Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det selvejende Boligselskab FOLKEBO"

Transkript

1 Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 2, afholdt onsdag den 22. maj 2013, kl i Hjallese Forsamlingshus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. John Lund blev valgt og konstaterede herefter at afdelingsmødet var varslet i henhold til vedtægterne og var beslutningsdygtigt. 2. Afdelingsbestyrelsens beretning for Formand for afdelingsbestyrelsen Mogens Lind aflagde beretning : "Deltagelse. I år deltager 63 beboere, der repræsenterer 40 husstande. Der er således 80 stemmer tilstede, idet hver husstand har 2 stemmer uanset antallet af beboere. Bestyrelsesarbejdet Året der er gået, har været et almindeligt år for afdelingsbestyrelsen med 5 bestyrelsesmøder, hvoraf det ene var det årlige budget- og regnskabsmøde, et ordinært repræsentantskabs-møde på boligselskabets kontor. Derudover har formanden sammen med formændene for Folkebo's øvrige 2 afdelinger deltaget i 2 møder med kommunen på kommunens initiativ (byudvikling og styringsdialogmøde ) 4 hovedbestyrelsesmøder, referater af disse møder er tilgængelige på folkebo's hjemmeside plus de korte adhoc-møder med håndværkere, indog fraflytningssyn. Bestyrelsen har bemærket, at nye beboere er mere egoistiske, når de skal havde lavet noget. De giver udtryk for at,( det må Folkebo betale ). men hvem er Folkebo? det er de andre 76 huse, der er jo ikke andre. Bestyrelsen konstituerer sig. På sidste årsmøde, Blev Jan Moosmand valgt til bestyrelsen og nyvalgt som suppleant blev Søren Demant. Så jeres bestyrelse består af: Mogens lind som formand. Som bestyrelsesmedlemmer Jan og Ulla og som suppleant Søren. Som forretningsfører og administrator for Folkebo, har vi Domhusgaarden Ejendomsadministration med John Lund som forretningsfører. Årets resultat. Afdelingen kom ud af året med et lille overskud på kr. Nu er det jo ikke noget mål i sig selv at skabe et overskud (resultatet burde være et stort rundt 0), men overskuddet kan modregnes i tidligere års akkumulerede underfinansiering/ underskud. Men da vi ikke har så meget henlagt til vedligeholdelse som vi kunne ønske har vi justeret på vores budget så vi ikke for de store hop i huslejen. Detaljerne vender vi tilbage til under dagordenens punkt 3, hvor regnskabet og budget forelægges.

2 Fraflytninger /Indflytninger. Der har 2012 været 8 fraflytninger/indflytninger. Der har 2013 været 3 fraflytninger/indflytninger til dato. Forsikringer. Boligselskabets forsikringsmægler har oplyst, at det ikke vil være fordelagtigt at lave udbud på ejendomsforsikringer på nuværende tidspunkt. Det er dog noget som hovedbestyrelsen løbende har under overvejelse. Vedligeholdelse af fællesarealer (stier og vænger) samt haver. Også i år vil bestyrelsen afholde en såkaldt havevandring. Generelt fremstår haverne pænt vedligeholdte, men der er stadig fremmedlegemer i hækkene. Og det kniber stadig for nogle beboere at huske at de har vedligeholdelsespligten af fortovet på J.L. Heibergsvej. Man vil få et brev fra administrationen om at få bragt tingene i orden. Hvis der stadig er mangler, vil udbedringen blive sat i gang for beboerens regning. Vi fokuserer stadig på, om hegnet mellem haverne er ok, om beplantningen går op foran vinduerne og om der er en halv meter luft til hækkene. Vi vil også se på om der er almindeligt ryddet i haverne. I vængerne har man vedligeholdelsespligten foran huset til og med kantstenen. Alle de røde huse og de gule huse, der støder op til J. L. Heibergs Vej har man også vedligeholdelsespligten her. Har man lejet en garage, har man vedligeholdelsespligten af en1/4-del af vendepladsen. Der vil i år blive renset og bortbrændt ukrudt på vendeplad-serne, i vængerne (asfalt) og fortovet på J.L.Heibergs Vej samt stierne. Bestyrelsen lægger ikke skjul på, at det skaber en hvis irritation både hos os og hos en del andre beboere, at de såkaldte gengangere år efter år ikke kan tage sig sammen til at holde lidt orden omkring lejemålet. Det gælder selvsagt de beboere, hvor det ender med ekstern hjælp ( det drejer sig jo trods alt kun om et par stykker). Fugt i boligen. Administrationen får af og til henvendelser fra beboere, som klager over fugt i boligen. Det resulterer som regel i, at en ingeniør besigtiger boligen og opsætter såkaldte data-loggere for at indsamling af oplysninger om indeklimaet i boligen. Resultatet er oftest, at fugten skyldes for lav rumtemperatur i boligen, noget som den enkelte beboer naturligvis selv er herre over. Med andre ord: Hvis beboeren havde holdt en passende rumtemperatur, havde vedkommende ikke bare holdt fugten væk men samtidig sparet afdelingen (og i sidste ende sig selv) for en del udgifter. Ingeniørtimer er som bekendt ikke gratis.

