Nyhedsbrev, december 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev, december 2018"

Transkript

1 Nyhedsbrev, december 2018 Kære venner Så nærmer julens sig hastigt efter et travlt og meget spændende halvår i klubben med store portvinsoplevelse og besøg af gæster udefra. Vi ønsker selvfølgelig alle vores medlemmer en glædelig jul - og det hvad enten du sværger til LBV, Vintage, Tawny eller Colheita til risalamanden. Vi ønsker også alle et godt nytår og på gensyn i I dette nyhedsbrev kan du blandt andet læse mere om de nyligt afholdte smagninger og om de kommende samt som altid lidt nyheder fra Portugal. Top 12 Vintage m/ Roy Hersh Den amerikanske portvinsekspert Roy Hersh har tilbage i 2007 udarbejdet en liste, som han kalder for Top 12. Der er ikke tale om de bedste eller dyreste portvine, han har smagt, men en række med stor bredde og variation, som alle repræsenterer de kvaliteter, vi holder så meget af. Og som ikke mindst burde være til at skaffe i handlen. Fredag den 5. oktober havde vi inviteret Roy Hersh til Danmark for anden gang - første gang var i 2014, hvor han deltog i vores store 1994 smagning i forbindelse med klubbens 25-års jubilæum - for at gensmage de 12 vine. Listen og dermed smagningen omfattede følgende vine: Graham s 1966, Fonseca 1970, Taylor 1977, Dow s 1980, Cockburn s 1983, Fonseca 1985, Croft 1991, Taylor 1992, Quinta do Vesuvio 1994, Quinta do Noval 1997, Niepoort 2000 & Portal Det blev en spændende aften med især gode og et par mindre gode vinoplevelser, f.eks. var der generelt problemer med Cockburn s 1983, ligesom der tydeligvis var flaskevariation ved et par af vinene.

2 Undervejs fortalte Roy Hersh om, hvorfor han netop havde valgt de tolv vine og øste generelt af sin store viden om portvin. Efter smagningen blev der vanen tro stemt om vinene. Det samlede resultat kan ses på vores hjemmeside, men her er den samlede Top-5: 1 Graham s Fonseca Taylor s Quinta do Vesuvio Niepoort 2000 Top 5 af Top 12 Alt i alt en stor klubaften med gode vine og et spændende møde eller gensyn med én af verdens største eksperter på området. Portvinsfestival i Odense og på Børsen November bød på intet mindre end to portvinsfestivaler. Først lørdag den 3. november på Odeon i Odense, hvor Odense Portvinsfestival fik sin debut, og mandagen efter på Børsen i København.

3 Odense Portvinsfestival arrangeret af de to klubmedlemmer, Thomas K. Nielsen og Niels Strøjer, blev en fin succes, selv om der måske var lidt trængt på førstesalen i Odeon ved den udsolgte anden smagning. Portvin på Odeon, 2018 Der var mange spændende portvine af såvel ældre som nyere dato og fra både nye huse og gamle bekendte. En lille håndfuld portugisere havde også fundet vej til messen. Arrangørerne har allerede annonceret, at festivalen finder sted igen næste år; dog under større forhold i DOK 5000 og under navnet Odense Portvinsmesse for ikke at blive forvekslet med portvinsfestivalen i Vintapperstræde i september. Festivalen på Børsen var vanen tro et tilløbsstykke, og det kunne i al fald ikke mærkes på fremmødet at en lignende festival havde fundet sted i Odense et par dage før. Antallet af importører, portvinshuse og fremmødte portugisere var fint. Den særlige master class for indbudte journalister og repræsentanter fra portvinsklubberne var i år lagt i hænderne på Carlos Flores fra Andresen

4 Alvaro van Zeller & Carlos Flores; Børsen 2018 sammen med sin Winemaker Alvaro van Zeller skænkede Carlos Flores en lang række spændende Tawny og Colheitas, både hvide og røde. En fremragende smagning, og som altid et dejligt gensyn med et par veloplagte portvinsfolk. Efter smagningen fik et par medlemmer af bestyrelsen en lille snak med Carlos Flores angående et spændende tiltag i 2019, som bliver et særligt år, da vi fylder 30 år. Colheitas fra Kopke Årets sidste smagning plejer at fokusere på gammel fadlagret portvin. Det gjorden den også i år, hvor det den 21.november gjaldt huset Kopke, der regnes for det ældste, stadigt eksisterende portvinshus og som er kendt for netop deres fadlagrede portvine. Smagningen var arrangeret i samarbejde med Sogevinus, som ejer Kopke, hvorfor vi havde besøg af såvel International Business Manager Stefano Marello og Master Blender Carlos Alves samt importøren Kim Hansen fra Viniportugal. Stefano og Carlos fortalte undervejs om huset og vinene og svarede på mange spørgsmål.

