MODE / INTERIØR / DESIGN +PREVIEW SS15

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MODE / INTERIØR / DESIGN +PREVIEW SS15"

Transkript

1 MODE / INTERIØR / DESIGN +PREVIEW SS15

2 From change to chance Forandring er fortid, chancer er fremtid. Det er nu, kimen til at tage nye chancer skal lægges. At tage chancer er øverst på dagordenen for sæsonen efterår/vinter 14/15. At tage chancer er både en nødvendighed og en mulighed for at sætte gang i forbruget igen. Vel at mærke gennemtænkte, kommercielle chancer, som indeholder både fornuft og risiko. Det er nu, strategien for fremtiden skal udtænkes, planlægges og implementeres. Så gør klar til at tage chancer igen - deltag på pej gruppens trendkonference i juni 2013!

3 pej trend highlights Trendtemaer til sæsonen AW 14/15 materialer, farver og mønstre til sæsonen og svaret på, hvad der kommer efter retro og heritage! The watchlist: Hvem skal du holde øje med? Preview SS15: Første kig på trends, der tegner sig for forår/sommer 15 Colour Power farver i centrum og nye Pantoneprodukter Mode og interiør på de moderne medier how to, what to, why to? First movers og avantgarde har de mistet magten? Fra en til mange firstmovere! Tidsånd og forbrug Tør forbrugerne tage chancer, eller er de faldet i søvn? Mega- og mikrotrends frem mod 2015 Hvilke trends tegner sig i horisonten, og hvordan omsættes de til konkret handling?

4 pej trend AW 14/15 Hvilken overordnet retning peger sæsonens trend mod? Hvad kommer efter retro og heritage? Til sæsonen efterår/vinter 14/15 træder skiftet endnu mere i karakter. Det er slut med retro og heritage. I mode og design søges der mod nye farver, former og overflader. Glitrende, blanke og metalliske overflader gennemstrømmer sæsonens trends og bringer fornyelse med sig. pej gruppens trendpræsentation indeholder trendtemaer med en overordnet temahistorie, trendfilm, farver og farvekombinationer til mode, accessories, møbler, interiør, materialer og print. + The watchlist Hvem skal du holde øje med? De hotte designere, den nye musik, de mest interessante udstillinger, inspirerende messer, provokerende butikker og meget mere. + Preview SS15 Første kig på trends, der tegner sig for forår/sommer 15. Anja Bisgaard Gaede

5 colour power Hvilken rolle spiller farverne i de kommende sæsoner? Og hvilke nye produkter er på vej fra Pantone? Farverne har magten i mode- og designbilledet lige nu. Hør hvorfor farvene igen er i centrum, og hvordan Pantone giver dig nye muligheder i Carola Seybold fra Pantone deltager på trendkonferencen og fortæller om farvers betydning samt alle de nye produkter, som lanceres i 2013: Metallic SHIMMERS Guide + Specificer Cotton Chip Book Pantone Cotton Books in new chromatical order PANTONE View WEB Carola Seybold Louise Byg Kongsholm NB: Carola deltager kun i Herning og Oslo

6 design, mode og interiør i mediebilledet Design, mode og interiør i mediebilledet Hvilke medier er værd at bruge tid på? Et splinternyt og meget fragmenteret mediebillede er tonet frem. Vi giver dig det aktuelle overblik på inspirationskilder fra magasiner over sociale medier til web og blogs. Hvor kan man finde relevant inspiration, og hvor skal man bare lukke øjnene? Og hvordan bruger man selv medierne til PR og spin? Anja Bisgaard Gaede Jakob Søndergaard

7 er Firstmoverne bagefter? Har first movers og avantgarde mistet magten? Hvem tager så over? First moverne og de avantgardistiske forbrugere har mistet magten. Deres indflydelse er ikke, hvad den har været og som gruppe er de blevet splittet i atomer. Tidligere var det synonymt med indsigt at kigge på avantgardens liv og levned, med det formål at afkode og konceptualisere deres tanker til fremtidige produkter. Dengang var avantgarden mere entydig. I dag er der mange avantgardister og firstmovere faktisk så mange, at de er næsten umulige at beskrive. Louise Byg Kongsholm

8 Tidsånd og forbrug Hvordan agerer forbrugerne på vejen frem mod en ny tid? Tør de tage flere chancer, eller er de faldet helt i søvn efter fem års krise? Der er spæde tegn på bedring i verdensøkonomien. Specielt USA er ved at finde fodfæste igen og selv Japan, der har ligget i dvale i årtier, er tilsyneladende på vej op til overfladen. På finansmarkederne er optimismen også for alvor tilbage, og aktiekurserne har i årets første måneder sat nye rekorder på alverdens børser. Spørgsmålet er så, om vi reelt har noget at have optimismen i? Vil opsvinget for alvor bide sig fast frem mod eller vil gældskrisen i Europa og underfinansieringen af statsbudgettet i USA atter trække verdensøkonomien ned i dyndet? Vi går bagom alle tallene, statistikkerne, prognoserne og forbrugerne og prøver at tegne et billede af, hvordan forbruget vil udvikle sig de kommende år, og på hvad og hvordan vi vil bruge pengene i Skandinavien. Jakob Søndergaard Foto: Akzo Nobel

9 Mega- og mikrotrends Hvilke store og små trends tegner billedet frem mod 2015? Og hvordan omsættes de til konkret handling? Med afsæt i det trendskifte, der er på vej, ser vi på både de store og små trends, der sætter dagsordenen inden for alt lige fra kommunikation over marketing til retail. Der er masser af potentiale i de mange trends, der påvirker alt lige fra livsstil og forbrug til produktudvikling og markedsføring. Vi sætter ord på de strømninger, som vil vokse frem mod 2015 og giver gode idéer til, hvordan de kan omsættes i praksis. Louise Byg Kongsholm

10 foredragsholdere carola seybold jakob søndergaard louise byg kongsholm Anja Bisgaard Gade

