Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det selvejende Boligselskab FOLKEBO"

Transkript

1 Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 2, afholdt tirsdag den 27. maj 2015, kl i Hjallese Forsamlingshus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. John Lund blev valgt og konstaterede herefter at afdelingsmødet var varslet i henhold til vedtægterne og var beslutningsdygtigt. 2. Afdelingsbestyrelsens beretning for Formand for afdelingsbestyrelsen Mogens Lind aflagde beretning : "Deltagelse. I år deltager 57 beboere, der repræsenterer 36 husstande. Der er således 72 stemmer tilstede, idet hver husstand har 2 stemmer uanset antallet af beboere. Bestyrelsesarbejdet Året der er gået, har været et almindeligt år for afdelingsbestyrelsen med 7 bestyrelsesmøder, hvoraf det ene var det årlige budget- og regnskabsmøde, et ordinært repræsentantskabs-møde på boligselskabets kontor. Derudover har formanden sammen med formændene for Folkebo's øvrige 2 afdelinger deltaget i 3 hovedbestyrelsesmøder, referater af disse møder er tilgængelige på Folkebo's hjemmeside plus de korte ad hocmøder med tilsynsførende / håndværkere, ind- og fraflytningssyn. Årets resultat. Afdelingen kom ud af året med et lille overskud på kr. men der skal tages i betragtning at overskud efter gældende regler skal modregnes i tidligere års akkumulerede underfinansiering/ underskud. Da afdelingen ikke har noget underskud indgår de kr. i budgettet for det kommende år og det viser at vi kommer ud uden lejeforhøjelser for 4 år i træk. Det vender vi tilbage til under dagordenens punkt 3 og 4, hvor regnskabet forelægges, og budget for 2016 skal godkendes. Fraflytninger. Der har 2012 været 8 flytninger. Der har 2013 været 4 flytninger. Der har 2014 været 3 flytninger. Der har 2015 været 2 flytninger til dato. Hjertestartere En beboer har foreslået at opsætte en eller flere hjertestartere i området. Et sådan forslag vedrører naturligvis ikke kun afdelingens beboere men samtlige tre afdelinger for ikke at sige hele det offentlige rum. Forslaget er derfor blevet drøftet i organisationsbestyrelsen.

2 Der er i forvejen opsat flere hjertestartere i det offentlige rum inden for kort afstand (f.eks. ved Superbest og Arbejdernes Landsbank), og en hjertestarter på f.eks. Folkebotorvet vil næppe gavne yderligere med mindre man bor lige ved siden af. Opsætning af hjertestartere er ikke en opgave for Folkebo, men bestyrelsen har naturligvis ikke noget imod, at ildsjæle tager et initiativ i denne retning (vi har jo Folkebo-kontakten, som det gode eksempel). Så hvis forslagsstilleren eller en gruppe beboere vil stå for den praktiske del af projektet (undersøge markedet, foretage ansøgning om tilskud hos fonde, deltage i evt påkrævet undervisning, stå til rådighed som kontaktperson, etc.), så vil organisationsbestyrelsen se positivt på at yde et tilskud til ind-køb af en hjertestarter til opsætning på butikstorvet. Vedligeholdelse af fællesarealer (stier og vænger) samt haver. Også i år har bestyrelsen afholdt en såkaldt havevandring. Generelt fremstår haverne pænt vedligeholdte, men der er stadig fremmedlegemer i hækkene. Vi fokuserer stadig på, om hegnet mellem haverne er ok, om der er luft omkring hækkene både til siden og toppen, samt om beplantningen går op foran vinduerne. Vi vil også se på om der er almindeligt ryddet i haverne. I vængerne har man vedligeholdelsespligten foran huset til og med kantstenen. Ved alle de røde huse og de gule huse, der støder op til J. L. Heibergs Vej har man også vedligeholdelsespligten her. Der vil i år blive renset og bortbrændt ukrudt på vendepladserne, i vængerne (asfalt) og fortovet på J.L.Heibergs Vej samt stierne. Bestyrelsen lægger ikke skjul på, at det skaber en hvis irritation både hos os og hos en del andre beboere, at de såkaldte gengangere år efter år ikke kan tage sig sammen til at holde lidt orden omkring lejemålet. Der blev i år sendt 21 skidtbreve ud. Maling af havesiden Vi arbejder i øjeblikket på at få tilbud hjem på maling af havesiden, terrassedøre, vinduer, kviste og kælderdøre mv. Husene er besigtiget af en ingeniør, der anbefaler at arbejdet igangsættes snarest muligt af hensyn til vinduernes levetid. Der er ved samme lejlighed konstateret flere kælderdøre, der er tjenlige til udskiftning på grund af råd i understykket, Endelig registrering af omfanget sker i forbindelse med malerarbejdet, således at disse døre ikke males. Udskiftning af kælderdørene udføres i Udgifterne til maling afholdes af opsparede midler til vedligeholdelse og medfører derfor ikke lejeforhøjelse.

