Referat fra Generalforsamlingen i OCD afholdt i Horsens den

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Generalforsamlingen i OCD afholdt i Horsens den 24.5.2014"

Transkript

1 Referat fra Generalforsamlingen i OCD afholdt i Horsens den Dagsorden: 1. Valg af dirigent Claus Ladefoged blev valgt som dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Dirigenten startede med at konstatere at generalforsamlingen er lovlig indkaldt. Herefter aflagde formanden følgende årsberetning for Det sidste år har budt på mange forandringer i opticlass Danmark. Nogle tiltag er kommet hurtigere end vi havde håbet. Det har i indeværende år været og vil fortsat være en udfordring at simplificere OCD opgaver. Året i hovedpunkter: Der er afholdt 2x2 meget vellykkede Landslejre i Faaborg og KDY Rungsted. I modsætning til tidligere har vi valgt at holde lejrene åbne for alle. Dette har betydet, at vi har fået samlet de mest engagerede sejlere og ikke bare nogen som lige havde klaret sig bedst. Samtidig får vi også skabt en bedre sammenhæng i klassen, og vi får styrket kammeratskab og det sociale, som er vigtigt for børnene. AnnBeth har fået styr på Økonomien, hvilket vi ikke kan undervurdere betydningen af. Uden styr på økonomien kan vi ikke holde styr på om vi laver aktiviteter for vores medlemmer eller også for alle mulige andre. Uden styr på økonomien er enhver form for fundraising eller samarbejde med trænere sejlunionen etc. ikke mulig. Uden styr på økonomien bringes deltagelse i VM og EM i fare.

2 Der er kommet styr på medlemsdatabasen. Vi har i dag: 111 Maximus medlemmer 3 optimus medlem 44 glade optimister 557 optimist fan medlemmer Medlemsdatabasen har ikke været helt opdateret hvorfor medlemsudviklingen kun kan vurderes. Det vurderes umiddelbart at vi har en lille medlemsfremgang på betalende maximus medlemmer men det ligger mere tungt med at få flere nye optimus og glade optimister med. Vi mangler her, dels hjælp fra den samlede forældregruppe, dels skal vi have styrket samarbejdet med DS s breddekonsulenter, således at OCD får bedre kontakt til klubberne og de lokale sejlere. Vi skal naturligvis kunne tilbyde noget også til sejlerne i klubberne, hvilket skal være den motor som i fremtiden skal sikre flere medlemmer til OCD. De overordnede medlemstal betragtes dog ikke som værende tilfredsstillende. Sportsligt har det ligget tungt når vi sammenligner os med omverdenen. Der er selvfølgelig et godt resultat her og der. Ingen nævnt ingen glemt. Men overordnet set kan vi ikke være tilfredse. Ser vi bagud er Danmark gået fra i at rangere som verden 5-3 bedste nation på verdensplan til nu at rangere som nummer 25 i Europa. Langt efter f.eks. vores Skandinaviske brødre som vi før i tiden ikke tog megen notits af. Vores primære formål er ikke at skabe gode resultater, vi skal skabe en fagligt velkvalificeret og stor talentmasse. Gode kvalifikationer skaber selvfølgelig gode resultater. Men det er vigtigt at påpege at vi går efter et bredt kvalifikationsniveau IKKE enkeltstående resultater. Vi kan sammen med DS udvikle sporten og glæden ved at sejle for børnene, og være med til at skabe grundlaget for deres sejlerkarriere samt valg af den næste bådtype, uanset de har ambitioner om at satse mere elitært, eller ønsker at fortsætte deres sejlerliv som kapsejlere og/eller tursejlere. Jo bedre vi i OCD kan udfylde den rolle, des mere attraktivt vil det blive for et større antal sejlerbørn, at blive medlem af OCD. Vi har været meget aktive i forsøget på at sikre stævner på Sjælland. Desværre uden held. Derfor har vi set os nødsaget til at gøre Harbo Cup til årets sidste ranglistestævne. Dette på bekostning af Opti A cup. Det var så afgjort en beslutning vi gerne havde været foruden. Vi vil selvfølgelig fortsat arbejde for stævner i Øst, men vi er også nød til at gøre opmærksom på at vi ikke vedholdende kan tilsidesætte klubber i vest som ønsker de mindre kun opti rangliste stævner fordi ingen Sjællandske klubber byder ind på Torm JGP.