11 tilmelding DATOER og steder 3. juni 2013 Herning på Heart - Birk Centerpark 3, 7400 Herning 11. juni 2013 Oslo hos Dansens Hus - Møllerveien 2, 0182 Oslo 13. juni 2013 København på Arken - Skovvej 100, 2635 Ishøj Dagen starter med morgenbuffet fra kl Første foredrag kl og dagen slutter kl Se detaljeret program på Priser Herning og København: 3.975,- DKK ekskl. moms Lillestrøm: 4.375,- DKK Inkl. kompendium, farvekort og forplejning. Farvekortet pej colour er verdens mest udbredte farvekort og benyttes af mere end virksomheder. Tilmelding Bestil og betal på Send en mail til: Ring på:

12 trendkonference.dk

PEJ TREND INVITATION. autumn/winter 15/16 MODE, INTERIØR & DESIGN

PEJ TREND INVITATION. autumn/winter 15/16 MODE, INTERIØR & DESIGN TREND PEJ INVITATION autumn/winter 15/16 MODE, INTERIØR & DESIGN HERNING 4. JUNI 2014 OSLO 12. JUNI 2014 KØBENHAVN 17. JUNI 2014 DATOER & STEDER 4. JUNI 2014 HEART Herning Museum of Contemporary Art Birk

Læs mere

pej gruppens Trend Academy

pej gruppens Trend Academy pej gruppens Trend Academy Herning / København / Oslo Program for efterår/vinter 13/14 www.pejgruppen.dk Trend Academy efterår/vinter 2013/14 Søger du ny viden og inspiration? pej gruppens trend academy

Læs mere

pej gruppens Trend Academy

pej gruppens Trend Academy pej gruppens Trend Academy Herning / København / Oslo Program for forår/sommer 2013 www.pejgruppen.dk Foredragsholdere 1 6 3 5 7 2 4 1. Poul Erik Jakobsen Adm. dir. og stifter af pej gruppen 2. Jakob Søndergaard

Læs mere

PEJ TREND- KONFERENCE

PEJ TREND- KONFERENCE PEJ TREND- KONFERENCE SPRING/SUMMER 2018 OSLO 29/11 16 * KØBENHAVN 1/12 16 * HERNING 6/12 + 7/12 16 15-6310 TCX Swamp EN AF SÆSONENS VIGTIGSTE FARVER pej colour SS 18 er en del af deltagermaterialet. trend

Læs mere

INVITATION TIL PEJ GRUPPENS 2016-2019 KØBENHAVN 2. SEPTEMBER 14 OSLO 4. SEPTEMBER 14 HERNING 9. SEPTEMBER 14

INVITATION TIL PEJ GRUPPENS 2016-2019 KØBENHAVN 2. SEPTEMBER 14 OSLO 4. SEPTEMBER 14 HERNING 9. SEPTEMBER 14 INVITATION TIL PEJ GRUPPENS 2016-2019 KØBENHAVN 2. SEPTEMBER 14 OSLO 4. SEPTEMBER 14 HERNING 9. SEPTEMBER 14 FREMTIDENS FØDEVARER SKABES NU Fremtidsbegrebet har altid været omgærdet af mystik, lidt spænding

Læs mere

VIL DU HOLDES OPDATERET PÅ MODEBRANCHEN?

VIL DU HOLDES OPDATERET PÅ MODEBRANCHEN? VIL DU HOLDES OPDATERET PÅ MODEBRANCHEN? Tegn et abonnement på brancheuniverset TØJ - Fashion & Business Trends. Så sikrer vi, at du automatisk bliver opdateret om stort og småt fra branchen hver eneste

Læs mere

autumn/winter 2010/2011 mode design interiør forbrug invitation Herning 27. august København 31. august oslo 7. september 2009

autumn/winter 2010/2011 mode design interiør forbrug invitation Herning 27. august København 31. august oslo 7. september 2009 autumn/winter 2010/2011 mode design interiør forbrug invitation Herning 27. august København 31. august oslo 7. september 2009 Autumn/winter 2010/2011 Mode, stil og design genfinder sig selv i 2010/11!

Læs mere

Credit: Alexander Straulino

Credit: Alexander Straulino Credit: Alexander Straulino OSLO 30. MAJ 2017 KØBENHAVN 1. JUNI 2017 HERNING 7. JUNI + 8. JUNI 2017 PEJ GRUPPEN INVITERER TIL TRENDKONFERENCE AUTUMN/WINTER 18/19 OSLO 30. MAJ 2017 KØBENHAVN 1. JUNI 2017

Læs mere

af Louise Byg Kongsholm og Anja Bisgaard Gaede

af Louise Byg Kongsholm og Anja Bisgaard Gaede af Louise Byg Kongsholm og Anja Bisgaard Gaede Side 58 TØJ nr. 05 September 2012 Nyhed fra trendforskningen: Farvedatabase forudsiger farver to år frem Er det muligt to år i forvejen at forudsige, hvilke

Læs mere

08. november 11. Herning. 03. november 11. INVITATION til pej gruppens. 01. november 11. København. sumer 2013-2016

08. november 11. Herning. 03. november 11. INVITATION til pej gruppens. 01. november 11. København. sumer 2013-2016 Lillestrøm (Oslo) 03. november 11 Herning 08. november 11 København 01. november 11 INVITATION til pej gruppens food con sumer trends 2013-2016 Verden er i et vadested Nogle markeder og forbrugere nyder

Læs mere

trend- & design kon ference pej gruppens Ny dato i københavn! spring/summer 2013 mode, interiør & design

trend- & design kon ference pej gruppens Ny dato i københavn! spring/summer 2013 mode, interiør & design . s 0 t *. m a r Ny dato i københavn! t s 0 * m a r a m. * 0 r t s pej gruppens trend- & design kon ference spring/summer 03 mode, interiør & design Herning: 3. februar 0 oslo: 8. februar 0 KøbenHavn:.

Læs mere

STORE KÆDEDAG. Forbrugskrisen er aflyst!

