Alle testet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Alle testet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)"

Transkript

1 Alle testet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

2 2 En effektiv men enkel indbrudsalarm En effektiv indbrudsalarm behøver ikke at være kompliceret. Det er den elegante hightech Easy-serie fra Bosch et bevis på. Serien kombinerer enestående pålidelighed med revolutionerende enkelthed og usædvanlig styrke. Falske alarmer kan næsten helt undgås, fordi betjeningen af alarmen er enkel og intuitiv. Med intelligent trusselsvurdering og andre metoder til at reducere falske alarmer bliver unødvendig udsending af vagter noget, der hører fortiden til. Hurtigere installation og programmering Opsætningen går som en leg, da centralen konfigureres automatisk, når landekoden er indstillet. Easy Series har hurtig og let programmering: En bærbar programmeringsnøgle muliggør hurtig programmering af flere centraler med identiske konfigurationer. Konfiguration og selvtest af systemet er taleaktiveret og kan aktiveres af en DTMF-telefon. Med fjernprogrammerings software (RPS) kan systemet programmeres fra en bærbar computer for større effektivitet. Talemoduler og programmeringsnøgler har farvekoder og er formet, så det er let at finde ud af, hvor de hører hjemme, så de altid installeres korrekt. Easy Series indbrudsalarm kommunikerer med dig via tale. Den grundlæggende programmering er fuldstændig talestyret. Kyndig programmering giver tale-feedback og bekræftelse. Avanceret systemtest og diagnosticering på dit eget sprog garanterer korrekt installation. Du modtager meddelelser om systemstatus tekstbeskeder og tale via telefonen, så du sparer tid og penge. Nytænkende alarmmeddelelse Den indbyggede telefonsender opretter nemt en direkte forbindelse til kontrolcentralen (SIA, contact-id, FastFormat-protokoller), mens en taleenhed kan bruges til at sende alarmer til telefoner eller til kontrolcentraler. Systemmeddelelser kan også leveres vha. SMS-beskeder. Eksterne signalgivere kan også bruges til at afgive alarmer. Alarmer kan også sendes ved hjælp af den nye mulighed med IP-bredbånd, hvilket sparer tid og penge. Med den indbyggede tovejs-lydunderstøttelse kan kunderne få forbindelse til indbrudsalarmen og lytte med, eller selv tale med personer på stedet. Når der er udløst en alarm, kan medarbejderne på kontrolcentralen bare lytte til den for at kontrollere, hvad der foregår på stedet (akustisk alarmverificering). Dette reducerer falske alarmer.

3 3 Ekstremt nem installation og hurtig programmering Den fysiske installation Den fysiske ledningsføring er gjort enkel ved klemmerækker med farvekoder. Disse klemmerækker i høj kvalitet er bøjet i vinkel, så det er lettere at indsætte ledningerne. De har en spærreplade, som forhindrer ledningerne i at berøre centralens kredsløb. Indgangs- og udgangsledningsføringen skal ikke dele klemmerækker, da der er dedikerede klemmerækker til disse. Klemmerækkerne i betjeningsenheden kan tages ud, og er forsynet med farvekoder. For at opnå helt nøjagtig montering af betjeningsenheden er der indbygget et vaterpas i basen. Strømforsynings- og sabotagekontaktfunktioner Centralen understøtter wire-in strømforsyning. Centralen har mulighed for en kombineret dæksel-/ vægsabotagekontakt. Denne sabotagekontakt optager ikke en zone i centralen. wireless Local SecurityNetwork (wlsn) Du kan også konfigurere et sikkerhedsnetværk med wlsn trådløs teknologi med Easy Series indbrudsalarm. En bred vifte af trådløse enheder muliggør diskret installation. Innovativ tovejs trådløs alarmtransmission med fortsat afsendelse af meddelelser, indtil de kvitteres, giver ro i sjælen. En autokonfigurations funktion gør implementeringen nemmere og hurtigere.

