Lev længe. Lev godt.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lev længe. Lev godt."

Transkript

1 PLACERINGSBESKRIVELSE Lev længe. Lev godt. Forbedret Energi Smertelindring Bedre søvn Anti Aging Vægttab Virker via kroppens infrarøde system INTET trænger ind i kroppen Ingen bivirkninger Mere info her:

2 ENERGIPLASTER (Energy Enhancer) Anbring et sæt energiplastre på kroppen på et af de anviste steder. Placer altid det hvide plaster på højre side af kroppen, og det brune plaster på venstre side af kroppen. Påfør plastrene på ren, tør hud om morgenen. Plastrene kan bæres i op til 12 timer. Drik rigeligt vand, mens du bruger dette produkt. Først skal du finde det akupressurpunkt, du har ønske om at stimulere. Fjern papiret fra limsiden af plastret. Placer plasticperlen i midten af plasteret på den klæbende side. akupressurpunktet. Giv plastret et tryk, så det er forsvarligt fastgjort til huden. Der bør være et mildt pres på akupressurpunktet. Advarsel: Fjern straks, hvis du føler ubehag eller hudirritation. Brug ikke et plaster igen, hvis det først er fjernet fra huden. Kun til udvortes brug. Må ikke indtages. Brug ikke på sår eller beskadiget hud. Konsulter en læge inden brug, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred. Må ikke anvendes af gravide eller ammende. Dette hæfte kan på ingen måde erstatte et lægebesøg. Individuelle resultater vil variere. LUNGE 1 Beliggende ca. 1 cm under kravebenet langs indersiden af skulderen. KREDSLØB 6 Beliggende omkring 3 til 4 fingres bredde fra furen i håndfladen på indersiden af håndleddet MAVE 36 Beliggende i fordybningen 4 fingres bredde under knæskallen og 1 fingers bredde fra knoglen. NYRE 3 Beliggende ved fordybningen på indersiden af anklen, bag ankelknoglen TRIPPEL VARMER 5 Beliggende i midten af ryggen af håndleddet, ca. 2 fingres bredde over håndleddets fure.

3 SMERTEPLASTER (IceWave) UR-METODEN Ur metoden blev udviklet til at give hurtige og effektive resultater for ikke specielt lokaliserede smerter. Flyt gennem trinene nedenfor indtil smerten er blevet væsentligt reduceret og/eller mobilitet er steget. Placer et BRUNT plaster direkte på det punkt, hvor du har mest smerte. TRIN 4 Flyt HVIDT plaster fra kl. 3 position til kl. 6 position. Hvis smerterne ikke reduceres efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. Placer et HVIDT plaster omkring 5 cm. over det BRUNE plaster. Hvis smerten ikke er reduceret efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. TRIN 5 Flyt HVIDT plaster fra kl. 6 position til kl. 9 position. Hvis smerterne ikke reduceres efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. Flyt HVIDT plaster fra position kl. 12 til position kl. 3. Hvis smerterne ikke reduceres efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. TRIN 6 Flyt HVIDT plaster, så det er parallelt med BRUNT plaster. Dette kaldes indkapsling af smerten. Og betegnes også skudhulsmetoden.

4 SMERTE PLASTER (IceWave) Smertelindring for hele kroppen. Placer et HVIDT plaster under højre fod og et BRUNT plaster under venstre fod på NYRE 1. Lad plastrene sidde på denne position. Tag nu et andet sæt IceWave plastre og følg de næste trin. TRIN 4 HJERTE 3 på højre arm, og et BRUNT plaster på det samme punkt på venstre arm. Hvis smerterne ikke reduceres efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. : LUNGE 9 på højre håndled, og et BRUNT plaster på det samme punkt på venstre håndled. Hvis smerterne ikke er reduceret efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. TRIN 5 TRIPPEL VARMER 15 på højre skulder, midt mellem hals og slutningen af skulderen, og et BRUNT plaster på det samme punkt på venstre skulder. TRIPPEL VARMER 5 på højre håndled, og et BRUNT plaster på det samme punkt på venstre håndled. Hvis smerterne ikke reduceres efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. Erfaringen har vist, at et sæt IceWave plastre placeret under fødderne meget ofte vil lindre smerter i hele kroppen. Vi har også erfaret, at når et yderligere sæt plastre er nødvendige, så vil et af de andre viste akupunturpunkter være rigtig gode til at lindre smerter.