STORE KÆDEDAG. Forbrugskrisen er aflyst! pej gruppen inviterer til STORE KÆDEDAG Forbrugskrisen er aflyst! 12. juni 2012 Forbrugskrisen er forbi. Forbrugertilliden stiger og forbrugerne vejrer morgenluft. Danskerne bruger lige så mange penge

Læs mere

INVITATION PEJ TREND SPRING & SUMMER HERNING 25. FEBRUAR 2010 OSLO 2. MARTS 2010 KØBENHAVN 4. MARTS 2010

INVITATION PEJ TREND SPRING & SUMMER HERNING 25. FEBRUAR 2010 OSLO 2. MARTS 2010 KØBENHAVN 4. MARTS 2010 INVITATION PEJ TREND SPRING & SUMMER 2011 HERNING 25. FEBRUAR 2010 OSLO 2. MARTS 2010 KØBENHAVN 4. MARTS 2010 MODE DESIGN INTERIØR Spring/summer 2011 er lige om hjørnet men alligevel er der lang tid til.

Læs mere

pej trend spring/summer 2010

pej trend spring/summer 2010 pej trend spring/summer 2010 mode. interiør. design. forbrug oslo: 23.02 og 24.02.09. københavn: 26.02.09. herning: 03.03.09 Finanskrisen har vi glemt forbrugskrisen er ved at klinge af. Der er tydelige

Læs mere

PEJ TREND KONFE_ RENCE aw 17/18. skandi_ naviens største trend konfe_ rence KØBENHAVN 26/5 16 * HERNING 1/6 + 2/6 16 * OSLO 7/6 16

PEJ TREND KONFE_ RENCE aw 17/18. skandi_ naviens største trend konfe_ rence KØBENHAVN 26/5 16 * HERNING 1/6 + 2/6 16 * OSLO 7/6 16 1 KONFERENCE * 9 FOREDRAGSHOLDERE * 3 BYER skandi_ naviens største trend konfe_ rence PEJ TREND KONFE_ RENCE aw 17/18 KØBENHAVN 26/5 16 * HERNING 1/6 + 2/6 16 * OSLO 7/6 16 25.000 LIVSSTILSFOLK PÅ TRENDKONFERENCE!

Læs mere

INVITATION PEJ TREND KONFERENCE SS17 KØBENHAVN 24. NOV 15 HERNING 25. NOV 15 OSLO 10. DEC 15

INVITATION PEJ TREND KONFERENCE SS17 KØBENHAVN 24. NOV 15 HERNING 25. NOV 15 OSLO 10. DEC 15 INVITATION PEJ TREND KONFERENCE SS17 KØBENHAVN 24. NOV 15 HERNING 25. NOV 15 OSLO 10. DEC 15 DET FÅR DU PÅ TRENDKONFERENCEN pej gruppens sikre farver og kommercielle temaer til SS17 WGSN præsenterer de

Læs mere

INVITATION PEJ TREND KONFERENCE SS17 KØBENHAVN 24. NOV 15 HERNING 25. NOV 15 OSLO 10. DEC 15

INVITATION PEJ TREND KONFERENCE SS17 KØBENHAVN 24. NOV 15 HERNING 25. NOV 15 OSLO 10. DEC 15 INVITATION PEJ TREND KONFERENCE SS17 KØBENHAVN 24. NOV 15 HERNING 25. NOV 15 OSLO 10. DEC 15 DET FÅR DU PÅ TRENDKONFERENCEN pej gruppens sikre farver og kommercielle temaer til SS17 WGSN præsenterer de

Læs mere

food con sumer trends

food con sumer trends invitation pej gruppens food con sumer trends 2012 herning 26.+ 27. oktober 09 oslo 29. oktober 09 københavn 2. november 09 food con sumer trends 2012 Finans- og forbrugskrisen er forbi i 2012. Men to

Læs mere

F R E M T I D V I H O L D E R O P D AT E R E T I G

F R E M T I D V I H O L D E R O P D AT E R E T I G F R E M T I VISION: et førende trendinstitut i Skandinavien u får en ambitiøs og stærkt vidende samarbejdspartner Ønsker du at blive løbende opdateret på nu tidens og fremtidens trends? Tegn et medlemskab

Læs mere

www.pejgruppen.dk MEDIEINFORMATION 2015 TID & TENDENSER TIDSÅND, SAMFUND, FORBRUG & DESIGN

www.pejgruppen.dk MEDIEINFORMATION 2015 TID & TENDENSER TIDSÅND, SAMFUND, FORBRUG & DESIGN www.pejgruppen.dk MEDIEINFORMATION 2015 TID & TENDENSER TIDSÅND, SAMFUND, FORBRUG & DESIGN Tidsånd & Samfund Vær opdateret på de nye trends i politik, medier, marketing, ledelse, livsfaser, generationer,

Læs mere

food con sumer trends

food con sumer trends pej gruppens food con sumer trends 2012-2015 herning 02. + 03. november 10 oslo 09. november 10 københavn 11. november 10 Krisen er afblæst Nu tænker forbrugerne sig bare godt om, Men den sunde fornuft

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2016

MEDIEINFORMATION 2016 MEDIEINFORMATION 2016 TID & TENDENSER TIDSÅND, SAMFUND, FORBRUG & DESIGN pejgruppen.com Tidsånd & Samfund Vær opdateret på de nye trends i politik, medier, marketing, ledelse, livsfaser, generationer,

Læs mere

SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE. business. Fra VIDEN til BUNDLINJE 24/11 HER + 27/11 KBH

SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE. business. Fra VIDEN til BUNDLINJE 24/11 HER + 27/11 KBH SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE business Fra VIDEN til BUNDLINJE 2015 2018 24/11 HER + 27/11 KBH SPOTT omsætter trends til business Anja Gaede Trendrådgiver + CO-founder Trend, kommunikation