3 Udover at holde en passende rumtemperatur skal man sørge for daglige udluftninger. Det syntes de fleste nok, de gør, men ifølge DTU Byg har en undersøgelse vist, at næsten 6 ud af 10 huse har for ringe et luftskifte og dermed et for højt fugtniveau. Mon ikke det også gælder for Folkebo? Det kan ikke siges ofte nok: vi bør alle sørge for at holde alle rum også dem man ikke bruger tit godt opvarmede og at lufte flittigt ud. Udluftningen bør ifølge sagkundskaben ske minimum 3 gange dagligt med gennemtræk a' 5-10 minutters varighed. Det er vigtigt, at udluftningen sker ved gennemtræk. Et vindue på klem i længere tid koster megen energi og over-flader og vægge omkring vinduet køles ned med risiko for, at fugt kondenserer og giver grobund for skimmelsvamp. Udluftningen gælder selvfølgelig også kælderen. Man skal huske, at kældrene ikke er beregnet til beboelse. De er firkantet sagt oprindeligt beregnet til kul og koks og til vask af tøj. Det er i det perspektiv, man realistisk skal vurdere, hvad kælderen kan benyttes til. Heldigvis er kældrene generelt bedre end som så, og de benyttes derfor også til alskens ting. Når vi besigtiger fugtige kældre, ser vi tit møbler faretruende tæt på væggen og tæpper på gulvet. Det er rent guf for fugt og svamp, og så risikerer man at få problemer. Så rådet er: begynd med at fjerne tæpperne eller anden uhensigtsmæssig gulvbelægning, da disse suger og holder på fugten. Undlad at have møbler eller andet stående op ad væggen (der skal være mindst 10 cm afstand) og mal kun med en diffusionsåben maling, så væggene kan ånde. Alle kældre i Folkebo er som udgangspunkt fugtige i en eller anden udstrækning. Det må man enten selv afhjælpe eller leve med. Meget kan gøres. Man kan sørge for at have varme på kælderen året rundt (og paradoksalt nok især om sommeren, hvor udeluften indeholder mere vanddamp end om vinteren), man bør lufte ud ved gennemtræk flere gange om dagen (og det skal man især være opmærksom på om vinteren, hvor man måske skæver lidt mere til varmeregningen), man skal sørge for at fjerne kondensvand fra ruder og vinduesrammer ikke bare i boligen men også i kældrene, og hvis det ikke er nok kan man supplere med diverse tekniske foranstaltninger. Bestyrel-sen kommer med et forslag til en forbedringsrunde men mere om dette under punkt 5 indkomne forslag. Men det kræver en indsats af lejeren selv, husk at rense højt-vandslukkere da de ikke virker ved manglende rensning. Vand og fugt i kældre er naturligvis ikke kun et problem for husene i Folkebo, men noget de fleste husejere kender til. På den baggrund har rådgivningsvirksomheden Alectia A/S, med støtte fra Grundejernes Investeringsfond, lavet en hjemmeside eller hvor man bliver præsenteret for råd til god kælderbrug. Det kan kraftigt anbefales at studere den nærmere.

4 Asfalt / huller på vejene. Som I sikkert har bemærket, fornys asfaltlaget på vejene i afdelingen ved lap på lap - princippet. Her taler vi om J.L. Heibergs Vej og et lille stykke af Grundtvigsvej, Carit Etlars vej, Baggesensvej og Carl Bernhards vej. Det er ikke så kønt - men dog til at leve med. Det er egentlige huller dog nødvendigvis ikke. Kontoret for Myndighed og Vejdrift oplyste, at kommunen er meget interesseret i at få indberetninger om huller i vejene, så man kan udbedre skaden, inden der sker ulykker. Indberetning behøver ikke at foregå via bestyrelsen, men kan foretages af enhver borger på et hvilket som helst tidspunkt på året, hvilket vi kraftigt vil opfordre til. Det er den enkelte beboer, som pludselig ud for egen bopæl (eller naboens/genboens) bliver klar over, at her er der et problem. I så fald kontakt gerne selv kommunen direkte. Det kan ske på flere måder telefon, eller brev. Om og eller tilbygning. Bestyrelsen gør opmærksom på, at der i alle tilfælde skal indsendes en ansøgning til boligselskabet. Det gælder udvidelse af terrasse, opbevaringsskure og lignende også under 10m2, carporte, omforandring af enhver art i huset eller på grunden. Folkebokontakten. Folkebokontakten er startet af nogle beboere, der synes det ville være fint, hvis der fandtes beboere med fælles interesser der kunne slå sig sammen og dyrke disse fritidsinteresser. Der er opsat en opslagstavle på butikstorvet ved kiosken, hvor man kan læse om de forskellige tiltag. Der er for nuværende gang i vandreture og golf. Hovedbestyrelsen På repræsentantskabsmødet i juni år 2011 blev følgende personer valgt til hovedbestyrelsen: Dorthe Schmidt fra afd. III, Henning Jensen fra afd. I og Mogens Lind fra afd. II. Bestyrelsen konstituerede sig med Mogens Lind som formand og Henning Jensen som næstformand. Samarbejde I afdelingsbestyrelsen har vi et godt samarbejde, både internt men også med administrationen, der muliggør, at vi får løst opgaverne. Vi har i det forløbne år haft et godt samarbejde med de øvrige afdelinger og med hovedbestyrelsen. Jeg vil her takke John Lund for det gode samarbejde. Jeg vil slutte af med en tak til den øvrige bestyrelse for det gode samarbejde, vi har haft i det forløbne år. Endelig vil jeg på bestyrelsens vegne sige tak til beboerne for den imødekommenhed, vi føler, når vi kommer rundt i de forskellige ærinder."

