Aftale om rådgivning og bistand Navn på kontrakten/opgaven

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Aftale om rådgivning og bistand Navn på kontrakten/opgaven"

Transkript

1 Aftale om rådgivning og bistand Navn på kontrakten/opgaven Måned 2016

2

3 1 Aftale om rådgivning og bistand Indhold Indhold 1 Parterne 3 2 Indledende bestemmelser 5 3 Fortolkningsprincipper 5 4 Baggrund og formål 5 5 Parternes samarbejde Projektansvarlig hos Trafik- og Byggestyrelsen Projektansvarlig hos rådgiveren Udskiftning af medarbejdere hos rådgiveren Meddelelser Samarbejdsorganisation Sikkerhed 7 6 Rådgivningen Rådgivningens omfang Rådgivningens økonomiske ramme Tidsfrister Kvalitetsstyring Månedsrapportering 8 7 Anvendelse af underrådgivere 8 8 Betalinger Honorar Regulering af priser Fakturering EAN nummer 9 9 Udlæg Standsning Overdragelse Misligholdelse Kontrol Ansvar Forsikring Ikrafttrædelse og ophør Generelle bestemmelser Ophavsret Arbejdsklausul Habilitet Tavshedspligt Konsortium Adresseændring Tvister 14

4 2 Aftale om rådgivning og bistand Indhold 18 Underskrift Bilagsoversigt 15

5 Aftale om rådgivning og bistand Journal nr.: xx Dato: Måned Parterne Mellem Trafik- og Byggestyrelsen Edvard Thomsens Vej 14 DK 2300 København S og Navn Adresse DK postnr. CVR nr.: I det følgende kaldet rådgiveren er der indgået følgende aftale om rådgivning og bistand (i det følgende samlet benævnt rådgivning )

6

7 5 Aftale om rådgivning og bistand Indledende bestemmelser 2 Indledende bestemmelser For rådgivningen gælder "Almindelige bestemmelser for teknisk rådgivning og bistand" af oktober 1989 (ABR 89), idet henvisningerne i ABR 89 pkt og til AB 72 ændres til AB 92. Bestemmelserne i nærværende kontrakt erstatter, præciserer eller supplerer bestemmelser i ABR 89. ABR 89 og nærværende kontrakt (inklusive bilag hertil) udgør et samlet aftalekompleks. 3 Fortolkningsprincipper Ved udarbejdelsen af kontrakten er der udfoldet store bestræbelser på at undgå modstrid mellem de enkelte bestemmelser, og kontrakten skal forstås og fortolkes ud fra en formodning om, at der ikke er modstrid. I en fortolkning af parternes rettigheder og forpligtelser, gælder følgende fortolkningsprincipper: Kontraktens bestemmelser skal have forrang frem for bilag. Bilag skal have forrang frem for hinanden efter følgende prioritering: Bilag X (opgavebeskrivelsen/ kravspecifikationen) Bilag X (vederlagsbilag/tilbudsliste) Bilag X (rådgiverens tilbud) Bilag X Rådgiveren kan ikke påberåbe sig, at det der fremgår af bilag X (rådgiverens tilbud), medfører, at krav eller beskrivelser i de øvrige dele af kontrakten ikke skal, eller kan opfyldes. Kun hvis det udtrykkeligt er angivet i de øvrige dele af kontrakten, at beskrivelser i bilag X (rådgiverens tilbud) ikke skal opfyldes, kan rådgiveren påberåbe sig dette. 4 Baggrund og formål Kort beskrivelse af hvad kontrakten handler om og hvad baggrunden er for at indgå kontrakten. Så en udenforstående der kigger på kontrakten, ved hvad det handler om. Angiv eksempelvis her, hvis kontrakten er en genforhandling af en tidligere kontrakt og erstatter den tidligere. Kontrakten er indgået efter afholdelse af EU-udbud efter udbudsdirektivet, jævnfør udbudsbekendtgørelse nr. xx af xx dato./national annoncering efter tilbudsloven, jævnfør annonce navn af xx dato, ifølge hvilket rådgiveren har vundet kontrakten.

8 6 Aftale om rådgivning og bistand Parternes samarbejde 5 Parternes samarbejde 5.1 Projektansvarlig hos Trafik- og Byggestyrelsen Projektansvarlig hos Trafik- og Byggestyrelsen er (indsæt navn), med hvem rådgiveren kan indgå bindende aftaler inden for kontraktens rammer. Daglig kontaktperson og projektleder hos Trafik- og Byggestyrelsen er (indsæt navn). 5.2 Projektansvarlig hos rådgiveren Projektansvarlig hos rådgiveren er (indsæt navn), med hvem Trafik- og Byggestyrelsen kan indgå bindende aftaler inden for kontraktens rammer. Daglig kontaktperson og projektleder hos rådgiveren er (indsæt navn). 5.3 Udskiftning af medarbejdere hos rådgiveren Rådgiveren stiller den/de medarbejdere til rådighed for opgaveløsningen, som fremgår af bilag X (rådgiverens tilbud). Alle medarbejdere hos rådgiveren, der tilknyttes arbejdet under kontrakten, skal være fagligt kompetente og have kendskab til de for arbejdet relevante nationale og internationale lovgivninger og standarder. Rådgiveren skal af hensyn til kvaliteten af arbejdet på ydelserne omfattet af Kontrakten, i videst muligt omfang undgå udskiftning af medarbejdere. Udskiftning af medarbejdere skal have en saglig begrundelse, eksempelvis sygdom, afskedigelse mv. Udskiftning af medarbejdere kræver Trafik- og Byggestyrelsens godkendelse. Godkendelse kan kun nægtes med en saglig begrundelse, eksempelvis hvis Trafik- og Byggestyrelsen ikke skønner at den nye medarbejder har samme kvalifikationer i forhold til opgaven som den oprindelige medarbejder. Udskiftning af medarbejdere må ikke påføre Trafik- og Byggestyrelsen yderligere udgifter, herunder til videregivelse af viden / oplæring. Udskiftning må som udgangspunkt heller ikke medføre en forsinkelse i forhold til den fastsatte tidsplan. Timeprisen for arbejdet udført af en ny medarbejder må ikke være højere end timeprisen for arbejde udført af den tidligere medarbejder. Nye medarbejdere på opgaven skal have mindst samme kvalifikationer som de medarbejdere som fremgår af bilag X (rådgiverens tilbud). På Trafik- og Byggestyrelsens anmodning skal dette dokumenteres ved fremvisning af CV for den nye medarbejder. Rådgiveren skal efter anmodning fra Trafik- og Byggestyrelsen udskifte en medarbejder, såfremt anmodningen herom er rimeligt begrundet. Trafik- og Byggestyrelsen skal i en sådan situation tåle sagligt begrundede ændringer i den fastsatte tidsplan.

9 7 Aftale om rådgivning og bistand Rådgivningen 5.4 Meddelelser Meddelelser mellem parterne som vedrører denne kontrakt, skal ske til kontaktpersonerne angivet i denne kontrakts pkt. 5.1 og Samarbejdsorganisation Indsæt evt. en beskrivelse af hvordan det er aftalt at samarbejdet foregår her. Evt kan man henvise til opgavebeskrivelsen/ kravspecifikationen/ tilbuddet hvis samarbejdsorganisationen er beskrevet der. Alle møder i samarbejdsperioden afholdes hos Trafik- og Byggestyrelsen, medmindre andet aftales mellem parterne. Alt samarbejde mellem Trafik- og Byggestyrelsen og rådgiveren foregår på dansk. Parterne skal løbende informere hinanden om ethvert forhold, som skønnes at have betydning for samarbejdet. Rådgiveren har pligt til straks at underrette Trafik- og Byggestyrelsen, hvis der under arbejdet på en ydelse opstår tvivl om arbejdets forudsætninger, formål eller gennemførelse. Trafik- og Byggestyrelsen stiller lokaler/kontorfaciliteter, udstyr og systemer til rådighed for rådgiveren i det omfang behovet herfor fremgår tydeligt af bilag x (rådgiverens tilbud) og i øvrigt efter særskilt aftale såfremt det er fordrende for samarbejdet og kontraktens opfyldelse. Rådgiveren skal under tilstedeværelse i Trafik- og Byggestyrelsen overholde de til enhver tid gældende sikkerheds- og ordensforskrifter. Trafik- og Byggestyrelsen har på nuværende tidspunkt domicil på følgende adresse: Edvard Thomsens Vej København S. 5.6 Sikkerhed Beskrivelse af eventuelle krav til sikkerhedsuddannelse, overholdelse af særlige sikkerhedsforskrifter f.eks. med påklædning eller færdsel bestemte steder, eller krav om sikkerhedsgodkendelse hos PET. Eventuelle krav om overholdelse af persondataloven eller en databehandleraftale kan indsættes her. 6 Rådgivningen 6.1 Rådgivningens omfang Rådgivningen skal omfatte de ydelser, som fremgår af bilag X (rådgiverens tilbud). Det forudsættes at bilag X (rådgiverens tilbud), fuldt ud opfylder kravene beskrevet i bilag X (opgavebeskrivelsen/ kravspecifikationen).