5 SMERTEPLASTER (Icewave) Placeringer mod smerter ved hovedpine TYKTARM 4 på højre hånd, og et BRUNT plaster på det samme punkt på venstre hånd. Hvis smerterne ikke reduceres efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. TRIPPEL VARMER 5 på højre håndled, og et BRUNT plaster på det samme punkt på venstre håndled. Hvis smerterne ikke reduceres efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. TRIPPEL VARMER 15 over højre skulderblad, midt mellem nakken og skulder, og et BRUNT plaster på samme punkt på venstre side. Hvis smerten ikke er reduceret efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. TRIN 4 TYNDTARM 16 på højre side af halsen og et BRUNT plaster på samme punkt på venstre. Hvis smerten ikke er reduceret efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. TRIN 5 TRIPPEL VARMER 23 i højre tinding og et BRUNT plaster på det samme punkt i venstre tinding. Hvis smerterne ikke reduceres efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. TRIN 6 GALDEBLÆRE 14 på panden, over højre øjenbryn og et BRUNT plaster på samme punkt over venstre øjenbryn. Hvis smerten ikke er reduceret efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. TRIN 7 MAVE 7 på højre side af ansigtet, i hulningen under kindbenet, og et BRUNT plaster på samme punkt på venstre side.

6 Flere placeringer til smertelindring Knæsmerter Brug et HVIDT plaster på ydersiden af knæet og et BRUNT plaster på indersiden af knæet. Hvis smerterne ikke reduceres efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. Lændesmerter Afgræns smerten ved at placere et HVIDT plaster til højre for det smertefulde område, og et BRUNT plaster til VENSTRE for det smertefulde område. Hvis smerten ikke er reduceret efter 10 sekunder, gå da videre til næste trin. Placer et BRUNT plaster på det smertefulde område, og et HVIDT plaster på punktet LEVER 3, som er placeret oven på foden, i fordybningen ved storetåen. Placer et BRUNT plaster på det smertefulde område og et HVIDT plaster over det BRUNE plaster. Hvis smerterne ikke er reduceret efter 10 sekunder, følg da trin 3 til 6 i Ur-Metode afsnittet. Rygsmerter Placer et BRUNT plaster på det smertefulde område og et HVIDT plaster modsat det BRUNE plaster. Hvis smerten ikke er lettet efter 10 sekunder, følg da trin 3 til 6 i Ur- Metode afsnittet. Advarsel: Fjern straks, hvis du føler ubehag eller hudirritation. Brug ikke et plastret igen, hvis det først er fjernet fra huden. Kun til udvortes brug. Må ikke indtages. Brug ikke på sår eller beskadiget hud. Konsulter en læge inden brug, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred. Må ikke anvendes af gravide eller ammende. Dette hæfte kan på ingen måde erstatte et lægebesøg. Individuelle resultater vil variere.

7 SOVEPLASTER (Silent Night) BRUGSANVISNING Anbring det ene soveplaster på kroppen på et af de anviste steder. Anvend plastret på en ren og tør hud - om aftenen. Plastene kan bæres i op til 12 timer. Drik rigeligt vand, mens du bruger dette produkt. LEVER 3 Beliggende på oversiden af HØJRE fod, i fordybningen ved storetåen. TRIPPEL VARMER 23 Placeret i HØJRE tinding. Først skal du finde det akupressur punkt, du har ønske om at stimulere. Fjern papiret fra limsiden af plastret. Placer plasticperlen i midten af plasteret på den klæbende side af plasteret. akupressurpunktet. Giv plastret et tryk, så det er forsvarligt fastgjort til huden. Der bør være et mildt pres på akupressurpunktet. ADVARSEL: Fjern straks, hvis du føler ubehag eller hudirritation. Brug ikke et plastret igen, hvis det først er fjernet fra huden. Kun til udvortes brug. Må ikke indtages. Brug ikke på sår eller beskadiget hud. Konsulter en læge inden brug, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred. Må ikke anvendes af gravide eller ammende. Dette hæfte kan på ingen måde erstatte et lægebesøg. Individuelle resultater vil variere. TRIPPEL VARMER 17 Placeret på HØJRE side af halsen, bag og under øreflip. GV 24.5 Beliggende på det "tredje øjes position, langs midterlinjen af hovedet, lige over øjenbrynene. NYRE 3 Beliggende ved fordybningen på indersiden af HØJRE ankel, lige bag ankelknoglen

