Generalforsamling i Sundby Kajakklub Tirsdag d. 26. marts 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generalforsamling i Sundby Kajakklub Tirsdag d. 26. marts 2019"

Transkript

1 Generalforsamling i Sundby Kajakklub Tirsdag d. 26. marts 2019 Til stede: 26, heraf 5 fra bestyrelsen Referent: Annette Elmue 1. Valg af dirigent Formanden bød velkommen og foreslog Peter Hersted som dirigent. Der var ingen modkandidater, og Peter takkede for valget hvorefter han konstaterede at generalforsamlingen var lovligt varslet. Herefter læste han dagsordenen op. Efter indkaldelsen var sendt ud, var der indkommet yderligere et forslag som vil blive behandlet under punkt 6 indkomne forslag. 2. Godkendelse af protokol fra forrige generalforsamling Protokollen fra forrige generalforsamling har været tilgængelig på klubbens hjemmeside og udsendt. Der var ingen kommentarer og protokollen blev derfor godkendt. 3. Formandens beretning Formanden fremlagde sin beretning med hjælp fra en powerpoint-præsentation. I skriftlig form lyder den som følger: 5 års gennemgang af Klubhusbyggeri Vi gennemgik 3 emner med BGB og blev enige om dette: Samling af vand på tagets sydlige del Vandet er ikke skadeligt (tværtimod) for tagets holdbarhed, og der er ikke tegn på gennemtrængning af vand i bygningen. Vi har en forsikring på tagbelægningen (Derbigum) som sikrer at skader forårsaget at fejl fra tagentreprenørens side vil være dækket. Derbigum garantibevis er fremfundet. Misfarvning af bjælke i saunarum Blot et observationspunkt, da der ikke kunne måles fugt i bjælken. Bemærk at vi skal lappe målehullet så membranen kan holde fugt ude. Lars leverer vandskyende tape til det. Nedrensning og opfugning af sokkel syd- og øst-væg BGB rekvirerer firma til højtryksspuling og helfugning af husets sokkel på hele sydsiden (fra trappen og frem) og østsiden. BGB og Sundby Kajakklub deler omkostningen der forventes at være i størrelsesordenen kr. Sokkel vil blive udbedret i løbet af foråret, når vi er sikre på min. 5 grader hele døgnet i flere sammenhængende dage.

2 ASR 2019 Amager Strandpark Rundt er en af de aktiviteter der fylder allermest hos bestyrelsen, og derfor også en aktivitet hvor vi forfalder til at bruge `same procedure as last year. Måske det kunne være fedt hvis vi kunne gøre noget nyt eller noget mere med vores spektakulære og velansete løb. Derfor håber vi at I, vores kære klubkammerater og medejere af løbet, kunne tænke jer at hjælpe os med at sparke ny energi i ASR! Alt fra vilde idéer til tilbud om hjælp til løsning af konkrete opgaver er velkomne. For os handler det om at få de gode idéer på bordet, også til hvordan vi hjælper hinanden med at føre dem ud i livet. Skal vi fx: - Droppe trim-løbet og lave et 10 km løb på lige fod med maratonløbet? - Tjene penge på løbet til anskaffelse af fx nye klubkajakker, ny bådebro eller en sauna? - Holde DM i maraton et af de kommende år i stedet for ASR? - Søge en klub at dele løbet med, så arbejdsbyrden lettes? - Tilføje flere bådklasser? Vi inviterede til et ASR kick-off møde i februar, men kun meget få meldte sig, så vi valgte at aflyse mødet. Anyways! - Vi ser frem til at lave et fedt Amager Strandpark Rundt sammen med jer! Førstehjælpskursus Udbudt til alle instruktører. De pladser de ikke optog blev tilbudt til alm. medlemmer. 11 deltog. Vi påtænker i øvrigt at anskaffe hjertestarter. Udlån af klubben til private medlemsarrangementer 3 udlån af klubben i efterår/vinter 18/19: Thomas Nissen/Kika Holm og Heidi Lind I princippet går det fint, både med administrationen og medlemmers ansvarlighed. Vi finder dog anledning til at justere et par ting i regelteksten, idet vi godt vil skærpe at det er medlemmernes egne livsbegivenheder der skal prioriteres først. Projekt Klubhus kloakering Vores område er blevet opmålt og matrikuleret, og vi er derfor nødt til at retænke strategi i forhold til hvordan vi involverer kommunen/hofor

