LIVE COMPANY FORRETNINGSBETINGELSER 1. ANVENDELSE 2. KOMMUNIKATION 3. TILBUD 4. BISTAND

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LIVE COMPANY FORRETNINGSBETINGELSER 1. ANVENDELSE 2. KOMMUNIKATION 3. TILBUD 4. BISTAND"

Transkript

1 LIVE COMPANY FORRETNINGSBETINGELSER 1. ANVENDELSE 1.1 Disse forretningsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alt samarbejde mellem Live Company og Kunden. 2. KOMMUNIKATION 2.1 Al kommunikation mellem Live Company og Kunden kan med bindende virkning ske via e- mail, med mindre andet udtrykkeligt er anført i disse Betingelser, eller ved selvstændig kontrakt. 2.2 Live Company kan med frigørende virkning sende påkrav og andre bindende meddelelser til en e- mail tilhørende Kunden, herunder til en generel e- mail som info@, salg@ etc. 2.3 Kunden skal anvende de på Company.dk til en hver tid oplyste e- mails til al kommunikation med Live Company. 3. TILBUD 3.1 Alle e- mails fra Live Company er at betragte som estimater eller overslag, med mindre det tydeligt fremgår af e- mailen, at der er tale om et tilbud. 3.2 Alle tilbud fra Live Company er gældende i 14 dage fra tilbuddets datering. Live Company tager dog forbehold for prisændringer. 3.3 Kunden kan acceptere et tilbud per e- mail. For nogle typer licenser kræver Live Company tillige en underskrift på et fysisk dokument, før en endelig aftale er indgået. 3.4 Hvis Kunden i sin accept henviser til eller vedhæfter egne indkøbsvilkår, så har en sådan henvisning eller vedhæftning ikke nogen betydning, med mindre Kunden på en meget klar og meget tydelig måde ved fremsendelse af accepten, gør Live Company opmærksom på, at Kunden alene ønsker at handle med Live Company på egne indkøbsvilkår Herefter er der først indgået en aftale, når Live Company skriftligt har accepteret at ville levere til Kunden på Kundens indkøbsvilkår. 4. BISTAND 4.1 Kunden er gjort opmærksom på og accepterer, at alle henvendelser til Live Company vil blive behandlet som anmodning om betalbar bistand, med mindre henvendelsen kan

2 henføres til en allerede aftalt fastpris ydelse Henvendelser der alene drejer sig om oplysninger om priser eller anmodning om tilbud, der ikke kræver analyser eller anden bistand fra Live Company side, betragtes dog ikke som anmodning om betalbar bistand. 4.2 Rådgivning ydes til normal timepris inden for tidsrummet på alle hverdage. 4.3 Kunden kan som udgangspunkt ikke forvente, at Live Company besvarer henvendelser uden for det ovenfor i pkt. 4.2 nævnte tidsrum. 4.4 Rådgivning som Live Company yder til Kunden på Kundens foranledning uden for ovennævnte tidsrum, sker til forhøjet timepris/mod et tillæg, jfr. Live Company til enhver tid gældende prisliste. Dette gælder tillige, hvis Kunden henvender sig uden for ovennævnte tidsrum, og Live Company besvarer henvendelsen. 5. KUNDENS INVOLVERING/MEDVIRKEN 5.1 Kundens aktive og rettidige involvering/medvirken er af afgørende betydning for Live Company leverancer, herunder rettidig levering. 5.2 Kundens manglende rettidige involvering/medvirken kan få afgørende indflydelse på overholdelse af tidsplaner, fast pris og eventuelle estimater. Manglende involvering/medvirken kan derfor påføre Kunden betydelige ekstraudgifter. 5.3 Kunden skal rettidigt levere alt relevant materiale til Live Company, så aftalte deadlines kan overholdes. 5.4 Kunden skal afsætte de nødvendige ressourcer til frembringelse af oplysninger og materiale samt til test og fejlmelding. 5.5 Kunden skal have en tilstrækkelig it- politik og persondatapolitik implementeret i sin organisation, hvis dette kræves, for at kunne anvende de af Live Company udviklede applikationer/hjemmesider på betryggende vis. 6. PRODUKTION 6.1 Live Company produktion til Kunden sker enten på baggrund af en af Live Company udarbejdet og af Kunden godkendt arbejdsbeskrivelse (SOW) eller en beskrivelse i en tilbudsspecifikation, herefter begge omtalt som en produktionsbeskrivelse. 6.2 En produktionsbeskrivelse kan indeholde beskrivelsen af en eller flere produktioner. Til en produktionsbeskrivelse hører et af Kunden godkendt produktionsbudget, og der kan tilknyttes en produktions- og tidsplan. 6.3 En produktionsbeskrivelse med eventuelt tilhørende produktionsplan og budget, udgør tilsammen et tilbud fra Live Company, som skal godkendes af Kunden før produktion kan påbegyndes.

3 6.3.1 Hvis Kunden kræver, at Live Company skal have et PO nummer eller lignende for at betaling kan ske, påbegyndes produktionen ikke før PO nummer eller lignende er oplyst af Kunden og påført produktionsbeskrivelsen. Hvis PO nummer eller lignende ikke modtaget af Live Company inden 14 dage efter accept af tilbud, så kan Live Company udskyde leveringen af den aftalte produktion. 6.4 En produktionsbeskrivelse indeholder en så detaljeret beskrivelse af den pågældende produktion som muligt Produktionen kan være beskrevet ved reference til tilsvarende ydelser. Reference angiver kvalitets- og funktionsniveau Hvor produktionsbeskrivelsen ikke angiver specifikke krav til funktion, metode, farver, design, opbygning, system etc. har Live Company valgfrihed, så længe det aftalte kvalitets- og funktionsniveau overholdes. 6.5 Når Kunden har godkendt en produktionsbeskrivelse, vil Kundens ændringer til produktionsbeskrivelsen kunne medføre ekstrabetaling til Live Company eller dennes underleverandører. 6.6 Hvis en produktion helt eller delvis skal udføres af underleverandører sker udførelsen, med mindre andet udtrykkeligt er anført i produktionsbeskrivelsen, på leverandørens standardvilkår. 6.7 Det er Kundens ansvar, at Kunden har de fornødne tilladelser til produktion og hertil relaterede aktiviteter på alle lokationer tilknyttet produktionen. 6.8 Live Company er kun ansvarlig for at en produktion lovligt kan gennemføres, hvis Live Company udtrykkelig i produktionsbeskrivelsen (SOW eller tilbudsspecifikation) har påtaget sig ansvaret herfor. Har Live Company påtaget sig ansvaret for den lovlige gennemførsel af en produktion, så er det, med mindre andet udtrykkeligt er anført, kun i henhold til dansk lov. 6.9 Kunden kan til enhver tid stoppe en produktion mod at betale Live Company følgende: For alt arbejde udført frem til ophør For alle eksterne omkostninger som Live Company har afholdt eller har forpligtet sig til at afholde Betaling for de ressourcer som Live Company ikke uden videre kan få afsat til andre produktioner Live Company kan uden varsel og uden ansvar for Live Company stoppe en produktion, hvis det viser sig, at indholdet af produktionen eller dens indhold er imod gældende Dansk lovgivning Hvis Kundens forhold medfører udskydelse af aftalte produktionsdatoer eller øvrige forsinkelser, skal Kunden friholde Live Company for alle omkostninger og tab i forbindelse hermed.