3 Vi håber også at DS vil styrke sin indsats for at sikre større kapsejladser for de yngste på Sjælland, idet det ikke er en holdbar situation for sejlsporten i Danmark, at stævnerne er skævt fordelt i landet. Opti Class Danmark deltager i den årlige DS klub konference. Her deltager vi bl.a. for at udbrede kendskabet til klassen, samt skaber gode relationer til de lokale klubber og styrke vores netværk blandt klubfolk. Opti Class Danmark deltager i udvikling/optimering af Talentudvikling. Deltagelse betyder indflydelse, ikke at vi bestemmer. Vi deltager for at sikre den bedst mulige overgang især til ungdomsklasserne Laser, E-Jolle og 29 er. Vi deltager ikke fordi vi mener at vi mener at optimister skal inkluderes i DS talentarbejde, men fordi vi er den største skaber af mulig talentmasse. Dansk sejlsport har et Landshold. Det består af OL-sejlerne: Ida Marie Baad Nielsen og Marie Thusgaard Olsen Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen Jonas Warrer og Peter Lang Anne-Marie Rindom Sarah Gunni Toftedal Allan Nørregaard og Line Just Emsvang Lin Ea Cenholt Christiansen og Anders Thomsen Optimist Class Danmark kan bryste sig af, at alle disse landsholdssejlere har haft deres første kontakt med sejlsporten I optimistjollen- Ikke nødvendigvis på topniveau men de har trådt deres barnesko i Optimisten. I en årrække har vi arbejdet med holdopdeling af optimisterne Landshold, Talenthold, udviklingshold. Det er vores oplevelse at denne opdeling har haft en serie uheldige konsekvenser: Frasortering af sejlere Rangorden blandt sejlerne Klike dannelse Manglende fokus fra de bedste sejlere Endvidere er begrebet landshold for optimistsejlere ikke anerkendt af Dansk Sejlunion eller Danmarks Idræts Forbund. Vi arbejder derfor fremadrettet ikke med hold. Vi arbejder med, at en række sejlere bliver udtaget til internationale mesterskaber, men det medfører ikke, at de er landsholdssejlere eller særligt udvalgte talenter. Vi opfatter dem som dygtige juniorsejlere under uddannelse, udtaget til et udvalgt mesterskabshold.

4 Når sejlerne tager ud sammen vil der være fokus på, at de er ude som en samlet gruppe danske sejlere, uanset hvad de deltager i. Ikke som Landsholdssejlere. På sigt skulle der gerne komme flere sejlere, så må vi til den tid tage stilling til, hvad vi gør for at skabe en god struktur, vi kan arbejde med, men som ikke sætter sejlerne i bås. Vi vil også sammen med sejlunionen arbejde for at lave gode træningstilbud for alle sejlere på alle niveauer, og det skal ske i et samarbejde med Dansk Sejlunions breddekonsulenter og talentudvikler. Vi er startet op med optimisthåndbogen. Målet er at sikre sejlerne materiale hvormed de kan skabe sig et teoretisk grundlag. Ligesom det kan bruges i træningen på dårlige sejldage. Budgetteret underskud Alt i alt har vi budgetteret med et rimeligt stort underskud de næste 3 år. OCD har en meget stor kassebeholdning men vi er også en udfordret forening. Der skal ske noget nyt, hvis klassen skal vokse. Vi har derfor valgt over de næste 3 år worst case at tære på denne egenkapital. Men pengene skal bruges på træning og sejlsport. Håbet er at vi kan opbygge et godt velfungerende miljø omkring klassen og det herefter vil blive muligt at tiltrække og uddanne flere sejlere. Efter formandens beretning blev det drøftet, hvilken rolle OCD skal spille i forhold til rekrutteringen af nye sejlere. Det er bestyrelsens holdning, at dette er klubbernes opgave, men at OCD skal give klubberne redskaberne, der kan få nye sejlere til at dyrke sejlsport. Det blev også drøftet om afskaffelsen af vinterlandsholdet vil mindske sejlernes motivation for at deltage i efterårets stævner. Bestyrelsen fremhævede i den forbindelse af vinterranglisten vil være grundlaget for udtagelsen af sejlere til internationale events i det efterfølgende halvår. At det er svært at få sjællandske klubber til at tage opgaven med at afholde ranglistestævner blev diskuteret og bestyrelsen nævnte bl.a., at såfremt alle forældre meldte sig som hjælpere, ville opgaven med at arrangere et ranglistestævne være mere overskuelig. En af de fremmødte foreslog, at man kunne forpligte de enkelte klubber til at stille med et givet antal hjælpere til hvert stævne. Muligheden for at afskaffe campingpladsen på stævnearealet blev drøftet, men fra de fremmødte var der ikke opbakning, da netop campingdelen er en vigtig del af sejlernes sociale fællesskab. Generalforsamling godkendte bestyrelsens beretning.

