Foreløbig har manden for bordenden i de kommende forhandlinger, finansminister Bjarne Corydon, ikke kommenteret

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Foreløbig har manden for bordenden i de kommende forhandlinger, finansminister Bjarne Corydon, ikke kommenteret"

Transkript

1 Formanden mener... Er det tekniske udstyr på landets erhvervsskoler forældet? Det fremgår af en undersøgelse fra Dansk Metal, som siger, at op imod halvdelen af eleverne på landets erhvervsskoler oplever, at maskiner og udstyr halter bagefter virksomhedernes. Problemstillingen er taget bredt op af de politiske partier i opvarmningen til forhandlingerne om finansloven for Venstre lagde ud med, at partiet ønsker at afsætte 100 millioner kroner til en opgradering af skolernes udstyr. Der er principiel opbakning blandt både røde og blå partier. Selv Enhedslisten, som stod udenfor sidste års forlig om en nyordning for erhvervsskolerne, går ind for, at der sættes penge af på finansloven til nyt maskineri på erhvervsskolerne. når de unge er færdige med deres uddannelse, så skal de være bekendt med den virkelighed, der møder dem på arbejdspladserne. Foreløbig har manden for bordenden i de kommende forhandlinger, finansminister Bjarne Corydon, ikke kommenteret sagen. Dels er det vigtigt, at erhvervsuddannelserne er i stand til at tiltrække de unge i stigende omfang. Og det vil de ikke være, hvis de unge kan se frem til at arbejde med forældet udstyr. Men hvis ellers undersøgelsen fra Dansk Metal afspejler virkeligheden på erhvervsskolerne, kan vi fra Erhverv Hjørrings side kun anbefale, at skolerne får de nødvendige midler til opgradering af udstyr. Dels skal det naturligvis være sådan, at Redaktion: Claus Dindler. Telefon / Mail: Henrik Willadsen, advokat formand, Erhverv Hjørring. 1.

2 Hjørring kommune er arealmæssigt landets 9. største, men kun nr. 21 hvad angår befolkningstal. Her er langt mellem husene, og et tætmasket kollektivt befordringssystem er en utopi. Her er privatbilen ikke en luksus, men ofte en nødvennyhedsbrev nr oktober 2014 Daglig pendling, Hjørring kommune, 2013 Brønderslev Frederikshavn Jammerbugt Aalborg I alt Til Hjørring fra Fra Hjørring til pendlere ind og ud af Hjørring vil blive berørt af højere afgift på biler Forslag vil ramme ekstra hårdt, hvor der er langt mellem husene I sit oplæg til finansloven for 2015 har Enhedslisten foreslået højere afgifter på bilkørsel. Pengene skal bruges på cyklisme, billigere busbilletter og en generel udbygning af den kollektive trafik. Finansministeren har sparket forslaget ud over sidelinjen. Men det betyder ikke, at det ikke kan komme i spil igen, når finanslovsforhandlingerne spidser til. Hvis forslaget vedtages, vil det gavne de tæt befolkede dele af Danmark, mens det vil ramme i udkanterne. Sådan har kommentarerne lydt de seneste dage. dighed for at komme på arbejde, i skole, på indkøb og så videre. Det er svært at sætte konkrete tal på forholdet mellem privatbilismen kontra den kollektive trafik i Hjørring kommune. Nyhedsbrevet fokuserer i denne artikel på sammenhængen mellem biltransport og pendling ind og ud af Hjørring Kommune. Som tallene i ovenstående skema viser, ankommer der dagligt omkring 5000 personer fra de øvrige kommuner i Vendsyssel til Hjørring kommune for at arbejde eller studere. Tilsvarende er der næsten 6000 borgere i Hjørring Kommune, der arbejder udenfor kommunegrænsen. Hvor mange af disse bruger bilen som transportmiddel? Det er der tilsyneladende ingen eksakte tal for. Det må dog formodes, at det væsentligste alternativ til bilen, når det gælder transport ud af kommunen, er toget. Den seneste tilgængelige rapport fra DSB siger, at der dagligt i gennemsnit er 976 afrejsende og 1264 tilrejsende på Hjørring Station. Tallene svarer forholdsmæssigt godt til en opgørelse fra DTU Transport, der viser, at 77 pct. af de kilometer, der pendles i Danmark, tilbagelægges i bil. Kun 15 pct. med offentlig trafik. Et slag på tasken siger således, at omkring 9000 pendlere ind og ud af Hjørring kommune vil blive berørt, hvis det bliver dyrere at køre i bil. Dertil kommer så pendlerne indenfor kommunegrænsen, som der ikke findes tilgængelige tal på. 2.

