Nyhedsbrev, august 2015

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev, august 2015"

Transkript

1 Nyhedsbrev, august 2015 Kære venner Sommeren er desværre ved at være forbi. Men heldigvis betyder det også, at den nye sæson i portvinsklubben tager sin begyndelse. I år er vi igen fuldtallige med 60 medlemmer, som meldte sig ind på under 3 uger! Der er dog plads til flere såkaldte passive medlemmer. Vi mener, at vi har fået sammensat et varieret og spændende program til klubbens 26. sæson. Det kan du læse mere om nedenfor, ligesom du kan læse om øvrige aktiviteter og om bestyrelsens tur til Porto i juni, hvor vores formand og et medlem skulle optages i Confraria do Vinho do Porto. Generalforsamling og 20 års Tawny Klubbens generalforsamling fandt sted den 29. april I den forbindelse blev der smagt 20 års Tawny. Programmet havde 14 forskellige vine, men da flaskerne fra Noval desværre ikke kom frem til tiden, endte vi med 13. Top tre fra den helt blinde smagning af 20 Years Old Tawny 2015 De to første vine, Maynards og Viera de Sousa, blev serveret åbne under selve generalforsamlingen. De efterfølgende 11 vine blev serveret helt blindt i følgende

2 rækkefølge: Niepoort, Vallado, DR, Sandeman, Andresen, Ferreira, Taylor, Krohn, Estanho, Devesas og Graham s. Smagningen omfattede altså såvel klassiske som nye huse, og aftenen viste, at nogle af de nye navne sagtens kan begå sig. Der var enkelte skæve flasker og lidt flaskevariation. Efterfølgende blev der stemt om aftenens bedste vine med følgende resultat: Ferreira 42 point / DR 26 point / Niepoort 20 point / Taylor 19 point / Grahams 16 point Ferreira Duque de Braganca blev en klar vinder, efterfulgt af det relativt nye navn DR og Niepoort. Det samlede resultat kan ses på vores hjemmeside. Vinen fra Ferreira har siden været udsendt som klubtilbud til alle medlemmer. Confraria I de senere år er det blevet en tradition, at flere fra bestyrelsen deltager i festlighederne, når portvinsbrødrene i Confraria do Vinho do Porto samles i juni måned omkring Sankt Hans. Således også i år, hvor den primære anledning var en højtidelig optagelse af formand Erik Pedersen og klubmedlem Anders Christiansen. Formand Erik Pedersen med kop og diplom

3 Foruden deltagelse i lørdagens optagelsesceremoni og gallamiddag havde vi fået lagt et fyldigt program med møder, besøg og smagninger. Som konkrete resultater af disse møder med gamle og nye portvinsbekendte kan vi her f.eks. nævne nogle af de vigtigste: konfirmering af aftalen med Ramos Pinto om at smage de yderst sjældne Vintage 1983 enkeltdruer aftale med Sónia Figueira og Carla Tiago fra Sogevinus i forhold til den kommende Winemakers Dinner tilsagn om, at klubben er velkommen til en guidet tur hos Portvinsinstituttet Virkeligt nørdede smagsprøver skænket op af Alvaro van Zeller Besøgene denne gang omfattede Barão de Vilar/Maynards, Noval, Ramos Pinto, Kopke og Barros (Sogevinus), Ferreira (Sogrape) og Portvinsinstituttet IVDP. Et par stykker tyvstartede turen med et kort besøg i Dourodalen, hvor det blev til et gensyn med Quinta do Crasto og Symingtons nye besøgscenter på Quinta do Bonfim. Tur til Porto og Dourodalen 2016 Bestyrelsen er så småt begyndt planlægningen af en klubtur til Porto og dalen i efteråret Så snart vi har de overordnede rammer på plads, vil vi naturligvis indhente kommentarer og forhåndstilmeldinger fra klubbens medlemmer - omkring forår 2016.

4 Sæson Programmet for den kommende sæson i The Vintage Port Club er nu udsendt til alle medlemmer. Det byder på syv forskellige, men alle meget spændende smagninger. I overskrifter ser programmet således ud: 21. september 2015: Vintage november 2015: Ramos Pinto Vintage 1983 med flere 25. november 2015: Gammel Tawny: S. Leonardo fra Quinta de Mourao 14. januar 2016: Vintage 1966 Februar 2016: WMD med Sónia Figueira og Carla Tiago fra Sogevinus 16. marts 2016: Triatlon Single Quinta 28. april 2016: Generalforsamling og Vintage 2009 Kvalitetsløft For kontinuerligt at højne kvaliteten af klubbens smagninger har bestyrelsen besluttet at indføre et par forbedringer, som vil få premiere ved efterårets første smagning. Dels ønsker vi at indføre en bedre stemmeafgivelse (100 point skala) i forhold til vurdering af smagningens bedste vine, og dels ønsker vi at øge fokus på kvaliteten af de informationer og den baggrundsviden, som også er en del af klubbens løbende smagninger. Vi håber at medlemmerne tager godt imod de nye tiltag - mere om den praktiske del ved den kommende smagning den 21. september. Vintage september 2015 Den nye sæsons første smagning bliver med Vintage En stor årgang, som nu har 30 år bag sig. Ifølge Henrik Oldenburg var der 46 deklareringer i 1985, og han kalder året for stort både i kvalitet og kvantitet. Richard Mayson nævner, at der er enkelte outstandingly good wines, men også vine med fejl. Det sidste håber vi at undgå.