5 3. Årsregnskab Annbeth Sørensen gennemgik regnskabet. Resultatet for 2013 blev ,33 kr. og ultimo 2013 udgør aktiverne ,02 kr. Årsregnskabet blev godkendt. 4. Fremlæggelse af planer og budget, herunder fastlæggelse af kontingenter Bestyrelsen indstiller følgende kontingenter for 2015 Maximus 400 kr. Optimus 150 kr. Annbeth Sørensen gennemgik budgettet for 2014, der viser et budgetteret underskud på kr, samt en mindre kontingentforhøjelse for Maximussejlere. Generalforsamlingen bad om en redegørelse for budgetposten klassetræning, som er den klart største post i budgettet for Bestyrelsen forklarede, at hoveddelen er løn til klassetræneren, men at der også er afsat midler til afholdelse af træningslejre for sejlere, der er udtaget til internationale events, samt andre lejre/ aktiviteter for andre sejlere. Generalforsamlingen godkendte forslaget til budget Indkomne forslag Ingen 6. Valg af formand Jonas Döpping genopstiller Jonas Döpping blev genvalgt. 7. Valg af kasserer Ann-Beth Sørensen genopstiller Annbeth Sørensen blev genvalgt.

6 8. Valg af 4 øvrige bestyrelsesmedlemmer samt 2 suppleanter Bestyrelsesmedlemmer: Ole Rindom genopstiller ikke Karin Dahlberg-Garde - genopstiller Peter Krappe-Christensen genopstiller ikke Andreas Nøjgaard genopstiller Suppleanter: Ledig post! Ledig post! Karen Dahlberg-Garde og Andreas Nøjgaard blev genvalgt. Henning Hopmann og Thomas Degel blev nyvalgt til bestyrelsen. Niels Præst og Marianne Havn blev valgt som suppleanter. 9. Valg af 2 revisorer samt 1 revisorsuppleant Søren Bjerre Knudsen genopstiller? Hans Gade, Gråsten genopstiller? Pernille Bech og Hans Gade blev valgt som revisorer. 10. Eventuelt. Klassetræner Dennis Paaske gav en meget inspirerende gennemgang af de planlagte aktiviteter for sæsonen Hans Gade Referent

7

Referat fra Generalforsamling 2017 i Optimist Class Denmark

Referat fra Generalforsamling 2017 i Optimist Class Denmark Referat fra Generalforsamling 2017 i Optimist Class Denmark 11. september 2017 Generalforsamling blev afholdt den 9. september 2017 kl. 17:00-19:00 i Skovshoved Sejlklubs lokaler (Sandslottet) på Skovshoved

Læs mere

Formanden aflagde en fyldig beretning for generalforsamlingen, hvorfra kort kan nævnes:

Formanden aflagde en fyldig beretning for generalforsamlingen, hvorfra kort kan nævnes: Referat fra generalforsamling i OCD den 20. maj 2006 i Horsens Forman den Jørgen Lokdam bød velkommen. Dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent Lars Peter Thomsen blev valgt. 2. Betyrelsens beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011

Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 Referat af generalforsamling i Allerød Karate Dojo den 28. april 2011 1. Valg af dirigent og referent Søren Thomsen blev valgt som dirigent Thomas Skov Hansen blev valgt som Referent Det blev konstateret

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 06-2017 Dato: Mandag den 4. september 2017 kl. 15:00-21:00 Sted: Deltagere: Idrættens Hus, Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Thomas Ebert, Christian Hangel, Jens

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat 1. Valg af ordstyrer og referent a. Søren Winther blev valgt som ordstyrer og Jon Møgelhøj blev valgt som referent. 2. Formandens

Læs mere

Optimist Sailing Team Denmark Årsberetning 2009 og budget 2010 Udarbejdet af bestyrelsen for Optimist Sailing Team Denmark, Dec 2009

Optimist Sailing Team Denmark Årsberetning 2009 og budget 2010 Udarbejdet af bestyrelsen for Optimist Sailing Team Denmark, Dec 2009 Optimist Sailing Team Denmark Årsberetning 2009 og budget 2010 Udarbejdet af bestyrelsen for Optimist Sailing Team Denmark, Dec 2009 Side 1 Optimist status 2009 Endnu en sejlersæson er overstået og vi

Læs mere

Laser Association Denmark. Generalforsamling fredag den 28. september 2012, Egå Sejlklub. Formand Flemming Rost byder forsamlingen velkommen.

Laser Association Denmark. Generalforsamling fredag den 28. september 2012, Egå Sejlklub. Formand Flemming Rost byder forsamlingen velkommen. Laser Association Denmark Generalforsamling fredag den 28. september 2012, Egå Sejlklub Formand Flemming Rost byder forsamlingen velkommen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Bestyrelsen foreslår som dirigent

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg

Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg TEAM VIBORG Referat af generalforsamling 2016 i Team Viborg Onsdag, den 29. marts 2016, kl. 19.00 Pkt. Emne : Referat : 1. Valg af dirigent : MS blev foreslået og valgt som dirigent. MS kunne konstaterer,

Læs mere

Referat fra forårsmødet i Sports og Talentnetværket

Referat fra forårsmødet i Sports og Talentnetværket Referat fra forårsmødet i Sports og Talentnetværket Velkomst ved Annette Strøm og Peter Bjerremand Annette: bød velkommen og fortalte om hvad det har betydet at Middelfart Sejlklub er blev godkendt som

Læs mere

Optimist Sailing Team Denmark Strategiplan 2009-2013 sejlere for livet

Optimist Sailing Team Denmark Strategiplan 2009-2013 sejlere for livet Optimist Sailing Team Denmark Strategiplan 2009-2013 sejlere for livet Bestyrelsen for Optimist Sailing Team Denmark: Afgående:Sandeep Sander, Henrik Kirketerp, Lise-Lotte Hansson, Genopstiller:Ole Rindom,

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat

Dansk Sejlunions bestyrelse Referat Møde: Bestyrelsesmøde 02-2013 Dato: Mandag den 4. marts 2013, kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, Brøndby Hans Natorp, DS Formand Jens Erik Hansen, DS Næstformand Jan Wojtczak,

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling 14. marts 2018

Referat fra ordinær generalforsamling 14. marts 2018 JYLLINGE SEJLKLUB Referat fra ordinær generalforsamling 14. marts 2018 Dagsorden med referat Referent: Kristian Bergen Dirigent: Uwe Bjerre Bestyrelsen: Niels Christiansen, Per Tannebæk, Jan Ludvigsen,

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011

Ordinær generalforsamling i HTK. Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Ordinær generalforsamling i HTK Den ordinære generalforsamling blev afholdt i klubhuset d. 23. februar 2011 Tilstede fra bestyrelsen: Jakob Erikstrup, Peter Back Johansen, Torben Mikkelsen og Jonas Vallebæk

Læs mere

Referat Dansk Tera Klub generalforsamling 13/3-2018

Referat Dansk Tera Klub generalforsamling 13/3-2018 Referat Dansk Tera Klub generalforsamling 13/3-2018 Punkt 1: Referent: Freja Dirigent: Peter Om generalforsamlingen er lovlig: Det er den Fremmødte: Bo*, Peter*, Anna*, Freja*, Kenneth Boa Med * er markeret