8 APPETITREGULERENDE PLASTER (SP6) SP6 Complete bør bruges 5 dage om ugen, med et nyt plaster hver dag. Forslag til anvendelse for uge 1 er vist i diagrammet. For maksimale resultater i uge 2, skift da mellem punkterne på dit venstre ben, til du finder det punkt, der giver dig bedst kontrol over din appetit. Påfør plastret på ren, tør hud om morgenen. Plastret kan bæres i op til 12 timer før udskiftning/kasseres. Drik rigeligt vand, mens du bruger dette produkt. Brug ikke mere end ét SP6 plaster ad gangen på kroppen. DAG 1 - MILT 6 Beliggende omkring fire fingres bredde over indersiden af ankelknoglen på skinnebenet på venstre ben. Dette punkt har givet de bedste resultater. DAG 2 - MAVE 36 Beliggende i punktet 4 fingres bredde under venstre knæskal og 1 fingers bredde ud for knoglen. Dette punkt giver gode resultater. Først skal du finde det akupressur punkt, du har ønske om at stimulere. Fjern papiret fra limsiden af plastret. Placer plasticperlen i midten af plastret på den klæbende side af plastret. DAG 3 - NYRE 3 Beliggende ved punktet på indersiden af venstre ankel, bag ankelknoglen. DAG 4 - MILT 6 (samme som dag 1) akupressurpunktet. Tryk plastret godt så det er forsvarligt fastgjort til huden. Der bør være et mildt pres på akupressurpunktet. DAG 5 - MAVE 36 (samme som dag 2) Advarsel: Fjern straks, hvis du føler ubehag eller hudirritation. Brug ikke et plastret igen, hvis det først er fjernet fra huden. Kun til udvortes brug. Må ikke indtages. Brug ikke på sår eller beskadiget hud. Konsulter en læge inden brug, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred. Må ikke anvendes af gravide eller ammende. Dette hæfte kan på ingen måde erstatte et lægebesøg. Individuelle resultater vil variere.

9 GLUTATHION BRUGSANVISNING Skift mellem disse punkter ved hjælp af et Glutathionplaster i 5 til 7 dage om ugen. Du kan bruge alle viste punkter til alle Y-age produkter, men de foretrukne Glutathionpunkter er vist til højre. Ved kombination af Y-Age produkter, kan hvilke som helst 2 plastre bruges på hvilke som helst 2 af Y-Age punkterne vist i dette hæfte. Der anvendes plastre på enten midterlinjen eller højre side af kroppen. Påfør plastre på ren, tør hud om morgenen. Plastre kan bæres i op til 12 timer før de kasseres. Drik rigelig vand, mens du bruger dette produkt. CV 6 Beliggende ca. 3 fingres bredde under navlen CV 22 Placeret forneden på halsen, i fordybningen i midten af kravebenet. Først skal du finde det akupressur punkt, du har ønske om at stimulere. LEVER 3 Beliggende oven på højre fod i fordybning ved storetåen. Fjern papiret fra limsiden af plastret. Placer plasticperlen i midten af plastret på den klæbende side af plastret. akupressurpunktet. Giv plastret et tryk, så det er forsvarligt fastgjort til huden. Der bør være et mildt pres på akupressurpunktet.. Advarsel: Fjern straks, hvis du føler ubehag eller hudirritation. Brug ikke et plastret igen, hvis det først er fjernet fra huden. Kun til udvortes brug. Må ikke indtages. Brug ikke på sår eller beskadiget hud. Konsulter en læge inden brug, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred. Må ikke anvendes af gravide eller ammende. Dette hæfte kan på ingen måde erstatte et lægebesøg. Individuelle resultater vil variere. LUNGE 9 Beliggende på fordybningen ved kanten af højre håndled, når du følger tommelfingeren ned til kanten. MILT 6 Beliggende omkring fire fingres bredde på indersiden af højre ankel på skinnebenet.

