Laser Association Denmark. Generalforsamling fredag den 28. september 2012, Egå Sejlklub. Formand Flemming Rost byder forsamlingen velkommen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Laser Association Denmark. Generalforsamling fredag den 28. september 2012, Egå Sejlklub. Formand Flemming Rost byder forsamlingen velkommen."

Transkript

1 Laser Association Denmark Generalforsamling fredag den 28. september 2012, Egå Sejlklub Formand Flemming Rost byder forsamlingen velkommen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Bestyrelsen foreslår som dirigent Lars-Peter Thomsen, der vælges med akklamation. Dirigenten takker for valget og erklærer, at generalforsamlingen er varslet i henhold vedtægterne ved opslag af indkaldelse på 2. Formandens beretning: Flemming aflægger formandens beretning: Den ordinære generalforsamling er bestyrelsens årlige forpligtelse til at redegøre for sin gøren og laden i det forgangne år, og en kærkommen lejlighed til at gøre status på, om erklærede mål er nået og trufne beslutninger ført ud i livet. Bestyrelsens arbejde: Generalforsamlingen vælger efter vedtægterne sin formand, mens bestyrelsen i øvrigt konstituerer sig selv. I praksis er traditionen dog, at generalforsamlingen også vælger 2 sejlerrepræsentanter, én for Laser Standard og én for Laser Radial piger, samt en kasserer. LADs bestyrelse har siden sidste generalforsamling bestået af: Maiken Foght Schütt, sejlerrepræsentant Laser Radial piger Michael Møller Hansen, sejlerrepræsentant Laser Standard Michael Faubel Bente Holm Skyldvad, kasserer Og mig selv sagde hunden, Flemming Rost, formand. Bestyrelsen har i det forgange år mødtes 2 gange fysisk, udover umiddelbart efter generalforsamlingen sidste år. Jeg var af den opfattelse, at bestyrelsesarbejdet ville forløbe bedst, hvis vi mødtes ansigt til ansigt men flere forhold lærte mig hurtigt, at det ikke er den mest hensigtsmæssige måde for bestyrelsesarbejdet i LAD. Mange spørgsmål kræver bestyrelsens stillingtagen hen over året, og afklaring kan sjældent afvente næste ordinære bestyrelsesmøde. Bestyrelsesarbejdet har derfor over året ændret karakter, så vi nu udveksler synspunkter via mail eller telefon, og stikker hovederne sammen på kryds og tværs, når vi mødes rundt omkring på havnene. Denne fremgangsmåde er hensigtsmæssig, men har den ulempe, at der ikke udfærdiges egentlige mødereferater, som kan offentliggøres på hjemmesiden. Det er derfor lidt svært for medlemmerne at følge med i bestyrelsens arbejde. På det første fysiske møde i oktober i Kerteminde fik bestyrelsen klarhed over nogle praktiske forhold omkring hjemmeside, bankkonto, revision, kontingent, ILCA med mere.

2 Bestyrelsen traf herudover beslutning om, at give sin støtte til afholdelse af Danish Laser Europa Cup i regi af Sailing Aarhus og det er jo derfor vi sidder her i aften. Vi besluttede desuden, at dette stævne tillige skulle være DM for Laser Radial piger og Laser Standard drenge, så vi kunne opnå et større deltagerantal end med danske deltagere alene. I løbet af sommeren vidste der sig pludselig en mulighed for også at lade stævnet være Nordisk Mesterskab for de samme klasser, og da vi mente, at det ville understøtte ønsket om større deltagerantal, slog vi til og fik Dansk Sejlunions hjælp omkring formalia. Bestyrelsen traf derudover en beslutning om at understøtte tiltag til udbredelse af Laser Radial i Danmark. Personligt er jeg stor fan af Laser 4.7, men jeg blev af den øvrige bestyrelse overbevist om, at det bliver nemmere at løbe Laser 4.7 i gang i Danmark, når vi først har en stor dansk ungdomsklasse i Laser Radial. Vi har ikke mange kræfter at gøre godt med, men vi blev hurtigt enige om, at synlighed skulle være vejen frem for udbredelsen af Laser-klassen i Danmark. Synlighed skal være vores mantra vi skal vise flaget på havne til stævner via arrangementer i pressen, netaviser, elektroniske sejlsportsmedier via hjemmesider, Facebook m.v. Synlighed er synlighed overfor potentielle Laser-sejlere, nuværende Laser-sejlere inden- og udenfor LAD, sponsorer, klasseorganisationer, Dansk Sejlunion eller kort sagt synlighed overalt, hvor sejlsportsinteresserede er at finde. Vi taler stort som småt og i småtingsafdelingen har vi f.eks. i år indkøbt 4 sæt Laserklasseflag, 2 sæt til Dansk Sejlunion og 2 sæt til LAD således at Laser-klassen bogstaveligt viser flaget hver gang der er Laser-stævner i Danmark. Vi har også besluttet at udsende pressemeddelelser efter afholdelse af hvert ranglistestævne, og har glædeligvis ikke haft nogen problemer med at få pressemeddelelserne bragt i de elektroniske medier. De trykte medier derimod, har det ikke været så nemt at få i tale. Det gør imidlertid ikke så meget, da vores målgruppe er udtalt digital. Dansk Sejlunion og de øvrige klasser i Danmark har også været mål for vores synlighed-tanker. Dansk Sejlunion ved næstformand Jens Erik Hansen tog sidste efterår initiativ til afholdelse af et forsoningsmøde mellem Bønnerup Sejlklub, Zoom8-, Europa og Laser-klasserne. Vi tog med kyshånd imod opfordringen og jeg mødte op i Vingsted-Centret til mødet som eneste af de 3 inviterede klasseorganisationer. Efter bedste evne redegjorde jeg for Laser-klassens særlige udfordringer i forhold til placering af ranglistestævner, og jeg fik både et rigtigt godt forhold til Bønnerup Sejlklubs Kirsten Rambøll og samtidig fik jeg lov til at tale næsten uafbrudt om Laser-klassen fortræffeligheder med Dansk Sejlunions næstformand. Jeg er overbevist om, at Laser-klassen scorede et par billige point ved bare at give fremmøde, og denne goodwill kan vi sagtens få brug for på et senere tidspunkt!