3 /beretning slut Herefter var der åbent for spørgsmål og kommentarer. Der blev spurgt til matrikelopdelingen og hvad det handler om. Svaret er at der er to aspekter; i forhold til kloakering handler det om at vi kun selv skal betale for kloakledning hen til matrikelgrænsen, så jo længere der er til skellet, jo dyrere bliver det for os. Det andet aspekt handler om at vi ikke kender kommunens bevæggrunde til netop denne matrikelopdeling, der f.eks. deler Sundby Sejlforening op på to matrikler. Vi har haft kontakt med vores naboer i forhold til kloakledning, bl.a. søspejderne, men de har ingen penge. Alt dette betyder også noget for vores planer for forgrunden. Vi vil gerne undgå at lægge fliser eller lign og så skulle grave det hele op igen for kloakering. Den lave tilslutning til ASR-mødet, som blev aflyst, blev drøftet, og det blev foreslået om det kunne skyldes at mødet blev planlagt til afholdelse i vinterperioden. Bestyrelsen svarede at vi er nødt til at afholde det omtrent på det tidspunkt, for ellers er vi for sent ude i forhold til konkrete planer for dette års løb. Det er en tung opgave for bestyrelsen at afholde ASR, og der blev spurgt til om man kunne have en særlig arrangementsgruppe. Bestyrelsen svarede at det bl.a. var udgangspunktet for det aflyste møde. Der blev spurgt ind til en evt. hjertestarter. Det er ikke en del af vores abonnement hos Falck at få en hjertestarter sat op. Det koster ca for en der sidder indenfor, og ca for en der sidder udenfor. Det blev foreslået at hænge en tegning op der viser hen til nærmeste hjertestarter som er i boligbebyggelsen på den anden side af Amager Strandvej og dermed ret tæt på. Der var følgende tilføjelse til vinterens sportslige aktiviteter: Der har været løb i vinterens løb, både vinterræs og ergometer-dm. Til sidstnævnte deltog Bjarne som er begynder fra sidste år.

4 Der var ikke flere kommentarer. Beretningen blev sat til afstemning, og den blev godkendt med overvejende flertal. 4. Fremlæggelse af det reviderede regnskab (regnskab vedhæftet indkaldelsen) Bestyrelsen fremlagde det reviderede regnskab. Regnskabet er godkendt af revisorerne. På mødet blev regnskabet gennemgået i highlights. I forhold til det budgetterede er der et overskud. Årsager til overskud i forhold til budgettet: Ekstra driftstilskud Færre reparationer Kun én træner er godtgjort Der var følgende spørgsmål: Hvorfor er reparation af kajakker budgetteret markant lavere end den reelle udgift? Det skyldes dels at vi ikke har sendt så mange kajakker på værft, og dels er nogle af udgifterne til reparationer bogført som materialer brugt på arbejdsdagene. Renovation af tank, budget er steget fra til ? Det skyldes mest en prisstigning hos renovationsfirmaet. Vi får tømt lige mange gange, nemlig en gang hver uge, og vi har ikke været ude for at skulle rekvirere ekstra gange. 5. Fastsættelse af bødestørrelse for udeblivelse fra pligtarbejde Bestyrelsen foreslog ingen ændringer af bødestørrelser. Der var ingen andre forslag, og bødestørrelsen er derfor uændret. 6. Indkomne forslag: a) Forslag fra bestyrelsen til ændring af kategorier i reglerne for lån af klubhus til privat arrangement (bilag 1). Bestyrelsen motiverede og fremlagde forslaget som har baggrund i at reglerne nu har fungeret et par år. Bestyrelsen er tilfreds med reglerne som gør det nemt at håndtere diverse forespørgsler på lån af klubhuset. Ændringsforslaget indeholder en række justeringer i teksten i forhold til hvordan vi praktisk administrerer ordningen samt konsekvensrettelser. Derudover ønskede bestyrelsen at fremhæve at ordningen handler om at give klubbens medlemmer mulighed for lån at klubhuset, og derfor indeholdt forslaget at kategori D om arrangementer for medlemmers familie og venner, udgår og at indholdet i de øvrige kategorier blev omprioriteret en smule. Forsamlingen stillede uddybende spørgsmål til bestyrelsens forslag og drøftede overordnet: Toiletpapir: Skal den der låner huset supplere for at det ikke skal være en ekstra arbejdsopgave for den der bruger tid på at købe ind, eller skal betalingen dække indkøb af toiletpapir. Der blev stillet et ændringsforslag om at administrationsgebyret skal sættes op til kr. Her blev argumenteret imod med henvisning til at man nemt kommer til at forvente mere når det er dyrere, og det er vigtigt at signalere at der tale om at låne og ikke leje huset. Vi skal ikke tjene penge på denne ordning, og derfor skal prisen være så lav som muligt.