4 7. IMMATERIELLE RETTIGHEDER 7.1 Kunden er eneansvarlig for at alle rettigheder til indhold i og til produktioner leveret af Kunden eller tredjemand er behørigt clearet, og kan bruges af Kunden til den af Kunden forudsatte brug og på de af Kunden forudsatte platforme. 7.2 Live Company clearer kun rettigheder til indhold leveret af Live Company til den brug og de platforme, der udtrykkeligt er anført i tilbud og/eller produktionsbeskrivelsen. Alle omkostninger til clearing betales af Kunden, med mindre dette er medtaget i et fastpristilbud Clearing sker medmindre andet er aftalt, kun for brug i produktionsperioden. Yderligere brug skal cleares af Kunden. 7.3 Live Company erhverver ikke nogen rettigheder til indhold, designs eller andet materiale udleveret af Kunden. 7.4 Live Company er berettiget til frit og ubegrænset at genbruge alle de dele af en produktion som Live Company selv har skabt eller fået skabt. 7.5 Live Company indestår for at indhold som Live Company selv producerer, ikke krænker kendte tredjemandsrettigheder i Danmark. 9. PRISER OG BETALING 9.1 Alle priser opgivet af Live Company er ekskl. moms og uden eventuelle udgifter til clearing af rettigheder samt eventuelle licenser, som Kunden skal anskaffe. 9.2 Priser på ydelser, som leveres af tredjemand på timebasis er variable, hvorfor Kunden accepterer, at en endelig pris først kan fastsættes ved levering fra tredjemand. 9.3 Betaling skal ske 10 dage efter fakturadato, med mindre andet fremgår af Kundens faktura, eller med mindre Live Company kræver forudbetaling. 9.4 Skal Live Company levere ydelser indkøbt fra tredjemand, vil disse ydelser blive faktureret ved levering til Kunden eller Live Company. 9.5 Kunden skal foretage fuld betaling til Live Company selvom en levering er udskudt på grund af Kundens forhold. 9.6 Kunden er ikke berettiget til at modregne eller tilbageholde nogen del af købesummen på grund af modfordringer. 9.7 Live Company beregner sig et rykkergebyr på kr. 100,- ekskl. moms pr. rykker. 9.8 Ved forsinket betaling beregner Live Company sig misligholdelsesrente efter rentelovens bestemmelser herom.

5 9.9 Hvis Kunden har forfaldne ubetalte regninger, er Live Company berettiget til at suspendere enhver levering af produkter og ydelser til Kunden, uanset art, indtil fuld betaling er sket. Live Company er også berettiget til at afbryde forbindelse til Kundens tekniske løsninger/website/applikationer indtil fuld betaling er sket Manglende betaling af fakturaer behandles efter inkassolovens regler Live Company er i tilfælde af manglende eller forsinket betaling berettiget til at suspendere eller hæve indgåede aftaler om produktion eller indgåede serviceaftaler helt eller delvis samt kræve erstatning for alle tab Manglende ophævelse af aftaler eller manglende suspension skal ikke anses for at udgøre et afkald på at gøre retten til erstatning gældende på et senere tidspunkt. 10. REKLAMATION/FEJL 10.1 Kunden skal straks og uden ophold reklamere til Live Company over fejl eller forsinkelse Hvis Kunden modtager en produktion fra Live Company, skal Kunden straks og seneste næste hverdag efter modtagelsen undersøge det modtagne og sikre sig, at den opfylder de specifikationer, der er aftalt med Live Company. Senest 5 hverdage efter leverancen, skal kunden gøre eventuelle fejl og mangler gældende pr. til Live Company Reklamation, der sker senere end 48 timer efter, at Kunden kunne eller burde have opdaget fejlen, vil blive afvist. Reklamationer der ikke er gjort gældende inden 3 måneder efter leveringsdato/adgangsdato, kan ikke senere gøres gældende, for så vidt angår oprindelige mangler Enhver reklamation skal præcist angive, hvad der er galt med produktionen, og hvad Kunden præcis ønsker, at Live Company skal foretage sig Live Company giver herefter Kunden besked om, hvorvidt reklamationen kan imødekommes. Live Company har frit valg mellem at udføre omlevering, udbedring eller give Kunden et forholdsmæssigt afslag i prisen Omlevering/udbedring skal ske inden for rimelig tid, og så hurtigt som det for Live Company er praktisk muligt.

6 11. LIVE COMPANY ANSVAR SAMT BEGRÆNSNINGER I ANSVARET 11.1 Live Company er erstatningsansvarlig efter dansk rets almindelige erstatningsregler for tab som følge af handlinger eller undladelser forårsaget af Live Company eller parter, som Live Company har ansvaret for; herunder Live Company leverandører med nedenfor anførte begrænsninger: Live Company er ikke erstatningsansvarlig for tab, der er opstået som følge af afbrydelser, forstyrrelser eller ændringer af offentlige netværk, el- net og/eller tjenesteydelser i forbindelse med foranstaltninger, der skønnes nødvendige af tekniske, vedligeholdelsesmæssige og driftsmæssige årsager eller er pålagt af myndighederne Live Company er ikke erstatningsansvarlig for Kundens tab af data og indirekte tab. Herunder men ikke begrænset til tabt avance, produktionstab, tab som følge af at Kunden ikke kan bruge en ydelse fra Live Company, samt tab som følge af at en aftale med tredjepart falder bort, misligholdes eller lignende. Live Company er ikke erstatningsansvarlig for tab, som følge af ændring af indholdet af data modtaget eller afsendt fra Kunden Live Company er ikke erstatningsansvarlig for tab som følge af uopfordret eller uønsket fremsendelse af data til Kunden eller som følge af Kundens tab af personlige data Live Company er ikke erstatningsansvarlig for tab som følge af uvedkommendes adgang til Kundens systemer Live Company er ikke erstatningsansvarlig for tab eller skade forvoldt ved Kundens grove uagtsomhed eller forsæt, herunder hvis Kunden groft uagtsomt eller forsætligt har undladt at afværge en skade Live Companys erstatningsansvar kan, uanset årsagen til skaden/tabet, aldrig overstige et beløb svarende til produktionens samlede værdi Live Company er kun erstatningsansvarlig for formuetab, som konstateres inden for 18 måneder efter levering af den leverance som er årsagen til det påstående formuetab, har fundet sted Kunden skal fremsættes krav om dækning af tab eller skade straks Kunden er blevet bekendt med de forhold, der begrunder kravet på tab eller skade.