3 Dansk Sejlunion var også vært for et stormøde for samtlige JGP og UGP-interesserede klasser i Nyborg i vinter, og her var LAD naturligvis også repræsenteret ved formanden. Ved denne lejlighed fik jeg etableret en god kontakt til en række andre klasseorganisationer, og nogle af os mødtes igen til Dansk Sejlunions generalforsamling i Odense i det tidlige forår. Efterfølgende mødtes vi igen i Skovshoved i Bededagsferien under UGP 1 og senest blev der i Vedbæk for nogle få uger siden afholdt endnu et møde, hvor klasseorganisationerne skulle tage stilling til en formel ansøgning om at blive DS Netværk. Vores hovedidé med det tættere og formelle samarbejde med de øvrige klasseorganisationer er, at vi i fællesskab skal forsøge at få flere til at fortsætte i sejlsporten efter Optimisten i stedet for at kæmpe indbyrdes om fordeling af en lidt for lille kage. Et initiativ fra samarbejdet kan blive en klasse-præsentation af Laser-klassen f.eks. på bådudstillinger eller lignende, samt ved prøv-noget-nyt-arrangementer. Det er ikke hensigtsmæssigt, at Laser-klassen repræsenteres overfor nye potentielle Laser-sejlere af sejlklubber, der måske intet ved om Laser-klassen eller som i virkeligheden slet ikke ønsker, at de unge skal vælge vores jolle. Senest har Zoom8-klassen udtrykt ønske om samarbejde med LAD omkring træningslejre for klassens yngste, hvilket ønske vi har taget positivt imod. LAD har i samarbejde med KDY gennemført 2 opstarts-weekender én i efteråret og én i foråret begge gange i Rungsted, og begge gange med succes. Første gang tog LADs bestyrelsesmedlem Michael Møller Hansen bil, trailer og 2 unge Laser-sejlere med til Rungsted og præsenterede klassen og jollen for en større gruppe unge og det er nok den model, vi vil foretrække at bruge igen i fremtiden. Michael må have gjort et godt indtryk på de unge, for vi ser mange af dem i Laser-klassen i dag. Tilgang af unge til klassen er vigtig og 2012 har været et godt år. Som I jo sikkert alle bemærkede, var der hele 25 unge til start til UDM i Rungsted for kort tid siden, og det er en meget tilfredsstillende udvikling. Vedrørende samarbejdet med Dansk Sejlunion omkring UGP og UDM har vi rettet henvendelse til bestyrelsesmedlemmerne Jesper Baunegaard og Jens Erik Hansen. Hovedpunkterne er: LAD vil gerne i størst muligt omfang støtte op omkring UGP erne, og gerne anvende dem som klassens ranglistestævner. LAD ønsker sig brændende Laser 4.7 inviteret til såvel UGP som UDM. Aldersklassen er ca år. LAD ønsker sig brændende UGP omdøbt, så alder ikke er en del af seriens navn. LAD ønsker sig brændende UDM åbent for sejlere i alle aldre. Antallet af fratrækkere reduceres til én fratrækker pr. stævne. LAD ønsker sig brændende mulighed op-ned bane med targettime på 30 minutter. Danske unge i Laser 4.7 sikres en plads på DS Talenthold.