5 Christel Kjærså, J.L. Heibergs Vej 105, efterlyste dato for bestyrelsens havevandring. Mogens Lind oplyste, at den endnu ikke fastlagt. Datoen vil blive oplyst på hjemmesiden, når dato fastlagt. Flere beboere henstillede at bestyrelsen stiller større krav til beboernes vedligeholdelse/rengøring af havearealer. Bestyrelsens beretning blev herefter godkendt. 3. Forelæggelse af regnskab for Regnskabet for 2012 blev gennemgået og herefter godkendt. 4. Forelæggelse af forslag til budget for Budgettet for 2014 blev gennemgået og herefter godkendt med en stigning af budgetlejen på kr. 70 pr. bolig pr. måned. 5. Indkomne forslag. Fra Boligselskabets bestyrelse: a. Ændring af antenne-aftale med Yousee. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. Fra afdelingsbestyrelsen b. Individuel forbedringsrunde Beboere foreslog, at der også kunne medtages opsætning af radiator i entre. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. Afdelingsbestyrelsen bemyndiges til fastsætte de endelige forbedringstilbud. Fra Per Martens ( J.L. Heibergs Vej 101). c. Snerydning af fortove Per Martens motiverede sit forslag. Mogens Lind oplyste, at det ikke er muligt at benytte afdeling 3's gartner og maskiner til opgaven. Snerydning vil skulle ske ved et eksternt firma. Efter en livlig debat om forslaget, oplyste Per Martens at han trak sit forslag tilbage. Indskudt efter mødet: På opfordring fra Pernille Byskov, har administrationen foretaget en beregning af skønnet udgift i henhold til tilbud på snerydning og glatførebekæmpelse indhentet i Ifølge Vejdirektoratets vinterstatestik, har der i gennemsnit været ca 150 udkald på statsveje pr. vinter i de seneste 4 år. Ud fra

6 denne statestik og oplysninger fra andre boligafdelinger i Odense antages det, at der i gennemsnit vil være dage på en sæson, hvor der skal foretages glatførebekæmpelse eller snerydning. Det antages, at glatførebekæmpelse og snerydning på fortove og stier (dvs. uden vænger) i afdelingen kan foretages på 1½ time pr. gang (gennemsnit). Udfra disse antagelser vil afdelingen få en årlig udgift på ca. kr (incl. forbrug af salt/grus) for glatførebekæmpelse og snerydning alene på fortove og stier. Dette vil svare til en lejeforhøjelse på ca kr pr. måned pr. bolig. 6. Valg af medlemmer til afdelingsbestyrelsen. Ulla Pedersen (Baggesensvej 7) blev genvalgt til medlem af afdelingsbestyrelsen. Valget skete uden modkandidater og uden afstemning. 7. Valg af suppleant. Søren Demant (J.L. Heibergs Vej 77 ) blev genvalgt. Valget skete uden modkandidater og uden afstemning. 8. Eventuelt. Mogens Lind takkede for de fremmødtes deltagelse og gode indlæg til debat. Herefter afsluttede Mogens Lind med ordene "I har ikke lejet et rækkehus, men et hus i række". Da ingen herefter ønskede ordet, blev mødet hævet, for at give plads til indtagelse af den fremsatte buffet og til almindelig hygge. Dirigent og referent Formand for afdelingsbestyrelsen John Lund Mogens Lind

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 2, afholdt tirsdag den 24. maj 2011, kl. 18.00 i Hjallese Forsamlingshus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Henry Larsen blev valgt og konstaterede herefter

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 2, afholdt tirsdag den 27. maj 2015, kl. 18.00 i Hjallese Forsamlingshus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. John Lund blev valgt og konstaterede herefter

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 2, afholdt tirsdag den 10. maj 2016, kl. 18.00 i Hjallese Forsamlingshus. Formand for afdelingsbestyrelsen bød velkommen og afdelingsmødet blev indledt

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 2, afholdt tirsdag den 27. maj 2014, kl. 18.00 i Hjallese Forsamlingshus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Erik Holkgaard Christensen (Carl Bernhards

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Fredag den 22. juni 2012, kl. 16.00 afholdtes repræsentantskabsmøde på selskabets kontor i Albanigade 44, Odense. Til stede var: Bestyrelsen: Formanden Mogens Lind Henning Jensen Øvrige medlemmer af repræsentantskabet:

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Fredag den 11. juni 2010, kl. 16.00 afholdtes repræsentantskabsmøde på selskabets kontor i Albanigade 44, Odense. Til stede var: Bestyrelsen: Formanden Mogens Lind Næstformand Ole Stribolt Petersen Henning

Læs mere

Vedtægter. for. Bornholms Boligselskab

Vedtægter. for. Bornholms Boligselskab Vedtægter for Bornholms Boligselskab 2 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Bornholms Boligselskab. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Bornholms Regionskommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Kapitel 1. 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. Kapitel 3

Kapitel 1. 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. Kapitel 3 Kapitel 1 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: 1) Uden medlemsindskud. 3. Boligorganisationens

Læs mere

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug.

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Matr.nr.: Indsæt matr.nre. Anmelder: Anmelders navn Anmelders adresse Ejerlavsbetegnelse: Beliggende: ved Indsæt vejens navn(e) Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Vejlaugets navn er: Indsæt vejlaugets

Læs mere

Vedtaget på afdelingsmødet d. 27. marts 2013 Vi i bestyrelsen vil lige med denne skrivelse gøre opmærksom på at der er sket ændring i kontrakten mellem Kruså antenne forsyning og God tone. Lejere er ikke

Læs mere

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er BSB Søllerød Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Rudersdal kommune.

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er BSB Søllerød Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Rudersdal kommune. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er BSB Søllerød Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Rudersdal kommune. 2. Boligorganisationens kerneaktivitet er at opføre, udleje, administrere,

Læs mere

Vedtægter for Boligselskabet Sortemosen. Kapitel 1. Navn, hjemsted, medlemskab og formål

Vedtægter for Boligselskabet Sortemosen. Kapitel 1. Navn, hjemsted, medlemskab og formål Vedtægter for Boligselskabet Sortemosen Kapitel 1 Navn, hjemsted, medlemskab og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet Sortemosen. Boligorganisationen har hjemsted i Herlev Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde tirsdag 8.september 2015.

Referat fra afdelingsmøde tirsdag 8.september 2015. Stenløse d. 21-09-2015 Afd. 3 Halkær Referat fra afdelingsmøde tirsdag 8.september 2015. 1. Velkomst og valg af dirigent Til stede: 9 boliger, 18 stemmeberettiget, samt Driftschef Bo Mølgaard Steffen Bargholz

Læs mere

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset

Referat fra. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Onsdag den 14. marts 2012 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Andelsboligforeningen Brande afd. 7 Referat nr. 14

Andelsboligforeningen Brande afd. 7 Referat nr. 14 Andelsboligforeningen Brande afd. 7 Referat nr. 14 Bestyrelsesmøde den 23-02-2016 på kontoret Temamøde vedr. grønne områder/sandkasser, og hvad der ellers hører under afd. 7 Til stede: Emma Schnedler,

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 3, afholdt mandag den 6. maj 2013 på Hotel H.C. Andersen, lokale K3. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. John Lund blev enstemmigt valgt. Birgit Tjerrild,

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 63

TIL BEBOERNE I AFDELING 63 TIL BEBOERNE I AFDELING 63 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Vedtægter for Boligorganisationen AlmenBo Aarhus

Vedtægter for Boligorganisationen AlmenBo Aarhus Vedtægter for Boligorganisationen AlmenBo Aarhus Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Boligorganisationen AlmenBo Aarhus. Boligorganisationen har hjemsted i Aarhus Kommune.

Læs mere

Albertslund Boligselskab Solhusene

Albertslund Boligselskab Solhusene Albertslund Boligselskab Solhusene Referat af beboermøde tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00 30. marts 2016 Deltagere: 38 husstande, 76 stemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Dorthe Larsen, næstformand

Læs mere

Andelsboligforeningen Plantagen II, Måløv

Andelsboligforeningen Plantagen II, Måløv Ordinær Generalforsamling onsdag den 15. april 2009 kl. 19.00 i fælleslejligheden Østerhøjvej 15 A, st. Dagsorden: 1. Valg af referent. 2. Valg af dirigent 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse af

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent og 3 stemmetæller. 3. Formandens beretning.

Læs mere

Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen.

Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen. Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen. Deltagere: 83 husstande. Gæster: Statsautoriseret revisor Søren V. Pedersen, advokat Anne Henriksen,

Læs mere

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen PM

Vedtægter for Andelsboligforeningen PM Vedtægter for Andelsboligforeningen PM Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Andelsboligforeningen PM Organisationen er organiseret i Brønderslev Kommune 2. Boligorganisationen

Læs mere

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag Vedtægter for Lildstrand bådlag 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Udelukkelse og eksklusion 5 Ordinær generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling 7 Bestyrelsen 8 Regnskab og revision 9

Læs mere

Afdelingsmøde Afd. 30 Læsø

Afdelingsmøde Afd. 30 Læsø Tlf. 9892 6333 Fax. 9890 9848 Giro 104 1207 CVR-nr. 1892 8817 Arsenalvej 20-9800 Hjørring II NORDJYLLAND E-mail: bonord@bonord.dk Afdelingsmøde Afd. 30 Læsø Mødedato: Mødet påbegyndt: Mødet afsluttet:

Læs mere

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget.