5 Vintage 1985 fra tidligere smagning Det bliver spændende at se, hvordan vinene har udviklet sig, hvilke vine der er bedst lige nu, og hvilke der har størst potentiale på sigt. I skrivende stund ved vi, at smagningen kommer til at omfatte følgende huse: Dow, Noval, Fonseca, Taylor, Burmester, Gould Campbell, Infantado, Graham, Smith Woodhouse og Calem. Ramos Pinto Vintage november 2015 Denne særlige smagning vil være en kombination af en teknisk smagning og en vertikal smagning, hvor vi tester Vintage fra Ramos Pinto i forskellige årgange. Og så har vi ikke mindst fået den ære, at husets førstemand, João Nicolau de Almeida, gæster os for at fortælle om vinene. Den tekniske del af smagningen gælder fem Vintage vine fra 1983, hvor de fire meget sjældne flasker er lavet på enkeltdruerne Tinta Barroca, Tinta Roriz, Tinta Franca og Touriga Nacional samt den endelige Vintage. På den måde vil vi kunne få indsigt i, hvad de forskellige druer bidrager med i det færdige blend. Smagningen suppleres med såvel ældre som yngre Vintage fra huset.

6 João Nicolau serverer for os i haven på Quinta do Bom Retiro i 2011 Julesmagning november 2015 I år har vi valgt at vores julesmagning skal have Quinta do Mourao som aftenens omdrejningspunkt. Quinta do Mourao er ejet af Miguel Braga, som er en af portvinsverdenens store personligheder. Han er en mester indenfor Tawny, og han producere desuden vine under navne som Rio Bom og Sao Leonardo. I hans kældre ligger der meget gamle fade med top Tawny. Han kalder det selv mit Port Knox. Aftenes smagning vil bestå at de almindelige Tawny typer, altså 10, 20, 30 og 40 års, men vi skal smage dem sammen med modervinene, det vil sige vine direkte fra fadene på Quinta do Mourao: nemlig Colheita 1994, 1984, 1972 og 1948!

7 Miguel Braga foran et af sine Port Knox fade Og for at det ikke er unikt nok, vil vi få mulighed for at smage Miguel Bragas 50 og 60 års Tawny. Disse vine findes ikke til salg for offentligheden, så derfor vil den aften være en enestående mulighed for at smage noget både sjældent, usædvanligt og stort. Uden sidestykke bliver det en af de største og mest spændende Tawny smagninger i mange år på dansk grund. Portvinsfestival på Børsen og i Roskilde Årets portvinsfestival finder sted på Børsen mandag den 2. november, og billetsalget er allerede i gang. Klubben får tildelt én fribillet, som foruden den åbne festival giver adgang til den lukkede smagning, der i år er med Ramos Pinto og João Nicolau de Almeida. Desuden har vi mulighed for at købe billetter med rabat til de åbne smagninger, som finder sted henholdsvis kl og kl Tidligere var det muligt at få billetter til en særlig professionel og mindre stresset smagning tidligere på dagen, men den findes desværre ikke længere. Vi har de foregående år forhørt os om interessen for en fælles tur til de åbne smagninger, men den var ikke stor. Deltagelse foregår derfor på eget initiativ. I marts i år blev der også etableret en portvinsfestival i Roskilde nærmere bestemt på Hotel Prindsen. Da det gamle hotel siden er lukket, er festivalen næste år rykket til Hotel

8 Scandic i Roskilde, hvor den finder sted lørdag den 5. marts. Også her har vi fået tilbudt billetter til særlig klubpris, hvilket vi vil orientere om snarligt. Typisk scene fra portvinsfestivallen på Børsen - her Taylor s stand 2012 Klubsalg I den seneste tid er der igen gået rigtigt mange flasker gennem klubben ved vores fælles indkøb. Vi har f.eks. aftaget praktisk talt alle flasker Quinta do Vesuvio, der kom til Danmark. Derudover har vi distribueret gode tilbud på Dow i flere årgange, Fonseca Guimaraens Vintage 2004 og 2013 og Ferreira. Der er nogle ganske få flasker tilbage af vores jubilæumsvin: White Colheita 1989, der er blended af winemaker Alvaro van Zeller og hældt på en særlig flaske med vores egen etikette. Fadet er tomt, så det er sidste mulighed for at smage vores 25-års jubilæumsvin. Kontakt klubben, hvis du er interesseret i nogle af de sidste flasker. Årets høst Det forlyder, at årets høst i Douro bliver tidlig. Og hvad måske er mere vigtigt, er udsigten til et stort Vintage år også til stede, ifølge de meldinger vi får fra vores venner i Portugal.