5 Kim Hansen, Carlos Alves & Stefano Marello Smagerækken omfatter følgende kongerække af vine: Colheita 2008 White & Very Old Dry White Quinta S. Luiz Vintage 2009 & Kopke Vintage 2016 Colheita 1941, 1957, 1965, 1975, 1978, 1985, 1998, 2003 & 2008 Deltagere i Gamle Colheitas fra Kopke

6 Efter smagningen blev der vanen tro afgivet point med nedenstående samlede Top-5 (det samlede resultat kan ses på hjemmesiden). 1. Colheita Colheita Colheita Colheita Colheita 1975 Generelt blev der givet høje karakterer og der var god enighed om, at de gamle Colheitas var de bedste. Aftenen bød traditionen tro også på den årlige julequiz: The Vintage Port Club Traditional & Extended Very Nasty Before Christmas Quiz Tillykke til de fire vindere. Vintage fra Smith Woodhouse Vi indleder det nye år den 15. januar, hvor vi vil smage Vintage fra Smith Woodhouse - et hus som jævnligt indgår i vores smagninger og det ofte med flotte resultater, hvorfor vi synes, at det fortjener sin egen smagning. Smith Woodhouse blev etableret tilbage i 1784 af det engelske parlamentsmedlem Christopher Smith, men siden kom også Woodhouse-familien ind i billedet og firmaet fik sit nuværende navn. Huset blev i 1960 købt af Graham s og derfor overtaget af familien Symington i Druerne leveres især fra Quinta da Madelena ved Rio Torto, som Smith Woodhouse købte i 1976, men også fra Quinta de Vale Coelho, som ligger overfor en anden Symington-ejendom, Vesuvio.

7 Smagningen vil omfatte 10 Vintage Port fra perioden 1980 til 2011 samt nogle supplerende vine fra huset. Huset producerer primært Vintage Port. Smith Woodhouse er dog også leveringsdygtig i LBV, 10 års Tawny, almindelig ruby og Single Quinta Vintage fra netop Quinta da Madelena. Winemakers Dinner med Dirk Niepoort Fredag den 22. februar 2019 gælder det så Winemakers Dinner, hvor vi får besøg af en af de meget markante skikkelser fra Douro, Dirk Niepoort. Vi skal selvfølgelig smage en række af husets portvine, både Vintage og Colheitas, ligesom Niepoort også står bag spændende bordvine, der selvfølgelig vil blive serveret til den efterfølgende middag. Det endelige program for smagningen er endnu ikke på plads, men den foreløbige korrespondance med Dirk virker yderste lovende. Så vi kan godt se frem til en meget spændende smagning og aften, hvor der helt sikkert vil blive rift om pladserne rundt om bordet. Nærmere om sted og program vil følge.

8 Blending Session med Ana Rosas og Ramos Pinto Den 20. marts får vi endnu en spændende besøg til en anderledes smagning. Master Blender Ana Rosas fra Ramos Pinto gæstede os ved den store 1994 smagning for snart fem år siden. Nu kommer hun igen og denne gang for at lære fra sig. Ana Rosas på arbejde 2018 I samarbejde med Ramos Pinto indbyder vi til en spændende Bledning Session, hvor Ana Rosas vil fortælle om kunsten at blende hvid portvin med alder og Tawny. Til lejligheden har de fremstillet en lille kasse med blande-udstyr og vine, så vi alle får lov til selv at prøve den svære kunst. Foruden at lege den lille kemiker vil vi også smage andre vine fra Ramos Pinto. Generalforsamling og Vintage 2015 Endelig slutter sæsonen med Generalforsamlingen den 29. april, hvor vi ved den efterfølgende smagning genopliver traditionen med at smage en helt ung årgang - nemlig Vintage var ellers spået til at blive en bred deklarering, men nogle af de helt store som Fladgates, Symingtons og Sogrape alligevel valgte ikke at deklarere og udsendte i stedet Single Quinta Vintage.

9 Indbydelserne til de kommende smagninger vil som vanligt blive fremsendt med mail til medlemmerne nogle uger inden. Og på ligeledes vanlig vis har fuldgyldige medlemmer førsteret ved bordet efterfulgt af passive og gæster. Nyt fra Portugal Efter et meget tørt år i 2017 forventede mange, at 2018 skulle være et mere normalt år. Men året startede igen med manglende nedbør indtil forårsmånederne, hvor der til gengæld kom kraftig regn. Resultatet blev, at vinene sprang ud senere, hvilket et varmt efterår dog rådede bod på. Resultatet blev en lille, men udmærket høst. Paul Symington skriver f.eks. i sin høstrapport, at mange af deres vinmarker producerede 40 % mindre end gennemsnitligt. Til gengæld forudser han, at der kan produceres fremragende portvin og Douro-vin, og han fremhæver især sorten Touriga Franca. Den store koncern Sogrape, der som bekendt ejer de tre portvinsmærker Sandeman, Ferreira og Offley, har købt en ny vingård i Alentejo, hvor de i forvejen ejer Herdade do Peso. Gården hedder Quinta do Centro, ligger i underregionen Portalegre og var indtil salget ejet af den engelske portvinsekspert Richard Mayson, som er forfatter til den glimrende bog Port and the Douro. Quinta do Centro i Alentejo Richard Mayson skriver også om portvin i det ansete engelske vinblad Decanter, og så gæstede han i øvrigt klubben i 2014 og deltog i vores 1994-smagning.