Læs mere

Billeder fra trendkonferencerne i Oslo og København

Billeder fra trendkonferencerne i Oslo og København Billeder fra trendkonferencerne i Oslo og København De første to trendkonferencer er nu afviklet i hhv. Oslo og København. Vi har lagt et par billeder fra begge konferencer på vores Facebookprofil. Se

Læs mere

AW 16/17. Herning den 4. juni 2015 København den 9. juni 2015 Oslo den 11. juni 2015. www.trendkonference.dk

AW 16/17. Herning den 4. juni 2015 København den 9. juni 2015 Oslo den 11. juni 2015. www.trendkonference.dk Invitation Design, mode og interiør pej trend AW 16/17 Herning den 4. juni 2015 København den 9. juni 2015 Oslo den 11. juni 2015 www.trendkonference.dk Mød pej gruppens tre trendeksperter; Pernille Kirstine

Læs mere

Fornyelser i pej gruppen midt i en verden i forandring

Fornyelser i pej gruppen midt i en verden i forandring Fornyelser i pej gruppen midt i en verden i forandring Pantoneværksted Materialesamling 65 modesæsoners farveudstilling og konklusioner Ny trendlounge Ny afdeling med fokus på forbrugerforståelse Mange

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2015

MEDIEINFORMATION 2015 MEDIEINFORMATION 2015 www.pejgruppen.dk Vision 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme både på print og online.

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2016

MEDIEINFORMATION 2016 MEDIEINFORMATION 2016 pejgruppen.com Vision 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme både offline og online. Universet

Læs mere

Kommunikation. Hjemmeside 2. Intranet 3. Sociale medier 4. Reklamekampagner 5. Aktiviteter / events 8. 360 graders kommunikation 9

Kommunikation. Hjemmeside 2. Intranet 3. Sociale medier 4. Reklamekampagner 5. Aktiviteter / events 8. 360 graders kommunikation 9 Kommunikation Hjemmeside 2 Intranet 3 Sociale medier 4 Reklamekampagner 5 Aktiviteter / events 8 360 graders kommunikation 9 Kontakt til pressen 10 damkjær & vesterager 1 Hjemmeside ECCOs hjemmeside har

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2015

MEDIEINFORMATION 2015 MEDIEINFORMATION 2015 FASHION & BUSINESS TRENDS www.pejgruppen.dk TØJs redaktionelle profil er skarp og præcis! Læserne kræver hurtig og selekteret information, perspektiv og holdninger fra en uafhængig

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2016

MEDIEINFORMATION 2016 MEDIEINFORMATION 2016 FASHION & BUSINESS TRENDS pejgruppen.com TØJs redaktionelle profil er skarp og præcis! Læserne kræver hurtig og selekteret information, perspektiv og holdninger fra en uafhængig kilde

Læs mere

Optimér butikken som medie og øg trafikken med 25 50 %

Optimér butikken som medie og øg trafikken med 25 50 % Af Torben Callisen, Adm. Dir. Mobil: + 45 51 88 81 13 E-mail: torben@high-street.dk www.high-street.dk Optimér butikken som medie og øg trafikken med 25 50 % Nyt studie af 75 butiksfacader peger på, at

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2017

MEDIEINFORMATION 2017 MEDIEINFORMATION 2017 PEJGRUPPEN.COM Vision 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme både offline og online. Universet

Læs mere

DANMARKS STØRSTE RETAIL KONFERENCE

DANMARKS STØRSTE RETAIL KONFERENCE PEJ GRUPPEN AFHOLDER DANMARKS STØRSTE RETAIL KONFERENCE KUN 150 PLADSER! HERNING 3. JUNI 2014 PÅ KUNSTMUSEET HEART Oplev et stjernespækket program med nogle af dansk detailhandels topfolk samt en række

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2017

MEDIEINFORMATION 2017 MEDIEINFORMATION 2017 FASHION & BUSINESS TRENDS PEJGRUPPEN.COM Vision Læserne kræver hurtig og selekteret information, perspektiv og holdninger fra en uafhængig kilde med stor indsigt i og erfaring med

Læs mere

44 Kriseknuser. FASHION & BUSINESS TRENDS januar 2013 35. årgang. 31 January 3 February 2013 Bella Center, Copenhagen

44 Kriseknuser. FASHION & BUSINESS TRENDS januar 2013 35. årgang. 31 January 3 February 2013 Bella Center, Copenhagen FASHION & BUSINESS TRENDS januar 2013 35. årgang CIFF SPECIAL / Nr. 01 40 Storm udstiller i Crystal Hall 44 Kriseknuser Micha & Kit Karnaby 82 New Generals 88 Adax og Soulland styrer mod vækst i nyt samarbejde

Læs mere

Invitation til Danmarks største fødevarekonference

Invitation til Danmarks største fødevarekonference Invitation til Danmarks største fødevarekonference OSLO 20/9 KØBENHAVN 27/9 HERNING 29/9 2016 1 konference, 12 emner, 12 foredragsholdere, 3 byer Inspirerende heldagskonference med fokus på tidsånd, økonomi,

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2014

MEDIEINFORMATION 2014 MEDIEINFORMATION 2014 www.pejgruppen.dk Vision 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme både på print og online.