7 12. FORCE MAJEURE 12.1 Live Company kan ikke holdes økonomisk eller teknisk ansvarlig, når følgende omstændigheder indtræder efter aftalens indgåelse og hindrer eller udsætter opfyldelsen af aftalen: Omstændigheder som Live Company ikke kendte eller burde have kendt eller taget i betragtning, da aftalen blev indgået, og som Live Company ikke har nogen indflydelse på. Herunder, men ikke udelukkende, arbejdskonflikt, strejker, lock- out, slowdown, voldsomt, usædvanligt eller sjældent forkommen vejr, afbrydelser af strømforsyning, leveringsvanskeligheder eller pludselig sygdom eller død, der medfører uventet fravær, brand, krig, rekvirering, beslaglæggelse, offentlige forskrifter, valutarestriktioner, oprør, uroligheder, mangel på transportmidler, mangel på energiforsyning, almindelig vareknaphed, edb- vira, hacking, spam eller anden unormal belastning af Live Company systemer, mangler eller forsinkelse fra underleverandør som skyldes nogen af de i dette punkt nævnt omstændigheder eller omstændigheder i øvrigt Såfremt en aftales opfyldelse som følge af pkt bliver udskudt væsentligt, kan begge parter med fjorten dages skriftligt varsel ophæve aftalen. 13. ÆNDRING 13.1 Live Company kan med et varsel på 3 måneder ændre disse betingelser. Version 1.0 februar 2015.

2.2 Ændringer og tillæg. Ændringer af og tillæg til Aftalegrundlaget er kun gældende, hvis parterne har aftalt dem skriftligt.

2.2 Ændringer og tillæg. Ændringer af og tillæg til Aftalegrundlaget er kun gældende, hvis parterne har aftalt dem skriftligt. Salgs- og leveringsbetingelser for Dynamic Venues ApS serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TØJPRODUKTIONSLAB

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TØJPRODUKTIONSLAB SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TØJPRODUKTIONSLAB 1. Anvendelse til at foretage modregning i nogen del af det fakturerede tid, eller må det anses for sandsynligt, at forsinkelse vil 1.1 Nedenstående

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

Handelsbetingelser generelt

Handelsbetingelser generelt Handelsbetingelser generelt for samhandel med musogco (CVR 35595791). Dato: 28. februar 2016 Nærværende betingelser gælder i forbindelse med levering af design, grafiske ydelser, print, tryk, oplæg m.v.

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Almindelige salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse og gyldighed Enhver leverance sker på grundlag af nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, medmindre anden skriftlig aftale er indgået mellem

Læs mere

Kontrakt. Leverancesystemet. Mellem. Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 Vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] [adresse]

Kontrakt. Leverancesystemet. Mellem. Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 Vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] [adresse] Kontrakt Leverancesystemet Mellem Region Syddanmark CVR 29190909 Damhaven 12 7100 Vejle (herefter benævnt kunden) og [Leverandør] [CVR] [adresse] [postnummer, by] (herefter benævnt leverandøren) [1] Indholdsfortegnelse

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Energi-Boring ApS.

Salgs- og leveringsbetingelser for Energi-Boring ApS. 1 Salgs- og leveringsbetingelser for Energi-Boring ApS. 1 INDLEDNING Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle tilbud, ordrebekræftelser, leverancer samt udført arbejde, medmindre andet er aftalt.

Læs mere

Kontrakt. Rackinstallation KUBE 2 Mellem Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR]

Kontrakt. Rackinstallation KUBE 2 Mellem Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] Kontrakt Rackinstallation KUBE 2 Mellem Region Syddanmark CVR 29190909 Damhaven 12 7100 vejle (herefter benævnt kunden) og [Leverandør] [CVR] [adresse] [postnummer, by] (herefter benævnt leverandøren)

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse mellem Vestergaards Bogtrykkeri A/S og kunden i det omfang, de ikke fraviges ved udtrykkelig aftale herom imellem

Læs mere

Rammeaftale vedrørende. AD HOC TV inspektion og spuling. Københavns Kommune. Økonomiforvaltningen. Københavns Ejendomme, Drift og Service

Rammeaftale vedrørende. AD HOC TV inspektion og spuling. Københavns Kommune. Økonomiforvaltningen. Københavns Ejendomme, Drift og Service Københavns Kommune Økonomiforvaltningen Københavns Ejendomme, Drift og Service Rammeaftale vedrørende AD HOC TV inspektion og spuling Geografisk Område: 3 Nørrebro / Brønshøj 1. Aftalens Parter Mellem

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik A/S

Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik A/S BEKIDAN MASKINFABRIK A/S ERHVERVSVANGEN 18 DK-5792 ÅRSLEV TLF. +45 6599 1635 CVR-nr. DK 10511038 e-mail: bekidan@bekidan.dk www.bekidan.dk Anvendelse Salgs- og leveringsbetingelser for Bekidan Maskinfabrik

Læs mere

Pkt. 1. 1. Tilbud er bindende for leverandøren i 14 dage fra tilbudets dato at regne medmindre andet udtrykkeligt fremgår af tilbudet.