5 Ændringsforslaget blev betragtet som det mest vidtgående, og derfor blev der stemt om det først. Til dette forslag stemte: for = 3 imod = 20 blanke = 3 Ændringsforlaget blev dermed nedstemt, og forsamlingen gik videre til at stemme om bestyrelsens fremsendte forslag. Her stemte: for = 24 imod = 2 blank = 0 Forslaget blev dermed vedtaget, og reglerne for lån af klubhus er hermed reviderede. b) Forslag 2 fra Rikke P og Trine vedr rengøring: Rikke og trine har kigget på forskellige muligheder for at optimere rengøringsordningen som de mener er fin, men ikke velfungerende. Der er forskellige muligheder i spil; differentieret kontingent, udlicitering af ordningen, omvendt kontinent osv. Rikke og Trine endte på et forslag om nedsættelse af et rengøringsudvalg. Rengøringsudvalget ville ikke selv skulle stå for rengøring, men iværksætte forskellige tiltag som skal få medlemmerne til at blive bedre til at huske deres rengøringspligter samt indtænke forskellige muligheder til afhjælpning af den daglige rengøring. Man kunne f.eks. købe en robotstøvsuger, og det kan lade sig gøre at købe en for omkring kr for en model som kan dække vores behov. Den kan køre om natten fordi det ikke generer naboer og lign. Tømning af beholder skal ske tit, det vil Rikke og Trine gerne stå for. Bestyrelsen kan egenhændigt beslutte om der skal indkøbes en robotstøvsuger. Desuden kunne man indkøbe sprit osv. som man har i fitnesscentre til at aftørre træningsredskaber efter brug. Andy mente ikke at vi kan stemme om et rengøringsudvalg da bestyrelsen i følge lovene har kompetence til at administrere rengøring. Der blev spurgt til hvorfor vi ikke kan have en kontingentordning hvor nogle medlemmer får et anderledes kontingent for at gøre rent. Bestyrelsen svarede at det bliver væsentligt sværere at skulle administrere sådan en ordning, fordi vi skal vurdere om folk har levet op til deres forpligtelse. Vi er også afhængig af det kontingent vi har nu ift. budget. En del medlemmer kommer aldrig i klubben, og vil muligvis ikke se velvilligt på en kontingentforhøjelse. Desuden har vi besluttet at vi er fælles om vedligehold af klubben, og det vil forringe medlemmernes ejerskab overfor klubben hvis kun nogle medlemmer har rengøringsforpligtelse. Det åbner i det hele taget for en meget stor diskussion om hvem der er fritaget for kontingent på grund af forskelligt arbejde, herunder også bestyrelsesarbejde. Spørgsmålet er hvad man så gør når rengøringen nu ikke fungerer optimalt.

