Generator Vilkår & Betingelser

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generator Vilkår & Betingelser"

Transkript

1 Generator Vilkår & Betingelser Juni Indledning 2. Aftalens omfang 3. Ikrafttræden og opsigelse 4. Priser, betaling samt betalingsvilkår 5. Ansvarsbegrænsning 6. Dataansvar 7. Persondata og ophavsret 8. Rettigheder 9. Misligholdelse 10. Force majeure 11. Kommunikation med Kunden 12. Ændring af vilkår 13. Overdragelse 14. Lovvalg og værneting 1. Indledning Disse betingelser beskriver aftalen indgået mellem Autobutler ApS (herefter Generator ) og Kunden. Generator tilbyder en webbaseret tjeneste, Workshop CRM (herefter Platformen ), der primært, men ikke begrænset til, retter sig mod autoværksteder (herefter Kunden ), hvor Kunden kan anvende Platformen til kundehåndtering og kommunikation med bl.a. bilejere (herefter Slutkunden ), der er direkte tilknyttet Kunden. Disse betingelser er gældende, medmindre andet særskilt er aftalt skriftligt parterne imellem. 2. Aftalens omfang Aftalen giver Kunden adgang og brugsret til at anvende de nærmere aftalte ydelser og services, som den til enhver tid gældende version indeholder. Kunden har mulighed for løbende at tilkøbe sig ekstra funktionalitet. Omfanget af dette vil fremgå af faktureringen af Kunden. Generator har til enhver tid ret at ændre funktionaliteten herunder at fjerne og tilføje funktionalitet fra Platformen. Anvendelse af Platformen må udelukkende finde sted på den/de anførte hjemmeside og inden for den juridiske enhed/lokation, som aftalen er indgået med.

2 Kunden er ikke berettiget til at vise kundebedømmelser eller -score andetsteds end på de af Kundens domæner (websites) og fysiske lokationer, der er omfattet af aftalen. 3. Ikrafttræden og opsigelse Aftalen træder i kraft ved Kundens accept. Accept kan gives skriftligt eller via Platformen ved, at Kunden selv aktiverer en eller flere services. Integration mellem Platform og Kundens egen hjemmeside, Facebook, m.m. påhviler Kunden. Aftalen kan opsiges af begge parter med 1 måneds varsel til udgangen af abonnementsperioden. Abonnementsperioden er som udgangspunkt 12 måneder med mindre andet er aftalt. Aftalen er fortløbende og fornys automatisk. Eventuelle rabatter eller særaftaler frafalder ved fornyelse med mindre andet er aftalt. Opsigelse midt i en abonnementsperiode medfører ikke tilbagebetaling af den resterende del af brugsafgiften. Opsigelse skal ske skriftligt. Ved opsigelse, uanset årsag, kan Kunden få egne kundedata udleveret. Ved opsigelse er kunden ikke længere berettiget til at vise kundebedømmelser eller -score på de af kundens domæner og fysiske lokationer, der var omfattet af aftalen. Kunden er heller ikke berettiget til at vise kundebedømmelser og -score andre steder. I tilfælde af Kundens misligholdelse har Generator ret til øjeblikkeligt at stoppe Kundens adgang til Platformen samt fjerne al kode og/eller data. Eventuel genåbning af adgang til Platformen pålægges et administrationsgebyr på DKK Generator forbeholder sig endvidere retten til uden varsel at ophøre med at udbyde tjenesten. 4. Priser, betaling samt betalingsvilkår Anvendelsen af tjenesten er betinget af betaling af en årlig brugsafgift, som betales forud. Prisen herfor er den til enhver tid gældende listepris ved bestilling. Manglende betaling udgør væsentlig misligholdelse af aftalen og berettiger Generator til at stoppe levering, jf. afsnit 3, samt ophæve aftalen med øjeblikkelig virkning. Ved for sen betaling er Generator berettiget til at opkræve morarenter af det til enhver tid skyldige beløb. Ved fremsendelse af rykker opkræves desuden rykkergebyr. Generator er til enhver tid berettiget til at regulere brugsafgiftens størrelse med 1 måneds varsel.

3 Betaling trækkes automatisk enten fra Kundens oplyste konto via Nets Leverandørservice eller et tilknyttet betalingskort. Det er Kundens forpligtelse at sikre, at der til enhver tid er tilknyttet en gyldig konto til Nets Leverandørservice eller et gyldigt betalingskort. Hvis Nets Leverandørservice benyttes, er aftalen omfattet af bestemmelserne Nets regler for debitorer. For yderligere oplysninger herom henvises til Nets hjemmeside. Ved for sen betaling vil Kunden i første omgang anmodes om indbetaling eller opdatering via Nets Leverandørservice uden yderligere omkostninger. Betaling skal være modtaget hos Generator senest 8 dage efter fakturadato. 5. Ansvarsbegrænsning Generator yder ingen driftsgaranti af nogen art. Generator bestræber sig på højst mulige oppetid og levere den bedst mulige drift samt at få afhjulpet eventuelle driftsproblemer hurtigst muligt. Generator er til enhver tid berettiget til at foretage de tekniske omlægninger og ændringer i Platformen og ydelser, som Generator finder hensigtsmæssige. Generator tilstræber at begrænse de gener, som sådanne omlægninger og ændringer måtte påføre Kunden. Generator er under ingen omstændigheder erstatningsansvarlig over for Kunden for foretagelse af ændringer. Kunden er ikke berettiget til at kræve erstatning for (i) indirekte tab af fortjeneste, omsætning, forretning, forretningsmuligheder, tab eller genskabelse af data, goodwill, sikkerhedsbrud forårsaget af tredjeparts brud på telekommunikation og/eller internettet, forventede besparelser eller forventet omsætning (uanset om disse er direkte, indirekte eller følgetab), (ii) ethvert tab eller skade over for tredjepart (uanset om disse er direkte, indirekte eller følgetab), eller (iii) ethvert andet indirekte tab eller følgetab. Generator kan under ingen omstændigheder holdes ansvarlig for det arbejde som formidles og udføres via brugen af Platformen mellem Kunden og Kundens kunder, herunder (men ikke begrænset til) fejl og mangler på gennemførte reparationer, efterlevelse af givet tilbud, arbejdets udførsel m.v. Kundens misligholdelsesbeføjelser er i tilfælde af Generators misligholdelse begrænset til opsigelse af aftalen, efter Generator har haft mulighed for at afhjælpe den af Kunden påberåbte misligholdelse. 6. Dataansvar Generator tager jævnligt backup af Kundens data, men Generator kan ikke drages til ansvar for tab af data uanset årsagen til dette. Kunden anbefales derfor til altid selv at have egen backup af det materiale, Kunden uploader på Platformen.

