Forlaget Tro-fast. - et rigtigt hundeforlag - Stress, angst og aggression hos hunde. - Årsager, forebyggelse og helbredelse - Af Anders Hallgren

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forlaget Tro-fast. - et rigtigt hundeforlag - Stress, angst og aggression hos hunde. - Årsager, forebyggelse og helbredelse - Af Anders Hallgren"

Transkript

1 Forlaget Tro-fast - et rigtigt hundeforlag - Stress, angst og aggression hos hunde - Årsager, forebyggelse og helbredelse - Af Anders Hallgren Stress og angst - og dermed ofte følgende aggressivitet - er kropsligt set det samme med kun små fysiologiske forskelle. Derfor er det så vigtigt med kundskab på dette område. Bogen er blevet til på baggrund af Anders Hallgrens mange års arbejde med problemadfærd hos hunde. Et af hans allervigtigste budskaber er, at man ikke bare skal behandle symptomerne, men finde frem til årsagerne til problemadfærden og gøre noget ved dem i stedet. Stress er næsten altid en af årsagerne, og derfor mener Anders Hallgren selv, at denne bog er den vigtigste af alle hans bøger. Heri finder du vigtig information om stress, hvad der kan forårsage den, hvordan man forebygger den hos hunden, samt hvad man kan gøre for at afhjælpe det, så man kan få et godt og afslappet forhold til sin hund. 112 sider, farveillustreret hardback. Pris 250 kr.

2 Lykkelige lydige hunde - af Anders Hallgren Hvad skal man gøre for at få sin hund både lykkelig og lydig? Denne bog præsenterer en træningsform, som bygger på forståelse, kærlighed, passende krav og kontakt. Med den rette form for træning og aktivering i hverdagen får du en hund, der fungerer overalt. En glad og tillidsfuld hund, der passer ind i familiens liv, og som kan omgås andre mennesker og hunde. En hund, der er føjelig i såvel bymiljø som på landet. En lykkelig hund, der kan lide at være lydig. 158 sider, farveillustreret, hardback. Pris: 250 kr. Problemhund og hundeproblemer? - af Anders Hallgren Ny revideret udgave! Bogen er et storslået opslagsværk, hvor man kan læse om diverse adfærdsproblemer hos hunde, hvordan de opstår, hvordan man kan forebygge dem og sidst men ikke mindst, hvordan man kan behandle dem. 240 sider, farveillustreret, hardback Pris: 298 kr. Den gamle Hund - af Anders Hallgren Gamle hunde kan - og vil - og har præcis som vi mennesker - brug for stimulans og fysisk træning, for at hjernen og kroppen skal fungere optimalt. Her, i de gamle hundes egen bog, findes masser af idéer til let beskæftigelse, træning, pleje mm. 118 sider, farveillustreret, hardback Pris: 225 kr. Farvel til en ven - af Anders Hallgren Denne bog er skrevet som en støtte til dig midt i sorgen, når du har mistet en kær ven. For lige som man kan have brug for vejledning, når et liv begynder, kan man også have brug for det, når et liv ender, og man mister en, man har kær. Forfatteren ønsker her at være en støtte på din vej igennem det svære sorgarbejde. 64 sider, stemningsfulde farvefotos, hæftet hardback Pris: 130 kr. Forstår du din hund? - af Anders Hallgren Heri beskrives oprindelsen og slægtskabet med ulven, hundens forskellige sanser samt på hvilken måde de kan udnyttes af mennesket. Bogen indeholder også kapitler om den lille hvalp og den voksne hunds behov, tager problemer op, som man kan støde på og giver tips til, hvordan man kan forebygge og løse dem. 128 sider, farveillustreret, hardback Pris: 195 kr. Alfasyndromet- af Anders Hallgren - om lederskab og rangorden hos hunde - Her giver Anders Hallgren sit syn på udtryk som alfarolle, dominans, lederskab og rangorden. Han fortæller hvordan man historisk har set på disse begreber, og hvordan de påvirker hundeejerens syn på opdragelse i dag. 124 sider, farveillustreret, hardback Pris: 250 kr.

3 Drivkraft og motivation - af Anders Hallgren Hvad er der brug for hos en god potentiel arbejdshund? Hvordan bevarer man motivationen hos hunden, og hvad skal der til, hvis man bare gerne vil gøre en helt almindelig hund til en god kollega, eller man gerne vil klare sig godt i i konkurrencesporten med hunden? Disse spørgsmål og mange andre, giver denne bog nogle svar på. 208 sider, farveillustreret, hardback Pris: 298 kr. Rygproblemer hos hunde - af Anders Hallgren Hvorfor bliver en ellers fredelig hund pludselig aggressiv? Anders Hallgren har foretaget en videnskabelig undersøgelse af sammenhængen mellem rygproblemer og aggressivitet hos hunde. Resultaterne kan man læse i denne bog, som også beskriver, årsager til og forebyggelse af rygproblemer. 36 sider, sort/hvid illustreret, klipset hæfte Pris: 65 kr. Brandalarmtræning for hunde - af Anders Hallgren Den svenske hundepsykolog Anders Hallgren gennemgår i dette hæfte, hvordan du enkelt lærer din hund at alarmere familien ved røg og brand. Med illustrative billeder og trinvise øvelser kan du i løbet af 6-8 uger lære din hund, hvordan den skal alarmere og vække dig, hvis det brænder. 38 sider, sort/hvid illustreret, klipset hæfte Pris: 75 kr. Hundeaktivering - af Jan Nijboer I bogen Hundeaktivering præsenterer Jan Nijboer nye idéer til aktivering af hunden ved hjælp af hans dummy-belønnings-koncept. Herfra kan du vælge de idéer, der passer til netop dig og din hund. Apportering, næsearbejde og dogdancing er nogle af de sjove aktiviteter i bogen, der kan give både hund og ejer meget glæde. Og så er der et kapitel om den nye, sjove hundesport Hyrdebold. 170 sider, farveillustreret, hardback. Pris: 250 kr. Sjov på turen med din hund - af Irene Liliequist Har du oplevet, at din hund trækker af sted med dig i snoren, når I går tur, ikke vil komme, når du kalder, er svær at styre, når I passerer andre hunde, jager eller går på eventyr på egen pote?...så er der hjælp at hente i denne bog. Her får du inspiration til at gøre turen med din firebenede ven meget sjovere og mere spændende for jer begge, og du vil opdage, hvordan din hund vil prioritere dit selskab. 124 sider, farveillustreret, hardback Pris: 250 kr. Mere Agility - af Marie Hansson I Mere Agility kan du læse om agility på konkurrenceplan, træningsforslag, analyser og oplysninger om psykologi samt få masser af praktiske øvelser og forslag. 288 sider, sort/hvid illustreret, hardback Pris: 225 kr.

