FANT. Årsberetning Football for a new tomorrow FANT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "FANT. Årsberetning Football for a new tomorrow FANT"

Transkript

1 FANT Årsberetning 2018 Football for a new tomorrow FANT

2 FORORD AF FORMANDEN 2018 blev på rigtig mange områder et år, hvor mange ting lykkedes. Både i Danmark og i Sierra Leone. I Sierra Leone har vores partnerorganisation, FANT Sierra Leone, haft travlt med at implementere CISU-projektet Peace keeping, democracy and improved human rights through mobilization and training of young boys and girls in Sierra Leone. Projektet har en varighed på to år, og bliver afsluttet i juli Det har været en fornøjelse at se, hvordan trænerne og medarbejderne i Sierra Leone har taget stort ejerskab overfor projektet, og har vist sig klar til at gennemføre sværere og mere dybdegående udviklingsopgaver. I Danmark lykkedes det for første gang at få en bevilling hos Genbrug til Syd, som yder økonomisk støtte til forsendelse af doneret, brugt udstyr til udviklingslandene. Genbrug til Syd er en del af den danske udviklingsbistand og den danske støtte til civilsamfund i udviklingsarbejde - ligesom CISU. Bevillingen medførte, at en 40 fods container med brugt idrætsudstyr fra Danmark blev sendt til Sierra Leone. Bestyrelsen i FANT har i 2018 fundet ro til strategiarbejdet; hvordan skal FANT udvikle sig i fremtiden, og hvor vil vi gerne hen? Der er blevet lagt mange frivillige arbejdstimer i bestyrelsesarbejdet, og det er tydeligt, at FANT som organisation tager nogle vigtige skridt disse år. Tak til bestyrelsen for deres engagement i at udvikle organisationen og være med til at sikre vores eksistens i mange år fremover. Og tak til alle, som støtter FANT og følger med i vores arbejde. Vi bestræber os altid på at gøre vores bedste og skabe gennemsigtighed mellem jer og modtagerne i Sierra Leone. Husk, at du kan følge os på Facebook og Instagram under footballforanewtomorrow. Her får du ugentlige opdateringer fra FANT-teamet. Mvh. Cecilie Hauerberg

3 CISU-PROJEKTET OG FREMGANG I SIERRA LEONE Gennem hele 2019 har vi været fuldt beskæftiget med CISU-projektet Peace keeping, democracy and improved human rights through mobilization and training of young boys and girls in Sierra Leone. Projektet fokuserer på udsatte unge i Sierra Leone. Unge drenge uden for arbejdsmarkedet eller uddannelsessystemet har begrænsede muligheder for politisk indflydelse og bliver ikke inkluderet i den politiske debat i Sierra Leone. Ligeledes er piger andenrangsborgere, der ofte nedprioriteres og desuden konstant er ofre for fysisk og psykisk vold. Projektet organiserer og mobiliserer de to målgrupper med fokus på bl.a. fortalervirksomhed, ligestilling og demokratisk fredelig deltagelse i det sierraleonske samfund. Via en række træningsprogrammer får piger mulighed for at organisere sig og udarbejde en strategi for større inklusion i 10 lokalsamfund. Derudover tog vi i april 2018 de første skridt mod at inkludere nye lokalsamfund i FANT-projektet. Det blev til otte nye venskabsklubber i Sierra Leone, som i første omgang er på prøve i et år. I denne periode skal trænere og nøglepersoner fra de nye lokalsamfund igennem en række workshops om bl.a. menneskerettigheder, rollemodeller og gennemsigtige processer i en forening. Det har bl.a. været muligt at foretage denne udvidelse på grund af containeren med udstyr fra Danmark, som kom til Sierra Leone i marts Der var så rigeligt af udstyr til vores eksisterende 10 foreninger, at vi så muligheden for at nå endnu bredere og få endnu flere børn og unge involveret i sportsaktiviteterne.

4 UDSTYR FRA DANMARK TIL SIERRA LEONE I marts 2018 ankom en 40 fods container fra Danmark til havnen i Freetown, Sierra Leone. Den var proppet med brugt idrætsudstyr, som mere end 200 forskellige skoler, idrætsforeninger, virksomheder, privatpersoner mm. havde indsamlet. Alt i containeren blev talt op - lige under 2000 bolde var det lykkedes FANT at samle sammen i Danmark og få sendt til Sierra Leone. Derudover 800 par fodboldstøvler/sportssko og lige omkring 100 sæt af spilleuniformer. Plus alt det løse. Hvorfor er udstyret vigtigt? Det er det, fordi der i Sierra Leone er kæmpe mangel på alt idrætsudstyr. Og det er nu altså svært at spille fodbold uden en bold. Det er vigtigt at pointere, at fodbold og sport er ikke målet i sig selv. Målet er at opbygge en stærk civilsamfundsaktør, der kan forandre og forbedre vilkår for børn og unge (heriblandt piger) i deres lokalsamfund. Men vi anvender sporten til at mobilisere og organisere målgruppen i sunde fællesskaber. De børn og unge mødes i sportsfællesskabet og lærer om demokratiske principper og menneskerettigheder. Denne uofficielle uddannelse/dannelse foregår på adskillige workshops, via sportsarrangementer og gennem organisationens opbygning i sig selv, der bygger på demokratiske principper om medbestemmelse, gennemsigtighed og demokratiske strukturer. Sporten er grundelementet for at mobilisere målgruppen.

5 Uden det nødvendige sportsudstyr som bolde, træningstøj, mål, kegler, sportssko mm. er det svært eller ligefrem umuligt at mobilisere denne gruppe af unge - især pigerne. Der er ikke nogen lokal produktion af idrætsudstyr/tøj, så vores forsendelser til Sierra Leone går på ingen måder ind og udkonkurrerer et eksisterende marked. Det er meget vigtigt for os. Når vi får udstyr til Sierra Leone, er vi meget opmærksomme på, at det ikke skaber opdeling mellem grupperinger i lokalsamfundet, hvorfor det også prioriteres at give små donationer til andre NGO'er eller institutioner (eksempelvis skoler) i lokalområderne. FANT har stort fokus på at sikre, at udstyret bliver fordelt rimeligt, så flest muligt børn og unge får gavn af forsendelsen, og at hele lokalsamfundet føler, at udstyret har skabt glæde og gavn til bredden og ikke eliten.

