Regler for Vampyrer. Jage blod. Blodsbånd. Færdigheder kun vampyrer kan vælge

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Regler for Vampyrer. Jage blod. Blodsbånd. Færdigheder kun vampyrer kan vælge"

Transkript

1 Regler for Vampyrer Her følger lidt mere overordnede regler for det at være vampyr og deres styrker og svagheder. Jage blod Blod kan i spillet skaffes på flere måder. Fælles for hvordan man skaffer sit blod er at man altid skal have tokens til at repræsentere den mængde man har, og at man aldrig kan have mere blod med sig end størrelsen på sin blodpulje. Enten kan man drikke fra de andre roller, hvis disse altså tillader, eller ikke kan forhindre dette. Dette medføre et blodsbånd. Husk at få tokens fra de spillere man drikker blod fra. Alternativt kan man have en Herd, altså en flok dødelige der villigt lader vampyren drikke fra sig eller anden måde at skaffe blod på. Blodsbånd Vampyrernes blod har den evne at de kan binde andre til sig, ved at lade dem drikke af deres blod. Dette er dog ikke så hyppigt hos Sabbatten, da deres hyppigste ritual Vaulderi ophæver dette bånd, men overfor blodtjenere og i Kamarillaen er blodsbåndet bestemt en faktor. Det findes i tre grader, og for hver aften man drikker af en vampyr, stiger ens blodsbånd til denne med et niveau. Er man blodsbundet af 1. niveau er man positivt stemt overfor vampyren og på 3. niveau, er man dennes vampyr lydige slave og vil gøre alt hvad denne befaler. Okkult viden Færdigheder kun vampyrer kan vælge Okkult viden indenfor en klan, blodsmagi, sabbatten, kamarillaen og div. vampyriske ordener er forbeholdt vampyrer at starte med. Denne viden kan læres i spil af andre racer omend det betragtes som forræderi at lærer det fra sig til rotter, frimurer, mennesker eller andre fremmede grupperinger. Sabbatritualer Med denne evne kender du til principperne bag og udførelsen af Sabbattens ritualer. En almindelig Præst i en flok vil typisk have 1 2 i denne evne, mens en erfaren biskop eller ærkebiskop vil have 4 5. Normalt tillader vi derfor heller ikke spillere at starte med over niveau 3 i denne evne.

2 Niveau 1 Vaulderie Dette ritualet bryder alle eksisterende blodsbånd og skaber et nyt blodsbånd (kaldet vinculum) som skaber sammenhold mellem deltagerne. Styrken øges for hver gang man laver ritualet. Arrangørerne forbeholder sig retten til at diktere styrken af et Vinculum i ny og næ, men ellers er det op til spillerne selv at afgøre dette. Niveau 2 Monomanti Monomanti er den gammelkendte tvekamp. Hvis Sabbat vampyrer ikke kan løse deres problemer på anden vis, er Monomanti den evige sidste udvej. Som regel er det op til de kæmpende hvorvidt kampen er til døden eller ej, men i den nuværende situation i Roskilde, har biskoppen nedlagt et forbud mod kamp til døden, hvis ikke man har hans udtrykte tilladelse. Det er også en mulighed at bruge Monomanti som en udfordring over visse rettigheder eller privilegier. Men da det er den part der bliver udfordret, der afgør kampens rammer, er det en risikabel vej at skaffe sig magt og indflydelse. Monomanti ledes altid af en præst, biskop eller templar fra en anden flok, hvis de kæmpende er fra hver deres. Interne kamp i en flok ledes af flokkens præst, hvis denne da ikke selv er en af de kæmpende. I det tilfælde findes en biskop eller templar til formålet. Ritualet har ikke en decideret regelteknisk effekt, men hvis nogle blander sig i tvekampen vil de blive set ned på af samtlige sabbatmedlemmer og muligvis miste noget af deres indflydelse. Desuden vil vedkommende stå til straf af byens autoriteter. Niveau 3 Ilddansen Igennem Ilddansen beviser Sabbatten sit mod og sin dødsforagt. Flokkens medlemmer finder eller tænder sig et bål eller tilsvarende, hvorefter de til musik og høje råb danser omkring og over dette bål. Om musikken kommer fra trommer eller en BoomBlaster er for ritualet ligegyldigt. Alle ritualets deltagere skal på skift demonstrere deres foragt for ilden i løbet af ritualet. Først når alle har gjort dette, får deltagerne ritualets belønning. Kontakt arrangørerne før ritualet gennemføres. Gennemfører man Ilddansen genvinder alle deltagere et viljestyrkepoint og rammes ikke af overnaturlig angst for ild den næste time. Bemærk: Husk at have omtanke for hvor I tænder ild, og hvordan I opfører jer i nærheden af det. Vi gider ikke at have brandskader og nedbrændte biler eller bygninger på kampagnens samvittighed!

3 Messe: Uanset hvilken Sti man følger i Sabbatten, vil følgerne af denne nogengange samles og i fællesskab bekende deres tilhørsforhold til stien og dennes principper. Det er især normalt at afholde Messe når nye medlemmer slutter sig til flokken. Hvordan messerne foregår er forskelligt fra Sti til Sti, men fælles for dem er at Stiens principper bliver demonstreret eller reciteret. En Messe tager som regel i omegnen af en halv time, og alle der deltager i en Messe for deres Sti, genvinder 1 viljestyrkepoint. Niveau 4 Blodjagten Niveau 5 Bloddåb Blodfesten

4 Torpor At være i Torpor Torpor er en form for meget dyb søvn, hvor man normalt ikke kan bruge nogle discipliner fra. Indgang til Torpor Taber man en kamp kan modstanderen vælge at bringe en i Torpor. Mister man alt blod ender vampyrer i Torpor. Spides en vampyr gennem hjertet af en træpæl går den i torpor. En vampyr kan også frivilligt ligge sig i Torpor og derved sove nogle årtier/hundreder/tusinder væk. Dette gøres typisk når de er trætte af deres tid, og gerne vil prøve noget nyt. Denne del opfordrer vi dog ikke nogle spillere til at bruge, da det vil fjerne dem fra spil. Udgang af Torpor Ved at bruge sin vampyriske evne til at regenerer, kan man rejse sig fra torpor. Dette koster 3 blod men 6 blod såfremt man er blevet slået i torpor med alvorlig skade. Hvis andre hælder blod i munden på en vampyr i Torpor, må dette blod bruges til at regenerer med. Låst til Torpor Hvis man er såret og ikke har noget blod til at regenerer med (3 blod ved almindelig skade og 6 blod ved alvorlig skade), kan man ikke selvstændigt komme ud af Torpor. Hvis man spiddes gennem hjertet af en pæl. Dette gør det stadig muligt at regenerer ved brug af blod, men man er stadig lammet som beskrevet under svagheder. Vampyres Svagheder Vampyrerne har en række svagheder der er værd at være opmærksomme på. En af disse er at en vampyr bliver lammet (Dette kaldes Torpor), hvis deres hjerte bliver spiddet af en træstage. Dette kan i spillet kun lade sig gøre hvis en vampyr i forvejen er ukampdygtig eller i torpor. Vampyren kan godt bruge sine sanser, men kan hverken bevæge sig eller bruge discipliner, så længe træstagen sidder igennem hjertet. I spillet simuleres dette ved at den spiddede vampyr selv må holde træstagen mod brystet med den ene eller begge hænder, når først den er placeret. En anden klassisk svaghed er sollys. Vampyrer kan ikke tåle solens lys, og dette svækker dem så meget at de fleste bliver tvunget til at sove i dagens løb, så længe solen står på himlen. Hver spilgang annoncerer arrangørerne hvornår solen går ned ved spilstart og indtil da er vampyrerne så afkræftede at de ikke kan bruge nogen discipliner.

5 Opholder en vampyr sig udendørs om dagen vil den på et sekunds tid brænde op og lide den endelige død. Den endelige død er ellers kun noget man oplever ved at blive brændt, men det kan også lade sig gøre at skille en vampyrs hoved fra kroppen med et våben og på den måde ende dens eksistens. Husk dog at aftale med arrangørerne hvis du planlægger at slå en anden rolle ihjel. Bersærk Hvis en vampyr bliver tilpas udsultet, provokeret eller truet med sin nært forestående død, kan det ske at den går bersærk. Så længe en vampyr er bersærk, vil den søge at fjerne årsagen til tilstanden, hurtigst muligt. Skyldes tilstanden en provokation vil det betyde at provokatøren skal angribes og nedkæmpes, og skyldes det mangel på blod betyder det at vampyren hurtigst muligt vil skaffe sig blod fra en anden, dødelig eller vampyr, indtil behovet er opfyldt. Dette betyder at en vampyr i Bersærk vil starte en kamp med enhver modstander han/ hun kommer i nærheden af. Skyldes den nært forstående død sollys eller ild, vil vampyren gører alt for at flygte inkl. angribe dem der står i vejen i forsøget på at flygte. Angsten for sollys og ild kan modståes ved at bruge 1 viljestyrke, men forhindrer ikke skaden hvis dette er virkeligt. En vampyr går bersærk hvis den kun har 3 blodpoint tilbage i kroppen eller mindre. Stier I Sabbatten har vampyrerne forkastet deres menneskelighed, og følger i stedet en række moralske overbevisninger og livsanskuelser, der kaldes for Stier. At følge en sti giver ingen regelteknisk effekt, men kan bruges til at skabe dybde i ens karakter. Vi anbefaler derfor at alle vampyr roller følger en sti. Er man en stærk tilhænger af sin sti, giver dette en selvtillid og formål i evigheden. Dette medfører at rollen skal forsøge overholde en lang række til tider besværlige regler. Er man nyindviet til en sti, eller svag i troen, er man ikke på samme måde bundet af et strengt kodex, men det betyder samtidig at man bliver vægelsindet og forfalden til Bæstet. Brug dette som rollespilsmæssige værktøjer. Hvis en vampyr ikke er på en sti betyder det er de stadigt har deres menneskelighed og bruger den som et slags moralsk kompas. For deltajer om den enkelte sti anbefaler vi man søger på men de mest almindelige nævnes her: Magtens Sti (Power and the Inner Voice), Bæstets Sti (Feral Heart), Kains Sti (Caine), Katarens Sti (Cathari), Ærens Sti (Honorable Accord), Sjælens Sti (Death and the Soul), Orions sti (Orion), Frelsens sti(redemption)