9 Hvis vejret ellers arter sig omkring høsten, kan vi altså vente os et stort år med bred deklarering og høj kvalitet. Klubben vil som vanligt prøve at indhente nogle gode tilbud på en primeur køb. Facebook Vores Facebook-gruppe vokser stadig og har for længst passeret de 200 medlemmer. Vi opfordrer alle til at lægge billeder, tip eller smagenoter ud, så længe det vel at mærke har med portvin at gøre. Vi vil også gerne gentage opfordringen til at få igangsat nogle gode konstruktive diskussioner. Har du et eller andet, som du gerne vil høre andres mening om det kunne være en bestemt portvin, et hus eller tip til opbevaring så skriv og der kommer svar!

Nyhedsbrev, december 2015

Nyhedsbrev, december 2015 Nyhedsbrev, december 2015 Kære venner Julen er et tidspunkt, hvor mange nyder et godt glas portvin. Samtidig er det også tiden, hvor den evige diskussion om, hvilken type portvin, der er bedst til risalamanden

Læs mere

Nyhedsbrev, maj 2016

Nyhedsbrev, maj 2016 Nyhedsbrev, maj 2016 Kære venner Det er ved at være sommer igen, og endnu en sæson med gode portvinsoplevelser nærmer sig afrundingen. Efter jubilæumssæsons ekstra høje niveauvar det egentlig vores intention,

Læs mere

Nyhedsbrev, december 2017

Nyhedsbrev, december 2017 Nyhedsbrev, december 2017 Kære venner Det skulle undre os meget, hvis der ikke ligger adskillige julegaver, der har med portvin at gøre, under træerne den 24. december. Det kunne være spændende gamle flasker

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2018

Nyhedsbrev, september 2018 Nyhedsbrev, september 2018 Kære venner Det var med stor glæde, at vi lige efter sommerferien sendte det nye årsprogram ud til alle vores medlemmer. Vi mener, at vi kan se frem til en række lovende arrangementer

Læs mere

Nyhedsbrev, april 2015

Nyhedsbrev, april 2015 Nyhedsbrev, april 2015 Kære venner Det ret så begivenhedsrige jubilæumsår 2014-15 nærmer sig sin afrunding. Som hvert år afsluttes sæsonen med klubbens generalforsamling, der finder sted den 29.april 2015!

Læs mere

Nyhedsbrev, marts 2013

Nyhedsbrev, marts 2013 Nyhedsbrev, marts 2013 Klubnyt Kære venner Årets første Nyhedsbrev er just tikket ind i din mailboks, og hvad skal du så bruge det til? Jo - vi bringer sidste nyt fra klubben til aktive og passive, og

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2016

Nyhedsbrev, september 2016 Nyhedsbrev, september 2016 Kære venner Det er med stor glæde, at vi byder velkommen til en ny sæson i The Vintage Port Club. Året vil byde på et par spændende besøg fra Portugal og en række smagninger

Læs mere

Nyhedsbrev, december 2018

Nyhedsbrev, december 2018 Nyhedsbrev, december 2018 Kære venner Så nærmer julens sig hastigt efter et travlt og meget spændende halvår i klubben med store portvinsoplevelse og besøg af gæster udefra. Vi ønsker selvfølgelig alle

Læs mere

Nyhedsbrev, december 2016

Nyhedsbrev, december 2016 Nyhedsbrev, december 2016 Kære venner Det siges, at december flyver afsted. Vi synes nu, at hele det sidste halvår er gået hurtigt. Men nu er det snart Jul & Nytår, og det vil sige et nyt år, en ny Vintage

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013-14

Bestyrelsens beretning 2013-14 Bestyrelsens beretning 2013-14 1) Indledning 2) Bestyrelsesnyt a. Medlemsstatus b. Økonomistatus c. Klublager og flaskeformidling d. Hjemmeside, Facebook & Nyhedsbreve 3) Årets arrangementer a. LBV vs

Læs mere

Nyhedsbrev, september 2019

Nyhedsbrev, september 2019 Nyhedsbrev, september 2019 Kære venner The Vintage Port Club blev etableret den 13. september 1989 under navnet Den Fynske Portvinsklub. En mindre gruppe af portvinsentusiaster ville gerne slå et slag

Læs mere

Portvinsbaren. Begyndermenuen den korte version

Portvinsbaren. Begyndermenuen den korte version Portvinsbaren Velkommen i Københavns første Portvinsbar! Vi byder på en smagfuld og kvalitetsfordybende oplevelse. Portvinens univers er en forunderlig størrelse. Der venter dig adskillige duftoplevelser

Læs mere

Portvinsbaren. Begyndermenuen den korte version

Portvinsbaren. Begyndermenuen den korte version Portvinsbaren Velkommen i Københavns første Portvinsbar! Vi byder på en smagfuld og kvalitetsfordybende oplevelse. Portvinens univers er en forunderlig størrelse. Der venter dig adskillige duftoplevelser

Læs mere

Portvinsbaren. Begyndermenuen den korte version

Portvinsbaren. Begyndermenuen den korte version Portvinsbaren Velkommen i Københavns første Portvinsbar! Vi byder på en smagfuld og kvalitetsfordybende oplevelse. Portvinens univers er en forunderlig størrelse. Der venter dig adskillige duftoplevelser