4 Såfremt data mistes eller beskadiges, vil Generator på bedst mulig vis bistå Kunden med genetablering af Kundens data. 7. Persondata og ophavsret Det er til enhver tid Kundes ansvar at sikre, at rettighederne til data uploadet/lagret af Kunden i Platformen er lovlige, herunder at tredjemands rettigheder, fx ophavsrettigheder, varemærkerettigheder, m.m., ikke krænkes, samt at sikre, at der er givet fornødent samtykke i henhold til lov om beskyttelse af persondata. Generator påtager sig intet ansvar for lovligheden af Kundens data. I tilknytning til lov om beskyttelse af persondata handler Generator alene efter instruks fra Kunden. Generator anses således for databehandler og Kunden for dataansvarlig. Generator anvender en ekstern it-leverandør, der varetager den tekniske drift og vedligeholdelse af Platformen. Denne it-leverandør er databehandler for Generator, og Kunden accepterer hermed, at it-leverandøren også behandler de data for hvilken Kunden selv er dataansvarlig. It-leverandøren handler som databehandler alene efter instruks fra Generator, og opnår ingen form for rettigheder til persondata eller øvrige rettigheder til den information, Kunden afgiver eller materiale, Kunden uploader. It-leverandøren (databehandleren) har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller beskadiges samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med persondataloven eller i strid med Generators instruks. På Kundens anmodning og mod betaling af databehandlerens til enhver tid gældende timetakster for sådant arbejde giver databehandleren Kunden tilstrækkelige oplysninger til, at denne kan påvise, at de nævnte tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger er truffet. Kunden indestår selv for, at indsamling og offentliggørelse af personhenførbare data gennem tjenesten sker i overensstemmelse med dansk rets til enhver tid gældende lovgivning, herunder lov om behandling af personoplysninger. Generator kan i ingen tilfælde holdes ansvarlig for det indhold, der skabes af Kunden, og Kunden skal holde Generator skadesløs for ethvert krav, der måtte blive rejst i denne anledning, herunder for krænkelse af tredjemands rettigheder. 8. Rettigheder Platformen, herunder ethvert indhold af Platformen og al underliggende teknologi (inklusive immaterielle rettigheder indeholdt deri) tilhører Generator og er beskyttet i henhold til gældende love om ophavsret og anden lovgivning.

5 Generator erhverver ingen rettigheder til det materiale, som Kunden vælger at uploade til Platformen, bortset fra en ikke-eksklusiv tidsubegrænset brugsret herunder ret til at gøre materialet tilgængeligt for andre, gennem Platformen eller på andre måder efter Generators eget valg. Kunden indestår for, at de data som overføres til Platformen, er i overensstemmelse ikke overtræder nogen love (herunder den danske Markedsføringslov) og ikke krænker tredjemands rettigheder. Anmoder Kunden Generator om at foretage manuel eller automatisk overførsel af data eller indhold fra et andet digitalt medie, indskærpes det, at Kunden skal indhente alle nødvendige samtykker/licenser fra tredjemand før Generator anmodes om at foretage kopieringen/dataoverførslen. Generator er berettiget til at fjerne data og indhold uden varsel, hvis Generator vurderer, at det er nødvendigt for undgå krænkelse af tredjemands ret, at bringe en sådan til ophør eller overholde lovgivningen generelt. Generatorforbeholder sig desuden retten til at fjerne data og indhold, der vurderes at kunne skade Generators goodwill eller i øvrigt findes upassende. 9. Misligholdelse Generator er berettiget til at ophæve aftalen helt eller delvist i tilfælde af Kundens væsentlige misligholdelse. Som væsentlig misligholdelse betragtes blandt andet (men ikke begrænset til) enhver tilsidesættelse af de forpligtelser, der påhviler Kunden i nærværende betingelser, herunder manglende rettidig betaling, Kundens anmeldelse af betalingsstandsning eller konkurs. Kundens brugsret bortfalder ved ophævelse. I tilfælde af Generators væsentlige misligholdelse kan Kunden skriftligt varsle ophævelse af aftalen, såfremt Generator ikke inden en frist på minimum 15 arbejdsdage afhjælper misligholdelsen. Fristen regnes fra det tidspunkt, varslet om ophævelsen er kommet frem til Generator. Såfremt Generator får mistanke om misbrug af Platformen, herunder (men ikke begrænset til) bevidst afgivelse af urigtige oplysninger i forbindelse med tilbudsgivning eller oprettelse af falske kundebedømmelser, har Generator ret til at lukke for adgangen til den Platformen uden, at Kunden kan rejse krav mod Generator som følge heraf. 10. Force majeure Generator kan ikke holdes ansvarlig over for Kunden for forhold, der ligger uden for Generators kontrol. Force majeure inkluderer (men er ikke begrænset til) naturkatastrofer, terrorangreb, krig, sabotage, strejke, lockout, brand, vandskade, strømsvigt, omfattende it-

6 nedbrud og nedbrud af internetforbindelser. 11. Kommunikation med Kunden Kunden accepterer, at Generator, må sende Kunden meddelelser via det på Platformen fungerende beskedsystem samt Kundens oplyste adresse. Der er Kundens ansvar at sikre, at Kundens oplyste adresse til enhver tid er korrekt. 12. Ændring af vilkår Generator forbeholder sig ret til på ethvert tidspunkt at ændre disse vilkår. Ved væsentlige ændringer vil Generator varsle ikrafttrædelsen af de ændrede vilkår med minimum 1 måneds varsel. Ændringer bekendtgøres på Platformen og/eller sendes som besked direkte til Kunden via Platformens beskedsystem. De til enhver tid gældende vilkår vil være tilgængelig på Platformen. 13. Overdragelse Generator er berettiget til at overdrage enhver rettighed og forpligtelse i henhold til aftalen med Kunden helt eller delvist til tredjemand. Kunden kan ikke uden skriftligt samtykke fra Generator foretage overdragelse af sine rettigheder og forpligtelser indeholdt i nærværende aftale. Ved overdragelse forstås bl.a. (men ikke begrænset til) omstrukturering, salg af virksomhed eller aktiver eller anden opsplitning af Kundens virksomhed. 14. Lovvalg og værneting Enhver tvist mellem Generator og Kunden, som forgæves er forsøgt afgjort i mindelighed, skal afgøres efter dansk ret ved danske domstole.

2.2 Ændringer og tillæg. Ændringer af og tillæg til Aftalegrundlaget er kun gældende, hvis parterne har aftalt dem skriftligt.

2.2 Ændringer og tillæg. Ændringer af og tillæg til Aftalegrundlaget er kun gældende, hvis parterne har aftalt dem skriftligt. Salgs- og leveringsbetingelser for Dynamic Venues ApS serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler

Læs mere

TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY. Juni 2016

TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY. Juni 2016 TILLÆGSVILKÅR FOR TELMORE PLAY Juni 2016 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Tillægsaftalen...3 1.A. Elektronisk kommunikation...3 2. Brug af TELMORE Play...3 3. Betaling...4 4. Personoplysninger...4 5. Forbud mod

Læs mere

Forretningsbetingelser. for brugen af

Forretningsbetingelser. for brugen af Forretningsbetingelser for brugen af Forretningsbetingelser De nedenstående forretningsbetingelser er til enhver tid gældende for kundens brug af IT-systemer leveret af Siteloom Contracts ApS (fremover

Læs mere

Betingelser for Alka Tank&Tjen.