10 Vila nova de Gaia er under konstant forandring. Mens vi stadig venter på resultatet af Fladgate Partnerships store satsning med The World of Wine, sker der hele tiden andre mindre nye tiltag, og flere nyere producenter etablerer sig i området, som besøges af et stigende antal turister og vinentusiaster. Senest gælder det Vasques de Carvalho, som har åbnet et besøgscenter i Gaia i Rua de Santa Marinha 19 i området bag Ramos Pinto. Hjemmesiden Som allerede nævnt er der nu også lister over deklarationer af vintage på klubbens hjemmeside ligesom der også er blevet opdateret med fotos og resultater fra de seneste smagninger. Så besøg os endelig på Husk i øvrigt, at der på vores hjemmeside er lavet en liste over deklareringer i såvel 2015 som Vi prøver at ajourføre listen så godt som muligt, hvilket også gælder fremtidige deklarationer. Men vi påstår ingenlunde, at listerne er komplette. Kender du derfor til producenter, hvis vine ikke er på listen, må du meget gerne skrive til os, så de kan komme på listen. Facebook Husk også at deltag i debatten på vores Facebook-gruppe, der i skrivende stund har 445 medlemmer, men der kommer hele tiden flere til. Her kan der stilles spørgsmål om portvin, gives gode tip eller du kan poste noter om spændende vine, du har smagt. Glædelig jul & et godt portvinsår fra hele bestyrelsen

Nyhedsbrev, september 2018

Nyhedsbrev, september 2018 Nyhedsbrev, september 2018 Kære venner Det var med stor glæde, at vi lige efter sommerferien sendte det nye årsprogram ud til alle vores medlemmer. Vi mener, at vi kan se frem til en række lovende arrangementer

Læs mere

Nyhedsbrev, august 2015

Nyhedsbrev, august 2015 Nyhedsbrev, august 2015 Kære venner Sommeren er desværre ved at være forbi. Men heldigvis betyder det også, at den nye sæson i portvinsklubben tager sin begyndelse. I år er vi igen fuldtallige med 60 medlemmer,

Læs mere

Nyhedsbrev, december 2017

Nyhedsbrev, december 2017 Nyhedsbrev, december 2017 Kære venner Det skulle undre os meget, hvis der ikke ligger adskillige julegaver, der har med portvin at gøre, under træerne den 24. december. Det kunne være spændende gamle flasker

Læs mere

Nyhedsbrev, december 2015

Nyhedsbrev, december 2015 Nyhedsbrev, december 2015 Kære venner Julen er et tidspunkt, hvor mange nyder et godt glas portvin. Samtidig er det også tiden, hvor den evige diskussion om, hvilken type portvin, der er bedst til risalamanden

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013-14

Bestyrelsens beretning 2013-14 Bestyrelsens beretning 2013-14 1) Indledning 2) Bestyrelsesnyt a. Medlemsstatus b. Økonomistatus c. Klublager og flaskeformidling d. Hjemmeside, Facebook & Nyhedsbreve 3) Årets arrangementer a. LBV vs

Læs mere

Nyhedsbrev, marts 2013

Nyhedsbrev, marts 2013 Nyhedsbrev, marts 2013 Klubnyt Kære venner Årets første Nyhedsbrev er just tikket ind i din mailboks, og hvad skal du så bruge det til? Jo - vi bringer sidste nyt fra klubben til aktive og passive, og

Læs mere

Nyhedsbrev, maj 2016

Nyhedsbrev, maj 2016 Nyhedsbrev, maj 2016 Kære venner Det er ved at være sommer igen, og endnu en sæson med gode portvinsoplevelser nærmer sig afrundingen. Efter jubilæumssæsons ekstra høje niveauvar det egentlig vores intention,

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2019

Nyhedsbrev, september 2019 Nyhedsbrev, september 2019 Kære venner The Vintage Port Club blev etableret den 13. september 1989 under navnet Den Fynske Portvinsklub. En mindre gruppe af portvinsentusiaster ville gerne slå et slag

Læs mere

Nyhedsbrev, juni 2019

Nyhedsbrev, juni 2019 Nyhedsbrev, juni 2019 Kære venner Det er allerede tid til Port Tonic eller måske et glas køligt pink port på terrassen. Ud over disse sommerforslag er god fadlagret Tawny og Vintage selvfølgelig noget,

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2016

Nyhedsbrev, september 2016 Nyhedsbrev, september 2016 Kære venner Det er med stor glæde, at vi byder velkommen til en ny sæson i The Vintage Port Club. Året vil byde på et par spændende besøg fra Portugal og en række smagninger

Læs mere

Nyhedsbrev, maj 2018

Nyhedsbrev, maj 2018 Nyhedsbrev, maj 2018 Kære venner Endnu en sæson er slut. Nu venter sommeren og til september et nyt år i klubben med gode smagninger og unikke oplevelser med port. Der er derfor god grund til at forny

Læs mere

Nyhedsbrev, april 2015

Nyhedsbrev, april 2015 Nyhedsbrev, april 2015 Kære venner Det ret så begivenhedsrige jubilæumsår 2014-15 nærmer sig sin afrunding. Som hvert år afsluttes sæsonen med klubbens generalforsamling, der finder sted den 29.april 2015!