Pkt. 1. 1. Tilbud er bindende for leverandøren i 14 dage fra tilbudets dato at regne medmindre andet udtrykkeligt fremgår af tilbudet. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser pr. 1/9-03 finder anvendelse mellem bestilleren og leverandøren i det omfang, de ikke fraviges ved udtrykkelig aftale herom imellem parterne. Betingelserne er

Læs mere

Aftale Udstedelse af investeringsforeningsbeviser

Aftale Udstedelse af investeringsforeningsbeviser Aftale Udstedelse af investeringsforeningsbeviser Aftale Mellem [Navn] CVR-nr.: [xx xxx xxxx ] ("Udsteder") [Navn] CVR-nr.: [xx xxx xxxx ] ("Udstedelsesansvarlig") Og VP SECURITIES A/S Weidekampsgade 14

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser. Gældende pr. 4. maj 2016

Salgs- og leveringsbetingelser. Gældende pr. 4. maj 2016 Salgs- og leveringsbetingelser Gældende pr. 4. maj 2016 Salgs- og leveringsbetingelser Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse mellem bestilleren og leverandøren i det omfang, de

Læs mere

Corpitals Forretningsbetingelser # ( )

Corpitals Forretningsbetingelser # ( ) Corpitals Forretningsbetingelser #00014207 (2019-01-15) 1. Generelt 1.1. Corpitals Forretningsbetingelser udgør en integreret del af det samlede aftalegrundlag mellem Corpital og Kunden, og er således

Læs mere

Handelsvilkår. Salgs- og leveringsbetingelser for DCC A/S

Handelsvilkår. Salgs- og leveringsbetingelser for DCC A/S Handelsvilkår Salgs- og leveringsbetingelser for DCC A/S 1. Gyldighed 1.1. Salgs- og leveringsbetingelserne gælder for alle tilbud, salg og leverancer, medmindre andet skriftligt er aftalt. 1.2. Købers

Læs mere

Mangler blev ikke afhjulpet inden for rimelig tid

Mangler blev ikke afhjulpet inden for rimelig tid Mangler blev ikke afhjulpet inden for rimelig tid Forbrugeren var berettiget til at ophæve købet af mangelfuld telefon, fordi den erhvervsdrivende ikke havde afhjulpet manglerne inden for rimelig tid.

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Grabowski Media, CVR.nr. 25257537, herefter betegnet GM.

Salgs- og leveringsbetingelser for Grabowski Media, CVR.nr. 25257537, herefter betegnet GM. Grabowski Media generelle forretningsbetingelser Almindelig del Salgs- og leveringsbetingelser for Grabowski Media, CVR.nr. 25257537, herefter betegnet GM. De generelle forretningsbetingelser er gældende

Læs mere

region midtjyllands standardbetingelser

region midtjyllands standardbetingelser region midtjyllands standardbetingelser - for køb og levering af forbrugsvarer - for køb og levering af teknisk udstyr herunder medicoteknisk udstyr - for køb og udførelse af tjenesteydelser Disse standardbetingelser

Læs mere

1.1) Disse vilkår gælder for alt samarbejde mellem VK DATA ApS (VK DATA) og Kunden, med mindre andet er aftalt med Kunden.

1.1) Disse vilkår gælder for alt samarbejde mellem VK DATA ApS (VK DATA) og Kunden, med mindre andet er aftalt med Kunden. VK DATA Salgs- og leveringsbetingelser Nedenstående er VK DATA s Salgs- og leveringsbetingelser gældende fra 1.6.2013. 1. Anvendelse 1.1) Disse vilkår gælder for alt samarbejde mellem VK DATA ApS (VK DATA)

Læs mere

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne.

Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne. Salgs- og leveringsbestemmelser for Compfitt A/S 1. Indledning. Disse salgs- og leveringsbestemmelser finder anvendelse i det omfang ikke andet følger af en skriftlig aftale mellem parterne. Salgs- og

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR LEVERANCER AF TRÆ OG BYGGEMATERIALER.

ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR LEVERANCER AF TRÆ OG BYGGEMATERIALER. ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR LEVERANCER AF TRÆ OG BYGGEMATERIALER. 1. GENERELT 1.1 Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle tilbud, ordrebekræftelser og leverancer, med mindre

Læs mere

Kontrakt om konsulentydelse vedrørende Nøgletalsdatabase for virksomheders energibrug i udvalgte brancher

Kontrakt om konsulentydelse vedrørende Nøgletalsdatabase for virksomheders energibrug i udvalgte brancher Kontrakt om konsulentydelse vedrørende Nøgletalsdatabase for virksomheders energibrug i udvalgte brancher 1. PARTERNE Nærværende Kontrakt er indgået mellem Energistyrelsen Amaliegade 44 1256 København

Læs mere

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks

Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks 1 Konsulent- og serviceydelser Salgs og leveringsbetingelser Solido Networks Omfang Nærværende dokument fastlægger de almindelige betingelser for firmaet Solido Networks ( Leverandøren ) leverance til

Læs mere

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER 1. GENERELT

ALMINDELIGE FORRETNINGSBETINGELSER 1. GENERELT 1. GENERELT Alle leverance fra CADO finder sted på grundlag af nærværende almindelige forretningsbetingelser og er gældende mellem parterne, medmindre andet er skriftligt aftalt. Alle oplysninger om vægt,

Læs mere

Almindelige Leveringsbestemmelser El

Almindelige Leveringsbestemmelser El Almindelige Leveringsbestemmelser El 1. Kundens rettigheder og forpligtelser Rettigheder og forpligtelser 1.1 Kundens rettigheder og forpligtelser følger af nærværende vilkår samt af nuværende og fremtidig

Læs mere

FOR MODEL A NORMALT-VEDLIGEHOLDESESREGLEMENT

FOR MODEL A NORMALT-VEDLIGEHOLDESESREGLEMENT FOR MODEL A NORMALT-VEDLIGEHOLDESESREGLEMENT -MED ISTANDSÆTTELSE VED FRAFLYTNING l. Generelt NORMAL-VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT er udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening efter reglerne i lov nr. 930

Læs mere

Generelle regler for Overførselsservice

Generelle regler for Overførselsservice Generelle regler for Overførselsservice Gældende fra 1. februar 2015 1. Hvad er Overførselsservice Overførselsservice er et produkt, hvor Nets på grundlag af overførselsdata modtaget fra beløbsafsender

Læs mere

Få mere information på yousee.dk eller 70 70 40 40. Vilkår for YouBio. Åbningstider Kundeservice Hverdage 08.00 18.30

Få mere information på yousee.dk eller 70 70 40 40. Vilkår for YouBio. Åbningstider Kundeservice Hverdage 08.00 18.30 YouBio, 48, 12. Forbehold for trykfejl. Få mere information på yousee.dk eller 70 70 40 40 Åbningstider Kundeservice Hverdage 08.00 18.30 Vilkår for YouBio November 2012 Support Hverdage 08.00 20.00 Weekend

Læs mere

SJ Betongulve Tømrervej 14, 6710 Esbjerg V cvr. nr. 34450560

SJ Betongulve Tømrervej 14, 6710 Esbjerg V cvr. nr. 34450560 SJ Betongulve Tømrervej 14, 6710 Esbjerg V cvr. nr. 34450560 Almindelige betingelser for salg og levering af betongulve 1 Generelt Medmindre andet skriftlig er aftalt i SJ Betongulves (I det følgende benævnt

Læs mere

1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration

1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration 1 Kontrakt vedr. levering af vaskemaskiner og tørretumblere til Næstved Kommunes boligadministration 1.1 Parterne Nærværende kontrakt er indgået mellem: Næstved Kommune Rådmandshaven 20 4700 Næstved CVR.