3 Dette arbejde var først beregnet budgetmæssigt til 2016, men vi regner ikke med, at nogle beboere har noget imod, at vi fremrykker dette til Højtvandslukkere. Folkebo har i det forgangne år haft vand i nogle kældere, og ved undersøgelse af forholdene viste det sig, at det var højt-vandslukkerne der var årsagen, de var ikke blevet renset, Husk at hvis N.C.Johansen er i huset alligevel, bed dem om at tilse højtvandslukkerne, eller rense dem selv brugsanvisningen kan ses på Folkebo's hjemmeside. Rep. af gavle. Vi fik rep. nogle gavle, der blev sat nogle stilladser op, og der gik usædvanlig lang tid med at få reparationen gennemført, og få fjernet stilladserne igen, det vil sige at man ikke kunne bruge sin garage. Vi behandlede det på et bestyrelsesmøde og blev enige om at eftergive de 3 måneders leje. Asfalt / huller på vejene. Som I sikkert har bemærket, fornys asfaltlaget på vejene i afdelingen ved lap på lap - princippet. Her taler vi om J.L. Heibergs Vej og et lille stykke af Grundtvigsvej, Carit Etlars Vej, Baggesensvej og Carl Bernhards Vej. Det er ikke så kønt - men dog til at leve med. Det er egentlige huller dog nødvendigvis ikke. Kontoret for Myndighed og Vejdrift oplyste, at Kommunen er meget interesseret i at få indberetninger om huller i vejene, så man kan udbedre skaden, inden der sker ulykker. Indberetning behøver ikke at foregå via bestyrelsen, men kan foretages af enhver borger på et hvilket som helst tidspunkt på året, hvilket vi kraftigt vil opfordre til. Det er den enkelte beboer, som pludselig ud for egen bopæl (eller naboens/genboens) bliver klar over, at her er der et problem. I så fald kontakt gerne selv kommunen direkte. Det kan ske på flere måder telefon, eller brev. Projekt Folkebo der omhandler Grundtvigsvej, Carit Etlars Vej og Carl Bernhards Vej er nu ved at være færdigt og jeg syntes personligt at det er blevet flot. Nu mangler der bare at blive asfalteret som vi troede var med i projektet, men det viser sig at være en anden kasse, J.L.Heibergs Vej trænger også til en gang asfalt. Men som vi kan se af svaret fra kommunen til Torben E. Nielsen der indsendte et forslag til kommunen om hastigheds og støjdæmpene tiltag. Kommunen skriver; Vores beregninger viser, at J.L.Heibergs Vej er blandt de veje, der vil få nyt slidlag inden for en årrække, men det vil først ske en gang efter Om og eller tilbygning. Man skal huske, at i alle tilfælde af om- eller tilbygning, skal der indsendes en ansøgning til boligselskabet. Det gælder udvidelse af terrasse, opbevaringsskure, carporte og lignende, omforandring af enhver art i huset.

4 Fuger i badeværelset I de nye badeværelser er som loven foreskriver elastiske fuger i hjørnerne disse bliver stive og skal udskiftes med ca. 6 års interval. Vi har behandlet spørgsmålet og er blevet enige om, at det skal skrives på listen til forbedringsrunden, der udsendes hvert efterår, så vi kan samle ønskerne op og få alle lavet på én gang. Hovedbestyrelsen På repræsentantskabsmødet i juni år 2014 blev følgende personer valgt til hovedbestyrelsen: Dorthe Schmidt fra afd. III, Henning Jensen fra afd. I og Mogens Lind fra afd. II. Bestyrelsen konstituerede sig med Mogens Lind som formand og Henning Jensen som næstformand. Samarbejde Jeg vil gerne her takke afdelingsbestyrelsen for det gode samarbejde, både internt men også med administrationen, der muliggør, at vi får løst opgaverne. Vi har i det forløbne år haft et godt samarbejde med de øvrige afdelinger og med hovedbestyrelsen. Endelig vil jeg på bestyrelsens vegne sige tak til beboerne for den imødekommenhed, vi føler, når vi kommer rundt i de forskellige ærinder." I forlængelse af beretningen var der blandt andet kommentarer til den kommende maler-opgave samt de renoverede fortove på Grundtvigsvej, Carit Etlars Vej og Carl Bernhards Vej. Bestyrelsen oplyste, at garageporte også males som en del af den kommende maler-opgave og at de vil følge op overfor kommunen omkring manglende rampe ved sti foran husene på Carl Bernhards Vej. Bestyrelsens beretning blev herefter godkendt. 3. Forelæggelse af regnskab for Regnskabet for 2014 blev herefter gennemgået, udvalgte budgetafvigelser blev forklaret. Christel Kjærås (J.L. Heibergs Vej 105) stillede spørgsmål til posten administrationsbidrag og ønskede beløbet specificeret. John Lund redegjorde for beløbet og henviste til den offentlige regnskabdatabase hos Landsbyggefonden, for yderligere specifikation af boligselskabets organisationsregnskab.