3 Color Line A/S er Norges største cruise- og transportrederi med mere end 2500 medarbejdere fordelt i 4 lande. Rederiet disponerer over 6 færger, der årligt transporterer over 4.1 mio. personer, 1 mio. personbiler og fragt enheder. Selskabet trafikerer fire linjer mellem syv havne i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige, med kvalitetscruises på linjen til Tyskland og effektiv transport på linjerne mellem Norge, Danmark og Sverige. Med en årlig trafik på 1,9 mio. passagerer og næsten køretøjer er Hirtshals den største og vigtigste havn i koncernen. Udover forretningsenhederne for passagerer og fragt danner havnen desuden rammen for koncernens lager, logistik og fødevareproduktion. VIRKSOMHEDSBESØG: TORSDAG D. 23. OKTOBER KL. 8:00-10:00 Color Line Danmark A/S NORGESKAGEN 2, 9850 HIRTSHALS - VI MØDES VED COLOR LINES TERMINAL, HOVEDINDGANGEN Erhverv Hjørring inviterer medlemmerne på virksomhedsbesøg hos Color Line. Tilmelding: Administrerende direktør Henrik Renneberg og logistikchef Christian Krøldrup vil give et indblik i aktiviteterne hos Color Line Danmark med fokus på de danske aktiviteter og koncernens lager og logistik faciliteter. Tilmeldingsfrist: senest tirsdag d. 21. oktober 2014 Color Line vil i den forbindelse være vært ved kaffe og rundstykker. Arrangementet afsluttes med en rundvisning på virksomhedens lager, logistik og centralkøkken. (Niels Juels Vej 6, 9850 Hirtshals). Arrangementet er for medlemmer af Erhverv Hjørring. ERHVERV HJØRRING - Amtmandstoften Hjørring

4 Netværk for de kreative er ved at tage form Skal det virke, kræver det hårdt arbejde Hvordan skabes et netværk for kreative virksomheder? Det var emnet for et møde for Erhverv Hjørring-medlemmer i kreative brancher. Deltagerne blev præsenteret for en række råd om netværksdannelse fra Helle C. Christensen, indehaver af CK Management og rådgiver og coach med mange års erfaringer med netværk. Overskriften på indlægget var: Skal det virke, kræver det hårdt arbejde. En anden vigtig sentens i oplægget var: Spørg ikke: Hvad får jeg.? Men hvad kan jeg bidrage med? Interesserede i CreaBiz netværket kan kontakte Trine Studsgaard på telefon , mail Koordinator for dannelse af CreaBiz-netværket er Trine Studsgaard, Erhverv Hjørring, der opsummerede mødet således: Næste møde i netværket er en workshop omkring sociale medier se invitation på næste side. Et spændende møde med en god dialog og gode input til, hvad deltagerne kan og vil med et netværk. Nu skal vi arbejde videre med at skabe nogle rammer for det fremtidige arbejde. Helle C. Christensen og et af hendes oplæg til deltagerne i Crea Biz netværks-mødet 4.

5 5.

6 Deltagerne i fejringen af 200 års dagen for Norges Grundlov samlet foran Amtmandsboligen i Hjørring. Vendsyssel fejrede broderlandet Norges ambassadør var på besøg i Hjørring I år er det 200 år siden, Norge fik sin frie forfatning, Eidsvoll grundloven. Det blev fejret i Hjørring med besøg af Norges ambassadør i Danmark, Ingvard Havnen. Bag arrangementet, der fandt sted i Amtmandsboligen i Hjørring, stod den norske konsul i Hjørring, advokat Birte Dyrberg, i samarbejde med Hjørring ErhvervsCenter og Hjørring Kommune. blandt andet de mange tusinde nordmænd, der hvert år kommer til Dana Cup i Hjørring. Netop de mange aktuelle Norges-projekter var emner for en efterfølgende orientering ved erhvervsdirektør Bo Geertsen og en række oplægsholdere Den norske ambassadør understregede sin vilje til at være medspiller i den udvikling af de erhvervsmæssige forbindelser mellem Norge og Vendsyssel, som aktuelt finder sted. Vendsyssel er sammen med København nordmændenes port til Danmark. Her i landsdelen har vi altid følt en særlig tilknytning i Norge. Disse bånd styrkes mere og mere i disse år med øget færgetrafik over Skagerrak og stort fokus på det erhvervsmæssige samarbejde. Derfor har vi følt det naturligt, at vi her i Vendsyssel fejrer 200 års dagen sammen med vores norske naboer og venner, sagde Birte Dyrberg i sin velkomst. Ambassadør Ingvard Havnen fremhævede i sin tale til de indbudte gæster den historiske samhandel mellem Norge og Vendsyssel samt de nutidige relationer, Erhvervsdirektør Bo Geertsen præsenterer de aktuelle erhvervsrelationer mellem Norge og Vendsyssel. 6.

