16. september 2019, kl. 17:00 19:30 Ishøj Rådhus

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "16. september 2019, kl. 17:00 19:30 Ishøj Rådhus"

Transkript

1 Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted Deltagere 16. september 2019, kl. 17:00 19:30 Ishøj Rådhus Brugerråd Bjarne Børgesen Henrik Kjølberg Preben Hansen Jørgen Ole Mortensen Kim Badawey Diana Hemdrup Christian Knudsen Ishøj Kommune Inge Sørensen Cæcilie Færch Afbud: Thomas Brokmann Fravær uden afbud: Wagn Jensen, Raja Shiraz Khan Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Referat fra foregående møde (22. august 2019) 3. Nyt fra administrationen a. Drift og opfølgning b. Arbejde med governance c. Opfølgning på spørgsmål fra sidste møde d. FDA netværksmøde e. Status for suppleringsvalg i valggruppe Rækkehuse 4. Nyt fra forretningsudvalget a. Information om møde med borgmesteren og kommunaldirektøren 2. september 2019 b. Information om næste møde med borgmesteren og kommunaldirektøren 4. oktober Suppleringsvalg af nyt medlem til forretningsudvalget 6. Nye priser fra 2020 materiale fra Kabelplus og administrationen. 7. Overvejelser om fremtiden for Ishøj Fællesantenne oplæg fra arbejdsgruppen eftersendes 8. Forberedelse af møde med Økonomi- og Planudvalget 8. oktober kl Status for oplægget om fokusområder 2. halvår FDA landsmøde og messe fredag 1. november og lørdag 2. november 2019 i Kolding 11. Nyhedsbrev 12. Udestående opgaveliste - status 13. Eventuelt 14. Næste møde /Mødeplan a. Bekræfte dato for workshop (oplæg fra Cæcilie) og drøfte emne(r)

2 Ad 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden godkendt Ad 2. Referat fra foregående møde (22. august 2019) Referat godkendt med følgende tilføjelse til 4.a. Information om møde med Borgmesteren og kommunaldirektøren 19. august: Det blev besluttet, at man beder Kabelplus udarbejde en itsikkerhedspolitik. Ad 3. Nyt fra administrationen a. Drift og opfølgning Ingen bemærkninger b. Arbejde med governance Ingen bemærkninger. Administrationen tydeliggør opfølgning fra tidligere statusmøder i referater. c. Opfølgning på spørgsmål fra sidste møde Såfremt AAB 55 bliver i IFA fremover og kun vil deltage i visse møder, anmodede brugerrådet IK om at fremlægge en vurdering af overensstemmelsen med byrådets intentioner med brugerrådet. På mødet svarede IK, at det har Ishøj Kommune ingen kommentarer til. Der fremgår ikke krav om fremmøde i kommissorium og forretningsorden for brugerrådet. Brugerrådet anmodede IK om en vurdering af om det tilbud, som Kabelplus har afgivet særskilt til ABB 55 om levering, kan være i strid med loyalitetsforpligtelserne i koncessionsaftalen. På mødet svarede IK, at det ikke er i strid med kontrakten, at Kabelplus giver tilbud til andre. IK understregede, at Kabelplus selvfølgelig ikke må bruge IFA s infrastruktur til at levere til andre end IFA s kunder. Brugerrådet har anmodet om at se dokumentation for hovedstations brandslukningsanlæg. IK sender materialet til brugerrådet efter mødet. d. FDA netværksmøde IK har været til netværksmøde for forretningsførere i antenneforeninger arrangeret af FDA. Der var besøg af SPORT LIVE, som satser på de små sportsgrene og foreløbig har indgået aftaler om at vise dansk Cykelsport, Kano & Kajak, Basketball, Bordtennis, 2. Divisions-fodbold, Motorsport, Boksning, Amerikansk Fodbold og Futsal. Det koster 2 kr. pr tv-pakke pr måned at få Sport Live som kanal på IFA.

3 e. Status for suppleringsvalg i valggruppe Rækkehuse Den ene af rækkehusenes 2 repræsentanter i brugerrådet, Martin Guldager, har valgt at melde sig ud af brugerrådet, og der skal derfor vælges en ny repræsentant. IK har sendt en mail rækkehusenes bestyrelser og bedt dem om at opstille kandidater. Alle bestyrelser kan opstille én kandidat. Formelt skal et nyt medlem af brugerrådet godkendes af Økonomi- og Planudvalget. Men hvis der kun stilles én kandidat op, indstilles denne kandidat til pladsen uden kampvalg. Hvis der stiller flere kandidater op, afholdes kampvalg. Mere information om et evt. kampvalg følger, hvis det bliver aktuelt. Opstillede kandidater skal meldes på mail til cafae@ishoj.dk senest den 7. oktober. Ad 4. Nyt fra forretningsudvalget a. Information om møde med borgmesteren og kommunaldirektøren 2. september På mødet bekræftede borgmesteren, at det fortsat er kommunens intention at overdrage IFA til brugerne. Det er også kommunens intention, at ingen medlemmer af IFA skal efterlades på perronen når IFA s fremtid besluttes, specielt hvad angår fiberudrulning. Det blev drøftet, at IK bruger IFA s infrastruktur til datatransmission til kommunale institutioner. Brugerrådet spurgte, om der kunne findes en løsning, hvor IK betaler for fortsat at leje sig ind på infrastrukturen. Det blev aftalt, at IK undersøger de juridiske forhold herom. Brugerrådet efterspurgte en mere løsningsorienteret tilgang i Hortens notat. Brugerråd gav udtryk for, at en eventuel ny ejer bør forpligtes til at rulle fiber ud til alle husstande, i princippet til hele Ishøj. b. Information om næste møde med borgmesteren og kommunaldirektøren 4. oktober. Der er aftalt nyt møde med borgmester og kommunaldirektør den 4. oktober. Oprindeligt var tanken, at det skulle være et opsamlingsmøde på brugerrådets møde med Økonomi og Planudvalget (ØPU). Mødet med ØPU er imidlertid blevet flyttet til den 8. oktober. Mødet den 4. oktober bliver derfor et formøde til mødet den 8. oktober. Kim, Preben, Bjarne og Henrik deltager. Ad 5. Suppleringsvalg af nyt medlem til forretningsudvalget Martin Guldager har meldt sig ud af brugerrådet. Der er derfor en ledig plads i forretningsudvalget. Bjarne blev valgt som nyt medlem af forretningsudvalget. Ad 6. Nye priser fra 2020 En arbejdsgruppe havde fremsendt oplæg forud for mødet.

