Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus For regnskabsårene 2008/2009 og 2009/2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus For regnskabsårene 2008/2009 og 2009/2010"

Transkript

1 Dok. nr Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus For regnskabsårene 2008/2009 og 2009/2010 Dato: Den 26. oktober 2012 Kl.: Sted: Byrådssalen, Sorø Rådhus, Rådhusvej 8. Deltagere: Boligselskabet Ankerhus: Formand Klaus Gylling, som suppleant for bestyrelsesmedlem Peter Lind Frederiksen mødte Ib Hahn Andersen, forretningsfører Pia Møngaard Smith og projektmedarbejder Birgitte Nørskov. Sorø Kommune: Vicekommunaldirektør Søren Ole Sørensen, jurist Janus Tarp, overassistent Karin Heilesen (referent). Boligselskabet Ankerhus omfatter følgende afdelinger: Afdeling 1: Kollegiet Abildgården, (40 lejemål), Abildvej 4, 4180 Sorø Afdeling 2: Kollegiet Bavnegården (30 lejemål), Abildvej 6, 4180 Sorø Afdeling 3: Sorø Kollegiet (33 lejemål), Dr. Kaarsbergsvej 1-3, 4180 Sorø Afdeling 4: Kongebro Kollegiet, (30 lejemål), Abildvej 8, 4180 Sorø Dagsorden: Pkt. 1: Velkomst og præsentation Søren Ole Sørensen bød velkommen. Ib Hahn Andersen mødte som suppleant for Peter Lind Frederiksen. Pkt. 2: Godkendelse af dagsorden Bemærkninger fra Repræsentantskabsmødet den 25. oktober 2012 nævnes under de enkelte punkter på denne dagsorden. Pkt. 3: Generelle udfordringer dårlig økonomi, behov for sammenlægning af afdelinger, fusion med Sorø Boligselskab, ingen godkendte budgetter, restancer på lån/terminsydelser, afvikling af underskud på tre år, udlejningssituation, negativ arbejdskapital, ingen dispositionsfond, utilstrækkelige henlæggelser, ingen huslejestigninger, samt ingen mulighed for nybyggeri og vedligeholdelse Hvad er de aktuelle udfordringer? Ændring af regnskabsåret, som i dag går fra 1/8 til 31/7. Forslag om, at dette ændres til at gå fra 1/1 31/12. Det vil sige, at regnskabsåret 2012 vil omfatte perioden 1/ / I overvejelserne omkring sammenlægning af Sorø Boligselskab og Boligselskabet Ankerhus har det ekstraordinære repræsentantskabsmøde den 25. oktober 2012 vedtaget, at afdelingerne 1 og 2 lægges sammen. Afdeling 4 vil fra 2014 kunne blive lagt sammen med afdelingerne 1 og 2. Fremtiden for Sorø Kollegiet - afdeling 3 - er stadig uvis. Der er indsendt et ombygningsprojekt til Landsbyggefonden. Hvordan bliver driftsbudgettet fremadrettet efter en evt. ombygning? Sorø Boligselskab tager kontakt til Landsbyggefonden. 3 lejligheder kan ikke

2 udlejes på grund af skimmelsvamp. Sorø Boligselskab retter henvendelse til Landsbyggefonden for at få en afklaring. I Abildgården afdeling 1 er der nogle særlige beboermæssige udfordringer, som blev drøftet. Sorø Boligselskab kontakter Janus Tarp, såfremt der bliver behov for at inddrage kommunen i løsningen af udfordringerne. Det fremtidige behov for kollegieværelser kan være usikkert, da der arbejdes med f.eks. fjernundervisning af elever. Der har ikke været udarbejdet budgetter for årene før regnskabsår 2011/2012. Budgettet for 2013 skal godkendes på afdelingsmøderne den 29. oktober Huslejeniveau for de store lejligheder er på kr. (her bor par, enlige med børn). Da der ikke har været budgetter, er der ikke sket huslejestigninger. Huslejeniveau for et værelse i Bavnegården er kr., i Abildgården er huslejeniveauet omkring kr. pr. værelse. Der må ikke genereres underskud og det er der rettet op på nu, hvilket resulterer i huslejestigninger. Restancer på lån og terminsydelser i Sorø Kollegiet afdeling 3. Der er en sparsom drift, men der afdrages efter reglerne. Administrationsbidrag pr. lejemål for Boligselskabet Ankerhus er 400 kr. herudover betales kr. incl. moms i bidrag til Sorø Boligselskab, så det er det samme som for Sorø Boligselskabs egne lejemål. Henlæggelsessaldoen for arbejdskapitalen er steget fra minus kr. i regnskabsår 2010/11 til minus kr. i 2012 på grund af overskud på kr.. Konklusion på pkt. 3. Forholdene i 2009/ /11 er kritisable (manglende budgetter). Disse forhold er nu ved at blive rettet op. Det er vigtigt at få styr på de fremtidige driftsomkostninger på afdeling 3. Pkt. 4: Renoveringssager afdeling 1 trænger generelt til vedligeholdelse, afdeling 2 trænger til vedligeholdelse af træværk, og for afdeling 3 er der indsendt ansøgning til Landsbyggefonden om ombygning til 18 almene familieboliger Renoveringssager. Afdelingerne 1 og 2 trænger til renovering. Der er ved at være henlæggelser til at kunne iværksætte renoveringer. Vær opmærksom på, at der er indrettet en handicaplejlighed i Abildgården. Der er planlagt maling. Afdeling 3. Ombygning til 12 familieboliger og 4 ungdomsboliger i alt 16 boliger og ikke 18, som nævnt i dagsordenen. I projektmaterialet, som er sendt til Landsbyggefonden, er nævnt et samlet rammebeløb for de to boligtyper. Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter har efterfølgende meddelt Sorø Kommune, at i integrerede projekter skal byggeudgifterne fordeles på hver boligtype, og overholdelsen af rammebeløb skal således vurderes i forhold til hver boligtypes rammebeløb.