Læs mere

Nyhedsbrev, december 2016

Nyhedsbrev, december 2016 Nyhedsbrev, december 2016 Kære venner Det siges, at december flyver afsted. Vi synes nu, at hele det sidste halvår er gået hurtigt. Men nu er det snart Jul & Nytår, og det vil sige et nyt år, en ny Vintage

Læs mere

Velkommen til Portvins aften

Velkommen til Portvins aften Velkommen til Portvins aften Portvinens historie Portvinen har sit navn fra Byen Porto som ligger ved Douro flodens udmunding i Atlanterhavet Douro floden er 900 km lang hvoraf de sidste 215 km løber gennem

Læs mere

Nyhedsbrev, november 2013

Nyhedsbrev, november 2013 Nyhedsbrev, november 2013 Klubnyt Kære venner Du sidder nu med vinterens Nyhedsbrev, og vi håber, at du finder alle de informationer, som du har brug for. Hvis der er noget, du savner, eller har du en

Læs mere

Portvinsbaren. Begyndermenuen den korte version

Portvinsbaren. Begyndermenuen den korte version Portvinsbaren Velkommen i Københavns første Portvinsbar! Vi byder på en smagfuld og kvalitetsfordybende oplevelse. Portvinens univers er en forunderlig størrelse. Der venter dig adskillige duftoplevelser

Læs mere

Portvinsbaren. Begyndermenuen den korte version

Portvinsbaren. Begyndermenuen den korte version Portvinsbaren Velkommen i Københavns første Portvinsbar! Vi byder på en smagfuld og kvalitetsfordybende oplevelse. Portvinens univers er en forunderlig størrelse. Der venter dig adskillige duftoplevelser

Læs mere

Velgørenhedssmagning

Velgørenhedssmagning Velgørenhedssmagning Firmaet - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. hovedsæde

Læs mere

Nyhedsbrev, december 2012

Nyhedsbrev, december 2012 Nyhedsbrev, december 2012 Klubnyt Kære venner Vinterens Nyhedsbrev er på banen, og forhåbentligt finder du alle de informationer, som du har brug for. Vi får talt en del i bestyrelsen og med medlemmerne

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Quinta do Judeu Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed vi er en af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende på

Læs mere

Portvinsbaren. Begyndermenuen den korte version

Portvinsbaren. Begyndermenuen den korte version Portvinsbaren Velkommen i Københavns første Portvinsbar! Vi byder på en smagfuld og kvalitetsfordybende oplevelse. Portvinens univers er en forunderlig størrelse. Der venter dig adskillige duftoplevelser

Læs mere

Generalforsamling med Portwine dinner hos SparNord fredag d. 24/ kl

Generalforsamling med Portwine dinner hos SparNord fredag d. 24/ kl 29. april 2015 SKIVE PORTVINSKLUB Generalforsamling med Portwine dinner hos SparNord fredag d. 24/4 2015 kl. 18.00.. Velkomst v/formanden Formand Helge bød Skive Portvinsklubs medlemmer velkommen til en

Læs mere

Danmarks største S. Danmarks største udvalg i detailhandlen. Vi har altid over 120 forskellige huse/ årgange. Kæmpe udvalg i Vintages Port!

Danmarks største S. Danmarks største udvalg i detailhandlen. Vi har altid over 120 forskellige huse/ årgange. Kæmpe udvalg i Vintages Port! S F N I V S TIVAL T R O P Aldrig set større PortvinsBrugsen Give øb for over kr. 3.000,- i uge 44 og få GRATIS levering med VinGaloppen. (gælder kun brofaste øer) NYT NYT - Vi kan stå for fragt. Forhør

Læs mere

Velkommen til Portvinssmagning. Torsdag den 31. januar 2019, kl

Velkommen til Portvinssmagning. Torsdag den 31. januar 2019, kl Velkommen til Portvinssmagning Torsdag den 31. januar 2019, kl. 18.30 Firmaet - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. er stadig et personligt ejet familiefirma,

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Skive Portvinsklub, fredag den 25. maj 2016 kl I Spar Nord

Ordinær generalforsamling i Skive Portvinsklub, fredag den 25. maj 2016 kl I Spar Nord Ordinær generalforsamling i Skive Portvinsklub, fredag den 25. maj 2016 kl. 18.00. I Spar Nord Velkomst v/formanden Formand Helge Pedersen bød velkommen og kunne med stolthed berette at vi afholder ordinær

Læs mere

Vallado (Douro) > Portugal > Vallado (Douro)

Vallado (Douro) > Portugal > Vallado (Douro) Vallado (Douro) > Portugal > Vallado (Douro) Quinta do Vallado ligger tæt på floden Corgos munding i Douro og har vinmarker med næsten perfekt beliggenhed. Ejendommen har en historie, der strækker sig

Læs mere

BagerNYT EXTRA November

BagerNYT EXTRA November November 2014 I denne speciel udgave af BagerNYT handler det udelukkende om BagerGruppens Generalforsamling i mandags den 17/11. Der vil forekomme et kort resume af selve forsamlingen og de vedtagelser