Læs mere

Magasininspiration Trend- og inspirationsmateriale fra pej gruppen. s p i r a t i o n. e n d t e n d e n s e r. e n d e n s e r. i n s p i r a t i o n

Magasininspiration Trend- og inspirationsmateriale fra pej gruppen. s p i r a t i o n. e n d t e n d e n s e r. e n d e n s e r. i n s p i r a t i o n i n s p i r a t i o n e n d t e n d e n s e r s p i r a t i o n c o l o u r t e n d e n s e r t r e n d i n s p i r a t i o e n d e n s e r t r e n d t e n d e n s e r i n s p i r a t i o n c o l o u r

Læs mere

VI HOLDER FOREDRAG OM TIDSÅND SAMFUND FORBRUG DESIGN MODE INTERIØR FØDEVARER UNDERHOLDNING MEDIER REJSER

VI HOLDER FOREDRAG OM TIDSÅND SAMFUND FORBRUG DESIGN MODE INTERIØR FØDEVARER UNDERHOLDNING MEDIER REJSER VI HOLDER FOREDRAG OM TIDSÅND SAMFUND FORBRUG DESIGN MODE INTERIØR FØDEVARER UNDERHOLDNING MEDIER REJSER 2 DEN, DER OPFATTER FREMTIDEN SOM MODVIND, GÅR I DEN FORKERTE RETNING. Et foredrag er en fantastisk

Læs mere

Presse sitronen eller plante nytt tre

Presse sitronen eller plante nytt tre Presse sitronen eller plante nytt tre Hvordan skal produsenter forberede sig på morgendagens forbrukere? Jakob Søndergaard pej gruppen/scandinavian trend institute 23. januar 2013 Er der grund til at

Læs mere

Se erne. i øjnene. Tiden kalder på tryghed. Mad Men skaber trend Fra begyndelsen af 1960 erne. bl.a. brilledesignerne nu det årtis design.

Se erne. i øjnene. Tiden kalder på tryghed. Mad Men skaber trend Fra begyndelsen af 1960 erne. bl.a. brilledesignerne nu det årtis design. 4 VOS 1-2011 Solbrillemoden er altid hurtigst til at tage nye trends op. Her den retroinspirerede sommerfugleform fra Cutler and Gross. En opdateret klassiker til kvinder. Selv om individualismen stadig

Læs mere

Badmintonskoler. DGI Badminton. Få flere børn og unge i klubben og arranger en spændende aktivitet for jeres nuværende spillere.

Badmintonskoler. DGI Badminton. Få flere børn og unge i klubben og arranger en spændende aktivitet for jeres nuværende spillere. DGI Badminton Badmintonskoler Få flere børn og unge i klubben og arranger en spændende aktivitet for jeres nuværende spillere. dgi.dk/badmintonskoler 18802_Badmintonskole_8-siders_A4haefte 180515.indd

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

Temarapport. Danske gartneriers markedsføring 2009. Rapport udarbejdet af Floradania Marketing A/S

Temarapport. Danske gartneriers markedsføring 2009. Rapport udarbejdet af Floradania Marketing A/S Temarapport Danske gartneriers markedsføring 2009 Rapport udarbejdet af Floradania Marketing A/S Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 1 1.1 Baggrund... 1 1.2 Problemformulering... 1 1.3. Metode... 2 1.4

Læs mere

SADOLIN PRÆSENTERER. Colour. News INSPIRATION SADOLIN.DK

SADOLIN PRÆSENTERER. Colour. News INSPIRATION SADOLIN.DK PRÆSENTERER Colour News INSPIRATION.DK » Det skal være sjovt at male!«efterårets farvenyheder For os hos Sadolin kommer maling altid i første række. Vi elsker, hvordan forskellige farver kan hæve humøret,

Læs mere

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk TEKSTperten workshopkatalog WORKSHOPS: TEKSTperimentariet - om pressemeddelelser der virker - om salgsmateriale der sælger - om branding for begyndere - om at blive fundet på nettet - om at kende sine

Læs mere

om undersøgelsen Social Media Benchmark semantic eu Undersøgelse udarbejdet i samarbejde med Børsen www.socialsemantic.eu

om undersøgelsen Social Media Benchmark semantic eu Undersøgelse udarbejdet i samarbejde med Børsen www.socialsemantic.eu om undersøgelsen Social Media Benchmark Europe-DK 2010/11 social semantic eu Undersøgelse udarbejdet i samarbejde med Børsen www.socialsemantic.eu MÅLET ER IKKE AT OPSTILLE skrækscenraier MEN AT VISE,

Læs mere

Denne blanket SKAL udfyldes og vedhæftes din optagelses opgave.

Denne blanket SKAL udfyldes og vedhæftes din optagelses opgave. Birk Centerpark 5 Tel. +45 87 55 05 00 teko@viauc.dk DK-7400 Herning CVR 30 77 30 47 www. Viauc.dk/teko Specialevalgs skema Denne blanket SKAL udfyldes og vedhæftes din optagelses opgave. Navn: Ida Leerbæk

Læs mere

Invitation til pej gruppens. www.foodkonference.dk. Kommer til en by nær dig!

Invitation til pej gruppens. www.foodkonference.dk. Kommer til en by nær dig! Invitation til pej gruppens www.foodkonference.dk Kommer til en by nær dig! Oslo 8. september 2015 København 15. september 2015 Herning 17. september 2015 Heldagskonference med fokus på de nyeste fødevare-,

Læs mere

Eksportrådet i Spanien arrangerer dansk fællesstand på industrimessen Cumbre Industrial i Bilbao.

Eksportrådet i Spanien arrangerer dansk fællesstand på industrimessen Cumbre Industrial i Bilbao. Invitation til at deltage på dansk fællesstand på Cumbre Industrial, en af Sydeuropas største messer for underleverandører og automatisering i Bilbao d. 27.-30. september 2011 Eksportrådet i Spanien arrangerer

Læs mere

Executive management-uddannelse i forretningsudvikling og innovation - Vil du være med? Et samarbejde mellem Dansk Mode & Textil og Strategy Lab

Executive management-uddannelse i forretningsudvikling og innovation - Vil du være med? Et samarbejde mellem Dansk Mode & Textil og Strategy Lab Executive management-uddannelse i forretningsudvikling og innovation - Vil du være med? Et samarbejde mellem Dansk Mode & Textil og Strategy Lab Dansk Mode & Textil og Strategy Lab præsenterer en skræddersyet

Læs mere

Produktpakker fra NORDJYSKE Mediers analyseafdeling

Produktpakker fra NORDJYSKE Mediers analyseafdeling BELUGA CAVIAR A N A LY S E A F D E L I N G Hjem, Kære Hjem AIR-INDIA MILES DAVIS Kind of Blue Øster Hørst ELITE Produktpakker fra s analyseafdeling s analyseafdeling er din sikkerhed for, at du altid er

Læs mere

DARUMA management & consulting

DARUMA management & consulting DARUMA management & consulting Tanker til eftertanke Tanker til eftertanke er en samling budskaber, vi selv har forfattet eller ladet os inspirere af fra anden kilde. Det er bevidst, der ikke er angivet

Læs mere

Den spændende fremtid

Den spændende fremtid Den spændende fremtid Kundearrangement Tirsdag den 31. august 2010 kl. 13.00-17.00 Odense Congress Center En frisk brise Har du det godt med nutiden? Og er du tryg ved fremtiden? Bygger jeres virksomhed

Læs mere

HOW DO YOU DO KA DU FLYT EN FLUE?