7 BLIV KLÆDT PÅ TIL DET NÆSTE UDBUD I samarbejde med Region Nordjylland og erfarne rådgivere fra byggesektoren byder HjulmandKaptain velkommen til dialogmøder med byggeriets parter 12. november 2014 kl i Hjørring GRATIS DELTAGELSE Ankomst Rådgiverne oplever ofte at måtte se bort fra et tilbud på grund af den manglende overensstemmelse mellem tilbuddet og udbudsmaterialets krav. Omvendt oplever mange tilbudsgivere det at skulle give tilbud på en opgave som uoverskueligt. Derfor inviteres nu til dialogmøder med de mulige tilbudsgivere. Jurister fra HjulmandKaptain, rådgivere fra Krogh Madsen Arkitekter A/S og Det Hele Menneske v/kim Fihl samt Region Nordjylland, vil hver især give deres bud på, hvorledes faldgruber undgås, og hvad man skal være opmærksom på. Efter indlæggene vil der være en paneldebat, hvor deltagerne har mulighed for at få belyst forskellige problemstillinger. Du kan forvente en eftermiddag, hvor du forhåbentlig får svar på dine spørgsmål, således at dine næste prækvalifikationer og tilbud bliver gjort lettere. Med venlig hilsen HjulmandKaptain Mads Balsby Wilkens Birte Rasmussen Martin Thomsen Velkomst Ved advokat Martin Thomsen Advokaten Oplæg v/ advokat Martin Thomsen Rådgiveren Oplæg v/ bygherrerådgiver Kim Fihl og tegnestueleder Martin Sørensen Regionen Oplæg v/ leder af juridisk kontor Peter Larsen samt leder af Bygninger & Anlæg, Niels Sloth Pause m. forfriskninger Paneldebat Panelet består af oplægsholdere samt advokat Birte Rasmussen Ordstyrer: Martin Thomsen Deadline for tilmelding: senest mandag den 10. november. Begrænsede pladser. Tilmelding via først til mølle princippet på: Mødet finder sted hos: HjulmandKaptain Frederikshavnsvej Hjørring VORES VIDEN ER DIN STYRKE Krogh Madsen Arkitekter a/s DET HELE MENNESKE Rådgivning med integritet 7.

Fra min side skal lyde en klar opfordring til, at så mange erhvervsfolk som muligt møder op.

Fra min side skal lyde en klar opfordring til, at så mange erhvervsfolk som muligt møder op. Formanden mener... Hjørring som Jyllands uddannelsesby nr. 3. Det er en vision, som Erhverv Hjørring deler. At virkeliggøre visionen er en proces, der kræver indsats fra mange sider. Også fra det lokale

Læs mere

Som hidtil i Erhverv Hjørrings nyhedsbrev vil du på denne plads finde aktuelle erhvervspolitiske holdninger og kommentarer.

Som hidtil i Erhverv Hjørrings nyhedsbrev vil du på denne plads finde aktuelle erhvervspolitiske holdninger og kommentarer. FREDELIGE HJØRRING: KRIMINALITETEN ER LANGT LAVERE END I STORBYERNE SIDE 4 Formanden orienterer... Nyhedsbrevet ser anderledes ud denne gang. Designet er nyt, indholdet er bredere, og læsergruppen er vokset.