Betingelser for Alka Tank&Tjen. Betingelser for Alka Tank&Tjen. Forbrugere Gælder fra 17. maj 2016 Indledning Alka Tank&Tjen er en mobil app fra Alka Forsikring (herefter benævnt Alka), der kan downloades til mobile enheder med ios og

Læs mere

1. INDLEDNING 2. TJENESTEN

1. INDLEDNING 2. TJENESTEN 1. INDLEDNING 2. TJENESTEN 1. Disse brugsvilkår vedrører og fastlægger din ret til adgang og brug af tjenesten Pointvoucher ("Tjenesten"). Tjenesten stilles til rådighed af WR Services ApS, Mølbakvej 5,

Læs mere

Betingelser for brugere

Betingelser for brugere Betingelser for brugere Betingelser for brug af HereYouGo for rejsebureauer der køber leads 1. Indgåelse Disse betingelser er gældende for brug af webportalen på hereyougo.dk mellem HereYouGo og rejsebureauet.

Læs mere

Abonnementsvilkår for Mofibo hos YouSee. Maj 2014

Abonnementsvilkår for Mofibo hos YouSee. Maj 2014 Abonnementsvilkår for Mofibo hos YouSee Maj 2014 Indholdsfortegnelse Abonnementsaftale for Mofibo 1. Tillægsaftalen 4 2. Aftalens parter 4 3. Brug af Mofibo-tjenesten 4 4. Priser 5 5. Betaling 5 6. Personoplysninger

Læs mere

Aktuelle betingelser autobutler.dk

Aktuelle betingelser autobutler.dk Aktuelle betingelser autobutler.dk Brugervilkår for køretøjsejere Ved at oprette en brugerprofil som køretøjsejer på autobutler.dk accepterer du disse brugervilkår, og du opfordres hermed til at læse brugervilkårene

Læs mere

Bekendtgørelse af lov om digital løsning til brug for anmeldelse af sygefravær og anmodning om refusion og tilskud m.v.

Bekendtgørelse af lov om digital løsning til brug for anmeldelse af sygefravær og anmodning om refusion og tilskud m.v. LBK nr 440 af 01/05/2013 (Gældende) Udskriftsdato: 19. september 2016 Ministerium: Beskæftigelsesministeriet Journalnummer: Beskæftigelsesmin., Arbejdsmarkedsstyrelsen, j.nr. 2013-0006087 Senere ændringer

Læs mere

Certifikataftale om optagelse i og brug af certifikatregistret

Certifikataftale om optagelse i og brug af certifikatregistret Certifikataftale om optagelse i og brug af certifikatregistret 2 KONTRAKTSKLAUSUL Denne certifikataftale er underlagt de til enhver tid gældende Regler for bionaturgascertifikater. 1. Aftaleparter Denne

Læs mere

Vilkår for Selvbetjening Erhverv

Vilkår for Selvbetjening Erhverv Vilkår for Selvbetjening Erhverv Juni 2016 1. Aftalen For aftaler om Selvbetjening Erhverv, der udbydes af TDC A/S (herefter TDC) gælder følgende vilkår for Selvbetjening Erhverv i supplement til Generelle

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser for Energi-Boring ApS.

Salgs- og leveringsbetingelser for Energi-Boring ApS. 1 Salgs- og leveringsbetingelser for Energi-Boring ApS. 1 INDLEDNING Disse salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle tilbud, ordrebekræftelser, leverancer samt udført arbejde, medmindre andet er aftalt.

Læs mere

Abonnementsvilkår for Workpilot

Abonnementsvilkår for Workpilot Abonnementsvilkår for Workpilot 1. ACCEPT AF ABONNEMENT OG VILKÅR 1.1 Nærværende abonnementsvilkår (herefter Vilkår ) tiltrædes ved at afkrydse Jeg har læst og accepterer abonnementsvilkår på bestillingsformularen,

Læs mere

G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. N O V E M B E R 2 0 0 9

G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. N O V E M B E R 2 0 0 9 G E N E R E L L E R E G L E R F O R D E B I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E P R. 1. N O V E M B E R 2 0 0 9 Her kan du læse de regler, der gælder for debitorer i Betalingsservice. 1 Hvad er

Læs mere

Sundhedssikring. Aftale om. Ind- og udtrædelse. mellem. Firmanavn Adresse Postnr. / By Cvr-nr. (i det følgende kaldet arbejdsgiveren)

Sundhedssikring. Aftale om. Ind- og udtrædelse. mellem. Firmanavn Adresse Postnr. / By Cvr-nr. (i det følgende kaldet arbejdsgiveren) Aftale om Sundhedssikring Tegnernr.: Kundenr.: Aftalenr.: mellem Firmanavn Adresse Postnr. / By Cvr-nr. (i det følgende kaldet arbejdsgiveren) og Topdanmark Livsforsikring A/S Borupvang 4, 2750 Ballerup

Læs mere

HusEftersyn.dk s generelle vilkår & brugerbetingelser Gældende fra 15. januar 2014

HusEftersyn.dk s generelle vilkår & brugerbetingelser Gældende fra 15. januar 2014 HusEftersyn.dk s generelle vilkår & brugerbetingelser Gældende fra 15. januar 2014 Ved at oprette en gratis auktion på huseftersyn.dk accepterer du disse vilkår og brugerbetingelser, og du opfordres hermed

Læs mere

Få mere information på yousee.dk eller 70 70 40 40. Vilkår for YouBio. Åbningstider Kundeservice Hverdage 08.00 18.30

Få mere information på yousee.dk eller 70 70 40 40. Vilkår for YouBio. Åbningstider Kundeservice Hverdage 08.00 18.30 YouBio, 48, 12. Forbehold for trykfejl. Få mere information på yousee.dk eller 70 70 40 40 Åbningstider Kundeservice Hverdage 08.00 18.30 Vilkår for YouBio November 2012 Support Hverdage 08.00 20.00 Weekend

Læs mere

Generelle vilkår for IST Danmark s produkter

Generelle vilkår for IST Danmark s produkter Generelle vilkår for IST Danmark s produkter Version: 3.1 dato: 5. februar 2016 1. Indledning Efterfølgende vilkår (herefter Vilkår ) beskriver, hvad der er gældende ved brugen af IST's produkter (herefter

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Journalnr. 21480 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Nærværende salgs- og leveringsbetingelser (herefter benævnt Aftalen ) fastlægger de vilkår, der gælder for Brugerens anvendelse af E.P. Grafisk online-services

Læs mere

www.dban.dk FORTROLIGHEDSAFTALE

www.dban.dk FORTROLIGHEDSAFTALE Dansk Business Angel Netværk info@dban.dk www.dban.dk FORTROLIGHEDSAFTALE 2 Mellem undertegnede, på den ene side [Selskabets navn og adresse] CVR-nr. [xx xx xx xx] (herefter betegnet Selskabet ) og er

Læs mere

Samhandelsbetingelser

Samhandelsbetingelser Samhandelsbetingelser 1 Generelt 1.1 Nærværende aftale beskriver kundens og WebWordSystem ApS (herefter WWS ) rettigheder og forpligtelser i forbindelse med de ydelser, som WWS udbyder via denne hjemmeside.