4 Det er endnu for tidligt at sige noget om udbyttet af vores henvendelse, men vi har modtaget positiv tilbagemelding fra Jesper Baunegaard, og vi ved, at vore tanker har sat liv i kludene i Dansk Sejlunion. Ranglistestævner deres udvælgelse og afholdelse, er altid interessant, og 2012 har ikke været nogen undtagelse. Vi ved, at ikke alle har været lige begejstret for bestyrelsen valg af stævner. Vi kom helt hen til Sct. Hans inden vi havde det første stævne i Skive, vi skulle lagt væk, nogle af stævnerne var for dyre at deltage i, nogle stævner lå i eksamensperioden osv.- osv. I skal alle vide, at bestyrelsen har brugt mange kræfter på at få kabalen til at gå op. På grund af OL lå VM for såvel Laser Radial som for Laser Standard i foråret og umuliggjorde anvendelse af de 2 forårs-ugp. De sejlere, der var involveret i OL-udtagelsen havde en meget stramt tidsplan med mange træningssamlinger, og selv om vi var tidligt ude, endte vi alligevel med at måtte nøjes med 3 indenlandske stævner i år + de udenlandske udtagelsesstævner. Vi håber, at det bliver nemmere næste år, og vi skal jo lidt senere diskutere statutter for ranglisten, og for ikke at foregribe begivenhedernes gang, vil jeg undlade at sige mere om emnet på nuværende tidspunkt. Dog vil jeg orientere om at EurILCA barsler med nye tanker omkring tildeling af pladser ved fremtidige EM er og VM er. I stedet for at tildele pladser i forhold til hvor stort et kontingent man betaler til ILCA, vil man se på hvor mange aktive sejlere, hvert enkelt land rent faktisk har. Dette skal vurderes på baggrund af data, indsamlet i forbindelse med Europa Cup og lignende stævner. Spændende tanker, og ikke nødvendigvis noget, der kommer os til skade. Afslutningsvis vil jeg sige nogle få ord om resultater. Mange har gjort det godt ude i verden det forgangne år, men jeg vil dog nøjes med at nævne 2, nemlig Anne-Marie Rindom og Thorbjørn Schierup, der på fornemste vis repræsenterede Danmark i Laser under OL i Weymouth. Stort tillykke til jer begge fra bestyrelsen i LAD skal vi ikke give dem en hånd. At nævne de 2 er nok ikke helt rimeligt. En gruppe af Laser Radial- og Laser Standard-sejlere har sammen med trænerne Ditte Juhl og Per Baagø siden OL for 4 år siden lagt et kæmpe arbejde i at hæve niveauet og resultatet udeblev da heller ikke. For 4 år siden kunne pigerne ikke kvalificere Danmark til OL men denne gang kunne samtlige 4 piger klare kvalifikationen det er da et fremskridt, der er til at tage at føle på. Knap så langt nåede drengene måske, men kvalifikationen kom i hus og resultaterne til OL kan I være stolte af også jer, der bidrog i processen. Sarah Gunni Toftedal: Synlighed er vigtig: Træn når de andre er på havnen, så de andre oplever stor Laser-aktivitet. Anett Petersen: Kæmp videre for Laser 4.7. Poul Kirketerp: Støtter Laser 4.7 og foreslår, at vi får Laser 4.7 med til stævner sammen med Optimist-klassen. Jan Christiansen: DS skaber ikke bådklasser, det skal klasserne selv gøre. Laser-klassen er en prioriteret klasse; dog alene Laser Standard og Laser Radial. 3. Kassererens beretning samt vedtagelse af budget: Bente Holm Skyldvad aflægger årsregnskab for inklusive budget for Bente gennemgår regnskabets poster se årsregnskab , der er vedlagt som bilag.

5 Medlemstallet er uændret 40 betalende medlemmer indtil 31/ (I perioden 01/ og frem til generalforsamlingen har LAD fået 13 nye, unge medlemmer en tilgang på 32,50% - referenten) Årsregnskabet for , budget for samt bestyrelsens forslag om uændret kontingent på kr./år 450,00 godkendes. 4. Evt. indkomne forslag Fra Stig Steinfurth, på vegne af en gruppe Laser Standard-sejlere, er der indkommet et forslag til ændring af LADs Statutter for udtagelse se vedlagte bilag. Stig Steinfurth: Motiverer sit forslag efter at forslaget blev læst op af dirigenten. Sarah Gunni Toftedal: Dyre stævner ikke godt, men nye sejlere skal prøve at komme med til udenlandske stævner. Mads Bendix: Kieler Woche bør ikke være ranglistestævne, men stævnet er godt. Martin Jessen: Gerne et større stævne med i udtagelsen eller ranglisten - f.eks. Young Europeans Sailing i Kiel i Pinsen. Anett Petersen: God idé med fælles ture til f.eks. Torbole og lignende. Ser gerne, at udenlandske stævner skrives ud af statutterne. Thorbjørn Schierup: Ikke længere nogen grund til internationalt stævne der kommer det samme resultat ud af udtagelsen uanset om der indgår udenlandsk stævne eller ej. Sofie Okholm: Alle rangliste-/udtagelsesstævner i Danmark. Thorbjørn Schierup: Ikke så mange stævner. Hvis internationalt stævne udgår af udtagelsen, skal det ikke erstattes af endnu et dansk ranglistestævne. Konklusion: Forslaget trækkes tilbage. Bestyrelsen udarbejder et forslag til nye statutter og indkalder til ekstraordinær generalforsamling. 5. Forslag til den kommende sæsons aktiviteter Ingen bemærkninger til dette punkt. 6. Valg af formand og 4 bestyrelsesmedlemmer Bestyrelsen foreslår genvalg: Flemming Rost, formand Michael Hansen, sejlerrepræsentant Laser Standard Michael Faubel samt nyvalg af: Sarah Gunni Toftedal, sejlerrepræsentant Laser Radial Jesper Tang Kristensen Ovenstående vælges med akklamation. 7. Eventuelt Jan Christiansen: Orienterer om Dansk Sejlunion og om Dansk Sejlunions forhold til Team Danmark. Glæder sig over mange nye i klassen, og mange unge. Flotte resultater af Céline Carlsen og Stig Steinfurth samt af Anne-Marie Rindom og Thorbjørn Schierup. Indbydelse til samarbejde mellem Dansk Sejlunion og LAD. Ser gerne en stor Laser-klasse i Danmark, da det giver mulighed for flere gode sejlere på sigt. Kort præsentation af kommende Dansk Sejlunion-