Læs mere

LAD - Generalforsamling

LAD - Generalforsamling LAD - Generalforsamling Sted Sønderborg Yacht-Club Tidspunkt Lørdag den 15. september 2018 kl. 19:30-21:00 Deltagere fra bestyrelsen Fraværende Referent Referat til Michael Faubel Tina Winkler Per Hjøllund

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Laser Association Denmark

Laser Association Denmark Laser Association Denmark Generalforsamling fredag den 23. september 2011, Åbenrå Sejl Club Maiken Foght Schütt byder, i formandens fravær, forsamlingen velkommen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Maiken

Læs mere

Referat af generalforsamling i Korup Motion den 4. marts 2009

Referat af generalforsamling i Korup Motion den 4. marts 2009 Referat af generalforsamling i Korup Motion den 4. marts 2009 Punkt 1. Valg af dirigent: Hans Peder Hansen blev foreslået og valgt. Hans Peder konstaterede, at generalforsamling var lovlig varslet. Punkt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul.

Vivian Lindberg Larsen opfordrer til oprettelse af årshjul. Der er mødt 29 stemmeberettigede medlemmer op. 1. Valg af dirigent og referent. Dirigent: Lars Nielsen Referent: Rikke Grossmann 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Kim Øgle Ottosen fremlægger

Læs mere

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika

Fremmødte. Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis - Dorthe. Fra afdelingerne Fodbold Dorthe Balzer Christiansen. Badminton Jannika Generalforsamling d.29-3-2017 - Idrætsforeningen G77 Dagsorden for generalforsamling. som nedenstående Referat fra generalforsamling d. 29-3-2017 ( i rød skrift ) Fra bestyrelsen Jarl - Dagny - Dennis

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 26. marts 2015 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse Dagsorden Rasmus Dirigenten indleder med at konstatere

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018

REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 REFERAT GENERALFORSAMLING TURKONTORET FREDAG DEN 26. JANUAR 2018 Antal deltagere: 53. Indledning. Bestyrelsesformand Flemming Freydberg indledte generalforsamlingen med at byde velkommen til de fremmødte

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen.

DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. DHF generalforsamling lørdag d. 1. feb.2014 1.Valg af dirigent. Thor Rasmussen blev valgt. Godkendelse af dagsorden, samt indkaldelsen. Godkendt af de 11 fremmødte. Inkl. Bestyrelsen. 2. Beretninger fra

Læs mere

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Torsdag d. 7. maj 2015 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Torsdag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Marianne, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Morten, Pia 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Dansk Tera Klub Vedtægter version 3.0. Vedtægter. For Dansk Tera klub

Dansk Tera Klub Vedtægter version 3.0. Vedtægter. For Dansk Tera klub Vedtægter For Dansk Tera klub 1 Klubbens navn og adresse 1.1 Klubbens navn er Dansk Tera klub (Danish Tera Association). Den officielle forkortelse er DTA. 1.2 Klubbens adresse er den til enhver tid siddende

Læs mere

RUC Alumne referat Ordinær generalforsamling d

RUC Alumne referat Ordinær generalforsamling d Velkomst v. bestyrelsesformand, Kirstine Fabricius. Pkt. 1: Valg af dirigent Camilla Bylling Lang blev valgt som dirigent Camilla gennemgik dagsordenen m. præsentation af punkter. Indkaldelsen er sket

Læs mere

Dansk Sejlunions generalforsamling skal lørdag den 17. marts 2018 vælge en formand, tre medlemmer af bestyrelsen og en suppleant til bestyrelse.

Dansk Sejlunions generalforsamling skal lørdag den 17. marts 2018 vælge en formand, tre medlemmer af bestyrelsen og en suppleant til bestyrelse. VALGOPLÆG til Dansk Sejlunions bestyrelse Dansk Sejlunion Generalforsamling 2018 Dansk Sejlunions generalforsamling skal lørdag den 17. marts 2018 vælge en formand, tre medlemmer af bestyrelsen og en suppleant

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1 Valg og dirigent og referent 2 Formandens beretning 3 Fremlæggelse af revideret regnskab for det forgangne

Læs mere

Formanden, Marie Louise Tolstrup, byder velkommen og foreslår Charlotte Herforth som dirigent

Formanden, Marie Louise Tolstrup, byder velkommen og foreslår Charlotte Herforth som dirigent Referat af forældrekredsmødet onsdag den 24. oktober 2018 Dagsorden i henhold til vedtægternes 9: Forældrekredsmødet blev indkaldt via nyhedsbrevet den 5. oktober og er således rettidigt indkaldt og dermed

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2019 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 8. april 2019, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Referat generalforsamling i Laser Association Denmark

Referat generalforsamling i Laser Association Denmark Referat generalforsamling i Laser Association Denmark Egå Sejlklub, lørdag den 27. september 2014 Valg af dirigent og referent Formand Flemming Rost byder forsamlingen velkommen og foreslår på bestyrelsens

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 12. maj 2015 Referat af ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen i København Mødedato og Tirsdag den 28. april 2015

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling onsdag d. 26. februar 2014 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2013 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2013 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mariehøj

Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mariehøj Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mariehøj Korsagergård, onsdag den 29. marts 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Bestyrelsen fremlægger det

Læs mere

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013

Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Referat generalforsamlingen den 26. marts 2013 Dagsorden for den ordinære generalforsamling 1. valg af dirigent 2. formandens beretning 3. evt. udvalgs beretning 4. fremlæggelse af revideret regnskab 5.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 2012

Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 2012 Generalforsamling efterår 202 - referat Generalforsamling og distriktsmøde 29. oktober 202 Afholdt i Stensballegaard Golfklub Deltagere: Distriktsledelsen: Peter Bøgelund Riis (PBR), Bjarne Nielsen, Bjarne

Læs mere

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt.

Læs mere

Referat af generalforsamling i HSH den 19. januar 2017

Referat af generalforsamling i HSH den 19. januar 2017 1 Referat af generalforsamling i HSH den 19. januar 2017 Velkommen til general forsamling 2017, dejligt at I valgte at bruge en torsdag aften her. Jeg vil gerne vi starter generalforsamlingen med, at vi

Læs mere

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter:

Ikast Svømmeklub. Referat fra generalforsamling: Punkter: Referat fra generalforsamling: Tid: Tirsdag den 27-03-2012, kl. 19.00 Sted: ISK klublokale. Punkter: Nr. Emner: 1 Valg af dirigent, referent og stemmetællere (2 stk.): Dirigent: Kenneth Petersen Referent:

Læs mere

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København.

Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Referat af DUNs generalforsamling søndag den 2. marts 2003 i København. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Fremlæggelse af bestyrelsens beretning til godkendelse. 3. Fremlæggelse af revideret

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE:

12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE: 12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE: Vores gruppeleder Thomas bød velkommen til mødet og gav en kort præsentation af Det Danske Spejderkorps: 12. Århus Gruppe er en del af Aros Division, der består

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008

Referat af ordinær generalforsamling i. tirsdag d. 26. februar 2008 Referat af ordinær generalforsamling i Brøndby Judo Klub tirsdag d. 26. februar 2008 1. Valg af dirigent og referent Svend Hansen blev valgt som dirigent. Michael Sørvin blev valgt som referent. Svend

Læs mere

1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub

1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub 1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub Torsdag d. 11. april 2013 kl. 18.30 Glostrup Fritidscenter Christiansvej 2 2600 Glostrup 25 medlemmer var mødt frem Den fungerende bestyrelse bød velkommen

Læs mere

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport

Talent strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Talent 2016-20 - strategi for talentarbejdet i dansk sejlsport Baggrund Talentstrategi 2016-20 beskriver målene for udvikling af talentarbejdet i dansk sejlsport og de områder, som talentarbejdet har særlig

Læs mere

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html

http://www.toemrerbakken.dk/toemrer_referat_2010.html Til grundejerforeningens medlemmer. Til forsiden FREDAG 6. APR 2012 For dem som modtager referatet via brev følger vedlagt giro-indbetalingskort til kontingentet for 2010. For dem som modtager referatet

Læs mere

Vedtaget på den ordinære generalforsamling lørdag den 10. Maj 2008 kl 20 i Kerteminde

Vedtaget på den ordinære generalforsamling lørdag den 10. Maj 2008 kl 20 i Kerteminde VEDTÆGTER FOR OPTIMIST SAILING TEAM DENMARK Vedtaget på den ordinære generalforsamling lørdag den 10. Maj 2008 kl 20 i Kerteminde 1 Navn, medlemskab af organisationer og hjemsted. Klassens navn er "Optimist

Læs mere

Referat af generalforsamling 24. marts 2014

Referat af generalforsamling 24. marts 2014 Referat af generalforsamling 24. marts 2014 1. Valg af dirigent Tim er valgt som dirigent Der er indkaldt efter vedtægterne 2. Valg af referent Rikke Andersen er valgt som referent 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Beretning sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt.

Beretning sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt. Beretning 2011 2011 sluttede vejrmæssigt mere nådigt end det startede, hvilket reducerede udgifterne til vintervedligeholdelse væsentligt. Bestyrelsen har som vedtaget på sidste års generalforsamling indhentet

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012

Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling den 28. marts 2012 Fræværende: Patrick og Leif Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2016 Afholdt 12. maj 2016 kl. 19:00 21:00 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var 23 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Søren E. Sørensen, formand Jeanette Ingemann, næstformand Kenth

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

HVAD BESKRIVELSE HVEM BLEV VALGT / BESLUTNING. Dirigenten konstaterer, om grupperådsmødet er lovlig varslet og indkaldt.

HVAD BESKRIVELSE HVEM BLEV VALGT / BESLUTNING. Dirigenten konstaterer, om grupperådsmødet er lovlig varslet og indkaldt. Velkommen Formanden byder velkommen. Dirigent Referent Lovligt varslet Formanden foreslår en dirigent. Dirigent foreslår en referent. Dirigenten konstaterer, om grupperådsmødet er lovlig varslet og indkaldt.

Læs mere

Vanløse Badminton Klub

Vanløse Badminton Klub Vanløse Badminton Klub Referat af generalforsamlingen den 6. april 2018 kl.18.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Beretning a. Spillerudvalgsformandens beretning b. Ungdomsformandens

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S GRUPPERÅDSMØDET d. 28. FEBRUAR 2013 Sted: Dirigent: Referent: Baldersborgen, Baldersbuen 16c, 2640 Hedehusene Kjeld Vestergaard Jens Zoëga Hansen DAGSORDEN a) Valg af dirigent og referent. b) Beretning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2013

Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling den 13. marts 2013 Fræværende: Henrik, Carsten, Leif, Mai Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Kasserens reviderede regnskab samt budget og kontingentfastsættelse.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken

Grundejerforeningen Nøddeboparken Grundejerforeningen Nøddeboparken NØDDERÅBET Referat fra generalforsamling 18. april 2007 I Egholmskolens Festsal www.noddeboparken.dk - 1 - Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo

Læs mere

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling

Generalforsamling i Odder Golfklub 2017 Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Velkommen til Odder Golfklubs ordinære generalforsamling Mandag 27. marts 2017, Odder Gymnasium Dagsorden Valg af dirigent. Beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år. Fremlæggelse af det reviderede

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 1 OKT 2007 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

Dansk Sportsdykker Forbund

Dansk Sportsdykker Forbund Referat Bestyrelsesmøde 02-2010 24. februar 2010 Idrættens Hus kl. 18:00 Den 15. marts 2010/ik 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra møde 01 2010 3. s siden sidst 3. s samarbejde Beslutninger

Læs mere

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874

Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Randers Arbejderes Byggeforening af 1874 Referat fra generalforsamling Torsdag den 19. februar 2015 Mødested: Festsalen, Sjællandsgade 21, Randers Referat generalforsamling Randers Arbejderes Byggeforening

Læs mere