HOW DO YOU DO KA DU FLYT EN FLUE? HOW DO YOU DO KA DU FLYT EN FLUE? Vælg mellem 22 korte film og se hvordan I nemt og sikkert kan arbejde ude i jeres butik klik ind på www.hvordandubedst.dk Velkommen til Hvordan du bedst Varer skal transporteres

Læs mere

Kilder til Klassebilleder

Kilder til Klassebilleder Kilder til Klassebilleder HVAD KENDETEGNER ÅRTIERNE? 1950 erne Hvepsetalje. Strutskørt. Kropsnær badedragt. Strygefri skjorte. Bilen. Radioen. Mc- Donald s. Franchise- bevægelsen. 1960 erne Jeans Bukser

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

KULTURBUS tilbud forår 2016

KULTURBUS tilbud forår 2016 KULTURBUS tilbud forår 2016 HEART & Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Museum tilbyder en række aktiviteter i forbindelse med booking af kulturbussen. Tilbuddene er opdelt efter: Fællesaktiviteter på

Læs mere

Rejseliv.dk som e-magasin

Rejseliv.dk som e-magasin Rejseliv Issue #3 2 Rejseliv.dk som e-magasin Vi kombinerer det bedste fra print, online, TV og samler det i et super lækkert og dynamisk rejsemagasin,der kun udkommer online! Vores chefredaktør tager

Læs mere

fagfestival på handicapområdet

fagfestival på handicapområdet fagfestival på handicapområdet MESSE C, Fredericia den 5. - 7. sept. 2013 det er vigtigt at skabe et nyt og visionært forum Stig Langvad, Formand for DH. Et fyrtårn til inspiration Der er behov for et

Læs mere

Alternativ markedsføring

Alternativ markedsføring Alternativ markedsføring Kom/IT Projekt HTX Roskilde Joachim K. Bodholdt 05-05-2009 Indholdsfortegnelse Alternativ markedsføring online.... 3 Projekt beskrivelse:... 3 Case: Projekt 'Mørk & Juhl'... 4

Læs mere

Invitation. - kun for kvinder

Invitation. - kun for kvinder Invitation Woman 2014 Torsdag d. 28. august 2014 - kun for kvinder Præstér, når det gælder! - og oplev suset fra saltvandsindsprøjtningen i mange aspekter af dit liv. Ikke mindst på jobbet! Energi, glæde,

Læs mere

Generelle lederkompetencer mellemledere

Generelle lederkompetencer mellemledere Generelle lederkompetencer mellemledere Personale- og teamledelse: min. niveau 3 Skaber et godt arbejdsklima gennem information, dialog og involvering Har øje for den enkeltes talenter og ressourcer Sikrer

Læs mere

16662 InterComp boligmesse A4-folder_rentegning.indd 1

16662 InterComp boligmesse A4-folder_rentegning.indd 1 16662 InterComp boligmesse A4-folder_rentegning.indd 1 28/08/12 13.00 Danmarks bedst besøgte messe for bolig og livsstil Danskerne elsker boligen. Og dyrker indret ningen. Derfor har Gør Din Bolig Bedre

Læs mere

VELKOMMEN(TIL(DET(FØRSTE(NYHEDSBREV! FRA(CONNECTSPORT! (( ( KÆRE(MEDLEM

VELKOMMEN(TIL(DET(FØRSTE(NYHEDSBREV! FRA(CONNECTSPORT! (( ( KÆRE(MEDLEM APRIL 2014 VELKOMMEN(TIL(DET(FØRSTE(NYHEDSBREV FRA(CONNECTSPORT (( ( KÆRE(MEDLEM Meddettenyhedsbrev,somviharplaneromatudsendeéngangHVERKVARTAL,erdet voresmålatholdemedlemmerneorienteretomnyetiltagogaktiviteterindenfor

Læs mere

Produktpakker PRODUKTPAKKER TILBUD FRA ANALYSEAFDELINGEN

Produktpakker PRODUKTPAKKER TILBUD FRA ANALYSEAFDELINGEN Produktpakker NORDJYSKE Mediers analyseafdeling er din sikkerhed for, at du altid er opdateret om tendenser i dit marked. Vi giver dig en bedre forståelse for forbrugeradfærd, medierne og diverse annonceringsmuligheder.

Læs mere

Deltag. Mød generationen der nyder livet og har mulighederne... Messen for det købestærke publikum 3. 5. oktober 2014

Deltag. Mød generationen der nyder livet og har mulighederne... Messen for det købestærke publikum 3. 5. oktober 2014 Messen for det købestærke publikum 3. 5. oktober 2014 Mød generationen der nyder livet og har mulighederne... Deltag på messen for Danmarks mest købestærke publikum Seniorerne vil leve livet - hele livet

Læs mere

Forretningstur til International Home Care & Rehabilitation Exhibition, Tokyo Japan

Forretningstur til International Home Care & Rehabilitation Exhibition, Tokyo Japan Forretningstur til International Home Care & Rehabilitation Exhibition, Tokyo Japan Selvfølgelig skal vi også nå at se et tempel - men denne tur skal først og fremmest skabe forretning. Japansk teknologi