Læs mere

Handelsbetingelser generelt

Handelsbetingelser generelt Handelsbetingelser generelt for samhandel med musogco (CVR 35595791). Dato: 28. februar 2016 Nærværende betingelser gælder i forbindelse med levering af design, grafiske ydelser, print, tryk, oplæg m.v.

Læs mere

Generelle regler for Overførselsservice

Generelle regler for Overførselsservice Generelle regler for Overførselsservice Gældende fra 1. februar 2015 1. Hvad er Overførselsservice Overførselsservice er et produkt, hvor Nets på grundlag af overførselsdata modtaget fra beløbsafsender

Læs mere

Almindelige Leveringsbestemmelser El

Almindelige Leveringsbestemmelser El Almindelige Leveringsbestemmelser El 1. Kundens rettigheder og forpligtelser Rettigheder og forpligtelser 1.1 Kundens rettigheder og forpligtelser følger af nærværende vilkår samt af nuværende og fremtidig

Læs mere

Vilkår for Betalingsservice og. og Nykredit Kuvertbetaling

Vilkår for Betalingsservice og. og Nykredit Kuvertbetaling Læs om Gældende pr. 20. januar 2016 Vilkår for Betalingsservice og Nykredit Kuvertbetaling 1. Vilkår for Betalingsservice 1.1 Nykredit Bank gennemfører på dine vegne betalinger via Betalingsservice efter

Læs mere

Vilkår for betalingskonti til privatkunder Gældende fra 1. november 2009

Vilkår for betalingskonti til privatkunder Gældende fra 1. november 2009 Vilkår for betalingskonti til privatkunder Gældende fra 1. november 2009 Nordea Finans Danmark A/S, CVR-nr. 89805910, København Nordea Finans Danmarks vilkår for betalingskonti til privatkunder Vilkår

Læs mere

Gasleverandøraftale. mellem. Distributionsselskabet. Gasleverandøren

Gasleverandøraftale. mellem. Distributionsselskabet. Gasleverandøren Gasleverandøraftale mellem Distributionsselskabet og Gasleverandøren (Version 3.0) Gældende fra 1. september 2014 Indholdsfortegnelse 1. AFTALEPARTER... 3 2. FORMÅL... 3 3. DEFINITIONER... 4 4. AFTALEPERIODE...

Læs mere

Generelle vilkår og databehandleraftale

Generelle vilkår og databehandleraftale Generelle vilkår og databehandleraftale Følgende aftale (herefter Aftalen ) gælder for leverance af ydelser og tjenester (herefter InboundCPH s ydelser ) fra InboundCPH til kunden (herefter Kunden ) som

Læs mere

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer

Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Brugerregler for Swipp Erhverv Mobilnummer Nedenfor finder du de regler, der gælder for erhvervsdrivendes brug af Swipp. Som erhvervsdrivende kan du alene modtage beløb via Swipp i forbindelse med salg

Læs mere

SOCIAL - O G I N D E N R I G SM IN I STE RIE T

SOCIAL - O G I N D E N R I G SM IN I STE RIE T SOCIAL - O G I N D E N R I G SM IN I STE RIE T Dato: 1. april 2016 Kontor: CPR-kontoret Filnavn: VK65 Standardvilkår for dataleverancer fra CPR til private. (Gælder alle dataleverancer, bortset fra adgang

Læs mere

LønAdministration. Regler

LønAdministration. Regler LønAdministration Regler Gældende fra 1. november 2014 1. Hvad er LønAdministration? LønAdministration er en ydelse, hvor Bluegarden på grundlag af oplysninger fra kunden sørger for udbetaling af rigtig

Læs mere

Aftale Udstedelse af investeringsforeningsbeviser

Aftale Udstedelse af investeringsforeningsbeviser Aftale Udstedelse af investeringsforeningsbeviser Aftale Mellem [Navn] CVR-nr.: [xx xxx xxxx ] ("Udsteder") [Navn] CVR-nr.: [xx xxx xxxx ] ("Udstedelsesansvarlig") Og VP SECURITIES A/S Weidekampsgade 14

Læs mere

Borgerrådgiverens hovedopgave er først og fremmest dialog med borgerne i konkrete sager en mediatorrolle, hvor det handler om at:

Borgerrådgiverens hovedopgave er først og fremmest dialog med borgerne i konkrete sager en mediatorrolle, hvor det handler om at: BORGER RÅDGIVEREN Det kan du bruge borgerrådgiveren til Er du utilfreds med behandlingen af din sag i Hvidovre Kommune eller med kommunens behandling af dig, kan du henvende dig til borgerrådgiveren. Borgerrådgiverens

Læs mere

Aftale. mellem. [Netejers navn] (Netejer) [Bionaturgassælgers navn] (Bionaturgassælgeren) (Bionaturgassælgeraftalen)

Aftale. mellem. [Netejers navn] (Netejer) [Bionaturgassælgers navn] (Bionaturgassælgeren) (Bionaturgassælgeraftalen) Aftale mellem [Netejers navn] (Netejer) og [Bionaturgassælgers navn] (Bionaturgassælgeren) (Bionaturgassælgeraftalen) (version 1.0) Gældende fra 1. maj 2013 1. AFTALEPARTER Bionaturgassælgeraftalen er

Læs mere

Autobutler.dk Brugervilkår for Værksteder

Autobutler.dk Brugervilkår for Værksteder Autobutler.dk Brugervilkår for Værksteder Marts 2016 Ved at oprette en profil som Værksted på autobutler.dk accepterer Værkstedet disse vilkår for Værksteder, og Værkstedet opfordres hermed til at læse

Læs mere

1.2 Betingelserne gælder fra den 1. januar 2015 og erstatter alle tidligere betingelser for anvendelse af Services.

1.2 Betingelserne gælder fra den 1. januar 2015 og erstatter alle tidligere betingelser for anvendelse af Services. Abonnementsbetingelser for brug af Toolpack -Online Services 1. Anvendelse og gyldighed 1.1 Disse betingelser ( Betingelserne ) for anvendelse af Toolpack Online Services ( Services ) gælder for enhver

Læs mere

Kontrakt Vedr. Faktorer for indtræden på arbejdsmarkedet for personer med handicap

Kontrakt Vedr. Faktorer for indtræden på arbejdsmarkedet for personer med handicap Kontrakt Vedr. Faktorer for indtræden på arbejdsmarkedet for personer med handicap Indholdsfortegnelse 1. Parterne... 3 1.1. Kontrakten indgås mellem... 3 2. Opgaven... 3 3. Projektperiode... 4 4. Pris

Læs mere

Abonnementsvilkår gældende fra og med 25. maj 2018

Abonnementsvilkår gældende fra og med 25. maj 2018 Abonnementsvilkår gældende fra og med 25. maj 2018 1. Aftalegrundlag 1.1 Nærværende generelle abonnementsvilkår (herefter benævnt "Vilkår") fastsætter de nærmere Vilkår for Skolevisioner ApS', CVR-nr.