4 Tv-priser i 2020 Brugerrådet anbefaler en prismodel, hvor der sker en omfordeling i betaling for tv-pakkerne. Brugerrådet oplyser, at rådet herved anerkender, at der er behov for at tage markedsmæssige hensyn ved fastsættelsen af IFA s priser, selvom det ikke umiddelbart er muligt at sammenligne pakkerne fra de forskellige udbydere. Brugerrådet ønsker dog en mindre omfordeling, end Kabelplus foreslår. Brugerrådet foreslår, at grundpakken stiger med 15 procent til 123 kr. (i modsætning til Kabelplus forslag om en stigning på 23 procent). Administrationen havde på arbejdsgruppens foranledning bedt Kabelplus om at kalkulere månedsprisen på mellem- og fuldpakken. For fuldpakken ville prisen blive 550 kr. Prisen på mellempakken var ikke blevet oplyst. Brugerrådet besluttede, at indstille modellen med 123 kr. for grundpakken og 550 kr. for fuldpakken. Det færdige oplæg skulle gøres færdigt så hurtigt, at beregningen for mellempakken ikke kunne komme med fra Kabelplus. Brugerrådet stiller som betingelse for forslaget, at Kabelplus ikke får en fortjeneste på levering af tv i Samt at der kommer en dialog om forbedringer i tv-tilbuddet. Internet-priser Brugerrådet anbefaler, at Kabelplus' foreslåede ændring af internet-priser ikke implementeres. Brugerrådet ønsker en dialog med Kabelplus om mulige ændringer i internet-priser og produkter. Kabelplus åbningstider Brugerrådet accepterer, at Kabelplus opsiger den nuværende aftale med callcenter. Brugerrådet ønsker dog en dialog med Kabelplus om åbningstider i butikken mhp. at sikre brugerne den bedst mulige kundeservice. Det blev aftalt, at der skal arrangeres et møde med Kabelplus, hvor ovenstående 3 punkter kan drøftes, og der desuden drøftes andre produkter. Det blev aftalt, at FU tilretter arbejdsgruppens oplæg på baggrund af det aftalte, herunder lister de få mangler og unøjagtigheder, der er konstateret i Kabelplus oplæg. Det færdige oplæg bliver et bilag til ØPU s dagsordenspunkt om IFA priser i Ad 7. Overvejelser om fremtiden for Ishøj Fællesantenne En arbejdsgruppe havde fremsendt oplæg forud for mødet. Brugerrådet ser 4 løsningsmodeller for IFA s fremtid 1. IK fortsætter ejerskab 2. IK sælger IFA

5 3. A) IK overdrager tv og fysisk net til privat antenneforening (PAF) og sælger internetdelen til PAF B) IK overdrager tv og fysisk net til privat PAF og sælger internet til 3. mand. Brugerrådet foretrækker løsning 3A med hjertet. Men løsning 3A vil formentlig være for svær at finansiere. Derfor vurderes løsning 2 som den mest realistiske. Under den forudsætning, at der i udbudskriterierne kan stilles krav til brugerinddragelse og fiberudrulning. IK oplyste, at kommunen ikke selv må finansiere udrulning af fiberkabler. Derfor kan kommunen ikke stille krav udrulning af fiber til alle IFA s husstande ifm. et salg. IK oplyste yderligere, at kommunen ikke må låne en privat antenneforening penge, der kan finansiere af IFA s internetdel, heller ikke som en afdragsordning. Brugerrådet lægger vægt på, at ingen efterlades på perronen med hensyn til udrulning af fiber. De blev aftalt, at FU tilretter oplægget på baggrund af drøftelsen forud for mødet med borgmesteren 4. oktober og mødet med ØPU 8. oktober. Ad 8. Forberedelse af møde med Økonomi- og Planudvalget 8. oktober kl Det blev aftalt, at brugerrådets notat om IFA s fremtid sendes til Økonomi- og Planudvalget forud for mødet den 8. oktober. Ad 9. Status for oplægget om fokusområder 2. halvår 2019 Udskudt til næste møde. Listen over aktiviteter vil i betydeligt omfang kunne genbruges i forbindelse med brugerrådet arbejde med den eller de løsninger, som bliver besluttet. Ad 10. FDA Landsmøde FDA holder messe og landsmøde den 1-2. november i Kolding. Repræsentanter fra brugerrådet har mulighed for at deltage. Tilmeldinger skal sendes til Cæcilie. Ad. 11 Nyhedsbrev Der blev lagt et nyhedsbrev op på brugerrådets hjemmeside i september. Der udarbejdes endnu et nyhedsbrev efter mødet med Økonomi- og Planudvalget.