5 4. Forelæggelse af forslag til budget for Budgettet for 2016 blev gennemgået og herefter godkendt. Budgetlejen for 2016 forbliver herved uændret i forhold til Indkomne forslag. 1. Trafikforhold v. Torben Enevold Nielsen (Carit Etlars Vej 52): Torben Enevold Nielsen redegjorde for sine ønsker om ensretning af J.L. Heibergs Vej, fartdæmpning mv. Forholdene blev drøftet og flere gav tilsagn om at de støttede ønskerne om ændring af vejforholdene. Afdelingsbestyrelsen og boligselskabet arbejder løbende med at få indflydelse på eventuelle ændringer af vejforholdene. Beboerne opfordres til som borgere i kommunen selv at rette henvendelse til kommunen med egne ønsker om ændringer etc. Forslagsstilleren meddelte, at punktet ikke skulle bringes til afstemning. 2. Boligforbedringer v. Tina Simonsen (Grundtvigsvej 57): Tina Simonsen var ikke tilstede for at motivere forslaget. Mogens Lind oplyste, at afdelingsbestyrelsen kunne støtte forslaget om at tilbyde montering af udendørs vandhane via forbedringsrunden. John Lund oplyste, at iht. råderetsreglerne er nedtagning af væg og pålægning af fliser i kælderen ikke en forbedring, men en forandring. Der kan derfor ikke opnås tilskud til disse arbejder og det vil være vanskeligt at forsvare en lejeforhøjelse for disse punkter. De fremmødte tiltrådte, at forbedringsrunden kan indeholde montering af udendørs vandhane, mens nedtagning af væg og pålægning af fliser i kælder fortsat er for egen regning. 6. Valg af medlemmer til afdelingsbestyrelsen. Ulla Pedersen (Baggesensvej 7) blev genvalgt som medlem af afdelingsbestyrelsen. Søren Demant (J.L. Heibergs Vej 77 ) blev genvalgt som suppleant. Begge valg skete uden modkandidater og ved applaus.

6 7. Eventuelt. Torben Enevold Nielsen (Carit Etlars Vej 52) spurgte til årligt eftersyn af anode i varmtvandbeholder. John Lund oplyste at der ikke lavet aftaler om generel og regelmæssig kontrol af anoderne og at der er blandt fagfolkene er forskellige holdninger til eftersyn/vedligeholdelse af anoderne. Anoderne tilses og skiftes når beboere retter henvendelse til administrationen herom. Eventuelt kan det medtages når der alligevel skal bestilles vvs-arbejde i boligen. Hanne Gro Jacobsen (Baggesensvej 5) spurgte om det er muligt at efterisolere husene for at undgå træk mv. Mogens Lind oplyste, at der tidl. er hulmursisoleret og efterisoleret på loft og skråvægge i det omfang det er muligt. Afdelingsbestyrelsen og administrationen undersøger om der kan laves yderligere tiltag for efterisolering og medtager disse i forbedringsrunden. Karin Kjeldsen (J.L. Heibergs Vej 87) efterlyste forslag fra afdelingsbestyrelsen om indretning af toilet i stueplan. Afdelingsbestyrelsen oplyste, at de arbejder på sagen, men at der endnu ikke er fundet en løsning, der kan forsvares at blive udbudt som et generelt tilbud i en forbedringsrunde. Da ingen herefter ønskede ordet, blev mødet hævet, for at give plads til indtagelse af den fremsatte buffet og til almindelig hygge. Dirigent Formand for afdelingsbestyrelsen John Lund Mogens Lind

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 2, afholdt tirsdag den 24. maj 2011, kl. 18.00 i Hjallese Forsamlingshus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Henry Larsen blev valgt og konstaterede herefter

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 2, afholdt tirsdag den 27. maj 2014, kl. 18.00 i Hjallese Forsamlingshus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Erik Holkgaard Christensen (Carl Bernhards

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Fredag den 22. juni 2012, kl. 16.00 afholdtes repræsentantskabsmøde på selskabets kontor i Albanigade 44, Odense. Til stede var: Bestyrelsen: Formanden Mogens Lind Henning Jensen Øvrige medlemmer af repræsentantskabet:

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 25. august 2016 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen Sekretær

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 3, afholdt mandag den 6. maj 2013 på Hotel H.C. Andersen, lokale K3. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. John Lund blev enstemmigt valgt. Birgit Tjerrild,

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 30. september 2018 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon

Svendborg Andels-Boligforening Afdeling 1 & 3 Afdelingsbestyrelsen Nylandsvej Svendborg Telefon Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 5. september 2017 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen

Læs mere

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej Referat ordinært afdelingsmøde afholdt torsdag den 18. oktober 2012 kl. 16:30 i fælleslokalet beliggende Bragesvej, Væggerløse.