6 Klanerne og discipliner Kain var den første vampyr og havde 8 discipliner som han vidregav de efterfølgende generationer. Dette var Celerity, Potence, Fortitude, Animalism, Auspex, Dominate, Presence og Obfuscate. I Kongernes by kan alle vampyrer fra karaktérskabelsen lærer disse discipliner på niveau 1. Gennem spillet kan de højest læres op til niveau 5, selv med magiske genstande (af hensyn til balancen og da ingen spillere bliver 7. generation). Klanerne Assamite, Brujah, Gangrel, Lasombra, Malkavian, Nosferatu, Setite, Toreador, Tzimisce og Ventrue er 10 af 13 blodlinjer fra de mægtige antedeluvians, som er 3. generation af vampyrer. Disse klaner er dem Kongernes by har valgt at spillerne umiddelbart kan starte som. Hver af disse klanfædre havde nogle af Kains 8 discipliner som de mestrede samt flere af dem udviklede nye discipliner samt blodsmagier. Fælles kaldes de discipliner antedeluvianerne mestrede og opfandt for klanspecifikke discipliner og til kongernes by kan en spiller starte med op til niveau 2 i en klanspecifik blodsmagi og op til niveau 3 i de øvrige klanspecifikke discipliner. Alle vampyrer kan i princippet lære alle disciplinerne, men klanspecifikke discipliner der ikke hører til ens egen klan kan højest læres til niveau 3. Klanernes Svagheder og Historie Foruden forskelligheder i klanernes disciplinernes har de enkelte klaner også nedarvet klansvagheder samt der medfølger komplicerede historier for hver af klanerne. Vi opfordrer hver spiller til at gå på internettet og læse om sin klan, således man har en god forståelse for hvilken rolle ens klan optager i det vampyriske samfund. Ultra kort udgave af klanerne følger her, og det regeltekniske følger på næste sides skema. Assamite Snigemordere med en blodhunger efter vampyrblod. Og frygtet for dette. Brujah Forhenværende klan af Athens filosofffer, men nu faldet til passionerede bøller Gangrel Klan der dyrker det rå hårdfører bæst og forvandler sig til varianter heraf Lasombra Sabbattens grundlæggere og konger, som styrer med darwinistisk traditioner. Malkavian Sindsyge vampyrer der gennem deres vrangsyn får indblik i den egentlige sandhed Nosferatu Monstrøse informations mestre. Gemmer sig i undergrunden og regerer internettet. Setite Ægyptiske tilbedere af Seth med slangeevner og tilstræber gudernes udødelighed Toreador Kunstfanatikere med passioneret fokus men også udtryksfulde evner. Tzimisce Veluddannede kropsmanipulatorer med sygelig videnskabelig tilgang til perfektion. Ventrue Ridderne af sabbatten der opretholder tradition og betragter mennesker som kvæg

7 Klan Bruhja Lasombra Tzimisce Assamite Klanspecifikke Discipliner Celerity, Potence, Presence Obtenebration, Potence, Dominate. Afgrundens mysterier Vicissitude, Animalism, Auspex. Koldun Quitus, Celerity, Obfuscate. Dur An Ki Klansvaghed Går i frenzy på 4 blod. Aversion for alle hellige symboler. Skal bære noget jord fra et sted der har stor betydning for dem. Frenzyer på 6 blod hvis dette mistes. Har hver aften 2 til kamptal indtil de har drukket blod fra en ikke assamite. Denne ulempe forsvinder i 1 år hvis de diablerer. Har aura som diablererende. City Gangrel Country Gangrel Malkavian Nosferatu Setite Toreador Ventrue Protean, Celerity, Obfuscate Protean, Fortitude, Obfuscate Dementation, Auspex, Obfuscate Animalism, Potence, Obfuscate Serpentis, Presence, Obfuscate Presence, Auspex, Celerity Dominate, Presence, Fortitude. De får et permenent bæstligt træk hver gang de går bærserk, fx klør, hale, pels Det samme som City Gangrel Har en sindsygdom og adgang til spindet som giver informationer og muligheden for at dele oplevelser. Dette tilgåes teknisk via en facebook gruppe. Er monstrøse og grimme. skal sminkes. Har Shrecknet, et IT netværk. Tilgåes via en facebook gruppe. Aversion mod lys, Kraftig eller pludselig lys fungere som frygt. Er fascineret af skønhed, det kan være alt fra malerier til tortur. Ved møde med sin fascination skal den bruge mindst 5 minutter i fascination af dette. Har et krav indenfor hvem de drikke blod fra. fx blondiner, homoseksuelle eller slaver.

8 Vampyrers discipliner Discipliner er vampyrernes overnaturlige evner, der for alvor sætter dem i en anden magtliga end de dødelige. Vil man bruge en disciplin, koster det 1 blodpoint, medmindre andet er nævnt i beskrivelsen af den konkrete evne. Visse discipliner kan modstås med viljestyrke. Hvis dette er tilfældet, er evnen markeret med en *. Man skal i øvrigt være opmærksom på at man sjældent vil kunne se at en vampyr bruger en disciplin på en anden. Det er altså som hovedregel kun muligt at se effekten, ikke at disciplinen bliver brugt. Evt. håndtegn der tjener til at tydeliggøre for offeret hvad der sker, kan ikke ses af andre roller, da de udelukkende er en symbolsk repræsentation af evnen. Håndtegnene til tydeliggørelse af visse Discipliner er som følgende:

9 Vampyrers Disciplinbeskrivelser Animalism Denne disciplin giver magt over dyrene, både i byerne og skovene, men også vampyrernes indre Bæst. Dyrisk Lakaj Med denne evne kan man bruge byens dyr som spioner, skønt de ikke er effektive. Evnen kræver at man ved hvilket sted man vil holde under opsyn. Dyrespionerne kan give oplysninger om hvor mange der er forsamlet der, samt om nogle af de forsamlede har synlige kendetegn. Dette foregår ved at man tager kontakt til arrangørerne, og giver al den oplysning man har om stedet og forsamlingen man vil observere. For at bruge denne evne, skal man befinde sig alene et afsidesliggende sted og rollespille disciplinen. En baggård eller en tom park kvalificerer sig. Noahs Kald Med denne evne kalder man dyr til sig, man kan drikke blod fra. Derved får man 1 blodpoint for hvert niveau man har i animalism. Husk man mister 1 blodpoint ved at starte evnen. For at bruge denne evne, skal man befinde sig et afsidesliggende sted og rollespille disciplinen. En baggård eller en tom park kvalificerer sig. Hver spilgang vil der kun være en bestemt mængde blod at hente samlet for alle spillere med denne evne. Berolig * Offeret bliver fuldstændig harmløs resten af scenen og bliver dermed sat ud af kampen. Hvis den angribende part alligevel vælger at kæmpe mod den beroligede, ophæves effekten af denne evne. Offerets egne venner kan ikke vække den beroligede. Et overnaturligt væsen der er gået Bersærk kan desuden beroliges ved berøring. Denne evne bringer varerdyr ud af deres kampform. Bæstets Lakaj Med denne evne kan brugeren i parker eller på egne territorier tilkalde dyr til at kæmpe med sig. Dette giver +5 kamptal. Bersærk Med denne evne kan man kan projicere sit indre bæst til en anden. Offeret vil få +10 til sit kamptal og gå Bersærk resten af scenen. Offeret kan ikke gøre andet end at forsøge at skaffe sig så meget blod som det er ham/hende fysisk muligt på så kort tid som muligt og vil derfor indlede en kamp med hvem end han kommer nærmest. I massekamp vil offeret typisk angribe sine venner først da de er tættest, og derved regelteknisk skifte side indtil kampen er overstået. Scenen vil bæstet der er blevet projiceret automatisk vende tilbage til sin retmæssige ejer.

10 Auspex Denne Disciplin er udtryk for vampyrernes skærpede overnaturlige sanser. Enhver vampyr med Auspex kan se vampyrer der skjuler sig med Obfuscate. Det er muligt at se alle vampyrer der har sammen niveau eller lavere i Obfuscate end brugerens niveau af Auspex. Auspex skal aktiveres, men det er tilladt at aktivere det som reaktion på offgame at se nogen i obfuscate. Forstærket sanser Med denne evne kan brugeren udvidde sine sanser til det overnaturlige. Dette repræsenteres i spillet, ved at bruger ligger en finger under øjet og kan bevæge sig inden for en radius af 5 skridt, ingame vil brugeren stadigt være der hvor han stod da han brugte evnen, så folk der offgame ser en person med en finger under øjet kan ikke se ham. Med denne evne kan brugeren altså se folk over skulderen eller overhøre samtaler som denne ellers ikke ville kunne. Aurasyn På dette niveau er dit syn så skarpt at du kan se auraerne på folk, og gennem det finde ud af hvad de er. Dette fungerer ved at man får lov til at spørge til personens følelser eller natur (om man er dødelig, vampyr, blodslave eller noget helt fjerde.) Det er også muligt at læse andre oplysninger af auraen, f.eks. om personen er diablerist, magibruger eller lign. Hvis man ikke vil gøre offeret opmærksom på at man bruger denne evne, kan man kontakte en arrangør, der vil give den relevante information. Åndernes berøring Ved at samle en genstand op og bruge Åndernes berøring kan genstanden fortælle hvad den har været ude for, for nyligt, samt hvem der har haft den. Den kan også give en begrænset baggrundshistorie, hvis den har sådan en. Informationen får man ved at kontakte en arrangør når evnen er brugt. Telepati Med denne evne kan man ved at kigge en person i øjnene i 3 sekunder få syner om personens fortidige handlinger, som har stor betydning for personen. Informationen får man ved at kontakte en arrangør eller spørge spilleren offgame når evnen er brugt. Alternativt kan man overfører tanker til en anden. Man bestemmer selv hvordan man ønsker at den anden person får tankerne, omend personen skal kunne ses.

11 Ånde rejse Med denne evner kan vampyren sende sine sanser afsted i form af en ånd, som ikke kan ses af folk uden de har evner til at se ånder. Brugeren skal sikre sig tydeligt at markere hans efterladte krop med størst/flest mulige genstande til at repræsenterer dette. I mellemtiden bærer brugeren en hvid maske idet han tager form af en ånd, som på ingen måde kan påvirkes eller kan interagerer med omgivelser. Ånden kan godt tale. Han kan således bevæge sig alle steder som offgame kan opnåes adgang til, og spillere må ikke tilbageholde ham ved dører eller lignende. Hans efterladte krop kan bortføres, brændes, dræbes, drænes for blod og alt andet svarende til han er i torpor. Ånden ved ikke nødvendigvis hvor dens krop er. Blodmagi Nogle vampyrer dyrker en række magiske traditioner, der her er samlet i fællesbetegnelsen Blodmagi. Der findes mange af disse, og som udgangspunkt er de forskellige typer mere magtfulde men kræver mere forberedelse end de almindelige discipliner. Disciplinen Blodmagi fungerer som de øvrige, hvad niveauopdeling osv. angår. Hvilken form for magi man kan dyrke, kan man snakke med arrangørerne om, da der findes flere skoler end dem som umiddelbart fremgår af skemaet over klandisciplinerne. Af disse kan nævnes Tzimisce klanens Koldun magi der giver dem magt over deres land, Klan Assamites ældgamle Dur An Ki der beskæftiger sig med ånder og væsner fra andre verdener, Klan Lasombras Afgrundens mysterier som beskæftigere sig med mørket, Klan Giovannis Nigrimancy, der fokuserer på magten over døde ånder og kroppe og infernalisternes dæmonologi som hidkalder dæmoner og trækker på deres kræfter.