Læs mere

Nyhedsbrev, maj 2018

Nyhedsbrev, maj 2018 Nyhedsbrev, maj 2018 Kære venner Endnu en sæson er slut. Nu venter sommeren og til september et nyt år i klubben med gode smagninger og unikke oplevelser med port. Der er derfor god grund til at forny

Læs mere

Velkommen til Portvins aften

Velkommen til Portvins aften Velkommen til Portvins aften Portvinens historie Portvinen har sit navn fra Byen Porto som ligger ved Douro flodens udmunding i Atlanterhavet Douro floden er 900 km lang hvoraf de sidste 215 km løber gennem

Læs mere

Nyhedsbrev, november 2013

Nyhedsbrev, november 2013 Nyhedsbrev, november 2013 Klubnyt Kære venner Du sidder nu med vinterens Nyhedsbrev, og vi håber, at du finder alle de informationer, som du har brug for. Hvis der er noget, du savner, eller har du en

Læs mere

Nyhedsbrev, december 2012

Nyhedsbrev, december 2012 Nyhedsbrev, december 2012 Klubnyt Kære venner Vinterens Nyhedsbrev er på banen, og forhåbentligt finder du alle de informationer, som du har brug for. Vi får talt en del i bestyrelsen og med medlemmerne

Læs mere

Nyhedsbrev, juni 2019

Nyhedsbrev, juni 2019 Nyhedsbrev, juni 2019 Kære venner Det er allerede tid til Port Tonic eller måske et glas køligt pink port på terrassen. Ud over disse sommerforslag er god fadlagret Tawny og Vintage selvfølgelig noget,

Læs mere

Pragtfulde & romantiske PORTUGAL

Pragtfulde & romantiske PORTUGAL Pragtfulde & romantiske PORTUGAL 10. oktober 17. oktober 2019 I Portugals storhedstid i begyndelsen af 1500-tallet blev der opført talrige kirker, slotte og paladser over alt i landet. De er nu i delvis

Læs mere

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser.

Herning Vin Center. Vi fokuserer udelukkende på kvalitet og service ærlige reelle produkter til reelle priser. Quinta do Judeu Herning Vin Center Herning Vin Center er en lille familie drevet virksomhed vi er en af de ældste vin firmaer i Herning, måske den ældste. Grundlagt i 1967. Vi fokuserer udelukkende på

Læs mere

Pragtfulde & romantiske PORTUGAL

Pragtfulde & romantiske PORTUGAL Pragtfulde & romantiske PORTUGAL 12. september 19. september 2018 I Portugals storhedstid i begyndelsen af 1500-tallet blev der opført talrige kirker, slotte og paladser over alt i landet. De er nu i delvis

Læs mere

Portvinstyper. Hvid ca. 3 år - Hvid eller gylden Grønne druer - lagres på store fade - drikkes kølig

Portvinstyper. Hvid ca. 3 år - Hvid eller gylden Grønne druer - lagres på store fade - drikkes kølig Portvinstyper Type Fadlagring Flaske- lagring Farve Hvid ca. 3 år - Hvid eller gylden Grønne druer - lagres på store fade - drikkes kølig Ruby ca. 3 år - Solbær ABappes fra store fade drikkeklar Tawny

Læs mere

VINSMAGNING FOR VINDERUP VINKLUB MED Bjarne Brøndum Onsdag den 22. februar 2017

VINSMAGNING FOR VINDERUP VINKLUB MED Bjarne Brøndum Onsdag den 22. februar 2017 VINSMAGNING FOR VINDERUP VINKLUB MED OG Bjarne Brøndum Onsdag den 22. februar 2017 Rozès Rosé Port Douro - 50 cl Rozès blev grundlagt i 1855 i Bordeaux af M. Ostende Rozès. Få år senere begyndte man handel

Læs mere

Danmarks største S. Danmarks største udvalg i detailhandlen. Vi har altid over 120 forskellige huse/ årgange. Kæmpe udvalg i Vintages Port!

Danmarks største S. Danmarks største udvalg i detailhandlen. Vi har altid over 120 forskellige huse/ årgange. Kæmpe udvalg i Vintages Port! S F N I V S TIVAL T R O P Aldrig set større PortvinsBrugsen Give øb for over kr. 3.000,- i uge 44 og få GRATIS levering med VinGaloppen. (gælder kun brofaste øer) NYT NYT - Vi kan stå for fragt. Forhør

Læs mere

Vallado (Douro) > Portugal > Vallado (Douro)

Vallado (Douro) > Portugal > Vallado (Douro) Vallado (Douro) > Portugal > Vallado (Douro) Quinta do Vallado ligger tæt på floden Corgos munding i Douro og har vinmarker med næsten perfekt beliggenhed. Ejendommen har en historie, der strækker sig

Læs mere

PASSION AND TERROIR, UNIQUE WINES

PASSION AND TERROIR, UNIQUE WINES PASSION AND TERROIR, UNIQUE WINES The concept General overview Familieejet: Dette giver os mulighed for at have fingeren på pulsen og foretage hurtige beslutninger. Passion: Vi er alle passionerede og