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 2, afholdt onsdag den 22. maj 2013, kl. 18.00 i Hjallese Forsamlingshus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. John Lund blev valgt og konstaterede herefter

Læs mere

Flemming Sørensen, Steffen Beck og Bo Mølgaard Espenhain blev valgt til stemmeudvalg. Charlotte Konstantin-Hansen blev valgt til referent.

Flemming Sørensen, Steffen Beck og Bo Mølgaard Espenhain blev valgt til stemmeudvalg. Charlotte Konstantin-Hansen blev valgt til referent. Ordinært afdelingsmøde i afd. 6, Boelholm II 28. september 2016 Afholdt den: 30. august 2016 Til stede: 20 husstande ved 27 beboere Fra SØB: Torben Tingstrup og Bo Mølgaard Espenhain Fra KAB: Christian

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Fredag den 11. juni 2010, kl. 16.00 afholdtes repræsentantskabsmøde på selskabets kontor i Albanigade 44, Odense. Til stede var: Bestyrelsen: Formanden Mogens Lind Næstformand Ole Stribolt Petersen Henning

Læs mere

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligforeningen for Hospitalssygeplejersker i København Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af beboermødet 8. oktober 2013 tirsdag den 24. september 2013 kl. 17.00 i Bispebjerghjemmets Café, Tagensvej

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Nordmarksgården 30.3.2016 1 2 Der var 30 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 27,8 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum

Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Referat af ordinær generalforsamling d. 3. april 2017 Fælleshuset Rytterkær 115, 2765 Smørum Side 1 af 5 Antal andelshavere til stede: 34 stk. boliger. Ad 1: Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Torben,

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 3, afholdt torsdag den 3. maj 2012 på Hotel H.C. Andersen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. John Lund blev enstemmigt valgt, og konstaterede herefter

Læs mere

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens budget 2013 samt forelæggelse af afdelingens

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 3 Højtoft, den 20. april 2017

Afdelingsmøde afd. 3 Højtoft, den 20. april 2017 Afdelingsmøde afd. 3 Højtoft, den 20. april 2017 Deltagere: 9 beboere fra 7 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Lars Johansen Kjeld Nielsen Fra

Læs mere

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/5 Afdeling 0213. Hou. Referat fra afdelingsmødet den 26. august 2014, kl. 17,00. I mødet deltog: Beboere 15 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling

Referat Ordinær generalforsamling Referat Ordinær generalforsamling 10. marts 2004 Andelsboligforeningen Til stede nr. 91, 93, 95, 97, 99, 101, 105, 107, 109, 111, 117, 119, 121, 127, 129, 131, 133, 135, 137, 141, 145, 147, 151, 153, 159,

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 1, afholdt onsdag den 16. maj 2018, kl. 17.30 i Hjallese Forsamlingshus. Susanne Lykke Holm indledte mødet og bød velkommen til afdelingsmøde og afdelingens

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 10

AAB Silkeborg Afdeling 10 AAB Silkeborg Afdeling 10 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 29/8 2018 kl. 19.00 Deltagere: Antal beboere: 13 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Joan Nielsen Allan Oldenburg

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 30

AAB Silkeborg Afdeling 30 AAB Silkeborg Afdeling 30 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2016 kl. 18.30 i Beboerhuset. Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: 16 beboere

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17.04 Kornvænget torsdag den 3. september 2015 kl. 17.00

Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17.04 Kornvænget torsdag den 3. september 2015 kl. 17.00 15. september 2015 Referat af det ordinære afdelingsmøde i afdeling 17.04 Kornvænget torsdag den 3. september 2015 kl. 17.00 Deltagere Beboere fra 18 lejemål, ejendomsmester Johnny Nielsen, Claus Hansen,

Læs mere

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017

O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Tranbjerg, den 4. oktober 2017 O R D I N Æ R G E N E R A L F O R S A M L I N G 2017 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING I SOGNEGÅRDEN KIRKETORVET ONSDAG DEN 4 OKTOBER. 2017 KL. 19.30 NB. Bestyrelsen er

Læs mere

Referat af generalforsamling d

Referat af generalforsamling d Referat af generalforsamling d. 21.5.2012 Birkerød d. 20. juni 2012 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent 3. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning for perioden 1. maj 2011

Læs mere

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år.