6 Ad 12. Udestående opgaveliste status Ingen bemærkninger Ad 13. Eventuelt Det blev aftalt, at Preben fremover lægger et link på Facebook, når der er lagt et nyt referat op på brugerrådets hjemmeside. Strandgårdsparken har lavet en tilfredshedsundersøgelse, de har fået148 svar. Det blev aftalt, at Bjarne sender undersøgelsens resultater til brugerrådet. Ad 14. Næste møde /Mødeplan Brugerrådet holder workshop lørdag den 16. november kl Brugerrådets møder i oktober og november rykkes til den 29. oktober og den 26. november. Næste ordinære brugerrådsmøde er den 29. oktober kl. 17.

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat 05.09.2019 Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted Deltagere 22. august 2019, kl. 17:00 19:30 Brohuset Brugerråd Henrik Kjølberg Preben Hansen Thomas Brokmann Kim Badawey Diana Hemdrup

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted 18. juni 2019, kl. 17:00 19:30 Brohuset 28.06.19 Deltagere Brugerråd Bjarne Børgesen Henrik Kjølberg Preben Hansen Thomas Brokmann Jørgen Ole Mortensen

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat 1. november 2018 Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted Deltagere 22. oktober 2018, kl. 17:00 19:00 Ishøj Rådhus Brugerråd Wagn Jensen Bjarne Børgesen Martin Guldager Henrik Kjølberg

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat 29.11.2018 Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted Deltagere 3. november, kl. 10:00 14:00 Kulturhuset, Vejleåparken Brugerråd Wagn Jensen Bjarne Børgesen Martin Guldager Henrik Kjølberg

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat 24.01.2019 Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted Deltagere 15. januar 2019, kl. 17:00 19:00 Ishøj Rådhus Brugerråd Bjarne Børgesen Martin Guldager Henrik Kjølberg Preben Hansen Thomas

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2015 - referat

Ordinær generalforsamling 2015 - referat Skærbæk Antenneforening Skærbæk, den 24. marts 2015 Ordinær generalforsamling 2015 - referat Sted : Skærbækhus Tidspunkt : Tirsdag den 24. marts 2015, kl. 19:30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING MANDAG D. 22. MAJ 2018, SKELGÅRDSKIRKEN Formanden bød velkommen til de fremmødte, heraf 16 stemmeberettigede. Dagsorden pkt. 1: Valg af dirigent Sven-Erik Predstrup

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 14/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 14/3 2018 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 33 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Ny leverandør på Ishøj Fællesantenne. Informationsmøde for bestyrelser Torsdag den 20. april 2017

Ny leverandør på Ishøj Fællesantenne. Informationsmøde for bestyrelser Torsdag den 20. april 2017 Ny leverandør på Ishøj Fællesantenne Informationsmøde for bestyrelser Torsdag den 20. april 2017 1 Agenda Velkommen Hvorfor udbud? Siden sidst Hvad betyder det? Kabelplus Spørgsmål 2 Hvorfor udbud? Kontrakt

Læs mere

Rødding Antenneforening

Rødding Antenneforening Referat af Rødding Antenneforenings ordinære generalforsamling onsdag d. 26. marts 2014 kl. 19:30 i hjørnelokalet i Røddinghus. Valg af dirigent Dagsorden/referat Leif Folke valgt. Beretning om foreningens

Læs mere

Referat. Administrative styregruppe fælles beredskab

Referat. Administrative styregruppe fælles beredskab Administrative styregruppe fælles beredskab Møde vedr.: Referat 26102015 - administrative styregruppe Mødested: Laksetorvet Randers Mødedato: 26-10-2015 Sendes til: Hjemmesiden Beredskab & Sikkerhed Deltagere:

Læs mere

Ordinær generalforsamling 2011 - referat

Ordinær generalforsamling 2011 - referat Klintebjerg Antenneforening Skærbæk, den 22. marts 2011 Ordinær generalforsamling 2011 - referat Sted : Skærbækhus Tidspunkt : Tirsdag den 22. marts 2011, kl. 19:00 Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C.