6 Der blev talt om hvorvidt penge gør en forskel, og der blev talt om at vi nok mere skal nudge og nurse medlemmer for at få opgaven udført. Det kan også være en bevidst sammensat rengøringsliste som tilgodeser f.eks. at dem som kommer om vinteren også har deres rengøringstjans i vinterperioden. Neptun betaler ca for at få gjort rent professionelt, det er en stor udgift. Andy præciserede at vores love faktisk ikke begrænser medlemmernes rengøringspligt til kun en uge om året. Andre steder betaler man højere kontingent, og får penge tilbage når man har udført sit pligtarbejde. Der var også et forslag om at man selv melder ind hvornår man vil gøre rent. Opsummering på punktet: Vi kan ikke stemme om et rengøringsudvalg fordi vores love ikke giver mulighed for det, men hvis forsamlingen siger god for det, kan bestyrelsen efterfølgende uddelegere arbejdet med at følge op på den daglige rengøring inden for den nuværende model. Der var en henstilling til at evt. nudging sker på en måde der ikke skaber irritation i sig selv. Forsamlingen holdt en vejledende afstemning om at bestyrelsen kan uddelegere ansvaret for et uofficielt rengøringsudvalg der skal sikre den daglige rengøring. Stemmerne fordelte sig således: for= 20 imod = 2 blank = 1 7. Valg Til bestyrelsen: Næstformand: nuværende næstformand Andy Ludwig stillede op til genvalg. Der var ingen modkandidater, og Andy blev valgt. Kasserer: nuværende kasserer Lene Eifer stillede op til genvalg. Der var ingen modkandidater, og Lene blev valgt. Bestyrelsesmedlem: Nuværende bestyrelsesmedlem Niels Ringgaard stillede op til genvalg. Der var ingen modkandidater, og Niels blev valgt. 2 revisorer Nuværende revisorer: Julie Kongsbak og Nina Mortensen modtog genvalg. Der var ingen modkandidater, og de blev begge genvalgt. Roudvalg: Annette Elmue, William Rouat og Sascha Nicolajsen blev valgt Festudvalg (pt vakant): Der blev ikke valgt medlemmer til festudvalget som dermed stadig er vakant. 8. Fremtidig virksomhed Under dette punkt blev bestyrelsens budget for 2019 fremlagt. Vi er ikke forpligtet til at lave budget via lovene, og derfor blev det fremlagt under dette punkt. Bestyrelsen budgetterer med et driftunderskud på

7 ca Det ligger meget op ad regnskabet for 2018 med de justeringer at vi gerne vil have malet klubhuset og købt to ener-kajakker i niveau med tracer eller lige over. Der bliver et medlemsmøde 24. maj. Opslag alle steder følger. Overskriften står på væggen i klubstuen. Det er et nyt møde ift. til det vi havde sidste år og altså ikke en fortsættelse. Der blev talt om årets kommende begynderhold og hvordan vi får reklameret så flest mulige hører om åbent hus lørdag d. 4. maj. 9. Eventuelt Rikke G gjorde reklame for materialet fra førstehjælpskurset hvor den vigtigste læring var: Så tryk dog for h... altså, man kan ikke gøre noget forkert. Desuden en anbefaling af 3 apps: 112, hjertestarter og hjerteløber. Det blev foreslået at abonnementet på Falck nedsættes, og vi i stedet køber en hjertestarter. Bestyrelsen er i gang med at se på mulighederne for at søge penge til en. Louise H tilbød at nogle af hendes planter kan komme ned i klubben og stå, hun skal nok selv være med til at passe på dem. Bestyrelsen sagde tak, og vil vende tilbage om vi ønsker at tage imod tilbuddet. Der blev sagt tak til bestyrelsen for deres arbejde. Der var ikke flere indslag, dirigenten sagde tak for god ro og orden og gav ordet til formanden som ledte an i et seks-foldigt leve for Sundby Kajakklub.

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2018 som afholdes i klubben tirsdag d. 20. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2019 som afholdes i klubben tirsdag d. 26. marts 2019 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamling i Sundby Kajakklub, forår 2013

Generalforsamling i Sundby Kajakklub, forår 2013 Generalforsamling i Sundby Kajakklub, forår 2013 Tirsdag d. 26. marts 2013 30 medlemmer til stede, alle stemmeberettigede. Referent: Annette Elmue Formanden indledte med at byde velkommen til denne generalforsamling

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Sundby Kajakklub efterår 2015 Afholdt tirsdag d. 27. oktober 2015 kl 19.00 34 medlemmer til stede. Referent: Annette Elmue

Ordinær generalforsamling i Sundby Kajakklub efterår 2015 Afholdt tirsdag d. 27. oktober 2015 kl 19.00 34 medlemmer til stede. Referent: Annette Elmue Ordinær generalforsamling i Sundby Kajakklub efterår 2015 Afholdt tirsdag d. 27. oktober 2015 kl 19.00 34 medlemmer til stede. Referent: Annette Elmue 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Jesper Nielsen

Læs mere

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til. Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015

I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til. Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015 I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2015 som afholdes i klubben tirsdag d. 24. marts 2015 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Forslag 1: Optagelse af rentefrit DIF-lån til etablering af kloakafløb Forslag stillet af bestyrelsen.