Læs mere

Aktindsigt Relevante lovregler

Aktindsigt Relevante lovregler Aktindsigt Aktindsigt er i Patientskadeankenævnet relevant i to situationer. Problemstillingen er først og fremmest relevant, når der fremsættes anmodning om aktindsigt i sager, der verserer eller har

Læs mere

K E N D E L S E. Deklarationen havde bl.a. til formål at begrænse byggehøjde og taghældning på fremtidige bygningerne på grundene.

K E N D E L S E. Deklarationen havde bl.a. til formål at begrænse byggehøjde og taghældning på fremtidige bygningerne på grundene. København, den 7. januar 2015 Sagsnr. 2014-523 /2KR/HCH 5. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har X på vegne af klager klaget over indklagede, [bynavn]. Sagens tema: X har på vegne

Læs mere

dansk boligstål A/S Salgs- og leveringsbetingelser

dansk boligstål A/S Salgs- og leveringsbetingelser dansk boligstål A/S Salgs- og leveringsbetingelser Nærværende salgs- og leveringsbetingelser, dateret 31. januar 2013, finder anvendelse for samtlige tilbud, salg, leverancer og aftaler i øvrigt mellem

Læs mere

Vejledning til kopi- og printaftalen

Vejledning til kopi- og printaftalen Vejledning til kopi- og printaftalen Økonomistyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.oes.dk og www.statensindkob.dk Indholdsfortegnelse 2 1. Indledning...3 2. Hvad er formålet

Læs mere

Certifikataftale om optagelse i og brug af certifikatregistret

Certifikataftale om optagelse i og brug af certifikatregistret Certifikataftale om optagelse i og brug af certifikatregistret 2 KONTRAKTSKLAUSUL Denne certifikataftale er underlagt de til enhver tid gældende Regler for bionaturgascertifikater. 1. Aftaleparter Denne

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Ehrhorn Hummerston Gråbrødretorv 6-8, 3.sal DK-1154 København K. Telefon:+45 70201972 info@ehrhorn-hummerston.dk www.ehrhorn-hummerston.dk Almindelig del De generelle forretningsbetingelser

Læs mere

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark

Handelsbetingelser. Virksomhedsoplysninger. Grumsen Development ApS CVR: Willemoesgade Tv 6700 Esbjerg Danmark Handelsbetingelser Virksomhedsoplysninger Grumsen Development ApS CVR: 37051373 Willemoesgade 50 2. Tv 6700 Esbjerg Danmark 1. Generelle betingelser 1.1. Disse handelsbetingelser gælder for alle leverancer

Læs mere

KENDELSE. afsagt af Konkurrenceankenævnet den 14. februar 2011 i sag nr. 2010-0023239

KENDELSE. afsagt af Konkurrenceankenævnet den 14. februar 2011 i sag nr. 2010-0023239 KENDELSE afsagt af Konkurrenceankenævnet den 14. februar 2011 i sag nr. 2010-0023239 Poul Erik Bech A/S (advokat Steen Lundeby) mod Konkurrencerådet (Specialkonsulent Gry Høirup) Resume af afgørelsen Poul

Læs mere

TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY. Juni 2016

TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY. Juni 2016 TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY Juni 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Tillægsaftalen...3 1.A. Elektronisk kommunikation...3 2. Brug af TELMORE Play...3 3. Betaling...4 4. Personoplysninger...4 5. Forbud mod

Læs mere

Kontrakt. revision af de lokale kirkelige kasser mellem. [XX] stiftsøvrighed (i det følgende kaldet kunden) (i det følgende kaldet revisor)

Kontrakt. revision af de lokale kirkelige kasser mellem. [XX] stiftsøvrighed (i det følgende kaldet kunden) (i det følgende kaldet revisor) Kontrakt om revision af de lokale kirkelige kasser mellem [XX] stiftsøvrighed (i det følgende kaldet kunden) og (i det følgende kaldet revisor) [Delaftale nr. XX] 1. BAGGRUND OG FORMÅL... 4 2. DEFINITIONER...

Læs mere

www.dban.dk FORTROLIGHEDSAFTALE

www.dban.dk FORTROLIGHEDSAFTALE Dansk Business Angel Netværk info@dban.dk www.dban.dk FORTROLIGHEDSAFTALE 2 Mellem undertegnede, på den ene side [Selskabets navn og adresse] CVR-nr. [xx xx xx xx] (herefter betegnet Selskabet ) og er

Læs mere

Udkast til lovforslag om ændring af lejeloven m.v.

Udkast til lovforslag om ændring af lejeloven m.v. Velfærdsministeriet Holmens Kanal 22 1060 København K 24. november 2008 Jour. nr.: 20-01-007-08 Ref: md Juridisk konsulent Mogens Dürr Telefon +45 33 12 03 30 md@ejendomsforeningen.dk Udkast til lovforslag

Læs mere

Patientforsikring. Forsikringsbetingelser R350141

Patientforsikring. Forsikringsbetingelser R350141 Patientforsikring Forsikringsbetingelser R350141 Gælder fra august 2014 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser afsnit 1-12 Side 3 2. Patient afsnit 13-14 Side 6 3. Erstatningsregler afsnit 15-16 Side

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER BRAGESGADE 10B 2200 KØBENHAVN N T +45 3282 1021 E info@2plus1.dk W 2plus1.dk 11. november 2013 FORRETNINGSBETINGELSER ALMINDELIG DEL De generelle forretningsbetingelser er gældende for alle ydelser og

Læs mere

Ballomax. Section 17 Ballomax

Ballomax. Section 17 Ballomax ME EX Section 17 Ballomax www.broen.com 19.3-1 IND 19.3-2 HO EX Ballomax KAPITEL 19 Salgs- og leveringsbetingelser www.broen.com 19.1-1 ME HO Salgs- og leveringsbetingelser IND 1. Anvendelse af salgs-

Læs mere

Sundhedssikring. Aftale om. Ind- og udtrædelse. mellem. Firmanavn Adresse Postnr. / By Cvr-nr. (i det følgende kaldet arbejdsgiveren)

Sundhedssikring. Aftale om. Ind- og udtrædelse. mellem. Firmanavn Adresse Postnr. / By Cvr-nr. (i det følgende kaldet arbejdsgiveren) Aftale om Sundhedssikring Tegnernr.: Kundenr.: Aftalenr.: mellem Firmanavn Adresse Postnr. / By Cvr-nr. (i det følgende kaldet arbejdsgiveren) og Topdanmark Livsforsikring A/S Borupvang 4, 2750 Ballerup