6 aktiviteter, i uge 42 på Oure, hvor alle selvhjulpne opfordres til at tilmelde sig, og i januar, hvor der afholdes tørtræningslejr. Egå, den 28. september 2012 Lars-Peter Thomsen, dirigent Bilag: Regnskab for 2011/2012 samt budget for 2012/2013. Forslag fra Stig Steinfurth til ændring af Statutter for udtagelse Referent: Flemming Rost

7

8 Forslag til LAD's generalforsamling d. 28/9-12 Min motivation for at skrive disse forslag, er at der i år opstod et problem for nogle sejlere, da vi i juni måned sejlede Kieler Woche som en del af vores rangliste og udtagelse. Problemet består i, at nogle sejlere ikke har mulighed for at få flyttet deres eksamener, og derved mister deres chance for at deltage i ranglistesejladser sejlet på hverdage i juni måned. Faktisk er mit forslag 3-delt. For det første vil jeg foreslå, at vi bestræber os på i højere grad ikke at afvikle ranglistesejladser på hverdage i juni måned. Dvs. weekenderne er stadig frie til at arrangere kapsejlads. For det andet vil jeg foreslå, at der i ungdomssejlernes (læs u21) rangliste/udtagelse ikke behøver at indgå et udenlandsk stævne. Hvis vi ønsker at få så mange ungdomssejlere til at deltage i udtagelsen som muligt, er det simpelthen for ressourcekrævende. Vi har jo samtidig en vision om, at Laser-klassen skal vokse i Danmark, og det synes jeg hænger godt sammen med at vi skal bestræbe os på afholde udtagelses/ranglistestævner i Danmark. Mit tredje forslag består i, at dette også skal gælde for seniorsejlere. Vedtager vi de to sidste forslag, kommer vi til at sejle stævner i Danmark som vores udtagelse, hvilket derved hjælper os af med problemet omkring udtagelsessejladser på hverdage i eksamensperioden, da de danske stævner i høj grad sejles i weekender. Helt konkret er mine forslag altså: 1. Vi skal bestræbe os på ikke at afvikle sejladser, der indgår i ranglisten, på hverdage i juni måned. 2. Udtagelse til junior- og ungdomsmesterskaber sker efter nationale rangliste. 3. Udtagelse til samtlige mesterskaber sker efter den nationale rangliste. Alt om internationale udtagelsesserier skrives altså ud af statutterne. Stig Steinfurth, Aarhus d. 14/9-12

Laser Association Denmark

Laser Association Denmark Laser Association Denmark Generalforsamling fredag den 23. september 2011, Åbenrå Sejl Club Maiken Foght Schütt byder, i formandens fravær, forsamlingen velkommen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent: Maiken

Læs mere

LAD bestyrelsesmøde referat

LAD bestyrelsesmøde referat LAD bestyrelsesmøde referat Dato: 01. oktober 2011. Sted: Fysisk møde i Kerteminde kl. 10-12 Deltagere: Flemming, Michael Hansen, Maiken, Michael Faubel (ref.) Undskyldt: Bente Dagsorden: 1. Kort opfølgning

Læs mere

Referat generalforsamling i Laser Association Denmark

Referat generalforsamling i Laser Association Denmark Referat generalforsamling i Laser Association Denmark Egå Sejlklub, lørdag den 27. september 2014 Valg af dirigent og referent Formand Flemming Rost byder forsamlingen velkommen og foreslår på bestyrelsens

Læs mere

Referat generalforsamling i Laser Association Denmark Hellerup Sejlklub, lørdag den 19. september 2014

