Formand Martin Danielsens beretning DTL-Danske Vognmænds generalforsamling 2019 [Det talte ord gælder] ***

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formand Martin Danielsens beretning DTL-Danske Vognmænds generalforsamling 2019 [Det talte ord gælder] ***"

Transkript

1 [1] Formand Martin Danielsens beretning DTL-Danske Vognmænds generalforsamling 2019 [Det talte ord gælder] Kære alle, kolleger og DTL-vognmænd, DTL-ansatte, samarbejdspartnere, politikere, journalister, gæster. Vi er nu nået til min beretning for DTL-Danske Vognmænds virke i det forgangne år. Jeg er glad for det program vi har haft her til formiddag et program der tydeligt afspejler DTLs tyngde i forhold til dansk politik og den politiske dagsorden. Men: Al den politik og al den valgkamp har også betydet, at vi i år har besluttet at komprimere taletiden hos os andre. Så i år kan I se frem til lidt kortere beretninger, både fra mig, fra næstformanden og fra Erik lidt senere. Men: Der er ingen grund til at I ser skuffede ud af den grund. I får det vigtigste og det bedste - men i lidt mindre portioner. Til gengæld er der ikke skåret i frokosten, når vi kommer til den lidt senere. Jeg tør godt sige, at det samlet set har været et godt år for DTL-Danske Vognmænd.

2 [2] Det er således et 20-års jubilæum vi kan markere i god form. Erhvervspolitisk har vi fået en række sejre. Vi har fået tydeliggjort forskellene i holdninger og værdier i dansk vejgodstransport. Vi har sat et solidt medieaftryk på dagsordenen hvad denne formiddag er en foreløbig kulmination på. Der er travlt på regionskontorerne og i medlemsservice. Vi har justeret og tilpasset og forfinet på vores magasin og kommunikation og interaktion med medlemmerne. Transportmessen - Transport 2019 var en kæmpe succes, hvor DTL stod flot sammen med vores tætte samarbejdspartnere. TVS oplever en rivende vækst og enorm efterspørgsel på sine produkter og kompetencer. Branchen som helhed oplever en sund vækst, som I kan læse det i vores konjunktur-undersøgelse. Og så var det forgangne år uden tvivl perioden, hvor Kurt Beier-skandalen for alvor gjorde vores erhvervs udfordringer helt tydelige for enhver. Så alt i alt: Slet ikke noget dårligt år faktisk tværtimod. Jeg tror Kurt Beier-skandalen blev et wakeup-call for politikerne.

3 [3] Det tog i alt fald ikke lang tid før der blev nedsat et såkaldt Padborgudvalg, hvor DTL naturligvis var repræsenteret. Jeg skal ikke trætte jer med processen men blot konstatere, at udvalget barslede med en indstilling, hvor arbejdsmarkedets parter kunne finde fælles fodslag for at forhindre en ny Padborg-skandale. Det løser ikke alle problemer og som I ved har EU haft mere end svært ved at finde holdbare kompromisser om vejpakkerne så der er stadig mange udfordringer. Men der er fremskridt. Og DTL sidder centralt med både når dagsordenen skal formuleres og løsningerne forsøges fundet. Og det er vel i bund og grund det helt centrale argument for DTLmedlemskabet: At vi leverer på de vigtige dagsordner At vi sidder med hvor beslutningerne tages At vi tager de kampe der skal tages Og det skal afspejle sig på mange niveauer. Én af de ting jeg ved at I som DTL-medlemmer sætter megen pris på, er DTL-Magasinet. Som noget nyt har DTL-Magasinet det seneste års tid dels spurgt Jer - og de øvrige medlemmer - hvad I synes om magasinet, og om hvor I får jeres løbende input om DTL fra.

4 [4] Svaret er ikke overraskende at medlemmerne ikke alene er voldsomt glade for magasinet, men faktisk også bliver gladere. Og I har svaret, at en meget stor del af jeres kendskab til hvad der sker i branchen og i vores organisation kommer via DTL-Magasinet. Men også fra nyhedsbrevene. Og web-nyhederne. Og fra facebook jo, jo. Men DTL-Magasinet er et flagskib i medlemmernes orientering om DTLbutikken. Og jeg synes da også selv, at magasinet står stærkere og stærkere. Hver måned gøres vi klogere på vores branche, vores fælles vilkår og vigtigheden af DTL s arbejde. Og magasinet viser, at vi både når det gælder teknikken med bilerne, opbygningerne, brændstofferne og testkørslerne ligger helt i front. Men ikke nok med det: Måned efter måned tager magasinet os med helt ind i magtens korridorer med interviews og kommentarer fra relevante og aktuelle politikere. Mange steder nedlægger man i disse år sit trykte magasin. Men jeg ser et DTL-Magasin som en vigtig del af pulsen i DTL, og vi har formået at udvikle magasinet til stadig større nytte og tilfredshed for læserne altså DTL-medlemmerne. Og dét i en grad, så succesen har tjent som inspiration i en anden vognmandsorganisation

5 [5] De tunge økonomiske analyser, som DTL hvert år har udgivet som konjunkturanalysen, har vi også udviklet på. Nu kommer analyserne løbende, som del-analyser, under navnet Konjunktur-Nyt. Mere læsevenligt som artikler, med større aktualitet og så sammenfattes og opsamles der her op til generalforsamlingen. I en travl hverdag er tiden ikke altid til tung økonomilæsning jeg tror og håber at vi med det nye format når lidt længere ud med det solide og gennemarbejdede økonomiske analysearbejde, som vores økonom på Grønningen leverer. I år kan vi konstatere, at branchen er præget af en sund vækst. Optimismen er måske ikke i top men beskæftigelsen og investeringerne er for opadgående og på samme høje niveau som under højkonjunkturen for 15 år siden. Alle snakker om klimaet, men ingen gør noget ved det kunne man sige med en omskrivning af ordsproget om vejret. Men i DTL har vi for ganske nylig lagt en række kontante råd og anbefalinger om klimaforbedrende tiltag frem til politikerne. Der er slet ingen tvivl om, at klimadagsordenen bare vil vokse, i takt med at alvoren bliver tydeligere og tydeligere.