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1. Generelt Medmindre andet skriftligt er aftalt, gælder nærværende almindelige salgs- og leveringsbetingelser (herefter Betingelser) for Responsfabrikken A/S, Vestergade

Læs mere

Særlige betingelser, SB

Særlige betingelser, SB SB (NLM 94 MED TILFØJELSER OG FRAVIGELSER) 1 Særlige betingelser, SB NLM 94 Tilføjelser/fravigelser ALMINDELIGE BETINGELSER For levering og montering af maskiner og andet mekanisk, elektrisk og elektronisk

Læs mere

3. Købers udskydelse eller annullering af ordren 4. Priser 5. Betaling

3. Købers udskydelse eller annullering af ordren 4. Priser 5. Betaling Standardbetingelser for Skysolution ApS vedrørende levering af IT drift, softwareudvikling, brug af software, konsulentbistand, rådgivning, øvrige tjenesteydelser og materiale. Nedenstående betingelser

Læs mere

Ret til supplerende dagpenge

Ret til supplerende dagpenge Bekendtgørelse om supplerende dagpenge I medfør af 58, stk. 1, nr. 1 og 2, litra b, 60, stk. 2, 62, stk. 7 og 73, stk. 4, i lov om arbejdsløshedsforsikring m.v., jf. lovbekendtgørelse nr. 348 af 8. april

Læs mere

Retsinformation. Lovgivning som forskriften vedrører. LBK Nr. 452 af 24/06/1998. Oversigt (indholdsfortegnelse)

Retsinformation. Lovgivning som forskriften vedrører. LBK Nr. 452 af 24/06/1998. Oversigt (indholdsfortegnelse) Bekendtgørelse om udpegning og notifikation af bemyndigede organer til at udføre certificerings-, kontrol- og prøvningsopgaver i henhold til EF-direktiv om byggevarer (89/106/EØF) BEK nr 229 af 31/03/2001

Læs mere

Abonnementsvilkår for Mofibo hos YouSee. Maj 2014

Abonnementsvilkår for Mofibo hos YouSee. Maj 2014 Abonnementsvilkår for Mofibo hos YouSee Maj 2014 Indholdsfortegnelse Abonnementsaftale for Mofibo 1. Tillægsaftalen 4 2. Aftalens parter 4 3. Brug af Mofibo-tjenesten 4 4. Priser 5 5. Betaling 5 6. Personoplysninger

Læs mere

Betingelser nr. 37-1 Id-sikring

Betingelser nr. 37-1 Id-sikring Betingelser nr. 37-1 Id-sikring Indhold Disse betingelser er et tillæg til din indboforsikring.... Side 1. Hvem er dækket... 3 2. Forsikringens varighed... 3 3. Selvrisiko... 3 4. Hvad dækker id-sikring...

Læs mere

Generator Vilkår & Betingelser

Generator Vilkår & Betingelser Generator Vilkår & Betingelser Juni 2016 1. Indledning 2. Aftalens omfang 3. Ikrafttræden og opsigelse 4. Priser, betaling samt betalingsvilkår 5. Ansvarsbegrænsning 6. Dataansvar 7. Persondata og ophavsret

Læs mere

DIN IT-RÅDGIVER. VK DATA salgs- og leveringsbetingelser Nedenstående er VK DATA s salgs- og leveringsbetingelser gældende fra

DIN IT-RÅDGIVER. VK DATA salgs- og leveringsbetingelser Nedenstående er VK DATA s salgs- og leveringsbetingelser gældende fra VK DATA salgs- og leveringsbetingelser Nedenstående er VK DATA s salgs- og leveringsbetingelser gældende fra 09.02.2017. 1. Anvendelse DIN IT-RÅDGIVER 1.1) Disse vilkår gælder for alt samarbejde mellem

Læs mere

2013-7. Vejledning om mulighederne for genoptagelse efter såvel lovbestemte som ulovbestemte regler. 10. april 2013

2013-7. Vejledning om mulighederne for genoptagelse efter såvel lovbestemte som ulovbestemte regler. 10. april 2013 2013-7 Vejledning om mulighederne for genoptagelse efter såvel lovbestemte som ulovbestemte regler Ombudsmanden rejste af egen drift en sag om arbejdsskademyndighedernes vejledning om mulighederne for

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KATRINE BRANDBORG 1. Anvendelse... 2 2. Indgåelse... 2 3. Fuldmagt... 2 4. Forpligtelser... 2 5. Priser... 3 6. Leveringsbetingelser... 3 7. Betalingsbetingelser... 3

Læs mere

Kontrakt Vedr. Faktorer for indtræden på arbejdsmarkedet for personer med handicap

Kontrakt Vedr. Faktorer for indtræden på arbejdsmarkedet for personer med handicap Kontrakt Vedr. Faktorer for indtræden på arbejdsmarkedet for personer med handicap Indholdsfortegnelse 1. Parterne... 3 1.1. Kontrakten indgås mellem... 3 2. Opgaven... 3 3. Projektperiode... 4 4. Pris

Læs mere

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 9. september 2015

HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 9. september 2015 HØJESTERETS DOM afsagt onsdag den 9. september 2015 Sag 83/2014 (1. afdeling) Holbæk Kommune (advokat Steen Marslew) mod GF Forsikring A/S (advokat Nicolai Mailund Clan) I tidligere instanser er afsagt

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser Medmindre der foreligger anden skriftlig aftale, leverer ICS A/S, (herefter kaldet ICS) leverancer på følgende vilkår uanset eventuelle modstående eller afvigende bestemmelser

Læs mere

Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og

Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og Generelt... 3 Kundens forpligtelser... 3 SkabelonDesigns forpligtelser... 3 Priser... 3 Betalingsvilkår... 4 Betaling udenfor normal arbejdstid og hastetillæg... 4 Hastetillæg... 4 Ændring af aftalen...

Læs mere

Arbejde i holddrift 2013-2015. Den Grønne Gruppe. Overenskomst mellem Gartneri-, Land- og Skovbrugets Arbejdsgivere og Fagligt Fælles Forbund

Arbejde i holddrift 2013-2015. Den Grønne Gruppe. Overenskomst mellem Gartneri-, Land- og Skovbrugets Arbejdsgivere og Fagligt Fælles Forbund Arbejde i holddrift 2013-2015 Overenskomst mellem Gartneri-, Land- og Skovbrugets Arbejdsgivere og Fagligt Fælles Forbund 1. marts 2013 Den Grønne Gruppe Gartneri-, Land- og Skovbrugets Arbejdsgivere 2

Læs mere

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER Aftalegrundlag Enhver levering af tredjepartsprodukter fra DFF-EDB, vil ske i henhold til nærværende betingelse, der sammen med det underskrevne

Læs mere

K E N D E L S E. Datoen for klagen: Klagen er modtaget i Advokatnævnet den 11. september 2015.

