Avanceret fejlfinding

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Avanceret fejlfinding"

Transkript

1 Hvis du kontakter Lexmarks kundesupport for at få hjælp til løsning af udskrivningsproblemer, leder de dig muligvis gennem en avanceret fejlfindingstilstand for at ændre en standardindstilling (f.eks. at aktivere indstillingen PPDS aktiveret, hvis det program, du bruger til jobbet, benytter PPDS-datastrømmen). Hvis du vil indstille eller ændre bestemte printerfunktioner i avanceret fejlfindingstilstand, skal du hente Lexmark E320/E322-konfigurationsprogrammet fra Lexmarks Websted (). 1 I fejlfindingstilstanden kan følgende indstillinger vælges: Parallelportsindstillinger Aktiver port NPA-tilstand Protokol Funktion 1 Funktion 2 Strobejustering USB-indstillinger Aktiver port NPA-tilstand PPDS aktiveret Auto LFCR efter CRLF

2 Menuen Særlige funktioner skal vises, for at du kan skifte til avanceret fejlfindingstilstand: 1 Sluk printeren. 2 Åbn topdækslet. 3 Tænd printeren igen. 4 Hvis indikatoren Fejl lyser og angiver, at topdækslet er åbent, skal du trykke på knappen på kontrolpanelet med et dobbelt knaptryk. 5 Luk dækslet, når indikatorerne Fejl og Tryk på knappen blinker. 6 Tryk på knappen på kontrolpanelet to gange, og slip den hurtigt igen (dobbelt knaptryk), indtil indikatoren Ilæg papir lyser, og de to nederste indikatorer blinker. 2

3 3 7 Tryk på knappen på kontrolpanelet, indtil alle indikatorer lyser, for at starte avanceret fejlfindingstilstand.

4 Når printeren er i avanceret fejlfindingstilstand, får indikatorerne en anden betydning, der er baseret på deres funktion. Nedenstående illustration viser kontrolpanelets indstillinger i avanceret fejlfindingstilstand, når en indikator på kontrolpanelet lyser konstant. 4

5 Denne tegning viser kontrolpanelets indstillinger i avanceret fejlfindingstilstand, når en indikator på kontrolpanelet blinker. 5 Følgende tabeller beskriver funktionen af hver enkelt indstilling i avanceret fejlfindingstilstand.

6 6 fejlfindingstilstand: For E320- og E322-printere er Parallelport aktiveret angivet til Automatisk, hvilket er fabriksindstillingen. Hvis der opstår mangel på hukommelse i printeren, mens du prøver at udskrive et job, og du ikke bruger parallelporten, skal du deaktivere Parallelport aktiveret for at frigøre hukommelse. indstillingerne (Deaktiveret, Aktiveret, Auto). Hold knappen på kontrolpanelet nede for at vælge og gemme indstillingen Deaktiveret. Mens indstillingen gemmes, lyser alle indikatorerne på kontrolpanelet konstant i ca. to sekunder. for at rulle til næste punkt på menuen, NPA-tilstand (parallel).

7 7 fejlfindingstilstand: For E320- og E322-printere er Parallel NPA-tilstand angivet til Automatisk, hvilket er fabriksindstillingen. Når NPA-tilstand er angivet til Aktiveret, kan computeren sende udskriftsjob til printeren og samtidig forespørge om printerstatus. indstillingerne (Deaktiveret, Aktiveret, Auto). Hold knappen på kontrolpanelet nede for at vælge og gemme indstillingen Aktiveret. Mens indstillingen gemmes, lyser alle indikatorerne på kontrolpanelet konstant i ca. to sekunder. for at rulle til det næste menupunkt, Parallelprotokol.

8 8 fejlfindingstilstand: For E320- og E322-printere er Parallelprotokol angivet til Fastbytes, hvilket er fabriksindstillingen. Når protokollen er angivet til Fastbytes, modtager printeren oplysninger ved en meget hurtigere transmissionshastighed, forudsat at værtscomputeren understøtter Fastbytes. Når protokollen er angivet til Standard, modtager printeren transmissioner ved normal transmissionshastighed. indstillingerne (Fastbytes, Standard). Hold knappen på kontrolpanelet nede for at vælge og gemme standardindstillingen og ændre indstillingen til Standard. Mens indstillingen gemmes, lyser alle indikatorerne på kontrolpanelet konstant i ca. to sekunder. for at rulle til næste punkt på menuen, NPA-tilstand (parallel).