Læs mere

GENERELLE FORRETNINGSBETINGELSER FOR Hosting

GENERELLE FORRETNINGSBETINGELSER FOR Hosting GENERELLE FORRETNINGSBETINGELSER FOR Hosting Nedenstående betingelser er de til enhver tid gældende forretningsbetingelser for nærværende aftale for Hosting, og er gældende i det omfang, en eller flere

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. indgået mellem. [Kunde] (den Dataansvarlige ) Sandgrav Solutions ApS CVR: Granbakken 53.

DATABEHANDLERAFTALE. indgået mellem. [Kunde] (den Dataansvarlige ) Sandgrav Solutions ApS CVR: Granbakken 53. DATABEHANDLERAFTALE indgået mellem [Kunde] (den Dataansvarlige ) og Sandgrav Solutions ApS CVR: 30 81 47 46 Granbakken 53 3400 Hillerød ( Databehandleren ) Den Dataansvarlige og Databehandleren kaldes

Læs mere

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.:

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.: Abonnementsaftale om håndtering af data i ClinicCare 1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.: 1. Lagring og opbevaring af

Læs mere

Vejledning VEDRØRENDE GENERELLE BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF NEMHANDEL. Februar 2015 (VERSION 1.4 AF FEBRUAR 2015)

Vejledning VEDRØRENDE GENERELLE BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF NEMHANDEL. Februar 2015 (VERSION 1.4 AF FEBRUAR 2015) Vejledning Februar 2015 VEDRØRENDE GENERELLE BETINGELSER FOR ANVENDELSE AF NEMHANDEL (VERSION 1.4 AF FEBRUAR 2015) Side 2 af 12 Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse:... 2 INDLEDNING... 4 GENERELLE

Læs mere

Bekendtgørelse om udbringning af bekæmpelsesmidler fra luftfartøjer 1)

Bekendtgørelse om udbringning af bekæmpelsesmidler fra luftfartøjer 1) BEK nr 1755 af 14/12/2015 (Gældende) Udskriftsdato: 2. september 2016 Ministerium: Miljø- og Fødevareministeriet Journalnummer: Miljø- og Fødevaremin., Miljøstyrelsen, j.nr. MST-029-00406 Senere ændringer

Læs mere

Patientforsikring. Forsikringsbetingelser R350141

Patientforsikring. Forsikringsbetingelser R350141 Patientforsikring Forsikringsbetingelser R350141 Gælder fra august 2014 Indholdsfortegnelse 1. Fællesbetingelser afsnit 1-12 Side 3 2. Patient afsnit 13-14 Side 6 3. Erstatningsregler afsnit 15-16 Side

Læs mere

Bekendtgørelse for Færøerne om løbende obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige

Bekendtgørelse for Færøerne om løbende obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige Teknisk sammenskrivning af bekendtgørelse 2009-12-14 nr. 1251 om løbende obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige som ændret ved BEK nr. 863 af 20/07/2011 Bemærk særligt 3 i BEK

Læs mere

PARSEPORT DATABEHANDLERAFTALE

PARSEPORT DATABEHANDLERAFTALE 2018 PARSEPORT DATABEHANDLERAFTALE PARSEPORT; Databehandleraftale V. 2.0 28/08/2018 1 DATABEHANDLERAFTALE indgået mellem Indtast virksomhed CVR-nr.: Indtast CVR-nr Indtast adresse Indtast postnummer og

Læs mere

DATALØN Regler Gældende fra 15. september 2015

DATALØN Regler Gældende fra 15. september 2015 DATALØN Regler Gældende fra 15. september 2015 1. Hvad er DataLøn? DataLøn er et lønsystem, hvor Bluegarden på vegne af kunden foretager lønbehandling, herunder beregning af løn, A-skat, AM-bidrag, ATP-bidrag,

Læs mere

Kontrakt om konsulentydelse vedrørende Nøgletalsdatabase for virksomheders energibrug i udvalgte brancher

Kontrakt om konsulentydelse vedrørende Nøgletalsdatabase for virksomheders energibrug i udvalgte brancher Kontrakt om konsulentydelse vedrørende Nøgletalsdatabase for virksomheders energibrug i udvalgte brancher 1. PARTERNE Nærværende Kontrakt er indgået mellem Energistyrelsen Amaliegade 44 1256 København

Læs mere

Elpris.dk Nye opgaver vedr. engrosmodellen

Elpris.dk Nye opgaver vedr. engrosmodellen Elpris.dk Nye opgaver vedr. engrosmodellen v/ Pia Rønager Elpris.dk: Oplysninger på elpris.dk og virksomhedens hjemmeside Proces og mål Data om elpris.dk Forslag til ændringer Nye opgaver vedr. engrosmodellen:

Læs mere

Lønpartner. Regler for Lønpartners brug af DataLøn

Lønpartner. Regler for Lønpartners brug af DataLøn Lønpartner Regler for Lønpartners brug af DataLøn Gældende fra 1. november 2014 Disse regler fastlægger rammerne for en Lønpartners brug af DataLøn til levering af lønadministration til kundevirksomheder.

Læs mere

Abonnementsvilkår. 1 Anvendelse. 2 Aftalegrundlag. 3 Abonnementets varighed og fakturering. 4 Abonnementets omfang og anvendelse

Abonnementsvilkår. 1 Anvendelse. 2 Aftalegrundlag. 3 Abonnementets varighed og fakturering. 4 Abonnementets omfang og anvendelse Abonnementsvilkår 1 Anvendelse 1.1 Nærværende abonnementsvilkår (herefter Vilkår ) finder anvendelse for samtlige tilbud, salg, supportaftaler og aftaler i øvrigt mellem HotelBoss (herefter HB ) og kunden

Læs mere

Tillægsaftale om Betalingsservice

Tillægsaftale om Betalingsservice Side 1 af 6 Dokumentnummer 2015-04-19-08.40.50.437123 Tillægsaftale om Betalingsservice 1. Debitorer i Betalingsservice 1.1 Kunden og Den Jyske Sparekasse, Borgergade 3, 7200 Grindsted, djs@djs.dk, har

Læs mere

Sagsnr. 1-23-4-78-3-11 Udkast til kontrakt version2 Udbud af bankydelse med option på kapitalforvaltning

Sagsnr. 1-23-4-78-3-11 Udkast til kontrakt version2 Udbud af bankydelse med option på kapitalforvaltning UDKAST TIL KONTRAKT (VERSION 2) OM BANKYDELSE MED OPTION PÅ KAPITALFORVALNING MELLEM XX OG Region Midtjylland Udkast til kontrakt version2 Indholdsfortegnelse 1 Kontraktens Parter og aftalegrundlag...