3. Aflæggelse af bestyrelsens skriftlige årsberetning for det seneste år. GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2011, tirsdag den 22. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr.nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester.

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde

Ordinært afdelingsmøde Svendborg Andels-boligforening Afdeling 1 & 3 Ordinært afdelingsmøde Den 24. august 2015 Side nummer: 1 Til stede fra afdelingsbestyrelsen Torben Olsen Svend Muhlig Lars Kalmar Hansen Erik Rasmussen Sekretær

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 53

TIL BEBOERNE I AFDELING 53 TIL BEBOERNE I AFDELING 53 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Indkomne forslag 15. august

Læs mere

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Lundebjerggård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 24. november 2014 Referat af Mødedato og tid Ordinært bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Lundebjerggård tirsdag

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl på Sejlflod Hotel

Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl på Sejlflod Hotel Referat fra ordinær generalforsamling i andelsboligforeningen Degnelodden Afholdt den 10. april 2014 kl. 18.00 på Sejlflod Hotel Referent: Jørn Kjær Nielsen Til stede: 27 andele var repræsenteret. Generalforsamlingen

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Vestergården 1

Referat af afdelingsmøde i Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Vestergården 1 boligforeningn 3 B Referat af afdelingsmøde i Afdeling 1-3034 Vestergården 1 Vestergården 1 Mødedato: 29. maj 2013, kl. 18.30 Mødet slut ca. kl. 21.30 Sted: Herlev Skole, Festsalen Deltagere: 37 Fremmødte

Læs mere

Clara Bernhard Munch-Steensgaard, bød velkommen og foreslog Dorthe Raltters som dirigent.

Clara Bernhard Munch-Steensgaard, bød velkommen og foreslog Dorthe Raltters som dirigent. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-93 Engbakken Dato og tidspunkt Den 23. august 2018 kl. 19.00 Sted Beboerhuset Kaktus, Nordre Fasanvej 209 Deltagere Fra afdelingen: 28 (antal lejemål repræsenteret)

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 25. april 2016 Deltagere: 15 beboere fra 15 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Susanne Bergstedt Kjeld

Læs mere

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 6. juni 2013 kl. 18.00 i Domea, Boligcenter Svendborg, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden Side 1

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

AAB Afdeling 54 Hørning afdelingsmøde 2018

AAB Afdeling 54 Hørning afdelingsmøde 2018 AAB Afdeling 54 Hørning afdelingsmøde 2018 Torsdag d. 3. maj 2018 Afdelingsformand Ellen Østergaard bød velkommen til de fremmødte beboere og til repræsentanterne fra AAB. Repræsenteret på mødet var 24

Læs mere

Afdeling 21. Referat fra afdelingsmøde den 10. september 2015, kl. 18,30. I mødet deltog: Beboere: 20 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 21. Referat fra afdelingsmøde den 10. september 2015, kl. 18,30. I mødet deltog: Beboere: 20 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/6 Afdeling 21. Referat fra afdelingsmøde den 10. september 2015, kl. 18,30. I mødet deltog: Beboere: 20 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Dorthe Kirch Michael Jensen Niels Nielsen

Læs mere

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 26. maj 2011

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 26. maj 2011 BESLUTNINGREFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 26. maj 2011 Formand Søren Høgsberg bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæsterne på mødet. 1. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

Den selvejende almene ungdomsboliginstitution, Startbo

Den selvejende almene ungdomsboliginstitution, Startbo Vedtægter for CVR 3517 8953 Den selvejende almene ungdomsboliginstitution, Startbo Navn, hjemsted og formål 1. Den selvejende almene ungdomsboliginstitutions navn er: Startbo Stk. 2. Ungdomsboliginstitutionen

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 10

AAB Silkeborg Afdeling 10 AAB Silkeborg Afdeling 10 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt 17. august 2016 kl. 19.00 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Teknisk afdeling: Administration: 11 husstande repræsenteret

Læs mere

Referat af general forsamling afholdt 21. Maj 2013 kl. 19.00 Afdeling III

Referat af general forsamling afholdt 21. Maj 2013 kl. 19.00 Afdeling III Referat af general forsamling afholdt 21. Maj 2013 kl. 19.00 Afdeling III Antal lejemål: 43 lejemål Antal beboere: 49 beboere Fremmødte fra bestyrelsen: Hedvig Repstock, Solveig Nielsen, Finn Harder, Henning

Læs mere

Vedtægter for Bomiva

Vedtægter for Bomiva Vedtægter for Bomiva Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Bomiva. Organisationen har hjemsted i Skive Kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret uden medlemsindskud. 3.