9 9 fejlfindingstilstand For E320- og E322-printere er Parallelfunkt. 1 angivet til Aktiveret, hvilket er fabriksindstillingen. Denne indstilling deaktiverer pull up-modstandene på parallelportens signaler. Det kan især anvendes til computere, der har åbne samleoutputs på parallelportens signaler. for at rulle til det næste menupunkt, Parallelfunkt. 2.

10 10 fejlfindingstilstand For E320- og E322-printere er Parallelfunkt. 2 angivet til Aktiveret, hvilket er fabriksindstillingen. Denne indstilling bestemmer, om data på parallelporten samples på det ledende eller afsluttende strobesignal. Hvis Parallelfunkt. 2 er angivet til Aktiveret, samples dataene på parallelporten på det ledende strobesignal. Dataene på parallelporten samples på det afsluttende strobesignal, hvis Parallelfunkt. 2 er angivet til Deaktiveret. indstillingerne (deaktiveret, aktiveret). Hold knappen på kontrolpanelet nede for at vælge og gemme indstillingen Deaktiveret og slukke denne indstilling. Mens indstillingen gemmes, lyser alle indikatorerne på kontrolpanelet konstant i ca. to sekunder. for at rulle til det næste menupunkt, Parallel strobejuster.

11 11 fejlfindingstilstand For E320- og E322-printere er Parallel strobejuster. angivet til Deaktiveret (0), hvilket er fabriksindstillingen. Ved hjælp af denne indstilling kan du øge den mængde tid, impulser måles, for at afgøre om gyldige data er tilgængelige på parallelporten. indstillingerne (Deaktiveret=0, Aktiveret=+1, Auto=+2). Hold knappen på kontrolpanelet nede for at vælge og gemme indstillingen Aktiveret eller Auto. Mens indstillingen gemmes, lyser alle indikatorerne på kontrolpanelet konstant i ca. to sekunder. for at rulle til det næste menupunkt, USB-port aktiveret.

12 12 fejlfindingstilstand Indstillingen USB-port aktiveret er angivet til Auto, hvilket er fabriksindstillingen. Med USB-kablet (Universal Serial Bus) kan du tilslutte diverse enheder til computeren med et enkelt kabel. indstillingerne (Deaktiveret, Aktiveret, Auto). Hold knappen på kontrolpanelet nede for at vælge og gemme indstillingen Deaktiveret eller Aktiveret. Mens indstillingen gemmes, lyser alle indikatorerne på kontrolpanelet konstant i ca. to sekunder. for at rulle til det næste menupunkt, USB NPA-tilstand.

13 13 fejlfindingstilstand Indstillingen USB NPA-tilstand er angivet til Auto, hvilket er fabriksindstillingen. Når USB NPA-tilstand er angivet til Aktiveret, kan computeren sende udskriftsjob til printeren og samtidig forespørge om printerstatus. indstillingerne (Deaktiveret, Aktiveret, Auto). Hold knappen på kontrolpanelet nede for at vælge og gemme indstillingen Deaktiveret eller Aktiveret. Mens indstillingen gemmes, lyser alle indikatorerne på kontrolpanelet konstant i ca. to sekunder. for at rulle tilbage til det første menupunkt, Parallelport aktiveret.

14 14 fejlfindingstilstand For E322- og E322n-printere er PPDS aktiveret angivet til Deaktiveret, hvilket er fabriksindstillingen. Aktiver PPDS aktiveret, når du arbejder i programmer, der bruger PPDS-datastrømmen: indstillingerne (deaktiveret, aktiveret). Hold knappen på kontrolpanelet nede for at vælge og gemme indstillingen Aktiveret. Mens indstillingen gemmes, lyser alle indikatorerne på kontrolpanelet konstant i ca. to sekunder. for at rulle til det næste menupunkt, Auto CRLF/LFCR.

15 15 fejlfindingstilstand Auto CRLF/LFCR er angivet til Deaktiveret, hvilket er fabriksindstillingen. Hvordan printeren formaterer slutningen af en linje, afhænger af det computersystem, du bruger. Brug denne indstilling til at angive, om printeren automatisk skal foretage vognretur (CR=carriage return) efter et linieskift (LF=line feed) eller linieskift efter vognretur. Hvis indikatoren Tryk på knappen er slukket, er Auto CR efter LF deaktiveret, og Auto LF efter CR er deaktiveret. Hvis indikatoren Tryk på knappen lyser, er Auto CR efter LF aktiveret, og Auto LF efter CR er deaktiveret. Hvis indikatoren Tryk på knappen blinker, er Auto CR efter LF deaktiveret, og Auto LF efter CR er aktiveret. indstillingerne. for at rulle til det næste menupunkt, Parallelfunkt. 1.