10 8 Aftale om rådgivning og bistand Anvendelse af underrådgivere Hvis det efter kontraktindgåelse konstateres, at kravene i bilag X (opgavebeskrivelsen/ kravspecifikationen) alligevel ikke opfyldes ved bilag X (rådgiverens tilbud), skal rådgiveren i fornødent omfang supplere bilag X (rådgiverens tilbud) samt levere sådanne yderligere ydelser, der er nødvendige for at opfylde kravene i bilag X (opgavebeskrivelsen/ kravspecifikationen) og kontrakten i øvrigt. Sådan levering skal ske på samme vilkår som fastsat i kontrakten, og uden yderligere vederlag. 6.2 Rådgivningens økonomiske ramme Rådgivningen skal udføres indenfor den økonomiske ramme som fremgår af bilag X (rådgiverens tilbud). Rådgiveren afregnes efter priserne angivet i bilag X (rådgiverens tilbud). Rådgiveren er ansvarlig for, at rådgivningen, herunder aftalte ydelser fra underrådgivere, leveres inden for den økonomiske ramme. 6.3 Tidsfrister. Rådgivningen skal udføres i overensstemmelse med de tidsfrister, som fremgår af bilag X Forlængelse af tidsfrister følger reglerne i ABR 89 punkt Kvalitetsstyring Rådgiveren skal have en dokumenteret kvalitetsstyringsproces. 6.5 Månedsrapportering Rådgiveren skal månedligt opgøre tidsforbrug, økonomisk forbrug og fremdrift i opgaven. Månedsrapporteringen skal henvise til nærværende kontrakt og fremsendes til den daglige kontaktperson senest den 8. i hver måned, hvis ikke andet konkret aftales. 7 Anvendelse af underrådgivere Såfremt det skønnes nødvendigt for rådgivningens udførelse, kan rådgiveren foreslå anvendelse af underrådgivere, specialbistand, mv. Trafik- og Byggestyrelsen skal skriftligt godkende sådanne forslag, forinden rådgiveren træffer aftale med de pågældende underrådgivere. Betaling for underrådgivere, specialbistand, mv. kan efter nærmere aftale foretages direkte af Trafik- og Byggestyrelsen. Rådgiveren skal i så fald drage omsorg for, at fakturaerne opdeles efter nærværende bestemmelser, og rådgiveren skal ved påtegning af fakturaen over for Trafikstyrelsen bekræfte, at den pågældende ydelse er modtaget/udført. Rådgiverens anvendelse af underrådgivere indebærer ingen begrænsninger i Rådgiverens ansvar. Rådgiveren hæfter således for underrådgiveres ydelser og forhold på ganske samme måde som for egne forhold, og klienten kan i alle tilfælde rette direkte henvendelse til rådgiveren.

11 9 Aftale om rådgivning og bistand Betalinger 8 Betalinger 8.1 Honorar Honorar for rådgivningen udbetales månedligt ifølge indsendte månedsrapporteringer jævnfør kontraktens punkt 6.5,, og skal udføres indenfor den samlede økonomiske ramme for projektet, og til de aftalte timepriser, jævnfør kontraktens punkt Regulering af priser Timepriser er faste og reguleres ikke i kontraktens løbetid. eller.. Timepriser indeksreguleres i henhold til Danmarks Statistiks nettoprisindeks. Indekseringen sker årligt den 1. januar, første gang den 1. januar 20xx. Første regulering er forskellen mellem det på tilbudsdagen senest offentliggjorte indekstal, og det pr. 1. januar senest offentliggjorte indekstal. De således regulerede timepriser gælder herefter for det kalenderår, der starter den pågældende 1. januar. Senere reguleringer er forskellen mellem det sidst offentliggjorte indeks pr. 1. januar det pågældende år og det sidst offentliggjorte indeks pr. 1. januar året forinden. 8.3 Fakturering Fakturaer fremsendes elektronisk til Trafik- og Byggestyrelsen i overensstemmelse med bekendtgørelse om elektronisk afregning med offentlige myndigheder. Rådgiveren skal hver måned sende en elektronisk faktura med angivelse af: Hvilken kontrakt fakturaen vedrører Hvilken månedsrapportering fakturaen vedrører Trafik- og Byggestyrelsens EAN-nummer Rådgiverens navn, adresse, telefon, og Trafik- og Byggestyrelsens kontaktperson hos rådgiveren Rådgiverens kontaktperson hos Trafik- og Byggestyrelsen Pris ekskl. moms Momsbeløb Pris inkl. moms Fakturanummer Eventuelle bankinformationer Betaling sker 30 dage fra datoen for korrekt elektronisk modtagelse af fakturaen hos Trafik- og Byggestyrelsen, såfremt andet ikke er aftalt. 8.4 EAN nummer Klientens EAN nummer er:

12 10 Aftale om rådgivning og bistand Udlæg 9 Udlæg Der kan som udgangspunkt ikke afholdes udlæg, herunder rådgiverens udgifter til transport til og fra møder i Trafik- og Byggestyrelsen, eller til daglig transport til og fra Trafik- og Byggestyrelsen, hvis rådgivningen leveres in house hos Trafik- og Byggestyrelsen. Er udlæg nødvendigt, aftales dette mellem Trafik- og Byggestyrelsen og rådgiveren skriftligt og særskilt forud for afholdelse af udlægget. Hvis udlæg er aftalt, skal specifikation af udlæg enten foretages på selve fakturaen for udlæggene eller i et bilag hertil. Regninger, som er betalt af rådgiveren, vedlægges fakturaen. Aftalte udlæg refunderes ikke med det tillæg på 5%, som fremgår af ABR 89 punkt 3.2.3, medmindre dette er særskilt aftalt for det pågældende udlæg. Aftalte udlæg til eksempelvis rejseomkostninger skal planlægges således, at de påfører Trafik- og Byggestyrelsen mindst mulige omkostninger. Det aftales konkret i den enkelte situation, hvad der er hensigtsmæssigt. 10 Standsning I tilfælde af at Trafik- og Byggestyrelsen standser rådgivningen, er Trafik- og Byggestyrelsen berettiget til at anvende det af rådgiveren udarbejdede materiale uden den i ABR 89, punkt 7.2.1, 2. afsnit, anførte godtgørelse. Såfremt anvendelsen af materialet finder sted uden rådgiverens medvirken, sker dette uden ansvar for rådgiveren. Rådgiveren er i dette tilfælde forpligtet til inden 8 dage efter Trafik- og Byggestyrelsens anmodning herom at udlevere alt relevant materiale til sagens videre forløb. 11 Overdragelse Trafik- og Byggestyrelsen har ret til at overdrage sine rettigheder og forpligtelser efter aftalen til en anden offentlig institution eller en institution, der ejes af det offentlige eller i det væsentlige drives for offentlige midler. Staten indestår for, at vedkommende institution til hvem overdragelse finder sted, opfylder sine forpligtelser i henhold til aftalen. Rådgiveren kan ikke uden Trafik- og Byggestyrelsens skriftlige samtykke overdrage sine rettigheder og forpligtelser ifølge nærværende aftale til tredjemand. En overdragelse af rettigheder og forpligtelser fra begge parters side er altid underlagt gældende udbudsregler.