Læs mere

Velgørenhedssmagning

Velgørenhedssmagning Velgørenhedssmagning Firmaet - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. er stadig et personligt ejet familiefirma, som er fuldstændig uafhængigt. hovedsæde

Læs mere

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN Årgang J H ANDRESEN TAWNY Standard Tawny Blended Portvin Traditionelle Røde Stål Tanke/Cement 4-5 år på gammel eg Smuk Tawny mahogni farve. Vinen er lys, klar

Læs mere

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN

SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN SORTIMEMTS LISTE J H ANDRESEN PORTVIN Årgang J H ANDRESEN TAWNY Standard Tawny Blended Portvin Traditionelle Røde Stål Tanke/Cement 4-5 år på gammel eg Smuk Tawny mahogni farve. Vinen er lys, klar og har

Læs mere

N R. 3 S E P T E M B E R - N OV E M B E R 2 014 2 3. Å R G A N G L Ø S S A LG 7 9 K R. VINBLADET

N R. 3 S E P T E M B E R - N OV E M B E R 2 014 2 3. Å R G A N G L Ø S S A LG 7 9 K R. VINBLADET N R. 3 S E P T E M B E R - N OV E M B E R 2 014 2 3. Å R G A N G L Ø S S A LG 7 9 K R. VINBLADET N Y H E D E R & FA K TA O M Ø L, V I N O G S P I R I T U S Alsace kan det hele forvirre, charmere og imponere

Læs mere

Generalforsamling med Portwine dinner hos SparNord fredag d. 24/ kl

Generalforsamling med Portwine dinner hos SparNord fredag d. 24/ kl 29. april 2015 SKIVE PORTVINSKLUB Generalforsamling med Portwine dinner hos SparNord fredag d. 24/4 2015 kl. 18.00.. Velkomst v/formanden Formand Helge bød Skive Portvinsklubs medlemmer velkommen til en

Læs mere

pass the port, please og send rødvinen med!

pass the port, please og send rødvinen med! Portvin er en gammel historie, og det er områdets bordvin såmænd også men det er ret nyt, at der laves bordvine af så foruroligende høj kvalitet. René Langdahl Jørgensen har set nærmere på fænomenet og

Læs mere

Velkommen til Portvinssmagning. Fredag den 1. november 2019, kl

Velkommen til Portvinssmagning. Fredag den 1. november 2019, kl Velkommen til Portvinssmagning Fredag den 1. november 2019, kl. 18.30 Firmaet - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammel. er et personligt ejet familiefirma,

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

EFTERÅRSPROGRAM 2011

EFTERÅRSPROGRAM 2011 EFTERÅRSPROGRAM 2011 26. August, SPANSK AFTEN Spansk aften med dejlige spanske hvid- og rødvine. Vi har hentet Luis Saiz fra Spanien, til at fremstille 2 fantastiske Paellaer. En med skaldyr som blæksprutter,

Læs mere

Quinta da Ervamoira: Vingård og museum Om den oplevelse fortalte João i løbet af et interview i 1999:

Quinta da Ervamoira: Vingård og museum Om den oplevelse fortalte João i løbet af et interview i 1999: Quinta da Ervamoira: Vingård og museum Det er svært at forestille sig, at den ejendom, som i dag står så smukt omringet af flotte vinmarker og bløde skråninger, som i aftensolen skifter udseende hver minut,

Læs mere

Velkommen til Portvinssmagning. Torsdag den 31. januar 2019, kl

Velkommen til Portvinssmagning. Torsdag den 31. januar 2019, kl Velkommen til Portvinssmagning Torsdag den 31. januar 2019, kl. 18.30 Firmaet - eller Taylor, Fladgate & Yeatman, som det helt korrekt hedder - er over 300 år gammelt. er stadig et personligt ejet familiefirma,

Læs mere

KUN FOR KVINDER, Sunds Idrætsforening Aftenens vinprogram og karaktergivning

KUN FOR KVINDER, Sunds Idrætsforening Aftenens vinprogram og karaktergivning Portugisisk Vinaften KUN FOR KVINDER, Sunds Idrætsforening Aftenens vinprogram og karaktergivning Célebre Data Rosé Vinho Espumante En fornem portugisisk mousserende rosévin. Den er lavet på den traditionelle

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Skive Portvinsklub, fredag den 25. maj 2016 kl I Spar Nord

Ordinær generalforsamling i Skive Portvinsklub, fredag den 25. maj 2016 kl I Spar Nord Ordinær generalforsamling i Skive Portvinsklub, fredag den 25. maj 2016 kl. 18.00. I Spar Nord Velkomst v/formanden Formand Helge Pedersen bød velkommen og kunne med stolthed berette at vi afholder ordinær

Læs mere

Born Wine-Import 2071 1796 vin@born-wine.dk

Born Wine-Import 2071 1796 vin@born-wine.dk 2071 1796 vin@born-wine.dk Kære kunder, Hvis I vil gøre julen til noget specielt med dejlig julemad med skønne vine, kan vi hjælpe Julekatalog s glæder Husk livet er for kort til dårlig vin Alle priser