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Dagsorden 1. Valg af dirigent Tis dirigent foreslog bestyrelsen laugets forretningsfører

Læs mere

Referat fra Toftegården ekstraordinært afdelingsmøde - TV forsyning

Referat fra Toftegården ekstraordinært afdelingsmøde - TV forsyning Referat fra Toftegården ekstraordinært afdelingsmøde - TV forsyning Afdeling 1-1011 Toftegård Mødedato: 23. august 2012 Sted: Herlev Bygade 92B, Salen Deltagere: Poul Erik Ottosen, Poul-Erik Rødvang Dato

Læs mere

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 71

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 71 REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 71 Deltagere bestyrelsen: Carsten Jørgensen, Hans-Jørn Pallesen, Lars Mott, Søren Skaarup, Thomas Szücs, Mette Jørgensen, Andre Schneider Deltagere administration: Peter

Læs mere

Domea Boligcenter Frederikssund, den 4. Juli 2011

Domea Boligcenter Frederikssund, den 4. Juli 2011 Boligselskabet Rosenvænget Referat af organisationsbestyrelsesmøde tirsdag den 07. juni 2011 kl. 17.00 i Fælleshuset, Rosenfeldt 33, 3600 Frederikssund Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden...2 2 Godkendelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2007 kl. 19.30 Antenneforeningen Rønege Dagsorden: 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer og fuldmagter

Læs mere

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216

Dagsorden Referat. Dato: 22. januar Tid: Kl Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Dagsorden Referat Dato: 22. januar 2013 Tid: Kl. 13-15 Sted: IDA mødecenter, lokale 216 Afbud: Jens Chr. Birch deltager under behandling af punkt 1. Afbud fra Carsten Sand Nielsen og Lars Møller. Punkter:

Læs mere

GULDBORGSUND KOMMUNES SALG AF FÆLLESANTENNE TIL YOUSEE A/S SAG O8/

GULDBORGSUND KOMMUNES SALG AF FÆLLESANTENNE TIL YOUSEE A/S SAG O8/ Forbrugerombudsmanden Amagerfælledvej 56 2300 København S. GULDBORGSUND KOMMUNES SALG AF FÆLLESANTENNE TIL YOUSEE A/S SAG O8/08736-5 03-09-2009 Vi har modtaget jeres brev af 24. juli 2009, hvori der anmodes

Læs mere

Marianne Kamp Bogfinkevej 30 Rindum 6950 Ringkøbing. Vedr. Din henvendelse om Ringkøbing-Skjern Kommune.

Marianne Kamp Bogfinkevej 30 Rindum 6950 Ringkøbing. Vedr. Din henvendelse om Ringkøbing-Skjern Kommune. Marianne Kamp Bogfinkevej 30 Rindum 6950 Ringkøbing 23-02- 2009 TILSYNET STATSFORVALTNINGEN MIDTJYLLAND Vedr. Din henvendelse om Ringkøbing-Skjern Kommune. Du har ved brev af 27. august 2007 rettet henvendelse

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 02/12/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 21. januar 2016, kl. 18.30-20.30. For referat: Sted: Video - LifeSize Deltagere: Bente Andersen, Bjarne Rittig-Rasmussen, Anette Spence, Hans Stryger

Læs mere

RIGSREVISORS NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1

RIGSREVISORS NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Notat til Statsrevisorerne om Rigsrevisionens adgang til Indenrigsog Sundhedsministeriets udredningsarbejde i 2008-2009 om afregning med de private sygehuse Oktober 2010 RIGSREVISORS NOTAT TIL STATSREVISORERNE

Læs mere

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 Deltagere: Søren Skaarup formand Carsten Jørgensen Næstformand Lars Mott Kasserer Hans Jørn Pallesen Bestyrelsesmedlem Thomas Szücs Bestyrelsesmedlem André Schneider Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00

Referat af: Referat nr. 9. BESTYRELSESMØDE: Tirsdag d. 06.09.05 kl. 18.30 23.00 DIRIGENT: KARIN AD. 1. Fremmødte / Fraværende. Forretningsfører Esbern Ott, Varmemester Per Nielsen, 1. mand Niels Nielsen, Freddy, Pia H. David, Karin, Mads, Pia K. Aase. AD. 2. Godkendelse af referat

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD I GENTOFTE KOMMUNE. Kapitel 1. Det Lokale Beskæftigelsesråds formål og opgaver

FORRETNINGSORDEN FOR DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD I GENTOFTE KOMMUNE. Kapitel 1. Det Lokale Beskæftigelsesråds formål og opgaver FORRETNINGSORDEN FOR DET LOKALE BESKÆFTIGELSESRÅD I GENTOFTE KOMMUNE Kapitel 1 Det Lokale Beskæftigelsesråds formål og opgaver 1. Det Lokale Beskæftigelsesråd skal rådgive kommunen og skal samordne og

Læs mere

Gensidig forventningsafstemning At mødes og tale sammen er ikke nyt. Det er den strukturerede form, der er ny.

Gensidig forventningsafstemning At mødes og tale sammen er ikke nyt. Det er den strukturerede form, der er ny. By- og Udviklingsforvaltningen Sekretariat Mødereferat Møde mellem/i Møde nr. Dato 19. marts 2012 Sagsnr. 11/31804 Løbenr. 50201/12 Referent Susanne Jensen Direkte telefon 79 79 13 67 E-mail jesu@kolding.dk

Læs mere

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18

Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT. Bestyrelsesmøde nr. 12. den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Ollerup - Vester Skerninge - Ulbølle Fjernvarme A.M.B.A REFERAT Bestyrelsesmøde nr. 12 den 1. marts 2016 kl.15 til 18 Mødet blev holdt på Idrætsefterskolen Ulbølle med følgende dagsorden: Deltagere: Erik

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 21. ordinære møde tirsdag den 12. december 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1.

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 21. ordinære møde tirsdag den 12. december 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1. DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 21. ordinære møde tirsdag den 12. december 2017 kl. 09.00 til ca. 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Fuldmægtig Claus Rasmussen, Sundhed og

Læs mere

Mød op og brug din stemme!