Forslag 1: Optagelse af rentefrit DIF-lån til etablering af kloakafløb Forslag stillet af bestyrelsen. I henhold til Sundby Kajakklubs love indkaldes der hermed til Sundby Kajakklubs ordinære generalforsamling forår 2016 som afholdes i klubben tirsdag d. 29. marts 2016 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00

Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 Referat af generalforsamlingen i Svendborg Cykle Club Lørdag d. 25. oktober 2014, kl. 17:00 1. Valg af dirigent og referent Niels Jensen blev valgt som dirigent. Ask Nørgaard blev valgt som referent. Dirigenten

Læs mere

Generalforsamling i Sundby Kajakklub tirsdag 20. marts 2018

Generalforsamling i Sundby Kajakklub tirsdag 20. marts 2018 Generalforsamling i Sundby Kajakklub tirsdag 20. marts 2018 Til stede: 21, heraf 4 fra bestyrelsen 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Henrik Haastrup til posten. Der var ingen modkandidater, og Henrik

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Forårsgeneralforsamling i Sundby Kajakklub 29. marts 2016 Til stede: 27 medlemmer, heraf 5 fra bestyrelsen Referent: Annette Elmue

Forårsgeneralforsamling i Sundby Kajakklub 29. marts 2016 Til stede: 27 medlemmer, heraf 5 fra bestyrelsen Referent: Annette Elmue Forårsgeneralforsamling i Sundby Kajakklub 29. marts 2016 Til stede: 27 medlemmer, heraf 5 fra bestyrelsen Referent: Annette Elmue 1. Valg af dirigent Bestyrelsen indstillede Lars Klingenberg som dirigent,

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

DM Marathon: Peter Hersted: Sølv i K (m. Jesper Mikkelsen fra Ark) DM sprint: Peter Hersted og Søren Hyttel; K4 200 og 500 (m.

DM Marathon: Peter Hersted: Sølv i K (m. Jesper Mikkelsen fra Ark) DM sprint: Peter Hersted og Søren Hyttel; K4 200 og 500 (m. Referat fra ordinær generalforsamling i Sundby Kajakklub efterår 2017 Afholdt tirsdag d. 31. oktober 2017 i klubbens lokaler. Til stede: 23, heraf 5 fra bestyrelsen. Alle stemmeberettiget 1. Valg af dirigent

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 30 huse var repræsenteret. Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Nøddeparken onsdag den 26. februar 2014 Carsten Zornig bød velkommen og fortalte, at Kasper, som var bestyrelsens

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling Formand Bent Christiansen bød velkommen til årets ordinære generalforsamling.

Referat. Ordinær generalforsamling Formand Bent Christiansen bød velkommen til årets ordinære generalforsamling. HF Hersted Referat Ordinær generalforsamling 2018 Tid/sted: Lørdag den 2. juni 2018, kl. 13:00 i Pergolaen. Formand Bent Christiansen bød velkommen til årets ordinære generalforsamling. Dagsordenens pkt.

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande

Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Referat fra Brande Golfklubs Generalforsamling Tirsdag den. 16 Marts kl. 19.00 i Klubhuset, Nordlundvej 87, 7330 Brande Dagsorden for den ordinære generalforsamling var følgende: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN

HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN J.nr. 28-80033 HORNSVED GRUNDEJERFORENING ORDINÆR GENERALFORSAMLING SØNDAG DEN 22-04-2018 Referat År 2018, den 22. april kl. 11.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Hornsved Grundejerforening i Skovens

Læs mere

AntenneForeningen i Kolding Sydbanegade 4, st. tv. 6000 Kolding Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6

AntenneForeningen i Kolding Sydbanegade 4, st. tv. 6000 Kolding Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6 Tlf. 75 50 04 52 Side 1 af 6 Referat fra de ekstraordinære generalforsamlinger i AntenneForeningen i Kolding, AFiK, mandag den 1. oktober 2007 i auditoriet, KUC, Ågade 27. Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen

Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken I festsalen på Vibeholmskolen GRUNDEJERFORENING VIBEHOLMS VÆNGE Ishøj marts 2017 Referat af ordinær generelforsamling: Onsdag den 1. marts 2017 klokken 19.00 I festsalen på Vibeholmskolen Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning

Læs mere

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune.

Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. Vedtægter for CBS Sport Frederiksberg, 27. oktober 2015 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Copenhagen Business School Sport (CBS Sport). CBS Sports hjemsted er Frederiksberg Kommune. 2 Formål CBS Sport

Læs mere

Kalleruphuse Grundejerforening

Kalleruphuse Grundejerforening Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR-nr 12 94 40 39 www.kalleruphuse.dk e-mail: post@kalleruphuse.dk MEDLEMSINFORMATION BESTYRELSEN: Bestyrelsen har

Læs mere

2. Godkendelse af protokol fra forrige generalforsamling Protokollen har været tilgængelig på klubbens hjemmeside et stykke tid.

2. Godkendelse af protokol fra forrige generalforsamling Protokollen har været tilgængelig på klubbens hjemmeside et stykke tid. Generalforsamling i Sundby Kajakklub forår 2017 Afholdt tirsdag d. 28. marts 2017 i klubbens lokaler Til stede: 21 medlemmer, heraf 6 fra bestyrelsen 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Lars Klingenberg

Læs mere

AMOK Amager Orienterings Klub

AMOK Amager Orienterings Klub Referat af AMOK s ordinære generalforsamling TIRSDAG d. 22. marts 2011 kl. 19. Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent. Peter valgt som dirigent. Svend valgt som referent. Dirigenten konstaterede at

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard

Grundejerforeningen. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Grøndalslund den 13. marts 2018 kl i Kostalden, Rødovregaard Grundejerforeningen Grøndalslund www.gf-grondalslund.dk Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/1681181828800360/?ref=group_cover Rødovre d. 9. april 2018 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013

Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 Referat af ordinær generalforsamling 26. maj 2013 39 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling Formand Bent Christiansen bød velkommen til årets ordinære generalforsamling.

Referat. Ordinær generalforsamling Formand Bent Christiansen bød velkommen til årets ordinære generalforsamling. HF Hersted Referat Ordinær generalforsamling 2019 Tid/sted: Lørdag den 1. juni 2019, kl. 13:00 i Pergolaen. Formand Bent Christiansen bød velkommen til årets ordinære generalforsamling. Dagsordenens pkt.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling 2017 i A/B Kjøgegaarden I Valby kulturhus onsdag d. 26. april 2017 kl. 19:00 Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent. 3. Valg af 3 personer

Læs mere

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende

Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Generalforsamling i Sønderborg Kajak Klub Afholdes Tirsdag den 28. februar 2017 kl. 19,00 I klubbens lokaler ved verdens Ende Ifølge klubbens vedtægter er dagsordenen: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 5. marts 2012 Der var fremmødt 87 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 5 gyldige fuldmagter i alt 92 stemmer. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand

Læs mere

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012

Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 Referat Generalforsamling Søernes Sejlklub 20. marts 2012 1. Valg af dirigent og referent Til dirigent valgtes Leif, Bent Erik blev referent. Leif konstaterede at generalforsamlingen var korrekt indkaldt.

Læs mere

Referat af Efterårsgeneralforsamling i Sundby Kajakklub 25/

Referat af Efterårsgeneralforsamling i Sundby Kajakklub 25/ Referat af Efterårsgeneralforsamling i Sundby Kajakklub 25/10-2016. Dagsordenen var blevet udsendt på e-mail og opslået i klubben og på klubbens hjemmeside d. 10/10-2017. Dagsordenen lød jf. klubbens love:

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Horsens Kajakklub Tirsdag d. 27. oktober 2009, kl. 19:00 36 medlemmer inkl. bestyrelsen deltog i generalforsamlingen. Bestyrelsesmedlemmer: Kenneth Bergenhagen, Pia Jørgensen,

Læs mere

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen

Snekkersten, den 4. april Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Grundejerforeningen Skibsegen Snekkersten, den 4. april 2006 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skibsegen Dato: onsdag 29. marts 2006 kl. 19.45 Sted: Fælleshuset, Hans Paaskesvej, Snekkersten

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Andelsboligforeningen Hampeland

Andelsboligforeningen Hampeland År 2014, tirsdag den 29. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Hampeland i fælleshuset, Hampelandvej 28, Ølstykke. Andelsboligforeningen er beliggende Hampelandvej 6-48 og Københavnsvej

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018

Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Ejerlaug Stensbjerg Glostrup, April 2017 Referat af ordinær generalforsamling i Ejerlaug Stensbjerg den 22. marts 2018 Fremmødte: Numrene 9, 10 st, 10 I, 13, og 24 (bestyrelsen). Herudover deltog numrene

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt.