K E N D E L S E. Datoen for klagen: Klagen er modtaget i Advokatnævnet den 11. september 2015. København, den 26. februar 2016 Sagsnr. 2015 3393/CBW 3. advokatkreds K E N D E L S E Sagens parter: I denne sag har [klager] klaget over advokat Gorm Beck, Roskilde. Klagens tema: [Klager] har klaget

Læs mere

Salgs- & leveringsbetingelser hos Madsen Maskinteknik

Salgs- & leveringsbetingelser hos Madsen Maskinteknik Salgs- & leveringsbetingelser hos Madsen Maskinteknik Nærværende salgs- og leveringsbetingelser er gældende ved enhver tilbudsgivning fra Madsen Maskinteknik, ved kundens ordregivning eller ved Madsen

Læs mere

DATALØN Regler Gældende fra 15. september 2015

DATALØN Regler Gældende fra 15. september 2015 DATALØN Regler Gældende fra 15. september 2015 1. Hvad er DataLøn? DataLøn er et lønsystem, hvor Bluegarden på vegne af kunden foretager lønbehandling, herunder beregning af løn, A-skat, AM-bidrag, ATP-bidrag,

Læs mere

Vilkår for Selvbetjening Erhverv

Vilkår for Selvbetjening Erhverv Vilkår for Selvbetjening Erhverv Juni 2016 1. Aftalen For aftaler om Selvbetjening Erhverv, der udbydes af TDC A/S (herefter TDC) gælder følgende vilkår for Selvbetjening Erhverv i supplement til Generelle

Læs mere

Mellem. Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K CVR nr. 67 85 50 19. (i det følgende kaldet Kunden)

Mellem. Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K CVR nr. 67 85 50 19. (i det følgende kaldet Kunden) Mellem Kulturministeriet Nybrogade 2 1203 København K CVR nr. 67 85 50 19 (i det følgende kaldet Kunden) og [Leverandøren] [Indsæt adresse] [Indsæt postnummer og by] CVR nr. [Indsæt CVR-nummer] (i det

Læs mere

FORSIKRING PÅ AARHUS UNIVERSITET

FORSIKRING PÅ AARHUS UNIVERSITET FORSIKRING PÅ AARHUS kring Forsi 1 SELVFORSIKRING Aarhus Universitet er selvforsikret, jf. Finansministeriets cirkulære nr. 9783 af 9. december 2005 Selvforsikring betyder, at Aarhus Universitet ikke må

Læs mere

Kontrakt. om Region Syddanmarks revisionsopgaver. mellem. Region Syddanmark CVR-nr. 29 19 09 09 Damhaven 12 7100 Vejle. (herefter benævnt Regionen)

Kontrakt. om Region Syddanmarks revisionsopgaver. mellem. Region Syddanmark CVR-nr. 29 19 09 09 Damhaven 12 7100 Vejle. (herefter benævnt Regionen) Kontrakt mellem Region Syddanmark CVR-nr. 29 19 09 09 Damhaven 12 7100 Vejle (herefter benævnt Regionen) og [ ] [CVR nr. ] [ ] [ ] (herefter benævnt Revisor) (Regionen og Revisor samlet benævnt Parterne)

Læs mere

I anledning af klagen har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen i en redegørelse af 11. januar 2010 om sagens faktiske omstændigheder udtalt:

I anledning af klagen har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen i en redegørelse af 11. januar 2010 om sagens faktiske omstændigheder udtalt: Kendelse af 10. maj 2010 (J.nr. 2009-0020413) Revisionsvirksomhed frataget godkendelsen som revisionsvirksomhed og slettet i registeret over godkendte revisionsvirksomheder. Revisorlovens 29 og 14, stk.

Læs mere

Bekendtgørelse om forbrugerbeskyttelse i medfør af lov om elforsyning 1)

Bekendtgørelse om forbrugerbeskyttelse i medfør af lov om elforsyning 1) BEK nr 196 af 27/02/2013 (Historisk) Udskriftsdato: 1. oktober 2016 Ministerium: Klima-, Energi- og Bygningsministeriet Journalnummer: Klima-, Energi- og Bygningsmin., Energistyrelsen, j.nr. 2203/1190-0134

Læs mere

1. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

1. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser J. nr. 12-10198 1. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Almindelige salgs- og leveringsbetingelser, version 1, af dato 18.06.2013. 1 Generelt Medmindre andet skriftlig er aftalt, gælder disse almindelige

Læs mere

Handelsbetingelser Gældende per 21/

Handelsbetingelser Gældende per 21/ Handelsbetingelser Gældende per 21/04-2016 1. Generelt 1.1. Nærværende aftale er gældende for enhver aftale indgået med WEXO. Kunden accepterer ved aftalens indgåelse samtlige betingelser beskrevet i dette

Læs mere

Om sagens omstændigheder har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen den 25. august 2000 oplyst:

Om sagens omstændigheder har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen den 25. august 2000 oplyst: Kendelse af 21. marts 2001. 00-161.414. Afgift ved for sen indsendelse af årsregnskab ikke eftergivet. Årsregnskabslovens 62. (Ellen Andersen, Morten Iversen og Jan Uffe Rasmussen) K, der er medlem af

Læs mere

Forsikringsbetingelser for

Forsikringsbetingelser for Gjensidige Forsikring Otto Mønsteds Plads 11 DK-1563 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring

Læs mere

mosaikhjornet.dk Forretningsbetingelser

mosaikhjornet.dk Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Fragtbetingelser Varer leveres med Postdanmark til brofaste øer til en pris afhængig af vægten (pakker under 50 kg). Prisen herfor oplyses i forbindelse med købet på hjemmesiden.

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser Nordisk Wavin A/S

Salgs- og leveringsbetingelser Nordisk Wavin A/S Salgs- og leveringsbetingelser Nordisk Wavin A/S Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse, medmindre andet er skriftligt aftalt. Købers eventuelle købs- og/eller salgs- og leveringsbetingelser

Læs mere

, ( Virksomheden ) salg og levering

, ( Virksomheden ) salg og levering Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Automation

Læs mere

Annoncering af LED belysning til i Morsø Kommunes administrationsbygning

Annoncering af LED belysning til i Morsø Kommunes administrationsbygning Annonceringsmateriale Side 1 af 7 Annoncering af LED belysning Morsø kommunes adm. bygning [ Annonceringsmateriale - Annoncering af LED belysning til i Morsø Kommunes administrationsbygning Tidsplan 25.8.2014

Læs mere

Vilkår for elleverandørers betaling af ydelser fra Energinet.dk og sikkerhedsstillelse

Vilkår for elleverandørers betaling af ydelser fra Energinet.dk og sikkerhedsstillelse Vilkår for elleverandørers betaling af ydelser fra Energinet.dk og sikkerhedsstillelse December 2015 Version 1.5 Træder i kraft den 1.4.2016 Dec. 2015 Dec. 2015 Dec. 2015 DATE LJD HSF MHS NAME REV. DESCRIPTION

Læs mere

Denne sag handler om, hvorvidt en person i forbindelse med en anerkendte patientskade er berettiget til erstatning for erhvervsevnetab.