10 CARNOSIN BRUGSANVISNING Skift mellem disse punkter ved hjælp af et Carnosinplaster i 1 til 3 dage om ugen. Du kan bruge alle viste punkter til alle Y-age produkter, men de foretrukne Carnosinpunkter er vist til højre. Ved kombination af Y- Age produkter, kan hvilke som helst 2 plastre bruges på hvilke som helst 2 af Y-Age punkterne vist i dette hæfte. Der anvendes plastre på enten midterlinjen eller højre side af kroppen. Påfør plastre på ren, tør hud om morgenen. Plastre kan bæres i op til 12 timer før de kasseres. Drik rigelig vand, mens du bruger dette produkt. CV 17 Beliggende på brystbenet, som er direkte i midten af brystet. GV 14 Placeret i bunden af nakken, hvor C7 ryghvirvel stikker ud, hvis du trykker hagen mod brystet. Først skal du finde det akupressur punkt, du har ønske om at stimulere Fjern papiret fra limsiden af plastret. Placer plasticperlen i midten af plastret på den klæbende side af plastret. akupressurpunktet. Giv plastret et tryk, så det er forsvarligt fastgjort til huden. Der bør være et mildt pres på akupressurpunktet. Advarsel: Fjern straks, hvis du føler ubehag eller hudirritation. Brug ikke et plastret igen, hvis det først er fjernet fra huden. Kun til udvortes brug. Må ikke indtages. Brug ikke på sår eller beskadiget hud. Konsulter en læge inden brug, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred. Må ikke anvendes af gravide eller ammende. Dette hæfte kan på ingen måde erstatte et lægebesøg. Individuelle resultater vil variere. TYKTARM 4 Placeret på bagsiden af højre hånd på toppen af musklen til pegefingeren. GV 2 Placeret nederst på rygsøjlen, lige over halebenet HJERTE 7 Placeret på højre vrist ved håndleddets kant, omkring en fingers bredde fra midten mod lillefingeren.

11 AEON STRESSPLASTER BRUGSANVISNING Skift mellem disse punkter ved hjælp af et AEON plaster i 5 til 7 dage om ugen. Du kan bruge alle viste punkter til alle Y-age produkter, men de foretrukne AEONpunkter er vist til højre. Ved kombination af Y-Age produkter, kan hvilke som helst 2 plastre bruges på hvilke som helst 2 af Y-Age punkterne vist i dette hæfte. Der anvendes plastre på enten midterlinjen eller højre side af kroppen. Påfør plastre på ren, tør hud om morgenen. Plastre kan bæres i op til 12 timer før de kasseres. Drik rigelig vand, mens du bruger dette produkt. CV 6 Beliggende ca. 3 fingres bredde under navlen GV 14 Placeret i nakken, hvor C7 ryghvirvlen stikker ud, hvis du trykker hagen mod brystet Først skal du finde det akupressur punkt, du har ønske om at stimulere Fjern papiret fra limsiden af plastret. Placer plasticperlen i midten af plastret på den klæbende side af plastret. akupressurpunktet. Giv plastret et tryk, så det er forsvarligt fastgjort til huden. Der bør være et mildt pres på akupressurpunktet. NYRE 3 Beliggende i en fordybning bag knoglen på indersiden af højre ankel TYKTARM 4 Placeret på bagsiden af højre hånd på toppen af musklen til pegefingeren LEVER 3 Beliggende oven på højre fod i fordybningen ved storetåen Advarsel: : Fjern straks, hvis du føler ubehag eller hudirritation. Brug ikke et plastret igen, hvis det først er fjernet fra huden. Kun til udvortes brug. Må ikke indtages. Brug ikke på sår eller beskadiget hud. Konsulter en læge inden brug, hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit helbred. Må ikke anvendes af gravide eller ammende. Dette hæfte kan på ingen måde erstatte et lægebesøg. Individuelle resultater vil variere.