6 FANT TRAVELS I november 2018 tog FANT Travels for første gang afsted til Sierra Leone. I alt rejste otte unge mennesker afsted fra kolde Danmark, for at prøve kræfter med det frivillige arbejde på støvede grusbaner langt væk fra deres kendte omgivelser. Den brune kulør har så småt fortaget sig, og de korte ærmer er blevet skiftet ud med en dunjakke, men begejstringen er imidlertid ikke til at tage fejl af, når 23-årige Williams Rams gestikulerende taler om sit første møde med Afrika. Den unge nordjyde var med på en FANT Travels tur til Sierra Leone, der strakte sig over fem uger. Fem uger, hvor deltagerne både prøvede kræfter med trænergeringen, fik set Afrikas frodige natur og var en tur under vandet. Og særligt en ting står mejslet i Williams hukommelse fra mødet med Afrika og turen med FANT. Den livsglæde, man blev mødt med af afrikanerne, var helt fantastisk. På trods af de ikke har meget i Sierra Leone, så smiler de altid, og de var virkelig engageret, når man eksempelvis viste dem en ny træningsøvelse, det gjorde stort indtryk på mig, fortæller William, der ikke er det mindste i tvivl om, at han på et tidspunkt vil tilbage til Afrika.

7 Som en del af programmet var der sat tid af til, at William og de andre deltagere havde mulig for at lære de lokale trænere forskellige øvelser på træningsbanen, hvilket for William var en kærkommen mulighed for at prøve en masse nye træningsøvelser af. Han spiller nemlig selv fodbold i Jyllandsserien og træner et ungdomshold ved siden af. Det var et alsidigt program, som der var blevet strikket sammen til os, og det var super fedt, at vi hver især havde mulighed for at bringe vores kompetencer i spil på træningsbanen eller med helt andre ting, lyder det fra William. Programmet på en FANT-Travels rejse giver både mulighed for at træne ungdomshold i Sierra Leone eller indgå i FANTs arbejde på anden vis, og muligheden for at se Afrikas vilde natur- og dyreliv. Varieret program Det er altid en hårfin balance mellem aktiviteter, afslapning og oplevelser, når man skal sætte et program sammen, hvilket ligeledes gjorde sig gældende, da rejseleder og formand i FANT, Cecilie Hauerberg, planlagde Williams tur. Der blev lagt vægt på et alsidigt program, der vekslede mellem oplevelser, afslapning og sport, hvorfor der også var plads til en uge ved stranden og vandreture i bjergene.

8 Og særligt dét, at der også var indlagt en række oplevelser, roser William. Vi så og oplevede en masse ting på turen med FANT Travels, så det var ikke udelukkende sport og træning, men vi fik også mulighed for at opleve flere sider af Sierra Leone og senere Banana Island, fortæller William Rams og uddyber, at det er muligt at holde budgettet. Personligt brugte jeg en anelse flere penge, end der var budgetteret med, men det var også, fordi jeg selv købte lidt ekstra, da jeg var afsted, men der bliver sørget for mad og drikke og det hele af FANT. For William var mødet med Afrika det første, men ikke det sidste. Jeg vil gerne tilbage at opleve Afrika og kulturen igen, det var for mig noget helt, helt specielt, slutter William. FANT Travels tager afsted igen i november 2019, hvor vi håber på at endnu flere unge mennesker vil tilmelde sig.

9 KARMA-CUP I november 2018 afholdte FANT igen KARMA-Cup den største græsrodsturnering i hele Sierra Leone, som bl.a. giver børn og pigerne mulighed for at spille med. I et land som Sierra Leone, er det langt fra normalen. Gennem KARMA-Cup mødes børn og unge fra 10 forskellige lokalsamfund omkring fodbolden. De mødes for at grine, spille og ikke mindst for at vinde. Da FANT afholdte KARMA-Cup for første gang i 2013 var det med stor styring og hjælp til organiseringen fra den danske del. Nu - godt fem år efter har de lokale trænere og ledere 100% styring og alt spiller til UG. Selv tiden bliver overholdt! Det er fornøjelse at opleve, hvordan kapaciteten i Sierra Leone er vokset, og at der dag for dag bliver taget mere ansvar og ejerskab lokalt.

10 KARMA-Cup inkluderede i 2018 tre kategorier, 8-12 drenge, drenge og pigehold. I 8-12 drenge kategorien løb Hill Station med sejren efter en lang og pinefuld straffesparkskonkurrence mod drengene fra Kroo Bay. Hos drengene løb Murray Town med sejren og i pigekategorien blev det uafgjort mellem Hill Station og Aberdeen. KARMA-Cup er udelukkende for sjov, og der er ikke store præmier på spil. Alligevel går børnene og klubberne op i det med liv og sjæl.

11 NYE SAMARBEJDSPARTNERE Dear Football: FANT har fået en støtteorganisation! Organisationen hedder Dear Football og er med til at rejse midler til FANT og de mange projekter i Sierra Leone. Dear Football afholder blandt andet forskellige auktioner af fodbold merchandise, hvor flere signerede fodboldtrøjer ryger under hammeren det er dog langt fra det eneste. Har du lyst til at høre mere, så læs mere om Dear Football, og hvordan du kan være med på Randers FC: FANT har lavet et samarbejde med Superligaklubben Randers FC. Flere professionelle fodboldspillere er medlemmer af FANT og støtter dermed projektet i Sierra Leone. I 2018 besluttede Superliga-klubben Randers FC sig for at gøre mere for at fremme græsrodsarbejdet i FANT s foreninger. De startede nemlig en tøj- og udstyrsindsamling i deres moder- og samarbejdsklubber igennem et formaliseret samarbejde. I Randers FC s gøres der meget for at gøre en forskel og hjælpe mennesker, der har det svært. Det gøres der blandt andet via Randers FC Fonden, hvor medlemmer af moder- og samarbejdsklubber kan søge om økonomisk støtte til fodboldrelaterede formål. Man vil dog også gerne hjælpe uden for landets grænser. Vi har via kontakter tidligere sendt brugt træningstøj, støvler og andet udstyr i et mindre omfang til blandt andet DR Congo og Sierra Leone, hvor de har haft store glæde af det. Nu har vi dog tænkt os at indlemme vores moder- og samarbejdsklubber samt andre partnere i en større indsamling, så vi kan få sendt endnu mere udstyr ned til et sted, hvor der virkelig er brug for det, fortalte kommunikationschef Kristian Fredslund Andersen, da samarbejdet startede op. Han var selv nede og se FANT s arbejde i 2014, og det var noget, der gjorde indtryk. Det var en øjenåbner. At opleve det så tæt på var vildt, og det har gjort noget ved min måde at tænke og agere på. Derfor er jeg også glad for, at vi kan være med til at støtte det store arbejde som FANT gør i Sierra Leone. Vi tager nogle gange det at gå til foreningsidræt og betydningen af det for givet, for vi har flere af muligheder. Det har de ikke dernede, så derfor er det fantastisk at se, hvad det giver til små lokalsamfund i Sierra Leone at få oprettet en forening, fortæller Kristian Fredslund Andersen.