Mød op og brug din stemme! Kære medlem af Fakse-Fakse Ladeplads Antenneforening Mød op og brug din stemme! Tirsdag den 12. marts kl. 19.00 (dørene åbner kl. 18.00) afholder vi ekstraordinær generalforsamling i Faxe Hallen. Årsagen

Læs mere

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt

Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Møde: Ordinær generalforsamling 2012 Dato: 22/3-2012 Kl.: 19:00 Sted: Det tidligere rådhus, Borup Deltagere: 52 medlemmer heraf 9 fuldmagter fremmødt Dagsorden: Sag nr. 1. Valg af dirigent. Henrik Mølvig

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Gørding Antenneforening

Gørding Antenneforening Informationsmøde Gørding Idræts- og Kulturcenter Onsdag 26. november 2014 Dagsorden: Velkommen Præsentation m. priser Pause m øl, vand brød. Spørgsmål Stofa En trussel eller nye muligheder? Vi skal som

Læs mere

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken

Onsdag den 19. december 2012, kl i Medborgerhuset, Korskærparken Dagsorden til bestyrelsesmøde 19-12-2012 MEDBORGERHUSET KORSKÆR Referat fra bestyrelsesmøde Onsdag den 19. december 2012, kl. 15.45 i Medborgerhuset, Korskærparken Indkaldt til mødet: Lone Hartung, Else

Læs mere

Dagsorden til 4Hs Landsmøde

Dagsorden til 4Hs Landsmøde Til: Postmodtager I 4H klubber, 4H områdeformænd, IFYE, 4H konsulenter og 4Hs landsledelse Cc: Sven-Aage Steenholdt Århus, den 7. april 2016 Dagsorden til 4Hs Landsmøde 4H afholder Landsmøde lørdag den

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde

Referat bestyrelsesmøde Referat bestyrelsesmøde Mødeleder: Ole Referent: Ann Donark-Jensen Dato: 18/02-2019 Varighed: Start kl. 19.00 Slut kl. Tilstedeværende: Ejnar, Asmus, Alex, Ole, John og Ann Fraværende: Louise Dagsordenspunkt:

Læs mere

BEREDSKABSKOMMISSIONEN

BEREDSKABSKOMMISSIONEN BEREDSKABSKOMMISSIONEN Refer Tidspunkt: 14:00 Mødested: Mødelokalet på Endelavevej 14, 8700 Horsens Mødenummer: 2 Deltagere: Beredskabskommissionen - Afbud fra Kim Hagsten Sørensen, Hedensted René Hemberg,

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 29/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 29/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 29/2 2012 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 61 fremmødte medlemmer inklusive 4 bestyrelsesmedlemmer. Torben Sørensen var fraværende grundet sygdom Frank Hermansen,

Læs mere

Referat Civilsamfundsudvalget

Referat Civilsamfundsudvalget Referat Mødedato: 26. august 2015 Tidspunkt: 17:00 Mødenr.: Sted: Deltagere: Mødelokale 11, Ringe Indkaldelse Anne Møllegaard Mortensen Hans Stavnsager Kristian Nielsen Helene Jakobsen Bjarne Ibsen Jakob

Læs mere

Som bilag vedlægges endvidere oversigt over arrangementer i BL s kreds 2.

Som bilag vedlægges endvidere oversigt over arrangementer i BL s kreds 2. Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen Afbud: Lisbeth Blom, Annette Sørensen, Richard D. Jensen og Henriette Larsen L = lukket dagsordenspunkt,

Læs mere

Brødremenighedens hotel

Brødremenighedens hotel Referat Mødedato 23.11.2017 Deltagere Mødested/lokale Brødremenighedens hotel Mødetidspunkt kl. 19.00 Morten Paaske, Lars Henrik Larson, Klaus Paaske, Hans Nissen, Erik Kill, Erik Gram-Hansen, Chresten

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 26/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 26/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 26/11 2014 kl. 18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 71 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Der var medbragt 5 fuldmagter. Der var således mulighed

Læs mere

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde.

Afd. 21 anmodning af 6. november 2012 om indkaldelse til ekstraordinært afdelingsmøde. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. februar 2013, kl. 18.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Antenneforeningen Trekanten. Dagsorden til Bestyrelsesmøde

Antenneforeningen Trekanten. Dagsorden til Bestyrelsesmøde Hermed følger foreløbig dagsorden til mødet. Tilføjelser pr. 29. maj er markeret med ++ (#) angiver at der findes et bilag Kommenteret dagsorden. 1. Velkomst ved formanden - Afbud fra: - Særlig velkomst

Læs mere

Idrætsrådet. Referat. Medlemmer: Ikke til stede: Til stede fra administrationen: i Karlslunde-Hallerne

Idrætsrådet. Referat. Medlemmer: Ikke til stede: Til stede fra administrationen: i Karlslunde-Hallerne Side 1 af 6 Idrætsrådet Referat 23.02.2015 i Karlslunde-Hallerne 19.30-21.30 (Forplejning 18.30-19.30) Medlemmer: Knud Høyer, formand Ole Nielsen, næstformand Jørgen Nielsen Peter Roslev Sven Edelmann

Læs mere

Dagsorden. (Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg)

Dagsorden. (Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg) Regionshuset Viborg Hoved-MEDudvalget for administrationen inklusive Regional Udvikling Regionssekretariatet Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Dagsorden

Læs mere

Referat fra møde i Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur den 20. august 2009

Referat fra møde i Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur den 20. august 2009 Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur Referat fra møde i Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur den 20. august 2009 Til stede: Regionsrådsmedlemmer: Bent

Læs mere

Forberedelsesudvalget. UNDERUDVALG VEDR. SUNDHED Tirsdag den 29. august 2006 Kl Amtsgården i Hillerød, mødelokale 23 Møde nr. 4.