Læs mere

Kontrakt. Rackinstallation KUBE 2 Mellem Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR]

Kontrakt. Rackinstallation KUBE 2 Mellem Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] Kontrakt Rackinstallation KUBE 2 Mellem Region Syddanmark CVR 29190909 Damhaven 12 7100 vejle (herefter benævnt kunden) og [Leverandør] [CVR] [adresse] [postnummer, by] (herefter benævnt leverandøren)

Læs mere

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.:

1) Generelt På baggrund af nuværende aftale gives klinikken adgang til data der forefindes på ClinicCare s servere. Dvs.: Abonnementsaftale om håndtering af data i ClinicCare Udgave Januar 2016 Der er krav om at klinikken har en databehandler hos den leverandør der lagre klinikkens data. Dvs. at hvis man har en udgave af

Læs mere

1. Om medlemskab af duka serviceordning

1. Om medlemskab af duka serviceordning Abonnementsbetingelser 1. Om medlemskab af duka serviceordning 1.1. Generelle vilkår og forudsætninger Disse vilkår er gældende for aftalen mellem dig som kunde på den ene side og på den anden side dukapc

Læs mere

Kontrakt. Leverancesystemet. Mellem. Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 Vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] [adresse]

Kontrakt. Leverancesystemet. Mellem. Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 Vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] [adresse] Kontrakt Leverancesystemet Mellem Region Syddanmark CVR 29190909 Damhaven 12 7100 Vejle (herefter benævnt kunden) og [Leverandør] [CVR] [adresse] [postnummer, by] (herefter benævnt leverandøren) [1] Indholdsfortegnelse

Læs mere

Privataftale om levering af strøm, produkter og services fra Modstrøm Danmark A/S

Privataftale om levering af strøm, produkter og services fra Modstrøm Danmark A/S Privataftale om levering af strøm, produkter og services fra 1. AFTALENS PARTER Denne aftale om levering af strøm, produkter og services er indgået og træder i kraft den: mellem CPR-nr.: og CVR nr. 33

Læs mere

Kontrakt. mellem SKAT. Sluseholmen 8 b. 2450 København SV. CVR-nr. 19 55 21 01 ------------------------------- ---------------------------

Kontrakt. mellem SKAT. Sluseholmen 8 b. 2450 København SV. CVR-nr. 19 55 21 01 ------------------------------- --------------------------- Kontrakt mellem SKAT Sluseholmen 8 b 2450 København SV CVR-nr. 19 55 21 01 og ------------------------------- --------------------------- ------------------------ CVR-nr. (herefter benævnt datadistributøren)

Læs mere

KOMMUNALE ENERGI- OG KLIMAREGN-

KOMMUNALE ENERGI- OG KLIMAREGN- UDKAST TIL KONTRAKT OM KOMMUNALE ENERGI- OG KLIMAREGN- SKABER I REGION MIDTJYLLAND MELLEM XX OG Region Midtjylland Sagsnr. 1-30-76-26-14 Udbud Kommunale energi- og klimaregnskaber i Region Midtjylland

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. ("Aftalen") om Databehandlerens behandling af personoplysninger på vegne af den Dataansvarlige.

DATABEHANDLERAFTALE. (Aftalen) om Databehandlerens behandling af personoplysninger på vegne af den Dataansvarlige. Databehandleraftale Rev. 1.0 [Navn på dataansvarlig] CVR-nr.: [CVR-nr.] [Adresse] [Land] ("den Dataansvarlige") og Motus A/S CVR-nr.: 14145486 Svanemøllevej 65 2900 Hellerup Danmark ("Databehandleren")

Læs mere

2014-15. Kommune kunne ikke undtage oplysninger om en forpagtningsafgifts størrelse samt beregningen heraf fra aktindsigt. 2.

2014-15. Kommune kunne ikke undtage oplysninger om en forpagtningsafgifts størrelse samt beregningen heraf fra aktindsigt. 2. 2014-15 Kommune kunne ikke undtage oplysninger om en forpagtningsafgifts størrelse samt beregningen heraf fra aktindsigt En journalist klagede til ombudsmanden over, at Nordfyns Kommune i medfør af offentlighedslovens

Læs mere

Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder)

Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder) Aftale om Betalingsservice (Gælder fra den 1. november 2009 for både eksisterende og nye kunder) Betingelser 1. SKANDINAVISKA ENSKILDA BANKEN må, om ønsket, gennemføre betalinger via PBS (Pengeinstitutternes

Læs mere

LønAdministration Sverige

LønAdministration Sverige LønAdministration Sverige Regler Gældende fra 1. august 2015 1. Hvad er LønAdministration Sverige? LønAdministration Sverige er en ydelse, hvor Bluegarden på grundlag af oplysninger fra kunden foretager

Læs mere

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER

GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER GENERELLE SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TREDJEPARTSPRODUKTER Aftalegrundlag Enhver levering af tredjepartsprodukter fra DFF-EDB, vil ske i henhold til nærværende betingelse, der sammen med det underskrevne

Læs mere

H O V E D A F T A L E mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og HK/KOMMUNAL vedrørende ikke-tjenestemandsansat personale

H O V E D A F T A L E mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og HK/KOMMUNAL vedrørende ikke-tjenestemandsansat personale Side 1 H O V E D A F T A L E mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og HK/KOMMUNAL vedrørende ikke-tjenestemandsansat personale --------------------------- Denne hovedaftale er indgået med bindende

Læs mere

Generel Databehandleraftale for administrationer under Naver Ejendomsadministration ApS

Generel Databehandleraftale for administrationer under Naver Ejendomsadministration ApS Generel Databehandleraftale for administrationer under Naver Ejendomsadministration ApS I forbindelse med de nationale databeskyttelsesregler for personoplysninger samt Europa- Parlamentets og Europarådets

Læs mere

Tillægsaftale om Betalingsservice

Tillægsaftale om Betalingsservice Tillægsaftale om Betalingsservice 1. Debitorer i Betalingsservice 1.1 Kunden og GrønlandsBANKEN, Postboks 1033, 3900 Nuuk, banken@banken.gl har dags dato i henhold til Aftale om Netbank indgået følgende

Læs mere

Bekendtgørelse om forbrugerbeskyttelse i medfør af lov om elforsyning 1)

Bekendtgørelse om forbrugerbeskyttelse i medfør af lov om elforsyning 1) BEK nr 196 af 27/02/2013 (Historisk) Udskriftsdato: 1. oktober 2016 Ministerium: Klima-, Energi- og Bygningsministeriet Journalnummer: Klima-, Energi- og Bygningsmin., Energistyrelsen, j.nr. 2203/1190-0134

Læs mere

Vilkår for aftale om tilslutning til behandling af. NemKontobaserede udbetalinger

Vilkår for aftale om tilslutning til behandling af. NemKontobaserede udbetalinger Vilkår for aftale om tilslutning til behandling af NemKontobaserede udbetalinger P. 1-11 Indholdsfortegnelse 1 Definitioner... 3 2 Baggrund... 3 3 Tilslutningsvilkår... 4 4 Nets' ydelser... 6 5 Ændringer...