Læs mere

Sigma Farvekollektioner

Sigma Farvekollektioner Sigma Farvekollektioner SÅDAN. SIGMA. Alt hvad du har brug for til at skabe førsteklasses farveresultater. Sigma Coatings er en del af verdens næststørste malingsproducent, PPG Industries. Det Pitsburgh

Læs mere

OPRØR MOD PLEJER-KULTUREN

OPRØR MOD PLEJER-KULTUREN OPRØR MOD PLEJER-KULTUREN - om det er muligt at være lidt mere grænseoverskridende i dansk planlægning? Michael Sloth, regionsdirektør, Kuben Management [klip I] HVORFOR ER DET HER KLIP RELEVANT? Forstå

Læs mere

Udvikling af metoder til Brugerdreven Innovation for små- og mellemstore virksomheder inden for Livsstil, UBIL. Projektoversigt med tidsplan

Udvikling af metoder til Brugerdreven Innovation for små- og mellemstore virksomheder inden for Livsstil, UBIL. Projektoversigt med tidsplan 1 Bilag: Uddybende projektbeskrivelse med tidsplan Udvikling af metoder til Brugerdreven Innovation for små- og mellemstore virksomheder inden for Livsstil, UBIL Projektoversigt med tidsplan 6 måneder

Læs mere

Velkommen til. Evaluerings- og kick-off møde

Velkommen til. Evaluerings- og kick-off møde Velkommen til Evaluerings- og kick-off møde Hvem er vi? Innovationsnetværket Livsstil Bolig og Beklædning Vores mål er at branchen bliver blandt de mest innovative i verden! Klynge siden 2002 Kontor i

Læs mere

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl

MOOLA - sundhed for krop & sjæl. Velkommen til MOOLA. Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl MOOLA - sundhed for krop & sjæl Velkommen til MOOLA Information og inspiration til en sund krop, et balanceret sind og en smuk sjæl sundhed for krop & sjæl Information og inspiration til en sund krop,

Læs mere

Øksnehallen, 14-15/9. Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk!

Øksnehallen, 14-15/9. Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk! Øksnehallen, 14-15/9 Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk! IVÆRK&VÆKST2012 Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab resultater for både din egen

Læs mere

foreningen kantine & køkken fyn efterårsprogram

foreningen kantine & køkken fyn efterårsprogram foreningen kantine & køkken fyn efterårsprogram efterår 2015 NYT NYT NYT Som noget nyt prøver vi elektronisk indbetaling til vores arrangementer. Du skal stadig tilmelde dig på mail eller telefon, husk

Læs mere

Vi med Hund / Media kit & Priser 2012 / JSL Publications A/S. MediA kit & Priser PUBLICATIONS

Vi med Hund / Media kit & Priser 2012 / JSL Publications A/S. MediA kit & Priser PUBLICATIONS MediA kit & Priser 2012 Vi med Hund livsstilsmagasinet til os, der elsker hunde Vi med Hund er Danmarks største kommercielle magasin, der henvender sig direkte til alle danske hundeejere. Om man har en

Læs mere

Fremtidens trends til fremtidens kunder og forbrugere

Fremtidens trends til fremtidens kunder og forbrugere Fremtidens trends til fremtidens kunder og forbrugere Den 5. februar 2014 Jakob Søndergaard pej gruppen scandinavian trend institute Hvordan angriber man fremtiden? Er det muligt at finde ud af, hvad kunderne

Læs mere

PROFILBROCHURE. Albæk Kommunikation BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN

PROFILBROCHURE. Albæk Kommunikation BUDSKABER PÅ BUNDLINJEN PROFILBROCHURE Albæk Kommunikation INDHOLD Om Albæk Kommunikation Kompetencer Opgaver Ejendoms- og byggebranchen Regioner, kommuner og byer Medlemsorganisationer Kontakt Om Albæk Kommunikation Kommunikationsbureau

Læs mere

Lancering af Tænketanken EUROPA Danmarks første europapolitiske tænketank 2. december kl. 10:30. Karsten Dybvad. -- Det talte ord gælder --

Lancering af Tænketanken EUROPA Danmarks første europapolitiske tænketank 2. december kl. 10:30. Karsten Dybvad. -- Det talte ord gælder -- Lancering af Tænketanken EUROPA Danmarks første europapolitiske tænketank 2. december kl. 10:30 Karsten Dybvad -- Det talte ord gælder -- Tak for ordet, Claus. Tak for at slå fast, at det europæiske samarbejde

Læs mere

Visual Teams ogvisual Leaders workshops med

Visual Teams ogvisual Leaders workshops med Visual Teams ogvisual Leaders workshops med David Sibbet den 23. og den 24. april 2013 Nu har du en enestående mulighed for at blive indført i visualiseringens verden af pioneren inden for grafisk facilitering,

Læs mere

,0 1960 1965 1970 1975 1980 1985 1990 1995 2000 2005 2010

,0 1960 1965 1970 1975 1980 1985 1990 1995 2000 2005 2010 Notat Potentiale i dansk turisme Til: SNO Fra: MOP / GLC Situationen i dag Turismen får større og større betydning for den globale økonomi. Siden 1950 erne og 1960 erne har den globale turisme således

Læs mere

Bekymring tynger boligmarkedet

Bekymring tynger boligmarkedet NR. 8 OKTOBER 2014 Bekymring tynger boligmarkedet Kun 2,7 pct. af danskerne overvejer at købe hus, ejerlejlighed eller fritidsbolig det næste halve år. Dermed er købsinteressen nede på et af de laveste

Læs mere

Rente- og valutamarkedet

Rente- og valutamarkedet 2. marts 2012 Rente- og valutamarkedet Markedskommentarer og prognose Udsigter for den globale økonomi Vi forventer en bedring i den globale økonomi i 2012. I lyset af den udbredte pessimisme i øjeblikket

Læs mere

CIFF Kids-udstillere og de nyeste trends

CIFF Kids-udstillere og de nyeste trends ARTIKEL AF RIKKE SKYTTE STILGUIDE AUTUMN/WINTER 17/18 CIFF Kids-udstillere og de nyeste trends TØJ visualiserer her pej gruppens fire egne trendtemaer igennem CIFF Kids-udstillernes kollektionsbilleder.