Forberedelsesudvalget. UNDERUDVALG VEDR. SUNDHED Tirsdag den 29. august 2006 Kl Amtsgården i Hillerød, mødelokale 23 Møde nr. 4. B E S L U T N I N G E R REGION HOVEDSTADEN Forberedelsesudvalget UNDERUDVALG VEDR. SUNDHED Tirsdag den 29. august 2006 Kl. 17.00 Amtsgården i Hillerød, mødelokale 23 Møde nr. 4 Medlemmer: Vibeke Rosdahl

Læs mere

Vedlagt bilag 1 med input fra bestyrelse og deltagelse ansatte.

Vedlagt bilag 1 med input fra bestyrelse og deltagelse ansatte. Selskabsbestyrelsesmøde Sjællandsvænget 1, 3. sal, 4000 Roskilde Kl. 18.00 Deltagere: Selskabsbestyrelsen, Bo Jørgensen og Troels Poulsen. Afbud: Henrik Eflund, Jens Frederiksen. L = lukket dagsordenspunkt,

Læs mere

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1.

Referatet fra sidste bestyrelsesmøde den 12. september 2017 vedlægges som bilag 1. Ekstraordinært bestyrelsesmøde i Uddannelseslederne Dato 02.11.2017 Emne: Referat Dato: 30. oktober 2017 kl. 11-14 i Kompetencehuset i Aarhus. Forslag til referat Pkt. 1. Godkendelse af dagsorden Til godkendelse

Læs mere

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterrådet Metropol Ved Professionshøjskolen Metropol (Godkendt på Studenterrådet Metropols stiftende generalforsamling d. 8. oktober 2009, senest ændret på ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Konstituerende bestyrelsesmøde

Konstituerende bestyrelsesmøde Konstituerende bestyrelsesmøde Tirsdag den 24. maj 2016 kl. 12.00-12.30 afholdes i salon 24 Dagsorden Deltagere: Per Påskesen (TEC), formand Søren Sørensen (Tradium), næstformand Bjarne Høpner (Next -

Læs mere

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN

GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN GENERALFORSAMLING i Grundejerforeningen EGEN Grundejerforeningen EGEN afholder ordinær generalforsamling Onsdag, den 29. marts 2017, kl.19.30 i Ry Hallen Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsen beretning

Læs mere

Beredskabskommissionen

Beredskabskommissionen REFERAT Beredskabskommissionen Mødedato: Onsdag den 30-07-2008 Mødested: Solsikkevej 2 6100 Haderslev Starttidspunkt: Kl. 15:30 Sluttidspunkt: Kl. 18:00 Afbud: Peter Rosendahl, Svend Erik Larsen Fraværende:

Læs mere

Bestyrelsesprotokol nr OTG

Bestyrelsesprotokol nr OTG Bestyrelsesprotokol nr. 726 - OTG Der indkaldes hermed til ordinært hovedbestyrelsesmøde torsdag den 2. maj 2013 kl. 17.15 på kontoret, Danmarksgade 81, 7000 Fredericia. Nedenstående dagsorden indeholder

Læs mere

Notat. Valg til bestyrelsen blandt forbrugerne

Notat. Valg til bestyrelsen blandt forbrugerne Notat Til: Vedrørende: Bilag: Bestyrelsen Valg af forbrugerrepræsentanter til bestyrelsen 2013 Elektronisk bilag Danva-notat om forbrugervalg Valg til bestyrelsen blandt forbrugerne Kort uddrag af DANVA-notat

Læs mere

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17 Generalforsamling 2010 Østprøven 1 Christiansfeld Net Christiansfeld d. 26. september 2012 Vedr. referat fra generalforsamlingen 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale)

Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale) Abonnementsvilkår for YouSee Tv: YouSee Tv via kabel-tv-stik: Grundpakke Mellempakke Fuldpakke (private husstande med individuel aftale) YouSee kodet Tv via kabel-tv-stik YouSee Tv via telefonstik eller

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Den 9. juli 2009/ik Referat Bestyrelsesmøde 08-2009 24. juni 2009 Idrættens Hus kl. 18.00 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 07-2009 3. Bestyrelsens siden sidst Beslutninger

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 18. juni 2009 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Dagsorden Bestyrelsesmøde FGU Nordvestsjælland

Dagsorden Bestyrelsesmøde FGU Nordvestsjælland Dagsorden Bestyrelsesmøde FGU Nordvestsjælland Referent: Tilstedeværende: Dato: 27. marts 2019, kl. 11-13 Der vil være frokost fra kl. 13-13.30 med EUCs bestyrelse Fraværende: Henrik Larsen Ida Skov Fougt