LifeWave. LifeWave Håndbogen. En Guide til Basis og Avanceret Plaster Brug

LifeWave. LifeWave Håndbogen. En Guide til Basis og Avanceret Plaster Brug LifeWave LifeWave Håndbogen En Guide til Basis og Avanceret Plaster Brug Oversat af uafhængige distributører: Anli Petersen, Lone Hansen & Tommy Hansen 18-12-2012 1. Sektion : Forberedelse til at bruge

Læs mere

Mindfulness og Empati Kropsøvelser

Mindfulness og Empati Kropsøvelser Mindfulness og Empati Kropsøvelser Generelt Stå med en hoftebredde mellem fødderne. Fordel vægten mellem hæl, punktet under lilletåen og punktet under storetåen. Mærk forbindelsen mellem fod og gulv. Husk

Læs mere

EFT er udviklet af Gary Craig (USA), og er den førende af de nye teknikker inden for området energipsykologi.

EFT er udviklet af Gary Craig (USA), og er den førende af de nye teknikker inden for området energipsykologi. Hvad er EFT? EFT er et nyt redskab til behandling af angst, depression, traumer, afhængighed, vægttab, smerter og meget mere. Det en skånsom og effektiv metode til at ændre alle problemer, der blokerer

Læs mere

Før du går til lægen

Før du går til lægen 1 Før du går til lægen Det er en god idé at tænke over, hvad du vil sige og spørge om, før du går til lægen. Det er en god idé at skrive de vigtigste ting ned på et stykke papir. Det er god idé at øve

Læs mere

Skadesforbyggende øvelser

Skadesforbyggende øvelser Ankel Skadesforbyggende øvelser 1. Ankel 2 & 2 balance Stå på et ben, undgå overstræk i standknæet, sæt håndfladerne mod hinanden og pres dem mod hinanden i mens der spændes i maven (navlen suges ind)

Læs mere

din guide til hurtigt resultat

din guide til hurtigt resultat din guide til hurtigt resultat vigtigt! læs her før du træner side 2 KAN MAN TRÆNE MAVEN FLAD? Ja, det kan du eller i hvert fald kan du træne den fladere, hvis den er for stor. Om den bliver helt flad,

Læs mere

U T K N. Stole gymnastik

U T K N. Stole gymnastik S IN U TR T K N IO Stole gymnastik S I D E 2 S T O L E G Y M N A S T I K Opvarmning 1 Sæt dig godt til rette med ret ryg, men afslappet. Armene hænger ned langs siden. Lænden hviler på ryglænet Åndedræt

Læs mere

Ny serie af bittesmå øvelser revolutionerer din krop toptuner dine nervebaner forbedrer din præstation. fjerner genstridige. skader.

Ny serie af bittesmå øvelser revolutionerer din krop toptuner dine nervebaner forbedrer din præstation. fjerner genstridige. skader. fjerner genstridige skader Ny serie af bittesmå øvelser revolutionerer din krop toptuner dine nervebaner forbedrer din præstation Health Hurtigere og fri for skader på under ét sekund Et hurtigt blink

Læs mere

16 ØVELSER DER STYRKER DIG

16 ØVELSER DER STYRKER DIG 16 ØVELSER DER STYRKER DIG STRÆK DIG STÆRK - NÅR DU HAR 5 MINUTTER - I PAUSER PÅ ARBEJDET OG I FRITIDEN Øvelserne på disse ark kan ved lidt træning mindske smerter i nakke-, skulder- og armmusklerne. De

Læs mere

HOFTEALLOPLASTIK. Jægersborgvej 64-66B, 2800 Lyngby Telefon: 45 933 933 Telefax: 45 935 550 www.kbhprivat.dk 1