4 Min bedste ven - af Marie Hansson Min bedste ven er en bog om hundepsykologi efter den bløde, naturlige og aktive metode. Bogens tyngde ligger på aktivering. Man får mængder af tips og idéer til, hvordan man nemt kan aktivere hunden både indendørs, i haven og på gåturene. Indledningsvis bliver der informeret om nogle af de mange ting, som man bør sætte sig ind i før man skaffer hund 178 sider, sort/hvid illustreret, paperback Pris: 195 kr. Studieplan til Min bedste ven - af Marie Hansson Marie Hansson har udarbejdet et godt og interessant studiemateriale til sin bog, hvor hun lægger op til, at man mødes i en studiekreds eller lignende 8 gange for at drøfte de forskellige emner i bogen. Der findes en fuldstændig plan for hvert møde, og man tager et kapitel af bogen op ad gangen. 22 sider, sort/hvid, klipset hæfte Pris: 35 kr. Cirkusbog for hunde - af Helle Frandsen Det er vigtigt, at hunden får mulighed for at bruge sin næse hver dag, og at den får opgaver, som den skal løse. I denne bog får du flere små sjove øvelser og opgaver, som du kan give din hund. 39 sider, sort-hvid illustreret, klipset hæfte Pris: 50 kr. Ludvigs aktiveringsbog - af Marianne Haller Vesterholt Hunde elsker at lære nye ting og få nye udfordringer, men det kan være svært at finde på nye aktiviteter. Derfor har Ludvig og hans familie lavet denne lille aktiverings-bog, som måske kan give dig nogle gode og enkle idéer til ting, du kan gøre med din hund, uden at det koster særlig mange penge. 24 sider, farveillustreret, klipset hæfte Pris: 50 kr. Fra hvalp til voksen - af Hans Rosbjerg Bogen gennemgår hundens adfærdsmæssige udvikling fra hvalp til voksen, og der gives forslag til forebyggelse af diverse adfærds-problemer. Desuden er der en god beskrivelse af indlæringsmetoder. 64 sider, sort-hvid, klipset hæfte Pris: 92 kr. Problemhund, hvordan undgår vi det? - af I. Dunbar Bogen beskriver mange af de problemer man kan komme ud for med en hund i huset, hvordan man kan forebygge problemerne og hvordan man får hunden på ret kurs igen, hvis der skulle blive problemer. Emner: Socialisering, renlighedsindlæring, aggressivitet, hundeslagsmål, hunden bider ting i stykker, den sky hund, hundeglam mm. 114 A4 sider, sort/hvid kompendium Pris: 175 kr.

5 Hundeliv og hverdagstræning - af Christina Bruun Få hjælp og vejledning til at få styr på din hund og inspiration til at give den et rigere liv, indblik i overvejelser du bør gøre dig, før du skaffer hund og hvad du skal tænke på i forbindelse med fodring og pelspleje. Lettilgængelig instruktion i den mest basale lydighed. Mange forslag til sjove øvelser og cirkuskunster, du kan lære hunden. Forfatteren er uddannet hos Anders Hallgren, som har skrevet forord i bogen. 214 sider, farveillustreret, paperback Pris: 250 kr. Hundes og ulves adfærd - af Freddy W. Christiansen Bogen omfatter tre hovedemner: Del 1: Påviser et fejlagtigt syn på aggressiv adfærd. Del 2: De restriktive lederskabsregler skyldes nogle kæmpe misforståelser, som forfatteren analyserer i detaljer. Del 3: Fortolkninger af hundes signaler har hos hundefolket udviklet sig langt ud over det rimelige. I bogen kommer han med en række velbegrundede og anderledes forklaringer. 288 sider, farveillustreret, hardback Pris: 310 kr. Hunden, mennesket og relationen - af Kerstin Malm Bogen giver en enestående indsigt i hundes adfærd og mulige årsager til problemer. Vi får nogle gode, anvendelige redskaber til at forebygge, analysere og ændre problemadfærd hos hunde. Med sin store indfølingsevne og individuelle syn på såvel hundes problemer som ejeres livssituation, prøver hun at åbne vore øjne for det, der kan ligge til grund for evt. problemer. 112 sider, farveillustreret, hardback Pris: 250 kr. Angst- og separationsproblemer hos hunde - af Kerstin Malm Har du brug for at hjælpe en hund med angst og alene hjemme problemer, så er dette bogen, hvor du kan få råd og vejledning Samlet i at køb forebygge af de 3 og løse problemet. Kerstin Malm-bøger Den giver en god indsigt i problematikken omkring angst 500 og kr. separationsproblemer hos hunde, samt mange løsningsforslag via forskellige eksempler. 112 sider, farveillustreret, hardback Pris: 250 kr. Aggressivitet hos hunde - af Kerstin Malm Det er ikke enkelt at finde frem til årsagen bag en hunds aggressivitet. Når vi accepterer det, får vi lettere ved at behandle aggressivitet på en konstruktiv og frugtbar måde. Man skal vise hunden respekt ved ikke bare kritikløst at dømme den, men i stedet prøve at forstå årsagerne og tage udgangspunkt i dem. 92 sider, farveillustreret, hardback Pris: 250 kr. Hundetanker i tiden - af Dorte Bhutho m.fl. Her kan man, udover historien om de 10 spændende år med Forlaget Trofast, læse om Stress hos hunde, Den gamle hund, Kamphund, en racebetegnelse eller et skældsord?, Verdens dygtigste ulv. mm. af erfarne forfattere som Anders Hallgren, Kerstin Malm, Freddy W. Christiansen m.fl. 112 sider, farveillustreret, paperback Pris: 175 kr.

6 Mit hundeliv - af Poul Thomsen Beretningerne i bogen vidner om en stor kærlighed til og et langt liv med hunde, og når man læser dem, kan man næsten høre forfatterens karakteristiske, varme, dybe stemme, for han skriver nøjagtig som han fortæller - levende og medrivende! En sød og sjov bog, hvor den folkekære TV-vært giver os et indblik i hans mange oplevelser med sine hunde. Lise Nørgaard har skrevet forord i bogen. 112 sider, illustreret i farver, hardback Pris: 198 kr. Den Australske Cattledog - af John & Mary Holmes Bogen fortæller alt om, hvordan man tager sig af sin Australske Cattledog. Omsorg, fodring, træning, avl og opdræt bliver grundigt beskrevet, ligesom der er et helt kapitel om regler og principper i arbejdet og træningen af en Australsk Cattledog. 206 sider, sort/hvid illustreret, paperback Pris: 225 kr. Bogen om Bichon Frisé - af Tove Hansen Bogen om Bichon Frisé indeholder historie om racen, praktiske ting om hvalpe og voksne hunde, råd om pelspleje og en klippevejledning med mange gode og illustrative billeder. 78 sider, farveillustreret, paperback Pris: 210 kr. Stræk med din hest - af Anja Kjeldbjerg Er din hest meget stiv i sine bevægelser? Bliver den ofte halt? Har den en dårlig balance? Så kan denne bog være til stor hjælp. Bogen viser på en illustrativ og lettilgængelig måde, hvordan du laver strækøvelser med din hest, så den får lettere ved at bevæge sig, uanset om det gælder dressur, spring eller hyggelige skovture. 44 sider, farveillustreret, paperback Pris: 110 kr. Ferie på 4 poter - af Maria Helleberg Maria Helleberg, som især er kendt for sine fantastiske, historiske romaner, har på sine mange forfatterturnéer og researchrejser - sammen med sin westi, Holger - samlet inspiration til denne spændende og anderledes turguide. I bogen finder man - ud over malende beskrivelser af en række hundevenlige seværdigheder og hoteller i Danmark - informationer om, hvordan man finder derhen, hvornår der er åbent, og hvad reglerne for hunden er. 196 sider, illustreret i farver, hardback Pris: 250 kr. Akvarel, et spørgsmål om vand - af Alek Krylow kr Denne bog er et forsøg på at introducere akvarel til en ny generation. Her holdes billederne på et simpelt niveau og er hovedsageligt billeder anvendt i Aleks egne undervisningsforløb. Det er billeder som deltagere på hans mange hold har malet og været glade for, øvelser som de har klaret. 190 sider, farveillustreret, hardback Pris: 275 kr.