3 Konklusion på pkt. 4 Starter vedligeholdelsesarbejder op i afdelingerne 1 og 2. Pkt. 5: Emner fra Boligselskabet Ankerhus Repræsentantskabsmøde den 25. oktober 2012, køb af ejendomsfunktionærydelse hos Sorø Boligselskab, anvisning af reelt studerende til afdeling 1 og ændring af regnskabsår til kalenderår. Køb af ejendomsfunktionærydelser fra Sorø Boligselskab. Købet af ydelserne er momspligtige. Omkostninger til dataløn for lønudgift der overføres til lønudbetaling via Sorø Boligselskab. Kan det svare sig, hvis der efterfølgende sker en fusion? Repræsentantskabsmødet består af bestyrelsen + en beboer fra hvert kollegium. Hvis ikke der sker en fusion af Ankerhus og Sorø Boligselskab, skal sammensætningen af bestyrelsen for Ankerhus revurderes. Øvrige emner i punkt 5 er behandlet tidligere på dagsordenen. Pkt. 6: Beboerdemokratiet ikke offentliggjorte bestyrelsesreferater, afholdelse af beboermøder og afdelingsbestyrelser (forsøg med festudvalg). Referater fra bestyrelsesmøderne skal være offentligt tilgængelige. I 2011 blev der holdt ordinære afdelingsmøde i alle afdelingerne. Forretningsfører Pia Møngaard Smith har deltaget i uformelle møder i afdelingerne efter ønsker fra afdelingerne. Etablering af en afdelingsbestyrelse for afdelingerne 1 og 2 efter sammenlægningen af disse to afdelinger. Det er en udfordring at få beboerdemokratiet til at fungere, dels fordi administrationen er flyttet til Sorø Boligselskab, og dels fordi beboerne ofte fraflytter. Der kan måske hentes erfaringer fra andre boligselskaber omkring beboerdemokrati. Der skal motiveres for at møde op til det årlige Repræsentantskabsmøde. Ifølge vedtægterne skal der kun deltage en beboer pr. afdeling. I de følgende år skal der træffes store beslutninger derfor er det vigtigt, at beboerdemokratiet fungerer. Kommunen undersøger muligheden for at påvirke konstruktionen og det fremtidige engagement i bestyrelsen for Ankerhus. Pkt. 7: Boligsociale tiltag flygtninge og kriminelle unge i afdeling 1 Der afholdes møde med kommunen omkring problemstillingen med flygtninge i afdeling 1.

4 Pkt. 8: Bemærkninger i revisionsprotokollatet for 2008/09 forbehold for fortsat drift (side 42), opmærksomhed på ajourført bogholderi (siderne 42 og 43), anbefaling om månedlig stram økonomistyring (side 43), opfordring til udvidet opsyn med interne kontroller (side 43), henstilling til afstemning af varmeregnskab og udsendelse heraf til lejerne rettidigt (side 45), anbefaling om årlig gennemgang af forsikringer (side 45) og opfordring til løbende opdatering af ansættelseskontrakter (side 45). Indberetninger af dokumentationspakker i Almenstyringsdialogen stemmer ikke overens med regnskabsårene. I bemærkningen til regnskab 2008/09 blev der gjort opmærksom på, at det var kritisabelt med kun en medarbejder på kontoret af hensyn til kontrolfunktionen. I revisionsprotokollatet for 2009/10 gøres der opmærksom på, at der nu er kontrol med bogføringen. Pkt. 9: Bemærkninger i revisionsprotokollatet for 2009/10 forbehold for fortsat drift og krav om godkendte budgetter (side 14), krav om forbedring af forvaltningsrevision og aftale med Sorø Boligselskab om ansvarsfordelingen herfor (siderne 14, 20 og 21) og mangel på vedligeholdelsesplaner (side 19). Krav om forbedringer af forvaltningsrevision. Sorø Boligselskab har ikke brugt meget tid på dette endnu. Der har ikke været ressourcer. Der er indkøbt et edb-system til styring af forvaltningsrevisionen. Der er dialog med revisionen om, hvad opgaven reelt består i. Der er målsætninger for forvaltningsrevisionen. Sorø Boligselskab arbejder med at få løst udfordringen i nær fremtid. Vedligeholdelsesplaner. De eksisterende planer er blevet fremskrevet. Sorø Boligselskab skal gøre noget ved vedligeholdelsesplanerne. Sorø Boligselskab oplyser, at fra budgettet for 2014 vil dette være på plads. Pkt. 10: Afdelingerne og Boligselskabet i øvrigt Ifølge reglerne omkring fusion skal det være to selskaber, der lægges sammen og ikke en afdeling og et selskab. Pkt. 11: Fremtidsvisioner og mål Boligselskabet Ankerhus og afdelingerne Prioritering af fremtidsvisioner: 1. Økonomisk genopretning 2. Strategi for Sorø Kollegiet - afdeling 3 3. Fusion mellem Sorø Boligselskab og Ankerhus Opfordring til, at Sorø Kommune kan være medspiller i processen omkring fusionen Når der er styr på økonomien, og der er godkendt en strategi for afdeling 3 vil Sorø Kommune gerne være med i processen omkring fusionen. Det undersøges, om det er en mulighed at skille afdeling 3 ud så den ikke indgår i en fusion.