6 [6] Og der er ingen tvivl om, at før eller siden vil den politiske vilje til også at se på lige netop transporterhvervets CO2-udslip komme væltende, ikke bare som opmærksomhed og trusler om handling men som konkrete krav. Jeg er faktisk glad for, at vi som organisation ikke stikker hovedet i busken i en sag der åbenlys er svær: Som vi alle ved har vores lastbiler brug for brændstof som er både tilgængeligt, konkurrencedygtigt og tilbyder den relevante rækkevidde. Og derfor glæder det mig at vi så konkret har peget på hvilke veje politikerne bør gå og hvilke valg de bør træffe, hvis omstillingen til mere klimavenlige teknologier skal slå godt og effektfuldt igennem hos vognmændene. Det siger noget om os som organisation, at vi ikke bare taler i overskrifter og ikke bare taler om det ved festlige lejligheder som i dag men går konkret til værks med konkrete, brugbare forslag. Dét synes jeg klæder os. Jeg tror også, at vi i løbet af kort tid vil opleve, at klimatilpasninger i godstransporten både kan vise sig at blive en konkurrencefordel men også at vi vil kunne opleve en ny form for social dumping, en slags klimadumping. Dét må og skal vi forholde os til. Også i år var vi medarrangører af transportmessen i Herning Transport2019 der løb af stablen i marts.

7 [7] Messen var en kæmpe succes, med flere udstillere og større besøgstal end nogensinde. Det vidner selvfølgelig om en positiv stemning og en bedret økonomi i branchen. Men det skyldes også det flotte arbejde som arrangørerne i Messe Center Herning har lagt i det og altså også med DTL som en central samarbejdspartner, hvor Erik beklæder formandsposten i komitéen. Jeg synes vores stand stod klarere, friskere og mere tilgængelig end nogensinde. Vi havde et kaffeareal helt tæt op ad Circle K, og standen emmede af god stemning og sammenhæng mellem DTL og vores gode kommercielle samarbejdspartnere. Jeg ved at DTL-holdet bag arbejdet med messen allerede har booket hotelværelserne til Herning til om 2 år. Jeg glæder mig allerede. I aften finder vi vinderen af Årets Transport Virksomhed Jeg kender ikke status, jeg ved ikke mere, end I gør, og intet er afgjort så der er spænding til det sidste. Men husk at holde jer klar til stemmeafgivelse instruktionerne følger. Men herfra blot en tak til dels de virksomheder, der i år har valgt at stille op, og til de tre finalister vi kårede på Transport2019. Vi skal hylde alle 3 virksomheder i aften.

8 [8] Også en stor tak til samarbejdspartnerne fra if, Circle K, Volvo, VBG- Group, Bridgestone, Jyske Finans og SOS-Dansk Autohjælp. Også for ÅTV s vedkommende har vi forsøgt at justere lidt på konceptet, og forsøgt at udvikle på forløbet. Og også i år kører kampagnen Trafiksikkerhed i Øjenhøjde. Jeg kan ikke understrege nok, hvor vigtigt trafiksikkerhedsarbejdet er for DTL som organisation. Men jeg vil også gerne sende det klare signal til alle DTL-medlemmerne, at trafiksikkerhed også hvis ikke allerede det er det skal højt op på listen i virksomhedens daglige arbejde. Med mange distraktioner fra telefoner, GPS er, hovedtelefoner, nye elløbehjul og endnu hurtigere el-cykler, så er vores trafikmønster under forandring. Det samme er trafikkulturen. Og ikke altid til det bedre. Jeg vil gerne slå et slag for, at vi alle sammen lægger hovedet i blød for at blive endnu bedre til at bidrage til en mere sikker trafik. Det arbejde starter i vores virksomheder. Og jeg ved at de på Grønningen også arbejder intenst med at udvikle nye vinkler på DTLs profil på trafiksikkerhed.

9 [9] Fordi vi i år har så stramt et program her til generalforsamlingen, så har jeg kun foretaget nogle enkelte nedslag i DTL-arbejdet. Om lidt vil Ole og Erik supplere. Men det er vigtigt for mig at sige, at de eksempler jeg er kommet med her, er valgt for at illustrere, hvordan vi som organisation hele tiden justerer og finpudser på vores virkemidler. Og for at vise, at både trafiksikkerhedsarbejde og det erhvervspolitiske arbejde og kommunikationsarbejdet hele tiden er i vekselvirkning med resten af organisationens udvikling. Men vi ved også godt alle sammen, at det er i mødet mellem medlemmet og organisationen, i mødet mellem den enkelte vognmand og DTL, at forholdet virkelig skal stå sin prøve. Og jeg er derfor glad for at kunne sige, at vores driftssikre konsulenthold hver dag sikrer lige netop dét: Det gode møde mellem den enkelte vognmand med et konkret behov og DTL-organisationens kompetence, evne og vilje til at bistå med det samme. Det er en fornøjelse at kunne konstatere, at dét fungerer. Og både fra journalister, vognmænd i-og-udenfor DTL og fra branchefolk, så hører jeg enslydende, at ikke alene er DTL Danmarks stærkeste vognmandsorganisation, når det gælder erhvervspolitik vi er det så sandelig også, når det gælder medlemsservice.

10 [10] Og der er således med en rigtig god fornemmelse i kroppen, at jeg runder min del af beretningen af her. Tak for ordet.