HOFTEALLOPLASTIK. Jægersborgvej 64-66B, 2800 Lyngby Telefon: 45 933 933 Telefax: 45 935 550 www.kbhprivat.dk 1 HOFTEALLOPLASTIK Jægersborgvej 64-66B, 2800 Lyngby Telefon: 45 933 933 Telefax: 45 935 550 www.kbhprivat.dk 1 EFTER OPERATIONEN De seneste års forskning har vist, at effektiv smertebehandling, tidlig mobilisering

Læs mere

tab fedtet punkt for punkt

tab fedtet punkt for punkt tab fedtet punkt for punkt Birgittte nymann & sharyn dell politikens forlag Allan Midtgaard Alder: 38 Udfordring: man boobs 7, % fedt 16 cm Fase 1 uge 1-9 Jeg kan tydeligt mærke, at jeg har fået mere energi

Læs mere

DEN VIETNAMESISKE BUDDHISTISKE VOVI ENERGI MEDITATION. www.voviland.com

DEN VIETNAMESISKE BUDDHISTISKE VOVI ENERGI MEDITATION. www.voviland.com SALME Velkommen til Vo Vi land Velkommen til alle venner Velkommen til hele verden Det kan vi godt, at kende det Og vi er alle venner Med venlig hilsen Thanh Loi Le www.voviland.com Åbent hver søndag Kl.

Læs mere

Dette hæfte er udgivet af TrygFonden. Hæftet tager udgangspunkt i internationale retningslinier for brug af automatiske eksterne defibrillatorer

Dette hæfte er udgivet af TrygFonden. Hæftet tager udgangspunkt i internationale retningslinier for brug af automatiske eksterne defibrillatorer Lær at bruge en hjertestarter Dette hæfte er udgivet af TrygFonden. Hæftet tager udgangspunkt i internationale retningslinier for brug af automatiske eksterne defibrillatorer (AED) givet af European Resuscitation

Læs mere

SKAVANKAYOGA. Niels Haahr April 2009. www.skavankayoga.dk

SKAVANKAYOGA. Niels Haahr April 2009. www.skavankayoga.dk SKAVANKAYOGA Niels Haahr April 2009 www.skavankayoga.dk Copyright 2009 Niels Haahr Indhold SKAVANKAYOGA?... 4 forord... 4 rapportens opbygning... 5 AT UNDERVISE I YOGA... 6 bevidsthed og balance... 7 HOLDENE

Læs mere

Compound grundteknik

Compound grundteknik 1 Af: Ole Gammelgaard og Henrik Toft Compound grundteknik Bemærk inden gennemgangen: BEGYNDEREN SKAL ALTID FØLGE INSTRUKTIONERNE I TRÆNERHÅNDBOGEN FØRST. Nedenfor findes der enten forslag (forsl.) til

Læs mere

Træningsprogram. Rygklinikken PROMETHEUS h

Træningsprogram. Rygklinikken PROMETHEUS h Træningsprogram Rygklinikken PROMETHEUS h Begynd forsigtigt. Du må ikke få smerter, når du træner. Du må gerne føle at musklerne strækkes, og blive lidt muskeløm af de første træningsomgange. Lav udspændingsprogrammet

Læs mere

For yderligere information eller prøver, kontakt venligst din stomisygeplejerske eller Kirstine Hardam A/S

For yderligere information eller prøver, kontakt venligst din stomisygeplejerske eller Kirstine Hardam A/S Brochuren er udgivet af Salts Healthcare, England og oversat til dansk. TILBEHØR OG HJÆLPEMIDLER TIL STOMI Salts Healthcare har et omfattende sortiment af stomibandager og en bred vifte af tilbehør, der

Læs mere

Sådan styrker du samarbejdet med lægen. - og får bedre behandling og livskvalitet

Sådan styrker du samarbejdet med lægen. - og får bedre behandling og livskvalitet Sådan styrker du samarbejdet med lægen - og får bedre behandling og livskvalitet Det handler om indsigt og kontrol I dette hæfte finder du vejledning og konkrete værktøjer til, hvordan du styrker samarbejdet

Læs mere

Kravebensbrud, der ikke vil hele Patientvejledning. Regionshospitalet Silkeborg. Center for Planlagt Kirurgi