4 4 Perfekt til private hjem og mindre virksomheder

5 5 Easy Series indbrudsalarm er ideel til private hjem og mindre virksomheder. Betjeningsenheden har forenklet funktionalitet, der er kun brug for et enkelt nøglekort, og der anvendes en talestyret brugerflade. Indbrudsalarmen kan bruges til flere forskellige anvendelser. Systemets funktionalitet kan blive endnu bedre med wlsn-teknologi. Ud over indbruds- og branddetektorer, kan kontrolpanelet også styre relæudgange - f.eks. til åbning af garagedøre eller persienner, eller til at slukke og tænde for lyset. Derudover bidrager wlsn-teknologi til et højt niveau af pålidelighed og sikkerhed. Teknologien er bygget på fuld tovejskommunikation og sikrer, at meddelelser sendes, indtil de er kvitteret. Alle systemdele overvåges også kontinuerligt. Akustisk alarmverificering Få sekunder efter en alarm udløses, kan medarbejderne på kontrolcentralen kontrollere situationen på stedet, for eksempel bekræfte et indbrudsforsøg eller en falsk alarm. Dette reducerer omkostningerne til unødvendig indblanding af politiet osv. Uovertruffen pålidelighed Indbrudsalarmen fra Easy-serien fra Bosch, som overholder EN- og UL-retningslinjer, har en tekstfri betjeningsenhed, som er ekstremt nem at betjene. Det forhindrer fejl, hvilket i høj grad øger systemets pålidelighed, samtidig med, at antallet af falske alarmer reduceres. Derudover giver tidsforsinkelser dig tid til at komme ind og ud af bygningen. Under disse forsinkelser lyder der en tone, først svagt og derefter med stigende lydstyrke, samtidig med, at der er visuelle indikationer. Tidsrummet efter alarmen tillader brugeren at annullere unødvendige rapporter til kontrolcentralen.

6 6 Masser af indbyggede funktioner Nyd godt af fordelene ved Easy Series funktioner, uden at være nødt til at købe ekstra moduler: Alarmverificering med tovejs tale Nøglekortslæser Telefonsender og taleenhed til alarmtransmission Lokal og fjern DTMF-telefonstyring Muligheder for trådløse udgange Fjernprogrammering via bærbar computer Drift uden opsyn Vagtkode Inaktivitetstimer Først på markedet: Intelligent trusselsvurdering Funktionen til nedsættelse af antallet af falske alarmer er baseret på det aktuelle sikringsniveau, typen af indtastninger, indtastningsbetingelser og mønstret for systemhændelser. Indbrudsalarmens central analyserer trusselsniveauet. Kun hvis det målte trusselsniveau svarer til de på forhånd indstillede kriterier, sender centralen en bekræftet alarmrapport. Da falske alarmer ignoreres, identificeres ægte trusler pålideligt og der spares penge, da unødvendig indgriben fra politiet og lignende undgås. Brugervenlig funktionalitet Easy Series anvender markant flerfarvet displayteknologi, som gør brug af symboler og talestyring. Betjeningsenheden har også en indbygget mikrofon, højttaler og en tilstedeværelsesdetektor, som detekterer, når du nærmer dig. Talestyret test på dit eget sprog Alle testet Betjeningsenheden, som er uden tekst og med let betjening og animation, er det ypperste inden for enkelthed og brugervenligt design. Der er kun brug for et enkelt nøglekort eller wlsn-nøgleringen til at slå systemet til og fra. Med tilstanden tavs betjeningsenhed kan brugeren slukke for talemeddelelser, som ikke er vigtige. wlsn: trådløs transmission Indbrudsalarmen gør det også muligt at bruge trådløse fjernprogrammerbare udgange. De kan f.eks. bruges til at betjene en sirene eller tænde og slukke for lyset. Frekvenshoppende teknologi med flere kanaler og brug af det europæiske sikkerhedsbånd på 868 MHz betyder ekstremt pålidelig transmission. Inaktivitetstimer Easy Series alarmcentral giver doig besked, hvis systemet ikke er blevet aktiveret og deaktiveret inden for en given tidsramme. Du kan derefter straks yde slutbrugeren assistance, hvilket øger kundens tilfredshed og øger din forretning.

7 7 Vagtkode I tilfælde af en alarm kan en sikkerhedsvagt kontrollere stedet i brugerens fravær. Han kan bruge en kode til at aktivere eller deaktivere centralen, men kun efter en alarm. Dette udelukker muligheden for misbrug. Drift uden opsyn Alarmcentralen kan periodisk transmittere sine hændelser og parameterændringslog til en kontrolcentral eller til en sikkerhedsvirksomhed. Easy Series automatiserer disse opgaver. Det sparer arbejde og sikrer, at det bliver gjort på et bestemt tidspunkt.