DTL-Danske Vognmænd Dansk Transport og Logistik. Generalforsamling 2018 i Odense. Næstformand Ole Bang Jensens beretning [Det talte ord gælder] ***

DTL-Danske Vognmænd Dansk Transport og Logistik. Generalforsamling 2018 i Odense. Næstformand Ole Bang Jensens beretning [Det talte ord gælder] *** [1] DTL-Danske Vognmænd Dansk Transport og Logistik Generalforsamling 2018 i Odense Næstformand Ole Bang Jensens beretning [Det talte ord gælder] *** Mojn. Jeg vil da også gerne lige sige et par ord. Jeg

Læs mere

Klausuleret til lørdag den 28. maj kl DTL-Danske Vognmænds generalforsamling 2016

Klausuleret til lørdag den 28. maj kl DTL-Danske Vognmænds generalforsamling 2016 [1] Klausuleret til lørdag den 28. maj kl. 12.00 DTL-Danske Vognmænds generalforsamling 2016 Beretning ved næstformand Ole Bang Jensen [Det talte ord gælder] Jamen, jeg vil da også gerne have lov at byde

Læs mere

Jørgen Egeskovs beretning DTL-generalforsamling 2014

Jørgen Egeskovs beretning DTL-generalforsamling 2014 [Det talte ord gælder] Kære DTL-medlemmer, vognmænd, delegerede, gæster, familie, venner... Igen - velkommen til DTL-generalforsamling 2014 her i Kolding. Som I ved er dette min sidste generalforsamling

Læs mere

Juni 2016 Nr. 2 EMNER I DETTE NYHEDSBREV!

Juni 2016 Nr. 2 EMNER I DETTE NYHEDSBREV! NYHEDSBREV Juni 2016 Nr. 2 NÆSTVED ERHVERVSFORENING BESTYRELSEN ØNSKER ALLE EN GOD SOMMERFERIE! MISSION 2016: Arbejde for, at kommunen er endnu mere ambitiøs i deres erhvervsfremmende aktiviteter Arbejde

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Klausuleret til lørdag den 28. maj kl. 12.00. Formand Martin Danielsens tale til. DTL-Danske Vognmænds generalforsamling. Oslo-båden 28.

Klausuleret til lørdag den 28. maj kl. 12.00. Formand Martin Danielsens tale til. DTL-Danske Vognmænds generalforsamling. Oslo-båden 28. [1] Klausuleret til lørdag den 28. maj kl. 12.00 Formand Martin Danielsens tale til DTL-Danske Vognmænds generalforsamling Oslo-båden 28. maj 2016 [Det talte ord gælder] Dejligt at se jer alle sammen igen!

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018)

Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018) Ørsted Kro A/S: Beretning 2017 (Generalforsamling den 17. april 2018) Kære generalforsamling. Det er mig igen i år en fornøjelse at aflægge årets beretning for Ørsted Kro A/S. Lad jer ikke forskrække af

Læs mere

Administrerende direktør Erik Østergaards beretning DTL-Danske Vognmænds generalforsamling 2019 [Det talte ord gælder] ***

Administrerende direktør Erik Østergaards beretning DTL-Danske Vognmænds generalforsamling 2019 [Det talte ord gælder] *** [1] Administrerende direktør Erik Østergaards beretning DTL-Danske Vognmænds generalforsamling 2019 [Det talte ord gælder] *** Fra morgenstunden hørte vi her på vores generalforsamling landets statsminister

Læs mere

Erhvervs og Industriforeningens formandsberetning 2016.

Erhvervs og Industriforeningens formandsberetning 2016. Erhvervs og Industriforeningens formandsberetning 2016. Hvis man kort og præcist skal sammenfatte det forløbne år set med Erhvervs og Industriforeningens øjne, må det være: Vi kan selv! Set med formandsbrillerne

Læs mere

1. maj Ejner K. Holst KLAUSULERET TIL 1. MAJ KL DET TALTE ORD GÆLDER. Frihed, lighed og fællesskab

1. maj Ejner K. Holst KLAUSULERET TIL 1. MAJ KL DET TALTE ORD GÆLDER. Frihed, lighed og fællesskab KLAUSULERET TIL 1. MAJ KL. 07.00 DET TALTE ORD GÆLDER 1. maj 2015 Ejner K. Holst Frihed, lighed og fællesskab Lad mig spørge jer om det samme, som den sang vi lige har sunget, gjorde. Frihed, lighed og

Læs mere

Godmorgen og velkommen. Jeg håber i alle nød jubilæumsmiddagen i går, og er parate til 2. halvdel af konferencen!

Godmorgen og velkommen. Jeg håber i alle nød jubilæumsmiddagen i går, og er parate til 2. halvdel af konferencen! NOTAT Nordisk Ministerråd Til Kopi Fra Ved Stranden 18 DK-1061 København K Tel +45 3396 0200 Fax +45 3396 0202 www.norden.org Emne NEF 25 år 21. oktober 2010 10-01731-1 GS tale ved NEFs 25 års jubilæum

Læs mere

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012

Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 Organisatorisk beretning FN-forbundets landsmøde 2012 v/næstformand Trine Marqvard Nymann Jensen I har formentlig allerede set vores organisatoriske beretning måske har I ikke lige fået tygget jer igennem

Læs mere

Veje til mere energieffektive transportvirksomheder. Erik Østergaard, DTL

Veje til mere energieffektive transportvirksomheder. Erik Østergaard, DTL Veje til mere energieffektive transportvirksomheder Erik Østergaard, DTL Agenda DTLs klima og miljøinitiativer DTLs undersøgelse af medlemmernes miljøindsats DTLs ønsker til politikerne Dansk Transport

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2017 31.12.2017. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Henrik Hansen fra Stofa, der er vores nye daglige

Læs mere

HVORFOR ER DET SÅ SVÆRT AT ÆNDRE VANER?

HVORFOR ER DET SÅ SVÆRT AT ÆNDRE VANER? HVORFOR ER DET SÅ SVÆRT AT ÆNDRE VANER? Få 3 tips til at overvinde de dumme vaner Martine Eskildsen Denne e-bog er lavet til dig, der gang på gang har forsøgt at ændre på dine vaner. Du siger ofte til

Læs mere

finansielle krise, men jeg synes ikke, det fik lov til at stjæle billedet fra de udviklingsudfordringer, som vi var kommet for at drøfte.

finansielle krise, men jeg synes ikke, det fik lov til at stjæle billedet fra de udviklingsudfordringer, som vi var kommet for at drøfte. Samrådsspørgsmål Ø Vil ministeren redegøre for de væsentligste resultater på de seneste højniveaumøder på udviklingsområdet i forbindelse med FN's generalforsamling i New York? Herunder blandt andet om

Læs mere

Tidspunkt: Ca Taletid: 11 min.