Læs mere

Born Wine-Import 2071 1796 vin@born-wine.dk

Born Wine-Import 2071 1796 vin@born-wine.dk 2071 1796 vin@born-wine.dk Kære kunder, Hvis I vil gøre julen til noget specielt med dejlig julemad med skønne vine, kan vi hjælpe Julekatalog s glæder Husk livet er for kort til dårlig vin Alle priser

Læs mere

KUN FOR KVINDER, Sunds Idrætsforening Aftenens vinprogram og karaktergivning

KUN FOR KVINDER, Sunds Idrætsforening Aftenens vinprogram og karaktergivning Portugisisk Vinaften KUN FOR KVINDER, Sunds Idrætsforening Aftenens vinprogram og karaktergivning Célebre Data Rosé Vinho Espumante En fornem portugisisk mousserende rosévin. Den er lavet på den traditionelle

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig

Ollerup, den 28-april Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget at glæde sig Ollerup, den 28-april 2017 Nyhedsbrev nummer 7 Kære forældre Så er det atter tid til et Nyhedsbrev fra os på Ollerup Efterskole. Vi går og håber på og drømmer om forår, mens der er nok at gøre og meget

Læs mere

Pragtfulde & romantiske PORTUGAL

Pragtfulde & romantiske PORTUGAL Pragtfulde & romantiske PORTUGAL 10. oktober 17. oktober 2019 I Portugals storhedstid i begyndelsen af 1500-tallet blev der opført talrige kirker, slotte og paladser over alt i landet. De er nu i delvis

Læs mere

N R. 3 S E P T E M B E R - N OV E M B E R 2 014 2 3. Å R G A N G L Ø S S A LG 7 9 K R. VINBLADET

N R. 3 S E P T E M B E R - N OV E M B E R 2 014 2 3. Å R G A N G L Ø S S A LG 7 9 K R. VINBLADET N R. 3 S E P T E M B E R - N OV E M B E R 2 014 2 3. Å R G A N G L Ø S S A LG 7 9 K R. VINBLADET N Y H E D E R & FA K TA O M Ø L, V I N O G S P I R I T U S Alsace kan det hele forvirre, charmere og imponere

Læs mere

VINSMAGNING FOR VINDERUP VINKLUB MED Bjarne Brøndum Onsdag den 22. februar 2017

VINSMAGNING FOR VINDERUP VINKLUB MED Bjarne Brøndum Onsdag den 22. februar 2017 VINSMAGNING FOR VINDERUP VINKLUB MED OG Bjarne Brøndum Onsdag den 22. februar 2017 Rozès Rosé Port Douro - 50 cl Rozès blev grundlagt i 1855 i Bordeaux af M. Ostende Rozès. Få år senere begyndte man handel

Læs mere

Pragtfulde & romantiske PORTUGAL

Pragtfulde & romantiske PORTUGAL Pragtfulde & romantiske PORTUGAL 12. september 19. september 2018 I Portugals storhedstid i begyndelsen af 1500-tallet blev der opført talrige kirker, slotte og paladser over alt i landet. De er nu i delvis

Læs mere

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb.

Året 2018 var der en flok løbere som deltog i de 3 vinter løb. Vi var godt repræsenteret, og vi var heldige med godt vejr til alle løb. Beretning MGU løb for alle 19 februar 2018 TILLYKKE til MGU løb for alle med 9 års fødselsdagen! Vi har igen været vidne til et godt år i vores dejlige løbeklub!! Året 2018 var der en flok løbere som deltog

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen

Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen det skete i uge 22 Den Jyske Sparekasse sponsor for SUB09 kvinder SUB09 tegnede allerede ved starten i 2009 en sponsoraftale på overtræks sæt med daværende Sparekassen i Skals. Denne aftale er nu udbygget,

Læs mere

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR

70- Hacienda Araucano 95- 150 KR. 2008 cabernet sauvignon, Chile. pr. FL. v/6 FL. www.holtevinlager.dk SPAR T0531453 Hacienda Araucano 2008 cabernet sauvignon, Chile Den berømte Lurton-familie fra Bordeaux, som ejer flere Grand Cru Classé slotte, er for nogle år siden begyndt at dyrke vin rundt om i verden.

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Velkommen til Portvinssmagning. Fredag den 1. november 2019, kl

Velkommen til Portvinssmagning. Fredag den 1. november 2019, kl Velkommen til Portvinssmagning Fredag den 1. november 2019, kl. 18.30 Firmaet - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammel. er et personligt ejet familiefirma,

Læs mere

Formands Nyt. Nr OK-Klubberne i Danmark * Allégade 2 * 2000 Frederiksberg * tlf.: * ok-klubberne.dk * facebook.