13 11 Aftale om rådgivning og bistand Misligholdelse 12 Misligholdelse ABR 89 punkt 8 finder anvendelse. Følgende men ikke begrænset hertil - forhold anses altid for væsentlig misligholdelse fra rådgiverens side, der berettiger Trafik- og Byggestyrelsen til at ophæve kontrakten: a) Rådgiverens konkurs, dog jævnfør konkurslovens regler om indtrædelsesret. b) Rådgiverens rekonstruktion, åbning af forhandlinger om akkord eller væsentligt forringede økonomiske forhold i øvrigt, der bringer kontraktens rette opfyldelse i fare. c) Rådgiverens ophør med den virksomhed, som kontrakten vedrører. d) Manglende overholdelse af kravet om opretholdelse af forsikring i henhold til kontraktens punkt 15. e) Hvis tredjemands rettigheder hindrer enten rådgiverens opfyldelse af kontrakten eller Trafik- og Byggestyrelsens rettigheder til en ydelse i et omfang, som er væsentligt for Trafik- og Byggestyrelsen. f) Hvis rådgiveren udskifter medarbejdere på opgaven i strid med kontraktens punkt Kontrol Trafik- og Byggestyrelsen påser, at rådgivningen er i overensstemmelse med det aftalte, og vurderer, om der er overensstemmelse mellem den fakturerede ydelse og den udførte rådgivning. Trafik- og Byggestyrelsen påser, at der kun godkendes fakturabeløb inden for den aftalte økonomiske ramme. For udlæg kontrolleres, om der er truffet aftale om det pågældende udlæg jævnfør kontraktens punkt 9. Trafik- og Byggestyrelsen skal til enhver tid føre en ajourført oversigt over faktureret forbrug, eksklusive moms, specificeret i honorar, udlæg og i alt faktureret. 14 Ansvar Rådgiverens og Trafik- og Byggestyrelsens ansvar er reguleret i ABR 89. Der fastsættes ingen dagbod, hvorfor rådgiveren i tilfælde af forsinkelse, er ansvarlig for tab efter dansk rets almindelige regler. Trafik- og Byggestyrelsens godkendelse af forslag, tiltag, materiale m.v. fritager ikke rådgiveren for rådgiveransvar.

14 12 Aftale om rådgivning og bistand Forsikring Rådgiverens ansvar i henhold til aftalen er begrænset til dækningsbeløbet på rådgiverens ansvarsforsikring. 15 Forsikring Rådgiveren er forpligtet til at holde sit ansvar forsikret, såvel erhvervsansvar som professionelt ansvar. Forsikringen skal dække rådgiverens ansvar indtil fem år efter afslutningen af rådgivningsopgaven. Rådgiveren er forpligtet til på opfordring at dokumentere, at forsikringen er tegnet og i kraft. Udgiften til rådgiverens ansvarsforsikring afholdes til fulde af rådgiveren. 16 Ikrafttrædelse og ophør Kontrakten træder i kraft ved begge parters underskrivelse af kontrakten. Kontrakten har en varighed på xx måneder og ophører uden yderligere varsel ved udløbet af varighedsperioden. eller Kontrakten ophører automatisk uden yderligere varsel, når rådgivningen er tilendebragt i medfør af bilag X (opgavebeskrivelsen/ kravspecifikationen) og bilag X (rådgiverens tilbud). 17 Generelle bestemmelser 17.1 Ophavsret Trafik- og Byggestyrelsen er berettiget til helt eller delvist at anvende det af rådgiveren frembragte materiale, herunder disponere over det i forhold til tredjemand. Rådgiverens honorar indeholder betaling for denne anvendelse. Trafik- og Byggestyrelsens ret tilkommer Trafik- og Byggestyrelsen, uanset om rådgivningen udskydes, standses eller kontrakten ophæves. Trafik- og Byggestyrelsen har eneret til anvendelse af det specifikke resultat af rådgivningen, der er udviklet eller frembragt særligt til Trafik- og Byggestyrelsen, uanset karakteren af den leverede rådgiverydelse. Trafik- og Byggestyrelsen har uindskrænket brugsret til det datamateriale, der ligger til grund for resultaterne. Rådgiveren må ikke uden Trafik- og Byggestyrelsens forudgående skriftlige samtykke offentliggøre det af rådgiveren udarbejdede materiale.

15 13 Aftale om rådgivning og bistand Generelle bestemmelser 17.2 Arbejdsklausul Trafik- og Byggestyrelsen er i medfør af ILO-konvention nr. 94 om arbejdsklausuler i offentlige kontrakter forpligtet til at sikre, at rådgiveren og eventuelle underrådgivere tilsikrer medarbejdere løn (herunder særlige ydelser), arbejdstid og andre arbejdsvilkår, som ikke er mindre gunstige end dem, der i henhold til en gældende kollektiv overenskomst, voldgiftskendelse, nationale love eller administrative forskrifter gælder for arbejde af samme art indenfor vedkommende fag eller industri på den egn, hvor arbejdet udføres. Der skal som reference anvendes en kollektiv overenskomst, der er repræsentativ for, hvad der i øvrigt gælder i Danmark i den pågældende sektor. Rådgiveren forpligter sig til at sikre medarbejdere beskæftiget i Danmark med opgavens udførelse, løn- og ansættelsesvilkår som nævnt ovenfor, og er forpligtet til at orientere de ansatte om de gældende arbejdsvilkår. Overholder rådgiveren ikke denne forpligtelse, og medfører dette et berettiget krav fra medarbejdere, kan Trafik- og Byggestyrelsen tilbageholde vederlag til rådgiveren med henblik på at tilgodese dette krav Habilitet Trafik- og Byggestyrelsen er som offentlig myndighed forpligtet til at påse, at der ikke opstår habilitetskonflikter i forbindelse med udbud og tildeling af opgaver. Rådgiveren er bekendt med og accepterer, at rådgiverens arbejde i henhold til nærværende kontrakt betyder, at Trafik- og Byggestyrelsen kan være forpligtet til at udelukke rådgiveren fra fremtidige udbud med tilknytning til nærværende kontrakt, hvis hensynet til ligebehandlingsprincippet tilsiger dette. For at sikre, at der ikke i den konkrete opgave er eller bliver habilitetsproblemer, er rådgiveren forpligtet til løbende at oplyse om potentielle habilitetsproblemer, herunder om rådgiveren har udført eller udfører konkrete opgaver eller deltager i igangværende udbud af andre opgaver hos Trafik- og Byggestyrelsen Tavshedspligt Rådgiveren har fuld tavshedspligt i forhold til offentligheden, herunder nyhedsmedierne, om opgaven eller forhold med relation til opgaven. Al pressekontakt varetages alene af Trafik- og Byggestyrelsen medmindre andet aftales. Begge parter har endvidere fuld tavshedspligt om enhver viden og oplysning som måtte komme i deres besiddelse om den anden parts forhold, herunder partens kommercielle og tekniske knowhow, kundekreds og personaleforhold. Uanset parternes tavshedspligt, er en part berettiget til at anvende oplysninger vedrørende samarbejdet som er nødvendige for varetagelse af partens interesser ved en sag ved domstol eller voldgift. Endvidere er Trafik- og Byggestyrelsen som offentlig myndighed forpligtet til at efterleve gældende regler om aktindsigt.

16 14 Aftale om rådgivning og bistand Generelle bestemmelser 17.5 Konsortium Ved konsortium dannelse, skal konsortiet angive en fælles befuldmægtiget som kan indgå bindende aftaler på konsortiets vegne. Alle deltagere i et konsortium hæfter direkte og solidarisk for kontraktens opfyldelse. Konsortieerklæring vedrørende ovenstående, fremgår af bilag x Adresseændring Rådgiveren er pligtig at meddele Trafik- og Byggestyrelsen eventuelle adresseændringer for rådgiverens forretning Tvister Såfremt der opstår uenighed mellem parterne, skal parterne bilateralt, og på en positiv og samarbejdende måde, gennem forhandling forsøge at løse uenigheden. Om nødvendigt skal forhandlingerne søges løftet op på højeste plan i rådgiverens og Trafik- og Byggestyrelsens organisation. Kan en uenighed/ tvist ikke løses gennem forhandling, skal den afgøres i overensstemmelse med ABR 89. Henvisninger i ABR 89, pkt. 9 til AB og 31, erstattes af AB og 47. Den omstændighed, at der opstår uenighed af nogen art mellem rådgiveren og Trafikog Byggestyrelsen, berettiger ikke rådgiveren til at standse eller udskyde rådgivningen.