7 Sounds Scary - Lyd-CD Materialet består af to CD er, hvorpå der er diverse lyde af torden, fyrværkeri og skud samt en instruktion i, hvordan man skal arbejde med materialet. Desuden ligger der en brochure i pakken, som kort gennemgår proceduren. Pris: 350 kr. Gode råd til hundeejere om skud og fyrværkeri - af Anders Hallgren Det er mit håb, at denne lille bog vil få flere mennesker til at tænke over, hvad de gør med både fyrværkeri og hunde nytårsaften, og samtidig give nogle gode råd videre om, hvordan man kan hjælpe sin hund igennem denne svære tid. 25 sider A6 hæfte, klipset. Pris: 25 kr. Aktiveringslegetøj til hunde - Udviklet af Dag Einarsson og Kerstin Malm - Eto-boxen Hunden skal løfte eller skubbe lågene bort for at komme til godbidderne. Der er mange kombinationsmuligheder, så der hele tiden bliver nye udfordringer for din hund. Pris: 280 kr. Ekstralåg til Eto-boxen. Hunden skal først finde ud af at tage splitterne op, før de kan skubbe lågene til siden og få fat i godbidderne. Pris: 125 kr. Piruetten Hunden skal dreje/vippe snurretoppen for at få godbidderne ud. Sværhedsgraden og udfordringen kan varieres ved at skifte mellem de 2 medfølgende labyrinter (der også kan vendes på to forskellige måder), samt vælge om snurretoppen skal snurre på en hel kugle eller på en halv kugle. Pris: 245 kr. Cirkel 8 eren Hunden skal dreje cirklerne rundt for at få fat i godbidderne, der ligger i huller under dem. Cirklerne kan kun drejes rundt, når de står i en bestemt position i forhold til hinanden. Pris: 320 kr. Flip-Flappen Hunden skal trække de 6 flapper ud i en bestemt rækkefølge. Når hunden har trukket en flap ud, belønnes den med en godbid, der har været gemt i flappens hul. Pris: 210 kr.

8 En brand revet ud af ilden - af Bjørn Olav Hammerstad 1709 blev en lille dreng reddet ud af et brændende hus i en lille by i England. I samme øjeblik, drengen var ude, blev huset til flammer. Drengen hed John, og moderen sagde: Er dette ikke en brand revet ud af ilden? Johns far var præst, og 17 år gammel begyndte John at studere teologi i Oxford. Derefter rejste han til Amerika som missionær. Men han mislykkedes både i kærligheden og som missionær hos indianerne. Da John vendte hjem, følte han sig både forvirret og håbløs. Men i 1738 oplevede han noget, der blev et vendepunkt i hans liv, og John Wesley blev leder af metodistbevægelsen. Bevægelsen kom mange steder til at vende op og ned på det rå og brutale engelske samfund og bredte sig til store dele af verden. Bjørn Olav Hammerstad fortæller historien set med Johns øjne. Samtidig med, at vi bliver klogere på livet for 300 år siden, er fortællingen også spændende og fængende. Historien om John Wesley er levende kirkehistorie fortalt for børn og unge. Nysgerrige voksne kan også med fordel læse bogen. Christian Alsted, Biskop i Metodistkirken for Norden og Baltikum 124 sider, s/h illustreret, hardback Pris: 185 kr. Som sagt... - af Charlotte Thaarup 12 prædikener smukt illustreret med akvareller af Lars Henning Clausen, begge Strandby. Charlotte er en dygtig prædikant, altid levende og vedkommende i sit budskab og inspirerende i sin måde at fremlægge det på. 100 sider, farveillustreret, paperback Pris: 150 kr. Udbrændthed, en moderne folkesygdom - af Dorte Bhutho Mennesket bør leve i balance mellem at give ud og tage imod, mellem anspænding og afspænding. En bog om udbrændthed blandt mennesker i forskellige erhverv, i kirken og i privatlivet. Hvad er symptomerne, hvordan kan man forebygge og helbrede. 58 sider, sort/hvid, klipset hæfte Pris: 50 kr. Crashlanding - et mentalt styrt - af Anders Hallgren Enhver der har oplevet at miste en kær ven, hvad enten det nu måtte være på grund af skilsmisse eller død, vil kunne nikke genkendende til mange følelser og oplevelser i denne bog, og den vil måske kunne hjælpe en og anden lidt lettere igennem det nødvendige sorgarbejde. 86 sider, sort/hvid, paperback Pris: 125 kr. Denne prisliste maj 2013 annullerer alle tidligere prislister! Forlaget Tro-fast ApS v/ Dorte Bhutho, Bellisvej 8, 9970 Strandby, Tlf.: info@tro-fast.dk Du kan tilmelde dig nyhedsmail på vores website:

Forlaget Tro-fast. - et rigtigt hundeforlag - Tænk hvis jeg kunne lytte. Ny bog af Kerstin Malm

Forlaget Tro-fast. - et rigtigt hundeforlag - Tænk hvis jeg kunne lytte. Ny bog af Kerstin Malm Forlaget Tro-fast - et rigtigt hundeforlag - v/ Dorte Bhutho, Bellisvej 8, 9970 Strandby, Tlf.: 98 48 25 11 e-mail: info@tro-fast.dk Du kan tilmelde dig nyhedsmail på www.tro-fast.dk Priser gældende pr.

Læs mere

Socialisering. - Hvordan og hvorfor det er så vigtigt. Hunden har et medført socialt behov. Racens betydning for socialisering.

Socialisering. - Hvordan og hvorfor det er så vigtigt. Hunden har et medført socialt behov. Racens betydning for socialisering. Socialisering - Hvordan og hvorfor det er så vigtigt Skrevet af Eksamineret Hundeadfærdsinstruktør & -specialist Ane Weinkouff WEINKOUFF HUNDEADFÆRDSCENTER Hunden har et medført socialt behov Socialisering

Læs mere

Hvis hunden er frygtsom over for fremmede

Hvis hunden er frygtsom over for fremmede Hvis hunden er frygtsom over for fremmede 1 Selvom du ikke er generet af, at din hund reagerer frygtsomt over for fremmede mennesker, skal du tænke på, at hundens frygtsomhed er et problem for den selv.

Læs mere

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort

Kærligt talt. Forlaget Go'Bog. 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog. Af Lisbet Hjort Kærligt talt 5 trin til indre ro og kærlige relationer gennem bevidst brug af dit sprog Af Lisbet Hjort Forlaget Go'Bog Kærligt talt-konceptet Kærligt talt-metoden går ud på at få et liv med indre ro og

Læs mere

BILLEDROMANER OG KLASSENS TOSPROGEDE ELEVER

BILLEDROMANER OG KLASSENS TOSPROGEDE ELEVER BILLEDROMANER OG KLASSENS TOSPROGEDE ELEVER PÅ JAGT Igennem de seneste år er det blevet mere og mere åbenlyst, hvor vigtigt det er at arbejde med læseforståelse, når vi snakker om indholdet i vores læseundervisning.