Formands Nyt. Nr OK-Klubberne i Danmark * Allégade 2 * 2000 Frederiksberg * tlf.: * ok-klubberne.dk * facebook. Formands Nyt Nr. 4-2013 Formands Nyt nr.4, december 2013 Kære formænd. Julen er glædens og traditionernes tid, som oftest tilbringes i familiens skød. Det er tidspunktet hvor vi alle bør tænke på dem,

Læs mere

Vi finder de. store vine N N. www.an-agentur.dk

Vi finder de. store vine N N. www.an-agentur.dk Vi finder de store vine Vin med smag N N www.an-agentur.dk ALLAN IELSE AGENTUR A N A g e n t u r Allan Nielsen Vine er opstået på baggrund af mange dejlige ferieture til Italien. Kærlighed til de lokale

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Januar 2016

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Januar 2016 Tversted Borger- og Turistforening ønsker at udvise åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter. Derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk om hvad

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN Årgang J H ANDRESEN TAWNY Standard Tawny Blended Portvin Traditionelle Røde Stål Tanke/Cement 4-5 år på gammel eg Smuk Tawny mahogni farve. Vinen er lys, klar

Læs mere

EFTERÅRSPROGRAM 2011

EFTERÅRSPROGRAM 2011 EFTERÅRSPROGRAM 2011 26. August, SPANSK AFTEN Spansk aften med dejlige spanske hvid- og rødvine. Vi har hentet Luis Saiz fra Spanien, til at fremstille 2 fantastiske Paellaer. En med skaldyr som blæksprutter,

Læs mere

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev!

Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! N Y H E D S B R E V N R. 1 0 2 0 1 4 Nyt fra skolelederen Kære forældre og andre læsere af vores nyhedsbrev! Årets julekalender Vinder af årets tegnekonkurrence, til brug på forsiden af julekalenderen

Læs mere

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN Årgang J H ANDRESEN TAWNY Standard Tawny Blended Portvin Traditionelle Røde Stål Tanke/Cement 4-5 år på gammel eg Smuk Tawny mahogni farve. Vinen er lys, klar og har

Læs mere

Generalforsamling med Portwine dinner i SparNord s lokaler torsdag d. 11/ kl

Generalforsamling med Portwine dinner i SparNord s lokaler torsdag d. 11/ kl 17. maj 2017 SKIVE PORTVINSKLUB Generalforsamling med Portwine dinner i SparNord s lokaler torsdag d. 11/5 2017 kl. 18.00. Velkomst v/formanden Formand Helge bød Skive Portvinsklubs fremmødte medlemmer

Læs mere

Elche Den største palmeby i Europa - Byen med flere palmer end der bor mennesker

Elche Den største palmeby i Europa - Byen med flere palmer end der bor mennesker Månedsbrev: Oktober 09 af Lise Søndergaard Efterårsudflugten Som lovet laver vi den samme udflugt både i uge 42 og 45, da vi tidligere har måttet lukke for tilmelding, fordi én bus ikke var nok Jørn Frending

Læs mere

Så skal der arbejdes...

Så skal der arbejdes... Så skal der arbejdes... Som mange ved har vi nogle dage om året, hvor der virkelig skal knokles! Det er frivilligt at komme, men som medlemmer vi deles om læsset.. Gad hvide hvad det næste projekt bliver?

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

Ford V8 Nyt. Nr. 23 september 2012

Ford V8 Nyt. Nr. 23 september 2012 Kære Medlemmer i Dansk Ford V8 Klub. Som de fleste af jer sikkert har erfaret, så er klubbladet udeblevet. Dette skyldes at vores formand og redaktør, Hans Pedersen har valgt at trække sig helt ud af klubben

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Velkommen til årets generalforsamling. Traditionen tro, starter vi med at høre lidt om det forgangne år og hvad der venter her i 2017. Igen i år tak til Peter, for at vi kan være her og senere når vi skal

Læs mere

PASSION AND TERROIR, UNIQUE WINES

PASSION AND TERROIR, UNIQUE WINES PASSION AND TERROIR, UNIQUE WINES The concept General overview Familieejet: Dette giver os mulighed for at have fingeren på pulsen og foretage hurtige beslutninger. Passion: Vi er alle passionerede og

Læs mere

Engrosprisliste 2015 www.charas.dk

Engrosprisliste 2015 www.charas.dk Kvalitetsvine & livsstilsprodukter til engrospriser Engrosprisliste 2015 www.charas.dk Santa Vitória Versátil Hvidvin 2013 Intens aroma af citrus og blomster. Ideel som en frisk appetizer eller til at

Læs mere

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014

Kulturarrangementer September, Oktober, November og December 2014 Side 12 Sindklubben: Fælleskab og store oplevelser. Sind klubben Nygade 2-4 7400 Herning T: 97220172 Vigtige meddelelser: Tilmeldinger/ Du er først tilmeldt et betaling: arrangement når du har betalt!

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Beboermødet (Afdelingsmødet) 20 råd og tips

Beboermødet (Afdelingsmødet) 20 råd og tips Beboermødet (Afdelingsmødet) 20 råd og tips Afdelingsmødet 20 råd og tips Det årlige afdelingsmøde er det vigtigste møde i boligafdelingen. I Lejerbos beboerhåndbog kan du læse om de juridiske og lovgivningsmæssige

Læs mere

5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014

5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014 VI SLUTTER ÅRET AF MED En håndfuld gode tilbud En rigtig god gammeldags lager regulerende UDSALG 5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014 KOM OG SMAG PÅ DRÅBERNE OG GØR EN GOD

Læs mere

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre.