Boligforeningen Give, afd. 136-52 Amager og Vestervænget. MØDEREFERAT FRA ORDINÆRT AFDELINGSMØDE Antal fremmødte lejemål: 30 husstande. Øvrige deltagere: Kundechef Lars Todbjerg-Hansen, Domea Afdelingsmødet blev afholdt tirsdag den 15. september 2015, kl. 17.30,

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 21. marts Side 1 af 7 Referat fra generalforsamling 18. marts 2010 Mødested Fælleshuset Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Forelæggelse

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 57

TIL BEBOERNE I AFDELING 57 TIL BEBOERNE I AFDELING 57 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Vedtægter SIND Ungdom

Vedtægter SIND Ungdom Vedtægter SIND Ungdom 1 NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er SIND Ungdom. SIND Ungdoms hjemsted er København. SIND Ungdom er en selvstændig og landsdækkende ungdomsorganisation uden religiøse eller

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Navn. Sammenslutningens navn er: "Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune", kaldet: "SAGT". Formål og opgaver.

Læs mere

Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 15. maj 2013. Referat af afdelingsmøde afholdt onsdag den 24. april 2013 kl. 19.00 i fælleshuset i Byagerparken.

Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 15. maj 2013. Referat af afdelingsmøde afholdt onsdag den 24. april 2013 kl. 19.00 i fælleshuset i Byagerparken. Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 15. maj 2013 Referat af afdelingsmøde afholdt onsdag den 24. april 2013 kl. 19.00 i fælleshuset i Byagerparken. 1. Velkomst samt valg af dirigent, stemmetællere og

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg

Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Vedtægter for Grundejerforeningen Teglmarken 8800 Viborg Side 1 VEDTÆGTER For Grundejerforeningen Teglmarken 1. Foreningens navn er grundejerforeningen Teglmarken. Dens formål er at varetage grundejernes

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2014

Generalforsamling GF Norsvej 2014 Generalforsamling GF Norsvej 2014 Dato: Mandag d. 24. marts 2013, kl. 20.00 Sted: Asgård Skole, kantinen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af formandens beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af ord. budgetmøde 10. april 2014 Mødet blev afholdt i Fælleshuset, Vadgårdsvej 38-40, Søborg

Referat af ord. budgetmøde 10. april 2014 Mødet blev afholdt i Fælleshuset, Vadgårdsvej 38-40, Søborg Søborg den 30. april 2014 Referat af ord. budgetmøde 10. april 2014 Mødet blev afholdt i Fælleshuset, Vadgårdsvej 38-40, Søborg DAGSORDEN 1. Valg af stemmeudvalg 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 38

TIL BEBOERNE I AFDELING 38 TIL BEBOERNE I AFDELING 38 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Årsregnskab Indkomne forslag

Læs mere

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00.

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00. År 2009, den 23. september kl. 19:00, afholdtes ordinært afdelingsmøde i Boligselskabet af 1961 i Greve (BS61), afdeling Grønlykkeparken. Mødet afholdtes i beboerlokalerne, Grønlykkeparken 25, 2670 Greve,

Læs mere

Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken

Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken Ejerlauget Rebildparken & Antenneforeningen Rebildparken Referat fra generalforsamlingen Afholdt mandag d. 23. Maj 2005 Formanden bød velkommen til generalforsamlingen Valg af dirigent til begge generalforsamlinger:

Læs mere

Velkommen til Viruplund

Velkommen til Viruplund Velkommen til Viruplund Afdelingsbestyrelsen i Viruplund byder dig hermed velkommen. Vi har skrevet dette velkomstbrev som en hjælp til nye beboere, og det er vores håb, at du vil tage dig tid til at læse

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD SPILDEVAND A/S CVR-nr. 33 04 69 87 1. SELSKABETS

Læs mere

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ)

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skagen Jagtforening 1.2 Foreningens hjemsted er Frederikshavns.. kommune. 2 Forholdet til

Læs mere

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen.

Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse, Mette Nyholm og Britt Espensen. Afdelingsmøde for Klintevej/Rosendals Allé afd. 35. Mandag, den 21. september 2015 kl. 19.00. Tilstede fra boligforeningen var direktør Kenneth Taylor Hansen (KTH), Thomas Petersen (TP), Henrik Kruse,

Læs mere

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00

Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 Generalforsamlingsreferat 2014 Ulstrup Forsamlingshus 24. maj kl. 10.00 1. Valg af dirigent og 2 stemmetællere. a. Bestyrelsen foreslog John Westhausen som blev valgt b. Stemmetællere: Bente Jensen og

Læs mere

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004

Vedtægter for Dansk Geologisk Forening. vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Vedtægter for Dansk Geologisk Forening vedtaget ved urafstemning den 14/4-2004 Indhold 1 NAVN... 3 2 FORMÅL... 3 3 MØDER OG KLUBBER... 3 4 PUBLIKATIONER OG ANDRE UDGIVELSER... 3 5 MEDLEMSSKAB... 4 6 UDMELDELSE...