Læs mere

Hvis hunden tigger om opmærksomhed

Hvis hunden tigger om opmærksomhed Hvis hunden tigger om opmærksomhed 1 Daglig kontakt og samvær med din hund er nødvendigt, for at hunden trives, men hvis hunden fi nder ud af, at den kan få din opmærksomhed ved at opføre sig på en bestemt

Læs mere

atelier dit hund barns Andrea McHugh Sådan hjælper du dine børn med at tage sig af deres hund

atelier dit hund barns Andrea McHugh Sådan hjælper du dine børn med at tage sig af deres hund dit barns hund atelier dit hund barns Andrea McHugh Sådan hjælper du dine børn med at tage sig af deres hund Fø rst udgivet i England 2007 af Hamlyn, a division of Octopus Publishing Group Ltd Copyright

Læs mere

100 SIGNALER DU SKAL FORSTÅ

100 SIGNALER DU SKAL FORSTÅ Find ud af præcis, hvad din hund tænker med denne letlæselige bog Beskriver de 100 mest almindelige adfærdsformer hos hunde Hjælper dig til at forstå, hvordan din hund reagerer på dig og dine signaler

Læs mere

Få den jagtkammerat du fortjener

Få den jagtkammerat du fortjener Få den jagtkammerat du fortjener ROLF ANDERSEN 1 forlaget INDBLIK FÅ DEN JAGTKAMMERAT DU FORTJENER FÅ DEN JAGTKAMMERAT DU FORTJENER Copyright 2012 Rolf Andersen All rights reserved Udgivet 2012 af forlaget

Læs mere

Adfærdsbiologi - Læring 2019

Adfærdsbiologi - Læring 2019 Adfærdsbiologi - Læring 2019 1 Freddy Worm Christiansen Hunde og ulves adfærd Som inspiration til ferien 2 1 Kan man overhovedet sammenligne? Genetisk er hunden en ulverace (99,96% lighed) Fysiologisk

Læs mere

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til:

Professoren. - flytter ind! Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: 1 Professoren - flytter ind! 2015 af Kim Christensen Baseret på virkelige hændelser. FORKORTET LÆSEPRØVE! Særlig tak til: Shelley - for at bringe ideen på bane Professor - opdrætter - D. Materzok-Köppen

Læs mere

Side 1. Gæs i skuret. historien om morten bisp.

Side 1. Gæs i skuret. historien om morten bisp. Side 1 Gæs i skuret historien om morten bisp Side 2 Personer: Martin Side 3 Gæs i skuret historien om morten bisp 1 Soldat 4 2 Den hvide hest 6 3 En tigger 8 4 Den røde kappe 10 5 En drøm 12 6 En syg mand

Læs mere

Hvis hunden ikke kan være alene

Hvis hunden ikke kan være alene Hvis hunden ikke kan være alene 1 Hunde er fl okdyr og bryder sig derfor ikke om at være alene hjemme. Hunde reagerer dog på forskellig måde, når de bliver ladt alene. Mere end ¹/5 af alle hunde ødelægger

Læs mere

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med

Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Bliv ven med din hest Lær at forstå din hest og bliv den han vælger at være sammen med Indledning Velkommen til min E- bog. Mit navn er Vicki Bredahl Støvhase. Jeg har lyst til at skrive denne bog, for

Læs mere

LEG. med din hund. - masser af sjove lege

LEG. med din hund. - masser af sjove lege ISBN-978-87-7857-702-3 Christina Sondermann SABINE BRUNS MARCUS WOLFF HUNDE- FRISBEE Fra den første skive til freestyle LEG med din hund - masser af sjove lege Fællesaktiviteter menneske og hund glæder

Læs mere

Kopiering eller gengivelse af denne bog eller dele heraf er i henhold til gældende dansk lov ikke tilladt uden forudgående aftale med forfatteren.

Kopiering eller gengivelse af denne bog eller dele heraf er i henhold til gældende dansk lov ikke tilladt uden forudgående aftale med forfatteren. 1 Fertilitetsyoga - en smagsprøve. Else Marie Lehman 2013 Lehman Bøger. 1. udgave. ISBN: 978-87-92989-02-4 Forfatter: Else Marie Lehman Foto: Lars Kaae Illustrationer: Global Solution India Grafisk tilrettelæggelse

Læs mere

BILLEDROMANER OG KLASSENS TOSPROGEDE ELEVER

BILLEDROMANER OG KLASSENS TOSPROGEDE ELEVER BILLEDROMANER OG KLASSENS TOSPROGEDE ELEVER KEVINS HUS Igennem de seneste år er det blevet mere og mere åbenlyst, hvor vigtigt det er at arbejde med læseforståelse, når vi snakker om indholdet i vores

Læs mere

Feltpræst Ulla Thorbjørn Hansen: Tale ved den militære begravelse af konstabel Mikkel Jørgensen fra Toreby Kirke den 3. november 2010 klokken 11

Feltpræst Ulla Thorbjørn Hansen: Tale ved den militære begravelse af konstabel Mikkel Jørgensen fra Toreby Kirke den 3. november 2010 klokken 11 Feltpræst Ulla Thorbjørn Hansen: Tale ved den militære begravelse af konstabel Mikkel Jørgensen fra Toreby Kirke den 3. november 2010 klokken 11 Lad os alle rejse os og høre biblens tale om Guds omsorg

Læs mere

Holdplan Vintersæson

Holdplan Vintersæson Holdplan Vintersæson 2017-2018 - revideret 28/11 2017. Mandage: Hold 320 Begynderhold Indendørs i opvarmet hal - ALT OPTAGET 6/11 2017 kl.17 18 4/12 2017 kl.17-18 1/1 2018 5/2 2018 kl. 17-18 Teori uden

Læs mere

Håndteringsøvelse (se hvalpetræning del 1)

Håndteringsøvelse (se hvalpetræning del 1) Hvalpetræning del 1 Samling i rundkreds om træningsleder på eget medbragt tæppe. Tæppet er et sted hvor hunden, skal forholde sig i ro, og være glad for at være. Starter med at hvalpen skal sidde stille

Læs mere

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11.

2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 2. Søn.e.h.3.k. d.16.1.11. Johs.2,1-11. 1 Juleaften hører vi om glæden for hele folket og så kan skeptikerne tilføje: - hvis man da ellers kan tro på nogle overtroiske hyrder. I fasten hører vi om Jesu

Læs mere

Det gør man i et eventyr.

Det gør man i et eventyr. I hvilken form for fortælling møder man ænder, der lægger guldæg, bønnestager, der vokser ind i himlen, eller frøer, som bliver til prinser? Det gør man i et eventyr. De fleste mennesker elsker en god

Læs mere

Indhold. 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt. 50 Balancen i forskellige perioder af vores

Indhold. 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt. 50 Balancen i forskellige perioder af vores Indhold 10 Indledning 12 Indholdet i bogen kort fortalt 14 Balance balancegang 15 Din balance 19 Den gode balance i par -og familielivet 20 Der er forskellige slags stress i vores liv 21 Nogle af par-

Læs mere

ADHD Konflikthåndtering

ADHD Konflikthåndtering ADHD 1 Stress: I dette område mistes evnen til at bruge sin viden, færdigheder og holdning jo længere op man kommer. Til sidst er der kun reaktioner. ADHD kontra Alm. Flow Stress 0% Flow Arbejdskapacitet

Læs mere

Sjove Klip For Børn Klip der er lette at lave

Sjove Klip For Børn Klip der er lette at lave Gratis prøve Agnes Ingersen Sjove Klip For Børn Klip der er lette at lave Foto Claus Eliasen Denne bog er dedikeret min far der døde 5 dage før færdiggørelsen af bogen. Forlaget Ingersen www.forlagetingersen.dk

Læs mere

En Smuk Bog. Unge der har mistet. Michelle Dettmer

En Smuk Bog. Unge der har mistet. Michelle Dettmer En Smuk Bog Unge der har mistet Michelle Dettmer og Matilde, Ditte, Steffan, Rikke, Martin, Martin, Louise, Nicklas, Ida, Line, Camilla, Camilla, Johannes, Sofie, Martin, Tina, Malene, Ann og Karin 5 Michelle

Læs mere

FOREDRAG Hvalp i hjemmet om det nye hjem, opdragelse, relationer ol.