ULIGEUGEBREV 25. Kære Forældre. ULIGEUGEBREV 25 Kære Forældre. Så nåede vi til sommersolhverv, og børnenes heks skal brændes af. Det er vi nødt til at gøre her på siden, da bålet ved søen er aflyst. Sidste skoledag inden ferien, fredag

Læs mere

Herlev jagtklubs bestyrelse

Herlev jagtklubs bestyrelse HERLEV JAGTKLUB 36 ÅRGANG NR 1 2016 Herlev jagtklubs bestyrelse Formand: Jesper Skov Hansen Tlf: 30796875 E-mail : jskh.gm@gmail.com Næstformand: Bjarne Høegh Redaktør Tlf: 40712713 E-mail : bjarnehoegh@gmail.com

Læs mere

34. årgang - Marts 2017

34. årgang - Marts 2017 34. årgang - Marts 2017 Så kom der lige et pulver, men nu tror vi at foråret er på vej. En smule sne holder dog ikke KUBI tilbage Davbladet er talerør for Lavuks 5 tilbud Fritids- og ungdomsklubben Lavuk

Læs mere

Prisliste 01.01.16 italienske vine m.m. 1/6. Signæ Cesarini Sartori Umbrien

Prisliste 01.01.16 italienske vine m.m. 1/6. Signæ Cesarini Sartori Umbrien Prisliste 01.01.16 italienske vine m.m. 1/6 Signæ Cesarini Sartori Umbrien Rødvin : Rossobastardo IGT - 14 % - 75 cl. kr. 75.- 1,5 l. kr.: 150.- - 3 l. flaske i flot trækasse kr.: 375.- 5 l. flaske i trækasse:

Læs mere

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018

NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 NYHEDSBREV FREDAG 7. december 2018 Arrangementer Onsdag d. 12. december: Syng Sammen Aften Tilmelding ikke nødvendig Sidste tilmelding 13. december Tilmelding sker i Klubben torsdage 13.15-14. Se mere

Læs mere

Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i 2018

Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i 2018 Tak til alle jer medlemmer der på hver jeres måde har hjulpet til i forbindelse med foreningens aktiviteter i 2018!! Tak fordi I har lyst til at medvirke med jeres altid positive ånd! Bestyrelsen har i

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2016 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Kære Midtvejs-hold og kære Voksenhold. Fuglene synger, vintergækker og erantis pryder haverne,

Læs mere

"Stor-oprydning-efter- Ledreborg-livsstilsmesse" :)

Stor-oprydning-efter- Ledreborg-livsstilsmesse :) "Stor-oprydning-efter- Ledreborg-livsstilsmesse" :) Vi er i gang med at få ryddet op og arrangeret de sørgelige rester vi tog med hjem fra Ledreborg. Vi skulle gerne få rettet det hele lidt op inden vi

Læs mere

Kildemosens Boldklub - sammen er vi stærkest

Kildemosens Boldklub - sammen er vi stærkest Nyheder: Der er fastlagt dato for KB dag og KB olympiade! Tilmelding som frivillig for Kildemosens Boldklub til Tinderbox er nu afsluttet, og tilslutningen er stor!! Årets Kb er 2015 skal kåres på olympiadedagen

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Medlemsnyt Januar 2017

Medlemsnyt Januar 2017 Medlemsnyt Januar 2017 Åbningstider i sekretariatet : Tirsdag, onsdag og torsdag kl. 8.00 15.00 Mandag, fredag, lørdag og søndag LUKKET Følg med på hjemmesiden og facebook Åbningstider i shoppen : Onsdag,

Læs mere

Opstartstur - klubudviklingsdag

Opstartstur - klubudviklingsdag Opstartstur - klubudviklingsdag Spjald Fritidscenter lørdag den 20. august 2011 Velkomst formanden for HSC Svømme Club - Kurt Knudsen Kurt Knudsen er, udover Holstebro Svømme Club nye formand, også håndværker

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Portvinstyper. Hvid ca. 3 år - Hvid eller gylden Grønne druer - lagres på store fade - drikkes kølig

Portvinstyper. Hvid ca. 3 år - Hvid eller gylden Grønne druer - lagres på store fade - drikkes kølig Portvinstyper Type Fadlagring Flaske- lagring Farve Hvid ca. 3 år - Hvid eller gylden Grønne druer - lagres på store fade - drikkes kølig Ruby ca. 3 år - Solbær ABappes fra store fade drikkeklar Tawny

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden.

HERMOD-NYT NYHEDSBREV NR. 4, 2015. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Velkommen til 4. udgave af Hermod-Nyt, som formidler nyheder og info, der ikke er at finde på hjemmesiden. Bestyrelsen håber at Hermods medlemmer vil benytte sig af muligheden for at være med til at fylde

Læs mere

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016

Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 Årsberetning, Ulvsborgens Venner 2016 2016 bød på mange forandringer og nye måder at gøre tingene på Det har været et lærerigt, men også et slidsomt år på Ulvsborg. Vi indledte året med en hel masse nyt

Læs mere

Nyt fra Herskind Børnehus uge

Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Vinterferien. Vi har naturligvis som altid- haft åbent i vinterferien. Børnetallet for Børnehuset har samlet været: Mandag: 20 Tirsdag: 22 Onsdag: 15 Torsdag: 17 Fredag: 17

Læs mere

Afslutning 2013

Afslutning 2013 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2013 29. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning 2013 Mandag d. 18. Marts, kl. 19.00 holder Struer Folkedanserforening deres afslutning

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

Hold fast i drømmene og kæmp for dem

Hold fast i drømmene og kæmp for dem Hold fast i drømmene og kæmp for dem Som den første i sin familie valgte Lise Hansen som 52-årig at forlade Lolland og flytte til København. Det var ikke let, men hun ville til enhver tid gøre det igen.