5 Pkt. 12: Næste møde Formanden for Sorø Boligselskab deltog i det ekstraordinære repræsentantskabsmøde for Ankerhus den 25. oktober 2012 og fik her en fornemmelse af, hvordan Ankerhus administreres. Sorø Kommune indkalder til fællesmøde i foråret Boligselskaber i Sorø Kommune samt boligselskaber, som har afdelinger i Sorø Kommune kan deltage. Pkt. 13: Eventuelt Intet. Materiale, som har ligget til grund for styringsdialogen: Årsberetning for 2009/10 fra Boligselskabet Ankerhus (Sorø Kommune har ikke modtaget for 2008/09), revisionsprotokollater for 2008/09 og 2009/10, og styringsrapporter for 2008/09 og 2009/10 for Boligselskabet Ankerhus samt afdelingerne.

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 10. december 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 17. december 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaj Ringsted, formand Bent Bille, næstformand Anders Møller Kerstens Erik Knutzen Finn Wohlert

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Kaj Ringsted, formand Bent Bille, næstformand Anders Møller Kerstens Erik Knutzen Finn Wohlert Haderslev Boligselskab Referat organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 5. december 2012 kl. 16.30 Mødet blev holdt på Hotel Harmonien, Gåskærgade 19 i Haderslev. Med efterfølgende repræsentantskabsmøde

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 18. december 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 17. december 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 Udkast af 26. oktober 2015 til Kapitel 1 - Formål Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 1 Formål Bestyrelsen er Fonden

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde. Mødet blev afholdt med følgende dagsordenen:

Organisationsbestyrelsesmøde. Mødet blev afholdt med følgende dagsordenen: Lyngby-Taarbæk Ældreboligselskab Referat fra organisationsbestyrelsesmøde og repræsentantskabsmøde Tirsdag den 31. august 2010 kl. 15.00 i fælleslokale beliggende Lyngby Hovedgade 50 D, 2. sal, Lyngby

Læs mere

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København

VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER 2016 Børns Voksenvenner København VEDTÆGTER for Børns Voksenvenner København 1. Navn, stiftelse og hjemsted Foreningens navn er Børns Voksenvenner København, stiftet den 4. oktober 1993. Foreningens

Læs mere

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI

DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI DANSK SELSKAB FOR ALLERGOLOGI VEDTÆGTER Tidligere Dansk Selskab for Allergiforskning stiftet 12. januar 1946, ændret til Dansk Selskab for Allergologi og Immunologi 12. maj 1966, ændret til Dansk Selskab

Læs mere

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligselskabet Ankerhus Regnskabsårene 2014 og 2015 Dato: 3. januar 2017 Lokale: Tidspunkt: Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø

Læs mere

- 683 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening. tirsdag d. 10. maj 2016 på kontoret, Skansen 8 kl. 18:00.

- 683 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening. tirsdag d. 10. maj 2016 på kontoret, Skansen 8 kl. 18:00. - 683 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening tirsdag d. 10. maj 2016 på kontoret, Skansen 8 kl. 18:00. Indkaldt er : bestyrelse, suppleant samt forretningsføreren. Fraværende efter

Læs mere

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum Vedtægter for Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum --- oo0oo --- 1. NAVN OG STATUS 1.01 Fondens navn er Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum (i det følgende kaldet Museet ). 1.02 Museet er en selvejende

Læs mere

Dialogmøde 2013 Danske Funktionærers Boligselskab

Dialogmøde 2013 Danske Funktionærers Boligselskab REFERAT Dialogmøde 2013 Danske Funktionærers Boligselskab Dato: 20. november 2013 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Regionskonsulent Michael

Læs mere

Vedtægter. for. Bornholms Boligselskab

Vedtægter. for. Bornholms Boligselskab Vedtægter for Bornholms Boligselskab 2 Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Bornholms Boligselskab. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Bornholms Regionskommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DOMEA OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 4. APRIL 2013

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DOMEA OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 4. APRIL 2013 1 Deltagere Danske Funktionærs Boligforening Pia Christiansen (Domea) Jytte Jensen (Domea) Bent Michelsen (Domea) Karsten Pedersen (Domea) Ole Pedersen (Domea) Københavns Kommune Morten Boje (Teknik og

Læs mere

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Afdeling 19. Springbo. Budget for 2016

Postfunktionærernes Andels-Boligforening. Afdeling 19. Springbo. Budget for 2016 Afdeling 19 Springbo Budget for 2016 Boligafgiftsforhøjelse 3,28% Boligafgift i kr./m² (gennemsnit) Nuværende leje Stigning Ny leje Side 2 + 3 Den lille budgetforklaring 4 + 5 Budget for 2016 6 Sådan bruges

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Dok. nr. 340-2012-53589 Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Dato: Den 14. marts 2012 Kl.: 10.00-13.00 Sted: Sorø Rådhus, lokale 304 Deltagere: Boligforeningen Dianalund:

Læs mere

Domea, Boligcenter Høje Taastrup, den 13. september 2011. Side 1 af 5

Domea, Boligcenter Høje Taastrup, den 13. september 2011. Side 1 af 5 Lyngby Ældreboligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 31. august 2011 kl. 15.00 i fælleslokalet beliggende Lyngby Hovedgade 50 2. sal Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00

Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 Referat af ordinær generalforsamling Samlingssalen på Holtbjergskolen tirsdag den 24. februar 2015 kl. 19:00 DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent og 3 stemmetæller. 3. Formandens beretning.