Læs mere

GARAGEN VENTER PÅ IVÆRKSÆTTERE

GARAGEN VENTER PÅ IVÆRKSÆTTERE nyhedsbrev nr. 9 28. april 2014 GARAGEN VENTER PÅ IVÆRKSÆTTERE Side 2 Formanden mener... Produktivitetskommissionen har anbefalet, at det offentlige lægger flere opgaver ud i konkurrence. Et flertal af

Læs mere

fremover vil forblive den vigtigste transportkorridor det kontinentale Europa.

fremover vil forblive den vigtigste transportkorridor det kontinentale Europa. Formanden mener... Fehmarnbelt Days 2014 er navnet på en konference, der fandt sted i København i den forgangne uge. Den har som erklæret mål at diskutere og udveksle idéer om nye muligheder i den kommende

Læs mere

Made in Denmark N º 04 - Håndværk og design kommer i fokus i ny programserie på DR

Made in Denmark N º 04 - Håndværk og design kommer i fokus i ny programserie på DR MARTS 2015 ÅRGANG 02 Dansk Oplysnings Forbund - ny viden, nye muligheder N º 04 - Håndværk og design kommer i fokus i ny programserie på DR Made in Denmark Inspiration og godt selskab på årets landsmøde

Læs mere

KAMMERAKADEMIET din vej til viden EFTERÅR 2015

KAMMERAKADEMIET din vej til viden EFTERÅR 2015 KAMMERAKADEMIET din vej til viden EFTERÅR 2015 2 Find også kataloget, invitationer og programmer digitalt på www.kammerakademiet.dk. FORORD KAMMERAKADEMIET Velkommen til Kammerakademiet. Vi har samlet

Læs mere

Evaluering af informationsmøder om Arbejdsmiljø. til udførelse. Branchearbejdsmiljørådet for Bygge & Anlæg

Evaluering af informationsmøder om Arbejdsmiljø. til udførelse. Branchearbejdsmiljørådet for Bygge & Anlæg Evaluering af informationsmøder om Arbejdsmiljø i byggeri og anlæg fra projektering til udførelse. Branchearbejdsmiljørådet for Bygge & Anlæg UDARBEJDET AF: FLEMMING PEDERSEN OG STUDENTERMEDHJÆLPERE JENNY

Læs mere

DELTAG I NYE MÅL 2015

DELTAG I NYE MÅL 2015 INVITATION TIL OFFENTLIGE VIRKSOMHEDER DELTAG I NYE MÅL 2015 ET UDVIKLINGSPROJEKT OM KOMMUNIKATIONSMÅLINGER 1 INDHOLD 1. PROJEKTET KORT...4 2. HVEM HAR DELTAGET FØR?...4 3. BJERG K...6 4. HVAD FÅR DU UD

Læs mere

De positive vinde. HOLBÆK REGIONENS ERHVERVSRÅD Stenhusvej 7 DK-4300 Holbæk T+45 5944 4268 F+45 5944 4201 erh@reghol.dk www.reghol.

De positive vinde. HOLBÆK REGIONENS ERHVERVSRÅD Stenhusvej 7 DK-4300 Holbæk T+45 5944 4268 F+45 5944 4201 erh@reghol.dk www.reghol. Nr. 5 marts 2009 Amerikansk koncern bygger fabrik i Holbæk... Det er medarbejderne, der skaber succesen... Når direktøren får brug for sparring... Fokus på det gode liv... Netværk deler viden - og finder

Læs mere

Initiativer skal sikre vækst

Initiativer skal sikre vækst Nr. 8 december 2009 Holship er klar til opsvinget... Vækstpanel hjælper de gode ideer på vej... Vitro-handelen faldt på plads på få dage... Som lokal sparekasse har vi en særlig forpligtelse... Business

Læs mere

NYHEDSBREV OM LEDELSE

NYHEDSBREV OM LEDELSE NYHEDSBREV OM LEDELSE August 2012 9. årgang Udsendes til flere end 5.800 Kære læser! Mange af jer har før sommerferien deltaget i undersøgelsen om den vanskelige samtale. Nu foreligger resultatet og det

Læs mere

LOS De private sociale tilbud, beretning 2013-2014

LOS De private sociale tilbud, beretning 2013-2014 Beretning 2013 2014 LOS De private sociale tilbud, beretning 2013-2014 Bestyrelsesmøder Ud over det konstituerende bestyrelsesmøde efter landsmødet har bestyrelsen afholdt fire todages møder og ét endagsmøde.