12 MÅLSÆTNINGER FOR 2019 Kunstgræsbane Vi nåede ikke at få etableret endnu en kunstgræsbane i Sierra Leone i Drømmen er dog ikke droppet, men blot udskudt til 2019, hvor vi vil kæmpe videre for at få projektet til at lykkedes. Besøg fra Sierra Leone i Danmark Det er planlagt, at tre af lederne fra FANT i Sierra Leone skal på besøg i Danmark i Det skal de for at fortælle alle vores fantastiske samarbejdspartnere og hjælpere om det vigtige arbejde de udfører i Sierra Leone hver eneste dag. Det er vigtigt for os, at skabe gennemsigtighed i vores projekter, og besøget er endnu en måde hvorpå vi forsøger at skabe klarhed om projektet. Josephine Touray og Jonathan Richter Det er ligeledes planlagt, at vores to ambassadører Josephine Touray (ambassadør for FANT s håndboldklub) og Jonathan Richter (ambassadør for FANT s handicaphold) skal på deres første rejse til Sierra Leone. Det glæder vi os til at berette meget mere om. Ny CISU-bevilling I juli 2019 afslutter vi det to-årige CISU-projekt. Indtil videre har projektet været en stor succes og vi håber derfor på, at kunne fortsætte samarbejdet med CISU gennem et nyt projekt allerede fra august FANT Travels Igen i 2019 skal vi afsted med FANT Travels. Det tager tid at starte nye initiativer op, og vi håber at 2019 bliver året, hvor FANT Travels for alvor blev rodfæstet. Nye projekter Vores samarbejdspartner FANT Sierra Leone er vokset meget, og bliver for hver dag, der går, mere og mere selvstændige. Det er vigtige skridt i den rigtige retning. Og det skaber tid og mulighed for, at vi i FANT Danmark kan kigge efter nye partnere og sætte nye projekter i gang, hvilket vi glæder os utrolig meget til at arbejdere mere på i 2019.

13 Godkendt på generalforsamlingen d. 3. juni 2019 Cecilie Hauerberg Christian Lund Nielsen Louise Dalsgaard Josephine Touray Thomas Rydahl Kristian Fredslund Andersen

Årsberetning Fant 2016

Årsberetning Fant 2016 Årsberetning Fant 2016 Godkendt på generalforsamlingen den 26. juni 2017 Maya Mønster Christensen Erik Rasmussen Jan Køhler Cecilie Hauerberg Mikkel Thygesen Louise Dalsgaard Ingo Jensen Nye fodboldforeninger

Læs mere

FANT Årsberetning 2012

FANT Årsberetning 2012 FANT Årsberetning 2012 FANT Årsberetning 2012 Fremlagt og godkendt på generalforsamlingen mandag den 26. august 2013. Erik Rasmussen Louise Dalsgaard Ingo Jensen Maya Christensen Mikkel Thygesen Simon

Læs mere

FANT Årsberetning 2013

FANT Årsberetning 2013 Årsberetning 2013 FANT Årsberetning 2013 Fremlagt og godkendt på generalforsamlingen den 29. april 2014. Erik Rasmussen Louise Dalsgaard Ingo Jensen Maya Christensen Simon Larsen Cecilie Hauerberg Indhold

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

Vedtægter for FANT - Football for A New Tomorrow

Vedtægter for FANT - Football for A New Tomorrow Vedtægter for FANT - Football for A New Tomorrow 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er: FANT - Football for A New Tomorrow. Stk. 2. Foreningens hjemsted er: Fælledvej 12, 2200 København N. 2 Foreningens

Læs mere

Et kærligt hjem til alle børn

Et kærligt hjem til alle børn SOS Børnebyerne programpolitik Et kærligt hjem til alle børn SOS Børnebyernes programpolitik 2 programpolitik SOS Børnebyerne Indhold 1. Den danske programpolitik... 3 2. Del af en international strategi...

Læs mere

Deltagernes egne beretninger. Sport as a Tool for Development

Deltagernes egne beretninger. Sport as a Tool for Development Sport as a Tool for Development Deltagernes egne beretninger Læs tre inspirerende historier fra nogle af de unge, der har været i Ghana som idrætsvolontører. 2 Det har givet mig uendeligt meget, at deltage

Læs mere

F-dag - 0.c på naturhistorisk museum

F-dag - 0.c på naturhistorisk museum Februar F-dag - 0.c på naturhistorisk museum På årets første fordybelsesdag skulle 0.c på Naturhistorisk museum. Vi startede dagen med at snakke og lave opgaver om danske og afrikanske dyr. Vi arbejdede

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2013 Lokalområde der søger Viborg Nordbyen Ansøger Viborg Nørremarkens initiativgruppe Nordbyen i bevægelse Kontaktperson: Erik Ejlersen Adresse: Hermodsvej 23 Telefon: 21778811 Mail: erik.ejlersen@mail.dk

Læs mere

Tanker om FANT. - Forord af næstformand Cecilie Hauerberg

Tanker om FANT. - Forord af næstformand Cecilie Hauerberg Årsberetning 2014 Tanker om FANT - Forord af næstformand Cecilie Hauerberg Hvad karakteriserer udvikling, og hvordan praktiserer vi det i FANT? Siden FANT startede idrætsforeninger op i Sierra Leone for

Læs mere

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt.

Kontakten til vore samarbejdspartnere udenfor Børns voksen venner i Aalborg er vigtige for foreningen, og noget der er blevet prioriteret højt. Formandens beretning for 2016 Bestyrelsens møder og arbejde 2016 har været et spændende og anderledes år for Børns Voksenvenner i Aalborg og Omegn. Fra 1. marts 2016 har vi haft 3 faste medarbejdere mod

Læs mere

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk!