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård III den 25. januar 2011, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 23 beboere samt repræsentanter fra bestyrelsen Fra administrationen: Michael

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken 9.2.2015 1 Der var 59 lejemål repræsenteret på mødet. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde tirsdag 8.september 2015.

Referat fra afdelingsmøde tirsdag 8.september 2015. Stenløse d. 21-09-2015 Afd. 3 Halkær Referat fra afdelingsmøde tirsdag 8.september 2015. 1. Velkomst og valg af dirigent Til stede: 9 boliger, 18 stemmeberettiget, samt Driftschef Bo Mølgaard Steffen Bargholz

Læs mere

Andelsboligforeningen Odinsgaard

Andelsboligforeningen Odinsgaard Andelsboligforeningen Odinsgaard Afdeling 36 Smedegade 28 og 74 (ungdomsboliger) Afdeling 38 Smedegade 24, 31-33 og 60, Kildegade 1, 5 og 7 Allegade 12 og 14, Vimmelskaftet 1 og 4 Afdeling 48 Vimmelskaftet

Læs mere

Referat afdelingsmøde afholdt, tirsdag den 31. august 2010, kl i Aulum Fritidscenter

Referat afdelingsmøde afholdt, tirsdag den 31. august 2010, kl i Aulum Fritidscenter Til beboerne Afd. 136 Anemonevej Aulum Aulum, den 6. september 2010 Referat afdelingsmøde afholdt, tirsdag den 31. august 2010, kl. 19.00 i Aulum Fritidscenter Der var mødt 12 beboere repræsenterende 10

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken 4.2.2016 1 2 Der var 69 lejemål repræsenteret på mødet, svarende til 15,3 %. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Til beboerne i Toftlund Andelsboligforening Referat fra generalforsamling

Til beboerne i Toftlund Andelsboligforening Referat fra generalforsamling Til beboerne i Referat fra generalforsamling Dato: Tirsdag den 28. maj 2019, kl. 19.00 Mødested: Brundtland Allé 3, Toftlund Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning,

Læs mere

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer.

Referat. Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 T R A N K Æ R G Å R D S V E J / T R A N K Æ R V Æ N G E. Hjemmeside: www.trankaer. Referat Møde den: 30. april 2014 Afholdt hos: Jørgen Til stede: Helle, Pia, Peter, Mads, Jørgen og Anette Afbud: Christina Referent: Anette Til mødet var der udsendt følgende dagsorden: 1) Godkendelse

Læs mere

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-16 Leifgården

Dagsorden. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-16 Leifgården Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 1-16 Leifgården Dato 14. juli 2015 kl. 17.00 Sted Selskabslokalerne, Leifsgade 24, 1. sal Deltagere Fra afdelingen: 27 lejemål repræsenteret Fra fsb: Bjarne Jensen,

Læs mere

Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset.

Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj. Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset. Til boligtagerne Den 2. maj 2016 Afdeling 9 - Eghøj Referat af ordinært afdelingsmøde 20. april 2016 i beboerhuset. Dagsorden: 0. Velkomst. Afdelingsbestyrelsesformand Torben Sandgreen bød velkommen til

Læs mere

Deltagere fra bestyrelsen: Søren Hald, formand Henry Rasmussen, næstformand Astrid Andersen, medlem

Deltagere fra bestyrelsen: Søren Hald, formand Henry Rasmussen, næstformand Astrid Andersen, medlem Rødding Boligselskab Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Mandag den 21. marts 2011 kl. 15.00 Mødet startede med organisationsbestyrelsesmøde og efterfølgende repræsentantskabsmøde, på Jels Motel

Læs mere

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors

Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Boligselskab et Nykøbing Mors Referat af ordinært repræsentantskabsmøde, tirsdag den 25. marts 2014, i gildesalen, Fuglsøparken 20, 7900 Nykøbing Mors Side 1 Valg af dirigent... 2 2 Aflæggelse af bestyrelsens

Læs mere

Grundejerforeningen Stagebjergparken. Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30

Grundejerforeningen Stagebjergparken. Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30 Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30 1.Valg af dirigent Søren Krab blev valgt. 2. Formandens beretning om det forløbne år Formanden berettede: Bestyrelsen har i det forløbne

Læs mere

Halsnæs Ny Boligselskab

Halsnæs Ny Boligselskab Halsnæs Ny Boligselskab Endelig indkaldelse ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 14. marts 2018 kl. 18.00 i fælleslokalet beliggende Vognmandsgade 16, kld., 3300 Frederiksværk Dagsorden Side 1 Valg

Læs mere

Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3.

Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3. Referat fra afdelingsmødet i Vægterparken 30.3.2017 (Fortsættelse af det ordinære, obligatoriske afdelingsmøde, der blev afbrudt den 2.3.2017) 1 2 Der var 72 lejemål repræsenteret på mødet, svarende til

Læs mere

Referat fra Beboermøde tirsdag den 14. september 2016 Dagsorden:. 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere og referent 3. Afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2015 til orientering

Læs mere

Boligselskabet BSB Assens

Boligselskabet BSB Assens Boligselskabet BSB Assens af ordinært repræsentantskabsmøde tirsdag den 9. september 2014 kl. 15.00 i Skjoldvænget 100, 5610 Assens Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 3 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL), og Nadja Strojeck (NS) ref.

Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april Fra administrationen deltog Torben Leen (TOL), og Nadja Strojeck (NS) ref. Afdelingsmøde afd. 6 Bøgeparken, den 27. april 2017 Deltagere: 13 beboere fra 11 husstande. Fra boligforeningens organisationsbestyrelse deltog: Formand Hans Chr. Nielsen (HCN) Kjeld Nielsen Fra administrationen

Læs mere

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12

Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Referat fra Mølleengens afdelingsmøde 20-03-12 Tilstede: Fra KAB Thomas Blaabjerg Lund TBL Henning Jacobsen HJ Fra Roskilde Nord Boligselskab Leif Tingvad LT Fra afdelingsbestyrelse Grete Andersen GA Connie

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 2, afholdt tirsdag den 10. maj 2016, kl. 18.00 i Hjallese Forsamlingshus. Formand for afdelingsbestyrelsen bød velkommen og afdelingsmødet blev indledt

Læs mere

Afdeling 12 - Katrineholmsalle

Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdeling 12 - Katrineholmsalle Afdelingsmøde Onsdag d. 6/9 2017 kl. 19.00 i fælleshuset. Tilstede: Stine K. Sørensen Formand Per Lykke-Øster næstformand og kasserer Merete Rosenberg bestyrelsesmedlem Flemming

Læs mere

VEDTÆGTER. for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB

VEDTÆGTER. for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB VEDTÆGTER for ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIGSELSKAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er ODENSE SOCIAL-FILANTROPISKE BOLIG- SELSKAB. Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

Afdeling 63, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 20. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 48

Afdeling 63, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 20. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 48 Side 1/6 Afdeling 63, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 20. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 48 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Peter

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Saltværkshuse 23.2.2016 1 2 Der var 64 boliger repræsenteret på mødet, hvilket svarer til 37,9 % Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse

Læs mere

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades.

Ændringsforslag: Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus. uændret. uændret. Ændringsforslag: udlades. Gældende love. Forslag til ændringer. LOVE FOR ÅBYSKOV FORSAMLINGSHUS Vedtægter for Åbyskov Forsamlingshus 1 Foreningens navn er Åbyskov Forsamlingshus, Åbyskovvej 39, 5881 Skårup. uændret 2 Foreningens

Læs mere

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup

Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Referat af ordinært repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Baldersbo, afholdt den 22. maj 2018 kl. 18.00 i mødelokalet, Præstevænget 46, Ballerup Til mødet deltog 28 repræsentantskabsmedlemmer samt fra

Læs mere

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 14. marts 2019 kl. 18.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900

Læs mere

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2014

REFERAT REPRÆSENTANTSKABSMØDE 2014 Kort referat fra Repræsentantskabsmøde 20.11.2014 1 Referat af det ordinære repræsentantskabsmøde afholdt torsdag den 20.11.2014, kl. 18.00 på Quality Airport Hotel Dan. Til stede var fra - Organisationsbestyrelsen:

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

Grundejerforeningen Lindegården

Grundejerforeningen Lindegården Grundejerforeningen Lindegården Referat af generalforsamlingen 2016 i Grundejerforeningen Lindegården afholdt den 13. april 2016 i overensstemmelse med vedtægternes 13. Fremmøde: Der var fremmødt 11 husstande

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 9

AAB Silkeborg Afdeling 9 AAB Silkeborg Afdeling 9 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 7. september 2016 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Hans Ole Zacho Poul Rosenkvist

Læs mere

Dagsorden: Øvrige deltagere uden stemmeret: org.bestyrelsen. Øvrige deltagere: Pia Christiansen Jytte Jensen Kristine Jacobsen

Dagsorden: Øvrige deltagere uden stemmeret: org.bestyrelsen. Øvrige deltagere: Pia Christiansen Jytte Jensen Kristine Jacobsen Boligselskabet Domea København Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag d. 13. december 2011 kl. 18.00 Hos Domea, Oldenburg Allé 3, 2630 Taastrup Dagsorden: 1 Valg af dirigent... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Arbejdernes Boligforening, Rugårdsvej 52, 5000 Odense C tlf. 6612 4201. Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Arbejdernes Boligforening Odense Stk. 2. Organisationen