Læs mere

Salt Fokus. Glædelig Jul. Magasin fra Akzo Nobel Salt A/S December 2014 Nummer 8. Her er saltet blevet lettere læs mere side 3

Salt Fokus. Glædelig Jul. Magasin fra Akzo Nobel Salt A/S December 2014 Nummer 8. Her er saltet blevet lettere læs mere side 3 Salt Fokus Magasin fra Akzo Nobel Salt A/S December 2014 Nummer 8 Her er saltet blevet lettere læs mere side 3 Leverandør af den gode smag læs mere side 4 Fødevaretrends læs mere side 6 Glædelig Jul 2

Læs mere

Dansk Fjernvarmes 56. Landsmøde

Dansk Fjernvarmes 56. Landsmøde 30.-31. oktober 2014 Aalborg Kongres & Kultur Center Program Dansk Fjernvarmes 56. Landsmøde PROGRAM Torsdag den 30. oktober Tid til forandring! Så er det igen tid til to dage med fokus på en fjernvarmebranche

Læs mere

DESIGN DIT EGET CD-COVER!

DESIGN DIT EGET CD-COVER! ELEV DESIGN DIT EGET CD-COVER! Emil de Waal + Spejderrobot Det er ikke kun i selve musikken, at Emil de Waal + Spejderrobot kan lide at improvisere - det er nærmest et livsprincip! Så da deres første plade

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

Aktiviteter i Learning Lab

Aktiviteter i Learning Lab Aktiviteter i Learning Lab Efteråret 2012 1 Lær nyt i Learning Lab Learning Lab i Skolegade er rigtig godt i gang efter en lang sommerferie, og vi har igen en masse spændende aktiviteter på tapetet i løbet

Læs mere

Talent for ledelse. Praktisk information. Ved du, hvem der rummer kimen til at blive en god leder? - statens udviklingsforløb for ledelsestalenter

Talent for ledelse. Praktisk information. Ved du, hvem der rummer kimen til at blive en god leder? - statens udviklingsforløb for ledelsestalenter Praktisk information Deltagerne skal tilmelde sig på www.perst.dk/ledelsestalent. Flere end 40 procent af de statslige ledere forventes at gå på pension inden 2020. Pris Vi skal med andre ord finde mange

Læs mere

Strategi for brugerinvolvering

Strategi for brugerinvolvering Strategi for brugerinvolvering Vores Genbrugshjem Gruppe 7: Lasse Lund, Simone Drechsler, Louise Bossen og Kirstine Jacobsen Valg af TV-program og begrundelse Vores genbrugshjem på TV2, produceret af Nordisk

Læs mere

MISSION (im)possible (?)! HVA SKAL VI MED BIBLIOTEKERNE? Fremtidens trender, forbrukere og biblioteker

MISSION (im)possible (?)! HVA SKAL VI MED BIBLIOTEKERNE? Fremtidens trender, forbrukere og biblioteker MISSION (im)possible (?)! HVA SKAL VI MED BIBLIOTEKERNE? Fremtidens trender, forbrukere og biblioteker Jakob Søndergaard SPOTT trends & business 18. november 2014 Hva skal vi med bibliotekerne, når Google

Læs mere

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016

Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring september 2016 Invitation Vestegnens Kulturuge & Børnekulturugen & Frivillig FredagsFejring 10.-18. september 2016 1 Indhold Temaet for Vestegnens Kulturuge... 4 Idéer til aktiviteter... 4 Hvor og hvornår foregår det?...

Læs mere

foreningen kantine & køkken trekantområdet efterårsprogram

foreningen kantine & køkken trekantområdet efterårsprogram foreningen kantine & køkken trekantområdet efterårsprogram efterår 2015 FISK TIL ALLE ALDRE Torsdag den 3. september 2015, kl.17:00 Egtved Forsamlingshus, Kirkevej 2, 6040 Egtved Arrangementet er arrangeret

Læs mere

Rejseliv.dk som e magasin

Rejseliv.dk som e magasin Rejseliv.dk som e magasin 2 Unik læseroplevelse - Vi kombinerer det bedste fra print, online, TV, video og samler det i et super lækkert og dynamisk rejsemagasin,der kun udkommer online! Udvalgte annoncer

Læs mere

Interiør og business mod

Interiør og business mod FAGA trendseminar Interiør og business mod 017 Hvilke trends er på agendaen for interiør mod 017, og hvordan kan man arbejde forretningsorienteret med trends? Det er en del af agendaen for FAGAs kommende

Læs mere

Invitation. - kun for kvinder. Kampgejst, inspiration og energiboost. Woman 2015. Torsdag d. 27. august 2015

Invitation. - kun for kvinder. Kampgejst, inspiration og energiboost. Woman 2015. Torsdag d. 27. august 2015 Invitation Woman 2015 Torsdag d. 27. august 2015 - kun for kvinder Kampgejst, inspiration og energiboost Woman - vores traditionsrige sensommer-event kun for kvinder - løber i år af stablen torsdag den

Læs mere

Optagelsesprøve 2010. Velkommen. til optagelsesprøven 2010. Temaet for optagelsesprøven er: Unge vil revolutionere livsstilsbrancherne

Optagelsesprøve 2010. Velkommen. til optagelsesprøven 2010. Temaet for optagelsesprøven er: Unge vil revolutionere livsstilsbrancherne Velkommen til optagelsesprøven 2010 Temaet for optagelsesprøven er: BEC Design Forord Unge vil revolutionere livsstilsbrancherne Mange trends og tendenser er i gennem tiderne blevet sparket i gang af konjunkturernes

Læs mere

KURSUSKATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige!

KURSUSKATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige! KATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige! Vi er glade for at kunne tilbyde jer en række kurser. Kurserne vil forhåbentlig give jer ny inspiration til den daglige drift af butikken og motivation

Læs mere