FOREDRAG Hvalp i hjemmet om det nye hjem, opdragelse, relationer ol. AKTIVITETSKALENDER FORÅR 2011 FOREDRAG Hvalp i hjemmet om det nye hjem, opdragelse, relationer ol. Mange mennesker anskaffer sig en lille hvalp, fordi den er sød og nuttet lige nu og her. Desværre ser

Læs mere

KEDER HUNDEN SIG? KORT FORTALT

KEDER HUNDEN SIG? KORT FORTALT KEDER HUNDEN SIG? KORT FORTALT www.dyrefondet.dk ... KEDER HUNDEN SIG? KEDER HUNDEN SIG? Kærlighed til hunde samt grundig viden om den tid, det ansvar og de udgifter, der følger med at holde hund skulle

Læs mere

G i v m i g n o g e t! S l å s k a m p e H ø j t a t f l y v e

G i v m i g n o g e t! S l å s k a m p e H ø j t a t f l y v e G i v m i g n o g e t! Denne hvalp puffer til sin mors læber, og det betyder: Giv mig noget! for hos hundenes stamfædre, ulvene, kastede moren mad op til hvalpene ved dette signal. Det gør hundemødre også

Læs mere

5 selvkærlige vaner. - en enkelt guide til mere overskud. Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen

5 selvkærlige vaner. - en enkelt guide til mere overskud. Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen 5 selvkærlige vaner - en enkelt guide til mere overskud Til dig, der gerne vil vide, hvordan selvkærlighed kan give dig mere overskud i hverdagen Birgitte Hansen Copyright 2013 Birgitte Hansen, all rights

Læs mere

At leve med ædruelighed - en ny begyndelse. Pris: kr. 35,00. Vare nr. 22. Produktkode: P-49. Alkoholisme en karrusel ved navn.

At leve med ædruelighed - en ny begyndelse. Pris: kr. 35,00. Vare nr. 22. Produktkode: P-49. Alkoholisme en karrusel ved navn. Hæfter på dansk At leve med ædruelighed - en ny begyndelse Vores bekymringer holder ikke op, blot fordi drikkeriet holder op. Læs om de nye udfordringer vi møder, når vores kære bliver ædru. Hvordan vi

Læs mere

SKRIV! GENTOFTE CENTRALBIBLIOTEK 2014

SKRIV! GENTOFTE CENTRALBIBLIOTEK 2014 SKRIV! GENTOFTE CENTRALBIBLIOTEK 2014 SÅDAN SKABER DU EN VEDKOMMENDE TEKST Skriv det vigtigste først. Altid. Både i teksten og i de enkelte afsnit. Pointen først. Så kan du altid forklare bagefter. De

Læs mere

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips

Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Hjælp rideglæden & trygheden tilbage, med disse 5 nemme tips Kan du huske den sidste gang du havde den der helt perfekte dag med din hest? Vejret var fantastisk, din hest var glad og frisk (uden at være

Læs mere

Holdplan Vinter Redigeret d. 13/9 2018

Holdplan Vinter Redigeret d. 13/9 2018 Holdplan Vinter 2018-2019 Redigeret d. 13/9 2018 Mandage: Hold 400 Begynderhold 7/1 2019 kl. 17-18 4/2 2019 kl. 17-18 17/12 2018 kl. 17-18 14/1 2019 kl. 17-18 11/2 2019 Ingen træning 24/12 2018 Ingen træning

Læs mere

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig?

Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Guide: Er din kæreste den rigtige for dig? Sådan finder du ud af om din nye kæreste er den rigtige for dig. Mon han synes jeg er dejlig? Ringer han ikke snart? Hvad vil familien synes om ham? 5. november

Læs mere

Søren Jessen. Mallebuh. Søren Jessen. Kobberdragen. 1. e-bogs udgave 2011 ISBN 978-87-92805-00-3. Søren Jessen og forlaget Mallebuh 2011

Søren Jessen. Mallebuh. Søren Jessen. Kobberdragen. 1. e-bogs udgave 2011 ISBN 978-87-92805-00-3. Søren Jessen og forlaget Mallebuh 2011 Søren Jessen Søren Jessen Kobberdragen 1. e-bogs udgave 2011 ISBN 978-87-92805-00-3 Søren Jessen og forlaget Mallebuh 2011 Denne bog er beskyttet af lov om ophavsret. Kopiering til andet end personlig

Læs mere

Passion For Unge! Første kapitel!

Passion For Unge! Første kapitel! Passion For Unge Første kapitel Kasper Schram & Tobias Rank www.passionforunge.dk - passionforunge@gmail.com Hej og tak fordi at du tog imod første kapitel af vores bog, vi ville blive meget glade hvis

Læs mere

REBECCA HANSSON BABYTEGN. Forlaget BabySigning 3

REBECCA HANSSON BABYTEGN. Forlaget BabySigning 3 REBECCA HANSSON BABYTEGN Forlaget BabySigning 3 FORORD Da jeg i 2009 blev mor for første gang, blev jeg introduceret til babytegn. Vi brugte det flittigt med vores datter, og da hun var et 1 år, brugte

Læs mere

Indeni mig... og i de andre

Indeni mig... og i de andre KAREN GLISTRUP er forfatter, socialrådgiver, familie, par- og psyko t erapeut MPF. PIA OLSEN er freelance illustrator og tegner til bøger, web, magasiner, apps og reklame. Når børn får mulighed for at

Læs mere

Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde

Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde Prædiken. 12.s.e.trin.A. 2015 Mark 7,31-37 Salmer: 403-309-160 413-424-11 Når vi hører sådan en øjenvidneskildring om en af Jesu underfulde helbredelser og skal overveje, hvad betydning den har for os

Læs mere

REBECCA HANSSON BABYTEGN. Forlaget BabySigning 3

REBECCA HANSSON BABYTEGN. Forlaget BabySigning 3 REBECCA HANSSON BABYTEGN Forlaget BabySigning 3 FORORD Da jeg i 2009 blev mor for første gang, blev jeg introduceret til babytegn. Vi brugte det flittigt med vores datter, og da hun var et 1 år, brugte

Læs mere

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk

Horse in Harmony. Uddannelse. Copyright 2014 - Ute Lehmann - www.horseinharmony.dk Horse in Harmony Uddannelse Hvorfor denne uddannelse? Denne uddannelse er blevet udviklet i harmoni med min vision om at gøre verden til et bedre sted at være for heste og deres mennesker. Jeg ønsker at

Læs mere

Opdragelse af hunden 1

Opdragelse af hunden 1 Opdragelse af hunden 1 Det er vigtigt, at du giver din hund en god opdragelse, så hundens samliv med dig og den øvrige familie kan udvikle sig harmonisk og blive til glæde for alle parter. Nedenfor fi

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening Odder DcH er en hundesportsforening for ALLE. Vi skeler ikke til racer, stor som lille. Uanset om det er en blanding eller en stambogsført hund, er alle velkomne. Dog

Læs mere

Da legehuset brændte LÆR OM BRAND

Da legehuset brændte LÆR OM BRAND Da legehuset brændte LÆR OM BRAND Da legehuset brændte Beredskabsstyrelsen 2008 2 ISBN: 978-87-91590-01-6 Citat og eftertryk er tilladt ved angivelse af kilde. Undervisningsmaterialet er udarbejdet i samarbejde