Kravebensbrud, der ikke vil hele Patientvejledning. Regionshospitalet Silkeborg. Center for Planlagt Kirurgi Kravebensbrud, der ikke vil hele Patientvejledning Regionshospitalet Silkeborg Center for Planlagt Kirurgi Du har haft et brud på kravebenet, som ikke er ophelet. Hos nogle sker det, at bruddet ikke heler

Læs mere

Følg den andens åndedræt. Følg åndedrættet** Rekv:

Følg den andens åndedræt. Følg åndedrættet** Rekv: At slå hinanden så man får varmen 077 To og to skiftes i til at slå hinanden over det hele. Begynd med din partners fødder, slå grundigt op ad hendes ben og derefter over hele hendes krop. Slå virkelig

Læs mere

5 VIGTIGE HUSKE DE REGLER FOR EN SUND KROP PÅ FRISØRSALONEN HELE LIVET

5 VIGTIGE HUSKE DE REGLER FOR EN SUND KROP PÅ FRISØRSALONEN HELE LIVET 5 VIGTIGE HUSKE DE REGLER FOR EN SUND KROP PÅ FRISØRSALONEN HELE LIVET 1. BRUG KLIPPESTOLEN SÅ OFTE DU KAN De få sekunder du sparer på at stå fremadbøjet i stedet for at trække klippestolen i den rette

Læs mere

Hvor smidig vil du være? Uge 1

Hvor smidig vil du være? Uge 1 Hvor smidig vil du være? Uge 1 Smidighedstest Her er en række tests af din smidighed i nogle af de vigtigste bevægelser. Du skal kunne bestå hver test for at have tilstrækkelig bevægelighed til at kunne

Læs mere

Guide. Giv dig selv en FYSISK og MENTAL udfordring. sider. Juli 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus

Guide. Giv dig selv en FYSISK og MENTAL udfordring. sider. Juli 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Foto: Scanpix Guide Juli 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus 12 sider Giv dig selv en FYSISK og MENTAL udfordring Ud af comfortzonen med Krisztina Maria FYSISK OG MENTAL UDFORDRING INDHOLD:

Læs mere

Øvelser til dig med morbus Bechterew

Øvelser til dig med morbus Bechterew Øvelser til dig med morbus Bechterew Vi har udarbejdet et grundlæggende program, som indeholder de øvelser, der er nødvendige, for at du kan bevare bevægeligheden og forebygge, at ryggen bliver krum. Det

Læs mere

Mave- og rygtræningsøvelser

Mave- og rygtræningsøvelser Mave- og rygtræningsøvelser Rygsøjle twist Det træner du: den dynamiske stabilitet omkring lænd og bækken i samarbejder med hoftens muskler. Du bruger specielt de skrå mavemuskler til at dreje kroppen

Læs mere

STYRKE- TRÆNINGS- ØVELSER TIL 60+

STYRKE- TRÆNINGS- ØVELSER TIL 60+ STYRKE- TRÆNINGS- ØVELSER TIL 60+ SENIORØVELSER 60+ LET - LÅRØVELSE Sæt dig så langsomt ned på en stol som muligt uden at falde det sidste stykke Rejs dig op igen på letteste måde SENIORØVELSER 60+ LET

Læs mere

EFTfree Manualen En omfattende guide i at anvende EFT (Emotional Freedom Techniques) Version 2.1

EFTfree Manualen En omfattende guide i at anvende EFT (Emotional Freedom Techniques) Version 2.1 EFTfree Manualen En omfattende guide i at anvende EFT (Emotional Freedom Techniques) Version 2.1 Betty Moore-Hafter Jade Barbee Carna Zacharias-Miller Lynne Shaner 2010 www.eftfree.net Photo: SilverEnergie

Læs mere

Migræne & Hovedpineforeningen

Migræne & Hovedpineforeningen Migræne & Hovedpineforeningen - er også for børn og unge gode råd test om du har migræne øvelser mod spændingshovedpine læs om massage og motion er du teenager med hovedpine? www.hovedpineforeningen.dk

Læs mere