Referat generalforsamling i Laser Association Denmark Hellerup Sejlklub, lørdag den 19. september 2014 Referat generalforsamling i Laser Association Denmark Hellerup Sejlklub, lørdag den 19. september 2014 Valg af dirigent og referent Formand Michael Faubel bød forsamlingen velkommen og foreslog på bestyrelsens

Læs mere

Referat generalforsamling i Laser Association Denmark

Referat generalforsamling i Laser Association Denmark Referat generalforsamling i Laser Association Denmark Fakse Ladeplads, lørdag den 21. september 2013 Valg af dirigent og referent Formand Flemming Rost byder forsamlingen velkommen og foreslår på bestyrelsens

Læs mere

Formanden aflagde en fyldig beretning for generalforsamlingen, hvorfra kort kan nævnes:

Formanden aflagde en fyldig beretning for generalforsamlingen, hvorfra kort kan nævnes: Referat fra generalforsamling i OCD den 20. maj 2006 i Horsens Forman den Jørgen Lokdam bød velkommen. Dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent Lars Peter Thomsen blev valgt. 2. Betyrelsens beretning

Læs mere

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat

Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat Dansk Contender Klub Generalforsamling 31. august 2013 i Aarhus Referat 1. Valg af ordstyrer og referent a. Søren Winther blev valgt som ordstyrer og Jon Møgelhøj blev valgt som referent. 2. Formandens

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I henhold til vedtægterne for J/80-klubben gennemførtes der en ekstraordinær generalforsamling den 5. Februar 2014. Generalforsamlingens primære emne var valg

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Dansk Tera Klub Vedtægter version 3.0. Vedtægter. For Dansk Tera klub

Dansk Tera Klub Vedtægter version 3.0. Vedtægter. For Dansk Tera klub Vedtægter For Dansk Tera klub 1 Klubbens navn og adresse 1.1 Klubbens navn er Dansk Tera klub (Danish Tera Association). Den officielle forkortelse er DTA. 1.2 Klubbens adresse er den til enhver tid siddende

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen i OCD afholdt i Horsens den 24.5.2014

Referat fra Generalforsamlingen i OCD afholdt i Horsens den 24.5.2014 Referat fra Generalforsamlingen i OCD afholdt i Horsens den 24.5.2014 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Claus Ladefoged blev valgt som dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Dirigenten startede

Læs mere

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af sommer-, vinter- og U12-ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber.

Læs mere

Udtagelsesstatutter for Laser Association Denmark NUVÆRENDE

Udtagelsesstatutter for Laser Association Denmark NUVÆRENDE Udtagelsesstatutter for Laser Association Denmark NUVÆRENDE 1 Indhold og formål Laser Association Denmark har udarbejdet disse statutter, der har til formål at muliggøre beregning af en rangliste til brug

Læs mere

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der.

Inden generalforsamlingen gik i gang, bød Brian velkommen til hans arbejdsplads, og fortalte lidt om stedet, og det der foregår der. Ordinær generalforsamling i Modelsejlklubben den 10. marts 2012 Afholdt på Christianshavns brandstation Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til godkendelse

Læs mere

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af sommer-, vinter- og U12-ranglister. 2. Formål 2.1 At definere hvordan ranglisterne

Læs mere

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber Optimist Class Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af ranglister. 2. Formål 2.1 At definere hvordan

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

LAD - Generalforsamling

LAD - Generalforsamling LAD - Generalforsamling Sted Sønderborg Yacht-Club Tidspunkt Lørdag den 15. september 2018 kl. 19:30-21:00 Deltagere fra bestyrelsen Fraværende Referent Referat til Michael Faubel Tina Winkler Per Hjøllund

Læs mere

Optimist Sailing Team Denmark Årsberetning 2009 og budget 2010 Udarbejdet af bestyrelsen for Optimist Sailing Team Denmark, Dec 2009

Optimist Sailing Team Denmark Årsberetning 2009 og budget 2010 Udarbejdet af bestyrelsen for Optimist Sailing Team Denmark, Dec 2009 Optimist Sailing Team Denmark Årsberetning 2009 og budget 2010 Udarbejdet af bestyrelsen for Optimist Sailing Team Denmark, Dec 2009 Side 1 Optimist status 2009 Endnu en sejlersæson er overstået og vi

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling Mandag d. 23. marts 2009 Tilstede: Bestyrelsen og x medlemmer Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2008 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2008

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Gyldig fra: 07. november 2010 1/6

Gyldig fra: 07. november 2010 1/6 Gyldig fra: 07. november 2010 1/6 for Dansk Zoom8 Klub 1. Klubbens navn og adresse 1.1 Klubbens navn er Dansk Zoom8 Klub (Danish Zoom8 Association). Den officielle forkortelse er DZA. 1.2 Klubbens adresse

Læs mere

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012

Bedre Beboermøder 2012. Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Bedre Beboermøder 2012 Et oplæg til debat på det fælles afdelingsbestyrelsesmøde den 9.2.2012 Fastsæt dato for mødet Fastsættes i samarbejde med administrationen, der skal kunne levere bl.a. regnskab og