Læs mere

Spørgeskema, adfærdsproblemer hund

Spørgeskema, adfærdsproblemer hund Spørgeskema, adfærdsproblemer hund Ejeroplysninger: Dato: Navn: Adresse: Telefon: Hvor mange medlemmer består familien af: Skriv navne og alder på alle: Har du haft hund før? Ja hvilken race? Har du andre

Læs mere

100 SIGNALER DU SKAL FORSTÅ

100 SIGNALER DU SKAL FORSTÅ Find ud af præcis, hvad din kat tænker med denne letlæselige opslagsbog Beskriver de 100 mest almindelige adfærdsformer hos katte Hjælper dig til at forstå, hvordan din kat reagerer på dig og dine signaler

Læs mere

Alt går over, det er bare et spørgsmål om tid af Maria Zeck-Hubers

Alt går over, det er bare et spørgsmål om tid af Maria Zeck-Hubers Alt går over, det er bare et spørgsmål om tid af Maria Zeck-Hubers Forlag1.dk Alt går over, det er bare et spørgsmål om tid 2007 Maria Zeck-Hubers Tekst: Maria Zeck-Hubers Produktion: BIOS www.forlag1.dk

Læs mere

Når du og dit barn har været udsat for noget alvorligt. Godt at vide som forælder eller pårørende i den første tid

Når du og dit barn har været udsat for noget alvorligt. Godt at vide som forælder eller pårørende i den første tid Når du og dit barn har været udsat for noget alvorligt Godt at vide som forælder eller pårørende i den første tid Denne booklet er udviklet af Tværfagligt Videnscenter for Patientstøtte som en del af projektet

Læs mere

Hvalp i hjemmet om det nye hjem, opdragelse, relationer ol.

Hvalp i hjemmet om det nye hjem, opdragelse, relationer ol. AKTIVITETSKALENDER EFTERÅR 2010 FOREDRAG-AOF Hvalp i hjemmet om det nye hjem, opdragelse, relationer ol. Mange mennesker anskaffer sig en lille hvalp, fordi den er sød og nuttet lige nu og her. Desværre

Læs mere

KEDER HUNDEN SIG? KORT FORTALT

KEDER HUNDEN SIG? KORT FORTALT KEDER HUNDEN SIG? KORT FORTALT WWW.DYREFONDET.DK Foto: Fredrik Andersson/Dreamstime.com KEDER HUNDEN SIG KORT FORTALT Af Vibeke Brisson Udgivet af: Tlf. 39 56 30 00, www.dyrefondet.dk Februar 2017. Fotografer:

Læs mere

FØRSTE KATTEBOG. Se alle kattebøgerne på www.atelier.dk

FØRSTE KATTEBOG. Se alle kattebøgerne på www.atelier.dk Dette er den første introduktion til kattens verden, skrevet og tegnet til alle børn, der elsker katte. Børnene får indblik i katteverdenen fra katteguder og rottejægere i fortiden til nutidens huskatte

Læs mere

Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde

Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde 1 Aktiv weekend på Ærø med jeres hunde Kære alle, Vi vil gerne invitere Danmarks hundefolk til et eksklusivt ophold på vores dejlige ø under afslappede former, hvor I samtidig selv kan bestemme hvor aktiv

Læs mere

Det perfekte parforhold

Det perfekte parforhold Det perfekte parforhold - sådan gør du Mette Glargaard Forlaget Grenen Andre bøger af Mette Glargaard Selvværd for begyndere Poul Glargaards datter det usynlige barn Helterejsen slip følgerne af din opvækst

Læs mere

Med sjælen som coach. vejen til dit drømmeliv

Med sjælen som coach. vejen til dit drømmeliv Susan Nielsen Med sjælen som coach vejen til dit drømmeliv Tænker du nogle gange: Der må være noget mere? Længes du indimellem efter noget større? Prøver du at fastholde de glimt af jubel og lykke, som

Læs mere

KAN JEG EGOISTISK? 3 TRIN TIL AT

KAN JEG EGOISTISK? 3 TRIN TIL AT GRATIS EBOG KAN JEG KALDE DIG EGOISTISK? (UDEN AT DU BLIVER SUR) 3 TRIN TIL AT ELSKE HELE DIG (OG IKKE KUN DINE PÆNE SIDER!) IDA BLOM Indhold Intro Trin 1 D I S C O V E R Trin 2 A C C E P T Trin 3 F I

Læs mere

Det sidste kvarter er afsat hyggeligt samvær og hundeleg. Hundeleg er dog kun muligt hvis din hund er social og hvis

Det sidste kvarter er afsat hyggeligt samvær og hundeleg. Hundeleg er dog kun muligt hvis din hund er social og hvis Foreløbig Holdplan Efterår 2019 - der tages forbehold for ændringer Mandage: Hold 460 Begynderhold November 5/8 2019 kl. 17-18 2/9 2019 kl. 17-18 7/10 2019 kl. 17-18 4/11 2019 kl. 17-18 12/8 2019 kl. 17-18

Læs mere

Problemformulering. Målgruppeovervejelser

Problemformulering. Målgruppeovervejelser Indledning De værdier og det udbytte, der er, i de to lege man har leget i gamle dage, finder vi meget brugbare i dag i den pædagogiske verden. Her tænker vi blandt andet på fællesskabsfølelse, udfordringer,

Læs mere

Hundetricks. Over 40 tricks til sjov for dig og din hund. Sjov aktivering af din kloge hund. Mary Ray Justine Harding

Hundetricks. Over 40 tricks til sjov for dig og din hund. Sjov aktivering af din kloge hund. Mary Ray Justine Harding Over 40 tricks til sjov for dig og din hund Overrask Udbyg Sjov Træningsinstruktioner familie og venner med din hunds mentale og fysiske evner forholdet til din hund træning med moderne metoder skridt-for-skridt,

Læs mere

Hund og børn. Lær hunden børnesprog

Hund og børn. Lær hunden børnesprog Hund og børn Hund og børn Ifølge Danmarks Statistik har ca. 450.000 danske familier hund, og i en stor del af disse familier er der børn. Der findes ikke nogen specielt børneegnede racer, men nogle racer

Læs mere

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage

Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop muligheder - og alt det der holder os tilbage Rygestop har været og er til stadighed en stor udfordring for rigtigt mange danskere. Mænd og kvinder kæmper med at få bugt med vanen. Alle prøver

Læs mere

Gode ideer til oplæsning. Ishøj Kommune 1

Gode ideer til oplæsning. Ishøj Kommune 1 Gode ideer til oplæsning Ishøj Kommune 1 Gode ideer til oplæsning: 0-3 årige Gør det kort Helt små børn kan kun koncentrere sig i kort tid. Når dit barn ikke gider mere, så stop. 5 minutter er lang tid

Læs mere

Bilag 2: Interviewguide

Bilag 2: Interviewguide Bilag 2: Interviewguide Tema Læsning og læsevanskeligheder Specialundervisning og itrygsæk Selvtillid/selvfølelse Praksisfællesskaber Spørgsmål 1. Hvordan har du det med at læse og skrive? 2. Hvad kan

Læs mere

Læreplaner i Børnehaven Kornvænget.