17 15 Aftale om rådgivning og bistand Underskrift 18 Underskrift For rådgiveren For Trafik- og Byggestyrelsen..., den......, den... Underskrivers navn. Underskrivers navn Underskrivers stilling... Underskrivers stilling... (Stempel) og underskrift... Stempel og underskrift 19 Bilagsoversigt Bilag X: Opgavebeskrivelse/ kravspecifikation Bilag X: Vederlag / tilbudsliste Bilag X: Rådgiverens tilbud Bilag X: Konsortieerklæring Bilag X

18

19

20 Trafik- og Byggestyrelsen Edvard Thomsens Vej 14 DK-2300 København S. Aftale om rådgivning og bistand ISBN Skriv ISBN her

Kontraktudkast. Aftale om fejlretning og vedligeholdelse af teletekniske flyvesikringsanlæg (CNS)

Kontraktudkast. Aftale om fejlretning og vedligeholdelse af teletekniske flyvesikringsanlæg (CNS) Kontraktudkast Aftale om fejlretning og vedligeholdelse af teletekniske flyvesikringsanlæg (CNS) Indhold Indhold... 3 1 Parterne... 4 2 Baggrund og formål... 5 3 Fortolkningsprincipper... 5 4 Parternes

Læs mere

Aftale om rådgivning og bistand

Aftale om rådgivning og bistand Aftale om rådgivning og bistand Myndighedsopgaver indenfor Jernbanesikkerhed (sikring, software og spor) 14. juni 2013 Aftale om rådgivning og bistand Indhold 1 Parterne 5 2 Indledende bestemmelser 7

Læs mere

Konsulentaftale. [Navn på kontrakten/aftalen/opgaven]

Konsulentaftale. [Navn på kontrakten/aftalen/opgaven] Konsulentaftale [Navn på kontrakten/aftalen/opgaven] 1 Parterne 3 2 Baggrund 3 3 Fortolkningsprincipper 3 4 Beskrivelse af opgaven 4 5 Rettigheder og forpligtelser 4 6 Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

Læs mere

Aftale om rådgivning og bistand Bistand til myndighedsopgaver inden for jernbanesikkerhed (spor og sikring, herunder tekniske sikkerhedsregler)

Aftale om rådgivning og bistand Bistand til myndighedsopgaver inden for jernbanesikkerhed (spor og sikring, herunder tekniske sikkerhedsregler) Aftale om rådgivning og bistand Bistand til myndighedsopgaver inden for jernbanesikkerhed (spor og sikring, herunder tekniske sikkerhedsregler) Juni 2017 1 Aftale om rådgivning og bistand Indhold Indhold

Læs mere

Aftale om rådgivning og bistand. Ny bane Aarhus-Galten-Silkeborg Linjeføring og anlægsoverslag, fase 1. Dato

Aftale om rådgivning og bistand. Ny bane Aarhus-Galten-Silkeborg Linjeføring og anlægsoverslag, fase 1. Dato Aftale om rådgivning og bistand Ny bane Aarhus-Galten-Silkeborg Linjeføring og anlægsoverslag, fase 1 Dato 3 Aftale om rådgivning og Indhold bistand Indhold 1 Parterne 5 2 Indledende bestemmelser 7 3

Læs mere

Rammeaftale vedrørende. AD HOC TV inspektion og spuling. Københavns Kommune. Økonomiforvaltningen. Københavns Ejendomme, Drift og Service

Rammeaftale vedrørende. AD HOC TV inspektion og spuling. Københavns Kommune. Økonomiforvaltningen. Københavns Ejendomme, Drift og Service Københavns Kommune Økonomiforvaltningen Københavns Ejendomme, Drift og Service Rammeaftale vedrørende AD HOC TV inspektion og spuling Geografisk Område: 3 Nørrebro / Brønshøj 1. Aftalens Parter Mellem

Læs mere

AFTALE OM TOTALRÅDGIVNING

AFTALE OM TOTALRÅDGIVNING AFTALE OM TOTALRÅDGIVNING Indledning: Nærværende standardrammeaftale for totalrådgivning er udarbejdet til projektet Sammen om energimodernisering for Go Energi i samarbejde med Furesø Kommune. Anvendelse

Læs mere

Kontrakt. Leverancesystemet. Mellem. Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 Vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] [adresse]

Kontrakt. Leverancesystemet. Mellem. Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 Vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] [adresse] Kontrakt Leverancesystemet Mellem Region Syddanmark CVR 29190909 Damhaven 12 7100 Vejle (herefter benævnt kunden) og [Leverandør] [CVR] [adresse] [postnummer, by] (herefter benævnt leverandøren) [1] Indholdsfortegnelse

Læs mere

Tilbudsgiver skal stille de i tilbuddet anførte personer og medarbejdere til rådighed for udførelsen af opgaven.

Tilbudsgiver skal stille de i tilbuddet anførte personer og medarbejdere til rådighed for udførelsen af opgaven. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 12. september 2013 13/13188 UB/PBX ub@vd.dk 7244 3457 RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNING OG BISTAND LYSTEKNISKE UNDERSØGELSER PÅ STATSVEJE I DANMARK SAP OPGAVENR. DRI-NORDUDST

Læs mere

Kontrakt. Rackinstallation KUBE 2 Mellem Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR]

Kontrakt. Rackinstallation KUBE 2 Mellem Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] Kontrakt Rackinstallation KUBE 2 Mellem Region Syddanmark CVR 29190909 Damhaven 12 7100 vejle (herefter benævnt kunden) og [Leverandør] [CVR] [adresse] [postnummer, by] (herefter benævnt leverandøren)

Læs mere

Rådgivningskontrakt. UDKAST Aarhus Juni 2016. Shanghai Suite 1818, 18/F No. 699 Nanjing West Road Jing an District, Shanghai, 200041

Rådgivningskontrakt. UDKAST Aarhus Juni 2016. Shanghai Suite 1818, 18/F No. 699 Nanjing West Road Jing an District, Shanghai, 200041 UDKAST Aarhus Juni 2016 Rådgivningskontrakt København Langelinie Allé 35 2100 København Ø Danmark Aarhus Værkmestergade 2 8000 Aarhus C Danmark Shanghai Suite 1818, 18/F No. 699 Nanjing West Road Jing

Læs mere

Vintertjeneste med specialmaskiner 2013

Vintertjeneste med specialmaskiner 2013 særlige betingelser Vintertjeneste med specialmaskiner 2013 Februar 2013 DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 8. februar 2013 SÆRLIGE BETINGELSER VINTERTJENESTE MED SPECIALMASKINER 2013 FEBRUAR 2013

Læs mere

1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration

1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration 1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration 1.1 Parterne Nærværende kontrakt er indgået mellem: Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved CVR.

Læs mere

Kontraktudkast. Levering samt installation af ILS-anlæg til bane 29 på Bornholms Lufthavn

Kontraktudkast. Levering samt installation af ILS-anlæg til bane 29 på Bornholms Lufthavn Kontraktudkast Levering samt installation af ILS-anlæg til bane 29 på Bornholms Lufthavn Indhold Indhold... 3 1 Parterne... 4 2 Baggrund og formål... 5 3 Fortolkningsprincipper... 5 4 Parternes samarbejde...

Læs mere

2.2 Ændringer og tillæg. Ændringer af og tillæg til Aftalegrundlaget er kun gældende, hvis parterne har aftalt dem skriftligt.

2.2 Ændringer og tillæg. Ændringer af og tillæg til Aftalegrundlaget er kun gældende, hvis parterne har aftalt dem skriftligt. Salgs- og leveringsbetingelser for Dynamic Venues ApS serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler

Læs mere

KONTRAKT. mellem. Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. [Indsættes ved kontraktindgåelsen]

KONTRAKT. mellem. Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. [Indsættes ved kontraktindgåelsen] KONTRAKT mellem Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32 55 99 80 Gaabensevej 116 4800 Nykøbing F. og [Indsættes ved kontraktindgåelsen] vedrørende "Pleje af grønne områder" 1 Guldborgsund Vand A/S CVR. nr. 32

Læs mere

Kontrakt om konsulentydelse vedrørende Nøgletalsdatabase for virksomheders energibrug i udvalgte brancher

Kontrakt om konsulentydelse vedrørende Nøgletalsdatabase for virksomheders energibrug i udvalgte brancher Kontrakt om konsulentydelse vedrørende Nøgletalsdatabase for virksomheders energibrug i udvalgte brancher 1. PARTERNE Nærværende Kontrakt er indgået mellem Energistyrelsen Amaliegade 44 1256 København

Læs mere

Assistance til Trafik- og Byggestyrelsens myndighedsbehandling Banedanmarks Signalprogram (BDK SP) Tilbudsliste (TBL) Maj 2016

Assistance til Trafik- og Byggestyrelsens myndighedsbehandling Banedanmarks Signalprogram (BDK SP) Tilbudsliste (TBL) Maj 2016 ag Assistance til Trafik- og Banedanmarks Signalprogram (BDK SP) Tilbudsliste (TBL) Maj 2016 2 Assistance til Trafik- og Indhold Indhold 1 Generelt 3 2 Tilbudsdokumenter 4 3 Tilbudspris 5 3.1 Timerater

Læs mere

1 Parterne 3. 2 Baggrund 3. 3 Fortolkningsprincipper 3. 4 Beskrivelse af opgaven 3. 5 Rettigheder og forpligtelser 4

1 Parterne 3. 2 Baggrund 3. 3 Fortolkningsprincipper 3. 4 Beskrivelse af opgaven 3. 5 Rettigheder og forpligtelser 4 Konsulentaftale Vedrørende bistand til sanering af lovgivning på lufttrafikstyrings- og luftfartstjenesteområdet (Air Traffic Management/Air Navigation Services) 1 Parterne 3 2 Baggrund 3 3 Fortolkningsprincipper

Læs mere

Kapitel 1 - PARTERNE. 1 Imellem undertegnede, Erhvervsstyrelsen Dahlerups Pakhus Langelinie Allé 17 2100 København Ø CVR-nr.