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt

Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Referat af generalforsamlingen d. 03/09-2015 Øvrige noter og kommentarer er sammenfattet i pkt. 10 Eventuelt Dagsorden 1. Valg af stemmetællere 2. Valg af dirigent og referent 3. Formandens beretning og

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben

Vedtægter (forslag) Vedtægter (nuværende) Klubben. Klubben Vedtægter (forslag) Klubben 1 Klubbens navn er Vallensbæk Sejlklub, forkortet VSK, med hjemsted på Vallensbæk Havn, Vallensbæk Kommune. Klubbens stander er hvid med rødt V fra overkant til underkant. 2

Læs mere

Maj Årgang Nr. 1

Maj Årgang Nr. 1 Maj 2014 15. Årgang Nr. 1 Formanden har ordet Per Thomsen Så starter en ny sommer med vores faste arrangementer, bl.a. vores mandags sejladser. Vi mangler stadig det sidste malerarbejde, så Marna kan se

Læs mere

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber

Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber Optimist Class Denmark (OCD) Statut for beregning af ranglister og udtagelse til internationale mesterskaber 1. Generelt Denne statut omfatter beregning af ranglister. 2. Formål 2.1 At definere hvordan

Læs mere

RANGLISTESTÆVNER EFTERÅR 2012 RANGLISTESTÆVNER EFTERÅR 2012 OCD. January 2012. Intended for. Document type Notat. Date January 2012. Revision 2.

RANGLISTESTÆVNER EFTERÅR 2012 RANGLISTESTÆVNER EFTERÅR 2012 OCD. January 2012. Intended for. Document type Notat. Date January 2012. Revision 2. RANGLISTESTÆVNER EFTERÅR 2012 Intended for OCD Document type Notat Date January 2012 RANGLISTESTÆVNER EFTERÅR 2012 Revision 2 Date January 2012 Made by Jonas Döpping Checked by Approved by Description

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening.

Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Kerteminde den 15.08.2016 Referat af møde: mellem bestyrelsen i Kerteminde Helse-og Sportsforening og medlemmerne i Kerteminde Helse-og Sportsforening. Der var ikke nogen dagsorden, men aftenen forløb

Læs mere

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850,

At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch): - 500, - 126, 600 og - 850, Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Kajakklubben NOVA Strandparksvej 40, Hellerup Havn, 2900 Hellerup, tlf.: ,

Kajakklubben NOVA Strandparksvej 40, Hellerup Havn, 2900 Hellerup, tlf.: , Referat af generalforsamling i Kajakklubben NOVA Afholdt i: klubhuset i Kajakklubben NOVA Dato: Søndag den 30. marts 2008 kl. 15.00 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab

Læs mere

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele.

GENERALFORSAMLING. De bedste hilsner og på gensyn. Merete Behrndt Stoltz Formand for Garderhøjfortets venner Telefon 26164576 kbhloppe@post.tele. GENERALFORSAMLING Tiden for årets generalforsamling nærmer sig og på grund af Påsken og andre helligdage, bliver Generalforsamlingen afholdt sent i år. Vi har valgt søndag den 19. april. Jeg skal opfordre

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i VTK

Referat fra Generalforsamling i VTK Referat fra Generalforsamling i VTK Dato Tirsdag d. 13. marts 2014 Indkaldt af Sted Palle Klubbens lokaler Deltagere Antal stemme berettigede 12 Referent Palle Punkt 1.Valg af dirigent Dirigent Indkaldelse

Læs mere

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011

Generalforsamling Allerupgaard Rideklub AGR d. 28/2-2011 Generalforsamling AGR d. 28/2-2011 1. Valg af dirigent Susanne Eder blev valgt som dirigent og konstaterede at generalforsamlingen var lovlig og rettidig indkaldt. 2. Formandens beretning for året 2010

Læs mere

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Iktyosisforeningens 10 års jubilæum sommerarrangement 1.-2. juni 2013 på Hvidbjerg Strand Iktyosisforeningen har i år eksisteret i 10 år. Det

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012

Vedtægter for Jægerspris Sejlklub gældende fra 24. oktober 2012 Navn og formål 1 Foreningens navn er Jægerspris Sejlklub, forkortet JSK. Foreningen er hjemmehørende i Frederikssund Kommune. 2 Jægerspris Sejlklub har som formål at være ramme om et fællesskab af sejl-

Læs mere

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019

Hillerød Skytteforening Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Ordinære Generalforsamling 5. april 2019 Referat af mødet fredag d. 5. april 2019 kl 18:00 Dagsorden 1. Valg af referent og dirigent (stemmetæller). a. Foreslår Michael Larsen som referent og Lars Hedegaard

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling torsdag den 3. maj 2011, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 4. maj 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup /

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup / Generalforsamling onsdag d. 16. marts 2011 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2010 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2010 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat af Efterårsmødet 2002 I Åbenrå

Referat af Efterårsmødet 2002 I Åbenrå Referat af Efterårsmødet 2002 I Åbenrå Lørdag den 2. november 2002. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af mødesekretær 3. Godkende af sidste mødereferat 4. Beretning fra kreds-formanden 5. Klubbernes

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!!

NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!! NB Årsberetning 2016 Kapsejladsudvalget Kapsejlads er for alle!!! 2016 blev en sæson med flere aktiviteter og større deltagelse end tidligere. I NB er der mulighed for at sejle kapsejlads på mange måder,

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB

VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB Helsingør Sejlklub Vedtægter af 26. marts 2019 Side 1 af 7 1. KLUBBENS NAVN 1.1 Klubbens navn er HELSINGØR SEJLKLUB, med binavnet Helsingør Amatør Sejlklub. Klubben er

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid.

Foreningsarbejdet skal give børn, unge og ældre i lokalområdet omkring Munkebjergskolen mulighed for aktivt og kammeratligt samvær i deres fritid. 1. NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er Munkebjerg Gymnastikforening. Dens hjemsted er Odense Kommune. FORMÅL 2. Foreningens formål er at samle gymnastik- og idrætsinteresserede under velkvalificeret ledelse

Læs mere

LAD - Generalforsamling

LAD - Generalforsamling LAD - Generalforsamling Sted Horsens Sejlklub Tidspunkt Lørdag den 3. september 2016 kl. 20:00-21:00 Deltagere fra bestyrelsen Fraværende Referent Referat til Michael Faubel Lars Aamann Jessen Anne-Marie

Læs mere

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014

Lystfiskerforeningen Waders GENERALFORSAMLING 2014 GENERALFORSAMLING 2014 Fredag den 31 januar 2014 Ovenpå biblioteket i Byrådssalen Hobrovej 90 Støvring Formanden bød velkommen Referent: Trine Thomsen Valg af dirigent: Jesper Mølholt Generalforsamling

Læs mere

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6

G r u n d e j e r f o r e n i n g e n 1 2 6 Ref. Generalforsamling nr. 45, 6. juli 2013 kl. 10 på Munchs Hotel, Tornby Strand Dagsorden, jf. vedtægternes 8 om afholdelse af generalforsamling: a. Valg af dirigent b. Formandens beretning vedr. det

Læs mere

Referat generalforsamling 2018

Referat generalforsamling 2018 1 Referat generalforsamling 2018 Formanden bød velkommen og bad om et minuts stilhed for at mindes de medlemmer der er gået bort i årets løb Ole Kragh Ulf Lytzen Tonny Henriksen Egon Møller Jensen 1. Valg

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014

Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 Referat fra ordinær generalforsamling i VKK lørdag d. 29. november 2014 1. Valg af dirigent. Freddy Christensen blev valgt til dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forgangne år. Formand Kenn P. Korsager

Læs mere

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN

GREVE UNGDOMS BRANDVÆSEN 1 Navn Foreningens navn er, stiftet den 5. januar 2010. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. 2 Formål Foreningens formål er at fremme interessen for faget brandmand, til børn og unge, på en sikker,

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse REFERAT Møde: Bestyrelsesmøde 01-2016 Dato: Mandag den 27. februar 2016 kl. 15.00 21.00 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Indkaldelse til ordinær generalforsamling. Odder Højskoles Elevforening indkalder, i overensstemmelse med vedtægternes 4, nr. 3, til ordinær general forsamling den 12. april 2014 kl. 9.30 på Odder Højskole.

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl )

Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl ) Wactelhundegruppen DK Årsmøde 2019 (3. marts kl. 10.00) Årsmøde 2019 blev afholdt Søndag d. 3Marts 2019 kl. 10.00 i Gildesalen Tjørnevej 50, Mejdal 7500 Holstebro DAGSORDEN JVF. ARBEJDSGRUNDLAGET: 1. Valg

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA)

Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Danish Association of Research Managers and Administrators (DARMA) Vedtægter revideret ved DARMA s Ekstraordinære Generalforsamling d. 20. november 2018, på Copenhagen Business School (CBS) i København.

Læs mere

Agility udvalget i kreds 6

Agility udvalget i kreds 6 Referat fra årsmødet i agility, kreds 6, onsdag, den 16. nov. 2011 i Fakse Ulla Vest bød velkommen til de godt 36 fremmødte. Deltagerne kom fra Maribo, Køge, Fakse, Holbæk, Guldborgsund, Vordingborg, Nykøbing

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde

Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde Vedtægter for Frivilligcenter Kerteminde 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er: Frivilligcenter Kerteminde Foreningens hjemsted er: Kerteminde Kommune 2 Formål Foreningen har som formål: - At støtte og

Læs mere

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB

FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB FORSLAG TIL NYE VEDTÆGTER FOR HELSINGØR SEJLKLUB Helsingør Sejlklub Vedtægter, forslag Rev 7 Side 1 af 7 1. KLUBBENS NAVN 1.1 Klubbens navn er HELSINGØR SEJLKLUB, med binavnet Helsingør Amatør Sejlklub.