Læs mere

Kapitel 1. 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. Kapitel 3

Kapitel 1. 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. Kapitel 3 Kapitel 1 1. Boligorganisationens navn er Boligforeningen ØsterBO. Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Vejle Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret: 1) Uden medlemsindskud. 3. Boligorganisationens

Læs mere

Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt

Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt Beretning for året 2012/2013 Beretningen omfatter perioden siden sidste generalforsamling, der blev afholdt den 10. maj 2012 til og med i dag. Generalforsamlingen var ikke særlig godt besøgt. Udlejningen

Læs mere

Vedtægter for Boligorganisationen AlmenBo Aarhus

Vedtægter for Boligorganisationen AlmenBo Aarhus Vedtægter for Boligorganisationen AlmenBo Aarhus Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Boligorganisationen AlmenBo Aarhus. Boligorganisationen har hjemsted i Aarhus Kommune.

Læs mere

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag

Foreningsvedtægter Lildstrand bådlag Vedtægter for Lildstrand bådlag 1 Navn og hjemsted 2 Formål 3 Medlemmer 4 Udelukkelse og eksklusion 5 Ordinær generalforsamling 6 Ekstraordinær generalforsamling 7 Bestyrelsen 8 Regnskab og revision 9

Læs mere

Boligselskabet Holstebro

Boligselskabet Holstebro Afdeling 10 Asa-/Jættegården Ansøgning om særlig driftsstøtte jf. lov om almene boliger m.v. Boligselskabet Holstebro Helhedsplan for afdeling 10, Asa-/Jættegården. NOVEMBER 2012 Helhedsplan for afd. 10

Læs mere

Pkt. 1: Velkomst og præsentation Gert Hansen præsenterer sig som ny formand for Sorø Boligselskab.

Pkt. 1: Velkomst og præsentation Gert Hansen præsenterer sig som ny formand for Sorø Boligselskab. Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsårene 2011 og 2012 Dato: Den 14. november 2013 Kl.: 09.00-13.00 Sted: Sorø Stuen i Tinghuset på Torvet i Sorø Deltagere: Sorø

Læs mere

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN

VEDTÆGT FOR REPRÆSENTANTSKABET FOR TV 2/FYN HJEMMEL OG HJEMSTED 1 Nærværende vedtægt er fastsat med hjemmel i Kulturministeriets Bekendtgørelse den 27. december 2014 om vedtægt for de regionale TV 2-virksomheder. Repræsentantskabet har hjemsted

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Dok. nr. 340-2012-105472 Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Dato: Den 19. juni 2012 Kl.: 08.30-12.30 Sted: Sorø Rådhus Deltagere: Sorø Boligselskab: Sorø Kommune: Formand

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGKONTORET DANMARK OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 6. DECEMBER 2012

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED BOLIGKONTORET DANMARK OG KØBENHAVNS KOMMUNE DEN 6. DECEMBER 2012 1 Deltagere Københavns Kommune Morten Boje (Teknik og Miljøforvaltningen) Peter Kærhus Sørensen (Teknik og Miljøforvaltningen) Jannik Egelund (Teknik og Miljøforvaltningen) Boligkontoret Danmark Michael

Læs mere

Herluf Jacobsen Kaj Clausen, afd. 3852 Leif Clausen, afd. 3815 Kirsten Rasmussen, afd. 3852 Hanne C. Nielsen, afd. 3851

Herluf Jacobsen Kaj Clausen, afd. 3852 Leif Clausen, afd. 3815 Kirsten Rasmussen, afd. 3852 Hanne C. Nielsen, afd. 3851 Boligselskabet Domea Rødekro Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag, den 26. november 2013 kl. 18.30 Mødet blev holdt på Røde Kro, Vestergade 2, Rødekro. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent...

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Navn. Sammenslutningens navn er: "Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune", kaldet: "SAGT". Formål og opgaver.

Læs mere

AlmenBolig+ - Beboermøde I. Langhusene

AlmenBolig+ - Beboermøde I. Langhusene AlmenBolig+ - Beboermøde I Langhusene Velkommen! - v/ Christian Thode, Boligselskabet Friheden Program for beboermøde d. 20. juni 2011 Velkomst v/ Christian Thode, formand for Boligselskabet Friheden Tildeling

Læs mere

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014

SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB Vedtægtsændringer 2014 NUVÆRENDE VEDTÆGTER 1. Navn og hjemsted Klubbens navn er SKJOLDENÆSHOLM GOLFKLUB. Klubbens hjemsted er Ringsted Kommune. 2. Formål Klubbens formål er at organisere

Læs mere

VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København

VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København VEDTÆGTER FOR Post Teknisk Fællesklub under 3F København 1 Fællesklubbens navn: 1.1 Post Teknisk Fællesklub (PTF) 2 Fællesklubbens tilhørsforhold: 2.1 Fællesklubben er en del af 3F København 3 Fællesklubbens

Læs mere

Vedtægter for Boligselskabet Sortemosen. Kapitel 1. Navn, hjemsted, medlemskab og formål

Vedtægter for Boligselskabet Sortemosen. Kapitel 1. Navn, hjemsted, medlemskab og formål Vedtægter for Boligselskabet Sortemosen Kapitel 1 Navn, hjemsted, medlemskab og formål 1. Boligorganisationens navn er Boligselskabet Sortemosen. Boligorganisationen har hjemsted i Herlev Kommune. 2. Boligorganisationen

Læs mere

Øvrige deltagere: Fra Domea, regionschef Erik Lønne Gottfredsen og driftschef Mikki Frandsen.

Øvrige deltagere: Fra Domea, regionschef Erik Lønne Gottfredsen og driftschef Mikki Frandsen. Boligselskabet af 1964 i Hjørring Referat af organisationsbestyrelsesmøde, tirsdag den 4. december 2012 kl. 16.00, i restaurant Messen, Skallerup Klit, Nordre Klitvej 21, Skallerup, 9800 Hjørring. Dagsorden:

Læs mere

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF.