Læs mere

Dataudvekslingsaftale

Dataudvekslingsaftale Dataudvekslingsaftale Mellem undertegnede parter Socialstyrelsen Edisonsvej 18, 1. 5000 Odense C CVR-nr.: 26144698 (herefter benævnt Styrelsen ) og [Navn] [Adresse] [Adresse] CVR-nr.: [cvr-nr.] (herefter

Læs mere

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København.

1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. Love for VIRKSOM 1. Navn 1.1 Organisationens navn er VIRKSOM med hjemsted i København. 2. Idégrundlag og formål 2.1 VIRKSOM tilbyder medlemskab til personer, som driver selvstændig erhvervsvirksomhed,

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Om behandling af personoplysninger og lokalforeningsoplysninger i FDF. Indgås mellem

DATABEHANDLERAFTALE. Om behandling af personoplysninger og lokalforeningsoplysninger i FDF. Indgås mellem DATABEHANDLERAFTALE Om behandling af personoplysninger og lokalforeningsoplysninger i FDF Indgås mellem Frivilligt Drenge- og Pige Forbund, FDF CVR 22 16 78 12 (i det følgende betegnet som dataansvarlig)

Læs mere

Vilkårene gælder for tredjeparter, som ønsker at indhente stam- og måledata via den kundestyrede adgang til data i DataHub.

Vilkårene gælder for tredjeparter, som ønsker at indhente stam- og måledata via den kundestyrede adgang til data i DataHub. 15. marts 2016 USS/ACH Vilkår for adgang til og brug af DataHub Tredjepart Vilkårene gælder for tredjeparter, som ønsker at indhente stam- og måledata via den kundestyrede adgang til data i DataHub. 1.

Læs mere

VILKÅR OG BETINGELSER 1. FORORD

VILKÅR OG BETINGELSER 1. FORORD VILKÅR OG BETINGELSER 1. FORORD 1. Psychcon A/S har udviklet en tjeneste, som kan bruges til at etablere videomøder mellem Kunden (behandleren) og dennes klienter (herefter benævnt Tjenesten ). Tjenesten

Læs mere

Vejledning til kopi- og printaftalen

Vejledning til kopi- og printaftalen Vejledning til kopi- og printaftalen Økonomistyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.oes.dk og www.statensindkob.dk Indholdsfortegnelse 2 1. Indledning...3 2. Hvad er formålet

Læs mere

Corpitals Forretningsbetingelser # ( )

Corpitals Forretningsbetingelser # ( ) Corpitals Forretningsbetingelser #00014207 (2019-01-15) 1. Generelt 1.1. Corpitals Forretningsbetingelser udgør en integreret del af det samlede aftalegrundlag mellem Corpital og Kunden, og er således

Læs mere

PERSONALEGUIDE. Regler og vilkår

PERSONALEGUIDE. Regler og vilkår PERSONALEGUIDE Regler og vilkår Version: Maj 2014 Indhold Indledning... 3 1. Definitioner... 3 1.1 Aftale... 3 1.2 Kunden... 3 1.3 Kundeportal... 3 1.5 Værktøjer... 3 1.6 Bluegarden... 3 2. Aftalens omfang...

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Ved at benytte FirmaPlus services og produkter accepteres nedenstående forretningsbetingelser. Evt. afvigelser aftalt i kontrakten har forrang frem for forretningsbetingelserne.

Læs mere

Resume af vigtigste punkter:

Resume af vigtigste punkter: Pizzeria betingelser - s. 1 Resume af vigtigste punkter: Her forklares det i korte træk de vigtigste ting du siger ja til ved at acceptere kontrakten. Gratis pizzabakker Prisen for pizzabakkerne med reklamer

Læs mere

Bekendtgørelse om valg og certificering af tilsynsførende ved frie grundskoler m.v.

Bekendtgørelse om valg og certificering af tilsynsførende ved frie grundskoler m.v. BEK nr 619 af 09/06/2010 (Gældende) Udskriftsdato: 20. august 2016 Ministerium: Undervisningsministeriet Journalnummer: Undervisningsmin., sag nr. 131.29F.031 Senere ændringer til forskriften BEK nr 220

Læs mere

GENERELLE REGLER FOR KREDITORER I BETALINGSSERVICE

GENERELLE REGLER FOR KREDITORER I BETALINGSSERVICE GENERELLE REGLER FOR KREDITORER I BETALINGSSERVICE Gældende fra 1. november 2009 1. Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice er en betalingstjeneste, som kreditor kan bruge til at iværksætte betalinger

Læs mere

Generelle vilkår. driftstid blive reageret uden ophold på alle hændelser, der har betydning for kundens anvendelse af systemet.

Generelle vilkår. driftstid blive reageret uden ophold på alle hændelser, der har betydning for kundens anvendelse af systemet. Generelle vilkår Dette dokument beskriver de generelle betingelser for at benytte services hostet hos Green Volcano. 1. Ikrafttræden og varighed Kundens brugsret gælder fra ikrafttrædelsesdatoen jf. parternes

Læs mere

G E N E R E L L E R E G L E R F O R K R E D I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E

G E N E R E L L E R E G L E R F O R K R E D I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E G E N E R E L L E R E G L E R F O R K R E D I T O R E R I B E T A L I N G S S E R V I C E Her kan du læse de regler, der gælder for kreditorer i Betalingsservice. 1 Hvad er Betalingsservice? Betalingsservice

Læs mere

Rammeaftale. Mellem. Følgende regioner: Region Hovedstaden. Region Sjælland. Region Syddanmark. Region Nordjylland. Region Midtjylland

Rammeaftale. Mellem. Følgende regioner: Region Hovedstaden. Region Sjælland. Region Syddanmark. Region Nordjylland. Region Midtjylland Rammeaftale Mellem Følgende regioner: Region Hovedstaden Region Sjælland Region Syddanmark.. Region Nordjylland. Region Midtjylland (herefter samlet "Regionerne" og hver for sig "den enkelte region") og

Læs mere

Vilkår for betalingskonti Privatkunder

Vilkår for betalingskonti Privatkunder Gældende fra den 01.02.2016. 1. Indledning Disse vilkår gælder for betalingskonti oprettet med henblik på at gennemføre betalingstjenester. En betalingskonto er f.eks. en lønkonto, men ikke en børneopsparingskonto.