Læs mere

1. Formål 2. Udførte aktiviteter 3. Tiltrækning af nye sejlere 4. Hvem laver arbejdet? 5. Hvordan + målsætning?

1. Formål 2. Udførte aktiviteter 3. Tiltrækning af nye sejlere 4. Hvem laver arbejdet? 5. Hvordan + målsætning? 1. Formål 2. Udførte aktiviteter 3. Tiltrækning af nye sejlere 4. Hvem laver arbejdet? 5. Hvordan + målsætning? 1. 505 klub - Formål jvf statutter 1 Formål a) Afholdelse af udtagelsesserie med henblik

Læs mere

VEDTÆGTER. DANSK BB10m KLUB

VEDTÆGTER. DANSK BB10m KLUB VEDTÆGTER DANSK BB10m KLUB Vedtægter for Dansk BB10m Klub 1 Klubbens navn og adresse 1.1 Klubbens navn er Dansk BB10m Klub. Officiel forkortelse er DABB. 1.2 Klubbens adresse er den til enhver tid siddende

Læs mere

VEDTÆGTER. for DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD)

VEDTÆGTER. for DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD) VEDTÆGTER for DSTB (DANISH SOFTWARE TESTING BOARD) Vedtaget på generalforsamlingen den 05.10.2009. Seneste ændring vedtaget på generalforsamlingen den 21.11.2013 VERSION 1.3 SIDE 1 AF 5 1. Navn Foreningens

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 8. juni 2019. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der næsten 80 fremmødte, hvoraf de 48 var stemmeberettigede

Læs mere

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup.

Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. Referat af A.K. Vikings ordinære generalforsamling mandag den 16. marts 2009, kl. 18.00 i klubhuset Ved Diget 21, 2770 Kastrup. 20. marts 2009 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formanden beretning 3. Regnskab

Læs mere

Referat fra forårsmødet i Sports og Talentnetværket

Referat fra forårsmødet i Sports og Talentnetværket Referat fra forårsmødet i Sports og Talentnetværket Velkomst ved Annette Strøm og Peter Bjerremand Annette: bød velkommen og fortalte om hvad det har betydet at Middelfart Sejlklub er blev godkendt som

Læs mere

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter.

Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Generalforsamling 2017 Fredericia. Contrastklubben Sejlklub afholdt den ordinære generalforsamling Lørdag den 25. februar 2017 i Fredericia Messecenter. Formanden Tom Winther bød velkommen til Contrast

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Optimist Sailing Team Denmark Strategiplan 2009-2013 sejlere for livet

Optimist Sailing Team Denmark Strategiplan 2009-2013 sejlere for livet Optimist Sailing Team Denmark Strategiplan 2009-2013 sejlere for livet Bestyrelsen for Optimist Sailing Team Denmark: Afgående:Sandeep Sander, Henrik Kirketerp, Lise-Lotte Hansson, Genopstiller:Ole Rindom,

Læs mere

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe:

Vedtægter. at gennemføre: klubløb, foredrag og filmforevisninger, at skabe: Vedtægter 1. NAVN Klubbens navn: FIAT 500 KLUB DANMARK 2. FORMÅL Klubbens formål er: At fremme og vedligeholde medlemmernes interesse for hækmotoriserede Fiat biler af modellerne (incl. Abarth/Steyer Puch):

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018

REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2018 VEJFORENINGEN FOR POPPEL ALLE OG BAKKEVEJ Afholdt mandag den 16. april 2018, kl. 20-22, Hareskov Bibliotek. Referent: Peter Viuf Bestyrelsen repræsenteret: Til stede:

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Vedtægter pr

Vedtægter pr Vedtægter pr. 04.03.2016 1 Foreningens navn er Stribgårdens Grundejerforening, og den er en upolitisk sammenslutning af grundejere på Stribgårdens jorder. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

AViS. Gl. Toftegaard GRUNDEJERFORENING S OBS! Det første bestyrelsesmøde: GRUNDEJER BESTYRELSE. Årsplan for 2004 og lidt af 2005:

AViS. Gl. Toftegaard GRUNDEJERFORENING S OBS! Det første bestyrelsesmøde: GRUNDEJER BESTYRELSE. Årsplan for 2004 og lidt af 2005: AViS Gl. Toftegaard GRUNDEJERFORENING S Antal husstande 80. Årgang 23. Nummer 1. Marts 2004 GRUNDEJER BESTYRELSE Formand: Leif Andersen, DM 85 Tlf.: 47 17 72 68 Næstformand: Bo Sørensen, DM 17 Tlf.: 47

Læs mere

GREVE BRANDMANDSFORENING

GREVE BRANDMANDSFORENING 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL. Foreningens navn er, stiftet den 15. januar 2002. er en selvstændig økonomisk og administrativ enhed. Foreningen har hjemsted i Greve Kommune. Foreningens formål er at samle

Læs mere