1 - NAVN. Sammenslutningens navn er Samvirkende Idrætsklubber i Odense (SIKO), idrætsråd under DIF. NYE VEDTÆGTER 1 - NAVN Sammenslutningens navn er "Samvirkende Idrætsklubber i Odense" (SIKO), idrætsråd under DIF. 2 - FORMÅL SIKO er en interesseorganisation for den organiserede idræt i Odense Kommune.

Læs mere

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880

Vedtægter. for. Gl. Roskilde Amts Biavlerforening. Stiftet 1880 Vedtægter for Gl. Roskilde Amts Biavlerforening Stiftet 1880 2016 1 Navn og adresse 1.1 Foreningens navn er GL. Roskilde Amts Biavlerforening. 1.2 Foreningens adresse er den til enhver tid siddende formands

Læs mere

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN Regionshuset 2012 2 Vedtægter for HK-klubben Klubbens navn: HK Klubben Regionshuset Klubbens område: Regionshuset i Sorø Vedtaget på den ordinære klubgeneralforsamling

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Poul Henning Kodahl, formand Karen Margrethe Sundahl Vagn Esbech, medlem

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Poul Henning Kodahl, formand Karen Margrethe Sundahl Vagn Esbech, medlem Domea Kolding Referat fra kombineret org. bestyrelsesmøde og repræsentantskabsmøde Tirsdag den 21. juni 2011 kl. 10.00 Mødet blev holdt i fælleshuset, snerlevej 5A, Kolding Dagsorden: 1 Godkendelse af

Læs mere

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er BSB Søllerød Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Rudersdal kommune.

Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er BSB Søllerød Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Rudersdal kommune. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er BSB Søllerød Stk. 2. Organisationen har hjemsted i Rudersdal kommune. 2. Boligorganisationens kerneaktivitet er at opføre, udleje, administrere,

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup

Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup Resumé af referat fra 1. juli 2014 Forretningsudvalgsmøde den 30. april 2014 kl. 17.00 og Bestyrelsesmøde onsdag den 14. maj 2014 kl. 17.00 i Almenbo, Hold-an Vej 16, Ballerup Deltagere den 14. maj 2014

Læs mere

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København.

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. Love for VIRKSOM 1. Navn 1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. 2. Idégrundlag og formål 2.1 VIRKSOM tilbyder medlemskab til personer, som driver selvstændig erhvervsvirksomhed,

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB REPRÆSENTERET VED DOMEA DEN 4. APRIL 2013

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB REPRÆSENTERET VED DOMEA DEN 4. APRIL 2013 1 Deltagere Danske Funktionærs Boligforening Pia Christiansen (Domea) Jytte Jensen (Domea) Bent Michelsen (Domea) Karsten Pedersen (Domea) Ole Pedersen (Domea) Københavns Kommune Morten Boje (Teknik og

Læs mere

Dagsorden for organisationsbestyrelsesmøde den 2. marts 2010 kl.17.00 i regionskontorets mødelokale, Torvet 6, kælderen, 3600 Frederikssund

Dagsorden for organisationsbestyrelsesmøde den 2. marts 2010 kl.17.00 i regionskontorets mødelokale, Torvet 6, kælderen, 3600 Frederikssund Boligselskabet Rosenvænget 158 Dagsorden for organisationsbestyrelsesmøde den 2. marts 2010 kl.17.00 i regionskontorets mødelokale, Torvet 6, kælderen, 3600 Frederikssund 1. Godkendelse af referat fra

Læs mere

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ)

Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) Standardvedtægter for Jagtforeninger under Danmarks Jægerforbund (DJ) 1 Navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er Skagen Jagtforening 1.2 Foreningens hjemsted er Frederikshavns.. kommune. 2 Forholdet til

Læs mere

Mødereferat. Styringsdialog 2012, AL2 Bolig. Den 10. februar 2012. Planlægning og Byggeri

Mødereferat. Styringsdialog 2012, AL2 Bolig. Den 10. februar 2012. Planlægning og Byggeri Mødereferat Den 10. februar 2012 Styringsdialog 2012, AL2 Bolig Mødedato: 14. november 2012 Mødetid: Kl. 10 Mødested: Kalkværksvej 10 Deltagere: Tilstede fra boligforeningen: Direktør Allan Werge Afdelingschef

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget. Juni 2016

Kommissorium for Revisionsudvalget. Juni 2016 Kommissorium for Revisionsudvalget Juni 2016 Indhold 1. KONSTITUERING OG FORMÅL... 3 2. MEDLEMSKAB... 3 3. MØDESTRUKTUR- OG FREKVENS... 4 4. BEMYNDIGELSE OG RESSOURCER... 4 5. OPGAVER OG FORPLIGTELSER...