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017

Esbjerg Cykle Motion. Bestyrelsens beretning for året 2017 Esbjerg Cykle Motion Bestyrelsens beretning for året 2017 Så gik der endnu et år, og vi skriver nu 2018, og det bliver forhåbentlig et godt år for ECM. er i øjeblikket 103 medlemmer. Vi 2017 har været

Læs mere

Quinta de Cottas Portugal på vej frem

Quinta de Cottas Portugal på vej frem Portugal på vej frem Passion Enestående vine Familieejet I 2006 følte Isabel Koch og Pedro Carmo sig tiltrukket af en vinmark, der engang havde tilhørt en stor og kendt vingård. På grund af deres store

Læs mere

Nyhedsbrev juli 2013

Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrev juli 2013 Nyhedsbrevene bliver udsendt ca. den 1. april, 1. juli, 1. oktober og 1. december. Der modtages meget gerne indlæg m.v. til vores nyhedsbreve. Redaktion for dette nyhedsbrev: Torben

Læs mere

Generalforsamling med Portwine dinner i SparNord s lokaler torsdag d. 11/ kl

Generalforsamling med Portwine dinner i SparNord s lokaler torsdag d. 11/ kl 17. maj 2017 SKIVE PORTVINSKLUB Generalforsamling med Portwine dinner i SparNord s lokaler torsdag d. 11/5 2017 kl. 18.00. Velkomst v/formanden Formand Helge bød Skive Portvinsklubs fremmødte medlemmer

Læs mere

<Insert Picture Here> Vinklubbens Portvins-smagning Douro dalen

<Insert Picture Here> Vinklubbens Portvins-smagning Douro dalen Vinklubbens Portvins-smagning Douro dalen Rolf Donslund 20 september 2007 Indhold Smageprogram Intro til portvinstyper Historie I marken (druer, klassifikation, år) Produktion Lagring

Læs mere

Nyhedsbrev December 2016

Nyhedsbrev December 2016 1 BUUKenya Nyhedsbrev December 2016 Kære medlem af BUUKenya. Lidt opdatering siden seneste nyhedsbrev fra august 2016. Der er sket en masse i Kenya og så har vi også lidt nyt omkring vores arbejde her

Læs mere

MAGISKE MEDDELELSER 2015/16 Information fra præsidenten nr. 2

MAGISKE MEDDELELSER 2015/16 Information fra præsidenten nr. 2 06. JULI 2015 MAGISKE MEDDELELSER 2015/16 Information fra præsidenten nr. 2 Kære Medlemmer! I ønskes alle en god sommerferie vi ses igen den 31. august, Pilegården Brønshøj kl. 19:00 til et superseminar

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Nyhedsbrev Okt. 2012.

Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyhedsbrev Okt. 2012. Nyt fra Konkurrenceudvalget. DcH s DM den 22-23. september Artikel fra Års Avis. Den 22-23. september deltog DcH Vesthimmerland i DM i Grindsted/Billund med 4 deltagere; Karl Erik

Læs mere

Børne- og ungdomslandsstævnet 2012 i Benløse/Ringsted

Børne- og ungdomslandsstævnet 2012 i Benløse/Ringsted Til: Dansk Floorball Union Idrættens Hus Brøndby Stadion 20 2605 Brøndby Att.: Per Stærk Larsen Børne- og ungdomslandsstævnet 2012 i Benløse/Ringsted Benløse den 15. august 2011 1 Benløse Floorball Club

Læs mere

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES. VELKOMMEN TIL Februar 2016

NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES. VELKOMMEN TIL Februar 2016 Åbningstider i Ruder Es Mandag: 14 21 Tirsdag: 14 21 Torsdag: 14 21 Fra 1. januar 2016: Åbent hver anden fredag! NYHEDSBREVET TEGLPORTEN- RUDER ES Februar 2016 VELKOMMEN TIL Februar 2016 Så kom februar,

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010

Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 Nyhedsbrev -for Klub Sølyst december 2010 I denne udgave af nyhedsbrevet Kan du læse mere om: Københavner-turen 12 frikvarteret Lokalt brugerråd Åbning i julen Juleafslutning Julefrokosten Københavner-turen

Læs mere

Nyhedsbrev december 2014.

Nyhedsbrev december 2014. Nyhedsbrev december 2014. Formandens klumme Æ bådslæw. Bådbyggeriet på Mythuegård. Aktiviteter. Formandens klumme. Sikke en Sommer 2014 har budt på. Fantastisk vejr, Ikke mindst under Tall ships, hvor

Læs mere

Vinnyt nr.2, august 2010

Vinnyt nr.2, august 2010 Vinnyt nr.2, august 2010 Hej vinklubmedlem. Så er der lidt ny information. Håber ikke vi har opbrugt al jeres tålmodighed. Der er virkelig meget, som skal falde på plads, når man starter noget nyt op.