Læs mere

DFUNK Ung-til-Ung. Viden og inspiration til arbejdet med unge flygtninge

DFUNK Ung-til-Ung. Viden og inspiration til arbejdet med unge flygtninge DFUNK Ung-til-Ung Viden og inspiration til arbejdet med unge flygtninge INDHOLD Om Ung-til-ung arbejdet // side 2 Hvem er de unge flygtninge? // Side 4 Unge flygtninges muligheder, behov og udfordringer

Læs mere

Minister klar til at modernisere taxiloven. Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd

Minister klar til at modernisere taxiloven. Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd Officielt medlemsblad for Dansk Taxi Råd # 11 - November 2013-10. årgang Minister klar til at modernisere taxiloven side 6 Frygt for fremtiden Vognmænd på tværs af landet ser flere faldgruber i forslagene

Læs mere

Brug hinanden 11 historier om frivillighed

Brug hinanden 11 historier om frivillighed Brug hinanden 11 historier om frivillighed Redaktion: Frivilligafdelingen Tekst: Gitte Roe Eriksen Foto: Stefan Kai Nielsen, EKKO Pressefoto Grafisk design: Lotte Rask Tryk: KLS Grafisk Hus A/S Oplag:

Læs mere

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Håndbog for DFUNKs regionsforeninger Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Indhold: 1. Formålet med håndbogen 2. Regionsforeningens placering i organisationen 3. Arbejdet i bestyrelsen

Læs mere

Erhvervsstrategi 2015-2018

Erhvervsstrategi 2015-2018 Erhvervsstrategi 2015-2018 Erhvervsstrategi 2015-2018 Fredensborg Kommune er en klassisk pendlerkommune, hvor folk bosætter sig for på en gang at nyde naturen og samtidig have kort afstand til arbejdspladsen

Læs mere

Når boligen skal sælges - mægler eller selvsalg? Kendskabskampagne for nye købere NYT TEMA ANDELSLIV MESSE MEDLEMSBLAD FOR ANDELSHAVERE

Når boligen skal sælges - mægler eller selvsalg? Kendskabskampagne for nye købere NYT TEMA ANDELSLIV MESSE MEDLEMSBLAD FOR ANDELSHAVERE NR. 3 SEPTEMBER 2014 NYT MEDLEMSBLAD FOR ANDELSHAVERE TEMA Når boligen skal sælges - mægler eller selvsalg? ANDELSLIV Kendskabskampagne for nye købere MESSE DELTAG I FREMTIDENS ANDELSBOLIG 2014 leder Mægler

Læs mere

LA21-Nyhedsbrevet. et er i luften igen! Nyhedsbrev nr. 38 Maj 2003

LA21-Nyhedsbrevet. et er i luften igen! Nyhedsbrev nr. 38 Maj 2003 Nyhedsbrev nr. 38 Maj 2003 LA21-Nyhedsbrevet et er i luften igen! Velkommen til det første nummer af det nye elektroniske LA21-Nyhedsbrev. Efter en længere pause samarbejder Miljøministeriet, Amtsrådsforeningen

Læs mere

kolde ejendomsmarked som indikator på, at hjulene i hele lokalsamfundet drejer langsommere, end vi kunne ønske

kolde ejendomsmarked som indikator på, at hjulene i hele lokalsamfundet drejer langsommere, end vi kunne ønske nyhedsbrev nr. 4 23. februar 2015 Formanden mener... Udkant, affolkning, centralisering, indvandring Der er tryk på debatten i disse tider omkring demografi og udvikling i vores land. kolde ejendomsmarked

Læs mere

Konferencen afholdes i samarbejde med: KLIMATILPASNING. Konference om aktuelle udfordringer inden for vand, storm og hav

Konferencen afholdes i samarbejde med: KLIMATILPASNING. Konference om aktuelle udfordringer inden for vand, storm og hav Konferencen afholdes i samarbejde med: KLIMATILPASNING Konference om aktuelle udfordringer inden for vand, storm og hav 1 INDHOLD Leder Talerliste Artikel: Klimatilpasning vores fælles udfordring Kort

Læs mere

Nyhedsbrev fra den Socialdemokratiske byrådsgruppe marts 2015

Nyhedsbrev fra den Socialdemokratiske byrådsgruppe marts 2015 Nyhedsbrev fra den Socialdemokratiske byrådsgruppe marts 2015 Udvalg Økonomiudvalg Frede Nørskov fno@billund.dk Beskrivelse Marts måned møde i økonomiudvalget indeholdt bl.a. en række besøg: Formand og

Læs mere

Grøn Erhvervsvækst En engageret kommunaldirektør Ny mulighed for medarbejderudvikling Middelfart byder på gratis ferie