Tidspunkt: Ca Taletid: 11 min. Arrangement: Generalforsamling - beretning Sted: Grenaa (Kystvejens Konferencecenter) Tidspunkt: Ca. 16.50 Taletid: 11 min. Indledning Tak for ordet. Det er en glæde at stå foran jer med foreningens beretning

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand

Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand Formandsberetning for Foreningen Agape 2015 v/steen Møller Laursen, formand Indledning Jeg har haft lejlighed til at læse det første nyhedsbrev, der blev udsendt fra foreningen Agape til foreningens venner.

Læs mere

tækkers visuelle univers

tækkers visuelle univers tækkers visuelle univers inspiration og udvikling 2006 Fra skovens skygge til coorporate identity En sommernat i skoven mellem teltdug og fuldmånen stod skyggen af et egeblad. En silhuet, en form, en fortælling,

Læs mere

Marie-Louise Knuppert 1. maj 2014

Marie-Louise Knuppert 1. maj 2014 Marie-Louise Knuppert 1. maj 2014 Kære venner. Vi har haft økonomisk krise længe. Nu er der lys forude. Så det er nu, vi igen skal minde hinanden om, at Danmarks vej videre handler om fællesskab. Vi kommer

Læs mere

Case: Messearrangør Sund Livstil

Case: Messearrangør Sund Livstil Case: Messearrangør Sund Livstil Opsummering Livstils messen er en årlig event. Arrangøren har altid udført markedsføring gennem print og TV, samt mail, men målgruppen fanges ikke længere gennem traditionelle

Læs mere

Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010.

Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010. Regionsformand Lise Hansens mundtlige beretning til generalforsamlingen 2.februar 2010. Kære medlemmer. Regionsbestyrelsens ambition er, at den skriftlige beretning skal være det sted, hvor medlemmerne

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning 1 Til generalforsamling RFC d. 11. april 2018 Bestyrelsens beretning Velkommen. Dejligt at se at I møder frem og engagerer jer i det frivillige sociale arbejde her i Rødovre. Som noget nyt holder vi i

Læs mere

Beretning 2014. De positive signalers år

Beretning 2014. De positive signalers år Beretning 2014 De positive signalers år Side 1 Idrætsrådet i Silkeborg Kommune Beretning 2014 Indledning Overskriften på beretningen er De positive signalers år Jeg har valgt netop den overskrift, da jeg

Læs mere

Generalforsamling 2014 Formandens beretning

Generalforsamling 2014 Formandens beretning Hvem er I? Hvad vil I? Generalforsamling 2014 Formandens beretning Sådan spurgte Henrik Vinther bestyrelsen, på et møde vi havde inviteret ham til i november. DTLAa har nu eksisteret i 6 år, og vi har

Læs mere

Din tilfredshed med institutionen

Din tilfredshed med institutionen Din tilfredshed med institutionen a. Jeg er samlet set tilfreds med mit barns dag/fritidstilbud b. Der er et godt samarbejde mellem os og pædagogerne c. Jeg bliver taget med på råd i beslutninger (f.eks.

Læs mere

Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang.

Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang. 1 Kære dimittender, kære 9. klasse Så nåede vi til jeres aller sidste dag på Th. Langs Skole. Vi står her i Lunden og mødes for sidste gang. Vi skal tage afsked med hinanden I skal sige farvel til hinanden.

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

Skab tillid: Skriv ud fra dine modtageres interesser

Skab tillid: Skriv ud fra dine modtageres interesser INDHOLD KAPITEL 1 Skab tillid: Skriv ud fra dine modtageres interesser KAPITEL 2 KAPITEL 3 KAPITEL 4 KAPITEL 5 KAPITEL 6 KAPITEL 7 INDLEDNING Denne bog handler om jobtekster, altså de tekster, som en

Læs mere

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk!

UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015. FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! UDSTILLERINVITATION KØBENHAVN TERMINALERNE 29/9 2015 FYR OP UNDER DIN FORRETNING - og udvid dit netværk! 1 Hvem kommer på værk&vækst? Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab

Læs mere

NOCA Årsberetning 2015

NOCA Årsberetning 2015 NOCA Årsberetning 2015 Formand i NOCA, Anne Bisbjerg Lee, Group HR Director, Grundfos, beretter om NOCAåret 2015 NOCAs Generalforsamling, torsdag d. 14. april 2016 INDLEDNING Endnu et år i NOCA går nu

Læs mere

Formand Jørgen Egeskovs tale ved DTLs arbejdsgiverforenings generalforsamling 25. maj 2013

Formand Jørgen Egeskovs tale ved DTLs arbejdsgiverforenings generalforsamling 25. maj 2013 Formand Jørgen Egeskovs tale ved DTLs arbejdsgiverforenings generalforsamling 25. maj 2013 Indledning (og kontingentstigning) Som de fleste af jer ved, er DTLs arbejdsgiverforening et frivilligt tilbud

Læs mere

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening.

Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening 26. marts 2012 Formandens årsberetning Foråret er på vej, og dermed er det også blevet tid til generalforsamling i Munkebo Gymnastikforening. Dette er min

Læs mere

Anderledes velsmurt end Side for fodboldlandsholdet 1 af 6

Anderledes velsmurt end Side for fodboldlandsholdet 1 af 6 TILTRÆKKENDE MODEL Danmark vinder suverænt EM i at få folk i job Af Thomas Sæhl @ThomasSaehl Tirsdag den 24. april 2018 Der er jobfest i Danmark. Langtidsledigheden er helt nede på 1,3 procent. Ingen andre

Læs mere

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/

Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/ Formandens beretning ved medlemsmøde i Jyllinge Tennis og Padel Klub, lørdag den 15/9-2018. Kære tennis- og padelspillere, jeg startede sidste års beretning med sætningen sikke en sommer og sikke et vejr,

Læs mere

Undersøgelse omkring udvikling og anvendelse af kompetencer

Undersøgelse omkring udvikling og anvendelse af kompetencer Undersøgelse omkring udvikling og anvendelse af kompetencer Af: Susanne Teglkamp, Direktør i Teglkamp & Co. Teglkamp & Co. har netop afsluttet en internetbaseret undersøgelse af i hvor høj grad vi oplever

Læs mere

10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi

10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi 10 enkle trin til en personlig jobsøgningsstrategi -følg guiden trin for trin og kom i mål 1. Find ud af, hvor du befinder dig At kende sit udgangspunkt er en vigtig forudsætning for at igangsætte en succesfuld

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden.