Læs mere

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens budget 2013 samt forelæggelse af afdelingens

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde. Mødet blev afholdt med følgende dagsordenen:

Organisationsbestyrelsesmøde. Mødet blev afholdt med følgende dagsordenen: Lyngby-Taarbæk Ældreboligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde og repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. august 2010 kl. 15.00 i fælleslokale beliggende Lyngby Hovedgade 50 D, 2. sal, Lyngby

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI VEDTÆGTER Tidligere Dansk Selskab for Allergiforskning stiftet 12. januar 1946, ændret til Dansk Selskab for Allergologi og Immunologi 12. maj 1966, ændret til Dansk Selskab

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016

Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016 Afdelingsmøde afd. 7 Ryttervænget, den 18. april 2016 Deltagere: 19 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Lars Johansen Kjeld Nielsen

Læs mere

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN HJEMMEL OG HJEMSTED 1 Nærværende vedtægt er fastsat med hjemmel i Kulturministeriets Bekendtgørelse den 27. december 2014 om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder. Repræsentantskabet har hjemsted

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB

VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB SKÆRBÆK BÅDEKLUB VEDTÆGTER FOR SKÆRBÆK BÅDEKLUB 29. november 2000 1: Foreningens navn og hjemsted: 1. Klubbens navn er SKÆRBÆK BÅDEKLUB SBK. Dens hjemsted er Skærbæk i Fredericia kommune. 2: Formål: 1.

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 02-04-2006 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 02-04-2006 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 02-04-2006 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag 22. marts 2006 kl. 19.30 i Åben plan på Paarup skole. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 3, afholdt onsdag den 6. maj 2009 på Hotel H.C. Andersen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Henry Larsen blev valgt uden afstemning, og konstaterede

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 11. september 2013 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 11. september 2013 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 16-47 Lundebjerg onsdag den 11. september 2013 kl. 17.00 i beboerhuset, Lundebjerggårdsvej 262 18. september 2013 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen v/ Mogens

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården

Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Postfunktionærernes Andels-Boligforening Afdeling 7, Voldgården Referat af afdelingsmødet Afholdt den 21. august 2014 2 Referat af afdelingsmødet den 21. august 2014 56 husstande svarende til 112 uddelte

Læs mere

Til samtlige medlemmer af Grundejerforeningen På Højene. Referat fra

Til samtlige medlemmer af Grundejerforeningen På Højene. Referat fra Til samtlige medlemmer af Grundejerforeningen På Højene. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2015 mandag den 16. marts 2015 kl. 19.00 på Hastrupskolen. Følgende matrikler var repræsenteret ved generalforsamlingen:

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 3, afholdt torsdag den 3. maj 2012 på Hotel H.C. Andersen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. John Lund blev enstemmigt valgt, og konstaterede herefter

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Referat. Generalforsamling i Grundejerforeningen Stærekasserne, Tønsbergvej 1-45 03-05-2011 Kl. 19.00-21.30 På Hospice Sjælland

Referat. Generalforsamling i Grundejerforeningen Stærekasserne, Tønsbergvej 1-45 03-05-2011 Kl. 19.00-21.30 På Hospice Sjælland Generalforsamling i Grundejerforeningen Stærekasserne, Tønsbergvej 1-45 03-05-2011 Kl. 19.00-21.30 På Hospice Sjælland Møde indkaldt af: Carsten, for bestyrelsen Deltagere: 19 husstande repræsenteret Valg

Læs mere

Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset.

Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset. Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset. Dagsorden: 0. Velkomst. Afdelingsbestyrelsesformand Torben Sandgreen bød velkommen til

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Klædevænget Tirsdag, den 6. marts 2007 kl. 19.00 i det store lokale, Kammerrådensvej 15, Hørsholm Dagsorden i henhold til vedtægternes 12:

Læs mere

Vedtægter for Løgum Idrætsforening

Vedtægter for Løgum Idrætsforening Vedtægter for Løgum Idrætsforening 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Løgum Idrætsforening Foreningen er stiftet d. 10. januar 1968 Foreningens hjemsted er Tønder kommune 2 Formål Foreningens formål

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG. for SKOLEPARKEN 1 RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN. Februar 2012

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG. for SKOLEPARKEN 1 RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN. Februar 2012 ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE RÅDERETSKATALOG for SKOLEPARKEN 1 RÅDERET FORBEDRING OG ÆNDRING AF BOLIGEN Februar 2012 1 En lejer i en almennyttig bolig har ret til at udføre forbedringer af boligen

