 09:00 Direkte fly fra Billund med charter fly mod Bratislava /* Kl. 10:45 Ankomst til

Læs mere

December 2017/Januar 2018

December 2017/Januar 2018 December 2017/Januar 2018 Se opslag inde i bladet. Kære alle sammen! Som har været med til at give en hånd, med alle mulige praktiske opgaver både i hverdagen og til fest. I skal vide, at vi er meget

Læs mere

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012

Kære forældre! Hej SFO. Hej Minu ser. Fredag den 29. juni 2012 Kære forældre! Fredag den 29. juni 2012 Dette bliver det sidste ugebrev i dette skoleår. Onsdag aften havde vi den traditionelle dimissionsfest for 9. klasse og deres familier. En rigtig dejlig aften med

Læs mere

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB

VELKOMMEN TIL. Fritids - og Ungdoms KLUB 2013-14 VELKOMMEN TIL GØRLØSE Fritids - og Ungdoms KLUB Gørløse Fritids og Ungdomsklub Gørløse Fritids- og Ungdomsklub 2013-14 Ansatte i Gørløse SFO og Klub SFO Michael - leder Anne -souschef Jannik -

Læs mere

Rally Danimarca Ferrari 70 år. Den 3. juni 2017

Rally Danimarca Ferrari 70 år. Den 3. juni 2017 Den 3. juni 2017 Tag med til Ferraris fødselsdag - Det bliver ikke det samme uden dig! Kære Ferrari-ejer Den 3. juni 2017 bliver dagen, hvor vi fejrer Ferraris 70 års fødselsdag i Danmark. Vi skal fejre

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden

MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden Mariagervej 101, 9560 Hadsund Vært Jan Thomassen Direkte telefonnummer 41212723 Velkomst: Rieflé Crémant d Alsace Brut

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

HNR Julehygger igen i stor stil :

HNR Julehygger igen i stor stil : Side 1 HNR Julehygger igen i stor stil : Vores elskede radio er klar til at julehygge med os i December. Igen i år, julehygger Per Schreiber med os med flere historier om den søde juletid, hver søndag

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016

FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 FORÅRSTUR TIL HOLLAND 11.-16. APRIL 2016 Holland i forårstiden er blomsternes land og et af højdepunkterne på denne dejlige Holland-rejse er naturligvis et besøg i en af verdens mest berømte blomsterparker

Læs mere

Pris fra: kr ,- per person

Pris fra: kr ,- per person Sommerkrydstogt på Douro floden i Portugal ombord på det splinternye skib MS Douro Splendour 4+ Afrejse 12. juli 2018 8 dage/7 nætter8 F Pris fra: kr. 15.995,- per person PROGRAM Billede Doætter m/ DAG

Læs mere

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015

Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Idræt og kulturtilbuddets Sommerprogram 2015 Velkommen til årets sommerprogram hos Idræt og kultur. Programmet er blevet til ved et fællesmøde i idræt og kulturtilbuddet, hvor der kom mange idéer på banen.

Læs mere

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker.

Skolelederens beretning 2015. For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Skolelederens beretning 2015 For få minutter ankom jeg med toget fra KBH. En skøn uge med 40 herlige unge mennesker. Jeg har været af sted på utallige lejrskoler i både udland og KBH. Hver eneste gang

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser

GOLF i Italien. UNIK GOLFFERIE i ITALIEN. - begrænset antal pladser GOLF i Italien UNIK GOLFFERIE i ITALIEN - begrænset antal pladser ENESTÅENDE mulighed Det unikke ved at spille golf i Italien er de fantastiske omgivelser i form af bjerge, dale, søer - ja selve naturen

Læs mere

Fredag den 25.november 2016

Fredag den 25.november 2016 den 25.november 2016 Så er juleforberedelserne allerede gang, og i morgen når der er Juleklippedag vil hele skolen og Krabben blive udsmykket med diverse julepynt, og juletræet stå klar til at blive tændt.

Læs mere

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13.

DAMSØGAARD POSTEN NR. 5 MAJ 2008. Alle hverdage. Hver mandag Gamle minder for mænd kl. 13.45. Hver tirsdag Gamle minder for damer kl. 13. DAMSØGAARD Alle hverdage Avislæsning kl. 11.45 i stuen Gymnastikken kl. 9.00-12.30 Fællesgymnastik i kælderen kl. 10.30 11.00 Terapien kl. 9.00-15.30 POSTEN NR. 5 MAJ 2008 (kig ind i terapien og få en

Læs mere

VINSMAGNING FOR VINDERUP VINKLUB MED Bjarne Brøndum Onsdag den 22. februar 2017

VINSMAGNING FOR VINDERUP VINKLUB MED Bjarne Brøndum Onsdag den 22. februar 2017 VINSMAGNING FOR VINDERUP VINKLUB MED OG Bjarne Brøndum Onsdag den 22. februar 2017 Rozès Rosé Port Douro - 50 cl Rozès blev grundlagt i 1855 i Bordeaux af M. Ostende Rozès. Få år senere begyndte man handel

Læs mere

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015

Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Nyhedsbrev Elev Skole juni 2015 Til alle forældre med børn på Elev Skole. Vi kan så småt skimte sommerferien i det fjerne, men inden vi når dertil et længere nyhedsbrev med stort og småt fra Elev Skole.

Læs mere

This text is a preheader which elaborates on the content in the View the news letter online

This text is a preheader which elaborates on the content in the View the news letter online This text is a preheader which elaborates on the content in the news letter View the news letter online Nyhedsbrev juni 2013 "HUSET" Det er med meget stor glæde, at vi kan fortælle jer en helt særlig nyhed

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Uge

Uge Nyhedsbrev Michael Skolen Uge 38 2017 www.michaelskolen.dk/nyhedsbreve/nyhedsbreve/ Steiner HF Kom til takke-demo-koncert Torsdag den 5. oktober slutter skoledagen kl. 12.00 (SFO og klub vil dog være åbne),

Læs mere

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt.

Vi har i år været 151 medlemmer mod 160 sidste år, og det er fald på 3 på traditionel, modern og linedance jævnt fordelt. Beretning 2018-19 Bestyrelse og GF Det kan være svært at få 5 kalendere til at gå op. Bestyrelsen planlagde 6 bestyrelsesmøder og fik gennemført de 5. Krista var kommet ind som ny kasserer og heldig for

Læs mere

Se også skolens hjemmeside på

Se også skolens hjemmeside på Maj 2013 fra Katrinedalskolen Kundby Se også skolens hjemmeside på www.katrinedalskolen.dk Kundby d. 7. maj 2013 Kære børn og forældre. Efter en 4 ugers lockout, hvor nogle af klasserne har fået lidt undervisning,

Læs mere

ELPOSTEN l Nr. 4/2012 l Oktober. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår

ELPOSTEN l Nr. 4/2012 l Oktober. Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår ELPOSTEN l Nr. 4/2012 l Oktober Alle afdelingens medlemmer ønskes en glædelig jul og et godt nytår Dansk El-Forbund Fyn temamøde om vedvarende energi med solceller og præsentation af fremtidens Smartgrid

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Sommerferien 2017 Så står vi overfor dette års sommerferie, eller mere korrekt skolernes sommerferie, da det jo kun er børnene der har fri fra skole i 7 uger!! Børnehuset,

Læs mere

Nyhedsbrev for Perler efter skabelon: Doodleart:

Nyhedsbrev for Perler efter skabelon: Doodleart: Nyhedsbrev for Endnu en måned er gået. Det har været en spændende måned, der har budt på mange sjove aktiviteter og oplevelser. Efteråret nærmer sig og det mærkes ved at børnene er mere indenfor og benytter

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 04/06/19

ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 04/06/19 ANNI MATTHIESEN NYHEDSBREV: 04/06/19 Walk & talk ved Kongeåen Søndag den 2. maj var der inviteret til en dejlig gåtur i naturen langs Kongeåen og sådan et tilbud kunne jeg selvfølgelig ikke modstå. Vi

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

Nu, nu er den der - hjemmesiden!

Nu, nu er den der - hjemmesiden! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Nu, nu er den der - hjemmesiden! I denne måned får I Kildeskolenyt! på papir igen, så I kan få at vide, at hjemmesiden endelig er åbnet. Adressen er www.kildeskolen.dk

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 2016 bød på mange forandringer og nye måder at gøre tingene på Det har været et lærerigt, men også et slidsomt år på Ulvsborg. Vi indledte året med en hel masse nyt

Læs mere

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser.

Arrild Privatskole. Så nærmer vi os snart sommerferien - forhåbentlig med en masse sol og dejlige oplevelser. -Trivsel og begejstring Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund, Tlf: 74830103. Børnehuset, tlf.: 30138403 Email.: skolen@arrildprivatskole.dk; boernehuset@arrildprivatskole.dk Nyhedsbrev 26/2018 Dette nyhedsbrev

Læs mere

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling

Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Side 1 af 5 Hvor vi dyrker stavgang - gymnastik og bowling Bestyrelsens beretning om 2015 til BS Seniormotions generalforsamling tirsdag d. 15. marts 2016 i Strandens Forsamlingshus. Bestyrelsesmøder:

Læs mere

SÆT FOKUS PÅ EFFEKTIVITET

SÆT FOKUS PÅ EFFEKTIVITET SÆT FOKUS PÅ EFFEKTIVITET Arrangementer Efterår 2015 BLIV SYNLIG PÅ INTERNETTET BESØG HOS FØTEX NYBORG PERSONLIG EFFEKTIVITET FACEBOOK BESØG HOS TRIOPLAST Deltagergebyr kun kr. 500 + moms Medlemmer af

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café

Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Årgang 7, nr. 9 September 2017 Rosenbladet Udgivet af Rosengården Plejehjem, Dagcenter og Café Nyt fra Centerlederen Mon sommeren er forbi? I skrivende stund er der ret køligt og vådt og blæsende. Alligevel

Læs mere

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018

--- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter. Januar 2018 --- Storagergaard Fritidshjem --- En Portion Fritter Januar 2018 Vores fantastiske Lucia-piger og drenge Gl. Landevej 15 2620 Albertslund www.storagergaard.dk erik.romer@albertslund.dk Tlf Stue 2 28786021

Læs mere

Efterårs hilsen fra din Landsformand

Efterårs hilsen fra din Landsformand Kære Ladies Så har vi skudt et nyt LC år i gang, og I er allerede i fuld gang med jeres klubmøder. Det er en fornøjelse at læse jeres referater, og følge jeres opslag på Facebook. Jeres hovedbestyrelse

Læs mere

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt.

Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard. Dagsorden. 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. Dansk Pointer Klubs bestyrelsesmøde Tirsdag den 12. September 2017 på Qvistgaard Dagsorden 1.Fastsættelse af endelig dagsorden Dagsorden godkendt. 2. Underskrift af referat fra de sidste møder 3. Siden

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Nyhedsbrev 15/2019. Nyt fra Børnehuset:

Nyhedsbrev 15/2019. Nyt fra Børnehuset: Arrild Friskole & Børnehus Skærbækvej 16, Arrild, 6520 Toftlund. Skolen@arrildfriskole.dk Tlf.: 74830103 Boernehuset@arrildfriskole.dk Tlf.: 30138403 Nyhedsbrev 15/2019 Nyt fra Børnehuset: Overnatning

Læs mere