Læs mere

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus

Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Referat 16. juni 2015 Klokken 10:30 12:30 Byrådssalen Nyborg Rådhus Sekretariat: Fynssekretariatet Jacob Pedersen jacpe@odense.dk tlf. nr. 40290393 1 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af mødet i Borgmesterforum

Læs mere

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1

Referat. Sorø Kommune Sidenr. 1 Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Sorø Boligselskab Regnskabsåret 2014 Dato: 9. december 2015 Lokale: Tidspunkt: Dianalundstuen, Tinghuset, Torvet 2, Sorø Kl. 0900 1230

Læs mere

Referat. Til: Bestyrelsesmøde Dato: 24. marts 2010 Tid: 17:00 Sted: Kollegieboligselskabet Niels Bohrs Allé 21 5230 Odense M

Referat. Til: Bestyrelsesmøde Dato: 24. marts 2010 Tid: 17:00 Sted: Kollegieboligselskabet Niels Bohrs Allé 21 5230 Odense M Referat Til: Bestyrelsesmøde Dato: 24. marts 2010 Tid: 17:00 Sted: Kollegieboligselskabet Niels Bohrs Allé 21 5230 Odense M Kollegieboligselskabet Niels Bohrs Allé 21 5230 Odense M Kollegieboligselskabet

Læs mere

Vedtægter for Egå Rosport

Vedtægter for Egå Rosport Vedtægter for Egå Rosport 1 Navn og hjemsted Foreningen er stiftet den 5. november 1969 og har hjemsted i Århus kommune. Foreningen skiftede i 2015 navn fra HEI Rosport til Egå Rosport Foreningen er tilsluttet

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gistrup Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. 1 formål Selskabets formål er

Læs mere

Kommunen: Til efterretning. Nærmere herom under afdelingerne.

Kommunen: Til efterretning. Nærmere herom under afdelingerne. REFERAT Dialogmøde 2012 Boligselskabet Alliken Dato: 4. juni 2012 Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Formand Maja Hansen Forretningsfører

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HR S HUS REPRÆSENTERET VED EGEMAR & CLAUSEN DEN 6. DECEMBER 2011

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HR S HUS REPRÆSENTERET VED EGEMAR & CLAUSEN DEN 6. DECEMBER 2011 1 Deltagere HR s Hus v/ Egemar & Clausen Claus Clausen (Egemar & Clausen) Susanne Roes (Egemar & Clausen) Københavns Kommune Peter Kærhus Sørensen (Teknik og Miljøforvaltningen), deltog i mødet under punkt

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED SPORVEJSFUNKTIONÆRERNES BOLIGFORENING REPRÆSENTERET VED ADVOKATFIRMAET VALDAL DEN 14.

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED SPORVEJSFUNKTIONÆRERNES BOLIGFORENING REPRÆSENTERET VED ADVOKATFIRMAET VALDAL DEN 14. 1 Deltagere Sporvejsfunktionærernes Boligforening v/ Advokatfirmaet Valdal Kresten Valdal (Advokatfirmaet Valdal) Susanne Kirk (Advokatfirmaet Valdal) Københavns Kommune Elsebeth Korsholm (Teknik og Miljøforvaltningen)

Læs mere

Løgumkloster Andelsboligforening

Løgumkloster Andelsboligforening Referat fra bestyrelsesmøde onsdag den 28. april 2016, på foreningens kontor: Mødet var indkaldt ved dagsorden, dateret den 13. april 2016. Mødt var hele bestyrelsen. Endvidere deltog fra DALBO a.m.b.a.

Læs mere

Endelig dagsorden. Fra organisationsbestyrelsen deltog: Fra afdelingerne deltog: I øvrigt deltog (uden stemmeret): Martin Andreasen, Domea

Endelig dagsorden. Fra organisationsbestyrelsen deltog: Fra afdelingerne deltog: I øvrigt deltog (uden stemmeret): Martin Andreasen, Domea Tønder Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Onsdag den 31. august 2011, mødet startede med spisning kl. 18.30 Mødet blev afholdt på Hostrup Hotel, Søndergade 30, 6270 Tønder. Endelig

Læs mere

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen administrationsorganisation med indbetalt garantikapital (garantiorganisation)

Bekendtgørelse om normalvedtægter for en almen administrationsorganisation med indbetalt garantikapital (garantiorganisation) BEK nr 1298 af 15/12/2009 (Gældende) Udskriftsdato: 17. september 2016 Ministerium: Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter Journalnummer: Indenrigs- og Socialmin., j.nr. 2009-666 Senere ændringer

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. [indsæt] fordelt på aktier á 1 kr. eller multipla heraf.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. [indsæt] fordelt på aktier á 1 kr. eller multipla heraf. VEDTÆGTER FOR Udvikling Fyn A/S CVR-nr. 34 20 62 28 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Udvikling Fyn A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Odense Kommune. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at varetage erhvervs-

Læs mere

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55)

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55) Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar (sag ) Boligforening Nr. Udfordring Aftaler april Frist Næste aktivitet Domea Ingen Ingen A/B Andelsbo 1 Budgetter

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 18. AUGUST 2011. Næstformand

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 18. AUGUST 2011. Næstformand REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I VESTERBO DEN 18. AUGUST 2011 X Robert Thorsen Bestyrelsesformand Lars Hansen Næstformand X Heidi Bindløv Bestyrelsesmedlem X Hans-Jørgen Krickhahn Bestyrelsesmedlem X Henrik

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag, den 23. maj 2016, kl. 19.00 i boligforeningens mødelokaler, Nørregade 1, Vejen.