Læs mere

UANMODEDE HENVENDELSER (SPAM)

UANMODEDE HENVENDELSER (SPAM) UANMODEDE HENVENDELSER (SPAM) VIDEN RÅDGIVNING SERVICE TRYGHED INDHOLD 1. Kort fortalt... 3 2. Uanmodede henvendelser.... 3 3. Nærmere om samtykke til henvendelse.... 7 3.1. Krav om forudgående samtykke...

Læs mere

Standardkontrakt for udlicitering af arbejdsmarkedsuddannelse. mellem den godkendte uddannelsesinstitutionen navn og adresse (herefter institutionen)

Standardkontrakt for udlicitering af arbejdsmarkedsuddannelse. mellem den godkendte uddannelsesinstitutionen navn og adresse (herefter institutionen) Standardkontrakt for udlicitering af arbejdsmarkedsuddannelse Undervisningsministeriet marts 2010 Aftale om udlicitering mellem den godkendte uddannelsesinstitutionen navn og adresse (herefter institutionen)

Læs mere

Bekendtgørelse om Revisornævnet 1

Bekendtgørelse om Revisornævnet 1 Udkast til Bekendtgørelse om Revisornævnet 1 I medfør af 47, stk. 1, i lov nr. 468 af 17. juni 2008 om godkendte revisorer og revisionsvirksomheder (revisorloven), som senest ændret ved lov nr. af maj

Læs mere

Kontrakt. revision af de lokale kirkelige kasser mellem. [XX] stiftsøvrighed (i det følgende kaldet kunden) (i det følgende kaldet revisor)

Kontrakt. revision af de lokale kirkelige kasser mellem. [XX] stiftsøvrighed (i det følgende kaldet kunden) (i det følgende kaldet revisor) Kontrakt om revision af de lokale kirkelige kasser mellem [XX] stiftsøvrighed (i det følgende kaldet kunden) og (i det følgende kaldet revisor) [Delaftale nr. XX] 1. BAGGRUND OG FORMÅL... 4 2. DEFINITIONER...

Læs mere

Corpitals NAVonline betingelser # ( )

Corpitals NAVonline betingelser # ( ) Corpitals NAVonline betingelser #00014207 (2018-03-01) 1. Omfang 1.1. Nærværende Betingelser beskriver vilkår for benyttelse af via hosting platformen NAVonline.com. 2. Tidsrum 2.1. Almindelig åbningstid

Læs mere

Annoncering af LED belysning til i Morsø Kommunes administrationsbygning

Annoncering af LED belysning til i Morsø Kommunes administrationsbygning Annonceringsmateriale Side 1 af 7 Annoncering af LED belysning Morsø kommunes adm. bygning [ Annonceringsmateriale - Annoncering af LED belysning til i Morsø Kommunes administrationsbygning Tidsplan 25.8.2014

Læs mere

UDKAST TIL KONTRAKT PROCESHJÆLP TIL STRATEGISK ENERGIPLANLÆGNING MELLEM. Region Midtjylland

UDKAST TIL KONTRAKT PROCESHJÆLP TIL STRATEGISK ENERGIPLANLÆGNING MELLEM. Region Midtjylland UDKAST TIL KONTRAKT OM PROCESHJÆLP TIL STRATEGISK ENERGIPLANLÆGNING MELLEM XX OG Region Midtjylland Sagsnr. 1-30-76-36-12 Udbud Proceshjælp til strategisk energiplanlægning 1. Kontraktens Parter og aftalegrundlag...

Læs mere

Vejledning om lægemiddel- og medicovirksomheder og specialforretninger med medicinsk udstyr med tilknyttede sundhedspersoner

Vejledning om lægemiddel- og medicovirksomheder og specialforretninger med medicinsk udstyr med tilknyttede sundhedspersoner Vejledning om lægemiddel- og medicovirksomheder og specialforretninger med medicinsk udstyr med tilknyttede sundhedspersoner Indhold 1 Indledning... 2 2 Omfattede virksomheder og forretninger... 2 2.1

Læs mere

MobilePeople Solutions A/S

MobilePeople Solutions A/S MobilePeople Solutions A/S Generelle Vilkår og Betingelser. Januar 2015 1. Generelt Nedenstående generelle vilkår og betingelser regulerer MobilePeople s leverance af digitale tjenester bestilt af Kunden,

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Udarbejdet af DOP - 1. Anvendelse af betingelser 1.1 Disse betingelser anvendes i alle forhold mellem DOP - (fremadrettet omtalt DOP) og Kunden med mindre andet er skriftligt aftalt.

Læs mere

Abonnementsbetingelser DAH BASIS: Indhold:

Abonnementsbetingelser DAH BASIS: Indhold: Abonnementsbetingelser DAH BASIS: Indhold: DAH BASIS abonnement:... 2 1 - Abonnementets dækningsområde:... 2 2 - Abonnementet dækker:... 2 3 - Bugsering:... 2 4 - Starthjælp/hjulskifte/brændstofudbringning

Læs mere

Bekendtgørelse om dagpengegodtgørelse for 1., 2. og 3. ledighedsdag (G-dage)

Bekendtgørelse om dagpengegodtgørelse for 1., 2. og 3. ledighedsdag (G-dage) BEK nr 674 af 30/06/2009 (Historisk) Udskriftsdato: 19. september 2016 Ministerium: Beskæftigelsesministeriet Journalnummer: Beskæftigelsesmin. Arbejdsdirektoratet, j.nr. 09-22-0013 Senere ændringer til

Læs mere

Aftale omkring behandling af persondata.

Aftale omkring behandling af persondata. Databehandleraftale Aftale omkring behandling af persondata. Aftalen Denne databehandleraftale er et tillæg til den indgåede kontrakt mellem kunden (Dataansvarlig) og ApS (Databehandler), og er gældende

Læs mere

Kontrakt. om Region Syddanmarks revisionsopgaver. mellem. Region Syddanmark CVR-nr. 29 19 09 09 Damhaven 12 7100 Vejle. (herefter benævnt Regionen)

Kontrakt. om Region Syddanmarks revisionsopgaver. mellem. Region Syddanmark CVR-nr. 29 19 09 09 Damhaven 12 7100 Vejle. (herefter benævnt Regionen) Kontrakt mellem Region Syddanmark CVR-nr. 29 19 09 09 Damhaven 12 7100 Vejle (herefter benævnt Regionen) og [ ] [CVR nr. ] [ ] [ ] (herefter benævnt Revisor) (Regionen og Revisor samlet benævnt Parterne)

Læs mere