Læs mere

Domea, Boligcenter Høje Taastrup, den 13. september 2011. Side 1 af 5

Domea, Boligcenter Høje Taastrup, den 13. september 2011. Side 1 af 5 Lyngby Ældreboligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 31. august 2011 kl. 15.00 i fælleslokalet beliggende Lyngby Hovedgade 50 2. sal Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde AFDELINGENS NUMMER + NAVN Sted Adresse dag + dato + årstal kl. XX:00

få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde AFDELINGENS NUMMER + NAVN Sted Adresse dag + dato + årstal kl. XX:00 få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde AFDELINGENS NUMMER + NAVN Sted Adresse dag + dato + årstal kl. XX:00 Kære beboere Det er snart tid til at holde afdelingsmøde. Her i brevet får du nogle

Læs mere

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007

H O L S T E B R O K O M M U N E FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 H O L S T E B R O K O M M U N E VEDTÆGT FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD JANUAR 2007 VEDTÆGTER FOR FORÆLDREBESTYRELSER I DAGTILBUD OVERORDNEDE MÅL OG RAMMER Holstebro byråd fastsætter overordnede mål

Læs mere

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 22. april 2014 Referat af Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008.

Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 24 april 2008. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen Skærbo

Grundejerforeningen Skærbo Grundejerforeningen Skærbo Referat fra Generalforsamlingen onsdag d. 27. februar 2013 Den årlige generalforsamling blev afholdt i Skæring Kirke. Følgende husstande var mødt frem: 21, 25, 27, 29, 33, 37,

Læs mere

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense.

Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. Vedtægter Vedtægter for faldskærmsklubben Center Jump Klubbens navn er Faldskærmsklubben CENTER JUMP (CJ). Klubben er hjemmehørende i Odense. 1 Formål Klubbens formål er at varetage og udbrede faldskærmssporten

Læs mere

Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015.

Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015. Referat fra SL-senior udvalget, den 4. marts 2015. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretning 4. Regnskab 5. Indkomne forslag 6. Fremtidigt arbejde 7. Budget 8. Valg: a) Formand b)

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde

Referat fra Bestyrelsesmøde Referat fra Bestyrelsesmøde Tid: Onsdag d. 3. december 2003, kl. 19.00 Fremmødte: Alle var mødt op inkl. vicevært Referent: Mette Sted: Jens (99) Dagsorden 1. Vinterindflytning af bænke 2. Orientering

Læs mere

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO

QUINTO GRUNDEJERFORENINGEN QUINTO REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN 2013 19. april 2013 Generalforsamling i Grundejerforeningen Quinto onsdag den 20. marts 2013. i Pilegården, lokale 5, Brønshøjvej 17, Brønshøj. Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus For regnskabsårene 2008/2009 og 2009/2010

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus For regnskabsårene 2008/2009 og 2009/2010 Dok. nr. 340-2012-185431 Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus For regnskabsårene 2008/2009 og 2009/2010 Dato: Den 26. oktober 2012 Kl.: 09.00-13.00 Sted: Byrådssalen,

Læs mere

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00

Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Referat af generalforsamlingen i Grundejerforeningen Københavnergården i Kløverhytten d. 10. april 2008 kl. 19.00 Bestyrelsen var repræsenteret af Inge Lindrup, Søren Gynther-Sørensen og Henrik Ottendal,

Læs mere

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum Vedtægter for Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum --- oo0oo --- 1. NAVN OG STATUS 1.01 Fondens navn er Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum (i det følgende kaldet Museet ). 1.02 Museet er en selvejende

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny

Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Referat Ordinær Generalforsamling 2008 Grundejerforeningen Æblehaven 39 57 onsdag den 30.04.2008 kl.19.30 hos Janne og Tonny Dagsorden 1 valg af dirigent 2 bestyrelsens beretning ved formanden 3 aflæggelse

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Bregnegårdshaven 7-5700 Svendborg - telefon 6221 1976 - fax 6220 1010 http://www.svanbo.dk - post@svanbo.

Svendborg Andels-Boligforening Bregnegårdshaven 7-5700 Svendborg - telefon 6221 1976 - fax 6220 1010 http://www.svanbo.dk - post@svanbo. http://www.svanbo.dk - post@svanbo.dk Referat af møde i repræsentantskabet Svendborg Andels-Boligforening Onsdag den 15. juni 2011 kl. 19:00 i Skovbyhus. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem

Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Referat generalforsamling 08.05.07 Gug plejehjem Der var fremmødt 25 personer repræsenterende 18 parceller. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen pegede på Hans Østergaard nr. 84.

Læs mere

Sparekassen Bredebro

Sparekassen Bredebro Vedtægter for Sparekassen Bredebro Sparekassen Bredebro Navn- Hjemsted - Formål 1 stk. 1 Sparekassens navn er Sparekassen Bredebro, dens hjemsted er Tønder Kommune. Sparekassens binavne er Skærbæk Sparekasse,

Læs mere

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880 Vedtægter for Gl. Roskilde Amts Biavlerforening Stiftet 1880 2016 1 Navn og adresse 1.1 Foreningens navn er GL. Roskilde Amts Biavlerforening. 1.2 Foreningens adresse er den til enhver tid siddende formands

Læs mere

Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd. Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune.

Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd. Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune. Udkast til vedtægter for Tønder Erhvervsråd 1. Foreningens navn Foreningens navn er Tønder Erhvervsråd. Foreningens hjemsted er Tønder Kommune. 2. Vision og formål Tønder Erhvervsråds vision er, aktivt

Læs mere

Sjølundhusenes Grundejerforening

Sjølundhusenes Grundejerforening Sjølundhusenes Grundejerforening Vedtægter 1(Medlemmer af foreningen) Medlemmer af Sjølundshusenes Grundejerforening er: Enhver ejer af parceller udstykkede fra matrikel nr. 2 a og 2 ay, Brøndbyvester

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Grønneled s ordinære generalforsamling, afholdt onsdag den 09. marts 2016.

Referat af Grundejerforeningen Grønneled s ordinære generalforsamling, afholdt onsdag den 09. marts 2016. Referat af Grundejerforeningen Grønneled s ordinære generalforsamling, afholdt onsdag den 09. marts 2016. Generalforsamlingen blev holdt i Teatersalen på Brøndbyvester Skole, Krogagervej 34, Brøndbyvester.

Læs mere

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune.

Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Vedtægter for Basketballklubben BMS 1. Klubbens navn og formål Klubbens navn er Basketballklubben BMS, og dens hjemsted er Skovlunde i Ballerup kommune. Klubbens formål er at give medlemmerne mulighed

Læs mere

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT

VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1 VEDTÆGTER FOR SEJLKLUBBEN KØGE BUGT 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Sejlklubben Køge Bugt (SKB ). Dens hjemsted er Hundige Havn Hejren, Greve Kommune. 2. Foreningens formål er at

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Skovkrogen. Torsdag den 27. marts 2008. Der var repræsentanter for 37 husstande, i alt 52 personer. Joan Hansen, formand, bød velkommen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement «Bruger_Initial» Vedligeholdelsesreglement Gældende for afdeling 51, Blåkildevej 1-115 / 2-168 Model A normalistandsættelse A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige

Læs mere

DANSK LIPIZZANERFORENING af 1972. D a n s k L i p i z z a n e r f o r e n i n g. Vedtægter

DANSK LIPIZZANERFORENING af 1972. D a n s k L i p i z z a n e r f o r e n i n g. Vedtægter 1 1. Navn og hjemsted. Stk. 1: Foreningens navn er Dansk Lipizzanerforening. Stk. 2: Foreningens hjemsted er den til enhver tid siddende formands adresse. Stk. 3: Foreningen er tilsluttet Dansk Landbrugsrådgivning,

Læs mere

Endelig dagsorden. Fra organisationsbestyrelsen deltog: Fra afdelingerne deltog: I øvrigt deltog (uden stemmeret): Martin Andreasen, Domea

Endelig dagsorden. Fra organisationsbestyrelsen deltog: Fra afdelingerne deltog: I øvrigt deltog (uden stemmeret): Martin Andreasen, Domea Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 31. august 2011, mødet startede med spisning kl. 18.30 Mødet blev afholdt på Hostrup Hotel, Søndergade 30, 6270 Tønder. Endelig

Læs mere

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj

Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj Referat fra Generalforsamling 15. april 2010 Grundejerforeningen Svenstruphøj 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Gorm Riksted fra nr. 42. Gorm vælges uden modkandidater. Gustav nr. 23 vælges til

Læs mere

Haslev Taekwon-Do Klub

Haslev Taekwon-Do Klub Haslev Taekwon-Do Klub V e d t æ g t e r 2014 Traditionel Shin Won Hwa Taekwon-Do En filosofisk- og fysisk-træningsmetode for udvikling af de menneskelige egenskaber. 1 1 NAVN OG HJEMSTED: Foreningens

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Afdeling 19. Springbo. Budget for 2016

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Afdeling 19. Springbo. Budget for 2016 Afdeling 19 Springbo Budget for 2016 Boligafgiftsforhøjelse 3,28% Boligafgift i kr./m² (gennemsnit) Nuværende leje Stigning Ny leje Side 2 + 3 Den lille budgetforklaring 4 + 5 Budget for 2016 6 Sådan bruges

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2016.

Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2016. Referat fra generalforsamling i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2016. Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening afholdt den 10. marts 2016 kl. 15.00 generalforsamling på Politigården i Skive.

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen boligorganisation med almene boligafdelinger BEK nr 718 af 13/06/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 16. juni 2016 Ministerium: Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet Journalnummer: Udlændinge-, Integrations- og Boligmin., j.nr. 2016-374 Senere

Læs mere

Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt

Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt Beretning for året 2012/2013 Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt den 10. maj 2012 til og med i dag. Generalforsamlingen var ikke særlig godt besøgt. Udlejningen

Læs mere

Grundejerforeningen Digevang

Grundejerforeningen Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 25. februar 2014 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokalet på 1. sal i Kulturzonen (Nøragersmindecenteret).

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFOSAMLING GRUNDEJERFORENINGEN BRØNSHOLMDALSVEJ 2 40 Tid og sted: den 27. januar 2014, kl.19.30 i Medborgerhuset Egedal Fremmødte: hus nr. 4, 6, 8, 10, 14, 16, 18, 20, 22, 24,

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2015 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2015 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 23. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere