MODE / INTERIØR / DESIGN +PREVIEW SS15

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MODE / INTERIØR / DESIGN +PREVIEW SS15"

Transkript

1 MODE / INTERIØR / DESIGN +PREVIEW SS15

2 From change to chance Forandring er fortid, chancer er fremtid. Det er nu, kimen til at tage nye chancer skal lægges. At tage chancer er øverst på dagordenen for sæsonen efterår/vinter 14/15. At tage chancer er både en nødvendighed og en mulighed for at sætte gang i forbruget igen. Vel at mærke gennemtænkte, kommercielle chancer, som indeholder både fornuft og risiko. Det er nu, strategien for fremtiden skal udtænkes, planlægges og implementeres. Så gør klar til at tage chancer igen - deltag på pej gruppens trendkonference i juni 2013!

3 pej trend highlights Trendtemaer til sæsonen AW 14/15 materialer, farver og mønstre til sæsonen og svaret på, hvad der kommer efter retro og heritage! The watchlist: Hvem skal du holde øje med? Preview SS15: Første kig på trends, der tegner sig for forår/sommer 15 Colour Power farver i centrum og nye Pantoneprodukter Mode og interiør på de moderne medier how to, what to, why to? First movers og avantgarde har de mistet magten? Fra en til mange firstmovere! Tidsånd og forbrug Tør forbrugerne tage chancer, eller er de faldet i søvn? Mega- og mikrotrends frem mod 2015 Hvilke trends tegner sig i horisonten, og hvordan omsættes de til konkret handling?

4 pej trend AW 14/15 Hvilken overordnet retning peger sæsonens trend mod? Hvad kommer efter retro og heritage? Til sæsonen efterår/vinter 14/15 træder skiftet endnu mere i karakter. Det er slut med retro og heritage. I mode og design søges der mod nye farver, former og overflader. Glitrende, blanke og metalliske overflader gennemstrømmer sæsonens trends og bringer fornyelse med sig. pej gruppens trendpræsentation indeholder trendtemaer med en overordnet temahistorie, trendfilm, farver og farvekombinationer til mode, accessories, møbler, interiør, materialer og print. + The watchlist Hvem skal du holde øje med? De hotte designere, den nye musik, de mest interessante udstillinger, inspirerende messer, provokerende butikker og meget mere. + Preview SS15 Første kig på trends, der tegner sig for forår/sommer 15. Anja Bisgaard Gaede

5 colour power Hvilken rolle spiller farverne i de kommende sæsoner? Og hvilke nye produkter er på vej fra Pantone? Farverne har magten i mode- og designbilledet lige nu. Hør hvorfor farvene igen er i centrum, og hvordan Pantone giver dig nye muligheder i Carola Seybold fra Pantone deltager på trendkonferencen og fortæller om farvers betydning samt alle de nye produkter, som lanceres i 2013: Metallic SHIMMERS Guide + Specificer Cotton Chip Book Pantone Cotton Books in new chromatical order PANTONE View WEB Carola Seybold Louise Byg Kongsholm NB: Carola deltager kun i Herning og Oslo

6 design, mode og interiør i mediebilledet Design, mode og interiør i mediebilledet Hvilke medier er værd at bruge tid på? Et splinternyt og meget fragmenteret mediebillede er tonet frem. Vi giver dig det aktuelle overblik på inspirationskilder fra magasiner over sociale medier til web og blogs. Hvor kan man finde relevant inspiration, og hvor skal man bare lukke øjnene? Og hvordan bruger man selv medierne til PR og spin? Anja Bisgaard Gaede Jakob Søndergaard

7 er Firstmoverne bagefter? Har first movers og avantgarde mistet magten? Hvem tager så over? First moverne og de avantgardistiske forbrugere har mistet magten. Deres indflydelse er ikke, hvad den har været og som gruppe er de blevet splittet i atomer. Tidligere var det synonymt med indsigt at kigge på avantgardens liv og levned, med det formål at afkode og konceptualisere deres tanker til fremtidige produkter. Dengang var avantgarden mere entydig. I dag er der mange avantgardister og firstmovere faktisk så mange, at de er næsten umulige at beskrive. Louise Byg Kongsholm

8 Tidsånd og forbrug Hvordan agerer forbrugerne på vejen frem mod en ny tid? Tør de tage flere chancer, eller er de faldet helt i søvn efter fem års krise? Der er spæde tegn på bedring i verdensøkonomien. Specielt USA er ved at finde fodfæste igen og selv Japan, der har ligget i dvale i årtier, er tilsyneladende på vej op til overfladen. På finansmarkederne er optimismen også for alvor tilbage, og aktiekurserne har i årets første måneder sat nye rekorder på alverdens børser. Spørgsmålet er så, om vi reelt har noget at have optimismen i? Vil opsvinget for alvor bide sig fast frem mod eller vil gældskrisen i Europa og underfinansieringen af statsbudgettet i USA atter trække verdensøkonomien ned i dyndet? Vi går bagom alle tallene, statistikkerne, prognoserne og forbrugerne og prøver at tegne et billede af, hvordan forbruget vil udvikle sig de kommende år, og på hvad og hvordan vi vil bruge pengene i Skandinavien. Jakob Søndergaard Foto: Akzo Nobel

9 Mega- og mikrotrends Hvilke store og små trends tegner billedet frem mod 2015? Og hvordan omsættes de til konkret handling? Med afsæt i det trendskifte, der er på vej, ser vi på både de store og små trends, der sætter dagsordenen inden for alt lige fra kommunikation over marketing til retail. Der er masser af potentiale i de mange trends, der påvirker alt lige fra livsstil og forbrug til produktudvikling og markedsføring. Vi sætter ord på de strømninger, som vil vokse frem mod 2015 og giver gode idéer til, hvordan de kan omsættes i praksis. Louise Byg Kongsholm

10 foredragsholdere carola seybold jakob søndergaard louise byg kongsholm Anja Bisgaard Gade

11 tilmelding DATOER og steder 3. juni 2013 Herning på Heart - Birk Centerpark 3, 7400 Herning 11. juni 2013 Oslo hos Dansens Hus - Møllerveien 2, 0182 Oslo 13. juni 2013 København på Arken - Skovvej 100, 2635 Ishøj Dagen starter med morgenbuffet fra kl Første foredrag kl og dagen slutter kl Se detaljeret program på Priser Herning og København: 3.975,- DKK ekskl. moms Lillestrøm: 4.375,- DKK Inkl. kompendium, farvekort og forplejning. Farvekortet pej colour er verdens mest udbredte farvekort og benyttes af mere end virksomheder. Tilmelding Bestil og betal på Send en mail til: Ring på:

12 trendkonference.dk

PEJ TREND INVITATION. autumn/winter 15/16 MODE, INTERIØR & DESIGN

PEJ TREND INVITATION. autumn/winter 15/16 MODE, INTERIØR & DESIGN TREND PEJ INVITATION autumn/winter 15/16 MODE, INTERIØR & DESIGN HERNING 4. JUNI 2014 OSLO 12. JUNI 2014 KØBENHAVN 17. JUNI 2014 DATOER & STEDER 4. JUNI 2014 HEART Herning Museum of Contemporary Art Birk

Læs mere

pej gruppens Trend Academy

pej gruppens Trend Academy pej gruppens Trend Academy Herning / København / Oslo Program for efterår/vinter 13/14 www.pejgruppen.dk Trend Academy efterår/vinter 2013/14 Søger du ny viden og inspiration? pej gruppens trend academy

Læs mere

pej gruppens Trend Academy

pej gruppens Trend Academy pej gruppens Trend Academy Herning / København / Oslo Program for forår/sommer 2013 www.pejgruppen.dk Foredragsholdere 1 6 3 5 7 2 4 1. Poul Erik Jakobsen Adm. dir. og stifter af pej gruppen 2. Jakob Søndergaard

Læs mere

INVITATION TIL PEJ GRUPPENS 2016-2019 KØBENHAVN 2. SEPTEMBER 14 OSLO 4. SEPTEMBER 14 HERNING 9. SEPTEMBER 14

INVITATION TIL PEJ GRUPPENS 2016-2019 KØBENHAVN 2. SEPTEMBER 14 OSLO 4. SEPTEMBER 14 HERNING 9. SEPTEMBER 14 INVITATION TIL PEJ GRUPPENS 2016-2019 KØBENHAVN 2. SEPTEMBER 14 OSLO 4. SEPTEMBER 14 HERNING 9. SEPTEMBER 14 FREMTIDENS FØDEVARER SKABES NU Fremtidsbegrebet har altid været omgærdet af mystik, lidt spænding

Læs mere

08. november 11. Herning. 03. november 11. INVITATION til pej gruppens. 01. november 11. København. sumer 2013-2016

08. november 11. Herning. 03. november 11. INVITATION til pej gruppens. 01. november 11. København. sumer 2013-2016 Lillestrøm (Oslo) 03. november 11 Herning 08. november 11 København 01. november 11 INVITATION til pej gruppens food con sumer trends 2013-2016 Verden er i et vadested Nogle markeder og forbrugere nyder

Læs mere

STORE KÆDEDAG. Forbrugskrisen er aflyst!

STORE KÆDEDAG. Forbrugskrisen er aflyst! pej gruppen inviterer til STORE KÆDEDAG Forbrugskrisen er aflyst! 12. juni 2012 Forbrugskrisen er forbi. Forbrugertilliden stiger og forbrugerne vejrer morgenluft. Danskerne bruger lige så mange penge

Læs mere

pej trend spring/summer 2010

pej trend spring/summer 2010 pej trend spring/summer 2010 mode. interiør. design. forbrug oslo: 23.02 og 24.02.09. københavn: 26.02.09. herning: 03.03.09 Finanskrisen har vi glemt forbrugskrisen er ved at klinge af. Der er tydelige

Læs mere

food con sumer trends

food con sumer trends invitation pej gruppens food con sumer trends 2012 herning 26.+ 27. oktober 09 oslo 29. oktober 09 københavn 2. november 09 food con sumer trends 2012 Finans- og forbrugskrisen er forbi i 2012. Men to

Læs mere

INVITATION PEJ TREND KONFERENCE SS17 KØBENHAVN 24. NOV 15 HERNING 25. NOV 15 OSLO 10. DEC 15

INVITATION PEJ TREND KONFERENCE SS17 KØBENHAVN 24. NOV 15 HERNING 25. NOV 15 OSLO 10. DEC 15 INVITATION PEJ TREND KONFERENCE SS17 KØBENHAVN 24. NOV 15 HERNING 25. NOV 15 OSLO 10. DEC 15 DET FÅR DU PÅ TRENDKONFERENCEN pej gruppens sikre farver og kommercielle temaer til SS17 WGSN præsenterer de

Læs mere

SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE. business. Fra VIDEN til BUNDLINJE 24/11 HER + 27/11 KBH

SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE. business. Fra VIDEN til BUNDLINJE 24/11 HER + 27/11 KBH SPOTT trends & business inviterer dig til LIFESTYLE business Fra VIDEN til BUNDLINJE 2015 2018 24/11 HER + 27/11 KBH SPOTT omsætter trends til business Anja Gaede Trendrådgiver + CO-founder Trend, kommunikation

Læs mere

F R E M T I D V I H O L D E R O P D AT E R E T I G

F R E M T I D V I H O L D E R O P D AT E R E T I G F R E M T I VISION: et førende trendinstitut i Skandinavien u får en ambitiøs og stærkt vidende samarbejdspartner Ønsker du at blive løbende opdateret på nu tidens og fremtidens trends? Tegn et medlemskab

Læs mere

www.pejgruppen.dk MEDIEINFORMATION 2015 TID & TENDENSER TIDSÅND, SAMFUND, FORBRUG & DESIGN

www.pejgruppen.dk MEDIEINFORMATION 2015 TID & TENDENSER TIDSÅND, SAMFUND, FORBRUG & DESIGN www.pejgruppen.dk MEDIEINFORMATION 2015 TID & TENDENSER TIDSÅND, SAMFUND, FORBRUG & DESIGN Tidsånd & Samfund Vær opdateret på de nye trends i politik, medier, marketing, ledelse, livsfaser, generationer,

Læs mere

DANMARKS STØRSTE RETAIL KONFERENCE

DANMARKS STØRSTE RETAIL KONFERENCE PEJ GRUPPEN AFHOLDER DANMARKS STØRSTE RETAIL KONFERENCE KUN 150 PLADSER! HERNING 3. JUNI 2014 PÅ KUNSTMUSEET HEART Oplev et stjernespækket program med nogle af dansk detailhandels topfolk samt en række

Læs mere

Magasininspiration Trend- og inspirationsmateriale fra pej gruppen. s p i r a t i o n. e n d t e n d e n s e r. e n d e n s e r. i n s p i r a t i o n

Magasininspiration Trend- og inspirationsmateriale fra pej gruppen. s p i r a t i o n. e n d t e n d e n s e r. e n d e n s e r. i n s p i r a t i o n i n s p i r a t i o n e n d t e n d e n s e r s p i r a t i o n c o l o u r t e n d e n s e r t r e n d i n s p i r a t i o e n d e n s e r t r e n d t e n d e n s e r i n s p i r a t i o n c o l o u r

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2015

MEDIEINFORMATION 2015 MEDIEINFORMATION 2015 FASHION & BUSINESS TRENDS www.pejgruppen.dk TØJs redaktionelle profil er skarp og præcis! Læserne kræver hurtig og selekteret information, perspektiv og holdninger fra en uafhængig

Læs mere

MEDIEINFORMATION 2015

MEDIEINFORMATION 2015 MEDIEINFORMATION 2015 www.pejgruppen.dk Vision 365DESIGN er et bredt favnende brancheunivers med alt lige fra trendinspiration, nyheder og seminarer til helt nye medieplatforme både på print og online.

Læs mere

Kommunikation. Hjemmeside 2. Intranet 3. Sociale medier 4. Reklamekampagner 5. Aktiviteter / events 8. 360 graders kommunikation 9

Kommunikation. Hjemmeside 2. Intranet 3. Sociale medier 4. Reklamekampagner 5. Aktiviteter / events 8. 360 graders kommunikation 9 Kommunikation Hjemmeside 2 Intranet 3 Sociale medier 4 Reklamekampagner 5 Aktiviteter / events 8 360 graders kommunikation 9 Kontakt til pressen 10 damkjær & vesterager 1 Hjemmeside ECCOs hjemmeside har

Læs mere

VI HOLDER FOREDRAG OM TIDSÅND SAMFUND FORBRUG DESIGN MODE INTERIØR FØDEVARER UNDERHOLDNING MEDIER REJSER

VI HOLDER FOREDRAG OM TIDSÅND SAMFUND FORBRUG DESIGN MODE INTERIØR FØDEVARER UNDERHOLDNING MEDIER REJSER VI HOLDER FOREDRAG OM TIDSÅND SAMFUND FORBRUG DESIGN MODE INTERIØR FØDEVARER UNDERHOLDNING MEDIER REJSER 2 DEN, DER OPFATTER FREMTIDEN SOM MODVIND, GÅR I DEN FORKERTE RETNING. Et foredrag er en fantastisk

Læs mere

Temarapport. Danske gartneriers markedsføring 2009. Rapport udarbejdet af Floradania Marketing A/S

Temarapport. Danske gartneriers markedsføring 2009. Rapport udarbejdet af Floradania Marketing A/S Temarapport Danske gartneriers markedsføring 2009 Rapport udarbejdet af Floradania Marketing A/S Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 1 1.1 Baggrund... 1 1.2 Problemformulering... 1 1.3. Metode... 2 1.4

Læs mere

Velkommen til. Evaluerings- og kick-off møde

Velkommen til. Evaluerings- og kick-off møde Velkommen til Evaluerings- og kick-off møde Hvem er vi? Innovationsnetværket Livsstil Bolig og Beklædning Vores mål er at branchen bliver blandt de mest innovative i verden! Klynge siden 2002 Kontor i

Læs mere

Invitation til pej gruppens. www.foodkonference.dk. Kommer til en by nær dig!

Invitation til pej gruppens. www.foodkonference.dk. Kommer til en by nær dig! Invitation til pej gruppens www.foodkonference.dk Kommer til en by nær dig! Oslo 8. september 2015 København 15. september 2015 Herning 17. september 2015 Heldagskonference med fokus på de nyeste fødevare-,

Læs mere

Kilder til Klassebilleder

Kilder til Klassebilleder Kilder til Klassebilleder HVAD KENDETEGNER ÅRTIERNE? 1950 erne Hvepsetalje. Strutskørt. Kropsnær badedragt. Strygefri skjorte. Bilen. Radioen. Mc- Donald s. Franchise- bevægelsen. 1960 erne Jeans Bukser

Læs mere

fagfestival på handicapområdet

fagfestival på handicapområdet fagfestival på handicapområdet MESSE C, Fredericia den 5. - 7. sept. 2013 det er vigtigt at skabe et nyt og visionært forum Stig Langvad, Formand for DH. Et fyrtårn til inspiration Der er behov for et

Læs mere

foreningen kantine & køkken fyn efterårsprogram

foreningen kantine & køkken fyn efterårsprogram foreningen kantine & køkken fyn efterårsprogram efterår 2015 NYT NYT NYT Som noget nyt prøver vi elektronisk indbetaling til vores arrangementer. Du skal stadig tilmelde dig på mail eller telefon, husk

Læs mere

Afsætning for landbruget i fremtiden. Jesper Bo Jensen, Fremtidsforsker, ph.d. Fremforsk www.fremforsk.dk

Afsætning for landbruget i fremtiden. Jesper Bo Jensen, Fremtidsforsker, ph.d. Fremforsk www.fremforsk.dk Afsætning for landbruget i fremtiden Jesper Bo Jensen, Fremtidsforsker, ph.d. Fremforsk www.fremforsk.dk En Verden med 7 mia. mennesker Vi topper mellem 9 og 10 mia. (måske) Middelklassen vokser dramatisk

Læs mere

Denne blanket SKAL udfyldes og vedhæftes din optagelses opgave.

Denne blanket SKAL udfyldes og vedhæftes din optagelses opgave. Birk Centerpark 5 Tel. +45 87 55 05 00 teko@viauc.dk DK-7400 Herning CVR 30 77 30 47 www. Viauc.dk/teko Specialevalgs skema Denne blanket SKAL udfyldes og vedhæftes din optagelses opgave. Navn: Ida Leerbæk

Læs mere

white issue2012-2015

white issue2012-2015 published by pej gruppen / nr. 01 februar 2011 16. årgang T I D & T E N D E N S E R the white issue2012-2015 SÆRUDGAVE: Tavlen er visket ren efter krisen. Strategi og fremtid er atter kommet på dagsordenen.

Læs mere

KURSUSKATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige!

KURSUSKATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige! KATALOG Velkommen på kursus for genbrugsfrivillige! Vi er glade for at kunne tilbyde jer en række kurser. Kurserne vil forhåbentlig give jer ny inspiration til den daglige drift af butikken og motivation

Læs mere

food trend 2014-17 Del viden og undgå at blive dummere på briksen rockstjerne Butikken Tænk som en #02 Udgivet af pej gruppen April 2013 18.

food trend 2014-17 Del viden og undgå at blive dummere på briksen rockstjerne Butikken Tænk som en #02 Udgivet af pej gruppen April 2013 18. tidsånd, samfund, forbrug & design TID&Tendenser #02 Udgivet af pej gruppen April 2013 18. årgang Butikken på briksen food trend 2014-17 Tænk som en rockstjerne Del viden og undgå at blive dummere indhold

Læs mere

Den spændende fremtid

Den spændende fremtid Den spændende fremtid Kundearrangement Tirsdag den 31. august 2010 kl. 13.00-17.00 Odense Congress Center En frisk brise Har du det godt med nutiden? Og er du tryg ved fremtiden? Bygger jeres virksomhed

Læs mere

Bekymring tynger boligmarkedet

Bekymring tynger boligmarkedet NR. 8 OKTOBER 2014 Bekymring tynger boligmarkedet Kun 2,7 pct. af danskerne overvejer at købe hus, ejerlejlighed eller fritidsbolig det næste halve år. Dermed er købsinteressen nede på et af de laveste

Læs mere

Øksnehallen, 14-15/9. Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk!

Øksnehallen, 14-15/9. Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk! Øksnehallen, 14-15/9 Udstillerinvitation FYR OP UNDER DIN FORRETNING og udvid dit netværk! IVÆRK&VÆKST2012 Vær med til at styrke og inspirere fremtidens Vækst Danmark og skab resultater for både din egen

Læs mere

Verden, DK, erhvervsejendomme, kunder i fremtiden for ATP-ejendomme

Verden, DK, erhvervsejendomme, kunder i fremtiden for ATP-ejendomme Verden, DK, erhvervsejendomme, kunder i fremtiden for ATP-ejendomme Forskningschef Marianne Levinsen Cand.scient.pol. Fremforsk, Center for Fremtidsforskning www.fremforsk.dk http://www.lyon-confluence.fr

Læs mere

Produktpakker fra NORDJYSKE Mediers analyseafdeling

Produktpakker fra NORDJYSKE Mediers analyseafdeling BELUGA CAVIAR A N A LY S E A F D E L I N G Hjem, Kære Hjem AIR-INDIA MILES DAVIS Kind of Blue Øster Hørst ELITE Produktpakker fra s analyseafdeling s analyseafdeling er din sikkerhed for, at du altid er

Læs mere

Invitation. - kun for kvinder

Invitation. - kun for kvinder Invitation Woman 2014 Torsdag d. 28. august 2014 - kun for kvinder Præstér, når det gælder! - og oplev suset fra saltvandsindsprøjtningen i mange aspekter af dit liv. Ikke mindst på jobbet! Energi, glæde,

Læs mere

Fremtidens trends til fremtidens kunder og forbrugere

Fremtidens trends til fremtidens kunder og forbrugere Fremtidens trends til fremtidens kunder og forbrugere Den 5. februar 2014 Jakob Søndergaard pej gruppen scandinavian trend institute Hvordan angriber man fremtiden? Er det muligt at finde ud af, hvad kunderne

Læs mere

how to save excel as pdf

how to save excel as pdf 1 how to save excel as pdf This guide will show you how to save your Excel workbook as PDF files. Before you do so, you may want to copy several sheets from several documents into one document. To do so,

Læs mere

Table of Contents. Om Popupmore. Hvad er en pop up Butik. Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning?

Table of Contents. Om Popupmore. Hvad er en pop up Butik. Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning? Table of Contents Om Popupmore Hvad er en pop up Butik Hvorfor er Popup godt for din forretning? Hvordan kan POP UP butikkerhjælpe min forretning? Effektiv marketing Kontakt os 3 4 5 7 8 10 2 Om Popupmore

Læs mere

Invitation. - kun for kvinder. Kampgejst, inspiration og energiboost. Woman 2015. Torsdag d. 27. august 2015

Invitation. - kun for kvinder. Kampgejst, inspiration og energiboost. Woman 2015. Torsdag d. 27. august 2015 Invitation Woman 2015 Torsdag d. 27. august 2015 - kun for kvinder Kampgejst, inspiration og energiboost Woman - vores traditionsrige sensommer-event kun for kvinder - løber i år af stablen torsdag den

Læs mere

Flyt og spar millioner

Flyt og spar millioner NR. 3 MARTS 2014 Flyt og spar millioner Boligpriserne i hovedstaden er steget de seneste kvartaler, hvorfor du sagtens kan spare en million ved at flytte lidt uden for centrum. I forrige uge udkom Boligmarkedsstatistikken

Læs mere

BAG OM Sika Design, Vipp, Multiform, Malling + Living. TRENDS OG FARVER Forår/sommer 15 og efterår/vinter 15/16

BAG OM Sika Design, Vipp, Multiform, Malling + Living. TRENDS OG FARVER Forår/sommer 15 og efterår/vinter 15/16 BAG OM Sika Design, Vipp, Multiform, Malling + Living TRENDS OG FARVER Forår/sommer 15 og efterår/vinter 15/16 TEMA: RUM & ARKITEKTUR Tidsånden har sat sig igennem i byplanlægningen Fremtidens boligudtryk

Læs mere

STUDIERETNINGER HANDELSGYMNASIET HHX. Vi giver dig nye muligheder 2016-2017

STUDIERETNINGER HANDELSGYMNASIET HHX. Vi giver dig nye muligheder 2016-2017 STUDIERETNINGER HANDELSGYMNASIET HHX Vi giver dig nye muligheder 2016-2017 VELKOMMEN TIL HANDELSGYMNASIET HHX HHX-UDDANNELSEN HANDELSGYMNASIET ER ET GODT VALG. HHX er en moderne gymnasial uddannelse med

Læs mere

HOW DO YOU DO KA DU FLYT EN FLUE?

HOW DO YOU DO KA DU FLYT EN FLUE? HOW DO YOU DO KA DU FLYT EN FLUE? Vælg mellem 22 korte film og se hvordan I nemt og sikkert kan arbejde ude i jeres butik klik ind på www.hvordandubedst.dk Velkommen til Hvordan du bedst Varer skal transporteres

Læs mere

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk

- om branding for begyndere. TEKSTPERTEN Københavnsvej 69, 1. 4000 Roskilde Tlf. 6068 1939 www.tekstperten.dk TEKSTperten workshopkatalog WORKSHOPS: TEKSTperimentariet - om pressemeddelelser der virker - om salgsmateriale der sælger - om branding for begyndere - om at blive fundet på nettet - om at kende sine

Læs mere

FORBRUGERADFÆRD Metode og resultater i forprojektet

FORBRUGERADFÆRD Metode og resultater i forprojektet FORBRUGERADFÆRD Metode og resultater i forprojektet v./ Mette Skovgaard Frich, seniorkonsulent Retail Institute Scandinavia Baggrund for projektet STIGENDE FORBRUGERKRAV OG MAGT: I takt med en stigende

Læs mere

Isabella Vores konkurrenter skal vide, at vi er de bedste

Isabella Vores konkurrenter skal vide, at vi er de bedste Isabella Vores konkurrenter skal vide, at vi er de bedste Frøene til det, vi i dag kender som Isabella A/S, blev sået i 50 erne af den visionære Søren Odgaard. Fra en mindre detailbutik i Vejle lavede

Læs mere

Aktiviteter i Learning Lab

Aktiviteter i Learning Lab Aktiviteter i Learning Lab Efteråret 2012 1 Lær nyt i Learning Lab Learning Lab i Skolegade er rigtig godt i gang efter en lang sommerferie, og vi har igen en masse spændende aktiviteter på tapetet i løbet

Læs mere

Tale er sølv og tavshed er guld eller er det omvendt?

Tale er sølv og tavshed er guld eller er det omvendt? Tale er sølv og tavshed er guld eller er det omvendt? Af seniorkonsulent hos Wilke, Søren Pedersen (sp@wilke.dk) Amerikansk forskning viser, at Word of Mouth er en af de potentielt stærkeste markedsføringsparametre,

Læs mere

Visual Teams ogvisual Leaders workshops med

Visual Teams ogvisual Leaders workshops med Visual Teams ogvisual Leaders workshops med David Sibbet den 23. og den 24. april 2013 Nu har du en enestående mulighed for at blive indført i visualiseringens verden af pioneren inden for grafisk facilitering,

Læs mere

BO BEDRE. verdens skønneste hjem REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012

BO BEDRE. verdens skønneste hjem REDAKTIONEL PROFIL: // Mediekit 2012 // Mediekit 2012 BO BEDRE Temaer: M øbler, belysning og indretning K økken og bad Boligforandringer Trends Faste elementer: N yheder og shopping Temaartikler I ndretning og bolig Mad Læserprofil K vinder

Læs mere

Velkommen til. Informationsmøde og kick-off

Velkommen til. Informationsmøde og kick-off Velkommen til Informationsmøde og kick-off Hvem er vi? Innovationsnetværket Livsstil Bolig og Beklædning -Mål at branchen bliver blandt de mest innovative i verden! Klynge siden 2002 Kontor i Kbh. og Herning

Læs mere

Trends. Der findes mange typer af tendenser. TID & tendenser fører læserne fra forvirring til overblik.

Trends. Der findes mange typer af tendenser. TID & tendenser fører læserne fra forvirring til overblik. Trends Der findes mange typer af tendenser. TID & tendenser fører læserne fra forvirring til overblik. Af Poul Erik Jakobsen Kært barn har mange navne. Hver forfatter og trendanalytiker arbejder med sine

Læs mere

om undersøgelsen Social Media Benchmark semantic eu Undersøgelse udarbejdet i samarbejde med Børsen www.socialsemantic.eu

om undersøgelsen Social Media Benchmark semantic eu Undersøgelse udarbejdet i samarbejde med Børsen www.socialsemantic.eu om undersøgelsen Social Media Benchmark Europe-DK 2010/11 social semantic eu Undersøgelse udarbejdet i samarbejde med Børsen www.socialsemantic.eu MÅLET ER IKKE AT OPSTILLE skrækscenraier MEN AT VISE,

Læs mere

Sommerens uro betyder lavere forventninger i erhvervslivet

Sommerens uro betyder lavere forventninger i erhvervslivet Sommerens uro betyder lavere forventninger i erhvervslivet AF CHEFKONSULENT LOUISE BÜLOW, CAND. SCIENT. POL., OG CHEFKONSULENT MIRA LIE NIELSEN, CAND. OECON. RESUME Virksomhedernes forventninger til omsætning

Læs mere

Afrapportering Destination LEGOLAND Billund Resort. Første status 2014 FOMARS

Afrapportering Destination LEGOLAND Billund Resort. Første status 2014 FOMARS Afrapportering Destination LEGOLAND Billund Resort Første status 2014 FOMARS 1 Kampagnegennemgang og vurdering for de udvalgte markeder 2 3 Kampagneoversigt, Holland Nr. Kampagne Beløb jf. kampagner Ikke-kommerciel

Læs mere

Content Marketing den kommercielle redaktion. Danske Medier, 14. januar 2014

Content Marketing den kommercielle redaktion. Danske Medier, 14. januar 2014 Content Marketing den kommercielle redaktion Danske Medier, 14. januar 2014 1 Intro til Morten Asmussen: 1. Berlingske Media er et stort mediehus med masser af medier. 2. Normalt er det journalisterne,

Læs mere

Jakob Søndergaard www.pejgruppen.dk Den 3. og 10. september 2009

Jakob Søndergaard www.pejgruppen.dk Den 3. og 10. september 2009 Jakob Søndergaard www.pejgruppen.dk Den 3. og 10. september 2009 ! " # # $! #! " %#! & & %$ ' $ ( )! $ # " " %! ( * # + KAN MAN FORBEREDE SIG PÅ FREMTIDEN? Er det muligt at finde ud af, hvad kunderne vil

Læs mere

VL89 Executives Changing the Game

VL89 Executives Changing the Game VL89 Executives Changing the Game VL89 Executives Changing the Game Opgradér til Leadership 2.0, den nye virkelighed "What got you here, won t get you there" Hvad er din virksomheds eksistensberettigelse

Læs mere

MEDICA & COMPAMED - mulighed for internationalt fodfæste

MEDICA & COMPAMED - mulighed for internationalt fodfæste MEDICA & COMPAMED - mulighed for internationalt fodfæste Fakta om MEDICA/COMPAMED Internationale udbydere indenfor indretning, udstyr og produkter til hospitaler og klinikker samles den 12. - 15. november

Læs mere

Ledelse der (hen)rykker! Flemming Poulfelt 17.april 2009 poulfelt@cbs.dk

Ledelse der (hen)rykker! Flemming Poulfelt 17.april 2009 poulfelt@cbs.dk Ledelse der (hen)rykker! Flemming Poulfelt 17.april 2009 poulfelt@cbs.dk Barrierer for fremdrift? Verden er forandret, men ledernes tankesæt har overlevet i den virkelighed, der ikke findes længere. fra

Læs mere

7 effektive tips. www.marketingondemand.dk / 1

7 effektive tips. www.marketingondemand.dk / 1 7 effektive tips TIL MARKEDSFØRING AF IT OG TEKNIK / 1 Kære læser Denne e-guide er til dig, der ønsker at optimere din virksomheds markedsføring og sælge (endnu) mere. Omdrejningspunktet er markedsføring

Læs mere

Tips & ideer om kommunikation

Tips & ideer om kommunikation Tips & ideer om kommunikation Hvis du gerne vil vide Hvad du er gået glip af de sidste mange måneder, så fortvivl ej. Her er et uddrag af de (helt gratis og ultra nyttige) nyhedsbreve, der hver måned lander

Læs mere

Tidsbesparende og let som en leg! - Dit effektive værktøj til administration af arrangementer

Tidsbesparende og let som en leg! - Dit effektive værktøj til administration af arrangementer Tidsbesparende og let som en leg! - Dit effektive værktøj til administration af arrangementer Arrangement Det er her, du lægger grundlinjerne for arrangementet og har det overordnede overblik. Du kan bestemme

Læs mere

2-4 års plan. Traditionel 45 års plan. Arbejdsindsats. Indtægt. Indtægt 50% Pension

2-4 års plan. Traditionel 45 års plan. Arbejdsindsats. Indtægt. Indtægt 50% Pension FIRST LOOK Kunne du tænke dig Ekstra indtægt At arbejde deltid eller fuldtid Mere tid sammen med familie og venner Produkter med høj kvalitet At arbejde i team sammen med positive, energiske mennesker

Læs mere

Generelle lederkompetencer mellemledere

Generelle lederkompetencer mellemledere Generelle lederkompetencer mellemledere Personale- og teamledelse: min. niveau 3 Skaber et godt arbejdsklima gennem information, dialog og involvering Har øje for den enkeltes talenter og ressourcer Sikrer

Læs mere

Er der udsigt til bedre tider?

Er der udsigt til bedre tider? Er der udsigt til bedre tider? Nu har vi haft krise i 5 år. Vender det ikke snart? Måske skal vi på længere sigt vende os til at verden ser anderledes ud og hvad skal man så gøre i sin privatøkonomi/med

Læs mere

Sociale og socialøkonomiske virksomheder -Resultater og vilkår Place de Bleu en case! v. Trine Alette Panton

Sociale og socialøkonomiske virksomheder -Resultater og vilkår Place de Bleu en case! v. Trine Alette Panton Sociale og socialøkonomiske virksomheder -Resultater og vilkår Place de Bleu en case! v. Trine Alette Panton Place de Bleu designer, producerer og sælger bl.a. boliginteriør Opkvalificerer og beskæftiger

Læs mere

Notat vedr. af schweizerfranc i låneporteføljen

Notat vedr. af schweizerfranc i låneporteføljen Den 28. januar 2010 Notat vedr. af schweizerfranc i låneporteføljen Norddjurs Kommune har i øjeblikket et lån 1 i schweizerfranc 2 på ca. 87,9 mio. kr. (ekskl. evt. kurstab) ud af en samlet låneportefølje

Læs mere

Rente- og valutamarkedet

Rente- og valutamarkedet 2. juni 2010 Rente- og valutamarkedet Markedskommentarer og prognose Fokus siden marts Gældskrisen i eurozonen har udviklet sig fra slemt til meget værre, og enorme redningspakker har været nødvendig for

Læs mere

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie.

PRESSALIT. MATRIX Vi satte os for at udvikle den perfekte vask. Og skabte en unik serie. I 2014 fyldte Pressalit 60 år. Meget er sket, og meget mere vil ske. Succes handler om at overraske positivt igen og igen. PRESSALIT SPACES Nyt syn på unikke løsninger MATRIX Vi satte os for at udvikle

Læs mere

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L

Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Medlemsfordele L A N G E L A N D K O M O G V Æ R T I L Hvem er vi Turist- og Erhvervsforeningen Langeland herefter kaldet TEL er en dynamisk og velfungerende organisation under daglig ledelse af direktør

Læs mere

Sociale Medier. som salgs- og marketingværktøj MARTIN OLESEN, PATCHWORK. Commercial in Confidence

Sociale Medier. som salgs- og marketingværktøj MARTIN OLESEN, PATCHWORK. Commercial in Confidence Sociale Medier som salgs- og marketingværktøj MARTIN OLESEN, PATCHWORK QUIZ 14.346? 1. Antallet af videoer uploadet til YouTube pr. minut? 2. Antallet af Facebook kommentarer pr. sekund? 3. Antallet af

Læs mere

Investor afværger tab med hjemmestrikket model

Investor afværger tab med hjemmestrikket model MANDAG 20. OKTOBER NR. 202 / 2014 Får du nok ud af din formue? landbobanken.dk/privatebanking 70 200 615 - pb@landbobanken.dk Investor afværger tab med hjemmestrikket model Med en egenudviklet model har

Læs mere

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl.

Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. Kick Off 2014 i Middelfart søndag den 16. & mandag den 17. marts Der er absolut sidste tilmelding onsdag den 12. marts 2014 kl. 12:00 Det er med stor fornøjelse vi kan byde velkommen til et par dage som

Læs mere

Økonomi. Colliers STATUS. 2. kvartal 2015. Fremgang i økonomien. Årlig realvækst i BNP. www.colliers.dk > Markedsviden

Økonomi. Colliers STATUS. 2. kvartal 2015. Fremgang i økonomien. Årlig realvækst i BNP. www.colliers.dk > Markedsviden Colliers STATUS. kvartal 15 Økonomi Fremgang i økonomien Den økonomiske vækst i 1 endte på et højere niveau end forventet. Ifølge Danmarks Statistik blev væksten på 1,1 %. Det seneste halvandet år har

Læs mere

Tjeklisten for bedre indtjening

Tjeklisten for bedre indtjening Tak fordi du har downloadet Den ultimative tjekliste for bedre indtjening. Manglende indtjening hænger ofte sammen med, at der er ting i dit workflow, du kan forbedre. En tjekliste er uvurderlig, for den

Læs mere

Vil du arbejde videre med dit brand?

Vil du arbejde videre med dit brand? Vil du arbejde videre med dit brand? Inspirationsforedrag Det stærke brand Den gode vision Inspiration til din kommunes vision Inspiration til realisering af dit brand Foredrag med forfatter og branding-ekspert

Læs mere

Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring...

Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring... Det er ikke svært at bruge en million på markedsføring......men hvordan får du mest ud af små beløb. Marketing på jysk ELW Marketing management - analyse, planlægning og gennemførelse ELW er professionel

Læs mere

ROADMAP TIL JERES MOBILSTRATEGI EN GUIDE TIL MOBIL SUCCES I 2015

ROADMAP TIL JERES MOBILSTRATEGI EN GUIDE TIL MOBIL SUCCES I 2015 1 ROADMAP TIL JERES MOBILSTRATEGI EN GUIDE TIL MOBIL SUCCES I 201 1 2 INDHOLD 1 2 6 7 8 9 10 Indledende [Side ] Mobile trends [Side ] Hvor er I nu? [Side 6] Hvad vil I opnå? [Side 7] Hvad får brugeren

Læs mere

Alternativ markedsføring

Alternativ markedsføring Alternativ markedsføring Kom/IT Projekt HTX Roskilde Joachim K. Bodholdt 05-05-2009 Indholdsfortegnelse Alternativ markedsføring online.... 3 Projekt beskrivelse:... 3 Case: Projekt 'Mørk & Juhl'... 4

Læs mere

Sponsorater og branding

Sponsorater og branding Branding og Sponsorater Vi tilbyder mange muligheder for branding og sponsorater, så kontakt os gerne så sætter vi den helt rigtige pakke sammen til jer således I sikrer jer en perfekt profilering både

Læs mere

Gulvbranchens og Gulvsektionens ordinære generalforsamlinger 2015

Gulvbranchens og Gulvsektionens ordinære generalforsamlinger 2015 Gulvbranchens og Gulvsektionens ordinære generalforsamlinger 2015 Fredag den 20. marts på Sinatur Hotel Storebælt Hans Engell giver en aktuel politisk analyse Invitation / tilmelding Foreningernes ordinære

Læs mere

- så du undgår at blive snydt, når du vælger ny kopimaskine

- så du undgår at blive snydt, når du vælger ny kopimaskine - så du undgår at blive snydt, når du vælger ny kopimaskine Din guide til overlevelse, når du møder en kopimaskinesælger... Kopimaskine. Printer. Man er nærmest ved at falde i søvn allerede. Næstefter

Læs mere

Markedskommentar august: Regnskaber, virksomhedskøb og stimuli overvinder geopolitisk risiko

Markedskommentar august: Regnskaber, virksomhedskøb og stimuli overvinder geopolitisk risiko Nyhedsbrev Kbh. 1.sep 2014 Markedskommentar august: Regnskaber, virksomhedskøb og stimuli overvinder geopolitisk risiko August måned blev en særdeles god måned for både aktier og obligationer med afkast

Læs mere

TEKNOLOGI I MODE- OG TEKSTILBRANCHEN

TEKNOLOGI I MODE- OG TEKSTILBRANCHEN 6 MASTER CLASSES 1 BILLET Få fuldt udbytte af TEKNOLOGI I MODE- OG TEKSTILBRANCHEN Vi har samlet nogle af de skarpeste digitale og teknologiske eksperter, som kan hjælpe livsstilsvirksomheder med at få

Læs mere

Muligheder frem for begrænsninger

Muligheder frem for begrænsninger Muligheder frem for begrænsninger Universitetsstuderendes syn på fremtiden Forord Der er langt mellem de gode nyheder i mediernes udlægning af beskæftigelsessituationen blandt nyuddannede akademikere.

Læs mere

Design Ure Smykker Messen Info

Design Ure Smykker Messen Info DESIGN URE SMYKKER MESSEN 2016 INFO Side 1 / 18 Design Ure Smykker Messen Info Side 2 Hvor og hvornår Side 3 Generelt om stande Side 4 Parkering Side 5 Opstilling og nedtagning Side 6 Priser, vilkår og

Læs mere

Facebook guide for begyndere

Facebook guide for begyndere Facebook guide for begyndere Facebook er stor Facebook er ikke bare kraftfuldt. Det er fleksibelt. Ligegyldigt hvilken type virksomhed du kører, er der nok af forskellige markedførings-muligheder som du

Læs mere

Høringssvar modtaget 23-09-13. Område 005 Skole- og Børneudvalget Skoler. Institution Sct. Jørgens Skole Helligkorsvej 42A 4000

Høringssvar modtaget 23-09-13. Område 005 Skole- og Børneudvalget Skoler. Institution Sct. Jørgens Skole Helligkorsvej 42A 4000 Høringssvar modtaget 23-09-13 Område 005 Skole- og Børneudvalget Skoler Institution 4000 Kontaktperson Flemming Jørgensen 4000 Afgivet høringssvar som Bruger (bestyrelsesmedlem eller medlem af interesseorganisation)

Læs mere

Private Banking Portefølje. et nyt perspektiv på dine investeringer

Private Banking Portefølje. et nyt perspektiv på dine investeringer Private Banking Portefølje et nyt perspektiv på dine investeringer Det er ikke et spørgsmål om enten aktier eller obligationer. Den bedste portefølje er som regel en blanding. 2 2 Private Banking Portefølje

Læs mere

Tyskland nøglen til eksportsucces

Tyskland nøglen til eksportsucces Tyskland nøglen til eksportsucces Deltagelse fra 2195 kr. Husk 5. marts 2015 Lær vejen ind på det tyske marked af virksomheder, der allerede er der. Bliv inspireret af de kreative, og bliv klogere på de

Læs mere

I har ikke brug for endnu et nyt website!

I har ikke brug for endnu et nyt website! I har ikke brug for endnu et nyt website! Tusindvis af websites svæver formålsløst rundt i cyberspace. Mange af vores nye kunder har siddet med følelsen af, at de ikke fik nok ud af deres website. Og mange

Læs mere

Company Profile Presentation

Company Profile Presentation Company Profile Presentation The first bite... Idégrundlag Cookiefactory er et designfællesskab med både butik, webshop og cafe tilknyttet. Ideen bag Cookiefactory er, at det skal være et sted, hvor individuelle

Læs mere

Et salgsværktøj der gør klik til

Et salgsværktøj der gør klik til Et salgsværktøj der gør klik til KUNDER Få mere salg med en online platform til leadgenerering, automatiske e-mail-forløb og effektivisering af salgsprocesser. Lead Tracking Lead Scoring E-mail automatisering

Læs mere

Multichannel Retail & Marketing

Multichannel Retail & Marketing Multichannel Retail & Marketing Fundamental anvendelse E-handel bruges til: Køb Prækvalificering Danske kunder researcher på nettet før køb (fra kædernes konkurrencekraft 2009) Kun 36% af danske detailkæder

Læs mere

UPDATE/02. Tæppefliser fremstillet af planter? Rum i rummet. Design with Purpose. Bio-baseret nylon i Fotosfera. og kreative gulvzoner

UPDATE/02. Tæppefliser fremstillet af planter? Rum i rummet. Design with Purpose. Bio-baseret nylon i Fotosfera. og kreative gulvzoner Tæppefliser fremstillet af planter? Bio-baseret nylon i Fotosfera Rum i rummet og kreative gulvzoner Design with Purpose Nyt globalt brand UPDATE/02 Velkommen Nye verdener. Nye muligheder. Nyt Interface.

Læs mere

Innovation Camp Medica

Innovation Camp Medica Innovation Camp Medica Velkommen! Konsortiet bag Innovation Camp MEDICA Succes kræver forberedelse MEDICA er en medtech jungle (uoverskuelig stor og multikulturel) Konsortiets vision; hjælpe deltagere

Læs mere

Realiser jeres innovationspotentialer

Realiser jeres innovationspotentialer Er I TagF klar til at at i nno vatio n? på 1 Realiser jeres innovationspotentialer TagFat er en regional innovationskonkurrence for små og mellemstore virksomheder i Nordjylland, hvor der dystes om titlen

Læs mere