BESLUTNINGSREFERAT. 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var repræsenteret heraf 30 ved fuldmagt. BESLUTNINGSREFERAT fra ordinær generalforsamling i AB Gunløg mandag den 23. april 2018, kl. 19.00 Kulturhuset, KIB Salen, Islands Brygge 18, 2300 København S 85 medlemmer af 167 (svarende til 50,90%) var

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

30. ordinære generalforsamling I Tunø Festivalen

30. ordinære generalforsamling I Tunø Festivalen 30. ordinære generalforsamling I Tunø Festivalen 5. november 2015, kl. 19.00 på Folkestedet, Carl Blochs gade 28, 8000 Aarhus C Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse

REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse REFERAT AF GENERALFORSAMLING I DANSKE NATURISTER DEN 4. FEBRUAR 2007 I ÅRHUS. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne.

1. Valg af dirigent. Dirigenten takkede for valget og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig iht. vedtægterne. Referat af ordinær generalforsamling i Munkerup og Hulerød Grundejerforening lørdag, den 29. juli 2006 kl. 15.00 i foreningens telt på stranden ved udsigtspladsen for enden af Strandgårdsvænge. 1. Valg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010.

Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010. Referat af ordinær generalforsamling i Ferieforeningen Vejret d. 22/3 2010. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent og referent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsen aflægger beretning 4. Kassereren

Læs mere

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN

Ejerlauget RENDSAGERPARKEN 14. marts 2005 Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 14. marts 2005 kl. 19.30. Sted: Korsagergård, salen. Der var repræsenteret 33 grundejere (plus 13 fuldmagter). Formanden, Frank Keller bød

Læs mere

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum

1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen og Erik Breum Referat fra generalforsamling i Kajakklubben Strømmen. Generalforsamling afhold lørdag den 10. februar 2007.02.18 1. Valg af dirigent og stemmetællere Dirigent: Ketty Jensen Stemmetællere: Jan Callesen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 _/) _/)_/) _/)_/) _/) SYDKYSTENS SEJLKLUB Referat af ordinær generalforsamling i SKS tirsdag den 6. marts 2012 Til generalforsamlingen var fremmødt 39 medlemmer. Formand Erik Skov Rasmussen bød velkommen

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014

A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 A/B Chr. Svendsensgården Referat af ordinær generalforsamling 2014 År 2014, tirsdag den 29. april, kl. 19.00, afholdtes ordinær generalforsamling i Halgreensgade 9, fælleslokalet i gadeplan. For generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018

Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 1 Referat af ordinær generalforsamling i H/F Solsidens Nyttehaver af 2007 søndag den 22. april 2018 Næstformanden Peter Willadsen bød velkommen. Peter forklarede, at formand Ulla Djurhuus desværre er blevet

Læs mere

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00

Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Generalforsamling 12.03.2014 kl 19:00 Fremmødte: 74 Stemmeberettigede: 53 heraf fuldmagter: 2 Dagsorden 1. Valg af dirigent a. Tommy Due Jensen foreslås som dirigent. Tommy blev valgt. Generalforsamlingen

Læs mere

REFERAT. Personaleforening for Køge Kommunes ansatte. Personaleafdelingen. Medlemmer. Teaterbygningen. Kirsten Sattler

REFERAT. Personaleforening for Køge Kommunes ansatte. Personaleafdelingen. Medlemmer. Teaterbygningen. Kirsten Sattler REFERAT MØDE DEN 9. APRIL 2013 Personaleforening for Køge Kommunes ansatte Fælles- og Kulturforvaltningen Personaleafdelingen Deltagere Medlemmer Sted Teaterbygningen Referent Kirsten Sattler Generalforsamling

Læs mere

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015

G/F KLANPARKEN. Referat af ordinær generalforsamling 10. marts 2015 Dagsorden 1) Valg af dirigent. 2) Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år a) Formandens beretning (er udsendt tidligere) 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for 2014