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

Postfu n ktionærernes Andels-Boligforening Afdelin g 7, Voldgården. Referat af åfdelingsmødet Afholdt den 23. august 2018

Postfu n ktionærernes Andels-Boligforening Afdelin g 7, Voldgården. Referat af åfdelingsmødet Afholdt den 23. august 2018 - Postfu n ktionærernes Andels-Boligforening Afdelin g 7, Voldgården Referat af åfdelingsmødet Afholdt den 23. august 2018 - Referat af afdelingsmødet den 23. august 2018 52 husstande svarende til 104

Læs mere

VEDTÆGTER for Farsø Boligselskab

VEDTÆGTER for Farsø Boligselskab VEDTÆGTER for Farsø Boligselskab Den 21. maj 2014 VEDTÆGTER FOR FARSØ BOLIGSELSKAB Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1 Boligorganisationens navn er Farsø Boligselskab Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted

Læs mere

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008

V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B V/ FORMAND JAKOB FRANDSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, ST.TH., 2500 VALBY - TLF. 35 10 80 96 Valby, den 26.05.2008 GENERALFORSAMLINGSPROTOKOLLAT FOR DEN ORDINÆRE GENRERALFORSAMLING

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 14 beboere hvoraf 1 er repræsentant fra afdelingsbestyrelsen Fra administrationen:

Læs mere

HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl

HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl HOLME HØJBJERG SKÅDE FÆLLESRÅD Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde afholdt på Diakonhøjskolen onsdag den 7. marts 2018 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Forretningsudvalgets beretning

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 39

AAB Silkeborg Afdeling 39 AAB Silkeborg Afdeling 39 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 26.08.19 Deltagere: Antal beboere: 32 Organisationsbestyrelse: Joan Nielsen Driftskontor: Administration: Flemming Jensen og Claus

Læs mere

Afdeling 61. Hals. Referat fra afdelingsmødet den 24. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 43

Afdeling 61. Hals. Referat fra afdelingsmødet den 24. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 43 Side 1/5 Afdeling 61. Hals. Referat fra afdelingsmødet den 24. august 2015, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 43 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Jens Erik Grøn

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 20

AAB Silkeborg Afdeling 20 AAB Silkeborg Afdeling 20 Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 10. september 2018 Deltagere: Antal beboere: Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Tage Johansen Claus Hansen (teamleder

Læs mere

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg

Side 1/5. Pkt. 1. af dirigent. Valg og Peter Seehausen blev valgt. Formanden for grundejerlauget Anne-Birgitte Bruskin (nr. 16) bød velkommen til 37 deltagere og foreslog på bestyrelsens vegne Peter Seehausen (nr. 84) til dirigent. Der var

Læs mere

Velkommen til jer beboere, også velkommen til Sundby- Hvorup Boligselskabs administration og formand. Igen i år er der et flot fremmøde.

Velkommen til jer beboere, også velkommen til Sundby- Hvorup Boligselskabs administration og formand. Igen i år er der et flot fremmøde. Side 1/8 Afdeling 63, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 18. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 36 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Fra administrationen:

Læs mere

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligselskabet Kirstinevang Administrator: Almenbo a.m.b.a. Referat af 20. maj 2015 Repræsentantskabsmøde i Boligselskabet Kirstinevang Sted og tidspunkt Deltagere Afbud Ikke mødt Dagsorden Afdeling Kirstinelunds

Læs mere

Referat fra Ordinært Afdelingsmøde den 20. september 2017

Referat fra Ordinært Afdelingsmøde den 20. september 2017 Referat fra Ordinært Afdelingsmøde den 20. september 2017 1 Valg af dirigent: Herdis Larsen 1.1. Valg af mødesekretær: Victor Jensen. 1.2. Godkendelse af forretningsorden: Godkendt 2 Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Grundejerforeningen Lystgårdsparken

Grundejerforeningen Lystgårdsparken Referat fra generalforsamling den 22. oktober 2018 Til stede: Lystgårdsparken 1, 9, 10, 13, 16, 18, 20, 21, 22, 23, 30, 32, 33, 36, 38 Referent: Louise Riley Ad. 1. Valg af dirigent Ove Nielsen blev valgt

Læs mere

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 28. maj 2014 kl. 15.30 i Fælleshuset Albuen, Nr. Åby.

Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 28. maj 2014 kl. 15.30 i Fælleshuset Albuen, Nr. Åby. Nørre-Aaby Ældreboligselskab REFERAT af ordinært repræsentantskabsmøde onsdag den 28. maj 2014 kl. 15.30 i Fælleshuset Albuen, Nr. Åby. Dagsorden Side 1 Valg af dirigent... 3 2 Godkendelse af årsberetning...

Læs mere