Grøn Erhvervsvækst En engageret kommunaldirektør Ny mulighed for medarbejderudvikling Middelfart byder på gratis ferie nr. 21 april 2012 middelfart erhvervscenter Grøn Erhvervsvækst En engageret kommunaldirektør Ny mulighed for medarbejderudvikling Middelfart byder på gratis ferie + Virksomhedsportræt + Golfdag + Nye cafémøder

Læs mere

Beretning 3-31 ORDINÆR GENERALFORSAMLING. September 2012 MAGASIN FOR MEDLEMMER I KREDS NORDJYLLAND. Tilmelding læs side

Beretning 3-31 ORDINÆR GENERALFORSAMLING. September 2012 MAGASIN FOR MEDLEMMER I KREDS NORDJYLLAND. Tilmelding læs side September 2012 MAGASIN FOR MEDLEMMER I KREDS NORDJYLLAND Beretning 3-31 Dansk Sygeplejeråd Kreds Nordjylland indbyder til ORDINÆR GENERALFORSAMLING Torsdag 25. oktober 2012 kl. 17.30 i Aalborg Kongres

Læs mere

ÅRSBERETNING 2013 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2013. Mandag 18. marts kl. 18.00 Aarhussalen, Skt. Knuds Torv 3 1, Aarhus

ÅRSBERETNING 2013 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2013. Mandag 18. marts kl. 18.00 Aarhussalen, Skt. Knuds Torv 3 1, Aarhus ÅRSBERETNING 2013 REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2013 Mandag 18. marts kl. 18.00 Aarhussalen, Skt. Knuds Torv 3 1, Aarhus Repræsentantskabsmøde mandag d. 18. marts 2013 kl. 18.00 Aarhussalen, Skt. Knuds Torv 3,1.,

Læs mere

GABRIEL: Det globale eventyr

GABRIEL: Det globale eventyr Nr. 6 oktober 2011 nordjysk erhvervsmagasin fra væksthus nordjylland GABRIEL: Det globale eventyr INDBLIK: EFFEKTIVISERING Mød din nye robot TEMA: GLOBALISERING Her er Nordjyllands nye vækstmarkeder DUELLEN:

Læs mere

Danmark som udviklingsland

Danmark som udviklingsland (NB! De talte ord gælder klausuleret til kl. 14.00) Danmark som udviklingsland DI s formand Jesper Møllers tale ved DI's Erhvervspolitiske Topmøde 2010 Velkommen til DI's Erhvervspolitiske Topmøde 2010!

Læs mere

Nyhedsbrev fra Danske Risikorådgivere. Nyt fra foreningen. april 2012. nyheder på hjemmesiden. Kære medlem

Nyhedsbrev fra Danske Risikorådgivere. Nyt fra foreningen. april 2012. nyheder på hjemmesiden. Kære medlem april 2012 Nyhedsbrev fra Danske Risikorådgivere Nyt fra foreningen Kære medlem Lad mig starte med at sige tak for opbakningen til vores årskonference den 19. - 20. april på Hotel Nyborg Strand. Jeg vil

Læs mere

FRIVILLIG. 200 frivillige til døgnøvelse. september 2013. Den Nationale Flagdag 2013. Forplejning til 3.000 personer

FRIVILLIG. 200 frivillige til døgnøvelse. september 2013. Den Nationale Flagdag 2013. Forplejning til 3.000 personer FRIVILLIG september 2013 200 frivillige til døgnøvelse Den Nationale Flagdag 2013 Forplejning til 3.000 personer FRIVILLIG Et månedligt nyhedsbrev fra alle frivillige i Beredskabsforbundet Beredskabsforbundet

Læs mere

Faget på studietur - Se 10-15. HUSK sektorgeneralforsamlinger i FOA samt mange andre aktiviteter i Metal og 3F. Frederikshavns fælles fagblad

Faget på studietur - Se 10-15. HUSK sektorgeneralforsamlinger i FOA samt mange andre aktiviteter i Metal og 3F. Frederikshavns fælles fagblad Frederikshavns fælles fagblad AUGUST 2014 - Nr. 3 Faget på studietur - Se 10-15 HUSK sektorgeneralforsamlinger i FOA samt mange andre aktiviteter i Metal og 3F Frederikshavns fælles fagblad Fælles LEDER

Læs mere