12 Celerity Denne Disciplin giver vampyren overmenneskelig hurtighed og reflekser. Dette er en af de tre fysiske discipliner, der giver vampyrer deres overlegne kampevner. Se mere i reglerne for kamp. Det koster 1 blod at aktivere sin fulde bonus fra Celerity og ikke 1 blod per niveau. +1 til kamptal +2 til kamptal En vampyr med dette niveau kan desuden forlade en scene eller kamp, så hurtigt at andre ikke kan følge med. Disciplinen kræver at man kan forlade hele scenen, uden at skulle åbne døre, flytte personer eller rykke på noget. Der skal således være frie flugtveje. Dette koster 1 blodpoint. Denne evne skal aktiveres i starten af kampen, før andre discipliner bliver brugt. +3 til kamptal +4 til kamptal En vampyr med dette niveau kan desuden bruge 1 yderligere disciplin i indledningen til en kamp. Det koster 3 yderligere blod, samt prisen for at aktivere de 2 andre discipliner. +5 til kamptal

13 Dementation Denne Disciplin beskæftiger sig med sindet og sindslidelser. Samtidig er den nøglen til Klan Malkavians netværk Spindet. Forstærke Følelser* Med denne evne kan brugeren, ved berøring, give ham/hende ekstreme følelser. Det betyder at offerets følelser vil blive forstærket i en ekstrem grad. Som spiller der bliver udsat for denne evne, skal man overdrive sin rolles følelser, dvs. at man skal give stærkt udtryk for alle de følelser ens rolle måtte have. Varigheden er resten af scenen. Vanviddets Sandhed Med denne evne kan du få noget information ud af dine omgivelser. For at bruge denne evne skal man søge information om et bestemt emne. Dette meddelere man til en arrangør, der så vil fortælle hvad man finder ud af. Evnen kræver at man har noget at læse informationerne ud af. Dette kan være alt fra graffiti på en mur, tekno musikkens rytmer til en flok fugle der flyver over himlen. Hvad den enkelte Malkavian spår igennem, skal dog være det samme hver gang han eller hun bruger denne evne. Hallucination* Med denne evne kan brugeren give en person hallucinationer. Brugeren fortæller hvad personen skal hallucinere om, dog kan man med denne evne ikke ændre på eksisterende elementer i virkeligheden, men kun tilføje nye. Man kan fx ikke ændre folks udseende, men man kan tilføje personer eller detaljer til virkeligheden. I kamp kan denne evne bruges som frygt ved at fremkalde ild mod vampyrer eller andre syner mod andre væsener, såfremt det åbenlyst ville skræmme dem. Varigheden er resten af scenen. Multipel Personligheder* Denne evner virker kun i massekamp Såfremt brugeren er i undertal. Brugeren fremkalder et antal hallucinationer hos modstanderne, der betyder at brugerens side har flertallets ret til at starte med at vælge modstandere i kamp. Når alle kæmpere fra brugerens side er parret op mod en modstander, bruger de resterende modstandere resten af kampen/og alle delkampe på at kæmpe mod hallucinationer og kommer derved uskadt ud af kampen. Vanvid Med denne evne kan man påføre en anden rolle en stærk sindslidelse. Det koster også 1 viljestyrke at bruge evnen. Det kræver berøring med offeret. Foruden at skulle rollespille sindslidelsen mister offeret muligheden for at bruge viljestyrke til at modstå andre discipliner og får 5 til sit kamptal (Dette kan ikke reducere et kamptal til under 1). Varigheden er 1 time og kan bruges i kamp. Hvis brugeren af denne evne selv har sindslidelsen og offeret ikke har noget viljestyrke tilbage når evnen bruges bliver sindslidelsen der resten af denne spilgang.

14 Dominate Denne Disciplin giver magt over offerets sind og tanker. Kommando* Ved at sige et enkelt ord, kan man få en person til at gøre det samme. Kommandoen kan være ord som: løb, hop, flygt, stå, kast, og så videre. Varigheden er maksimum 5 sekunder. Denne evne kan derfor ikke bruges til at sætte personer ud af kamp. Manipulation* En stærkere udgave af kommando hvori man giver en simpel ordre, formet i en sætning, så som Smid dit våben på jorden, Giv mig disketten i hånden, og så videre. Personen vil dog ikke gøre noget der er selvmorderisk såsom, skyd dig selv, eller hop ud fra 5 sal. Offeret vil heller ikke gøre noget der bringer ham/hende i en dødsensfarlig situation så som: Put giften i din mund eller Skær din pulsåre over (Det er op til offerets egen vurdering om det er til fare for ham/hende selv). Manipulation har en tidsbegrænsning på 10 minutter. i kamp kan den som det eneste bruges til at få folk til at smide deres våben. Glemsel* Ved at anvende denne evne på en anden person kan du få ham/hende til at glemme et tidsrum svarende til 1 time. Man kan med Dominate på niveau 3 også se om en andens hjerne er blevet manipuleret med. Man kan rette op på slettede eller ændrede hukommelser for 1 blod per hukommelse. Ændre Hukommelse* Med denne evne kan man ændre en persons hukommelse. Man kan højest ændre hukommelsen af tidsrum op til 1 time. Man kan f.eks. ændrer det således at offeret husker en anden gerningsmand end den han eller hun egentlig så, osv. Sindslænke Brugeren kan nu lagre en ordre i en anden spillers hukommelse til udførelse senere på natten. Enten ved angivelse af et bestemt klokkeslæt eller ved en bestemt situation. Det kan for eksempel være at se en bestemt person, høre en bestemt sætning eller lignende. Ordren må ikke være selvmorderisk og varigheden af udførslen kan ikke være over 1 time. Der må ikke være nogen tvivl for ofret om at evnen er blevet brugt, og hvad det er ordren indebærer. Ofret er ikke klar over at ordren er blevet givet, og kan ikke advare andre om, at der er noget i gære.

15 Fortitude Denne Disciplin giver vampyren en overnaturlig modstandskraft overfor fysisk skade. Dette er en af de tre fysiske discipliner, der giver vampyrer deres overlegne kampevner. Se mere i reglerne for kamp. Det koster 1 blod at aktivere sin fulde bonus fra Fortitude og ikke 1 blod per niveau. +1 til kamptal +2 til kamptal Ved at bruge yderligere 1 blod kan du aktivere din Fortitude og få +1 til kamptal for hver modstander du kæmper mod i den enkelte delkamp. +3 til kamptal +4 til kamptal Når en karakter med denne evne taber en kamp, kan han istedet for at blive slået i Torpor eller Dø, vælge at bruge 5 blod og kæmpe videre i næste delkamp, flygte eller starte ny kamp. +5 til kamptal

16 Obfuscate Denne Disciplin giver vampyren mulighed for at bevæge sig uset omkring. Læg i øvrigt mærke til reglerne for at se igennem Obfuscate. Disse findes under Auspex disciplinen. I massekamp kan en person i obfuscate kun angribes/vælges såfremt modstanderen har tilstrækkelig auspex. Når man vælger modstander/angriber fra obfuscate får man +1 til kamptal per niveau i obfuscate. Obfuscate samt bonus til kamptal brydes altid efter første delkamp. Ligegyldighed Denne evne gør at brugeren bliver usynlig når han/hun står helt stille. Varigheden er indtil brugeren bevæger sig, laver en aggressiv handling eller bliver opdaget af en anden person der bruger Auspex. Det er ikke muligt at anvende denne evne hvis der er en anden person der holder øje med en (hold lige et vågent øje for personer der udspionerer eller stirre). Uset tilstedeværelse Denne evne gør at brugeren kan gøre sig usynlig hvis der ikke er nogen andre personer der direkte stirre på ham/hende. Brugeren kan derefter bevæge sig i et roligt tempo uden at blive opdaget. Sagen er den at folk simpelthen ignorerer brugeren, så denne virker usynlig. Folk vil gå til en sådan længde at de vil gå uden om brugeren hvis han/hun står i vejen eller flytte på sig selv hvis brugeren f.eks. står foran et fjernsyn. Masken Når Vampyrer når dette niveau kan de bruge 1 blodpoint for at skjule deres hæslige udseende eller deformiteter i 24 timer. Dette skjuler dog ikke vampyrens identitet blot eventuelle horn, ar, misformninger o.lign. Derudover virker denne evne ligesom Uset tilstedeværelse, med den undtagelse at brugeren vil være i stand til at kunne løbe imens hans/hendes Obfuscateevner er aktive og uden at det (at løbe) tæller som en aggressiv handling. Forsvinding Ved at opnå denne evne i Obfuscate kan brugeren forsvinde i den blå luft selvom andre stirrer på ham/hende. Her kan man slippe væk fra en kamp situation med mindre ens modstander har auspex 4. Sløret Med denne evne kan man skjule andre sammen med sig selv. Disse skal røre én, og for hver person der rør én, bliver ens effektive Obfuscate sænket med én, dvs. at man bliver nemmere opdaget med Auspex. Dette vises ved at samtlige skjulte personer viser det aktuelle niveau. Hvis man vil bevæge sig rundt sammen, og er flere med Obfuscate, kan man blot røre hinanden, og derved er man klar over, hvor den anden er. Det koster 1 blod ekstra for hver person man giver Obfuscate på denne måde.

17 Obtenebration Denne Disciplin er Klan Lasombras magt over mørket og skyggerne. Blindhed* Brugeren af denne evne kan få en skygge til at krybe ind i øjne på en person og gøre dem blinde. I kamp giver dette 2 til kamptal. Mørketåge Denne evne fremkalder en unaturlig mørk tåge som giver 2 i kamptal til alle deltagere i kampen som ikke har obtenebration eller Auspex niveau 1. Varigheden er resten af scenen. Effekten af evnen øges ikke ved flere brugere. Tentakler Ved at bruge bløde tentakler på kostumet som symbol giver evnen +4 til brugerens kamptal. Man kan godt bruge våben samtidig med tentaklerne. Varigheden er indtil brugeren selv ophæver den. Skyggeskridt Med denne evne kan brugeren bevæge sig mellem skygger. Dette foregår ved at brugeren træder ind i en skygge og forsvinder fra spil (ved at tage hånden på hovedet). Herefter løber brugeren over til en anden skygge som denne kunne se da han kastede disciplinen. Her kommer han med det samme ind i spil igen (ved at fjerne hånden fra hovedet). Denne evne kan oftest bruges til at slippe væk fra en kampsituation. Mørkets Metamorphose Ved at bruge denne evne, kan man antage skikkelse af verdens mørke og blive immun overfor alle former for normal skade. Du vinder således enhver delkamp hvor din modstander ikke bruger alvorlig skade. Yderligere giver evnen + kamptal 1 10 såfremt man inden kampens start har iklædt sig et kostume der repræsenterer mørkets metamorphose. Bonus til kamptal afgøres af arrangørerne inden spilstart. Disciplinen kræver såledesfor maximal effekt sort sminke og eventuelle proteser og varer indtil brugeren selv ophæver den. En vampyr med denne evne aktiveret kan besejres og dræbes med alvorlig skade, men er immun overfor stakes, forsøg på at drikke blod og diableri.