USB-menu. Jobbuffering Mac binær PS NPA-tilstand PCL SmartSwitch PS SmartSwitch USB-buffer. Udskrivning. Papirhåndtering. Vedligeholdelse.

USB-menu. Jobbuffering Mac binær PS NPA-tilstand PCL SmartSwitch PS SmartSwitch USB-buffer. Udskrivning. Papirhåndtering. Vedligeholdelse. Brug til at ændre printerindstillinger, der berører en USB-port (Universal Serial Bus) (USB-option ). Vælg et menupunkt for at få flere oplysninger: 1 Jobbuffering Mac binær PS NPA-tilstand PCL SmartSwitch

Læs mere

Jobmenu. Annuller job Fortroligt job Tilbageholdt job Udskriv buffer Nulstil printer. Udskrivning. Papirhåndtering. Vedligeholdelse.

Jobmenu. Annuller job Fortroligt job Tilbageholdt job Udskriv buffer Nulstil printer. Udskrivning. Papirhåndtering. Vedligeholdelse. er kun tilgængelig, når printeren behandler eller udskriver et job, når en printermeddelelse vises, eller når printeren er i tilstanden Hexudskrivning. Tryk på Menu for at åbne. Vælg et menupunkt for at

Læs mere

Grundlæggende om Mac: Udskrivning i OS X Her kan du se, hvordan man tilføjer en printer, og hvordan man udskriver i OS X Mountain Lion og Mavericks.

Grundlæggende om Mac: Udskrivning i OS X Her kan du se, hvordan man tilføjer en printer, og hvordan man udskriver i OS X Mountain Lion og Mavericks. Grundlæggende om Mac: Udskrivning i OS X Her kan du se, hvordan man tilføjer en printer, og hvordan man udskriver i OS X Mountain Lion og Mavericks. Sådan tilføjes en printer Ved de fleste USB-printere

Læs mere

Brugsanvisning QL-710W/720NW. Labelprinter

Brugsanvisning QL-710W/720NW. Labelprinter Brugsanvisning Labelprinter QL-710W/720NW Sørg for at læse og forstå denne vejledning, inden du bruger maskinen. Vi anbefaler, at du gemmer denne brugsanvisning, så du har den til fremtidig reference.

Læs mere

Første udgave (juni 1999) Det følgende afsnit gælder ikke for lande, hvor sådanne bestemmelser ikke er i overensstemmelse med det pågældende lands

Første udgave (juni 1999) Det følgende afsnit gælder ikke for lande, hvor sådanne bestemmelser ikke er i overensstemmelse med det pågældende lands Første udgave (juni 1999) Det følgende afsnit gælder ikke for lande, hvor sådanne bestemmelser ikke er i overensstemmelse med det pågældende lands lovgivning: LEXMARK INTERNATIONAL, INC. UDSENDER DETTE

Læs mere

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1

Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Svane Electronic Timer universal med 8 funktioner 1 Digital timer print modul 12V 2000.2231 Multi funktions timer med 8 funktioner, anvendelig i mange installationer, forsyning 12VDC drift. Printet har

Læs mere

AR-M256 AR-M316 DIGITALT MULTIFUNKTIONSSYSTEM SUPERBRUGERENS INSTRUKTIONSBOG

AR-M256 AR-M316 DIGITALT MULTIFUNKTIONSSYSTEM SUPERBRUGERENS INSTRUKTIONSBOG MODELL AR-M256 AR-M316 DIGITALT MULTIFUNKTIONSSYSTEM SUPERBRUGERENS INSTRUKTIONSBOG FORMÅLET MED KEY OPERATOR-PROGRAMMER PROGRAMMERING AF KEY OPERATOR-KODEN BRUG AF KEY OPERATOR- PROGRAMMER LISTE OVER

Læs mere

Udskrivningsvejledning

Udskrivningsvejledning Udskrivningsvejledning Side 1 af 5 Udskrivningsvejledning Få det meste ud af din printer ved at lægge medier korrekt i skufferne og angive type og størrelse. Ilægning af papir Generelle retningslinjer

Læs mere

Vejledning til udskriftskvalitet

Vejledning til udskriftskvalitet Side 1 af 7 Vejledning til udskriftskvalitet Mange problemer med udskriftskvaliteten kan løses ved at udskifte et forbrugsstof eller vedligeholdelseselement, der snart skal udskiftes. Kontroller, om der

Læs mere

DDST Unit Type F. Printer-/Scannerreference. Betjeningsvejledning

DDST Unit Type F. Printer-/Scannerreference. Betjeningsvejledning DDST Unit Type F Betjeningsvejledning Printer-/Scannerreference 1 2 3 4 5 6 Kom godt i gang Installering af software Brug af printerfunktionen Brug af TWAIN-scannerfunktionen Fejlfinding Appendiks Denne

Læs mere

Vildtkamera DTC-530V.