Læs mere

Forretningsorden for Fællesskabet FBS

Forretningsorden for Fællesskabet FBS Forretningsorden for Fællesskabet FBS 1. Formål 1.1. Forretningsordenen uddyber de bestemmelser, der er givet i Fællesskabet FBS vedtægter punkt 4, 7, 8 og 9. 2. Valg til Styregruppen 2.1. Valg til styregruppen

Læs mere

Referat af den første FGU-bestyrelses 2. ordinære møde

Referat af den første FGU-bestyrelses 2. ordinære møde Køge 11.01.2019 Referat af den første FGU-bestyrelses 2. ordinære møde FGU-institutionen i Køge, Faxe, Ringsted, Sorø og Stevns Kommuner Fredag den 21. december kl. 08:00 10:00 Ringsted Rådhus, Sct. Bendtsgade

Læs mere

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund

Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Referat af hovedbestyrelsesmøde i Dansk Døve-Idrætsforbund Dato: Lørdag den 17. juni 2017 kl. 9.00 15.00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Hovedbestyrelsen: Claus Jul Larsen

Læs mere

Behandlinger står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden godkendt

Behandlinger står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden godkendt Referat af konstituerende bestyrelsesmøde i Idrætsrådet Silkeborg Kommune Dato og tidspunkt: mandag den 18. marts 2013 kl. 17.15 19.00 inkl. spisning Sted: Mødelokalet, Silkeborg Sportscenter Deltagere:

Læs mere

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 21.03.2016 på Toftegårdsskolen. Dagsorden

Faaborg Vest Antenneforening. Referat fra ordinær generalforsamling mandag den 21.03.2016 på Toftegårdsskolen. Dagsorden 1. Valg af dirigent. Dagsorden 2. Valg af referent og stemmetællere. 3. Beretning fra bestyrelsen om foreningens virksomhed i det forløbne år, og planer for det kommende år. 4. Forelæggelse af beslutninger

Læs mere

Baggrund Udvalget besluttede på udvalgsmødet den 3. april 2017, at posten som ordstyrer går på skift mellem medlemmerne.

Baggrund Udvalget besluttede på udvalgsmødet den 3. april 2017, at posten som ordstyrer går på skift mellem medlemmerne. Referat Møde i Kultur- og Fritidsudvalget Dato: Mandag den 8. januar 2018 kl. 10-12 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Joan Jensen (formand), Birthe Mørck (næstformand), Eleonora

Læs mere

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB

BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB BESTYRELSESMØDE PLØKS, SKOVLUNDE KLATREKLUB 15. AUGUST 2018 0.0 Deltagere og dagsorden Til stede:, Mads, Dennis, Annette, Christian,, Henrik Afbud: Rasmus, William, Jens Peter Agenda: Udsendt af formanden

Læs mere

referat Handicapråd 19. februar 2015 mødelokale sydfalster, rådhuset kl Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand)

referat Handicapråd 19. februar 2015 mødelokale sydfalster, rådhuset kl Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand) referat Handicapråd 19. februar 2015 dato: sted: mødelokale sydfalster, rådhuset kl. 9.00 tidspunkt: DELTAGERE: Dorthe Jørgensen (rep. fra DH, formand) Anne-Lise Rossau Claus Petersen Afbud: Fremmødt SUPpLEANT

Læs mere

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus

Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Referat - bestyrelsesmøde i Dansk Atletik Forbund 24. 25. november 2010 i Århus Til stede: Lars Vermund (LV), Karsten Munkvad (KM), Bo Overgaard (BO), Gitte Melph (GM), Torben Dan Pedersen (TDP), Niels

Læs mere

FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: FreelanceGruppen er en specialgruppe under Dansk Journalistforbund.

FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: FreelanceGruppen er en specialgruppe under Dansk Journalistforbund. FreelanceGruppens generalforsamling Punkt 5a FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: senest ændret 6. marts 2010 / 2014. 1 Formål FreelanceGruppen er en specialgruppe under

Læs mere

Åben. HANDICAPRÅDET Dagsorden. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6.

Åben. HANDICAPRÅDET Dagsorden. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6. Dagsorden Åben Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6. oktober 2011 Mødetidspunkt Kl. 15.30 Bemærkninger Medlemmer Fra forvaltningen Deltagere

Læs mere

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Godkendt offentligt REFERAT Møde i Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 13. juni 2017 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Ole Meinicke

Læs mere

Beretning 2011. Antenneforeningens 39. beretning.

Beretning 2011. Antenneforeningens 39. beretning. Beretning 2011. Antenneforeningens 39. beretning. Året 2011 har igen været et meget aktivt år for Brædstrup Antenneforening. 2011 var året hvor slukningen af analoge kanaler fortsatte fra sidste år, og

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol

Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Vedtægter for Studenterforum Metropol ved Professionshøjskolen Metropol Studenterforum Metropol Afdeling for studenterpolitisk aktivitet Sigurdsgade 26 2200 København N www.phmetropol.dk Godkendt på Studenterforum

Læs mere

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 24. oktober 2017, kl. 17:00 Skovbakkevej 92B

Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 24. oktober 2017, kl. 17:00 Skovbakkevej 92B Ekstraordinært organisationsbestyrelsesmøde den 24. oktober 2017, kl. 17:00 Skovbakkevej 92B Bestyrelsen: Susan Egede, Merete Kjær, Tonni Munkberg, Jan Kragh og Tommy Hjuler. Afbud: Fra KAB: Driftschef