Kapitel 1 - PARTERNE. 1 Imellem undertegnede, Erhvervsstyrelsen Dahlerups Pakhus Langelinie Allé 17 2100 København Ø CVR-nr. K o n t r a k t [ f a s t h o n o r a r ] Kapitel 1 - PARTERNE 1 Imellem undertegnede, Erhvervsstyrelsen Dahlerups Pakhus Langelinie Allé 17 2100 København Ø CVR-nr.: 10150817 (i det følgende benævnt ERST)

Læs mere

H O V E D A F T A L E mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og HK/KOMMUNAL vedrørende ikke-tjenestemandsansat personale

H O V E D A F T A L E mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og HK/KOMMUNAL vedrørende ikke-tjenestemandsansat personale Side 1 H O V E D A F T A L E mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og HK/KOMMUNAL vedrørende ikke-tjenestemandsansat personale --------------------------- Denne hovedaftale er indgået med bindende

Læs mere

www.dban.dk FORTROLIGHEDSAFTALE

www.dban.dk FORTROLIGHEDSAFTALE Dansk Business Angel Netværk info@dban.dk www.dban.dk FORTROLIGHEDSAFTALE 2 Mellem undertegnede, på den ene side [Selskabets navn og adresse] CVR-nr. [xx xx xx xx] (herefter betegnet Selskabet ) og er

Læs mere

Kontrakt. om Region Syddanmarks revisionsopgaver. mellem. Region Syddanmark CVR-nr. 29 19 09 09 Damhaven 12 7100 Vejle. (herefter benævnt Regionen)

Kontrakt. om Region Syddanmarks revisionsopgaver. mellem. Region Syddanmark CVR-nr. 29 19 09 09 Damhaven 12 7100 Vejle. (herefter benævnt Regionen) Kontrakt mellem Region Syddanmark CVR-nr. 29 19 09 09 Damhaven 12 7100 Vejle (herefter benævnt Regionen) og [ ] [CVR nr. ] [ ] [ ] (herefter benævnt Revisor) (Regionen og Revisor samlet benævnt Parterne)

Læs mere

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. ("Interessentskabet") CVR: 13523584

12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012. for. det kommunale fællesskab. Renosyd i/s. (Interessentskabet) CVR: 13523584 12. januar 2012 VEDTÆGTER 2012 for det kommunale fællesskab Renosyd i/s ("Interessentskabet") CVR: 13523584 1. Navn og hjemsted 1.1 Interessentskabets navn er Renosyd i/s. 1.2 Interessentskabets hjemsted

Læs mere

Sundhedssikring. Aftale om. Ind- og udtrædelse. mellem. Firmanavn Adresse Postnr. / By Cvr-nr. (i det følgende kaldet arbejdsgiveren)

Sundhedssikring. Aftale om. Ind- og udtrædelse. mellem. Firmanavn Adresse Postnr. / By Cvr-nr. (i det følgende kaldet arbejdsgiveren) Aftale om Sundhedssikring Tegnernr.: Kundenr.: Aftalenr.: mellem Firmanavn Adresse Postnr. / By Cvr-nr. (i det følgende kaldet arbejdsgiveren) og Topdanmark Livsforsikring A/S Borupvang 4, 2750 Ballerup

Læs mere

Abonnementsvilkår for Mofibo hos YouSee. Maj 2014

Abonnementsvilkår for Mofibo hos YouSee. Maj 2014 Abonnementsvilkår for Mofibo hos YouSee Maj 2014 Indholdsfortegnelse Abonnementsaftale for Mofibo 1. Tillægsaftalen 4 2. Aftalens parter 4 3. Brug af Mofibo-tjenesten 4 4. Priser 5 5. Betaling 5 6. Personoplysninger

Læs mere

Certifikataftale om optagelse i og brug af certifikatregistret

Certifikataftale om optagelse i og brug af certifikatregistret Certifikataftale om optagelse i og brug af certifikatregistret 2 KONTRAKTSKLAUSUL Denne certifikataftale er underlagt de til enhver tid gældende Regler for bionaturgascertifikater. 1. Aftaleparter Denne

Læs mere

Kontraktudkast. Levering samt installation af ILS-anlæg til bane 29 på Bornholms Lufthavn

Kontraktudkast. Levering samt installation af ILS-anlæg til bane 29 på Bornholms Lufthavn Kontraktudkast Levering samt installation af ILS-anlæg til bane 29 på Bornholms Lufthavn Indhold Indhold... 3 1 Parterne... 4 2 Baggrund og formål... 5 3 Fortolkningsprincipper... 5 4 Parternes samarbejde...

Læs mere

Aftale om rådgivning til udarbejdelse af helhedsplan for Vinge, samt masterplan for Vinge midtby

Aftale om rådgivning til udarbejdelse af helhedsplan for Vinge, samt masterplan for Vinge midtby Aftale om rådgivning til udarbejdelse af helhedsplan for Vinge, samt masterplan for Vinge midtby Aftale om rådgivning til udarbejdelse af helhedsplan for Vinge, samt masterplan for Vinge midtby 15/12/2011

Læs mere

Rammeaftale om teknisk rådgivning mellem [Rådgiver] og House of Energy

Rammeaftale om teknisk rådgivning mellem [Rådgiver] og House of Energy Rammeaftale om teknisk rådgivning mellem [Rådgiver] og House of Energy Den [dato] oktober 2018 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1. Parterne... 3 2. Opgaven... 3 3. Aftalegrundlag... 3 4.

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 8. december 2015 blev der i sag 306 2015-4061 AA mod Ejendomsmægler Anne-Marie Eybye [Adresse] [By] afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail af 31. marts 2015 har AA indbragt ejendomsmægler Anne-Marie

Læs mere

Kontrakt. mellem. Radio- og tv-nævnet Vognmagergade 10, 1. 1120 København K. (herefter "kunden")

Kontrakt. mellem. Radio- og tv-nævnet Vognmagergade 10, 1. 1120 København K. (herefter kunden) Kontrakt mellem Radio- og tv-nævnet Vognmagergade 10, 1. 1120 København K. (herefter "kunden") og [navn] [adresse] [postnummer] (CVR-nr. [........]) (herefter "leverandøren") om informationsindsats om

Læs mere

Driftsoverenskomst mellem Det Grønne Hus og Køge kommune

Driftsoverenskomst mellem Det Grønne Hus og Køge kommune Køge september 2015 Driftsoverenskomst mellem Det Grønne Hus og Køge kommune Driftsoverenskomst mellem Køge Kommune og bestyrelsen for Det Grønne Hus om centerets drift som Agenda 21 Center for Køge Kommune.

Læs mere

1. Parterne UDKAST- RÅDGIVNINGSKONTRAKT. Spildevandsplanlægger/Klimaplanlægger til udarbejdelse af spildevandsstrategi Forsyning Ballerup.

1. Parterne UDKAST- RÅDGIVNINGSKONTRAKT. Spildevandsplanlægger/Klimaplanlægger til udarbejdelse af spildevandsstrategi Forsyning Ballerup. UDKAST- RÅDGIVNINGSKONTRAKT Spildevandsplanlægger/Klimaplanlægger til udarbejdelse af spildevandsstrategi Forsyning Ballerup 1. Parterne Mellem Forsyning Ballerup Service A/S på vegne af Vand Ballerup

Læs mere

Entreprisekontrakt Projektets kaldenavn, tagrenovering eller lign.