Vildtkamera DTC-530V. Vildtkamera DTC-530V. Indhold fortegnelse......... 1 Kom godt i gang.........2 Information......... 2 Anvendelse......... 3 Fjernbetjening...... 3 Hukommelse kort......... 4 Quick Start...... 4 Isæt batterier.........

Læs mere

Lexmark Intuition S500 Series Hurtigreferencevejledning

Lexmark Intuition S500 Series Hurtigreferencevejledning Lexmark Intuition S500 Series Hurtigreferencevejledning April 2009 www.lexmark.com Vigtig meddelelse om genbrug af blækpatroner! Læs denne meddelelse, inden du åbner æsken med blækpatronen Hos Lexmark

Læs mere

Brug Opsætningsmenu til at konfigurere forskellige printerfunktioner. Vælg et menupunkt for at få flere oplysninger:

Brug Opsætningsmenu til at konfigurere forskellige printerfunktioner. Vælg et menupunkt for at få flere oplysninger: Brug til at konfigurere forskellige printerfunktioner. Vælg et menupunkt for at få flere oplysninger: Alarmkontrol Strømbesparer Fortsæt autom. Print timeout Displaysprog Printersprog Indlæs til Spar ressourcer

Læs mere

DX-C200P. Softwarevejledning. Betjeningsvejledning

DX-C200P. Softwarevejledning. Betjeningsvejledning DX-C200P Betjeningsvejledning Softwarevejledning 1 Forberedelse af udskrivning 2 Opsætning af printerdriveren 3 Andre udskriftsfunktioner 4 Direkte udskrivning fra et digitalkamera (PictBridge) 5 Valg

Læs mere

Når du køber hukommelse til printeren, skal du sikre dig, at SDRAM DIMMhukommelseskortet

Når du køber hukommelse til printeren, skal du sikre dig, at SDRAM DIMMhukommelseskortet Printerhukommelse 1 Printeren leveres med mindst 64 MB hukommelse. Du kan konstatere størrelsen på den hukommelse, der aktuelt er installeret i printeren, ved at vælge Udskriv menuer i Testmenu. Den samlede

Læs mere

3. Lær din Bluetooth Speakerphone at kende For at bruge din speakerphone, så følg følgende enkle trin:

3. Lær din Bluetooth Speakerphone at kende For at bruge din speakerphone, så følg følgende enkle trin: Brugermanual 1. Bluetooth Speakerphone Denne praktiske Bluetooth Speakerphone er specielt designet til at brugeren kan nyde friheden ved trådløs kommunikation. Brug den på et skrivebord som konferencetelefon

Læs mere

9 USB-port Tilslutte et flashdrev til printeren. Bemærk! Kun den forreste USB-port understøtter flash-drev. Beskrivelse af startskærmbilledet

9 USB-port Tilslutte et flashdrev til printeren. Bemærk! Kun den forreste USB-port understøtter flash-drev. Beskrivelse af startskærmbilledet Oversigtsvejledning Lær om printeren Brug 9 USB-port Tilslutte et flashdrev til printeren. Bemærk! Kun den forreste USB-port understøtter flash-drev. Beskrivelse af startskærmbilledet Tryk på 7 Formularer

Læs mere

Brugervejledning. LabelManager 420P

Brugervejledning. LabelManager 420P Brugervejledning LabelManager 420P 17 18 19 20 21 22 16 1 15 2 14 13 3 4, - + 5 % Shift 6 12 7 8 11 10 9 Figur 1 DYMO LabelManager 420P etiketmaskine 1 Udskriv 9 Specialtegn 17 Format 2 Eksempel 10 Mellemrumstast

Læs mere

Introduktion. Anvendelse af BarTender Etiketdesign software, Commander Integrationsværktøj og Seagullprinterdrivere.