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens.

Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. Referat fra Generalforsamlingen i BUF Horsens: Generalforsamlingen blev afholdt tirsdag d. 26. marts 2019 i Dagnæshallens cafeteria, sportsvænget 4, 8700 Horsens. I år blev generalforsamlingen indledt

Læs mere

Månedsinformation. Skole og SFO

Månedsinformation. Skole og SFO Månedsinformation Skole og SFO December 2013 Siden sidst At være noget for hinanden Julemåneden er i mine øjne en særlig tid, uanset om man er troende eller ej. Det er en tid, hvor der kommer en særlig

Læs mere

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt

Medlemsnyt. Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5. Om Medlemsnyt Medlemsnyt Nyhedsbrev Frederikshavn Folkedansere og Fladstrand Spillemændene Januar 2014 nr. 5 Om Medlemsnyt Efter aftale med bestyrelsen har vi besluttet, at Medlemsnyt skal udkomme hver måned som et

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2019

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2019 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2019 sydvestjylland Liv med vilje Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentharristhomsen@outlook.dk

Læs mere

Nyhedsbrev December 2017

Nyhedsbrev December 2017 Nyhedsbrev December 2017 Du er nu i gang med at læse årets sidste udgave af nyhedsbrevet fra OZ3EDR. Det er lidt tidligere end sædvanlig, vi er jo ikke nået ind i december endnu, men der er en god grund.

Læs mere

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016

Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 Meld dig ind i den lukkede Facebook-gruppe Scleroseforeningen Nordvestsjælland - og del DINE idéer til kommende arrangementer! Scleroseforeningen, Lokalafdeling Nordvestsjælland Nyhedsbrev III, 2016 ----------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

4/2018. Lillebælt-Fyn ARLA KORSVEJENS MEJERI HAR DU FÅET NYT JOB? Succes med klubarbejdet. Opdater dine oplysninger

4/2018. Lillebælt-Fyn ARLA KORSVEJENS MEJERI HAR DU FÅET NYT JOB? Succes med klubarbejdet. Opdater dine oplysninger 4/2018 Lillebælt-Fyn ARLA KORSVEJENS MEJERI Succes med klubarbejdet HAR DU FÅET NYT JOB? Opdater dine oplysninger Pauls leder Arbejdsgivernes fake news Igen har de borgerlige politikere stillet forslag

Læs mere

Kære medlemmer. 9. marts 2011. Tilbageblik på de seneste begivenheder!

Kære medlemmer. 9. marts 2011. Tilbageblik på de seneste begivenheder! Kære medlemmer 9. marts 2011 Tilbageblik på de seneste begivenheder! Der blev afholdt julearrangement hos NKG Miniatures i Ll. Skensved den 12. december 2010. Det blev en stor succes med ca. 25 fremmødte.

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen

Foråret 2016. Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Program Foråret 2016 for Titel: Tidlig morgendis i panorama Dorte Lorenzen Johnsen Kontakt oplysninger Formand Børge K. Lund Egemosen 3 6200 Aabenraa Tel. 3162 8272 bkl@aabenraafotoklub.dk Næstformand

Læs mere

OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører. 14. Årgang Nr. 1 AKTIVITETSPLAN 1. Kvartal 2004

OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører. 14. Årgang Nr. 1 AKTIVITETSPLAN 1. Kvartal 2004 OZ9HBO EDR Holstebro Experimenterende Danske Radioamatører 14. Årgang Nr. 1 AKTIVITETSPLAN 1. Kvartal 2004 Indhold Information 2 Leder 3 Forsidebilledet 4 Ny bestyrelse 4 Campingvogn 5 Hjemmesiden 5 Fordrag

Læs mere

Formandens beretning ved generalforsamlingen 21. november 2015

Formandens beretning ved generalforsamlingen 21. november 2015 Formandens beretning ved generalforsamlingen 21. november 2015 Det har igen været et år med stor aktivitet i klubben. Jeg vil give en kort oversigt over de vigtigste begivenheder og omtale nogle af de

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning December 2012 Sne, sjap, kulde og bilen vil ikke starte. eller sne, smukke landskaber, hygge indendøre, glögg. Begge dele er jo vinter, men mediernes fokus og måske vores eget?

Læs mere

Fra broen ved Marius Pedersen 2012-2

Fra broen ved Marius Pedersen 2012-2 Fra broen ved Marius Pedersen 2012-2 Siden sidst Torsdag den 19 januar var der foredrag i Friskolen hvor tidligere højskolelærer Per Sonne fortalte om Frithof Nansen der krydsede Grønlands indlandsis.

Læs mere