Entreprisekontrakt Projektets kaldenavn, tagrenovering eller lign. Mellem Dato Boligselskabet AKB, København Øbro 95 c/o KAB og entreprenørens navn Sag 1026-3/0007 Øbro 95 1 Entreprisens art Mellem bygherre: Boligselskabet AKB, København 1026-3 Øbro 95 c/o KAB Vester

Læs mere

Rådgiveraftale Udvikling af planlægningsværktøj til beskrivelse af det terrænnære grundvand

Rådgiveraftale Udvikling af planlægningsværktøj til beskrivelse af det terrænnære grundvand Rådgiveraftale Udvikling af planlægningsværktøj til beskrivelse af det terrænnære grundvand Region Midtjylland 24. Januar 2018 Indholdsfortegnelse 1 Parterne... 3 2 Opgaven... 3 3 Aftalegrundlag... 4 4

Læs mere

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr]

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr] Leveringsaftale mellem NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V (herefter benævnt Kunden) og [navn] [adresse] [cvr-nr] (herefter benævnt Leverandøren) [dato] Bistand til planlægning af jordfordeling

Læs mere

Tilbudsbetingelser for

Tilbudsbetingelser for Tilbudsbetingelser for Konsulentopgave om bistand til forberedelse og gennemførelse af EU-udbud af radionet til maritim nød- og sikkerhedstjeneste i Danmark 21. februar 2014 ORIENTERING 1.1 Udbuddet Erhvervsstyrelsen

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX

FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX FORRETNINGSORDEN FOR BESTYRELSEN I XXX A/S CVR-NR. XXXXXXXX 1. BESTYRELSENS FØRSTE MØDE Bestyrelsen afholder sit første (konstituerende) møde umiddelbart efter generalforsamlingen. Mødet ledes af det bestyrelsesmedlem,

Læs mere

Rammeaftale om Kongelige Bygningsinspektør-ydelser Delaftale 1 Jylland og Fyn

Rammeaftale om Kongelige Bygningsinspektør-ydelser Delaftale 1 Jylland og Fyn Rammeaftale om Kongelige Bygningsinspektør-ydelser Delaftale 1 Jylland og Fyn Rådgiver: XX XX XX Klient: Bygningsstyrelsen Carl Jacobsens Vej 39 2500 Valby 1 Parterne Undertegnede Bygningsstyrelsen Carl

Læs mere

Annoncering af LED belysning til i Morsø Kommunes administrationsbygning

Annoncering af LED belysning til i Morsø Kommunes administrationsbygning Annonceringsmateriale Side 1 af 7 Annoncering af LED belysning Morsø kommunes adm. bygning [ Annonceringsmateriale - Annoncering af LED belysning til i Morsø Kommunes administrationsbygning Tidsplan 25.8.2014

Læs mere

Kontrakt. revision af de lokale kirkelige kasser mellem. [XX] stiftsøvrighed (i det følgende kaldet kunden) (i det følgende kaldet revisor)

Kontrakt. revision af de lokale kirkelige kasser mellem. [XX] stiftsøvrighed (i det følgende kaldet kunden) (i det følgende kaldet revisor) Kontrakt om revision af de lokale kirkelige kasser mellem [XX] stiftsøvrighed (i det følgende kaldet kunden) og (i det følgende kaldet revisor) [Delaftale nr. XX] 1. BAGGRUND OG FORMÅL... 4 2. DEFINITIONER...

Læs mere

Forsvarets Materieltjeneste

Forsvarets Materieltjeneste Forsvarets Materieltjeneste B E T I N G E L S E R for annoncering af Feltkompas INDHOLDSFORTEGNELSE 1. DEN ORDREGIVENDE MYNDIGHED...3 2. INTRODUKTION OM ANNONCERINGEN...3 3. DET SAMLEDE ANNONCERINGSMATERIALE...4

Læs mere

Bekendtgørelse om forbrugerbeskyttelse i medfør af lov om elforsyning 1)

Bekendtgørelse om forbrugerbeskyttelse i medfør af lov om elforsyning 1) BEK nr 196 af 27/02/2013 (Historisk) Udskriftsdato: 1. oktober 2016 Ministerium: Klima-, Energi- og Bygningsministeriet Journalnummer: Klima-, Energi- og Bygningsmin., Energistyrelsen, j.nr. 2203/1190-0134

Læs mere

Bekendtgørelse om udbringning af bekæmpelsesmidler fra luftfartøjer 1)

Bekendtgørelse om udbringning af bekæmpelsesmidler fra luftfartøjer 1) BEK nr 1755 af 14/12/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 2. september 2016 Ministerium: Miljø- og Fødevareministeriet Journalnummer: Miljø- og Fødevaremin., Miljøstyrelsen, j.nr. MST-029-00406 Senere ændringer

Læs mere

Kontrakt. mellem Kunden V./ Rigspolitiet Koncernservice CVR-nr.17143611 Polititorvet 14 1780 København V. (herefter benævnt Kunden)

Kontrakt. mellem Kunden V./ Rigspolitiet Koncernservice CVR-nr.17143611 Polititorvet 14 1780 København V. (herefter benævnt Kunden) Kontrakt mellem Kunden V./ Rigspolitiet Koncernservice CVR-nr.17143611 Polititorvet 14 1780 København V (herefter benævnt Kunden) og Kunde CVR-nr. Adresse (herefter benævnt Leverandøren) (sammen benævnt

Læs mere

Århus Kommune Rådhuset 8000 Århus C. Henvendelse om aktindsigt i priserne i kontrakt mellem Århus Kommune og Falck A/S

Århus Kommune Rådhuset 8000 Århus C. Henvendelse om aktindsigt i priserne i kontrakt mellem Århus Kommune og Falck A/S Århus Kommune Rådhuset 8000 Århus C 07-04- 2009 TILSYNET Henvendelse om aktindsigt i priserne i kontrakt mellem Århus Kommune og Falck A/S A har ved brev af 16. december 2008 rettet henvendelse til Statsforvaltningen

Læs mere

Kontrakthaver forpligter sig ved nærværende kontrakt til at levere de i kontrakten nævnte ydelser på de beskrevne vilkår og til de anførte priser.

Kontrakthaver forpligter sig ved nærværende kontrakt til at levere de i kontrakten nævnte ydelser på de beskrevne vilkår og til de anførte priser. AFTALE VEDRØRENDE TØMNING AF PUMPESTATIONER, SANDFANGSBRØNDE, OLIEUDSKILLER OG FEDTFANGSBRØNDE. 1. Parterne Nærværende kontrakt er indgået mellem Faxe Spildevand A/S CVR-nr. 31 49 83 41 Jens Chr. Skous

Læs mere

Mellem. Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K CVR nr. 67 85 50 19. (i det følgende kaldet Kunden)

Mellem. Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K CVR nr. 67 85 50 19. (i det følgende kaldet Kunden) Mellem Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K CVR nr. 67 85 50 19 (i det følgende kaldet Kunden) og [Leverandøren] [Indsæt adresse] [Indsæt postnummer og by] CVR nr. [Indsæt CVR-nummer] (i det

Læs mere

Vejledning til kopi- og printaftalen

Vejledning til kopi- og printaftalen Vejledning til kopi- og printaftalen Økonomistyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.oes.dk og www.statensindkob.dk Indholdsfortegnelse 2 1. Indledning...3 2. Hvad er formålet

Læs mere

GENERALSEKRETÆR- KONTRAKT

GENERALSEKRETÆR- KONTRAKT 1. marts 2008 GENERALSEKRETÆR- KONTRAKT INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Tiltræden mv.... 4 2. Ansvarsområde... 4 3. Hverv under ansættelsen... 4 4. Arbejdssted og arbejdstid... 4 5. Tavshedspligt og tilbagelevering

Læs mere

Ret til supplerende dagpenge

Ret til supplerende dagpenge Bekendtgørelse om supplerende dagpenge I medfør af 58, stk. 1, nr. 1 og 2, litra b, 60, stk. 2, 62, stk. 7 og 73, stk. 4, i lov om arbejdsløshedsforsikring m.v., jf. lovbekendtgørelse nr. 348 af 8. april

Læs mere

Bekendtgørelse om EU- og EØS-statsborgeres adgang til udøvelse af virksomhed som autoriseret sundhedsperson 1)

Bekendtgørelse om EU- og EØS-statsborgeres adgang til udøvelse af virksomhed som autoriseret sundhedsperson 1) BEK nr 49 af 13/01/2010 (Gældende) Udskriftsdato: 20. september 2016 Ministerium: Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse Journalnummer: Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse, j.nr. 0905127 Senere ændringer

Læs mere

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum Vedtægter for Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum --- oo0oo --- 1. NAVN OG STATUS 1.01 Fondens navn er Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum (i det følgende kaldet Museet ). 1.02 Museet er en selvejende

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 4. marts 2014 (j.nr. 2013-0036197) Ikke part og anmodning

Læs mere

2014-15. Kommune kunne ikke undtage oplysninger om en forpagtningsafgifts størrelse samt beregningen heraf fra aktindsigt. 2.