Læreplaner i Børnehaven Kornvænget. Læreplaner 2013 Læreplaner i Børnehaven Kornvænget. Baggrund: I år 2004 blev der fra ministeriets side, udstukket en bekendtgørelse om pædagogiske læreplaner i alle dagtilbud. Det var seks temaer, der

Læs mere

Guide. hvordan du kommer videre. Læs her. sider. Se dit liv i et nyt perspektiv Sådan får du det godt med dig selv

Guide. hvordan du kommer videre. Læs her. sider. Se dit liv i et nyt perspektiv Sådan får du det godt med dig selv Guide MARTS 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Læs her 12 hvordan du kommer videre sider Se dit liv i et nyt perspektiv Sådan får du det godt med dig selv GUIDE INDHOLD I DETTE HÆFTE: Side

Læs mere

Mogens Eliasen: "HjerneGymnastik for Kvikke Hunde" Del 3A: Simple Lydighedsøvelser. Forrige øvelse Tilbage til indholdsfortegnelsen Næste øvelse

Mogens Eliasen: HjerneGymnastik for Kvikke Hunde Del 3A: Simple Lydighedsøvelser. Forrige øvelse Tilbage til indholdsfortegnelsen Næste øvelse 1 Forrige øvelse Tilbage til indholdsfortegnelsen Næste øvelse Introduktion Hunde strækker sig, når de rejser sig op og gør klar til at bevæge sig De sætter forbenene så langt frem, som de kan nå, sænker

Læs mere

Medlemsaften i Dragsholm Hundeskole

Medlemsaften i Dragsholm Hundeskole Medlemsaften i Dragsholm Hundeskole Kl. 18.40 19.20 Prægning, udvikling Kl. 19.20 20.00 Hund/Ulv hvad er rigtigt? Hunde teorier: lederskab, flok, rang mm Kl. 20.00 20.20 Pause Kl. 20.20 21.00 Hunde sprog

Læs mere

Forlaget BB KULTUR. Påvirkninger fra græske myter H.C. Andersen og far og mor.

Forlaget BB KULTUR. Påvirkninger fra græske myter H.C. Andersen og far og mor. Påvirkninger fra græske myter H.C. Andersen og far og mor. Med afsløring af de psykologiske spil, der spilles i familien og på arbejdspladsen. Forlaget BB KULTUR 1 KOPI eller ÆGTE Bodil Brændstrup, 2009

Læs mere

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag

Det Fælles Bedste. Sådan holder du din egen samtalemiddag Det Fælles Bedste Sådan holder du din egen samtalemiddag Kære vært, tak fordi du vil tage del i Det Fælles Bedste ved at være vært for en samtalemiddag om et af de emner, der ligger dig på sinde. En samtalemiddag

Læs mere

Hvad er ekstraordinær god ledelse?

Hvad er ekstraordinær god ledelse? Hvad er ekstraordinær god ledelse? Hvorfor er det vigtigt med god ledelse? Fordi alt andet ikke skaber den livskvalitet, som jeg mener vi fortjener og har mulighed for at have. God ledelse handler til

Læs mere

Dit suveræne liv. Dit suveræne. liv. Sara Beck. Sara Beck. Bedre form mere sanselighed dybere glæde. Lindhardt og Ringhof

Dit suveræne liv. Dit suveræne. liv. Sara Beck. Sara Beck. Bedre form mere sanselighed dybere glæde. Lindhardt og Ringhof men som længes efter mere fysisk aktivitet. Som ønsker at holde kroppen sund og rask og brænder efter smidighed, energi og fysisk styrke, uden at træningen nødvendigvis skal foregå i et fitnesscenter.

Læs mere

universitet). Hun har fulgt med i diskussioner på netfora og interviewet et udvalg af hundeejere og hundefaglige eksperter.

universitet). Hun har fulgt med i diskussioner på netfora og interviewet et udvalg af hundeejere og hundefaglige eksperter. Af: Maria Gilje Torheim, Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) Hunden regnes for at være vores ældste husdyr, og hund og menneske har levet sammen i mindst 14.000 år. Alligevel er forholdet

Læs mere

Omsorgshandleplan. Omsorg er andet end ord det er interesse, bekymring for én man holder af. Indholdsfortegnelse

Omsorgshandleplan. Omsorg er andet end ord det er interesse, bekymring for én man holder af. Indholdsfortegnelse Side 1 Omsorgshandleplan. Hvorfor lave en omsorgsplan? For at få et redskab til at håndtere situationer, hvor børn mister så hverken du selv eller børnene kommer til at står alene i svære situationer.

Læs mere

Syv veje til kærligheden

Syv veje til kærligheden Syv veje til kærligheden Pouline Middleton 1. udgave, 1. oplag 2014 Fiction Works Aps Omslagsfoto: Fotograf Steen Larsen ISBN 9788799662999 Alle rettigheder forbeholdes. Enhver form for kommerciel gengivelse

Læs mere

Sådan leder du et forumspil!

Sådan leder du et forumspil! Sådan leder du et forumspil! En praktisk vejledning i hvordan du leder en gruppe igennem forumspil - beregnet til 9. eller 10. klasses elever skrevet af Peter Frandsen, Forumkonsulent p@frandsen.mail.dk

Læs mere

Alt om katten. Caroline Davis. Atelier

Alt om katten. Caroline Davis. Atelier Alt om katten Alt om katten Caroline Davis Atelier First published in Great Britain in 2003 by Hamlyn, a division of Octopus Publishing Group Ltd Copyright Octopus Publishing Group Ltd 2003 Copyright

Læs mere

Jeg kender Jesus -4. Jesus hører mig

Jeg kender Jesus -4. Jesus hører mig Jeg kender Jesus -4 Jesus hører mig Mål: Målet er, at børnene ved, at når de beder til Jesus, så hører Jesus dem. De behøver ikke være i tvivl, om Jesus nu også hører dem, for Jesus hører alle. Børnene

Læs mere

Træning med målbilleder

Træning med målbilleder Træning med målbilleder Om indlæring i henhold til bøgerne ALMEN LYDIGHED og Grundlæggende KONKURRENCELYDIGHED Dansk oversættelse Kirsten Christoffersen Sammensat af Inki Sjösten SRI Publication AB 2014

Læs mere

Hjertetræning. Så dån holder du dit hjerte å bent. Birgitte Hånsen. Copyright 2013 Birgitte Hansen, all rights reserved

Hjertetræning. Så dån holder du dit hjerte å bent. Birgitte Hånsen. Copyright 2013 Birgitte Hansen, all rights reserved Hjertetræning Så dån holder du dit hjerte å bent Birgitte Hånsen Copyright 2013 Birgitte Hansen, all rights reserved 1 Indledning Når vi føler os sårede og forurettede, er det en instinktiv reaktion at

Læs mere

Nogle hunde har brug for plads

Nogle hunde har brug for plads Nogle hunde har brug for plads Hvis du møder en hund med et gult bånd i hundesnoren eller på hunden, er dette en hund der har brug for plads. Du skal ikke gå hen til hunden eller dens ejer. De har tilkendegivet,

Læs mere

Her finder du en række gode råd om, hvad du bør tænke på, før du køber hund.

Her finder du en række gode råd om, hvad du bør tænke på, før du køber hund. Før du køber hund 1 Hvis du anskaffer dig en hund, skal du leve sammen med den i de næste 8-15 år. Du bør derfor grundigt overveje, om du kan opfylde en hunds behov for aktivitet og samvær. Desuden skal

Læs mere

Tidligere elever fortæller:

Tidligere elever fortæller: Tidligere elever fortæller: Hej! Så skriver Anna Andersen igen. Nu er 2. g ved at være forbi. Mange mener, at 2. g er det hårdeste år på gymnasiet, men jeg synes det har været til at overkomme. Der har

Læs mere

Plug n play. 1. Sticky names

Plug n play. 1. Sticky names Plug n play Lidt kloge ord til eftertanke: Trygge rammer + relevans = åbenhed og nysgerrighed Når deltagerne oplever en tryghed og en tillid til hinanden og underviseren, og de ser en relevans i det den

Læs mere

Selvværd og selvtillid - hvordan styrker vi vores eget og vore børns selvværd?