Introduktion. Anvendelse af BarTender Etiketdesign software, Commander Integrationsværktøj og Seagullprinterdrivere. Introduktion Anvendelse af BarTender Etiketdesign software, Commander Integrationsværktøj og Seagullprinterdrivere (Dansk udgave) Introduktion Anvendelse af BarTender Etiketdesign software, Commander Integrationsværktøj

Læs mere

Lexmark T620 and T622

Lexmark T620 and T622 Lexmark T620 and T622 Brugervejledning January 2001 www.lexmark.com Indholdsfortegnetse Kapitel 1: Printeroversigt... 9 Kapitel 2: Brug af kontrolpanelet... 10 Forståelse af kontrolpanelet... 10 Brug

Læs mere

Betjeningsvejledning Printer-/scannerreference

Betjeningsvejledning Printer-/scannerreference Betjeningsvejledning Printer-/scannerreference Husk først at læse "Sikkerhedsoplysninger" i vejledningen "Kopireference" for sikker og korrekt brug af maskinen. Introduktion Denne vejledning indeholder

Læs mere

Fejlsikret Windows Fejlsikret start

Fejlsikret Windows Fejlsikret start Fejlsikret Windows Hvis din computer ikke vil starte, eller hvis den konstant går ned, kan du bruge fejlsikret tilstand til at finde og eventuelt rette fejlen. Fejlsikret tilstand kan også hjælpe dig med

Læs mere

5210n / 5310n Oversigtsguide

5210n / 5310n Oversigtsguide 5210n / 5310n Oversigtsguide 1 2 3 4 FORSIGTIG! Før du opsætter og bruger din Dell-printer, skal du læse og følge sikkerhedsreglerne i brugermanualen. 5 6 7 8 1 Outputexpander 2 Betjeningspanel 3 Skuffe

Læs mere

Vejledning om generelle indstillinger

Vejledning om generelle indstillinger Betjeningsvejledning Vejledning om generelle indstillinger 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Tilslutning af maskinen Systemindstillinger Papirkass. indstil. Kopimaskine- / dokumentserverfunktioner Printerfunktioner Scannerfunktioner

Læs mere

Kvikreference. Kvikreference 2013. 5 - 1 -

Kvikreference. Kvikreference 2013. 5 - 1 - Kvikreference 2013. 5-1 - Indhold 1 Lær om printeren... 3 Brug af printerkontrolpanelet... 3 Forståelse af rækkefølgen af lys på printerkontrolpanelet... 4 2 Påfyldning af papir og specielt medie... 9

Læs mere

MX710 Series. Brugervejledning. Maskintype(r): 7463 Model(ler): 032, 036, 037, 232, 236, 237

MX710 Series. Brugervejledning. Maskintype(r): 7463 Model(ler): 032, 036, 037, 232, 236, 237 MX710 Series Brugervejledning August 2014 www.lexmark.com Maskintype(r): 7463 Model(ler): 032, 036, 037, 232, 236, 237 Indhold 2 Indhold Sikkerhedsoplysninger...7 Lær om printeren...9 Sådan finder du oplysninger

Læs mere

MX710 Series. Brugervejledning. Maskintype(r): 7463 Model(ler): 032, 036, 037, 232, 236, 237

MX710 Series. Brugervejledning. Maskintype(r): 7463 Model(ler): 032, 036, 037, 232, 236, 237 MX710 Series Brugervejledning Juni 2013 www.lexmark.com Maskintype(r): 7463 Model(ler): 032, 036, 037, 232, 236, 237 Indhold 2 Indhold Sikkerhedsoplysninger...7 Lær om printeren...9 Sådan finder du oplysninger

Læs mere

D. AFSPILLER INTERFACEADAPTER KS-PD500 Inden denne adapter anvendes

D. AFSPILLER INTERFACEADAPTER KS-PD500 Inden denne adapter anvendes D. AFSPILLER INTERFACEADAPTER KS-PD500 Inden denne adapter anvendes Sidste opdatering: 1. marts 006 1 Understøttede JVC-bilmodtagere Denne adapter understøtter følgende JVC-bilmodtagere* 1 : Bilmodtagere,

Læs mere

E450dn. Menuer og meddelelser. www.lexmark.com. Juni 2006

E450dn. Menuer og meddelelser. www.lexmark.com. Juni 2006 E450dn Menuer og meddelelser Juni 2006 www.lexmark.com Lexmark and Lexmark with diamond design are trademarks of Lexmark International, Inc., registered in the United States and/or other countries. 2006

Læs mere

XM7100 Series. Brugervejledning. Maskintype(r): 7463 Model(ler): 496, 696, 896

XM7100 Series. Brugervejledning. Maskintype(r): 7463 Model(ler): 496, 696, 896 XM7100 Series Brugervejledning August 2014 www.lexmark.com Maskintype(r): 7463 Model(ler): 496, 696, 896 Indhold 2 Indhold Sikkerhedsoplysninger...7 Lær om printeren...9 Sådan finder du oplysninger om

Læs mere