8 8 Sikkerhed hele vejen rundt Alarmtransmission Knapper til alarmopkald direkte alarmtransmission: tryk og hold nede for at starte det ønskede svar Nem alarmverifice Tovejs akustisk ala Aflytning (omfatter talefu Via integreret h mikrofon Tovejs akustisk Du får fordelene af: Nem installation Indbygget betjeningsenhed vaterpas Nem adgang til klemmerækker med farvekoder Nem programmering Fjernprogrammering via bærbar computer Over telefonen Programmeringsnøgle Autokonfiguration efter landekode Ledningsforbundet Røgdetektor Glasbrudsdetektor Åbningskontakter Bevægelsesdetektor Lydgiver/strobe

9 9 ring: rmverificering nktion) øjttaler og alarmverificering Modtagelse af flere forskellige alarmformater alarmtransmission: Digital telefonsender til kontrolcentralen SMS-tekstbeskeder (TAP) Talemeddelelser til naboer/venner Dine kunder nyder godt af: Reduktion af falske alarmer Intelligent trusselsvurdering Overvågningszoner på tværs Graduerede meddelelser Akustisk alarmverificering Ñ Brugervenlig Intuitivt display Informationstast eller nøglekort Fuld stemmeunderstøttelse på dit eget sprog Trådløs Nem alarmtilkendegivelse aflytning (omfatter talefunktion) via telefonopkald udefra Alarmtransmission Digital telefonsender til kontrolcentralen SMS-tekstbeskeder (TAP) Telefonsender med tale Kommunikation via IP-bredbånd GSM/GPRS-understøttelse wlsn-hub wlsn-nøglering wlsninstallationsværktøj wlsn-pirbevægelsesdetektor wlsn udendørs sirene wlsn-indendørs sirene Fuld tovejs trådløs kommunikation og meddelelsesbekræftelse giver ro i sjælen Hurtigere og nemmere installation, konfiguration og test Trådløs styring af garagedøre osv. Færre serviceopkald

10 10 Easy-seriens systemkomponenter og kompatible enheder Betjeningsenhed Betjeningsenheden kombinerer auditiv og visuel information. Den taler dit sprog, mens den viser animerede ikoner på skærmen for at tydeliggøre betydningen af de talte ord. Display med flerfarvede ikoner og høj opløsning Tilstedeværelsesdetektor Integreret vaterpas gør det nemt at montere Indbygget højttaler Indbygget mikrofon Indbygget enkel RFID-betjening Enkel brugerflade med kun én knap Beskyttelse TIL Adgang til specialfunktioner Nøglekort Stemmemodul Sabotagekontakt Hver enkelt bruger betjener systemet med en brik eller et nøglekort, der er unikt for brugeren. Disse små nøglekort er den vigtigste metode til styring af systemet. Understøtter den tale og det sprog, som du hører fra betjeningsenheden på mange sprog. Der udsendes talemeddelelser om centralens tilstand, hændelser, bekræftelser og fejl. En kombination af sabotagekontakt på væggen og i kabinettet. Den indeholder en ledningssløjfe, som har plads til ekstra sabotageudgange. Programmeringsnøgle Strømforsyning Alarmcentral En enhed, som uploader og downloader programm eringsoplysninger. Brug programmeringsnøglen til hurtig programmering af flere centraler med samme konfiguration V AC strømforsyning til direkte forbundet hovedstrømforsyningskrav. Centralen styrer og kontrollerer systemet. Centralen har en indbygget digital telefon-kommunikator.

11 11 Komponenter og tilbehør til at bygge et komplet sikkerhedssystem Du kan vælge fra et bredt udvalg af komponenter og tilbehør for at bygge et komplet system, som er skræddersyet til dine kunders behov, og som gør private hjem og mindre virksomheder sikre. Bevægelsesdetektor Glasbrudsdetektor Panikknap Røgdetektor Kontakter (døre/vinduer) Lydgiver/strobe Eksempler på produkter til wireless Local SecurityNetwork (wlsn): wlsn-hub wlsn-nøglering wlsn-kontakt (døre/vinduer) wlsn-bevægelsesdetektor wlsn-røgdetektor wlsn udendørs sirene Navnet Bosch står over hele verden for kvalitet og pålidelighed. Hvis du er på udkig efter en indbrudsalarm, der er prisbillig og let at installere, er Easy-serien det ideelle valg.

12 En tradition med kvalitet og innovation I mere end 100 år har navnet Bosch stået for kvalitet og pålidelighed. Bosch er den foretrukne globale leverandør af innovativ teknologi, med den højeste standard indenfor service og support. Hos Bosch Security Systems er vi stolte af at kunne tilbyde et stort produktsortiment indenfor tryghed, sikkerhed, kommunikation og lyd. Løsninger der er til at stole på, og som hver dag bruges verden over, lige fra opgaver i regeringsbygninger og offentlige steder til virksomheder, skoler og private hjem. Robert Bosch A/S Security Systems For yderligere oplysninger henvises til eller send en til Bosch Sicherheitssysteme GmbH, 2008 Ret til ændringer forbeholdes Trykt i Tyskland 02/08 Printer AS-OT-da-01_ _03

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk)

Alarmen er frakoblet. Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) Alarmen er frakoblet Easy Series Alarmcentral Gør sikkerhed enkel med wlsn* * wireless Local SecurityNetwork (trådløst lokalt sikkerhedsnetværk) 2 Sikkerhed i første række Selvfølgelig vil du sørge for

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Fokuser din opmærksomhed Bosch Intelligent Video Analyse

Fokuser din opmærksomhed Bosch Intelligent Video Analyse Fokuser din opmærksomhed Bosch Intelligent Video Analyse 2 Og skrid til handling med Bosch Intelligent Video Analyse Uanset hvor få eller hvor mange kameraer dit system bruger, er det en stor udfordring

Læs mere

Konferencesystemet DCN-multimedia Informer. Imponer. Inspirer.

Konferencesystemet DCN-multimedia Informer. Imponer. Inspirer. Konferencesystemet DCN-multimedia Informer. Imponer. Inspirer. 2 Konferencesystemet DCN-multimedia fra Bosch Informer. Imponer. Inspirer. Og få folk til at handle At få folk til at handle er det foretrukne

Læs mere

Oversigt over elementære alarmcentral funktioner. Tvungen fuld tilkobling (AWAY) (system ikke klar) + [kode]* + (for at gøre buzzer tavs)

Oversigt over elementære alarmcentral funktioner. Tvungen fuld tilkobling (AWAY) (system ikke klar) + [kode]* + (for at gøre buzzer tavs) POWERMAX Fuldt overvåget trådløs alarmcentral Brugervejledning INDHOLD 1. INTRODUKTION...4 1. 1 Overblik...4 1. 2 Systemets faciliteter...5 1. 3 Fagudtryk...5 1. 4 Symboler anvendt i vejledningen...5 1.

Læs mere

POWERMAX. Brugervejledning. Fuldt overvåget trådløs alarmcentral INDHOLD DE5450U 1

POWERMAX. Brugervejledning. Fuldt overvåget trådløs alarmcentral INDHOLD DE5450U 1 POWERMAX Fuldt overvåget trådløs alarmcentral Brugervejledning INDHOLD 1. INTRODUKTION... 4 1.1 Overblik... 4 1.2 Systemets faciliteter... 5 1.3 Fagudtryk... 5 1.4 Symboler anvendt i vejledningen... 5

Læs mere

Brugervejledning til intelligent GSM / SMS Alarmsystem

Brugervejledning til intelligent GSM / SMS Alarmsystem Brugervejledning til intelligent GSM / SMS Alarmsystem 8 Zonegrupper, 51 sensorer, 7 kabelførte sensorer, 1 x 12V udgang Tak for valget af vores produkter. Du bedes læse vejledningen grundigt, før du tager

Læs mere

Bosch DCN NG Brochure over anvendelsesområder

Bosch DCN NG Brochure over anvendelsesområder Bosch DCN NG Brochure over anvendelsesområder Med en effektiv ny softwarepakke! DCN NG DCN NG kongressystemer: Et samlet system til konferencer af alle størrelser og typer DCN-systemet kan tilpasses, så

Læs mere

PowerMax. For sikre, integrerede og interaktive hjem - Alarmgruppen har det hele. Plug and Protect - problemfri installation

PowerMax. For sikre, integrerede og interaktive hjem - Alarmgruppen har det hele. Plug and Protect - problemfri installation PowerMax,, For sikre, integrerede og interaktive hjem - Alarmgruppen har det hele. Plug and Protect - problemfri installation Kameraforbindelse giver her og nu indsigt Tilgængelig hvor som helst gennem

Læs mere

Brugermanual MLJ25402.indd 1 9.7.2014 14:49:10

Brugermanual MLJ25402.indd 1 9.7.2014 14:49:10 Brugermanual INDHOLDSFORTEGNELSE 1 Introduktion 2 Betjening af JABLOTRON 100 systemet 2 Brug af betjeningspanelet 3 Tilkobling 6 Frakobling 6 Deltilkobling 7 Afstilling af alarm 7 Betjening af systemet

Læs mere

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375

GE Security. GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375 GE Security GE Security sikkerhedssystemer Comfort serien: CS275 / CS375 Sikkerhed, der giver ro i sindet Comfort serien er meget mere end blot et almindeligt alarmsystem. Det er et sikkerhedssystem med

Læs mere

Brugervejledning til PowerMaxComplete

Brugervejledning til PowerMaxComplete Brugervejledning til PowerMaxComplete Indholdsfortegnelse Oversigt over alarmsystemets vigtigste funktioner...2 Formular med kontaktoplysninger...2 Lysindikatorsignaler...2 Sirenesignaler...3 Praktiske

Læs mere

Funktion Tast Yderligere information. Brug denne tast til at rulle igennem listen Systemproblemer

Funktion Tast Yderligere information. Brug denne tast til at rulle igennem listen Systemproblemer iconnect Brugermanual for kontrolsystem - Version 2.00 Katalognummer: ZI0762A (3/10) Alle oplysninger kan ændres uden forudgående varsel. Herved erklærer Electronics Line 3000 Ltd., at dette kontrolsystem

Læs mere

BRUGERMANUAL. PowerMaster-10 G2. Tovejs trådløst indbruds alarmsystem. www.visonic.com

BRUGERMANUAL. PowerMaster-10 G2. Tovejs trådløst indbruds alarmsystem. www.visonic.com BRUGERMANUAL PowerMaster-10 G2 Tovejs trådløst indbruds alarmsystem www.visonic.com PowerMaster-10 / PowerMaster-30 Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 Forord... 3 Oversigt... 3 Systemfunktioner...

Læs mere

GSM port styring for 400 brugere

GSM port styring for 400 brugere 1 29-1-2015 GSM port styring for 400 brugere SMS alarm, temperatur og fjernkontrol system 16 brugere kan modtage alarm beskeder via SMS Bruger / Installations vejledning for 6000.0170 Program version GSM

Læs mere

BRUGERMANUAL. PowerMaster-10 G2. Tovejs trådløst indbruds alarmsystem. www.visonic.com

BRUGERMANUAL. PowerMaster-10 G2. Tovejs trådløst indbruds alarmsystem. www.visonic.com BRUGERMANUAL PowerMaster-10 G2 Tovejs trådløst indbruds alarmsystem www.visonic.com PowerMaster-10 / PowerMaster-30 Brugervejledning Indholdsfortegnelse 1. Introduktion... 3 Forord... 3 Oversigt... 3 Systemfunktioner...

Læs mere

Powermax Pro Indholdsfortegnelse

Powermax Pro Indholdsfortegnelse Powermax Pro Indholdsfortegnelse Hurtigguide til primære alarmfunktioner...2 Kontaktlisteformular...2 Lysende indikatorsignaler...2 Sirenesignaler...3 Gode råd til "PowerMax Pro" -brugere...3 1. Introduktion...4

Læs mere

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd

Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd Bosch systemer til offentlige steder Førende inden for lyd 2 Førende inden for lyd Avanceret akustisk ekspertise Med mere end 60 års erfaring inden for design og udvikling af elektro-akustisk teknologi,

Læs mere

Bruger manual. Alphatronics Danmark. Messingvej 40B 8900 Randers Tel: +45 87119900 Fax: +45 86448245 www.alphatronics.dk

Bruger manual. Alphatronics Danmark. Messingvej 40B 8900 Randers Tel: +45 87119900 Fax: +45 86448245 www.alphatronics.dk Bruger manual Alphatronics Danmark. Messingvej 40B 8900 Randers Tel: +45 87119900 Fax: +45 86448245 www.alphatronics.dk INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 3 Formålet med denne brugervejledning...3 Generel

Læs mere

Vejledning for SSI400 GSM Tyverialarm i 433/868MHz SSI400 GSM ALARM. Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner

Vejledning for SSI400 GSM Tyverialarm i 433/868MHz SSI400 GSM ALARM. Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 09-9-2013 SSI400 GSM ALARM Hybrid GSM tyverialarm 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 2013 model - GSM alarm SSI400 433/868MHz Version December 2012 Brug vores app til Android og iphone til betjening

Læs mere

Intrunet SPC. Tyverialarmcentraler til alle behov og miljøer. Answers for infrastructure.

Intrunet SPC. Tyverialarmcentraler til alle behov og miljøer. Answers for infrastructure. Intrunet SPC Tyverialarmcentraler til alle behov og miljøer Answers for infrastructure. 1 Beskytter din investering på alle niveauer Intrunet SPC-serien af tyverialarmcentraler tilbyder en omkostningseffektiv,

Læs mere

Brugervejledning. Opsætning Montering Betjening

Brugervejledning. Opsætning Montering Betjening Scandinavia Brugervejledning Opsætning Montering Betjening S5-TOUCH MANUAL VER. DK2015.01.001 SikkertHjem Scandinavia 2015 SikkertHjem Scandinavia. Alle rettigheder forbeholdt. SikkertHjem, SikkertHjem

Læs mere

PowerMax. For sikre, integrerede og interaktive hjem. Plug and Protect - problemfri installation. Kameraforbindelse giver her og nu indsigt

PowerMax. For sikre, integrerede og interaktive hjem. Plug and Protect - problemfri installation. Kameraforbindelse giver her og nu indsigt PowerMax For sikre, integrerede og interaktive hjem,, Plug and Protect - problemfri installation Kameraforbindelse giver her og nu indsigt Tilgængelig hvor som helst gennem Internet, mobil eller fastnettelefon

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

PowerMaster-10 Brugermanual

PowerMaster-10 Brugermanual PowerMaster-10 Brugermanual Indholdsfortegnelse TOC D-303146 1 INTRODUKTION 1. Introduktion Forord Kære Kunde, Tak fordi du har valgt PowerMaster-10, et højt avanceret trådløst alarmkontrolsystem, produceret

Læs mere

Brugermanual PowerMaster-10. Fuldt overvåget trådløst alarm system

Brugermanual PowerMaster-10. Fuldt overvåget trådløst alarm system våget larm uldt rådløst tem våget larm uldt rådløst tem våget larm uldt Brugermanual PowerMaster-10 Fuldt overvåget trådløst alarm system PowerMaster-10 Brugermanual Indholdsfortegnelse 1. Introduktion...

Læs mere

23.1.14 GSM hybrid tyverialarm SSI 500 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner. 2014 model - GSM hybrid tyveri alarm SSI 500. Version januar 2014

23.1.14 GSM hybrid tyverialarm SSI 500 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner. 2014 model - GSM hybrid tyveri alarm SSI 500. Version januar 2014 1 23.1.14 GSM hybrid tyverialarm SSI 500 32 trådløse zoner + 8 trådførte zoner 2014 model - GSM hybrid tyveri alarm SSI 500 Version januar 2014 Brug vores app's til Android og iphone til betjening af enheden!

Læs mere

Hurtig-oversigt guide

Hurtig-oversigt guide infinite prime User Manual - Version 1.00 Catalog Number: ZI0373A (9/05) All data is subject to change without prior notice. Hereby, Electronics Line 3000 Ltd. declares that this control panel is in compliance

Læs mere

GSM Alarm System Brugervejledning

GSM Alarm System Brugervejledning VAGTMESTER.DK boligalarmer & overvågning GSM Alarm System Brugervejledning Indholdsfortegnelse 02 Lær dit system at kende 05 Installation af kontrolpanel 06 Funktionsstatus af kontrolpanel 08 Tre måder

Læs mere

INTEGRA BRUGER VEJLEDNING. Alarmcentraler. Programversion 1.05 12-2007

INTEGRA BRUGER VEJLEDNING. Alarmcentraler. Programversion 1.05 12-2007 Alarmcentraler INTEGRA Programversion 1.05 12-2007 BRUGER VEJLEDNING ADVARSLER! For at sikre en optimal drift og brug af centralen anbefales det at læse denne vejledning inden ibrugtagning af centralen.

Læs mere