2014-15. Kommune kunne ikke undtage oplysninger om en forpagtningsafgifts størrelse samt beregningen heraf fra aktindsigt. 2. 2014-15 Kommune kunne ikke undtage oplysninger om en forpagtningsafgifts størrelse samt beregningen heraf fra aktindsigt En journalist klagede til ombudsmanden over, at Nordfyns Kommune i medfør af offentlighedslovens

Læs mere

Aktindsigt Relevante lovregler

Aktindsigt Relevante lovregler Aktindsigt Aktindsigt er i Patientskadeankenævnet relevant i to situationer. Problemstillingen er først og fremmest relevant, når der fremsættes anmodning om aktindsigt i sager, der verserer eller har

Læs mere

Prisaftale vedrørende fodbehandling omfattet af reglerne for udvidet helbredstillæg til pensionister

Prisaftale vedrørende fodbehandling omfattet af reglerne for udvidet helbredstillæg til pensionister Norddjurs Kommune, Indkøbsfunktionen november 2014 Side 1 af 8 Prisaftale vedrørende fodbehandling omfattet af reglerne for udvidet helbredstillæg til pensionister 1. Aftalens parter Nærværende prisaftale

Læs mere

Bilag 1 til udbudsbetingelser SKABELONER TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER TIL VURDERING AF TILBUDSGIVERS EGNETHED

Bilag 1 til udbudsbetingelser SKABELONER TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER TIL VURDERING AF TILBUDSGIVERS EGNETHED Bilag 1 til udbudsbetingelser SKABELONER TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER TIL VURDERING AF TILBUDSGIVERS EGNETHED OFFENTLIGT EU-UDBUD VEDRØRENDE RAMMEAFTALE OM IT-KONSULENTBISTAND TIL SUPPORT, VEDLIGEHOLD

Læs mere

KONTRAKT Oktober 2012

KONTRAKT Oktober 2012 KONTRAKT Oktober 2012 Annoncering af konsulentbistand til gennemførelser af indkøbsanalyse af området for håndværkeydelser, bygnings-drift og -vedligehold mellem Aarhus Universitet Indkøbskontoret Katrinebjergvej

Læs mere

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a.

Udkast VEDTÆGTER FOR. Selskabet. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er. Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet 1 Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Mammen Bys Vandværk a.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Viborg Kommune. Formål 2 Selskabets

Læs mere

Standard for anvendelse af arbejds- og sociale klausuler ved byggeog anlægsopgaver og tjenesteydelser i Skanderborg Kommune

Standard for anvendelse af arbejds- og sociale klausuler ved byggeog anlægsopgaver og tjenesteydelser i Skanderborg Kommune Standard for anvendelse af arbejds- og sociale klausuler ved byggeog anlægsopgaver og tjenesteydelser i Skanderborg Kommune Formål Skanderborg Kommune ønsker via sin Indkøbs- og Udbudspolitik at sikre

Læs mere

Retsinformation. Lovgivning som forskriften vedrører. LBK Nr. 452 af 24/06/1998. Oversigt (indholdsfortegnelse)

Retsinformation. Lovgivning som forskriften vedrører. LBK Nr. 452 af 24/06/1998. Oversigt (indholdsfortegnelse) Bekendtgørelse om udpegning og notifikation af bemyndigede organer til at udføre certificerings-, kontrol- og prøvningsopgaver i henhold til EF-direktiv om byggevarer (89/106/EØF) BEK nr 229 af 31/03/2001

Læs mere

News & Updates Arbejds- og Ansættelsesret. Vikarer ikke omfattet af brugervirksomheds overenskomst

News & Updates Arbejds- og Ansættelsesret. Vikarer ikke omfattet af brugervirksomheds overenskomst Vikarer ikke omfattet af brugervirksomheds overenskomst - februar 2016 Vikarer ikke omfattet af brugervirksomheds overenskomst Vikarbureauansatte vikarer var ikke omfattet af en brugervirksomheds kollektive

Læs mere

AFTALE OM LEVERANCE AF KOMPETENCEUDVIKLING OG SPARRING. mellem. Fonden Femern Belt Development. [Leverandøren]

AFTALE OM LEVERANCE AF KOMPETENCEUDVIKLING OG SPARRING. mellem. Fonden Femern Belt Development. [Leverandøren] AFTALE OM LEVERANCE AF KOMPETENCEUDVIKLING OG SPARRING mellem Fonden Femern Belt Development og [Leverandøren] INDHOLDSFORTEGNELSE Bilagsfortegnelse... 3 1 Aftalens definitioner og formål... 4 2 Grundlæggende

Læs mere

AFTALE OM LICENS TIL <INDSÆT NAVN PÅ TESTVÆRKTØJ>

AFTALE OM LICENS TIL <INDSÆT NAVN PÅ TESTVÆRKTØJ> DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Vibeke Schiøler Sørensen vs@vd.dk 7244 3187 AFTALE OM LICENS TIL SAP OPGAVENR. FAKTURAREFERENCE

Læs mere

04.85 O.11 39/2011 Side 1. Aftale om deltidsansattes adgang til et højere timetal

04.85 O.11 39/2011 Side 1. Aftale om deltidsansattes adgang til et højere timetal Side 1 Aftale om deltidsansattes adgang til et højere timetal KL Kommunale Tjenestemænd og Overenskomstansatte Indholdsfortegnelse Side Side 2 Forord... 3 1. Anvendelsesområde... 4 2. Formål... 4 3. Pligt

Læs mere

I e-mail af 12. december 2013 har I klaget over Kommunens overkørselstilladelse af 18. november 2013 til ejendommen O vej 36A.

I e-mail af 12. december 2013 har I klaget over Kommunens overkørselstilladelse af 18. november 2013 til ejendommen O vej 36A. Dato 17. juni 2014 Dokument 13/23814 Side Etablering af en ny udvidet overkørsel I e-mail af 12. december 2013 har I klaget over Kommunens overkørselstilladelse af 18. november 2013 til ejendommen O vej

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om digital løsning til brug for anmeldelse af sygefravær og anmodning om refusion og tilskud m.v.

Bekendtgørelse af lov om digital løsning til brug for anmeldelse af sygefravær og anmodning om refusion og tilskud m.v. LBK nr 440 af 01/05/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 19. september 2016 Ministerium: Beskæftigelsesministeriet Journalnummer: Beskæftigelsesmin., Arbejdsmarkedsstyrelsen, j.nr. 2013-0006087 Senere ændringer

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om Folketingets Ombudsmand

Bekendtgørelse af lov om Folketingets Ombudsmand LBK nr 349 af 22/03/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 1. juli 2016 Ministerium: Justitsministeriet Journalnummer: Justitsmin., j.nr. 2013-7652-0083 Senere ændringer til forskriften Ingen Bekendtgørelse af

Læs mere

Aftale Udstedelse af investeringsforeningsbeviser

Aftale Udstedelse af investeringsforeningsbeviser Aftale Udstedelse af investeringsforeningsbeviser Aftale Mellem [Navn] CVR-nr.: [xx xxx xxxx ] ("Udsteder") [Navn] CVR-nr.: [xx xxx xxxx ] ("Udstedelsesansvarlig") Og VP SECURITIES A/S Weidekampsgade 14

Læs mere

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX Rengøringsaftale Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk I det følgende kaldet Kunde. og XXXX I det følgende kaldet Leverandøren Side 1 af 8 1. Aftalens retlige grundlag:... 3 2. Rengøringsaftalens

Læs mere

Skabelon. Ansøgning vedrørende Delaftale nr. [ ]

Skabelon. Ansøgning vedrørende Delaftale nr. [ ] Skabelon til brug for prækvalifikationsoplysninger vedrørende Arbejdsskadestyrelsens begrænsede udbud af kontrakt vedrørende konsulentassistance for anskaffelse af nyt sagsbehandlingssystem, jf. udbudsbekendtgørelse

Læs mere

Kontrakt Vedr. Faktorer for indtræden på arbejdsmarkedet for personer med handicap

Kontrakt Vedr. Faktorer for indtræden på arbejdsmarkedet for personer med handicap Kontrakt Vedr. Faktorer for indtræden på arbejdsmarkedet for personer med handicap Indholdsfortegnelse 1. Parterne... 3 1.1. Kontrakten indgås mellem... 3 2. Opgaven... 3 3. Projektperiode... 4 4. Pris

Læs mere

Aftale. [Bech-Bruun mark-up på baggrund af bemærkninger modtaget fra kommunerne den 12. maj 2015]

Aftale. [Bech-Bruun mark-up på baggrund af bemærkninger modtaget fra kommunerne den 12. maj 2015] [Bech-Bruun mark-up på baggrund af bemærkninger modtaget fra kommunerne den 12. maj 2015] Aarhus Maj 2015 Sagsnr. 039186-0017 Aftale om etablering af det fælleskommunale redningsberedskab Brand & Redning

Læs mere

Bekendtgørelse om den statslige fleksjobordning for tilskudsmodtagere

Bekendtgørelse om den statslige fleksjobordning for tilskudsmodtagere BEK nr 1375 af 02/12/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 17. juli 2016 Ministerium: Finansministeriet Journalnummer: Finansmin., Moderniseringsstyrelsen, j.nr. 2013-8501-003 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

Til høringsparterne. Høringsbrev. Den 1. april 2016

Til høringsparterne. Høringsbrev. Den 1. april 2016 Til høringsparterne Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 info@tbst.dk www.tbst.dk Høringsbrev Høring om tilladelse til test af jernbaneinfrastruktur - ændring af bekendtgørelse

Læs mere

RAMMEAFTALE OM BYGHERRERÅDGIVNING

RAMMEAFTALE OM BYGHERRERÅDGIVNING RAMMEAFTALE OM BYGHERRERÅDGIVNING Indledning: Nærværende standardrammeaftale for bygherrerådgivning er udarbejdet til projektet Sammen om energimodernisering for Go Energi i samarbejde med Furesø Kommune.