Randers HH Business & EventClub. - et anderledes erhvervsnetværk! RANDERS HERRE HÅNDBOLD SOCIALT ANSVAR OG UDVIKLING GENNEM HÅNDBOLD Randers HH Business & EventClub - et anderledes erhvervsnetværk! Randers HH er byens elitesatsning på herresiden som alle håndboldklubberne

Læs mere

Bilag 2 Transskription af interview med Luna. d. 17/4 2015.

Bilag 2 Transskription af interview med Luna. d. 17/4 2015. Bilag 2 Transskription af interview med Luna. d. 17/4 2015. Interviewer: Hej! Luna: Hej! Interviewer: Vil du præsentere dig selv? Tale lidt om hvad du er for én? Luna: Jeg hedder Luna og jeg er i midten

Læs mere

Communication 12.05.2014 BA-project Interview, focus group 1

Communication 12.05.2014 BA-project Interview, focus group 1 Scenario of focus group 1: Issac, 13 years old and Oskar, 14 years old Two young boys, recruited at Game practicing basketball together at the court. The interview was conducted in Danish, as they felt

Læs mere

Find værdierne og prioriteringer i dit liv

Find værdierne og prioriteringer i dit liv værdierne og prioriteringer familie karriere oplevelser tryghed frihed nærvær venskaber kærlighed fritid balance - og skab det liv du drømmer om Værktøjet er udarbejdet af Institut for krisehåndtering

Læs mere

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets

skyld skaber ny klubform Fodbold for samværets Formand Thomas Auens Laursen samlede for tre år siden nogle gamle venner, der havde lagt fodbolden på hylden. I dag er der 55 seniorspillere i klubben. DEN NY KLUB HAR IKKE HAFT TILGANG FRA DEN EKSISTERENDE

Læs mere

Når sporten viser social ansvarlighed

Når sporten viser social ansvarlighed Når sporten viser social ansvarlighed Hvad er GOALSforKIDS? Jo flere mål, jo flere penge. Jo flere sponsorer, jo flere penge. Så simpel er tanken bag GOALSforKIDS. Et lille beløb pr. år kan rykke ekstremt

Læs mere

Ansøgningsskema til CISUs Oplysningspulje

Ansøgningsskema til CISUs Oplysningspulje J.nr. (udfyldes af CISU) Ansøgningsskema til CISUs Oplysningspulje A. Basale informationer om ansøger og aktivitet f Navn på den ansøgende organisation Adresse fant (Football for A New Tomorrow) Nørrebrogade

Læs mere

OVERSKUD FORMAT VILJE

OVERSKUD FORMAT VILJE OVERSKUD FORMAT VILJE Hvad er formålet? Dobbelt klik BAGLAND Familie Venner Kæreste KLUB Hold Trænere Ambitioner DEN VIGTIGSTE: Drengen Talentet Eleven SKOLE Uddannelse Lektier Lærere DBU KROP Skader Signaler

Læs mere

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite

Koldings nye flagskib. Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Koldings nye flagskib Kolding Boldklub / Nr. Bjært Strandhuse - Elite Kvindefodbolden i rivende udvikling Danmark har altid været med fremme i kvindefodboldens historie, og vi er fortsat med helt i toppen.

Læs mere

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014

ÅRETS LOKALOMRÅDE 2014 Lokalområde der søger Rødkærsbro Ansøger Forening/Gruppe/råd: Kontaktperson: Adresse: Telefon: Mail: Rødkærsbro Borger- og Handelsstandsforening Fmd. Kurt Madsen Bjerrevej 77 8840 Rødkærsbro Tlf. 20 33

Læs mere

Årsberetning Maya Christesen

Årsberetning Maya Christesen Årsberetning 2015 Erik Rasmussen Cecilie Hauerberg Louise Dalsgaard Ingo Jensen Mikkel Thygesen Jan Køhler Lene Hauerberg Jon Nedergaard Maya Christesen 1 Indholdsfortegnelse Et år præget af ebola 2 DR2

Læs mere

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev

MUSHEMBA FOUNDATION nyhedsbrev Kære venner og støtter af Mushemba Foundation og Trinity Skolen, Det er ca. 4 mdr. siden vi sidst har skrevet til jer, og givet opdatering på vores arbejde. Nu er det på tide, at vi informerer lidt igen

Læs mere

STRATEGIPLAN. Dalum IF

STRATEGIPLAN. Dalum IF STRATEGIPLAN Dalum IF Revideret Februar 2013 Indholdsfortegnelse: 1. Indledning 2. Præsentation af Dalum IF 3. Bærende principper i Dalum IF 4. Strategier i Dalum IF 5. Mål og Handlingsplaner i Dalum IF

Læs mere

BetterNow - Kristen Bernikowsgade 6-1105 København K. orgsupport@betternow.dk - Tel. +45 7734 0686 www.betternow.dk

BetterNow - Kristen Bernikowsgade 6-1105 København K. orgsupport@betternow.dk - Tel. +45 7734 0686 www.betternow.dk BetterNow - Kristen Bernikowsgade 6-1105 København K. orgsupport@betternow.dk - Tel. +45 7734 0686 www.betternow.dk Indholdsfortegnelse Side 3 // Kort om os Side 4 // Sådan virker det Side 5 // Indsamlings

Læs mere

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk

FSfodbold. Fodbold for alle Hele året hele livet. Sponsor 2013/2014. www.fsfodbold.dk FSfodbold Fodbold for alle Hele året hele livet Sponsor 2013/2014 Indholds fortegnelse Forside................ 1 Indholdsfortegnelse......... 2 Velkommen til FS Fodbold...... 3 Sponsor i FS Fodbold........

Læs mere

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen

på målet Chang er tæt Tekst og fotos: Niels Henriksen Chang er tæt på målet Tekst og fotos: Niels Henriksen Alle kan huske Chang. Det var nemlig Aalborg Chang, der under stor mediebevågenhed måtte begynde helt forfra, da FC Nordjylland blev nødt til at lukke

Læs mere

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige:

Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Formandens beretning 2011/2012: Det sportslige: Tumlinge: Den tredje sæson med Tumlinge var en fortsættelse af den forgangne sæson, hvor det ser ud til at vi fortsat ligger ret stabilt på omkring 30 børn

Læs mere

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt.

TIL DIG DER ER FORÆLDER. Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. TIL DIG DER ER FORÆLDER Er du og dit barn ny i badminton? Denne folder hjælper dig godt på vej til at forstå verdens bedste idræt. En verden af oplevelser! Begyndelsen på en succeshistorie for dig og dit

Læs mere

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab.

For de allermindste blev der startet op med Trille Trolle håndbold, dvs. U4 og U6. Det er mest boldlege og fælleskab. Beretning 2015/2016 Sæson 15/16 det sportslige. Der har fra 2014 til 2015 været en mindre fremgang. Fra 239 til 252 medlemmer. I en periode hvor håndbold som sport er trængt fra mange side, så er det dejligt,

Læs mere

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC

VELKOMMEN. Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba. Herstedøster IC VELKOMMEN Fodbold Fodboldfitness Gymnastik Zumba Herstedøster IC Herstedøster Idræts Club - eller blot HIC i daglig tale - blev stiftet den 14. Maj 1920, og er dermed den ældste idrætsforening i Albertslund

Læs mere

Grundlæggende rammer

Grundlæggende rammer Grundlæggende rammer 2 Kære læser! Fodbolden er blevet kaldt verdens bedste legetøj. Det kan vi godt skrive under på, men for at fodbolden også i regi af SSIF Fodbold skal være verdens bedste legetøj,

Læs mere

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed Konkrete værktøjer til den gode modtagelse 1 Tag godt imod /abcmentalsundhed 2 Tag godt imod 3 Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig for

Læs mere

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed

Konkrete værktøjer til den gode modtagelse. dgi.dk. Tag godt imod. dgi.dk/abcmentalsundhed Konkrete værktøjer til den gode modtagelse 1 Tag godt imod /abcmentalsundhed 2 Tag godt imod 3 Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig for

Læs mere

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE

LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE LYNGE UGGELØSE IDRÆTSFORENING IDRÆTSVEJ 14 3540 LYNGE Beretning til foreningsgeneralforsamling 31. marts 2014 1 Præsentation 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 1.7 1.8 1.9 1.10 1.11 1.12 1.13 1.14 1.15 1.16 Floorball

Læs mere

ÅRSRAPPORT Care4Burn. Children s Burn and Education Programme

ÅRSRAPPORT Care4Burn. Children s Burn and Education Programme ÅRSRAPPORT 2017 Care4Burn Children s Burn and Education Programme 1 Indholdsfortegnelse Care4Burn, en humanitær sundhedsfaglig organisation s. 3 Organisationsstruktur s. 5 Bestyrelsen s. 5 Årsberetning

Læs mere

Velkommen til Ålholm IF

Velkommen til Ålholm IF Velkommen til Ålholm IF Sponsor katalog Sæsonen 2015/16 Hvem er Ålholm IF - Håndbold? Å.I.F. Håndbold er en afdeling af Ålholm Idrætsforening, som oprindeligt blev stiftet under navnet Tjæreby Idrætsforening

Læs mere

www.aunslevfodbold.dk Sponsorkoncept STØT AIF FODBOLD OG FÅ NOGET IGEN!

www.aunslevfodbold.dk Sponsorkoncept STØT AIF FODBOLD OG FÅ NOGET IGEN! Sponsorkoncept STØT AIF FODBOLD OG FÅ NOGET IGEN! Har du lyst til at støtte Aunslev I.F. i arbejdet med at skabe bedre forhold for vores medlemmer OG samtidig promovere din virksomhed? Aunslev IF sponsorkoncept

Læs mere

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler

Solrød Cup 2013. Kampprogram & Regler Solrød Cup 2013 Kampprogram & Regler 1 Indhold Velkommen... 3 Praktiske oplysninger... 3 Spilleregler... 4 Præmier... 4 Kampprogram... 5 De 5 forældrebud... 7 De 5 trænerbud... 8 Sponsorer... 9 2 Velkommen

Læs mere

Bjerringbro IF - Fodbold

Bjerringbro IF - Fodbold Bjerringbro IF - Fodbold Bjerringbro IF - Fodbold I Bjerringbro IF har vi en vision om at tilbyde fodbold og fællesskab for alle. For at nå det har vi nogle værdier, vi ønsker at arbejde ud fra i Bjerringbro

Læs mere

Udkast #3.0 til CISUs strategi

Udkast #3.0 til CISUs strategi 1. CISUs strategi har flere formål: Udkast #3.0 til CISUs strategi 2018-21 Denne strategi bygger bro fra CISUs vedtægter, vision og mission til arbejdet i CISUs bestyrelse og sekretariat og dermed til

Læs mere

Om Brøndby Supporters Trust

Om Brøndby Supporters Trust Om Brøndby Supporters Trust Aktive ejere af Brøndbyernes IF Fodbold A/S Brøndby Supporters Trust (BST) er en forening for alle, der interesserer sig for, hvordan Brøndby IF ledes i dag og udvikles i fremtiden.

Læs mere

Bike4Life projektbeskrivelse. Et U- turn projekt for socialt udsatte unge

Bike4Life projektbeskrivelse. Et U- turn projekt for socialt udsatte unge Bike4Life projektbeskrivelse Et U- turn projekt for socialt udsatte unge Om projektet Resumé: Et projekt, der beskæftiger sig med unge i alderen 18-30 år, som modtager offentlig forsørgelse (uddannelseshjælp,

Læs mere

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND IFs Idræt for sindet - siden 1996 Få alle med Mange mennesker med psykiske vanskeligheder dyrker efterhånden idræt

Læs mere

Beretning 2014. De positive signalers år

Beretning 2014. De positive signalers år Beretning 2014 De positive signalers år Side 1 Idrætsrådet i Silkeborg Kommune Beretning 2014 Indledning Overskriften på beretningen er De positive signalers år Jeg har valgt netop den overskrift, da jeg

Læs mere

Innovative Partnerskaber samarbejde mellem erhvervslivet og CSO er. 22. september 2015 Lotte Asp Mikkelsen Rådgiver, CISU

Innovative Partnerskaber samarbejde mellem erhvervslivet og CSO er. 22. september 2015 Lotte Asp Mikkelsen Rådgiver, CISU Innovative Partnerskaber samarbejde mellem erhvervslivet og CSO er 22. september 2015 Lotte Asp Mikkelsen Rådgiver, CISU 1 Formål Trends omkring samarbejde mellem CSO er og erhvervslivet Hvad kan man søge

Læs mere

AIF Royal Fonden Uddeling november 2016.

AIF Royal Fonden Uddeling november 2016. # Klub/foreni ng Formål Ansøgt tilskud Idrætssamvirkets indstilling. Beslutning 1 Tailgate Talentudvikling er en væsentlig faktor i klubbernes daglige virke, hvorfor talentudvikling vil have et særligt

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser!

LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD Kære fodboldvenner! Ligabold.com giver Jer en enestående

Læs mere

Ledelse i frivillige sociale foreninger DEBATOPLÆG. Rådet for Frivilligt Socialt Arbejde, marts 2008 3...

Ledelse i frivillige sociale foreninger DEBATOPLÆG. Rådet for Frivilligt Socialt Arbejde, marts 2008 3... Ledelse i frivillige sociale foreninger DEBATOPLÆG Rådet for Frivilligt Socialt Arbejde, marts 2008 1 2 3... Ledelse i frivillige sociale foreninger Vi vil som frivillige sociale foreninger gerne bidrage

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

Bliv en del af et. Lokalt community

Bliv en del af et. Lokalt community Bliv en del af et Lokalt community Idræt på gaden:-din træning. Dine Regler webhenvisning også med bold 2 Har du lyst til at blive instruktør i dit eget boligområde? Hvis du er en pige eller dreng i alderen

Læs mere

Tag godt imod. Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet. Til dig, der er ansvarlig for eller deltager i et organiseret fællesskab

Tag godt imod. Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet. Til dig, der er ansvarlig for eller deltager i et organiseret fællesskab Tag godt imod Konkrete redskaber til den gode modtagelse i fællesskabet Til dig, der er ansvarlig for eller deltager i et organiseret fællesskab Tag godt imod Redskaberne her er til dig, der er ansvarlig

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk

Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen. Randers HH A/S mail: as@randershh.dk Randers Herre Håndbold - på vej mod Ligaen Randers HH A/S mail: as@randershh.dk HVEM ER RANDERS HERRE HÅNDBOLD? Randers Herre Håndbold er en overbygning på 4 af byens gamle håndboldklub ber; Randers Freja,

Læs mere

INDHOLD. 1. Velkomst 2. Dominos Pizzabuffet 3. Stævneregler 4. Baneoversigt 5. Program 6. Parkeringsforhold 7. Liverpool fodboldskole

INDHOLD. 1. Velkomst 2. Dominos Pizzabuffet 3. Stævneregler 4. Baneoversigt 5. Program 6. Parkeringsforhold 7. Liverpool fodboldskole Vers. 2 INDHOLD 1. Velkomst 2. Dominos Pizzabuffet 3. Stævneregler 4. Baneoversigt 5. Program 6. Parkeringsforhold 7. Liverpool fodboldskole VELKOMMEN TIL AB CUP 2017 OG TAK FORDI DU DELTAGER I VORES STÆVNE.

Læs mere

Stemningsbillede fra årets kom-sammen for såvel frivillige som eksterne interessenter

Stemningsbillede fra årets kom-sammen for såvel frivillige som eksterne interessenter I Køge Nord FC, har vi i det kommende år, fokus på at få ungdommen/bredden og eliten til at gå hånd i hånd. Vi har brug for at styrke vores ungdomsarbejde, for at få eliten til at vokse, og omvendt. I

Læs mere

Justitsministeriet. Udkast til tale ved ministerens overrækkelse af Den Kriminalpræventive Pris 2009

Justitsministeriet. Udkast til tale ved ministerens overrækkelse af Den Kriminalpræventive Pris 2009 Justitsministeriet Dato: 24. marts 2009 Dok.: MSF40714 Sagnr.: 2008-186-0010 Udkast til tale ved ministerens overrækkelse af Den Kriminalpræventive Pris 2009 1. Det er en stor fornøjelse for mig at kunne

Læs mere

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev

Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev Det giver dig mere indsigt Nyhedsbrev September 2011 Fredag den 30. fejres frivilligheden Politiker i praktik Røde Kors indsamlingen nærmer sig Cathrine Lindberg Bak Frivilligt PR-team klar til landsindsamlingen

Læs mere

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14

Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Badmintonudvalgets beretning sæson 2013/14 Indledningsvis bemærkes det, at denne beretning ikke behandles som et selvstændigt emne på aktivitetsmødets dagsorden. Spørgsmål, kommentarer og uddybninger til

Læs mere

Arena Spartacus Et tilbud etableret af Player Social Responsibility, Spillerforeningens socialt ansvarlige tiltag. Giv racismen det røde kort

Arena Spartacus Et tilbud etableret af Player Social Responsibility, Spillerforeningens socialt ansvarlige tiltag. Giv racismen det røde kort 43547_Rødtkort2010.indd 1 2/3/10 3:04 PM Arena Spartacus Et tilbud etableret af Player Social Responsibility, Spillerforeningens socialt ansvarlige tiltag Giv racismen det røde kort 2 Projektets baggrund

Læs mere

Danske organisationers rolle i udviklingsarbejde

Danske organisationers rolle i udviklingsarbejde Danske organisationers rolle i udviklingsarbejde Hvorfor skal der gå penge til udviklingsarbejde gennem organisationer baseret i Nord? -----------------------------------------------------------------------------------------------

Læs mere

Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening

Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening Hvad gør vi nu? Ka vi være med? - personer med udviklingshandicap i din idrætsforening Hvis ovenstående har givet jeres klub lyst til at starte et Special Olympics-hold eller blot at høre nærmere om indholdet,

Læs mere

VI SÆTTER DRENGE PÅ DAGSORDENEN. LøkkeFondens projekter 2014-2015

VI SÆTTER DRENGE PÅ DAGSORDENEN. LøkkeFondens projekter 2014-2015 VI SÆTTER DRENGE PÅ DAGSORDENEN LøkkeFondens projekter 2014-2015 INTENSIV LÆRING Den 30. juni 2014 troppede 99 drenge op på LøkkeFondens DrengeAkademi. 99 drenge fra hver sin del af landet, men i samme

Læs mere

N Y H E D S B R E V 02/2018

N Y H E D S B R E V 02/2018 VEJLE BOLDKLUB Hellumvej 9 7100 Vejle CVR nr. 68046718 N Y H E D S B R E V 02/2018 Information fra bestyrelsesformanden Kære læsere Det er med stor glæde, at vi kan dele nyheden om, at etableringen af

Læs mere

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD

LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! CUP 2014 LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD CUP LIGABOLD CUP & TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD CUP OG TRÆNINGSLEJRE

Læs mere

Thomas Ernst - Skuespiller

Thomas Ernst - Skuespiller Thomas Ernst - Skuespiller Det er tirsdag, sidst på eftermiddagen, da jeg er på vej til min aftale med den unge skuespiller Thomas Ernst. Da jeg går ned af Blågårdsgade i København, støder jeg ind i Thomas

Læs mere

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014:

HF Mors. Bestyrelsens beretning 2014: HF Mors Bestyrelsens beretning 2014: Så er det igen blevet tid til generalforsamling i HF Mors. Tak til alle jer, der mødt op. Det er dejligt at se, at der er interesse for vores forening. 2014 var endnu

Læs mere

Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT

Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT Praktikrapport for praktikforløb hos Travel ALOTT Melanie Kjærgaard Hansen Studienummer: 3006971 Erhvervssprog og IT-baseret markedskommunikation Praktiksted: Travel ALOTT Praktikperiode: 31.07.2017-21.12.2017

Læs mere

Din tilfredshed med institutionen

Din tilfredshed med institutionen Din tilfredshed med institutionen a. Jeg er samlet set tilfreds med mit barns dag/fritidstilbud b. Der er et godt samarbejde mellem os og pædagogerne c. Jeg bliver taget med på råd i beslutninger (f.eks.

Læs mere

10 timer 70 unge 10 politikere 30 ansatte 7 temaer 1 formål:

10 timer 70 unge 10 politikere 30 ansatte 7 temaer 1 formål: 10 timer 70 unge 10 politikere 30 ansatte 7 temaer 1 formål: Hvordan skaber vi et endnu bedre ungeliv i Egedal? Inddragelse af unge Strategimålet Ung i Egedal har fokus på de 13-25 årige i 2014-2017. Som

Læs mere

DILEMMAKORT FORÆLDRE

DILEMMAKORT FORÆLDRE DILEMMAKORT FORÆLDRE Dilemma #1 Din søns hold er ude at spille kamp. Du står på sidelinjen og kigger på sammen med flere af de andre forældre. Caspers far står der også. Du bemærker, at han råber meget

Læs mere

Building a Better Tomorrow

Building a Better Tomorrow Building a Better Tomorrow I D A M i l j ø N o v e m b e r 2 0 1 6 Medlem af Engineers Without Borders International IUG 2016 Ingeniører uden Grænser (IUG) er en teknisk humanitær organisation. Vi etablerer

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Kom godt i gang TAG DEL. - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk. vores samfund

Kom godt i gang TAG DEL. - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk. vores samfund Kom godt i gang - den vellykkede inddragelse på TAGDEL.dk Denne manual er udformet til jer, som nu står foran at skulle bruge TAGDEL.dk som et værktøj til at inddrage jeres medlemmer, frivillige og andre

Læs mere

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn

Husk og følg os på Instagram, Klubinn. Husk og følges os på Facebook, Klub Inn. Husk og følge os på Snapchat, klubinn Fritids- og Ungdomsklub Klub Inn Hovedgaden 448 2640 Hedehusene Tlf.: 43 35 35 55 E-mail: Klubinn@htk.dk Hjemmeside www.klubinn.htk.dk Ledernyt Sommerfesten på fredag d. 7. Så er der snart sommerfest og

Læs mere

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15

Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Aars IK ordinær generalforsamling 11.02.15 Bestyrelsens beretning 2014. STATUS ULTIMO 2014 i AARS IK: Flere medlemmer end primo 2014 tilgang af flere unge der ønsker at spille fodbold og være en del af

Læs mere

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14

Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Skolebestyrelsens årsberetning på Strandgårdskolen for skoleåret 2013/14 Efter et turbulent år med lockouten i april 13, så glæder vi os til og ser frem til den nye Folkeskolereform, som skal træde i kraft

Læs mere

DBU TOUR Helsingør & DBU Brøndby, 26. november 2014 Dansk Boldspil-Union - DBU A/S

DBU TOUR Helsingør & DBU Brøndby, 26. november 2014 Dansk Boldspil-Union - DBU A/S DBU TOUR 2015 Helsingør & DBU Brøndby, 26. november 2014 Talenter Årets tur tager udgangspunkt i fodboldens talenter, og bygger på U-landsholdenes deltagelse i slutrunder henover sommeren i særdeleshed

Læs mere

Næstved Kommunes. Sammenhængende børne- og ungepolitik

Næstved Kommunes. Sammenhængende børne- og ungepolitik Næstved Kommunes Sammenhængende børne- og ungepolitik Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved Telefon: 5588 5588 naestved@naestved.dk www.naestved.dk Forord.... 4 Introduktion til politikken... 5

Læs mere

Mushemba Foundation. Trinity Skolen: Kære Venner af Mushemba Foundation og Trinity Skolen,

Mushemba Foundation. Trinity Skolen: Kære Venner af Mushemba Foundation og Trinity Skolen, Trinity Skolen: Kære Venner af og Trinity Skolen, Så står sommeren så småt for døren, og dermed er det også tid til årets 2. nyhedsbrev fra os. Juli 203 Der sker hele tiden nyt i takt med at tiden går.

Læs mere

Jo, jeg mener faktisk vi er godt på vej, og jeg oplever mange skoler, som formår at skabe gode, sjove og lærerige skoledage.

Jo, jeg mener faktisk vi er godt på vej, og jeg oplever mange skoler, som formår at skabe gode, sjove og lærerige skoledage. Tale Den gode skoledag. Hvad er det? Jo, jeg mener faktisk vi er godt på vej, og jeg oplever mange skoler, som formår at skabe gode, sjove og lærerige skoledage. Tag f.eks. Mosedeskolen i Greve, som fik

Læs mere

BØRN & UNGE TOPMØDE 2019 #BUTM2019

BØRN & UNGE TOPMØDE 2019 #BUTM2019 BØRN & UNGE TOPMØDE 2019 #BUTM2019 Temamøde 3 Hvilken rolle kan frivilligområdet spille i forhold til at skabe social mobilitet for udsatte børn og unge? Helikoptertur hen over frivillighed, unge, kommuner

Læs mere

Endometriose Foreningen Beretning 2016

Endometriose Foreningen Beretning 2016 1 Endometriose Foreningen Beretning 2016 En pessimist ser forhindringer, mens en optimist ser muligheder i enhver forhindring, de måtte støde på. Så når vi i Endometriose Foreningens bestyrelse skal se

Læs mere

Kom et skridt nærmere på. dit livsformål ROOM FOR YOU

Kom et skridt nærmere på. dit livsformål ROOM FOR YOU IKIGAI Kom et skridt nærmere på dit livsformål ROOM FOR YOU Sådan kommer du et skridt nærmere dit livsformål. Livsformål ligger mig meget på sinde. Jeg føler meget stærkt, at jeg selv har fundet mit eget

Læs mere

CIVILSAMFUNDSPULJEN Partnerskabsindsats (under 500.000 kr.)

CIVILSAMFUNDSPULJEN Partnerskabsindsats (under 500.000 kr.) CIVILSAMFUNDSPULJEN Partnerskabsindsats (under 500.000 kr.) 2. Ansøgningstekst Disposition: A. SAMARBEJDSPARTNERNE A.1 Den danske organisation Football for A New Tomorrow (FANT) FANT blev stiftet i 2012

Læs mere

Lille organisation Stort hjerte

Lille organisation Stort hjerte Lille organisation Stort hjerte Be yourself Don t be scared, We are not here to be compared, We are equal. There is no one like us we are special We are on the same level We are equal Isn t that right?

Læs mere

PARTNERSKABER OG SAMARBEJDE NØGLEN TIL MANGFOLDIGE CIVILSAMFUND I SIERRA LEONE

PARTNERSKABER OG SAMARBEJDE NØGLEN TIL MANGFOLDIGE CIVILSAMFUND I SIERRA LEONE Resultater af CISUs medlemsorganisationer og partneres indsatser i Sierra Leone PARTNERSKABER OG SAMARBEJDE NØGLEN TIL MANGFOLDIGE CIVILSAMFUND I SIERRA LEONE De følgende cases præsenterer nogle af de

Læs mere

Børne- og Ungeudvalget

Børne- og Ungeudvalget Det er igen tid til at gøre status i forhold til Børne- og Ungeudvalgets arbejde her i kredsen. Det har på mange måder været et godt år med forandringer, succes, glade spillere og trænere som hoved indtryk.

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // JANUAR 2012. Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12. Hovedsponsor: Håndboldhygge FA Cup 2011 Jonas og Mads U12 spot på sporten // JANUAR 2012 Hovedsponsor: GODT NYTÅR TIL ALLE... Selv om vi snart skriver medio januar, vil vi gerne benytte lejligheden til at ønske alle

Læs mere

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub

Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub Referat af generalforsamling for Varde Håndboldklub 1. Valg af dirigent. Torben Christensen blev valgt Dirigenten kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt og således beslutningsdygtig

Læs mere

KOFUNKAN WORLD CUP 2014

KOFUNKAN WORLD CUP 2014 KOFUNKAN WORLD CUP 2014 Torsdag den 10. april tog en trup bestående af 7 kæmpere (Sebastian, Viktor, Mathias J, Mathias H, Nikoline, Monika, Jeppe, Marcus), 3 coaches (Sensei Jonas, Sempai Peter og Sempai

Læs mere

Kurset præsenteres i samarbejde med vores uddannelsespartner

Kurset præsenteres i samarbejde med vores uddannelsespartner Kurset præsenteres i samarbejde med vores uddannelsespartner Forord s. 1 Klubkursus s. 2 Footwork med bold s. 3 Teknik og koordination s. 4 FCM Teknikmærke s. 5 Nu kan du lære det s. 6 Totaltræning s.

Læs mere

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933

Det var et vildt år. Foto: Sanne Agatz. - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Det var et vildt år Foto: Sanne Agatz - En beretning om årets aktiviteter i Byggeforeningen af 1933 Ansvarlighed, demokrati og godt bomiljø Siden 2012 har vi i boligforeningen arbejdet målrettet med vores

Læs mere

LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser!

LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE. For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE For divisions og seriehold i Tyrkiet! Professionelle forhold til super skarpe priser! Pantone LIGABOLD TRÆNINGSLEJRE FOR DIV. OG SERIEHOLD Kære fodboldvenner! Ligabold.com giver

Læs mere

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet.

Forårsturneringen i fodbold Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. Forårsturneringen i fodbold 2017 Få en sæson fyldt med kampe og udfordringer for hele holdet. http://foreningsportalen.dgi.dk 2 Så er tiden inde til udendørs turneringen i foråret 2017 i DGI Nordjylland.

Læs mere

Evaluering af Foreningsunderstøttelse i Gellerup/Toveshøj Januar 2016

Evaluering af Foreningsunderstøttelse i Gellerup/Toveshøj Januar 2016 Evaluering af Foreningsunderstøttelse i Gellerup/Toveshøj Ekstern evaluator: Nanna Schneidermann, Ph.D. i antropologi, schneidermanns@gmail.com Introduktion Dette er en slutevaluering af projektet Foreningsunderstøttelse,

Læs mere

Ny kramme-vest hjælper børn og unge med ADHD og Autisme

Ny kramme-vest hjælper børn og unge med ADHD og Autisme Pressemeddelelse Ny kramme-vest hjælper børn og unge med ADHD og Autisme - Et nyt hjælpemiddel kan forbedre tilværelsen for børn og voksne med sanseforstyrrelser og samtidig understøtte kommunernes og

Læs mere

FÅ KAN SIGE, DE HAR FORANDRET VERDEN. DET KAN DU. BLIV MAJOR DONOR I UNICEF

FÅ KAN SIGE, DE HAR FORANDRET VERDEN. DET KAN DU. BLIV MAJOR DONOR I UNICEF FÅ KAN SIGE, DE HAR FORANDRET VERDEN. DET KAN DU. BLIV MAJOR DONOR I UNICEF Steen M. Andersen 2 I UNICEF Generalsekretær, UNICEF Danmark UNICEF/UNI194536/KHUZAIE J eg har mødt rigtig mange udsatte børn,

Læs mere

Hermed har vi den glæde, at kunne byde velkommen til Super Brugsen Bullerup Cup 2016 i indendørsfodbold for ungdomshold i Fjordagerhallen.

Hermed har vi den glæde, at kunne byde velkommen til Super Brugsen Bullerup Cup 2016 i indendørsfodbold for ungdomshold i Fjordagerhallen. U11 U12 U13 U14 U15 Til vore deltagere. Hermed har vi den glæde, at kunne byde velkommen til Super Brugsen Bullerup Cup 2016 i indendørsfodbold for ungdomshold i Fjordagerhallen. Vi takker alle de tilmeldte

Læs mere