Læs mere

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Marts 2017

Nyhedsbrev Gug Skole. Nyhedsbrev /17 Marts 2017 Nyhedsbrev Gug Skole 2017 Nyhedsbrev 3-2016/17 Marts 2017 Kære forældre Forårets vejr er som altid præget af store udsving, det ene øjeblik føles sommeren nær og i det næste har vinterens kulde ikke sluppet

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2017 33. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Grøn er vårens hæk, kåben kastes væk Sådan står der i en af vore gamle sange, og nederst på siden

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court Årgang 7 Udgave 7 20. august 2010 FYLDER 60 ÅR... SIDSTE NYT Sidste runde i holdturneringen nærmer sig og de afgørende kampe skal spilles, god vind alle sammen. INDHOLD Jubi-fest

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Velkommen til Douro Wine Bar

Velkommen til Douro Wine Bar Velkommen til Douro Wine Bar Her i menuen finder du vores udvalg af lækre, portugisiske vine, både rød-, hvid-, rosé- og portvin samt mousserende vin. Kan du ikke bestemme dig, er du velkommen til at tage

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 21+22 2013. Grundlovsdag 5. juni! Fælles info Grundlovsdag 5. juni! Denne dag holder både skole og SFO lukket! Så god grundlovsdag til jer alle! Personalet i SFO Afslutningsfest for vores 2. klasser -en opgave for børn, forældre og ansatte

Læs mere

Orientering om løst og fast fra formanden

Orientering om løst og fast fra formanden Orientering om løst og fast fra formanden I stedet for at sende en masse enkelte informationer ud, har jeg samlet det hele i dette skriv, som optakt til medlemsmødet onsdag den 28. september, kl. 19 i

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

DR Romanprisen 2016. Drejebog til ordstyreren. Kære ordstyrer,

DR Romanprisen 2016. Drejebog til ordstyreren. Kære ordstyrer, Drejebog til ordstyreren Kære ordstyrer, Tak fordi du vil være med til at støtte op om DR Romanprisen med en romanlæsekreds på biblioteket. Uden læsere ville der nemlig ikke være nogen pris. Måske er det

Læs mere

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG

NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 23 OKTOBER 2011 ÅRGANG 6 Kære Siggi Nu nærmer tiden sig til at vi skal skifte formand, derfor vil jeg gerne på holdets vejne sige rigtig mange tak for de 20 år der er gået med dig

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad

Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Nyhedsbrev Klub Viadukten uge 35, 2015 og fremad Kære forældre og medlemmer. Læs gerne dette nyhedsbrev sammen. Siden sidst :o) Hurra. Vi har fået 105 nye medlemmer 4. maj i år. Alle har været igennem

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Vin med sjæl. Selv er vi alle entusiaster med mange års erfaring inden for det forunderlige felt, der har vin som omdrejningspunkt.

Vin med sjæl. Selv er vi alle entusiaster med mange års erfaring inden for det forunderlige felt, der har vin som omdrejningspunkt. Vin vorespassion er en det er Vin med sjæl Con Alma er spansk, betyder med sjæl og det er lige præcis vores overbevisning. Vi tror på, at vin skal være en nydelse for både smagsløg og sjæl. Vin er en passion

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014

Sydfyns Single- og Venskabsklub. Januar 2014 Januar 2014 Mandag den 6. januar kl. 19 - Besøg hos Hanne Design på Gestelev Gamle Mejeri. Hanne laver bl.a. smukke smykker og tasker i gummi, som vi får lejlighed til at se på. Hun lukker snart sin butik

Læs mere

SÆT FOKUS PÅ EFFEKTIVITET

SÆT FOKUS PÅ EFFEKTIVITET SÆT FOKUS PÅ EFFEKTIVITET Arrangementer Efterår 2015 BLIV SYNLIG PÅ INTERNETTET BESØG HOS FØTEX NYBORG PERSONLIG EFFEKTIVITET FACEBOOK BESØG HOS TRIOPLAST Deltagergebyr kun kr. 500 + moms Medlemmer af

Læs mere

MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden

MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden MARIAGERFJORD GOLFRESTAURANT - stedet hvor man hygger sig før og efter golfrunden Mariagervej 101, 9560 Hadsund Vært Jan Thomassen Direkte telefonnummer 41212723 Velkomst: Rieflé Crémant d Alsace Brut

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2018 34. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk I sne står urt og busk i skjul, det er så koldt derude Ja det er sådan jeg oplever det, når jeg

Læs mere

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt.

Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Velkommen til GF 2016 Ja, så er vi her igen, jeg vil gerne give jer en status på bestyrelsens arbejde i det forløbne år - kort resumere stort og småt. Året der gik Vi afsluttede sæson 14/15 i maj med traditionel

Læs mere

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Bestyrelsen Sponsorudvalg

Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden: 1. Sidste referat Markedsføringsudvalg Eventuelt Regnskab og budgetter Bestyrelsen Sponsorudvalg Emne Bestyrelsesmøde Dato: 23. marts 2015 kl. 17:30 21:00 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye (HØ) Jesper Wedersøe (JW) Mads Bjørn Hansen (MH)

Læs mere

Flodkrydstogt på Douro i Portugal

Flodkrydstogt på Douro i Portugal Flodkrydstogt på Douro i Portugal Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Fly): Pris fra: 9.495,- Højdepunkter Portvinens hjemland Naturskøn sejlads gennem landskaberne fra Porto til Spanien Mulighed

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev

Hele familiens nyhedsbrev Hele familiens nyhedsbrev Der sker jo hele tiden noget. Juni 2012 Ja så nåede vi faktisk sommer, og selvom vejret er lidt drilsk så har vi da haft mange gode timer i klubben og vi er jo ikke helt færdige

Læs mere

Årsberetning 2015 for Club Danois

Årsberetning 2015 for Club Danois Årsberetning 2015 for Club Danois For Club Danois blev 2015 atter et år med et højt aktivitetsniveau, med en fortsat bred vifte af de aktiviteter, vore medlemmer efterspørger, hvilket fremgår af medlemstilslutningen.

Læs mere

5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014

5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014 VI SLUTTER ÅRET AF MED En håndfuld gode tilbud En rigtig god gammeldags lager regulerende UDSALG 5 DAGE I RABATTENS TEGN MASSER AF PROCENTER I RABAT SOM TAK FOR 2014 KOM OG SMAG PÅ DRÅBERNE OG GØR EN GOD

Læs mere

Tilstede: Gorm Jensen, Søren Thrysøe, Micky Holdorf, Steffen Holm, Kent Pedersen, Lars Mathiesen, Klaus Mortensen, Flemming Nielsen

Tilstede: Gorm Jensen, Søren Thrysøe, Micky Holdorf, Steffen Holm, Kent Pedersen, Lars Mathiesen, Klaus Mortensen, Flemming Nielsen Referat Bestyrelsesmøde 14. september 2015 Sted: Selskabslokalerne, Vibevej 42, 4100 Ringsted Tilstede: Gorm Jensen, Søren Thrysøe, Micky Holdorf, Steffen Holm, Kent Pedersen, Lars Mathiesen, Klaus Mortensen,

Læs mere

Beretning for Jelling Bryggeri A/S regnskabsåret 2013/2014 afgivet på generalforsamlingen fredag den 29.august 2014.

Beretning for Jelling Bryggeri A/S regnskabsåret 2013/2014 afgivet på generalforsamlingen fredag den 29.august 2014. Beretning for Jelling Bryggeri A/S regnskabsåret 2013/2014 afgivet på generalforsamlingen fredag den 29.august 2014. Efter sidste års generalforsamling konstituerede bestyrelsen sig ifølge vedtægterne

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

Velkommen til Douro Wine Bar

Velkommen til Douro Wine Bar Velkommen til Douro Wine Bar Her i menuen finder du vores udvalg af lækre, portugisiske vine, både rød-, hvid-, rosé- og portvin samt mousserende vin. Kan du ikke bestemme dig, er du velkommen til at tage

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015

Tversted Borger- og Turistforening Nyhedsbrev Juni 2015 Tversted Borger- og Turistforening ønsker i fremtiden at udvise en større åbenhed omkring vores arbejde og aktiviteter mm. derfor vil der blive udsendt et lille nyhedsbrev (ca. 8-10 gange om året) på www.tverstedliv.dk

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

En lille opdatering på året som snart er brugt op!!

En lille opdatering på året som snart er brugt op!! En lille opdatering på året som snart er brugt op!! Så har vi næsten slidt endnu et år op, og vi vil lige lave et lille tilbageblik på året, som har mindre end 2 måneder tilbage. Bestyrelsen har i året

Læs mere

Kommentar til klubstruktur i Hørning fra MED udvalget.

Kommentar til klubstruktur i Hørning fra MED udvalget. Kommentar til klubstruktur i Hørning fra MED udvalget. Kultur og arbejdsmiljø Da man i 1995 startede klubben op, var det fra starten af vigtigt at den kom til at ligge i forbindelse med Hørning hallen,

Læs mere

Skolen har i den sidste tid været præget af eksamen, samt en masse GLO børn, der efterhånden er blevet helt vant til at gå i skole.

Skolen har i den sidste tid været præget af eksamen, samt en masse GLO børn, der efterhånden er blevet helt vant til at gå i skole. Nyhedsbrev Juni 2019 Vonsild Skole Catolhavegyden 21, 6000 Kolding Tlf.: 79 79 79 70 http://vonsild-skole.kolding.dk Til forældrene på Vonsild Skole. Nu har de sidste elever på 9. årgang overstået eksamen

Læs mere

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650

Helenenyt. Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 nr 7 - juli 2013 Helenenyt Nr. 7 (juli - årgang 24) Plejehjemmet Helenesminde Lersø Parkallé 28 2100 København Ø Tlf 39105650 Ansvarshavende: Maj Greifenstein tlf: 29347195 eller 39105651 email: mgr@ok-helenesminde.dk

Læs mere

MARTS 2018 No. 4. Hammel Golf Klub. Banen lige nu

MARTS 2018 No. 4. Hammel Golf Klub. Banen lige nu MARTS 2018 No. 4 Banen lige nu Alle taler om det ingen gør noget ved det Vejret det danske forår lader vente på sig. Sæson 2018 er lige om hjørnet, men golf vejret lader vente på sig, hvilket desværre

Læs mere