Læs mere

Bilag 3 Udkast til rammeaftale

Bilag 3 Udkast til rammeaftale Bilag 3 Udkast til rammeaftale 1. Parterne Nærværende rammeaftale er indgået mellem Vesthimmerlands Kommune Indkøbsenheden Himmerlandsgade 27 9600 Aars i det følgende kaldet VHK og Leverandør Virksomhed

Læs mere

Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference. Mellem. Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej Valby CVR nr

Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference. Mellem. Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej Valby CVR nr Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference Mellem Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej 31 2500 Valby CVR nr. 2983 16 10 Og XXX Herefter kaldet Leverandøren 2/6 1 Præampel... 3 2 Generelt... Fejl!

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 9. september 2015

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 9. september 2015 HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 9. september 2015 Sag 83/2014 (1. afdeling) Holbæk Kommune (advokat Steen Marslew) mod GF Forsikring A/S (advokat Nicolai Mailund Clan) I tidligere instanser er afsagt

Læs mere

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. [indsæt] fordelt på aktier á 1 kr. eller multipla heraf.

3.1 Selskabets aktiekapital udgør kr. [indsæt] fordelt på aktier á 1 kr. eller multipla heraf. VEDTÆGTER FOR Udvikling Fyn A/S CVR-nr. 34 20 62 28 1. NAVN 1.1 Selskabets navn er Udvikling Fyn A/S. 1.2 Selskabets hjemsted er Odense Kommune. 2. FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at varetage erhvervs-

Læs mere

Maleristandsættelse af flyttelejligheder Kontraktformular - oplæg. Delaftale xx xx lejligheder

Maleristandsættelse af flyttelejligheder Kontraktformular - oplæg. Delaftale xx xx lejligheder B O V I A A D M I N I S T R A T I O N S S E L S K A B AAB Kolding og Den Almene Boligorganisation Grønnevangen Maleristandsættelse af flyttelejligheder - oplæg Delaftale xx xx lejligheder 29. august 2016

Læs mere

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug.

Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Matr.nr.: Indsæt matr.nre. Anmelder: Anmelders navn Anmelders adresse Ejerlavsbetegnelse: Beliggende: ved Indsæt vejens navn(e) Vedtægter for Indsæt navn vejlaug. Vejlaugets navn er: Indsæt vejlaugets

Læs mere

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset

HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN. Regionshuset HK/KOMMUNAL VEDTÆGTER FOR HK KLUBBEN Regionshuset 2012 2 Vedtægter for HK-klubben Klubbens navn: HK Klubben Regionshuset Klubbens område: Regionshuset i Sorø Vedtaget på den ordinære klubgeneralforsamling

Læs mere

Bekendtgørelse for Færøerne om løbende obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige

Bekendtgørelse for Færøerne om løbende obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige Teknisk sammenskrivning af bekendtgørelse 2009-12-14 nr. 1251 om løbende obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige som ændret ved BEK nr. 863 af 20/07/2011 Bemærk særligt 3 i BEK

Læs mere

Sygefravær afskedigelsesgrund? Opsigelse grund til annullering af orlov?

Sygefravær afskedigelsesgrund? Opsigelse grund til annullering af orlov? Tilkendegivelse af 13. november 2009 i faglig voldgift FV2009.0164: 3F Offentlig Gruppe (advokat Stephan Agger) mod KL for Københavns Kommune (advokat Morten Ulrich) Sygefravær afskedigelsesgrund? Opsigelse

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Dato: Februar 2016 1 1. Indledning Det følger af bekendtgørelsen om revisionsudvalg i virksomheder samt koncerner, der er underlagt tilsyn af Finanstilsynet

Læs mere

Udbud fysisk tolkning 2016 2017. Rammeaftale om varetagelse af tolkebistand. Tolkemyndigheden - Rammeaftale udbud for 2016-2017 side 1

Udbud fysisk tolkning 2016 2017. Rammeaftale om varetagelse af tolkebistand. Tolkemyndigheden - Rammeaftale udbud for 2016-2017 side 1 Udbud fysisk tolkning 2016 2017 Rammeaftale om varetagelse af tolkebistand Tolkemyndigheden - Rammeaftale udbud for 2016-2017 side 1 Angivelse af hvilken region rammeaftalen vedrører Nedenstående udfyldes

Læs mere

ANNONCERING. Leasing af el-biler

ANNONCERING. Leasing af el-biler ANNONCERING Leasing af el-biler Konkurrencebetingelser 07.08.2012 Leasing af el-biler Konkurrencebetingelser 1 1. Generel information... 3 1.1 Opgavebeskrivelse... 3 1.2 Overordnet tidsplan... 3 1.3 Udbyder...

Læs mere

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE INDLEVELSE SKABER UDVIKLING TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE WWW.BDO.DK KONSULENTAFTALE VEDR. PROJEKT: Gennemgang af forudsætninger og beregninger til skolestrukturrapportens bilag I Vurdering af økonomisk

Læs mere

KONTRAKT. mellem.... (herefter Sygehusapoteket)... CVR-nr... (herefter Leverandøren) hjemmeleverance af peritonealdialysevæsker m.m.

KONTRAKT. mellem.... (herefter Sygehusapoteket)... CVR-nr... (herefter Leverandøren) hjemmeleverance af peritonealdialysevæsker m.m. Udbud 2013-2.514.b Udbud 2013-2.515.b BILAG 3 KONTRAKT mellem (herefter Sygehusapoteket) og CVR-nr. (herefter Leverandøren) om hjemmeleverance af peritonealdialysevæsker m.m. 2 Indholdsfortegnelse 1. BAGGRUND...3

Læs mere

Aftale. mellem. [Netejers navn] (Netejer) [Bionaturgassælgers navn] (Bionaturgassælgeren) (Bionaturgassælgeraftalen)

Aftale. mellem. [Netejers navn] (Netejer) [Bionaturgassælgers navn] (Bionaturgassælgeren) (Bionaturgassælgeraftalen) Aftale mellem [Netejers navn] (Netejer) og [Bionaturgassælgers navn] (Bionaturgassælgeren) (Bionaturgassælgeraftalen) (version 1.0) Gældende fra 1. maj 2013 1. AFTALEPARTER Bionaturgassælgeraftalen er

Læs mere

Bilag 1 RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNING (TEKNISKE KONSULENTER) VEDR. TILSYNSYDELSER

Bilag 1 RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNING (TEKNISKE KONSULENTER) VEDR. TILSYNSYDELSER DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Bilag 1 RAMMEAFTALE OM RÅDGIVNING (TEKNISKE KONSULENTER) VEDR. TILSYNSYDELSER

Læs mere

Standardkontrakt for udlicitering af arbejdsmarkedsuddannelse. mellem den godkendte uddannelsesinstitutionen navn og adresse (herefter institutionen)

Standardkontrakt for udlicitering af arbejdsmarkedsuddannelse. mellem den godkendte uddannelsesinstitutionen navn og adresse (herefter institutionen) Standardkontrakt for udlicitering af arbejdsmarkedsuddannelse Undervisningsministeriet marts 2010 Aftale om udlicitering mellem den godkendte uddannelsesinstitutionen navn og adresse (herefter institutionen)

Læs mere

Sundhedskartellets guidelines for fleksjobberes løn- og ansættelsesvilkår.

Sundhedskartellets guidelines for fleksjobberes løn- og ansættelsesvilkår. Sundhedskartellets guidelines for fleksjobberes løn- og ansættelsesvilkår. Nye regler for fleksjobbere pr. 1. januar 2013 Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats, som gennemfører fleksjobreformen, er vedtaget

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a.

VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. VEDTÆGTER FOR GISTRUP VANDVÆRK a.m.b.a. Selskabet er et andelsselskab med begrænset ansvar, hvis navn er Gistrup Vandværk A.m.b.a. Selskabet har hjemsted i Aalborg Kommune. 1 formål Selskabets formål er

Læs mere