Selvværd og selvtillid - hvordan styrker vi vores eget og vore børns selvværd? Selvværd og selvtillid - hvordan styrker vi vores eget og vore børns selvværd? Psykolog, aut. Aida Hougaard Andersen Sædden kirke, aleneforældrenetværket 27. feb. 2015 Aftenens underemner 1. Definitioner

Læs mere

BILLEDROMANER OG KLASSENS TOSPROGEDE ELEVER. (men det er ikke altid det de andre kalder mig)

BILLEDROMANER OG KLASSENS TOSPROGEDE ELEVER. (men det er ikke altid det de andre kalder mig) BILLEDROMANER OG KLASSENS TOSPROGEDE ELEVER JEG ER FREDE (men det er ikke altid det de andre kalder mig) Igennem de seneste år er det blevet mere og mere åbenlyst, hvor vigtigt det er at arbejde med læseforståelse,

Læs mere

Gudstjeneste i Skævinge & Lille Lyngby Kirke den 6. september 2015 Kirkedag: 14.s.e.Trin/A Tekst: Luk 17,11-19 Salmer: SK: 3 * 330 * 508 * 582 * 468,4 * 12 LL: 3 * 508 * 582 * 468,4 * 12 I Benny Andersens

Læs mere

Refleksionskema Den dybere mening

Refleksionskema Den dybere mening Refleksionskema Den dybere mening - den forskel du vil være, i verden Der ligger en dybere uselvisk mening bag beslutninger og valg vi træffer, som alle er dybt manifesteret i den måde vi ser verden på,

Læs mere

Visuel og kreativ formidling af budskabet

Visuel og kreativ formidling af budskabet Visuel og kreativ formidling af budskabet Visuel og kreativ formidling af budskabet Sæt billeder på dine budskaber, og inspirér dit publikum Kreative virkemidler inspirerer dit publikum Effektiv formidling

Læs mere

Kriterieplan for: Bringselmelding

Kriterieplan for: Bringselmelding Skrevet af: Helle Lund Pedersen, DcH Vestfyn, september 2010 Forudsætninger: Dette er en kriterieplan for selve bringselmeldingen, og ikke for træningen i at søge, løbemønster, blindsslag etc. Det forudsættes,

Læs mere

Rollespil Brochuren Instruktioner til mødeleder

Rollespil Brochuren Instruktioner til mødeleder Instruktioner til mødeleder Introduktion Med dette rollespil træner I det lærte i lektionen Konflikter med kunder. Der skal medvirke to personer, der skal spille henholdsvis Henrik og Lisbeth, hvor Henrik

Læs mere

Nina Ekman og Stine Reintoft. Mindfulness. for dig som mor med det lille barn

Nina Ekman og Stine Reintoft. Mindfulness. for dig som mor med det lille barn Nina Ekman og Stine Reintoft Mindfulness for dig som mor med det lille barn Mindfulness for dig som mor med det lille barn Nina Ekman og Stine Reintoft Mindfulness for dig som mor med det lille barn Mindfulness

Læs mere

Hvalpens udviklingsfaser

Hvalpens udviklingsfaser Hvalpens udviklingsfaser Alle hunde gennemgår de samme udviklingsstadier fra hvalp til gammel, men tempoet afhænger af racen. Generelt udvikler hvalpe af mindre racer sig hurtigere, dvs. bliver hurtigere

Læs mere

1. Mark 4,35-41: At være bange for stormen (frygt/hvem er han?)

1. Mark 4,35-41: At være bange for stormen (frygt/hvem er han?) 1. Mark 4,35-41: At være bange for stormen (frygt/hvem er han?) 1. Jesus har undervist en masse i løbet af denne dag. Hvorfor tror du at Jesus foreslår, at de skal krydse over til den anden side af søen?

Læs mere

FÆLLESSKAB MED FORSTÅELSE FORDELE

FÆLLESSKAB MED FORSTÅELSE FORDELE FÆLLESSKAB MED FORSTÅELSE Inklusion er ikke noget, nogen kan gøre alene. Det er en egenskab ved fællesskabet at være inkluderende, og der er store krav til inkluderende fællesskaber. Først og fremmest

Læs mere

Kræften & kræfterne EN LILLE BOG OM LUNGEKRÆFT. Fortalt og tegnet af Lea Letén

Kræften & kræfterne EN LILLE BOG OM LUNGEKRÆFT. Fortalt og tegnet af Lea Letén Kræften & kræfterne EN LILLE BOG OM LUNGEKRÆFT Fortalt og tegnet af Lea Letén FORORD Dette er en bog om lungekræft for de mindre børn i alderen 3-6 år. Med sin ligefremme og dagligdags indfaldsvinkel giver

Læs mere

Praksisnær konflikthåndtering - med udsatte unge UNG I AARHUS

Praksisnær konflikthåndtering - med udsatte unge UNG I AARHUS Praksisnær konflikthåndtering - med udsatte unge UNG I AARHUS 1. Modul d. 20. september 2017 Rene D. C. Juhler Uddannelse: - Coach og Gruppefacilitator igennem 4 år på ID-Academy. - Konfliktmægler på Center

Læs mere

Salmer: 478, 29, 370 / 68, 192v.1,3&7, 70 Tekster: Ps. 8 og Mk.2.1-13.

Salmer: 478, 29, 370 / 68, 192v.1,3&7, 70 Tekster: Ps. 8 og Mk.2.1-13. 1 Konfirmation 2015. Salmer: 478, 29, 370 / 68, 192v.1,3&7, 70 Tekster: Ps. 8 og Mk.2.1-13. For mange år siden var der nogle unge fra en kirkelig forening, der havde lavet en plakat med teksten Jesus er

Læs mere

280412_Brochure 23/01/08 16:41 Side 1. Feedback DANMARK. Kursusafdelingen

280412_Brochure 23/01/08 16:41 Side 1. Feedback DANMARK. Kursusafdelingen 280412_Brochure 23/01/08 16:41 Side 1 Feedback DANMARK Kursusafdelingen 280412_Brochure 23/01/08 16:41 Side 2 Feedback - hvordan, hvad, hvornår? Feedback kan defineres som konstruktiv kritik. Ingen kan

Læs mere

Sofie Katrine Jørgensen og Louise Thomsen. styrk dit barns. motorik. 0-1 år

Sofie Katrine Jørgensen og Louise Thomsen. styrk dit barns. motorik. 0-1 år Sofie Katrine Jørgensen og Louise Thomsen styrk dit barns motorik 0-1 år Sofie Katrine Jørgensen og Louise Thomsen Styrk dit barns motorik 0-1 år 1. udgave, 1. oplag, 2011 2011 Dafolo Forlag og forfatterne

Læs mere

Vi er en familie -4. Stå sammen i sorg

Vi er en familie -4. Stå sammen i sorg Vi er en familie -4 Stå sammen i sorg Mål: Børn lærer, at det er godt at stå sammen, når tingene er svære. De opmuntres til at tage hensyn, vise omsorg for og til at trøste andre. De opmuntres også til

Læs mere