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden. 1 Sådan går der mange mange år. 1 Alle de væsener En gang for mange mange år siden blev skabt et væsen uden ben. Den måtte være i vandet, ellers kunne den ikke komme rundt. Så blev skabt en med 2 ben,

Læs mere

500.000 kr. = prisen for en fejlansættelse*

500.000 kr. = prisen for en fejlansættelse* *Kilde: Randstad/Funktionærniveau 500.000 kr. = prisen for en fejlansættelse* Øg chancen for at nye talenter bliver i virksomheden i mere end 3 år med 58 %. + Få 4 tips fra de bedste onboarding forløb.

Læs mere

Af Frederik I. Pedersen Cheføkonom i fagforbundet 3F

Af Frederik I. Pedersen Cheføkonom i fagforbundet 3F ANALYSE Firmaer og ansatte: Høj skat og høj løn bremser ikke væksten Fredag den 8. december 2017 God ledelse og dygtige medarbejdere er det vigtigste for konkurrenceevnen. Skattetrykket og vores lønniveau

Læs mere

Martin Danielsen beretning DTL-generalforsamlingen 2014

Martin Danielsen beretning DTL-generalforsamlingen 2014 [Det talte ord gælder] 10-15 min. Jeg vil gerne starte med at sige, at det som altid er godt at være til generalforsamling i DTL. Det er godt at se Jer alle sammen. Jeg har set frem til, at vi skal have

Læs mere

Børnepanelrapport nr. 1 / 2014 PORTRÆT AF 7. KLASSE BØRNEOG UNGEPANEL BØRNERÅDETS

Børnepanelrapport nr. 1 / 2014 PORTRÆT AF 7. KLASSE BØRNEOG UNGEPANEL BØRNERÅDETS Børnepanelrapport nr. 1 / 2014 PORTRÆT AF 7. KLASSE BØRNEOG UNGEPANEL BØRNERÅDETS 1 KÆRE DELTAGER I BØRNE- OG UNGEPANELET Du sidder nu med den første pixirapport fra Børnerådets nye Børneog Ungepanel.

Læs mere

Indhold. 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt. 50 Balancen i forskellige perioder af vores

Indhold. 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt. 50 Balancen i forskellige perioder af vores Indhold 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt 14 Balance balancegang 15 Din balance 19 Den gode balance i par -og familielivet 20 Der er forskellige slags stress i vores liv 21 Nogle af par-

Læs mere

Fortæl den gode historie om det du gør og bliv hørt. - Kommunikation på bedriftsniveau - 1 -

Fortæl den gode historie om det du gør og bliv hørt. - Kommunikation på bedriftsniveau - 1 - Fortæl den gode historie om det du gør og bliv hørt - Kommunikation på bedriftsniveau - 1 - Fortæl den gode historie om det du gør og bliv hørt Det er ofte det leteste at sætte gode initiativer i gang

Læs mere

Kildemosens Boldklub - sammen er vi stærkest

Kildemosens Boldklub - sammen er vi stærkest Nyheder: Der er fastlagt dato for KB dag og KB olympiade! Tilmelding som frivillig for Kildemosens Boldklub til Tinderbox er nu afsluttet, og tilslutningen er stor!! Årets Kb er 2015 skal kåres på olympiadedagen

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Arrangør: PI-Herning. Herning. Volley Cup Den April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning. Dansk Politiidrætsforbund

Arrangør: PI-Herning. Herning. Volley Cup Den April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning. Dansk Politiidrætsforbund Arrangør: PI-Herning Herning Volley Cup 2010 Den 16. 18. April 2010 På Lundgårdsskolen i Tjørring, Herning Dansk Politiidrætsforbund Velkommen Det er med stor fornøjelse, at vi i Politiets Idrætsforening

Læs mere

åbenhed vækst balance Fortæl den gode historie om det du gør og bliv hørt Kommunikation på bedriftsniveau Landbrug & Fødevarer

åbenhed vækst balance Fortæl den gode historie om det du gør og bliv hørt Kommunikation på bedriftsniveau Landbrug & Fødevarer åbenhed vækst balance Fortæl den gode historie om det du gør og bliv hørt Kommunikation på bedriftsniveau Landbrug & Fødevarer Fortæl den gode historie om det du gør og bliv hørt Det er ofte det letteste

Læs mere

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig

Vores værdier er skabt af medarbejderne. Frøs for dig Vores værdier er skabt af medarbejderne. Værdisangen er blevet til på et seminar den 15. januar 2005, hvor alle medarbejdere var med til at udarbejde Frøs Værdier. Denne folder er bl.a. udarbejdet på grundlag

Læs mere

SKAD s Årsberetning 2018/2019

SKAD s Årsberetning 2018/2019 SKAD s Årsberetning 2018/2019 Velkomst Igen har jeg glæden ved at byde på vegne af bestyrelsen velkommen til denne generalforsamling, den 25. april 2019. Det går godt i SKAD, og vores ord har tyngde. Reparation

Læs mere

VÆR TYDELIG I DIT BUDSKAB TR UDDANNELSESDAGE

VÆR TYDELIG I DIT BUDSKAB TR UDDANNELSESDAGE VÆR TYDELIG I DIT BUDSKAB TR UDDANNELSESDAGE 2018 2 PROGRAM 9.00 9.15 9.15 9.30 9.30 10.00 10.00 10.45 10.45 11.00 11.10 11.15 11.15 11.30 11.30 12.00 12.00 13.00 13.00 13.30 13.30 14.00 14.00 15.00 15.00

Læs mere

EN PIXI OM 2018 HK STAT SJÆLLAND

EN PIXI OM 2018 HK STAT SJÆLLAND EN PIXI OM 2018 HK STAT SJÆLLAND Nye ansigter i 2018 Vi har krammet en hel del i HK Stat Sjælland i 2018 også lidt mere, end vi plejer. Det har vi, fordi 2018 har været et år, hvor flere nye kræfter har

Læs mere

Direktørens beretning 2015

Direktørens beretning 2015 Traditionelt set, så bruges en beretning oftest til at kigge tilbage på det forgangne år, og fremhæve de resultater der er opnået, men som formanden nævnte i sin beretning, så har udviklingen af en ny

Læs mere

Samrådsspørgsmål A-C om psykisk arbejdsmiljø på hospitaler den 6. oktober 2017

Samrådsspørgsmål A-C om psykisk arbejdsmiljø på hospitaler den 6. oktober 2017 Beskæftigelsesudvalget 2017-18 BEU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 18 Offentligt T A L E 05-10-2017 Samrådsspørgsmål A-C om psykisk arbejdsmiljø på hospitaler den 6. oktober 2017 J.nr. 2017-5813 CAL

Læs mere

Christian Jensens formandsberetning FDL 2012!

Christian Jensens formandsberetning FDL 2012! Christian Jensens formandsberetning FDL 2012! Hvis man nu efter snart flere eller rettere sagt mange år har måttet stå og gentage sig selv i de årlige beretninger om branchens om ikke dårligdomme, så i

Læs mere

[Indledning] Kære BR. I dag tager vi hul på forhandlingerne om budgettet for 2019.

[Indledning] Kære BR. I dag tager vi hul på forhandlingerne om budgettet for 2019. Overborgmesteren TALE TALE Tale til Anledning Sted Titel Overborgmesteren Første behandling af budgettet BR-salen Budgettale Dato 30. august 2018 Klokken 16.00 Taletid Bemærkning til arrangementet Disposition:

Læs mere

Marts Nyt fra ledelsen Tage Poulsen Læserbrev Kommentar fra formanden Skolegade/Torvegade m.m. Indhold i dette nr. bl.a.:

Marts Nyt fra ledelsen Tage Poulsen Læserbrev Kommentar fra formanden Skolegade/Torvegade m.m. Indhold i dette nr. bl.a.: Marts 2008 Afskedsreception for forretningsfører Tage Poulsen d. 28. marts 2008 kl. 13.00 16.00 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk

Læs mere

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen

Årsberetning skolebestyrelsen 2015 - Engskovskolen Vi er nu i slutningen af skoleåret 14 15 og også inde i de sidste måneder af det 1. år for den nye skolebestyrelse, der tiltrådte i august 2014. Jeg vil give et kort rids over det sidste år og se lidt

Læs mere

FORMANDENS BERETNING 2015

FORMANDENS BERETNING 2015 FORMANDENS BERETNING 2015 Tiden ikke bare går stærkt - den løber afsted. Og det skyldes jo heldigvis oftest, at der sker så meget interessant dag efter dag, at man helt glemmer tiden. Ihvertfald føler

Læs mere

Jeg er glad for, at jeg i dag kan præsentere den bedste prognose for dansk økonomi længe. Det er altid rart at være budbringer af gode nyheder.

Jeg er glad for, at jeg i dag kan præsentere den bedste prognose for dansk økonomi længe. Det er altid rart at være budbringer af gode nyheder. Finansudvalget 2016-17 FIU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 526 Offentligt Jeg er glad for, at jeg i dag kan præsentere den bedste prognose for dansk økonomi længe. Det er altid rart at være budbringer

Læs mere

5 konkrete tips til helstøbt ledelse! Bliv en helstøbt leder og få det bedste! frem i dine medarbejdere

5 konkrete tips til helstøbt ledelse! Bliv en helstøbt leder og få det bedste! frem i dine medarbejdere 5 konkrete tips til helstøbt ledelse Side 1 5 konkrete tips til helstøbt ledelse Bliv en helstøbt leder og få det bedste frem i dine medarbejdere 5 konkrete tips til helstøbt ledelse Side 2 Tip 1: Vær

Læs mere

QUICK GUIDE. IT-chef - skab forandring og indflydelse

QUICK GUIDE. IT-chef - skab forandring og indflydelse QUICK GUIDE IT-chef - skab forandring og indflydelse I disse dage gennemgår mange organisationer store forandringer, fordi måden at drive forretning på har ændret sig markant. Konkurrencen er stigende

Læs mere

Brug af netværksstyring i arbejdet med vandplanerne

Brug af netværksstyring i arbejdet med vandplanerne Brug af netværksstyring i arbejdet med vandplanerne - En netværksstyringsstrategi 2 3 Hvorfor netværksstyringsstrategi Vi lever i dag i et meget mere komplekst samfund end nogensinde før. Dette skyldes

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2017

Nyhedsbrev marts 2017 Nyhedsbrev marts 2017 På studietur til Seoul, Sydkorea Hvert år i uge 10 har Folketinget tradition for, at forskellige udvalg tager på studietur til udlandet. Det vækker både underen og spørgsmål hos nogen.

Læs mere

Mundtlig beretning ved Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde 2019

Mundtlig beretning ved Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde 2019 Mundtlig beretning ved Danske Ældreråds repræsentantskabsmøde 2019 2019 er et historisk år for Danske Ældreråd. Vores landsorganisation blev stiftet i 1999, og vi kan med dette repræsentantskabsmøde fejre

Læs mere

Med andre ord er der hverken defensive nedskæringer på dagsorden i virksomhederne eller offensive ansættelser. Jobmarkedet står i stampe.

Med andre ord er der hverken defensive nedskæringer på dagsorden i virksomhederne eller offensive ansættelser. Jobmarkedet står i stampe. JOBBAROMETERET Ingen nye job i sigte Virksomhederne har slået bremsen i ansættelserne. Der kommer kun få nye private job det næste halve år. Til gengæld skærer den offentlige sektor hårdt i beskæftigelsen.

Læs mere

12. oktober 2010, kl. 15.15 i Eigtveds Pakhus: Tale på Varmepumpedagen 2010. (det talte ord gælder) Tak! Intro

12. oktober 2010, kl. 15.15 i Eigtveds Pakhus: Tale på Varmepumpedagen 2010. (det talte ord gælder) Tak! Intro 12. oktober 2010, kl. 15.15 i Eigtveds Pakhus: Tale på Varmepumpedagen 2010 (det talte ord gælder) 7. oktober 2010 Intro Tak! De sidste par uger har været noget hektiske. Som I ved barslede Klimakommissionen

Læs mere

Det er spændende og heldigvis har jeg en god bestyrelse bag mig.

Det er spændende og heldigvis har jeg en god bestyrelse bag mig. Træsektionens generalforsamling 17. marts 2017 Formandens beretning 2016 2017 Så står jeg her med min første beretning. Jeg synes at året er fløjet afsted. Det er et tillidshverv at være formand og jeg

Læs mere

Bliv sponsor i Frederiksberg Boldklub

Bliv sponsor i Frederiksberg Boldklub Bliv sponsor i Frederiksberg Boldklub Børnefamilierne i Frederiksberg Boldklub Børnefamilierne i Frederiksberg Boldklub er mennesker med overskud, der går op i deres børns engagement i klubben. De kommer

Læs mere

Fremtiden for udsatte boligområder. Opsamling på inspirationsdag med CFBU's interessenter

Fremtiden for udsatte boligområder. Opsamling på inspirationsdag med CFBU's interessenter Fremtiden for udsatte boligområder Opsamling på inspirationsdag med CFBU's interessenter Fremtiden for udsatte boligområder Opsamling på inspirationsdag med CFBU's interessenter Mette Fabricius Madsen

Læs mere

Velkommen til generalforsamling i Træsektionen. Allerførst velkommen til Træsektionens tidligere formænd

Velkommen til generalforsamling i Træsektionen. Allerførst velkommen til Træsektionens tidligere formænd Træsektionens generalforsamling 16. marts 2018 Velkommen til generalforsamling i Træsektionen Allerførst velkommen til Træsektionens tidligere formænd Poul Erik Pedersen og Erik Ladefoged Kurt F. Sørensen

Læs mere

Generalforsamling 25. april 2007

Generalforsamling 25. april 2007 Formandens beretning for året 2006 Indledning Indledningsvis vil jeg starte min beretning med en kort orientering om foreningens virke, hvorefter jeg går over til udviklingen i det forgangne år. Foreningens

Læs mere

BILAG 5. INFORMATIONSBREVE TIL SKOLERNE

BILAG 5. INFORMATIONSBREVE TIL SKOLERNE BILAG 5. INFORMATIONSBREVE TIL SKOLERNE Oversigt Brev til skolen... 2 Brev 1 til skoleleder... 3 Brev til bibliotekar... 3 Brev 1 til lærere... 4 Brev til forældrene... 5 Brev 2 til skoleleder... 6 Brev

Læs mere

Så blev det februar 2017 og vi håber, at I alle er kommet vel ind i det nye år.

Så blev det februar 2017 og vi håber, at I alle er kommet vel ind i det nye år. Rønde idrætscenter nyhedsbrev 1. kvartal 2017 Så blev det februar 2017 og vi håber, at I alle er kommet vel ind i det nye år. Fra Rønde Idrætscenters side blev der arbejdet hårdt de sidste par måneder

Læs mere

Meget Bedre Møder. Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde

Meget Bedre Møder. Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde Meget Bedre Møder Fordi livet er for kort til dårlige møder! En gratis e-bog udgivet af Projekt Arbejdsglæde Sådan går du fra Til Hvad er det bedste møde du har været til? Tænk tilbage til et rigtig godt

Læs mere

Det Sydslesvigske Samråd

Det Sydslesvigske Samråd Det Sydslesvigske Samråd Beretning ved formanden Christian Jürgensen ved Sydslesvig-Konferencen den 4. marts 2017 Kære Gæster både nord- og sydfra Som formand for det sydslesvigske samråd vil jeg gerne

Læs mere

Nyt liv til gamle huse med sjæl

Nyt liv til gamle huse med sjæl Nyt liv til gamle huse med sjæl 1 Kan man restaurere et hus så det opfylder fremtidens krav til en bolig - uden at gå på kompromis med arkitektur, håndværkstraditioner og kulturarv? Ja, det kan man faktisk.

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning September 2012

ErhvervsKvindeNyt Herning September 2012 ErhvervsKvindeNyt Herning September 2012 Sommeren er ved at gå på hæld, og jeg håber, at man har nydt det typiske danske sommervejr, som må siges at være så uforudsigeligt. Bestyrelsen er atter i arbejdstøjet

Læs mere

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring

Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring Få mest ud af din messedeltagelse med online markedsføring # Styr(k) dit online brand # Gratis annoncer + betalte # Sådan rammer du din målgruppe # Sådan finder du de rigtige målgrupper og får dem til

Læs mere

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C.

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Dagsorden 1. Valg af dirigent Tis dirigent foreslog bestyrelsen laugets forretningsfører

Læs mere

Bestyrelsens beretning for perioden

Bestyrelsens beretning for perioden Bestyrelsens beretning for perioden 01.01.2018 31.12.2018. Indledning: Indledningsvis velkommen til Generalforsamlingen i Mølholm Antennelaug. Velkommen til Henrik Hansen fra Stofa. Endvidere en velkomst

Læs mere

Nyt fra Chicago NYHEDSBREV MARTS 2013

Nyt fra Chicago NYHEDSBREV MARTS 2013 Nyt fra Chicago NYHEDSBREV MARTS 2013 Så er der gået et godt stykke tid siden jeg forlod Danmark efter en dejlig lang sommer hjemme. Tiden flyver og jeg kan ikke forstå hvor dagene bliver af. Jeg ved,

Læs mere

Det her er meget konkret: Hvad gør stofferne ved én, og hvordan skal man gribe det an. Ingen fordømmelse på nogen måde dét kan jeg godt lide.