Læs mere

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017

Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Ændringsforslag fra bestyrelsen 12. marts 2017 Vedtægter for foreningen Danske Solcelleejere 1: Navn og hjemsted Foreningens navn er Danske Solcelleejere herefter kaldet DSE Foreningens hjemsted er Viborg

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune

Brønderslev-Dronninglund Kommune Brønderslev-Dronninglund Kommune Administrativ styregruppe Referat Dato: 29. november 2004 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 9.00 - ca. 12.30 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Forretningsorden

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen tirsdag den

Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen tirsdag den Udskrift af forhandlingsprotokollen fra møde i skolebestyrelsen tirsdag den 13.8.2013. Uden for dagsordenen bød Søren velkommen til elevrådsrepræsentanterne August, 8B og Timmi, 8B Forældrereferat skrives

Læs mere

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København

Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Udkast til offentligt REFERAT Statikeranerkendelsesudvalget tirsdag den 18. september 2018 kl. 14:00 18:30 IDA Conference, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Aase Marie Hou,

Læs mere

Forretningsorden for Det lokale beskæftigelsesråd i Haderslev Kommune

Forretningsorden for Det lokale beskæftigelsesråd i Haderslev Kommune Forretningsorden for Det lokale beskæftigelsesråd i Haderslev Kommune I henhold til 45, stk. 5 i Lov om ansvaret for og styringen af den aktive beskæftigelsesindsats fastsættes: Formål 1. Det lokale beskæftigelsesråd

Læs mere

Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet

Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Åbent referat Udvalget for strategisk by- og landdistriktsudvikling Teknik- & Miljøsekretariatet Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 15:00 Mødet afsluttet: kl. 18:00 Mødested: Mødelokale 049, Stuen,

Læs mere

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin REFERAT 1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin 2017-2020 Dato og sted Torsdag 27. april 2017 kl. 16.00 18.00 Sundheds og Ældreministeriet, Holbergsgade 6, 1057 København

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 102

Referat af bestyrelsesmøde nr. 102 Referat af bestyrelsesmøde nr. 102 Deltagere: Søren Skaarup formand Carsten Jørgensen Næstformand Lars Mott Kasserer André Schneider Sekretær Mette Jørgensen Bestyrelsesmedlem Flemming Nielsen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

FynBus bestyrelse. Referat. Torsdag, den 16. januar 2014 kl. 16.30-18.00. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense

FynBus bestyrelse. Referat. Torsdag, den 16. januar 2014 kl. 16.30-18.00. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense FynBus bestyrelse Referat Torsdag, den 16. januar 2014 kl. 16.30-18.00 Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense Deltagere: Anders W. Berthelsen, Odense Birger Jensen, Svendborg Hans Bjergegaard, Assens

Læs mere

Skærbæk Antenneforening. Generalforsamlingen 24.marts 2015

Skærbæk Antenneforening. Generalforsamlingen 24.marts 2015 Skærbæk Antenneforening Generalforsamlingen 24.marts 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed i 2013-14 3. Forelæggelse af regnskab for 2013-14 4. Indkomne forslag 5. Salg

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Sted: Ferritslev Fritidshus, Ørbækvej 916A, 5863 Ferritslev Fyn Fremmødte: 29 Dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent John Gylling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 28. februar 2019 kl. 19.00. Formand Mogens Enger bød velkommen. Der var i alt fremmødt 21 stemmeberettigede. 1. Valg af dirigent RFA foreslog Niels Ross

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde

Forretningsudvalgsmøde Forretningsudvalgsmøde Onsdag den 22. april 2015 kl. 17.15 Tilstede: Erik Frikke Per Boje Søren Hansen Helle Hanne Jensen Per Stender Preben Mosolff Henrik Petersen Jan Hansen Rækkehusene, formand (dirigent)

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Paul Bjergfelt

Læs mere

Beretning for året 2014

Beretning for året 2014 Beretning for året 2014 Det har været et meget travlt år for bestyrelsen. Som vi nævnte på sidste generalforsamling, var vi på det tidspunkt allerede i fuld gang med forhandlingerne om en kommende leverandør

Læs mere

Byrådsmedlem på en gang både del af Slagelse Kommune og ikke

Byrådsmedlem på en gang både del af Slagelse Kommune og ikke Byrådsmedlem på en gang både del af Slagelse Kommune og ikke Man stilles op på en liste til kommunalvalget, men indvælges som person. Dette er udgangspunktet for måden, arbejdet i Byråd og udvalg fungerer

Læs mere

Dagsorden Hovedbestyrelsesmøde

Dagsorden Hovedbestyrelsesmøde Dagsorden Hovedbestyrelsesmøde Dato: 4 september 2014 Tid: kl. 10.00-12.00 Sted: Aarhus Rådhus, mødelokale 285 Afbud: Lars Møller Søren Steensen Per Røner Kim Herlev Jørgensen Bjarne Pedersen Tomas Therkildsen

Læs mere

Almind Fælles Antenneforening.

Almind Fælles Antenneforening. Almind Fælles Antenneforening. Referat af ordinær generalforsamling 26. Februar20l4 )agsorden: l. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Valg af dirigent - ordstyrer Fremlæggelse af beretning om foreningens virke i det forløbne

Læs mere