Denne sag handler om, hvorvidt en person i forbindelse med en anerkendte patientskade er berettiget til erstatning for erhvervsevnetab. DOM Afsagt den 14. maj 2013 i sag nr. BS 5-699/2012: A mod Patientskadeankenævnet Finsensvej 15 2000 Frederiksberg Sagens problemstilling Denne sag handler om, hvorvidt en person i forbindelse med en anerkendte

Læs mere

Tillægsvilkår for Mobil 1 Time + 1 GB (lukket for salg)

Tillægsvilkår for Mobil 1 Time + 1 GB (lukket for salg) Tillægsvilkår for Mobil 1 Time + 1 GB (lukket for salg) Februar 2016 (senest revideret august 2016) Indholdsfortegnelse 1. Tillægsaftalen... 1 2. Elektronisk kommunikation og gebyr for brevpost... 3 3.

Læs mere

Bekendtgørelse for Færøerne om løbende obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige

Bekendtgørelse for Færøerne om løbende obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige Teknisk sammenskrivning af bekendtgørelse 2009-12-14 nr. 1251 om løbende obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige som ændret ved BEK nr. 863 af 20/07/2011 Bemærk særligt 3 i BEK

Læs mere

Betingelser for Alka Tank&Tjen.

Betingelser for Alka Tank&Tjen. Betingelser for Alka Tank&Tjen. Forbrugere Gælder fra 17. maj 2016 Indledning Alka Tank&Tjen er en mobil app fra Alka Forsikring (herefter benævnt Alka), der kan downloades til mobile enheder med ios og

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune

Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Vedtægter for Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune Navn. Sammenslutningens navn er: "Sammenslutningen af Grundejerforeninger i Trundholm Kommune", kaldet: "SAGT". Formål og opgaver.

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S 1. Anvendelse 1.1 Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om KK-Metal P/S s, CVR-nummer 37841676, ( Virksomheden

Læs mere

GAVATEC A/S Januar 2016 Side 1 af 4

GAVATEC A/S Januar 2016 Side 1 af 4 Side 1 af 4 ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER I.: Gældende for lagersalg (lagerførte varer) Side 1 og 2. II.: Gældende for skaffe- og forskrivningssalg (ikke lagerførte varer) Side 3 og 4. I Salgs-

Læs mere

Auktioner A/S (for en kunde) IKKE under konkurs (Pantebrev opr. stort kr. 250.000)

Auktioner A/S (for en kunde) IKKE under konkurs (Pantebrev opr. stort kr. 250.000) 8. oktober 2012 Auktioner A/S (for en kunde) IKKE under konkurs (Pantebrev opr. stort kr. 250.000) Eftersyn: Intet eftersyn Budfrist: 12. oktober 2012 kl. 15.00 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med

Læs mere

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER

ALMINDELIGE SALGS- LEVERINGSBETINGELSER ALMINDELIGE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Indholdsfortegnelse 1. Definitioner... 3 2. Gyldighed... 3 3. Indgåelse... 4 4. Priser og fakturering... 4 5. Betaling... 5 6. Levering og risikoens overgang...

Læs mere

Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser

Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser Gældende fra: 03. Juni 2019 IPNord ApS Generelle forretningsbetingelser Dette dokument vil gennemgå IPNord ApS (CVR: 37323276) generelle forretningsbetingelser og er gældende for alle IPNord ApS opgaver,

Læs mere

Bekendtgørelse om udbringning af bekæmpelsesmidler fra luftfartøjer 1)

Bekendtgørelse om udbringning af bekæmpelsesmidler fra luftfartøjer 1) BEK nr 1755 af 14/12/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 2. september 2016 Ministerium: Miljø- og Fødevareministeriet Journalnummer: Miljø- og Fødevaremin., Miljøstyrelsen, j.nr. MST-029-00406 Senere ændringer

Læs mere

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser Bilag 2 Salgs- og Leveringsbetingelser Indholdsfortegnelse 1 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER... 3 1.1 Anvendelse og gyldighed... 3 1.2 Tilbud/ordre... 3 1.3 Priser... 3 1.4 Ejendomsforbehold... 3 1.5 Levering...

Læs mere

Almindelige leveringsbetingelser

Almindelige leveringsbetingelser Såfremt der ikke er aftalt andet gælder følgende leveringsbetingelser for produkter, der bliver leveret af HAGENS FJEDRE A/S: Almindelige leveringsbetingelser Anvendelse 1.Nedenstående, almindelige leveringsbetingelser

Læs mere

KOMMUNALE ENERGI- OG KLIMAREGN-

KOMMUNALE ENERGI- OG KLIMAREGN- UDKAST TIL KONTRAKT OM KOMMUNALE ENERGI- OG KLIMAREGN- SKABER I REGION MIDTJYLLAND MELLEM XX OG Region Midtjylland Sagsnr. 1-30-76-26-14 Udbud Kommunale energi- og klimaregnskaber i Region Midtjylland

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 8. december 2015 blev der i sag 306 2015-4061 AA mod Ejendomsmægler Anne-Marie Eybye [Adresse] [By] afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail af 31. marts 2015 har AA indbragt ejendomsmægler Anne-Marie

Læs mere

Vilkår for Betalingsservice og. og Nykredit Kuvertbetaling

Vilkår for Betalingsservice og. og Nykredit Kuvertbetaling Læs om Gældende pr. 20. januar 2016 Vilkår for Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling 1. Vilkår for Betalingsservice 1.1 Nykredit Bank gennemfører på dine vegne betalinger via Betalingsservice efter

Læs mere

Mobilize Me ApS. Salgs- og Leveringsbetingelser til erhvervskunder, kommuner, offentlige og private institutioner.

Mobilize Me ApS. Salgs- og Leveringsbetingelser til erhvervskunder, kommuner, offentlige og private institutioner. 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Mobilize Me s, CVR-nummer 34208077, ( Virksomheden ) salg og levering af serviceydelser

Læs mere