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007

Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 Referat fra generalforsamlingen torsdag d. 27. september 2007 med følgende dagsorden uddelt d. 20. august 2007: 1. Velkomst. 2. Valg af dirigent. 3. Valg af referent. 4. Bestyrelsens beretning for regnskabsåret

Læs mere

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14

Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Referat, ordinær generalforsamling i Snekkersten Badelaug 30 sept. 2012 kl. 14 Sted: Klubhuset, Snekkersten Havn Dagsorden jf udsendt indkaldelse. 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens beretning

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 12. maj 2008 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer, foreningens revisor samt bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup

Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Generalforsamlingen 28-10-2009 Grundejerforeningen matrikel nr. 1 D.O. Baastrup Grundejerforeningen Matr. Nr.1 DO Baastrup Referat fra ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen blev afholdt den 28.

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR KL I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 26. JANUAR. 2017 KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen Der var mødt 37 medlemmer op til generalforsamlingen. Henry bød velkommen. Morten Fabrin

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015.

Referat af generalforsamlingen torsdag den 5. marts 2015. Generalforsamlingen blev åbnet af formand Joan Hansen, som bød velkommen til årets generalforsamling. Herefter begyndte den egentlige generalforsamling i henhold til dagordenen: 1. Valg af dirigent 2.

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

A/B SANKT JØRGENS GAARD

A/B SANKT JØRGENS GAARD A/B SANKT JØRGENS GAARD År 2015, torsdag den 26. november kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Sankt Jørgens Gaard hos CEJ Ejendomsadministration, Meldahlsgade 5, 1613

Læs mere

Godkendelse af dagsorden: Godkendt i flertal dog kun ved ændring af punkt 8 bliver behandlet førend punkt 7.

Godkendelse af dagsorden: Godkendt i flertal dog kun ved ændring af punkt 8 bliver behandlet førend punkt 7. Generalforsamling 25.1.2017 i Lilletoften haveforening Valg af dirigent: Thomas Have 87 Valg af referent: Matilde Have 161 Godkendelse af dagsorden: Godkendt i flertal dog kun ved ændring af punkt 8 bliver

Læs mere

Generalforsamling 19. november 2014

Generalforsamling 19. november 2014 Generalforsamling 19. november 2014 Nappedam Bådelaug 1. Valg af dirigent Dagsorden i henhold til vedtægter 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år, samt fremlæggelse af planer for det kommende år.

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG.

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I GULE HEST KARRÉENS GÅRDLAUG. Gårdlauget afholdt generalforsamling tirsdag d. 24. april 2012 kl. 18.00 i Porthusets beboerlokale, Vesterbrogade 128. Gårdlaugets formand

Læs mere

Generalforsamling 22.november 2017

Generalforsamling 22.november 2017 Generalforsamling 22.november 2017 Nappedam Bådelaug Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år samt fremlæggelse af planer for det kommende

Læs mere

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato:

NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: NORDDJURS GOLFKLUB Ordinær generalforsamling Dato: 26.11.2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Lokale: Klubhuset Ordstyrer: Jørgen Skjøtt Referent: Rita Kirkegaard Deltagerantal 67 Hvoraf 64 er stemmeberettigede.

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården

Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården Beslutningsreferat af ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Schneeklothsgården Andelsboligforeningen Schneeklothsgården afholdt ordinær generalforsamling torsdag den 19. april 2012 kl. 19.00

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008

Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 Referat af ordinær generalforsamling 18. maj 2008 53 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Jesper Hesselholdt (have 87) bød velkommen. Jesper anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 14. april 2011, i Helsinge Kulturhus, Sideskibet Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 17 husstande, 17 stemmeberettigede: 6, 14, 15, 21, 30,

Læs mere

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011

Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Referat af 22. ordinære generalforsamling 14. april 2011 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00.

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00. Generalforsamlingen blev afholdt på Johannesskolen, Troels Lundsvej 15, 2000 Frederiksberg. Der var fremmødt repræsentanter fra 13 af 28 enheder, hvoraf disse repræsenterede 1.286 af ejendommens 2.627

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 22. oktober 2018 Til stede: Lystgårdsparken 1, 9, 10, 13, 16, 18, 20, 21, 22, 23, 30, 32, 33, 36, 38 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt

Læs mere