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde mandag, den 23. maj 2016, kl. 19.00 i boligforeningens mødelokaler, Nørregade 1, Vejen. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand

Boligorganisationen: Mogens Vive, formand og Janni Østergaard Amdi, næstformand Referat Forvaltning: Miljø og Teknik Møde vedr.: Referat styringsdialog Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 06-10-2015 Sendes til: RandersBolig og bestyrelsen for Randers Arbejderes Byggeforening

Læs mere

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Vedtægter for DK Hostmaster A/S SELSKABETS NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Selskabets navn er DK Hostmaster A/S Selskabets hjemsted er Københavns kommune. 1. Selskabets formål er at drive hostmasterfunktionen

Læs mere

Vedtægter for Andelsboligforeningen PM

Vedtægter for Andelsboligforeningen PM Vedtægter for Andelsboligforeningen PM Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Andelsboligforeningen PM Organisationen er organiseret i Brønderslev Kommune 2. Boligorganisationen

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 57

TIL BEBOERNE I AFDELING 57 TIL BEBOERNE I AFDELING 57 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. 22. april 2014 Referat af Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker

Læs mere

AARHUS. Referat. bestyrelsesmøde. den 22. juni 2016. side nr. 235. Tilstede: Bestyrelsen:

AARHUS. Referat. bestyrelsesmøde. den 22. juni 2016. side nr. 235. Tilstede: Bestyrelsen: LmenBo AARHUS side nr. 235 Referat af bestyrelsesmøde den 22. juni 2016 Tilstede: Bestyrelsen: Afbud Afbud Administrationen: Chris Cully Lis Fræer Nielsen Børge Skovsende Morten Glud Erling Sørensen Birthe

Læs mere

Vedtægter for Det selvejende Boligselskab

Vedtægter for Det selvejende Boligselskab Vedtægter for Det selvejende Boligselskab Rødovre almennyttige Boligselskab Administrator: DAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Navn og hjemsted Medlemskab 1. Selskabets navn er Rødovre almennyttige

Læs mere

Vedtægter for Nordsjælland Basketball

Vedtægter for Nordsjælland Basketball Navn og hjemsted Vedtægter for Nordsjælland Basketball Foreningens navn: Nordsjælland Basketball - NSBB Tilhørsforhold: Ingen Stiftelsesdato: 24. januar, 1969 Hjemsted: Hillerød Kommune 1 Formål Nordsjælland

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Dato: Februar 2016 1 1. Indledning Det følger af bekendtgørelsen om revisionsudvalg i virksomheder samt koncerner, der er underlagt tilsyn af Finanstilsynet

Læs mere

Hasseris Boligselskab

Hasseris Boligselskab Hasseris Boligselskab Skriftlig beretning ved repræsentantskabsmødet den 15. december 2010 I lighed med tidligere år har 2009/10 været et travlt år med mange spændende opgaver. Renoveringssagen i Skelagergårdene

Læs mere

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug.

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Matr.nr.: Indsæt matr.nre. Anmelder: Anmelders navn Anmelders adresse Ejerlavsbetegnelse: Beliggende: ved Indsæt vejens navn(e) Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Vejlaugets navn er: Indsæt vejlaugets

Læs mere

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55)

Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar 2013 (sag 55) Udfordringer i de almene boligforeninger som tidligere oplyst på byrådsmøde den 18. februar (sag 55) teret Nr. Udfordring Aftaler maj (ØU 10. juni ) Aftaler juli (ØU 6. august ) Aftaler august (ØU 3. sept.

Læs mere

Vedtægter for Djøf Advokat

Vedtægter for Djøf Advokat Vedtægter for Djøf Advokat 1 Foreningens navn 2 Delforeningens formål 3 Forholdet til Djøf 4 Medlemmer 5 Kontingent 6 Djøf Advokat 7 og 8 Repræsentantskabet 9-11 Ordinært repræsentantskabsmøde 12 og 13

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Åpark Kollegiet afdeling 26

Udskrift af forhandlingsprotokollen for Åpark Kollegiet afdeling 26 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Åpark Kollegiet afdeling 26 Afdelingsbestyrelsesmøde nr. 9 den 8. april 2016 kl. 10.15 på Kollegiekontoret. Til stede: Maibritt Lundgaard Sørensen Carina Haarbo

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 38

TIL BEBOERNE I AFDELING 38 TIL BEBOERNE I AFDELING 38 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Årsregnskab Indkomne forslag

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 63

TIL BEBOERNE I AFDELING 63 TIL BEBOERNE I AFDELING 63 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Vedtægt for Videnscenter for Specialpædagogik (ViSP) i Næstved Kommune

Vedtægt for Videnscenter for Specialpædagogik (ViSP) i Næstved Kommune ^v* - Vedtægt for Videnscenter for Specialpædagogik (ViSP) i Næstved Kommune Navn, hjemsted og opgaver 1 Stk. 1. Virksomhedens navn er Videnscenter for Specialpædagogik, forkortet ViSP. Stk. 2. ViSPs hjemsted

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 13/1 2016

Referat fra bestyrelsesmøde den 13/1 2016 25. februar 2016 10 Torsdag den 25/2 2016 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. Sager til efterretning/orientering.

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde med Samvirkende Boligselskaber og Brumleby den 21. september 2010

Referat af styringsdialogmøde med Samvirkende Boligselskaber og Brumleby den 21. september 2010 1 Der blev afholdt møde i Njalsgårdens mødecenter, Njalsgade 13, 2300 København S med deltagelse af: Fra Samvirkende Boligselskaber og Brumleby: Margrete Pump, kundedirektør, Anne Mette Fredsgaard Svendsen,

Læs mere

Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF

Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF Vedtægter for Elevrådet på Næstved Gymnasium og HF Kapitel 1: Generelt 1.1 Elevrådets navn er Næstved Gymnasium og HF s Elevråd, forkortet NGH s Elevråd. Herefter omtalt som Elevrådet. 1.2 Elevrådets tilhørssted

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT

ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT Den 25. januar 2016 til ordinært møde tirsdag 19. januar 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Haslev Taekwon-Do Klub

Haslev Taekwon-Do Klub Haslev Taekwon-Do Klub V e d t æ g t e r 2014 Traditionel Shin Won Hwa Taekwon-Do En filosofisk- og fysisk-træningsmetode for udvikling af de menneskelige egenskaber. 1 1 NAVN OG HJEMSTED: Foreningens

Læs mere

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2015

Referat. Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2015 Sorø Kommune Sidenr. 1 Referat Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsåret 2015 Dato: 13. december 2016 Lokale: Tidspunkt: Sorø Rådhus, lokale 272, Sorø Kl. 1000 1230

Læs mere

Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen.

Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen. Beslutningsreferat vedrørende ordinær generalforsamling tirsdag den 5. maj 2015, kl. 19.00 i Vejgaard Hallen. Deltagere: 83 husstande. Gæster: Statsautoriseret revisor Søren V. Pedersen, advokat Anne Henriksen,

Læs mere

A/B Andelsbo: formand Allan Rasmussen, næstformand Jens Ravnsborg

A/B Andelsbo: formand Allan Rasmussen, næstformand Jens Ravnsborg Redegørelse Forvaltning: Sekretariatet, Miljø og teknik Møde vedr.: Redegørelse styringsdialog Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 03-11-2015 Sendes til: A/B Andelsbo og RandersBolig Deltagere:

Læs mere

KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.)

KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.) VEDTÆGTER FOR KORSØR SVØMME- & LIVREDNINGSKLUB (K.S.L.) Senest revideret 2012 Navn og hjemsted 1 Foreningens navn er Korsør Svømme- & Livredningsklub, og foreningen er hjemhørende i Slagelse kommune. Foreningen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 20. januar 2016 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 20. januar 2016 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 10. februar, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 20. januar blev godkendt

Læs mere

28. november 2013. Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kollegiekontoret i Aarhus

28. november 2013. Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kollegiekontoret i Aarhus 28. november 2013 Udskrift af forhandlingsprotokollen for Kollegiekontoret i Aarhus Repræsentantskabsmøde og konstituerende bestyrelsesmøde den 28. november 2013 199 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft

Vedtægter for Det Private Botilbud Højtoft Kjeld Fruensgaard Henning Schiøtt Christian Emmeluth, MCJ Carsten R. Christiansen Susanne Borch, LLM Michael Nathan Jakob Busse Lars Dinesen Lene Diemer Michael Jørgensen Gry Rambusch Vedtægter for Det

Læs mere

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING

HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING HAUGE GYMNASTIK OG IDRÆTSFORENING Hammerum, 7400 Herning VEDTÆGTER 1 Navn: Foreningens navn er Hauge Gymnastik- og Idrætsforening. Stiftet den 15. maj 1941 Hjemsted: Hauge, Herning Kommune 2 Formål: Foreningens

Læs mere

Godkendelse af referat... 3 Boligselskabet af 1961 i Helsinge... 3 Orientering fra administrationen... 9

Godkendelse af referat... 3 Boligselskabet af 1961 i Helsinge... 3 Orientering fra administrationen... 9 Boligselskabet af 1961 i Helsinge Referat af organisationsbestyrelsesmøde Onsdag den 28. september 2011 kl. 17.30 i fælleshuset, Haragergård, Nygade 226, 3200 Helsinge Dagsorden: 1 Godkendelse af referat...

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker Referat organisationsmøde 11. marts 2011 Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Århus den 11. marts 2011 kl. 12.00 på Rebild Bakker Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Connie Bjørnsholm, Søren Egge Rasmussen og Louise

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Gentofte den 4. februar 2011 kl. 11.00 på Lejerbos kontor

Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Gentofte den 4. februar 2011 kl. 11.00 på Lejerbos kontor Bestyrelsesmøde i Lejerbo, Gentofte den 4. februar 2011 kl. 11.00 på Lejerbos kontor Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Gunnar Sørensen, Mogens W. Gertz og Anders Petersen. Fra administrationen deltog

Læs mere

Til orientering organisationsbestyrelser og repræsentantskaber

Til orientering organisationsbestyrelser og repræsentantskaber Til orientering organisationsbestyrelser og repræsentantskaber Lovgrundlag P Lov nr. 485 af 9. juni 2004 om forsøg med salg af almene familieboliger P Bekendtgørelse nr. 682 af 24. juni 2004 om ansøgning

Læs mere

Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab

Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab REFERAT Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab Dato: 10. juni 2013 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Richard Poulsen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen

Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen Forretningsorden for skolebestyrelsen ved Gerbrandskolen Indholdsfortegnelse 1. Det konstituerende møde.... 1 2. Mødevirksomhed... 1 3. Beslutningsdygtighed og afstemning... 2 4. Beslutningsprotokol/referat...

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD SPILDEVAND A/S CVR-nr. 33 04 69 87 1. SELSKABETS

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsårene 2011 og 2012

Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsårene 2011 og 2012 Referat fra Styringsdialog mellem Sorø Kommune og Boligforeningen Dianalund Regnskabsårene 2011 og 2012 Dato: Den 13. november 2013 Kl.: 0900-1300 Sted: Sorø Rådhus, lokale 273 Deltagere: Boligforeningen

Læs mere

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Hømarken. Det vil jeg også i år.

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Hømarken. Det vil jeg også i år. Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 12. juni 2013 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

Hasseris Boligselskab, afd. 2 - Bundgårdsvej 49-95 - godkendelse af projekt og renoveringspris inden byggestart - 24 alm. familieboliger ( skema B).

Hasseris Boligselskab, afd. 2 - Bundgårdsvej 49-95 - godkendelse af projekt og renoveringspris inden byggestart - 24 alm. familieboliger ( skema B). Punkt 10. Hasseris Boligselskab, afd. 2 - Bundgårdsvej 49-95 - godkendelse af projekt og renoveringspris inden byggestart - 24 alm. familieboliger ( skema B). 2012-11152. Teknik- og Miljøudvalget indstiller

Læs mere