Det her er meget konkret: Hvad gør stofferne ved én, og hvordan skal man gribe det an. Ingen fordømmelse på nogen måde dét kan jeg godt lide. Fordomme, nej tak Forældre til unge står af på fordomme og løftede pegefingre, når de søger information om rusmidler og teenageliv på nettet. I stedet ønsker de sig rigtige mennesker og nuanceret viden

Læs mere

Guide: Sådan kommer I videre efter krisen i parforholdet

Guide: Sådan kommer I videre efter krisen i parforholdet Guide: Sådan kommer I videre efter krisen i parforholdet Mange parforhold drukner i en travl hverdag og ender i krise. Det er dog muligt at håndtere kriserne, så du lærer noget af dem og kommer videre,

Læs mere

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende.

Når man skal udfylde i feltet: branche, kan det være relevant, at se valgmulighederne lidt igennem for at finde den mest passende. Sådan opretter du en LinkedIn profil: - Først starter man med at klikke ind på LinkedIn.com På forsiden ser man en boks til højre på skærmen. Her har man mulighed for at oprette sin profil ved hjælp af

Læs mere

Besøgstal. Hvordan stemte besøgstallet i forhold til jeres forventninger?

Besøgstal. Hvordan stemte besøgstallet i forhold til jeres forventninger? Besøgstal Hvor mange vurderer I, besøgte jer på Kulturnatten? 5 90,00 125,00 3 870,00 220,00 1 80,00 3.000,00 80,00 200,00 200,00 300,00 25,00 300,00 40,00 1.000,00 15,00 65,00 100,00 54,00 300,00 90,00

Læs mere

Nordjylland. Bageren hos Kvickly Hjørring satser på voksenelever side 5. Afventer skitse til forbunds-fusion side 3

Nordjylland. Bageren hos Kvickly Hjørring satser på voksenelever side 5. Afventer skitse til forbunds-fusion side 3 2/2016 Nordjylland Afventer skitse til forbunds-fusion side 3 Bageren hos Kvickly Hjørring satser på voksenelever side 5 Håber på flere nordjyske fødevarejobs side 2 Johns leder Brug din livlinje Mange

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 30. marts 2017 For perioden 1.april 2016 30. marts 2017 1 Præsentation af foreningen / organisering 1.1 Hovedbestyrelsen

Læs mere

ERHVERVSINFO. Maj 2017 NYHEDSBREV TIL ERHVERVSLIVET FRA HORSENS KOMMUNE SÆRUDGAVE NU SÆTTER VI FOR ALVOR HORSENS SOM ERHVERVSKOMMUNE PÅ LANDKORTET

ERHVERVSINFO. Maj 2017 NYHEDSBREV TIL ERHVERVSLIVET FRA HORSENS KOMMUNE SÆRUDGAVE NU SÆTTER VI FOR ALVOR HORSENS SOM ERHVERVSKOMMUNE PÅ LANDKORTET ERHVERVSINFO NYHEDSBREV TIL ERHVERVSLIVET FRA HORSENS KOMMUNE SÆRUDGAVE Maj 2017 01 02 03 NU SÆTTER VI FOR ALVOR HORSENS SOM ERHVERVSKOMMUNE PÅ LANDKORTET SKUB I VÆKSTEN PÅ ERHVERVSOMRÅDET LANDSDÆKKENDE

Læs mere

Men vi er her først og fremmest for at fortsætte ad den vej, som kongressen udstak i 2009.

Men vi er her først og fremmest for at fortsætte ad den vej, som kongressen udstak i 2009. 1 Formand Bente Sorgenfreys mundtlige beretning: Vi tjener kassen - statskassen. Vi er samlet for at gøre en forskel. FTF s repræsentantskabsmøde 11. maj 2011 OBS: Det talte ord gælder. Naturligvis skal

Læs mere

Forberedelse x Gennemførelse x Opfølgning = RESULTAT

Forberedelse x Gennemførelse x Opfølgning = RESULTAT PROGRAM Kl. 10.00 Registrering og velkomst Kl. 10.15 Transport 2015 Kl. 11.30 Lars Hajslund: Gider du? Kl. 12.00 Frokost og networking Kl. 12.45 Jason Watt: Fordi jeg vil! Kl. 13.55 Afrunding HVORFOR KICK

Læs mere

NYT FRA: KF-formanden Folketingsmedlem. KOMMENDE ARRANGEMENTER: Valg-Debatmøde i Gråsten (4. juni)

NYT FRA: KF-formanden Folketingsmedlem. KOMMENDE ARRANGEMENTER: Valg-Debatmøde i Gråsten (4. juni) V-Mail juni 2019 LÆS I DENNE UDGAVE: NYT FRA: KF-formanden Folketingsmedlem KOMMENDE ARRANGEMENTER: Valg-Debatmøde i Gråsten (4. juni) NYT FRA KOMMUNEFORENINGEN Karsten Schøn formand 1. valg er vundet

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2014

Formandsberetning for Foreningen Agape 2014 Formandsberetning for Foreningen Agape 2014 Mange steder kan man læse at der mangles fordybelse. Hos de studerende på de videregående uddannelser, hos eleverne i folkeskolen, hos de ansatte i virksomheder

Læs mere

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen?

Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? Din e-guide til mere OVERSKUD Alle taler om det, men hvor finder du overskuddet, når hverdagen ofte selv står i vejen? For at hjælpe dig på vej med at finde dit overskud har jeg formuleret 7 vigtige spørgsmål.

Læs mere

SIMPLE FITNESS STRATEGIER DER VIRKER

SIMPLE FITNESS STRATEGIER DER VIRKER SIMPLE FITNESS STRATEGIER DER VIRKER FortiusFitness.dk GARANTI FOR RESULTATER Velkommen til det første skridt i retning af den krop, du ønsker Et forløb hos Fortius Fitness er et samarbejde, hvor alt er

Læs mere

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011

Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 7 maj 2011 Allerførst velkommen til den årlige

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Bestyrelsens beretning i GF Nordvest

Bestyrelsens beretning i GF Nordvest Bestyrelsens beretning i GF Nordvest Bestyrelsens beretning Til den ordinære generalforsamling i GF Nordvest 2016 Kære medlemmer. Det er mig en glæde på bestyrelsens vegne at aflægge dette års beretning.

Læs mere