18 Potence Denne Disciplin giver vampyren overmenneskelig styrke. Dette er en af de tre fysiske discipliner, der giver vampyrer deres overlegne kampevner. Se mere i reglerne for kamp. Det koster 1 blod at aktivere sin fulde bonus fra Potence og ikke 1 blod per niveau. +1 til kamptal +2 til kamptal Du må med desuden med denne evne give dig selv yderligere +1 til kamptal for en pris af 1 blod. Dette kan gøres et antal gange i hver kamp svarende til ens niveau i potence. Dette meddeles ligesom andre kampdiscipliner inden kamptal regnes sammen. +3 til kamptal +4 til kamptal Hvis du kæmper med tohåndsvåben kan du for 1 blod få yderligere +2 til kamptal. Dette kan bruges samtidig med niveau til kamptal

19 Presence Denne Disciplin er udtryk for vampyrernes magt over andres følelser. Udstråling* Med denne disciplin udstråler du en kraftig aura, der enten kan tiltrække eller frastøde 1 person. Personen vil enten finde dig ufattelig tiltrækkende, og søge dit nærvær, eller trække væk fra dig i en let form for frygt, eller foragt. Denne evne kan ikke tvinge en person ud af en kamp, eller få en person til at kæmpe på din side.. Varigheden er resten af scenen. Habbalahs Magt* Du kan indgyde en følelse, såsom Had, Sorg, Kærlighed, og Afsky overfor en person (behøver ikke at være brugeren selv) eller en genstand. Brugeren kan anvende denne evne til at påvirke op til to personer af gangen. Dette kan ikke sætte personer ud af kamp. Varigheden er resten af scenen. Frygt* Brugeren af denne evne kan, ved at pege på 1 person, der er indenfor 3 meter, få denne person til at frygte ham/hende. Offeret skal flygte væk fra brugeren og holde sig væk resten af scenen. denne evne kan godt sætte en karakter ud af en kamp. Hengivenhed* brugeren af denne evne kan få en person til at blive forelsket i sig. regelteknisk betyder dette at offeret altid vil kæmpe på samme sidde som brugeren. evnen vare i en time. Majestæt* Brugeren af evne udstråler en kraft og styrke der imponerer dødelige, såvel som vampyrer, fylder dem med ærefrygt, og forhindrer dem i at angribe ham/hende. Folk lægger mærke til brugeren, og al opmærksomhed centreres efterhånden omkring ham/hende. Brugeren af Majestæt kan kun bevæge sig i et roligt tempo imens han/hun anvender evnen. Alle der er i nærheden af brugeren skal opføre sig underdanigt overfor ham/hende og hvis brugeren angribes vil offrene forsvarer ham/hende. Varighed er resten af scenen og evnen koster også 1 viljestyrke at aktivere.

20 Protean Denne Disciplin er klan Gangrels særlige bånd med deres Bæst og verden omkring dem. Jordsøvn Brugeren af denne evne kan ved at sætte sig på jorden smelte ned i den, hvorfra han/hun ikke kan graves op. Det er kun muligt at anvende denne evne hvis brugeren har jord, græs, blade osv. under sig. Når brugeren af denne stiger op fra jorden igen skal det være samme sted, som han/hun smeltede ned i jorden. Denne evne kan ikke bruges i kamp. Prisen er 1 blodpoint for at smelte ned i jorden/stige op fra jorden. Det tager 1 minutter at synke i jorden og 1 minutter at vender tilbage til verden. Evnen er altså ikke nyttig i forbindelse med overraskelsesangreb og lign. Det er muligt at høre hvad der sker på overfladen, mens man er sunket i jorden. Man kan dog intet se, og skal derfor lukke øjnene. Skærpede Sanser ved at bruge denne evne kan man skærpe sin lugtesans så meget, at man kan få information om andre roller. Det kræves at man enten har dem eller en personlig genstand til rådighed. Hvilken type information man får varierer, og modtages ved at tage kontakt til en arrangør. Kløer Ved at bruge en handske med bløde klør på som symbol, gror man klør der gør Alvorlig Skade i kamp. Desuden giver evnen +3 til brugerens kamptal, og man kan godt bruge våben samtidig med kløerne. Varigheden er indtil brugeren selv ophæver den. Pelsbrynje Brugeren af denne evne forvandler sin hud til tyk pels der yder beskyttelse for en tid. Så længe evnen varer, kan brugeren ikke spiddes af en træpæl, og modtager +4 til sit kamptal. Varigheden er 1 time. Bæstets Form Ved at bruge denne evne, kan man antage skikkelse af sit Bæst. Dette giver en bonus til brugerens kamptal på Hvor meget afhænger af den mængde sminke og proteser brugerens påfører sig. Evnen varer indtil brugeren selv ophæver den.

21 Quietus Denne Disciplin er klan Assamites særlige evne til at ukampdygtiggøre deres modstandere tavst og effektivt. Nattenskåbe Denne evne gør det samme som obfuscate 1. Hvis du har både denne evne og obfuscate får du yderligere plus 2 til kamptal når du andgriber fra obfuscate. Dødens tavshed Med denne evne kræver det 1 højere niveau at se igennem din Obfuscate med Auspex. Du får således ikke de øvrige bonusser for at have højere obfuscate. Denne evne koster ligesom alle andre 1 blod at aktiverer og virker igennem 1 brug af obfuscate. Blodgift Du kan beklæde op til 3 personers våben med dit blod og derved giver våbenet ydeligere +2 til kamptal. Hvert våben for sig koster 1 blod at beklæde og giften holder 1 time. Der skelnes ikke mellem hvor mange våben man kæmper med og våbenfører kan således maximalt få +2 til deres kamptal af denne evne. Paralyse* Brugeren af denne evne kan ved berøring paralysere andre, dvs. hele kroppen på andre personer. En paralyseret karaktér har teknisk set 0 i kamptal, kan ikke bruge discipliner og er sat ud af kampen. Man altså bruge evnen til at pacificere en anden vampyr eller skabning, så man kan spidde deres hjerte med en træpæl eller tæske dem i torpor. Varigheden er resten af scenen. Dødens kald Denne evne aktiveres ved at brugeren skal berører offeret enten som del af kamp eller ved et prik der mærkes som et slangebid. Herefter kan brugeren resten af aftenen vælge at koncentrer sig om giften og dermed bruge 1 viljestyrke, hvorefter alle blodkar i offeret eksplodere hvilket bringer offeret i Torpor/bevidstløs.

22 Serpentis Denne Disciplin er Setites særlige evne til at trække på deres fordømte guds gaver. Slangens Øje* Brugeren kan med denne evne paralysere andre. Ved at brugeren kigger ind i denne persons øjne, bliver offeret frosset på stedet og kan ikke bevæge sig (offeret kan stadig se, lytte, føle, smage, lugte, og tale). Varigheden er resten af scenen og effekten aftager hvis brugeren selv bryder øjenkontakten. Effekten forsvinder desuden hvis personen angribes eller forsøges staket. Hugormens gift* Brugeren af denne evne kan ved berøring forgifte en modstander. Denne evne giver i kamp 1 til potense og celerity til 1 modstander. Varighed er resten af scenen. Evnen kan ikke bruges flere gange på samme modstander. Slangens skæl Med denne evne udvikler brugeren skæl som skal markeres med proteser eller sminke som skal dække et område svarende til en halv legemesdel. Evnen giver +4 til kamptal. Varighed er resten af aftenen og vampyren har effektivt 1 mindre i blodpulje (det koster således ikke 1 blod at aktiverer). Slanges form Med denne evne forvandler brugeren sig delvist til en kampform af en slange som kræver proteser og/eller sminke. Evnen gør dig immun til stakes og giver bonus til kamptal på 2 6. Hvor meget bonus afgøres af arrangørerne på baggrund af sit samlede kostume. Evnen varer indtil brugeren selv deaktivere den eller til solopgang. Det Mørke Hjerte Med denne evne kan brugeren, fjerne sit eget eller andre vampyrers hjerte, uden at slå vampyren ihjel. Denne evne kan kun bruges ved timerne omkring midnat (dvs. fra til 01.00). Processen hvor i hjertet bliver opereret ud af vampyr kroppen tager 10 minutter, og når hjertet er fjernet skal det repræsenteres i spil. Når hjertet er fjernet fra kroppen, kan den hjerteløse vampyr ikke gå i Torpor, den skades ikke af sollys og kan praktisk talt ikke destrueres. Hvis vampyren besejres, evt. med alvorlig skade, brændes eller på anden måde burde være død, vil dens krop blive til støv for derefter at genskabe sig næste midnat omkring dens hjerte i krukken. Hvis hjertet bliver fundet kan man gennembore hjertet med en træpæl (en blyant er ikke nok), så vampyren øjeblikkeligt går i Torpor. Derudover kan man destruere hjertet (og vampyren) ved at udsætte det for ild eller sollys. Prisen for at få fjernet sit hjerte er 5 til blodspulje.

23 Vicissitude Denne Disciplin er klan Tzimisces evne til at ændre på kroppens opbygning, både deres egen og andres. Kødskrædderen Brugeren af denne evne kan helbrede skade på andre. Med denne evne koster det kun 1 blod at vække en vampyr af torpor eller dødelig fra bevidstløshed og 2 blodspoint hvis det er alvorlig skade. Dragens Edder Brugeren af denne evne kan forvandle sit eller en anden vampyrs blod til giftig edder. Dette betyder at vampyren udvikler læskende syreholdige sår som i kamp giver 2 kamptal men man giver alvorlig skade. Hvis man drikker 1 helt blodspoint af en vampyr der har denne evne aktiv ætser det ens indvolde op og man ender i torpor. Varighed er 1 time og kan kun være aktiv på 1 person ad gangen. Szlatcha Med denne evne kan brugeren forbedre sig selv eller en anden person til kamp. Evnen kræver proteser kan bruges op til to gange (evt. på samme person). For hver gang den bruges får offeret +3 til sit kamptal. Denne evne koster 1 blod hver gang den bruges og for hver gang den bruges kræves proteser til nyt område (knoglesværd, Pigge, benbrynje, maske). Det koster brugeren af evnen yderligere 1 blod at fjerne forandringerne igen ellers er varighed til solopgang. Metamorphose Brugeren af denne evne omformer sin fysiske form. Herved kan han vælge 1 af følgende effekter og aldrig udnytte 2 effekter samtidig. Benbrynje: +3 kamptal og du kan ikke spides af træpæl. Varighed resten af scenen. Hvis du har Animalism 4 (bæstets lakaj) kan du for yderligere 1 blod forbedre denne med yderligere +5 kamptal. Du kan forøge 1 persons blodpulje med 4. Personen skal selv fylde den op. Varighed resten af aftenen og kan kun være aktiv på 1 person ad gangen. Zulu Form Denne evne fungerer som en forbedret version af Szlatcha og kan bruges samtidig med denne. Evnen kræver kostume der repræsenterer de massive ændringer på brugerens fysiske form. Afhængig af kostumet giver evnen 1 15 i kamptal. Varer indtil brugeren ønsker at ophæve den.

Indhold Indhold...1 Indledning:...2 Karakterregler:...3 Karakterskabelsen...3 Færdigheder og Discipliner...3 Kropspoint og Viljestyrke...

Indhold Indhold...1 Indledning:...2 Karakterregler:...3 Karakterskabelsen...3 Færdigheder og Discipliner...3 Kropspoint og Viljestyrke... Indhold Indhold...1 Indledning:...2 Karakterregler:...3 Karakterskabelsen...3 Færdigheder og Discipliner...3 Kropspoint og Viljestyrke...3 Udvikling og erfaring...4 Andet end vampyrer...4 Færdighederne...5

Læs mere

Shamanisme. Shamaners Veje. Ildledning. At stige i Grad. At bruge shamankræfter. Riter til galder. Genvinding af galder. Galder og Gradpriser

Shamanisme. Shamaners Veje. Ildledning. At stige i Grad. At bruge shamankræfter. Riter til galder. Genvinding af galder. Galder og Gradpriser Shamanisme Ildledning Shamaner er åndetilbedere som typisk kommer fra Treagonn-Sletten. De trækker på ånderne og deres kræfter og har lange hellige og spirituelle traditioner som gør dem i stand til at

Læs mere

Shaman og vølv regelsæt

Shaman og vølv regelsæt Shaman og vølv regelsæt Indholdsfortegnelse Om at spille Shaman og vølv... Shaman... Vølv... Shaman påkaldelser... Vølv påkaldelser... 4 Shaman ceremoni og almindelige ritualer... Vølv ceremoni og almindelige

Læs mere

Magikataloget Indhold

Magikataloget Indhold Magikataloget Indhold Formularer... 2 Første Cirkel Formularer... 2 Vindstød... 2 Løgn... 2 Rodnet... 2 Giftimmunitet... 2 Frygtimmunitet... 2 Byrdeimmunitet... 2 Anden Cirkel Formularer.. 2 Søvn... 2

Læs mere

Regler for Frimurerne

Regler for Frimurerne Regler for Frimurerne Egenskaber Immunitet over for blodsbånd: Frimurenes magikere er immune over for blodets bånd der kommer fra at drikke vampyrblod. De kan derfor heller ikke bliver til Ghouls som normale

Læs mere

Ritualer. til Skyggekrigene. Et rollespilsarrangement arrangeret af. Version 3.0

Ritualer. til Skyggekrigene. Et rollespilsarrangement arrangeret af. Version 3.0 Ritualer til Skyggekrigene Et rollespilsarrangement arrangeret af Version 3.0 INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion:... 3 In-game om ritualisten:... 3 Regelteknisk:... 3 Stien:... 3 Vælg dit fokus:... 3 Natur:...

Læs mere

Vampire. RandersByNight. PÅ VAMPIRE: THE MASQUERADE Side 1 PDF Created with deskpdf PDF Writer - Trial :: http://www.docudesk.com

Vampire. RandersByNight. PÅ VAMPIRE: THE MASQUERADE Side 1 PDF Created with deskpdf PDF Writer - Trial :: http://www.docudesk.com Vampire RandersByNight Skrevet af Wotan Ragnar Davidsen PÅ VAMPIRE: THE MASQUERADE Side 1 Indledning 3 KLANERNE 6 GENERATION 9 WILLPOWER 10 KARAKTER KONCEPT 12 DISCIPLINERNE 14 ERFARING & KAMP 25 KARAKTERER

Læs mere

Lyng Rollespils Præste Regelsæt

Lyng Rollespils Præste Regelsæt Lyng Rollespils Præste Regelsæt Præst Regelsæt 15, version 1..3 Indholdsfortegnelse Om Præster... Bønner... Gudtjenester... 3 Velsignelser... 3 Præste Evner... 3 Oversigt over valgfrie evner for Præster...

Læs mere

Indledning Ekstra professioner Begrænsninger på professioner Eksempel:

Indledning Ekstra professioner Begrænsninger på professioner Eksempel: Indledning Dette hæfte er skrevet til de spillere, som minimum har været med til 8 spilgange. På dette tidspunkt har karakteren mulighed for at opnå det, som tidligere virkede umuligt. Med tiden er dine

Læs mere

DE UNDERJORDISKE LYRIK ALBUM: IND I FLAMMERNE

DE UNDERJORDISKE LYRIK ALBUM: IND I FLAMMERNE DE UNDERJORDISKE LYRIK ALBUM: IND I FLAMMERNE 1. Ind I Flammerne Selvom jeg ved at der kun er mørke for enden af tunnelen kaster jeg mig hovedløst ind i flammerne der omgiver dig Du efterlader mig i et

Læs mere

Sidste søndag i kirkeåret II Gudstjeneste i Jægersborg kirke kl. 10.00 Salmer: 732, 448, 46, 638, 321v6, 430

Sidste søndag i kirkeåret II Gudstjeneste i Jægersborg kirke kl. 10.00 Salmer: 732, 448, 46, 638, 321v6, 430 Sidste søndag i kirkeåret II Gudstjeneste i Jægersborg kirke kl. 10.00 Salmer: 732, 448, 46, 638, 321v6, 430 Helligånden oplyse sind og hjerte og velsigne ordet for os. Amen Opfordringen i denne søndags

Læs mere

VEJLEDENDE RITUAL VED ORGANDONATION

VEJLEDENDE RITUAL VED ORGANDONATION VEJLEDENDE RITUAL VED ORGANDONATION Forud er der normalt gået 6 timer, fra pumperne med sovemedicin og smertestillende medicin er slukket, til lægerne kan lave den første hjernedødsundersøgelse. Herefter

Læs mere

Ekstra professioner. Begrænsninger på professioner. XP pris

Ekstra professioner. Begrænsninger på professioner. XP pris Indledning Dette hæfte er skrevet til de spillere, som minimum har været med til 8 spilgange. På dette tidspunkt har karakteren mulighed for at opnå det, som tidligere virkede umuligt. Med tiden er dine

Læs mere

Runer til Skyggekrigene

Runer til Skyggekrigene Runer til Skyggekrigene Et rollespilsarrangement arrangeret af Version 2.1 SÆTTET HER ER ENDNU IKKE OPDATERET TIL VERSION 3. VI FORVENTER IKKE STORE ÆNDRINGER. OPDATERINGEN KOMMER SNART! Indholdsfortegnelse

Læs mere

Dette er simple regler som alle spillere skal følge

Dette er simple regler som alle spillere skal følge Generelle Regler Dette er simple regler som alle spillere skal følge Spilleder (GM) En GM eller spilleder er personer som er ansvarlige for at spillet og reglerne fungere og følges. Dvs. at man skal under

Læs mere

Prædiken til 2. påskedag 2016 i Jægersborg Kirke. Salmer: 236 305 224 // 241 227 235. Maria Magdalene ved graven

Prædiken til 2. påskedag 2016 i Jægersborg Kirke. Salmer: 236 305 224 // 241 227 235. Maria Magdalene ved graven Prædiken til 2. påskedag 2016 i Jægersborg Kirke Salmer: 236 305 224 // 241 227 235 Maria Magdalene ved graven 1. Jeg har igennem årene mødt mange enker og enkemænd, men nok mest enker, som har fortalt

Læs mere

Kaste/Skrive Magi. grader Mana pr. formular

Kaste/Skrive Magi. grader Mana pr. formular Kaste/Skrive Magi Troldmænd er magibrugere, der specialiserer sig i at manipulere med forskellige aspekter af deres omgivelser. Ved hjælp af rå koncentration fokuseret de deres riter og håndtegn, bøjer

Læs mere

nu er kriser nok ikke noget man behøver at anstrenge sig for at opsøge, skabe eller ligefrem opfinde sådan i det daglige

nu er kriser nok ikke noget man behøver at anstrenge sig for at opsøge, skabe eller ligefrem opfinde sådan i det daglige 1 Til sidst viste Jesus sig for de elleve selv, mens de sad til bords, og han bebrejdede dem deres vantro og hårdhjertethed, fordi de ikke havde troet dem, der havde set ham efter hans opstandelse. Så

Læs mere

Det er det spændende ved livet på jorden, at der er ikke to dage, i vores liv, der er nøjagtig ens.

Det er det spændende ved livet på jorden, at der er ikke to dage, i vores liv, der er nøjagtig ens. 3 s efter hellig tre konger 2014 DISCIPLENE BAD JESUS: GIV OS STØRRE TRO! Lukas 17,5-10. Livet er en lang dannelsesrejse. Som mennesker bevæger vi os, hver eneste dag, både fysisk og mentalt, gennem de

Læs mere

Ritual Magi. Magier med en stjerne* optræder flere steder og kan derved opnås på forskellige måder.

Ritual Magi. Magier med en stjerne* optræder flere steder og kan derved opnås på forskellige måder. R 1 For at kunne kaste ritualer skal man have evnerne Magibruger og Ritual som står beskrevet i Regelsættet. Her er en oversigt over de ritualer man kan lære, efterfulgt af en liste med detaljerede beskrivelser

Læs mere

3.s. i Fasten d.27.3.11. Luk.11,14-28.

3.s. i Fasten d.27.3.11. Luk.11,14-28. 3.s. i Fasten d.27.3.11. Luk.11,14-28. 1 Det hænder, præsten synes, at teksterne til en søndag er så svære at komme ind i, så menigheden burde have udleveret et åndeligt brækjern. Ordene er vanskelige

Læs mere

Magi huse V.7.0. Formular Forklaringer Niveau: 1 Navn (Nøgleord): Dyreaspekt kløer (Kløer)

Magi huse V.7.0. Formular Forklaringer Niveau: 1 Navn (Nøgleord): Dyreaspekt kløer (Kløer) Naturmagi NIVEAU 1 NIVEAU 2 NIVEAU 3 NIVEAU 4 NIVEAU 5 Dyreaspekt kløer Naturbeskyttelse Ildkugle (5) Afværg magi Usårlig Dyreaspekt lugtesans Rodnet Barkhud Bersærk Regenerer Helbred 1 Sygdom Magisk søvn

Læs mere

Grundregler i Kimbri Off-game:

Grundregler i Kimbri Off-game: Grundregler i Kimbri Ud over det, det koster for at spille med, benyttes ingen rigtige penge i spillet. I stedet benytter vi os af rollespils-penge. For at holde fantasien i gang ser vi helst ikke tøj

Læs mere

DANSEN OM DEN VARME GRØD

DANSEN OM DEN VARME GRØD 1 2 lorem ipsum DANSEN OM DEN VARME GRØD ELLER HISTORIEN OM DET INDRE BÆST Vi skaber selv, det indre bæst Sådan bliver den, din exceptionelle ven Hvad jeg i virkeligheden frygter, er at han har en stærkere

Læs mere

GUDSBEGREBET.I.ISLAM

GUDSBEGREBET.I.ISLAM GUDSBEGREBET.I.ISLAM I Allahs Navn, den Nådige, den Barmhjertige. Det er et kendt faktum, at ethvert sprog har et eller flere udtryk, som bruges i forbindelse med Gud og undertiden i forbindelse med mindre

Læs mere

Jeg boede engang som nabo til en kirkegård. Og der var der nogle lyde, der. altid hørte til lørdagen før påske. Lågen knirkede, som en kirkegårdslåge

Jeg boede engang som nabo til en kirkegård. Og der var der nogle lyde, der. altid hørte til lørdagen før påske. Lågen knirkede, som en kirkegårdslåge Domprovst Henrik Wigh-Poulsen Prædiken Påskedag 20.4.2014. Jeg boede engang som nabo til en kirkegård. Og der var der nogle lyde, der altid hørte til lørdagen før påske. Lågen knirkede, som en kirkegårdslåge

Læs mere

Evangeliet er læst fra kortrappen: Matt 7,15-21

Evangeliet er læst fra kortrappen: Matt 7,15-21 1 8. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 26. juli 2015 kl. 10.00. Salmer: 392/434/436/292//390/439/341/391 Åbningshilsen Med denne søndag begynder en række søndage med temaet: De To Veje. I dag

Læs mere

MORDET. EMIL (22) Hva gutter, skal vi ikke lige snuppe en øl oppe hos mig? Asger kigger grinende på Emil og svarer ham med et blink i øjet.

MORDET. EMIL (22) Hva gutter, skal vi ikke lige snuppe en øl oppe hos mig? Asger kigger grinende på Emil og svarer ham med et blink i øjet. EXT. VED DØR PÅ GADE. NAT MORDET Tre unge mænd ude foran en trappeopgang til en lejlighed i et mørkt København efter en bytur. Berusede folk og andre skøre skæbner råber og griner på gaden. Den ene af

Læs mere

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus.

Side 1. De tre tønder. historien om Sankt Nicolaus. Side 1 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus Side 2 Personer: Nicolaus Side 3 De tre tønder historien om Sankt Nicolaus 1 Nicolaus 4 2 Naboen 6 3 Tre poser guld 8 4 Mere guld 10 5 Gaden er tom 12 6

Læs mere

Det bedste og det værste - en praktikevaluering fra 10.95

Det bedste og det værste - en praktikevaluering fra 10.95 1 og det værste - en praktikevaluering fra 10.95 med udgangspunkt i Søren Ulrik Thomsens digte: Det værste og det bedste Et eksempel på evaluering af komplekse, subjektive og helt umålelige processer.

Læs mere

En bøn fra hjertet. En bøn fra hjerte til hjerte.

En bøn fra hjertet. En bøn fra hjerte til hjerte. Gudstjeneste i Lille Lyngby Kirke den 1. januar 2016 Kirkedag: Nytårsdag/B Tekst: Matt 6,5-13 Salmer: LL: 712 * 713 * 367 * 586 * 474 * 719 I filmen Bruce den Almægtige mener Bruce, at han kan gøre Guds

Læs mere

teentro Oversigt over temaer 1. Lær hinanden at kende 2. En Gud derude 3. Gud hernede 4. Hvorfor kom Jesus? frikirkelig konfirmation

teentro Oversigt over temaer 1. Lær hinanden at kende 2. En Gud derude 3. Gud hernede 4. Hvorfor kom Jesus? frikirkelig konfirmation teentro frikirkelig konfirmation Oversigt over temaer 1. Lær hinanden at kende Målet med denne samling er at have det sjovt og lære hinanden at kende. For at både du og teenagerne skal få mest muligt ud

Læs mere

Spilregler og system. Kampregler

Spilregler og system. Kampregler Spilregler og system Kampregler Da der er stor aldersforskel mellem spillerne kæmpes der kun med markeringer, altså ingen fuld kontakt medmindre det er en klar aftale mellem de involverede spillere. Alle

Læs mere

726-452-447-598 487-696 6.s.e.Trin. 15/7-07. 10.00. Matt. 5,20-26. Jørgen Christensen I dag vil min prædiken koncentrere sig om, hvad det betyder,

726-452-447-598 487-696 6.s.e.Trin. 15/7-07. 10.00. Matt. 5,20-26. Jørgen Christensen I dag vil min prædiken koncentrere sig om, hvad det betyder, 726-452-447-598 487-696 6.s.e.Trin. 15/7-07. 10.00. Matt. 5,20-26. Jørgen Christensen I dag vil min prædiken koncentrere sig om, hvad det betyder, når Jesus siger: Når du derfor bringer din gave til alteret

Læs mere

Side 1 Tanker ud fra Henri J. M. Nouwens bog: Den sårede læge At tjene i verden i dag v. ReFokussamlingen - Odense 9. januar 2016

Side 1 Tanker ud fra Henri J. M. Nouwens bog: Den sårede læge At tjene i verden i dag v. ReFokussamlingen - Odense 9. januar 2016 Side 1 Tanker ud fra Henri J. M. Nouwens bog: Den sårede læge At tjene Medfølelse som åndelig disciplin! Jeg indleder denne 2. sektion med lidt fra epilogen fra David Benners bog: At vandre sammen - og

Læs mere

Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger

Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger Hovedregelsæt - Kriger, tyv og jæger Indhold Velkommen... 2 Ordbog... 3 Ingame og offgame... 3 Opstart af karakter... 3 Kostume krav og fuldt kostume... 3 BG... 3 Racer og race bonus... 4 Kamp... 4 Døds

Læs mere

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier

Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Skrevet af Peter Gotthardt Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Morgengry kommer fra skypaladset i himlen. Men hun vil hellere tage på eventyr med sine to venner nede på jorden. Aben Kókoro kan godt lide

Læs mere

Prædiken til 5. søndag efter påske, Joh. 17,1-11, 2. tekstrække.

Prædiken til 5. søndag efter påske, Joh. 17,1-11, 2. tekstrække. Prædiken til 5. søndag efter påske, Joh. 17,1-11, 2. tekstrække. Side 1 Urup Kirke. Søndag d. 1. maj 2016 kl. 11.00. Egil Hvid-Olsen. Prædiken til 5. søndag efter påske, Joh. 17,1-11, 2. tekstrække. Salmer.

Læs mere

Ragnhild Bach Ølgaard: heksenshus@hotmail.com

Ragnhild Bach Ølgaard: heksenshus@hotmail.com Ragnhild Bach Ølgaard: heksenshus@hotmail.com 1 Copyright: Eventyrligvis Spillepladen ligger her: www.eventyrligvis.dk Man kan gå ind på min facebook side og der printe eller downloade spillepladen via

Læs mere

Højmesse/afskedsgudstjeneste i Emmersbæk, søndag den 12. juli kl. 10.30

Højmesse/afskedsgudstjeneste i Emmersbæk, søndag den 12. juli kl. 10.30 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Højmesse/afskedsgudstjeneste i Emmersbæk, søndag den 12. juli kl. 10.30 6. søndag efter trinitatis,

Læs mere

Aarhus Requiem. Regelsamling. Version 1.00 (November 2009) Af Mai Engbo Boas, Søren Rousing Petersen, Lilli Beck Jakobsen og Tue Wincentz Boas

Aarhus Requiem. Regelsamling. Version 1.00 (November 2009) Af Mai Engbo Boas, Søren Rousing Petersen, Lilli Beck Jakobsen og Tue Wincentz Boas 1 Aarhus Requiem Regelsamling Version 1.00 (November 2009) Af Mai Engbo Boas, Søren Rousing Petersen, Lilli Beck Jakobsen og Tue Wincentz Boas 2 Indhold Om det at være vampyr... 5 1. Oplysninger på Karakterark:...

Læs mere

Selvsikkerhed, evaluering efter kamp

Selvsikkerhed, evaluering efter kamp Selvsikkerhed, evaluering efter kamp -5 Spørgsmål Når jeg har vundet et point, tænker jeg at det er mest på grund af mine tekniske og taktiske færdigheder. Når jeg har vundet et point, tænker jeg at det

Læs mere

JESUS 2.0 GUDSTJENESTE SABBAT

JESUS 2.0 GUDSTJENESTE SABBAT JESUS 2.0 GUDSTJENESTE SABBAT V37 JERUSALEM, JERUSALEM! DU, SOM SLÅR PROFETERNE IHJEL OG STENER DEM, DER ER SENDT TIL DIG. HVOR OFTE VILLE JEG IKKE SAMLE DINE BØRN, SOM EN HØNE SAMLER SINE KYLLINGER UNDER

Læs mere

Effekt Remedier Tilberedning Varighed Effekt Remedier Tilberedning Varighed

Effekt Remedier Tilberedning Varighed Effekt Remedier Tilberedning Varighed ÅNDETALE Effekt: Personen som indtager denne sejdbryg kan kaste besværgelsen Tale med Død indenfor 30 sekunder af at bryggen er indtaget. Remedier: En spiseskefuld smør, et halvt fed hvidløg. Tilberedning:

Læs mere

Til pårørende. De sidste døgn... Vælg billede. Vælg farve. 'Svalerne' af Robert Lund-Jensen

Til pårørende. De sidste døgn... Vælg billede. Vælg farve. 'Svalerne' af Robert Lund-Jensen Til pårørende De sidste døgn... Vælg billede Vælg farve 'Svalerne' af Robert Lund-Jensen Når døden nærmer sig En hjælp til at kunne være til stede I denne pjece vil vi gerne fortælle jer pårørende om,

Læs mere

19. s. Trin. 2011. Højmesse 3 289 675 // 319 492 14. Kan man se troen?

19. s. Trin. 2011. Højmesse 3 289 675 // 319 492 14. Kan man se troen? 1 19. s. Trin. 2011. Højmesse 3 289 675 // 319 492 14 Kan man se troen? 1. Vi synger to Martin Luther salmer i dag. Og det har sin anledning, som nok ingen umiddelbart tænker på. Og jeg havde måske også

Læs mere

Prædiken til 12. søndag efter trinitatis, Mark 7,31.37 1. tekstrække.

Prædiken til 12. søndag efter trinitatis, Mark 7,31.37 1. tekstrække. 1 Grindsted Kirke. Søndag d. 18. august 2013 kl. 10.00 Lilian Høegh Tyrsted Prædiken til 12. søndag efter trinitatis, Mark 7,31.37 1. tekstrække. Salmer. DDS 749 I østen stiger solen op DDS 448 Fyldt af

Læs mere

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på

»Ja. Heldigvis.«De to drenge går videre. De lader som om, de ikke ser Sally.»Hej drenge!«råber hun. Bølle-Bob og Lasse stopper op og kigger over på 1. Søde Sally Bølle-Bob og Lasse kommer gående i byen. De ser Smukke Sally på den anden side af gaden.»hende gider vi ikke snakke med,«siger Lasse.»Nej.«Bølle-Bob kigger den anden vej.»hun gider heller

Læs mere

DET FREMMEDE NYE ÅR OG DE FREMMEDE. Nytårsdag

DET FREMMEDE NYE ÅR OG DE FREMMEDE. Nytårsdag DET FREMMEDE NYE ÅR OG DE FREMMEDE Nytårsdag 2015 har været præget af de fremmede. Tusindvis af flygtninge fra Syrien, Libyen og Afghanistan har oversvømmet Europa. Det har skabt stor bekymring og uro

Læs mere

I dag, 2. påskedag, vil jeg prøve at vende blikket og se på vores nederlag. Er der mon en sejr at hente også dér?

I dag, 2. påskedag, vil jeg prøve at vende blikket og se på vores nederlag. Er der mon en sejr at hente også dér? Prædiken til 2. påskedag 2014. Salme 16,5-11 - 1.Korinterbrev 15,12-20 - Johannesevangeliet 20,1-18 Er det mon sådan, at en sejr kan ligge gemt i nederlaget? Det har været temaet, som har klinget med i

Læs mere

ARES Regelsæt. Vi forventer at alle læser hele regelsættet igennem, det er på 7 sider, så det burde være til at overkomme.

ARES Regelsæt. Vi forventer at alle læser hele regelsættet igennem, det er på 7 sider, så det burde være til at overkomme. ARES Regelsæt ARES er ikke tænkt som et regeltungt scenarie, men vi synes nu alligevel, at der skal være muligheder for kamp og lidt hurlumhej, så nedenstående vil dække det mest basale. Er der ting som

Læs mere

Det var nat. Fuldmånen lyste svagt bag skyerne. Tre væsner kom flyvende og satte sig i et dødt træ. Det var de tre blodsøstre Harm, Hævn og Hunger.

Det var nat. Fuldmånen lyste svagt bag skyerne. Tre væsner kom flyvende og satte sig i et dødt træ. Det var de tre blodsøstre Harm, Hævn og Hunger. Det var nat. Fuldmånen lyste svagt bag skyerne. Tre væsner kom flyvende og satte sig i et dødt træ. Det var de tre blodsøstre Harm, Hævn og Hunger. De kom fra hver sit hjørne af verden, hvor de havde ledt

Læs mere

Evangeliet er læst fra kortrappen: Luk 10,23-37

Evangeliet er læst fra kortrappen: Luk 10,23-37 1 13. søndag efter trinitatis I. Sct. Pauls kirke 30. august 2015 kl. 10.00. Salmer: 298/434/208/164//365/439/192/613 Åbningshilsen Den sidste søndag i august, sensommerens næstsidste dag, første søndag

Læs mere

Side 1. Jack og lygten. historien om græskarlygten.

Side 1. Jack og lygten. historien om græskarlygten. Side 1 Jack og lygten historien om græskarlygten Side 2 Personer: Jack Fanden Side 3 Jack og lygten historien om græskarlygten 1 En tom pung 4 2 Fanden 6 3 En mønt 8 4 Et år mere 10 5 Fanden kommer igen

Læs mere

Benjamin: Det første jeg godt kunne tænke mig at du fortalte mig lidt om, det var en helt almindelig hverdag, hvor arbejde indgår.

Benjamin: Det første jeg godt kunne tænke mig at du fortalte mig lidt om, det var en helt almindelig hverdag, hvor arbejde indgår. Bilag H - Søren 00.06 Benjamin: Det første jeg godt kunne tænke mig at du fortalte mig lidt om, det var en helt almindelig hverdag, hvor arbejde indgår. 00.11 Søren: En ganske almindelig hverdag? 0014

Læs mere

Nicole Boyle Rødtnes. Illustreret af Bodil Bang Heinemeier

Nicole Boyle Rødtnes. Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Nicole Boyle Rødtnes Illustreret af Bodil Bang Heinemeier Vi var ti år, da zombie-virussen brød ud. Det hele startede, da et krydstogtskib sank. Flere hundrede druknede. Alle troede, det var et uheld.

Læs mere

Prædiken til skærtorsdag, Joh 13,1-15. 2. tekstrække

Prædiken til skærtorsdag, Joh 13,1-15. 2. tekstrække 1 Grindsted Kirke Skærtorsdag d. 17. april 2014 kl. 19.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til skærtorsdag, Joh 13,1-15. 2. tekstrække Salmer DDS 458: Zion, pris din saliggører DDS 58: Jesus! Frelser og befrier

Læs mere

Ikke vores, men Guds frugt!

Ikke vores, men Guds frugt! Ikke vores, men Guds frugt! Luk 14,1-11 Salmer: 16-448-13-54-439/476-731 Kollekt: Seidelin, s. 107 Måne og sol, vand, luft og vind og blomster og børn skabte vor Gud. Himmel og jord, alting er hans, Herren

Læs mere

Lindvig Osmundsen Side 1 03-05-2015 Prædiken til 4.s.e. påske 2015.docx. Prædiken til 4. søndag efter påske 2015. Tekst: Johs. 16,5-16.

Lindvig Osmundsen Side 1 03-05-2015 Prædiken til 4.s.e. påske 2015.docx. Prædiken til 4. søndag efter påske 2015. Tekst: Johs. 16,5-16. Lindvig Osmundsen Side 1 03-05-2015 Prædiken til 4. søndag efter påske 2015. Tekst: Johs. 16,5-16. Det er forår. Trods nattekulde og morgener med rim på græsset, varmer solen jorden, og det spirer og gror.

Læs mere

Det uerstattelige får også liv og opstandelse i ord til de kære efterlevende

Det uerstattelige får også liv og opstandelse i ord til de kære efterlevende Det uerstattelige får også liv og opstandelse i ord til de kære efterlevende prædiken til Påskedag den 27/3 2016 i Bejsnap Kirke II: Matt 28,1-8. Ved Jens Thue Harild Buelund. Da Hans Barrøy dør, bliver

Læs mere

Prædiken til Alle Helgen Søndag

Prædiken til Alle Helgen Søndag Prædiken til Alle Helgen Søndag Salmer: Indgangssalme: DDS 732: Dybt hælder året i sin gang Salme mellem læsninger: DDS 571: Den store hvide flok vi se (mel.: Nebelong) Salme før prædikenen: DDS 573: Helgen

Læs mere

Skærtorsdag. 2016. B. Johs 13,1-15. Salmer: 455-471-260 613-476-474 Der var engang en mand, som var rejst ud for at finde lykken. Han havde hørt, at

Skærtorsdag. 2016. B. Johs 13,1-15. Salmer: 455-471-260 613-476-474 Der var engang en mand, som var rejst ud for at finde lykken. Han havde hørt, at Skærtorsdag. 2016. B. Johs 13,1-15. Salmer: 455-471-260 613-476-474 Der var engang en mand, som var rejst ud for at finde lykken. Han havde hørt, at der i en by var et sted, hvor alle var lykkelige. Der

Læs mere

Prædiken Bededag. Kl. 9.00 i Ans. Kl. 10.30 i Hinge. Kl. 19.00 i Vinderslev

Prædiken Bededag. Kl. 9.00 i Ans. Kl. 10.30 i Hinge. Kl. 19.00 i Vinderslev Prædiken Bededag. Kl. 9.00 i Ans. Kl. 10.30 i Hinge. Kl. 19.00 i Vinderslev Indgangssalme: DDS 4: Giv mig, Gud, en salmetunge Salme mellem læsninger: DDS 432 Herre Gud Fader i Himlen! (det lille litani)

Læs mere

Elver. Udseende Elvere har spidse ører og meget renlige. Race evner Læse skrive gamle skrifter

Elver. Udseende Elvere har spidse ører og meget renlige. Race evner Læse skrive gamle skrifter Racer i Rosenlund I dette afsnit, vil vi gennemgå, hvilke racer, du kan spille i rollespilskampagnen Rosenlunden. Nogle af racerne har nogle specifikke krav, som du skal opfylde, før du kan spille dem.

Læs mere

Retningslinier vedr. seksuelle overgreb.

Retningslinier vedr. seksuelle overgreb. Retningslinier vedr. seksuelle overgreb. Forord For at sikre en ensartet og hurtig indsats ved såvel mistanke som begået overgreb skal alle medarbejdere være bekendt med retningslinjerne, som er beskrevet

Læs mere

Scene 2 Int. Klasseværelse Total mørke(alexanders POV) ANNIKA(12) Nå. Endnu en gave? Hold da op. Se alle sammen. Alexander har givet mig en halskæde.

Scene 2 Int. Klasseværelse Total mørke(alexanders POV) ANNIKA(12) Nå. Endnu en gave? Hold da op. Se alle sammen. Alexander har givet mig en halskæde. Manus Luk Øjnene Op. 5th draft. Scene 1 Int. Drengeværelse - Morgen Alexander(12) sidder på sin seng med skoletaske på. Omkring i værelset står flere dinosaurfigurer, men væggene er tomme. Han må tydeligvis

Læs mere

Det er blevet Allehelgens dag.. den dag i året, hvor vi mindes de kære elskede, som ikke er hos os længere!

Det er blevet Allehelgens dag.. den dag i året, hvor vi mindes de kære elskede, som ikke er hos os længere! ALLEHELGEN 2012 HA. Der er dage, hvor jeg slet ikke har lyst til at stå ud af sengen Jeg tænker på hende hele tiden. Der er ikke noget, der er, som det var før. Sådan udtrykte en mand sig. Han havde mistet

Læs mere

Når dåb finder sted ved en særlig dåbsgudstjeneste, kan forud for dåbssalmen indledes med præludium, indgangssalme og dåbstale.

Når dåb finder sted ved en særlig dåbsgudstjeneste, kan forud for dåbssalmen indledes med præludium, indgangssalme og dåbstale. Dåb Autoriseret ved kgl. resolution af 12. juni 1992 Dåb finder i almindelighed sted i kirken under en gudstjeneste. I tilfælde af sygdom kan dåb foregå i hjemmet eller på sygehuset. Dåb under en højmesse

Læs mere

Version 1.01. Formular: Ophæv magi.

Version 1.01. Formular: Ophæv magi. Magiker magi Magiker formularer skal kastes ved at sige formularen og derefter effekten. Eks. Magisk pil 1 i skade. Men man kan ikke kaste en ny formular før ens energi har rettet sig selv op. Det tager

Læs mere

1. søndag efter trinitatis 7. juni 2015

1. søndag efter trinitatis 7. juni 2015 Kl. 9.00 Kl. 10.00 Ravsted Kirke Burkal Kirke (kirkekaffe) Tema: Barmhjertighed Salmer: 745, 696; 692, 372 722, 494, 685; 614, 671 Evangelium: Luk. 16,19-31 Gudsfrygt belønnes, og ugudelighed får sin straf.

Læs mere

Sort Hvid Spilpersoner. - Det er så disse spilpersoner, spillerne skal have efter 1. akt... når de har taget dråberne.

Sort Hvid Spilpersoner. - Det er så disse spilpersoner, spillerne skal have efter 1. akt... når de har taget dråberne. Sort Hvid Spilpersoner - Det er så disse spilpersoner, spillerne skal have efter 1. akt... når de har taget dråberne. Jheck' Han går sammen med Nathanael ud af kirken. De går og snakker. Imens han rammes

Læs mere

Prædiken Frederiksborg Slotskirke Jørgen Christensen 21. februar 2016 2. søndag i Fasten Markus 9,14-29 Salmer: 754-201-582 580-588 --- Godmorgen I

Prædiken Frederiksborg Slotskirke Jørgen Christensen 21. februar 2016 2. søndag i Fasten Markus 9,14-29 Salmer: 754-201-582 580-588 --- Godmorgen I Prædiken Frederiksborg Slotskirke Jørgen Christensen 21. februar 2016 2. søndag i Fasten Markus 9,14-29 Salmer: 754-201-582 580-588 Godmorgen I Slotskirken står vi op, når vi synger salmer, og vi sidder

Læs mere

Tryk: Brøndby Kommunes Trykkeri Ældre og Omsorg, Brøndby Kommune

Tryk: Brøndby Kommunes Trykkeri Ældre og Omsorg, Brøndby Kommune Den Sidste Tid Denne udgave er er revideret af: Ingrid Hermansen, anæstesi- og smertesygeplejerske Hanne Berger, sygeplejerske Ældrecentret Æblehaven Guldborgvej 6 2660 Brøndby Strand Kilder: Ulla Søderstrøm,

Læs mere

Lindvig Osmundsen. Prædiken til fastelavns søndag 2015.docx 15-02-2015. side 1. Prædiken til fastelavns søndag 2013. Tekst. Matt. 3, 13-17.

Lindvig Osmundsen. Prædiken til fastelavns søndag 2015.docx 15-02-2015. side 1. Prædiken til fastelavns søndag 2013. Tekst. Matt. 3, 13-17. 15-02-2015. side 1 Prædiken til fastelavns søndag 2013. Tekst. Matt. 3, 13-17. Er vi en menneskehed overladt til os selv? Det spørgsmål kan sommetider ramme en med ensomhedsfølelse og afmagt. Ikke mindst

Læs mere

Spanielskolens Grundtræning 7-12 måneder.

Spanielskolens Grundtræning 7-12 måneder. s Grundtræning 7-12 måneder. Indledning. Vi har under hvalpe træningen lagt vægt på at præge hvalpen i rigtig retning og forberede den til dens fremtidige arbejdsopgaver. Vi skal nu i gang med at indarbejde

Læs mere

Hellig Ed. At bruge Præstekræfter

Hellig Ed. At bruge Præstekræfter Hellig Ed Præster er magibrugere, der på samme tid kan kaste besværgelser og får adgang til en række mirakler. Præster vælger en gud, som de vil tilbede, og får derved tildelt en gudeskole. Præster og

Læs mere

Prædiken-refleksion til langfredag, Københavns Domkirke, 2014.

Prædiken-refleksion til langfredag, Københavns Domkirke, 2014. Prædiken-refleksion til langfredag, Københavns Domkirke, 2014. Stine Munch Korsfæstelsen er så svær... Det var Guds mening, og alligevel menneskets utilstrækkelighed og dårskab der er skyld i det.. Som

Læs mere

endegyldige billede af, hvad kristen tro er, er siger nogen svindende. Det skal jeg ikke gøre mig til dommer over.

endegyldige billede af, hvad kristen tro er, er siger nogen svindende. Det skal jeg ikke gøre mig til dommer over. Mariæ Bebudelsesdag, den 25. marts 2007. Frederiksborg slotskirke kl. 10. Tekster: Es. 7,10-14: Lukas 1,26-38. Salmer: 71 434-201-450-385/108-441 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Læs mere

[- Nyt fra Februar 2014]

[- Nyt fra Februar 2014] [- Nyt fra Februar 2014] Af Mette Alex Bjergbæk Klausen, udsendt af Mission Afrika [NB. Alle kan tilmelde sig vores åbne nyhedsbrev Dagbog fra Sierra Leone. Nyhedsbrevet bliver sendt ud én gang om måneden

Læs mere

Bededag 1. maj 2015. Tema: Omvendelse. Salmer: 496, 598, 313; 508, 512. Evangelium: Matt. 3,1-10

Bededag 1. maj 2015. Tema: Omvendelse. Salmer: 496, 598, 313; 508, 512. Evangelium: Matt. 3,1-10 Kl. 10.00 Burkal Kirke Tema: Omvendelse Salmer: 496, 598, 313; 508, 512 Evangelium: Matt. 3,1-10 Store Bededag blev indført i 1686 for at slå mange forskellige bods- og bededage sammen til én dag. Meningen

Læs mere

3. søndag efter påske I. Sct. Pauls kirke 21. april 2013 kl. 10.00. Salmer: 234/434/219/654//242/439/230/375 Uddelingssalme: se ovenfor: 230

3. søndag efter påske I. Sct. Pauls kirke 21. april 2013 kl. 10.00. Salmer: 234/434/219/654//242/439/230/375 Uddelingssalme: se ovenfor: 230 1 3. søndag efter påske I. Sct. Pauls kirke 21. april 2013 kl. 10.00. Salmer: 234/434/219/654//242/439/230/375 Uddelingssalme: se ovenfor: 230 Åbningshilsen. Foråret har brudt vinterens magt og vi mærker

Læs mere

Peters udfrielse af fængslet

Peters udfrielse af fængslet Drama Peters udfrielse af fængslet Kan bruges som totalteater før eller efter tekstgennemgangen. Tekst: ApG 12,1-17 1. Forslag Roller: Peter (farvet lagen), to soldater (sorte affaldssække, evt. sværd),

Læs mere

Prædiken til 16. søndag efter trinitatis 2014. Tekst. Johs. 11,19-45.

Prædiken til 16. søndag efter trinitatis 2014. Tekst. Johs. 11,19-45. Lindvig Osmundsen Bruger Side 1 05-10-2014 Prædiken til 16. søndag efter trinitatis 2014. Tekst. Johs. 11,19-45. Der er en vej som vi alle går alene. Teksterne vi har fået til 16. søndag efter trinitatis

Læs mere

Side 1. Ulvens børn. historien om romulus og remus.

Side 1. Ulvens børn. historien om romulus og remus. Side 1 Ulvens børn historien om romulus og remus Side 2 Personer: Numitor Amulius Rea Romulus Remus Side 3 Ulvens børn historien om romulus og remus 1 Tronen 4 2 Guden Mars 6 3 To sønner 8 4 Romulus og

Læs mere

Prædiken til 3. s. efter helligtrekonger, Luk 17,5-10. 2. tekstrække

Prædiken til 3. s. efter helligtrekonger, Luk 17,5-10. 2. tekstrække 1 Grindsted Kirke Søndag d. 26. januar 2014 kl. 10.00 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. s. efter helligtrekonger, Luk 17,5-10. 2. tekstrække Salmer DDS 52: Du, Herre Krist, min frelser est Dåb: DDS 448:

Læs mere

6.s.e.påske. 17. maj 2015. Indsættelse i Skyum og Hørdum

6.s.e.påske. 17. maj 2015. Indsættelse i Skyum og Hørdum 6.s.e.påske. 17. maj 2015. Indsættelse i Skyum og Hørdum Joh. 15,26-16,4: At være vidne. Det er festdag i dag. Flaget er hejst. Det hvide kors på den røde baggrund. Opstandelsens hvide kors lyser på langfredagens

Læs mere

Påskedag den27. marts 2016 kl.10.00 i Skelager Kirke.

Påskedag den27. marts 2016 kl.10.00 i Skelager Kirke. Påskedag den27. marts 2016 kl.10.00 i Skelager Kirke. Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der kom et kraftigt jordskælv.

Læs mere

Søndag d.24.jan.2016. Septuagesima. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr.10.15).

Søndag d.24.jan.2016. Septuagesima. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr.10.15). Søndag d.24.jan.2016. Septuagesima. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30 (skr.10.15). Salmer: Hinge kl.9: 422-7/ 728-373 Vinderslev kl.10.30: 422-7- 397/ 728-510,v.5-6- 373 Dette hellige evangelium

Læs mere

Ja, jeg ved du siger sandt: Frelseren stod op af døde Det er hver langfredags pant På en påskemorgenrøde!

Ja, jeg ved du siger sandt: Frelseren stod op af døde Det er hver langfredags pant På en påskemorgenrøde! PRÆDIKEN 2.PÅSKEDAG DEN 6.APRIL 2015 AASTRUP KL. 9 VESTER AABY KL. 10.15 Tekster: Sl. 22,22b-32; Ap.G. 10,34-44; Luk. 24,13-35 Salmer: 237,233,244,245,235 Ja, jeg ved du siger sandt: Frelseren stod op

Læs mere

Prædiken til 3. søndag i Fasten, Luk 11,14-28. 1. tekstrække.

Prædiken til 3. søndag i Fasten, Luk 11,14-28. 1. tekstrække. 1 Grindsted Kirke. Søndag d. 3. marts 2013 kl. 9.30 Steen Frøjk Søvndal Prædiken til 3. søndag i Fasten, Luk 11,14-28. 1. tekstrække. Salmer DDS 736: Den mørke nat forgangen er Dåb: DDS 448,1-3 DDS 448,4-6

Læs mere

Udsætter du dig for udsættelse?

Udsætter du dig for udsættelse? Udsætter du dig for udsættelse? STUDENTERRÅDGIVNINGEN Udsætter du dig for udsættelse? Fakta om udsættelse Op til 90% af studerende, undervisere og forskere ved videregående uddannelser er plagede af en

Læs mere

4.2 Du må også være discipel

4.2 Du må også være discipel 42 Du må også være discipel - Lovsangsaften / TEEN EQUIP / Side 1 af 5 42 Du må også være discipel Introduktion til denne lovsangsaften Denne aften skal handle om, at Guds plan stadig involverer os Disciple

Læs mere

IBELCAMPING Bibeltimer 2012

IBELCAMPING Bibeltimer 2012 BØRNEHÆFTE IBELCAMPING Bibeltimer 2012 TEma På rejse med moses Dette hæfte tilhører: Tema: På rejse med Moses Moses bliver født Bibeltime 1 Tekst: 2 Mos 2,1-10 (Moses fødsel) Bibelord Jeg glemmer dig ikke

Læs mere

Rollespillet KIMBRI. Grundregler

Rollespillet KIMBRI. Grundregler Rollespillet KIMBRI Grundregler Grundlæggende : Udover det, det koster for at spille med, benyttes ingen rigtige penge i spillet. I stedet benytter vi os af Rollespils-penge. For at holde fantasien i gang

Læs mere

Guide. Kom op på. sider trænings -hesten igen. Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria

Guide. Kom op på. sider trænings -hesten igen. Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus. Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Foto: Scanpix Guide Marts 2014 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Kom op på 12 sider trænings -hesten igen Ud af comfortzonen med Krisztina Maria Få motivationen tilbage INDHOLD: Derfor er det

Læs mere

Salmesangsdage Skole-Kirke-Samarbejdet i Sydthy, Thisted og Morsø Provstier

Salmesangsdage Skole-Kirke-Samarbejdet i Sydthy, Thisted og Morsø Provstier Salmesangsdage Skole-Kirke-Samarbejdet i Sydthy, Thisted og Morsø Provstier Måne og sol Måne og sol, vand, luft og vind og blomster og børn skabte vor Gud. Himmel og jord, alting er hans, Herren vor Gud

Læs mere

Aarhus Requiem Regelsamling Version 2.00. Aarhus Requiem. Regelsamling. Version 2.00 (August 2010) Af Torben Bank, Mai Engbo Boas og Tue Wincentz Boas

Aarhus Requiem Regelsamling Version 2.00. Aarhus Requiem. Regelsamling. Version 2.00 (August 2010) Af Torben Bank, Mai Engbo Boas og Tue Wincentz Boas 1 Aarhus Requiem Regelsamling Version 2.00 (August 2010) Af Torben Bank, Mai Engbo Boas og Tue Wincentz Boas 2 Indhold Introduktion... 3 Klaner & Covenants... 4 Daeva... 4 Gangrel... 4 Mekhet... 5 Nosferatu...

Læs mere

Tom Kristensen Fribytterdrømme

Tom Kristensen Fribytterdrømme Tom Kristensen Fribytterdrømme I Tom Kristensens digtsamling har vi valgt Min pibe og Parken. Her har vi også valgt et maleri af Ernst Ludwig Kirchner, som hedder Erich Heckel and Otto Mueller playing

Læs mere

5 s e På ske. 25.måj 2014. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30.

5 s e På ske. 25.måj 2014. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30. 5 s e På ske. 25.måj 2014. Hinge kirke kl.9. Vinderslev kirke kl.10.30. Salmer: Hinge kl.9: 313-651/ 673-67 Vinderslev kl.10.30: 313-651- 301/ 673-484- 67 Tekst Joh 17,1-11: Sådan talte Jesus; og han så

Læs mere

Tro og bekendelse Bibeltime af: Finn Wellejus

Tro og bekendelse Bibeltime af: Finn Wellejus Tro og bekendelse Bibeltime af: Finn Wellejus Rom.10.10: Thi med hjertet tror man til retfærdighed, og med munden bekender man til frelse. Rom.10.4: Thi Kristus er lovens ophør, så retfærdighed gives enhver,

Læs mere